Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Tηλεπαιχνίδια – απάτη σε όλα τα Τουρκοκάναλα! Δείτε και φρίξτε πώς κοροϊδεύουν τον κοσμάκη αρπάζοντάς του χιλιάδες ευρώ χωρίς να δίνουν δεκάρα!

tilepexnidi

Προσθέστε όλους τους αριθμούς στην εικόνα για να βρείτε το άθροισμα που ζητάει το τηλεπαιχνίδι για να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ!3 ολόκληρες ώρες χιλιάδες κορόιδα πληρώνουν σχεδόν 2 ευρώ για να πούνε το “σωστό” νούμερο του αθροίσματος της πρόσθεσης των αριθμών και φυσικά κανείς δεν το βρίσκει γιατί σύμφωνα με τους απατεώνες του “τηλεπαιχνιδιού” το “σωστό” νούμερο ήταν σύμφωνα με το ygro-pyr.blogspot.gr , το… 187 το οποίο πως βγαίνει ως άθροισμα, η παρουσιάστρια δεν μας λέει… και τι να πει αφού όσο και να προσπαθήσετε, τέτοιο νούμερο δεν βγάζουν ως άθροισμα τα νούμερα που παρουσιάζει η εικόνα… Και φυσικά οι απατεώνες δεν δίνουν ούτε ευρώ ενώ ταυτοχρόνως έχουν αρπάξει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα κορόιδα που συμμετέχουν για να πουν το σωστό νούμερο….. το οποίο και το λένε αλλά δήθεν δεν είναι το σωστό σύμφωνα με την παρουσιάστρια!
Και με τέτοια απατεωνίστικα τηλεπαιχνίδια, ξαφνικά γέμισαν όλα τα τουρκοκάναλα γιατί η κονόμα είναι μεγάλη λόγω της μεγάλης επίσης οικονομικής ανέχειας και απόγνωσης που διακατέχει σήμερα τους πολίτες τους οποίους αυτούς ακριβώς πολίτες και εκμεταλλεύονται οι απατεώνες των τηλεπαιχνιδιών αυτών και των καναλαρχών που επίσης κερδίζουν εκατομμύρια μέσω αυτής της απάτης…
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;
tilepexnidi1

ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥΑΘΗΝΑ 21-7-2014.

Η αλαζονεία και η προδοσία έχουν στρογγυλοκαθίσει επάνω από τον τράχηλο τού Ελληνικού Έθνους και δεν πρόκειται να ξεκουμπιστούν παρά μονάχα αν καταστρέψουν το Έθνος μας ή αν καταστρέψουμε εμείς τούς κομματικούς φορείς που φέρνουν την συμφορά. Πολιτικάντηδες που φέρουν ελληνική λαλιά και ξένη συνείδηση, προδότες βρωμόψυχοι,  σέρνουν τον Ελληνισμό μας στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης. 

Κάποτε μια λοξή ματιά και ένα τελεσίγραφο αρκούσαν για να εγερθούν οι δυνάμεις τής Φυλής μας ενωμένες και να τσακίσουν τον εχθρό. Ακόμη και οι εσωτερικές έριδες έπαυαν όταν έπρεπε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα τής Πατρίδος. Και στην εξωτερική πολιτική, η προοπτική και η κοσμοθεωρία των προγόνων μας επέβαλλαν το πλάτεμα τής εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας για μια κραταιά και αυτοκρατορική Ελλάδα. Οι δε άρχοντες τής Πολιτείας, πιστοί στα χρηστά ήθη και τις Παραδόσεις, εξασφάλιζαν την δικαιοσύνη και την δημιουργικότητα τής εθνικής κοινότητας για την ανάπτυξη και την επάρκεια στα αγαθά και τις αποφάσεις τής Πολιτείας.

Άλλαξαν τα δεδομένα εδώ και πάρα πολλούς χρόνους ώστε να φτάσουμε στα οριακά χάλια τού σημερινού ψευτορωμέϊκου. Τώρα η Τουρκία μάς λέει πως η Κύπρος είναι νεκρό κράτος που θα αναστηθεί μονάχα όταν έρθει η εξουσία σε χέρια τούρκικα, όταν δηλαδή η ελεύθερη Κύπρος και τα κατεχόμενα που ονομάζουν «τουρκοκύπριους», με την αναγνώριση από τούς ψευτορωμιούς τής κατοχής, θα γίνουν ομοσπονδία. Για να αποδεχτεί η ελληνόφωνη προεδρία τής ψευτοευρώπης την εξόδιο ακολουθία τής Κύπρου μας.

Κι όταν Κύπρια Ευρωβουλευτής έμεμψε τον ελληνόφωνο υπουργό εξωτερικών, είδαμε τον τελευταίο να κάνει διάβημα στην Κύπρο μας! Να ζητάει από την Κύπρο να μαζέψει την ευρωβουλευτή της που απήντησε προς τον Βενιζέλο ότι δεν θα τη φιμώσει. Με τις σχετικές βέβαια δημοκρατικές κορώνες περί χούντας, όταν η αστική δημοκρατία είναι αποδεδειγμένα ξενοκίνητο και τυραννικό καθεστώς.

Δεν έγινε όμως κανένα διάβημα από το ψευτορωμέϊκο για την παρεμπόδιση ελληνικού πολεμικού μεταγωγικού αεροσκάφους επάνω από την Σάμο, όταν τουρκικό ραντάρ προειδοποίησε το ελληνικό πλήρωμα ότι «επηρεάζει» τον τουρκικό εναέριο χώρο. Το πλήρωμα φυσικά αγνόησε τούς Τούρκους, αλλά το περιστατικό αποκρύφτηκε από την Πολεμική Αεροπορία, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έγινε κανένα διάβημα από το ψευτορωμέϊκο όταν ο Αρχηγός τού Τουρκικού Στρατού είπε πως τα ελληνικά νησιά πρέπει να αλλάξουν κυριότητα, γιατί είναι τάχα τουρκικά! Δεν έγινε κανένα διάβημα όταν η πρόκληση τής τουρκικής διεκδίκησης ίσαμε την Εύβοια επαναλήφθηκε μέσα σε λίγες μέρες δύο φορές.

Αντί για διαβήματα γίνονται χαϊδέματα, θετικές προπαγάνδες και προωθήσεις των εχθρών μας, όπως στην περίπτωση τής Αλβανίας που δεν υπογράφει ΑΟΖ με την Ελλάδα, τυραννάει τούς βορειοηπειρώτες, ζητάει την ελεύθερη Ήπειρο, έχει σκλαβωμένη τη Βόρειο Ήπειρό μας και το ελληνόφωνο καθεστώς τής δίδει διαβατήριο για την ψευτοευρώπη. Δεν γίνονται διαβήματα, διότι οι γραικύλοι έχουν αποδεχτεί το κόντεμα τής εθνικής κυριαρχίας και την εδαφική μας συρρίκνωση σε ξηρά και θάλασσα, σε Βορρά και Αιγαίο.

Έχουν αποδεχτεί την νομή τού υποθαλάσσιου πλούτου μας στον σιωνιστή εμποράκο των εθνών. Έχουν χαρίσει τουρκικά δικαιώματα ακόμη και μέσω ψήφων στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Έχουν ξεσχίσει τις Διεθνείς Συνθήκες που έχουν καθορίσει τα γεωγραφικά όρια τής Ελλάδος. Και τώρα στέλνουν νέα χαράτσια κατάσχεσης τής ελληνικής κατοικίας με τις αποδοχές να κονταίνουν κι άλλο και τούς φόρους να υπερβαίνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Προσυπογράφουν τις εκθέσεις τής υποτιθέμενης ανάπτυξης και προόδου τού «ελληνικού» μνημονιακού προγράμματος που ζητούν νέο αίμα με επιπλέον 6000 απολύσεις.

Για να πληρωθεί η προφητεία τού Ιωσήφ τού Βατοπεδινού, τόσο για την Τουρκία που θα μάς επιτεθεί, όσο και για την απόλυση όλων των δημοσίων κι όχι μόνο υπαλλήλων, με προτροπή και εντολή των σιωνιστών. Τώρα όμως γυρνάει επιπλέον η Οθωμανική Κατοχή. Και έτσι οι ισλαμιστές δολοφόνοι σε Συρία και Ιράκ τής ISIL και τής Αλ Κάιντα, συνεργάτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, φτάσανε μέχρι την Πατρίδα μας ως λαθρομετανάστες. Βάλανε το λάβαρό τους απέναντι από την Κω, στην Αλικαρνασσό, αλλά και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό τής Θήβας! «Ένας είναι ο Θεός και ο άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σ’ αυτόν», γράψανε οι τρομοκράτες γυρολόγοι.

Την ίδια στιγμή το προδοτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας και οι θεσμοί του εγκρίνουν το χτίσιμο ισλαμικού Τεμένους σε εγκατάσταση τού Πολεμικού Ναυτικού στο Βοτανικό με χρήματα τού λιμοκτονούντος ελληνικού λαού. Οι δε Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να επαληθεύσουν άγιες γεροντικές προρρήσεις που μιλούν για τουρκικό χτύπημα σε νησί τής Δωδεκανήσου.   

Κατανίκησε Ελλάς τούς εχθρούς σου! Αυτή είναι η Εντολή που λαμβάνει το Ελληνικό Έθνος από τα βάθη των αιώνων. Για το Αίμα το Προγονικό που χύθηκε για να καρπίσει η Ιερή Ελληνική Γη. Για τα Ελληνόπουλα που πρέπει να ζήσουν και να παραλάβουν Ελεύθερη Ελλάδα που θα ξεπετάξει νέους Ελληνικούς Καρπούς από την Ελληνική Νεολαία. Για την Ελληνική Καρδιά που πάλλεται μέσα στα δικά μας στήθη για Ελληνική Δύναμη και Κυριαρχία.

Αντεπίθεση για να ξεβρομίσει η Πατρίδα μας από τούς ξενηλάτες και τούς προδότες. Επίθεση για το πλάτεμα τού Έθνους μας. Κοινωνική Δικαιοσύνη και Φυλετική Υπεροχή. Λαϊκό Εθνικιστικό Καθεστώς στο Εθνικό Κράτος μας. Ελληνικά Όπλα στις ιστορικές μας εστίες.

Ελλάς κατανίκησε τον Γυρολόγο Νεοταξισμό. Φρουροί τού Έθνους, στις Επάλξεις. Το σάλπισμα δόθηκε. Ο Θεός μάς κάλεσε. Η Ιστορία επιστρέφει. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Άγνωστοι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ με μολότοφ στα Εξάρχεια

molotof

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δράστες εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και χάθηκαν στα στενά. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκαν ζημιές.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω Ρουμάνος πορτοφολάς σε σταθμό του Μετρό

portofolas-metro

Ένας 44χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στο σταθμό του Μετρό «Αττική» από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από επιβάτη του συρμού, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και δημιουργώντας τεχνηέντως συνωστισμό εντός των συρμών και σε σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ αφαιρούσαν από επιβάτες πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.
Μέχρι στιγμής εξακριβώθηκε, ότι είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές από πολίτες σε σταθμούς και εντός των συρμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και τη συμμετοχή του κα

Santorini island

Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά λόγω απειλής για βόμβα- Ελέγχθηκε εξονυχιστικά από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ

495karabi limani peiraia

Πάνω από επτακόσιοι επιβάτες του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Αριάδνη» διατάχθηκαν να εκκενώσουν το πλοίο λίγο μετά την επιβίβασή τους, προκειμένου να ελεγχθεί από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.
Βγήκαν στο λιμάνι του Πειραιά εκατοντάδες λόγω απειλής βόμβας

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ” ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ”-Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ

petrakakos1

Πέντε “συνεργάτες” του αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με αναλυτική ανακοίνωση από την οποία κρατάμε τα απολύτως απαραίτητα, εκφράζοντας βέβαια και την ανάλογη καχυποψία για τα παιχνίδια που ανέκαθεν- όπως έχει αποδείξει η αστυνομική πρακτική- έπαιζαν και παίζουν οι γαλονάδες της ΕΛΑΣ για τις προαγωγές αλλά και για τα “μεροκάματα” που μετά τη σύλληψη Μαζιώτη, συρρικνώθηκαν. Και ο νοών νοείτο . Συγκεκριμένα πάντα κατά την ανακοίνωση:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα ακόλουθα:
Στοιχεία ταυτότητας του ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, γεν. 10 – 1 – 1971 στην Έδεσσα.
Δώδεκα (12) φωτογραφίες με αλλoιωμένα τα χαρακτηριστικά του, από τις οποίες οι τέσσερις (4) πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι επόμενες τέσσερις (4) από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.
petrakakos3
 • Στοιχεία ταυτότητας του ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ Γεωργίου, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 08-05-1979 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, ο οποίος διώκεται με το υπ. αριθμ. 6/14 από 17-07-2014 Ένταλμα Σύλληψης του 27ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών.
petrakakos2
 • Εννέα (9) φωτογραφίες του, από τις οποίες οι τέσσερις (4) πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012, οι τέσσερις (4) επόμενες από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013 και η τελευταία από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας που είχε εκδοθεί το 2007.
sinergoi1
  • Επιπλέον δημοσιοποιούνται:
   • Δώδεκα (12) φωτογραφίες, που απεικονίζουν τρεις άγνωστους δράστες (συνεργούς των προαναφερομένων), οι οποίοι συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012.
  • sinergos-akrata
   • Σε βάρος των παραπάνω προσώπων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά μόνας, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, ληστείες, τελεσθείσες από κοινού και κατά συρροή, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από μια εκ των οποίων προήλθε βαριά σωματική βλάβη, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία μετά χρήσεως, διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα, συνήθεια, και εξακολούθηση, εμπρησμός εκ προθέσεως, από τον οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, πράξη από κοινού τελεσθείσα.
   • Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αφετέρου στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων και εξακρίβωση στοιχείων λοιπών συμμετόχων και σύλληψη αυτών, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

EΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ (ΦΩΤΟ)

boeing-twitter

Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει η μαρτυρία του Ισπανού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Borishopol στο Κίεβο. Στο λογαριασμό του στο tweeter με το όνομα χρήστη @spainbuca που καταργήθηκε δημοσίευε το μοιραίο απόγευμα ότι δυο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν δίπλα στο Boeing 777…

"Τραβάνε το σχοινί" οι ΗΠΑ - Αμερικανικά κέντρα προωθούν την ιδέα "θερμής" σύγκρουσης με την Ρωσία


To "τραβάνε το σχοινί" οι ΗΠΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα απέναντι στην Ρωσία και φαίνεται ότι πλέον περνάμε στην τρίτη φάση της κρίσης που ξεκίνησε με την βίαιη ανατροπή του Ουκρανού προέδρου Β.Γιανουκόβιτς τον περασμένο Φεβρουάριο με όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Η φράση του Μ.Ομπάμα "Μια ομάδα αυτονομιστών δεν μπορεί να καταρρίπτει μαχητικά αεροσκάφη χωρίς κατάλληλα όπλα και αυτά προέρχονται από τη Ρωσία. Δεν ξέρουμε ακόμα τη φύση του πυραύλου που έριξε το αεροσκάφος, καθώς μόνο συγκεκριμένα αντιαεροπορικά συστήματα μπορούν να ρίξουν ένα αεροπλάνο, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η βία ενισχύεται από τη ρωσική πλευρά" είναι ουσιαστικά ένα casus belli απέναντι στην Ρωσία.
Στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ουάσιγκουν και στις Βρυξέλλες μετά την ουκρανική κρίση που εξελίχθηκε σε κριμαϊκή κρίση, επικράτησαν οι "σκληροί" που θέλουν "να δώσουν ένα μάθημα στην Ρωσία" ή ακόμα και να πάνε σε έναν πυρηνικό πολεμο περιορισμένης έκτασης θεωρώντας ότι μπορούν να "σπάσουν" την Ρωσία.
Mελέτη του CSIS (Center for Strategic and International Studies) δεξαμενής σκέψης άμεσα συνδεδεμένης με το Πεντάγωνο και συνδεόμενης με βαριά ονόματα όπως οι Zbigniew Brzezinski και Henry Kissinger, θεωρεί απαραίτητο τον επανεξοπλισμό των αμερικανικών ΕΔ σε μια προετοιμασία για ολοκληρωτική σύγκρουση "μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων" μετατρέποντας την αμερικανική πολεμική μηχανή πάλι σε επιθετική εναντίον των εκσυγχρονιζόμενων στρατιωτικών δυνάμεων Ρωσίας και Κίνας.
 
Η μελέτη ζητά αύξηση του πυρηνικού βαλλιστικού οπλοστασίου, των πυρηνικών υποβρυχίων, και των στρατηγικών πυρηνικών βομβαρδιστικών σε μια προσπάθεια να μπορουν οι ΗΠΑ να ανταπεξέλθουν σε πυρηνικό πόλεμο! Ζητά να μειωθούν τα κονδύλια για τα συμβατικά όπλα καθώς θεωρούν ότι όσο η Ρωσία ειδικότερα διαθέτει μεγαλύτερο πυρηνικο οπλοστάσιο δεν θα μπορέσουν ποτέ να την καταβάλουν.
 
Ο Paul Craig Roberts, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί προεδρίας Ρ.Ρήγκαν, δηλώνει ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το υπουργείο Εξωτερικών που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ, μαζί με την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα κλπ μπορούν να επικρατήσουν σε μία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία και της Κίνα!
 
Και κατ'αυτό το τρόπο προετοιμάζουν μία σύγκρουση η οποία από την στιγμή που θα είναι νικηφόρα "σβήνει" και το χρέος των ΗΠΑ προς την Κίνα και άλλες χώρες, όπως η Ρωσία κλπ, το οποίος πλησιάζει τα τρία τρισεκατομμύρια δολάρια σε ένα σύνολο 16 τρισ. χρέους!
 
To συγκλονιστικό άρθρο των Νew York Times (διαβάστε εδώ) για την ανάγκη να υπάρξει άμεσα πόλεμος για να ξεκινήσει η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη επίσης λέει πολλά: "Η έλλειψη μεγάλων πολέμων μπορεί να βλάψει την οικονομική ανάπτυξη», πιέζει τρόπο τινά για μια οριστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία, ή θα συνεχίσουμε σε μια αργή ανάπτυξη, ή θα εφαρμοσθεί ένα «σχέδιο» τύπου «Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου», οι απώλειες του οποίου έφεραν στη συνέχεια μεγάλη ευημερία!".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απαγορεύσαμε να έρθει στην Ελλάδα στο "δεξί χέρι" του Πούτιν!


ImageΤο ΥΠΕΞ απαγόρευσε την είσοδο στην Ελλάδα στην Βαλεντίνα Ιβάνοβα Ματβιγιένκο, η οποία είναι το νούμερο τρία της ρωσικής κυβέρνησης!
Η είδηση δημοσιεύθηκε σε τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης ,η οποία κάνει λόγο για “σοβαρή διπλωματική κρίση μεταξύ Αθήνας και Μόσχας”.

Κύπρος Αττίλας: Προδοσία, ηλιθιότητα, δειλία και δουλοπρέπεια


Image
Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ > Ο αποκαλούμενος ΄΄φάκελος της Κύπρου΄΄ κλείστηκε με απόφαση της Βουλής, δηλαδή της πλειοψηφίας, τη στιγμή που η εξεταστική επιτροπή συμπληρώνοντας το έργο της και βγάζοντας τα συμπεράσματά της, θα άνοιγε από εκεί και μετά το δρόμο για τη δικαστική διερεύνηση και τις ανάλογες διώξεις. Είναι σχεδόν όλα γνωστά.

Ακύρωσαν τον Μπουργκας – Αλεξανδρούπολη για τα ματιά των Αζερων ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!


ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! Να θεωρηθούν πλέον ως εισβολείς οι παράνομα ευρισκόμενοι στην Ελλάδα και να απελαθούν.

«ΝΕΑ ΩΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΟΥΝ»
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«Νέα ωμή πρόκληση της Άγκυρας, 40 χρόνια από την εισβολή και την κατοχή της

Αισχρή και αναίσχυντη προπαγάνδα: Το CNN μεταδίδει οτι οι Ρώσοι αυτονομιστές κατερριψαν ελικόπτερο. Αλλα…


…η σκηνή ηταν απο την Συρία!
Ο σκοπός, προφανής: αφού καταρρίπτουν ελικόπτερα οι
βρωμορωσοι, να πιστέψει η κοινή γνώμη οτι μπορούν να ρίξουν και Boeing. Το οτι πετά στο δεκαπλάσιο ύψος, ειναι αδιάφορο…olympia

Santorini islandΤο άρθρο του κ. Χειλαδάκη απο το 2008 και το πόρισμα για το Βατοπαιδι > Γνώριζαν οτι συκοφαντουσαν, στόχος τους η ιδιωτική και δημοσια περιουσία


Αν ακομα πιστεύεις τους καθεστωτικους νταβατζηδες, μην αναρωτηθείς γιατί γεμίζεις το αυτοκίνητο με τα διπλάσια λεφτα απο οτι επι “κακού Καραμανλή”…
Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι σκευωροί, αν θελουμε να υπάρξει ελπίδα για το μέλλον.
Το άρθρο του κ. Χειλαδάκη με ημερομηνία 20/10/2008
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ “ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ”

Νέος διοικητικός χάρτης στην Αλβανία με τις ευλογίες των τσάμηδων και εις βάρος του ελληνισμού


Για μια ακόμη φορά ο Έντι Ράμα μας θυμίζει πως το τσάμικο ζήτημα περιλαμβάνετε στην ατζέντα του. Η επιτροπή για τη διοικητική εδαφική μεταρρύθμιση ενέκρινε το τελικό χάρτη των δήμων που δημιουργούνται και διαιρεί την Αλβανία σε 61 τοπικές μονάδες αντί 47 που μέχρι τώρα συζητιόταν, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις που κατάθεσε το τσάμικο κόμμα PDIU που ήθελε ένα διοικητικό χάρτη τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ 60-70 διοικητικών μονάδων.

Ανατριχιαστικό: Δεν έχεις να πληρώσεις την εφορία; Τότε “ξεπλένεις μαύρο χρήμα”!


ανατριχιαστικό-δεν-έχεις-να-πληρώσεις-την-εφορία-τότε-ξεπλένεις-μαύρο-χρήμα
Αλλο ένα “απίστευτο κι όμως αληθινό: Οποιος δεν έχει να πληρώσει και χρωτάει πάνω από 50.000 ευρώ στην εφορία θα είναι ύποπτος για “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”!
Τώρα, πώς τεκμαίρεται ότι κάποιος που δεν έχει λεφτά “ξεπλένει” λεφτά από μένει να μας το πει το υπουγείο Οικονομικών.

Έτσι μετακινούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τους ογκόλιθους των Πυραμίδων


etsi-metakinousan-oi-arxaioi-aigiptioi-tous-ogkolithous-ton-piramidon
Αν είχατε ποτέ την τύχη να δείτε από κοντά τις Πυραμίδες της Αιγύπτου ίσως σας πέρασε από το μυαλό η απορία για το πως κατάφερε ένας αρχαίος πολιτισμός να μετακινήσει αυτούς τους ογκόλιθους για να τις χτίσει χωρίς τη χρήση μεταγενέστερων τεχνολογιών. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι θεωρίες που θέλουν την κατασκευή τους να έχει γίνει από εξωγήινους, νεφελίμ και λοιπές δυνάμεις.

“Σταματήστε να φοβάστε τους Τούρκους”! “Φροντιστήριο” στρατηγού Ζιαζιά στους πολιτικούς


σταματήστε-να-φοβάστε-τους-τούρκους-φροντιστήριο-στρατηγού-ζιαζιά-στους-πολιτικούς
 Ένας στρατηγός που διαθέτει πολιτική σκέψη δεν είναι “είδος δυσεύρετο στις ΕΔ”. Απλά η υποχρεωτική σιωπή που έχει επιβληθεί σ΄ όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο δεν επιτρέπει να ακουστούν οι απόψεις τους ούτε καν εντός των Γενικών Επιτελείων και του ΥΠΕΘΑ.Είναι κοινή διαπίστωση όσων παρακολουθούμε συστηματικά το αμυντικό ρεπορτάζ, ότι οι απόψεις στρατιωτικών για μεγάλα θέματα εθνικά και διεθνή είναι τις περισσότερες φορές πολύ πιο “προχωρημένες” ακόμη και απ΄ αυτές των διπλωματών. Ακόμη και μετά από την αποστράτεια τους “εθισμένοι” στη σιωπή στρατηγοί,ναύαρχοι και πτέραρχοι επιμένουν να μην τοποθετούνται δημόσια για τέτοια θέματα. Είναι ένα λάθος που ευτυχώς αρχίζει να γίνεται κατανοητό.

Δείτε ποιά επαγγέλματα θα εξαφανιστούν μέχρι το 2022!


δείτε-ποιά-επαγγέλματα-θα-εξαφανιστούν-μέχρι-το-2022
Έρχονται τα πάνω-κάτω στην αγορά εργασίας. Τι δείχνουν οι τελευταίες έρευνες για το μέλλον των επαγγελμάτων.

Επικρατεί το χάος στον πλανήτη


the_lighthouse_of_alexandria_by_stardock-d4668o4
Το χάος που επικρατεί στον πλανήτη σημείο των καιρών και της αποδόμησης της δημοκρατίας, της ηθικής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της κυριαρχίας της παγκοσμιοποίησης , αντικείμενο της ανάλυσης του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.
Ουκρανία, Ρωσία, Ισραήλ και σφαγή των Παλαιστινίων, χημικά και καταστροφή της Μεσογείου , Κυπριακό και στο βάθος τουρκικές εκλογές, μεταξύ των κεφαλαίων στα οποία επικεντρώθηκε.
neakriti.gr

gaza-nekro-paidi
“Το κατ’ εξοχήν ρατσιστικό κράτος, το κράτος του Ισραήλ, μετά τους βομβαρδισμούς αμάχων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, τις πέρα από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου αεροπορικές επιδρομές σε στόχους επί συριακού εδάφους, μη μπορώντας να ελέγξουν το βαθύ τους μίσος σε κάθε αντισιωνιστική κραυγή απελπισίας αποκαλύφθηκε και πάλι!

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή;


καμία-δουλειά-δεν-είναι-ντροπή
Πριν από δυο Κυριακές η «Real News» είχε ένα πολύ κατατοπιστικό ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ μιλούσε για τις πλουσιοπάροχες οικονομικές απολαβές που εισπράττουν τα «golden boys» της τρόικας, όπως για παράδειγμα ο κ.Τόμσεν, του οποίου οι ετήσιες αποδοχές (απαλλαγμένες από φόρο εισοδήματος) ανέρχονται ετησίως στα 242.000 ευρώ…

Νέα έρευνα αποτυπώνει την οικτρή κατάσταση της κοινωνίας και των εισοδημάτων


νέα-έρευνα-αποτυπώνει-την-οικτρή-κατάσταση-της-κοινωνίας-και-των-εισοδημάτων
Έρευνα του Παρατηρητηρίου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ αποτυπώνει εικόνα εξαθλίωσης και σημαντικού περιορισμού του εισοδήματος συνεπώς και της καταναλωτικής δύναμης των μισθωτών σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει τους μισθωτούς σε μείωση των δαπανών τους στις κατηγορίες αγαθών που θεωρούν απαραίτητες και σε σημαντικές μειώσεις σε όλες τις άλλες κατηγορίες. Ως αποτέλεσμα, οι μισθωτοί σήμερα, στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους είναι καταναλωτές όχι επιλογής αλλά ανάγκης.

Υπάρχουν “εθνικιστές” που μας προτείνουν Εβραιόπουλα για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!

dukakis-kitty

Ποιά είναι η Κίττυ Δουκάκη, σύζυγος του Μάικ Δουκάκη που πρότεινε για Πρόεδρο της “Ελληνικής” Δημοκρατίας ο Καρατζαφέρης (κατόπιν εισήγησης του εβραιοφάγου “ναζιστή” Κ.Πλεύρη…)
dukakis-2
Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα απο τη Wikipedia, η Κίτυ στο ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ είναι ΙΟΥΔΑΙΑ…. en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Dukakis
Οι Ιουδαίοι θεωρούν κάποιον ως Ιουδαίο, άν έχει γεννηθεί από Ιουδαια μητέρα. Αυτό σημαίνει ότι η Ιουδάια μητέρα εξιουδαίζει τα τέκνα και την οικογένεια ως σύνολο. Επομένως, τρίβουν τα χέρια τους οι Εβραίοι της Αμερικής (και όχι μόνο) για την πρόταση Καρατζαφέρη και του “εβραιοφάγου” “Ναζιστή” Πλεύρη, να τοποθετηθεί η Ιουδαική οικογένεια του Μάικ Ντουκάκη ως ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ….στην Ελλάδα.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΑ ο “Εβραιοφάγος” Πλεύρης και ο “Φασίστας” Καρατζαφέρης….
Παρόλίγον μάλιστα η Κίτυ Δουκάκη, να γίνει “η ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ” όπως γράφει ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ η επίσης Ιουδαϊκή Wikipedia…
dukakis-3

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΟΥΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…. ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ….
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: η Κιτυ Δουκάκη ήταν ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ με κάποιον John Chaffetz πριν τον Δουκάκη. (Chaffetz’s father was briefly married to Kitty Dukakis). Ο πρώην σύζυγός της, είναι επίσης ΙΟΥΔΑΙΟΣ, και ο γιός του ο Jason Chaffetz είναι ένας Ανερχόμενος Ιουδαίος Γερουσιαστής… στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων….
Περισσότερα για τον Iουδαιο γερουσιαστή Chaffetz εδώ: http://blogs.forward.com/jj-goldberg/123503/meet-jewish-senators—and–plus-the-hou/
Η επόμενη πρώτη κυρία της Ελλάδας μάλλον θα είναι Εβραία όπως θέλει το Σιωνιστικό λόμπυ….
Φάε λοιπόν Ελλάδα μου τα εβραίικα “αποφάγια” των Αμερικάνων…. Ελλάδα μου, που για σένα πέθαναν ΗΡΩΕΣ σαν λιοντάρια ….
Το freedomvoicegr αναρωτιέται αν βάλουν την Ιουδαία Κίτυ πρώτη κυρία στην Ελλάδα, ο Πλεύρης, θα συνεχίσει τη συγγραφή αντιεβραικών βιβλίων;
ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ…

Δείτε τα ονόματα των 22 πρώτων δημοσιογράφων που προσελήφθησαν στη ΝΕΡΙΤ, έχοντας “πιάσει τα… περισσότερα μόρια” – (“Είχαν στόματα να θρέψουν κι οι εποχές είναι δύσκολες”)

tsghrtjh

Τη λίστα με τα ονόματα των 22 πρώτων ατόμων που εντάσσονται πλέον στο προσωπικό της έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι-παρωδία με το όνομα ΝΕΡΙΤ, δημιουργώντας ποικίλα σχόλια στις τάξεις όσων δημοσιογράφων μεταξύ του “βρώμικου ψωμιού” (κατά τον ποιητή) και της προσωπικής αξιοπρέπειας, προτίμησαν το δεύτερο.
Οι συγκεκριμένοι προσλαμβάνονται εκτός ΑΣΕΠ, με τη γνωστή διαδικασία των “μορίων”, και ήταν αυτοί που κατάφεραν να πιάσουν τα… “περισσότερα”…
Πρόκειται για τις ειδικότητες Αρχείο εκπομπών (2), Διεθνείς ειδήσεις (6), Οικονομικό ρεπορτάζ (4) και Κοινοβουλευτικό (8).
Οι νεοπροσληφθέντες είναι οι:
Αρχείο εκπομπών
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΖΩΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
Οικονομικό
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΛΛΟΥ
ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΠΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Διεθνείς ειδήσεις
ΑΠΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΥΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΜΑΓΓΑΝΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΑ
KAΣΤΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ)
ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Κοινοβουλευτικό
ΚΑΛΟΣΤΥΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Μιρέλλα)
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
MΠΕΘΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΡΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πραγματικά τυφλή η Δικαιοσύνη προκαλεί την κοινωνία: Άφησε ελεύθερο τον αρχιμαυραγορίτη Ριχάρδο που βαρύνεται με τον μισό ποινικό κώδικα

rixardos2

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του σε τακτικό ανακριτή ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος» ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση ενώ ερευνάται και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
O Δημήτρης Ριχάρδος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυο καταστήματά του σε Αθήνα και Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο γραφείο του δικαστικού λειτουργού ο επιχειρηματίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Όπως και προανακριτικά υποστήριξε ότι έχει το δικαίωμα εκ του νόμου να μην αποθηκεύει τον χρυσό στα καταστήματά του.
Παράλληλα φέρεται να μην αποκαλύπτει τα ονόματα των «έμπιστων προσώπων» στους οποίους δίνει τον χρυσό ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε τις κατηγορίες περί τιμαλφών που προέρχονται από κλοπές καθώς και ότι εξάγει χρυσό στην Γερμανία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...