Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗΑΘΗΝΑ 25-8-2014.

Συσκέπτονται, συνομιλούν και μεθοδεύουν την συνεργασία τους τα κομματικά μορφώματα τής αστικής δημοκρατίας. Αναφέρονται στους τρόπους που θα συγκολλήσουν την κεντροδεξιά πολυκατοικία, αυτήν που έκανε ρημαδιό την Πατρίδα μας, προσερχόμενη στα νεοταξικά μνημόνια. Και από την άλλη πλευρά, τα έτερα δουλικά τού ντόπιου νεοταξισμού, αυτά τής κεντροαριστεράς, βάζουν το δικό τους μυστρί στην επιδιόρθωση και τη συγκόλληση τής δικής τους επιχείρησης κατεδαφίσεως.

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη πρόκληση να ζώνουν κοινωνικές, οικονομικές και εθνικές φλόγες τον λαό μας, με τούς ολετήρες τού Ελληνισμού να κάνουν σκέψεις για εκλογή προέδρου τής δημοκρατίας και παραμονή τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας στο κεφάλι μας. Να καταπολεμιέται και να γίνεται αντικείμενο πολιτικής προπαγάνδας η Ορθοδοξία μας ανάλογα με τα συμφέροντα των πολιτικάντηδων και τις εντολές των σιωνιστών δανειστών. Να κατεβαίνουν τα ιερά εθνικά μας σύμβολα σε μεγάλες γιορτές τής χριστιανοσύνης στις πύλες τού έθνους μας που μάς γυρεύουν οι μισέλληνες που μάς περιτριγυρίζουν. Αλλά οι ψευτορωμιοί να βάζουν στο σημάδι τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και την Εθνική μας Ταυτότητα.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στους ψεύτικους ταγούς και τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα συνείδηση βαθιά στον ελληνικό λαό. Έχουμε μια κατοχική πολιτική διοίκηση που θέλει τον λαό μας διαιρεμένο, τρομοκρατημένο, ηττοπαθή και παραδομένο στους σχεδιασμούς για μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, δίχως εθνική συνείδηση, δίχως φυλετική αλληλεγγύη, απαιτήσεις και διεκδικήσεις. Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το κλίμα, τα κόμματα τής σάπιας αστικής δημοκρατίας που θέλουν να στηρίξουν ο ένας τα ρημάδια τού άλλου, φέρνουν στην βουλή το αντιρατσιστικό, δηλαδή ανθελληνικό νομοσχέδιο, που ποινικοποιεί τη σκέψη και την αντίδραση στον εποικισμό τής λαθρομετανάστευσης.

Το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προκάλεσε την δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση των ποντιακών συλλόγων, όπως αυτού τής Αργούς που αναφέρεται στην πλήρη απουσία ποινικών και πολιτικών ευθυνών ενάντια στα κομματικά μορφώματα που αρνούνται την Ποντιακή Γενοκτονία από τούς Τούρκους. Την ίδια στιγμή το εν λόγω νομοσχέδιο κάνει ρητή μνεία σε άλλα «ολοκαυτώματα», ενώ οι δράσεις ισλαμιστών σε Ασία και Αφρική σε βάρος χριστιανών δεν γίνονται αφορμή προσεκτικότερων σκέψεων. Οι Πόντιοι αδερφοί μας έκαμαν λόγο για δικτατορικό – φασιστικό νομοσχέδιο και για ζερβούς αναρχοφασίστες. Αναφέρθηκαν στην τροφοδότηση τού φαινομένου τού λαθροεποικισμού και στην άρνηση τής οικονομικής ενίσχυσης ποντιακών συλλόγων από δημοτικές αρχές επειδή δεν δέχονται ως μέλη αλλοδαπούς.

Δεξιοί και Αριστεροί και μεσαίοι πολιτικάντηδες επιπλέον νοιάζονται για το πώς θα περιορίσουν την άνοδο και πως θα ανακόψουν την δυναμική πορεία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πέραν ωστόσο από τις συνεργασίες των κομματικών τους ψευτοδημοκρατικών μορφωμάτων, έχουν την συνεπικουρία των εντολέων τους μέσα από διάφορους μη κυβερνητικούς τάχα οργανισμούς. Οργανισμοί σαν την διαβόητη «Ανθρώπινα Δικαιώματα Πρώτα» που δεν ανησυχεί φυσικά για τα εγκλήματα τού Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, αλλά για την άνοδο τού Εθνικισμού στην Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή και στην Ουγγαρία με το Γιόμπικ. Και έτσι έβγαλε σχετική έκθεση αναφοράς στους δήθεν κινδύνους.

Και τι δεν είδαμε σ’ αυτήν την έκθεση. Για σχέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών με αξιωματικούς τού Ελληνικού Στρατού που είχαν τάχα συνεργαστεί με τούς Γερμανούς στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι και για χρηματοδότηση νεοδημοκράτη επιχειρηματία τής ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή για στολές των μελών της και συμβουλές σωστού κυνηγιού τάχα των λαθρομεταναστών.

Τα δε ελληνόφωνα ΜΜΕ φρόντισαν να αναμασήσουν τις ομολογημένες από «μάρτυρες» μπούρδες, αλλά δεν είπαν λέξη για την παραποίηση τού εθνικού μας συμβόλου στο πανηγύρι τού μοναστηριού τής Παναγίας τής Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη τον δεκαπενταύγουστο. Εκεί η ελληνική σημαία αντικαταστάθηκε από κάποια κομμάτια υφάσματος με δύο κάθετες λωρίδες, μπλε και άσπρη και τον σταυρό να απουσιάζει. Γιατί αυτό εξυπηρετεί την Τουρκία. Και γιατί όταν μια χώρα είναι κατακτημένη και διαλυμένη, από τα πρώτα σημεία που πέφτουν είναι η σημαία τής χώρας.

Λοιπόν, καιρός να τελειώνουμε με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ενσκήψει στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Η λύση είναι η αποκατάσταση τής Εθνικής μας Κυριαρχίας και η Ισχυροποίηση τού Εθνικού μας Κράτους. Για να αποκτηθεί η ελευθερία μας, η μόνη και ενδεδειγμένη οδός είναι η Ενότητα των Ελλήνων, η διαφύλαξη των Παραδόσεων και τής Εθνικής μας Ταυτότητος και η σύμπλευση που παρέχει η άνοδος τού Εθνικού Φρονήματος στην Εξουσία τής Πατρίδος μας.

Η Ελλάς ενώνει, σε αντίθεση με τα κόμματα τού «συνταγματικού τόξου» που κομματιάζουν την Πατρίδα και διαιρούν τούς Έλληνες. Η δυναμικότητα και η ζωντάνια τής Πατρίδος είναι το ασφαλές έδαφος για την εξόντωση των μισελλήνων και την δημιουργικότητα των Ελλήνων. Η δε πολεμική αρετή αποτελεί το ισχυρό αντίδοτο και την φυσική ροπή τού λαού μας ενάντια στην ηττοπάθεια και την μικρότητα που σκορπούν οι «φρόνιμοι» και οι «πολιτικά ορθοί». Κατά συνέπεια η μόνη Ελληνική Ιδέα που εκφράζει την Φυλή μας σε όλη την αλήθεια και τη φύση της, ο Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει αναμφισβήτητα Ελλάδα Ενωμένη και Καθαρή.

Οι ρωγμές τού ψευτορωμέϊκου όχι απλώς δεν θα διασωθούν, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνουν σκόνη που θα την εξαφανίσει ο δυνατός αγέρας τής Ελληνικής Φυλής. Τα Εθνικά και τα Θρησκευτικά μας Σύμβολα, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μας είναι οι ασφαλείς πυλώνες που θα δώσουν την ώθηση για τον Νέο Πολιτισμό και το Νέο Τράνεμα τού Έθνους μας. Η ανάπτυξη τής Πατρίδος και η ενίσχυση τού γεωπολιτικού της ρόλου είναι έργο των Ηγεμονικών Ελλήνων που επιβάλλουν τα Ελληνικά Δίκαια και Συμφέροντα, των Ελλήνων που φτιάχνουν την Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα με την αδάμαστη θέλησή τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συνελήφθη ο υπαίτιος της κακοποίησης έξι σκυλιών στην Καβάλα

koutavi-660

Για κακοποίηση των έξι σκυλιών του συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καβάλα 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, συμφωνα με το seleo, προχθές το απόγευμα, αστυνομικοί, έπειτα από καταγγελία, εντόπισαν στο διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε ο 58χρονος, έξι σκυλιά σε κατάσταση υποσιτισμού και αφυδάτωσης.
Από τη διερεύνηση του περιστατικού, προέκυψε ότι ο δράστης είχε εγκαταλείψει τα σκυλιά, κλειδωμένα στο διαμέρισμα, τουλάχιστον προ 15νθημέρου, χωρίς τροφή και νερό, θέτοντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Τα έξι σκυλιά παρελήφθησαν από το φιλοζωικό σωματείο Καβάλας προκειμένου να τους παρασχεθεί κτηνιατρική περίθαλψη και φιλοξενία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως δηλητηρίαση, κρέμασμα, πνιγμός, κάψιμο, ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές.
Οι πολίτες που αντιλαμβάνεται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές

Η επίθεση στην τουρκική πρεσβεία στη Μόσχα


Η προσέγγιση της Τουρκίας με το Αζερμπαϊτζάν και η στάση της υπέρ των θέσεων του κράτους αυτού, στη διένεξη που έχει με την Αρμενία, ώθησε έναν Ρώσο πολίτη αρμενικής καταγωγής να μπει, μέρα μεσημέρι, στην πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα και να αρχίσει να πυροβολεί.

Ιντιάνα Τζόουνς, μυστικά κονδύλια και μπίζνες εκατομμυρίων πάνω από τον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης


Η παρωδία Ιντιάνα Τζόουνς της Αμφίπολης είναι μια παλιά ιστορία. Για την ακρίβεια ξεκινάει όταν ο Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού.
Τότε κάποια νεοδημοκρατικά λαγωνικά αρχαιoλόγοι-μια γυναίκα για την ακρίβεια-ενημέρωσε τους αρμόδιους ότι κάπου στην βόρειο Ελλάδα κρύβεται ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σήμανε συναγερμός. Μόνο που η αρχαιολόγος για τους δικούς της λόγους έδινε λάθος συντεταγμένες.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΒΥΟ


η ισλαμιστική οργάνωση που δρα στην πόλη Αrish πρωτεύουσα της επαρχίας του Β.Σινά Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Tην Τετάρτη στο Β Σινά της Αιγύπτου στην πόλη Sheikh Zuweid βρέθηκαν τα αποκεφαλισμένα σώματα 4 ανδρών που είχαν απαχθεί όπως δήλωσαν οι αρχές ασφαλείας.

Cranberry: Το superfood με τα σημαντικά οφέλη στην υγεία και στην ομορφιά σας!

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού εκατομμύρια Έλληνες λόγω του ΕΝΦΙΑ


Γράφει ο Γιάννης Λινάρδος Οργή λαού σε ολόκληρη την Ελλάδα λόγω του ληστρικού φόρου, ΕΝΦΙΑ, όπου εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους και τραβάνε τα μαλλιά τους όταν μπαίνουν στο σύστημα Taxis του υπουργείου οικονομικών.

Στο τοίχο «στήνει» τον Σημίτη η Αρχαιολόγος Σουβαλτζή…

«Ο Μέγας Αλέξανδρος ζει μέσα στο υπόγειο τάφο που η κυβέρνηση Σημίτη δεν μου επέτρεψε να μπω. Μαζί με άλλα 5 άτομα ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 1989 και οι έρευνες διήρκεσαν έως Ιανουάριο του 1995» ...

...χαρακτηριστική και η δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου: «Το θέμα δημιουργούσε εθνισμό στους Έλληνες και έπρεπε να πέσουν οι τόνοι».»

Η γνωστή αρχαιολόγος αποκαλύπτει το «μυστικό» που κρύβει ο τάφος της Αμφίπολης ενώ «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση Σημίτη για την διακοπή των ανασκαφών στην Αίγυπτο
Η Λιάνα Σουβαλτζή μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και στη Real News αποκαλύπτει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον τάφο της Αμφίπολης.

Όπως η ίδια επιμένει, «στην Αίγυπτο βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αλλά δυστυχώς χάθηκε η ευκαιρία να λάμψει η Ελλάδα παγκοσμίως μέσα από αυτόν τον σημαντικό θησαυρό».

Η ίδια η αιγυπτιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανακαλύφθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σε αντίθεση βέβαια με την ελληνική που όχι μόνο δεν επικρότησε και δεν στήριξε μέχρι τέλους την προσπάθεια της αρχαιολόγου αλλά της έβαλε και ανυπέρβλητα εμπόδια.

19 χρόνια μετά ο τάφος ρημάζει στην Αιγυπτιακή έρημο εξαιτίας των κακών χειρισμών πολιτικών προσώπων.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος ζει μέσα στο υπόγειο τάφο που η κυβέρνηση Σημίτη δεν μου επέτρεψε να μπω. Μαζί με άλλα 5 άτομα ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 1989 και οι έρευνες διήρκεσαν έως Ιανουάριο του 1995» ανέφερε η κα. Σουβαλτζή.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται «ξοδέψαμε πολλά χρήματα. Κόπους μιας ζωής. Ολόκληρη την περιουσία μας».

«Σταυρώνει» Σημίτη, Πάγκαλο – Γιατί σταμάτησαν οι ανασκαφές

Σοβαρές αιχμές για την κυβέρνηση Σημίτη και τον τότε πρωθυπουργό από την γνωστή αρχαιολόγο. Όπως ανέφερε στον Κώστα Χαρδαβέλλα «με σταμάτησε ο Σημίτης. Πήγα στον γενικό γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου και μου είπε ότι τον είχε επισκεφθεί το στέλεχος του ΚΚΕ Μοσκώφ που τότε ήταν μορφωτικός σύμβουλος στην πρεσβεία. Του ζήτησε να μην ανανεώσει την άδεια μου.»

Μάλιστα όπως η ίδια τονίζει «εκείνη την εποχή υπήρξε έντονο ενδιαφέρον με την ονομασία των Σκοπίων. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου: «Το θέμα δημιουργούσε εθνισμό στους Έλληνες και έπρεπε να πέσουν οι τόνοι».»

Κεφάλαιο Αμφίπολη

Η Λιάνα Σουβαλτζή απαντά στο ερώτημα γιατί χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια για να αναζητήσουν οι αρχαιολόγοι το μυστικό της Αμφίπολης.

«Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τις φατριές που τοποθετούνται στο υπουργείο Εξωτερικών και ελέγχουν τα πράγματα εξυπηρετώντας τους δικούς τους. Μη ξεχνάμε ότι οι ανασκαφές στην Αμφίπολη γίνονται χάρη στην προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού» είπε.

Όταν όμως ερωτήθηκε για τον τάφο της Αμφίπολης και τη σχέση του με τον Μεγάλο Αλέξανδρο η απάντησή της ήταν απόλυτη: «Σίγουρα δεν ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο. Ούτε στη Ρωξάνη ούτε στο γιο του. Από τη στιγμή που ο Κάσσανδρος τους δολοφόνησε χωρίς να δείξει κανένα απολύτως σεβασμό στα πρόσωπά τους όπως δεν έδειξε σεβασμό και στη μάνα του Αλεξάνδρου με ποια λογική θα έχτιζε ένα μεγάλο μνημείο προς τιμήν του;»

δείτε το βίντεο εδώ: Λ. Σουβαλτζή: Οι Εβραίοι, ο Σημίτης και ο Πάγκαλος με εμπόδισαν να αποκαλύψω τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου : http://www.youtube.com/watch?v=xBWLDFLU8jc

πηγη:http://veteranos.gr/

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ 563 ΛΑΘΡΟ! > Η χώρα στο έλεος των λαθροεισβολέων: 200.000 ισλαμιστές αναμένονται να μπουν στην Ελλάδα το επόμενο 12μηνο


H χώρα τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική
εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών τους οποίους προωθούν κυκλώματα εμπόρων ανθρώπων από την Τουρκία με την ελληνική δυνατότητα αντίδρασης στην αναχαίτιση των παραπάνω να είναι πρακτικά αδύνατη.

Οι έρευνες στο Ιόνιο, η Τουρκία και τα «παιχνίδια» της Αλβανίας


Δεν φτάνανε τα βάσανα με την οικονομική κατάσταση της χώρας, με ανοικτά θέματα με την Τουρκία στο Αιγαίο, τις ΑΟΖ, τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου, τις γκρίζες ζώνες στα νησιά μας, έρχεται τώρα και η Αλβανία να ανοίξει νέα πληγή στα θαλάσσια σύνορά μας στο Ιόνιο με την ποινικοποίηση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί το 2009, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ιστορία της συμφωνίας των δύο χωρών, η οποία ακυρώθηκε αργότερα από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας.

Ανίδεοι και ανήθικοι πολιτικοί, αποπροσανατολισμένοι πολίτες


Η πιο προοδευτική πράξη που επιβάλλεται να γίνει το διάστημα αυτό στην Ελλάδα από τους πολιτικούς μας είναι η ψήφιση της διάταξης που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκοκτονιών που υπέστησαν οι Έλληνες από τους Τούρκους και όχι η απαξίωση και καθύβριση εκείνων που υποστηρίζουν την ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης.

Ψάχνουν τωρα για πυρήνες ισλαμιστών στην Κρητη. Ποιοι; Αυτοι που όταν βεβηλωνόταν η συναγωγή στα Χανιά, έψαχναν νεφελιμ;


Οταν βεβηλωνόταν απο ισλαμιστές η συναγωγή στα Χανιά, οι δράστες ηταν “Βρετανοί”. Σαν αυτους τους “βρετανους” που αποκεφαλίζουν δημοσιογράφους. Όταν βεβηλωνοντουσαν εκκλησίες απο τους ισλαμιστές, δεν ασχολήθηκε κανένας. Όταν οι ισλαμιστές έσφαζαν 200,000 αθώους σε Συρια, Ιρακ και Λιβυη, παλι δεν ασχολήθηκε κανένας. Τωρα που εσφαξαν εναν δημοσιογράφο αμερικανό (οι 72 Συριοι δεν ειναι άνθρωποι προφανώς), θυμήθηκαν τους ισλαμιστικούς πυρήνες στην Κρητη.

Α, αλήθεια, εκείνοι οι ισλαμιστές που είχε κουβαλησει ο Παπανδρεου με τον Ραγκούση στη νομική, που μετα την “δικαίωση” τους συνελάμβαναν για βιασμούς και ληστείες, μετράνε;olympia

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Καθηγητές Πανεπιστημίου από την Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κύπρο, καθώς και Έλληνες διανοούμενοι, προσυπογράφουν υπόμνημα που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο, και κοινοποιείται στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τους Αρχηγούς των Πολιτικών κομμάτων, όλα τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων, όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, τον Πρόεδρο και τους Δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ανεφέρεται στα θέματα της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης – μόνο τα τελευταία εικοσιτετράωρα του Αυγούστου 2014 οκτακόσιοι παράνομοι λαθρομετανάστες εγκαταλείφτηκαν στο Αιγαίο από τούρκους δουλέμπορους και περισυλλέχθηκαν από τις Ελληνικές Λιμενικές αρχές.

A.Raskolnick : Αν είναι να το κάνεις, καν’το όπως ο Μένης.

·
Meni's Exit by OKTANA for My Pillow Book
Alexandros “Ishkandar” Raskolnick
Έκλεινε όπου να’ ναι, δυο χρόνια άνεργος. Από τον έκτο μήνα της ανεργίας του, μετά από πολλά τηλεφωνήματα σε παλιούς γνωστούς, συνεντεύξεις με κυνηγούς κεφαλών και πολλά άλλα που δεν ήθελε ούτε να τα θυμάται ούτε να τα σκέφτεται, είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα ήταν πολύ σκούρα.
Η γκρίνια στο σπίτι, άρχισε από τις πρώτες εβδομάδες. Η Έλλη είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να τον ξεπροβοδίζει μέχρι την πόρτα το πρωί και μετά να κάνει τα δικά της, μέχρι το βράδυ που εκείνος γύριζε κουρασμένος από τη δουλειά. Συνήθιζαν να ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και να συζητούν πάνω από το φαγητό της ημέρας περί ανέμων και υδάτων. Ύστερα έβλεπαν την ταινία που είχε πάντα διαλεγμλενη από νωρίτερα η Έλλη. Καμιά φορά τον έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, διαλυμένο από τον κάματο της ημέρας. Άλλες φορές παράταγαν την ταινία στη μέση κι έκαναν έρωτα στο πάτωμα. Κάπως έτσι περνούσε η γλυκιά ρουτίνα τους με μικρές εκδρομές μέχρι τη θάλασσα ή περιπάτους στο παρακείμενο δάσος μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Προκοπίου, τα σαββατοκύριακα.
Μετά που έχασε τη δουλειά του στην γερμανική αντιπροσωπεία που δούλευε -οι Γερμανοί τα μάζέψανε και φύγανε κι αυτοί με την οικονομική κρίση που μάστιζε τους πάντες και τα πάντα και τους κυνηγούσε όλους- ο Μένης βρέθηκε να είναι μέσα στα πόδια της Έλλης όλη μέρα, με τις εφημερίδες του απλωμένες πάνω στο φαρδύ τραπέζι της κουζίνας, ανοιγμένες στις σελίδες των αγγελιών∙ μαρκαρισμένες εδώ κι εκεί οι ελπίδες της ημέρας. Ελπίδες που συνεχώς λιγόστευαν, συνεχώς αποδεικνύονταν φρούδες, την ώρα που τα λεφτά της αποζημίωσης από την απόλυση, λιγόστευαν κι αυτά.
Κουτούλαγαν τώρα πια η μία πάνω στον άλλο και το σπίτι σαν να μην τους χώραγε και τους δύο μαζί. Άρχισαν οι μικροκαυγάδες, οι πικρές κουβέντες, μέχρι και που σταμάτησαν να βλέπουν μαζί και ταινίες. Ο ένας στις σκέψεις του η άλλη στις δικές της. Μια εκκωφαντική σιωπή, όπως θα έλεγαν κι οι λογοτέχνες, τους χώριζε∙ μια σιωπή που τη διέκοπταν που και που μόνο πικρόχολα σχόλια, σα μικρά ραπίσματα, στα πρόσωπα και των δυο τους, από τον έναν στην άλλη κι αντίστροφα.
Μετά τα εννιάμηνα, ο Μένης είχε παραιτηθεί. Δεν έψαχνε πια στα σοβαρά για δουλειά. Πούλησαν κοψοχρονιά το σπίτι στην τράπεζα και με τα λιγοστά λεφτά που πήραν από την εκκαθάριση του δανείου, πλήρωναν το νοίκι και τα έξοδα της διαβίωσής τους. Στον χρόνο επάνω, η Έλλη, πήρε λίγα από τα χρήματα που απέμεναν κι αγόρασε τη μεγάλη γκρι βαλίτσα. Μια ζωή ολόκληρη, έπρεπε να τη χωρέσει εκεί μέσα, είκοσι κιλά πράγμα. Τα κατάφερε. Είχε φύγει –χωρίς καυγάδες, μόνο με κρυμμένη τη λύπη της και με τη βαλίτσα των είκοσι κιλών -one way ticket για τον Καναδά, φιλοξενούμενη, για αρχή, στης αδελφικής της φίλης της Μαίρης, που είχε κανονίσει τα χαρτιά και τα ρέστα από πολύ νωρίτερα. Ο Μένης δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Είχε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας αυτά τα δύο χρόνια. Έλιωσε τα στραβοπατημένα του παπούτσια για να γυρνάει από γραφείο σε γραφείο, από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, να βρει ξεχασμένους φίλους, παλιούς γνωστούς. Είχε γρήγορα καταλάβει ότι απ’ όλους αυτούς κι από τις εφημερίδες δεν είχε να περιμένει σπουδαία πράγματα. Οι καλύτερες δουλειές δε φτάνουν ποτέ στον τυπογράφο για να γίνουν αγγελίες και να δημοσιευθούν στις εφημερίδες∙ από στόμα σε στόμα τις βρίσκεις τις καλύτερες δουλειές, τον συμβούλεψε μια μέρα ο Τάσος, ένας παλιός συνάδελφος που συνάντησε τυχαία κι ήπιαν μαζί έναν καφέ. Είχε μιλήσει όμως ήδη με όλους, ο Μένης. Δεν υπήρχε ελπίδα. Για τις λιγοστές δουλειές, προηγούνταν οι άλλοι που μαζεύονταν κάθε Σάββατο πρωί στο γραφείο του τοπικού βουλευτή. Ο Τάσος ήταν μέλος του κόμματος. Θα έβρισκε τον γραμματέα του κ. βουλευτή και θα του μιλούσε για την περίπτωσή του –το είχε υποσχεθεί.
Κράτησε την υπόσχεσή του ο Τάσος, και πράγματι κανονίστηκε το ραντεβού, ένα από εκείνα τα βροχερά Σάββατα του Νοεμβρίου.
Ο Μένης είχε σηκωθεί από το κρεβάτι βαρύς κι αδιάθετος, με έναν κόμπο στο λαιμό, το καθορισμένο Σάββατο. Ξυρίστηκε, διάλεξε το λιγότερο φθαρμένο πουκάμισο από την μικρή εντοιχισμένη ντουλάπα και φόρεσε τη γκρι γραβάτα με το λεπτό γαλάζιο μοτίβο, αυτήν που θεωρούσε την τυχερή του γραβάτα και που τη φορούσε πάντα στις συνεντεύξεις.
Πήγε την κανονισμένη ώρα στο γραφείο του βουλευτή. Η μικρή αίθουσα αναμονής ήταν γεμάτη κόσμο. Δεν αναγνώρισε κανέναν εκεί μέσα. Το μικρό γραφείο του γραμματέα δίπλα στη μεγάλη δρύινη πόρτα, άδειο. Αμήχανος βγήκε πάλι έξω. Πάτησε το κουμπί του ασανσέρ για να κατέβει από τον πέμπτο όροφο στο δρόμο, να πάρει λίγο αέρα.
Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ έπεσε πάνω στον κ. βουλευτή που εκείνη την ώρα ανέβαινε με τη συνοδεία του. Με τα γαλάζια γουρουνίσια στρογγυλά ματάκια του, ο κ. βουλευτής κοίταξε φευγαλέα τον Μένη που αμήχανος κρατούσε την πόρτα για να περάσει ο κοντόχονδρος φαλακρός πατέρας του έθνους, ακολουθούμενος από τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν από την αγάπη του λαού του.
Πισωπατώντας, ο Μένης, έκανε χώρο για να περάσει η κουστωδία, με τον πατερούλη ανάμεσα στους δύο σωματοφύλακες που τον πέρναγαν δυόμισι κεφάλια ο καθένας.
Ο Μένης μπήκε στο άδειο ασανσέρ που είχε πλημμυρίσει από την ακριβή κολόνια του γουρουνομάτη. Του ήρθε να ξεράσει, αλλά κρατήθηκε. Περπάτησε στον δρόμο, ρουφώντας καθαρό αέρα κι από τον τηλεφωνικό θάλαμο της παρακάτω γωνίας, πήρε τον γραμματέα για να τον ενημερώσει ότι ένας υψηλός πυρετός τον είχε κρατήσει κλινήρη. Ο γραμματέας του ευχήθηκε περαστικά με εγκαρδιότητα.
Έτσι περνούσε ο καιρός. Ο Μένης άνεργος, χρεωμένος και καταθλιμμένος ζούσε –τι ζούσε, δηλαδή, επιβίωνε ο Μένης, μόνος πια, σε μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα. Χρωστούσε τέσσερα νοίκια και έξι μηνών κοινόχρηστα κι η γκρίνια της σπιτονοικοκυράς που ζούσε από πάνω, στον δεύτερο, ήταν αφόρητη.
Κάτι αραιά μεροκάματα του ποδαριού που έκανε δεξιά κι αριστερά, τον κρατούσαν ακόμα εκτός των ορίων που οδηγούσαν στην εξαθλίωση, αλλά ήξερε ότι αυτή η κατάσταση δεν οδηγούσε πουθενά. Ναι, ο Μένης ήταν πια πεπεισμένος ότι το πράγμα δεν οδηγούσε πουθενά. Βουτηγμένος στην κατάθλιψή του, ήθελε να δώσει ένα τέλος στον μίζερο τούτον εφιάλτη. Του έλειπε η Έλλη, του έλειπε ο καναπές τους που τον είχε πουλήσει κι αυτόν κοψοχρονιά, του έλειπε η συλλογή με τις ταινίες τους, όλες αυτές οι εκατοντάδες DVD απ’ όπου η Έλλη διάλεγε κάθε φορά, την ταινία της βραδιάς -τότε. Του έλειπαν τα βιβλία του, τα ρούχα του, όλα τα πράγματα που είχε πουλήσει με το κιλό στον παλιατζή. Δεν είχε καταφέρει να αποσπάσει παρά δυο χιλιάρικα όλα κι όλα για όλα εκείνα τα αγαπημένα κτήματα πολλαπλάσιας αξίας.
Διάβαζε στα ψιλά των εφημερίδων για τους απελπισμένους αυτόχειρες που έπεφταν σαν σακιά από τις ταράτσες κι έσκαγαν πάνω στα βρώμικα πεζοδρόμια ή τους άλλους που τους έβρισκαν τουμπανισμένους στην άκρη του σχοινιού ή πράσινους από την κατάποση του φυτοφάρμακου και δεν μπορούσε να τους καταλάβει όλους αυτούς τους ανθρώπους -ούτε πώς ούτε γιατί αποφάσιζαν να φύγουν έτσι μόνοι από τον μάταιο τούτον κόσμο.
Μόνοι!
Αυτός την είχε πάρει την απόφασή του από αρκετό καιρό. Είχε ψάξει, είχε διαβάσει και είχε καταλάβει τη συνδεσμολογία. Δε δυσκολεύτηκε να βρει λίγη δυναμίτιδα, είχαν μπόλικη οι ψαράδες της περιοχής ούτε ήταν δύσκολο να φτιάξει τη μικρή βόμβα, στο μέγεθος ενός χοντρού πορτοφολιού που του χρειαζόταν για τη δουλειά του∙ την είχε έτοιμη και ήδη τακτοποιημένη στη μέσα τσέπη του σκούρου μπλε κουστουμιού που κρεμόταν σιδερωμένο στη μικρή εντοιχισμένη ντουλάπα.
Είχε δώσει και κωδική ονομασία στο σχέδιό του: «Η 25η Ώρα». Αν έβρισκε αρκετούς μιμητές στο παράδειγμα που ετοιμαζόταν να δώσει, μια μέρα καθόλου μακρινή, το ρολόι δεν θα έκλεινε τον κύκλο του για να ξεκινήσει να μετράει από την αρχή άλλη μια θλιβερή μέρα. Θα σταματούσε για λίγα δευτερόλεπτα παγωμένο κι αίφνης θα ξεκινούσε να μετράει μια νέα εποχή, αρχίζοντας το μέτρημα από την 25η ώρα. Έτσι τα είχε φτιαγμένα τα πράγματα, στο συννεφιασμένο μυαλό του, ο Μένης.
Ήταν πια έτοιμος! Είχε πάρει τηλέφωνο τον γραμματέα και είχε ζητήσει να δει τον κ. βουλευτή το ερχόμενο Σάββατο. Ήθελε να είναι το τελευταίο ραντεβού του κ. βουλευτού, μάλιστα. Ο γραμματέας δεν είχε ρωτήσει τον λόγο αυτής της παράξενης απαίτησης, ευχαρίστως όμως τον έβαλε τελευταίο στη λίστα των επισκεπτών∙ όλοι γκρίνιαζαν εφόσον τους έβαζε τελευταίους. Ήταν γνωστό -μόνο ο Μένης έδειχνε να μην το ξέρει- ότι τους τελευταίους στο πρόγραμμα, συνήθως δεν προλάβαινε να τους δει ο κ. βουλευτής. Έτσι περνούσαν τα Σάββατα, εκεί στην επαρχία…
Το ραντεβού ήταν λοιπόν λίγο αόριστο, αλλά πάντως θα γινόταν μετά τις τρείς. Ως τελευταίος στο σαββατιάτικο παιχνίδι του κ. βουλευτή, μετά από μια σειρά απελπισμένων ανθρώπων που, άλλους ο κ. βουλευτής τους ξεπετούσε σε λίγα λεπτά κι άλλους, για τους δικούς του λόγους, τους έβρισκε πιο ενδιαφέροντες και τους κρατούσε περισσότερο στο ιδιαίτερο γραφείο του.
Ήταν γνωστός και για τις προτιμήσεις του, ο κ. βουλευτής και την αδυναμία του στα όμορφα και δροσερά κορίτσια κι αν του τύχαινε καμιά ομορφούλα που να του γυάλιζε, δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία∙ και τότε το πρόγραμμα του γραμματέα τιναζόταν στον αέρα από τα παιχνίδια του προϊσταμένου του.
Μετά τις τρείς λοιπόν!
Αυτή τη φορά είχε ξυπνήσει από τις έξι, πριν φέξει και πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, ευδιάθετος, φρέσκος και χαρούμενος, αυτήν την τελευταία μέρα της ζωής του. Έφτιαξε καφέ κι άνοιξε το παράθυρο του δωματίου του. Κάθισε στη μοναδική καρέκλα, στο πλάι του μικρού πτυσσόμενου τραπεζιού που ήταν στριμωγμένο ανάμεσα στον τοίχο και στα πόδια του ημίδιπλου κρεβατιού του. Έπινε τον καφέ του με μικρές γουλιές και ετοιμαζόταν να ανάψει το πρώτο από τα τρία τσιγάρα της ημέρας, χαζεύοντας τους αστράγαλους των περαστικών που περνούσαν μπροστά από το διάπλατα ανοιγμένο παράθυρό του ημιυπόγειου διαμερίσματος.
Είχε φτάσει η «25η Ώρα» και με το πάτημα του πυροκροτητή, ο δείκτης του ρολογιού δεν θα μηδένιζε τη μέρα, θα την πήγαινε κάπου αλλού, πιο πέρα…
Καθόταν περασμένες τέσσερεις το απόγευμα και μόνος στον καναπέ του καθιστικού της αναμονής, βυθισμένος στις σκέψεις του.
Ο γραμματέας σιωπηλός στο γραφειάκι του ακριβώς απέναντι, προσηλωμένος, κάτι έγραφε σε ένα χοντρό τετράδιο. Η βαριά δρύινη πόρτα μισάνοιξε και μέσα από το άνοιγμα γλίστρησε μια αναψοκοκκινισμένη κοπέλα με λίγο τσαλακωμένο το γκρι της ταγιέρ κι ελαφρά αναστατωμένα τα μακριά μελιά μαλλιά της, με κατεβασμένα τα μάτια και μ’ έναν λεπτό μαύρο χαρτοφύλακα στο λεπτό λευκό της χέρι που έδειχνε να τρέμει ελαφρά.
Την ώρα που η κοπέλα, χωρίς να χαιρετίσει, με το βλέμμα πάντα χαμηλωμένο, κατευθυνόταν προς την έξοδο, ακούστηκε μέσα από το γραφείο η φωνή του κ. βουλευτή να καλεί μέσα τον γραμματέα του. Ο Μένης έμεινε μόνος στην αίθουσα αναμονής.
Σηκώθηκε όρθιος, έτοιμος από καιρό. Οι παλάμες του ήταν ιδρωμένες, αλλά μέσα του ήταν γαλήνιος και ανέπνεε με ηρεμία. Πλησίασε κοντά στην κλειστή μεσόπορτα και περίμενε.
Σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς το φανταζόταν ο Μένης, ο γραμματέας βγήκε για να του εκφράσει τη λύπη του κ. βουλευτού, επειδή δεν θα μπορούσε να τον δει εκείνη τη φορά.
Ο Μένης χαμογέλασε συγκαταβατικά κι εκεί που ο άλλος καθόλου δεν το περίμενε, παραμέρισε με δύναμη τον γραμματέα. Μπήκε με φούρια στο ιδιαίτερο γραφείο κλείνοντας με φόρα τη βαριά πόρτα πίσω του και με δύο μεγάλα βήματα έφτασε πάνω από τον κ. βουλευτή που εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο, ξαπλωμένος σταυροπόδι στην δερμάτινη πολυθρόνα του, πίσω από το δρύινο γυαλιστερό γραφείο.
Ο Μένης, αισθάνθηκε τον γραμματέα να ορμάει πίσω από την πλάτη του για να τον σταματήσει. Τόσο το χειρότερο για τον γραμματέα, σκέφτηκε ο Μένης έτσι που κοίταζε κατευθείαν μέσα στα απορημένα γουρουνίσια του μάτια, τον κ. βουλευτή, την ίδια ακριβώς στιγμή που πίεζε το κουμπί του αυτοσχέδιου πυροκροτητή του.
Κανείς από τους τρεις δεν πρόλαβε ν’ ακούσει τη δυνατή έκρηξη.
Πρώτη δημοσίευση: “25η ώρα” – μια ιστορία κάθε μέρα!

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Ρωσία-Εισαγωγή γαλακτοκομικών από τη Σερβία !


gala
netakias
ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !
Ρωσία-Εισαγωγή γαλακτοκομικών από τη Σερβία !
Η συγκυβέρνηση είναι πλεον απροκάλυπτα υποχείριο της Γερμανικής Πρεσβείας, πήρε μια απόφαση κατά των Ελληνικών Συμφερόντων, εν καιρό κρίσης, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΑ.
Κατέστρεψε την Αγροτική Παραγωγή που ήδη δέχεται την επίθεση των φόρων, διέλυσε την Τουριστική περίοδο από την Ρωσσία και τώρα έρχεται και τρίτη σφαλιάρα στην κτηνοτροφία και στο Ελληνικό Γάλα που θα μπορούσε να καλύψει το κενό της ζήτησης !
Προδότες ; Πουλημένοι ; Ανεπαρκεις ; Το εγκλημα είναι διαρκές !

Η Αίγυπτος αγνόησε το ΔΝΤ και βρήκε λεφτά από την …Ρωσία!

η-αίγυπτος-αγνόησε-το-ΔΝΤ-και-βρήκε-λεφτά-από-την-Ρωσία
Λίγες ημέρες μετά την Αργεντινη, που βρήκε λεφτα απο την Κίνα αντί να… χρεοκοπήσει! Τι ύβρις… Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η Ρωσία και η Αίγυπτος συμφώνησαν να επεκτείνουν το εμπόριο και την οικονομική συνεργασία και την αύξηση της προσφοράς προς τη Ρωσία της αιγυπτιακής γεωργικής παραγωγής κατά 30%, όπως αναφέρθηκε στη δημοσίευση της Ngr- Maariv, που επικαλέστηκε τη ρωσική ιστοσελίδα «Вестник Кавказа» – Κήρυκας του Καυκάσου.

Χαρίζουν φόρους 20 εκατ. ευρώ σε ξένες δικηγορικές εταιρείες

χαρίζουν-φόρους-20-εκατομμυρίων-ευρώ-σε-ξένες-δικηγορικές-εταιρείες
Την ώρα που οι “Ελληνες εξοντώνονται φορολογικά, με φωτογραφική διάταξη που πέρασε από τη Βουλή άλλαξαν νόμο που ίσχυε επί 20 χρόνια και τώρα οι ξένοι ζητούν πίσω τους φόρους που πλήρωσαν..
Απίστευτο! Με νόμο-έκτρωμα που έφερε η κυβέρνηση και ψήφισε η Βουλή πριν από τέσσερις μήνες το Ελληνικό Δημόσιο είναι αναγκασμένο πλέον να επιστρέψει -και αναδρομικά- ό,τι φόρους πλήρωναν ως τώρα δικηγορικές εταιρείες του εξωτερικού για τα κέρδη που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη δραστηριότητά τους στη χώρα μας. 

Συνεχίζουν τις παραβιάσεις τους οι Τούρκοι – Απάντησαν τα ελληνικά μαχητικά


συνεχίζουν-τις-παραβιάσεις-τους-οι-τούρκοι
Mε πτήσεις από το βόρειο Αιγαίο μέχρι το Καστελόριζο, η τουρκική Αεροπορία προχώρησε σήμερα σε 22 παραβιάσεις του εναέριων συνόρων της χώρας

Η Ρωσία ανακαλύπτει κύκλωμα λαθραίας εισαγωγής φρούτων – και από Ελλάδα


frouta
Η Ελλάδα με την Πολωνία και την Σλοβενία αναφέρονται σε είδηση ανακάλυψης, από το ρωσικό υπουργείο προστασίας τροφίμων, κυκλώματος λαθραίας εισαγωγής φρούτων και οπωρικών στη Ρωσία μέσω Λευκορωσίας

Σοκάρει σελίδα στο facebook με τα όσα γράφει για τον Άγιο Γεράσιμο


litaneia_agiou71
Με πρωτοφανή χυδαίο τρόπο σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα«Αμνός» που υβρίζει την εκκλησία, τα ήθη και τα έθιμα κάθε τόπου, «χτυπάει» τη πίστη των Κεφαλλονιτών με ένα δημοσίευμα – υποτίθεται – της εφημερίδας «Ελεύθερης Ώρας» (από το ρεπορτάζ τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν υπάρχει) και κατασυκοφαντεί με χυδαίο και άσεμνο τρόπο τον Άγιο Γεράσιμο.

Ξεκίνησε η αλλαγή της Ελληνικής σημαίας – Καταργούν το σταυρό


elliniki-simaia
H κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σύνθετης και εξαιρετικά ευαίσθητης διαπραγμάτευσης, που αποσκοπεί στην ανόρθωση της εικόνας της χώρας μας διεθνώς και ιδίως, στον ευρωπαϊκό χώρο. Σκοπός είναι να αλλάξει το κλίμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό
Όμως στις διαπραγματεύσεις, τέθηκε ένα ζήτημα από τα παλιά. Ένα θέμα που είχε συζητηθεί ξανά επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, ανακινείται εκ νέου το τελευταίο διάστημα και είναι η… αλλαγή της ελληνικής σημαίας, ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της.

Παγκόσμιος φόβος για τον Έμπολα: Ο ΟΗΕ ζήτησε πλήρη ετοιμότητα για πιθανή «έξαρση» του

παγκόσμιος-φόβος-για-τον-έμπολα
Ο συντονιστής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα ζητεί ετοιμότητα «απέναντι σε μια έξαρση της επιδημίας, αν χρειαστεί» τη στιγμή που η Σενεγάλη κλείνει τα σύνορά της με τη Γουινέα και η Κινσάσα ανακοινώνει ότι έχει συνολικά 13 θανάτους από αιμορραγικό πυρετό «άγνωστης αιτιολογίας» από τις 11 Αυγούστου στο βορειοδυτικό τμήμα της ΛΔ Κονγκό, ενώ 80 άνθρωποι που είχαν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς που απεβίωσαν τελούν υπό ιατρική παρακολούθηση στα σπίτια τους.  «Αυτό που είμαι αποφασισμένος να κάνω είναι να διασφαλίσω ότι κάθε στοιχείο του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που διαθέτουμε είναι στο βέλτιστο επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μια έξαρση, αν χρειαστεί,» δήλωσε ο δρ Ναμπάρο στο Γαλλικό Πρακτορείο κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο αεροδρόμιο του Κόνακρι, έχοντας προορισμό του ταξιδιού του τη Μονρόβια.
«Είτε είμαστε κοντά σε μια έξαρση της επιδημίας η οποία στη συνέχεια θα περιοριστεί, είτε βρισκόμαστε σε μια φάση ύφεσης απ” όπου η επιδημία θα ενταθεί, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω», προειδοποίησε ο βρετανός επιδημιολόγος.
Ο δρ Ντέιβιντ Nαμπάρo έφτασε χθες βράδυ στη Λιβερία, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στις τέσσερις χώρες της Δυτικής Αφρικής που μαστίζονται από την επιδημία. Μετά τη Μονρόβια, θα ταξιδέψει στη Φρίταουν, το Κόνακρι και την Αμπούζα, προγραμματίζοντας να μείνει δύο ημέρες σε κάθε χώρα.
Προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες ελέγχου της νόσου, η Σενεγάλη έκλεισε χθες τα χερσαία σύνορά της με τη Γουινέα. «Το μέτρο επεκτείνεται και στον εναέριο χώρο και στα θαλάσσια σύνορα για τα αεροσκάφη και τα πλοία από τη Δημοκρατία της Γουινέας, τη Σιέρα Λεόνε και τη Λιβερία,» ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σενεγάλης.
Χθες επίσης η Νότια Αφρική ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της για τους ταξιδιώτες από τη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, ενώ οι πολίτες της που θα επιστρέψουν από τις χώρες αυτές θα υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση.
Στη Λιβερία, όπου η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από το βράδυ της Τετάρτης και δύο γειτονιές στα περίχωρα της Μονρόβιας βρίσκονται σε καραντίνα, ο Ερυθρός Σταυρός έκρινε απαραίτητο «απέναντι σε μια καταστροφή αυτού του μεγέθους» να αναθέσει τον συντονισμό της καταπολέμησης της επιδημίας σε διεθνή οργανισμό παρά στις εθνικές αρχές.
Η περιορισμένη χωρητικότητα του μοναδικού κρεματορίου στη χώρα, που ανήκει στην ινδική κοινότητα η οποία τηρεί τις ινδουιστικές τελετές κηδείας, έχει ήδη υπερκαλυφθεί με δεκάδες πτώματα που περισυλλέγονται καθημερινά, πολλά από τα οποία περισυλλέγονται αρκετές ημέρες αργότερα, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού της Λιβερίας Φάγιαχ Τάμπα.
«Το Σάββατο περισυλλέξαμε έως και 41 πτώματα. Την Κυριακή άλλα 37. Το κρεματόριο δεν έχει δυνατότητα για την αποτέφρωση όλων των σορών, συνεπώς αναγκαστήκαμε να τα μεταφέρουμε» στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, εξήγησε προσθέτοντας ότι χρειάστηκε να επιστρέψει την επόμενη προκειμένου οι σοροί να αποτεφρωθούν, πριν συνεχιστεί η περισυλλογή νέων θυμάτων της επιδημίας.
Ωστόσο μια αχτίδα ελπίδας διαφάνηκε με «τη σημαντική βελτίωση», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), της υγείας ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας, δύο από τους τρεις επαγγελματίες της υγείας στη Λιβερία στους οποίους χορηγήθηκε ο αμερικανικός ορός ZMapp, ένα πειραματικό φάρμακο. Ο τρίτος ασθενής, επίσης γιατρός, είναι καλύτερα αλλά παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.
Στις ΗΠΑ, οι δύο πρώτοι ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε ο ορός, ένας γιατρός και μια γυναίκα μέλος της αμερικανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Samaritan’s Purse έφυγαν θεραπευμένοι από το νοσοκομείο, όπου είχαν εισαχθεί μετά τον επαναπατρισμό τους εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής τους.
Ο 33χρονος γιατρός Κεντ Μπράντλι, ο οποίος μαζί με την 60χρονη Νάνσι Ράιτμπολ μολύνθηκαν από τον ιό στη Λιβερία περιθάλποντας ασθενείς με τον ιό Έμπολα, απέδωσε τη θεραπεία του στην πίστη του και στις προσευχές χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το υγειονομικό σύστημα των μεγαλύτερων χωρών που επλήγησαν δεν ήταν ισχυρό πριν από την εμφάνιση της επιδημίας. Τώρα έχει καταβαραθρωθεί», δήλωσε η ειδική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στη Λιβερία Κάριν Λάντγκρεν σημειώνοντας ότι εξακολουθούν να μην υπάρχουν υλικά, όπως χλώριο και προστατευτικός εξοπλισμός.
Στη γειτονική Σιέρα Λεόνε, όπου όπως τη Λιβερία, ο ρυθμός «μετάδοσης παραμένει σε υψηλά επίπεδα» σύμφωνα με τον ΠΟΥ, από τις πρώτες πρωινές ώρες ακούγονταν οι εκκλήσεις των μουεζίνηδων στα τζαμιά και οι καμπάνες στις εκκλησίες ηχούσαν για μια ημέρα προσευχής και νηστείας κατά του Έμπολα.
«Οι χριστιανοί όπως και οι μουσουλμάνοι ζητούν ο Θεός να τους ελεήσει και συγχωρήσει όλες τις αμαρτίες», δήλωσε η αιδεσιμότατη Χριστιάνα Σάτον-Κορόμα, διακρίνοντας «ένα καλό σημάδι» στον αυξανόμενο αριθμό των επιζώντων.
Ο υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Μουιζέχ Καϊκάι επιβεβαίωσε την απόφαση των σαουδαραβικών αρχών να μην χορηγήσουν βίζα στους 1.000 πιστούς από τη Σιέρα Λεόνε που είχαν εγγραφεί για να μετάσχουν στο χατζ (προσκύνημα) στη Μέκκα λόγω της επιδημίας.
Ο ιός Έμπολα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1976 στη βορειοδυτική επαρχία του Ισημερινού της ΛΔ Κονγκό. Έκτοτε η χώρα γνώρισε θανατηφόρες επιδημίες. Η τελευταία προκάλεσε τον θάνατο 36 ανθρώπων από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του 2012 στη βορειοανατολική χώρα.

Μέσα σε τζαμί τους διδάσκει πως να σφάζουν Χριστιανούς.Σε λίγο και στην Αθήνα και στα παιδιά μας….


tzami-islam
“Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”.
Χίλια χρόνια οι τσέτες σε σφαζουν ραγιά, αλλα τα λαδωμενα αφεντικά σου σε ταΐζουν με τον μπαμπούλα για να παραμένεις πειθήνιο σφαχταρι. Βγάζουν άδειες για το τζαμί > ΒΗΜΑ

Σατανιστές έκλεψαν την Θεία Ευχαριστία


satanistes-eklepsan-tin-theia-evxaristia
Σατανιστική ομάδα έκλεψε την Θεία Ευχαριστία από καθολική εκκλησία για να τη χρησιμοποιήσουν σε τελετή μαύρης μαγείας.
Αυτό καταγγέλλει στη μήνυση που κατέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας στην Οκλαχόμα.
Ο Αρχιεπίσκοπος ζητά από το δικαστήριο να σταματήσει η βεβήλωση της Θείας Ευχαριστίας, που θα «θυσιαστεί» στις 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Μουσικής της Οκλαχόμα.
Ο Αρχιεπίσκοπος που επικαλείται δημοσιεύσεις του Άνταμ Ντάνιελς στα social media, ζητά από το δικαστήριο να στον σταματήσει αφού η οργάνωσή του όπως διαφημίζει στο διαδίκτυο συνδέεται με θυσίες ζώων και όργια.
Όμως οι καθολικοί επισημαίνουν ότι η όστια δεν είναι ένα κομμάτι ψωμιού.
Μία αγιασμένη όστια είναι το αίμα και το σώμα του Ιησού Χριστού.
Για τους καθολικούς η όστια είναι το πιο ιερό πράγμα σε όλο τον κόσμο.
Έκλεψαν την Θεία Ευχαριστία!
tribune.gr

Όταν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, τα “χώνει”…σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (φώτο)

skai-goebbels

Από δυο «χωριά» φαίνεται πως είναι οι δημοσιογράφοι στο ΣΚΑΪ. Με αφορμή συνέντευξη… της Άννας Μπουσδούκου σε περιοδικό η οποία μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως ένιωσε άβολα που είδε φωτογραφίες της από προσωπικές της στιγμές με δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης να δημοσιοποιούνται.
Μεταξύ άλλων, η κ. Μπουσδούκου ισχυρίστηκε πως γνωρίζει αυτόν που «πούλησε» τις φωτογραφίες και εξέφρασε την ελπίδα να τις «πούλησε» ακριβά.
Η συνέντευξη της νεαρής παρουσιάστριας που αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ προκάλεσε την αντίδραση της επίσης δημοσιογράφου του σταθμού –εμφανιζόταν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη- Έλενας Πολυκάρπου η οποία σχολίασε μέσω facebook« Απλά τραγικό… Αλλά ο κόσμος πρέπει να την στείλει σπίτι της, να μην την βγάλουν ούτε φωτογραφίες για ταυτότητα. Άντε πια»!
Polykarpou

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!


pasok_-_rokpheler 2
 
Οσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται!
Οσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα “Απο τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ “Ανδρέας Παπανδρέου”), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να ήταν ελλειπή, παρά την αφθονία των πηγών μου, τις οποίες και είχα αναρτήσει στο τέλος του άρθρου.

Φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία στο Δίστομο – Εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για “Ομάδα Μαζιώτη”

antitromokratiki61_399931190

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται από χθες μετά και τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Δίστομο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία…
Όπως διέρρευσε ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής, οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την κινηματογραφική ληστεία με λεία 300.000 ευρώ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και την ομηρεία του υπαλλήλου βρίσκονται «σύντροφοι» του Νίκου Μαζιώτη, οι οποίοι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν προέρχονται από το χώρο των κοινών ποινικών. Μάλιστα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν αποκλείουν το γεγονός στη ληστεία να μετείχε και ο γνώριμος από τα παλιά Βασίλης Παλαιοκώστας.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι μετά και το χτύπημα στο Δίστομο, αλλά και την αυξημένη «δραστηριότητα» σε ληστείες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ετοιμάζεται πιθανότατα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με συμβολική σημασία.
Την ίδια ώρα εμπειρογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ ώστε να βρουν κάποια στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκονται τόσο η καταζητούμενη Πώλα Ρούπα, όσο και οι υπόλοιποι σύντροφοι του Νίκου Μαζιώτη. Το γεγονός ότι από το Δίστομο οι ληστές πέρασαν με φουσκωτό μέχρι τις ακτές της Κορινθίας κάνει πάντως την αστυνομία να έχει στρέψει τις έρευνές της κυρίως στην περιοχή της Πελοποννήσου.
Εξάλλου, είναι γνωστό ότι στο παρελθόν το ζεύγος Μαζιώτης – Ρούπα πέρασαν κάποιο χρονικό διάστημα στην Πελοπόννησο, όταν και έκαναν το «χτύπημα» στο τραπεζικό υποκατάστημα της Κλειτορίας.
Διαβάστε επίσης:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...