Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝΑΘΗΝΑ 18-8-2014.

Αύγουστος, ο μήνας τής γλυκιάς μας Παναγίας και των Ελλήνων Ηρώων. Σε τούτη εδώ την γη των θυσιών και τής αγιοσύνης που σμίγουν το μύρο και το αίμα, η Πίστη και ο Πολιτισμός, τούτο τον μήνα σμίγουν η Θεία Ανάμνηση τής Κοιμήσεως τής Θεοτόκου μαζί με τον άνανδρο βομβαρδισμό τού αντιτορπιλικού Έλλη στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο και την εξίσου άνανδρη δολοφονία των Κυπρίων αδερφών μας Ισαάκ και Σολομού από τούς Τούρκους.

Είθισται ο νους βέβαια των Ελλήνων να τρέχει και κάπου αλλού. Στις θερινές διακοπές. Αλλά τα τελευταία χρόνια η οικονομική και η ηθική κατοχή δεν έχουν αφήσει κενό χώρο στη χαρά των ελληνικών σπιτιών. Αναλογίζομαι όμως αν τελικά έπρεπε να έρθουν οι οδυνηρές στιγμές για να ξυπνήσουμε από την ηλίθια ραστώνη και την αμαρτωλή χαλαρότητα που άφησαν χώρο στον μισελληνισμό να μάς κλέψει το μυαλό, την ηθική, την ελληνοσύνη μας. Και καταλήγω στο συμπέρασμα πως έπρεπε να τιμωρηθούμε για την σκλαβιά στην οποία πέσαμε με φόρα.

Ξεχάσαμε τούς αγώνες που γίνηκαν σε τούτο τον τόπο για να αποκτήσουμε Ελλάδα Μεγάλη και Τρανή. Κι έτσι επιτρέψαμε το κόντεμα τής Πατρίδος μας από φραγκεμένους κοσμοπολίτες.

Λησμονήσαμε τα λάβαρα τής Χριστιανικής Πίστης και τής Ελληνικής Φυλής που προπορεύονταν σε κάθε μεγάλη μας στιγμή και τρέξαμε να κρυφτούμε πίσω από αλλόφυλους δυνατούς. Αφήσαμε πίσω τις στιγμές που ψέλνανε οι Πατέρες μας τον ύμνο στην Υπέρμαχο Στρατηγό Παναγία και γίναμε σκλάβοι έξω από τα τουφέκια και με τον δυτικό μιμητισμό και με την ανηθικότητα και με τα οικονομικά όπλα. Και από την Αλεξανδρινή και την Βυζαντινή Ελλάδα φτάσαμε στο ψευτορωμέϊκο που ο εμποράκος των εθνών και οι θεραπαινίδες του φυλακίζουν Έλληνες Πατριώτες.

Καιρός λοιπόν να γυρίσουμε πίσω στην ροή τής ελληνικής ιστορίας, στη ροή τού ελληνικού ποταμού και στο πότισμα των ριζών τού Ελληνισμού μας. Να φέρουμε στη μνήμη μας την γλυκιά Παναγιά μας που πάντα προστάτευε το Γένος μας. Στις μάχες μπροστά στο τουρκικό μαχαίρι. Κατόπιν στα γερμανικά τεθωρακισμένα που όδευαν κατά την κατοχή πάνω στον Ορχομενό. Θυμάμαι πάντα την αφήγηση για το τανκ που φτάνοντας στην είσοδο τού χωριού, βούλιαξε στην θέα τής Παναγίας που φύλαξε τούς πιστούς της.

Ολάκερος ο Ελληνισμός εξάλλου τιμάει την Κοίμηση τής Θεοτόκου στα νησιά μας Πάρο και Τήνο και σε κάθε γωνιά τού ευλογημένου τόπου μας. Και μαζί τιμούμε τον χαμό εκείνων των ναυτών που αποτελούσαν πλήρωμα τού αντιτορπιλικού Έλλη. Τού αντιτορπιλικού που συμμετείχε τον δεκαπενταύγουστο τού 1940 στον εορτασμό τής Κοιμήσεως τής Παναγίας. Και βλήθηκε ύπουλα και άνανδρα από ιταλικό υποβρύχιο, από βαρβάρους που τήρησαν την άθλια παράδοση των λογής – λογής εχθρών μας, από δυσμάς έως ανατολάς, να μάς χτυπούνε σε ημέρες θρησκευτικής ευλάβειας και περισυλλογής.

Αύγουστος πάλι, στα 1996, εγγύτερα στις μέρες τής τωρινής οδύνης, ήταν όταν στην μαρτυρική Κύπρο Μας οι μοτοσικλετιστές τής  Ελληνίδος Νήσου μας οργάνωσαν την διαμαρτυρία στην ζώνη τής διχοτομήσεως. Ο Τάσος Ισαάκ συμμετείχε στην γεμάτο παλμό εκδήλωση για λευτεριά μα και για ένωση τής ιδιαίτερης πατρίδος του με την Ελλάδα. Ήθελε να φύγει το ίχνος τής διαιρέσεως που χώριζε την ελεύθερη από την κατεχόμενη Κύπρο. Και φυσικά ήθελε μια Κύπρο ελληνική και μόνον ελληνική.

Αλλά οι τουρκομογγόλοι Γκρίζοι Λύκοι είχαν άλλη γνώμη και αποστολή μίσους να πράξουν. Απείλησαν τούς Ελλαδίτες αδερφούς μας. Κάποιος κινδύνεψε άμεσα να χάσει τη ζωή του. Ο Ισαάκ έσπευσε να τον βοηθήσει. Και το πλήρωσε με την δική του ζωή από τούς μανιασμένους Τούρκους δολοφόνους που τον λιντσάρανε κυριολεκτικά με ξύλα, με πέτρες, με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Κι ύστερα, λίγες ημέρες μετά, σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, ο ξάδερφός του Σολωμός Σολωμού επιχείρησε να κατεβάσει από το κατοχικό φυλάκιο το τουρκικό πανί με το μισοφέγγαρο, για να φύγει με το τσιγάρο στα χείλη από τουρκικά βόλια.

Για να φτάσουμε σήμερα, στην γη που φυλάσσει το Περιβόλι τής Παναγιάς μας, το Άγιο Όρος, και στην Πατρίδα τής Παλικαροσύνης, να διαφεντεύουν οι μπιστικοί τής Παγκοσμιοποίησης και τού Οικουμενισμού. Και στην Εσπερία Παγκόσμια Συμβούλια των Εκκλησιών κάνουν όνειρα για συνέδρια σε μοναστήρια, ακολουθίες κοινές με χριστιανικές τάχα αιρέσεις και κατάργηση τού Χριστιανικού Άβατου, μήπως και καταφέρουν να αλώσουν το Άγιο Όρος.

Φτάσαμε στο σημείο να δούμε Τούρκους πολιτικούς και ελληνόφωνους πολιτικάντηδες να προωθούν αγκαζέ ισλαμικά τεμένη και τουρκικότητα, για λαθρομετανάστες και τουρκοπράκτορες. Να βλέπουμε καθεστωτικές φυλλάδες να αναγορεύουν την Βόρειο Ήπειρο των αδερφών Ζάππα σε «Νότιο Αλβανία».

Να πουλιούνται στρέμματα γης και να ξεσχίζονται τα σχολικά βιβλία, με αντάλλαγμα το στημένο χρέος τής Ελλάδος που θέλουν να κοντύνουν σιωνισμός, γειτονικά μορφώματα και δημοκρατική εγκληματική συμμορία. Αυτή που συλλαμβάνει χρυσαυγίτες επειδή μοιράζουν τα φυλλάδια που απαντούν στις πολιτικές διώξεις. 

Τέτοιες στιγμές λοιπόν δυναμώνουμε με τις θύμησες. Εφορμούμε να πάρουμε πίσω την Φυσική Ελλάδα. Την Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα. Την Ελληνική και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Την Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Η Παναγιά μαζί μας. Ο Αύγουστος ετούτος ας σαλπίσει το μήνυμα. Ο Λαϊκός Εθνικισμός, ο Ελληνισμός και ο Στρατός μας να έρθουν στην κορυφή τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
101

Γιατί βρε Αντώνη, δεν πας τη γυναίκα σου σ΄ένα οίκο μόδας να σουλουπωθεί επιτέλους; Σαν τη βλάχα τη κυκλοφορείς. Ντροπή και σ΄αυτήν περικοπές κάνεις;

Το τουρκικό κτήνος ειναι εδώ: Βεβηλωσεις τάφων στην Σμύρνη…


Ισλαμοφασιστες κατέστρεψαν 35 τάφους αλεβιτών που ανήκαν σε αλεβίτες, στην συνοικία Ζεϊτίνικιοϊ του Σέλτσουκ-Σμύρνης.
Σύμφωνα με την είδηση του DHA, στο 290 σπιτιών και 852 κατοίκων χωριό Ζεϊτίνικιοϊ που βρίσκεται στα 14 χλμ από το Σέλτσουκ, ενημερώθηκε η αστυνομία καθώς έσπασαν κάποιες ταφόπλακες και προκλήθηκαν ζημιές σε τάφους.

ΚΙ' ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ!


“Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”.
Χίλια χρόνια οι τσέτες σε σφαζουν ραγιά, αλλα τα λαδωμενα αφεντικά σου σε ταΐζουν με τον μπαμπούλα για να παραμένεις πειθήνιο σφαχταρι.
Στην έκδοση των πολεοδομικών αδειών για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους των Αθηνών προχωρεί το υπουργείο Υποδομών έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών κατά της κατασκευής του από πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων δεν έχει ακόμη υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής με την υποψήφια ανάδοχο κοινοπραξία (Ακτωρ - ΤΕΡΝΑ - JP & Αβαξ - Ιντρακάτ), που ήταν και το μόνο σχήμα που κατέθεσε προσφορά, έπειτα από τέσσερις άγονους διαγωνισμούς για τη μετασκευή του υφισταμένου κτιρίου του Ναυτικού στον Ελαιώνα.

ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;


To Koυρδιστό Πορτοκάλι με προηγούμενη ανάρτησή μας κάναμε λόγο για αρχαιοκάπηλους που έφτασαν πριν από τους αρχαιολόγους του Υπ. Πολιτισμού στην Αρχαία Αμφίπολη.
"Η πιθανότητα αρχαιοκάπηλοι να έχουν φθάσει πριν τους αρχαιολόγους του υπ. Πολιτισμού στο περίφημο ταφικό μνημείο που βρέθηκε στην Αμφίπολη Σερρών-στον Τύμβο Καστά- έχει θορυβήσει το κυβερνητικό επιτελείο.
Κι αν ο ταλαίπωρος Τασούλας- υποδυόμενος τον υπουργό Πολιτισμού- άφηνε να εννοηθεί ότι ο αινιγματικός νεκρός είναι ο Μέγας Αλέξανδρος με την ελπίδα ότι σ΄ αυτή την περίπτωση θα τονωθεί η πληγωμένη μας εθνική υπερηφάνια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι αντικείμενα από το εσωτερικό του τάφου βρίσκονται ήδη διάσπαρτα σε πολλά σημεία του κόσμου!
Κάποιοι δηλαδή έκαναν τις "ανασκαφές" τους πριν φθάσουν εδώ οι αρχαιολόγοι του υπ. Πολιτισμού.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΛΑΓΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ…


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ!
Ειναι ασύλληπτο αυτο που συνέβει σήμερα, στο μεγα προσκύνημα της Παναγίας.
Για πρώτη φορα στη νεώτερη ιστορία του Ελληνικου κράτους, δεν υπήρχαν εκπρόσωποι της κυβερνησης στα μεγάλα προσκυνήματα! Και μιλάμε βεβαίως για την συγκυβέρνηση…

ΕΝΦΙΑ: ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ


securedownload
Ο ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ ΕΝΦΙΑ
ΕΝΦΙΑ: ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ήταν κοινοτυπία να επαναληφθεί κι εδώ, ότι ο νέος «φόρος» ακινήτων, ο επονομαζόμενος ΕΝΦΙΑ, ήλθε στη συνέχεια και για να καταστήσει μόνιμο και πιο ολοκληρωμένο το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ. Δηλαδή το ΕΕΤΗΔΕ που επεβλήθη το 2011 μέσω της ΔΕΗ, υποτίθεται ως προσωρινό και έκτακτο μέτρο. Αυτό ακριβώς που μετονομάσθηκε κατόπιν σε ΕΕΤΑ, προκειμένου να παρακαμφθούν οι δικαστικές αποφάσεις που τόνιζαν τόσο την παροδικότητα του μέτρου, όσο και την πολύπλευρη αντισυνταγματικότητά του.

Δύο τοίχοι χωρίζουν τους αρχαιολόγους από το μεγάλο μυστικό της Αμφίπολης


Δύο τοίχοι χωρίζουν τους αρχαιολόγους από το μεγάλο μυστικό της Αμφίπολης
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αρχαία Αμφίπολη, εκεί που κρύβεται ένα μυστικό 2.300 ετών και το οποίο όταν αποκαλυφθεί αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο θαυμασμό.
Ήδη δεκάδες ΜΜΕ από όλο τον κόσμο ασχολούνται εκτενώς με το όλο θέμα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των ανασκαφών τα οποία πρόκειται να προσθέσουν ένα επιπλέον κομμάτι στο παζλ της σπουδαίας ιστορίας των αρχαίων Μακεδόνων.

Τριχοτομημένη εθνικά, θρησκευτικά και πολιτικά η Τουρκία


TOYRKIA-APOTELESMATA01-14UGUST2014Του Χρήστου Μηνάγια > Στις 10 Αυγούστου 2014, ο Recep Tayyip Erdoğan αναδείχθηκε ως ο πρώτος πρόεδρος Δημοκρατίας που εκλέχθηκε απ’ ευθείας από το λαό, εξασφαλίζοντας το 51,79% των ψήφων, με τους αντιπάλους του Selahattin Demirtaş και Ekmeleddin Mehmetİ hsanoğlu να εξασφαλίζουν το 9,75% και 38,43% αντίστοιχα.
Φυσικά, οι βασικοί πρωταγωνιστές της εν λόγω εκλογικής αναμέτρησης ήταν πέντε: Ο Erdoğan, ο Κούρδος Demirtaş, καθώς επίσης η συμμαχία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος CHP με το Εθνικιστικό Κόμμα MHP και τον ιμάμη Fethullah Gülen που στήριξαν τον ακαδημαϊκό και διπλωμάτη İhsanoğlu.

ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ > Ρώσος ΑΝΥΠΑΜ: "Από τους άλλους περιμέναμε εχθρική συμπεριφορά όχι από την Ελλάδα"


Ο Ρώσος ΑΝΥΠΑΜ Α.Αντόνωφ ηταν κατηγορηματικός "από τις άλλες χωρες το περιμέναμε από την Ελλάδα όχι" αναφερόμενος στις κυρώσεις που ενέκρινε και η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εναναντίον της Ρωσίας υπό τις εντολές της Ουάσιγκτον και της ΕΕ. Δεν έκρυψε την οργή της Μόσχας για την κυβέρνηση των Αθηνών και αναφέρει χαρακτηριστικά "Τί θα κερδίσει από αυτές τις κυρώσεις η χώρα σας;"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Ένας δούρειος ίππος στη Θράκη !


turkey_western_thrace1
του Παντελή Καρύκα
Συγγραφέας

Η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ΕΟΤΔΘ) από το 1988 όπου και ιδρύθηκε, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει «εθελοντικά τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης», όπως η ίδια υποστηρίζει. Αναγνωρίστηκε δε πρόσφατα από το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών ως τουρκική Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), κερδίζοντας τον τίτλο της πρώτης οργάνωσης «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ.

Α.Χατζηχρυσός : κ.κ.Παπακώστα, ποίου μέρους του Γαλαξία είστε βουλευτής ;


hellasforce.com

Σήμερα η Βουλευτής των Ελληνων κ.κ.Παπακώστα έγραψε το παρακάτω τουιτ !
Απευθυνόμενη στον Πούτιν (aka Ρωσια) κουνάει το δάκτυλο για το εμπάργκο προς την Ρωσία και τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτού προς την Ελλάδα ως η χώρα μας να μην έχει καμία ανάμιξη !
Μα γνωρίζει τι γίνεται η κ.κ.Παπακώστα έξω από το γράφειο της ;

Αφαίρεση ανεξαρτησίας από τη Γερμανία!


ΜερκελΣόυμπλε
hellasforce.com
Αφαίρεση ανεξαρτησίας από τη Γερμανία!

Τελικά δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει να δούμε τα πράγματα όπως είναι, πέρα από την πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ του καθεστώτος διαπλοκής και διαφθοράς που ελέγχει την εξουσία στην Ελλάδα.

Η Γερμανία είναι το μεγάλο, άμεσο και βασικό πρόβλημα-εχθρός της Ελλάδας.

Εδώ και αρκετό καιρό το newpotsdam έχει παρουσιάσει στα αγγλικά, και τώρα στα ελληνικά, μία κατεύθυνση πολιτικής και ακτιβισμού που όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι αποτελεί θεμελιώδες τμήμα της λύσης:  Επαναφορά της διεθνούς νομιμότητας με Αφαίρεση Ανεξαρτησίας από τη Γερμανία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Νατοϊκος Αμερικανός διοικητής στάθηκε ΠΡΟΣΟΧΗ επι δίωρο εμπρός στο κράνος του Μιλτιάδη!


img6_13ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Ποιός είναι ο Αμερικανός στρατηγός διοικητής των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που στάθηκε δυο ώρες προσοχή μπροστά στο κράνος του Μιλτιάδη που βρίσκεται εκτεθειμένο στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο εισαγγελέα ο οδηγός του λεωφορείου που σκότωσε τον 70χρονο

leoforio

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που χθες το βράδυ παρέσυρε και εγκατέλειψε στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης έναν 70χρονο πεζό, ο οποίος στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.
Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση γι αυτό δεν σταμάτησε και συνέχισε το δρομολόγιο του. Ο οδηγός του ΟΑΣΘ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ” ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΜΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ-ΠΙΕΣΕΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

russia-convoy

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο διπλωματικός “πυρετός” αλλά και οι οικονομικές συνέπειες της ουκρανικής κρίσης. Τα βρετανικά μέσα όπως η Telegraph μεταδίδουν ότι έγιναν ορατά 23 ρώσικα τεθωρακισμένα που μετέφεραν στρατιώτες τα οποία συνοδεύονταν από βυτιοφόρα και άλλα στρατιωτικά οχήματα να διασχίζουν το ουκρανικό έδαφος (guardian). Το RT και το Ιtar tass παρουσίαζαν και φωτογραφίες από τα στρατιωτικά οχήματα που συνόδευαν την αποστολή που είχε ελέγξει ο Ερυθρός Σταυρός.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ! ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ!

aytokinita_polisi

Όσοι έχουν ανασφάλιστο το αυτοκίνητό τους θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο και θα τους γνωστοποιηθεί εγγράφως ότι πρέπει να πληρώσουν τα ασφάλιστρα για να μη χάσουν…
άδεια και δίπλωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιστολές αυτές αφορούν σε περισσότερους από 800.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι δεν τα έχουν ασφαλίσει. Στις επιστολές οι οποίες ακόμη δεν έχουν ταχυδρομηθεί το υπουργείο οικονομικών θα καλεί τους ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν το όχημά τους πληρώνοντας ως «ποινή» παράβολο 250 ευρώ.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ: Η Huffington Post, πλέκει το ΕΓΚΩΜΙΟ του ΜΠΟΥΤΑΡΗ που…”αποτελεί ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(;) ΕΘΝΟΣ” !

mpoutaris-kemal1

“ο Μπουτάρης θα ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη την ακμάζουσα βυζαντινή πόλη που ήταν κάποτε και να εμπνεύσει την υπόλοιπη Ελλάδα”, σύμφωνα με την Huffington Post, που πλέκει το εγκώμιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης…σε ρεπορτάζ με τίτλο “Γνωρίστε τους δημάρχους που μεταμορφώνουν τις πόλεις τους”.
Το ρεπορτάζ παρουσιάζει 8 δημάρχους από όλο τον κόσμο. Πρώτο όμως παρουσιάζει τον Γιάννη Μπουτάρη για τον οποίο η εφημερίδα αναφέρει ότι “αποτελεί την αχτίδα ελπίδας για το ελληνικό έθνος”.
“Ο Μπουτάρης μπορεί να μην μοιάζει με παραδοσιακό πολιτικό -φορά βραχιόλια, διαμαντένιο σκουλαρίκι και έχει τατουάζ- αλλά έχει αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, με το θράσος ενός έμπειρου στη χάραξη της πολιτικής”, γράφει η Huffington Post .
Και συνεχίζει: “παρότι “κληρονόμησε” έλλειμμα 100 εκατ. ευρώ όταν ανέλαβε το 2011, ισορρόπησε τον προϋπολογισμό της πόλης, ξαναζωντάνεψε τον τουρισμό και “χτύπησε” την εκτεταμένη διαφθορά. Αν ο Μπουτάρης συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, ίσως καταφέρει να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη την ακμάζουσα βυζαντινή πόλη που ήταν κάποτε και να εμπνεύσει την υπόλοιπη Ελλάδα”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ΡΟΜΑ που εκβίαζε μικροπωλητές για παροχή «προστασίας»

astynomia-peripoliko

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εκβίαζαν μικροπωλητές υπαίθριων αγορών (θρησκευτικά πανηγύρια, παραδοσιακά παζάρια κ.λπ.), σε διάφορες περιοχές της χώρας, από τους οποίους εισέπρατταν διαφορά χρηματικά ποσά για παροχή «προστασίας».

ΒΟΜΒΑ!- ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ και ότι έχει ΜΕΣΑ- Κατηγορούν την Ελλάδα για ΚΛΟΠΗ Πολιτιστικών Κειμηλίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

55555

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ
Δεν έχουν τελειωμό οι προσβολές και οι
διεκδικήσεις των Σκοπιανών!!
Προχθές κατάθεσαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο πολιτιστικής κληρονομιάς, εξώδικο στην Ελληνική κυβέρνηση και στους επικεφαλής των ανασκαφών .
Ζητούν να συμμετάσχουν στις ανασκαφές και να επιστραφούν στην “μητέρα χώρα”, οι αρχαιολογική θησαυροί που βρέθηκαν και θα βρεθούν τις επόμενες μέρες!!!
Επίσης επιμένουν,σύμφωνα με το eleusisdiagoridon.blogspot.gr,  πως η Αμφίπολη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης Μακεδονίας!!
με μπλέ είναι τα καταπατημένα εδάφη της Μεγάλης Μακεδονίας
85

Ο Κοντομηνάς…αρμενίζει με την “ανηψούλα” του στο Ιόνιο- Την χρηματική εγγύηση 5 εκατ. ευρώ την πλήρωσε;

kontominas-1

Στα καταγάλανα νερά του Ιονίου…αρμενίζει η παρουσιάστρια(;) του Alpha, Kωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Η Κωνσταντίνα κάνει αυτες τις ημέρες κορυαζιέρα με το σκάφος του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος επέλεξε το Ιόνιο το οποίο και αγαπά πάρα πολύ!
kontominas-2

Η Κωνσταντίνα που είναι στην κρουαζιέρα μαζί με την αδελφή της είναι καλεσμένη του Δημήτρη Κοντομηνά μαζί με τον αγαπημένο του φίλο Λάκη Λαζόπουλο.
kontominas-3
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα εβδομαδιαίο περιοδικό η παρέα τρώει σε γνωστό εστιατόριο στο Φισκάρδο, ενώ ο πρόεδρος του Alpha είναι σε πολύ καλή διάθεση.
Γιατί να μην είναι άλλωστε αφού άλλος π…. και άλλος πληρώνει…

«Ο Πούτιν θα φέρει το τέλος του δολαρίου» εξηγεί αναλυτής γνωστού αμερικανικού site


Vladimir Putin walks in as he attends the inauguration ceremony at the Kremlin in Moscow
Άλλος ένας λόγος για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον θέλουν να σύρουν την Ρωσία σε πόλεμο…
Η σκληρή στάση την οποία θέλει να δείξει η Ουάσιγκτον απέναντι στην Ρωσία θα γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς από τη Μόσχα ξεκινά το τέλος της παγκόσμιας κυριαρχίας του δολαρίου, προειδοποιεί ο Geoffrey Pike, του γνωστού αμερικανικού site Energy and Capital που εξειδικεύεται στις ενεργειακές αγορές. Και αυτός είναι, σύμφωνα με τον αναλυτή, ο μεγαλύτερος λόγος για να αγοράσει κανείς χρυσό.

TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

nekroi-lefkada
ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΚΡΑΣΙΟΥ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις άνδρες από αποστακτήριο κρασιού στην Καρυά Λευκάδας μετά από προσπάθεια ξεκαλουπώματος μιας δεξαμενής οίνου. Οι άτυχοι άνδρες, ηλικίας 63, 57 και 65 ετών, λιποθύμησαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε σοβαρή κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Λευκάδας, όπου εξέπνευσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του lefkadapress.gr.
Πιο συγκεκριμένα η τραγωδία έλαβε χώρα σε μια νέα δεξαμενή αποστακτηρίου όταν ο Ζ.Δ. ξεκαλούπωνε την δεξαμενή και ξαφνικά λιποθύμησε από αναθυμιάσεις.

Ζέα: Η επιστροφή του αρχαίου σιταριού

zea
Εξαφανίστηκε από την ελληνική αγορά πριν από 90 χρόνια και επιστρέφει έχοντας φανατικούς υποστηρικτές αλλά και αρκετούς που διατηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι του


Αν υπήρχε ένα ψωμί θρεπτικό το οποίο παραγόταν μόνο στην Ελλάδα και η καλλιέργειά του θα προσέφερε υγεία στους καταναλωτές και την πρώτη ύλη για εξαιρετικό εξαγώγιμο προϊόν…στην Ελλάδα θα το απαγορεύαμε!

Ελληνες υπό την απειλή ισλαμιστών

15s2iraq1-thumb-large
Τα μεγάλα κύματα προσφύγων που προκάλεσε η επέλαση των τζιχαντιστών τους τελευταίους μήνες είναι η μόνη αλλαγή στην καθημερινότητα των Ελλήνων που ζουν στο Β. Ιράκ (στη φωτ., Ιρακινοί που ανήκουν στην εθνοτική μειονότητα των Γιαζίντι καθώς εγκαταλείπουν τις εστίες τους).