Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 1-8-2014.

Η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ιδιότυπο πλέγμα γεωστρατηγικού ελέγχου προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι η σύνδεση τού οικονομικού χρέους με την εθνική κυριαρχία. Η παγίδευση τού κράτους στις δαγκάνες των διεθνών τοκογλύφων και η μετατροπή του σε προτεκτοράτο με ελαστικά γεωγραφικά όρια και ανελαστική πολιτική διοίκηση.

Η δανειοδότηση των κρατών έχει να κάνει με την σκόπιμη καταστροφή τής παραγωγής. Δεσμεύεις την επάρκεια των αγαθών όταν θέλεις να οδηγήσεις το έθνος που μισείς στο άκοπο και στημένο χρήμα. Και κατόπιν συνδέεις το στημένο χρήμα με τις εθνικές υποθέσεις τού κράτους. Πιο πριν έχεις στείλει ξένους στρατούς για να αδυνατίσεις μέσα από κατοχές βαρβαρικές και αιμοδιψείς το στοχευμένο κράτος. Αυτό ακριβώς το κράτος είναι η Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάς.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει φροντίσει να φυτέψει τούς σπόρους του παντού. Μέσα στο προτεκτοράτο, μέσα στις ψεύτικες μεγάλες δυνάμεις, ακόμη και μέσα στους βαρβάρους. Οι ΗΠΑ, η Τουρκία, τα γειτονικά μας μορφώματα, ψευτοευρωπαίοι και ψευτοσύμμαχοι, η δήθεν φτωχή μας Ελλάδα, όλοι διοικούνται από τον Αιώνιο Άνομο. Και οι μόνοι που φροντίζουν τις εθνικές μας υποθέσεις είναι αυτοί που θέλουν να ενισχυθεί η ασφάλεια και η διεθνής θέση τής Ελλάδος. Οι Έλληνες Εθνικιστές. Διότι για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται φυλετική προσήλωση και ιδεολογική καθαρότητα.

Χρειαζόμαστε έναν πλέριο Εθνικό Κοινωνισμό. Χρειαζόμαστε άμεση σύνδεση τής εθνικής και τής κοινωνικής μας πολιτικής. Αυτή είναι η ουσία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ο λόγος που το πολεμούν εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί. Ότι σκοπός και αποστολή μας είναι το χτίσιμο μιας Πολιτείας από χέρια ελληνικά που θα βαστούν το ίδιο επιδέξια το εργαλείο και το ξίφος. Διότι για να εξασφαλίσεις την εθνική σου ανεξαρτησία, πρέπει να θέσεις ως προϋπόθεση την ενδυνάμωση τής διεθνούς θέσης τής Πατρίδος. Να είμαστε ελεύθεροι και δυνατοί. Να αποκαταστήσουμε τα εδάφη που έχουμε χάσει. Και να σβήσουμε από τον χάρτη δυνάμεις και πρόσωπα που απειλούν το Ελληνικό Έθνος.

Η Ελλάς έχει μέλλον μονάχα ως Υπερδύναμη, ως αυτεξούσια και κοσμοπλάστρα. Τα ξένα σώματα που έχουν εισχωρήσει ανάμεσά μας θα εξουδετερωθούν. Δεν υπάρχουν διεθνιστικά μικρόβια και δουλικές συμπεριφορές. Δεν υπάρχουν αλαζονικές και υλιστικές ανηθικότητες. Υπηρέτες ξένων συμφερόντων και γυρολόγοι, λαθρεπιβάτες των συνόρων μας είτε ως χρηματάνθρωποι είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ψεύτικες πολιτείες, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Αν δεν υπήρχε ισχυρός λόγος, αν δεν υπήρχαν οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες, θα τις εφεύραμε. Η δημιουργία ισχυρών γεωπολιτικών ζωνών, η εύρεση επαρκούς στέγης για τούς πληθυσμούς μας, αλλά και το χτίσιμο ενός τείχους εθνικής ασφαλείας, όλα αυτά επαρκούν για να επιδιώξουμε την προέκταση τής Ελλάδος. Από την στιγμή ωστόσο που διαθέτουμε ένα μέγα εύρος αλύτρωτων πατρίδων, αμιγώς ελληνικών σε πληθυσμούς, μνημεία και πλούτη, περιοχές που έχουν δεχτεί το ευνόητο διεκδικητικό ενδιαφέρον τού σιωνιστή και των δούλων του, είναι εξίσου ευνόητο ότι θα χτίσουμε ελληνική γέφυρα με τον εθνικό κοινοτισμό, τον ελληνικό στρατό και την δική μας διεκδικητική πολιτική. Με την επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας για την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Να οργανώσουμε τον Ελληνισμό στις εστίες του. Να ελέγξουμε τις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις τού κράτους που βρίσκονται αδέρφια μας, είτε πρόκειται για εγγύτερα είτε μέσα στα σπλάχνα τής ομογένειας και τα κέντρα λήψεως των παγκόσμιων αποφάσεων. Να χτίσουμε τις συμμαχίες προσαρμοσμένες στον δικό μας γεωπολιτικό προσανατολισμό και την δική μας γεωστρατηγική επιδίωξη. Αλλά και να φτιάξουμε ελληνικό κράτος με δομή εθνικής και φυλετικής καθαρότητας. Με ένα κοινωνικό πλέγμα απολύτως ελληνικό, στηριγμένο σε έναν ανθρωπισμό εξίσου ελληνικό. Δίχως διεθνιστική χαραμάδα.

Δείτε τι συμβαίνει με τούς συμμαχικούς οργανισμούς, πολιτικούς και οικονομικούς. Βλέπουμε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς μέσα στα Νατοϊκά Στρατηγεία και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Από το Νατοϊκό Στρατηγείο Λάρισας μέχρι τις διελεύσεις πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο. Και ακόμη μέχρι την αναμενόμενη ανάληψη τής θέσεως τού εκτελεστικού διευθυντή τού ΔΝΤ από Τούρκο τον προσεχή Νοέμβριο, όπως μάς πληροφορεί η τουρκοφυλλάδα Ταράφ. Με την Μέρκελ, σύμφωνα με την εφημερίδα Παρόν, να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο πως τούς Έλληνες πρέπει να τούς χώνεις το κεφάλι στο νερό και να το βγάζεις πριν σκάσουν! Για να τούς τα σκάμε σε χρήμα και γη.

Αλλά και μέσα στους υποτιθέμενα δικούς μας, «δικούς μας» όσο η Μέρκελ είναι Γερμανίδα, έχουμε τούς Αριστερούς τού Τσύριζα να διοργανώνουν συσσίτια ρατσισμού και μίσους μονάχα για Πακιστανούς. Με την συμμετοχή των πολιτικάντηδών τους, των συνδικαλιστών τους, των δημοσιοκάφρων τους, των νεολαίων τους. Με την κάλυψη των αμερικανοκομμουνιστών προς τούς παρακρατικούς τους και την ανοχή από κοινού με τούς σοσιαλφιλελεύθερους των διεκδικήσεων τής Αλβανίας σε ΑΟΖ, στην ελεύθερη Ήπειρο, στην ελληνική κοινότητα κι όχι μειονότητα τής Βορείου Ηπείρου Μας. Με την διαμόρφωση νέων διοικητικών χαρτών για την αλβανοποίηση των χωριών μας. Και την έλευση λαθρομεταναστών σε μια χώρα που τής στερούν το ψωμί.

Η Ελλάς διεκδικεί τον Ελληνισμό της. Η Ελλάς χτίζει από την αρχή τον κόσμο της. Η Ελλάς έχει καμωθεί ως βασίλειο Πολιτισμού και Ορθοδοξίας, ως Καστροπολιτεία Θεού και Ελλήνων. Αυτή είναι η Ελλάς που έρχεται. Νίκη – Νίκη – Νίκη, με οδηγό τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό Μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΔΕΝ είναι Έλληνες ! Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα αυτών που μας κυβερνάνε…”

Greece's President Karolos Papoulias put

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ! Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες ! Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό… και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο.
Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Συνελήφθη χειρουργός – οδοντίατρος σε παράνομο οδοντιατρείο-”Βροχή” παραβάσεων ασφαλιστικής & φορολογικής νομοθεσίας!

odontiatros

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονου χειρουργού – οδοντιάτρου για λειτουργία ιατρείου, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου της Οικονομικής Αστυνομίας, διενεργήθηκε έλεγχος σήμερα (30.07.2014) σε κέντρο αισθητικής οδοντιατρικής σε περιοχή της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδοντίατρος λειτουργούσε το συγκεκριμένο ιατρείο με πλήρη οδοντιατρικό εξοπλισμό, στο οποίο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητάς του, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.
Παράλληλα στο πλαίσιο του ελέγχου της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο απασχολούνταν τρία (3) άτομα, τα οποία δεν ήταν καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ενώ δεν επεδείχθη ο σχετικός πίνακας Προσωπικού.
Επιπλέον διενεργήθηκε και φορολογικός έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα η μη επίδειξη του προβλεπόμενου Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων.
Παράλληλα με το σχηματισμό της δικογραφίας, θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του ελέγχου οι αρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, Σ.ΕΠ.Ε.) καθώς και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Ο συλληφθείς οδοντίατρος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα (30-07-2014) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών.

ΙΔΟΥ ΤΟ “SUCCESS STORY”: ΕΞΩΣΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ. ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ! ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ktiria1

ΑΥΤΟ είναι το “Success Story” του Αντωνάκη! Έξωση σε 4μελή οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή στη Λιβαδειά. Δείτε που μένουν τώρα… (βίντεο)
Τετραμελή οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο, μετά την αναγκαστική έξωσή τους, από την πρώτη κατοικία που είχαν αποκτήσει με στεγαστικό δάνειο του ΟΕΚ και λόγω τραγικών συγκυριών έχασαν το 2009 σε πλειστηριασμό, καθώς αδυνατούσαν να καταβάλλουν και το μίσθωμα που είχε επιβάλλει η ιδιοκτήτρια τράπεζα του ακινήτου τους.
Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr,  η τράπεζα αρνήθηκε ακόμη και το αίτημα της οικογένειας που κατατέθηκε μέσω εγγράφου του πληρεξούσιου δικηγόρου της, να καταβάλλει τα ενοίκια που οφείλει και να παραμείνει στο σπίτι μέχρι τα τέλη του 2014 όπου και λήγει το μίσθωμα της γκαρσονιέρας που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο για να μπορέσει να μετεγκατασταθεί.
Πλέον οι γονείς που είναι άνεργοι και τα δύο παιδιά τους μένουν σε μια αποθήκη, μέχρι να δουν τι θα κάνουν.
 Ιδού το success story: 56 σπίτια στο «σφυρί» κάθε μέρα!
Δανειολήπτες: Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!
ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ – «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ”- ΨΕΥΤΙΚΑ “ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ” & ΚΟΡΑΚΙΑ»
Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι από τους πλειστηριασμούς

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Γ.ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑΣ. Είχε ανοίξει το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. “Κoυράστηκα, πάω στο χωριό μου”, είπε ο Εισαγγελέας και τα βρόντηξε

koliokostas-anteisaggeleas

Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας.Ο κ. Κολιοκώστας θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα στις 30 Ιουνίου 2015, λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας.
Ένας άξιος λειτουργός που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Ένας ακέραιος άνθρωπος που δεν έκανε “εκπτώσεις” στην προσφορά προς την πατρίδα.
Αυτός είναι ο Γιώργος Κολιοκώστας, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αντέδρασε άμεσα στις αποκαλύψεις που είδαν το φως και σχετίζονται με την διαχείριση του μεγάλου σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο Γιώργος Κολιοκώστας, έχει διατελέσει προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών και προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών.
Ας σταθούν αντάξιοι του οι δικαστικοί λειτουργοί που θα αναλάβουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τιμωρήσουν όσους φέρονται να συνεργάστηκαν για την αποσιώπηση της υπόθεσης. Ολοκληρώνοντας το ζοφερό έργο της εργολαβίας των μεγάλων ΜΜΕ που φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτά που έγιναν και αυτά που έρχονται.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Στη διερευνώμενη υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ είχε παρέμβει ο Άρειος Πάγος το 2013, μετά από σκληρή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Στην επιστολή την οποία υπέγραφε τότε ο πρόεδρος, Γ.Αδαμοπουλος, γίνεται αναφορά στις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για την συμπεριφορά της ανακρίτριας και ζητείται η παρέμβασή του Αρείου Πάγου «προκειμένου να αποφευχθεί μία – συνήθης για τα ελληνικά δεδομένα – διεκπεραιωτική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί επιτέλους μία ουσιαστική και ενδελεχή διερεύνηση όσων καταγγέλλονται».
O αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Κολιοκώστας είχε αποστείλει την αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ι.Αδαμόπουλου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Αθηνών και στον προϊστάμενο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων για να ερευνηθούν οι αιτιάσεις που προβάλλονταν σε δημοσιεύματα  για χειρισμούς της ανάκρισης σχετικά με την έρευνα για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
Από την εισαγγελία εφετών ζητείτο να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σχετικά με το κλείσιμο της έρευνας και από την επιθεώρηση να ερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της 5ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση.
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην αίτησή του αναφέρεται στην καταγγελία της Ζωής Γεωργαντά, πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, ότι η ανακρίτρια της ζήτησε να συναντηθούν εκτός γραφείου και ζητά να διενεργηθεί έρευνα.
ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ 2012
Κόλαφο για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί εισήγηση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού όχι μόνο κάνει λόγο για «εισαγγελείς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές», αλλά αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη «αποκρύπτει την αλήθεια (σ.σ. κοινώς κουκούλωμα) σε θέματα που την αφορούν».  Αυτά έλεγε τότε ο παραιτηθείς εισαγγελέας.
Ο «θησαυρός» των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων περιλαμβάνονταν στην εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Κολιοκώστα προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του για την αντικατάσταση ή μη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (αρ. 9/2012) που καθαρογράφτηκε περιέχει εξαιρετικά στοιχεία, διόλου κολακευτικά για τους δύο εισαγγελείς, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές καταγγελίες για τη στάση της πλειονότητας των εισαγγελικών λειτουργών αλλά και για νοοτροπίες που επικρατούν στην ίδια τη δικαιοσύνη.
Ο κ. Κολιοκώστας, ήταν απορριπτικός ως εισηγητής στο ερώτημα του τότε υπουργού Δικαιοσύνης για την αντικατάσταση των δύο εισαγγελικών λειτουργών που οι ίδιοι είχαν ζητήσει. Ωστόσο, οι επισημάνσεις του στην μακρά και λεπτομερή εισήγηση του, κυρίως για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και για τη στάση της πλειονότητας των συναδέλφων του διόλου τιμητική είναι για το δικαστικό σώμα.
Ο κ. Κολιοκώστας δηλώνει πως γνώρισε τους δύο εισαγγελείς την περίοδο 2006-2008 όταν ήταν προϊστάμενος τους και είχε μαζί τους υπηρεσιακή συνεργασία «άριστη» και είχε σχηματίσει «την άποψη ότι είναι ικανότατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, πολύ δυναμικοί και εργατικοί, με το προσήκον εισαγγελικό ήθος και σθένος, αφοσιωμένοι στο καθήκον. Ιδιαίτερα ο πρώτος (σ.σ. Γρ. Πεπόνης) είναι αποφασιστικός, αυστηρός, μαχητικός και άτεγκτος».
Στην προσπάθεια του να εξάρει τα προσόντα των δύο συγκεκριμένων εισαγγελικών λειτουργών, τους αντιδιαστέλει με την πλειονότητα των συναδέλφων τους τονίζοντας: «δυστυχώς στον κλάδο δεν έχουμε πολλούς με τα προσόντα αυτά».
Βέβαια και οι ίδιοι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν εκφεύγουν της κριτικής του καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν θα είμαι καθόλου επιεικής ως προς την ενέργεια τους να υποβάλλουν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την παραίτηση τους. Ήταν ενέργεια προδήλως βεβιασμένη, που έγινε υπό συνθήκες υπερβολικής ψυχικής φορτίσεως, Όμως, κρινόμενη αντικειμενικά, δεν στηρίζεται σε νόμιμη βάση, αφού ισοδυναμεί με άρνηση εκτελέσεως της υπηρεσίας που τους ανέθεσαν, εγγίζουσα τα όρια του πειθαρχικού ελέγχου, και ως τέτοια τη θεωρώ απαράδεκτη».
Και ο κ. Κολιοκώστας δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζει την κριτική του στην στάση των, υπό κρίση, οικονομικών εισαγγελέων:
«Ο δικαστικός λειτουργός μόνο για σοβαρούς (σπουδαίους) λόγους μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση του από συγκεκριμένη υπηρεσία και ως τέτοιοι λόγοι μπορεί να θεωρηθούν λόγοι υγείας, οικογενειακοί κλπ., ενώ ο επικαλούμενος από τους εισαγγελείς λόγος δεν ήταν τέτοιος (δηλαδή σπουδαίος), ώστε να δικαιολογεί την ενέργεια τους αυτή. Οι προσωπικές πικρίες, είναι μεν δικαιολογημένες (γιατί οι εισαγγελείς αυτοί προσπάθησαν και το έργο τους είναι πράγματι αξιόλογο), όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγους παραιτήσεως από την εκτέλεση της υπηρεσίας.
Ο δικαστικός λειτουργός και ιδιαίτερα ο εισαγγελέας, που έχει ως αποστολή την κίνηση της ποινικής διαδικασίας προς διερεύνηση τελέσεως των εγκλημάτων, μένει όρθιος και απτόητος στην εκτέλεση του καθήκοντος και δεν κάμπτεται, ούτε από μελετώμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε από απειλές και άλλες πιέσεις από οπουδήποτε και αν προέρχονται αυτές. Το μόνο δικαίωμα που εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν είναι η παραίτηση του από το δικαστικό σώμα, ενέργεια που αν γίνεται διαρκούντος του χειρισμού μιας δικαστικής υποθέσεως, με την επίκληση παρόμοιων λόγων, είναι και πάλι κατά την άποψη μου κατακριτέα και απαράδεκτη».
Κατά τον κ. Κολιοκώστα το περιεχόμενο των αιτήσεων αντικατάστασης που υπέβαλαν οι «δυναμικοί και εργατικοί» εισαγγελείς ήταν «γριφώδες» και «δυσνόητο» και όσο για τις παρεμβάσεις ήταν «ασαφείς», «αδιευκρίνιστες». «κρυπτογραφημένες» και τα στοιχεία «ανεπαρκή». Πρότεινε, όμως, να μην αντικατασταθούν κρίνοντας τους επιεικώς, με το αιτιολογικό ότι «έχουμε αρκετούς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές (εισαγγελείς) στο δικαστικό σώμα, μαχόμενους εισαγγελείς όμως λίγους και γι αυτό στα λάθη τους πρέπει να είμαστε επιεικείς».
Από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η ίδια η Δικαιοσύνη για την οποία έγραψε :
«Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη, που κύριο έργο της είναι η ανεύρεση της αλήθειας, ενώ την αναζητεί από όλους τους άλλους και μάλιστα με κυρώσεις, όταν πρόκειται για δικά της θέματα την αποκρύπτει και μάλιστα επισήμως».
Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία, όπως είναι γνωστό, δέχθηκε την εισήγηση του κ. Κολιοκώστα και τις σκέψεις που περιελάμβανε σε αυτήν. Ωστόσο η μειοψηφία, η οποία συγκροτήθηκε και από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, πρόεδρο κ. Ρένα Ασημακοπούλου και εισαγγελέα κ. Ιωάννη Τέντε και δύο ακόμα μέλη , αποτελεί κόλαφο για την στάση των δύο εισαγγελέων αφού κάνουν λόγο για «ασύνετη αντίδραση με θορυβώδεις ισχυρισμούς και υπαινιγμούς για δήθεν παρεμβάσεις στο έργο τους και μάλιστα από θεσμικούς παράγοντες».
«Έδωσαν, έτσι, την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται λιγότερο για ουσιαστική εκπλήρωση του έργου που τους ανατέθηκε (από το οποίο μάλιστα ζήτησαν αδόκιμα την αποδέσμευση τους) και περισσότερο για την εύκολη δημοσιότητα, συμπεριφορά, η οποία δεν συνάδει προς την ιδιότητα του δικαστικού λειτουργού. Προβληματική, τέλος εκτιμάται ότι θα είναι η συνεργασία των ανωτέρω Αντεισαγγελέων, τόσο με τους προϊσταμένους τους, λόγω κλονισμού της εμπιστοσύνης των τελευταίων προς αυτούς, όσο και για τους υφισταμένους τους, στοιχείο προφανώς απαραίτητο για την αποτελεσματική εκπλήρωση του νομοθετικού σκοπού, για τον οποίο θεσπίστηκε η θέση του Οικονομικού Εισαγγελέως».

Τουρκάλα δημοσιογράφος στην κυβέρνηση Ερντογάν: "Μιλάτε για εγκλήματα στη Γάζα αλλά όχι για τα εγκλήματα στη Κύπρο"


Με άρθρο της στην ιστοσελίδα Israel Hayom, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Uzay Bulut καταγγέλλει την τουρκική πολιτική ηγεσία και τα τουρκικά ΜΜΕ για τη στάση που κρατούν απέναντι στην τραγωδία που εξελίσσεται στη Γάζα σε σχέση με τα εγκλήματα που διέπραξε η Τουρκία στην Κύπρο.

Στο Παρίσι, αρχές Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα υπογράφει το νέο Μνημόνιο!


Από τον Bernardo Bertolucci > To βράδι της Δευτέρας όλες σχεδόν οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των χρεωκοπημένων εκδοτών οι οποίοι εκβιάζουν κούρεμα των θαλασσοδανείων τους, με φόντο και την αποφυλάκιση του συναδέλφου τους Κώστα Γιαννίκου, πανηγύριζαν με πρώτο θέμα το γεγονός ότι η Τρόικα θα κάνει την αξιολόγηση από το Παρίσι!

Στη Λιβύη ελληνική φρεγάτα για να παραλάβει τους υπαλλήλους της Ελληνικής πρεσβείας


sth-libyh-ellhnikh-fregata-gia-na-paralabei-toys-ypallhloys-ths-presbeiasΓια τη Λιβύη ταξιδεύει η φρεγάτα «Σαλαμίς» ώστε να παραλάβει τους υπαλλήλους της ελληνικής πρεσβείας, εξαιτίας της έκρηξης βίας στη χώρα.
Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού αναχώρησε το απόγευμα και αναμένεται να φτάσει στον προορισμό του το απόγευμα της Πέμπτης.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/372800/sth-libyh-ellhnikh-fregata-gia-na-paralabei-toys-ypallhloys-ths-presbeias#ixzz38ynEAmaB

Κωνσταντινούπολη: Περιοδικό καλεί τους Τούρκους να καταταχθούν στο ΙΚΙΛ


«Οι άνθρωποι σε όλη την Τουρκία συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ανώτερα στελέχη του περιοδικού «Tevhid», που είναι γνωστό για τη συγγένεια που έχει με το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του

Ξάνθη: Στρατηγός τοποθετεί σε πανύψηλο ιστό τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που υψώθηκε ποτέ και εκνευρίζει τους “τουρκόφιλους” > ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Untitled-1Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλησιές, ένας Έλληνας που δεν υπολογίζει τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου ούτε βέβαια την τοπική αλλά και την αθηναϊκή ελίτ, ξεκίνησε ένα αγώνα που δικαιώνεται: Να υψώσει τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία στο ύψωμα Αυγό στην θέση της παλιάς Σημαίας !

Ιράκ: Μουσουλμάνα δημοσιογράφος διαμαρτύρεται φορώντας τον σταυρό στην τηλεόραση


«Είμαστε όλοι Χριστιανοί»! Αυτός είναι ο τίτλος μιας εκστρατείας που ξεκίνησε από την Ιρακινή μουσουλμάνα δημοσιογράφο Dalia Al Aqidi,

Απίστευτη δήλωση Νίμιτς: Για το όνομα ενδιαφέρεται η Μέρκελ!


νιμιτσ
Οχι μόνο ήρθε με άδεια χέρια στην Αθήνα, όχι μόνο δεν πιεζει τα Σκόπια να σταματήσουν να καπηλεύονται την ιστορία της Μακεδονίας μας αλλά μας είπε κιόλας ότι η Μέρκελ ενδιαφέρεται για το όνομαώστε να φοβηθούμε.

«Καθοριστικός ο Σεπτέμβριος»! Τι εννοεί ο προφήτης Μπένι; Μήπως νέο μνημόνιο;;;


μπενι
Το νέο Μνημόνιο έρχεται! Και μαζί του φέρνει κι άλλα δεινά, αφού για να δηλώσει ο ΜΠΕΝΙ ότι αγωνίζονται για να μην υπάρξει υποχώρηση στα εθνικά θέματα…καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει! Για καθοριστικό Σεπτέμβριο όσον αφορά στις εξελίξεις που έρχονται, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει, μίλησε μεταξύ άλλων ο Βενιζέλος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ > Μια ιστορία τουρκικής κατασκοπίας και ο Πήτερ Σέλλερς


Μια ιστορία τουρκικής κατασκοπίας και ο Πήτερ Σέλλερςτου Τάκη Κατσιμάρδου
«…Το καλοκαίρι του 1973 με το πρόσχημα το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον αμερικανό (Βρετανός ήταν) ηθοποιό Πήτερ Σέλερ, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προβεί στην κινηματογράφηση ακτών τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά της πόλης της Κερύνειας. Ακόμη είχαν προβεί σε βυθοσκοπήσεις της θαλάσσιας περιοχής και έλεγχο των ναυτικών δυνάμεων που στάθμευαν στο Κάστρο της Κερύνειας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ και ΕΚΑΨΑΝ ολοσχερώς το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” στην ΗΜΑΘΙΑ…! ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στο Κέντρο της Βέροιας ΕΔΡΑΣΑΝ οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ

α

Μεταφέρουμε την καταγγελία από την σελίδα της Χρυσής Αυγής:
Τάγματα εφόδου του παρακράτους σε πλήρη δράση: Κατέστρεψαν όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της “Ελληνικής Αυγής”
Σήμερα τα ξημερώματα, τα τάγματα εφόδου γνωστών παρακρατικών στοιχείων, εκτονώνοντας για άλλη μια φορά το ψευδο-επαναστατικό μένος και την οργή τους, ξέσπασαν πάνω στο σταθμευμένο όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, πυρπολώντας και καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.
Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η δειλή τρομοκρατική ενέργεια έγινε σε κεντρικότατο σημείο της πόλης της Βέροιας, χωρίς να επέμβει η αστυνομία, και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι Εθνικιστές όμως ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας. Πολεμάμε το ψευδορωμαίικο και τα πλοκάμια του με κάθε νόμιμο μέσο.
xryshaygh.com

Ακυρώνει ο Κικίλιας τα έπη του Δένδια! Ξανανοίγουν το “αμαρτωλό” ΑΤ Ακροπόλεως!

27187458280574F865824800530DD557

Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια επανιδρύονται το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, έξι μήνες μετά την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για να μπει «λουκέτο»
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο κ. Κικίλιας υπέγραψε τη σχετική απόφαση και αναμένεται η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, με τις διατάζεις του οποίου επανιδρύονται οι σχετικές Υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε σχετικά ότι «με την ασφάλεια του πολίτη δεν πειραματιζόμαστε. Η επαναλειτουργία των Υπηρεσιών αυτών είναι σημαντική για την αναβάθμιση της αστυνόμευσης της περιοχής της Ακροπόλεως και του ιστορικού κέντρου των Αθηνών. Την ίδια στιγμή αξιοποιούμε ουσιαστικά και τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που ασκούσαν υπηρεσίες δημοτικής αστυνόμευσης σε αυτή την περιοχή.Ασφαλές κέντρο της πρωτεύουσας σημαίνει πολλά για την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον πολίτη».Συγκλονιστικές προφητείες για την Ελλάδα, που επαληθεύονται! O Νοστράδαμος επιβεβαιώνει Παίσιο και Πατρο-Κοσμά!

nostradamus

Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς! Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!
Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ: EΔΩ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ)

μπα

1
Το νησάκι που βλέπετε στον χάρτη βρίσκετε στις Μπαχάμες και πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.όπως μας ενημερώνει το wikipedia
The name “Eleuthera” is derived from the feminine form of the Greek word ελεύθερος και μάλλον σε αυτή την περιοχή μεγέθους νήσου ΚΩ εις τις Μπαχάμες είναι το σημείο που αναφέρεται ο κύριος Δεσλής στο σχόλιο του στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής www.frontpages.gr/d/20120722 ότι έχουν αγοραστεί από Ελληνικές Offshore και έχουν κτίσει πολυτελέστατες οικίες Αξίας άνω των δυο εκατομμυρίων δολαρίων έκαστη και οι Ιδιοκτήτες είναι Έλληνες πολιτικοί και Επιχειρηματίες.
2
Ισχυρισμός που ενισχύεται σύμφωνα με τον κύριο Δεσλή και από τηλεοπτικό κανάλι της Καλιφόρνια.
3
Το ποιος είναι ο κύριος Δεσλής μπορείτε να το δείτε facebook.com/athanasios.deslis και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα άλμπουμ του με τίτλο ανατομία ενός διωγμού.
Με μια δεύτερη ματιά, σε αυτό το δημοφιλή προορισμό μπορεί κανείς να διαπιστώσει πολλά θεματάκια.
Ένα από αυτά φαίνονται ευκρινέστατα μέσα από το επίσημο site της CIA.
Ναι καλά διαβάσατε. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE της CIA.
Τι μας λέει λοιπόν;
Στην φωτογραφία που ακολουθεί μας λέει ότι Μπαχάμες είναι η 10 Χώρα στο κόσμο με 1.160 Μαρίνες εκ των οποίων οι 1063 είναι αλλοδαπών συμφερόντων.
4
Στην επόμενη μας λέει ότι μεταξύ των 1063 αλλοδαπών συμφερόντων έχουμε το εξής μαγικό σε ιδιοκτησίες
Η πτωχευμένη Ελλάδα είναι πρώτη με 225 μαρίνες
με τη δεύτερη Νορβηγία να έχει 186 μαρίνες
και την τρίτη Αμερική μόλις με 109 μαρίνες.
ακολουθεί ο Καναδάς με 96 μαρίνες
και πέμπτη η Ιαπωνία με 88 μαρίνες
5
Και μέσα από το επίσημο site του Υπουργείου Εξωτερικών επαληθεύεται και μέρος των ισχυρισμών του κυρίου Δεσλή αλλά και του Καλιφορνέζικου καναλιού.
Ότι δηλαδή το νησί επισκέπτονται Έλληνες ιδιοκτήτες εξοχικών.
Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μεταξύ αυτών των ιδιοκτητών συγκαταλέγονται και Έλληνες Πολιτικοί.
6
Επί τούτου βέβαια αρμόδιος είναι να μας ενημερώσει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ ο κύριος Ρουμελιώτης. Συγνώμη ο πρώην Πρόεδρος ήθελα να γράψω. Γιατί μετά από αυτά που είπε την 15-Δεκ-2011 πρόσφατα έμαθα ότι έγινα πρώην.
Επειδή όμως οι επισκέψεις γίνονται, όπως λέει το  logiosermis.net, συνήθως τις γιορτινές ημέρες πρέπει και να εκκλησιαζόμαστε.
Και αν το video είναι πράγματι από Πάσχα τις Μπαχάμες φαίνεται ότι εκεί η Ελληνορθόδοξη κοινότητα αριθμεί πάρα πολλά μέλη.
Υ.Γ.
«Υπερδύναμη στις οφ σορ η Ελλάδα» (tanea.gr)
Δευτέρα 11 Μαΐου 2009
Τα κυριότερα σημεία του άρθρου:
ο κ. Παναγιώτης Δουβής, πρώην διευθυντής Οικονομικών Ερευνών του ΣΔΟΕ και συγγραφέας του βιβλίου «Οffshore δραστηριότητες». Βάσει μη επιβεβαιωμένων εκτιμήσεων, σύμφωνα με το diaforos.blogspot.gr, το μέγεθος της απώλειας εσόδων του κράτους ανέρχεται στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ελληνικών συμφερόντων υπεράκτιες διακινούν περί τα 500 δισ. ευρώ.
«Για ξέπλυμα προτιμώνται οι Μπαχάμες, οι Γρεναδίνες και ο Άγιος Βικέντιος, τα νησιά Μάρσαλ και γενικότερα οι απομακρυσμένοι από την Ευρώπη φορολογικοί παράδεισοι που δεν συνεργάζονται με τις Αρχές», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Και για το τέλος μια ευχάριστη νότα την οποία οφείλουμε στο χρήστη zisiskl και στο Χωνί που το πρόβαλε.
Το καλύτερο μέρος των δηλώσεων που ξεχωρίσαμε από την ομιλία του Εφέτη Παππά:
Η κυριαρχία της Χώρας Έχει παραχωρηθεί.
Το έργο του νομοθετικού σώματος έχει εκχωρηθεί.
Η Ελληνική Βουλή απλώς σφραγίζει και επικυρώνει.
Δεν ισχύει το Σύνταγμα σήμερα.
Μας ζητάνε την Ψυχή μας.

Τουρκία “καλεί” 5000 Έλληνες γιατρούς για να δουλέψουν!


τουρκία-καλεί-5000-Έλληνες-γιατρούς-για-να-δουλέψουν
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ  – Με τον τίτλο «5.000 γιατροί από τη γείτονα» η εφημερίδα  Milliyet γράφει στην πρώτη σελίδα ότι το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας για να καλύψει το άνοιγμα σε 20.000  γιατρούς και βοηθούς (ειδικευόμενους) που έχει, θα φέρει στην Τουρκιά Έλληνες γιατρούς.

Ο θησαυρός της Ελληνικής γης που περιέχει 75% λιπαρά και όμως αδυνατίζει…

ο-θησαυρός-της-ελληνικής-γης-που-περιέχει-75-τοις-εκτό-λιπαρά-και-όμως-αδυνατίζει
 …αντί να ψάχνετε τα θαυματουργά ματζουνια από το τζατζικισταν, βρείτε πάλι τους θησαυρούς της Γης μας.
Κάνετε διατροφή και η λέξη “λιπαρά” σας φέρνει πανικό; Μεγάλο λάθος!
Αρκεί όλα να γίνοντα με μέτρο και ψυχραιμία.

Γελάει ο κόσμος με τον επανάστατη Σύριζα. Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο”

arvanitis


Είναι διπλά προβληματικό όταν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλήρωτοι, ενώ οι καθυστερήσεις είναι πάγια τακτική! Δεν μπορεί… το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ευελπιστεί να κυβερνήσει να καταγγέλλει – και σωστά τις περισσότερες φορές – ανάλογα φαινόμενα στα μίντια της διαπλοκής, αλλά και στους άλλους κλάδους της οικονομίας και να ακολουθεί την ίδια συμπεριφορά!

Η αρχή του τέλους για την Monsanto; Νομική νίκη-σταθμός κατά του κολοσσού της βιοτεχνολογίας

monsanto-οι-σπόροι-του-θανάτου
Μία τεράστια νομική νίκη κατά της Monsanto ολοκληρώθηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Δυτικής Virginia οριστικοποίησε αυτό το μήνα ένα ισχυρότατο πλήγμα κατά της εταιρείας βιοτεχνολογίας, επικυρώνοντας συμβιβασμό που εξαναγκάζει τη Monsanto να καταβάλλει ως συνολικό πρόστιμο 93 εκατομμύρια δολάρια προς την μικρή πόλη Nitro της Πολιτείας της Δυτικής Virginia για τη δηλητηρίαση των κατοίκων της με το τοξικό χημικό “Πορτοκαλί  Παράγοντας” (σ.σ. pentapostagma.gr - Agent Orange).

Ανιστόρητος αδιάβαστος προκλητικός – Ο Μουεζίνογλου στη Θεσσαλονίκη

αδιάβαστος-και-προκλητικός-ο-μουεζίνογλου-στη-Θεσσαλονίκη
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ  Προκάλεσε – προφανώς με βάσει σχέδιό του –  ο Τούρκος  Υπουργός Υγείας,  κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου από την Θεσσαλονίκη, παρόλο που ο Δήμαρχος της πόλης  κ. Γιάννης Μπουτάρης ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προχώρησε σε (αυτονόητες) κινήσεις καλής θέλησης.

Οι προκλήσεις του γεννημένου στην Κομοτηνή – και πλέον Τούρκου πολίτη-

26 Ιουλίου 1822: Η μάχη στα Δερβενάκια και η στρατηγική ιδιοφυία του Κολοκοτρώνη

26-Ιουλίου-1822-η-μάχη-στα-Δερβενάκια
H μάχη στα Δερβενάκια: Μία από τις σημαντικότερες μάχες του αγώνα της Ανεξαρτησίας, στην οποία διαφάνηκε η στρατηγική ιδιοφυΐα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. 

Έτσι θα πάρουν τα σπίτια των πολιτών…

χαρδούβελης-έτσι-θα-πάρουν-τα-σπίτια-των-πολιτών
Κυνική ομολογία Χαρδούβελη – Θα μετατρέψουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε ενοικιαστές και αυτό το αποκαλούν «λύση για τα κόκκινα δάνεια»  Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές δεν έχουν καμία πρόθεση να «κουρέψουν» τα κόκκινα δάνεια για να μπορέσει να ανασάνει η μέση ελληνική οικογένεια.

#Alithines_Istories Απο αλλο ανεκδοτο


rotten banana
AMBASSADOR

Ετυχε να διαβασω τον προβληματισμο και τις αναπαντητες αποριες ενος προσωπου που γνωριζω λιγο αλλα εκτιμω πολυ. Αναρωτηθηκε, με σχετικη δοση παραπονου, τι εκανε λαθος στη ζωη του και δεν καταφερε να μας οργανωσει ενα party σε επωνυμη παραλια, να μας προσφερει μερικες ξανθες τσουλαρες για να τις κανουμε βολτα στη πλατη μας το πρωϊ και να τις ξαπλωσουμε στη δικη τους πλατη το βραδυ. Δεν καταφερε, λεει, να μας φιλοξενησει σε βιλα, να μας παει βολτα με θηριωδες jeep, να μας κερναει σαμπανιες και πουρα, και αλλες αναλογες χλιδες.