Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 1-8-2014.

Η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ιδιότυπο πλέγμα γεωστρατηγικού ελέγχου προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι η σύνδεση τού οικονομικού χρέους με την εθνική κυριαρχία. Η παγίδευση τού κράτους στις δαγκάνες των διεθνών τοκογλύφων και η μετατροπή του σε προτεκτοράτο με ελαστικά γεωγραφικά όρια και ανελαστική πολιτική διοίκηση.

Η δανειοδότηση των κρατών έχει να κάνει με την σκόπιμη καταστροφή τής παραγωγής. Δεσμεύεις την επάρκεια των αγαθών όταν θέλεις να οδηγήσεις το έθνος που μισείς στο άκοπο και στημένο χρήμα. Και κατόπιν συνδέεις το στημένο χρήμα με τις εθνικές υποθέσεις τού κράτους. Πιο πριν έχεις στείλει ξένους στρατούς για να αδυνατίσεις μέσα από κατοχές βαρβαρικές και αιμοδιψείς το στοχευμένο κράτος. Αυτό ακριβώς το κράτος είναι η Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάς.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει φροντίσει να φυτέψει τούς σπόρους του παντού. Μέσα στο προτεκτοράτο, μέσα στις ψεύτικες μεγάλες δυνάμεις, ακόμη και μέσα στους βαρβάρους. Οι ΗΠΑ, η Τουρκία, τα γειτονικά μας μορφώματα, ψευτοευρωπαίοι και ψευτοσύμμαχοι, η δήθεν φτωχή μας Ελλάδα, όλοι διοικούνται από τον Αιώνιο Άνομο. Και οι μόνοι που φροντίζουν τις εθνικές μας υποθέσεις είναι αυτοί που θέλουν να ενισχυθεί η ασφάλεια και η διεθνής θέση τής Ελλάδος. Οι Έλληνες Εθνικιστές. Διότι για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται φυλετική προσήλωση και ιδεολογική καθαρότητα.

Χρειαζόμαστε έναν πλέριο Εθνικό Κοινωνισμό. Χρειαζόμαστε άμεση σύνδεση τής εθνικής και τής κοινωνικής μας πολιτικής. Αυτή είναι η ουσία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ο λόγος που το πολεμούν εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί. Ότι σκοπός και αποστολή μας είναι το χτίσιμο μιας Πολιτείας από χέρια ελληνικά που θα βαστούν το ίδιο επιδέξια το εργαλείο και το ξίφος. Διότι για να εξασφαλίσεις την εθνική σου ανεξαρτησία, πρέπει να θέσεις ως προϋπόθεση την ενδυνάμωση τής διεθνούς θέσης τής Πατρίδος. Να είμαστε ελεύθεροι και δυνατοί. Να αποκαταστήσουμε τα εδάφη που έχουμε χάσει. Και να σβήσουμε από τον χάρτη δυνάμεις και πρόσωπα που απειλούν το Ελληνικό Έθνος.

Η Ελλάς έχει μέλλον μονάχα ως Υπερδύναμη, ως αυτεξούσια και κοσμοπλάστρα. Τα ξένα σώματα που έχουν εισχωρήσει ανάμεσά μας θα εξουδετερωθούν. Δεν υπάρχουν διεθνιστικά μικρόβια και δουλικές συμπεριφορές. Δεν υπάρχουν αλαζονικές και υλιστικές ανηθικότητες. Υπηρέτες ξένων συμφερόντων και γυρολόγοι, λαθρεπιβάτες των συνόρων μας είτε ως χρηματάνθρωποι είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ψεύτικες πολιτείες, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Αν δεν υπήρχε ισχυρός λόγος, αν δεν υπήρχαν οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες, θα τις εφεύραμε. Η δημιουργία ισχυρών γεωπολιτικών ζωνών, η εύρεση επαρκούς στέγης για τούς πληθυσμούς μας, αλλά και το χτίσιμο ενός τείχους εθνικής ασφαλείας, όλα αυτά επαρκούν για να επιδιώξουμε την προέκταση τής Ελλάδος. Από την στιγμή ωστόσο που διαθέτουμε ένα μέγα εύρος αλύτρωτων πατρίδων, αμιγώς ελληνικών σε πληθυσμούς, μνημεία και πλούτη, περιοχές που έχουν δεχτεί το ευνόητο διεκδικητικό ενδιαφέρον τού σιωνιστή και των δούλων του, είναι εξίσου ευνόητο ότι θα χτίσουμε ελληνική γέφυρα με τον εθνικό κοινοτισμό, τον ελληνικό στρατό και την δική μας διεκδικητική πολιτική. Με την επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας για την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Να οργανώσουμε τον Ελληνισμό στις εστίες του. Να ελέγξουμε τις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις τού κράτους που βρίσκονται αδέρφια μας, είτε πρόκειται για εγγύτερα είτε μέσα στα σπλάχνα τής ομογένειας και τα κέντρα λήψεως των παγκόσμιων αποφάσεων. Να χτίσουμε τις συμμαχίες προσαρμοσμένες στον δικό μας γεωπολιτικό προσανατολισμό και την δική μας γεωστρατηγική επιδίωξη. Αλλά και να φτιάξουμε ελληνικό κράτος με δομή εθνικής και φυλετικής καθαρότητας. Με ένα κοινωνικό πλέγμα απολύτως ελληνικό, στηριγμένο σε έναν ανθρωπισμό εξίσου ελληνικό. Δίχως διεθνιστική χαραμάδα.

Δείτε τι συμβαίνει με τούς συμμαχικούς οργανισμούς, πολιτικούς και οικονομικούς. Βλέπουμε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς μέσα στα Νατοϊκά Στρατηγεία και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Από το Νατοϊκό Στρατηγείο Λάρισας μέχρι τις διελεύσεις πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο. Και ακόμη μέχρι την αναμενόμενη ανάληψη τής θέσεως τού εκτελεστικού διευθυντή τού ΔΝΤ από Τούρκο τον προσεχή Νοέμβριο, όπως μάς πληροφορεί η τουρκοφυλλάδα Ταράφ. Με την Μέρκελ, σύμφωνα με την εφημερίδα Παρόν, να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο πως τούς Έλληνες πρέπει να τούς χώνεις το κεφάλι στο νερό και να το βγάζεις πριν σκάσουν! Για να τούς τα σκάμε σε χρήμα και γη.

Αλλά και μέσα στους υποτιθέμενα δικούς μας, «δικούς μας» όσο η Μέρκελ είναι Γερμανίδα, έχουμε τούς Αριστερούς τού Τσύριζα να διοργανώνουν συσσίτια ρατσισμού και μίσους μονάχα για Πακιστανούς. Με την συμμετοχή των πολιτικάντηδών τους, των συνδικαλιστών τους, των δημοσιοκάφρων τους, των νεολαίων τους. Με την κάλυψη των αμερικανοκομμουνιστών προς τούς παρακρατικούς τους και την ανοχή από κοινού με τούς σοσιαλφιλελεύθερους των διεκδικήσεων τής Αλβανίας σε ΑΟΖ, στην ελεύθερη Ήπειρο, στην ελληνική κοινότητα κι όχι μειονότητα τής Βορείου Ηπείρου Μας. Με την διαμόρφωση νέων διοικητικών χαρτών για την αλβανοποίηση των χωριών μας. Και την έλευση λαθρομεταναστών σε μια χώρα που τής στερούν το ψωμί.

Η Ελλάς διεκδικεί τον Ελληνισμό της. Η Ελλάς χτίζει από την αρχή τον κόσμο της. Η Ελλάς έχει καμωθεί ως βασίλειο Πολιτισμού και Ορθοδοξίας, ως Καστροπολιτεία Θεού και Ελλήνων. Αυτή είναι η Ελλάς που έρχεται. Νίκη – Νίκη – Νίκη, με οδηγό τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό Μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΔΕΝ είναι Έλληνες ! Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα αυτών που μας κυβερνάνε…”

Greece's President Karolos Papoulias put

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ! Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες ! Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό… και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο.
Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Συνελήφθη χειρουργός – οδοντίατρος σε παράνομο οδοντιατρείο-”Βροχή” παραβάσεων ασφαλιστικής & φορολογικής νομοθεσίας!

odontiatros

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονου χειρουργού – οδοντιάτρου για λειτουργία ιατρείου, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου της Οικονομικής Αστυνομίας, διενεργήθηκε έλεγχος σήμερα (30.07.2014) σε κέντρο αισθητικής οδοντιατρικής σε περιοχή της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδοντίατρος λειτουργούσε το συγκεκριμένο ιατρείο με πλήρη οδοντιατρικό εξοπλισμό, στο οποίο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητάς του, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.
Παράλληλα στο πλαίσιο του ελέγχου της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο απασχολούνταν τρία (3) άτομα, τα οποία δεν ήταν καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ενώ δεν επεδείχθη ο σχετικός πίνακας Προσωπικού.
Επιπλέον διενεργήθηκε και φορολογικός έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα η μη επίδειξη του προβλεπόμενου Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων.
Παράλληλα με το σχηματισμό της δικογραφίας, θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του ελέγχου οι αρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, Σ.ΕΠ.Ε.) καθώς και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Ο συλληφθείς οδοντίατρος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα (30-07-2014) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών.

ΙΔΟΥ ΤΟ “SUCCESS STORY”: ΕΞΩΣΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ. ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ! ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ktiria1

ΑΥΤΟ είναι το “Success Story” του Αντωνάκη! Έξωση σε 4μελή οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή στη Λιβαδειά. Δείτε που μένουν τώρα… (βίντεο)
Τετραμελή οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο, μετά την αναγκαστική έξωσή τους, από την πρώτη κατοικία που είχαν αποκτήσει με στεγαστικό δάνειο του ΟΕΚ και λόγω τραγικών συγκυριών έχασαν το 2009 σε πλειστηριασμό, καθώς αδυνατούσαν να καταβάλλουν και το μίσθωμα που είχε επιβάλλει η ιδιοκτήτρια τράπεζα του ακινήτου τους.
Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr,  η τράπεζα αρνήθηκε ακόμη και το αίτημα της οικογένειας που κατατέθηκε μέσω εγγράφου του πληρεξούσιου δικηγόρου της, να καταβάλλει τα ενοίκια που οφείλει και να παραμείνει στο σπίτι μέχρι τα τέλη του 2014 όπου και λήγει το μίσθωμα της γκαρσονιέρας που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο για να μπορέσει να μετεγκατασταθεί.
Πλέον οι γονείς που είναι άνεργοι και τα δύο παιδιά τους μένουν σε μια αποθήκη, μέχρι να δουν τι θα κάνουν.
 Ιδού το success story: 56 σπίτια στο «σφυρί» κάθε μέρα!
Δανειολήπτες: Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!
ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ – «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ”- ΨΕΥΤΙΚΑ “ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ” & ΚΟΡΑΚΙΑ»
Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι από τους πλειστηριασμούς

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Γ.ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑΣ. Είχε ανοίξει το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. “Κoυράστηκα, πάω στο χωριό μου”, είπε ο Εισαγγελέας και τα βρόντηξε

koliokostas-anteisaggeleas

Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας.Ο κ. Κολιοκώστας θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα στις 30 Ιουνίου 2015, λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας.
Ένας άξιος λειτουργός που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Ένας ακέραιος άνθρωπος που δεν έκανε “εκπτώσεις” στην προσφορά προς την πατρίδα.
Αυτός είναι ο Γιώργος Κολιοκώστας, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αντέδρασε άμεσα στις αποκαλύψεις που είδαν το φως και σχετίζονται με την διαχείριση του μεγάλου σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο Γιώργος Κολιοκώστας, έχει διατελέσει προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών και προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών.
Ας σταθούν αντάξιοι του οι δικαστικοί λειτουργοί που θα αναλάβουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τιμωρήσουν όσους φέρονται να συνεργάστηκαν για την αποσιώπηση της υπόθεσης. Ολοκληρώνοντας το ζοφερό έργο της εργολαβίας των μεγάλων ΜΜΕ που φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτά που έγιναν και αυτά που έρχονται.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Στη διερευνώμενη υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ είχε παρέμβει ο Άρειος Πάγος το 2013, μετά από σκληρή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Στην επιστολή την οποία υπέγραφε τότε ο πρόεδρος, Γ.Αδαμοπουλος, γίνεται αναφορά στις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για την συμπεριφορά της ανακρίτριας και ζητείται η παρέμβασή του Αρείου Πάγου «προκειμένου να αποφευχθεί μία – συνήθης για τα ελληνικά δεδομένα – διεκπεραιωτική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί επιτέλους μία ουσιαστική και ενδελεχή διερεύνηση όσων καταγγέλλονται».
O αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Κολιοκώστας είχε αποστείλει την αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ι.Αδαμόπουλου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Αθηνών και στον προϊστάμενο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων για να ερευνηθούν οι αιτιάσεις που προβάλλονταν σε δημοσιεύματα  για χειρισμούς της ανάκρισης σχετικά με την έρευνα για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
Από την εισαγγελία εφετών ζητείτο να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σχετικά με το κλείσιμο της έρευνας και από την επιθεώρηση να ερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της 5ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση.
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην αίτησή του αναφέρεται στην καταγγελία της Ζωής Γεωργαντά, πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, ότι η ανακρίτρια της ζήτησε να συναντηθούν εκτός γραφείου και ζητά να διενεργηθεί έρευνα.
ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ 2012
Κόλαφο για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί εισήγηση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού όχι μόνο κάνει λόγο για «εισαγγελείς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές», αλλά αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη «αποκρύπτει την αλήθεια (σ.σ. κοινώς κουκούλωμα) σε θέματα που την αφορούν».  Αυτά έλεγε τότε ο παραιτηθείς εισαγγελέας.
Ο «θησαυρός» των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων περιλαμβάνονταν στην εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Κολιοκώστα προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του για την αντικατάσταση ή μη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (αρ. 9/2012) που καθαρογράφτηκε περιέχει εξαιρετικά στοιχεία, διόλου κολακευτικά για τους δύο εισαγγελείς, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές καταγγελίες για τη στάση της πλειονότητας των εισαγγελικών λειτουργών αλλά και για νοοτροπίες που επικρατούν στην ίδια τη δικαιοσύνη.
Ο κ. Κολιοκώστας, ήταν απορριπτικός ως εισηγητής στο ερώτημα του τότε υπουργού Δικαιοσύνης για την αντικατάσταση των δύο εισαγγελικών λειτουργών που οι ίδιοι είχαν ζητήσει. Ωστόσο, οι επισημάνσεις του στην μακρά και λεπτομερή εισήγηση του, κυρίως για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και για τη στάση της πλειονότητας των συναδέλφων του διόλου τιμητική είναι για το δικαστικό σώμα.
Ο κ. Κολιοκώστας δηλώνει πως γνώρισε τους δύο εισαγγελείς την περίοδο 2006-2008 όταν ήταν προϊστάμενος τους και είχε μαζί τους υπηρεσιακή συνεργασία «άριστη» και είχε σχηματίσει «την άποψη ότι είναι ικανότατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, πολύ δυναμικοί και εργατικοί, με το προσήκον εισαγγελικό ήθος και σθένος, αφοσιωμένοι στο καθήκον. Ιδιαίτερα ο πρώτος (σ.σ. Γρ. Πεπόνης) είναι αποφασιστικός, αυστηρός, μαχητικός και άτεγκτος».
Στην προσπάθεια του να εξάρει τα προσόντα των δύο συγκεκριμένων εισαγγελικών λειτουργών, τους αντιδιαστέλει με την πλειονότητα των συναδέλφων τους τονίζοντας: «δυστυχώς στον κλάδο δεν έχουμε πολλούς με τα προσόντα αυτά».
Βέβαια και οι ίδιοι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν εκφεύγουν της κριτικής του καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν θα είμαι καθόλου επιεικής ως προς την ενέργεια τους να υποβάλλουν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την παραίτηση τους. Ήταν ενέργεια προδήλως βεβιασμένη, που έγινε υπό συνθήκες υπερβολικής ψυχικής φορτίσεως, Όμως, κρινόμενη αντικειμενικά, δεν στηρίζεται σε νόμιμη βάση, αφού ισοδυναμεί με άρνηση εκτελέσεως της υπηρεσίας που τους ανέθεσαν, εγγίζουσα τα όρια του πειθαρχικού ελέγχου, και ως τέτοια τη θεωρώ απαράδεκτη».
Και ο κ. Κολιοκώστας δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζει την κριτική του στην στάση των, υπό κρίση, οικονομικών εισαγγελέων:
«Ο δικαστικός λειτουργός μόνο για σοβαρούς (σπουδαίους) λόγους μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση του από συγκεκριμένη υπηρεσία και ως τέτοιοι λόγοι μπορεί να θεωρηθούν λόγοι υγείας, οικογενειακοί κλπ., ενώ ο επικαλούμενος από τους εισαγγελείς λόγος δεν ήταν τέτοιος (δηλαδή σπουδαίος), ώστε να δικαιολογεί την ενέργεια τους αυτή. Οι προσωπικές πικρίες, είναι μεν δικαιολογημένες (γιατί οι εισαγγελείς αυτοί προσπάθησαν και το έργο τους είναι πράγματι αξιόλογο), όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγους παραιτήσεως από την εκτέλεση της υπηρεσίας.
Ο δικαστικός λειτουργός και ιδιαίτερα ο εισαγγελέας, που έχει ως αποστολή την κίνηση της ποινικής διαδικασίας προς διερεύνηση τελέσεως των εγκλημάτων, μένει όρθιος και απτόητος στην εκτέλεση του καθήκοντος και δεν κάμπτεται, ούτε από μελετώμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε από απειλές και άλλες πιέσεις από οπουδήποτε και αν προέρχονται αυτές. Το μόνο δικαίωμα που εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν είναι η παραίτηση του από το δικαστικό σώμα, ενέργεια που αν γίνεται διαρκούντος του χειρισμού μιας δικαστικής υποθέσεως, με την επίκληση παρόμοιων λόγων, είναι και πάλι κατά την άποψη μου κατακριτέα και απαράδεκτη».
Κατά τον κ. Κολιοκώστα το περιεχόμενο των αιτήσεων αντικατάστασης που υπέβαλαν οι «δυναμικοί και εργατικοί» εισαγγελείς ήταν «γριφώδες» και «δυσνόητο» και όσο για τις παρεμβάσεις ήταν «ασαφείς», «αδιευκρίνιστες». «κρυπτογραφημένες» και τα στοιχεία «ανεπαρκή». Πρότεινε, όμως, να μην αντικατασταθούν κρίνοντας τους επιεικώς, με το αιτιολογικό ότι «έχουμε αρκετούς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές (εισαγγελείς) στο δικαστικό σώμα, μαχόμενους εισαγγελείς όμως λίγους και γι αυτό στα λάθη τους πρέπει να είμαστε επιεικείς».
Από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η ίδια η Δικαιοσύνη για την οποία έγραψε :
«Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη, που κύριο έργο της είναι η ανεύρεση της αλήθειας, ενώ την αναζητεί από όλους τους άλλους και μάλιστα με κυρώσεις, όταν πρόκειται για δικά της θέματα την αποκρύπτει και μάλιστα επισήμως».
Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία, όπως είναι γνωστό, δέχθηκε την εισήγηση του κ. Κολιοκώστα και τις σκέψεις που περιελάμβανε σε αυτήν. Ωστόσο η μειοψηφία, η οποία συγκροτήθηκε και από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, πρόεδρο κ. Ρένα Ασημακοπούλου και εισαγγελέα κ. Ιωάννη Τέντε και δύο ακόμα μέλη , αποτελεί κόλαφο για την στάση των δύο εισαγγελέων αφού κάνουν λόγο για «ασύνετη αντίδραση με θορυβώδεις ισχυρισμούς και υπαινιγμούς για δήθεν παρεμβάσεις στο έργο τους και μάλιστα από θεσμικούς παράγοντες».
«Έδωσαν, έτσι, την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται λιγότερο για ουσιαστική εκπλήρωση του έργου που τους ανατέθηκε (από το οποίο μάλιστα ζήτησαν αδόκιμα την αποδέσμευση τους) και περισσότερο για την εύκολη δημοσιότητα, συμπεριφορά, η οποία δεν συνάδει προς την ιδιότητα του δικαστικού λειτουργού. Προβληματική, τέλος εκτιμάται ότι θα είναι η συνεργασία των ανωτέρω Αντεισαγγελέων, τόσο με τους προϊσταμένους τους, λόγω κλονισμού της εμπιστοσύνης των τελευταίων προς αυτούς, όσο και για τους υφισταμένους τους, στοιχείο προφανώς απαραίτητο για την αποτελεσματική εκπλήρωση του νομοθετικού σκοπού, για τον οποίο θεσπίστηκε η θέση του Οικονομικού Εισαγγελέως».

Τουρκάλα δημοσιογράφος στην κυβέρνηση Ερντογάν: "Μιλάτε για εγκλήματα στη Γάζα αλλά όχι για τα εγκλήματα στη Κύπρο"


Με άρθρο της στην ιστοσελίδα Israel Hayom, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Uzay Bulut καταγγέλλει την τουρκική πολιτική ηγεσία και τα τουρκικά ΜΜΕ για τη στάση που κρατούν απέναντι στην τραγωδία που εξελίσσεται στη Γάζα σε σχέση με τα εγκλήματα που διέπραξε η Τουρκία στην Κύπρο.

Στο Παρίσι, αρχές Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα υπογράφει το νέο Μνημόνιο!


Από τον Bernardo Bertolucci > To βράδι της Δευτέρας όλες σχεδόν οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των χρεωκοπημένων εκδοτών οι οποίοι εκβιάζουν κούρεμα των θαλασσοδανείων τους, με φόντο και την αποφυλάκιση του συναδέλφου τους Κώστα Γιαννίκου, πανηγύριζαν με πρώτο θέμα το γεγονός ότι η Τρόικα θα κάνει την αξιολόγηση από το Παρίσι!

Στη Λιβύη ελληνική φρεγάτα για να παραλάβει τους υπαλλήλους της Ελληνικής πρεσβείας


sth-libyh-ellhnikh-fregata-gia-na-paralabei-toys-ypallhloys-ths-presbeiasΓια τη Λιβύη ταξιδεύει η φρεγάτα «Σαλαμίς» ώστε να παραλάβει τους υπαλλήλους της ελληνικής πρεσβείας, εξαιτίας της έκρηξης βίας στη χώρα.
Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού αναχώρησε το απόγευμα και αναμένεται να φτάσει στον προορισμό του το απόγευμα της Πέμπτης.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/372800/sth-libyh-ellhnikh-fregata-gia-na-paralabei-toys-ypallhloys-ths-presbeias#ixzz38ynEAmaB

Κωνσταντινούπολη: Περιοδικό καλεί τους Τούρκους να καταταχθούν στο ΙΚΙΛ


«Οι άνθρωποι σε όλη την Τουρκία συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ανώτερα στελέχη του περιοδικού «Tevhid», που είναι γνωστό για τη συγγένεια που έχει με το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του

Ξάνθη: Στρατηγός τοποθετεί σε πανύψηλο ιστό τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που υψώθηκε ποτέ και εκνευρίζει τους “τουρκόφιλους” > ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Untitled-1Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλησιές, ένας Έλληνας που δεν υπολογίζει τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου ούτε βέβαια την τοπική αλλά και την αθηναϊκή ελίτ, ξεκίνησε ένα αγώνα που δικαιώνεται: Να υψώσει τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία στο ύψωμα Αυγό στην θέση της παλιάς Σημαίας !

Ιράκ: Μουσουλμάνα δημοσιογράφος διαμαρτύρεται φορώντας τον σταυρό στην τηλεόραση


«Είμαστε όλοι Χριστιανοί»! Αυτός είναι ο τίτλος μιας εκστρατείας που ξεκίνησε από την Ιρακινή μουσουλμάνα δημοσιογράφο Dalia Al Aqidi,

Απίστευτη δήλωση Νίμιτς: Για το όνομα ενδιαφέρεται η Μέρκελ!


νιμιτσ
Οχι μόνο ήρθε με άδεια χέρια στην Αθήνα, όχι μόνο δεν πιεζει τα Σκόπια να σταματήσουν να καπηλεύονται την ιστορία της Μακεδονίας μας αλλά μας είπε κιόλας ότι η Μέρκελ ενδιαφέρεται για το όνομαώστε να φοβηθούμε.

«Καθοριστικός ο Σεπτέμβριος»! Τι εννοεί ο προφήτης Μπένι; Μήπως νέο μνημόνιο;;;


μπενι
Το νέο Μνημόνιο έρχεται! Και μαζί του φέρνει κι άλλα δεινά, αφού για να δηλώσει ο ΜΠΕΝΙ ότι αγωνίζονται για να μην υπάρξει υποχώρηση στα εθνικά θέματα…καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει! Για καθοριστικό Σεπτέμβριο όσον αφορά στις εξελίξεις που έρχονται, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει, μίλησε μεταξύ άλλων ο Βενιζέλος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ > Μια ιστορία τουρκικής κατασκοπίας και ο Πήτερ Σέλλερς


Μια ιστορία τουρκικής κατασκοπίας και ο Πήτερ Σέλλερςτου Τάκη Κατσιμάρδου
«…Το καλοκαίρι του 1973 με το πρόσχημα το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον αμερικανό (Βρετανός ήταν) ηθοποιό Πήτερ Σέλερ, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προβεί στην κινηματογράφηση ακτών τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά της πόλης της Κερύνειας. Ακόμη είχαν προβεί σε βυθοσκοπήσεις της θαλάσσιας περιοχής και έλεγχο των ναυτικών δυνάμεων που στάθμευαν στο Κάστρο της Κερύνειας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ και ΕΚΑΨΑΝ ολοσχερώς το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” στην ΗΜΑΘΙΑ…! ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στο Κέντρο της Βέροιας ΕΔΡΑΣΑΝ οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ

α

Μεταφέρουμε την καταγγελία από την σελίδα της Χρυσής Αυγής:
Τάγματα εφόδου του παρακράτους σε πλήρη δράση: Κατέστρεψαν όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της “Ελληνικής Αυγής”
Σήμερα τα ξημερώματα, τα τάγματα εφόδου γνωστών παρακρατικών στοιχείων, εκτονώνοντας για άλλη μια φορά το ψευδο-επαναστατικό μένος και την οργή τους, ξέσπασαν πάνω στο σταθμευμένο όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, πυρπολώντας και καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.
Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η δειλή τρομοκρατική ενέργεια έγινε σε κεντρικότατο σημείο της πόλης της Βέροιας, χωρίς να επέμβει η αστυνομία, και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι Εθνικιστές όμως ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας. Πολεμάμε το ψευδορωμαίικο και τα πλοκάμια του με κάθε νόμιμο μέσο.
xryshaygh.com

Ακυρώνει ο Κικίλιας τα έπη του Δένδια! Ξανανοίγουν το “αμαρτωλό” ΑΤ Ακροπόλεως!

27187458280574F865824800530DD557

Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια επανιδρύονται το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, έξι μήνες μετά την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για να μπει «λουκέτο»
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο κ. Κικίλιας υπέγραψε τη σχετική απόφαση και αναμένεται η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, με τις διατάζεις του οποίου επανιδρύονται οι σχετικές Υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε σχετικά ότι «με την ασφάλεια του πολίτη δεν πειραματιζόμαστε. Η επαναλειτουργία των Υπηρεσιών αυτών είναι σημαντική για την αναβάθμιση της αστυνόμευσης της περιοχής της Ακροπόλεως και του ιστορικού κέντρου των Αθηνών. Την ίδια στιγμή αξιοποιούμε ουσιαστικά και τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που ασκούσαν υπηρεσίες δημοτικής αστυνόμευσης σε αυτή την περιοχή.Ασφαλές κέντρο της πρωτεύουσας σημαίνει πολλά για την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον πολίτη».Συγκλονιστικές προφητείες για την Ελλάδα, που επαληθεύονται! O Νοστράδαμος επιβεβαιώνει Παίσιο και Πατρο-Κοσμά!

nostradamus

Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς! Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!
Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ: EΔΩ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ)

μπα

1
Το νησάκι που βλέπετε στον χάρτη βρίσκετε στις Μπαχάμες και πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.όπως μας ενημερώνει το wikipedia
The name “Eleuthera” is derived from the feminine form of the Greek word ελεύθερος και μάλλον σε αυτή την περιοχή μεγέθους νήσου ΚΩ εις τις Μπαχάμες είναι το σημείο που αναφέρεται ο κύριος Δεσλής στο σχόλιο του στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής www.frontpages.gr/d/20120722 ότι έχουν αγοραστεί από Ελληνικές Offshore και έχουν κτίσει πολυτελέστατες οικίες Αξίας άνω των δυο εκατομμυρίων δολαρίων έκαστη και οι Ιδιοκτήτες είναι Έλληνες πολιτικοί και Επιχειρηματίες.
2
Ισχυρισμός που ενισχύεται σύμφωνα με τον κύριο Δεσλή και από τηλεοπτικό κανάλι της Καλιφόρνια.
3
Το ποιος είναι ο κύριος Δεσλής μπορείτε να το δείτε facebook.com/athanasios.deslis και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα άλμπουμ του με τίτλο ανατομία ενός διωγμού.
Με μια δεύτερη ματιά, σε αυτό το δημοφιλή προορισμό μπορεί κανείς να διαπιστώσει πολλά θεματάκια.
Ένα από αυτά φαίνονται ευκρινέστατα μέσα από το επίσημο site της CIA.
Ναι καλά διαβάσατε. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE της CIA.
Τι μας λέει λοιπόν;
Στην φωτογραφία που ακολουθεί μας λέει ότι Μπαχάμες είναι η 10 Χώρα στο κόσμο με 1.160 Μαρίνες εκ των οποίων οι 1063 είναι αλλοδαπών συμφερόντων.
4
Στην επόμενη μας λέει ότι μεταξύ των 1063 αλλοδαπών συμφερόντων έχουμε το εξής μαγικό σε ιδιοκτησίες
Η πτωχευμένη Ελλάδα είναι πρώτη με 225 μαρίνες
με τη δεύτερη Νορβηγία να έχει 186 μαρίνες
και την τρίτη Αμερική μόλις με 109 μαρίνες.
ακολουθεί ο Καναδάς με 96 μαρίνες
και πέμπτη η Ιαπωνία με 88 μαρίνες
5
Και μέσα από το επίσημο site του Υπουργείου Εξωτερικών επαληθεύεται και μέρος των ισχυρισμών του κυρίου Δεσλή αλλά και του Καλιφορνέζικου καναλιού.
Ότι δηλαδή το νησί επισκέπτονται Έλληνες ιδιοκτήτες εξοχικών.
Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μεταξύ αυτών των ιδιοκτητών συγκαταλέγονται και Έλληνες Πολιτικοί.
6
Επί τούτου βέβαια αρμόδιος είναι να μας ενημερώσει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ ο κύριος Ρουμελιώτης. Συγνώμη ο πρώην Πρόεδρος ήθελα να γράψω. Γιατί μετά από αυτά που είπε την 15-Δεκ-2011 πρόσφατα έμαθα ότι έγινα πρώην.
Επειδή όμως οι επισκέψεις γίνονται, όπως λέει το  logiosermis.net, συνήθως τις γιορτινές ημέρες πρέπει και να εκκλησιαζόμαστε.
Και αν το video είναι πράγματι από Πάσχα τις Μπαχάμες φαίνεται ότι εκεί η Ελληνορθόδοξη κοινότητα αριθμεί πάρα πολλά μέλη.
Υ.Γ.
«Υπερδύναμη στις οφ σορ η Ελλάδα» (tanea.gr)
Δευτέρα 11 Μαΐου 2009
Τα κυριότερα σημεία του άρθρου:
ο κ. Παναγιώτης Δουβής, πρώην διευθυντής Οικονομικών Ερευνών του ΣΔΟΕ και συγγραφέας του βιβλίου «Οffshore δραστηριότητες». Βάσει μη επιβεβαιωμένων εκτιμήσεων, σύμφωνα με το diaforos.blogspot.gr, το μέγεθος της απώλειας εσόδων του κράτους ανέρχεται στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ελληνικών συμφερόντων υπεράκτιες διακινούν περί τα 500 δισ. ευρώ.
«Για ξέπλυμα προτιμώνται οι Μπαχάμες, οι Γρεναδίνες και ο Άγιος Βικέντιος, τα νησιά Μάρσαλ και γενικότερα οι απομακρυσμένοι από την Ευρώπη φορολογικοί παράδεισοι που δεν συνεργάζονται με τις Αρχές», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Και για το τέλος μια ευχάριστη νότα την οποία οφείλουμε στο χρήστη zisiskl και στο Χωνί που το πρόβαλε.
Το καλύτερο μέρος των δηλώσεων που ξεχωρίσαμε από την ομιλία του Εφέτη Παππά:
Η κυριαρχία της Χώρας Έχει παραχωρηθεί.
Το έργο του νομοθετικού σώματος έχει εκχωρηθεί.
Η Ελληνική Βουλή απλώς σφραγίζει και επικυρώνει.
Δεν ισχύει το Σύνταγμα σήμερα.
Μας ζητάνε την Ψυχή μας.

Τουρκία “καλεί” 5000 Έλληνες γιατρούς για να δουλέψουν!


τουρκία-καλεί-5000-Έλληνες-γιατρούς-για-να-δουλέψουν
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ  – Με τον τίτλο «5.000 γιατροί από τη γείτονα» η εφημερίδα  Milliyet γράφει στην πρώτη σελίδα ότι το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας για να καλύψει το άνοιγμα σε 20.000  γιατρούς και βοηθούς (ειδικευόμενους) που έχει, θα φέρει στην Τουρκιά Έλληνες γιατρούς.

Ο θησαυρός της Ελληνικής γης που περιέχει 75% λιπαρά και όμως αδυνατίζει…

ο-θησαυρός-της-ελληνικής-γης-που-περιέχει-75-τοις-εκτό-λιπαρά-και-όμως-αδυνατίζει
 …αντί να ψάχνετε τα θαυματουργά ματζουνια από το τζατζικισταν, βρείτε πάλι τους θησαυρούς της Γης μας.
Κάνετε διατροφή και η λέξη “λιπαρά” σας φέρνει πανικό; Μεγάλο λάθος!
Αρκεί όλα να γίνοντα με μέτρο και ψυχραιμία.

Γελάει ο κόσμος με τον επανάστατη Σύριζα. Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο”

arvanitis


Είναι διπλά προβληματικό όταν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλήρωτοι, ενώ οι καθυστερήσεις είναι πάγια τακτική! Δεν μπορεί… το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ευελπιστεί να κυβερνήσει να καταγγέλλει – και σωστά τις περισσότερες φορές – ανάλογα φαινόμενα στα μίντια της διαπλοκής, αλλά και στους άλλους κλάδους της οικονομίας και να ακολουθεί την ίδια συμπεριφορά!

Η αρχή του τέλους για την Monsanto; Νομική νίκη-σταθμός κατά του κολοσσού της βιοτεχνολογίας

monsanto-οι-σπόροι-του-θανάτου
Μία τεράστια νομική νίκη κατά της Monsanto ολοκληρώθηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Δυτικής Virginia οριστικοποίησε αυτό το μήνα ένα ισχυρότατο πλήγμα κατά της εταιρείας βιοτεχνολογίας, επικυρώνοντας συμβιβασμό που εξαναγκάζει τη Monsanto να καταβάλλει ως συνολικό πρόστιμο 93 εκατομμύρια δολάρια προς την μικρή πόλη Nitro της Πολιτείας της Δυτικής Virginia για τη δηλητηρίαση των κατοίκων της με το τοξικό χημικό “Πορτοκαλί  Παράγοντας” (σ.σ. pentapostagma.gr - Agent Orange).

Ανιστόρητος αδιάβαστος προκλητικός – Ο Μουεζίνογλου στη Θεσσαλονίκη

αδιάβαστος-και-προκλητικός-ο-μουεζίνογλου-στη-Θεσσαλονίκη
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ  Προκάλεσε – προφανώς με βάσει σχέδιό του –  ο Τούρκος  Υπουργός Υγείας,  κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου από την Θεσσαλονίκη, παρόλο που ο Δήμαρχος της πόλης  κ. Γιάννης Μπουτάρης ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προχώρησε σε (αυτονόητες) κινήσεις καλής θέλησης.

Οι προκλήσεις του γεννημένου στην Κομοτηνή – και πλέον Τούρκου πολίτη-

26 Ιουλίου 1822: Η μάχη στα Δερβενάκια και η στρατηγική ιδιοφυία του Κολοκοτρώνη

26-Ιουλίου-1822-η-μάχη-στα-Δερβενάκια
H μάχη στα Δερβενάκια: Μία από τις σημαντικότερες μάχες του αγώνα της Ανεξαρτησίας, στην οποία διαφάνηκε η στρατηγική ιδιοφυΐα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. 

Έτσι θα πάρουν τα σπίτια των πολιτών…

χαρδούβελης-έτσι-θα-πάρουν-τα-σπίτια-των-πολιτών
Κυνική ομολογία Χαρδούβελη – Θα μετατρέψουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε ενοικιαστές και αυτό το αποκαλούν «λύση για τα κόκκινα δάνεια»  Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές δεν έχουν καμία πρόθεση να «κουρέψουν» τα κόκκινα δάνεια για να μπορέσει να ανασάνει η μέση ελληνική οικογένεια.

#Alithines_Istories Απο αλλο ανεκδοτο


rotten banana
AMBASSADOR

Ετυχε να διαβασω τον προβληματισμο και τις αναπαντητες αποριες ενος προσωπου που γνωριζω λιγο αλλα εκτιμω πολυ. Αναρωτηθηκε, με σχετικη δοση παραπονου, τι εκανε λαθος στη ζωη του και δεν καταφερε να μας οργανωσει ενα party σε επωνυμη παραλια, να μας προσφερει μερικες ξανθες τσουλαρες για να τις κανουμε βολτα στη πλατη μας το πρωϊ και να τις ξαπλωσουμε στη δικη τους πλατη το βραδυ. Δεν καταφερε, λεει, να μας φιλοξενησει σε βιλα, να μας παει βολτα με θηριωδες jeep, να μας κερναει σαμπανιες και πουρα, και αλλες αναλογες χλιδες.

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Αν δεν έχεις να δώσεις ψήφους, λεφτά ή προβολή, καλύτερα μην πλησιάζεις πολιτικό.


image001(4437)

Εξουσία στο Ιουλίου 27, 2014


Πραγματικά είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα λυπηρό να βλέπεις ακόμα αφελείς Έλληνες πολίτες, να πιστεύουν ότι μπορεί να τους δώσει σημασία έστω και ένας πολιτικός, απλά και μόνο επειδή έχουν κάποιες καλές ιδέες για τον τόπο.

Πολλοί Έλληνες εξακολουθούν να επιμένουν να συναντούν επαγγελματίες πολιτικούς μόνο και μόνο για να τους πουν τις ιδέες τους για τη δημοκρατία, για την οικονομία κ.λ.π., λες και οι πολιτικοί δεν τις γνωρίζουν ήδη ή ενδιαφέρονται γι’ αυτές. Πολλοί επίσης αποστέλλουν επιστολές στη Βουλή και σε πολιτικά πρόσωπα, εκθέτοντας ανάλογες ιδέες. Και που τα λένε όλα αυτά; Στον επαγγελματία εξουσιαστή, που αν ακολουθήσει τις προτάσεις των πολιτών θα χάσει μέρος των εξουσιών του υπέρ των τελευταίων, αν είναι δυνατόν!!!!

Ο πολιτικός ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την παραμονή του στο επάγγελμα του πολιτικού, που του εξασφαλίζει δύναμη, δόξα και χρήμα. Το μυαλό του δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αντιλαμβάνεται την πολιτική ως ένα παζάρι, μέσα από το οποίο πρέπει να εξασφαλίζει την παραμονή του στο πολιτικό επάγγελμα. Όταν λοιπόν ο επαγγελματίας πολιτικός συναντά ένα πολίτη ή λαμβάνει επιστολή ενός πολίτη, αυτόματα ζυγίζει τον αντίστοιχο πολίτη με βάση τρία σταθμά που μπορούν να του προσφέρουν στο επάγγελμά του:

1) Πόσες ψήφους μπορεί να του εξασφαλίσει ο εν λόγω πολίτης,

2) Πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει για τον «εκλογικό του αγώνα» και

3) Τι προβολή μπορεί να του εξασφαλίσει.

Αν ο δύστυχος πολίτης δεν διαθέτει κανένα από τα ανωτέρω τρία χαρακτηριστικά, καλύτερα να καθίσει εκεί που κάθεται, για να μην γίνεται τουλάχιστον και αντικείμενο λύπησης ή χλεύης. Ο πολιτικός αντιλαμβάνεται την επαφή με τον πολίτη, αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της πολιτικής συναλλαγής και του πολιτικού κέρδους. 

Αυτά συμβαίνουν, γιατί με το ισχύον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτικό σύστημα, από τη στιγμή που ο πολίτης δεν διατηρεί έστω ένα μέρος της εξουσίας του (ως δημοκρατικός πολίτης) στα χέρια του, ώστε να έχει πολιτική οντότητα και πολιτικό βάρος, αλλά την διαθέτει αναγκαστικά όλη με την ψήφο του σε κάποιον επαγγελματία εξουσιαστή, στη συνέχεια απογυμνώνεται πλήρως και δεν έχει καμία πολιτική αξία για τον κάθε πολιτικό, αλλά και για τον ίδιο τον εαυτό του, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Εκτός φυσικά και αν έχει κάτι από τα πιο πάνω, για να συμμετάσχει στο πολιτικό παζάρι. Δυστυχώς…

Πέτρος Χασάπης

Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών

fallmerayer

«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους έλληνες», είχε γράψει ο Φαλμεράιερ. Εκατόν πενήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του βιβλίου «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» τα λεγόμενα του μεγαλύτερου ανθέλληνα… όλων των εποχών Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράιερ συνεχίζουν να προκαλούν.

ΕΓΚΛΗΜΑ: ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ Ο ΦΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ “ΠΟΡΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΕΟ ΣΑΜΙΝΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

sam1

Έκτος λειτουργίας παραμένει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο φάρος-λαμπτήρας που βρίσκεται τοποθετημένος στις βραχονησίδες ‘Πόρτες’ στο νησί της Πάρου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ-ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε’ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΦΡΙΚΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

eglimata-ellas

«Κάθε φορά που γεννιέται ένας Έλληνας, έχει κηδεία ένας Εβραίος». Το λέει ο θυμόσοφος λαός. Και παρά το γεγονός ότι δεν μας αρέσουν οι γενικεύσεις, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τις πολυπληθείς λαϊκές παραδόσεις αλλά και τα απομνημονεύματα ηρώων, οπλαρχηγών αλλά και εθνικών ευεργετών που έχουν καταγράψει τις πιο μαύρες αλλά και τις πιο ματωμένες σελίδες της ιστορίας μας. Ο λαός του «Γιαχβέ», έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ντροπιασμένος με όσα έχουν γραφεί από Έλληνες. Αυτά που γράφονται και τώρα από κάποια ελάχιστα Μέσα που δεν είναι προσκολλημένα στους Γραικύλους. Τα εγκλήματα πολέμου της Γάζας, δεν χρειάζονται πιστοποίηση της πιο ανείπωτης φρικωδίας. Αλλά και τα φρικιαστικά ανομήματα των «Οβριών» των πρώτων επαναστατικών χρόνων του 1821, αποδεικνύουν ότι όπου υπάρχουν ελεύθεροι λαοί και τα συμφέροντα τους αντιμάχονται τους φιλάργυρους «περιούσιους», υπάρχουν και μαζικά εγκλήματα των Σιωνιστών.

ΤΟ 620 ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΤΟ 653 ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΤΟ 807 ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ M.A.Angeliades Inc. & T.N. AEGEAN SUN INVESTMENTS LIMITED – ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΑΦΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΡΓΣΡΗΘΡ6Η

Αυτή ήταν τελικά η …μοίρα της Αφάντου, ενός από τους αρχαιότερους οικισμούς της Ρόδου και φυσικά ενός από τα καλύτερα “φιλέτα”  της πατρίδας μας.
Μετά από διαδοχικές κατοχές και καταστροφές, να περάσει ιδιωτικών πολυεθνικών που πίσω από τα φανταχτερά και βαρύγδουπά τους ονόματα, ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιος πραγματικά μπορεί να κρύβεται, καθώς οι μετοχές μιας ΑΕ μπορούν να αγοραστούν από τον καθένα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό ακόμη και για την ίδια την ασφάλεια της χώρας, και ιδιαίτερα σε ένα ακριτικό νησί όπως το συγκεκριμένο.

Σοκάρει ο αριθμός των νεκρών παιδιών στη Γάζα - Mακραίνει η λίστα των θυμάτων


sokarei-o-arithmos-twn-nekrwn-paidiwn-sth-gaza-makrainei-h-lista-twn-thymatwn
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, κι ενώ η κατάπαυση του πυρός μοιάζει, προς το παρόν, ανέφικτη. Σοκ προκαλεί ο αριθμός των νεκρών παιδιών.

Αρχηγός ΓΕΝ: «Θα εκσυγχρονίσουμε τις φρεγάτες και τα αεροσκάφη!»


arxhgos-gen-tha-eksygxronisoyme-tis-fregates-kai-ta-aeroskafh
Στο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού που θα το καταστήσει περισσότερο ισχυρό στο Αιγαίο αναφέρθηκε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας από το κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού «Αβέρωφ».

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια της Τουρκίας Μπενγκιού (Bengu) δεν έγινε δεκτή στη Χίο λόγω της σφραγίδας για visa από το ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ» που είχε στο διαβατήριό της


Image
Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια της Τουρκίας Μπενγκιού  (Bengu) δεν έγινε δεκτή στη Χίο λόγω της σφραγίδας για visa από το ψευδοκράτος  «ΤΔΒΚ» που είχε στο διαβατήριό της. 

Κάμερον προς παράνομους μετανάστες: Θα σας στείλουμε από κεί που ήρθατε!


1_1_~1
Άμεση προειδοποίηση προς τους παράνομους μετανάστες απηύθυνε την Τρίτη ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον.

ΔΣΑ: Περαιτέρω αποδυνάμωση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας


δσα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η ερμηνεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομη (άλλα όχι καταχρηστική) την απεργία της ΑΔΕΔΥ, οδηγεί στην περαιτέρω αποδυνάμωση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας.

Πανεπιστημιακοί προς Λοβέρδο: Διαλύετε τα πανεπιστήμια


Loverdos-wide-gr
Για κίνδυνο κατάρρευσης των δημόσιων πανεπιστημίων από την ασκούμενη πολιτική των τελευταίων ετών προειδοποιεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) Στάθης Ευσταθόπουλος με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.

ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο MEHMET MÜEZZİNOĞLU


20140729-103859-38339579.jpgΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης > «Άρεσε η γριά τη σύκα τώρα θέλει και τα… συκόφυλλα», είναι μια χαρακτηριστική λαϊκή παροιμία που ανταποκρίνεται τέλεια στις προκλητικότατες δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, εν μέσω της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αρχίζοντας από την δυτική Θράκη. Το θράσος του Τούρκου υπουργού, ο οποίος έγινε δεκτός μετά

Νέα Παγκόσμια Αναταραχή: Οι Αναδυόμενες Οικονομίες Ανατολής και Δύσης απειλούν να βυθίσουν τον κόσμο στο χάος


αναταραχηΣε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών ο κόσμος γνώρισε μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης και ευημερίας. Το άνοιγμα των σχέσεων με την Κίνα και το «τέλος του Ψυχρού Πολέμου» οδήγησε σε μια παρατεταμένη περίοδο συνεργασίας μεταξύ ανατολής και δύσης, που ήταν πραγματικά μοναδική στα χρονικά της ιστορίας.

ΘάνοSS ΠλεύρηSS


Όταν ο Πλεύρης ζητούσε νεκρούς μετανάστες στα σύνορα... (βίντεο) Ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη, και στέλεχος πλέον της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, εξηγεί σε εκδήλωση του ακροδεξιού περιοδικού Patria το 2011 με ποιους τρόπους αντιμετωπίζεται το ζήτημα της μετανάστευσης κατά την άποψή του. Τρία χρόνια μετά, η τραγωδία στο Φαρμακονήσι δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό. c33a1a7f5a9222a1779982a0f70070b9_xl.jpg Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Πλεύρη δύο είναι οι τρόποι αντιμετώπισης της μετανάστευσης. Η φύλαξη των συνόρων και τα “αντικίνητρα” όπως χαρακτηριστικά λέει, παραμονής των μεταναστών στη χώρα. Όπως ο ίδιος εξηγεί καταχειροκροτούμενος “η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί!”. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η ερμηνεία που δίνει στα “αντικίνητρα”. Ο κ. Πλεύρης -σύμβουλος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη- εξηγεί αναφερόμενος στους μετανάστες: “Όταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο. […] Πρέπει να περνάνε χειρότερα -από τις χώρες τους-. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ!”. δ - See more at: http://left.gr/news/otan-o-pleyris-zitoyse-nekroys-metanastes-sta-synora-vinteo#sthash.TBsSUtQZ.dpuf

Συνελήφθη 28χρονος με ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία 65χρονου στο Μενίδι

xeiropedes

Χθες το απόγευμα (27-7-2014) παρουσιάσθηκε αυτοβούλως στο Τ.Α. Αχαρνών και συνελήφθη, 28χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, ο 28χρονος στις 20-4-2014 στις Αχαρνές, είχε προκαλέσει με χρήση σωματικής βίας επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 65χρονο ημεδαπό για αδιευκρίνιστους προσωπικούς λόγους. Ο παθών είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος έως την 20-7-2014, οπότε και κατέληξε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στη δικαιοσύνη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟ: “Εικονική η πτώχευση” λένε οι εργαζόμενοι και οι κτηνοτρόφοι, που η εταιρία “φέσωσε”…1 εκ. ευρώ

agno2

Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, Νίκος Κολιός….
Εναντίον του επιχειρηματία, είχαν προσφύγει τέσσερις κτηνοτρόφοι για ανείσπρακτη οφειλή, κατά τους ισχυρισμούς τους, ύψους ενός εκατ. ευρώ. Επρόκειτο για τέσσερις παραγωγούς που εγκαλούσαν τον κ. Κολιό, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη ρευστότητας, την οποία επικαλείτο η ΑΓΝΟ προκειμένου να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, ήταν εικονική και τον κατηγορούν για απάτη.
Ανάλογες μηνύσεις κατά του επιχειρηματία έχουν καταθέσει και οι εργαζόμενοι της βορειοελλαδίτικης εταιρείας, διεκδικώντας δεδουλευμένα.
Να σημειωθεί ότι η γαλακτοβιομηχανία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε τέλμα, με τα χρέη της να ανέρχονται σε 52 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 19 εκατ. είναι σε τράπεζες, 14 εκατ. ευρώ στην μητρική «Κολιός» και τα υπόλοιπα σε γαλακτοπαραγωγούς, εργαζόμενους και αλλού, ενώ η αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα έχει απορριφθεί.

Μπουτάρης στους εξαγριωμένους κάτοικους της Τούμπας: “Οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν και σε όποιον δεν αρέσει…να μη με ξαναψηφίσει”

mpoutaris

Χαμός έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης,  μεταξύ του Γ. Μπουτάρη καιόταν εξαγριωμένων κατοίκων της Τούμπας, οι οποίοι… αντιδρούσαν -σε κατάσταση εκτός εαυτού- στη δημιουργία ξενώνα μεταναστών. Μάταια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος προσπαθούσε να πει ότι «οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, δεν είναι τέρατα» και να ενημερώσει το πλήθος ότι θα φιλοξενηθούν εκεί 6-7 οικογένειες που ζήτησαν άσυλο.

Νέα πρόκληση Ερντογάν – Και οι έποικοι πολλαπλάσιοι από τους ντόπιους…. Νάνι νάνι η κυβέρνηση

νέα-πρόκληση-ερντογάν
Η Προπαγάνδα του Ερντογάν στην Κύπρο… Και οι δικοί μας κυβερνώντες, Ελλάδας και Κύπρου (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου… Άγνωστος είναι ο εκ Τουρκίας πληθυσμός των ανθρώπων που ζούνε στη βόρεια Κύπρο…Πιστεύεται όμως πως είναι τουλάχιστον 500 χιλιάδες άτομα…Ο πρώην πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσούκ είχε δηλώσει πως ¨έχουμε ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό¨…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ “ΕΙΡΗΝΗΣ”…

Η μεγαλύτερη λεηλασία φόρων στην ιστορία της ανθρωπότητας οδηγεί σε αιματοχυσία!

xora-den-tha-odigithei-se-ekloges-2
Στο τέλος του Ιουλίου του 2014, σε λίγες μέρες από σήμερα, ξεκινάει η μεγαλύτερη ληστρική επιδρομή στην ιστορία της ανθρωπότητας επίσημου κράτους στους πολίτες του.Ο πρωθυπουργός τής Τάνιας Ιακωβίδου, ο επονομαζόμενος και Τζούλιο (Αντρεότι), έχοντας μαζί του τον Βενιζέλο- που όσο περνάει ο καιρός θυμίζει τον Μάρλον Μπράντο στον Νονό-θα στείλουν τους τσιλιαδόρους τους να εισπράξουν 7,5 δις φόρους, από τους ήδη φτωχοποιημένους πολίτες τους.
Από τους πολίτες, οι οποίοι 1 στους 5 δεν θα πάνε καν διακοπές και οι οποίοι χρωστάνε ήδη 67,5 δις στο Δημόσιο και 20 δις στα ασφαλιστικά ταμεία του τσαχπινογαργαλιάρη Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο Τζούλιο και ο Μάρλον ζητάνε άλλα 7,5 δις. Τα οποία ακόμη κι αν τα εισπράξουν δεν πρόκειται να κλείσουν την τρύπα των 15 δις ευρώ, ποσό στο οποίο ανέρχεται το δημοσιονομικό κενό της χώρας, μόνο για το 2015, σύμφωνα με τους δανειστές μας!
Την ίδια ώρα η Μέρκελ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” είναι αποφασισμένη να μην προχωρήσει σε καμμία συζήτηση για το ελληνικό χρέος που έχει εκτιναχθεί στα 400 δις ευρώ.
-Οι κυβερνήσεις και οι πολίτες σας δημιούργησαν αυτό το χρέος. Σε καμμία περίπτωση, όσο βρίσκομαι στη καγκελαρία δεν πρόκειται να δεχθώ κανενός είδους απομείωση του ελληνικού χρέους σας. Ακόμη κι αν εξαφανισθεί από τον πλανήτη και ο τελευταίος Ελληνας, το χρέος πρέπει να το αποπληρώσετε στο ακέραιο. Δεν έχω ουδεμία πρόθεση να μπω σε μία διαδικασία που θα προκαλέσει την διάλυση της ζώνης του ευρώ κι αυτό γιατί σε περίπτωση που απομειωθεί το ελληνικό χρέος, το ίδιο θα ζητήσουν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι. Δεν πρόκειται να θυσιάσω τους πολίτες μου για χάρη των κηφήνων της Ευρώπης…
Σας μεταφέρουμε λέξη-λέξη την θέση της Μέρκελ για το ελληνικό χρέος.
Την ιδια ώρα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έχουν αρχίσει τα παπατζιλίκια με τους 180 βουλευτές. Παρόλα αυτά η προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία με την εκλογή προέδρου από την παρούσα βουλή, είναι η πιο ηρωική πράξη κυβερνώντων στην εποχή του Μνημονίου.
Αν καταφέρουν να φθάσουν τον Φεβρουάριο του 2014, έχοντας λεηλατήσει τον ελληνικό λαό με αφαίμαξη 7,5 δις ευρώ, έξω από την Βουλή 5 εκατομμύρια Έλληνες θα μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας στο πιο αιματοβαμμένο πολεμικό μέτωπο της μεταπολεμικής μας ιστορίας.
Aπό την άλλη ο σχεδόν γραφικός και μονίμως εκτός τόπου και χρόνου Τσίπρας, υποδύεται τον Γιασέρ Αραφάτ.
Μόλις ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη αιματοχυσία στην Ελλάδα σε καιρό “ειρήνης”…
http://kourdistoportocali.com/post/36871/divo

Καλάβρυτα: Ψήφισαν υπέρ της λήθης για τα όσα έκαναν οι Γερμανοί – Παραιτούνται της απαίτησης αποζημιώσεων


καλάβρυτα-ψήφισαν-υπέρ-της-λήθης-για-τα-όσα-έκαναν-οι-γερμανοί
Μια απόφαση με την οποία θα τρίζουν τα κόκκαλα των θυμάτων του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος πήρε το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της μαρτυρικής πόλης με τα ερωτήματα προς τον απερχόμενο και εκ νέου εκλεγέντα δήμαρχο Γ. Λαζουρά και την Δημοτική του ομάδα αλλά και όσους ψήφισαν υπέρ αυτής να είναι πάρα πολλά.
Όπως δημοσιεύει  το patrastimes, το τοπικό «κοινοβούλιο» τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής των Καλαβρύτων στην ίδρυση του Ελληνογερμανικου Ταμείου που εξήγγειλε ο πρόεδρος της Γερμανικής ομοσπονδίας Γιοαχιμ Γκαουκ παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Κάρολου Παπούλια, στους Λαγκάδες Ιωαννίνων. 

Διάδοχος Αβραμόπουλου: Ο Φράγκος ο Κωσταράκος,ο Μπαλτάκος και άλλες ιστορίες!

ποιος-θα-είναι-ο-διάδοχος-του-αβραμόπουλου
 Δεν θα μας λείψουν τα σενάρια για τον διάδοχο του Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ. Άλλά θα ΄χουν λογική κι άλλα θα είναι “επιστημονικής φαντασίας”. Στην Ελλάδα βέβαια με τον παραλογισμό που επικρατεί δύσκολα …τα ξεχωρίζεις.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραμείνει στη θέση του ΥΕΘΑ μέχρι τον Οκτώβριο. Έχει όπως λένε οι πληροφορίες στο μυαλό του πρόσωπο να προτείνει και κάποιοι έσπευσαν να γράψουν ήδη ότι προορίζει τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο!

Ποιοι βολεύουν παιδιά και συζύγους στην Ευρωβουλή


ποιοι-βολεύουν-παιδιά-και-συζύγους-στην-Ευρωβουλή
Με την ανεργία να «χτυπά κόκκινο» στην Ελλάδα των μνημονίων και τον ένα μετά τον άλλο εκατοντάδες πτυχιούχους να αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό ή να αναγκάζονται να κάνουν δουλειές του «ποδαριού» για να τα βγάλουν πέρα, το κομματικό κράτος καλά… κρατεί!
Τα παραδείγματα πολλά και αποτελούν πρόκληση για έναν λαό που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται «σκληρά» από τα αλλεπάλληλα μνημόνια που έφεραν κατακόρυφη αύξηση σε φόρους, χαράτσια και παράλληλα «τεράστιο τσεκούρωμα» σε μισθούς και συντάξεις.
Την ίδια ακριβώς στιγμή ευρωβουλευτές και συνδικαλιστές από Χρυσή Αυγή έως Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, διορίζει ο ένας τα παιδιά του άλλου.
Εκτός από τον μισθό των 15,000 ευρώ, κάθε ευρωβουλευτής μοιράζεται άλλα 21,000 ευρώ τον μήνα με συζύγους, φίλους και συγγενείς. 

ΜΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΕΦΤΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ο άγριος ξυλοδαρμός των μάγων βιαστών από τους συγχωριανούς του κοριτσιού
Ο άγριος ξυλοδαρμός των μάγων βιαστών από τους συγχωριανούς του κοριτσιού
Δ Πορφύρη/Π Σταφυλά
Η 7χρονη μαθήτρια της τρίτης τάξης βρέθηκε κρεμασμένη χωρίς τα ρούχα της, γεγονός που οδήγησε τους χωριανούς στο συμπέρασμα ότι βιάστηκε πριν δολοφονηθεί. Τα επαναλαμβανόμενα παρόμοια περιστατικά , με κοπέλες να βιάζονται και ύστερα να κρεμιούνται  στα δέντρα, έχουν πάρει διαστάσεις  φαινομένου στην Ινδία.

Από σήμερα ισχύει το ακατάσχετο


Pô??????????????c????? (EUROKINISSI/E?I???Q?U)
Aπό σήμερα, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δηλώνουν στην ειδική εφαρμογή του TAXISnet τον τραπεζικό λογαριασμό τους, ο οποίος θα είναι ακατάσχετος από την εφορία μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, κάθε φορολογούμενος μπορεί να προστατεύσει από το ενδεχόμενο κατάσχεσης έναν και μόνο λογαριασμό καταθέσεων, ανεξάρτητα αν οι καταθέσεις προέρχονται από μισθούς και συντάξεις ή άλλη πηγή εσόδων.
Στην περίπτωση, όμως, που υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο καταβάλλονται οι μισθοί του φορολογούμενου, τότε αυτός θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθεί στην ειδική εφαρμογή του TAXISnet.
Σημειώνεται ότι ο φορολογούμενος θα πρέπει απλώς να μπει στο TAXISnet, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και μετά να δηλώσει το IBAN του λογαριασμού που επιθυμεί να τύχει της προστασίας που παρέχει η συγκεκριμένη νομοθετική πρόβλεψη.

“Φασιστάκος, αργόμισθος, καβαλημένο καλάμι, σαμαρογλύφτης και αγανακτισμένος του κώλου” ο Ρένος Χαραλαμπίδης και από Δευτέρα θα φάει και μήνυση από τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΧΑΡΑΜΠΙΔΗΣ

Την κυριολεκτική μήνι των εργαζομένων της ΕΡΤ προκάλεσε με τις εξωφρενικές δηλώσεις του ένας ηθοποιός με το όνομα Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος ήδη, για τις… καλές υπηρεσίες που προσέφερε στην χουντική κυβέρνηση Σαμαρά που έκλεισε την ιστορική Ραδιοτηλεόραση,  πρόλαβε και ανέλαβε την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στη ΝΕΡΙΤ.
Ο ούτως ή άλλως μέτριος Χαραλαμπίδης είπε ότι «οι εργαζόμενοι που έκαναν κατάληψη στην ΕΡΤ ήταν υπεύθυνοι για το μαύρο», προσβάλλοντας πέρα από όλα τα άλλα κυρίως την ιστορική αλήθεια.
Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και διάφορες. Η τελευταία εξέλιξη θέλει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να απευθύνονται στο Ρένο Χαραλαμπίδη με απειλή νομικής προσφυγής, στο παρακάτω κείμενο:
«Επειδή το παράκανες lifo-φασιστάκο… Κι επειδή είμαστε αποφασισμένοι από Δευτέρα να τα πούμε και νομικά… Κι επειδή δεν υπήρξαμε ποτέ καταληψίες αλλά υπερασπιστές του χώρου εργασίας μας και της ιδιας της έννοιας της δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης… Κι επειδή το “μαύρο” στη Δημοκρατία το “έριξε” ο κολλητούλης σου ο Σαμαράς… Κι επειδή οι απολυμενοι της ΕΡΤ, δεν έκαναν όπως δήλωσες στη συνέντευξή σου την κάβλα τους…(ίσως να την κάνουν από δω και πέρα)…Ούτε βεβαια αμοίβονταν με 5000 ευρω για εργασια 2 ωρων την εβδομάδα, εκτός ίσως από αυτους των ειδικών θέσεων και συμβάσεων που διόριζαν κατα καιρούς οι δικοί σου…
»Απαιτούμε:
  • Να εξειδικεύσεις (με πρόσωπα, καταστάσεις και στοιχεία) όσα ανέφερες για “σαπίλα” στην ΕΡΤ, γιατί αν δεν το κάνεις μιλαμε ξεκάθαρα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση
  • Να μας παρουσιάσεις αναλυτικά, πόσα έπαιρνες εσυ το 2013 (λίγο πριν το κλείσιμο) από την ΕΡΤ για να παρουσιάζεις ραδιοφωνικά ένα λεπτο απαγγελία ποιημάτων του Ελύτη, εκπομπή που παιζόταν και από τις περιφερειακές συχνότητες της Ε.ΡΑ. για κανα μήνα… Πόσα πήρες γι’αυτό το ένθετο και τί σύμβαση υπέγραψες?
  • Να μην ξανασχοληθείς με τους αγωνιζόμενους, παρανόμως απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ γιατί το “ΔΕΝ” της αξιοπρέπειας, του θάρρους και της επιμονής τους εσύ δεν το γνωρίζεις..
»”Απόφοιτε” του Actor’s Studio και “Αγανακτισμένε” του κώλου…»

renos