Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

7 λόγοι για να τρώμε ηλιόσπορους καθημερινά


Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινή μας διατροφή με διάφορους τρόπους.

“Παπαδημούλη, πολιτικό τέρας, άσε τον Στάλιν και μάθε ότι ο θείος μου ήταν Ελασίτης και έχυσε αίμα για την ελευθερία. Οι Σγουρέοι δεν ξεχνούν…”-Νέο μήνυμα ποταμός του αδερφού του δολοφονημένου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

sgouros-giannis2

“Με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Γιάννης Σγουρός απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλησχετικά με όσα υποστήριξε για τον αδικοχαμένο αδερφό του Κώστα.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ
Γιάννης Σγούρος προς Dimitris Papadimoulis
7 ώρες ·
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΚΙΣΤΑΝ….!
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
‘Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ε????
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
**’Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.
ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΤΟ .
1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
2. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.
3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
4. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
5. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΛΑΣΙΤΗΣ
6. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ
7. ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 6980006808. ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΟΙ ΣΓΟΥΡΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ……..

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ηλικιωμένο ζευγάρι είδε το χάρο με τα μάτια στο σπίτι τους στην Ελληνοαλβανική παραμεθόριο – Οι διαρρήκτες τον πυροβόλησαν…με την καραμπίνα του !

filiates

Αντιμέτωποι με δύο οπλισμένους κουκουλοφόρους, ήρθαν δύο ηλικιωμένοι, στο σπίτι τους, στο ακριτικό χωριό Κώτσικα Φιλιατών, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραυματίσουν τον 76χρονο ιδιοκτήτη, πυροβολώντας τον… με καραμπίνα στο πόδι.

ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ 1964. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ


1dpa26a
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ως γνωστό, όπως άλλωστε προκύπτει και Ιστορικά, ο τόπος μας γέννησε τους μεγαλύτερους ήρωες, αλλά συγχρόνως και τους πλέον ειδεχθείς προδότες.
Και φυσικά κάποιοι, σε εποχές που η αλήθεια έλαμπε και η πληροφόρηση ήταν άμεση και όχι ελεγχόμενη και φιλτραρισμένη με βάσει τα πολιτικά συμφέροντα και τις ίντριγκες, κατακεραυνώθηκαν από το Λαϊκό ανάθεμα και τα ονόματά τους στιγματίστηκαν από το όνειδος και την περιφρόνηση . Ακόμη και σήμερα αιώνες μετά, η αναφορά σε αυτούς προξενεί αποτροπιασμό και απέχθεια.

Φανατική μουσουλμάνα από τη Βρετανία δηλώνει ότι θέλει να αποκεφαλίσει Αμερικανό ή Βρετανό όμηρο [εικόνες]


Νέος σάλος στη Βρετανία από την αποκάλυψη
μουσουλμάνας βρετανικής καταγωγής ότι θέλει να αποκεφαλίσει Αμερικανού ομήρους. Αυτοί είναι οι ισλαμιστές που εξέθρεψαν οι δυτικές χώρες νομίζοντας ότι θα τους χρησιμοποιήσουν για όσο θέλουν.

Πολεμικές προετοιμασίες από τους Τούρκους > Θα κτυπήσουν Ελλάδα και Κύπρο


6697764

Αντώνης Κακαράςimages  Αντώνης Κακαράς,  Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και μέλος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)

Είναι σαφές πλέον πως κάτι ετοιμάζεται στο Αιγαίο.

Κάτι σοβαρό, επικίνδυνο και ασύμφορο βέβαια για την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Και τούτο από τις επαναλαμβανόμενες «εξόδους» ερευνητικών σκαφών της Τουρκίας, παρά τις μέχρι σήμερα συμφωνίες για μη πρόκληση έντασης στο Αιγαίο και αφ’ ετέρου από την κινητικότητα του ΝΑΤΟ πάλι σε θέματα που σχετίζονται με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις που επηρεάζουν τη συνοχή της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του αμαρτωλού Συμφώνου.

Εδώ θα προσεγγίσουμε το ζήτημα του Αιγαίου. Η θάλασσα, ο βυθός της και το υπέδαφός του είναι η σημερινή αλλά βασικά η αυριανή πηγή πλούτου, με τον οποίο θα επιβιώσει ο άνθρωπος. Και αυτός ο πλούτος δεν είναι μόνον τα ψάρια και τα ορυκτά. Το Αιγαίο λοιπόν είναι ο πνεύμονας ζωής για την Ελλάδα.

Συνηθίζεται να αποκαλούμε ΄΄ορατή απειλή εξ ανατολών΄΄ όλες τις διεκδικήσεις των Τούρκων που στρέφονται κατά κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (δηλαδή αυτών που με τίποτα δεν πρέπει να διαπραγματευόμαστε).
Εάν συγκρίνει κανείς την απειλή αυτή με τις καινοφανείς «ασύμμετρες» στις οποίες κατ’ απαίτηση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ έχουν ήδη στραφεί τα πάντα, τότε αντιλαμβανόμαστε πόσο λάθος τακτική ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις όπως και παλιότερα με τον κομμουνιστικό «κίνδυνο».

Κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας κινδυνεύουν επομένως:

·Κατ’ αρχήν από την Τουρκία και το ΄΄στρατιωτικό-οικονομικό κατεστημένο΄΄ που την ελέγχει,

·Από τρίτες χώρες και οργανισμούς (κύρια τις ΗΠΑ, και το ΝΑΤΟ) που δε σέβονται ούτε υπολογίζουν τις διεθνείς Συνθήκες- Συμβάσεις που έχουν κατοχυρώσει αυτά μας τα δικαιώματα,

·Από την έλλειψη σταθερής και αμετακίνητης, πατριωτικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων στα ζητήματα τα αποκαλούμενα ως ΄΄ελληνοτουρκικές διαφορές΄΄ και

· Από την πεποίθηση των κυβερνώντων κομμάτων που μεταφράζεται και ως εξωτερική πολιτική ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ παρέχουν εγγυήσεις και ασφάλεια στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Έτσι αποδυναμώνεται η άμυνά μας.

Όλες οι ελληνοτουρκικές διαφορές περιέχουν διεκδικήσεις της Τουρκίας ενώ απολύτως καμία εκ μέρους της Ελλάδας.
Επομένως η οποιαδήποτε συζήτηση και ρύθμιση, θα σημαίνει εκ προοιμίου από την πλευρά της Ελλάδας υποχώρηση σε κάποια σημεία.

Οι Τούρκοι θέλουν δικά τους όλα από τη μέση γραμμή (25ο μεσημβρινό περίπου) και ανατολικά.

Εκτός από τα νησιά εκείνα που «αναφέρονται με το όνομά τους στις Συνθήκες και τις Διεθνείς Συμφωνίες με τις οποίες παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της δικής μας κυβέρνησης διατυμπανίζεται η θέση πως, συζητήσιμο είναι μόνον το θέμα της υφαλοκρηπίδας.

Χωρίς να εξηγεί το αυτονόητο πως πλήθος άλλων θεμάτων επηρεάζονται ή προκύπτουν από την όποια ρύθμιση της υφαλοκρηπίδας.

Τονίζουμε το πολύ σοβαρό θέμα πως γραμμές βάσης, χωρική θάλασσα, αποκλειστική οικονομική ζώνη, εναέριος χώρος και γκρίζες ζώνες θα καθοριστούν οπωσδήποτε μαζί με την υφαλοκρηπίδα αφού η νομική τους σχέση είναι αδιάρρηκτη.

Οι Τούρκοι από το 1974 και μετά κατάφεραν με την υποστήριξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και τηνυποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων στόχους που διαφορετικά θα κατακτούσαν μόνο με πόλεμο.

Μια ματιά σ’ αυτούς είναι χρήσιμη.

·Επίσημη παραδοχή και αναγνώριση από Πρωθυπουργούς μας (Σημίτη και Μητσοτάκη ενώ για το νυν Πρωθυπουργό δεν μπαίνει καν ζήτημα μη παραδοχής) πως έχουν δικαιώματα στο Αιγαίο. Τούτο σημαίνει πως δέχτηκαν ότι πρέπει να προσδιοριστούν και κατοχυρωθούν αυτά στους Τούρκους.
Έτσι προχώρησε και συνεχίζεται η ΄΄διερευνητική συζήτηση΄΄ μεταξύ εκπροσώπων των υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών.

·Την άποψη (που την προβάλλουν υπερασπίζοντάς τους και οι Αμερικανοί) πως οι Έλληνες έχουν όλα τα νησιά στο Αιγαίο και αυτοί τίποτα (αρχή του ΄΄ζωτικού χώρου΄΄ που πρόβαλλε και ο Χίτλερ).
Έτσι προκύψανε οι «γκρίζες ζώνες» και έτσι καταγράφονται και στους επίσημους αμερικανικούς χάρτες, που χρησιμοποιούνται στο ΝΑΤΟ κλπ

·Εξαφάνιση από τους ίδιους χάρτες των συνόρων στη θάλασσα στο Ανατολικό Αιγαίο, καίτοι από αρχές του ’50 τα είχαν αποδεχτεί.

·Αμφισβήτηση με παραβιάσεις εθνικής εναέριας περιοχής στη ζώνη από 6 μέχρι 10 μίλια και πάνω από τις «γκρίζες ζώνες».

·Να μην επεκτείνουμε μέχρι 12 μίλια που δικαιούμαστε την Αιγιαλίτιδα ζώνη από 6 που έχουμε σήμερα. Η χώρα μας δεν το έχει κάνει αυτό ούτε καν στην ηπειρωτική Ελλάδα, το Ιόνιο και την Κρήτη, όπως αυτοί στη Μεσόγειο και το Βορρά. Τέτοια λεβεντιά δηλαδή.

·Να τροποποιήσουμε (υπερυψώσουμε) αεροδιαδρόμους για τα πολιτικά αεροπλάνα κατ’ απαίτησή τους με αποτέλεσμα να μπορούν ελεύθερα να διέρχονται τα πολεμικά τους από κάτω.

Μέχρι τότε οι αεροδιάδρομοι ήταν νοητός φραγμός από Τουρκία προς Ελλάδα.

Επίσης να καταργήσουμε άλλους αεροδιαδρόμους με τα αντίστοιχα ισχυρά οικονομικά οφέλη που πέρασαν βέβαια στην πλευρά της Τουρκίας.

·Να παραδοθεί η ΄΄ευθύνη΄΄ άμυνας του Αιγαίου (αλήθεια, προστασίας του από ποιους;) στην αρμοδιότητα του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, ήτοι σε Αμερικανό ο οποίος κατά περίπτωση εκχωρεί το δικαίωμα αυτό και σε Τούρκο διοικητή. Λύκοι δηλαδή φιλάνε το μαντρί ενώ οι δικοί μας φύλακες τρέχουν σε πολέμους ενάντια άλλων λαών για ξένα συμφέροντα. Τις μέρες αυτές παρουσιάζεται και σ’ αυτό το θέμα κινητικότητα με επισκέψεις νατοϊκών παραγόντων.

·Να αρνούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας συμμετοχή σε ασκήσεις σε περιοχές, ό,που περιλαμβάνονται νησιά των οποίων αμφισβητούν το δικαίωμά μας για εξοπλισμό και άμυνα (Λήμνος, Άη Στράτης κ.λ.π.). Έτσι γίνονται ασκήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και εμείς τις αποφεύγουμε «διαμαρτυρόμενοι» με τον τρόπο αυτό.

Τους τιμωρούμε δηλαδή με αποχή από ΄΄φαγοπότι΄΄ με δικά μας εδέσματα.

Εάν θεωρήσουμε ως εκπαίδευση και φαγοπότι τις Νατοϊκές ασκήσεις. Εκεί καταντήσαμε δηλαδή. Αντί να τους σιχτιρίσουμε.

Η παρατηρούμενη κινητικότητα για τις αποκαλούμενες ΄΄ελληνοτουρκικές διαφορές΄΄ εκτιμάται πως οφείλεται:

·Στις πιέσεις όσων ενδιαφέρονται να κλείσουν τα θέματα αυτά, για να μπορέσουν να ασχοληθούν με επενδύσεις και εκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου.

·Στην όρεξή τους για επενδύσεις στην Τουρκία, που είναι μια εκτεταμένη αγορά υπό ένταξη μάλιστα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το τελευταίο σημαίνει για μερικούς πλούσια κοινοτικά προγράμματα, ήτοι εκμετάλλευση πόρων και απομύζηση από την εργασία δεκάδων εκατομμυρίων υπάκουων «πάμφθηνων» Τούρκων. Ο Άγγλος Πρωθυπουργός μάλιστα δεν κρύβει την ανυπομονησία του όπως και οι Αμερικανοί για ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ.

·Στον απρόσκοπτο έλεγχο του ίδιου χώρου ως κρίσιμου στρατηγικά για τη διέλευση αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από Ανατολή προς Ευρώπη. Ο χώρος Ελλάδα- Τουρκία- Κύπρος είναι πολύ σοβαρός για τις ανάγκες των ομάδων ισχύος των ΗΠΑ- Αγγλίας κ.λ.π. (δηλαδή των ιμπεριαλιστών του Δυτικού κόσμου και της Νέας Τάξης πραγμάτων για να χρησιμοποιήσουμε την μοντέρνα ορολογία) προς περικύκλωση της Ρωσίας και έλεγχο περιοχών ενέργειας και δρόμων ροής φυσικών πόρων.

·Στην αξιοποίηση του Αιγαίου ως βασικού άξονα προς το Βορρά (μέσω Θεσσαλονίκης, Καβάλας κ.λ.π.) όπου εγκαθίστανται οι νέες Αμερικανικές βάσεις και οπλικά συστήματα σε χώρες του τέως Συμφώνου της Βαρσοβίας.
·Στο ότι οι συνομιλίες των εκπροσώπων των υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών, που διεξάγονται με ελάχιστους γνώστες του περιεχομένου τους (μέγας ο κίνδυνος από τη μυστική διπλωματία), έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και μάλλον είναι έτοιμοι για ΄΄συνυποσχετικό΄΄ και προσφυγή στη Χάγη.

Οι Τούρκοι οφείλουν να σταματήσουν τις απειλές για πόλεμο (το περίφημο casus belli), ενώ ο λαός μας πρέπει να τις μετράει, αλλά να τις γράφει και εκεί που πρέπει.

Και αυτό γίνεται καλύτερα όταν, οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται εδώ έτοιμες και εμψυχωμένες να υπερασπιστούν την πατρίδα μας, ενώ οι δικοί μας κυβερνήτες να ενημερώσουν τη Βουλή και το λαό για τις συζητήσεις και τη μυστική διπλωματία. Είναι δικαιώματά μας αυτά που συζητούν και δεν έχει καμία κυβέρνηση και ποτέ ανοιχτή επιταγή για τη διαπραγμάτευσή τους.

Κάτι ακόμα σε σχέση και με το Κυπριακό. Διαφαίνεται πως η ενδοτικότητα των κυβερνήσεων της Ελλάδας στην Κύπρο, είναι αποτέλεσμα όχι μόνον της πάγιας πολιτικής των κυβερνητικών κομμάτων ειδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά και υπόσχεσης (ίσως και μυστικής συμφωνίας) των Αμερικανών και Τούρκων.
Έτσι εξηγούνται και οι δηλώσεις Τούρκου προηγούμενου αρχηγού ΓΕΕΘΑ (του ισχυρότερου προσώπου στην Τουρκία) πως, σε μία εβδομάδα μετά την λύση του Κυπριακού, όλα τα θέματα Αιγαίου θα έχουν λυθεί.
Αλλά και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε δηλώσει στις αρχές του 2003 πως, εάν το Κυπριακό λυνόταν με βάση το σχέδιο Ανάν, «…τότε επίκειται εντός του 2003 συμφωνία των δύο πλευρών επί του θέματος της υφαλοκρηπίδας».

Ήταν προφανώς μια συγκαλυμμένη προσπάθεια επηρεασμού υπέρ του απαράδεκτου σχεδίου Ανάν, έδειχνε όμως και πόσο είχαν εν κρυπτώ προχωρήσει οι συνομιλίες των δύο χωρών χωρίς καμία ενημέρωση Βουλής και ελληνικού λαού.
Τέλος είναι πολύ εμφανές πως ανεξάρτητα της τελικής λύσης προωθείται η ιδέα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με γενναίο μερίδιο αμερικανικών εταιριών.

Η επαγρύπνηση είναι απαραίτητη και για ένα ακόμα λόγο.

Οι λύσεις που απεργάζονται, δεν έχουν πισωγύρισμα. Θα είναι ουσιαστικά απώλεια και των υπολοίπων κεκτημένων στην Κύπρο και επαναχάραξη των συνόρων της Ελλάδας.

*Ο Αντώνης Κακαράς, είναι απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ, συγγραφέας έξι βιβλίων με τελευταίο τη “Λίστα του Τσαγκάρη”. Είναι Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και μέλος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)

ΠΗΓΗ

Νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Αχμέτ Νταβούτογλου


neos-prwthypoyrgos-ths-toyrkias-o-axmet-ntaboytogloy
Νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας θα είναι ο μέχρι πρότινος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, όπως αναμενόταν.
Ο Νταβούτογλου θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν τόσο στην αρχηγεία του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, αλλά και στη θέση του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας.
Οι αποφάσεις ελήφθησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.
«Προτάθηκαν πολλοί υποψήφιοι, αλλά έπρεπε να εκλέξουμε έναν και αυτό το κάναμε με μια αντίληψη που θέτει υπεράνω όλων την ενότητα του κινήματός μας» είπε και τόνισε ότι «υπήρξαν κάποιοι που προσπάθησαν να σπείρουν τη διχόνοια μέσα στο κόμμα μας. Υπήρξαν μάλιστα τέτοια σενάρια στα μέσα ενημέρωσης», επεσήμανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και προσέθεσε: 
«Η πραγματική δοκιμασία για τον νέο αρχηγό και το κόμμα μας αρχίζει μετά το συνέδριό μας την 27η Αυγούστου. Πιστεύω ότι θα περάσουμε από αυτήν τη δοκιμασία με ενότητα και ότι το κόμμα θα αγκαλιάσει τον νέο αρχηγό του».
 
Μία μέρα αργότερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα αναλάβει επισήμως καθήκοντα προέδρου της δημοκρατίας και την 29η Αυγούστου αναμένεται να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Νταβούτογλου.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/377350/neos-prwthypoyrgos-ths-toyrkias-o-axmet-ntaboytogloy#ixzz3B3CLCGSL

Ο Χαρδούβελης καλείται στο ΣτΕ "για συμμόρφωση" με την απόφαση ακύρωσης των περικοπών


Image
Πρώτα το εξώδικο και τώρα κλήση του υπουργού Οικονομικών στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ. Η ΠανελλήνιΑ Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών κλιμακώνει τις ενέργειές της για να υποχρεώσει την κυβέρνηση είτε να εφαρμόσει την απόφαση ακύρωσης των περικοπών του ΣτΕ ,είτε να ανοίξει τα χαρτιά της για τις προθέσεις της.

«Μην περιμένετε μέχρι η Τζιχάντ να φθάσει στο κατώφλι σας». Δραματική επιστολή Ιρακινής χριστιανής προς τους πολιτικούς της ΔύσηςΗ παρακάτω ανοιχτή επιστολή είναι από μια νεαρή χριστιανή της
Ασσυριακής Εκκλησίας, που μένει στην Αυστρία και η οποία, για προφανείς λόγους, επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη και απευθύνεται προς τους Αυστριακούς πολιτικούς, μέλη του κοινοβουλίου και άλλα λεγόμενα πολύ σημαντικά πρόσωπα:
Αγαπητοί ...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, είναι το προοίμιο εκείνων που οι Ευρωπαίοι θα πάθουν στο εγγύς μέλλον»!


μοσουλη1
«Τα δεινά που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα είναι το προοίμιο εκείνων που, οι Ευρωπαίοι και οι Δυτικοί Χριστιανοί, θα υποφέρουν επίσης στο εγγύς μέλλον».

Τι θα ζητήσουν οι Αμερικανοί απο τον ΥΕΘΑ και τι θα πάρει ώς ανταλάγματα;


Για τις ΗΠΑ αναχωρεί σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσκεκλημένος του Αμερικανού ομολόγου του, Τσακ Χέιγκελ

Αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ λέει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλογών


Το ένα χαράτσι μετά το άλλο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων!
Αιχμηρή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών απέστειλε ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλογών της χώρας, Βασίλης Αλεξανδρής, χαρακτηρίζοντας τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων ως αντισυνταγματικό. Στην επιστολή σημειώνεται ότι το οικονομικό επιτελείο αγνόησε το στοιχείο της φοροδοτικής ικανότητας των φορολογουμένων, με συνέπεια η φορολόγηση να καταλήγει απροκάλυπτα σε δήμευση της περιουσίας των πολιτών.
olympia

GUARDIAN :”Η Βία του Κράτους” #Graham #Ferguson #FergusonShooting

Martin Luther King FERGUSON MISSOURI
Gary Younge
aristeroblog
Το 1966, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ξεκίνησε την εκστρατεία του κατά των ρατσιστικών διακρίσεων στο Σικάγο και διαπίστωσε ότι οι προσπάθειές του εξουδετερώνονταν από το βίαιο όχλο και από έναν ραδιούργο δήμαρχο. Περιθωριοποιημένος από το κατεστημένο της πόλης, μπορούσε να αισθανθεί ότι η μη-βία, τόσο ως τακτική όσο και ως ζήτημα αρχής, είχε αρχίσει να  ξεθωριάζει μεταξύ των οπαδών του. «Χρειάζομαι βοήθεια για να επικοινωνήσω αυτήν τη μέθοδο», έλεγε. «Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την πίστη τους στο Κατεστημένο

Ετσι πλουτίζουν με τα λεφτά σου κοροϊδο…90εκ πουλησε ο Σάλλας την ΑτΕ Ins.που του χάρισαν !


netakias : Ετσι πλουτίζουν με τα λεφτά σου κοροϊδο…90εκ έδωσε ο Σάλλας την ΑτΕ Ins.που του χάρισαν !netakias
Πριν πάμε στην ΑτΕ μια σύντομη Ιστορία για το πως πλουτίζουν κάποιοι ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ !
Τρεις μήνες πριν τις εκλογές του 2004 ο Σημίτης με τότε υφυπουργό Πάχτα έψαχναν «να σώσουν τις θέσεις εργασίας» και να πουλήσουν το ορυχείο της Χαλκιδικής…Δυστυχώς «δεν έβρισκαν αγοραστή» και έτσι «αναγκαστικαν» να πουλήσουν τα αποθέματα χρυσού αξίας πολλών δις για μόλις 11εκ Ευρω στον Μπόμπολα. Μετά «ανακαλύπτουν» από ανεξάρτητη εταιρεία ότι τα μεταλλεία αξίζουν 600εκ και το 2007 ο Μπόμπολας πούλησε μόλις το 30% των μεταλλείων για 178εκ.€ . Πρόκοψε.
Πειν δυο χρόνια το καλοκαίρι του 2012, πριν καλά μετρηθούν οι σταυροί στις καλπες, ο Σαμαράς «δεν μπορούσε να βρει αγοραστή» για να σώσει τις θέσεις Εργασίας» της Αγροτικής Τράπεζας και «αναγκάστηκε» να πουλήσει την ΑτΕ για μόλις 90εκ.. Δηλαδή δεν μπορούσαν να βρουν περισσότερα για την τράπεζα που έχει το 90% τις καλλιεργήσιμης γης της χώρας σε υποθήκες !
Πριν από μερικές ώρες ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ένα κλάσμα της παλαιάς Αγροτικής Τράπεζας πουλήθηκε στη ERGO 90,1 εκατ. ευρώ !
Πρόκοψε το παιδί του Αντρεά, Μιχάλης Σάλλας
Κοροϊδο Ελληνα !

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ! 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 480πΧ

thermopyles-1Το στενό των Θερμοπυλών αποτελούσε ανέκαθεν την κύρια αμυντική τοποθεσία στον άξονα εισβολής Βορρά- Νότου στην Ελλάδα. Στην περιοχή έχουν λάβει χώρα δεκάδες μάχες, αρχικά μεταξύ Θεσσαλών και Φωκέων, αργότερα μεταξύ Ελλήνων και Περσών, Ρωμαίων και Ελλήνων, Ελλήνων και Τούρκων, Αυστραλών και Γερμανών, το 1941.

«Αυτοί γιατί δεν χωράνε στο αντιρατσιστικό»; 38 βουλευτές της ΝΔ δεν το ψηφίζουν λόγω Ποντίων

αυτοί-γιατί-δεν-χωράνε-στο-αντιρατσιστικό-38-βουλευτές-της-ΝΔ-δεν-το-ψηφίζουν-λόγω-ποντίων
Οι Γενοκτονίες των Ποντίων δεν χωράνε στο αντιρατσιστικό νομοσχεδιο που περνάει από τη Βουλή η κυβέρνηση κι αυτό προκαλεί την “ανταρσία” 38 βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι με επιστολή τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το μπλοκάρισμα του οποίου πέρυσι είχε καταφέρει ο τότε γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος , ξαναπερνά τώρα και προβλέπει πολύ ορθά ποινικές κυρώσεις για όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων αλλά παραδόξως αφήνει απ΄ έξω τις Γενοκτονίες Ποντίων,Αρμενίων ,Ελλήνων και άλλων ιστορικών κατορθωμάτων των Τούρκων. Το ερώτημα είναι γιατί;

Suddeutsche Zeitung: Ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να γίνει «μπούμερανγκ» για την κυβέρνηση


ο-ένφια-μπορεί-να-γίνει-μπούμερανγκ-για-την-κυβέρνηση
Στα «απρόβλεπτα» του ΕΝΦΙΑ αναφέρεται σημερινή ανταπόκριση της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung από την Αθήνα, σημειώνοντας ότι ο φόρος ακινήτων θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «μπούμερανγκ» για την κυβέρνηση.

Μ. Χαρακόπουλος: Να αποσυρθεί το αντιρατσιστικό από το β΄θερινό τμήμα της βουλής


xarakopoulos
Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά την επιστολή των 38 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά με την οποία ζητείται παρέμβασή του προκειμένου να υπάρχει ίδια αντιμετώπιση της άρνησης της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής με την άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, πιστεύω ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί από το β΄ θερινό τμήμα της βουλής και να συζητηθεί στην Ολομέλεια. Έτσι κάθε βουλευτής θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη συνείδησή του και την ιστορία».

To τελευταίο καλοκαίρι των απελπισμένων και η φούσκα του ελληνικού τουρισμού

kefalogianni84
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ … ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΝ!!!(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ) Aπό τον Τζιμ Ανταμς
Oι ταλαίπωροι Έλληνες πολίτες εγκατέλειψαν την Αθήνα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Από σήμερα κιόλας οι διακοπές της απελπισίας τελειώνουν για εκατομμύρια συμπολίτες μας και το μαρτύριο οδηγείται πλέον στην οδυνηρή ολοκλήρωσή του.
Η μαζική έξοδος έδωσε την ψευδαίσθηση ότι οι Ελληνες βρήκαν λεφτά και πήγαν διακοπές.
Στη πραγματικότητα επρόκειτο για τους τελευταίους σπασμούς του νεκρού.
Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, τουλάχιστο ας το γλεντήσουμε.

Άφεση αμαρτιών σε όσους διοίκησαν «αμαρτωλές» δημοτικές επιχειρήσεις


ντροπή-και-αίσχος-μόνο-χρηματική-ποινή-στον-74χρονο-που-παρενόχλησε-16χρονη
Του Σπύρου Δημητρέλη Άφεση αμαρτιών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους διοίκησαν στο παρελθόν δημοτικές επιχειρήσεις οι οποίες καταχρεώθηκαν και τα σχετικά χρέη μεταφέρθηκαν στους οικείους δήμους.
Με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που έγινε δεκτή από το υπουργείο

Δείτε τις μαρμάρινες Σφίγγες της Αμφίπολης σε όλο τους το μεγαλείο


δείτε-τις-μαρμάρινες-σφίγγες-της-αμφίπολης-σε-όλο-τους-το-μεγαλείο
Σε όλο τους το μεγαλείο αποκαλύφθηκαν οι Σφίγγες, που βρέθηκαν στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη και οι οποίες είναι φτιαγμένες από μάρμαρο Θάσου.  Το ύψος των αγαλμάτων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού, είναι 1μ45 ενώ με τις κεφαλές υπολογίζεται ότι θα έφτανε περίπου τα 2μ.00.

Κάλεσμα ισλαμικού ηγέτη να ενταχθούν οι νέοι στον Ισλαμικό Στρατό

κάλεσμα-ισλαμικού-ηγέτη-να-ενταχθούν-οι-νέοι-στον-ισλαμικό-στρατό
Ο ηγέτης ενός εκ των δύο μεγαλύτερων ριζοσπαστικών ισλαμικών κοινοτήτων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Μπιλάλ Μπόσνιτς κάλεσε τους νέους άνδρες της πατρίδας του να ενταχθούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και στο «τζιχάντ» που διεξάγει στο Ιράκ και τη Συρία, όπως αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Ντνέβνι Άβαζ (Dnevni Avaz) του Σαράγεβο. Το κάλεσμα αυτό του Μπόσνιτς προς τους νεαρούς μουσουλμάνους της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης βιντεοσκοπήθηκε στη διάρκεια ομιλίας προς υποστηρικτές του, στην περιοχή Κάζιν της βορειοδυτικής Βοσνίας.

Πειραιώς σε Πρωθυπουργό: «Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου»

Πειραιώς Σεραφείμ
Ἐξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ, Ἡ ἐντός τοῦ θέρους καί ἀπό τό τμῆμα διακοπῶν τῆς Βουλῆς ψήφιση τοῦ Σχεδίου Νόμου «Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου» μᾶς ἀναγκάζει ἐσπευσμένως νά Σᾶς ἀπευθύνομε τήν παρούσα, διαμαρτυρόμενοι ἐντόνως ἐκ προσώπου τοῦ εὐαγοῦς Κλήρου καί τοῦ φιλοχρίστου λαοῦ τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱ. Μητροπόλεως, διά τήν μή πρόβλεψη στό ἄρθρο 3 τοῦ συγκεκριμένου Σχεδίου Νόμου τῆς κακόβουλης ἄρνησης ἤ ἐκμηδένισης ἱστορικῶν γεγονότων πού ἀναφέρονται στίς γενοκτονίες τοῦ Ποντιακοῦ καί Μικρασιατικοῦ Ἑλληνισμοῦ, τῶν Ἀρμενίων καί τῶν ἄλλων ἐθνοτήτων, πού κατακρεουργήθησαν ἀπό τήν Τουρκική θηριωδία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ;


angela-merkel

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς από την γειτονική Τουρκία σχετικά με το νέο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών τηλεφωνιών συνδιαλέξεων, φαίνεται έχουν πολύ περισσότερες διστάσεις από όσες έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα.

Ταφόπλακα στο #Success_Story η έκθεση της CITI. Πανικός στο Μαξίμου !

άς. ·
samaras antonis, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,Αντώνης Σαμαράς Συγκλονιστικό το Russia Today: Στην Ελλάδα οι άνθρωποι απλά δολοφονούνται: Η νέα βοήθεια της ΕΕ δεν σταματά την εξαθλίωση

“Κόβει” την πρόβλεψη για το ελληνικό ΑΕΠ η Citi

Οριακή ανάπτυξη θα εμφανίσει η Ελλάδα το 2014, σύμφωνα με τις νέες, χαμηλότερες προβλέψεις της Citi.
Ειδικότερα, ο οίκος υπογραμμίζει ότι η ανάκαμψη στο ΑΕΠ β’ τριμήνου κατά 1% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, βασίστηκε πιθανότητα στην ισχυρή τουριστική σαιζόν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απόρρητος φάκελος για την Αμφίπολη υπήρχε και στην ΕΥΠ!

Amfipolis-600x300

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο τάφος της Αμφίπολης είχε απασχολήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού.

Και όμως το “Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι” ήταν βίλα οργίων

little

Εκατομμύρια παιδιά ανά το κόσμο μεγάλωσαν με το “Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι”, έργο της Laura Ingalls Wilder που προσαρμόστηκε στη μικρή οθόνη…
Σαράντα χρόνια μετά τη πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς το 1974, αποκαλύπτεται ότι έμπνευση πίσω από τα βιβλία ήταν μια βίλα οργίων.
Στα χειρόγραφα απομνημονεύματά της, η Laura Ingalls Wilder δεν περιέγραφε ευτυχισμένες στιγμές χαράς και αγάπης, αλλά σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, ερωτικά τρίγωνα και εκτός ορίων συμπεριφορές υπό την επήρεια αλκοόλ.