Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΣΟΝΤΑΙΑΘΗΝΑ 18-7-2014.

Εγείρεται ο νους και πάλλεται η καρδιά σαν να πρόκειται για σεισμογράφο όταν αντικρίζεις την άθλια κατοχική εικόνα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Ματώνεις στην σκέψη ότι ένα ολόκληρο Έθνος διαβαίνει τα σύνορα τού ψυχολογικού πολέμου και οδεύει στο πεδίο τής μεγαλύτερης μάχης τής ζωής του. Και πρέπει άμεσα, τώρα κιόλας, να πάψουμε να προκαλούμε την ειρωνεία και τον οίκτο. Να κάνουμε τούς εχθρούς μας να αναφωνήσουν «Φοβού τούς Έλληνες, ότι ελεύσονται ωσάν πολίτες – οπλίτες».

Σοκ και δέος προκάλεσε η είδηση στα κούφια για να μην ξεσηκωθούν οι ραγιάδες, ότι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι, ένα ελληνόπουλο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, επειδή δεν άντεχε να βλέπει τον άνεργο πατέρα του να στενοχωριέται για τις δυσκολίες. Οι γονείς του το έψαχναν απεγνωσμένα, καθώς είχε απομονωθεί για να αφαιρέσει τη ζωούλα του και πρόλαβαν την τελευταία στιγμή να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να το σώσουν.

Μιλάμε για στιγμές που δεν έχουμε ζήσει σε καμία κατοχική περίοδο, με την παρουσία οποιουδήποτε κατοχικού στρατού. Μήτε από Τούρκους μήτε από Γερμανούς. Έχουμε δώσει σκληρούς αγώνες κατά πάντων των μισελλήνων, είτε ως αυτοκρατορικό είτε ως κοντεμένο έθνος. Έχουμε περάσει πείνες, στερήσεις, εκτελέσεις, μεταναστεύσεις. Αλλά αυτό που έμαθα για την 10χρονη ελληνοπούλα με εξοργίζει και μού αποδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για να μετατραπεί ολάκερος ο ελληνικός λαός στο αίμα και την ψυχή σε ένα ενιαίο, σφιχτά δεμένο εκστρατευτικό σώμα για να αποκτήσουμε την ελευθερία και το αυτεξούσιό μας. Γιατί τα παιδιά μας είναι η ζωή μας και ο σκοπός τής υπάρξεώς μας ρε αλήτες τής παγκοσμιοποίησης.

Από την άλλη πλευρά, το περιστατικό με την ανάρτηση τής σημαίας των ισλαμοδολοφόνων τού ISIL έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό τής Θήβας, γεγονός που τεκμηριώνει την ύπαρξη στην πατρίδα μας τζιχαντιστών λαθρομεταναστών, έλαβε και συνέχεια. Έχουμε λοιπόν την διαρκή είσοδο από ξηρά και θάλασσα, σε πόλεις, χωριά και νησιά, λεφουσιών από λαθρομετανάστες που έρχονται από την Τουρκία, για να βρουν τάχα εργασία και ψωμί σε μια χώρα που τα στερείται. Στην πραγματικότητα η Ελλάς εποικίζεται από ξένους, όταν τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει με διάφορους τρόπους ένα εκατομμύριο τουλάχιστον Έλληνες.

Την ίδια στιγμή είδαμε Πακιστανούς γυρολόγους να διαδηλώνουν στην Σκάλα Λακωνίας και να καταλαμβάνουν το δημαρχείο τής πόλης, ζητώντας πλήρη νομιμοποίηση και επομένως ελληνοποίηση όλων των λαθροεισβολέων και προστασία από τα υποτιθέμενα περιστατικά «ρατσιστικής επίθεσης» και «αστυνομικής βίας». Η διαδήλωση συνέβη με την παρουσία λαθραίων συνδικαλιστών και διακινητών ανθρώπων, μαζί με εκπροσώπους τής ελληνόφωνης αριστεράς και των «μη κυβερνητικών οργανώσεων» που σιτίζονται από τον σιωνιστικό νεοταξισμό, για να φτιάξουν από κοινού μια ισλαμική, πολυπολιτισμική και πολυφυλετική ψευτοελλάδα.

Είναι ο ίδιος εσμός που επιστρατεύεται από το ντόπιο και διεθνές σύστημα προκειμένου να ενοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι ο ίδιος εσμός που περνάει τις βουλήσεις των εντολέων του μέσα από αντιρατσιστικούς νόμους και ευθύνεται για τον χαμό χιλιάδων Ελλήνων που όταν δεν φεύγουν από τα μνημόνια, φεύγουν από το έγκλημα.  

Όμως υπάρχει και μια άλλη προέκταση τής ολομέτωπης επιθέσεως που υφιστάμεθα. Είναι ο κίνδυνος για τα εθνικά μας ζητήματα που έχουν μπει με ευθύνη των προδοτών πολιτικών τού «συνταγματικού τόξου»  στον συμψηφισμό με τα οικονομικά μέτρα και το «χρέος» που μάς φόρτωσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Κι έτσι στις πρόσφατες συνομιλίες στην επιτροπή σύνδεσης Ψευτοευρώπης και Τουρκίας, ένα από τα ζητήματα που ζήτησε και τείνει να επιτύχει η Τουρκία είναι η παραίτηση τής Ελλάδος από την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Γιατί αν τα επεκτείνουμε, το Αιγαίο μας αντί τής συγκυριαρχίας θα καταστεί αυτό που είναι και θα ξαναγίνει, δηλαδή ελληνική λίμνη.

Πληρώνονται μέρα με την μέρα όλοι οι προφητικοί λόγοι που μάς κληροδότησε ο Γέροντας Παίσιος. Λόγοι που δόθηκαν από τον Μέγα Θεό στον Άγιο Γέροντα. Όταν θα ακούσετε πως γίνεται λόγος για τα μίλια, να ξέρετε πως έρχεται ο πόλεμος με την Τουρκία, είπε ο Γέροντας. Μάς είπε ακόμη πως οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τούς πολιτικούς. Τα ίδια κι ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός που μάς είπε για την πολιτειακή ανωμαλία. Και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός που μάς είπε για τούς ρέμπελους που θα κινηθούν κατά των Ελλήνων.

Οι Άγιες Προφητείες συμφωνούν με το Δίκαιο και το νέο Μέγα Τάμα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτό που θα συμβεί είναι η Απελευθέρωση και το Τράνεμα τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Η επανελληνοποίηση τής Ελλάδος και η Νέα Ρωμανία. Τα χαράτσια, οι ανταρσίες και η επιθετικότητα θα βρουν την γιατρειά τους στην Ενότητα, στο Εθνικό Φρόνημα, στην Ορθή Πίστη και στην Εθνική Αντεπίθεση Λαϊκού Εθνικισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού.

Δεν θέλουμε συμπάθειες συμφέροντος. Να μάς φοβούνται οι αγύρτες είναι το σωστό. Να κυβερνάμε τον κόσμο μας και την οικουμένη. Σύρε την σπάθη Πανώρια Ελλάς. Εμπρός στης Λευτεριάς την Στράτα και τής Νέας Δόξης τον καιρό. Ελλάς από Αθήνα έως Κωνσταντινούπολη και Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Σπάρτη – Μεσολόγγι: διακίνηση χασίς…με delivery

delivery-narkwtika-660

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι και στη Σπάρτη καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, έκαναν παραλαβή και παράδοση ναρκωτικών με εταιρείες κούριερ… Συγκεκριμένα, τα τοποθετούσαν μέσα σε μικρούς φακέλους και στη συνέχεια τα ταχυδρομούσαν στον παραλήπτη μέσω ταχυμεταφοράς. Στη Σπάρτη, εντοπίστηκε 22χρονος να κατέχει δέμα που περιείχε κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων το οποίο όπως προέκυψε του το είχε στείλει δύο μέρες νωρίτερα, 21χρονος από το Μεσολόγγι, με εταιρεία ταχυμεταφορών.
Προηγουμένως ο «πελάτης» είχε καταβάλλει το αντίτιμο σε τραπεζικό λογαριασμό και είχε συνεννοηθεί με τον αποστολέα μέσω social media.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στην οικία του 21χρονου διακινητή, στο Μεσολόγγι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν:
- Δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμάριων
- Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- Τρεις τρίφτες κάνναβης
- Το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ
- Τέσσερα κινητά τηλέφωνα

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για πιθανές γιάφκες του Μαζιώτη, σε Παγκράτι και Εξάρχεια

sullipsi-tou-n-mazioti-sto-monastiraki

Σε  εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των διαμερισμάτων που ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ως γιάφκες ο Νίκος Μαζιώτης… και τα υπόλοιπα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα αυτή τη στιγμή σε διαμέρισμα στην οδό Ερεσού στην καρδιά των Εξαρχείων καθώς και στο Παγκράτι.

Ταπείνωση για τον τουρισμό μας:Ο Κινέζος Πρόεδρος κουβαλούσε νερό από την Κίνα γιατί δεν εμπιστεύεται το δικό μας!

kinezos-proedros-samaras

Πυρηνική βόμβα του Κινέζου Προέδρου σε βάρος του ελληνικού τουρισμού! Αυτό κι αν είναι κατόρθωμα της κυβέρνησης. Ο Κινέζος κουβαλούσε μαζί του σε ένα βαλιτσάκι νερό από την Κίνα γιατί φοβόταν να πιει νερό στην Ελλάδα. Ο λόγος; Πριν από μερικές εβδομάδες ήρθε στην Ελλάδα κινεζική αντιπροσωπεία και έπαθε δυσεντερία από το νερό…

Έκτακτο:Περίεργη κινητικότητα στα ανοιχτά της Σίφνου-Μαζεύονται σκάφη που ελέγχεται αν είναι Ελληνικά!

sifnos-skafos-makeleio

Καταγγελίες για περίεργη κινητικότητα αυτή την ώρα  στα ανοιχτά της Σίφνου!
Μαζεύονται σκάφη που δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν ειναι Ελληνικά.
Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες…

ΟΣΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ” ΚΑΙ “ΥΠΟΠΤΑ” ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ “ΧΡΗΣΙΜΟΣ” ΠΙΑ;

maziotis-aima

Περίεργη είναι η χρονική στιγμή κατά την οποία η ΕΛΑΣ του θεατή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, επίσημου πολιτικού ρουφιάνου του πρωθυπουργού, αποφάσισε να συλλάβει στο Μοναστηράκι, τον αθέατο επί μήνες ένοπλο αντάρτη πόλης, καταζητούμενο, Νίκο Μαζιώτη.

Ο στρατηγός Ζιαζιάς αποκαλύπτει > "Αυτό είναι το παιχνίδι του τουρκικού παρακράτους στη Θράκη! Ξυπνήστε"


Image
Ένας στρατηγός που έχει φάει τη Θράκη με το “κουτάλι”, ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μας αποκαλύπτει όλο το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στη Θράκη από την Τουρκία και με την ελληνική ανοχή. Αποσπάσματα από ένα κείμενο ομιλίας του για τη Θράκη σοκάρουν .Ο στρατηγός Ζιαζιάς, ψύχραιμος άνθρωπος ,εξαίρετος

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΣΥΛΛΗΨΗ > Στην διάρκεια της μεταπολίτευσης όταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν πρόβλημα αναλάμβανε δράση η 17 Νοέμβρη


Στην διάρκεια της μεταπολίτευσης όταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν πρόβλημα αναλάμβανε δράση η 17 Νοέμβρη.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


20140712-081602-29762620.jpgΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τις χριστιανικές εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε να λάβει η τουρκική αστυνομία μετά από το επεισόδιο στην εκκλησία των Ασσυρίων που έγινε πριν από λίγες μέρες με την επίθεση ένοπλης ομάδας την ώρα της λειτουργίας.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ > Οι Τούρκοι υπάνθρωποι χρησιμοποίησαν αιχμαλώτους για πειραματόζωα!


τουρκια
40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ

Έκθεση του Γκρέκορι Κόπλεϊ της αμερικανικής εταιρείας μελετών «Defence and Foreing Affairs Strategic Policy» :

Αλίμονό μας! Η φράου ζητά συμβιβασμούς από νενέκους για το όνομα των Σκοπίων!


20140716-074848-28128456.jpg
Κρύος ιδρώτας με περιέλουσε όταν άκουσα την επικυρίαρχη μας, φράου Μέρκελ, να δηλώνει σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, κατά τα διάρκεια της ετήσιας συνάντησης ηγετών της Νοτιανατολικής Ευρώπης, υπό τον τίτλο «Διαδικασία Μπρντο-Μπριούνι», η οποία πραγματοποιείται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, τα παρακάτω:

Ολυμπιακοί Βερολίνου 1936 και Μουντιάλ Βραζιλίας 2014


Περισσότερα από τρία τέταρτα του αιώνα πέρασαν από τη σαρωτική νίκη των Γερμανών Ναζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936 όπου η Ναζιστική Γερμανία έλαβε 33 χρυσά, 26 ασημένια και 30 χάλκινα μετάλλια (συνολικά 89) σε σχέση με τα 24 χρυσά, 20 ασημένια και 12 χάλκινα (συνολικά 56) των ΗΠΑ που βρέθηκαν στη δεύτερη θέση.

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται νέα μέτρα σε ασφαλιστικό και εργασιακά


20140716-131051-47451425.jpg
“Η καταρρέουσα συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα σχεδιάζουν νέα ολομέτωπη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, με την κυβέρνηση να κάνει μια ακόμα φορά λόγο για –τις προκλητικά ανύπαρκτες- «κόκκινες γραμμές» της”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Aυτοκτόνησαν» τον Κούρδο που πήγε να κατεβάσει την Τουρκική Σημαία …Με εντολή Ερντογάν;


κουρδος
Τελικά φαίνεται πως τον «αυτοκτόνησαν» οι Τούρκοι τον Κούρδο Αλί Οτσγκούν, ο οποίος ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Κωνσταντινούπολης, γιατί είχε αποπειραθεί να κατεβάσει την τουρκική σημαία στα τέλη Ιουνίου.

Σοκ: Πέθανε ο ασθενής που είχε καταγγείλει γιατρό του Ευαγγελισμού για φακελάκι


σοκ-πέθανε-ο-ασθενής-που-είχε-καταγγείλει-γιατρό-του-Ευαγγελισμού-για-φακελάκι
Τελικά η καρδιά του 67χρονου που είχε καταγγείλει τον γιατρό του Ευαγγελισμού για φακελάκι δεν άντεξε. Έχασε τη μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν μετά από επέμβαση τετραπλού μπαϊπάς. 

Πως έγιναν Χριστιανοί οι Ρώσοι;

εκχριστιανισμός Ρώσων
Γύρω στο 1000 μ.Χ. βασιλίας της Ρωσίας ήταν κάποιος Βλαδίμηρος. Και αυτός και ο λαός του ζούσαν στο σκοτάδι της ειδωλολατρίας και της ηθικής εξαχρείωσης. Τέτοια άγνοια επικρατούσε, ώστε οι δυστυχείς Ρώσοι προσέφεραν θυσίες αίματος. Θυσίαζαν τα παιδιά τους στον ψεύτικο θεό Περούν. Κατά βάθος όμως έψαχναν να βρουν ποιος είναι ο αληθινός Θεός. Ο Βλαδίμηρος διάλεξε τους πιο σοφούς και τους είπε να δουν ποιες είναι οι θρησκείες των διαφόρων λαών και ποιος είναι ο αληθινός Θεός. Εκείνοι, αφού επισκέφθηκαν τα κέντρα των διαφόρων θρησκειών, κατέληξαν στην Κωνσταντινούπολη. Εδώ τους περίμενε μια φοβερή έκπληξη.
Τους οδήγησαν στην Αγία Σοφία να παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία. Ο θαυμάσιος ναός που έλαμπε, το εκκλησίασμα που παρακολουθούσε με αφοσίωση, οι κληρικοί που ήσαν μεταρσιωμένοι, οι ψάλτες με τις γλυκύτατες φωνές τους, τους έκαναν φοβερή εντύπωση. Κατάλαβαν ότι η λατρεία προσφερόταν στον αληθινό Θεό από τη γη στον ουρανό. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση ο Παντοκράτορας του τρούλου. Είπαν μέσα τους: Γιατί να μη λατρεύσουμε κι εμείς αυτόν τον αληθινό Θεό; Όλα όσα είδαν και άκουσαν μίλησαν στην ψυχή τους και τους έπεισαν ότι ο Θεός των Ορθοδόξων Χριστιανών είναι ο αληθινός Θεός που έψαχναν να βρουν.
Επέστρεψαν στη Ρωσία και είπαν τις εντυπώσεις τους στον Βλαδίμηρο. Του είπαν τα εξής για την ώρα της λατρείας, όταν το πλήθος των Χριστιανών προσευχόταν μέσα στον μεγαλοπρεπή ναό: «Δεν καταλαβαίναμε αν βρισκόμασταν στη γη. Νομίζαμε ότι βρισκόμαστε στον ουρανό».
Ο Βλαδίμηρος πείσθηκε, πίστεψε και αργότερα βαπτίσθηκε και αυτός και ο λαός του και έγιναν Χριστιανοί. Από τότε η Ρωσία προόδευσε πολύ. Χάρη στη χριστιανική πίστη ανέδειξε αγίους, θαυμαστό πολιτισμό και μεγαλούργησε. Είναι πασίγνωστη η ρωσική ευσέβεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η λατρεία της Ορθοδόξου Εκκλησίας επέδρασε και ανέδειξε τους Ρώσους θαυμαστό λαό.
Η Εκκλησία τον Βλαδίμηρο – ο οποίος μετά το βάπτισμα ονομάσθηκε Βασίλειος – τον ανακήρυξε άγιο και μάλιστα ισαπόστολο, και η μνήμη του εορτάζεται στις 15 Ιουλίου.
Ασφαλώς μας διδάσκουν τα θαυμαστά αυτά γεγονότα της Χάριτος του Θεού. Να κρατήσουμε και εμείς τη φράση που είπαν οι Ρώσοι απεσταλμένοι στο βασιλιά τους Βλαδίμηρο: «Δεν ξέραμε αν βρισκόμασταν στον ουρανό ή στη γη». Κάτι παρόμοιο λέγει ένα τροπάριο της αγίας Εκκλησίας μας: «Εν τω ναώ εστώτες της δόξης Σου, εν ουρανώ εστάναι νομίζομεν». Δηλαδή: Όταν στεκόμαστε στο ναό και απολαμβάνουμε τη δόξα Σου, νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στον ουρανό. Αφηνουμε τα γήινα και στρεφόμαστε προς τα ουράνια.
Πηγή: «Κάθε Κυριακή στην Εκκλησία», Αρχιμ. Γεωργίου Δ. Μπίζα, εκδ. «Ο ΣΩΤΗΡ», ΑΘΗΝΑΙ 2013themata-orthodoxias.blogspot.gr

Αίσχος! Αλβανός τζιχαντιστής (που έσφαζε χριστιανούς) τραυματίστηκε στην Συρία και νοσηλεύεται στην Λάρισα


αλβανός-τζιχαντιστής-που-έσφαζε-χριστιανούς-τραυματίστηκε-στη-Συρία-και-νοσηλεύεται-στη-Λάρισα
Αλβανός τζιχαντιστής που πολεμούσε στη Συρία και έχει τραυματιστεί νοσηλεύεται στη Λάρισα,- αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αλβανικών μέσων, στη Συρία έχουν σκοτωθεί εννέα “Αλβανοί μουσουλμάνοι αντάρτες” και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί. Κανένας από όσους έχουν σκοτωθεί στη Συρία δεν έχει μεταφερθεί στην Αλβανία, ενώ από τους τραυματίες

Σε “ύαινες” του εξωτερικού αναθέτουν τις αρμοδιότητες του ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας


σε-ύαινες-του-εξωτερικού-αναθέτουν-τις-αρμοδιότητες-του-ΤΑΙΠΕΔ
Oύτε σε ποιους θα ξεπουλάμε τα περιουσιακά μας στοιχεία δεν μας επιτρέπουν οι δανειστές και ζητούν την δημιουργία αυτόνομου παραρτήματος του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό, το οποίο θα έχει σαν αρμοδιότητα να συγκεντρώνει “επενδυτές”, ζητώντας επί της ουσίας την μεταφορά της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ (δηλαδή της δικιάς μας περιουσίας) στο εξωτερικό για να την πουλήσουν αυτή όπου θέλουν και όσο θέλουν.

Οι Αμερικάνοι «ξαναέρχονται» και οι Γερμανοί «ξαναφεύγουν»- Δρομολογούν εξελίξεις;

εξελίξεις
Όποια πέτρα και να σηκώσεις στις μέρες μας πάντα την Vicroria θα βρεις. Τελικά αυτό το κορίτσι θα το γράψει  η ιστορία γιατί όπου πάει  ¨γράφει ιστορίες ανατροπών ¨ βλ .Ουκρανία
«Η Ευρώπη δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, όταν οι κλεπτομανείς αντιμετωπίζουν τις χώρες τους ως πηγή κέρδους για τους ίδιους και τους φίλους τους. Δεν μπορεί να ονομάζονται «ελεύθερες εκλογές» όταν χειραγωγούνται τα μέσα ενημέρωσης που παραμένουν σιωπηλά στα ανομήματά τους και απειλούνται οι μειονότητες, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη, όταν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί επιβιώνουν  απειλώντας με πολιτικές, οικονομικές και νομικές κυρώσεις προκειμένου να καταπνίξουν την αντίδραση της αντιπολίτευσης και να  εκφοβίσουν τους πολίτες τους»

Τούρκοι στρατιώτες ομολογούν εγκλήματα του στρατού τους στη Κύπρο το ’74!


agnooymenoixl
Τούρκοι στρατιώτες ομολογούν εγκλήματα του στρατού τους κατά την διάρκεια της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο το 1974.
.
Από την εκπομπή “Αθέατος Κόσμος” του Κώστα Χαρδαβέλα.

Φυσικά ούτε αυτά τα ντοκουμέντα αξιοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου..
Δείτε το βίντεο..

Οι χάρτες που αλλάζουν στη “γειτονιά” μας ελπίζουμε να μην φθάσουν μέχρι τη Θράκη!

οι-χάρτες-που-αλλάζουν-στη-γειτονιά-μας-ελπίζουμε-να-μην-φθάσουν-μέχρι-τη-Θράκη
Είναι να απορεί κανείς με την αδιαφορία και την ανοχή με την οποία οι κυβερνήσεις των Αθηνών ,χρόνια τώρα, αντιμετωπίζουν τις προκλητικές επισκέψεις Τούρκων υψηλόβαθμων αξιωματούχων στην Θράκη. Η οποία αν δεν έχει κάτι αλλάξει είναι τμήμα και μάλιστα πολύτιμο της ελληνικής Επικράτειας.

‘Εσβησαν το έπος της 28ης Οκτωβρίου από τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου!


έσβησαν-το-έπος-της-28ης-Οκτωβρίου-από-τα-βιβλία-Γλώσσας-του-Γυμνασίου
Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασλακία για λόγους που είναι πλέον εύκολο να αντιληφθούμε: Οι λέξεις “Εθνος” και “χριστιανισμός” πρέπει να απαλειφθούν για  να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ενα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων.

Χειροπέδες στον Μr Χρυσό !


Χειροπέδες στον Μr Χρυσό !
Γράφει ο Πέτρος Κουσουλος
Κύκλωμα το οποίο συνδέεται με κλοπές κοσμημάτων αλλά και πολύτιμων αντικειμένων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και διοχέτευση χρυσού σε χώρες του εξωτερικού ερευνούν οι αρχές. Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχει ήδη συλληφθεί ιδιοκτήτης επιχείρησης αγοράς χρυσού. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι αποθήκευε τιμαλφή, αλλά και πολύτιμα αντικείμενα σε άγνωστες διευθύνσεις, ενώ απολογούμενος προανακριτικά αρνήθηκε να κατονομάσει τους έμπιστους συνεργάτες του.

Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτης Κουτσίκος!

Panagiotis_Koutsikos

Με ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε εις βάρος του, και είχε διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Αττικής, συνελήφθη λίγο μετά τις εννιά χθες το βράδυ, κοντά στο σπίτι του στην Εκάλη ο τέως σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτης Κουτσίκος. Ουσιαστικά οι Αρχές εκτέλεσαν την καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του γιατί ήταν υπόχρεως ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ARGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ-ΖΗΜΙΩΝ».
Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει κατά την διάρκεια της νύχτας και αύριο (16/07) αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος έχει χειριστεί την υπόθεση.
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των δικαστικών εμπλοκών του Παναγιώτη Κουτσίκου:
Πρώην πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας, έχει συμβάλει στη δημιουργία του Οργανισμού Συνεργασίας των Παραευξείνιων Χωρών και έχει τιμηθεί με το βραβείο “Ιπεκτσί” για τη προσφορά του στην εδραίωση της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Αίτηση αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη-Γιατί επιμένει ότι αδίκως προφυλακίστηκε-Τι λέει για τον Εισαγγελέα Ντογιάκο-ΟΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ

ilias-kasidiaris

Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών
(Δια του κ. Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών)

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη και της Βασιλικής, Βουλευτή Αττικής, κατοίκου Πικερμίου Αττικής, οδός Θρακών αρ. 13, και ήδη προσωρινά κρατούμενου στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, δυνάμει του υπ’ αριθμ. 26/2014 εντάλματος της Ειδικής – Ανακρίτριας Εφέτη κας Ιωάννας Κλάπα – Δημητροπούλου.
ΕΠΙ
ΤΗΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ
(Κατ’ άρθρο 285 Κ.Π.Δ.)
ΚΑΤΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...