Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 16-7-2014.

Σκίζονται τάχα οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα παράθυρα τής τηλοψίας και στους πολιτικούς διαλόγους για την ιδιωτικοποίηση δημόσιας περιουσίας, όταν αυτή συνδέεται με τα συνδικαλιστικά συμφέροντα και τις κομματικές γραμμές. Αλλά απλώνεται εκκωφαντική σιωπή, όταν ξεπουλιέται στα ξένα νεοταξικά συμφέροντα ο ιερός αρχαιολογικός χώρος όπου συντελέστηκε η Μάχη των Θερμοπυλών.

Μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν πληροφορήθηκα πως μεταβιβάστηκε στο Ταμείο Ιδιωτικής Περιουσίας τού Δημοσίου, στο Ταμείο παραχωρήσεως τής Ελλάδος στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού το θυσιαστήριο τού τρανού βασιλιά Λεωνίδα και των συνοδοιπόρων του Μαρτύρων και Μαχητών που αναπτέρωσαν με το Αίμα τους τις ελπίδες τής Φυλής μας για την κατοπινή νίκη σε βάρος τής βαρβαρικής περσικής αυτοκρατορίας.

Φυσικά για να κατανοήσει κάποιος την σημασία τού Αγώνα για την Ελευθερία των ανθρώπων του, για να κατανοήσει τον ρόλο τής ιστορίας στην πορεία των σύγχρονων Ελλήνων και την αποστολή τους, ακόμη και για να τού ανέβει το αίμα στο κεφάλι, πρέπει να έχει μέσα στις φλέβες του Ελληνικό Αίμα. Πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος ο ίδιος, σάρκα και αίμα, πνεύμα και ψυχή, μα και συνείδηση και ανθρωπισμό, τού Όλου Ελληνισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, το άθλιο σαρκίο τής άκρατης υλιστικής ηδονής και τής υπακοής στην σύγχρονη έκδοση τού βαρβαρισμού που λέγεται παγκοσμιοποίηση, είναι ο πολιτικάντης που βεβηλώνει σήμερα το Πεδίο τής Τιμής όπου ο Λεωνίδας είπε Όχι στους μισέλληνες εκεί που λένε άπειρα ναι τώρα φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί.

Σκοτώνουν θαρρούν τάχα τις πέτρες για να σκοτώσουν τις μνήμες και ευθύς αμέσως την Ελλάδα που ετοιμάζονται να την τεμαχίσουν ανάμεσα σε ψευτοσυμμάχους και γειτονικά μορφώματα, με πρόσχημα στημένα χρέη και ανήθικη ειρήνευση. Όμως οι Ζωντανές Πέτρες των Θερμοπυλών θα πέσουν επί τής κεφαλής των προδοτών μαζί με το αιώνιο ανάθεμα τής Φυλής.

Οι Μνήμες των Θερμοπυλομάχων ξυπνούν και εγείρουν τούς Αληθινούς Έλληνες που ετοιμάζονται για την νέα εκστρατεία εθνικής καθάρσεως και ενότητας και σκληρότατης νεμέσεως που φέρει πάνω της την φλόγα και το ατσάλι αιώνων ακατάλυτου ελληνικού εθνικισμού στην υπηρεσία των παιδιών μας. Και η Ελλάς προορίζεται για να μεγαλώσει κι όχι για να μικρύνει. Προορίζεται για να μείνει Ελλάς.

Η άνοδος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι μια αναπόδραστη πραγματικότητα και μια φυσική νομοτέλεια που θα φτάσει σύντομα στην κορυφή των πολιτικών αποφάσεων και τής εξουσίας τής Ελλάδος μας. Η Πίστη των Ελλήνων στο Θεό και στους Προγόνους τους, η επιθυμία τους να διατηρήσουν τα αγαθά και τα προσκυνήματα που τούς ανήκουν στα δικά τους χέρια είναι τόση, που τρομάζει τούς πολιτικούς τοποτηρητές τού Νεοταξικού Κτήνους. Και έτσι δρομολογείται μαζί με τις διώξεις τού Εθνικού Φρονήματος και ο σχηματισμός τής συγκυβερνήσεως των υποτιθέμενων μεγάλων κομματικών αντιπάλων, των φιλελεύθερων και σοσιαλιστών μαζί με τούς αμερικανοκομμουνιστές.

Κυβερνητικά στελέχη βαδίζουν σύρριζα με την αριστερά, δίδοντας την δική τους ερμηνεία τής βουλήσεως τάχα τού λαού. Πως τώρα που οι αυτοδυναμίες είναι δύσκολες, τώρα που ο ελληνικός λαός στην πραγματικότητα δεν θέλει τούς γραικύλους, κόντρα σε εκλογικές νοθείες και ψεύτικες δημοσκοπήσεις, πρέπει μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί να συνεργαστούν «για το συμφέρον τής Ελλάδας». Και να το πράξουν μάλιστα σε «πνεύμα κατανόησης», δηλαδή εκτελώντας πλήρως τις διαλυτικές εντολές τού αντίχριστου και μισελληνικού νεοταξισμού, αφού αποτελούν από κοινού το σώμα τού δήθεν συνταγματικού τόξου.

Βασική λοιπόν «κατανόηση» των ολετήρων τού λαού μας και συλητών τής ιστορίας και τής γης μας είναι η παροχή τής Πατρίδος μας στους διεθνείς πιστωτές τής αστικής δημοκρατίας ως ενυπόθηκης αξίας. Το «χρέος» σας δηλαδή μάς λένε οι γυρολόγοι εμποράκοι είναι τόσο σε χρήμα και αντιστοιχεί σε τόσα στρέμματα εδάφους, μνημείων και γεωφυσικού πλούτου.

Και ενώ δρομολογείται ο ανήθικος πλειστηριασμός, οι Τούρκοι στήνουν εξέδρα έρευνας υδρογονανθράκων στο σημείο συναντήσεως τής ελλαδικής, τής κυπριακής και τής τουρκικής ΑΟΖ, σε μια ξεκάθαρη κίνηση καταργήσεως τής ΑΟΖ τού Καστελόριζου. Με τούς διώκτες των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής να αρκούνται σε διαβήματα σ’ αυτούς που μάς ζητούν να αναγνωρίσουμε τουρκική μειονότητα στη Θράκη Μας. Και όλα αυτά όταν η προς διάλυση οδεύουσα Τουρκία προσπαθεί να καλοπιάσει τούς Κούρδους που στήνουν κράτος από βόρειο Ιράκ έως Τουρκία. Η δε Βουλγαρία ετοιμάζεται να προχωρήσει τον αγωγό με τούς Ρώσους που διέκοψαν οι προσκυνημένοι γραικύλοι.

Η Ιστορία μας, το Ελληνικό Αίμα και το Ελληνικό Μέλλον είναι εκείνα που καθοδηγούν τα βήματά μας ως Έλληνες και ως Εθνικιστές. Η Ελλάς δεν πωλείται, γιατί φρουρείται από Έλληνες αποφασισμένους να εκφράσουν την δίκαιη οργή και την φωνή τής Ελληνικής Φυλής. Οι Εφιάλτες δεν έχουν καμία θέση στην εξουσία μήτε στην κοινωνία. Οι ιστορικές μνήμες ενώνονται με την ακατάλυτη επιθυμία μας να υπερισχύσουμε επάνω στα ερείπια τού μίσους με το χτίσιμο μιας Λαμπρής και Κυρίαρχης Ελληνικής Πολιτείας.

Το σμίξιμο των προδοτών θα είναι το έσχατο βήμα των πολιτικάντηδων. Το έσχατο ξυπνητήρι των συνειδήσεων και το σάλπισμα τής εθνικής μας εγέρσεως για να τσακίσουμε τούς σύγχρονους βάρβαρους και τούς συνεργάτες τους. Και οι κινήσεις των χαλαστήδων σε κοινωνία και γεωπολιτική γειτονιά θα πνιγούν από την επέλαση τής Φυσικής και Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΗ κατασκευή πραγματικότητας ΜΜΕ σε μια φωτο …

.
Ο @avgerinosx κάνει την καλύτερη καταγραφή της “νέας γλώσσας” των ΜΜΕ. Με αυτή την οργουελιανό μέθοδο, το καθεστώς διαιωνίζει την κυριαρχία του. Θέλει δεν θέλει ο αναγνώστης, ακροατής, τηλεθεατής, ακόμη κι αν έχει διαφορετική άποψη, απορροφά τις λέξεις σαν το σφουγγάρι. Και με τις λέξεις νοείς τον κόσμο…
 
greektv-com.blogspot

Ψηφισες για το Πλεόνασμα ; ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ !


BATMAN JOKER
Σε αμηχανία βρίσκεται η κυβέρνηση μετά τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τα ειδικά μισθολόγια, οι οποίες της ανατρέπουν την οικονομική πολιτική, καθώς το πρόσθετο δημοσιονομικό κενό που δημιουργείται από αυτές, ενδέχεται να υπερβεί το 1 δισ. ευρώ.

Φορολογικές δηλώσεις: «Τσουχτερός» λογαριασμός με 3,5 δισ. ευρώ έξτρα φόρο


Ηλεκτρονικη φορολογικη δηλωση
«Τσουχτερός» ο λογαριασμός για τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς ο φόρος με τα εκκαθαριστικά αναμένεται να φτάσει τα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει – κατά μέσο όρο – στα 1.433 ευρώ για κάθε φορολογούμενο.

Κυβέρνηση: «Παγώνουν» οι ιδιωτικοποιήσεις ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ


σαμαράς - βενιζέλος
Προς τα «πίσω» πηγαίνει η κυβέρνηση την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, ενώ ταυτόχρονα επανεξετάζει όλο το πλαίσιο των αιγιαλών.
Το γεγονός επιβεβαιώθηκε μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννη Εμίρη, με θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις, στον απόηχο των συστάσεων της τρόικας κατά τις συνομιλίες που είχαν προηγηθεί στο υπουργείο Οικονομικών.

Που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις να πουν ΟΧΙ στους τυράννους; Αναπαύονται στα ΚΑΥΥ;

enoples-dunameis

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δίνει πια καμία περίoδο ανοχής στους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, της πατρίδος εάν λέει τίποτα η λέξη γι αυτούς, οι οποίοι εδώ και τέσσερα προδοτικά και πουλημένα χρόνια για τους εξουσιαστές και τους εξουσιαζόμενους, δεν βγήκαν δημόσια σαν παραγωγικές εθνικές δυνάμεις να πουν έστω μια κουβέντα συγκεκριμένη για τους εθνοπροδότες πολιτικούς που διοικούν την Ελλάδα.

Για ποιον τραγουδιστή που δεν ξέρει ούτε η μάνα του οι Πατρινοί έσπαζαν τις σαμπάνιες επειδή δεν προλάβαιναν να τις ανοίξουν; Ένα ατελείωτο καρακιτσαριό όλη η χώρα… (ΦΩΤΟ)

patra-sampanies-3

Mόνο βαθιά θλίψη μπορεί να προκαλεί πλέον το νοητικό επίπεδο μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, που ενώ το καράβι της χώρας, και σε κάθε επίπεδο, ήδη οδεύει για τον πιο βαθύ πάτο, αυτό ανοίγει σαμπάνιες ή για την ακρίβεια τις… σπάει, από τη…. βιασύνη της να δοξάσει έναν μεγάλο εκπρόσωπο της σκυλοπόπ καψούρας,  από αυτούς που βγαίνουν με φωτοκόπιες από την παρακμιακή σώου μπιζ και, κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους…
patra-sampanies-1
Ωστόσο το “καλύτερο” κομμάτι των Πατρινών φαίνεται πως τον Σπύρο Πανταζόπουλο, (ποιόν;) όχι απλά τον ξέρουν αλλά και τον… λατρεύουν. (…) Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός, πως σε πανηγύρι που έγινε, έσπαγαν τα μπουκάλια με τις σαμπάνιες επειδή δεν… προλάβαιναν να τις ανοίξουν…
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εικόνες έτυχαν εξαιρετικά “περιποιημέων” σχολίων στα social media…
sampanies-patra-2

Φοβερή και τρομερή Προφητεία του Πατριάρχη Γεννάδιου για την Κωνσταντινούπολη: «Το 2015 η Πόλη… θα ξαναγίνει Ελληνική»!!!

gen

Ξέρεις κάτι;… Ακόμα ΚΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ άρχισα πια να εντυπωσιάζομαι ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ πολύ από τα φοβερά και τρομερά που βγαίνουνε στην δημοσιότητα («καιρός γαρ εγγύς»…) για τα θέματα που αφορούνε στο Μέλλον ΜΑΣ!!! Εννοώ πάνω απ’ όλα ημών των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και δευτερευόντως για τον υπόλοιπο ντουνιά…

TA MYΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: ΣΕ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΜΙΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ! “ΔΟΛΩΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ Ή “ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΟΥΝ; “ΕΧΩ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”- ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

kasi-mixos

Ύποπτο σκηνικό που δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν καταγράψαμε την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι του βουλευτή της Χ.Α, Νίκου Μίχου, στην Πεντέλη.
Ως γνωστόν ο βουλευτής που είναι κατηγορούμενος σε συμπληρωματική απολογία για παράνομη κατοχή όπλων(ένα συλλεκτικό όπλο του πατέρα του και μια κυνηγετική καραμπίνα, κατά τους ισχυρισμούς του τα οποία κατείχε για την προσωπική του προστασία αφού το όνομα του αναφέρεται σε προκηρύξεις αντάρτικου πόλεων)αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο προφυλάκισης και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στην Πεντέλη. Από όσα διαπιστώσαμε όμως και από όσα καταγράψαμε,  ούτε κατ’ όικον περιορισμός υπάρχει ούτε η στοιχειώδης φύλαξη μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μίχος τηρεί στο ακέραιο τους περιοριστικούς όρους μέχρι να βγει η απόφαση.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του βουλευτή στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα πολύ περίεργο παιχνίδι παίζεται από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές εις βάρος του με κακόβουλο σκοπό: “Είτε δεν με φυλάνε γιατί με παροτρύνουν να το σκάσω είτε με στοχοποιούν και με αφήνουν απροστάτευτο”, μας λέει ο ίδιος. Για τις ίδιες περιπτώσεις, τόσο η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό στο σπίτι της φυλάσσεται  όσο και ο συνάδερφός του, Δημήτρης Κουκούτσης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μίχος έχει καταγγείλει εδώ και ενάμιση μήνα ότι του έγινε περίεργο “πέσιμο” έξω από το σπίτι του από δύο επιβάτες άγνωστης μηχανής.
Εδώ κάτι συμβαίνει. Οι αστυνομία έχει λάβει εντολές για φύλαξη; Ή έχουμε δικαστές για τα πανηγύρια;
Δείτε τι μας είπε ο βουλευτής

Και τι καταγράψαμε έξω από το σπίτι του.


ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ: “ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ”- ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ -”ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ”-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι "μαύρες" επιχειρήσεις της CIA στην Ελλάδα: Ολόκληρο το δίκτυο


Την επιχειρησιακή ομάδα της CIA που είχε οργανώσει διάφορες
"μαύρες επιχειρήσεις" ("Black Ops") στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το 2012, μεταξύ των οποίων τις υποκλοπές μέσω του δικτύου της Vodafone, τον σχεδιασμό της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ > Όποιος αγγίξει τους Μουσουλμάνους της Βοσνίας θα έχει εναντίον του 100 εκατ. Τούρκους


Την έντονη αντίδραση του Βελιγραδίου προκάλεσε η δήλωση που φέρεται να έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την οποία, σε ενδεχόμενο σύγκρουσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, οι Μουσουλμάνοι θα έχουν τη στήριξη 100 εκατομμυρίων Τούρκων.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας,

Υπέρμαχος Μεγάλης Αλβανίας: «Τα Σκόπια είναι νεκρά, ακολουθεί και η Σερβία»


«Το κράτος των Νοτιοσλάβων των Σκοπίων, είναι, ήδη, νεκρό, έπεται η Σερβία», είπε ο Κότσο Ντανάι-Koço Danaj από τα Τίρανα, ο υποστηρικτής της ιδέας της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας, επικεφαλής του κόμματος «Φυσική Αλβανία», σημειώνει το νοτιοσλαβικό δημοσίευμα που επικαλείται συνέντευξη του Ντανάι σε συντάκτη της σερβικής ‘Τελεγκραφ’.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιστορικού, η Αλβανία θα λάβει ένα μεγάλο μέρος της επικράτειας του νοτιοσλαβικού κράτους,  τη μισή περιφέρεια της νότιας Σερβίας και αυτό επιβεβαιώνεται από τις διαδηλώσεις που γίνονται στα Σκόπια και σε άλλες πόλεις, όπου οι Αλβανοί αντιδρούν στην αντιμετώπισή τους,  ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
«Οι Αλβανοί ξεσηκώθηκαν ενάντια στο σοβινισμό της αντίπαλης σλαβικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια των διαδηλώσεων  συγκρούσθηκαν με την αστυνομία που ήταν οπλισμένη μέχρι τα δόντια. Οι  αλβανικές διαδηλώσεις στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, πρέπει να συνεχισθούν.
 
 Βήμα με  βήμα οι αλβανικές περιοχές πρέπει να καθαρισθούν και να καθορισθούν  με τη  διαφορά της εθνικότητας των κατοίκων. Να δημιουργηθεί μια μεγάλη  εξέγερση,  ένα ολοκληρωμένο κίνημα του οποίου ο στόχος θα είναι η ένωση των εδαφών αυτών,  με την Αλβανία», δήλωσε ο Κότσο Ντανάι  στην «Τέλεγκραφ» του Βελιγραδίου.
 
Επεσήμανε ότι τα Σκόπια, το 2001 διέφυγαν από το διαμελισμό, επειδή οι Αλβανοί υπέγραψαν τη Συμφωνία- Πλαίσιο της Οχρίδας, αλλά το έγγραφο δεν έγινε αποδεκτό από την Αλβανία, διότι τα Σκόπια ήταν «θαμμένα», είχαν, ήδη,  οι Σλάβοι «πεθάνει».
 
Σύμφωνα με τα  λόγια του, το έδαφος της ‘Φυσικής Αλβανίας’ περιλαμβάνει όλο το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα της νότιας Σερβίας με σύνορα στην πόλη Νις, όλη η δυτική περιοχή του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, ορισμένες κοινότητες στα ανατολικά του Μαυροβουνίου  και η περιοχή της Θεσπρωτίας της Ελλάδας.
 
--
               
 

Από τον "αραβικό κόσμο" που ξεπουλήθηκε στους σιωνιστές... μόνον η Συρία κι η Χεζμπολά στηρίζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Η Κανονιοφόρος του ΠΝ «Μαχητής» περνά τα στενά των Δαρδανελίων στο ταξίδι της επισ τροφής!


1892d92f4b9add6c2
O Έλληνας «Μαχητής» περνά τα στενά των Δαρδανελίων στο ταξίδι της επιστροφής …Η κανονιοφόρος του ΠΝ πέρασε πριν από 2 περίπου ώρες τα στενά στο ταξίδι της επιστροφής για την Πατρίδα !
is

Με ανακοίνωση στον λογαρισμό της στο twitter η σουνίτικη τρομοκρατική οργάνωση ISIS (Daech το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε) σπεύδει να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα γιατί η ίδια δεν υποστηρίζει ενεργά το δίκιο των παλαιστινίων αδελφών της και δεν κηρύσει τζιχάντ κατά του Ισραήλ.

Καταγγελία: O ναύτης της Τζούλιας που ξεφτύλισε το Πολεμικό Ναυτικό, στελεχάρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή! (βίντεο)

zagoritis-tzoulia-4__article

Θυμάστε το ροζ πολιτικό σκάνδαλο που αναστάτωσε πριν τέσσερα χρόνια το Πολεμικό Ναυτικό; 
Σας υπενθυμίζουμε: 
Ο ναύτης (τότε) Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, ύστερα από τρελό γλέντι στα μπουζούκια με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, της πρότεινε να περάσουν μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούσαν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του. Πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος της ζήτησε και αυτόγραφο και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους!
Και φυσικά η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί.
Η εφημερίδα “VETO” τότε είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης (Γεράσιμος) Ζαγορίτης τελούσε σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την αισθησιακή πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο!
Τότε έγινε χαμός. Γαλόνια έπεσαν, καμπάνες ακούστηκαν και ύστερα σιωπή… Τα χρόνια (όχι πολλά) πέρασαν και ο  πολιτικός γόνος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και διαπρέπει στις Βρυξέλλες.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τις φίλες του Μάκης, στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί κι ως… Τζέρι, είχε εμπλοκή στην καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και για την ακρίβεια φιγουράριζε πρώτη μούρη στην προεκλογική του αφίσα παρέα με άλλους Ευρωπαίους νέους, «συμβολίζοντας» την επιθυμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να εργασθεί για τη νεολαία της γηραιάς ηπείρου.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και νεοεκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, καλού φίλου του πατέρα του.
Κι αν ο Γιώργος Παπανικολάου έφυγε από τις Βρυξέλλες, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης παραμένει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να αναλάβει, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά,” χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη (του Mega).
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΙΣ 22/2/14 
 O ναύτης που ξεφτύλισε το Πολεμικό Ναυτικό βάζοντας την εθνική πορνοστάρ Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο για…καυτές περιπτύξεις είναι ιδιαίτερος στο Ευρωκοινοβούλιο του υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας της Ν.Δ !

ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζουν Τρόικα και κυβέρνηση σε όσους χρωστάνε δάνειο σε τράπεζα!

rythmisidaneion

Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις για την αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων» και τελικό στόχο την ανάταξη της οικονομίας.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται Κυριακάτικη εφημερίδα, η αγωνία για το σύνολο του «λογαριασμού» που θα προκύψει από τα stress tests των ελληνικών τραπεζών έχει κορυφωθεί.
Το ενδεχόμενο να απαιτηθούν και άλλα κρατικά κεφάλαια για τις τράπεζες προβληματίζει έντονα, γι αυτό και αναζητείται μια μονιμότερη λύση για τα δάνεια «που δεν είναι πιθανό να αποπληρωθούν».
Τον προβληματισμό επέτεινε ρεπορτάζ των βρετανικών Financial Times που ανέφερε ότι το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι 4 συστημικές τράπεζες θα χρειαστούν επιπλέον 15 δισ. για τη διαγραφή των «κόκκινων δανείων».
Το ίδιο δημοσίευμα προανήγγειλε ότι ο κ.Στουρνάρας θα εξετάσει το εάν θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην Ελλάδα μια Bad Bank για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών, για την οποία ωστόσο θα απαιτηθεί χρηματοδότηση.
Το ΔΝΤ είναι υπέρ της δημιουργίας Bad Bank και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Εκείνο που λείπει είναι η σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ και της Κομισιόν.
Σκοπός της Bad Bank θα είναι η «εξαγορά» των «κόκκινων δανείων».
Για να λειτουργήσει όμως χρειάζεται χρηματοδότηση που θα καλύψει το ενεργητικό της.
Το μοντέλο αυτό εφαρμόστηκε μεν επιτυχώς στην Ιρλανδία, η οποία όμως δεν είχε δημοσιονομικό πρόβλημα και έτσι είχε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την Bad Bank. Ετσι αναζητείται και από την Αθήνα ο τρόπος εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων.

Υπάρχει καπιταλιστική κρίση;Στηριγμένο στην μόνιμη καπιταλιστική κρίση, το παγκόσμιο κεφάλαιο προχωρά στην καταλήστευση εισοδήματος από τους εργαζόμενους και στην «κατάργηση» της εθνικής κυριαρχίας των κρατών με μέσο και απειλή την πτώχευση του κράτους!

"Βόμβα" από το Spiegel: Η Άνγκελα Μέρκελ ετοιμάζεται να παραιτηθεί από την καγκελαρία


merkel01 536 355Την ώρα που η Γερμανία ολόκληρη είναι μεθυσμένη από την κατάκτηση του Μουντιάλ και μόλις τρεις μέρες πριν η Άνγκελα Μέρκελ συμπληρώσει τα 60 της χρόνια επανέρχονται, πιο ισχυρά από ποτέ, τα σενάρια για το μέλλον της.

Υπό διάλυση τα νοσοκομεία της περιφέρειας!


Το ...δισάκι τους στον ώμο και για άλλες πολιτείες τραβούν πολλά στελέχη των δημοσίων νοσοκομείων ειδικά της περιφέρειας, εξαιτίας της εγκατάλειψης του δημοσίου συστήματος και των χρόνιων προβλημάτων που παραμένουν άλυτα
Τραγική εικόνα παρουσιάζουν σήμερα τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειες καθώς οι ελλείψεις προσωπικού αλλά και υλικών καθιστούν τη λειτουργία τους εξαιρετικά προβληματική.
nosokomeio asthenoforo 626 355Είναι ενδεικτικό ότι στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου οι γιατροί είναι σε απόγνωση από την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ ακόμη και οι συνεχείς εκκλήσεις τους για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, πέφτει στο κενό.

Βγάζεις 20.000 ευρώ το χρόνο και σε αφήνουν να ζεις με 8 ευρώ την ημέρα!!!


forologia-new-20141-1024x682Μόνο στην Ελλάδα, μόνο σε χώρα-αποικία μπορούν να συμβαίνουν αυτά
Οι κυβερνώντες είναι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τα εγκλήματα τα οποία συντελούνται αυτά τα τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο.
Επιστολή έστειλε ο πατέρας μιας τετραμελούς οικογένειας στη Βουλή, εξηγώντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εξ” αιτίας των πολιτικών που εφαρμόζονται.
Στην επιστολή περιγράφει το εισόδημά του για το 2013 και το ποσό που του απομένει μετά από τη φορολογία, τα χαράτσια, τις ασφαλιστικές εισφορές κλπ. για να ζήσει την οικογένειά του.
Ενώ είχε εισόδημα κάτι λιγότερο από 20.000 ευρώ το χρόνο, μετά από όλες τις αφαιρέσεις του μένουν 8 ευρώ την ημέρα να ζήσει αυτός και τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειάς του.
Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε στην Βουλή
1981744_10204177722701706_2372371269391706656_n

jodigraphics.net

Δήλωση-σοκ του πάπα Φραγκίσκου: «Το 2% των κληρικών είναι παιδεραστές»


δήλωση-σοκ-του-πάπα-φραγκίσκουΑφοπλιστικά ειλικρινής ήταν η τοποθέτηση του  πάπα Φραγκίσκου για το φαινόμενο της παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στην εφημερίδα La Repubblica.
«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, όπως μου λένε συνεργάτες μου, υπολογίζεται ότι το 2% των καθολικών κληρικών είναι παιδεραστές», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος προσθέτοντας ότι «στο 2% αυτό, όμως, υπάρχουν επίσκοποι, ακόμη και καρδινάλιοι. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο δεν με καθησυχάζει, κάθε άλλο», τόνισε.
Ο ίδιος παρομοίασε την παιδεραστία με την λέπρα, προσθέτοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου.
Ο αργεντινός ποντίφικας σημείωσε ότι «εργάζεται για να πετύχει την στενότερη δυνατή επαναπροσέγγιση των ρωμαιοκαθολικών με τους ορθοδόξους, τους αγγλικανούς, αλλά και με τους εβραίους.
«Μαφία και παιδεραστία. Η Εκκλησία, ο λαός του Κυρίου, οι κοινότητές μας, θα πρέπει να αναμετρηθούν αυτές τις δύο σημαντικότατες προτεραιότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
tribune.gr

ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
( ΒΙΝΤΕΟ ) Στρατηγος Γεώργιος Αυφαντής ” ΤΟ Μπάκιγχαμ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ( ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ( ΛΕΥΙΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΌ ΓΕΝΟΣ ) ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ = ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ;ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

Αυτές θα είναι οι 6.500 απολύσεις στο Δημόσιο


δημόσιο
Κανονικά προχωράνε οι 6.500 απολύσεις στο Δημόσιο εντός του 2014, καθώς επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με την τρόικα, έπειτα από συνάντηση που είχε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης με την τρόικα.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε να τηρήσει τον στόχο των 15.000 απολύσεων για τη διετία 2013 – 2014, σημειώνοντας παράλληλα ότι σε «αντιστάθμιση» η τρόικα δεν επιμένει στη θέσπιση νέου ποσοτικού στόχου για απολύσεις από το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους».
Η τρόικα είχε αρχικά ζητήσει επιπλέον 6.000 – 8.000 απολύσεις για τη διετία 2015 – 2016. Η ελληνική πλευρά είχε αντιπροτείνει την ολοκλήρωση του ελέγχου για επίορκους υπαλλήλους, κυρίως γι” αυτούς που είτε προσελήφθησαν, είτε μονιμοποιήθηκαν με πλαστά ή παραποιημένα πιστοποιητικά, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ζήτημα να βρεθούν και άλλοι υπάλληλοι εκτός Δημοσίου, από τις νέες καταργήσεις ή συγχωνεύσεις φορέων και υπηρεσιών.
Από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί από το Δημόσιο περίπου 8.500 υπάλληλοι και στη συμφωνία που σφραγίστηκε μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των δανειστών προβλέπεται η απομάκρυνση 6.500 υπαλλήλων που θα προέλθει:
– Από τη μείωση των δομών στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και στις ανώνυμες εταιρείες που εποπτεύουν τα υπουργεία Μεταφορών, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης. Από τη συγκεκριμένη κατηγορία εκτιμάται ότι συνολικά θα απομακρυνθούν 1.050 υπάλληλοι. Στο επίκεντρο των φορέων που θα μειωθούν οι δομές τους είναι οι εταιρείες συγκοινωνιών (τραμ, μετρό κ.ά.).
– Από τους εργαζομένους που απασχολούνταν με προσωρινές διαταγές και απομακρύνθηκαν από το Δημόσιο με δικαστικές αποφάσεις. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι 1.850 υπάλληλοι αυτής της κατηγορίας έχουν δει τον δρόμο της εξόδου από τις δημόσιες υπηρεσίες μετά από τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων.
Συνολικά 3.600 υπάλληλοι που θα προέρχονται από τις δεξαμενές των διαθεσίμων που ολοκληρώνεται το 8μηνό τους τους επόμενους μήνες και δεν θα υπάρξουν θέσεις για να επανατοποθετηθούν από όσους απομακρυνθούν με βαριά πειθαρχικά αδικήματα και από τους ελέγχους πλαστών πιστοποιητικών και παράνομων μονιμοποιήσεων συμβασιούχων που θα προέλθουν κυρίως από την ομάδα των 35.000 υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν με το π.Δ. Παυλόπουλου.

Guardian: «Η Ελλάδα χωλαίνει από το χρέος, αλλά οι καταστηματάρχες έγιναν στόχος»


The-Guardian-logo1
«Η Ελλάδα μπορεί να χωλαίνει από το χρέος και να καταγράφει τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας, αλλά οι καταστηματάρχες έγιναν στόχος διαμαρτυρόμενων για την απόφαση να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή», γράφει ο Guardian σε δημοσίευμά του για τη μάχη τη «Κυριακής αργίας».
Σημειώνει πως η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει παρομοιάσει το θέμα ως αμαρτία, ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Φιλοξενεί δήλωση του προέδρου της ΟΙΥΕ, Θάνου Βασιλόπουλου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η επιτυχία της απεργίας ήταν στο 95%.
Και σημειώνει στο ρεπορτάζ: «Μικροί ιδιοκτήτες καταστημάτων – εδώ και χρόνια η ψυχή της ελληνικής οικονομίας – επιμένουν ότι η απελευθέρωση θα ευνοήσει μόνο τα μεγαλύτερα καταστήματα σε μια εποχή που λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό. Λένε ότι ο νέος νόμος θα σημάνει το τέλος της οικογενειακής επιχείρησης που έχει ήδη πληγεί σκληρά από την αύξηση των λογαριασμών κοινής ωφελείας και της εκτίναξης των φόρων».
Με δήλωσή του στον Γκάρντιαν ο Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σημείωσε πως «Η Ελλάδα χρειάζεται να ανοίξει. Οι τουρίστες δεν θα πρέπει να πληρούν κλειστές βιτρίνες και, περισσότερο από αυτό, οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν τα καταστήματα να είναι ανοιχτά τις Κυριακές».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...