Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΑΘΗΝΑ 14-7-2014.

Ο νεοταξικός παράγοντας και τα κομματικά του φερέφωνα τού λεγομένου «συνταγματικού τόξου» λειτουργούν λίαν επικινδύνως και διασπαστικά σε βάρος τής εθνικής μας συνοχής και τού πατριωτικού συναισθήματος. Η αποδόμηση τής ελληνικότητας σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, η διάσπαση τής ενότητος τού λαού, ο ακρωτηριασμός εθνικού εδάφους, η μετατροπή τής Ελλάδος σε ένα μικρό πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο στα χέρια τού νεοταξικού κτήνους είναι η στόχευση των μισελλήνων.

Ενοχλείται έντονα ο νεοταξισμός από την δραστηριότητα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ενοχλείται από τις ενέργειες πάσης ελληνικής φωνής δηλαδή που κατευθύνονται υπέρ τής λαϊκής κυριαρχίας και τής εθνικής ισχύος τού Ελληνισμού. Και έτσι όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι ολετήρες τής Φυλής μας φτιάχνουν ένα δικό τους πλαίσιο δικαίου και πολιτικής πρακτικής, μια ψεύτικη πολιτεία που μετατρέπει τούς Έλληνες σε σκλάβους και την Ελλάδα σε ένα χώρο δίχως ιστορικές μνήμες, εθνική συνείδηση, δικαιώματα και στρατηγικό στόχο.

Αγνοούν όλοι αυτοί οι περιττοί και οι φαύλοι σε ελληνική γη και οικουμένη, όλοι αυτοί οι εισβολείς τής ζωής τού Αληθινού Έλληνα, το κοφτερό ξίφος τής δικαιοσύνης που βαστάει ο Έλληνας. Νομίζουν λανθασμένα πως δεν βλέπουμε την στρατηγική τής περικύκλωσης σε εξωτερικό γεωπολιτικό επίπεδο και εσωτερικό κοινωνικό επίπεδο που εφαρμόζουν σε βάρος μας. Τον ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν σκορπίζοντας εγκληματικότητα, αναταραχές, σφαγές, οικονομική εξόντωση, θρησκευτικές διαμάχες, ενοχοποίηση τού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι όλα τούτα εντός συνόρων μα και σε γεωστρατηγικό βάθος.

Κούνια που τούς κούναγε όλους τούς εμπόρους ελπίδων ψεύτικων και φόβων. Τα βλέπουμε όλα και είμαστε έτοιμοι για την μητέρα των μαχών. Για μια μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει από την ελληνική καθημερινότητα. Από τις αυτοκτονίες Ελλήνων που θα αντιμετωπίσουμε ως έγκλημα γενοκτονίας και εσχάτη προδοσία εις βάρος τού Έθνους μας, την καταστροφή τής ελληνικής παραγωγής σε βάρος τής τροφοδοσίας, ανάπτυξης και ανεξαρτησίας τής Ελλάδος, έως το χτίσιμο Τεμένους στην Αθήνα για την νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης και την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος. Και το έγκλημα συνεχίζεται με την διαρκή αλλοίωση τής ελληνικής πνευματικότητας και σκέψης, τον εκτουρκισμό τής Θράκης και την εκτροφή εχθρικών διεκδικήσεων επί ελληνικού εδάφους.

Κάτω από αυτό το ναρκοθετημένο πεδίο σε βάρος τής εθνικής μας ζωής, δημιουργεί εξαιρετικά δυσμενές κλίμα η επιχείρηση από Έλληνες καθηγητές για την αποβολή τού όρου Ελληνική από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας τού Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή. Το σκεπτικό αυτής τής επικίνδυνης και ακατανόητης πράξης είναι ότι ο προσδιορισμός Ελληνική δεν προσδιορίζει κάποια επί πλέον δεξιότητα  και ότι «είναι πλεοναστικός και σε ορισμένες περιπτώσεις παραπλανητικός και εσφαλμένος»! Και φυσικά πάρα πολύ ορθά σηκώθηκαν αντιδράσεις σαν τού μέλους τού ΔΣ τού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου καθηγητή κ. Κουνάδη που λέει πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για λόγους εθνικούς ενόψει και τού τόπου που εδρεύει το Τμήμα.

Αν υπάρξει αλλοίωση τού χαρακτήρα τής εκπαιδεύσεως στην ακριτική πύλη τής πατρίδος μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα το εκμεταλλευτεί η Άγκυρα που ήδη προωθεί ζητήματα τουρκισμού γλώσσας, εκπαίδευσης και εθνικής ταυτότητος στην Θράκη Μας. Στην δε Κομοτηνή πάλι, εκεί που το τουρκικό εν Ελλάδι κόμμα αναδείχτηκε με ευθύνη τού ψευτορωμέϊκου πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ηγέρθηκε ζήτημα ύποπτο με αφορμή αίτημα δημιουργίας κυνηγετικού συλλόγου από μουσουλμάνους κυνηγούς. Οι εν λόγω κυνηγοί ήταν ενταγμένοι στον τοπικό ελληνικό σύλλογο κυνηγών και η κίνησή τους έχει δημιουργήσει ανησυχητικά ερωτηματικά στους χριστιανούς συναδέλφους τους, καθώς δεν αναφέρθηκε ποτέ πρόβλημα από τούς μουσουλμάνους. 

Κάποιοι βάζουν φωτιές κοινωνικές και πολύ σοβαρές. Τα δε λαθρομεταναστευτικά κύματα συνεχίζουν να εγγίζουν την Πατρίδα μας, σε βαθμό που δεν ταιριάζει για μια χώρα που το ψωμί έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Αν αναλογιστούμε την αποκάλυψη από το BBC σχεδίου που επεξεργαζόντουσαν Βρετανία και ΗΠΑ για να στείλουν 100.000 εκπαιδευμένους τζιχαντιστές ισλαμιστές σε βάρος τής Συρίας και τού Άσαντ, αλλά ακόμη και την γενοκτονία που συντελείται στην ίδια τη Συρία, το Ιράκ, ακόμη και τις ρωσόφωνες περιοχές τής Ουκρανίας από έτερους πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, τότε η Ελλάς χρειάζεται άμεση στροφή συμμαχικής και εθνικής μα και κοινωνικής εσωτερικής πολιτικής υπέρ τής συνοχής και τής αμιγούς ελληνοποίησης τού κράτους μας.

Στην Κύπρο η Ρωσία έχει έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τις κυπριακές αρχές σε επίπεδο εθνικής άμυνας, ώστε να χρησιμοποιήσει το λιμάνι τής Λεμεσού και το αεροδρόμιο τής Πάφου για στρατιωτικούς λόγους σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης και ανθρωπιστικών αποστολών. Με τις πολιτικές και προπαγανδιστικές φωνές τής Εσπερίας να κάνουν λόγο για ριψοκίνδυνο τυχοδιωκτισμό των κυπριακών αρχών, παρά την δυτικόστροφη κυβερνητική γραμμή σε πολλά ζητήματα.

Η Εθνική Ασφάλεια είναι ζήτημα προτεραιότητας που κρίνει εκείνο το Έθνος που θέλει να ζήσει. Εκείνο το Έθνος που θέλει να κρατήσει τούς εχθρούς του εκτός τού εδάφους του και τούς πολίτες του προσηλωμένους και ενταγμένους εντός τής φυλετικής συνείδησης και τής εθνικής κοινότητας, ασφαλείς και Έλληνες. Αν λοιπόν η Κύπρος ως τέκνο τού Ελληνικού Έθνους βλέπει προς Ρωσία κι όχι μονόπλευρα, τότε η Μητέρα Ελλάδα έχει Ιερό Χρέος να προασπίσει την Ελληνικότητα και την Ελληνική Λαϊκή Κυριαρχία σε ελληνική κοινωνία και γεωπολιτική αυλή.

Η στροφή στην γεωπολιτική ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι συγκυριακή ή υποκατάστατη προστάτη τού Έθνους, αλλά μια ανοικτή πολιτική συμπεριφορά που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους, την συνοχή τού λαού, την ισχυροποίηση τού Έθνους και το αδυνάτισμα των οικονομικών και στρατιωτικών του εχθρών. Κι αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται από γραικύλους που φακελώνουν Έλληνες Εθνικιστές πολίτες και στέλνουν τούς παρακρατικούς τους συνεργάτες να χτυπήσουν Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Της Δικαιοσύνης λοιπόν το κοφτερό ξίφος τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής έχει πλέον τον λόγο. Να τσακίσει τον γόρδιο δεσμό των καιρών μας. Να απομακρύνει ξενοκίνητους και γυρολόγους από τα πόδια μας. Να κάμει την Ελλάδα Ελληνική και Κοιτίδα Πολεμιστών που θα λειτουργήσει ως εστία ορθοδοξίας, πολιτισμού και εθνικής υπερδυνάμεως σε λεύτερη και πρώην αλύτρωτη ελληνική γη. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Καταγγελία: “Με αυτή τη δημοσκόπηση πανικοβλήθηκε ο Σαμαράς και έκλεισε ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΛΑΚΗ”

MRB-EKLOGES

Με αυτή τη δημοσκόπηση εταιρείας “βαρώνων” της ενημέρωσης, είδε ο Σαμαράς τον κίνδυνο κι έκλεισε τον Κασιδιάρη φυλακή;
Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν από την πλευρά της Χ.Α.
“Την διαρκή και συνεχώς αυξανόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωση της ως Εθνική Αντιπολίτευση επιχειρούν να εμποδίσουν τα παραδικαστικά ενεργούμενα της Χούντας Σαμαρά μέσω των παράνομων πολιτικών διώξεων.

Ιωάννινα: 106 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε θάμνους

xasis_2

Aστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ιωαννίνων (σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος συνοριακής φύλαξης Κόνιτσας) εντόπισαν σε δασώδη περιοχή κοντά στη διασταύρωση Αρίστης Ιωαννίνων, τέσσερις ταξιδωτικούς σάκους, επιμελώς κρυμμένους σε θάμνους, οι οποίοι περιείχαν κάνναβη βάρους 106 κιλών.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Aνοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Αντιδράσεις από τη ΓΣΕΒΕΕ

katasthmata

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Κυριακές σε δέκα περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η απόφαση αυτή, η οποία επικυρώθηκε με υπουργική απόφαση, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση εργοδοτών και εμπόρων.
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ), καλεί τους μικρους επιχειρηματίες να μην ανοίξουν σήμερα τα καταστήματά τους.
Καταγγέλλοντας την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων, η Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) έχει εξαγγείλει για σήμερα 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα, στις συγκεκριμένες 10 περιοχές.
Προειδοποιούν επίσης, πως οι «ελεύθερες Κυριακές» θα σβήσουν από το χάρτη τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του εμπορίου, οι οποίες αποτελούν το 95% και απασχολούν πάνω από το 80% των εργαζομένων.

Παρίσταναν συνεργείο της ΔΕΗ και “ξάφριζαν” ηλικιωμένους – Τι συμβουλεύει η ΕΛ.ΑΣ. τους υπερήλικες για να μην την “πατάνε”

peripoliko

Περίπτωση απάτης μίας ηλικιωμένης εξιχνίασε η αστυνομία στην Κατερίνη Πιερίας, σχηματίζοντας δικογραφία εις βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 29 και 20 ετών. Η έρευνα των αρχών ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος μηνός, όταν η 80χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες εμφανίστηκαν στο σπίτι της ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και μπήκαν εντός της οικίας της, προκειμένου να ελέγξουν διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας, όπως της είπαν. Την ώρα που υποτίθεται έλεγχαν και διόρθωναν το πρόβλημα, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και το ποσό των 9.000 ευρώ.

Αριστούχος ο γιος Σαμαρά με πολλούς επαίνους επειδή… αντέγραψε και απολύθηκε η καθηγήτρια που το κατήγγειλε! “Απόπειρα “ξεπλύματος από το Star” (Βίντεο)

BELGIUM EPP MEETING

“Aπίστευτη απόπειρα “ξεπλύματος” του γιου Σαμαρά, από το Star, το οποίο παρουσίασε την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2014, στο Κολέγιο Αθηνών, Ψυχικού. Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την δημοσιογράφο, να μας λέει, ότι ήταν η καλύτερη τάξη των τελευταίων ετών…
Και όπως βλέπεται στο βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star είχε προσωπικούς λόγους που ήθελε να προβληθεί, αφού ένας από τους αποφοίτους, που έβγαλε και ένα μονότονο λόγο, ήταν ο γιος της, και γιος του Θόδωρου Ρουσούπουλου!”
Και το καλύτερο ήταν μετά σύμφωνα με το greki-gr.blogspot.gr,
“Στο βίντεο καλείτε να παραλάβει το δίπλωμα του, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο γιος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν παίρνει απλά μόνο το απολυτήριο, αλλά παίρνει και “Έπαινο” και 3 “Έπαθλα” που τα έχουν επινοήσει τα κολέγια για να γεμίζουν…
τα άδεια βιογραφικά των μελοντικών πολιτικών μας!
Βέβαια μας εντυπωσιάζουν τα Έπαθλα και οι Έπαινοι του γιου Σαμαρα, όταν πέρσι την Άνοιξη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γιος Σαμαρά πιάστηκε να αντιγράφει, όπως γράψαμε ΕΔΩ, και βέβαια το θέμα δεν ήταν αυτό το ασήμαντο, αλλά ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, όπως η ίδια κατήγγειλε!”
Δείτε το βιντεο:

ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ «ΜΑΧΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ – ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ (ΦΩΤΟ & VΙDEO) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

keratea-6-makeleio-600x450

Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Κερατέας όπου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στις θέσεις Σάκκα, Λάκιζα και Χαράδρα Ωβριοκάστρου, κοντά στους οικισμούς Πλάκα και Διψέλιζα.
Σήμερα, ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι ρίψεις νερού από αέρος, προκειμένου να τεθεί σε έλεγχο η πυρκαγιά η οποία ωστοσο,δεν απειλεί σπίτια.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα, 56 οχήματα με 125 πυροσβέστες, 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 50 άτομα του στρατού, δυο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.
Η εικόνα της πυρκαγιάς σήμερα, είναι καλύτερη από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο φωτιάς, αλλά διάσπαρτες εστίες στις ήδη καμένες περιοχές.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έως αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές στην υπηρεσία για ζημιές σε οικίες.
Πυρκαγιά στο Αλιβέρι και στο Δίστομο
Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι, σε δύσβατη περιοχή στο Αλιβέρι Κύμης.
Στις 16:45 το απόγευμα του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά και στο Δίστομο, σε περιοχή με χαμηλή δασική βλάστηση.Το μέτωπο δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα είναι μειωμένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Υψηλό κίνδυνο παρουσιάζουν περιοχές στην δυτική Αττική και στην Κόρινθο, στη νότια Πελοπόνησο, στα Χανιά, στη Ρόδο και στην Κάρπαθο.
XARTHS

Tα σιωνιστικά γουρούνια του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος συνεχίζουν τη γενοκτονία στη Γάζα... Τα ανθρωπόμορφα κτήνη βομβάρδισαν ορφανοτροφείο με ανάπηρα παιδάκια...


Οι νεκροί έφθασαν και ξεπερνούν τους 121...Τα δύο τρίτα των δολοφονημένων, γυναίκες και παιδιά...Τα σιωνιστικά κτήνη κτύπησαν ορφανοτροφείο με ανάπηρα παιδάκια!
Οι εγκληματίες δολοφόνησαν 3 ανάπηρα παιδάκια!
Σ' εκείνο το ορφανοτροφείο είχαν μεταφέρει βοήθεια του δολοφονημένου Vittorio Έλληνες που πήγαν στη Γάζα το Γενάρη του 2010...
Δείτε σχετικά: Μας άφησε ένας αγωνιστής, αλλά ΖΕΙ πάντα μαζί μας!

Επίθεση Παπανδρέου στη Βούλτεψη για τα στατιστικά στοιχεία του 2009epithesh-papandreoy-sth-boyltepsh-gia-ta-statistika-stoixeia-toy-2009
Απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία του 2009, εξέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: 
«Χθες, για ακόμη μία φορά, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αναφέρθηκε στα στατιστικά στοιχεία του 2009, με το βλέμμα στραμμένο στο ανέξοδο αντιπολιτευτικό παρελθόν της και παριστάνοντας ότι, δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στη χώρα στο διάστημα που μεσολάβησε. Όμως, τα ερωτήματα που ακολουθούν αναδεικνύονται αβίαστα, και απαιτούν άμεσα απαντήσεις και μάλιστα, χωρίς υπεκφυγές.

Συνελήφθη ιμάμης με την κατηγορία ότι αποθήκευε πυρομαχικά σε τζαμί
«Στρατιώτες έκαναν επιδρομή στο Κεντρικό Τζαμί της Aba, και συνέλαβαν τον ιμάμη και άλλους», λένε οι Premium Times:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ > ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


(Διαβάστε το τελευταίο σχόλιο φίλου αναγνώστη που παραπέμπει σε δημοσίευμα του Spiegel του 1983, όπου ο κατηγορούμενος Baldur Drobnica περιγράφεται ως στέλεχος της υπηρεσίας για την Προστασία του Πολιτεύματος-Τμήμα IV-Aντικατασκοπεία). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για την διερεύνηση της υπόθεσης του 75χρονου υπηκόου Γερμανίας, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι της Κω, έχοντας στη κατοχή του ειδικές συσκευές παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών καθώς και συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον ηλικιωμένο Γερμανό να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν αντελήφθη την παρουσία των αστυνομικών του Α.Τ. Ηρακλειδών που έσπευδαν για τη σύλληψή του. Στο νησί βρίσκονται ήδη στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ενώ ο εξολισμός του 75χρονου Γερμανού εστάλη στην Αθήνα για εξέταση του περιεχομένου του. Η χρήση συσκευής επικοινωνίας με σήματα Μόρς αν και απαρχαιωμένη χαρακτηρίζεται ως η πλέον ασφαλής σε σχέση με προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές. (upd 31/05/2012) Ο 75χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αποφασίστηκε αναβολή της δίκης στις 7 Ιουνίου αν και ο Εισαγγελέας πρότεινε τη καταδίκη του για παράνομη λειτουργία σταθμού τηλεγραφείου. Ο ίδιος εμφανίζεται ως ραδιοερασιτέχνης, δηλώνει συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών (σ.σ. 01/06/2012: συγκεκριμένα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών/ Bundesamt für Verfassungsschutz) της Γερμανίας και δημοσιογράφος. Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες ισχυρές ενδείξεις ότι οι δραστηριότητες του ηλικιωμένου Γερμανού μόνο αθώες δεν είναι…

Κηροζίνη από την Τουρκία έχουν τα ισραηλινά μαχητικά στη Γάζα!


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη δημοσιεύει ο τουρκικός Τύπος, εάν φυσικά επαληθευθεί, αφού τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη που επιχειρούν στη Γάζα, φέρονται να χρησιμοποιούν αεροπορικό καύσιμο που έχει εισαχθεί από τη χώρα του Ερντογάν, η οποία παριστάνει την προστάτιδα της Χαμάς…

Δράση πρακτόρων στην Αθήνα έχουν εντοπίσει οι Αρχές > Αλλοδαποί μεταδίδουν πληροφορίες σε ξένες μυστικές υπηρεσίες!


Δράση πρακτόρων στην Αθήνα έχουν εντοπίσει οι ΑρχέςΟμάδα πρακτόρων που δρα στην Ελλάδα φέρεται να έχουν εντοπίσει οι Αρχές, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής.

Υπεξαίρεσες Εκατομμύρια ;..Κάνε ένα πάρτυ στη Μύκονο…τα γίδια πληρώνουν !

Αχιλλέας Φλώρος, Αριστείδης Φλώρος,Energa, Hellas Power, Aegean Power, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

hellasforce.com
Τα φορτηγά με τις σαμπάνιες, τα νοικιασμένα πολυτελή τζιπ και οι ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία – Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa- Hellas Power ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς του καλεσμένους
Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 05ECE269262ECCF94DFB8C52FC5E3E9Eευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπιτς μπαρ-ρεστοραντ του νησιού.
Δεν πρόκειται για τις απαιτήσεις κάποιου σταρ του διεθνούς τζετ σετ. Είναι τα απαραίτητα συστατικά  που χρειάζονται για να οργανώσεις το καλύτερο πάρτι γενεθλίων της ζωής σου. Αρκεί βέβαια να έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και στη προκειμένη περίπτωση, το τιμώμενο πρόσωπο, ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στο σκάνδαλο της Energa- Hellas Power, κύριος Βασίλης Μηλιώνης φαίνεται πως δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να περάσει καλά αυτός και οι περίπου 30 καλεσμένοι του. Αν και έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ωσότου γίνει η δίκη (είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει στο νησί των ανέμων «για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του», όπως υποσχέθηκε στους στενούς του φίλους.
Με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 100.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το ύψος της χρηματικής εγγύησης που χρειάστηκε να καταβάλει για να αφεθεί ελεύθερος, ο κ. Μηλιώνης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν σίγουρα ο μοναδικός Έλληνας τουρίστας στο νησί που έκανε «καταστροφές» αντάξιες αυτές που πραγματοποιούν καθημερινά Άραβες, Τούρκοι και Λιβανέζοι κροίσοι. Να θυμίσουμε ότι οι εταιρίες παροχής ρέυματος Energa – Hellas Power -σύμφωνα με την Δικαιοσύνη- έπαιρναν το χαράτσι για τα ακίνητα από τους πελάτες τους και, αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ, το έστελναν στο  εξωτερικό σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Η ζημιά που υπέστη το Δημόσιο υπολογίζεται σε 152 εκ. ευρώ.
Το φορτηγό με τις σαμπάνιες

Εικόνα 1η : Μεσημέρι Πέμπτης και στο συγκρότημα ανεξάρτητων πολυτελών βιλών, εκεί όπου έχει καταλύσει ο κ. Βασίλης Μηλιώνης και η παρέα του, ένα φορτηγάκι της μυκονιάτικης εταιρίας ποτών “Cava Stamboulis” κόβει βόλτες στα δρομάκια αναζητώντας τον παραλήπτη των προϊόντων που φέρει στη καρότσα του.  Δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες Moet και άλλα με βότκα Grey Goose και τεκίλα Silver Patron.  Οι υπάλληλοι της κάβας φαίνεται να τα χουν χαμένα καθώς κανένας δεν βρίσκεται εκεί για να τους υποδεχθεί. «Για πού τα πάτε αυτά;» ρωτούν ένοικοι διπλανών κατοικιών ενοχλημένοι από τη φασαρία. « Για εκεί που γίνεται πάρτι κάθε μέρα» απαντούν.

Τα τζιπ των 300 ευρώ τη μέρα

Εικόνα 2η : Την ώρα που το φορτηγάκι της κάβας αγκομαχά στα στενά δρομάκια και οι ιδρωμένοι υπάλληλοι της είναι έτοιμοι να παρατήσουν  το εμπόρευμα στη πόρτα μιας από τις τρεις βίλες (η 4η βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο St John) που νοικιάζουν ο εορτάζων και οι φίλοι του (τα γενέθλια του ήταν στις 8 Ιουλίου αλλά  σκοπός του καλέσματος ήταν να διαρκέσουν οι εορτασμοί μια ολόκληρη βδομάδα), η παρέα – και τα 30 άτομα- βρίσκονται καθ’ οδόν για τη παραλία Καλό Λιβάδι και το μπιτς μπαρ-ρέστοραντ Solymar, εκεί όπου μόνο το σετ ξαπλώστρα- ομπρέλα κοστίζει 30 ευρώ. Οδηγούν με μανιώδη ταχύτητα τέσσερα Jeep Wrangler, με κόστος ενοικίασης 300 ευρώ τη μέρα για το κάθε ένα. Τα αυτοκίνητα νοικιάστηκαν για μια τουλάχιστον βδομάδα από την εταιρία MykonosCars και το συνολικό κόστος ανήλθε στα 7.500 ευρώ.


Οι ρεζερβέ- ξαπλώστρες

Εικόνα 3η : Η μεγάλη παρέα πλασάρεται γρήγορα στις ρεζερβέ πρώτο – κύμα ξαπλώστρες και ακόμα πιο γρήγορα κάνουν την εμφάνιση τους πολύχρωμα κοκτέιλς στα χρώματα των εμπριμέ Vilebrequin  βερμούδων που λανσάρουν τα αγόρια της παρέας. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον κ. Βασίλη Μηλιώνη. Σε εκείνον πέφτουν τα βλέμματα και σε εκείνον επικεντρώνεται το ενδιαφέρον. Φίλοι και γνωστοί που έχουν να τον δουν από τις ανέμελες για τον ίδιο εποχές, τότε που μια έξοδος του στα κέντρα διασκέδασης ήταν ικανή να δώσει ανάσα ζωής στην παρακμάζουσα νυχτερινή ζωή  της Αθήνας σπεύδουν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν «ποτέ ξανά στη φυλακή». Κάποιοι δε που τον γνωρίζουν καλύτερα αλλά είχαν καιρό να ακούσουν νέα του, τον ρωτούν για την εμπειρία της φυλακής. Εκείνος δείχνει πρόθυμος να τους πει κάποια πράγματα τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία βέβαια «ότι η υπόθεση του είναι τελειωμένη» και πως δεν ανησυχεί γιατί έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.
Η ξανθιά καλλονή
Εικόνα 4η : Ξανθιά καλλονή απροσδιορίστου ταυτότητας μονοπωλεί το ενδιαφέρον του άλλοτε ισχυρού της Hellas Power. Την συστήνει σε άλλα κορίτσια της παρέας και προσπαθεί να την βάλει μέσα στο κλίμα χαράς και εφορίας είναι διάχυτο πάνω στη μυκονιάτικη άμμο του Solymar. Ως γνήσιος τζέντλεμαν και καρδιοκατακτητής, σύμφωνα με τις κοσμικές στήλες των περιοδικών κοινωνικής κριτικής, παραδίδει μέχρι και μαθήματα ρακέτας. Κάποια στιγμή και ενώ το κέφι έχει ανάψει, την ανεβάζει στους ώμους του και την οδηγεί με ασφάλεια μέσα στο νερό προκειμένου να βγουν με την υπόλοιπη παρέα μια σέλφι φωτογραφία- απαραίτητο πιστοποιητικό για το Instagram ότι «περνάμε καλά εδώ στη Μύκονο». Για τον Βασίλη Μηλιώνη πάντως οι φίλοι του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σχεδόν πάντα πληρώνει ο ίδιος τον λογαριασμό είναι και το ότι δηλώνει πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της παρέας εισπράττοντας ικανοποίηση από τα χαμόγελα των κολλητών του.
Το χρυσό ρολόι

Εικόνα 5η: Λάτρης της καλής ζωής και των ακριβών αξεσουάρ ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δεν αποχωρίζεται ποτέ το χρυσό του ρολόι που φορά στο αριστερό του χέρι. Το διαχρονικό αυτό τρεντ – δείγμα νεοπλουτισμού φαίνεται να ταιριάζει με το στημένο σκηνικό της παραλίας η πλειονότητα της οποίας απαρτίζεται από Αραβόφωνους τουρίστες. Ο αποφυλακισμένος επιχειρηματίας ρίχνει αρκετές ματιές στο ρολόι του, ίσως από συνήθεια που αποκόμισε από τον Κορυδαλλό (εκεί δεν το φορούσε) ή από ευθύνη ως αρχηγός της παρέας να συντονίσει το πρόγραμμα τους όσο το δυνατόν καλύτερα.
Γιατί το πάρτι ακόμη συνεχίζεται… http://www.hellasforce.com/blog/ipexereses-250…idia-plironoun/

Πολύδωρας: «Αδύνατον να εκλεγεί Πρόεδρος»


ÂÏÕËÇ-   ÅîåôáóôéêÞ ÅðéôñïðÞ «Ãéá ôç äéåñåýíçóç ôçò õðüèåóçò ''SIEMENS'' óôï óýíïëü ôçò»// ÂÕÑÙÍ ÐÏËÕÄÙÑÁÓ.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας, υποστηρίζει με συνέντευξή του στην “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”, ότι είναι αδύνατο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή.

Μόντι: «Έγιναν λάθη για την Ελλάδα από όλες τις πλευρές, και την τρόικα»


μάριο μόντι
«Αν ήμουν Γερμανός θα ήμουν υπερήφανος για την Ελλάδα, θα μπορούσα να την υπολογίζω ανάμεσα στις χώρες που άλλαξαν την κουλτούρα τους» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ: Στο πόδι η Λακωνία και η Νότια Πελοπόννησος… 570 τόνοι θάνατος στα νοτια παράλια


Αποκάλυψη-κλειστή-τηλεδιάσκεψη-για-τα-χημικά-ηχητικόΑνάστατες είναι οι νότιες περιοχές της Πελοποννήσου, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το… αμερικανικό πλοίο Cape Ray με 570 τόνους υγροποιημένων τοξικών αερίων απέπλευσε από το λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας και πλέει τώρα στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


fotia-kalybaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τις χριστιανικές εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε να λάβει η τουρκική αστυνομία μετά από το επεισόδιο στην εκκλησία των Ασσυρίων που έγινε πριν από λίγες μέρες με την επίθεση ένοπλης ομάδας την ώρα της λειτουργίας. Να θυμίσουμε ότι στις 28 Ιουνίου υπό την θρησκευτική επίδραση του Ραμαζανίου μια ομάδα οχτώ φανατικών μουσουλμάνων στο προάστιο του Yeşilköy της Κωνσταντινούπολης και την ώρα που γίνονταν σε ένα χριστιανικό ναό λειτουργία, εισέβαλαν μέσα στον ναό με άγριες διαθέσεις κραδαίνοντας κοφτερά μαχαίρια και τρομοκρατώντας τον κόσμο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό διακόπτοντας την τελετή. Μάλιστα απείλησαν ότι θα σφάξουν εν ψυχρώ τον τελούντα την τελετή.

Αυτό είναι το όραμά σας κύριε Σαμαρά; Μια Ελλάδα χωρίς Ελληνες;


αυτό-είναι-το-όραμα-σας-κύριε-Σαμαρά-μία-Ελλάδα-χωρίς-Έλληνες Ο Πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να τηρεί τον όρκο που έχει δώσει και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού και μόνο…
Με μια ομιλία χιλιάδων λέξεων στο συνέδριο του Economist, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, επεδίωξε, πλην όμως δεν τα κατάφερε, να πείσει τους συμμετέχοντες σε αυτό, για την εικόνα της αλλαγής που η τήρηση των μνημονιακών δεσμεύσεων φέρνει στη χώρα, προς όφελος, σίγουρα όχι των Ελλήνων πολιτών, που εξακολουθούν να στενάζουν και να οδηγούνται ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση, αλλά των δεικτών του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Τα κόμματα χρησιμοποιούν τη Βουλή σαν φοιτητικό αμφιθέατρο

τα-κόμματα-χρησιμοποιούν-τη-βουλή-σαν-φοιτητικό-αμφιθέατροΑπό την αρχή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με το δημοψήφισμα, υποστηρίξαμε με βεβαιότητα, ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα δημοψήφισμα. Το κλειστό και αυτονομημένο από το λαό πολιτικό σύστημα, ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο από την παρασιτική ολιγαρχία της χώρας και τους ξένους δανειστές, δεν πρόκειται ποτέ, χωρίς επέμβαση του ίδιου του λαού, να ανοίξει και να επιτρέψει την είσοδο της κοινωνίας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Πού είναι που μας λέγατε ότι δεν θα διαμελιστεί η Τουρκία;

tourkia-simaiaτου Λεβέντ Γκιούλτεκιν*Μετάφραση: Σάββας Καλεντερίδης
Οι Κούρδοι, που πέτυχαν την ίδρυση ομόσπονδου κράτους στο Ιράκ πριν από λίγα χρόνια, τώρα προετοιμάζονται για την πλήρη ανεξαρτησία τους.
Με βάση τις δηλώσεις του Μπαρζανί, τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κουρδικό κράτος.
Οι Κούρδοι της Συρίας από την πλευρά τους, μόλις ξέσπασε η εξέγερση στη χώρα τους, κινήθηκαν προς την αυτονομία τους.
Στην Τουρκία, παρότι είναι σε εξέλιξη η “διαδικασία ειρήνευσης”, αντί για την προσέγγιση, κινούμαστε προς τον διαχωρισμό (Κούρδων και Τούρκων).
Το ΡΚΚ κόβει την κυκλοφορία στους δρόμους και κάνει έλεγχο ταυτότητας. Όπου βρει την ευκαιρία, σηκώνει τις σημαίες του σε κάθε μέρος.

Κούρδοι Πεσμεργκά κατέλαβαν πετρελαιοπηγές στο B. Ιράκ


κούρδοι-πεσμεργκα-κατέλαβαν-πετρελαιοπηγές-στο-ιράκΟι δυνάμεις των κούρδων πεσμεργκά πήραν σήμερα τον έλεγχο δύο πετρελαιοφόρων περιοχών κοντά στο Κιρκούκ, διώχνοντας τους άραβες εργάτες και αντικαθιστώντας τους με κουρδικό προσωπικό έγινε γνωστό από το υπουργείο Πετρελαίου στη Βαγδάτη και από πηγές στη Northern Oil Company.
Όπως δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμη πηγή στην Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν, “η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν υποχρεώθηκε να αναλάβει δράση για να προστατεύσει την υποδομή του Ιράκ αφού πληροφορήθηκε για απόπειρες από αξιωματούχους του ιρακινού υπουργείου Πετρελαίου να την σαμποτάρουν”, ζητώντας να μην κατονομασθεί.

Aποφασίζουμε και διατάζουμε! Δέσμευσαν ακατάσχετο λογαριασμό πατρινού – Ξέμεινε στο Άργος χωρίς ευρώ στην τσέπη

katasxesi

Σε μαρτύριο εξελίχθηκε το ταξίδι γνωστού πατρινού επιτηδευματία στην Αργολίδα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε να μην έχει ευρώ στην τσέπη και να μην μπορεί να επιστρέψει στην έδρα του.
Όπως δημοσιεύει το Patrastimes, ολα ξεκίνησαν, όταν ο συμπολίτης θεωρώντας πως έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό χρήματα ,ξεκίνησε το ταξίδι του παίρνοντας μαζί ένα μικρό ποσό σε ρευστό.
Φτάνοντας στο Άργος πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας με την οποία συναλλάσσεται, για να σηκώσει χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, όπου εκεί έκπληκτος διαπίστωσε πως το ποσό των 1500 ευρώ που είχε μέσα δεν υπήρχε και το υπόλοιπο λογαριασμού ήταν μηδενικό.
Στην προσπάθειά του να μάθει τι είχε συμβεί απευθύνθηκε στους υπευθύνους του καταστήματος, οι οποίοι μετά από λίγα λεπτά τον ενημέρωσαν, πως ο λογαριασμός του είχε δεσμευθεί .
Το παράλογο στην υπόθεση είναι, πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι στους λεγόμενους «ακατάσχετους» αφού ως τέτοιος είχε δηλωθεί αλλά κάθε άλλο παρά έτσι ήταν.
Να σημειωθεί πως όπως προέκυψε στη συνέχεια, η οφειλή του πατρινού ο οποίος για να γυρίσει πίσω αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά από ξένους ανθρώπους, αφορούσε σε χρέος από το 2008, το οποίο ανερχόταν σε 840 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε στα 1600ευρω !!!. Οφειλή για την οποία όπως ο ίδιος επισημαίνει ποτέ δεν ενημερώθηκε πως υπάρχει.

Τέλος στα σενάρια περί πώλησης του «Ναυαγίου»

navagio001

Τέλος στις φήμες ότι πωλείται έκταση 15.000 στρεμμάτων γύρω από το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο στον Εμίρη του Κατάρ, δίνουν με διευκρινιστική επιστολή τους προς τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο, ο δικηγόρος και ένας μηχανικός που εκπροσωπούν τον πωλητή και ιδιοκτήτη της έκτασης.
Στην επιστολή τους διαβεβαιώνουν τον Μητροπολίτη ότι στην έκταση που βρίσκεται προς πώληση δεν περιλαμβάνονται στρέμματα που ανήκουν στη Μονή Αγίου Γεωργίου των Γκρημνών, αλλά και ούτε η περιοχή της ακτής «Ναυαγίου».
Όπως τονίζουν, η πώληση έγινε με κριτήριο την αξιοπιστία των αγοραστών και τη μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις στο νησί.
Πάντως ο μητροπολίτης Ζακύνθου, σε επικοινωνία που είχε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα της επιστολής και ότι θα χαρεί πολύ αν τα πράγματα είναι όπως περιγράφονται.

Πιπιλή για Κασιδιάρη: “Που πάει ο μαιμού Κούρος, ο ανεπάγγελτος, άνεργος κακομοίρης στη φυλακή; Τραγωδία!”

kasidiaris-pipili1405085866

Δείτε πως σχολίασε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, η Φωτεινή Πιπιλή. «Είχε πει με τον ευγενικό τρόπο, ότι κάτσε κάτω πάλι πιωμένη είσαι, άρα δεν θα έπρεπε να είμαι ντίρλα από τη χαρά μου;», συλλογίστηκε…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...