Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΑΑΘΗΝΑ 5-9-2014.

Οι ανθέλληνες και αντίχριστοι δυνάστες τής οικουμένης έχουν βάλει σκοπό τής ζωής τους να αλλάξουν την φύση τού Ελληνισμού μας. Να πατήσουν πάνω στις αξίες και τα ιδεώδη μας. Να χαλάσουν την προσωπικότητα τού Έλληνα, να περάσουν οριστικά την ανηθικότητα και τον ραγιαδισμό στον τρόπο τής ζωής μας. Και έτσι να εγκαταλείψουμε και λάβαρα και εδάφη και την απονεκρωμένη ψυχή μας.

Όταν αυτό συμβαίνει ανάμεσα στον αντίχριστο σιωνισμό και τον φιλόχριστο ελληνισμό που έχει υποστεί τα φιδίσια σφιχταγκαλιάσματα στην οικονομία και την πίεση τής απεμπόλησης των εθνικών δικαίων, τότε αυτό σημαίνει ότι τα αδιέξοδα είναι πλαστά. Η πολιτική διοίκηση εχθρική. Και η οδός τής λύσης είναι η διαφύλαξη τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.

Η Πίστη μας είναι αδάμαστη. Αυτή μάς κράτησε όρθιους στους σκοτεινούς αιώνες όλων των αιχμαλωσιών μας. Η δε απιστία και η στροφή σε ξένες δοξασίες και ξένα χέρια μάς πήρε από τα χέρια τού Θεού και γκρέμισε το αυτοκρατορικό μας στέμμα. Πίστη διττή και αδιαίρετη στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Αυτήν ακριβώς την κειμηλιοθήκη, αυτή την κιβωτό τού Ελληνισμού θα την επαναφέρουμε στην πρωτεύουσα θέση τής ζωής μας, διότι σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι μονάχα αδάμαστη, μα και τροπαιοφόρα. Διότι μάς δίδει σκοπό και πυξίδα ύπαρξης στην κορυφή τής οικουμένης.

Στο ψευτορωμέϊκο έχουν από πολλά χρόνια γίνει κουβέντες ανάμεσα στους ψευτορωμιούς και τούς δανειστές των εθνών για να βγάλουμε από την ματωμένη Γαλανόλευκη τον Σταυρό τού Χριστού μας. Οι μισερές κουβέντες γίνηκαν όταν μεθοδευόταν κρυφά το στημένο χρέος και η εγκληματική αστική κοινοβουλευτική συμμορία είχε δώσει πίσω από την πλάτη τού λαού την αποδοχή της.

Τώρα το άθλιο ζήτημα από τούς εξίσου άθλιους και σάπιους τύπους επανέρχεται με την μεθόδευση τής χρηματοδοτήσεως τού στοχευμένου ελλείμματος τής ελληνικής οικονομίας. Θα σάς χρηματοδοτήσουμε τις ζημιές τού χρηματοοικονομικού και χρηματοπιστωτικού σας τομέα, μάς λέγουν γερμανοί και αμερικανοί και άλλοι κλάδοι τού εμποράκου των εθνών. Όμως εσείς μικροί Έλληνες, θα παραμείνετε στα δίχτυα των γραικύλων πολιτικάντηδων υπό το όποιο κυβερνητικό σχήμα. Θα αρνηθείτε τον Λαϊκό Εθνικισμό σας και θα τον διώξετε. Θα αλλάξετε σημαία. Θα τής βγάλετε τον σταυρό που έδιωξε τον Τούρκο μαζί με το καριοφίλι. Και θα φέρετε αντιρατσιστικό νόμο απορρόφησης τής ισλαμικής κατοχής μέσω τής λαθρομετανάστευσης.

Ο κίνδυνος είναι μέγας. Στην Τουρκία νέος πρωθυπουργός έγινε ο πρώην υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου, ο οποίος είναι υπέρμαχος της ανασύστασης τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το έχει γράψει και το έχει περιγράψει με σαφήνεια σε δικό του βιβλίο για την γεωπολιτική και την θέση τής Τουρκίας. Θέλει εδάφη που βρίσκονται στην ευρύτερη χερσόνησο τού Αίμου και μάλιστα κυρίως στην Ελλάδα, θέλει την Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο, να έρθουν στο τουρκικό κράτος.

Και ως όχημα για την υπαγωγή των εδαφών και των πλουτοπαραγωγικών πόρων κάτω από την τουρκική ημισέληνο, ο Τούρκος χρησιμοποιεί τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και το τοπικό μουσουλμανικό στοιχείο στους οποίους δίδει τουρκικότητα, Τζαμιά και εγγυήσεις ασφάλειας, υποχρεώνοντας τούς ψευτορωμιούς ή να τούς απορροφήσουν ή να εισβάλλει ο Τούρκος όπως έκαμε με την Κύπρο, προκειμένου να εξασφαλίσει τη ζωή τους.

Η Ελλάς δεν είναι το ψευτορωμέϊκο. Η Ελλάς είναι η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Δύναμη που πρέπει να εξοντώσει το ψευτορωμέϊκο με κάθε τρόπο που θα υποδείξει ο ελληνικός λαός. Ένας ελληνικός λαός που θα οδηγηθεί στην ενέργεια ανακατάληψης τής Πατρίδος του μέσα από την άγρυπνη ενημέρωση που παρέχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η δε ανακατάληψη τής Πατρίδος είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων για την διασφάλιση τού μέλλοντος των παιδιών μας και την ανάδειξη τής Τρανής Ελληνικής Φυλής ξανά ως Κοσμοπλάστρας και Κραταιής. Ως θεματοφύλακας τής Πίστης και Δημιουργός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού, ενός κόσμου κατά δικού μας, ασφαλούς από τούς μισέλληνες που μάς τον βρωμίζουν.

Το σχέδιο είναι υπαρκτό και επιβεβλημένο. Για τη βρώμικη ανασύσταση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, έχουμε την νόμιμη και δίκαιη ανασύσταση τής ελληνικής αυτοκρατορίας τής Ρωμανίας. Για τις τουρκοποιήσεις, έχουμε την σύνδεση τού Ελληνικού Έθνους με τις ελληνικές χριστιανικές κοινότητες από δυσμάς έως ανατολάς, μέσα από πολιτικές σύζευξης σε διοικητικό, οικονομικό, θρησκευτικό παράγοντα, καθώς και μέσα από το δικαίωμα τού ελληνικού εθνικού προσδιορισμού των αυτοχθόνων αδερφών μας, βάσει διεθνούς δικαίου και με τη στήριξη τής Ελληνικής Πολιτείας. Για το γεωστρατηγικό βάθος και τις ενεργειακές του δυνατότητες, θα εφαρμοσθεί η διείσδυση στις ζώνες μείζονος ενδιαφέροντος και η επανατοποθέτηση τής Μεγάλης Ιδέας, σε συνδυασμό με τον σχηματισμό συμμαχίας οικονομικού, στρατιωτικού και ευρύτερου επιπέδου με τη Ρωσία και έτερους ομόδοξους ετέρους.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις τής Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων περί ενός νέου κόσμου διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου, η θέση μας είναι κάθετη. Οι στρεβλώσεις των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων δεν χωρούν.

Η ομοφυλοφιλία που ακολουθεί τον πολυφυλετισμό στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο είναι εκτροπή που δεν χωράει στην Πατρίδα τού Θεού, τού Ήθους και των Ηρώων. Η Κυριακή Αργία τής Ιεροπρεπούς Συναντήσεως τού Πατέρα Θεού με το Τέκνο Έλληνα δεν καταργείται αλλά νεκρώνει τα παζάρια των ασεβών. Και η Ελληνική Ταυτότητα του Ηγεμονικού μας Έθνους θα ξεσχίσει τις κάρτες τού παγκοσμιοποιημένου πολίτη.

Ελληνικά Ιδανικά ενάντια στα Νεοταξικά Δανεικά. Ελλάς Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ποιοι και γιατί μας παρακολουθούν!

fb
Ο στυγερός αποκεφαλισμός του 40χρονου δημοσιογράφου James Foley και οι απειλές για ένα νέο, αυτόν του επίσης πολεμικού ανταποκριτή Steven Sotlef, εξωθούν τους Αμερικανούς να πιέσουν όλο και περισσότερο την Ευρώπη για αυστηρότερη παρακολούθηση.
Οι εντολές είναι σαφείς και αφορούν και τη χώρα μας, η οποία τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς αφενός μεν έχει στρατηγική θέση στον παγκόσμιο πλανήτη, αφετέρου αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς έλευσης μεταναστών από χώρες που βρίσκονται στο στόχαστρο των ΗΠΑ λόγω τρομοκρατίας.

Το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει σε επίσημη τελετή τα Σκόπια ως «Μακεδονία»!


Το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει σε επίσημη τελετή τα Σκόπια ως «Μακεδονία»!
Καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση -Μας έθεσαν με συνοπτικές διαδικασίες «εκτός παιχνιδιού»
Εδώ και πολλά χρόνια οι ΗΠΑ και η ΕΕ προωθούν την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αδιαφορώντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα της ονομασίας.

Άλλο και τούτο… το Φανάρι κατά του ελληνικού κράτους


Παρέμβαση κατά του Δημοσίου και υπέρ της ισχύος των Χρυσοβούλλων Λόγων και των Πατριαρχικων Σιγγιλίων της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατέθεσε τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου, στο Εφετείο Θράκης για τη γνωστή υπόθεση, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Ποιος χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές των Βαλκανίων;


Αναφέραμε για τους 15 Ουαχάμπι που συνελήφθησαν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που στρατολογούσαν νέα μέλη και ετοίμαζαν τρομοκρατικές πράξεις.
Συγχρόνως χρηματοδοτούνται Αλβανοί  στα Σκόπια, που πιστεύουν στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Dnevnik»  των Σκοπίων.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι πράγματι η Εισαγγελία διαπίστωσε ότι παρείχετο οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες των τζιχαντιστών που συνελήφθησαν. Χρηματοδοτούνταν....  Από ποιους;

Ο Δίας στον αέρα! Εντυπωσιακό το F-16 του Demo Team της ΠΑ > ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, χάρη στο μεράκι και την αγάπη των στελεχών της ΠΑ που ασχολήθηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον οι προσωρινές λύσεις με τα αυτοκόλλητα εγκαταλείπονται και στις επιδείξεις θα συμμετέχει το F-16 με τον εντυπωσιακό διάκοσμο.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, χάρη στο μεράκι και την αγάπη των στελεχών της ΠΑ που ασχολήθηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον οι προσωρινές λύσεις με τα αυτοκόλλητα εγκαταλείπονται και στις επιδείξεις θα συμμετέχει το F-16 με τον εντυπωσιακό διάκοσμο.

Νιγηρία: Γιατρός έπασχε από Έμπολα και δεχόταν κανονικά ασθενείς


Οι αρχές της Νιγηρίας έχουν θέσει υπό παρακολούθηση σχεδόν 400 ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με έναν γιατρό από το Πορτ Χαρκούρ ο οποίος πέθανε από Έμπολα αλλά είχε αποκρύψει ότι είχε μολυνθεί από τον ιό.

Τουρκία: ‘Ιεροσυλία’ πάνω σε αρχαία ελληνική πόλη…


Σούπερ μάρκετ έφτιαξαν οι Τούρκοι πάνω από την αρχαία ελληνική πόλη Μύρλεια της Βηθυνίας. Η πόλη αυτή ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα, κατά τη διάρκεια του Β’ Αποικισμού. Ήταν αποικία της Κολοφώνας.

"Σκάνδαλο Μονής Βατοπαιδίου": Η επιχείρηση παραπληροφόρησης που έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή > ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗΠλήρη ανατροπή, στην υπόθεση της Μονής Βτοπαιδίου και του
 δήθεν σκανδάλου που είχε συνταράξει πριν έξι χρόνια την ελληνική πολιτική σκηνή και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους της ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή:
Με μία ενυτπωσιακή κίνησή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, προχώρησε σε παρέμβαση κατά του Δημοσίου και υπέρ της ισχύος των Χρυσοβούλλων Λόγων και των Πατριαρχικων Σιγγιλίων της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, στο Εφετείο Θράκης.

«ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Όσο και αν αυτό ακούγεται πρωτοφανές, φαίνεται πως μια τελευταία πρωτοβουλία απόσχισης της δυτικής Μικράς Ασίας που ξεκίνησε με απροσδόκητο τρόπο, είναι ένα πρώτο σοβαρό σημάδι για έντονες διασπαστικές τάσεις που αναμένονται, σύμφωνα και με πολλά ξένα Κέντρα Στρατηγικών Ερευνών, να ξεσπάσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Τουρκία μετά και την εκλογή του Ερντογάν στην προεδρία.

Ομολογία του Αλβανού ΥΠΕΞ: Τζιχαντιστές της Συρίας εκπαιδεύονται στην Αλβανία


αλβανος
«Σε ορισμένες περιοχές της Αλβανίας υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί για τρομοκρατικές πράξεις και τζιχάντ στη Συρία» δήλωσε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Τίρανα, ύστερα από συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του Τζον Μπερντ.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ:ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


10622914_10152729348257125_4746037644024594641_n Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Απειλές κατά των χριστιανών έγραψαν φιλοτζιχαντιστές οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους στους τοίχους της εκκλησίας του Αγίου Ηλία στην Τρίπολη του Λιβάνου στην περιοχή Al-Mina στον βορρά της χώρας, μεταφέρουν πολλά μέσα της χώρας των Κέδρων.

#Ernest_Mandel : Σχεδιασμός ή αγορά ; Το τρίτο μοντέλοΕρνέστ Μαντέλ
Ερνέστ Μαντέλ
Εφόσον δεν ζούμε σε μια πλήρως αναπτυγμένη κομμουνιστική κοινωνία, η οποία χαρακτηρίζεται από την «αφθονία» με την έννοια της επάρκειας των υλικών αγαθών και υπηρεσιών καθημερινής χρήσης (μηδενική ή αρνητική ελαστικότητα της ζήτησης) τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν, κατά κύριο λόγο, σαν προβλήματα κατανομής μη επαρκών πόρων. Στους διάφορους τρόπους παραγωγής, στις διάφορες μορφές κοινωνίας, στα διάφορα «οικονομικά μοντέλα», αντιστοιχούν, σε τελευταία ανάλυση, διαφορετικοί μηχανισμοί κατανομής των πόρων.
Κάποτε πρέπει να κατανοήσουμε το πραγματικό περιεχόμενο της συζήτησης που διεξάγεται σήμερα, τόσο στις καπιταλιστικές όσο και στις μετακαπιταλιστικές κοινωνίες, γύρω από το ζήτημα: είναι η οικονομία της αγοράς η μοναδική εναλλακτική λύση στη δεσποτική «διοικητική οικονομία», η οποία κυριάρχησε στην ΕΣΣΔ μετά το 1928 και μεταφυτεύτηκε μετά το 1945 στην Ανατολική Ευρώπη, μετά το 1949 στην Κίνα και στη δεκαετία του ’60 στην Κούβα;

ΔΝΤ: Η Ουκρανία χρειάζεται άλλα $19 δισ. Δανεικά. Κατάλαβες για ποιούς δουλεύουν οι ΝΑΖΙ ; #Fasistes #NAZI


ukraine-flag-imf44
Και νέο πακέτο διάσωσης θα χρειαστεί η Ουκρανία, εάν οι συγκρούσεις με τους φιλορώσους αντάρτες στα Ανατολικά της χώρας συνεχιστούν, προειδοποιεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Στην πρώτη σε βάθος αξιολόγηση της Ουκρανίας, αφότου της διέθεσε πακέτο διάσωσης 17 δισ. δολαρίων το Μάρτιο, το ΔΝΤ κάνει λόγο για μεγάλους κινδύνους για την οικονομία.
Όπως αναφέρει, το πρόγραμμα διάσωσης εμφανίζει ήδη χρηματοδοτικό κενό 3,5 δισ. δολαρίων έως τα τέλη του 2015, καθώς η οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 6,5% φέτος. Άλλοι αναλυτές περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με το ΔΝΤ, εάν ο πόλεμος στην Ανατολική Ουκρανία (που αποτελεί το 16% της οικονομίας της χώρας) συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο, το Κίεβο θα χρειαστεί πρόσθετη βοήθεια 19 δισ. δολαρίων, μόνο για να αποκαταστήσει τα αποθεματικά της κεντρικής τράπεζάς της.

Ουκρανία και Αριστερά: Εγκληματικό λάθος οι ίσες αποστάσεις

Μιχάλης Παπαμακάριος


Τα πρόσφατα διπλωματικά και στρατιωτικά επεισόδια, οι οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο ΗΠΑ-ΕΕ στη Ρωσία είναι καθρέφτες των έντονων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στον πόλεμο της ενέργειας, των σφαιρών επιρροής, της διείσδυσης κεφαλαίων, της γεωπολιτικής στρατηγικής αντιπαράθεσης που σηματοδοτούν την ένταση των ενδο- ϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, οι οποίοι θα οξυνθούν ακόμη περισσότερο λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης του καπιταλισμού και της αδυναμίας του μέχρι σήμερα να προσφέρει προοπτική ανάπτυξης.

ΕΓΓΡΑΦΟ- ΣΟΚ από τη ΣΜΥΡΝΗ του ΄22- “Σκοτώστε του ΕΛΛΗΝΕΣ και ΒΙΑΣΤΕ τις Ελληνίδες”- ΔΙΑΤΑΓΗ του Διοικητή των Τουρκικών Δυνάμεων

11000

Όταν στη Σμύρνη επικρατούσε… συνωστισμός (τα έγγραφα σπάνε κόκαλα . Έγγραφο διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.
Το πρωτότυπο Φυλάσσεται στα Ιστορικά Αρχεία της Άγκυρας.
Το παρόν τρίπτυχο ανήκει,σύμφωνα με το stoxos.gr, στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.
Το έγγραφο-ντοκουμέντο, λέει σε μετάφραση:
“Υπηρεσιακή διαταγή για τον αφανισμό όλων των Ελλήνων και τον διασυρμό των Ελληνίδων γυναικών.
“Προς τον Διοικητή των Κεντρικών Δυνάμεων. Σας εφιστώ την προσοχή προς τα εξής:
Θάνατος στους Έλληνες που απώλεσαν την τιμή τους.
Μόλις δοθεί το πρώτο σήμα, αμέσως εξολοθρεύστε τους πάντες. Όσον αφορά τις γυναίκες μη διστάσετε. Μην υπολογίσετε ούτε την τιμή ούτε τη φιλία, όταν έρθει η στιγμή της εκδίκησης.
Ο Διοικητής των δυνάμεων
Μεχμέτ Αζίτ” (Σμύρνη 1922)

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 42χρονου Ταγματάρχη- Ξεψύχησε στα σκαλιά του ΓΝΤ- Βρέθηκε Μεγάλο Χρηματικό Ποσό στις τσέπες του

ΣΣΣΣ

Θρήνος στο Στράτευμα σήμερα τα ξημερώματα ξεψύχησε στα σκαλιά του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Αξιωματικός που υπηρετούσε στο Γενικό Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, ο 42χρονος Ταγματάρχης του ΓΕΣ, που υπηρετούσε στην Αθήνα, Αθανάσιος Τρίγκας του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής, με καταγωγή από τη Ζηλευτή Τρικάλων.
Ο άτυχος 42χρονος Αξιωματικός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Τρικάλων για να δει την μητέρα του που νοσηλευόταν εκεί αλλά, έχασε τη ζωή του στα σκαλιά του Νοσοκομείου.
Εντωμεταξύ αίσθηση προκαλεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στις τσέπες του 42χρονου Ταγματάρχη.

ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ: ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ στο ΠΛΕΥΡΟ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, μετά το γιουχάρισμα: “Τον θεωρώ ήρωα, έσωσε(;) την πατρίδα” !

mpoutaris-astro1

Έξω φρενών ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης με όσα τραγικά συνέβησαν στο Ζάππειο, στην εκδήλωση του ΠαΣοΚ, και για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από «κολλημένους παλαιοπασόκους» και «παπανδρεϊκούς» ο… πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος: «Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα. Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα.
Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά…». Τάδε έφη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μη μπορώντας ακόμη να κατανοήσει όλη αυτή την επίθεση στον συμπατριώτη του πρόεδρο του ΠαΣοΚ.
Δείτε ακόμα

ΔΕΙΤΕ: Μέσα σε TZAMI τους διδάσκει πως να ΣΦΑΖΟΥΝ Χριστιανούς-”Οταν ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΕ τον ΑΠΙΣΤΟ να Νιώθετε ΗΔΟΝΗ” (BINTEO)

τ

“Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”. Χίλια χρόνια οι τσέτες σε σφαζουν ραγιά, αλλα τα λαδωμενα αφεντικά σου σε ταΐζουν με τον μπαμπούλα για να παραμένεις πειθήνιο σφαχταρι. Βγάζουν άδειες για το τζαμί > ΒΗΜΑ Στην έκδοση των πολεοδομικών αδειών για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους των Αθηνών προχωρεί το υπουργείο Υποδομών έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών κατά της κατασκευής του από πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ). Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων δεν έχει ακόμη υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής με την υποψήφια ανάδοχο κοινοπραξία (Ακτωρ – ΤΕΡΝΑ – JP & Αβαξ – Ιντρακάτ), που ήταν και το μόνο σχήμα που κατέθεσε προσφορά, έπειτα από τέσσερις άγονους διαγωνισμούς για τη μετασκευή του υφισταμένου κτιρίου του Ναυτικού στον Ελαιώνα. Ωστόσο το υπουργείο Υποδομών χορήγησε παράταση στις εγγυητικές επιστολές του αναδόχου προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αδειοδότησης. Κατά πληροφορίες, έχει προηγηθεί σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκομένων υπουργείων για την αποσαφήνιση των εκκρεμοτήτων του εγχειρήματος. Οι προσφυγές κατά της ανέγερσης

ΕΛΛΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ…. Σὲ ἠπάτησαν οἱ μεγάλοι. Καὶ σὺ ἐξακολουθεῖς νὰ τους πιστεύης;

σημαία-σταυρός
«…’H Ἑλλάς, ἕρμαιον τῆς ἐξωτερικῆς πολιτικῆς τῶν μεγάλων ἐθνῶν, ἔχει δοκιμάσει πολλὰς πικρίας καὶ ἀπογοητεύσεις μέχρι τοῦδε ἀλλʼ ἐν τούτοις δὲν ἐννοεῖ νὰ σωφρονισθῆ. Λησμονεῖ εὐκόλως τὰς συμφορὰς ἐκ τῆς προδοσίας καὶ ἀπιστίας τῶν συμμάχων της, Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι μερικὰς ἡμερομηνίας τῆς πολιτικῆς σου ζωῆς. Ἐνθυμήθητι τὰς μαύρας ἐκείνας ἡμέρας τοῦ Σεπτεμβρίου τοῦ 1922, κατὰ τὰς ὁποίας ἑκατομμύριον ὀρθοδόξου λαοῦ εἶχε συρρεύσει εἰς τὴν παραλίαν τῆς Σμύρνης. Καὶ ἐνῶ τὰ θωρηκτὰ τῶν μεγάλων δυνάμεων, τῶν λεγομένων συμμάχων, θὰ ἡδύναντο μὲ ὁλίγας ὁμοβροντίας τῶν τηλεβολῶν των νὰ τρέψουν εἰς ἄτακτον φυγὴν τὰς ἀγέλας τῶν θηρίων τῆς Ἄγαρ, ποὺ κατεσπάρασσον τὰ ἄοπλα πλήθη, αὐτοὶ ἀπαθῶς ἐθεῶντο τὴν ἐθνικήν μας ἐκείνην συμφοράν… Ἐνθυμήθητι τὴν 6 Σεπτεμβρίου 1955 κατὰ τὴν ὁποίαν ἡ ἐν Κων)πόλει παροικία τῶν Ἑλλήνων παρεδίδετο εἰς τὸ πῦρ καὶ εἰς τὴν ἀτίμωσιν. Ἑλλάς!

Συγκλονιστική μαρτυρία αρχαιοκάπηλου για την Αμφίπολη: «Ανοιγα τάφους, έπαιρνα χρυσά σκουλαρίκια, περιδέραια και καρφίτσες»


amfipoli
Η ζωή του μοιάζει με μυθιστόρημα. Ο 82χρονος σήμερα Κ.Ε. ανακαλεί μνήμες από την εποχή, που ως παιδί, περιπλανιόταν στους αρχαιολογικούς χώρους της Αμφίπολης και εξομολογείται ότι- όπως πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής- άρχισε να επιδίδεται κι εκείνος στην παράνομη «συλλογή» πολύτιμων αντικειμένων από τάφους, τα οποία στην συνέχεια «πουλούσε στον έμπορο και έπαιρνε το μερτικό του». «Εδώ έσκαβαν όλοι….Οι αρχαιοκάπηλοι, όπως τους λένε, πάνε πρώτοι, οι αρχαιολόγοι φτάνουν μετά» αναφέρει ο 82χρονος που αποκαλύπτει ότι μετά το 1980, όλοι στην Αμφίπολη, προμηθεύτηκαν ανιχνευτές μετάλλων.

ΑΤΑΤΟΥΡΚ Ο τζιχαντιστής που κατέστρεψε τη Σμύρνη


ΚΗΡΥΞΕ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ»

Το τέλος του Ελληνοτουρκικού πολέμου τον Αύγουστο του 1922 υπήρξε το επιστέγασμα μιας ολόκληρης ιστορικής περιόδου που ξεκίνησε το 1908 στη Θεσσαλονίκη, με την κατάληψη της οθωμανικής εξουσίας από τη νεοτουρκική ακροδεξιά, και οδήγησε στην αιματηρή μετατροπή του μεγαλύτερου μέρους της Αυτοκρατορίας σε τουρκικό έθνος-κράτος
44-45-1-thumb-medium
Του ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ*
«Πήγαμε λίγο πιο έξω, φρίκη! Βρεθήκαμε σε μια χαβούζα (σ.σ. μεγάλο ανοιχτό λάκκο). Γύρω γύρω, στα χείλια της χαβούζας σπαρταρούσαν κορμιά, και μέσα η χαβούζα ήταν γεμάτη κεφάλια. Επαιρναν όποιον έπιαναν, τον πήγαιναν στην άκρια της χαβούζας, έκοβαν το κεφάλι και το έριχναν μέσα στη χαβούζα και τα κορμιά τα άφηναν να σπαρταρούν γύρω γύρω. Ηταν φοβερό. Οσοι το είδαν τρελάθηκαν. Το τρελοκομείο γέμισε από τρελούς σαν ήρθαμε. Εκεί σ” αυτό το μέρος χάσαμε και τον πατέρα μου…»

«Εσείς οι Χριστιανοί το μόνο που χρειάζεστε είναι αποκεφαλισμός»!


yphoto-620x412
Δήλωσε Βρετανίδα ξενηστικωμένη για μουσουλμανικό… λούτσο που παράτησε τα παιδιά της για να προσχωρήσει στο ΙΚΙΛ!
Τι άλλο μπορεί να ήταν εκτός από Βρετανίδα, μάνα- επειδή γέννησε και μόνο- εγκατέλειψε τα δυο παιδιά της, βαπτίστηκε μουσουλμάνα και ακολούθησε τον Χουσεΐν, πρώην Άγγλος υπήκοος, στη Συρία για να συστρατευθούν με τα ισλαμικά δολοφονικά λεφούσια του ΙΚΙΛ!

Απίστευτες ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ για να “απαντήσουν” στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Ψάχνουν τον Μ.Αλέξανδρο…με αστρολόγο !

skopia-mpampa

Τρόπο να απαντήσουν στην… Αμφίπολη φαίνεται πως ψάχνουν οι Σκοπιανοί, που συμβουλεύονται τ’ άστρα για να βρουν, επί σκοπιανού εδάφους, τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου! 

Έτσι,… όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Καθημερινή, διεθνής ομάδα ειδικών με επικεφαλής των Κροάτη Ντομαγκόι Νίκολιτς κάνει έρευνες, επιδοτούμενες φυσικά από το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, έρευνες στην τοποθεσία Οβτσε Πόλε, κοντά στην πόλη Στιπ της ανατολικής FYROM

Σπάει τα κοντέρ, φωτογραφία του ΓΑΠ


PAPANDREOY KASTELORIZO 2
Σπάει το κοντέρ στην Ελάδα και στο εξωτερικό, φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, που
κυκλοφορεί. Μου την έστειλε φίλος και πραγματικά είναι συγκλονιστική… και ΑΛΗΘΙΝΗ!
Πόπη Σουφλή
Δείτε τη φωτό …___________

http://attikanea.blogspot.gr/

Ερντογάν: Ανοίχτε τα τζαμιά και ανοίγουμε τη Χάλκη


abe10de5b573f458fe621544016f3e02_L
Τις πρώτες δηλώσεις του ως νέος πρόεδρος της Τουρκίας για τους Ρωμιούς της Πόλης και το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης έκανε τη Δευτέρα από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο κ. Ερντογάν κάλεσε τους Ρωμιούς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους , δηλώνοντας: «Η πόρτα μας είναι ανοικτή στους παλιούς Ρωμιούς πολίτες μας και στα παιδιά τους». «Είμαστε», πρόσθεσε, «άνετοι σε αυτό».

Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα τέκνων, τριτέκνων και πολυτέκνων


epidomata
Ένα μήνα νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη θα γίνουν οι καταβολές των επόμενων δόσεων των επιδομάτων τέκνων και ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων.
Συγκεκριμένα και μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, τα επιδόματα για το τρίτο τρίμηνο θα καταβληθούν στις 18 Σεπτεμβρίου αντί του Οκτωβρίου…
και θα περιληφθούν σ” αυτήν την καταβολή και τα δικαιούμενα επιδόματα 1ου και 2ου τριμήνου για όσους δικαιούχους δεν τα έχουν λάβει μέχρι τώρα.
Αντίστοιχα τα επιδόματα για το τέταρτο τρίμηνο θα καταβληθούν στις 18 Δεκεμβρίου αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους.
Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας υπό τον κ. Κεγκέρογλου και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως Πρόνοιας Έφης Μπέκου και του διοικητή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη.
Η τρίτη δόση αφορά 650.000 οικογένειες ενώ το ποσό που θα καταβληθεί αντιστοιχεί σε 150 εκατ. ευρώ περίπου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ