Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΧΡΥΣΟΣΤΕΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

ΑΘΗΝΑ 3-9-2014.

Τι και πως μπορεί να αλλάξει στο θλιβερό προτεκτοράτο που μαραζώνει τον λαό και αφαιρεί τις δυνάμεις τού τόπου. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο ερώτημα που απασχολεί τουλάχιστον λεκτικά την ελληνική κοινωνία. Για να ακολουθήσει η αρρωστημένη, χολεριασμένη θα έλεγα απάντηση, πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα απολύτως. Πως ο ελληνικός λαός μένει στα λόγια, αλλά από πράξεις μηδέν.

Πραγματικά, οι Έλληνες τού καιρού μας μοιάζουν φρικτά με το ποντίκι που βρυχάται και έπειτα τρέχει να κρυφτεί. Στην καλύτερη των περιπτώσεων μοιάζουμε με ένα λιοντάρι με όμορφη θωριά, με βασιλική χαίτη, αλλά ένα λιοντάρι που είναι κατσούφικο και ξεδοντιασμένο. Έχει ωστόσο πολύ μεγάλη σημασία να δούμε ποιοι είναι αυτοί που απογοητεύονται και απογοητεύουν τα αδέρφια μας που βλέπουν την ανάγκη τής αλλαγής, τής επανελληνοποίησης, χωρίς να καταφέρνουν να την ακουμπήσουν αυτήν την αλλαγή.

Το ένα άθλιο μπουλούκι που διακρίνει μονάχα πηκτό σκοτάδι, νυχτιά ατελείωτη και ανάγκη για δούλεψη σε χέρια ξένα είναι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος. Αυτοί μάλιστα ενοχλούνται σαν τούς πεις πως για να σηκωθεί ο ήλιος πάνω από την Ελληνίδα Γη πρέπει να λείψει το ανθελληνικό καθεστώς με τις παθογένειες και τις εξαρτήσεις του. Με τούς θεσμούς του εν τέλει νεκρούς στο σύνολό του.

Φυσική είναι μα το Θεό τούτο η ενόχληση. Γιατί οι βαστάζοι και οι δημιουργοί τού ψευτορωμέϊκου είναι αυτοί που κάμανε την προδοσία, το πλιάτσικο και την πορνεία, εξουσία μιας πολιτείας που δεν είναι Ελλάδα αλλά Βαβέλ ξένων γυρολόγων και σταυρωτήδων.

Η άλλη μάζα που σκορπάει την απογοήτευση στην κοινωνία μας είναι οι άνθρωποι αυτοί, που έχοντας καταντήσει αντιπαραγωγικοί για το έθνος και τα παιδιά τους, αναπαράγουν την ψεύτικη λαλιά που βγάζουν οι Κασσάνδρες. Είναι αυτοί που πιστεύουν το ψεύδος, την απάτη και τις καλές τάχα προθέσεις των δανειστών των λαών και των γειτονικών μας ολοδικών τους παλιάτσων και το μεταδίδουν, ηθελημένα ή αθέλητα. Οι ειρηνικοί τύποι τής ησυχίας των νεκροταφείων.

Οι μαύρες ψυχές που μεταδίδουν ηθελημένα την επίπλαστη μικρότητα τής Ελληνικής Φυλής είναι οι βολεμένοι, αυτοί που με άλλα λόγια έχουν συνευθύνη στην παράδοση τής χώρας στους ψευτορωμιούς και στους προαιώνιους οχτρούς της. Αυτοί που κατά Πάγκαλο έφαγαν τα λεφτά μαζί με τούς πολιτικάντηδες που τούς διόρισαν. Από κοινού με τούς συνδικαλιστές που έχτισαν κατά τις εντολές των πολιτικών τους προϊσταμένων τούς κομματικούς στρατούς.

Απέναντι στον στημένο όχλο των βολεμένων είναι η μάζα των παρασυρμένων και κουρασμένων στρατοκόπων που καταπίνουν αμάσητα και αθέλητα τις φκιασιδωμένες ανάγκες αντί για τις πραγματικές. Αλλά οι φκιασιδωμένες ανάγκες είναι η αποδοχή των αλυσίδων που μάς φορούν στα χέρια και η μετάλλαξη τής χώρας σε σκλαβωτήριο Ελλήνων και παράδεισο νεοταξιτών. Ενώ η πραγματικότητα και η επαναστατική ορμή αλλαγής τής καταστάσεως επάνω στα πεπρωμένα και την αποστολή τού ζωντανού έθνους είναι η αληθινή ζωή τού Ελληνισμού μας.

Στην άκρη βολεμένοι μασκαράδες που κάνετε το λαό, αλλά είστε κομματικός όχλος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Είστε βαρίδια και τα βαρίδια πρέπει να πάνε στον πάτο μαζί με τούς συνεργάτες τού μισελληνισμού. Στην επίθεση Αληθινοί Έλληνες, να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας. Έλληνες είναι μονάχα τα πουλιά τής θυέλλης που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή τής μάχης για λευτεριά και ισχύ. Έλληνες είναι μονάχα οι Πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής που τούς αρέσει να βαστούν καθαρά το Οικόπεδο και τα Προσκυνήματα τού Έθνους.

Είμαστε τα παιδιά τής φλογισμένης νιότης που τούς αρέσει το φως, η δημιουργικότητα και το πάλεμα με τις προκλήσεις σάπιων και ανίερων καιρών. Είμαστε η σιδερόφρακτη στρατιά που σηκώνει στον αγέρα το σπινθηροβόλημα τής Χρυσοστέφανης Ελληνικής Αυγής. Κυβερνούμε τούς καιρούς και τούς φέρνουμε στα μέτρα μας. Επιβάλλουμε τις επιθυμίες τής Ελληνικής Φυλής και πραγματώνουμε τα ελληνικά δίκαια, κάνοντας την Φυλή μας Πρωταφέντη και Δύναμη Μεγάλη τής Οικουμένης. Και αφού απέναντι ορθώνεται κουφάρι σάπιο ο σιωνιστικός νεοταξισμός, θα εξοντώσουμε τον σταυρωτή και τούς δούλους του.

Είναι πολύ απλή και συνάμα πολύ αμείλικτη η αλήθεια. Χρειάζεται ατσάλινη θέληση, συλλογική απόφαση και εθνοφυλετική καθαρότητα. Χρειάζεται η φλόγα τής ψυχής και το πολεμικό εγερτήριο να συνταιριάξουν. Να πάρουμε την προίκα τής γης που μάς δώσανε τρανοί πρόγονοι και να την μεγαλώσουμε, δίδοντάς την αλώβητη στα παιδιά μας.

Να γίνουν ένα ποτάμι ασταμάτητο το αίμα με τον ιδρώτα, από το χθες στο ξανανιωμένο παρών και ευθεία στο πιο ένδοξο μέλλον που μάς προσμένει. Να πάψουμε να είμαστε οι χειρότεροι Έλληνες που έλεγε στις μέρες του ο εθνομάρτυρας και εθνεγέρτης Περικλής Γιαννόπουλος και να γίνουμε οι καλύτεροι τής Ιστορίας.

Ο Μεγαλέξανδρος ήταν πάντοτε ο αγαπημένος μου ήρωας. Κι ο λόγος που τον λάτρεψα είναι επειδή έφτιαξε τον Ελληνισμό που θέλω να φτιάξω κι εγώ. Εκπολιτιστή, Θεληματικό, Κυρίαρχο των Ανθρώπων και των Εδαφών του, Πολέμαρχο μιας Ελληνικής Οικουμένης, Μύστη τής Υπέρτατης Σχέσεως Θεού και Ελλήνων. Δύναμη Ενότητος, Δεσμός Πολίτη – Οπλίτη και Πολιτείας.

Η ένσαρκη και έμπρακτη συνύπαρξη τού Πατριωτισμού και τής Πίστης, αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας και το ένα και αδιαίρετο σώμα που προκύπτει είναι ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός βγαλμένος από αυγή χρυσή και φεγγοβόλα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οργή στη Κρήτη από την φαιδρότητα αλλοδαπών να δημοσιοποιήσουν βίντεο με…”μπουγέλωμα” τύπου Ice Bucket Challenge με “θύμα” το άγαλμα του Βενιζέλου

xalepa-venizelos

Την οργή των εκπροσώπων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» προκάλεσε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και παρουσιάζει έναν άνδρα, αλλοδαπό να “μπουγελώνει” το άγαλμα στη Χαλέπα…στα χνάρια του περίφημου Ice Bucket Challenge.
Σε ανακοίνωση που δημοσιεύει το flashnews.gr, η οποία υπογράφεται από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος, Νικόλαο Παπαδάκη αναφέρεται:

Ισλαμ.Οι γενοκτονίες ξεκίνησαν με τους Χριστιανούς της Τουρκίας. #jihad #ISIS


"Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο "
.
Serkan Engin
Serkan Engin
“Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο “
του Serkan Engin
μτφ.Ειρήνη Καμπίτση 
Όπως κάποιοι είπαν στη Δύση , στην πραγματικότητα, η αρμενική γενοκτονία, η ασσυριακή, των Χαλδαίων, των Νεστοριανών και των Ελλήνων ήταν γενοκτονίες εναντίων των Χριστιάνων.
Από την άλλη πλευρά οι Κούρδοι και οι Τούρκοι ήταν οι μουσουλμάνοι . Η κοινωνική πρέλευση και η αποδοχή στη συνείδηση του πλυθησμού αυτών των γενοκτονιών ήταν οι Ισλαμικοί νόμοι.
Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο καθώς επίσης να αρπάξουν όλα τα χρήματα και τις περιουσίες τους. Οι de facto δολοφόνοι σε αυτές τις γενοκτονίες ήταν οι ληστρικές ομάδες της “Μυστικής (ή Ειδικής) Οργάνωσης” (Teşkilatı Mahsusa).

Σαν σήμερα το 1945 έληξε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Τα πιο σημαντικά γεγονότα του πιο καταστροφικού πολέμου της ιστορίας

World_War_II

Η φοβερότερη πολεμική αναμέτρηση που γνώρισε η ανθρωπότητα και ο πρώτος αληθινά παγκόσμιος πόλεμος. Διάρκεσε από την 1η Σεπτεμβρίου 1939 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 1945 και άφησε πίσω του πάνω από 60 εκατομμύρια νεκρούς….
Από την πλειονότητα των ιστορικών θεωρείται ως συνέχεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί στην ουσία τα αίτια και οι δυνάμεις που τον προκάλεσαν ήταν οι ίδιες. Μερικές από τις βασικές αιτίες του πολέμου ήταν οι επαχθείς όροι που επιβλήθηκαν στην ηττημένη Γερμανία από τη συνθήκη των Βερσαλιών και η τάση των χωρών του φασιστικού Άξονα (Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία) να κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Στη Γερμανία κυβερνούσε από το 1933 ο Αδόλφος Χίτλερ, που επιδίωκε να ανορθώσει το γόητρο της καταρακωμένης χώρας του και να πάρει εκδίκηση από τους Αγγλογάλλους για την ήττα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην Ιταλία εξουσίαζαν οι φασίστες του Μουσολίνι από το 1922, ενώ η στρατοκρατική Ιαπωνία είχε ξεκινήσει και επιδίωκε τη συνέχιση της επεκτατικής της πολιτικής, που ονόμαζε «Μεγάλη Σφαίρα Ευημερίας της Ανατολής».

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ και ο Αντώνης Μυλωνάκης από το ΕΧTRA 3! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του Περιστερίου!

milonakis

Αποχώρησε με τη σειρά του και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Μυλωνάκης από το Εxtra 3, όπως ο ίδιος αποκάλυψε απόψε μετα το δελτίο ειδήσεων. Έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές σε άλλες “πολιτείες”.
Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης παρουσίαζε το “Αποκαλυπτικό δελτίο” του Extra 3 μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου που έκλεισε με το Blue Sky.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του  Περιστερίου.
Όπως φαίνεται το Εxtra 3 αλλάζει γραμμή πλεύσης αφού πλέον το δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

40η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – 2.000 “ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ” ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΝ “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ”! ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ…ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚELEIO.GR)

pasok-14-makeleio

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο τα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» με βασικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.

"Επέλαση" του ΤΑΙΠΕΔ! Πουλάει ενεργά στρατόπεδα και η κυβέρνηση δεν "το ΄χει αντιληφθεί"


Image
“Επέλαση” του ΤΑΙΠΕΔ στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες παραμένουν απροστάτευτες από την κυβέρνηση ακόμη κι όταν στρατόπεδα “βγαίνουν στο σφυρί”. Το Onalert είχε ασχοληθεί με το θέμα της “αρπαγής” στρατοπέδου καταδρομών στην Κάλαθο της Ρόδου.

Πρώτο ταξίδι του Ερντογάν, ως προέδρου, στην κατεχόμενη Κύπρο


Ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα, την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο εξωτερικό, στο κατεχόμενο μέρος, από τα τουρκικά στρατεύματα, της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια, την Τρίτη,  θα επισκεφθεί το Αζερμπαϊτζάν για να συζητήσει τις διμερείς σχέσεις και τα περιφερειακά ζητήματα.
Την Τετάρτη ο Ερντογάν θα αναχωρήσει για την Ουαλία, όπου έχει προγραμματισθεί να παραστεί στη σύνοδο κορυφής  του NATO κατά το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
Η σύνοδος κορυφής θα λάβει χώρα εν μέσω της συνεχιζόμενης αστάθειας στις σχέσεις NATO-Ουκρανίας και στην απόφαση της Συμμαχίας να αποσύρει την 11χρονη αποστολή της από το Αφγανιστάν.
Ο Ερντογάν θα παραστεί επίσης στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, που θα αρχίσει στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο Ερντογάν που διετέλεσε πρωθυπουργός πάνω από μία δεκαετία, ορκίστηκε ως ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα.

--
               
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Μητροπολίτης Κονίτσης Ἀνδρέας: «Ἡ πατρίδα περιφρονεῖ τούς ἥρωες, ἡ θυσία τῶν ὁποίων μᾶς ἔκανε νὰ ζοῦμε σήμερα ἐλεύθεροι»Παύλος Σαντορίνης: Το εκατοστομετρικό ραντάρ - Μία μεγάλη Ελληνική εφεύρεση


payl
Παύλος Σαντορίνης: Έλληνας πολιτικός μηχανικός, φυσικός, και σπουδαίος σύγχρονος εφευρέτης. (Ιούνιος 1893 - 19 Οκτωβρίου 1986). Το εκατοστομετρικό ραντάρ είναι καθαρά Ελληνική εφεύρεση του καθηγητού του Ε.Μ. Πολυτεχνείου Παύλου Σαντορίνη ο οποίος σπούδασε στην Ελβετία από το 1905 έως το 1919 και ήταν φυσικός του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και πολιτικός μηχανικός του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Ζυρίχης, μαθητής, φίλος και συνεργάτης του Αλβέρτου Αϊνστάιν, κατά την περίοδο εκείνη.

Faliro Press News: Τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου & Δημοτικού Συμβουλίου ...

Faliro Press News: Τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου & Δημοτικού Συμβουλίου ...: Παρώντος του Αρχιεπισκόπου Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης Κυρίου ,Κυρίου Συμεών και πολλών ιερωμένων του δήμου μας πραγματοποιήθηκε στι...

Ο «Big Brother» της εφορίας – Ηλεκτρονικό φακέλωμα για όλους!


Ο «Big Brother» της εφορίας – Ηλεκτρονικό φακέλωμα για όλους!
Σε ισχύ αναμένεται να τεθεί από τον Απρίλιο του 2015 το ηλεκτρονικό φακέλωμα των φορολογούμενων το οποίο θα συγκεντρώνονται σε βάση δεδομένων τα έξοδα κάθε πολίτη.

Φάκελος «Πανδώρα»


Ο φερόμενος ως αρχηγός του δικτύου κατασκοπείας Bilgin Özkaynak αποφυλακίζεται στις 4 Ιουλίου 2014 από τις φυλακές Τύπου F της Σμύρνης.
Ο φερόμενος ως αρχηγός του δικτύου κατασκοπείας, Bilgin Özkaynak, αποφυλακίζεται στις 4 Ιουλίου 2014 από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας (Τύπου F) της Σμύρνης.
Σε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της τουρκικής κοινής γνώμης από τα σκάνδαλα της διεφθαρμένης ισλαμικής κυβέρνησης και τη συγκάλυψη της πολύκροτης υπόθεσης του δικτύου κατασκοπείας αποδίδει η εφημερίδα Zaman τις συνεχιζόμενες διώξεις στους κόλπους της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, με τελευταία θύματα υψηλόβαθμους αξιωματικούς που υπηρετούν στη Σμύρνη. Με δύο ξεχωριστά δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα, η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι διώξεις αστυνομικών και δικαστικών στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά και κατάχρηση εξουσίας είναι πολιτικά κατευθυνόμενες προκειμένου να αποσιωπηθεί η εμπλοκή ανωτάτων στελεχών της κυβέρνησης και των Ενόπλων Δυνάμεων στην υπόθεση του δίκτυου κατασκοπείας, η οποία προκάλεσε -ίσως- τη μαζικότερη διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών στην ιστορία της Τουρκίας.
Κωδικός «Πανδώρα»

Ανθιμος: Μέσα στους μετανάστες που έρχονται υπάρχουν και αυτοί που κόβουν λαιμούς


anthimos-thesalonikis-660_0
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος ξάφνιασε χθες κατά το κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Γρηγορίου Παλαμά, ισχυριζόμενος -από άμβωνος- ότι έχει πληροφορίες για τζιχαντιστές που φτάνουν στο Αιγαίο ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες.
«Εχω πληροφορίες ότι μέσα εκεί υπάρχουν και από αυτούς που κόβουν λαιμούς» είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Το «μέσα εκεί» που ανέφερε ήταν «καραβιές παράνομων μεταναστών που εκφράζουν σύγχρονοι δουλεμπόριο στο Αιγαίο.»

Χρήσιμες συμβουλές για να τρώει το παιδί υγιεινά!


Της Αθηνάς Θ. Λάνη
Γενικού – Οικογενειακού Ιατρού

Η πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας οφείλει να ξεκινά πριν την κυοφορία! Οι γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία και θέλουν να τεκνοποιήσουν θα πρέπει να διατηρούν ένα υγιές βάρος, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της παχυσαρκίας των παιδιών τους. Ξεκινώντας την εγκυμοσύνη με φυσιλογικό βάρος σώματος βοηθά επίσης στην πρόληψη του διαβήτη της κύησης και μειώνει τον κινδύνο να εμφανίσουν και τα παιδιά σας διαβήτη. 

Σοκ στη Γαλλία από τη σύλληψη 16χρονης τζιχαντίστριας


τζιχαντ
Ένα 16χρονο κορίτσι, για το οποίο υπήρχαν υποψίες ότι προσπαθούσε να φτάσει στη Συρία για να ενταχθεί στις τάξεις των δολοφόνων του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθη στη πόλη Νίκαια της νοτιοανατολικής Γαλλίας, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Παιχνίδια γεωπολιτικής από τον Ερντογάν – Μαθήματα από τον Πούτιν


Πώς η Τουρκία περνά από τον κεμαλισμό στον νεο-οθωμανισμό
Η εκλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία της γείτονος χώρας δεν ήταν παρά ένα στάδιο στο φιλόδοξο σχέδιό του για αλλαγή του προσώπου της Τουρκίας.
Με αφορμή την ανάδειξή του στο ύπατο αξίωμα, το οποίο σύντομα σκοπεύει να ενισχύσει με εξουσίες, το pontos-news.gr δημοσιεύει μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του Αμερικανού διανοουμένου και συγγραφέα Ρόμπερτ Κάπλαν και της αντιπροέδρου της Global Analysis Ρέβα Μπάλα. Το κείμενο δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Stratfor την 1η Μαΐου 2013, όμως επιβεβαιώνεται ακόμα και σήμερα. Ακολουθεί το κείμενο:

Χρηματοδότηση Ισλαμιστών στο Κόσοβο, του Ιωάννη Μιχαλέτου


Οι πρόσφατες συλλήψεις περί των 50 Ισλαμιστών στο Κοσσυφοπέδιο που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS, αποτελούν τη κορυφή του παγόβουνου σε ότι αφορά στην επέκταση των τρομοκρατικών δικτύων Ισλαμιστικής υφής στα Δυτικά Βαλκάνια

Ηγέτες Υποτελείς Οδηγούν την Ευρώπη σε Πόλεμο


WORLDWAR3TheEndπ
Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς: Ηγέτες Υποτελείς Οδηγούν την Ευρώπη σε Πόλεμο

Δυτικό «Ντόπινγκ» Αντιρωσικής Υστερίας Την φόρα κατολίσθησης ελεγχόμενων και ανεπαρκών ηγετών της Ευρώπης σε μια πολεμική αναμέτρηση με τη Ρωσία καταγγέλλει ο Αμερικανός πρώην υπουργός, καθηγητής Πωλ Γκραίγκ Ρόμπερτς, στο παρακάτω, προχθεσινό, βαρυσήμαντο άρθρο του.
Ο δρ. Ρόμπερτς αναλύει την προπαγανδιστική τεχνική δημιουργίας αντιρωσικού πολεμικού πυρετού με τακτικές ενέσεις τοξικού ψεύδους, μέσω καταιγιστικών κυβερνητικών δηλώσεων και δημοσιευμάτων από υπηρετικά ΜΜΕ, με την οποία προετοιμάζονται και οι λαοί των ΝΑΤΟ-ϊκων χωρών για την επιδιωκόμενη σύγκρουση.

Μας μπλέκουν άσχημα- Η ΕΕ δίνει τελεσίγραφο στην Μόσχα!

image74
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ουσιαστικά την Κυριακή μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για να αλλάξει πορεία σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, υπό την απειλή πάντα της επιβολής νέων κυρώσεων. «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι έτοιμο να λάβει περαιτέρω μέτρα υπό το φως της
κλιμάκωσης στην Ουκρανία», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν φαν Ρομπέι μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των 28 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες.

Ωστε οι Ελληνες ειναι λαμογια Ε φριτς;;


oste-oi-ellhnes-einai-lamogia-
Ωστε οι Ελληνες ειναι λαμογια Ε φριτς; H Γερμανια 2η παγκοσμια σε καταδικες Διεθνων δωροδοκιων!!
οεοoste-oi-ellhnes-einai-lamogia
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

Μαρμαροθετημένο δάπεδο αποκαλύφθηκε στον τύμβο της Αμφίπολης

19255779_20140825_YPPO_0003.limghandler
Σε εξαιρετικά καλή κατάσταση διασώζονται τμήματα μαρμαροθετημένου δαπέδου που αποκαλύπονται στον τύμβο της Αμφίπολης. Με την αφαίρεση χωμάτων από τον προθάλαμο αποκαλύφθηκαν ακανόνιστα κομμάτια μαρμάρου σε κόκκινο φόντο ενώ στο κατώφλι του πρώτου διαφραγματικού τοίχου των Σφιγγών βρέθηκαν ίχνη μπλε χρώματος στην νωπογραφία. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, διαπιστώθηκε επίσης ότι και στους τρεις χώρους μετά από τον τοίχο σφράγισης υπάρχει χαλαρή αμμώδης επίχωση, ως το μέγιστο ύψος της θόλου. Οι τρεις χώροι, που δημιουργούνται από την κατασκευή των εγκάρσιων διαφραγματικών τοίχων, κατά μήκος της θόλου, φαίνεται ότι καταχώθηκαν κατά την σφράγιση του ταφικού μνημείου.
Οι τοίχοι, εν μέρει, λειτουργούν και ως στοιχεία αντιστήριξης των χαλαρών επιχώσεων. Τόσο το κενό στον εξωτερικό τοίχο σφράγισης όσο και οι οπές στα επόμενα διαφράγματα, που πιθανόν να έχουν προέλθει από αφαίρεση λίθων ή και από μη τοποθέτηση λίθων, φαίνεται ότι αποτελεί μέρος σχεδίου σφράγισης του τάφου.
19246608_14369431.limghandlerΗ διαπίστωση μέχρι σήμερα ύπαρξης τριών χώρων, κατά μήκος της θόλου, αποτελεί ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μνημείου που αποκαλύπτεται στον λόφο Καστά.
Ο πρώτος διαφραγματικός τοίχος, μετά την είσοδο, έχει αποκαλυφθεί μόνον ως το ιωνικό επιστύλιο, το οποίο διακοσμείται με τους οκτάφυλλους ανάγλυφους ρόδακες. Στο ακραίο ανατολικό τμήμα του επιστυλίου εμφανίστηκε το ανώτατο τμήμα πλευρικής παραστάδος.19246610_14369428.limghandler
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι λείπει το ακραίο δυτικό τμήμα του επιστυλίου, όπως και οι υπερκείμενοι αυτού λίθοι. Επί του διαφραγματικού τοίχου θα υπάρχει η είσοδος, η οποία θα οδηγεί στον δεύτερο χώρο του μνημείου. Η μορφή της εισόδου θα αποκαλυφθεί μετά την αφαίρεση των χωμάτων, κατά τις αμέσως επόμενες μέρες.19264995_EV_AMFIPOLI_ANASKAFI6455.limghandler
Με την πρόοδο της ανασκαφικής έρευνας, εξελίσσεται με εντατικούς ρυθμούς, η ολοκλήρωση των εργοταξιακών υποδομών καθώς και η θωράκιση του μνημείου και του ευρύτερου χώρου του, από απρόσμενες καιρικές συνθήκες.
Για την προστασία του μνημείου από την βροχή, εκτός από την κατασκευή του στεγάστρου, το οποίο και ολοκληρώθηκε ξεκίνησε περιφερειακά του μνημείου η διαμόρφωση αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων.
Για την αφαίρεση των χαλαρών αμμωδών επιχώσεων απαιτήθηκε δομοστατική και γεωτεχνική μελέτη η οποία περιλαμβάνει πλήρη εγκιβωτισμό των διαφραγμάτων με ξύλινα στοιχεία, διαμόρφωση «παταριών» που επιτρέπουν την υποστήλωση της θόλου με τη δημιουργία κατάλληλου νάρθηκα και την ομαλή πρόσβαση από χώρο σε χώρο, ισχυρή αντιστήριξη του δεύτερου διαφραγματικού χώρου για την αντιμετώπιση των ισχυρών ωθήσεων από τις γαίες του επόμενου χώρου και εξωτερική αντιστήριξη της εισόδου με τις Σφίγγες, για την ασφάλεια του διαφράγματος και έδραση αντιστηρικτικών στοιχείων, που ενδεχομένως να απαιτηθούν, κατά την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών.

Αιχμάλωτα αγοράκια – σκλάβοι του σεξ για τα “ευσεβή” οθωμανικά κτήνη. Τα κερνάνε και σε δυτικά παχυδερμα, οπως κάνουν με τα όργανα δύστυχων αιχμαλώτων;


wpid-20140831103537
Η τουρκική κοινωνία υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά υποκριτική, προβάλλοντας, επισήμως μια «βικτωριανού» τύπου ηθική, την ώρα που όλοι πρόσεχαν και προσέχουν, για καλό και για κακό, τα… νώτα τους.

Μάρτυρες του Ιεχωβά απήγαγαν το γιο τους από το νοσοκομείο: Πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο -Κινδυνεύει η ζωή του


egefalos-660_0
Οι αρχές της Γαλλίας και της Βρετανίας απηύθυναν έκκληση χθες Παρασκευή για τον εντοπισμό ενός αγοριού 5 ετών που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και το οποίο πήραν οι γονείς του από το βρετανικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς κινδυνεύει η ζωή του αν δεν λάβει τη θεραπεία του σε διάστημα 24 ωρών.

Πάμε λίγο να σου δείξω πως σε παίζει μπάλα η προπαγάνδα της Υπεροντοτητας !


foley
James Foley ο Αμερικανός που τον είδαμε να τον σφάζουν σαν αρνί ! Πολλοί από εμάς τους γραφικούς φωνάξαμε …ρε αφήστε τα σάπια ρεεεε…Μιας και ο συγκεκριμένος όλο και την πάταγε ,…όπου και αν πήγαινε τον απήγαγαν ….μεγάλος γκαντέμης!
Μετά όμως βγαίνουν οι αυθεντίες -ειδήμονες και πιστοποιημένοι να σου προσφέρουν την αλήθεια δημοσιογράφοι των καναλιών ύπνωσης σου και σε ενημερώνουν πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι συνωμοσιολογος , πόσο χαμερπών είναι να είσαι συνωμοσιολογος , πόσο γελοίο κοκ κοκ κοκ!
Στην Αμερική ήδη ετοιμάζουν τον νόμο για όλους εμάς …ότι θα θεωρούμαστε οργάνωση ..επικίνδυνη σύντομα!

Με Προεδρικό Διάταγμα Απολύσεις χωρίς αιτιολόγηση. Αυτό δεν προσβάλει τον Πρόεδρο ;


Με Προεδρικό Διάταγμα Απολύσεις χωρίς αιτιολόγηση. Αυτό δεν προσβάλει τον Πρόεδρο ;
Με ένα Προεδρικό διάταγμα καταργείται ακόμη και η αιτιολόγηση των απολύσεων και πλέον ουσιαστικάανοίγει ο δρόμος για την πλήρη απελευθέρωσή τους. Το ξεκίνημα έγινε με το Προεδρικό Διάταγμα βάσει του οποίου απολύθηκε χωρίς αιτιολόγηση εργαζόμενος στο ΚΤΕΛ Καλαμάτας. Ο 55χρονος οδηγός απολύθηκε χωρίς της έως τώρα αιτιολόγηση από μέρους τους εργοδότη.
Ουσιαστικά δια της πλαγίας και μέσω του κανονισμού για το Προσωπικό των ΚΤΕΛ επιχειρείται έμμεση κατάργηση της αιτιολόγησης των απολύσεων και της ουσιαστικής απελευθέρωσής τους.
Η ΓΣΕΕ από την πλευρά της κάνει λόγο για μεθοδεύσεις μέσα στον Αύγουστο που δεν θα περάσουν όμως.

Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς ότι πρέπει να… πληρώνεις και τη “BMW 740″ που κυκλοφορεί ο Βενιζέλος!!!

ben

Τη στιγμή που όλοι ζουν με την αγωνία της ανακοίνωσης νέων μέτρων λεηλασίας, που μετρούν τις οικονομίες τους για να δουν εάν – και πόσο- αντέχει η τσέπη τους να πληρώνει φόρους…
τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις ψαλιδίζονται, περικόπτονται και εξαφανίζονται, ο υπουργός εξωτερικών και αντιπρέδρος της κυβέρνησης  Eυάγγελος Βενιζέλος αράζει στην τετρακίνητη πολυτέλεια της BMW 740. Πρόκειται για το κορυφαίο αμάξι των αυτοκινήτων ασφαλείας BMW, για το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα. Διαθέτει πέρα από δερμάτινα καθίσματα και όλες τις υπερπολυτελείς ανέσεις (τηλεοράσεις κλπ κλπ) ειδική θωράκιση για τα λάστιχα, τα παράθυρα ακόμη και ειδική θωράκιση στο χώρο του ρεζερβουάρ. Αμάξι 3000 κυβικών με απόδοση 315 αλόγων «αρματωμένο» με ειδικό χάλυβα και ένα δεύτερο αμάξωμα να λειτουργεί ως δεύτερο επίπεδο προστασίας.
Ο κ. Βενιζέλος στις διαδρομές του μπορεί – χάρη στα ειδικά συστήματα δορυφορικής τηλεπικοινωνίας- να ενημερώνεται από όλα τα δίκτυα παγκοσμίως μέσω τηλεοπτικού δέκτη και να μιλά απευθείας στα «κόκκινα τηλέφωνα» μέσω κρυπτογράφησης. Η «μπέμπα» είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει επιθέσεις με τα εξής όπλα: Μ16, Heckler & Koch G3, Steyer AUG, Kalashnikov RPK-74, Kalashnikov AK-47, FN FAL και Steyer AUG είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρία στις δοκιμές της αλεξίσφαιρης προστασίας του αυτοκινήτου. Στις δοκιμές μάλιστα το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες αλλά και χειροβομβίδες.
Με λίγα λόγια, είναι αμάξι που προτιμάται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και όχι από υπουργούς στη Ψωροκώσταινας η οποία – by the way – τελεί εδώ και  χρόνια σε καθεστώς χρεοκοπίας…
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο:
«Μετά το αεροπλάνο του Ευάγγελου Βενιζέλου, τώρα βγαίνουν και τα απίστευτα με το θωρακισμένο κρατικό αυτοκίνητο του των 750.000 ευρώ. Με αυτό το φαύλο ΠΑΣΟΚ, που δεν ξεχνά τις συνήθειές του, συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία, η οποία σιωπά και καλύπτει για μία ακόμα φορά τον συνέταιρο αντιπρόεδρό της».
Μετά περιμένουμε να ορθοποδήσουμε! Έλα τώρα αυτά δεν είναι για τη πλέμπα, τον λαουτζίκο στη Κολομβία των Βαλκανίων!

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΜΠΕΣ-ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΚΑΝΟΥΛΕΣ” ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ-ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

92920-samarasant

Τον δρόμο της άνευ όρων παράδοσης στις επιταγές και στις εντολές των Ευρωπαίων τοκογλύφων επέλεξε η Ελλάδα δια του επικύψαντα πρωθυπουργού της, χωρίς για μια ακόμα φορά να ρωτήσει εάν ο Έλληνας πολίτης επιθυμεί να γυρίσουμε την πλάτη μας στην φίλη Ορθόδοξη σύμμαχο. Η πολιτική της αυτοκαταστροφής την ώρα που η Ε.Ε δείχνει ότι οδηγείται σε αυτοδιάλυση, παρουσιάζει τον πρωθυπουργό Σαμαρά να ηγείται των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας με κίνδυνο η Ε.Ε να μην μας αποζημιώσει για τη χασούρα των πόρων του φυσικού αερίου που προμηθευόμαστε από το Βορά. Το αποτέλεσμα θα είναι το πετρέλαιο να πάει στα ύψη και το χειμώνα να ξυλιάσει όλη η χώρα. Αλλά αυτοί δεν νοιάζονται. Είναι κονομημένοι. Τι ανάγκη έχουν πάμπλουτοι Συριζαίοι και παραλήδες Νεοδημοκράτες με τέτοιες περιουσίες;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ” ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ-ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

GIMNO4

Αυτά συμβαίνουν μόνον στα μυθιστορήματα. Αλλά εμείς δεν ερχόμαστε να σας γράψουμε μυθιστόρημα αλλά ρεπορτάζ.
Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας και εκμετάλλευσης αμύθητων αρχαιολογικών θησαυρών που προωθείται σε μεγάλα ονόματα του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος, γιγαντώνεται και δρα ανενόχλητο μέσα στο περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.