Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΘΗΝΑ 27-8-2014.

Πριν ένα μήνα, στις 24 τού Ιουλίου, το ψευτορωμέϊκο γιόρτασε την αποκατάσταση τής δημοκρατίας του. Την ανατροπή δηλαδή τής Επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου και την αντικατάστασή της από το ανθελληνικό καθεστώς τής μεταπολιτευτικής δημοκράτησης, τής μετατροπής δηλαδή τής Ελλάδος σε προτεκτοράτο τού νεοταξισμού και των Ελλήνων σε ραγδαία μειούμενους μειοψηφικούς σε αριθμό σκλάβους τής παγκοσμιοποίησης μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Όποιος διαφωνεί με το ανωτέρω συμπέρασμα, τούτο σημαίνει πως αυτός είναι είτε βολεμένος είτε ηλίθιος είτε η αυτής αθλιότητα το σύστημα παρακρατικής εξουσίας. Διότι δημοκρατία κατά την απόλυτη ετυμολογία τής λέξεως είναι το πολιτικό σύστημα που η εξουσία πηγάζει και ασκείται από τον ελληνικό λαό και τον εκάστοτε γηγενή λαό εκάστου κυρίαρχου κράτους. Κυρίαρχα επιπλέον δομικά στοιχεία και μάλιστα στοιχεία που συγκατοικούν στην κοινωνία και την πολιτεία, όχι απλώς στην δημοκρατία αλλά σε κάθε πολιτικό σύστημα τού κυρίαρχου κράτους είναι το Εθνικό Φρόνημα και η Λαϊκή Κυριαρχία.

Το έχω ξαναπεί και το επικυρώνω για μια ακόμη φορά δημοσίως και ισοβίως πως δεν δηλώνω και δεν είμαι «δημοκράτης». Είμαι εκφραστής τού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους, όπου ο λόγος παρουσίας και δράσης στην Πολιτεία ανήκει στον Πατριώτη, τον Φιλόπονο, τον Ηθικό και τον Έλληνα που διαθέτει στην προσωπικότητά του τα τρία αυτά στοιχεία. Κατά συνέπεια είμαι εκφραστής τής Εθνικιστικής Αριστοκρατίας, όπου ο λαός συμμετέχει, συναποφασίζει και συμπράττει σε όλες τις φάσεις τής ειρηνικής και πολεμικής ζωής τού τόπου με ανοικτές διαδικασίες.

Κατά συνέπεια, μέσα στα προαναφερθέντα πλαίσια τής βιοθεωρίας και κοσμοθεωρίας τού Εθνικοκοινωνισμού, είμαι τόσον εγώ όσο και όλοι οι συναγωνιστές μου απείρως περισσότερο και προνομιακά δημοκρατικοί έναντι των αντιπάλων και εχθρών μας που σφετερίζονται νόμους και δικαιώματα υπέρ τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των γυρολόγων του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο, όταν η διέλευση τής ψευτοδημοκρατίας ήρθε με το ξεπούλημα τής Κύπρου που φόρτωσαν ψευδώς στους στρατιωτικούς και κατέληξε με τα μνημόνια και την κατάργηση τής εθνικής κυριαρχίας.

Δεν είμαι δημοκράτης με την στρεβλή και πολιτικάντικη έννοια τού όρου, διότι είμαι υπέρ τής ουσίας των έργων κι όχι τής τυπικής πλην ψευδούς αναφοράς λέξεων προς ξεγέλασμα τής μάζας. Γιατί ο Αυθεντικός Έλληνας είναι σκεπτόμενος λαός κι όχι αγελαία μάζα.

Και πάμε τώρα στην απτή παράθεση κάποιων αισχρών κινήσεων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, τού δυτικόστροφου συστήματος τής κομματοκρατίας που ήρθε για να δώσει ψήφο στον λαό και δική της ερμηνεία στην κάλπη. Μάθαμε λοιπόν πρόσφατα ότι με μια απλούστατη και πραξικοπηματική υπουργική απόφαση επιβλήθηκε η παροχή άδειας παραμονής στην Ελλάδα σε όσους λαθρομετανάστες καταγγέλλουν ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τους από στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας!

Η άδεια παραμονής θα εκτείνεται έως ένα έτος για καταγγέλλοντες και τούς μάρτυρες αυτών λαθρομετανάστες μέχρι την εκδίκαση τής υπόθεσης. Η υπουργική απόφαση ισχύει από την 5 Ιουνίου και από τότε και έπειτα έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των σχετικών καταγγελιών.

Η νέα μεθόδευση για την νόθευση τού εθνοφυλετικού μας ιστού είχε ξεκινήσει πρωτύτερα. Ο τότε γενικός γραμματέας τής κυβερνήσεως Μπαλτάκος είχε ζητήσει να ισχύει η απομάκρυνση τού λαθρομετανάστη αν υπήρχε ψεύδος. Και τελικά όχι απλώς πέρασε η αισχρότητα, αλλά και διώκονται ήδη πολλά στελέχη τού Λιμενικού.

Και συνεχίζουμε με την παράθεση τής υποθέσεως με το κόψιμο τού ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι μιας 56χρονης Ελληνίδας παραπληγικής στα Χανιά. Μετά από μια ώρα που τής κόψανε το ρεύμα, η άτυχη Ελληνίδα έχασε τη ζωή της, στερούμενη τής μηχανικής υποστήριξης τής υγείας της. Η ΔΕΗ εμφανίστηκε να δηλώνει την οδύνη της και την μη γνώση τού προβλήματος, σημείο που την διαψεύδει ο γιος τής θανούσης. Και το ρεύμα αποκαταστάθηκε κατόπιν εορτής, συνοδεία αστυνομικών!!!

Οι διώξεις ωστόσο κατά τής Χρυσής Αυγής μαίνονται προκειμένου να εδραιωθεί η δημοκρατία των κατοχικών αρχών, δηλαδή η παραμονή τους στις εξουσιαστικές καρέκλες. Συνεχίζεται το κυνήγι σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να συνεχιστεί το φαγοπότι των ψευτοδημοκρατών και ψευτορωμιών, συμψηφισμένο με το ψεύτικο χρέος, την κατάσχεση σπιτιών, εργασιών και ψυχών ελληνικών. Για να συνεχιστεί η παραχώρηση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και τής Θράκης στους Τούρκους και των νησιών μας ομοίως και τής Ηπείρου που υποβλέπουν οι Αλβανοί που θέλουν πόδι σε ΑΟΖ και διοικητικές δομές στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο.

Δημοκρατία δίχως Εθνοκρατία ούτε υπάρχει ούτε πρέπει να υπάρξει. Το Ελληνικό Έθνος είναι υπεράνω τού πολιτεύματος. Πολίτευμα το οποίο αντιστρατεύεται την εθνοφυλετική προσωπικότητα και την κοινωνική συνοχή οφείλει να γίνει παρανάλωμα τής καθαρτήριας πυράς.

Η γη, οι πόροι, η κοινωνία, οι εστίες και οι θεσμοί τής Πατρίδος ανήκουν αποκλειστικά στα γεννήματα τού Ελληνικού Έθνους. Στην Λαϊκή και Φυλετική Κοινότητα των Ελλήνων. Δικαίωμα λόγου έχουν αποκλειστικά οι Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος. Και ολάκερη η Ελληνική Κοινωνία ανήκει στους Πολίτες – Οπλίτες που συμμετέχουν στην προάσπιση και την επέκταση τής Ελλάδος σε παρουσία, επιρροή και επιστροφή σε όλα τα εδάφη της.

Η στέγη, η τροφή, ο οικογενειακός θεσμός, η εργασία, η διαχείριση των οικονομικών αξιών είναι υπόθεση τής Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας. Δίδονται για την εδραίωση τής κοινωνικής συνοχής και την προάσπιση των σκοπών τής Εθνικής Κοινότητος. Η δε Πολεμική Αρετή των Ελλήνων είναι η οδός τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Κόμμα υπάρχει ένα, η Ελλάς που μπορεί να μεγαλώνει και ποτέ να μικραίνει. Και Ιδεολογία μία, ο Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σήμερα η σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου για “κόκκινα δάνεια”, ΕΝΦΙΑ κ.α., ενόψει της νέας συνάντησης – παράδοσης…στις εντολές της Τρόικας, στο Παρίσι

samaras-venizelos-vouli

Τα θέματα της κυβερνητικής ατζέντας που πρέπει να διευθετηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, θα τεθούν στο επίκεντρο συνάντησης που θα… έχουν στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έτσι εξαπατούν τον κοσμάκη οι επιτήδειοι των εταιριών, με τις…”τηλε-φονικές κληρώσεις” ! Τάζουν δώρα…που δεν δίνουν και πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά…για να συνεννοηθείς !

stathero

Ένα ακόμα περιστατικό της  ασυδοσίας που επικρατεί με τις εταιρείες που επικοινωνούν για να σου πουν ότι -δήθεν- κέρδισες δωροεπιταγές… από βενζινάδικα, σουπερμάρκετ κλπ, μας κατήγγειλε αναγνώστης του makeleio.gr. Όταν ο “νικητής” της κλήρωσης παίρνει πίσω για να συνενοηθεί για την παραλαβή του δώρου, πληρώνει ένα σωρό λεφτά για την τηλεφωνική συνομιλία, που μπορεί να διαρκέσει ακόμα και μισή ώρα και…οι μονάδες να “πέφτουν” σαν τρελές.
Σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλε αναγνώστης του makeleio.gr: Υπάλληλος μιας τέτοιας εταιρίας, με πήρε πριν από λίγο από έναν αριθμό 2117909483 και μου είπαν πως κέρδισα 1200 ευρώ σε δώρα. Τη ρώτησα από που και μου είπε από βενζινάδικα σουπερμάρκετ και άλλα έχει δηλωθεί ο αριθμός μου και μπήκε σε κλήρωση. Με παρέπεμψε στον αριθμό 901-9015969 να πάρω τηλέφωνο και να συνεννοηθώ πως θα το παραλάβω. Απλά επειδή δεν τους πίστευα έβαλα τον αριθμό στο google και είδα ότι κάποιος είχε κάνει τον είχαν πάρει και αυτόν και τους πήρε πίσω να μιλήσουν πως θα πάρει το δώρο και ούτε συννενοηθηκαν ούτε δώρο πήρε και του κόστισε 30ευρω για 10 λεπτά…


Απάντηση-φωτιά της Χρυσής Αυγής για “ειδήσεις” εις βάρος των κρατούμενων βουλευτών του κόμματος

xrysh-augh

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής δίνει την απάντηση του σε “ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για τους κρατούμενους βουλευτές του κόμματος”.
“Τα κανάλια της διαπλοκής αναπαράγουν σήμερα μια συκοφαντική ανακοίνωση σε βάρος των κρατουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο πολιτικές σκοπιμότητες.
Για πρώτη φορά στα χρονικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού έχουν φυλακιστεί παράνομα, χωρίς κανένα εις βάρος τους στοιχείο και κατόπιν κυβερνητικής εντολής.
Το ότι τα κανάλια της μνημονιακής εξουσίας και της πλουτοκρατίας αναπαράγουν χωρίς να ελέγξουν κάθε ψευδέστατη και άθλια αναφορά σε βάρος μας αποδεικνύει ποιος πραγματικά μάχεται το ανθελληνικό σύστημα.”

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου
Διαβάστε σχετικά στο makeleio.gr:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να μην έχει πέσει κανείς στην ΠΑΓΙΔΑ αυτών των ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!!!

mati

Οι εβραϊκές οργανώσεις στην Ελλάδα
Θεοκτονία: Το Έγκλημα στην φλέβα του Ιουδαϊσμού
Σίγουρα παραπάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, οι Εβραίοι έχουν επανειλημμένως κατηγορηθεί πως ήταν αυτοί που δολοφόνησαν τον Χριστό, ότι δολοφόνησαν (ναι, με δόλο!) τον Θεάνθρωπο… Η κατηγορία αυτή δεν αποδίδεται αλόγιστα και αναίτια. Η δολοφονία του Κυρίου μας είναι μια δομική πράξη για την εβραϊκή ράτσα ή θρησκεία.

ΑΝΑΓΟΥΛΑ:ΜΕΤΑ ΤΟ…ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΒΕ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ Ο “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ” ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ- ΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ “ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ-ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΜΠΡΑΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ!

venizelos-aeroskafos

Σε…εγχώριο τζετ-σέτερ των αιθέρων μετατράπηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που κόβει βόλτες στα νησιά με το πρωθυπουργικό Εμπραέρ και πληρώνουν την λυπητερή τα κορόιδα οι έλληνες φορολογούμενοι!Σάλος από το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και επέστρεψε στο νησί των Σποράδων.

ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΡΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ- ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ 8 ΜΕΡΕΣ-ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ”;

samara-zeugos

Το makeleio.gr ανοίγει τον φάκελο της “αυτοκτονίας” του γιατρού-γυναικολόγου Γιάννη Πολίτη, που βρέθηκε νεκρός στη Βάρη με μια σύριγγα ινσουλίνης καρφωμένη στη φλέβα του!Παίζει περίεργα παιχνίδια η ζωή;
Ο διάσημος γυναικολόγος του ”Γιουρομέντικα” που εδρεύει στον Πύργο των Αθηνών (Αμπελόκηπους) και του μαιευτηρίου “Ήρα” ήταν προσωπικός ιατρός της συζύγου του Αντώνη Σαμάρα, Γεωργίας Κρητικού.

Άδανα: Πρόσκληση από Σκοπιανούς για επενδύσεις


Ο υπουργός του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, Φουρκάν Τσάκο, επισκέφθηκε τα Άδανα προετοιμάζοντας το ταξίδι του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι που το έχει προγραμματίσει για 15 με 19 Σεπτεμβρίου, αναφέρει τοπικό δημοσίευμα των Αδάνων.
Ο Τσάκο επισκέφθηκε παράγοντες του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου των Αδάνων, επισκέφθηκε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και προώθησε  τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών καλώντας τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στα Σκόπια αναπτύσσοντας τις προοπτικές και το  φορολογικό καθεστώς το οποίο υπάρχει.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι κατά την επίσκεψη του Νίκολα Γκρούεφσκι στην Τουρκία, θα επισκεφθεί τα Άδανα, όπου θα πραγματοποιηθεί  επιχειρηματικό-οικονομικό φόρουμ.
--
               

Αλβανοί νοσταλγοί του Χιτλερ ! Προσπάθησαν να κάψουν την Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Μνημείο των Ελλήνων Πεσόντων του ’40 στην Μπομποστίτσα Κορυτσάς


IMG_20140823_102747 copyΟ εμπρησμός αυτός είναι ξεκάθαρη απειλή και εκφοβισμός προς όλους τους ορθοδόξους και τους έλληνες ειδικά στην Μπομποστίτσα και την Κορυτσά.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον μόνο μάρτυρα τον φύλακα και συντηρητή της Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μπομποστίτσα, αλλά και είδαμε με τα μάτια μας και αποθανατίσαμε με το φακό μας στις 21 – 08/2014 άγνωστα άτομα προσπάθησαν με εμπρησμό να κάψουν την Μονή αυτή.

Σούρλας: Δεν κάναμε το καθήκον μας και οδηγήσαμε τη χώρα σε εθνική ταπείνωση


sourlas34785
«Δυστυχώς δεν πράξαμε το καθήκον μας και με πράξεις και παραλείψεις οδηγήσαμε τη χώρα στη χρεοκοπία και την εθνική ταπείνωση». Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας μετά το πέρας της εκδήλωσης για την απελευθέρωση των Τρικάλων, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.
Παράλληλα, ο κ. Σούρλας τόνισε ότι «η πρωτόγνωρη κρίση, υπαγορεύει εθνική ομοψυχία ή έστω συνεννόηση για να σταθεί όρθια η πατρίδα και να βρει το δρόμο της ευημερίας και της προόδου και αυτό θα επιτευχθεί αν αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει να υποτάξουμε τα ατομικά και κομματικά μας συμφέροντα στα εθνικά» και προσέθεσε: «Δικαίωμα του καθενός είναι να ανήκει σε ένα κόμμα, αλλά όμως πρωτίστως καθήκον είναι να ανήκουμε όλοι στην παράταξη που λέγεται Ελλάδα. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, ούτε ξέρουν που βρίσκονται, ούτε που πάνε».
Σε άλλο σημείο ο γενικός γραμματέας επισήμανε: «Οι θυσίες των αγωνιστών για την πατρίδα και οι δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, επιβάλλουν την εθνική ομοψυχία ή έστω τη συνεννόηση». Το ιερό καθήκον, τόνισε, υπαγορεύει να τιμούμε, να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πατρίδα» και κατέληξε: «Δεν αρκούν μόνο οι πανηγυρικές, επετειακές εκδηλώσεις χρειάζεται και έμπρακτα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγωνιστών, στις προσδοκίες τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη».


olympia

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν πάλι το Μπαρμπαρόσα στην AOZ της Κύπρου


ερντογαν
Η Κυπριακή Δημοκρατία θα καταγγείλει τις «προκλητικές» και «παράνομες» ενέργειες της Τουρκίας, σχετικά με το τουρκικό πλοίο «Μπαρμπαρός» σε Ηνωμένα Έθνη και Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΕ…ΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης > Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης είναι το… τμήμα Ισλαμικών Σπουδών της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης, ο οποίος, εκτός των άλλων, φιλοδοξεί να κοσμήσει την πόλη με ισλαμικούς μιναρέδες, μουσουλμανικά νεκροταφεία και από «Νύφη του Θερμαϊκού» να την μετατρέψει σε… «Χανουμάκι του Πασά».

Υπουργός Εξωτερικών Γαλλίας: ««Το ”ισλαμικό κράτος” αποτελεί μία θανάσιμη απειλή»»


LAURENT FABIUS (PS), INTERVIEW

Σε συνέντευξη του στην ”Figaro” ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας δήλωσε πως το ”ισλαμικό κράτος” αποτελεί μία θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!
Μια πραγματικά άγνωστη μάχη δίνουν με επιτυχία τα «γεράκια» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έχοντας στο στόχαστρο τους….Τζιχαντιστές του Ιράκ υποκλέπτοντας συνομιλίες μέσω δορυφόρου καταφέρνοντας καίρια πλήγματα προς όφελος των συμμαχικών δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών που νοιάζονται για οποιοδήποτε νέο στη διακεκαυμένη ζώνη της Μ. Ανατολής!!!

Τούρκοι δουλέμποροι τους πήραν 3000 ευρώ «το κεφάλι» για να τους πνίξουν


τούρκοι-δουλέμποροι-τους-πήραν-3000-ευρώ-το-κεφάλι-για-να-τους-πνίξουν
Τους πήραν 3.000 ευρώ το κεφάλι οι Τούρκοι δουλέμποροι αλλά …«Τους έσωσαν μαζί Τούρκοι και Έλληνες στρατιώτες». Πρόκειται, σύμφωνα με δημοσίευμα των τουρκικών η εφημερίδων,για ακόμα μια ιστορία εκμετάλλευσης των παράνομων μεταναστών από τους διακινητές στην Τουρκία με την ιδιαιτερότητα αυτή την φορά ότι η επιχείρηση διάσωσης από το φλεγόμενο σκάφος είχε δυο σκέλη, ελληνικό και τουρκικό.

Μόλις το 0,7% του πληθυσμού ελέγχει το 41% του παγκόσμιου πλούτου


αυτή-είναι-η-πραγματική-κρίση-οι-λαοί-αυτοκτονούν-και-οι-τραπεζίτες-αυγατίζουν-τις-περιουσίες-τους
Οι δραματικές ανισότητες στην κατανομή του πλούτου παραμένουν το κύριο χαρακτηριστικό του πλανήτη. Σύμφωνα με μελέτη της Boston Consulting Group, την οποία παρουσιάζει Το Βήμα της Κυριακής, οι σούπερ πλούσιοι, που αποτελούν μόλις το 0,7% του παγκόσμιου πληθυσμού, ελέγχουν πλέον το 41% του πλούτου.
Αν σε αυτούς προστεθεί και το 7,7% των απλώς πλουσίων, το 8,3% του πληθυσμού ελέγχει το 83,3% του παγκόσμιου πλούτου.
Από την άλλη, το 68,7% των απλώς οικονομικά αδύναμων ελέγχει μόλις το 3% του παγκόσμιου πλούτου.
Μάλιστα, οι πλούσιοι έχουν κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους κεφάλαια αξίας 8,9 τρισ. δολαρίων, ποσό που αντιστοιχεί στο μισό του ΑΕΠ των ΗΠΑ και στο 14% της παγκόσμιας οικονομίας.
Από την κρίση και τη μεγάλη ύφεση του 2008, οι οικονομικές ελίτ κατάφεραν να υπερδιπλασιάσουν την περιουσία τους, ενώ και στην Ελλάδα της εξαετούς ύφεσης περίπου 16.000 οικογένειες φέρεται να διαθέτουν πάνω από ένα εκατ. ευρώ.
μόλις-το-0,7-τοις-εκατό-του-πληθυσμού-ελέγχει-το-41-τοις-εκατό-του-παγκόσμιου-πλούτου
Επίσης, υπάρχουν 559 Ελληνες που έχουν πάνω από 30 εκατ. δολάρια.
tanea.gr

ΗΠΑ: Νέα «οικογενειακή» σειρά στην τηλεόραση «γιορτάζει» την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας


fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη
 Η «οικογένεια» Fosters. Αποτελείται από ένα δια-φυλετικό λεσβιακό ζευγάρι με παιδιά από διαφορετικούς γονείς και φυλές! Η σειρά προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι ABC Family (της Disney). 

Εάν έχετε μείνει «πίσω» και δεν έχετε συνειδητοποιήσει την μαζική λαϊκή κατακραυγή που απαιτεί οι πολυφυλετικές ομοφυλοφιλικές «οικογένειες» να γίνουν επιτέλους, το νέο μας κοινωνικό πρότυπο, έρχεται ευτυχώς, το Hollywood, η «βιομηχανία του θεάματος» και οι άφθονοι ομοφυλόφιλοί του, να σας βοηθήσουν να πετάξετε τις φυλετικές και οικογενειακές σας ταυτότητες και να γιορτάσετε τον θάνατο της πυρηνικής οικογένειας χάριν της «προόδου» και της «κοινωνικής αλλαγής».

Γιατί οι αρχαίοι «έβαζαν νερό» στο κρασί τους


giati-oi-arxaioi-ebazan-nero-sto-krasi-tous
Συχνά, και ιδιαίτερα τώρα, γίνομαι αποδέκτης ερωτημάτων σχετικών με το αν οιαρχαίοι Έλληνες είχαν υποκατάστατα των σημερινών ψυγείων και ακόμη αν είχαν τη δυνατότητα να ψύχουν τα διάφορα ποτά τους. Και στα δύο αυτά ερωτήματα η απάντηση είναι θετική.

Ωστόσο ακόμη και η πιο σύντομη ανάπτυξή τους απαιτεί έκταση που ξεπερνά τον περιορισμένο χώρο μιας επιφυλλίδας. Έτσι θα περιοριστώ στο δεύτερο ερώτημα, επιφυλασσόμενος σε μια άλλη, ελπίζω επίσης καλοκαιριάτικη, επιφυλλίδα να ασχοληθώ και με το πρώτο.

Κανείς δεν συγκινείται για την δραματική αλλαγή της ελληνικής γλώσσας!


boltairos-elliniki-glwssa
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Κύριοι τα τελευταία χρόνια συντελείται γύρω μας μια δραματική αλλαγή που αφορά την ελληνική γλώσσα και κανείς δεν συγκινείται.
Συνεχώς αντικαθιστούνται ελληνικές λέξεις με ξένες κυρίως αγγλικές με αποτέλεσμα να καταχωρούνται στο υποσυνείδητο των ανθρώπων και να θεωρούνται σε λίγα χρόνια ως ελληνικές.
Δεν είμαι ειδικός ούτε έχω τις κατάλληλες γνώσεις για το θέμα αλλά κινήθηκα από καθαρά λόγους ευαισθησίας και ανησυχίας .

Κυνηγητό από την αστυνομία για να βρεθεί 10χρονο παιδί που είπε «ομοφοβικές» φράσεις σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων.


mexican-police 
Σε εξέλιξη βρίσκεται το κυνήγι που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, μετά το περιστατικό όπου ένα αγόρι ηλικίας μόλις 10 ετών ξεστόμισε «ομοφοβικές» προσβολές σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στο Merseyside.

25 Αυγούστου 1898: Σαν σήμερα η μεγάλη σφαγή στο Ηράκλειο της Κρήτης


σαν-σήμερα-η-μεγάλη-σφαγή-στο-Ηράκλειο-της-Κρήτης
700 Έλληνες και 15 Άγγλοι στο τουρκοκρατούμενο ΄Ηράκλειο σφαγιάζονται από τον εξαγριωμένο τουρκικό όχλο μετά από την υποκίνηση των ηγετών τους , στην » Οδό πλάνης » η οποία έκτοτε μετονομάστηκε σε «Λεωφόρο 25ης Αυγούστου».  Η τελευταία πράξη του κρητικού δράματος είναι η μεγάλη σφαγή του Ηρακλείου στις 25 Αυγούστου 1898. Καθώς απόσπασμα του αγγλικού στρατού προέβαινε στην εγκατάσταση των Κρητών υπαλλήλων του φορολογικού γραφείου της πόλης, ο εξαγριωμένος τουρκικός όχλος με την υποκίνηση των ηγετών του ,προέβη σε μια απάνθρωπη σφαγή. 

Κραυγή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία;

Beale tests Global Hawk
Η Βουλγαρία θα είναι ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα ανάφλεξης της ανατολικής Ευρώπης; Ολα δείχνουν ότι το βουλγαρικό «ηφαίστειο» είναι έτοιμο να εκραγεί, καθώς η σύγκρουση ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο της ΕΕ με την Ρωσική Ομοσπονδίας αρχίζει και κλιμακώνεται.

Έπιασε από τον λαιμό οπαδό του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

savvidis-paok

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Καλλονή στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να πιάνει από τον λαιμό οπαδό του «Δικέφαλου του Βορρά»!
Σε αντιπαράθεση με οπαδό του ΠΑΟΚ ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (1-1). Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» τον έπιασε από τον λαιμό με συνέπεια να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη ένταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας! Στην συνέχεια αποχώρησε με το αυτοκίνητό του και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που ήταν μπροστά στο συμβάν. Η ένταση εκτονώθηκε, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί έπειτα από τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και για τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση.

Τα “οστά του Μ. Αλέξανδρου” και..η νέα επίθεση του μητροπολίτη Άνθιμου στον Μπουτάρη

Mpoutaris-Anthimos

Οι εικασίες περί ύπαρξης των λειψάνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον τάφο της Αμφίπολης έδωσαν την ευκαιρία στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης να στραφεί εκ νέου εναντίον του δημάρχου της πόλης για… το θέμα της καύσης νεκρών.

Έσπευσαν τα ΜΜΕ – βαποράκια του καθεστώτος, να στοχοποιήσουν τον Μαζιώτη και την κυνηγημένη μάνα Πόλα Ρούπα, για την ληστεία στο Δίστομο…Χωρίς να δίνουν στοιχεία -Τα παπαγαλάκια κάνουν χατίρια σε αξιωματικούς που…κυνηγούν γαλόνια

birdy tasos

Με απορία διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες “πληροφορίες” που έχουν διαρρεύσει από καθεστωτικά ΜΜΕ και θέλουν την “Ομάδα Μαζιώτη” με την συμμετοχή του Βασίλη Παλαιοκώστα και την κυνηγημένη μάνα Πόλα Ρούπα να εμπλέκονται στην ληστεία…. στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο. Όμως και σε αυτή την ιστορία έχουμε…”πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα”. Χωρίς να υιοθετούμε τις πράξεις και τις απόψεις του έγκλειστου Νίκου Μαζιώτη και της επικηρυγμένης συντρόφου του Πόλας Ρούπα εδώ στο makeleio.gr, έχουμε να θέσουμε μια απορία:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...