Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Δικογραφία σε βάρος 17 ατόμων για κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δημοσίου!

APATH_LEFTA

Ολοκληρώθηκε έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την εξακρίβωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων σε βάρος του Δημοσίου από Γνωμοδοτική Επιτροπή σε Περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας.
Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος (17) ατόμων για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Δημοσίου, της απιστίας σχετικής με την Υπηρεσία και της παράβασης του νόμου για τους καταχραστές του Δημοσίου, καθώς και της συνέργειας σε απιστία και της απάτης από κοινού

Καταγγελία: “3 “Φουσκωτοί” του Ελληνορώσου “βασιλιά του τσιμέντου” που οπλοφορούσαν με έδιωξαν από την θάλασσα έξω από την βίλα του στο Βασιλίτσι Πύλου”!

kokina-koroni

Πο­λί­της που α­πο­λάμ­βα­νε το μπά­νιο του στην πα­ρα­λί­α Τσούγ­κα – Βα­σι­λι­τσί­ου της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης  του Δήμου Πύλου –Νέστορος. εκ­δι­ώ­χτη­κε α­πό τρείς “φουσκωτούς” άν­δρες που βρίσκονταν έξω από βίλα πολυεκατομμυριούχου  Ελληνορώσου!Πρω­το­φα­νή πε­ρι­στα­τι­κό τραμ­που­κι­σμού κα­ταγ­γέλ­λει ο συν­δυα­σμός «ΚΟΙ­ΝΩ­ΝΙΑ ΣΕ ΚΙ­ΝΗ­ΣΗ» του Δή­μου Πύ­λου – Νέ­στο­ρος με ε­πι­κε­φα­λής τον Η­λί­α Κα­νά­κη, που έ­γι­νε στις 22 Ι­ου­λί­ου στις 14:30 το με­ση­μέ­ρι στην Πα­ρα­λί­α Τσούγ­κα – Βα­σι­λι­τσί­ου της Δη­μο­τι­κής Ε­νό­τη­τας Κο­ρώ­νης του Δή­μου Πύ­λου -Νέ­στο­ρος.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ MEGA, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”

km2

Ελεύθερη αφέθηκε  η κόρη του Μανώλη Καψή που συνελήφθη χθες για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

“ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!… ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…”

evvraioi2

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:
α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟ – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΒΑΡΕΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ

Douglas_Lute_1

Με τα μάτια καρφωμένα στα ρωσοουκρανικά σύνορα βρίσκεται πλέον όλη η Δύση, ενώ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ παρακολουθούν με μέγιστη ανησυχία, στρατιωτική ετοιμότητα αλλά και προφανή πολιτική αμηχανία, όχι μόνο την ανάπτυξη των ρωσικών δυνάμεων αλλά και τη διαρκή μετακίνηση βαρέων πυραυλικών συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης, με σκοπό την παράδοσή τους στα χέρια Ουκρανών ρωσόφιλων αυτονομιστών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ!


τζιχαντιστες εκπαιδευση
Αμερικάνοι στρατιωτικοί εκπαίδευσαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (νυν Ισλαμικού Κράτους) σε μια μυστική βάση στην Ιορδανία το 2012, όπως αποκάλυψαν Ιορδανοί αξιωματούχοι.

Αλβανoί Σκοπίων: «Τα Σκόπια δεν ψήφισαν το ψήφισμα του ΟΗΕ για τη Γάζα»


Η FYROM ήταν ένα από κράτη που δεν ψήφισε υπέρ του ψηφίσματος του ΟΗΕ για τη Γάζα και επέλεξε μια ενδιάμεση λύση «της αποχής», δηλαδή ούτε όχι, ούτε ναι.
Το ψήφισμα καταδικάζει τα εγκλήματα εναντίον των αμάχων στη Γάζα και πολλά κράτη-μέλη του ΟΗΕ ψήφισαν υπέρ αυτού του ψηφίσματος, εκτός βέβαια από τις Ηνωμένες Πολιτείες που ψήφισαν κατά της καταδίκης των Ισραηλινών.
 
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μεταξύ εκείνων που δεν αισθάνονται αλληλεγγύη στα δεινά των Παλαιστινίων, υπάρχουν πολλοί Αλβανοί πολιτικοί στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, ακόμη και σε αυτούς που βρίσκονται στο επίπεδο της εξουσίας, όπως το DUIοι οποίοι θα πρέπει να λογοδοτήσει δημόσια για το ψήφισμα αυτό. Ή μήπως είναι είναι μια ανίδεη πολιτική δομή που σύντομα θα διασπαστεί αφού δεν γνωρίζει τι  είναι νομιμότητα και αγνοεί αυτό το ψήφισμα;
 
Πορεία  Ειρήνης για τη Γάζα
Η κοινωνία των πολιτών στο πλαίσιο της Πλατφόρμας «Ειρήνη για τη Γάζα» που αποτελείται από διάφορες ΜΚΟ από το νοτιοσλαβικό κράτος, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον αθώο παλαιστινιακό λαό, θα καταθέσουν τα συναισθήματα του πολιτισμού και της ανθρωπότητας, στην πορεία ειρήνης για τη Γάζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία θα γίνει αύριο στις 14:00 στα Σκόπια και θα ολοκληρωθεί μπροστά το «Μουσείο του Ολοκαυτώματος» στην πόλη των Σκοπίων.
Θα δοθεί το μήνυμα της αλληλεγγύης και θα γίνει έκθεση φωτογραφίας με τις σφαγές των παιδιών από τους Σιωνιστές Εβραίους στο Ολοκαύτωμα της Γάζας», όπως αναφέρει το ανακοινωθέν, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

--
               
 

Νυχτερινή εναέρια πρόκληση των Τούρκων σε Λέσβο - Λήμνο


Image
''Συναγερμό'' σήμανε για την Πολεμική Αεροπορία ξαφνική βραδινή πτήση 6άδας τουρκικών μαχητικών  F-16  την περασμένη Τρίτη στο ΒΑ Αιγαίο με παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου ( ΕΕΧ) ΒΔ της Λέσβου, η οποία μάλιστα δεν ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ!
Τα τουρκικά μαχητικά μπήκαν στο FIR Aθήνας στις 22.21 και κινήθηκαν στην περιοχή μεταξύ Λέσβου και Λήμνου.

Οχι μωρέ, δεν θα πάρουμε νεα μέτρα! Απλά συντάξεις θα κόψουμε…


20140725-130343-47023454.jpg
Νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις για 1 εκατομμύριο συνταξιούχους του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) αναμένεται εντός του 2014, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) Θανάσης Καπωτάς. Και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν οτι δεν ειναι νεο μέτρο, αφού είχε υπογράφει προπερυσι!

Στη φυλακή ο αρχαιολόγος, που εφηύρε την “μακεδονική ταυτότητα”


Στη φυλακή ο αρχαιολόγος, που εφηύρε την “μακεδονική ταυτότητα”Σε ποινές φυλάκισης, που αθροιστικά φτάνουν τα 45 έτη, καταδίκασε σήμερα δικαστήριο των Σκοπίων 17 κατηγορούμενους για υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας, μεταξύ των οποίων και τον πρώην επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, Πάσκο Κούζμαν,  τον αποκαλούμενο και “Ιντιάνα Τζόουνς των Σκοπίων“!

Με τροπολογία θα μας καίνε!


apotefrwtiria-nekrwn
Την δημιουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ), προβλέπει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε  στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης». Η αποτέφρωση προβλέπεται ύστερα από 60 ημέρες μετά τον θάνατο και ύστερα από προσκόμιση έγγραφης δήλωσης του θανόντος ότι επιθυμούσε την αποτέφρωση της σορού του. Δικαίωμα αίτησης αποτέφρωσης δίνεται σε συζύγους, και συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Την ευθύνη για το αν τα ΚΑΝ θα δημιουργηθούν εντός ή εκτός της πόλης θα την έχουν αποκλειστικά οι Δήμοι ενώ με βαση την τροπολογία δίνεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ που διαχειρίζονται κοιμητήρια να ιδρύουν μέσα σε αυτά τα Κέντρα Αποτέφρωσης.
Στην αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει τη σχετική τροπολογία  επισημαίνεται οτι ενω στην Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργούν Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών απο τον 18ο αιώνα, οπως για παράδειγμα στη Γαλλία και τη Βρετανία, στην Ελλάδα λόγω κυρίως τεχνικών προβλημάτων δεν ήταν δυνατή η λειτουργία και εγκατάσταση ΚΑΝ και μέχρι σήμερα το πρόβλημα αντιμετωπίζονταν με αποσπασματικές ρυθμίσεις. Τις  ρυθμίσεις, υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.

Νέα Παγκόσμια Αναταραχή: Οι Αναδυόμενες Οικονομίες Ανατολής και Δύσης απειλούν να βυθίσουν τον κόσμο στο χάος


αναταραχη
Σε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών ο κόσμος γνώρισε μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης και ευημερίας. Το άνοιγμα των σχέσεων με την Κίνα και το «τέλος του Ψυχρού Πολέμου» οδήγησε σε μια παρατεταμένη περίοδο συνεργασίας μεταξύ ανατολής και δύσης, που ήταν πραγματικά μοναδική στα χρονικά της ιστορίας. Αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν.
Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία και η συντριβή του MH17 έχουν δημιουργήσει μια τεράστια ένταση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων τώρα είναι ακόμη χειρότερες από ό, τι ήταν κατά το τέλος της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.

#Success_Story Ρε ! Οι ξένοι αγόρασαν και …. ξαναπούλησαν ελληνικούς τίτλους


Του Γιώργου Κατρούγκαλου, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου: Η επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο επιβεβαίωσε τη ρήση του Μπουρντιέ, ότι όταν αδυνατίζει το αριστερό χέρι του κράτους (αυτό που δίνει τις παροχές και τα κοινωνικά δικαιώματα) δυναμώνει το δεξιό, αυτό που κραδαίνει το κλομπ του αυταρχισμού. Με το success story σμπαράλια, με την ανεργία να πλησιάζει το 28% και το ένα τρίτο, τουλάχιστον, του ελληνικού λαού κάτω από το όριο της φτώχειας, ένας δρόμος έχει απομείνει στην κυβέρνηση: η καλλιέργεια τεχνητής έντασης και η προσπάθεια ανάδειξης του πρωθυπουργού σε Αϊ-Γιώργη της νομιμότητας κατά του δικέφαλου δράκου των δύο άκρων. Και όμως, στην υπόθεση της ΕΡΤ η συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι η πρωταθλήτρια της ανομίας. Από τον πρωτοφανή τυχοδιωκτισμό του λουκέτου σε ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που αποδοκιμάστηκε από την αρχή ως ξεκάθαρα αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας, τα ολισθήματα δεν είχαν τελειωμό: μη συμμόρφωση με την προσωρινή διαταγή και μετά την απόφαση αναστολής του Δικαστηρίου, αποστολή άκυρων καταγγελιών των συμβάσεων εργασίας στους εργαζομένους, μη καταβολή των αποζημιώσεών τους, σκανδαλώδης στελέχωση της ψευδεπίγραφης Δ.Τ. Ακόμη χειρότερα, όμως, είναι τα παιχνίδια με την κοινοβουλευτική τάξη: ακόμη και εάν υπάρχει, τυπικά, χρόνος για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι για τη συστηματική παράλειψη εγγραφής στην ημερήσια διάταξη των προτάσεων νόμου ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προβλέπουν την ακύρωση τόσο της ΠΝΠ όσο και της υπουργικής απόφασης που κατάργησε την ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αντιθέτως, έχουν ήδη νικήσει, ακόμη και εάν καθυστερήσει λίγο η τελική επιστροφή στη θέση εργασίας τους είτε από τα δικαστήρια (όπου εκκρεμούν οι αγωγές τους) είτε από μιαν άλλη κυβέρνηση. Πρωταγωνίστησαν σε ένα παγκόσμιας πρωτοτυπίας πείραμα αυτοδιαχείρισης, που απέδειξε ότι οι εργαζόμενοι στα Μέσα δεν έχουν ανάγκη από πάτρωνες και αφεντικά για να παράγουν πολιτισμό και ενημέρωση. (Να μην ξεχνάμε ότι οι εργαζόμενοι του ραδιόφωνου του ΦΛΑΣ 961 δίνουν σε αντίξοες συνθήκες μια εξίσου ηρωική μάχη.) Μας έδωσαν μια πραγματικά δημόσια, όχι κρατική, τηλεόραση, ανοιχτή στην κοινωνία και τα ρεύματά της. Οι κατακτήσεις αυτές δεν θα πάνε χαμένες. Οχι δάκρυα για την ΕΡΤ. Τιμή και δόξα τής ταιριάζει. Πηγή enet.gr - See more at: http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/8028-i-anomia-tis-kibernisis-kai-to-dikio-ton-ergazomenon-tis-ert?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#sthash.H7WpiRiz.dpuf.
Υπό αμφισβήτηση τίθεται η «πανηγυρική» επάνοδος της Ελλάδας στην ΑΓΟΡΑ ομολόγων, καθώς τα νεότερα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταδεικνύουν ότι οι ξένοι επενδυτές μπορεί μεν να έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα 5ετή ομόλογα, αλλά αμέσως μετά έσπευσαν να ξεπουλήσουν άλλα ελληνικά χρεόγραφα, που είχαν στα χαρτοφυλάκιά τους, διατηρώντας σταθερό το συνολικό βαθμό έκθεσης στη χώρα που, κατά την BlackRock, έχει τα παγκόσμια θλιβερά πρωτεία σε επικινδυνότητα για χρεοκοπία.

Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821 .Διαβάστε και φριξτε … (έμάσαγαν τα αυτιά )


karaiskakis-1821
Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821. Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι. Γιά τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oi δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμοι, σφύζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου ».


Επί του αυτού θέματος διαβάζομεν αλλού {Χ. Στασινοπούλου: «Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821» τόμος Β, σελ. 65, λ. «Εβραίοι»} ότι: « Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Εβραίοι, που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, άποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έκαναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως ».

Νέα αεροπορική τραγωδία: Συνετρίβη αεροπλάνο της TransAsia – Δεκάδες τα θύματα


νέα-αεροπορική-τραγωδία-σε-πτήση-της-transasia-δεκάδες-τα-θύματα
Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της εταιρίας Transasia Airways εξαιτίας τυφώνα που έπληξε την κομητεία Penghu της Taiwan, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας.Η πτήση GE222 της TransAsia Airways είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Kaohsiung στη Siagong με προορισμό το Αεροδρόμιο Magong στην κομητεία Penghu.Οι συγκοινωνιακές αρχές της Ταϊβάν ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο έπρεπε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στo Δήμο Huxi της Κομητείας Penghu, που αποτελεί το κύριο νησί του συμπλέγματος που είναι γνωστό και ως νήσοι Pescadores.
Ο υπουργός Συγκοινωνιών Yeh Kuang-shih δήλωσε ότι στην πτήση επέβαιναν 54 επιβάτες και 4 μέλη του πληρώματος – συνολικά 58 άνθρωποι. Δύο από τα θύματα της συντριβής του αεροσκάφους είναι γαλλικής εθνικότητας – και τα ονόματά τους είναι  Jeromine Deramond και Penelope Luternauer, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Το αεροπλάνο έπιασε φωτιά στο τέλος του “αεροδιαδρόμου” και δέκα από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πιλότος αντιμετώπιζε εξαιρετικές δυσκολίες στην προσγείωση του αεροπλάνου όταν έφθασε στο Penghu εξαιτίας του τυφώνα που έπληττε μανιασμένα την περιοχή.
“Κατά τη διάρκεια της συντριβής υπήρξε σφοδρότατη καταιγίδα”, δήλωσε ο  Hsi Wen-guang, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κυβέρνησης της Κομητείας της Penghu, σύμφωνα με ανταπόκριση του Reuters.
“Από την τοποθεσία της συντριβής 11 άνθρωποι μετακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς. Μερικά άδεια διαμερίσματα πλησίον του αεροδιαδρόμου έπιασαν φωτιά, αλλά ευτυχώς κανείς δεν βρισκόταν εντός τους το συγκεκριμένο χρονικό σημείο και η φωτιά κατασβέστηκε“, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Συγκοινωνιών της Taiwan αποκάλυψε ότι μία από τις συσκευές καταγραφής των στοιχείων πτήσης του αεροσκάφους ανασύρθηκε, προσθέτοντας ότι οι εμπειρογνώμονες αναμένεται να ερευνήσουν σύντομα το σημείο της συντριβής.
Η Πτήση GE 222 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Kaohsiung στις 4μ.μ. για τη Magong, αλλά η αναχώρηση αναβλήθηκε έως τις 5: 42 μ.μ εξαιτίας του τυφώνα..
pentapostagma.gr

Έτοιμος ο Ναός του Σολομώντα;

εγκαίνια-και-καθαγιασμός-του-ναού-του-σολομώντα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – 19/7/2014 – Μετά από περίπου 3 χρόνια, ολοκληρώθηκε το χτίσιμο του ναού του Σολομώντα στη Βραζιλία.
Μάλιστα, το προηγούμενο Σάββατο στις 19 Ιουλίου του 2014, έπειτα από 40 μέρες νηστείας πραγματοποιήθηκε και ο καθαγιασμός του ναού. Τα επίσημα εγκαίνια του ναού θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου.

Γιώργος Τράγκας: «Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε!!!!»

Tragas2-600x275
Καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί η αποικία. Ο πολιτικός κόσμος σε πρωτοφανές τέλμα διχόνοιας, σήψης, εκμαυλισμού, ανεπάρκειας και υποτέλειας. Όπως και επί χούντας, όλα δείχνουν ότι κυοφορείται κάποια εθνική τραγωδία. Με τις ίδιους υποκινητές, τους ίδιους ραδιούργους, της ίδιας στόφας πρωταγωνιστές, όπως τότε με τους ξενοκίνητους εθνικοπαράφρονες της Παπαδοπουλικής και Ιωαννιδικής χούντας. Και εκείνοι, πίστευαν, υπάκουαν και καθοδηγούνταν από τα ίδια ακριβώς κέντρα που οδήγησαν στα ερείπια της Κυπριακής τραγωδίας και στη διχοτόμηση του Νησιού της Αφροδίτης, που σήμερα είναι πάλι –λόγω πετρελαίων- στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των γνωστών «γερακιών».

Ερχονται oι “έξυπνοι” μετρητές ρεύματος

έρχονται-οι-έξυπνοι-μετρητές-ρεύματος
Τα παλιά ρολόγια της ΔΕΗ… φεύγουν και και έρχονται οι «έξυπνοι» μετρητές που θα ενημερώνουν τους καταναλωτές μέσα από το κινητό τους, ή τον φορητό τους υπολογιστή για το ρεύμα που καταναλώνουν. Η αντικατάσταση των παλιών ρολογιών της ΔΕΗ θα αρχίσει μέσα στο 2015 καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Οι καταναλωτές θα ενημερώνονται με μηνύματα στο κινητό τους για το ρεύμα που έχουν ξοδέψει, για τις προγραμματισμένες διακοπές, βλάβες καθώς και τυχόν παραβιάσεις μετρητή, ενώ μέσω του Διαδικτύου θα έχει πρόσβαση σε ιστορικά στοιχεία της κατανάλωσής του για διάστημα 24 μηνών πριν.
Πρόσβαση στα παραπάνω στοιχεία θα έχει και μέσω μικρής οθόνης που θα εγκατασταθεί στο εσωτερικό του σπιτιού του και θα είναι συνδεδεμένη με τον μετρητή.
Οι νέοι μετρητές θα τοποθετηθούν πιλοτικά σε περίπου 200.000 κατοικίες και καταστήματα. Σε πρώτη φάση οι οθόνες θα εγκατασταθούν σε 30.000 κατοικίες, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».
Οι πρώτοι «έξυπνοι» μετρητές θα τοποθετηθούν ως εξής: 60.000 μετρητές στο Νομό Ξάνθης, 80.000 στο Νομό Λέσβου, 20.000 στο Νομό Λευκάδας, 7.000 στην Αττική και 3.000 στην Κεντρική Μακεδονία. Προαιρετικά θα εγκατασταθούν, επίσης, 17.000 στη Σαντορίνη, 3.000 στην Κύθνο και 10.000 στη Μήλο.
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 86,5 εκατ. ευρώ θα αποτελέσει τον «πιλότο» πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η μελέτη για την πλήρη αντικατάσταση στη συνέχεια των 7 εκατ. μετρητών χαμηλής τάσης της ΔΕΗ, κόστους άνω των 1 δισ. ευρώ. Την προκήρυξη του πιλοτικού προγράμματος για την εγκατάσταση 170.000 «έξυπνων» μετρητών σε κατοικίες και μικρά εμπορικά καταστήματα δημοσίευσε ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
defencenet.gr

Φέρνουν την ελάχιστη εγγυημένη εξαθλίωση

Ελάχιστη εγγυημένη εξαθλίωση: Μας πουλάνε ως καλό μέτρο. «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», που στην ουσία είναι ένα ακόμη ακραίο μέτρο φτωχοποίησης του Έλληνα.

“Παπικὴ Ἑλλάδα θὰ πεῖ ἐξαφάνιση τῆς Ἑλλάδας”


fotis-kontoglou
Τοῦ Φώτη ΚόντογλουΜεγάλο, πολὺ μεγάλο καὶ σπουδαῖο εἶναι ἕνα ζήτημα ποὺ δὲν τοῦ δώσανε σχεδὸν καθόλου προσοχὴ οἱ περισσότεροι Ἕλληνες. Κι αὐτὸ εἶναι τὸ ὅτι ἀπὸ καιρὸ ἀρχίσανε κάποιοι δικοί μας κληρικοὶ νὰ θέλουν καὶ νὰ ἐπιδιώκουν νὰ δέσουν στενὲς σχέσεις μὲ τοὺς παπικούς, ποὺ ἐπὶ τόσους αἰῶνες μᾶς ρημάξανε. Γιατί, στὰ ἀληθινά, δὲν ὑπάρχει πιὸ μεγάλος ἀντίμαχος τῆς φυλῆς μας, κι ἐπίμονος ἀντίμαχος, πού, σώνει καὶ καλά, θέλει νὰ σβήσει τὴν Ὀρθοδοξία.

Η νέα τεχνολογία διαδικτυακής παρακολούθησης που είναι σχεδόν αδύνατον να αποτραπεί..

η-νέα-τεχνολογία-διαδικτυακής-παρακολούθησης-που-είναι-σχεδόν-αδύνατο-να-αποτραπεί
Πλέον, σχεδιάζεται ένας νέος και πιο “επίμονος” τρόπος παρακολούθησης των χρηστών του διαδικτύου έχοντας ήδη “ενσωματωθεί” σε χιλιάδες κορυφαίες ιστοσελίδες.
Ο συγκεκριμένος τρόπος παρακολούθησης ονομάζεται canvas fingerprinting, και παρότι εμπεριέχει την παρακολούθηση και καταγραφή “δακτυλικών αποτυπωμάτων”, τα τελευταία αφορούν τον φυλλομετρητή (σ.σ. pentapostagma.gr – web browser) και το “αποτύπωμα” ή “ίχνος” του υπολογιστή του χρήστη στο διαδίκτυο.

Ανοίγουν στόματα: «Η Ελλάδα σώθηκε για να προστατευθούν οι τράπεζες που της δάνεισαν»


η-ελλάδα-σώθηκε-για-να-προστατευθούν-οι-τράπεζες-που-της-δάνεισαν
 Η Ελλάδα «διασώθηκε» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή είχε δανειστεί από τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας των σχέσεων εξουσίας εντός της ΕΕ.

Η παγίδα στην πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις

09:18
25/07/2014
Μία παγίδα κρύβει η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων σε 12 δόσεις μέσα από το taxis.Μπορεί για την ώρα να μην γίνονται δεκτές οι αιτήσεις, ωστόσο μόλις το σύστημα ξεκινήσει όσοι επιλέξουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος σε 12 δόσεις θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.
 
Οι δόσεις είναι έντοκες και το επιτόκιο υψηλό.
 
Συγκεκριμένα οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μηνιαία προσαύξηση 0,71% και πρόστιμο 10% του ανεξόφλητου ποσού εφόσον παραμείνει ανεξόφλητο για περισσότερους από δυο μήνες, 20% για περισσότερους από 12 μήνες και 30% για περισσότερους από 24 μήνες.
 
Για να εξασφαλίσει κανείς τις 12 δόσεις θα πρέπει να μπει στο Taxisnet (www.gsis.gr). Στην επιλογή «Εφαρμογές Taxisnet», περιλαμβάνεται η «Ρύθμιση Οφειλών» επιλέξτε τη φόρμα για τις τρέχουσες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση ρύθμισης, το ποσό της μηνιαίας δόσης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 30% του μηνιαίου εισοδήματος. Αν αυτό ισχύει οι δόσεις βγαίνουν αυτόματα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (XII)…

prodotes

«Άξιζε η ζωή της μητέρας μου για 237 ευρώ» αναρωτήθηκε ο γιος της 56χρονης τετραπληγικής που έχασε τη ζωή της μία ώρα μετά αφού της έκοψαν το ρεύμα τα συνεργεία της ΔΕΗ.

Η απάντηση είναι προφανής. Όχι δεν άξιζε.

Αλλά το σκληρό ερώτημα είναι βαθύτερο θα πληρώσει κάποιος για την ζωή που χάθηκε για 237 ευρώ;

θα βρεθεί ο υπεύθυνος που έδωσε εντολή; Αυτός που επέτρεψε να κοπεί το ρεύμα;

Η ΔΕΗ διέρρευσε ότι δεν ήξερε και λίγες ώρες μετά τόσο τα παιδιά της είπαν ότι η ΔΕΗ ήξερε από το 2007 για αυτό και «όταν γινόταν διακοπή ρεύματος μας έφερναν γεννήτρια».

Ακόμη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης τους είχε ενημερώσει.

Ήξεραν λοιπόν όχι μόνο στη ΔΕΗ.

Και όλο το πολιτικό σύστημα γνώριζε όταν με τον τρόπο που νομοθετεί επέτρεψε στην ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα χωρίς καν να χτυπάνε την πόρτα έστω και την τελευταία στιγμή μην τυχόν και υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Πολλές καταγγελίες έχουν γίνει και πολλές φορές κάτοικοι εμπόδισαν τα συνεργεία να κόψουν το ρεύμα από οικογένειες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

Το ήξερε και η κυβέρνηση γι αυτό και τον χειμώνα έδινε άρον άρον εντολή να μην κόψουν το ρεύμα σε πολίτες επειδή έκανε κρύο.

Το ήξεραν από τον Δεκέμβριο του 2013 όταν 13χρονη από την Σερβία πέθαινε από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα από το μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν επειδή τους είχαν κόψει το ρεύμα.

Η αστυνομία ήδη έχει την μήνυση από τα παιδιά της 56χρονης τετραπληγικής.

Κινήθηκε κάποια διαδικασία και σε ποιο σημείο βρίσκεται;

Κινήθηκε εισαγγελική έρευνα;

Η διοίκηση της ΔΕΗ έδωσε εντολή για ΕΔΕ;

Ο ΟΓΑ θα απολογηθεί που είχε κόψει την σύνταξη στην 56χρονη, και μέσα σε όλα της τα προβλήματα έπρεπε να καταθέτει ενστάσεις για να πάρει πίσω την σύνταξή της;

θα παραιτηθεί κάποιος υπεύθυνος αναλαμβάνοντας έστω την πολιτική και ηθική ευθύνη μέχρι να βρεθούν οι πραγματικά ένοχοι;

Θα κινηθεί κάποιος υπουργός να πάει στα Χανιά να μάθει από πρώτο χέρι τι έγινε;

Θα πάει έστω κάποιος από την κυβέρνηση να συλληπηθεί την οικογένεια; Να ζητήσει ένα συγγνώμη;

Η κρητικιά Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάκης Βορίδης πριν από λίγες ημέρες πήγαν στο νοσοκομείο για να σφίξουν το χέρι του τουρίστα που τραυματίστηκε στο αιματηρό επεισόδιο με τον Νίκο Μαζιώτη.

Στην οικογένεια Παπαδάκη που θρηνεί την τετραπληγική 56χρονη ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;

Πρέπει να είσαι τουρίστας σε αυτή την χώρα για να έχει το δικαίωμα της συμπαράστασης;

Και εν τέλει θα πληρώσει κάποιος για τον θάνατο της 56χρονης;

Θα μπει κάποιος φυλακή;


Νέα μείωση 3% στις επικουρικές εντός του 2014

10:47
25/07/2014
Νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις για ένα εκατομμύριο συνταξιούχους του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) αναμένεται εντός του 2014.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...