Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΑΘΗΝΑ 23-7-2014.

Θαυμάσαμε το θράσος τού πολιτικάντη, όταν βουλευτής των φιλελεύθερων είπε πως δεν αναγνωρίζει το ηλεκτρικό ρεύμα ως δημόσιο αγαθό, γιατί οι Έλληνες μπορούν να γυρίσουν σε προπολεμικές εποχές και να ζήσουν με λάμπες. Θαυμάσαμε αμερικανοκομμουνιστή βουλευτή να μάς λέει με θράσος ότι χάρηκε με τον αποκλεισμό τής Εθνικής Ελλάδος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την Κόστα Ρίκα, αφού η παράταξή του δεν αποδέχεται την εθνική ταυτότητα.

Είναι αυτοί οι προδότες σε όλα τα καθεστωτικά κόμματα που αρνούνται την ύπαρξη τής Φυλής, τροφοδοτώντας την ελληνική κοινωνία με κοσμοπολίτες και αναρχικούς. Και όλοι μαζί φέρανε στην μάνδρα τού Ελληνισμού τον νεοταξικό λύκο και ανοίξανε τον δρόμο στους ρέμπελους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Στο τιμόνι έχουμε πολιτικάντηδες που οι παππούδες κάποιων εξ αυτών έχουν συνεργαστεί με τις γερμανικές αρχές κατοχής στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο. Οι διαχρονικοί συνεργάτες των μισελλήνων που κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως «φασιστικό» είναι οι συνεργάτες των ίδιων κατοχικών αρχών τότε και τώρα. Άνθρωποι που οι πρόγονοι τους κάνανε χρυσές δουλειές και εργολαβίες με τον κατακτητή στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Άνθρωποι που εξακολουθούν να κάνουν τις ίδιες δουλειές με τους διεθνείς τοκογλύφους σήμερα, έχοντας στη διάθεσή τους μετοχές και καταθέσεις τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Αργυρώνητοι δωσίλογοι που φέρανε τον νέο κατακτητή με τα μνημόνια, προκειμένου να οδηγήσουν την Πατρίδα μας στον πλήρη αφελληνισμό σε γη και ψυχές.

Αυτός είναι ο απόλυτος και διαχρονικός τύπος τού γραικύλου πολιτικάντη. Και ο μόνος λόγος ύπαρξης τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι να προσφέρει τοποτηρητές και διαχειριστές τής παγκοσμιοποίησης, ανθέλληνες και ουδόλως Έλληνες, στο τοπικό προτεκτοράτο, στο ψευτορωμέϊκο που πρέπει επειγόντως να γίνει Ελλάς ξανά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταστεί το κράτος μας μακαρίτης, όπως αναγόρευσε η Τουρκία την Κύπρο μας, με την πλήρη αποδοχή των γραικύλων πολιτικάντηδων, ενώπιον τής επιτροπής σύνδεσης Τουρκίας και Ψευτοευρώπης.

Ήρθε λοιπόν μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια στο φως τής επικαιρότητας ο λόγος τής αντιδράσεως τής Κύπριας Ευρωβουλευτίνας κ. Θεοχάρους ενάντια στην σιωπηρή και πλήρη συνεργασία τού ελληνόφωνου υπουργού εξωτερικών Βενιζέλου στις έγγραφες απαιτήσεις τής Τουρκίας για αποκλεισμό τής Κύπρου από κάθε κρατική και διεθνή υπόσταση μέχρι επιτεύξεως τού σχεδίου τής ομοσπονδοποιημένης τουρκοποίησης.

Οι ψευτορωμιοί με την υποβολή διαβήματος προς την κυπριακή πλευρά για την αντίδραση τής κ. Θεοχάρους, λειτούργησαν για λογαριασμό τής τουρκικής πλευράς και των τουρκικών συμφερόντων, επομένως και των συμφερόντων τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου που θέλει υπό την υπηρεσία του τον Ελληνισμό και τα πλούτη του. Ενήργησαν προδοτικό κακούργημα μαζί με τούς συνοδοιπόρους τους στην Μαρτυρική Κύπρο Μας.  

Το σκηνικό τής προδοσίας έχει και συνέχεια. Θυμίζουμε πως η Τουρκία έχει ήδη πει ότι θα στήσει εξέδρα αντλήσεως πετρελαίου στο χώρο που τέμνονται η ελλαδική ΑΟΖ τού Καστελόριζου, η κυπριακή και η τουρκική που θα πάψει να είναι τουρκική μόλις συντριφτεί ο Τούρκος μεταξύ Ρωσίας και τής ερχομένης Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Μάθαμε λοιπόν ότι η Τουρκία απαίτησε εγγράφως από την «Ευρωπαϊκή» Ένωση να παραιτηθεί η Ελλάς από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια, προκειμένου οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας να μάς κάνουν την «χάρη» να άρουν την αιτία πολέμου που μάς έχουν θέσει, θράσος που θα έπρεπε να είχε στείλει ήδη στον πάτο τής θάλασσας την Τουρκία. Πράγμα που θα κάμει η Αληθινή Ελλάς, αφού η μόνη παραδεκτή και εθνικά συμφέρουσα εξωτερική πολιτική είναι ο θάνατος τής Τουρκίας και η επανάκτηση απάντων των ελληνικών εδαφών που προσωρινά είναι κατεχόμενα.

Όταν ο λύκος σε ενοχλεί, εσύ γδέρνεις τον λύκο και τού κλείνεις για πάντα το στόμα. Αυτή είναι η μόνη οδός για να πάψουν να σε ενοχλούν τα παράσιτα. Να τα πατήσεις κάτω από τις σόλες σου και να γίνεις εσύ Πανώρια Ελλάς η μία και μόνη Υπερδύναμη Δικαίου, Πίστης και Ατσαλιού. Σαν άλλοτε, σαν πάντα όπως οφείλεις, για να γαληνέψει ο κόσμος με την εξουσία των Ελλήνων Τέκνων Θεού και Πολιτισμού.

Τουναντίον, οι ξενοκίνητοι προδότες των Αθηνών, σοσιαλφιλελεύθεροι, μαρξιστές και τα λοιπά κομματικά τους υποκαταστήματα τής αστικής δημοκρατίας, ακούνε από την Άγκυρα και αποδέχονται την ύπαρξη τουρκικής τάχα μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας, σε μια παράλογη εξίσωση με την υφιστάμενη γενοκτονία και διωγμό ελληνική μειονότητα τής Αγίας Ρωμανίας Μας. Απαιτεί λοιπόν η θεραπαινίδα τού σιωνισμού Τουρκία, προ τής ημερομηνίας λήξης της, ενώπιον τής ψευτοευρώπης, την αναγνώριση από εμάς, κατά τα ρήματά της, εθνοτικής καταγωγής τής «τουρκομουσουλμανικής μειονότητας τής Δυτικής Θράκης»!

Ζητάνε ακόμη τα μεμέτια μουφτήδες εκλεγμένους στη Θράκη και δικαιώματα στα κοιτάσματα Αιγαίου και Κύπρου. Κι όλα αυτά, γιατί μεθοδεύεται η ήδη συμφωνηθείσα συνεκμετάλλευση με τον νεοταξίτη δανειστή των εθνών. Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία ξηλώνει τις επιγραφές στα ελληνικά και αρμενικά εκπαιδευτήρια τής Βασιλεύουσας για να βάλει τουρκικές. Ενώ η Άγκυρα με το τουρκικό κόμμα τής Θράκης μας θα μοιράσει δωρεάν τρόφιμα σε μουσουλμάνους, με αντάλλαγμα την τουρκικότητα. 

Απέναντι στον γραικυλισμό και τον βαρβαρισμό, μια γερόντισσα μοναχή είπε πως η κρίση θα ξεσηκώσει τον πεινασμένο ελληνισμό που θα μπει στο κοινοβουλευτικό άντρο για να ισοπεδώσει τούς γραικύλους. Πως θα έρθει προσωρινά στρατιωτική κυβέρνηση. Πως θα κατανικηθούν επιπλέον κοντά στο ψευτορωμέϊκο, το παρακράτος και οι λαθροεισβολείς ολοκληρωτικά και εξοντωτικά. Και πως η Τουρκία θα βρει τον πάτο που τής χρωστά η Ιστορική Δικαιοσύνη τής Φυσικής Ελλάδος. http://www.youtube.com/watch?v=BuGCs2l9rOg
Και η Φυσική Ελλάς θα είναι αποκλειστικά Λαϊκή, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

Συσσίτια μόνο για…Πακιστανούς από τον ΣΥΡΙΖΑ & το ΚΕΕΡΦΑ!

sisitia-allodapoi

Όσες φορές η Χρυσή Αυγή έκανε διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες που έχουν ανάγκη, ή ομάδες γιατρών εξέταζαν δωρεάν απόρους συμπατριώτες μας, οι “προοδευτικοί” και “αντιφασίστες”  κραύγαζαν για «ρατσισμό», «συσσίτια μίσους» κ.τ.λ. και επέβαλλαν απαγορεύσεις.
Τώρα, οι ίδιοι αυτοί έκαναν το ίδιο (από την… ανάποδη), δηλαδή διοργάνωσαν συσσίτια μίσους και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους Πακιστανούς-Μπαγκλαντεσιανούς της Μανωλάδας (ενώ σύμφωνα με την αρρωστημένη δήθεν «αντιρατσιστική» λογική τους θα έπρεπε ότι είχαν να διαθέσουν, να τα διαθέσουν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, ανεξαρτήτου εθνικότητας, θρησκείας, φυλής και ιδιότητας…), αλλά κανένας… υπερευαίσθητος δε βγάνει άχνα!
keerfa-pakistanoi
Ιδού σύμφωνα με το elnewsgr:
«Η «Αλληλεγγύη για όλους», σε μια έμπρακτη στήριξη του αγώνα τους, οργάνωσαν αποστολή αλληλεγγύης την Κυριακή 20.07 στη Μανωλάδα. Την αποστολή αποτέλεσαν γιατροί και εθελοντές από τα κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Αθήνας-Κορίνθου-Πάτρας, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του συντονιστικού των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου οικονομικών, εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ, το Ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά, η κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό», το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, μέλη της Ένωσης μεταναστών Εργατών και του ΚΕΕΡΦΑ. Επίσης μεταφέρθηκαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τις άμεσες ανάγκες των εργατών».
«Αλληλεγγύη για όλους», λοιπόν. Αρκεί, αυτοί οι «όλοι» να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες! Έλληνες, θαυμάστε τις δουλάρες της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης και του Σόρος κι όταν έρθουν να σας ζητήσουν ψήφο, στείλτε τους στους… Πακιστανούς!

AΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ- ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ: “ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΣΚΟΒΙΤΕΣ”-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ

tourkia-xilo1

Στις 18 Ιουλίου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας Kemer στην περιοχή της Antalya, έγινε μια πραγματική μάχη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών τουριστών σύμφωνα με το site “H ηχώ του πλανήτη.” Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι μετά το βραδυνό γεύμα εθνικιστές του Κιέβου άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά ” τα μαχαίρια μας για τους μοσκοβίτες!” και να κραυγάζουν παρόμοια ρατσιστικά συνθήματα μίσους όπως « στην κρεμάλα όλοι οι ρώσοι”.Οι ρώσοι αντέδρασαν λεκτικά και η σύρραξη γενικεύτηκε.
tourkia2-xilo
Προοδευτικά πήραν θέση και έλαβαν μέρος στην συμπλοκή που επακολούθησε όλοι σχεδόν οι τουρίστες του ξενοδοχείου.Καρέκλες εκσφενδονίζονταν με δύναμη, στην πισίνα πνίγηκε ένας άνθωπος. Στο περιστατικό έσπευσαν πολλά οχήματα της αστυνομίας.
Οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι οι ρώσοι τουρίστες έπεσαν θύματα και της βίας γάλλων,γερμανών και βρετανών που πήραν το μέρος των ουκρανών ενώ τουρίστες από την Λευκορωσία και το Καζακστάν συμπαρατάχθηκαν με τους ρώσους!
tourkia3-xilo
Κάποιοι ρώσοι αποπειράθηκαν να υψώσουν τη ρωσική σημαία σε ιστό του ξενοδοχείου αλλά αποτράπηκαν από την τουρκική αστυνομία.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
dimpenews

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ-ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ-ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΟFFSHORE ΚΑΙ ΟΙ “ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ”-ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΡΑΠΩΣΟΥΝ

xeiropedes

Οι πληροφορίες μας είναι εξαιρετικά διασταυρωμένες και από αρκετές πηγές.Το “ντου” ήταν να γίνει πέρσι το καλοκαίρι. Τον είχαν έτοιμο για να τον συλλάβουν. Μάλιστα ο ίδιος-παλιά καραβάνα στα “ντιβιτζιλίκια”, όπως συνηθίζει να τα αποκαλεί-είχε βάλει λυτούς και δεμένους στις αρμόδιες δικαστικές και ελεγκτικές αρχές να ματαιωθεί μεγάλη έρευνα που εκκρεμούσε εις βάρος του.
xivtakis-samaras-patoulis

Σοβαρότατες καταγγελίες που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κάνει στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κατεστραμμένη πια επιχειρηματίας, Κατερίνα Παρασκευοπούλου. Η γυναίκα προσπάθησε με τον σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MAKELEIO.GR:ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ-”ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ”!

filorwsiko-dimosieuma-moni-athw-makeleio

Φιλορωσική ιστοσελίδα της Ουκρανίας-πριν από λίγα λεπτά- δημοσίευσε επιστολή που φέρεται να έγραψαν μοναχοί από Μονή της χερσονήσου του Άθω στο Άγιο Όρος που συνοδεύεται από φωτογραφία του καθηγούμενου Εφραίμ.Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής οι μοναχοί καταγγέλουν απόπειρα χρηματισμού Ηγουμένης από παρακρατικούς του νέου προέδρου της Ουκρανίας , Πέτρο Ποροσένκο, για να στηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι Βρετανοί υπαγόρευσαν το πραξικόπημα και την τουρκικη εισβολη! > Έγγραφο


Από την Φανούλλα Αργυρού - Τον Απρίλιο του 1974, τρεις μήνες πριν από τον μαύρο Ιούλη με το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή, ο Βρετανός Συνταγματάρχης Στόκερ, ο οποίος υπηρετούσε στη Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία στη Λευκωσία, ως Σύμβουλος επί Αμυντικών από το 1972, αποχώρησε με δική του απόφαση. Πριν αποχωρήσει, όμως, έστειλε μια πολυσέλιδη και λεπτομερέστατη έκθεση στους ανωτέρους του στο Λονδίνο, σχετικά με την κατάσταση στην Κύπρο.

ΗΠΑ: «Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα


Προς έκπληξη πολλών Χριστιανών στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.

Ευγένιος Ροντιόνωφ. 19 ετών > Σφαγιάστηκε από τσετσένους Ισλαμιστές γιατί αρνήθηκε να αφαιρέσει τον Σταυρό του


The Soul of the East / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Και προσκαλεσάμενος τον όχλον συν τοις μαθηταίς αυτού είπεν αυτοίς, Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθείτω μοι. 35 ος γαρ αν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι απολέσει αυτήν· ος δ' αν απολέση την ψυχήν αυτού ένεκεν εμού και του ευαγγελίου ουτός σώσει αυτήν» - Κατά Μάρκον 8:34, 35

Kάποιοι πιστεύουν οτι και μετά απο 40 χρόνια οι Τούρκοι άλλαξαν!


Abdullah Gul(φώτο απο την Τουρκική Παρέλαση)
Με επισημότητα και αλαζονικό ύφος ο Πρόεδρος της Τουρκίας Γκιούλ έφτασε στην Κατεχόμενη Λευκωσία για να παρακολουθήσει την Στρατιωτική Παρέλαση των κατοχικών Δυνάμεων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χοντραίνει το παιχνίδι στην ΑΟΖ!


Ένα διπλωματικό θρίλερ με την Αγγλία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, μετά την κίνηση των Ισραηλινών να εγκαταστήσουν ραντάρ στο όρος Τρόοδος της Κύπρου, με στόχο να προστατεύσουν (όπως διαρρέουν) την ΑΟΖ από τους Τούρκους!

Aρθρο WSJ: "Η ΕΕ στα πρόθυρα διάλυσης και η Ελλάδα στην δίνη πολέμων, Τουρκίας & λάθρο"


Η λαθρομετανάστευση και οι συνεχείς πολεμικές συγκρούσεις μπορεί να διαλύσουν την ΕΕ που δείχνει πλέον να έχει φτάσει στα όριά της αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε σημερινό της άρθρο, στο οποίο γίνεται αναφορά για την γενικευμένη αστάθεια που επικρατεί στα νότια σύνορά της και τις πιέσεις που δέχονται χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.
Ο αρθρογράφος της WSJ, Σάιμον Νίξον, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ουκρανική κρίση, αλλά και τις ταραχές στη Μέση Ανατολή, επισημαίνει ότι ο προκλήσεις εντός της ΕΕ είναι πλέον γεωπολιτικές.
Πρακτικά περιγράφει μία περιοχή του κόσμου αδύναμη να υποστηρίξει την ασφάλειά της, εσωτερική και εξωτερική από τις νέες προκλήσεις ασφάλειας. Και η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών, σύμφωνα με τον αθρογράφο είτε σε ότι αφορά την λαθρομετανάστευση, είτε τις πολεμικές συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει στην Ουκρανία και στην Μέση Ανατολή, αλλά και λόγω της αντιμετώπισης της Τουρκίας στα ανατολικά της, όπως γράφεται χαρακτηριστικά.
Γενικά η Τουρκία αντιμετωπίζεται ως "πιθανή μελλοντική πηγή αναταραχής"...
Γράφει χαρακτηριστικά ότι «Στην Ελλάδα και την Ιταλία, η πρόκληση της διαχείρισης μιας τεράστιας εισροής μεταναστών αποτελεί φλέγον ζήτημα» και προσθέτει ότι «Οι κίνδυνοι για την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν έως τώρα εσωτερικοί, καθώς η κρίση στην Ευρωζώνη δημιουργούσε ενίοτε την εντύπωση ανάδυσης σοβαρών κοινωνικών εξεγέρσεων ή ακόμη και διάλυσης της νομισματικής ένωσης. Παρά, ωστόσο, την ενίσχυση των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ο κίνδυνος μιας εσωτερικής κρίσης στην Ευρωζώνη έχει υποχωρήσει από το 2012».
Στη συνέχεια, επισημαίνεται, ότι «αντίθετα οι πιο πιεστικές απειλές για την ευρωπαϊκή σταθερότητα είναι σήμερα εξωτερικές. Εάν αποδειχθεί ρωσική εμπλοκή στην πτώση του μαλαισιανού αεροπλάνου, τότε θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί σκλήρυνση της στάσης της ΕΕ έναντι της Ρωσίας. Η ΕΕ βρίσκεται επίσης έναντι μιας γενικευμένης αστάθειας στα νότια σύνορά της με τη Συρία, το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη, ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται ανήσυχοι εξαιτίας των πρόσφατων πολιτικών ταραχών στην Τουρκία η οποία εν τούτοις έχει αποκτήσει μεγάλη στρατιωτική ισχύ τα τελευταία χρόνια δαπανώντας τεράστια ποσά για την άμυνά της».
Στο άρθρο σημειώνεται, ότι «σε πρόσφατη έρευνα της Bank of England, οι επενδυτές έθεσαν τις γεωπολιτικές απειλές ως τον δεύτερο μεγαλύτερο κίνδυνο για την Βρετανία, μετά την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων. Μολονότι οι μεσοπρόθεσμες απειλές από τη γεωπολιτική αστάθεια στα ευρωπαϊκά σύνορα μοιάζουν διαχειρίσιμες, οι μακροπρόθεσμες προκλήσεις είναι τεράστιες. Οι βίαιες εξεγέρσεις στην ανατολική και νότια Μεσόγειο έχουν ήδη προκαλέσει προσφυγικές κρίσεις στη νότια Ευρώπη. Στην Ελλάδα και στην Ιταλία, ιδιαίτερα, η πρόκληση της διαχείρισης μιας τεράστιας εισροής μεταναστών αποτελεί φλέγον πολιτικό ζήτημα», όπως υπογραμμίζεται.
Ο αρθρογράφος της αμερικανικής εφημερίδας υποστηρίζει, ότι «χάρη στην αρχή της ελεύθερης μετακίνησης των ατόμων εντός της ΕΕ, τα σύνορα των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας αποτελούν σύνορα της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει, ότι οι εντάσεις στην περιφέρεια μεταφέρονται γρήγορα στον πυρήνα της ΕΕ, καθώς οι μετανάστες κατευθύνονται στον πλούσιο βορρά, ενισχύοντας τη στήριξη προς τα δεξιά, ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, που τάσσονται κατά των μεταναστών. Παρόλα αυτά, η ΕΕ δεν έχει κοινή πολιτική για την περιφρούρηση των συνόρων της, ενώ το βάρος πέφτει στις χώρες, τις λιγότερο ικανές να το αντιμετωπίσουν. Το θέμα αυτό τέθηκε εμφατικά από τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, σε πρόσφατη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο».
Ο αρθρογράφος διατυπώνει επίσης την άποψη, ότι «η αστάθεια στα σύνορα της ΕΕ προκαλεί αστάθεια και στο εσωτερικό της. Εκφράζονται ανησυχίες σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, όπως τη Γαλλία και τη Βρετανία για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι διενέξεις της Μέσης Ανατολής στις δικές τους μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες. Παρομοίως, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, που διαθέτουν μεγάλες ρωσικές μειονότητες, ανησυχούν για τις αποσταθεροποιητικές τοπικές συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.
Μέχρι πρόσφατα, η ΕΕ μπορούσε να σταθεροποιεί τα σύνορά της προσφέροντας την προοπτική ένταξης ή μιας προνομιακής πρόσβασης στην αγορά σε μια σειρά από χώρες όπως την Τουρκία, την Ουκρανία, την Αρμενία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία και τη Σερβία.
Οι ανησυχίες ωστόσο από τις συνέπειες της ελεύθερης μετακίνησης στην ενιαία αγορά και η κρίση στην Ουκρανία έδειξαν, ότι η ΕΕ έφθασε στα όρια αυτής της προσέγγισης.
Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέλη της ΕΕ την επόμενη πενταετία. Παρ' όλα αυτά, η ΕΕ προσπαθεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική σχέση με τους Ανατολικούς και Νότιους γείτονές της που θα επιτρέπει μια αρμονική συνύπαρξη».
Τέλος, τονίζεται, ότι «η "ήπια ισχύς" ωστόσο δεν μπορεί μόνη της να σταθεροποιήσει τα σύνορα της ΕΕ.
Η βρετανική κυβέρνηση θεωρεί, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι η αποτυχία της να υπερασπισθεί την εθνική κυριαρχία. Ένας από τους λόγους κλιμάκωσης της ουκρανικής κρίσης είναι η αδυναμία της ΕΕ να ασκήσει αποτελεσματική πίεση.
Η εξωτερική πολιτική της ΕΕ απαιτεί ομοφωνία μεταξύ των 28 κρατών-μελών της, η οποία δύσκολα επιτυγχάνεται λόγω των αντικρουόμενων προτεραιοτήτων.
Ταυτόχρονα οι αμυντικές δυνατότητες της ΕΕ είναι περιορισμένες. Η Ευρώπη δαπανά μόλις το 1,4% του ΑΕΠ της για την άμυνα, το χαμηλότερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη περιοχή στον κόσμο, ενώ η έλλειψη συντονισμού μεταξύ των κρατών-μελών της μειώνει περαιτέρω την αποτελεσματικότητά της.
Ως αποτέλεσμα η ΕΕ δεν διαθέτει αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα».
Καταλήγοντας, υπογραμμίζεται, ότι «οι γεωπολιτικοί αυτοί κίνδυνοι μπορούν να απειλήσουν το ίδιο τη συνοχή και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Ευρώπης και όπως στην κρίση του ευρώ, η λύση είναι ενδεχομένως η εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Εντυπωσιακή διέλευση αρμάτων και Στρατού από τον Έβρο


entypwsiakh-dieleysh-armatwn-kai-stratoy-apo-ton-ebro-binteo
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη διέλευση του ποταμού Έβρου από άρματα μάχης και από τμήματα του Στρατού, στο πλαίσιο της άσκησης «Εγνατία- 2014» που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου.
Ο χρόνος που απαιτήθηκε  για τη συγκέντρωση σημαντικών δυνάμεων αντεπίθεσης, διέλευσης του ποταμού και δημιουργίας προγεφυρώματος ήταν πολύ λίγος.  
Δείτε το βίντεο της άσκησης
Αυτό βέβαια ήταν αποτέλεσμα της άψογης οργάνωσης και  της άριστης εκπαίδευσης του προσωπικού. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, του Δ΄ Σώματος Στρατού, αποτέλεσε  ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα, ότι η χώρα μας, αν και έχει περιορίσει τους εξοπλισμούς, διαθέτει ωστόσο όλα τα απαιτούμενα μέσα για  να προβεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση αν απαιτηθεί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, στην επιχείρηση αυτή που συμμετείχε το 642 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας  «Σαραντάπορος», σκοπό είχε την απόκτηση εμπειρίας  των ασκούμενων τμημάτων.  
Από οπλικά μέσα χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα άρματα μάχης Λέοπαρντ, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού,  θωρακισμένα οχήματα διαφόρων αποστολών, ταχύπλοα σκάφη, φουσκωτά, μετακινούμενες πλωτές γέφυρες και πολλά άλλα.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/370764/entypwsiakh-dieleysh-armatwn-kai-stratoy-apo-ton-ebro-binteo#ixzz388iK2ZTJ

Σκόπια: Η Μέρκελ επιβεβαίωσε ότι εμπλέκεται στις συνομιλίες για το όνομα


Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραδέχθηκε ότι περιλαμβάνεται στις συνομιλίες για το όνομα, μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας, όπως σημειώνει του βουλγαρικό Φόκους, επικαλούμενο δημοσίευμα της σκοπιανής ‘Βέστ’.

Η νέα διοικητική διαίρεση στην Αλβανία, οι Τσάμηδες και οι αντιδράσεις των συμπατριωτών μας στην Β. Ήπειρο

η-νέα-διοικητική-διαίρεση-στην-Αλβανία
Προτάσεις  για την νέα διοικητική διαίρεση της χώρας  από τα κόμματα  και την τοπική αυτοδιοίκηση, περίμενε η Επιτροπή Διοικητικής Διαίρεσης της Αλβανίας. Συνεργασία με την αντιπολίτευση πρότεινε και η  Κυβέρνηση, μπροστά στην τόσο δύσκολη, για τα μέτρα της χώρας, μεταρρύθμιση.

Our Honeymoon in Santorini

Απίστευτο! Δείτε πόσα εκατ. ευρώ πληρώνει κάθε μήνα η Ελλάδα για τους τόκους στους δανειστές


απίστευτο-δείτε-πόσα-εκατομμύρια-πληρώνει-κάθε-μήνα-η-Ελλάδα-για-τους-τόκους-στους-δανειστές
Η Ελλάδα πληρώνει φέτος 502 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο για τόκους!
Το 2022 θα πληρώσει 24,4 δισεκατομμύρια για τόκους! Για φέτος, τα χρεολύσια μόνο (δηλαδή μόνο το κεφάλαιο) που πρέπει να καταβάλουμε είναι 24,9 δισεκατομμύρια! Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά αφορούν τα παλιά χρέη (μετά το κούρεμα του PSI) και όχι τα καινούργια που δανείζεται και θα δανείζεται στο μέλλον η χώρα μας.

Παραβιάζεται η «κόκκινη γραμμή» στο Αιγαίο


παραβιάζεται-η-κόκκινη-γραμμή-στο-Αιγαίο
«Παραβιάστε και επεκταθείτε στην Ελλάδα μέχρι τον 25ο μεσημβρινό που χωρίζει το Αιγαίο στη μέση και παραμείνατε εκεί όσο μπορείτε περισσότερο, αδιαφορώντας για τις ελληνικές αντιδράσεις».
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Αυτή είναι η εντολή των στρατηγών της Άγκυρας σε Τούρκους πιλότους και κυβερνήτες των πολεμικών πλοίων, που πλέον 3 και 4 φορές την ημέρα τις τελευταίες εβδομάδες παραβιάζουν προκλητικά τον εναέριο και θαλάσσιο ελληνικό χώρο.

Στην εντατική ο Γιώργος Καρατζαφέρης


karatzaferis
Στην εντατική νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σύμφωνα με τον καρδιολόγο του Ιατρικού Κέντρου, Α. Παπαμιχαήλ και όσα στο ΣΚΑΪ, ο κ. Καρατζαφέρης θα παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας για μία ημέρα, ύστερα από την επέμβαση με μπαλονάκι, στην οποία υποβλήθηκε.Ωστόσο, όπως τόνισε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μπήκε στην εντατική για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Σοκ από Γερμανό χρηματιστή: Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα !!


σοκ-από-γερμανό-χρηματιστή-το-ΔΝΤ-καταστρέφει-σκόπιμα-την-Ελλάδα
Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα …αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο».

Ο συγγραφέας αποδίδει ωστόσο τα προβλήματα της Ευρώπης όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικές αιτίες.«Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και συντονισμένα», λέει.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει ο κ. Μιούλερ και την Ελλάδα.«Ακριβώς στην φάση της ισχύος του ευρώ συμβαίνουν τα γεγονότα γύρω από τον Κ. Καραμανλή, η ανάληψη της εξουσίας από τον Γ. Παπανδρέου και η αιφνιδιαστική ακούσια καταγγελία στις Βρυξέλλες της παραποίησης των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων. Ο Παπανδρέου και οι άνθρωποί του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους. Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο λαός και η οικονομία της χώρας οδηγούνταν στον κατήφορο. Το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο. Και μια χωρίς προηγούμενο εσωτερική ευρωπαϊκή καμπάνια μίσους εναντίον των «τεμπέληδων Ελλήνων», των «ναζί Γερμανών», των «διεφθαρμένων Ιταλών» και των «υπερχρεωμένων Ισπανών με τα πολλά ακίνητα» ξεκίνησε.

Η Ευρώπη άρχισε να αυτοσπαράσσεται, θέαμα που στο εξωτερικό το παρακολουθούσαν με ικανοποίηση. Εναντίον της Ευρώπης δεν στέλνει κανείς τον έκτο στόλο, αλλά την Γουόλ Στριτ, τις τράπεζές της και τους οίκους αξιολόγησης και τα όπλα της μυστικής διπλωματίας. Τα χτυπήματα εναντίον του ευρώ και των χωρών της Ευρωζώνης ήρθαν με στρατιωτική ακρίβεια και προκαλούνταν πάντα από μελέτες μεγάλων τραπεζών της Γουόλ Στριτ ή των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης.

Τα βασικά όμως προβλήματα της Ευρωζώνης ήταν εσωτερικής φύσης. Το να επιβάλλεται σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κράτη ένα κοινό νόμισμα οδηγεί εξαρχής σε σημαντικά προβλήματα. Αυτή η αχίλλειος πτέρνα οφείλεται σε εμάς τους ίδιους, αλλά τα βέλη εναντίον της ήρθαν στοχευμένα και με τους ψυχρούς υπολογισμούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού», υποστηρίζεται στο βιβλίο.

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αέριου, στο κεφάλαιο με τον τίτλο: «Οι Έλληνες και το αέριο»: «Τι θα λέγατε αν πρότεινα η Ελλάδα να πουλάει πετρέλαιο και φυσικό αέριο; Μην ανησυχείτε, δεν ήπια πολύ ούζο την ώρα της συγγραφής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιούλερ και συνεχίζει: «Η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μιας σειράς σημαντικών ορυκτών.

Μπορεί κάνεις δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη. Την τελική διαβεβαίωση την έλαβα στο τέλος του καλοκαιριού του 2012 στην διάρκεια μιας έντονης συζήτησης με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα αντίστοιχα με αυτά της Λιβύης. Και, τουλάχιστον τώρα, τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα: τι παιχνίδι παίζεται εδώ;

Αφήνουμε την ελληνική οικονομία να εξαντληθεί μέσω δρακόντειων πακέτων λιτότητας και την χρηματοδοτούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην πληγούν οι παλαιοί δανειστές.
Χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικά χρήματα για συμφωνίες χωρίς επιστροφή και στην αναδιάρθρωση του χρέους, όταν η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα πολλαπλάσια του όγκου του χρέους της».
Ο συγγραφέας υποστηρίζει σε αυτό το σημείο ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «φαίνεται σαν να ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ» και υποστηρίζει ότι «αποστολή του ήταν να επιφέρει με κάθε τρόπο την ρήξη στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη», ενώ προσθέτει: «Ο Παπανδρέου το 2009 δήλωνε, «δεν έχουμε πετρέλαιο ή τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμη» και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης τόνιζε, «δεν είμαστε ούτε Σαουδική Αραβία ούτε Νορβηγία» και τώρα μια έκθεση της Deutsche Bank στο Λονδίνο κάνει λόγο για πιθανά έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, τα οποία, μόνο στην περιοχή νοτίως της Κρήτης θα μπορούσαν να ανέλθουν σε λίγα χρόνια σε 427 δισεκατομμύρια ευρώ».

Ερωτώμενος από το Focus γιατί θεωρεί ότι η Ευρώπη δεν ασχολείται με τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, ο κ. Μιούλερ αναφέρει ότι όταν οι Κύπριοι πρότειναν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραχωρήσουν στην Ευρώπη ή να υποθηκεύσουν το 30% των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης και διερωτάται για ποιον λόγο.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Μιούλερ υποστηρίζει ότι ο κ. Σόιμπλε δεν ήθελε την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα διάσωσης, φοβούμενος ότι έτσι θα αυξανόταν η επιρροή των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αλλά επικράτησε η άποψη του οικονομικού συμβούλου της Αγγέλα Μέρκελ, Ότμαρ Ίσινγκ, ο οποίος, επισημαίνει ο συγγραφέας, είναι και σύμβουλος της Goldman Sachs.

«Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος», επισημαίνει.

Ο Γερμανός ειδικός εκτιμά ακόμη ότι τα προγράμματα εξυγίανσης που εφαρμόζονται στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση είναι αναποτελεσματικά. «Τα προγράμματα λιτότητας είναι μια παράνοια», υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι το αποτέλεσμα είναι μια εξέλιξη της οικονομίας όπως αυτή με τον Καγκελάριο Μπρούνινγκ. «Τα κράτη εξαντλούνται και η ελληνική οικονομία βυθίζεται στο απύθμενο».

hellasforce

110 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε λιγότερο από 48 ώρες

110-Παλαιστίνιοι-σκοτώθηκαν-σε-λιγότερο-από-48-ώρες
 110 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε λιγότερο από 48 ώρες, από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία εισβολή στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στο διάστημα των τελευταίων 12 ημερών στους 339.
Το Σάββατο, 49 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στο παραλιακό έδαφος της Γάζας από το σφυροκόπημα της ισραηλινής αεροπορίας και του ισραηλινού πυροβολικού, ενώ περισσότερα από 60 άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας.
Οι τραυματίες κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών ξεπέρασαν τους 2.500, σύμφωνα με τις αρχές τη Γάζας.
Σύμφωνα με τον Jeffrey Feltman αρμόδιο για τις πολιτικές υποθέσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν, θα μεταβεί στην περιοχή να βοηθήσει τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους «στον τερματισμό της βίας και να βρεθεί μια διέξοδος».
Η Χαμάς προσέφερε μια 10χρονη εκεχειρία στο Ισραήλ, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, με την προϋπόθεση να αρθεί ο επτάχρονος οικονομικός αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας που έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή- αδυνατώντας παράλληλα να επιτύχει τον δηλωθέντα σκοπό της, την απομάκρυνση της Χαμάς, αλλά το Ισραήλ απέρριψε την προσφορά.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν τον ισραηλινό σύμμαχό τους να κάνει κάτι περισσότερο για να περιορίσει το υψηλό ποσοστό των νεκρών πολιτών κατά την εισβολή και τον βομβαρδισμό της Γάζας, αλλά υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται.
echedoros-a.gr

Η Αργεντινή χαμογελά: “Καθάρισε” τα “κοράκια” των ΗΠΑ με δάνειο από την Κίνα


καθάρισε-τα-κοράκια-των-ΗΠΑ-με-δάνειο-από-την-Κίνα
H Aργεντινή “καθάρισε” την επαπειλούμενη πτώχευσή της από τα αμερικανικά πειρατικά fund με ένα τρόπο που θα μπορούσε να είχε πράξει, και η Ελλάδα, αλλά ο Γ.Παπανδρέου αρνήθηκε το δάνειο των 25 δισ. ευρώ που του πρότεινε ο Β.Πούτιν: Όπως μεταδίδεται από το Μπουένος Αϊρες,

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SUPER MARKETS ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ!


mychannel

Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Σκλαβενίτη που….
σέβεται τους εργαζόμενους του!!Ας έμεναν κλειστά και οι άλλοι να τους διαφημίζουμε…
Η ανακοίνωση είναι σε όλα τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη…IMG_1006[1]

Our Honeymoon in SantoriniXειροπέδες σε 5 άτομα που Δάνεισαν σε Επιχειρηματία 23.000 ευρώ και Ζητούσαν 100.000 ευρώ για Εξόφληση!

δανειο

Πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες ηλικίας 38, 40, 42 και 44 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών, συνελήφθηκαν σήμερα από την Αστυνομία σε συντονισμένη επιχείρηση με τη ΜΜΑΔ και μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, ύστερα από καταγγελία 34χρονου επιχειρηματία σύμφωνα με την οποία δανείστηκε χρηματικό ποσό με επιτόκιο 30% από τρία πρόσωπα, πλήρωσε ήδη 30 χιλιάδες αλλά ζητούν άλλες 70 χιλιάδες ευρώ.

Μειώνονται οι συντάξεις από 1η Αυγούστου

giagiasyntaxi

Μπαίνουν σε εφαρμογή αλλαγές στη φορολόγηση με αποτέλεσμα να μειωθούν οι συντάξεις, τόσο οι κύριες, όσο και οι επικουρικές, για όσους λαμβάνουν δύο ή και περισσότερες συντάξεις… Οι μειώσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Αύγουστο.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΕΡΕΥΝΑ: Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ” ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ

ereyna-pana-putin

Σε μεγάλη έρευνα που φιλοξενεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προκύπτει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν θα εξακολουθήσει και μετά το 2018 που είναι οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας να διαδραματίζει τον κυρίαρχο ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις. Σχετική είναι η αποτύπωση της έρευνας του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά.
Ereuna-Putin-1

Ereuna-Putin-2

Ereuna-Putin-3

Ereuna-Putin-4

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...