Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 20-8-2014.

Τα τοκογλυφικά κοράκια τής παγκοσμιοποίησης και οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής κατοχής έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε αποκαμωμένους επαίτες ψωμιού και αξιοπρέπειας. Μα η Πατρίδα έχει περικυκλωθεί από τούς στρατιώτες τής νέας τάξης πραγμάτων που εμφανίζονται άλλοτε ως λαθρομετανάστες και πάντα ως φανατικοί ισλαμιστές τζιχαντιστές. Είναι οι λεγεώνες τού τρόμου που χρηματοδοτούνται από τούς δανειστές των εθνών για να διαλύσουν μαζί τα πρώην ελεύθερα έθνη.

Μετά από τις αποκαλύψεις τού ρόλου δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ήρθαν αποκαλύψεις μέσα από την Τουρκία, από την αντιπολίτευση που κατηγόρησε τον Ερντογάν για χρηματοδότηση, εξοπλισμό και εν συνεχεία πρόσληψη των ισλαμιστών δολοφόνων τού ISIL.

Στη συνέχεια και αφού οι γυρολόγοι σφαγείς έχουν πετύχει στην αποστολή τους, από Βόρεια Αφρική έως Μέση Ανατολή, από Λιβύη έως Συρία, Ιράκ και Λίβανο, παραλαμβάνονται πάλι πίσω από την Τουρκία που τούς έχει στρατολογήσει και τούς βάζει σε Τζαμιά, σχολεία και σώματα ασφαλείας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πάντα πίσω από τούς μισθοφόρους ισλαμιστές και υποστηρίζουν όλες τις μετακινήσεις τους.

Τι μπορεί να συμβεί λοιπόν στην περίπτωση που οι μεταφερόμενοι τρομοκράτες ενεργοποιηθούν κατά τής Ελλάδος σε Έβρο και Νησιά τού Αιγαίου; Ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι βρίσκονται Κύριος γνωρίζει πόσες χιλιάδες σε ελληνικό έδαφος μέσα από τα βρωμόπανα που αποκαλούν σημαίες τους και έχουν αναρτήσει σε διάφορα σημεία τής χώρας.

Γνωρίζουμε εξίσου καλά τις στημένες αμερικανοσιωνιστικές εκθέσεις που μιλάνε για την δήθεν κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών. Γνωρίζουμε τον πόλεμο σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τούς διόλου τυχαίους αντιρατσιστικούς νόμους μαζί με την πρεμούρα τής ανεγέρσεως άνω τού ενός Τεμενών από Αθήνα έως κάθε χωριό τής Πατρίδος μας.

Και τώρα ας αναφερθούμε σε κάτι ακόμη απολύτως σχετικό με την ισλαμοποίηση που αποτελεί την κεκαλυμμένη παράδοση τής τεμαχισμένης Ελλάδος στα νύχια τού διεθνούς σιωνισμού. Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει υποχρεωθεί μέσω των προδοτών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας να αποκηρύξει την διεκδίκηση των ιστορικών ελληνικών εδαφών που κατέχουν βάναυσα και παράνομα η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία και η Τουρκία. Είναι η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία, η Α. Ρωμυλία, η Ιωνία με τα νησιά της και ο Πόντος. Είναι όμως συνάμα και η μοναδική χώρα που δέχεται κατά κόρον την διεκδίκηση εδαφών σε βάρος της από τούς βόρεια ιστάμενους κατσαπλιάδες και άρπαγες.

Παράλληλα η Τουρκία έχει ένα σταθερό στρατηγικό σχέδιο να προωθεί ισλαμικούς πληθυσμούς σε όλα τα Βαλκάνια και να χρησιμοποιεί την επίπλαστη τουρκικότητα στους πληθυσμούς εκείνους που έχουν ισλαμοποιηθεί σε παλαιότερες κατοχές. Στην δε υπόθεση τής ανεγέρσεως Τζαμιών και τις συχνές βόλτες πρακτόρων και πολιτικών τής Τουρκίας, οι Τούρκοι επικαλούνται όχι μόνο εδαφικά δικαιώματα, αλλά και θρησκευτικά δικαιώματα όλων των μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Ακόμη δε και στην Κύπρο Μας απαίτησαν από τούς Κυπρίους αδερφούς μας αποζημιώσεις, επειδή είχαν εισβάλλει με το πρόσχημα τής προστασίας «τουρκοκυπρίων» και ειρήνης!

Η Τουρκία δεν θα βρισκόταν στα ιερά χώματά μας και δεν θα σήκωνε το κεφάλι αν δεν είχε τις πλάτες τής Εσπερίας και των λοιπών ψευτοσυμμάχων, μαζί με την συνεργασία τής εγκληματικής πολιτικής συμμορίας των μνημονίων. Ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος είναι εκείνος που στρατολόγησε και χρησιμοποιεί τα προσωρινά γειτονικά μορφώματα.

Και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού ψευτορωμέϊκου μαζί με το παρακράτος, αυτοί οι διώκτες τής Ορθοδοξίας και τής Χρυσής Αυγής για τις σφαίρες είπανε εσχάτως που ρίχτηκαν στην κηδεία τού Ήρωα Στρατηγού και Επαναστάτη τής 21ης Απριλίου Νικολάου Ντερτιλή, αυτοί είναι που μοιράζουν τα εδάφη και την κυριαρχία για προδοτικά αργύρια και εξουσία τοποτηρητή τού νεοταξισμού. Προσθέσανε μια ακόμη ψεύτικη κατηγορία αναφερόμενοι στην κηδεία εκείνου τού ανθρώπου που σαν Έλλην Άνδρας και Εθνικιστής πέταξε πριν τούς Αττίλες τής προδοσίας τούς Τούρκους στη θάλασσα.

Όμως την ξεφτίλα των επίορκων, όλων μαζί των ριψάσπιδων, θα την ξεπλύνει ο Ελληνικός Στρατός και ο Λαϊκός Εθνικισμός, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Και μιλάμε για τούς επίορκους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων που πρόδωσαν την 21η Απριλίου κρατώντας μακριά τα ελληνικά όπλα και για τούς πολιτικούς που από την προδοσία σε βάρος τής μακράν τάχα κειμένης Κύπρου, προδίδουν σήμερα Μακεδονία, Θράκη και τούς Έλληνες ολάκερους, σκοτώνοντάς τους με τις οικονομικές και πολυφυλετικές κατοχές.

Φρίξανε κάποιοι με τα συνθήματα των Λοκατζήδων στο Σταυροβούνι. Υβρίζονται λένε βάναυσα οι λατρεμένοι τους γείτονες. Αυτοί που συνέδραμαν τούς μαρξιστές στους συμμοριτοπολέμους και πήραν από την μισελληνική Εσπερία το μερτικό τής κοντεμένης Ελλάδος σε ψευτοκράτη που βρίσκονται σήμερα στη ζωή για να αποτελούν βάσεις των ψευτοσυμμάχων και απειλές τής Πατρίδος μας.

Το ψωμί που μάς στέρησαν για να ρημάξουν ψυχές θα το βρούμε αμέσως μόλις πετάξουμε τούς ψευτοδημοκράτες στην άβυσσο ενός νέου Καιάδα. Το Ελληνικό Έθνος όμως αν το χάσουμε, έχουμε σβήσει την ίδια στιγμή.

Αλλά η μόνη στιγμή που θα έρθει είναι η επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας, το Στρατηγικό Σχέδιο για την Εθνική Αποκατάσταση τής Μεγάλης Ελλάδος στα αληθινά της όρια. Από Δυσμάς και Βορρά έως Ανατολάς, η Ελλάς συνορεύει με Ελλάδα που θα υψώσει ξανά Σημαία Γαλανόλευκη και Ελληνική.  

Στον αγύριστο προδότες, γυρολόγοι και βάρβαροι. Έλληνες Ορθόδοξοι, Πατριώτες, Εθνικιστές και Στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής. Πρωτεύουσα έχουμε την Κωνσταντινούπολη και τα κεριά τής Νίκης θα τα ανάψουμε μες στην Αγιά Σοφιά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Η ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η “ΟΠΛΑ” ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ – ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ” ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗΔΕΣ

PHOTO 2

Το περιστατικό στο οποίο θα αναφερθούμε συνέβη κατά την κατοχή και σε αυτό συμμετέχει η οργάνωση της ΟΠΛΑ.

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, Η ΣΤΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ…ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

pontioi1

Εν μέσω του αλαλούμ με τον ΕΝΦΙΑ που ξύνει ιδεολογικές πληγές στη βάση της Νέας Δημοκρατίας και των πιέσεων από τους ένστολους,… άλλοτε παραδοσιακά γαλάζιο εκλογικό ακροατήριο, για άμεση αποκατάσταση των αποδοχών τους, νέο ζήτημα ανοίγει η επικείμενη ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Οι πληροφορίες που επικαλείται το news247, πως το σχέδιο νόμου, το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα τον τελευταίο χρόνο, θα έλθει σε ψηφοφορία στις 26 και 27 Αυγούστου λίγο προτού το δεύτερο θερινό τμήμα παραδώσει τη σκυτάλη στο τρίτο και πως σε αυτό θα περιλαμβάνεται ρητή αναφορά στο Ολοκαύτωμα όχι όμως και στις γενοκτονίες του μικρασιατικού ελληνισμού και των Ποντίων όπως είχαν ζητήσει βουλευτές της Ν.Δ, αναζωπύρωσαν τις αντιδράσεις στη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα.
Βουλευτές που εκλέγονται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, σε περιφέρειες δηλαδή όπου το προσφυγικό στοιχείο είναι ισχυρό και σε πολλές εκ των οποίων διαχρονικά η Ν.Δ είχε το προβάδισμα, σχεδιάζουν την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να πιέσουν για να συμπεριληφθεί στον αντιρατσιστικό η γενοκτονία Μικρασιατών Ελλήνων και Ποντίων- έστω και εάν στο σχέδιο νόμου η πρόβλεψη αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος συνδέεται με την υποκίνηση πράξεων βίας και μίσους.
Μεταξύ των κινήσεων που εξετάζουν είναι και η παρέμβαση μέσω επιστολής προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, από τον οποίο θα ζητούν για λόγους ιστορικής μνήμης να υπάρχει αναφορά στη γενοκτονία των Μικρασιατών Ελλήνων και των Ποντίων.
Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί σε μερίδα της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν οι δηλώσεις που έκανε από την Αβδέλλα Γρεβενών ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ορθώς επιδιώκεται η καταπολέμηση των αντιδραστικών εκφράσεων της μισαλλοδοξίας με θεσμικά εργαλεία και καθίσταται αδίκημα η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, το ίδιο όμως θα έπρεπε να ισχύσει και για την άρνηση της γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής, την οποία έχει αναγνωρίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Μάλιστα όχι μόνον ο κ.Χαρακόπουλος δεν είναι ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ που εκφράζει δυσαρέσκεια, αλλά συνάδελφοι του απειλούν στο παρασκήνιο ακόμη και με καταψήφιση του αντιρατσιστικού εάν δεν γίνουν οι προσθήκες που ζητούν. Οι αντιδράσεις των νεοδημοκρατών μάλιστα δεν είναι άσχετες με το γεγονός ότι παρά την απροθυμία του Μαξίμου να φέρει τον αντιρατσιστικό, προωθείται εν τέλει προς ψήφιση μετά από πιέσεις του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας του κυβερνητικού εταίρου να δείξει ένα πιο “προοδευτικό” και κεντροαριστερό πρόσωπο.

ΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Τα κράτη που θα δημιουργηθούν

t1

Γέρων Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν… «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».
 Περιοχές Κούρδων
t2
1.Το Νοτιοανατολικό κομμάτι της τουρκίας είναι φωλιά των Κούρδων και σίγουρα ένα από τα μελλοντικά κράτη που θα δημιουργηθούν μετά τη διάσπαση της τουρκίας. Τα 15 εκατομμύρια κούρδων και ο απελευθερωτικός τους στρατός περιμένουν και ονειρεύονται την κατάλληλη ευκαιρία (με τη συνδρομή των ισχυρών φίλων τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού) για το δικό τους ποθούμενο.
Περιοχή μειονοτήτων του Πόντου
t3
2.Στο Βορειοανατολικό κομμάτι Πόντιοι, Λαζοί και Αρμένιοι αποτελούν μερικές από τις καταπιεσμένες μειονότητες της περιοχής. Θεωρώ βέβαιο ότι εκεί θα δημιουργηθεί άλλο ένα κράτος ή θα προσαρτιστεί στην Αρμενία που συνορεύει στα Ανατολικά.
 Περιοχές Αλεβιτών
t4
3.Το ένα τρίτο των τούρκων (25 εκατομύρια) αποτελείται από μια άγνωστη για πολλούς θρησκευτική αίρεση του ισλάμ που φυσικά καταπιέζεται και αυτή, όπως και οι υπόλοιπες. Οι Αλεβίτες, όπως ονομάζονται, βρίσκονται κυρίως στις κεντρικές (Καππαδοκία) και νότιες περιοχές της τουρκίας, άλλα και αλλού. Θεωρώ πιθανό να είναι το τρίτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας για έναν επιπλέον λόγο… Στο βιβλίο του Α. Ρακοβαλή “Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε” και στο σημείο που μιλάει για την Καππαδοκία, αν θα την πάρουμε οι Έλληνες, ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο γέροντας είπε πως δεν θα την πάρουμε εμείς, αλλά θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Χαρακτηριστικό των Αλεβιτών είναι η χαλαρή θρησκευτικότητά τους και η ανεκτικότητα απέναντι στις άλλες θρησκείες. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, πιστεύουν μαζί με τον αλλάχ και στην Αγία Τριάδα καθώς και στους Αγίους Αποστόλους.
t5
4.Πολλά έχουμε ακούσει για τους Κρυπτοχριστιανούς της τουρκίας, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στην τουρκία αυτό τον καιρό είναι η Καινή Διαθήκη μεταφρασμένη στα τουρκικά από την Ι.Μ. Παρακλήτου Ωρωπού! Αυτό σε συνδυασμό με την πίστη στα λόγια και στις προφητείες των Αγίων μας για επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες, μας κάνει βέβαιους ότι το Βυζάντιο θα ξαναγεννηθεί και θα αποτελεί το τέταρτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας.
Τότε θα εκπληρωθεί και ο λόγος του Πατροκοσμά για το ένα τρίτο των τούρκων που θα γίνουν χριστιανοί!
yiorgosthalassis.blogspot.com

Ισραήλ: Διαμαρτυρία Εβραίων κατά των ισραηλινών ‘Ναζί’...


Το πρωί της Κυριακής στην Ιερουσαλήμ, στη διασταύρωση του Πανεπιστημίου Μπαρ Ιλάν, πραγματοποιήθηκε ένα μαζικό συλλαλητήριο από εκπροσώπους της υπερ-ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας ‘Χαρεντίμ’.

Αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση που τα παίζει όλα για όλα


antistrofh-metrhsh-gia-thn-kybernhsh-poy-ta-paizei-ola-gia-olaΓράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος > Από τις 3 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα στο Παρίσι και η ελληνική κυβέρνηση έχει μόλις δύο εβδομάδες στην διάθεσή της για να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα που δεν είναι και λίγα

Απίστευτη καταγγελία εφοριακών: Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά!Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΕΝΦΙΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, Φορολογία,
Το γεγονός ότι ο νέος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων, γνωστός ως ΕΝΦΙΑ, ήρθε γραμμένος στα αγγλικά κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξή.

«Όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα» είπε στον Ant1 ο κ. Αλεξιάδης.
«Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι» τόνισε.


tribune.gr

Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: “Βομβαρδιστε” τους ρατσιστές υπηρέτες της Τουρκίας!


Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Ποντίων Αξιωματικών “Αλέξανδρος Υψηλάντης” Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενόψει της κρισιμότητας ψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στις 26.8.2014 στο θερινό τμήμα της Βουλής, που αναφέρεται και στα θέματα γενοκτονίας, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να προτείνει τα κατωτέρω.

Η ΑΟΖ ως αιχμή στρατηγικής


Η ΑΟΖ ειδικά του Ελληνισμού δίνει μια άλλη διάσταση στην εξέλιξη των πραγμάτων και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Γράφει ο Νίκος Λυγερός* - Η ΑΟΖ δεν είναι απλώς μια οικονομική ζώνη σαν τις άλλες. Η ΑΟΖ είναι αιχμή υψηλής στρατηγικής ενός έθνους που ζει εδώ και αιώνες με τα θεμέλια της θάλασσας. Έτσι η ΑΟΖ λειτουργεί στο πλαίσιο της τοποστρατηγικής που επιτρέπει μια εισαγωγή στη χρονοστρατηγική.

Μύκητας των νυχιών: Αντιμετωπίστε τον με 12 φυσικές θεραπείες!


Οι μύκητες στα νύχια των ποδιών – ή αλλιώς ονυχομυκητίαση – είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εξίσου οι άνδρες με τις γυναίκες.

Στη "χωματερή" έριξε τους ροδακινοπαραγωγούς η ΕΕ: Τους εξαιρεί από τις αποζημιώσεις!


Πλήρη καταστροφή για τους Έλληνες
ροδακινοπαραγωγούς μετά τη σημερινή απόφαση της Κομισιόν που θα αποζημιώσει όλους τους παραγωγούς αγροτικών προιόντων εκτός από τους Έλληνες παραγωγούς ροδακίνων.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Συναγωνιστές, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στα Νότια προάστια και ιδιαίτερα στο Παλαιό Φάληρο με το ρέμα της Πικροδάφνης, το οποίο έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε εστία μόλυνσης. Οι κάτοικοι που μένουν κατά μήκος του ρέματος, διαμαρτύρονται για την έντονη δυσοσμία και την επιδρομή κουνουπιών που οφείλονται κυρίως στα λύματα που πετούν ασυνείδητοι και τα οποία λιμνάζουν κυρίως στο γεφυράκι μεταξύ της Λ. Αμφιθέας και της Λ. Ποσειδώνος. Το πρόβλημα είναι χρόνιο κι έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές αλλά και στα ΜΜΕ χωρίς όμως να βρεθεί οριστική λύση. Πρόσφατα παραβρέθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατείγγηλαν για άλλη μια φορά τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει η υγεία τους απο τις εστίες μόλυνσης του ρέματος αλλά και τις έντονες ανησυχίες τους για τον ιό του Δυτικού Νείλου απο τον πολλαπλασιασμό των κουνουπιών. Η Δημοτική Αρχή τους απάντησε ότι είναι αναρμόδια για τον καθαρισμό του ρέματος κι ότι την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Αττικής. Θεωρώ ότι θα ήταν προς όφελός του κινηματός μας, η οργάνωση μιας εκστρατείας καθαρισμού του ρέματος, η οποία θα επικροτηθεί και θα ενισχυθεί απο τους κατοίκους της περιοχής.
Με εκτίμηση, Τρύφων Μπουγάς Δημοτικός Σύμβουλος Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Για το ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 19/08/2014 6987045930

Ο Τάφος της Αμφίπολης μέσα στην ¨ΑΓΚΑΛΗ ¨ των Δώρων του Έθνους μας


Χρυσή λάρνακα του τάφου του Φιλίππου Β΄
¨ αυτά τα χώματα προσκύνησα μόλις γεννήθηκα γι αυτό και τα πονάω¨ λέει ο ποιητής.

Το κείμενο αυτό είναι ακατάλληλο για νέους υποψήφιους τυμβωρύχους- τοκογλύφους και πλαστογράφους της Ελληνικής Ιστορίας.
Άντε λοιπόν πάμε παιδιά να σταθούμε εκεί ψηλά στον λόφο Καστά της Αμφίπολης όπου και ο ανευρεθείς μεγαλειώδης ταφικός τύμβος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Δήμαρχος λέει ότι ποτέ δεν ήταν πιο δημοφιλής από όταν επέκρινε τους αλλοδαπούς που ζουν «παρασιτικά» με τα επιδόματα του κράτους


Ο δήμαρχος της Βιτόρια, Javier Maroto, έχει δηλώσει ότι είναι "τόσο αληθινό όσο μπορεί να είναι" ότι διάφορες ομάδες όπως οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί "ζουν για τα επιδόματα" που "όλοι" οι πολίτες πληρώνουν για αυτά, και επέμεινε ότι «θέλει αυτό να αλλάξει».

«Κωδικός» υδρογονάνθρακες σε δράση


«Κωδικός» υδρογονάνθρακες σε δράσηΤου Κώστα Βενιζέλου, http://www.philenews.com
Μακρά, σημαντική και καυτή αναμένεται να είναι η ατζέντα για τα θέματα της ενέργειας τους επόμενους μήνες ενώ στη μεγάλη εικόνα μπαίνει πλέον και ο κωδικός «πετρέλαιο».  Οι εξελίξεις στην περιοχή προκαλούν αναταράξεις και η Λευκωσία αναζητεί τρόπους να ενδυναμώσει τη θέση της, προβάλλοντας ως επιλογή τόσο για τις χώρες της περιοχής αλλά και ευρύτερα.

Αδωνις ΟΥΓΚ ! «Είστε συνωμοσιολόγοι φανατικοί κομμουνιστές» ΟΥΓΚ !

Αδωνις προς Το ΧΩΝΙ: Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, κομμουνιστές, κοινώς τρελοί
Το ότι μας βρίζει ο Αδωνις στο twitter ασφαλώς αποτελεί παράσημο για την εφημερίδα μας. Ελάτε, όμως, να δούμε: τι έκανε τον Αδωνι να νιώσει τόσο στριμωγμένος ώστε να επιδοθεί σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, του πιο χαμηλού (ακόμα και για τον τηλε-βιβλιοπώλη) επιπέδου κατά της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ; Τι τον έκανε να μας πει «συνωμοσιολόγους», «φανατικούς», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελούς»;


Το ξέραμε, βέβαια, ότι ο Αδωνις νιώθει πολύ στριμωγμένος από τότε που ο πρωθυπουργός τον πέταξε σα στυμμένη λεμονόκουπα από το υπουργείο Υγείας. Προφανώς και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην ψυχοσύνθεση του «υπουργού» όταν, αντί να μας απαντήσει σε μια πολύ απλή ερώτηση, προσπάθησε να κρυφτεί -ακόμα μια φορά- πίσω από τα βρισίδια.
adonis vs xwni 2
adonis vs xwni 3
Έχουμε και λέμε: Την 1η Αυγούστου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε στη Βουλή ότι η Ελλάδα «του μνημονίου» έχει σήμερα κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή των 10.000 δολάριων. Καραμπινάτο ψέμα. Τον ρωτήσαμε πού βρήκε αυτά τα στοιχεία. Δεν μας απάντησε. Αποδείξαμε ότι όλα όσα λέει είναι ψέματα, δημοσιεύοντας επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Πάλι δεν απάντησε. Μετά από 5 μέρες -κι αφού τον έκραξε όλο το twitter- ο απίθανος τύπος μας απάντησε, ρωτώντας μας γιατί κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το ευρώ είναι μονόδρομος! Αλλά λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Για τα ψέματά του σχετικά με την Αργεντινή τον ρωτούσαμε εμείς, για το ευρώ και τον ΣΥΡΙΖΑ μας απάντησε αυτός.
Τον ξαναρωτήσαμε, εμείς, την επόμενη μέρα. Του ξαναπήρε πέντε μέρες για:
- να μας πει ότι είμαστε ανάξιοι λόγου,
- να μας πει ότι είμαστε «συνωμοσιολόγοι», «φανατικοί», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελοι», και παρά ταύτα (!)
- να μας αφιερώσει 7 tweets, στα οποία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ δεν απαντά για τα ψέματα του περί Αργεντινής που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ!
Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση ενός σαλεμένου νου για να μη σας μείνει καμία αμφιβολία:
Αδωνις Γεωργιάδης: «Πρώτον, κανένας δεν σας έχει απαντήσει τόσες φορές όσες εγώ. Δεύτερον, αυτό το κάνω διότι απαντώ σε όλους και όχι διότι είστε τίποτε άξιο λόγου. Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, κομμουνιστές κοινώς τρελοί. Το άρθρο από το οποίο πήρα τα στοιχεία το κατέθεσα στη Βουλή. Τώρα ως προς την ουσία. Θέλετε να είχαμε γίνει Αργεντινή, αυτό είναι το θέμα μας. Ακούστε λίγο τι λέει η Πρόεδρος των Ελλήνων εκεί για το πώς περνάνε «έχουμε πλέον συνηθίσει την εξαθλίωση. Δεν έχουμε μαζί μας κινητό διότι σου επιτίθενται στο δρόμο και στο παίρνουν λόγω της αφόρητης φτώχειας» κλπ. Ευτυχώς, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν σας ακολουθεί σ’ αυτές τις ανοησίες όπως η δήλωση Σταθάκη αποδεικνύει. Τουλάχιστον το σοβαρό του κόμματι διότι για τους άλλους δεν ξέρω. Με την εκλογική εκμηδένιση ΕΠΑΜ, Σχεδίου Β κλπ. όλη αυτή η συζήτηση περί μη πληρωμής και επιστροφής στη δραχμή μας τελείωσε, οπότε πάρτε το απόφαση».
Το ΧΩΝΙ: Ο γνωστός Άδωνις. Τίποτα περισσότερο και κατά πολύ λιγότερος. Πάντα αυτό κάνει εξάλλου. Όταν τον πιάνουν στα πράσα να ψεύδεται και να προπαγανδίζει –ο καημένος- τρέχει να κρυφτεί πίσω από ύβρεις και νέα ψέματα. Ειδικά, αν η ξεφτίλα του είναι μεγάλη, βάζει μπροστά τις μεγάλεις ύβρεις. «Είστε κομμουνιστές» μας λέει με χαρά και υπερηφάνεια, γιατί ξέρει ότι αυτό θα περάσει ως άλλη μια μεγάλη του «ρητορική νίκη» στους ψηφοφόρους του. Είναι το μεγάλο του όπλο! Να αποκαλύπτει «κομμουνιστές» με την τσιριχτή του τη φωνή το 2014! Απευθυνόμενος στα εμφυλιοπολεμικά ένστικτα των ψηφοφόρων του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική του πολιτική επιβίωση, τροφοδοτεί και καλλιεργεί το μίσος και την αντίληψη ότι «οι αριστεροί θα σου πάρουν το σπίτι». (Μη νομίζετε, στους ψηφοφόρους του, περνάει). Γιατί ο Άδωνις θα αγωνιστεί μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός του, προκειμένου να μην πάρουν την εξουσία οι «κομμουνιστές». Το να έχουν την εξουσία, όμως, οι Γερμανοί και να παίρνουν αυτοί τα σπίτια μας, δεν τον πειράζει ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, δεν τον πειράζει καθόλου! Προφανώς, του αρέσει κιόλας. Για αυτό κάνει τα πάντα προκειμένου να τους εξυπηρετήσει. Θυμίζουμε ότι διέλυσε την Υγεία κατ’ εντολή τους. Και λέει χυδαία ψέματα στη Βουλή για χάρη τους! Οι Γερμανοί δεν πειράζουν. Ο Τσίπρας είναι ο εχθρός. Οι Γερμανοί είναι καλοί!
Και όμως, υπάρχουν Έλληνες που τον ψηφίζουν αυτόν τον άνθρωπο. Άρα, εν προκειμένω, το «φαινόμενο» δεν είναι ο Άδωνις. Το φαινόμενο, που θα πρέπει να εξεταστεί επιστημονικά, είναι ότι τον Άδωνι τον ψηφίζουν κάποιοι Έλληνες! Αυτόν που αυτοθαυμαζόταν για τις απολύσεις ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ! Πριν τις κάνει ακόμη, βγήκε και πανηγύριζε! Ότι μέσα στην κρίση, θα στείλει και άλλους Έλληνες στη ξενιτιά. Θα χώσει και άλλους συμπολίτες μας στο βούρκο. Θα πεινάσουν και άλλα παιδιά Ελλήνων! Βγήκε και πανηγύριζε, το θυμάστε; ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, και όχι η τρόικα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΞΑ!!!
Επαναλαμβάνουμε. Ο Άδωνις είναι μια απλή ψυχιατρική περίπτωση, που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του στα σοβαρά. «Χαλασμένος» είναι ο άνθρωπος, κάποια στιγμή μπορεί να πάει να ξεκουραστεί σε κάποιο άσυλο ανιάτων και να ηρεμήσει. Το σοβαρό πρόβλημα, που θα πρέπει να εστιάσουν πάνω του ο ψυχίατρος και ο κοινωνιολόγος του μέλλοντος, είναι ότι ο Άδωνις έχει ψηφοφόρους! Κάποιοι αρέσκονται να ακούν τον βουλευτή τους να υποστηρίζει τους τοκογλύφους εναντίον ενός λαού. Γουστάρουν να ακούν τον βουλευτή τους να λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στη Βουλή. Ακόμη και στους ίδιους δηλαδή! Σε κάποιους Έλληνες, τους αρέσει να τους κοροϊδεύει ο Άδωνις! Και όταν αποκαλύπτεται ότι οι δήθεν «εύστοχες» και «αποστομωτικές» απαντήσεις του εκπροσώπου τους ήταν ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ενός άσχετου τύπου, που μετέρχεται μεθόδους κοινού πολιτικού απατεώνα… ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ!
Άρα, ξέρουμε που είναι η βλάβη. Στους ψηφοφόρους του Άδωνι!
Σ’ αυτούς, λοιπόν θα απαντήσουμε. Και όχι στον τηλεπωλητή με την τσιριχτή φωνή.
Περίεργε τύπε, ψηφοφόρε του Άδωνι, πες στο βουλευτή σου τα εξής:
Το ΧΩΝΙ το εκδίδουν δύο πρώην δεξιοί! Απλά, άλλο «δεξιός» και άλλο «προδότης». Αυτό είναι κάτι που μπέρδεψε ο «εκλεκτός» σου!
«Φανατικοί» εννοείται ότι είμαστε. Πώς είναι ο βουλευτής σου «φανατικός» με τους Γερμανούς, τη Μέρκελ, τα συμφέροντα των γερμανικών τραπεζών και το νέο διασκευασμένο οικονομικό ράιχ, που λεηλατεί τις χώρες, αφού τις μετατρέψει σε αποικίες χρέους… έτσι είμαστε και εμείς φανατικοί με την Ελλάδα και τη σωτηρία της (ο καθείς με το φανατισμό του).
Επίσης, ο βουλευτής σου μας λέει συνωμοσιολόγους και τρελούς, επειδή τον καταγγέλλουμε γιαΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Προφανώς, τότε, θα είναι «συνωμοσιολόγοι» και «τρελοί» και οι άνθρωποι της ΕΛΣΤΑΤ καθώς και της Παγκόσμιας Τράπεζας, σωστά; Γιατί εμείς ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτών των φορέων επικαλούμαστε!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ρε περίεργε τύπε, ψηφοφόρε του Άδωνι, ότι ο βουλευτής σου σηκώθηκε στη Βουλή και είπε ότι ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο της Αργεντινής! Και η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Και τη δείχνουν τα επίσημα στοιχεία! Και εμείς επικαλούμαστε την Παγκόσμια Τράπεζα ενώ ο βουλευτής σου… ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Έτσι, από το μυαλό του το είπε ο άσχετος!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ; Ειδικά, τρελός;! ΠΟΙΟΣ;;;
Και επίσης, πες στον βουλευτή σου και κάτι ακόμη…
Αν νομίζει ότι πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα, θα καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από την ξεκάθαρη θέση αδυναμίας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είναι πολύ γελασμένος! Έτσι να του πεις.
ΦΥΣΙΚΑ και τον προκαλούμε να μας στείλει το (φανταστικό) άρθρο που λέει ότι κατέθεσε στη Βουλή εκείνη την ημέρα, και που λέει ότι η Ελλάδα σήμερα έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια. Αν και δεν πρόκειται να μας στείλει ποτέ τίποτα. Θα το βάλει στα πόδια. Όπως αξίζει στους προπαγανδιστές, όταν τους πιάνουν στα πράσα να εξαπατούν το λαό! Αυτό θα κάνει. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!
Και επειδή δεν θα στείλει τίποτα, γιατί προφανέστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (από το μυαλό του το έβγαλε ο αθεόφοβος), εμείς θα συνεχίσουμε. Θα στείλουμε ανοιχτή επιστολή στον Σαμαρά, για να χαρεί για τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, που λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στο κοινοβούλιο, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση! Θα στείλουμε ανοικτή επιστολή και στην «ομάδα αλήθειας της ΝΔ» (έτσι για να γελάσουμε)! Επίσης, θα ενημερώσουμε τόσο την πρεσβεία της Αργεντινής όσο και στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Κίρχνερ (με τα οποία επικοινωνεί Το ΧΩΝΙ) για τις ΨΕΥΔΕΙΣ και συκοφαντικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Σαμαρά! Για να κάνουμε τον βουλευτή σου ΡΟΜΠΑ διεθνώς!
Και βέβαια, εσύ, ψηφοφόρε του Άδωνι, ίσως να γελάσεις με όλα αυτά γιατί ξέρεις ότι τίποτα από αυτά δεν θα αγγίξει τον «μεγάλο» σου Άδωνι, που είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών του Πρωθυπουργού σου! Μα, είπαμε, ο στόχος μας δεν είναι ο Αδωνις. Ο στόχος του παρόντος κειμένου ήταν να εξερευνήσεις εσύ τον δικό σου εσωτερικό κόσμο. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ που βλέπεις τον βουλευτή σου να είναι στριμωγμένος στη γωνία και να συνεχίζει με ύβρεις να καλύπτει την ξεκάθαρη προπαγάνδα του, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ότι ο άνθρωπος που ψηφίζεις για να σε εκπροσωπήσει, δεν έχει κανένα δισταγμό να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στο λαό, επιβεβαιώνοντας τον απόλυτο ορισμό της προπαγάνδας, αλήθεια, ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα του τα συγχωρήσεις όλα; Άρα, δεν σε νοιάζει η δημοκρατία, ούτε εσένα, ε; Μόνο οι Γερμανοί! Ε, το ότι υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες είναι το θέμα μας. Δηλαδή, ψηφοφόρε του Άδωνι, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!
ΥΓ. Τις υπόλοιπες ανοησίες που αναφέρονται στην απάντηση του Άδωνι, αναφορικά με την επιστροφή στη δραχμή και το τι δήλωσε η Ελληνίδα κυρία από την Αργεντινή, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θέλουμε να τις αφήσουμε ασχολίαστες ΑΛΛΑ μόνον αφού πρώτα ο Άδωνις μας στείλει το (φανταστικό) του άρθρο, που κατέθεσε στη Βουλή. Ένα ένα…
Πρώτα να γίνει πασίγνωστο ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης είναι έναςΦΘΗΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ που λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Μετά, με χαρά θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα. Η ιστορία, εξάλλου, θα τραβήξει σε μάκρος…

Και δεν είναι μόνο Το ΧΩΝΙ: Δόξα τω Θεώ, οι υπόλοιποι Ελληνες καταλαβαίνουν τι εστί Αδωνις και του την πέφτουν σωρηδόν στο twitter:
adonis vs xwni 4
adonis vs xwni 5

Τα λένε τρώγοντας… ψαράκι, χόρτα και πίνοντας λευκό κρασί


dendiaosdaΕν μέσω προετοιμασίας για τις επαφές κορυφής –Σόιμπλε, Γκάμπριελ, τραπεζίτες κ.α.- που αρχίζει από σήμερα στη Γερμανία, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας την Παρασκευή βρέθηκε στην Πάρο και ανήμερα τη γιορτή της Παναγίας, συναντήθηκε με τον παραθερίζοντα στο νησί επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν. Στη συνάντηση – έγινε στην οικία προσώπου που συνδέεται φιλικά και με τους τρεις- μετείχε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα εγκατασταθεί βεβαίως στις Βρυξέλλες, αλλά προς το παρόν κινείται ως μέλος της ελληνικής κυβέρνησης.
Η συζήτηση –μετά δείπνου: ψάρι, χόρτα και τοπικό λευκό κρασί- των τριών πήγε τόσο καλά ώστε χθες το βράδυ ο Δένδιας είχε και νέα συνάντηση με τον Αυστριακό. Δύο συναντήσεις σε 48 ώρες δεν συνηθίζονται.
Και στις δύο περιπτώσεις το θέμα ήταν η αποδέσμευση πόρων από την περιφερειακή πολιτική, για την οποία καίγεται η κυβέρνηση εν όψει εξαγγελιών που προτίθεται να κάνει ο Πρωθυπουργός στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Ετοιμάζουν «λουκέτο» στον ΟΑΕΔ όπως έκαναν και με την ΕΡΤ;


oaedΜε τον φόβο ενός ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ ζουν οι εργαζόμενοι του οργανισμού. Την περασμένη εβδομάδα η γερμανική εφημερίδα Bild σε εκτενές ρεπορτάζ της αποκάλυψε ότι επίκειται ο διαμελισμός του ΟΑΕΔ, επικαλούμενη μάλιστα πηγές από το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ότι οι δραστηριότητες του ΟΑΕΔ θα διχοτομηθούν.

Παγκόσμια Ανησυχία για τον ιό Έμπολα: δεκάδες ασθενείς απέδρασαν από νοσοκομείο, ύστερα από επίθεση ενόπλων !

empola

Ένα νέο περιστατικό στη Μονρόβια της Λιβερίας έρχεται να προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία για το φονικό ιό του Έμπολα…
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, 20 ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό έμπολα, οι οποίοι ήταν σε καραντίνα στη Μονρόβια, στην πρωτεύουσα της Λιβερίας, βρίσκονται ελεύθεροι μετά την επίθεση στη μονάδα θεραπείας τους ομάδας οπλοφόρων!

Παγκόσμιο ΣΟΚ από την απίστευτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών στο Ιράκ! ΣΦΑΖΟΥΝ ανεξέλεγκτα άντρες και παιδιά!

siria

Λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες πως τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους «κατέσφαξαν»περίπου 80 μέλη της θρησκευτικής μειονότητας των Γεζίντι σε χωριό στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, ένας από τους ηγέτες των Κούρδων Γιεζίντι κάλεσε την Άγκυρα να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους Κούρδους.
«Η Τουρκία είναι πιο σημαντική από τη Μεγάλη Βρετανία ή τη Γαλλία. Συνορεύει με το Ιράκ και έχει τεράστια δύναμη στην περιοχή» τόνισε ο Μπρεεν Ταχσίν, γιος του ηγέτη των Γιεζίντι Πρίγκιπα Ταχσίν Σαέντ Μπεκ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στον Ανακριτή ο Πολωνός Τουρίστας που οδήγησε στο Θάνατο τον υπάλληλο Ξενοδοχείο μετά από Σπρώξιμο!

μα

Την τελευταία του πνοή, άφησε χθες αργά το βράδυ, ο 51χρονος Ελληνας που το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με Πολωνό τουρίστα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.
Ο 51χρονος, ζακυνθινής καταγωγής, που δούλευε στο ξενοδοχείο σαν βραδινός ρεσεψιονίστ, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου άκουσε μια παρέα Πολωνών τουριστών που διέμεναν στο ξενοδοχείο να κάνουν έντονη φασαρία.
Όταν τους έκανε την παρατήρηση, αυτοί στράφηκαν επιθετικά με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ενας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 51χρονος Ζακυνθινός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Αυτή την ώρα οδηγείται στο ανακριτή ο Πολωνός τουρίστας.

Για να μην ξεχνιόμαστε! ΚΟΙΤΑΞΤΕ γιατί θέλουν να μας ΞΕΚΑΝΟΥΝ!

xartisss

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Ιδού ο Eυάγγελος Βενιζέλος ηλίθιε ‘Ελληνα, σε χαιρετά μέσα από σκάφος με σημαία από… offshore !!!

10402560_10152591819669259_854571857649307960_n

Ναι, εσένα χαιρετά ηλίθιε Έλληνα που σου έκλεισε την επιχείρηση. Εσένα που καταχρέωσε απλώς φτιάχνοντας νόμους. Εσένα που σε έστειλε στους σαράφηδες για να πουλήσεις τα τελευταία χρυσαφικά και οικογενειακά κειμήλια.
Εσένα που έδιωξε το παιδί σου από τη χώρα και την άρρωστη μάνα σου από το νοσοκομείο επειδή ήταν ανασφάλιστη. Εσένα που ψάχνεις απεγνωσμένος να βρεις δουλειά εδώ και χρόνια, κι εσένα, που κρεμάστηκες από κάποιο ταβάνι γιατί δεν άντεξες να ζεις με αναξιοπρέπεια.
Εσένα που μαζί με τους ελεεινούς του συνεταίρους Σαμαράδες και Κουβέληδες, ξεπούλησαν την πατρίδα σου και τον εθνικό της πλούτο στα αφεντικά τους…
Χαιρετά και σένα που επειδή είσαι φτωχός πάς και στήνεις τη σκηνή σου με την οικογένειά σου και ξαφνικά βρίσκεσαι στο αυτόφωρο, τιμωρούμενος για τη… φτώχεια σου…
Εσένα κι όλους τους άλλους χαιρετά τώρα ο άθλιος Βενιζέλος, μέσα από ένα κότερο που ανήκει σε κάποια offshore, όπως μαρτυρά και η σημαία.
Πάρτον και φάτον, ηλίθιε Έλληνα…
dbrthrjh

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Γ.ΔΡΑΓΩΝΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ-ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ “ΠΑΙΔΙ” ΤΟΥ Ε.ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

dragonas1

Πνίγηκε ενώ κολυμπούσε-μας λένε οι καθεστωτικές φυλλάδες-ο εκδότης Γ.Δραγώνας. Γύρω όμως από την υπόθεση ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο το οποίο θα αναλύσουμε κατά την εξέλιξη του ρεπορτάζ. Οι συνθήκες θανάτου, δείχνουν πνιγμό στο μπάνιο στη θάλασσα. Κατά διαβολική σύμπτωση ίδιος τρόπος θανάτου με τον Αττικής Παντελεήμονα, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος στην Κερατέα. Είπαν ότι κολυμπούσε και πέθανε. Ενώ ήταν υγιής. Και οι δύο-χωρίς ο ένας θάνατος να συνδυάζεται με τον άλλο-είχαν χρήματα, περιουσία και πολλές γνωριμίες. Θα τα δούμε όλα γιατί στο θέμα του θανάτου του Δραγώνα, μιλάμε και για πολιτικά συμφέροντα.

Διαλύει το μαγαζάκι του ο Καρατζαφέρης τώρα που μυρίστηκε μάσα – Αποχωρούν διαδοχικά τα ηγετικά του στελέχη αρνούμενα να τον ακολουθήσουν στον ευτελισμό – Η σφραγίδα του κόμματος θα παραμείνει για να τρώει τις κρατικές επιχορηγήσεις

circus-thumb-large

Tην αποχώρησή της από το ΛΑΟΣ ανακοίνωσε η Έλσα Μανωλοπούλου,  αφήνοντας αιχμές κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, λέγοντας πως “δεν πρόκειται να  γίνω ποτέ γρανάζι κανενός.  Δεν θα γίνω μέρος καμιάς συμφωνίας – συλλειτουργίας και συνεργασίας μ’ αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα μου”.

agios-voukolos-smyrni
Ιστορικές στιγμές έζησαν το πρωί της Κυριακής στη Σμύρνη όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη, μετά το 1922, τέλεση θείας λειτουργίας, που πραγματοποιήθηκε στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου.

Οι Βρυξέλλες θεωρούν «απαραίτητη» την αύξηση των μισθών στη Γερμανία


οι-βρυξέλλες-θεωρούν-απαραίτητη-την-αύξηση-μισθών-στη-Γερμανία
 Ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κοινωνική Ένταξη Λάσλο Άντορ σημείωσε χθες ότι οι Βρυξέλλες θεωρούν «απαραίτητη» την αύξηση των μισθών στη Γερμανία, καθώς έτσι η χώρα θα βοηθήσει σε πολλαπλά επίπεδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...