Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 11-7-2014.

Εισήλθαμε στην τελική φάση τής αποκαθηλώσεως τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Διερχόμαστε στην οδό τής λυτρώσεως μέσα από τον κουρνιαχτό και την πολεμική φλόγα που σηκώνουν ανθέλληνες και αντίχριστοι. Μα τούτη η φλόγα είναι που θα σηκώσει την λάμψη και θα φέρει την μεγάλη χαρά για την Ένδοξη Ελληνική Φυλή και τον Πιστό Ελληνικό Λαό.

Βαρούν οι εχθροί και πιστεύουν πως θα μάς νικήσουν, αλλά ματαιοπονούν. Το Έθνος τού Θεού και των Ηρώων θα είναι ο Μεγάλος Νικητής. Γιατί εκείνος που χτυπάει το άξιο μέταλλο, το κάνει πιο ανθεκτικό και πιο σκληρό. Και η Πίστη των Ελλήνων νικάει ακόμη και την πιο δυνατή φωτιά. Είναι η ανίκητη Εθνικιστική Φύση τού Ελληνισμού που είναι προορισμένη να συντρίψει τον αντίχριστο σιωνισμό και τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

Κάποιος πολύ δικός μου άνθρωπος μού είπε πως είδε όνειρο καλό και όμορφο για το Πανώριο Γένος μας. Είδε πως ήμασταν παρέα μ’ έναν άγιο άνθρωπο τού Χριστού που μάς είπε πως όλα τα δεινά που βλέπουμε, θα τελειώσουν ίσαμε τον Αύγουστο. Τούτο το συμβάν μού θύμισε έντονα τα λόγια τού Γέροντα Παίσιου που έβλεπε ξαφνικό και ολοκληρωτικό τελείωμα των πολιτικών, των αναρχορέμπελων και τής Τουρκίας. Των πρώτων από τούς Πιστούς και Εθνικιστές Έλληνες, από τον αγνό Έλληνα που θα τούς πάρει με τις πέτρες. Και την Τουρκία από τον Ελληνικό Στρατό που θα την τελειώσει, αφού θα την έχουν εγκαταλείψει οι σύμμαχοί της.

Ο μισελληνισμός τού Νεοταξικού Κτήνους θα νικηθεί αποτυγχάνοντας απέναντί μας, την στιγμή που νομίζει πως μάς έχει νικήσει. Το πιστεύει ήδη. Κι αυτός είναι ο λόγος που παραβιάζει νόμους και ελευθερίες δίχως να δίδει λόγο πουθενά. Ακούει μονάχα τον νόμο τής αλαζονείας και τις εντολές τού Αιώνιου Άνομου, τού Διαβόλου που τον διοικεί. Εκεί ακριβώς όμως έγκειται το ξαφνικό τής δικής μας αντίδρασης, καθώς έρχεται η έγερση τού Αληθινού Έλληνα που θα υπακούσει στην Εντολή τού Θεού, τον Νόμο τής Φυλής και την Ατσάλινη Θέλησή μας.

Νύχτα χωρίς το φως των αστεριών θα έρθουμε να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς έκλεψαν αγύρτες και γυρολόγοι. Και δεν θα ξέρουν αν είναι η φευγαλέα θωριά τού νεκρωμένου από τα βόλια τους Ελληνισμού ή ο Αναστημένος Έλληνας που ήρθε να νεκρώσει το άχρηστο σαρκίο τους. Γιατί αυτός ο Έλληνας είναι που έρχεται. Ο Τιμωρός και Αναγεννημένος Έλληνας τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που θα δώσει την Ελευθερία στον Έλληνα και την Ισχύ στην Ελλάδα, ενάντια στις διώξεις και τις παραμορφώσεις πολιτικών και ψευτοσυμμάχων.

Έρχεται λοιπόν ο Έλληνας που θα νεκρώσει τον βαρβαρισμό και θα τον απομακρύνει από την Ιερή Γη μας. Καμία δικαστική και πολιτική απόφαση κρατικής χρηματοδοτήσεως και ανεγέρσεως Ισλαμικού Τεμένους δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά αλλού στην Πατρίδα μας. Κανένα μέρισμα χρήματος, ιθαγένειας και παρουσίας δεν πρόκειται να λάβουν περαιτέρω λαθραίοι εποικιστές και τοκογλύφοι για να πάρουν την θέση των Ελλήνων.

Καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα δεν έχουν εκείνοι που δημιουργούν υποδομές νομιμοποιήσεως τής λαθρομετανάστευσης και τής ισλαμοποιήσεως τού Έθνους μας που θέλει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Βγάλτε όσες αποφάσεις θέλετε «ντόπιοι» συνεργάτες τού εχθρού. Όλες θα πεταχτούν στα σκουπίδια. Κανείς κρατικά σιτιζόμενος πολιτικάντης, ενημερωτής, θεσμικός και χορηγός τού Συστήματος, δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει έναν Έλληνα που στερείται το μέρισμα τού ασθενούς παιδιού του, επειδή λέγει την αλήθεια ότι το παίρνουν ξένοι κι όχι Έλληνες.

Το λέγουν πλέον ανοικτά άνθρωποι τού πνεύματος που έχουν ανδρωθεί σε σημαντικές θέσεις τής εκπαίδευσης στο ψευτορωμέϊκο που θα γκρεμοτσακίσουμε. Άνθρωποι που ξέρουν την σαπίλα που θα γκρεμοτσακίσουμε επαναστατικά και τελειωτικά. Και λέγουν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει την κοινωνία που αντιδράει απέναντι στις εγκληματικές συμπεριφορές και τα δολοφονικά σχέδια των σοσιαλφιλελεύθερων. Και πως οι διώκτες του το κυνηγούν γιατί θέλουν να περιορίσουν και να φιμώσουν τον γενναίο ελληνισμό που αντιδρά αντισυμβατικά.

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι σημειώνουν αυτό που βλέπει σήμερα καθαρά ο ελληνικός λαός. Πως στις επιθετικές ενέργειες ενάντια στον Ελληνισμό συμμετέχουν όλα τα δήθεν αντίθετα μεταξύ τους συστημικά νεοταξικά κόμματα. Δίπλα στον φιλελεύθερο και τον σοσιαλιστή συμμετέχει ενεργά και απόλυτα σύμφωνος ο μαρξιστής εκλεκτός τού αμερικανοσιωνισμού. Δεξιοί και Αριστεροί μιλάνε για «συνταγματικό τόξο», όταν όλοι αυτοί έχουν ξεφτιλίσει το σύνταγμα και την διάκριση εξουσιών και έχουν δώσει εθνική κυριαρχία και γεωφυσικό πλούτο και χώρο εισβολής στους σιωνιστές, τούς Τούρκους και τα λοιπά γειτονικά μορφώματα.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν πάρει εντολή από τα διεθνή αφεντικά τους να οδηγήσουν την καθημαγμένη από ανέχεια και ανεργία πολιτεία στην πολιτική ανωμαλία. Εκεί αποσκοπούν οι πολιτικές διώξεις και η επιθετική συμπεριφορά κράτους και παρακράτους σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι το μπάχαλο των αναρχογυρολόγων που αναμένει η Τουρκία για να μάς επιτεθεί.

Είναι μια κατά μέτωπο σύγκρουση. Δεν είναι πολιτική αναμέτρηση. Είναι Μάχη Ελλήνων εναντίον Νεοταξιτών και Προδοτών. Και στις Μάχες υπάρχει μονάχα ένας Νικητής. Ο Νικητής αυτός είναι Έλληνας και Εθνικιστής, είναι ο Έλληνας τού Θεού και τού Ελληνικού Αίματος. Ο Προδότης δεν είναι μήτε αδερφός μας μήτε Έλληνας. Και Ελληνικά Όπλα χτίζουν την Μεγάλη Ελλάδα. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
«Φρένο» στις αναβολές στον Στρατό βάζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας


freno-stis-anaboles-ston-strato-bazei-to-ypoyrgeio-ethnikhs-amynas
Με ένα νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιχειρείται να εξαφανιστούν τα «παραθυράκια» που έβρισκαν κάποιοι νέοι προκειμένου να μεταθέσουν χρονικά την κατάταξή τους και να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
«Κουρεύονται» κάποιες αναβολές, σταματούν οι ουσιαστικά αδικαιολόγητες καθυστερήσ

Σύσκεψη υπό τον Βαρβιτσιώτη στη Ρόδο για την μετανάστευση > Μια ισλαμική “πυριτιδαποθήκη” είναι ήδη εγκατεστημένη στα σπλάχνα της πατρίδος που απειλεί να τινάξει στον αέρα την συνοχή και τα θεμέλια του Ελληνικού Κράτους


skala-lakwnias-1
Ευρεία σύσκεψη στη Ρόδο για την παράνομη μετανάστευση, με τη συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η διαχείριση των διαρκώς αυξανόμενων παράνομων μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα της ευρύτερης περιοχής της Δωδεκανήσου.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν, πέραν του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχου Αθαν. Αθανασόπουλου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, ο στρατιωτικός Διοικητής Ρόδου, Υποστράτηγος Στεφανής Αλκιβιάδης, ο Διευθυντής Κέντρου Επιχειρήσεων Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., Νίκος Πατρινός, ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., Ιωάννης Αργυρίου, ο Λιμενάρχης Ρόδου, Νικόλαος Αρμπουνιώτης, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ρόδου, Ταξίαρχος Φώτης Νικολόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «η Ελλάδα και τα σύνορά της δεν είναι ξέφραγο αμπέλι». «Όμως», προσέθεσε, «πρέπει και να διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων αυτών που πολλές φορές είναι πρόσφυγες από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Η εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία, για παράδειγμα, δημιούργησε ένα πρόσθετο κύμα προσφύγων που αναζητά διαρκώς τρόπο να έλθει στη χώρα μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, παραθέτοντας αναλυτικά όλο τον σχεδιασμό του Υπουργείου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δραματική αύξηση των παράνομων μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα από τη θάλασσα, επεσήμανε: «Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λ.Σ. πραγματοποιούν τιτάνια προσπάθεια για τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης. Πολλές φορές η προσπάθεια είναι υπεράνθρωπη», ανέφερε και συνέχισε: «Από την πλευρά μας αξιοποιούμε καθημερινά κάθε κονδύλι της Ευρώπης για τεχνικά μέσα και για ενίσχυση του προσωπικού. H Ελλάδα δεν πρόκειται να χαλαρώσει στην περιφρούρηση των συνόρων της. Τα σύνορά της, όμως, είναι και σύνορα της Ευρώπης. Γι αυτό, εξάλλου, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός –προσωπικά- έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για να αναδειχθεί το ζήτημα».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κ. Βαρβιτσιώτης, έδωσε έμφαση στις συνθήκες της προσωρινής κράτησης των παράνομων μεταναστών από τις Λιμενικές Αρχές , τις πρώτες 24 ή 48 ώρες: «Είναι πολύ σημαντικό και να διασφαλίσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στους μετανάστες, αλλά και να αποφύγουμε εικόνες ντροπής που μας ζημιώνουν τουριστικά», υπογράμμισε.

Οι φορείς της πόλης, από την πλευρά τους, επεσήμαναν την κρισιμότητα του ζητήματος για τον τόπο, αλλά και την τουριστική του εικόνα. Παράλληλα, εξέφρασαν την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για την κράτηση των ανθρώπων αυτών, το χρόνο και την τοποθεσία που θα επιλεγεί να τους φιλοξενήσει.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ειδικότερα, στάθηκε στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η στελέχωση του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή, «καθώς η παράνομη μετανάστευση έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις». Επιπρόσθετα, κατανόησε την επείγουσα μορφή που έχει η διαμόρφωση ενός κατάλληλου χώρου για την προσωρινή υποδοχή των παράνομων μεταναστών για τις πρώτες ώρες.

Κλείνοντας, όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των αρμόδιων αρχών, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Επίσης, συμφώνησαν όλοι στην αναγκαιότητα εξεύρεσης χώρου από την τοπική κοινωνία, ο οποίος θα στεγάζει προσωρινά τους παράνομους μετανάστες για τις πρώτες ώρες κράτησής τους, «ώστε και να διασφαλίζονται οι ανθρώπινες συνθήκες για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, αλλά και να σταματήσει να πλήττεται η τουριστική εικόνα της περιοχής από τη σημερινή κατάσταση».

ΔΑΝΙΑ: Κανένας επίσημος δεν θέλει να πάει στα εγκαίνια του μεγάλου τζαμιού στην Κοπεγχάγη


Πολιτικοί και βασιλικοί προσκεκλημένοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν το παρών στα εγκαίνια του μεγάλου τεμένους στην Κοπεγχάγη.

Αλλοίμονο τους…Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους»


Τα γεγονότα τρέχουν και σε λίγο δεν θα τα προλαβαίνουμε…¨Αυτά τους είπα παπά μου κι ενώ εγώ ποτέ δεν θέλω να μιλάω για προφητείες, με ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα εξαμίλια που λέει ο Άγιο Κοσμάς είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας."

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτο ειναι το βρωμικο σχέδιο των νεοεκσυγχρονιστων για τα χωρικά ύδατα!


20140709-173844-63524557.jpg
Υπάρχει μυστικό σχέδιο που καταργεί το όριο των 12 ναυτικών μιλίων, γκριζοποιεί ακόμη περισσότερο τις θαλάσσιες ζώνες και περιορίζει την υφαλοκρηπίδα μας;

Μας δουλεύει με το καλημέρα ο Γκίκας Χαρδούβελης > Εαν δεν το ξέρετε έχετε 3.000 ευρώ στην τσέπη σας δώρο κάθε χρόνο!


gigas
Άπό νωρίς άρχισε το δούλεμα ο…γίγας Χαρδούβελης. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον  επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM/EFSF) Κλάους Ρέγκλινγκ στο Υπουργείο Οικονομικών είπε τα απίστευτα.Απολαύστε μερικά από αυτά που είπε για

εκείνους που οδήγησαν τους Ελληνες στην αυτοκτονία.

Προσποιούνταν ότι είναι πρόσφυγας η Ουκρανή δολοφόνος των δύο Ρώσων δημοσιογράφων


ουκρανη
Στα χέρια των ρωσικών αρχών βρίσκεται η Ουκρανή πιλότος ελικοπτέρου, η οποία σύμφωνα με τη Μόσχα ευθύνεται για το θάνατο δύο Ρώσων δημοσιογράφων τον Ιούνιο στην ανατολική Ουκρανία.

Πρωτοφανής παρέμβαση Μητροπολίτη Σεραφείμ υπέρ Μαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια και τις υποκλοπές. Κατακεραυνώνει την δικαιοσύνηmarinakis-serafeim
Ανοιχτή παρέμβαση υπέρ του προέδρου του Ολυμπιακού για τα όσα ακούγονται και γράφονται περί εμπλοκής του σε εγκληματική συμμορία στημένων αγώνων και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, κάνει με ανακοίνωση του,

“Μικρή ΔΕΗ” σήμερα, μικρή Ελλάδα αύριο


Μπορεί να νομίζετε ότι αυτά που λέει η Φλώρα Παπαδέδε είναι “αριστερά”. Κάνετε λάθος. Λέω τα ίδια πράγματα και δεν δηλώνω “αριστερός”.  Η ΔΕΗ ήταν βιώσιμη επειδή ήταν ενιαία, είχε ικανό “μέγεθος” ήταν χρηματοδοτήσιμη. Ναι, ήταν κρατικό μονοπώλιο, αλλά όσο το κρατικό μονοπώλιο είχε “πολιτική” ατζέντα, φρόντιζε οι τιμές του ρεύματος να μην είναι στα ουράνια. Ναι, ήταν κρατικό μονοπώλιο, αλλά μόνο με την ΔΕΗ αποκτήσαμε βιομηχανία, και μόνο η βιομηχανία συντηρεί μια ΔΕΗ και επομένως υπάρχει σχετικά φτηνό ρεύμα για όλους.  Και χωρίς βιομηχανία θα είμαστε ή ζητιάνοι ή μετανάστες.  Μπορεί η ΔΕΗ να μην υπήρξε “τέλεια” και οι διοικήσεις της από το Πασοκ και μετά να έφεραν τα ήθη του “είπαμε ένα δωράκι αλλά όχι 500 εκατομμύρια”.

Πόσα τηλέφωνα παρακολουθούν νόμιμα στην Ελλάδα-στοιχεία σοκto-eipe-kai-h-thleorash
Mε ραγδαίους ρυθμούς αυξάνονται τα αιτήματα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που υποβάλλονται κάθε χρόνο, όπως προκύπτει από την Εκθεση πεπραγμένων της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.
Σύμφωνα με την έκθεση το 2013 η ΑΔΑΕ παρέλαβε 4.141 εισαγγελικές διατάξεις που αφορούσαν σε νέες περιπτώσεις άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών για λόγους εθνικής ασφάλειας, αριθμός διπλάσσιος, σχεδόν, σε σχέση με το 2012. Επίσης, εντός του περασμένου χρόνου περισσότερα ήταν και τα αιτήματα για παράταση προγενέστερων διατάξεων άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, οι οποίες ανήλθαν σε 5.006 αντί 3.193 το 2012. Την ίδια ώρα, βέβαια, η Αρχή παρέλαβε 729 διατάξεις για την παύση της άρσης απορρήτου έναντι 599 το 2012.
Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, συχνά, τα αιτήματα άρσης απορρήτου υποβάλλονται από την ΕΥΠ, την Αντιτρομοκρατική αλλά και το ΣΔΟΕ.


olympia

Κατατέθηκαν οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., Χρυσής Αυγής και ανεξάρτητων βουλευτών για το δημοψήφισμα


βουλη
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και οι ανεξάρτητοι βουλευτές κατέθεσαν ήδη τις προτάσεις τους σχετικά με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ.

Τουρκια – κράτος τρομοκράτης! Συνέδριο των τρομοκρατών της Συρίας στην Κωνσταντινούπολη!!


20140709-114840-42520482.jpg
…τι δεν κατάλαβες ακόμα;
Ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός, τα καθάρματα
δηλαδή που συμμαχησαν με τους ισλαμοφασιστες για να ρημάξουν την Συρια, πραγματοποιεί μια συνάντηση σε ένα σχετικά απομακρυσμένο προάστιο της Κωνσταντινούπολης για να επιλέξει τον επόμενο ηγέτη του.

Μουλάδες, δουλέμποροι και αφεντικά υπέρ του δουλεμπορίου στην Σκάλα Λακωνίας


20140709-084907-31747754.jpg

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του Λακωνικου τύπου για την συμμαχία της κονόμας απέναντι στη νομιμότητα, την ανθρωπιά και τον Ελληνισμό.

Μάχη ΗΠΑ-Ρωσίας και για τα Βαλκάνια και το αβέβαιο μέλλον κάποιων χωρών

μάχη-ηπα-ρωσίας-και-για-τα-βαλκάνια
 Στην παρούσα ιστορική φάση αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, η στενή σχέση των γεωπολιτικών υποσυστημάτων της Ευρασίας. Ο «πόλεμος των αγωγών», που στις άκρες του άξονα Ουκρανίας-Μεσοποταμίας έχει μετατραπεί σε κανονικό πόλεμο, διεξάγεται αμείωτος και στην πάντα ασταθή χερσόνησο του Αίμου.

ΦΡΙΚΗ! Ναζιστικη παρέλαση στην κατεχόμενη Λευκωσία απο ισλαμοφασιστες!

φρίκη-ναζιστική-παρέλαση-στην-κατεχόμενη-λευκωσία-από-ισλαμοφασίστες
 Δεκάδες τουρκοκύπριοι ισλαμιστές προχώρησαν σε διαδήλωση στην κατεχόμενη Λευκωσία φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της «μουσουλμανικής αδελφότητας» και του Μοχάμεντ Μόρσι και κατά της υποψηφιότητας του Αλ Σίσι για την προεδρία της Αιγύπτου.

Η Γερμανία δεν εξόφλησε τα χρέη της τρεις φορές τον τελευταίο αιώνα…

η-γερμανία-δεν-εξόφλησε-τα-χρέη-της-τρεις-φορές-τον-τελευταίο-αιώνα
Ένας καθηγητής του London School of Economics (LSE), λέει ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι καλή με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν διεκδίκησαν την αποπληρωμή των επανορθώσεων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ελλάδα μπορεί να φαίνεται η χώρα με το πρωταρχικό χρέος της Ευρώπης, αλλά ένας οικονομικός ιστορικός έχει επισημάνει ότι η Γερμανία ήταν, στην πραγματικότητα, «ο μεγαλύτερος παραβάτης του χρέους του 20ου αιώνα».

Οι αντίχριστοι νεοταξίτες με την βοήθεια των προδοτών πολιτικών θέλουν να καταργήσουν την Αργία της Κυριακής.

evraiko-simvoulio-paei-o-samaras-gia-na-parei-entoles
Γράφει ο Θάνος
Παραιτήθηκε από στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου…
Οπως ανέφερε ο ίδιος ο λόγος ήταν ότι η κυβέρνηση ενέδωσε στις πιέσεις του ΔΝΤ για σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων σε ολόκληρη την χώρα και τις 52 Κυριακές του έτους…
Καλά βρε Κορκίδη πως κάνεις έτσι;

Τέλειωσε η Σχολική Χρονιά για τα Ελληνόπουλα της Πόλης με μια Υπέροχη Αναμνηστική Φωτογραφία!


sxoleia-konstantinoupoli1
Τελείωσε και η φετινή χρονιά σε όλα τα σχολεία της Τουρκίας  και φυσικά και στα ομογενειακά δημοτικά,  γυμνάσια και λύκεια. Πριν να αποχαιρετιστούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα παιδιά αποφάσισαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία για  την φετινή χρονιά. Τόπος συγκέντρωσης το προαύλιο της  Αγίας Τριάδας, της ιστορικής  ορθόδοξης εκκλησιάς στο κέντρο της Πόλης, πάνω στην πλατεία Ταξίμ.

ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ… ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΠΛΕΟΝ


RothschildCoatofArms
Η ΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ…
ΛΙΒΥΗ
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ
ΚΟΥΒΑ
ΣΟΥΔΑΝ
ΙΡΑΝ
ΙΡΑΚΠΛΕΟΝ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 3 ΧΩΡΕΣ…
ΚΟΥΒΑ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ
ΙΡΑΝ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ…


ΠΗΓΗ

Η «νεκρή» Κυπριακή Δημοκρατία, οι μουφτήδες και τα ελληνικά χωρικά ύδατα

η-νεκρή-κυπριακή-δημοκρατία-οι-μούφτηδες-και-τα-ελληνικά-χωρικά-ύδατα
Έντονα προκλητική και επιθετική είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί η Άγκυρα στη Δήλωση που κατέθεσε στο πλαίσιο της 5ης συνάντησης του Συμβουλίου Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) – Τουρκίας.   Το εν λόγω έγγραφο απετέλεσε τη θρυαλλίδα της έντονης αντιπαράθεσης των τελευταίων ημερών μεταξύ του έλληνα υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και της κυπρίας ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους, που είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή βαρύτατων εκφράσεων, την επίδοση ρηματικής διακοίνωσης από την Αθήνα (σσ. είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από την εποχή της απριλιανής δικτατορίας), αλλά τελικά τόσο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όσο και το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών (με ανακοίνωσή του) αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους διαβεβαιώνοντας για την άριστη σχέση των δύο πλευρών. 

H Eurostat γιατί μετρά τα οικονομικά στοιχεία της Τουρκίας;


eurostat-εικόνα
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν το γνωρίζαμε; Και ναι από πότε;Στον χάρτη για παράδειγμα με τα ποσοστά ανεργίας (εδώ) η Τουρκία όχι μόνο είναι μια από τις ..29 χώρες της ΕΕ, αλλά τα ποσοστά της μετρώνται κανονικά.
eurostat-τουρκία-1
Το ίδιο και για άλλες μετρήσεις…
eurostat-τουρκία-2

Ας μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται και γιατί επιλέχθηκε η Τουρκία;

olympia.gr

Φωτορεπορτάζ:Κυκλοφοριακός “καύσωνας” στο κέντρο της Αθήνας-Οι πρώτες εικόνες από την συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

poe-ota-3

Απεργιακός “καύσωνας” στο κέντρο της Αθήνας, αφού η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία, η οποία θα ολοκληρωθεί με προγραμματισμένο συλλαλητήριο στη Πλατεία Κλαυθμώνος.
Οι νοσοκομειακοί υπάλληλοι και οι γιατροί συμμετέχουν και αυτοί στην απεργία και βρέθηκαν να διαδηλώνουν έξω από το Υπουργείο Υγείας.

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Εξι παράγοντες της ΕΠΟ, τρεις διαιτητές και τον Μαρινάκη… τσάκωσε ο υπερκοριός της ΕΥΠ για στημένα, εκβίαση, ξέπλυμα και παραβάσεις περί εκρηκτικών!

MARINAKIS3

Ο μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μεταξύ των 11 προσώπων που καλούνται από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στο πλαίσιο της έρευνας για τα στημένα παιχνίδια.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης, διαιτητές αλλά και στελέχη της ΕΠΟ καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για διάπραξη αξιόποινων πράξεων μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών και δωροδοκία.

Ντοκουμέντο:Τι έγραφε το 1944 ο Σταμάτης Μερκούρης για τον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού-”Συνέφαγαν & συνεκόπρισαν μέχρι σκασίματος επί δύο τρία έτη, σε σφιχτό εναγκαλισμό με τον Γερμανό κατακτητή!”

simitis-1

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ο λαός της Αθήνας, υπό των χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων, ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την ελευθερία του.Την ίδια μέρα η εφημερίδα “Ριζοσπαστική Ηχώ” είχε ένα άρθρο με τίτλο “Οι Καπάτσοι”.
Το άρθρο αναφερόταν στον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και το έγραφε , πατέρας της Μελίνας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...