Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣΑΘΗΝΑ 9-7-2014.

Ακραία φαινόμενα μισελληνισμού εξαπλώνονται με ταχύτητα επάνω από το πρώην εθνικό, πρώην ανεξάρτητο και πρώην ελληνικό κράτος. Και μαζί με τα ακραία φαινόμενα μισελληνισμού, εξαπλώνονται φαινόμενα ηλιθιότητας, αλητείας και προδοσίας, με δράστες τούς πολιτικούς διαχειριστές των νεοταξικών εντολών.

Όταν όμως ο ελληνικός λαός αγωνίζεται για την διαφύλαξη τού ψωμιού και τής Πατρίδος του, όταν ο ελληνικός λαός αγωνίζεται για να έχουν τα παιδιά του ένα σπίτι και έναν ουρανό ελληνικό πάνω από το κεφάλι τους, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ξεπουλάνε ψωμί και Πατρίδα σε βαρβάρους και ψευτοσυμμάχους. Και επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την Φωνή τού Ελληνικού Έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας για την αυθυπαρξία τής Φυλής μας, χαρακτηρίζεται από τούς ακραίους ανθέλληνες ως «ακροδεξιά».

Λέγουμε λοιπόν προς τούς ακραίους προδότες τού συστήματος κατοχικής εξουσίας: τι εστί ρε υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού ακροδεξιά; Από πότε και έως πότε θα μιλάτε στους Έλληνες με τοπογραφικούς όρους για Πολιτικές Ιδέες; Μέχρι πότε θα τρομοκρατείτε τούς Έλληνες για μια Ιδέα που την μισείται επειδή μισείται την Ελλάδα που εκφράζει ο Λαϊκός Εθνικισμός; Γιατί οι εχθροί μας επιθυμούν το μαύρο σκοτάδι κι όχι τη χρυσάκτινη αυγή τού ελληνισμού.

Και η αλήθεια είναι πως οι γραικύλοι χρησιμοποιούν τον όρο ακροδεξιά για να διχάσουν τούς Έλληνες και να εξαφανίσουν την προοπτική διεξόδου από τον αφανισμό τους. Χαρίζουν διακριτικά τον όρο σε κάποιους πρώην «εθνικόφρονες» που εγκαταβιούν σήμερα στους κόλπους τού «συνταγματικού τόξου». Και χρησιμοποιούν επιπλέον τον εν λόγω όρο, που ωστόσο είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος, στερούμενος πάσης φύσεως περιεχομένου, ιδεολογικού και κοινωνιολογικού.

Υπάρχει κάποιος στοιχειωδώς νοήμων Έλλην που να πιστεύει πως υπάρχει πολιτικός φορέας περισσότερο ή λιγότερο δεξιός, περισσότερο ή λιγότερο αριστερός; Και αν ναι, τότε ποιος ο καθείς εξ αυτών;

Είναι η δεξιά κομματική μερίδα η εικόνα τού πατριώτη και θρησκευόμενου και οικογενειοκράτη; Τότε γιατί αυτή η δεξιά μερίδα χαρακτηρίζεται έτσι μονάχα προεκλογικά; Γιατί αυτή η κομματική μερίδα υπέγραψε μνημόνια, συμφωνεί σε ισλαμικά Τεμένη και φτιάχνει αντιρατσιστικούς τάχα νόμους για ανύπαρκτα ελληνικά εγκλήματα, αφήνοντας ατιμώρητα τα υπαρκτά λαθρομεταναστευτικά εγκλήματα;

Γιατί φορολογεί η ΝΔ τιμωρητικά τα ελληνόπουλα ως τεκμήρια; Και μάλιστα από κοινού με τους δήθεν αντιπάλους της πασόκους; Γιατί οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές είναι οι ακροδεξιοί, αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες στους ίδιους κατακτητές που είπε όχι ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς.

Και ο αριστερός λένε πως είναι ο υπερασπιστής των λαϊκών δικαίων. Είναι ο υπερασπιστής των δικαίων μιας κοινωνίας  δήθεν αταξικής, δηλαδή πολυπολιτισμικής, πολυφυλετικής, ισλαμογενούς, μέσα σε μια μικρότερη Πατρίδα δίχως Βορρά και Νησιά. Με την οικονομική διαχείριση του νεοταξισμού στα αμερικανοκομμουνιστικά χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αριστερός είναι ο υπερασπιστής μιας τάχα ελληνικής κοινωνίας δίχως Θεό, Ιστορία, Φυλή και Έλληνες. Αυτός ο Αριστερός μοιράζεται το ίδιο αξιακό σύστημα με τον ακροδεξιό ή αν προτιμάται ακραίο σοσιαλφιλελεύθερο. Αυτός ο Αριστερός είναι ακροδεξιός και ακραίος. Είναι η αριστερή βακτηρία, το αριστερό συμπλήρωμα τού ακραίου μισελληνισμού, η άλλη φύση τού ακροδεξιού δημοκρατικού καθεστώτος στο πλευρό τού σοσιαλφιλελεύθερου.

Όλοι αυτοί που μισούν Χριστό και Ελλάδα, συμφωνούν με τη συνάντηση που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός Πρόξενος Θεσσαλονίκης με την ηγεσία τού τουρκικού κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», εκείνου που αφέθηκε από τις ελληνόφωνες κατοχικές αρχές να πρωτεύσει στις ευρωεκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη. Ο Αμερικανός Πρόξενος συνάντησε τούς τουρκόσπορους για να ακούσει τα αιτήματα τουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης Μας και να συνδράμει τούς τουρκοπράκτορες, ώστε καταργούμενης τής Συνθήκης τής Λοζάνης, να βουτήξουν η Άγκυρα και ο Σιωνισμός Θράκη και Νησιά μας.

Όλοι αυτοί που μάς μισούν συμφωνούν με τα νέα αιμοβόρα φορολογικά μέτρα που καταργούν τις πρόνοιες υπέρ των παιδιών μας και εισπράττουν πολλά από τούς φτωχούς και ελάχιστα από την συστημική πλουτοκρατία. Συμφωνούν οι γραικύλοι με την αρπαγή των σπιτιών μας υπέρ των διεθνών τοκογλύφων. Συμφωνούν με το ξεμπαρκάρισμα λαθρομεταναστών που μάς φέρνουν Τούρκοι και Νεοταξίτες από την κατεχόμενη Μικρασία στην Εύβοια!!!

Ακροδεξιός λοιπόν και ακραίος μισέλληνας είναι αυτός που κονταίνει τον Ελληνισμό. Αντιθέτως, Εθνικιστής είναι ο Εργάτης και ο Πολεμιστής μέσα σε μία και αδιαίρετη φύση. Εθνικιστής είναι εκείνος που φροντίζει ταυτοχρόνως Έθνος, Φυλή και Κοινωνία.

Εθνικιστής είναι εκείνος που διαφυλάσσει την εθνική και θρησκευτική του ταυτότητα καθαρή και ανόθευτη. Την Ελλάδα σπίτι των Ελλήνων, Ορθόδοξο Προσκύνημα και Κοινωνία Δικαίου και Αξιοκρατίας. Εθνικιστής είναι ο Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα που οικειοποιείται και συνεπιλύει τα ζητήματα των εθνοφυλετικών του αδερφών και όχι χρυσοπληρωμένος ψευτοφιλάνθρωπος και κουβαλητής ξωμεριτών.

Ο Εθνικιστής είναι Αληθινός Έλλην στο Αίμα και στην Ψυχή. Δίδει ζωή με το αίμα και τις θυσίες του. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που στηρίζει το σπίτι του και την εργασία του για τη δημιουργία ελληνικών και πολυμελών οικογενειών. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που χτίζει την Αληθινή Ελλάδα στηριζόμενος στα χέρια τής Φυλής του, στον παραγωγικό και εργατικό ιστό και στον ντόπιο εργοδότη που στηρίζει αυτόν τον ιστό κι όχι τούς τοκογλύφους και νταβατζήδες.

Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που πιστεύει και αγωνίζεται για την Εθνική Ολοκλήρωση, την Μεγάλη Ιδέα, την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που επιδιώκει τον Ελληνικό Κοινοτισμό σε λεύτερη και καλά Ελλάδα, προσωρινά σκλαβωμένη Ελλάδα και Οικουμενικό Ελληνισμό. Για τον Πανελληνισμό ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση.

Εν κατακλείδι, ο Εθνικιστής πιστεύει σε Ελλάδα, σε Ελευθερία, σε Τιμή. Ο Εθνικιστής είναι Έλλην. Ο Ακραίος Νεοταξίτης είναι ο αρνητής Ελλάδος, Ελευθερίας και Τιμής. Δεν είναι Έλλην.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
               


Το αποκορύφωμα της ελληνικής παρακμής! Η αλλοδαπή καθαρίστρια αγόρασε το σπίτι του εργοδότη της!!!

spiti

“Είναι το αποκορύφωμα της ελληνικής παρακμής, αυτό που συνέβη στο Παλαιό Φάληρο.
Η επί δώδεκα χρόνια αλλοδαπή καθαρίστρια της πολυκατοικίας και του σπιτιού αγόρασε το σπίτι του εργοδότη της.

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΣΤΑ “ΜΑΥΡΑ” ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

LISTA-EFORIA

Νέα σοβαρά ζητήματα ύπαρξης στη χώρα συστημάτων και παράκεντρων “Μεγάλου Αδερφού” που ξέρει τα πάντα, παρακολουθεί τα πάντα, έχει βάλει στο χέρι τα προσωπικά μας δεδομένα και αναλόγως με το χρώμα, τις διαθέσεις και τα κέφια των εκάστοτε πολιτικών, εκβιάζει και δημιουργεί θύλακες ανωμαλίας και πρακτόρικων μεθοδεύσεων, δημιουργεί νέα λίστα που ανακαλύψαμε και φέρνουμε στη δημοσιότητα

XAKEΡΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

banner

Ο Διοικητής του Τάγματος της Ουκρανικής Εθνοφρουράς του Donbass (παραστρατιωτική οργάνωση των φιλοκυβερνητικών)
, ο περιβόητος τραμπούκος Συμεών Σεμετσένκο σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα. Συναυτουργοί του, ο βουλευτής , εραστής και συνήγορος υπεράσπισης της Ιουλίας Τιμοσένκο, Σεργκέι Σλαβένκο καθώς και η Ουκρανή γιατρός Όλγα Βέμπερ που είναι ο σύνδεσμος της ομάδας στη Γερμανία.
hak1
hak2

hak3
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
Οι 3 αυτοί μεγαλοπαράγοντες ενέχονται άμεσα στο σκάνδαλο αφαίρεσης και εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων που προέρχονται όχι μόνο από τους νεκρούς του πολέμου αλλά και από τους τραυματίες. Τον πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης υποστηρίζει ιατρική ομάδα που συνοδεύει το τάγμα της Εθνοφρουράς του Ντονμπάς για την παροχή των ιατρικών φροντίδων.
tagmata
φωτογραφία από τα ένδοξα τάγματα θανάτου που διευθύνει ο Σεμεσένκο
hak4
hak5
οι περιπολίες των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων από το fb του ίδιου
anartiseis
Αναρτησεις Σεμεσένκο
hak6
ο δικηγόρος και πολιτικός Σεργκέι Βλασένκο φωτο fb
Η φωτογραφία του fb προφίλ του Slavensko είναι ενδεικτική των δημοκρατικών πεποιθήσεων του πολιτκού ανδρός
zeygari
το high ζευγάρι σε παλαιότερη φωτογραφία
hak7
η δήθεν υπερπατριώτισσα Ουκρανή γιατρός της Γερμανίας φωτο προφιλ fb
Τα τρία αυτά σκοτεινά πρόσωπα έστησαν επιχείρηση “χονδρικής” εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων πάνω στα σπαρασσόμενα κορμιά και πτώματα του γενοκτονικού πολέμου και των 2 πλευρών.
hak8
Οι Ηakkers έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού vk (ρωσικό fb) του δικηγόρου Σεργκέι Σλαβένκο καθώς υπήρχαν σχετικές πληροφορίες από το Φλεβάρη.
Εντόπισαν τις συνομιλίες των 3 εμπλεκομένων στην ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων. Αποκαλύπτονται οι κυνικές λεπτομέρειες της αποστολής, των παραγγελιών, των ενδεικτικών τιμών αλλά και της ποιότητας των ζωτικών οργάνων.
Καταγράφονται οδηγίες για το πως πρέπει να συλληθούν τα όργανα . Προτείνεται η αφαίρεσή τους από ζώντες τραυματίες, συλληφθέντες ή “εξαφανισθέντες” λόγω της μεγαλύτερης βιωσιμότητας του μοσχεύματος και της υψηλότερης ποιότητάς του. Χρησιμοποιείται ορολογία και λεξιλόγιο επιχειρηματικής δραστηριότητας και συναλλαγής.
Bέμπερ:
Εξακολουθείστε τον εφοδιασμό μας και εμείς θα συνεχίσουμε και τις πληρωμές και κάθε απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξόρυξη ….
Βέμπερ (15/04/14 όταν ξεκινούν οι επιχειρήσεις στο Ντονμπάς):
Η τελευταία παρτίδα ήταν πολύ καλή. Οι πελάτες έμειναν ευχαριστημένοι και έφεραν και καινούριους. Και αν κρίνω και από την επικαιρότητα των ειδήσεων, θα έχουμε και νέο εμπόρευμα…Κάνω λάθος; Ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση;
 Βλασένκο:
Όχι βέβαια, η πολιτική των δυτικών εταίρων είναι ακριβώς η δημιουργία των καλών συνθηκών που θα μας επιτρέψουν την καλή ποσότητα και ποιότητα του προιόντος. Αλλά και σε κάθε περίπτωση αλλαγής, το πρόγραμμα θα συνεχίσει…
 Τα πρόσφατα αποσπάσματα που συμμετέχουν και οι 3 εγκληματίες:
Βέμπερ προς Βλασένκο:
“Σεργκέι, θα εξακολουθήσω να σου δίνω παραγγελία αλλά σε προειδοποιώ. Στο τελευταίο φορτίο τα προιόντα ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και αρκετά κομμάτια πήγαν στα απόβλητα. Γνωρίζεις πολύ καλά ποιός είναι ο επιτρεπόμενος χρόνος! Ένας πελάτης ήταν δυστυχισμένος. Πρέπει άμεσα να τον αποκαταστήσετε”.
 Βλασένκο:
-Αχ δεν είσαι εδώ για να δείς τι γίνεται… oι συνθήκες είναι όλο και πιο δύσκολες στο πεδίο . Έχουμε εσωτερικές διχόνοιες. Υπάρχουν κάποιοι που σφετερίζονται το υλικό για δικό τους λογαριασμό.. Ενώ πάλι από εμάς ζητείται η διακριτικότητα για την ασφάλεια….
Βεμπέρ επανέρχεται:
-Ακούστε , για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα των ελαττωματικών προιόντων, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε όπως πριν. Να γίνεται η “αποσυρναμολόγηση” όσο είναι ακόμη ζωντανοί . Όσο απελπιστική και αν είναι η κατάσταση, εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλή προσβασιμότητα. Γνωρίζω ότι αυτές οι συνθήκες για εσάς είναι χειρότερες αλλά…”
Ο Βλασένκο αντιδρά σε αυτόν τον όρο λόγω ρητής απαγόρευσης του επικεφαλή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών Βαλεντίνου Ναλιαβατσένκο.
«Αυτό είναι εκτός συζήτησης, μου το επεσήμανε ο Ναλιαβατσένκο στην τελευταία μας συνομιλία! Ύστερα, ο κίνδυνος διαρροής είναι ακόμα μεγαλύτερος διότι δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά στο τοπικό προσωπικό και δεν θέλω με τίποτα να τον ενημερώσουν.
Βέμπερ προς “προμηθευτή” Σεμεσένκο:
-Τότε ψάξτε για περισσότερα κομμάτια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το καλύτερο
Σεμεσένκο:
- Το υλικό μας είναι μετρημένο, το ξέρεις ότι δύσκολα αφαιρείται. Υπόσχομαι θα προσπαθήσω…
Βλασένκο:
Προχωρείστε σε νέα “κατάσχεση”.
 Βεμπέρ προς Σεμεσένκο:
Απ’ ότι μαθαίνω έχετε όλο και περισσότερες συλλήψεις, αλλά και εξαφανισμένους έτσι δεν είναι;
Σεμεσένκο:
Τις ίδιες πηγές άντλησης έχουμε, απλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, κανείς δεν θα μου αρνηθεί
Σλαβένκο προς Σεμεσένκο :
Σε προστάζω να δώσεις ό,τι έχεις.Πρέπει να αποσυρθεί αυτή η παρτίδα , πρέπει τα προιόντα να είναι νέας τεχνολογίας. Είχαμε μεγάλα προβλήματα με την τελευταία παρτίδα! Τα προϊόντα ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και οι πελάτες μας είναι δυσαρεστημένοι! Ό,τι κάνετε να το κάνετε γρήγορα! Χρειάζεται επιτάχυνση στη δουλειά. Αν ξεπερνάμε τις 14 ώρες από την στιγμή της αποσυναρμολόγησης των ανταλλακτικών , λαμβάνουμε μόνο το 30% της συμφωνηθείσας τιμής! Μήπως δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό; “
 Σεμεσένκο:
Όλα αυτά τα έχω υπόψιν μου Σεργιόζα. Προσπαθήσαμε …αλλά έχουμε και εμείς απώλειες. Την τελευταία φορά χάσαμε 20 παιδιά…
Βλασένκο :
Eργασία, εργασία, εργασία. Μετά καλή χρήση της τεχνολογίας για απομάκρυνση…Πλαισιώστε σωστά την επιχείρηση. Διαφορετικά θα το κάνω μόνος μου…
Για τη διασφάλιση της επικοινωνίας, στις συνομιλίες τους χρησιμοποιούν κωδικούς που παραπέμπουν σε πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος. Χρησιμοποιούν π.χ. την λέξη “αποσυναρμολόγηση” αντί αφαίρεσης, “ανταλλακτικά”αντί οργάνων, το κρέας αντί πάγκρεας, το “χρόνεια” για το νεφρό, το “ηπατίτιδα” για το συκώτι, ενώ για πνευμόνι το pul αδένες αναφέρονται ονομαστικά καρδιά επίσης.
 Βέμπερ:
17 από καρδιά, 5 από πνευμόνι, 15 από συκώτι, 30 από πάγκρεας, 50 από νεφρά .
Οι παραγγελίες αυξάνονται, έχεις αρκετούς ανθρώπους;
Θα δουλέψουμε με τους διαθέσιμους πόρους.
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
hak9
Τον Μάιο, η λαική πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής περιπολίας στο λόφο Καρατσούν, εντόπισε περίπου 180 πτώματα με τομές στην κοιλιακή χώρα και τα κοιλιακά σπλάχνα έκθετα .
Άλλα 300 άταφα πτώματα βρέθηκαν κοντά στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας επίσης με τις κοιλιές ανοικτές και χωρίς τα εσωτερικά όργανα.
Σοροί που είχαν μόλις ενταφιασθεί σε άλλο νεκροταφείο της ρωσόφωνης περιοχής, συλήθηκαν .
Επίσης, στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν αναφορές ότι στο Donbas, εκτός από μισθοφόρους των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών , εμφανίστηκαν και ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό για τη συγκομιδή των οργάνων από τους νεκρούς αλλά και από τους σοβαρά τραυματισμένους στρατιώτες. Στην ίδια περιοχή παρατηρήθηκε μεγάλη πομπή φορτηγών περισυνέλλεξης νεκρών αλλά και ασθενοφόρων που είχαν αριθμούς κυκλοφορίας του Κιέβου.
Ενδιαφέροντα στοιχεία προήλθαν και από τα νοσοκομεία, όπου μεταφέρονταν τραυματισμένοι στρατιώτες του ουκρανικού στρατού και της εθνοφρουράς. Εκεί, νεόφερτοι ειδικοί χειρουργοί στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί αναλάμβαναν ειδικές θεραπείες. Επιπλέον, πολλοί από τους τραυματίες είχαν αποσταλεί για “θεραπεία” στο Κίεβο και στο Dnepropetrovsk. Σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες οι ξένοι γιατροί αναφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά των οργάνων των υποψήφιων “δωρητών”.
 TO ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ
Οι φήμες στους ιατρικούς κύκλους της Γερμανίας οργιάζουν ότι η αγορά έχει κατακλυσθεί από “δωρεές οργάνων” από την Ουκρανία και ότι έχει μειωθεί το κόστος των μοσχευμάτων.
Την άνοιξη στις ευρωπαϊκές κλινικές υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού, και η τιμή της συναλλαγής ήταν 96.000 δολάρια στη Γερμανία και $ 83,000 στο Ισραήλ. Τώρα η τιμή είναι περίπου 20.000 δολάρια.
Τον Ιούνιο, η μεταμόσχευση νεφρού στο Ισραήλ έπεσε στις 34 000 δολάρια και οι εκπρόσωποι των ίδιων των κλινικών μεταμόσχευσης ειδοποίησαν τους ασθενείς οι οποίοι βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για 5 ή 7 χρόνια να προσέλθουν για την επέμβαση.
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Στο στόχαστρο της BP και άλλων κολοσσών του πετρελαίου, οι υδρογονάνθρακες της Κρήτης


Στο στόχαστρο της BP και άλλων κολοσσών του πετρελαίου, οι υδρογονάνθρακες της Κρήτης
Η Κρήτη μπαίνει για τα καλά στο χάρτη με τις περιοχές έντονου ενδιαφέροντος για τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο υπέδαφός της. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που μεγάλοι πετρελαϊκοί κολοσσοί του εξωτερικού εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους για τα 20 νέα θαλάσσια μπλοκ στην περιοχή, όμως και για την περιοχή του Ιουνίου.

Guardian: Περισσότερο από την Τρόικα, η κυβέρνηση φοβάται τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων


Guardian: Περισσότερο από την Τρόικα, η κυβέρνηση φοβάται τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων
Το πλαίσιο είναι τούτο: η Ελλάδα προσπαθεί να εξισορροπήσει τα αριθμητικά δεδομένα για να κρατήσει το χρέος σε λογικά επίπεδα, οι επικεφαλής της Τρόικα έρχονται στην Αθήνα και η κυβέρνηση βλέπει αρκετές δικαστικές αποφάσεις να δυναμιτίζουν τις προσπάθειές της.
Μέσα σε μια πρόταση το άρθρο του Guardian σκιαγραφεί την επισφαλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές, καθώς στην εξίσωση έχει μπει και ο παράγοντας Δικαιοσύνη.

Οι ισλαμιστές της ISIL έκαψαν έντεκα ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια - Κατεδάφισαν τον τάφο του προφήτη Ιωνά


Οι δολοφόνοι ισλαμιστές της ISIL ξεριζώνουν το Χριστιανισμό από το Β.Ιράκ καταστρέφοντας 11 εκκλησίες και μοναστήρια που βρίσκονταν την μαρτυρική πόλη της Μοσούλης, ενώ έσκαψαν και τον τάφο του προφήτη Ιωνά, ιδαίτερης σημασίας και για τους Χριστιανούς λόγω των γνωστών βιβλικών αναφορών! Πρόκειται για συστηματικό εξανδραποδισμό χριστιανικών κοινοτήτων που είχαν παρουσία στη Μεσοποταμία από τον καιρό του Ιησού Χριστού.

Μπάιντεν: «Θα πληρώσουν το τίμημα όσοι δεν προστατεύουν τους ομοφυλόφιλους»


ΚΟ: «Άστραψε και βρόντηξε» ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Τζο Μπάιντεν*. Δεν αντέχει άλλο να βλέπει καταπάτηση «δικαιωμάτων». Και ξεκάθαρα απειλεί.

ΓΑΛΛΙΑ: Διαμαρτυρία κατά του Ραμαζανιού στις 9 Ιουλίου


H παραπάνω αφίσα ανακοινώνει ότι στις 9 Ιουλίου, οι κινήσεις ‘Riposte Laïque’ (στην ουσία πρόκειται για ιστοσελίδα) και ‘Résistance Républicaine

ΔΣΑ κατά επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ


dsa2003
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής την επίταξη των εργαζομένων στην ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων είναι και οι δικηγόροι της δημόσιας επιχείρησης

Η ΔΕΗ ομολογεί…χαρίζονται στην «μικρή» ΔΕΗ 135 εκατ.τόνοι λιγνίτη (135 δισ. ευρώ)…


dehapothemeta-620x412Διαβάστε τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΔΕΗ, σχετικά με τα Αποθέματα και την Ποιότητα λιγνίτη..
Αποθέματα – Ποιότητα λιγνίτη
Τα συνολικά βεβαιωμένα γεωλογικά αποθέματα λιγνίτη στη χώρα…… ανέρχονται σε περίπου 5 δις. τόνους. Τα κοιτάσματα αυτά παρουσιάζουν αξιοσημείωτη γεωγραφική εξάπλωση στον ελληνικό χώρο.
Διαβάστε την συνέχεια στο  hellasforce

Κύπρος: Κλειδί για την αμερικανική κατασκοπεία η βάση του Αγίου Νικολάου


Η βρετανική βάση του Αγίου Νικολάου στην Κύπρο αποτελεί κλειδί στις προσπάθειες των Aμερικανών να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για τις εξελίξεις σε σχέση με την προέλαση των δυνάμεων της οργάνωσης «Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε». 
Αυτό αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα των κυριακάτικων TIMES.
Οπως μετέδωσε χθες ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στο Λονδίνο, οι TIMES χαρακτηρίζουν ως κλειδί για την παρακολούθηση μελών των τρομοκρατικών ομάδων στη Μέση Ανατολή τον κατασκοπευτικό σταθμό των Βρετανών στον Αγιο Νικόλαο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το σταθμό μεταφέρονται στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα ‘Χαραυγή’ στην ηλεκτρονική έκδοσή της.

Το ISIS στέλνει μήνυμα για τζιχάντ στα Αλβανικά -Σε άλλο μήνυμα καλεί τις γυναίκες για σεξουαλικό τζιχάντ


Terror Watch
Οι εξτρεμιστές αντάρτες του ISIS συνεχίζουν την αντίσταση στο ιρακινό στρατό. Οι εικόνες που έρχονται από τις πόλεις που έχουν καταλάβει είναι δραματικές. Αυτοί έχουν ανατινάξει τους τόπους προσευχής των Σιιτών. Αυτό κάνει ακόμα πιο αιρετικό το πόλεμο τους. Σύμφωνα με τα αραβικά μέσα το ISIS απεύθυνε κάλεσμα προς τους μουσουλμάνους για να στείλουν κορίτσια για σεξουαλικό τζιχάντ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν τοποθετήσει στις πόλεις, αυτοί ψάχνουν για κορίτσια που θα είναι στην σεξουαλική υπηρεσία των πολεμιστών.

Οι γυναίκες που αρνούνται θα βρεθούν απέναντι από το νόμο της Σαριάς, που προβλέπει το θάνατο.

Μερικοί διεθνείς παρατηρητές λένε πως το ISIS έχει διαπράξει βιασμούς στα σπίτια των αντιπάλων.

Συχνά οι άντρες εκτελούνται και οι γυναίκες βιάζονται.

Αλλά τα μάτια είναι στραμμένα στο νέο αρχηγό που κήρυξε τον εαυτό του ηγέτη των 1.2 δισ μωαμεθανών, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου για να πάρουν τα όπλα και να ξεκινήσουν το πόλεμο για την δημιουργία του χαλιφάτου.

Μιλώντας για μία «νέα εποχή» στην οποία οι μωαμεθανοί θα θριαμβεύσουν ο Αμπου Μπακέρ Αλ Μπαγντάντι απεύθυνε κάλεσμα για τζιχάντ με ένα μήνυμα ηχογραφημένο περίπου 20 λεπτών. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως το μήνυμα έχει μεταφραστεί σε 5 διαφορετικές γλώσσες μεταξύ των οποίων και στα αλβανικά.

Στο μήνυμα τονίζεται: « Για το Αλλάχ εμείς θα εκδικηθούμε, από τον Αλλάχ θα εκδικηθούμε έστω και μετά από κάποιο διάστημα»

Ο Αμπού Μπακάρ αλ Μπαγκντάντ καλεί σε κλιμάκωση των επιχειρήσεων κατά το μήνα του Ραμαζάν.

(Σκεφτείτε πως όλα τα κάνουν στο μήνα της νηστείας που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι γεμάτο από προσευχές και ανεκτικότητα και έλεος όπως λένε. Μάλλον το έλεος τους εννοείτε να σε σκοτώνουν απευθείας ή μετά από βασανισμούς).

Το μήνυμα του ISIS στα Αλβανικα: Μήνυμα προς τους Μουτζαχεντήν και της Μουσουλμανικής Κοινότητας κατά το μήνα του Ραμαζαν.


foniortodoksonkoritsas.org

olympia

Η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού και ο λόγιος Ιάνος Λάσκαρις


greek_flag_ouranos-620x412του Παντελή Καρύκα
hellasforce.com
Η κατάληψη της Ρόδου, το 1522, που ήταν ο τελευταίος χριστιανικός προμαχώνα της Ανατολής, αφύπνισε προς στιγμή τον πάπα και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Και πάλι στην αφύπνιση αυτή συνέβαλε ένας Έλληνας, ο Ιάνος Λάσκαρις, απόγονος των Λασκάριδων, της αυτοκρατορικής οικογενείας της Νικαίας.

Το Hollywood ξαναχτυπά με νέο αντιχριστιανικό σίριαλ Dominion

dominion
Περιμένατε κάτι διαφορετικό από το Εβραιοκρατούμενο Hollywood; Πολλές φορές ο ερχομός του Αντιχρίστου βαφτίζεται με τον ερχομό του Χριστού! Θέλουν να μας πείσουν και να μας προετοιμάσουν για τον ερχομό του Θηρίου, θέλουν το έδαφος να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται, γιαυτό αδέλφια η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον κόσμο είναι απαραίτητη.

Αλλοίμονο τους…Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους».


αλλοιμονό τους

Τα γεγονότα τρέχουν και σε λίγο δεν θα τα προλαβαίνουμε…
¨Αυτά τους είπα παπά μου κι ενώ εγώ ποτέ δεν θέλω να μιλάω για προφητείες, με ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα εξαμίλια που λέει ο Άγιο Κοσμάς είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας.¨
¨Αυτό είναι το θέμα για το οποίο τα τελευταία χρόνια «τρωγόμαστε» με την Τουρκία κι αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα «πιαστούμε».

¨..μέχρι εκεί θα προχωρήσουν, στα έξι αυτά μίλια και τότε θα τους βρει η μεγάλη συμφορά από τον βορρά, που λένε τα γραφόμενα και δεν θα μείνει τίποτε όρθιο¨

¨..,όταν θα κινηθούν οι Τούρκοι εναντίον μας θα φθάσουν στα έξι μίλια, τότε είναι που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους».  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Εορτάζουμε φέτος τον Ιούλιο του 2014  τα 20 χρόνια από την μακαρία κοίμηση του…

Δυο  δεκαετίες συνεχόμενης υποχωρητικότητας…Τυχαίο;;

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ !!!

Ο βουλευτής Αδάνων του Εθνικιστικού Κόμματος MHP Σειφετίν Γιλμάζ κατάθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τον καλεί να απαντήσει «τι εμποδίζει την δραστηριοποίηση των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων πέραν του 25ου Μεσημβρινού;». Η ερώτηση του πήρε διαστάσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ. Τυχαίο;

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Τούρκος βουλευτής. Ζήτησε συγκεκριμένα και συγκριτικά στοιχεία όσον αφορά στην παρουσία του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας δυτικά και ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού το τελευταίο διάστημα, καθόσον, όπως προκύπτει από τα όσα ισχυρίζεται ο Σ. Γιλμάζ, υπάρχει συμφωνία στο εσωτερικό της Άγκυρας για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο. http://www.efenpress.gr/2014/07/25.html

Πέντε κανονιοφόρους στο ανατολικό Αιγαίο στέλνει το Πολεμικό Ναυτικό μετά από απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου να… αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. O στόχος όμως δεν είναι αυτός. Είναι η παρουσία πολεμικών πλοίων ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού σε μία προσπάθεια να αναχαιτισθεί η τουρκική “εισβολή” στο Αιγαίο και το πέρασμα και δυτικά του 25 Μεσημεβρινού.http://www.efenpress.gr/2014/07/blog-post_926.html

Μετά την καθαρή πρόθεση των Κούρδων να ανακηρύξουν Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ όπως το διευκρίνισε  και  αυτό ο Γέροντας Παίσιος , άρχισαν ¨οι λύκοι της στέπας¨ να περικυκλώνουν την ΕΛΛΑΔΑ μας και να το παίζουν θαλασσινοί πειρατές.

Κύριοι εκεί στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση  οι Πανελλήνιες εξετάσεις τελείωσαν για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, όμως τώρα αρχίζουν για εσάς και τα θέματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στα οποία θα διαγωνιστείτε  προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΙΑ ΑΓΡΟΤΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ


dikastirio+300911
Το Δικαστήριο της Ιεράπετρας ,με διαταγή του ,έσωσε όλη την περιουσία ,δανειολήπτη από “δρομολογημένο” πλειστηριασμό ( ήταν να πραγματοποιηθεί στις 25-6-2014 ) και δεύτερο ακίνητο ,σώθηκε με το σκεπτικό όχι της πρώτης κατοικίας ,αλλά διότι το ακίνητο (δεύτερη κατοικία) του αποφέρει εισόδημα απαραίτητο για τη διαβίωσή του, αλλά και να μπορέσει να τηρήσει τις υποχρεώσεις του από το ν.3869/2010 (μηνιαίες καταβολές)

Σε απόγνωση χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες. Κινδυνεύουν με αφανισμό


σε-απόγνωση-χιλιάδες-ελεύθεροι-επαγγελματίες-κινδυνεύουν-με-αφανισμό
Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες εξαιτίας της βαριάς φορολογίας που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα μιας ιδιοκτήτριας πρατηρίου υγρών καυσίμων από τον Αμπελώνα Λάρισας, που, όπως καταγγέλλει, καλείται να πληρώσει φόρο ύψους 6.500 ευρώ την ώρα που τα καθαρά εισοδήματά της δεν ξεπερνούν τις 14.000 ευρώ.

Mεγάλος μουφτής της Συρίας: «Η Τουρκία ευθύνεται για την απαγωγή των επισκόπων»!


mouftis
Σε πρόσφατα ανάρτησή του στο YouTube, ο σουνίτης μεγάλος μουφτής της Συρίας, Αχμέτ Χασούν, κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση, ότι εν μέρει ευθυνόταν για την απαγωγή του Έλληνα και του Σύρου επισκόπου του Χαλεπιού.Ο μουφτής είπε ότι η Τουρκία ενήργησε με τον τρόπο αυτό για να αναγκάσει την Συριακή Εκκλησία να επαναφέρει την έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας, στην ομώνυμη, ελεγχόμενη όμως από τη Τουρκία πόλη, τερματίζοντας, αλά τούρκα και τη συζήτηση για τις κατασχεμένες, από την Τουρκία, χριστιανικές περιουσίες.
Οι δύο επίσκοποι απήχθησαν τον περασμένο Απρίλιο, έξω από το χωριό Κφαρ Νταέλ και παραμένουν αγνοούμενοι. «Αν έκρινα, ιστορικά το συμβάν, θα το καταλόγιζα στον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου», αναφέρει ο μουφτής στο επίμαχο βίντεο. «Αυτοί είναι οι απαγωγείς των επισκόπων», καταλήγει.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως οι Τούρκοι εμφανίζονται αναμεμιγμένοι στην υπόθεση της απαγωγής. Το ερώτημα όμως είναι θα αξιοποιηθεί αυτή η πληροφορία, έστω και τώρα;
Το ελληνικό λόμπι στις ΗΠΑ, πρόσφατα, πέτυχε μια σημαντική νίκη, όταν συμμαχώντας με τα αρμενικό, κατόρθωσε να περάσει ψήφισμα από το Κογκρέσο, με το οποίο ζητείται από την Τουρκία να επιστρέψει τις αρπαγμένες και κατασχεμένες περιουσίες Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, που κατοικούσαν στην κατεχόμενη Κύπρο.
Το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί το ψήφισμα μπορεί να βρει εφαρμογή και στην Συρία. Ίσως αυτός να ήταν και ένας λόγος για τους Τούρκους…
defence-point.gr

Τρεις άτρακτοι αεροσκαφών Boeing κατέληξαν σε ποτάμι


bo3
Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στη Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ως αποτελέσμα να καταλήξουν σε ποτάμι της περιοχής τρεις άτρακτοι από αεροσκάφη Boeing 777 και 747 που μετέφερε.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ… ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


tjihad
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία και το Ιράκ, που έγιναν γνωστοί στο παγκόσμιο από τα φρικτά τους εγκλήματα στο όνομα του Αλλάχ, που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, το Κατάρ αλλά και την ισλαμική Τουρκία του Ταΐπ Ερντογάν, έφτασαν μέχρι το γνωστό τουρκικό θέρετρο του Μπόντρουμ, δηλαδή την Αλικαρνασσό, απέναντι από τα Δωδεκανήσια, (απέναντι από την Κω), προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό στους κατοίκους της περιοχής.Τουρκικό δημοσίευμα (55)
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού άρθρου της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, «Bodrum da IŞİD paniği», δηλαδή, «Πανικός Τζιχαντιστών στο Μπόντρουμ». Σύμφωνα με το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του παραθαλάσσιου Torba Koyu, υψώθηκε η χαρακτηριστική μαύρη σημαία των Τζιχαντιστών με την αραβική γραφή σε ένα οίκημα με καΐκι κοντά στην αποβάθρα της περιοχής. Στην σημαία των Τζιχαντιστών υπάρχει η επιγραφή με πράσινα γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν». Το οίκημα αυτό με την σημαία των Τζιχαντιστών, όπως ανέφερε στην τουρκική εφημερίδα ο δήμαρχος του Μπόντρουμ, Haluk Ayti, ανήκει στον ψαρά, Oktay Yıldız, και αποτελείται από δυο δωμάτια ενώ διενεργήθηκε έρευνα και στην γύρω περιοχή από τις τοπικές αρχές.
Όπως ήταν επόμενο το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη έκταση και στα τοπικά ΜΜΕ και δημιουργήθηκε πανικός ενώ προφανώς προκάλεσε έντονες υπόνοιες ότι και στην περιοχή αυτή υπάρχουν και δρουν ομάδες των φανατικών Τζιχαντιστών, οι οποίοι, όπως έχουν αναφέρει και άλλα τουρκικά δημοσιεύματα, έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει την Τουρκία με την στήριξη και την οικονομική ενίσχυση του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. Αποδεικτικό στοιχείο, (ανάμεσα σε πολλά άλλα), της τουρκικής στήριξης στους Τζιχαντιστές είναι και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού FOCUS, (τουρκική εφημερίδα Taraf 7/7/2014), όπου αποκαλύπτεται ότι οι Τζιχαντιστές που τραυματίστηκαν στην διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και στο Ιράκ, μεταφέρονται στην Τουρκία και νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία στις περιοχές του Kilis και του
Hatay που βρίσκονται στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και πολύ κοντά στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ. Μετά δε την αποθεραπεία τους στέλνονται ξανά στα μέτωπα του πολέμου.
Όλα αυτά μας κάνουν το λιγότερο να προβληματιστούμε στο ότι οι φανατικοί Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, που έχουν απειλήσει και την χώρα μας με τους γνωστούς χάρτες τους, ανά πάσα στιγμή μπορεί να προωθηθούν και προς τα δυτικά με την τουρκική ανοχή, (αν όχι στήριξη) και να εμφανιστούν και στην ελληνική επικράτεια. Δεδομένου δε του μεγάλου φανατισμού αλλά και της σκληρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τα «άπιστα» θύματα τους, αντιλαμβάνεται κανείς όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης. Ίσως δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι την ίδια περίοδο χιλιάδες μουσουλμάνοι περνούν τα θαλάσσια ελληνοτουρκικά σύνορα με την συνδρομή της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και φτάνουν στα ελληνικά νησιά προκαλώντας κυριολεκτικά χάος και άμεση απειλή για την ίδια την κοινωνική αλλά και εθνική δομή της χώρας μας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Τρόικα: Έρχεται και ζητά 6.500 απολύσεις


τρόικα-έρχεται-και-ζητά-6.500-απολύσεις
 Η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων αλλά και το πρόγραμμα 6.500 απολύσεων στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να συζητηθούν στις συναντήσεις που θα έχει η τρόικα με τους συναρμόδιους υπουργούς. Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα φτάσουν πιθανότατα στην Αθήνα την Τρίτη 8 Ιουλίου.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα ζητήσoυν αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, τη διαθεσιμότητα και τον απολογιστικό αριθμό των απολύσεων.
Την ίδια στιγμή, εκτός από την «μικρή ΔΕΗ», υπάρχουν και άλλα «αγκάθια» στα προαπαιτούμενα όπως είναι το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και η χρηματοδότηση των κομμάτων.
Οι 6.500 απολύσεις θα προέλθουν ως εξής:
- Από την εκδίκαση των πειθαρχικών υποθέσεων. Γίνεται προσπάθεια επιτάχυνσης και το πρώτο εξάμηνο του 2014 οδηγήθηκαν στην έξοδο 500 επίορκοι.
- Από τους ελέγχους που διεξάγονται από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον εντοπισμό υπαλλήλων που έχουν διοριστεί και εργάζονται με πλαστά πιστοποιητικά.
- Από τους ελέγχους που διεξάγονται για παράνομες μετατροπές συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου.
- Από όσους «διαθέσιμους» μετά τη λήξη του οκταμήνου δεν τοποθετηθούν σε νέες θέσεις.
- Από τη μείωση του προσωπικού σε «μεγάλα» Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.
defencenet.gr

Η Άγκυρα ετοιμάζει “εισβολή”πλοίων της στις δυτικές Κυκλάδες και μέχρι την Εύβοια..!


ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ 2
Σχέδιο «δράσης» των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων δυτικά του 25ου Μεσημβρινού και αμφισβήτησης με στρατιωτική παρουσία του μισού Αιγαίου αποκαλύπτει Τούρκος βουλευτής. Φαίνεται πώς η Άγκυρα ετοιμάζει κλιμάκωση των ενεργειών εισβολής πλοίων της στις δυτικές Κυκλάδες και μέχρι την Εύβοια, κάτι που έκανε τον περασμένο Μάιο στέλνοντας στολίσκο να «παρελάσει» από τη Μήλο και μέχρι τις ακτές του Σουνίου. 

ΕΤΣΙ διώχνουν τον τουρισμό και τον στέλνουν στην Τουρκία ! Χρεώνουν…3 ευρώ το μπουκαλάκι νερό, σε περίπτερο κάτω απ’ την Ακρόπολη ! (βίντεο)

akropoli1

Μια ακόμα κλασική περίπτωση αισχροκέρδιας που πλήτει την υποτιθέμενη…”βαριά βιομηχανία της Ελλάδας”. Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ… το Mega κάτω από την Ακρόπολη διαπίστωσε μία περίπτωση όχι απλά προκλητικής αισχροκέρδειας, αλλά μία περίπτωση που διώχνει τον τουρισμό και σίγουρα δεν τον προσελκύει.

Κάλεσαν σε απολογία Ειδικό Φρουρό επειδή δεν σήκωσε το κινητό του σε ρεπό του και μάλιστα…μεταμεσονύκτια, την ώρα που κοιμόταν !

eidikos-frouros10

Τον κάλεσαν στο κινητό του, σε ρεπό, δεν απάντησε και την επόμενη τον κάλεσαν σε απολογία. Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό, αν και στο άκουσμά του, μοιάζει τραγελαφικό… Νεαρός Αστυνομικός- Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στο ΑΤ Καματερού, εκτός υπηρεσίας, σε ημερήσια ανάπαυση (ρεπό),

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...