Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 22-8-2014.

Δεν βαρέθηκες ρωμιέ να μπαίνουν οι ανθελληνικοί λύκοι στο οικόπεδο τής Φυλής σου και να στο μολύνουν; Να τσαλαπατούν σε τάφους και σε μνημεία δόξης και σε εργαστήρια μόχθου ελληνικού και να σού κονταίνουν δικαιώματα και πατρίδα; Αν αποφάσισες λοιπόν να δείξεις τα δόντια σου και να πάρεις πίσω τον κόσμο σου και τον κόσμο αυτών που δεν σε σεβάστηκαν, τότε είσαι Έλληνας και αξίζεις να ζεις. Αλλιώς μονάχα θάνατος σού αξίζει.

Αμφισβητούν είπανε και πάλι οι Τούρκοι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Λένε πως είναι τουρκικά εδάφη και κακώς τα έχει τάχα η Ελλάδα. Ήρθαν μάλιστα οι αντιπολιτευόμενοι σκηνίτες τής μογγολικής στέπας και είπαν στις κυβερνητικές τουρκικές προβιές να γυρέψουν τον λόγο που οι Έλληνες έχουν επάνω στα νησιά τους ελληνικά στρατιωτικά φυλάκια. Και πως πρέπει να μετρηθούν τα νησιά που δεν έχουν τουρκική σημαία για να τα πάρει ο στρατός τους.

Πώς να μην βγάζουν γλώσσα οι τουρκομογγόλοι που έχουν για «πολιτισμό» το άδικα χυμένο αίμα και τις γενοκτονίες λαών με πρώτο τον δικό μας, αφού δεν βρεθήκαμε ικανοί να τούς κόψουμε την γλώσσα. Και ακόμη όταν οι ελληνόφωνοι ραγιάδες και προδότες μαζί, οι δήθεν ταγοί «μας», κάνουν διαρκώς κουβέντες και δουλειές μαζί με τούς βαρβάρους. Και όταν τούς προωθούν στην ψευτοευρώπη, όταν τούς αφήνουν να αλωνίζουν στην Θράκη Μας, να ρίχνουν χρήματα με πρόσχημα την κρίση. Και ακόμη όταν τουρκόψυχοι πολιτικάντηδες τού αμερικανοκομμουνιστικού μαντριού και όχι μόνον συμμετέχουν σε φιέστες τουρκικών κομμάτων.

Κάνουμε διαρκώς νέα βήματα πίσω από εδαφικά και κυριαρχικά δικαιώματα. Κάνουμε πίσω και στην ΑΟΖ και στη Θράκη και στην Κύπρο και στα Νησιά μας, διότι δεν ασκούμε πολιτική διοίκηση ανεξάρτητη και αυτόβουλη, αλλά απλή διαχείριση για λογαριασμό τρίτων. Όχι, δεν πρέπει να σοκαριζόμαστε στο άκουσμα τής αλήθειας, μήτε να κάνουμε πως έχουμε τάχα κράτος ελεύθερο. Αυτό που έχουμε είναι νέα μισελληνική τυραννία με την βοήθεια των γραικύλων νεοκοτζαμπάσηδων.

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την συμμαχική σχέση που έχουν με την Ελλάδα μέσα από οργανισμούς τύπου ΝΑΤΟ. Με την διαφορά ότι οι ψευτοσύμμαχοι δεν ανέχονται τυχαία τις μπαγαποντιές των Τούρκων μήτε η σχέση είναι συμμαχική, μα σχέση άρπαγα και βιαστή προς τον αρπαχθέντα και βιασθέντα χαχόλο που δεν ασκεί τα δικαιώματα κάθε ζωντανού κράτους. Η δε Εσπερία μια χαρά σκάρωσε όλες τις κατακτήσεις των προσωρινών γειτόνων, από Μικρασία έως Κύπρο, για να ελέγχει τις προσοδοφόρες ενεργειακές μας οδούς.

Και στο ψευτορωμέϊκο ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει στήσει την φάμπρικα των ληστρικών κεφαλιάτικων φόρων για να κλείσει το στόμα τού ραγιά. Να μπαίνουν λέει το νομικό συμβούλιο τού κράτους οι εφορευτικές αρχές για να εισπράττουν τα ασημικά των ελληνικών νοικοκυριών. Και μάλιστα χωρίς παρουσία εισαγγελέα και δίχως ενδείξεις φοροδιαφυγής! Και από κοντά αποστέλλονται οι νέοι ειδικοί φόροι σε βάρος των ακινήτων, αφού οι «άτιμοι» οι Έλληνες έχουν πολλά σπίτια. Να μάς τα πάρουν λοιπόν για να κοπούν ηθικό και γόνατα.

Οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας επιμένουν στην απεμπόληση των ελληνικών λύσεων στα φυτευτά προβλήματα που οι ίδιοι άλλωστε μάς φόρτωσαν. Συμμετέχουν στις εκβιαστικές οικονομικές πολιτικές τής ψευτοευρώπης και των αμερικανοσιωνιστών σε βάρος τής Ρωσίας, βάζοντας φλόγες στις εξαγωγές τής ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής.

Ανέχονται την διέλευση νέων γυρολόγων και την διόγκωση τής λαθρομετανάστευσης. Ανοίγουν τούς δρόμους σε νέα μνημόνια για να βάλει στο χέρι ολάκερη την Πατρίδα μας ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Περιθωριοποιούν την Ορθοδοξία μας και την χρησιμοποιούν για να κάμουν ψηφοθηρικές επισκέψεις και κρυφά ραντεβού στο Άγιο Όρος ο Σαμαράς και εσχάτως ο Τσίπρας. Και επιπλέον κάνουν συμμαχίες τα ανθελληνικά κόμματα τού ψευτοσυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν να κυβερνούν τούς ρωμιούς.

Η Ελλάς όμως έχει φωνή λαϊκή και εθνικιστική. Ο ρωμιός είναι έτοιμος να ξαναγίνει διεκδικητικός και κατακτητής Έλληνας. Η χρυσή αυγή τού ελληνισμού θα συντρίψει τα σκοτάδια τής μιζέριας και τής μικρότητας. Όσοι γραικύλοι έχουν απομείνει στο στρατόπεδο τής αστικής δημοκρατίας, ας γενούν ένα στρατόπεδο κι ας κάμουν όσες συμμαχίες θέλουν. Έτσι θα μάς διευκολύνουν να τούς συντρίψουμε μια και έξω.

Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς είναι κράτος εθνικό και λαϊκό, είναι δηλαδή πάνω απ’ όλα Κυρίαρχο Έθνος. Τα χωράφια μας, οι θάλασσές μας, τα πλούτη που μάς έχουν θρέψει χρόνους ολάκερους, θα γενούν οι υγιείς βάσεις τής ανάπτυξης και τής ελευθερίας μαζί. Και την ίδια στιγμή τα ίδια χώματα και τα ίδια νερά θα γενούν τα κάστρα, οι πολεμίστρες και τα πυρπολικά συνάμα που θα βαστήξουν γαλανόλευκη ψυχή και θα βάλουν την ένδοξη γαλανόλευκη σημαία στα νησιά και τις επαρχίες που βρίσκονται για πολύ λίγο ακόμη εκτός ελληνικών συνόρων.

Είναι κάποιοι που ξέχασαν να μάς ρωτήσουν όταν φέρνανε δικαστές και νόμους και θεσμούς και πολιτεύματα και στρατούς ακόμη ξένους για να μάς βάλουν στην χοάνη τού αντίχριστου νεοταξίτη. Είμαστε όμως εμείς που θυμόμαστε τις θυσίες και τα ελληνικά αίματα. Γνωρίζουμε την ιστορία μας.

Μάς αρέσει να διαφεντεύουμε τον τόπο μας, τούς ναούς μας. Και ακόμη μάς αρέσει να διοικούμε την οικουμένη δίχως μισελληνικά ψοφίμια δίπλα μας. Μάς λένε Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές και ξέρουμε δύο λέξεις πολύ καλά. Ελλάς και Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Σάλος στην Ολλανδία: 461.000 ευρώ για έναν φράκτη στο “εξοχικό” του βασιλιά Αλέξανδρου στην Ελλάδα

willemalex

Η ολλανδική κυβέρνηση ξόδεψε 461.000 ευρώ για την κατασκευή ενός φράκτη στην θερινή κατοικία του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου στην Ελλάδα. Η κοινή γνώμη ζητά εξηγήσεις…
H κυβέρνηση της Ολλανδίας πλήρωσε 461.000 ευρώ για την ανέγερση έναν φράκτη γύρω από την παραθαλάσσια βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου στη νότια Ελλάδα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RTL News, πυροδοτώντας σφοδρές επικρίσεις από μέσα ενημέρωσης και απαιτήσεις να δοθεί μια εξήγηση.

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Παπαδημούλη, ρε βρωμερό πολιτικό υποκείμενο δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για δυο παιδιά που τα έχουν πυροβολήσει να κάνεις τέτοιες δηλώσεις;

papadimoulis

Ρε καραγκιόζη Παπαδημούλη, ρε βρωμερό πολιτικό υποκείμενο δεν ντρέπεσαι για δυο παιδιά που τα έχουν πυροβολήσει να κάνεις τέτοιες δηλώσεις;
Και γαιδούρια να ήταν θα έπρεπε να κλαίγαμε.  Δυο παιδιά αναγκάζονται και σκοτώνουν άλλα δυο παιδιά για τη μάστιγα των αναβολικών και αντί να κάνεις μια δήλωση για τα ναρκωτικά και τις ουσίες εσυ κάνεις δηλώσεις για ΝΑΖΙ;
Είστε αμετανοήτοι!
Γι αυτό ρε βρωμερό πολιτικό υποκείμενο δεν πρόκειται να κυβερνήσετε ΠΟΤΕ!
Σ.Χ 
Διαβάστε τη δήλωση του Παπαδημούλη
Παπαδημούλης: Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά…

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ- ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ; ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

μαρ

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 51χρονου σε ξενοδοχείο στο Λαγανά, πριν λίγες μέρες, μετά από διαπληκτισμό με Πολωνούς τουρίστες, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ,καταγγέλλει την κυβέρνηση που «ανέχεται και προωθεί το σάπιο μοντέλο τουρισμού στο όνομα του κέρδους» και επισημαίνουν …
«Πριν λίγα χρόνια, επίσης στο Λαγανά, είχαμε τη δολοφονία νεαρού τουρίστα μετά από καυγά που έγινε με οδηγό ταξί, ενώ κατά καιρούς ακούμε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στο Λαγανά, είτε να τσακώνονται ομάδες νεαρών τουριστών, είτε να προκαλούνται υλικές ζημιές σε μαγαζιά και οχήματα, είτε άλλα αίσχη που σε καμιά περίπτωση δεν τιμούν την κοινωνία του νησιού μας.
Το γεγονός με τον σκοτωμένο συνάδελφο, ουσιαστικά φέρνει στην επιφάνεια τη “μπόχα” από τη σαπίλα ενός συστήματος που στο όνομα του κέρδους δεν υπολογίζουν καμία ανθρώπινη αξία, ούτε την ίδια τη ζωή.

EKTAKTO: ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΟ “ΜΑΓΑΖΑΚΙ” ΔΕΝΔΙΑ(ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

KRISIS

Υποπτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ μέσα στον Αύγουστο με δυσμενείς μετακινήσεις δεξιών αξιωματικών…
Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΝΔ Γεωργατζής Δημήτριος μετακινείται από Δ/νση Ασφάλειας Αττικής στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Προϊστάμενος.
Επίσης ξαναπάει στη ΓΑΔΑ ο Κώστας Μιχαιρίνας. Από Κλάδο Τάξης/Α.Ε.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
Κάνουν προιστάμενο στον κλάδο Ασφαλείας τον  Τζοίτη Αλκιβιάδη.
Ξαναπαίρνουν τους επιτελείς Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις μετακινήσεις.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΦΗΒΕΣ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ


symaia

Δύο Γαλλίδες που υποπτεύονταν πως ήταν υποψήφιες για να πάνε για τζιχάντ στην Συρία, συνελήφθησαν την Τρίτη 19 Αυγούστου σύμφωνα με το γαλλικό μέσο ενημέρωσης ”RTL”. Οι έφηβες γυναίκες βρίσκονται υπό αστυνομική επιτήρηση από την Τρίτη στα πλαίσια μίας προκαταρκτικής έρευνας για συμμετοχή ανθρώπων σε  τρομοκρατικές οργανώσεις

Έσφαξαν δημόσια Αμερικανό δημοσιογράφο οι τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους»Την Τρίτη κυκλοφόρησε ένα βίντεο από το «Ισλαμικό Κράτος» που δείχνει τον δημοσιογράφο James Wright Foley να σφάζεται από τους τζιχαντιστές, ενώ φέρεται να εξαφανίσθηκε πριν από δύο χρόνια στη Συρία.

Η Ρεπούση ... ξαναχτυπά για τις Γενοκτονίες!


Μέσω twitter η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση απαντά στα όσα υποστηρίζουν οι 38 βουλευτές της ΝΔ για τις Γενοκτονίες.
Μέσω twitter η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση απαντά στα όσα υποστηρίζουν οι 38 βουλευτές της ΝΔ για τις Γενοκτονίες.

Μέσω twitter η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση απαντά στα όσα υποστηρίζουν οι 38 βουλευτές της ΝΔ για τις Γενοκτονίες. «Αντί σχολίου για την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ παραπέμπω στο Α. ΛΙΑΚΟΣ

Ρωσία: Υπάρχει «Plan B» για διέλευση του South Stream από την Ελλάδα


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής επιχειρηματικής εφημερίδας Vzglyad υπάρχει «Plan B» της ρωσικής εταιρίας φυσικού αερίου Gazprom, για τον αγωγό South Stream, το οποίο προβλέπει διέλευση του αγωγού από την Ελλάδα και την Τουρκία, για να φτάσει σε Ιταλία και Αυστρία, σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί τελικά η υφιστάμενη συμφωνία με τη Βουλγαρία.

Στον αέρα η εθνική ασφάλεια - Εκτός ελέγχου η αεροφωτογράφηση για το Εθνικό Κτηματολόγιο!Η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού φρόντιζε να απαλειφθούν από τις φωτογραφίες όλες οι επίμαχες και επικίνδυνες περιοχές, οι οποίες αν παρέμεναν θα εξέθεταν τη χώρα σε απρόβλεπτους κινδύνους για την ασφάλειά της.Γραφει: Ειδικός συνεργάτης
Άλλη μια "περίεργη" σύμβαση φαίνεται πως υπέγραψε η συγκυβέρνηση με την ανάθεση έργου σε ξένη εταιρεία με έδρα την Γερμανία. Το πρόβλημα έγκειται όμως ότι η επεξεργασία αερο-φωτογραφιών θα γίνετε από προσωπικό εκτός ΕΕ και συγκεκριμένα κάπου στην Ασία.Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η ΣΕΡΒΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


10624582_745803968810833_8849782967676029284_nΜε τον εκβιασμό της προόδου των απαιτούμενων κριτηρίων για την ένταξη μιάς υποψήφιας χώρας στην Ευρωπαική Ένωση, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, απαιτούν από τη Σερβία πλήρη υιοθέτηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Ελληνικά Μιράζ 2000 «εγκλώβισαν» οπλισμένα Τούρκικα F-16 επί 19 λεπτά!!


iamge1
Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι γιατί Ελληνικά Μιράζ 2000 (Εγκλώβισαν)Τούρκικα οπλισμένα μαχητικά που παραβίασαν το Ελληνικό FIR Ανακοίνωση Γενικού Επιτελείου: Παρενόχληση Μαχητικών μας από τα Ελληνικά αεροπλάνα.

Χαμός στο twitter. Το Χωνί ανάγκασε τον Άδωνις να παραδεχθεί ότι είπε ψέματα στη Βουλή!


Όλα ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου 2014  όταν σε συζήτηση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και με την περίπτωση της Αργεντινής στο επίκεντρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:
«Σήμερα η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή που έχει 10.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα».
Την περασμένη Κυριακή, η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ κατήγγειλε για προπαγάνδα τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεδομένου ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα σήμερα είναι 16.000 δολάρια (και όχι 27.000) και από τα στοιχεία δεν φαίνεται τριπλάσιο της Αργεντινής!

«Οι εκατοντάδες γκουέρνικες των λαών της Μέσης Ανατολής»


«Οι εκατοντάδες γκουέρνικες των λαών της Μέσης Ανατολής»

 
Ιωάννης Δραγάτης
Διαβάζω σε ενημερωτικά sites «Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμός για τον αποκεφαλισμό on camera του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley,

Η απορία μου είναι η εξής. Τώρα σοκαρίστικαν και αποτροπιάστικαν οι της παγκόσμιας κοινότητας; Οι παγκόσμιοι εγκληματίες και γενοκτόνοι αυτών των τρομοκρατικών ουαχαμπιτικών οργανώσεων απο το 2011 στη Συρία έχουν ξεκινήσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίες. Έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες γκουέρνικες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Άρα αυτή η έκπληξη και ο αποτροπιασμός έρχεται με καθυστέρηση τουλάχιστον τριών χρόνων.

Τα πάνω – κάτω στο ασφαλιστικό – Όλοι σε ένα Ταμείο, τέλος οι πρόωρες και είσπραξη εισφορών από ιδιώτες


τα-πάνω-κάτω-στο-ασφαλιστικό
- Για ποιους ασφαλισμένους και σε ποια Ταμεία αλλάζουν όλα - Ο υπολογισμός της σύνταξης θα γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλους τους ασφαλισμένους
- Ανοίγει ο δρόμος για κατάργηση των πλασματικών ετών για τους εργαζόμενους
- Θα πληρώσουν το “μάρμαρο” όσοι δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης
Μια μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Μελετών φέρνει τα πάνω-κάτω στο ασφαλιστικό για ακόμη μια φορά.
Η μελέτη θα παραδοθεί στα χέρια του αρμόδιου υπουργού Εργασίας μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση του νέου ασφαλιστικού που αναμένεται να ισχύσει μέσα στον επόμενο χρόνο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” στην έκθεσή του το ΚΕΠΕ προτείνει την δημιουργία ενός Ταμείου που θα είναι ουσιαστικά το ΙΚΑ στο οποίο θα ενταχθούν όλα τα υπόλοιπα και τα οποία ουσιαστικά θα λειτουργούν ως ανεξάρτητοι λογαριασμοί.
Ο υπολογισμός της σύνταξης θα γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλους τους ασφαλισμένους
Επί της ουσίας θα υπάρχουν τρία εσωτερικά “ταμεία” το ΙΚΑ, τον ΕΤΑΑ μαζί με μέρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τέλος ο ΟΓΑ.

Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές από δω και πέρα θα αρχίσουν να καταβάλλονται κάθε μήνα, ενώ θα ξεκινήσει η εφαρμογή της ανταποδοτικότητας των εισφορών με τη διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ειδικά στο επίπεδο των αυτοαπασχολούμενων.

Η μεγάλη αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω για χιλιάδες ασφαλισμένους θα είναι ο ενιαίος τρόπος υπολογισμού της ηλικίας συνταξιοδότησης, κάτι που θα καταργήσει μεν την πολυνομία, αλλά ουσιαστικά θα ανοίξει το δρόμο για την κατάργηση της αναγνώρισης των πλασματικών χρόνων για χιλιάδες εργαζόμενους, αλλά και αρκετών χρόνων επιπλέον εργασίας χια χιλιάδες ακόμη που δικαιούνται πρόωρη συνταξιοδότηση.
Θα πληρώσουν το “μάρμαρο” όσοι δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης
Οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι όσοι έχουν κατοχυρώσει αλλά δεν έχουν θεμελιώσει το δικαίωμα συνταξιοδότησης.
Ταυτόχρονα στην έκθεση του ΚΕΠΕ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προβλέπετε η διασύνδεση του ΚΕΑΟ με το TAXIS έτσι ώστε να έχουν τα Ταμεία πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία των ασφαλισμένων (για τις σχετικές κατασχέσεις – προφανώς) και αυτό μέχρι οι ασφαλιστικές εισφορές να μπορούν να εισπράττονται από την εφορία το 2017, ενώ εκτός απ” το ΚΕΑΟ θα μπορούν να εμπλέκονται στην είσπραξη των εισφορών και ιδιωτικές εταιρείες.
newsit.gr

Σκόπια: Η Ελλάδα δεν θέλει τη λύση στο όνομα


σκόπια-η-ελλάδα-δεν-θέλει-τη-λύση-στο-όνομα
Αύγουστος 19, 2014. Σκόπια.
Σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα  «Ούτρινσκι Βέσνικ», ο υπουργός Άμυνας του νοτιοσλαβικού κράτους και πρώην διαπραγματευτής στον ΟΗΕ, Ζόραν Γιολέφσκι δήλωσε ότι η χώρα του ακολουθεί πιστά μια στάση αρχών στο ζήτημα της ονομασίας.
«Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της χώρας μας για εντατικές συνομιλίες υψηλού επιπέδου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και τις αιτήσεις για τη διαπραγμάτευση διαφόρων διμερών συμφωνιών, που θα συμβάλουν  στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αρχίζουν να τίθενται νέες αξιώσεις από την άλλη πλευρά».
«Η θέση μας είναι σαφής και ορατή. Υπάρχει η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα έχει παραβιάσει την Ενδιάμεση Συμφωνία, παρόλο που υπήρχε αίτημα να μην το πράξει.
Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα αρνείται το διάλογο και  δεν επιζητεί την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας», είπε ο Γιολέφσκι, υπονοώντας, σαφώς, στην παραχώρηση από την Ελλάδα του ονόματος ‘Μακεδονία’ και με ότι αυτό συνεπάγεται.

The Hellenic Information Team

Ισλάμ: Ο ακήρυχτος θρησκευτικός πόλεμος και το κρεσέντο στρουθοκαμηλισμού της Δύσης

ισλάμ-ο-ακήρυχτος-θρησκευτικός-πόλεμος-και-το-κρεσέντο-στρουθοκαμηλισμού-της-δύσης
Χιλιάδες μουσουλμάνων εξτρεμιστών από την Ευρώπη τον Καύκασο και τα Βαλκάνια σπεύδουν να ενταχθούν στις τρομοκρατικές οργανώσεις των φανατικών στην Συρία και στο Ιράκ. Το πρόβλημα, το ξεκίνημα αυτού του θρησκευτικού πολέμου εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει μέσα στα στενά σύνορα της Μέσης Ανατολής του Ιράκ και της Συρίας.. Ήδη το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ευθέως την Τουρκία ότι θα «απελευθερώσει» την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο χάρτης με τα δυνητικά του σύνορα περιλαμβάνει σχεδόν όλη την Ευρώπη.
Προ ημερών τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους σε μάχες με στρατιώτες του Λιβάνου σκότωσαν αρκετούς στρατιώτες μέσα στο έδαφος του Λιβάνου, ενώ έφτασαν να ανοίξουν πυρ ακόμα και εις βάρος γνωστών μουσουλμάνων κληρικών που έσπευσαν στη περιοχή προκειμένου να μεσολαβήσουν για την εξεύρεση μιας λύσης.

ΟΗΕ: 4-5.000.000 οι μεταναστες στην Ελλαδα εως Δεκ 2015!

παράνομοι μετανάστες στους δρόμους του Τελ Αβίβ
Εμεις τι κανουμε ; Πως ετοιμαζομαστε ; Δημητρης Καμμενος
ΠΠ
Δημοσίευμα απο το Παρόν
δημοσίευμα-από-το-παρόν
olympia.gr

ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκε η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο

ηπα-ολοκληρώθηκε-η-καταστροφή-των-χημικών-όπλων-της-συρίας
Το απόθεμα των συριακών χημικών όπλων που είχε παραδοθεί από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ «εξουδετερώθηκε» στο κατάστρωμα του αμερικανικού πολεμικού πλοίου USS Cape Ray στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Το χημικό οπλοστάσιο είχε μεταφερθεί στο πλοίο μετά τη συμφωνία του Σεπτεμβρίου του 2013 με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας και η καταστροφή τους με υδρόλυση ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου. 

Τα «βάουτσερ» της ντροπής: θησαυρίζουν οι μεσάζοντες….

τα-βάουτσερ-της-ντροπής-θησαυρίζουν-οι-μεσάζοντες
Πάνω από το 40% των πόρων του Ευρωπαϊκού Kοινωνικού Tαμείου πηγαίνει σε «πιστοποιημένους» μεσάζοντες για «κατάρτιση» προς όφελος «των κλειστών επαγγελμάτων» στο χώρο και εις βάρος των πραγματικών δικαιούχων, των ανέργων και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων που είναι ο προορισμός των πόρων αυτών… Μια διαρκής λεηλασία των πόρων του ΕΚΤ…ένα διαρκές αίσχος και σκάνδαλο για το πολιτικό σύστημα της χώρας που δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφό. 
Το τελευταίο καιρό ένα μπαράζ προγραμμάτων με στόχο την ανάσχεση της ανεργίας όπως έχει ανακοινωθεί, βρίσκεται σε εξέλιξη .

Έαν η φωτογραφία είναι αυθεντική, υπάρχει πρόβλημα!


poutin-isis
Το ΙSIS έχει κάνει ήδη την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα…
Η μαύρη σημαία του τζιχάντ σε εκδήλωση της, υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ, συριακής αντιπολίτευσης στην πλατεία… Κλαυθμώνος Misha
σσΟ: ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ; Ποσά χρόνια βρίσκονται εδώ; Τι ενέργειες έχουν κανει εις βαρος της χώρας; Τι θα κανει τωρα η συγκυβέρνηση όταν μια τέτοια επικίνδυνη ναζιστικη οργάνωση δρα στην Αθήνα;
Αναμένουμε…
olympia.gr

Ρωγμές στο «φράγμα»!

Φράγμα Νεα Μάκρη 24 Μαρτιου

Ένας ,επί μακρόν, παρατηρητής της ελληνικής πραγματικότητας, μετά το κίνημα των αγανακτισμένων, διαπιστώνει πλέον μια ύφεση της αγωνιστικότητας του Έλληνα πολίτη σε ό,τι αφορά τουλάχιστον αυτή την ίδια τη δημοκρατία στην οποία προσβλέπει , η οποία όμως καθημερινά αποδυναμώνεται και ακυρώνεται από λογής-λογής επιβουλές .

Απανωτές εκτιμήσεις χαστούκια για την τουρκική οικονομία


απανωτές-εκτιμήσεις-χαστούκια-για-την-τουρκική-οικονομία
 Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ  Απανωτές είναι οι αρνητικές εκτιμήσεις για το μέλλον της τουρκικής οικονομίας στο σκηνικό μετά τις Προεδρικές εκλογές: Πρώτα ήρθε η εκτίμηση του οίκου  Fitch που ανεφέρε σε ανακοίνωσή του ότι αναμένεται να συνεχιστεί ο πολιτικός κίνδυνος στην Τουρκία ,γεγονός  το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει σε μια υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Ακολούθησε μόλις τώρα η  προειδοποίηση του οίκου αξιολόγησης Moody’s ότι η Τουρκική οικονομία θα παραμείνει ‘εύθραυστη’ και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις έως και τις Βουλευτικές εκλογές του 2015′

Οι Αμερικανοί θέλουν τον Νταβούτογλου για πρωθυπουργό της Τουρκίας


«Ένα σημαντικό όνομα από το κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- AKP, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι ο πραγματικός διοργανωτής της εκστρατείας που ξεκίνησε στον Τύπο, κοντά στον τρέχοντα Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας ότι  το κυβερνών κόμμα θέλει τον Υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου ως ηγέτη», γράφει η τουρκική εφημερίδα ‘Αϊντινλίκ’.Πηγή προσκείμενη στο AKP, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Ahmet Davutoğlu, στη θέση του πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι η σταθερή στάση του Ερντογάν να μεταβεί στην προεδρία έκανε τις ΗΠΑ να βλέπουν την Τουρκία με νέα οπτική γωνία και το όνομα του Νταβούτογλου ήρθε στην ημερήσια διάταξη.

Όταν η Ελλάδα είχε 007 > Ο Βασίλης Ντερτιλής με τον Κάρατζιτς στη φλεγόμενη Βοσνία


Image
Οι αποστολές του Βασίλη Ντερτιλή στα φλεγόμενα Βαλκάνια έχουν αφήσει εποχή. Οι ιστορίες που λέγονται γι΄ αυτές τις “μοναχικές” επιχειρήσεις του Έλληνα “007” είναι πολλές. Κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι γνώριζε ή γνωρίζει το περιεχόεμενο εκείνων των αποστολών. Ο Βασίλης Ντερτιλής ήταν πολύ καλός στη δουλειά του και αυτό σημαίνει ότι έλεγε πάντα όσα έπρεπε να πει. Κι εκεί που έπρεπε.

ΚΙ' ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ!

“Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”.
Χίλια χρόνια οι τσέτες σε σφαζουν ραγιά, αλλα τα λαδωμενα αφεντικά σου σε ταΐζουν με τον μπαμπούλα για να παραμένεις πειθήνιο σφαχταρι.

Στην έκδοση των πολεοδομικών αδειών για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους των Αθηνών προχωρεί το υπουργείο Υποδομών έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών κατά της κατασκευής του από πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).