Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣΑΘΗΝΑ 8-9-2014.

Η ερημοποίηση τής Ελλάδος έχει διανύσει απόσταση μεγάλη και χρόνο βαθύ που έχει όριο πεπερασμένο. Το πλήρωμα τού χρόνου για τον σηκωμό τού Ελληνισμού από τον βαθύ του ύπνο είναι προκαθορισμένο από τον Θεό τον ίδιο. Η Ελλάς ως αποστολική κιβωτός τού Παντοκράτορα θα διώξει τούς αποστάτες τής Φυλής μας και τής Οικουμένης και θα δράξει πάλι στο χέρι το σπαθί τής δικαιοσύνης, όπως συνέβη στον καιρό τού Θεϊκού Απεσταλμένου, τού Μεγίστου των Ελλήνων και των Βασιλιάδων Μεγαλέξανδρου.

Οι θρασείς που βρέθηκαν εμπρός στον Μεγαλέξανδρο για να στήσουν την μολυσμένη και αντίθεη αυτοκρατορία τους πάνω στο θάνατο τής ιστορίας και τού πολιτισμού, αυτές οι έχιδνες θα βρεθούν κάτω από ελληνικό πέλμα. Ο αέναος ιστορικός κύκλος τής Ελληνικής Φυλής μέσα στις φλόγες είναι μια δυνατή απάντηση στους εχθρούς μας και ο βατήρας τής Νέας Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Και ο πολιτισμός που έχει να λάμψει από τούς αυτοκρατορικούς χρόνους μας, θα σαϊτέψει τα σκοτάδια τής παγκοσμιοποίησης, διαλύοντάς τα με φως ελληνικό.

Η Ελλάς δεν πέθανε ποτέ. Δεν πέθανε ούτε όταν ο Αιώνιος Άνομος Σιωνιστής και Σταυρωτής Χριστού, ο ίδιος που δηλητηρίασε τον Αλέξανδρο, έστειλε τον μέγιστο των Ελλήνων και τούς διαχρονικούς πρώτους τής Φυλής μας σε τάφο. Το έκαμε πάρα πολλές φορές άλλωστε. Στην Αλεξανδρινή, στην Βυζαντινή, στην Επαναστατική Ελλάδα τού Εικοσιένα, στην Επαναστατική Ελλάδα τού 1967, σε όλο το αχανές και αδιάκοπο εύρος τού Ελληνισμού που δεν έχασε ποτέ, όσο κι αν προσπάθησαν βάρβαροι και σαπιορήτορες, την φυλετική του συνέχεια.

Αυτοί οι δολεροί τύποι που βρίσκονταν απέναντί μας από την αρχή τού κόσμου κιόλας, προσπάθησαν να προσεταιριστούν τον Έλληνα υπό το άνομο σκήπτρο τους. Να τον κάνουν να προσκυνήσει τα προσκυνήματα τής κολάσεως. Να τον δωροδοκήσουν. Να τον στριμώξουν με ξένες κατοχές. Με δικούς τους ψευτορωμιούς στην Αρχή τού Κράτους. Όμως ο Θεός νικάει πάντα τον Διάβολο. Ο Χριστός υποτάσσει πάντα τον Ιούδα. Η ημέρα καταλαμβάνει όσο διάστημα κι αν διανύσει την νύχτα. Και η Παγκοσμιοποίηση θα νικηθεί μονάχα από την Θεόπνευστη Ελληνοποίηση.

Δεν λησμονούμε τον θάνατο τού Σωκράτη που είχε δει πρώτος τον κίνδυνο από τον Εμποράκο των Εθνών. Δεν λησμονούμε τον αδιευκρίνιστο θάνατο και τον χαμένο τάφο τού Αλέξανδρου που δήθεν πέθανε από τυφώδη πυρετό, για να αποδειχτεί, ανομολόγητα και κρυφά λόγω διεθνούς κατεστημένου, ότι πέθανε από δηλητήριο. Δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος διότι έμεινε Απροσκύνητος, διότι υπήρξε Απόστολος Θεού και Ελλάδος, διότι απόδωσε στον κόσμο το πρώτο φως τού Ανέσπερου Οικουμενικού Ελληνισμού. Δεν λησμονούμε τον Κολοκοτρώνη που επίσης ενόχλησε πολύ τον Εμποράκο και τούς πολιτικάντηδες, εκείνους που πάντα στέκονται εχθροί τού Έλληνα Στρατιώτη και τής Πολεμικής Αρετής, διότι έδειχνε τον δρόμο τού Ελληνισμού προς την Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη και την καθ’ ημάς Ελληνίδα Ανατολή.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή, στην πίστη και στην γεωπολιτική. Οι ίδιες ενεργειακές ζώνες, οι ίδιες γεωπολιτικές λεωφόροι, τα ίδια πάνσεπτα ιερά, οι ίδιες μυσταγωγικές εστίες που χρόνια θέλει να συλήσει ο παγκοσμιοποιητής τύραννος. Οι Πύλες τού Ελληνισμού βάλλονται πανταχόθεν από τούς απεσταλμένους τού μισέλληνα που πιάνουν τόπο στην βαθιά Ελλάδα με την οποία συνορεύουμε ολόγυρα. Ο έλεγχος τής οικουμένης παραμένει το μέγα σκήπτρο και ο στρατός των σκλάβων που ακολουθεί τον εισβολέα κινείται ενάντια στον ελληνικό στρατό τής ελευθερίας.

Οι ήττες στις μάχες πολλές. Αλλά ο Ιερός Πόλεμος είναι ένας και αναντικατάστατος. Είναι εδώ, αμείλικτος, έτοιμος να κρίνει τα πόσα βήματα πίσω ή μπροστά θα κάνει η ανθρωπότητα. Η Ελλάς, η Αυτοκρατορία Δικαίου και Φωτός, είναι προορισμένη να υπάρχει μονάχα ως Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Αυτό είναι το μέγα διακύβευμα. Και ο Θρόνος τής Οικουμένης είναι Ελληνικός.

Το Σημάδι τού Θεού κάμει την εμφάνισή του μέσα από τις γραφές για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και μέσα από την ανάδειξη τού Βασιλικού Τάφου τής Αμφίπολης. Όποιο σώμα κι αν αναπαύεται στον Τάφο τής Αμφίπολης, τα ερωτηματικά που μπορούν και πρέπει να απαντηθούν είναι υπαρκτά. Η δολοφονία τής γυναίκας τού Μεγαλέξανδρου Ρωξάνης και τού γιου του Αλέξανδρου Δ είναι μια ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί, πέρα από το δολοφονικό χέρι, στις προθέσεις και τούς σχεδιασμούς τού εντολέα που κρύβεται κατά τη γνώμη μου πίσω από τα γνωστά ονόματα. Και φυσικά υπάρχει ο Θρύλος ότι η εύρεση τού Βασιλικού Σώματος τού Μεγαλέξανδρου θα γίνει η απαρχή για τον ερχομό Αληθινών Ελλήνων στην Εξουσία τής Ελλάδος και την ανάσταση τής Φυσικής Ελλάδος.

Ο Αλέξανδρος υπήρξε πρόδρομος τού Χριστού και χτίστης τού Οικουμενικού Ελληνισμού παράλληλα. Υπήρξε η οδός τού Θεϊκού Θελήματος και τής Αποθέωσης τού Πανανθρώπινου Πολιτισμού. Το συναπάντημα τού Ήθους και τής Ανδρείας στην κορυφή τού κόσμου. Ο εκφραστής τής παγιωμένης ειρήνης δια μέσου τού πολεμικού ατσαλιού που υπέταξε την άνομη αλαζονεία, αυτήν που σήμερα βιώνουμε ως παγκοσμιοποίηση.

Κι αν τα σκοτάδια βρήκαν δρόμους και ανθρώπους να περάσουν και να σφετεριστούν τα πρωτεία και τα βασιλικά σκήπτρα, έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσουν τον κόσμο, κάτω από το πέλμα των Ελλήνων. Βυσσοδομούν οι μισέλληνες στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες βιάζοντας ελληνικά προσκυνήματα, όπως στην Βόρειο Ήπειρο και την απέναντι ελληνική όχθη τού Αιγαίου. Βιάζουν την κοινωνία και τη δικαιοσύνη για να μπουν οι Έλληνες στα κάτεργα τού νεοταξισμού.

Αλλά το Ξίφος τής Δικαιοσύνης και τής Ελληνικής Φυλής έχει βγει από το θηκάρι. Το Εθνικό Φρόνημα και η Ακλόνητη Πίστη, το Ελληνικό Αίμα και η Ηγετική Φυσιογνωμία των Ελλήνων θα αποκαταστήσουν την φυσική τάξη πραγμάτων. Η Ελληνική Αυγή τού Ελληνισμού θα υψωθεί με τον πολλαπλασιασμό εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εντoπίστηκαν 100 κιλά ηρωίνης σε φορτηγό στην Ηγουμενίτσα

iroini

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας και τις συλλήψεις οδηγού και συνοδηγού Φ/Γ οχήματος μεταφοράς ζώων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν εκατό κιλά και διακόσια τριάντα γραμμάρια (100,230 kgr) μεικτού βάρους,πιθανόν ηρωίνη.
Η ανωτέρω ναρκωτική ουσία ήταν κατανεμημένη σε εκατόν ενενήντα (190) πακέτα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του Φ/Γ οχήματος. Το εν λόγω Φ/Γ όχημα ήταν άφορτο.
Ο 37χρονος αλλοδαπός οδηγόςκαθώς και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγόςτου οχήματος συνελήφθησαν,ενώ κατασχέθηκανη ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το Φ/Γ όχημα, τα χρηματικά ποσά των 1.500 ευρώ και 400 δολαρίων Η.Π.Α. καθώς και τέσσερις (04) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – Συγκεντρώθηκαν παρά την απαγόρευση τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ

xa-sigedrosi

Απίστευτο! Πιλότος άλλαξε πορεία στην Ισλανδία για να δείξει στους επιβάτες ένα μοναδικό θέαμα…(Δείτε τί!)

Pilotos

Καμία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο δεν πρόκειται να κομπάσει ποτέ επειδή μία πτήση της καθυστέρησε. Η Icelandair όμως το έκανε και ουδείς θα την κατηγορήσει γι αυτό. Και αυτό γιατί ο ένας πιλότος της αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να καθυστερήσει την προσγείωση προκειμένου να δείξει στους επιβάτες ένα μοναδικό θέαμα: τη λάβα που έρρεε από το ηφαίστειο της Ισλανδίας Bardarbunga.

EΚΤΑΚΤΟ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: IΔΟΥ που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο ΤΑΦΟΣ του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ- ΔΕΙΤΕ την ΕΠΙΓΡΑΦΗ που το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ!

55511111

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημοσιογράφου Στέφανου Χίου σε πρωινή ανασκαφή σε ορεινό χωριό του Ταύγετου, όπου και η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής με τσάπες και κασμάδες, βρέθηκε επιτέλους η σπάνια επιγραφή “ΕΝ ΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”
Η επιγραφή έλεγε ακόμα:
“ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!”

Aκαριαία σύλληψη των πιστολέρο της παραλιακής από την Άμεσο Δράση. Στο κάθισμα του Πεζώ βρέθηκαν τα όπλα. Οδηγούνται στη ΓΑΔΑ

epi-astynomia-nyxta

Με μια αιφνιδιαστική και καλά οργανωμένη αστυνομικήεπιχείρηση, η Άμεσος Δράση και περιπολικά από την Νότια Αθήνα, μπλόκαραν και συνέλαβαν λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δύο ένοπλους κακοποιούς που νωρίτερα είχαν ληστέψει περίπτερο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Οι κακοποιοί συνελήφθησαν χωρίς να ανοίξει μύτη κι ενώ εκείνη την ώρα η παραλιακή, ήταν γεμάτη αυτοκίνητα.
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φιλότιμα παιδιά της Δίας και των περιπολικών διαφορετικά η Ελλάδα θα ήταν μπάχαλο.
Τα παιδιά που έχουν “φιλότιμο”, όπως είπε στη ΔΕΘ ο Κικίλιας. Μόνον που δεν φθάνει, κύριε Υπουργέ, αγαπητέ Βασίλη.

Τώρα: Σικάγο η Αθήνα: Ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά καταδιώκουν στην παραλιακή κόκκινο Πεζώ. Επιβαίνουν δύο άτομα που οπλοφορούν και λήστεψαν περίπτερο στην Ποσειδώνος


"Πάμε για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με αφορμή την Ουκρανία";


Image
Το σενάριο ενός νέου μεγάλου πολέμου δυστυχώς όσο η οικονομική κρίση στην Ευρώπη συνεχίζεται και διογκώνεται, ακούγεται όλο και συχνότερα. Κι αν στα πρώτα χρόνια της κρίσης όλοι αντιμετωπίζαμε τέτοιου είδους σενάρια με επιφύλαξη, τώρα με τις εστίες έντασης που υπάρχουν δύσκολα μπορείς να το αποκλείσεις κατηγορηματικά. Ελπίζεις όμως πάντα ότι είναι ένα σενάριο ακραίο.

Πόσο πληρώνονται οι Αλβανοί που πάνε στη Συρία... Σκοτώνουν για 65 ευρώ την ημέρα


Η εφημερίδα του Κοσσυφοπεδίου « Ο Κόσμος Σήμερα» δημοσιεύει γιατί ο πόλεμος στη  Συρία και το Ιράκ στο πλευρό των τζιχαντιστών αποτελεί θέλγητρο στους Αλβανούς, πέρα από τα θρησκευτικά πιστεύω τους.

Μετά την Μαριούπολη σειρά έχει η «Μεγάλη Υπερδνειστερία»


Μαίνονται οι μάχες γύρω και μέσα στην Μαριούπολη στη νοτιοανατολική ναοτιοανατολική Ουκρανία.
Μαίνονται οι μάχες γύρω και μέσα στην Μαριούπολη στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Από χθές το απόγευμα ο στρατός της Νοβορόσια έχει εντείνει τις δραστηριότητές του στις παρυφές της Μαριούπολης με απώτερο στόχο να καταλάβει σήμερα όλη τη Μαριούπολη, ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτή, ενώ ταυτόχρονα έχει ενταθεί και η προσπάθεια κατάληψης και του αεροδρομίου στη Ντονιέτσκ.

Ισλαμοφασίστες στην Ελλάδα;;; > ΔΕΙΤΕ....ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ


Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Ήταν 18χρονών και ζούσε με τους γονείς της στην Αμβέρσα. Στις 10 Οκτωβρίου του 2010 οι γονείς κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Η Layla βρέθηκε νεκρή αφού έκανε ένα πολύ καυτό μπάνιο. Αλλά οι γιατροί ήταν πολλοί σκεπτικοί από τα εγκαύματα σε πόδια, γόνατα και στήθος.
Σιγά σιγά οι γονείς ανοίγονται και αρχίζουν τις αποκαλύψεις: η Layla δεν πήγαινε καλά,είχε εφιάλτες, έχανε βάρος, τους εκμυστηρεύθηκε ότι ήταν δαιμονισμένη. Οι γονείς ύστερα από συμβουλή των γειτόνων τους θα απευθυνθούν σ΄έναν μουσουλμάνο εξορκιστή τον Othman G. γνωστό στην μαροκινή κοινότητα της Αμβέρσας.

Γυναίκες μάθετε πότε πετυχαίνει το facelifting!


Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Όπως εξηγεί ο Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Δ/ντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Νεκτάριος Ντουντουλάκης, το πρόσωπο χωρίζεται σε τρία μέρη: 

Η φαιδρότητα (;) κάποιων πολιτικών και η κατασκοπείαΔεν είναι μόνο ο Τούρκος υπουργός της είδησής μας, που ο τίτλος ίσως και να τον αδικεί, αφού προσωποποιεί ένα θέμα που είναι βέβαιο πως αφορά πολλούς, σε κάθε χώρα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.
Του ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Την αφορμή του σχολίου μας δίνει ο Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, νέος υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας, ο οποίος μιλώντας στην περιφέρεια Ντενιζλί, στη δυτική Τουρκία, κάλεσε την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, τη διαβόητη MIT, να «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα» την αντίστοιχη γερμανική, τη BND, εάν αποδειχθεί ότι κατασκόπευε σε βάρος της Τουρκίας, παγιδεύοντας και αυτή Γερμανούς πολιτικούς και άλλα παρόμοια.

6 Σεπτεμβρίου 1955 Στην Κωνσταντινούπολη ξεσπά το πογκρόμ («Σεπτεμβριανά») των Τούρκων κατά των Ελλήνων > ΒΙΝΤΕΟ


Στην Κωνσταντινούπολη ξεσπά το πογκρόμ των Τούρκων κατά των Ελλήνων, με αφορμή την προβοκάτσια στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε εννέα ώρες καταστρέφονται 4.500 ελληνικά καταστήματα, 1.000 σπίτια, 73 εκκλησίες και 37 σχολεία. Είναι η αρχή του τέλους για τον ελληνισμό της Πόλης.

Τα προηγηθέντα των γεγονότων της 6ης – 7ης Σεπτεμβρίου 1955
Στις 3 Σεπτεμβρίου η γυναίκα του Τούρκου Προξένου στην Θεσσαλονίκη κάλεσε Έλληνα φωτογράφο και του ζήτησε να φωτογραφήσει τον περίβολο του Προξενείου, το οποίο στεγάζεται δίπλα σε παλιό σπίτι, στο οποίο υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Μουσταφά Κεμάλ. Τις φωτογραφίες τις ζήτησε ως ‘ενθύμιο’, διότι την επομένη επρόκειτο να αναχωρήσει για την Τουρκία.
2
Τα μεσάνυκτα της 5ης προς 6η Σεπτεμβρίου εξερράγη βόμβα στον κήπο του τουρκικού Προξενείο, η οποία προκάλεσε μικρές μόνον ζημιές σε υαλοπίνακες στην παρακείμενη ‘οικία του Κεμάλ’. Η βόμβα, όπως εξακριβώθηκε από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι ελληνικές αρχές και όπως απεδείχθη αργότερα στην δίκη των πρωταιτίων των γεγονότων το 1961 στην νήσο Yassιada (Πλάτη), μεταφέρθηκε από την Τουρκία από Τούρκο πράκτορα (Έλληνα υπήκοο από την Κομοτηνή) και τοποθετήθηκε από τον Τούρκο κλητήρα του Προξενείου.
Στις 4:00 το απόγευμα η τουρκική εφημερίδα İstanbul Ekspres κυκλοφόρησε σε έκτακτη έκδοση και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της συζύγου του Τούρκου Προξένου φρικτά παραποιημένες, εις τρόπον ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι στο σπίτι του πατέρα των Τούρκων είχε σημειωθεί μια τεράστια έκρηξη από βόμβα που είχαν τοποθετήσει οι Έλληνες. Το γεγονός αυτό έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των πρωτοφανούς αγριότητος οργανωμένων ανθελληνικών ταραχών στην Κωνσταντινούπολη, γνωστών με το όνομα «Σεπτεμβριανά του 1955».
Το ανθελληνικό πογκρόμ της 6ης – 7ης Σεπτεμβρίου 1955
Μόλις δόθηκε το σύνθημα, ο μαινόμενος τουρκικός όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους της Πόλης και άρχισε να λεηλατεί κάθε τι το ελληνικό. Ασφαλώς, όμως, οι ‘αγανακτισμένοι’ Τούρκοι πολίτες δεν έδρασαν αυθόρμητα. Το σχέδιο είχε σχεδιαστεί προσεκτικότατα και με απόλυτη μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι, ενώ πολλοί απλοί Τούρκοι ασφαλώς δεν ενέκριναν τα όσα διεπράχθησαν εναντίον των Ελλήνων, εν τούτοις, ουδείς Τούρκος πρόδωσε λεπτομέρειες του σχεδίου σε Ρωμιό φίλο του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπου γενικώς και αορίστως ανέφεραν για «κάτι άσχημο που επρόκειτο να συμβεί εκείνες τις ημέρες».
Το σχέδιο είχε αρτιότατα οργανωθεί, αφού μέρες ή και εβδομάδες πριν στρατολογήθηκαν άτομα από την Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη – εκτός των Κωνσταντινουπολιτών Τούρκων, μεταφέρθηκαν με σιδηροδρόμους, ταξί, λεωφορεία και πλοία, εφοδιάστηκαν με ρόπαλα, αξίνες, λοστούς, βενζίνη, δυναμίτιδα, ενώ παρεσχέθη στους επίδοξους ταραχοποιούς τροφή και κατάλυμα για μία ή δύο ημέρες. Ακόμη συντάχθηκαν οι κατάλογοι των επικείμενων στόχων σε κάθε συνοικία και σημαδεύτηκαν την κατάλληλη στιγμή τα ελληνικά κτήρια. Τέλος, εκπαιδεύτηκαν οι αστυνομικοί και στρατιώτες με πολιτικά που θα ελάμβαναν μέρος στη λεηλασία και θα κατηύθυναν το πλήθος, ενώ αργότερα θα έπαιζαν τον ρόλο των ειρηνοποιών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της 12 Αυγούστου 2008 της εφημερίδας Ραντικάλ, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις 6-7 Σεπτεμβρίου 1955 εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης είχαν οργανωθεί από το Γραφείο Ειδικού Πολέμου (Özel Harp Dairesi), το οποίο αποτελούσε τον μηχανισμό, που είχε στηθεί από το ΝΑΤΟ για την αποτροπή του κομμουνιστικού κινδύνου.
Οι πρώτες συγκεντρώσεις και ομιλίες ξεκίνησαν κατά τις 4:30 το απόγευμα, ενώ οι πρώτες ταραχές πρέπει να ξεκίνησαν γύρω στις 5:30. Φυσικά, η ώρα ενάρξεως των τουρκικών επιθέσεων εποίκιλλε από συνοικία σε συνοικία. Επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων και των περιουσιών τους έλαβαν χώρα και στην ευρωπαϊκή και στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και στις νήσους Χάλκη και Πρίγκηπο, από Τούρκους που μεταφέρθηκαν εκεί με πλοιάρια.
Με στρατιωτική πειθαρχία κινούμενος ο τουρκικός όχλος, ο οποίος ανερχόταν σε δεκάδες χιλιάδες άτομα, κινήθηκε κατά παντός του ελληνικού. Μέσα σε εννέα περίπου ώρες (διότι σε πολλά σημεία οι βανδαλισμοί συνεχίστηκαν και μετά την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου μετά τα μεσάνυκτα) καταστράφηκαν ολοσχερώς 1004 σπίτια, ενώ άλλα περίπου 2500 υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Καταστράφηκαν επίσης 4348 καταστήματα, 27 φαρμακεία, 26 σχολεία, 5 πολιτιστικοί σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις 3 εφημερίδων, 12 ξενοδοχεία, 11 κλινικές, 21 εργοστάσια, 110 ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, 73 εκκλησίες, ενώ συλήθηκαν πάρα πολλοί τάφοι σε 2 κοιμητήρια, καθώς και οι τάφοι των πατριαρχών στην Μονή Βαλουκλή.
Επίθεση δέχτηκαν και ένας μικρός αριθμός αρμενικών και εβραϊκών περιουσιών, ορισμένες αρμενικές εκκλησίες και μια εβραϊκή συναγωγή.
Τουλάχιστον 30 Έλληνες σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιήθηκαν βάναυσα. Σε δύο περίπου χιλιάδες υπολογίζονται από τους κύκλους της ομογενείας οι βιασμοί, αν και επισήμως καταγγέλθηκαν μόνο 200..
Ιδιαίτερο μίσος επεδείχθη κατά των ιερωμένων, αφού πολλοί απ’ αυτούς ξυλοκοπήθηκαν αγριότατα, άλλοι γυμνώθηκαν και διαπομπεύθηκαν, εξαναγκαζόμενοι να φωνάζουν: «Η Κύπρος είναι τουρκική», ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι σε κάποιο ιεροδιάκονο έγινε αναγκαστική περιτομή. Ο Επίσκοπος Παμφίλου Γεράσιμος και ο ηλικιωμένος μοναχός Χρύσανθος Μαντάς ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου, ενώ ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Γεννάδιος παρεφρόνησε από τους ξυλοδαρμούς και ύστερα από λίγο χρόνο απεβίωσε.
Μέσα σε λίγες ώρες η ελληνική οικονομική δραστηριότητα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, αφού τα σπίτια και οι περιουσίες των περισσότερων Ελλήνων και τα ιδρύματα της ομογένειας λεηλατήθηκαν. Χιλιάδες Έλληνες έμειναν κυριολεκτικώς μόνο με τα ρούχα που φορούσαν, αφού στα σπίτια τους καταστράφηκαν με πρωτοφανή μανία ή εκλάπησαν τα πάντα• από οικιακά σκεύη και τρόφιμα μέχρι κρεβάτια, καναπέδες και ακριβά κοσμήματα. 8.700 περίπου άτομα έμειναν άνεργα, αφού οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν είχαν καταστραφεί.
Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις τουρκικών και ξένων τραπεζών μιλούσαν για ζημιές της τάξης του ενός ή δύο δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών, τον Φεβρουάριο του 1956 η τουρκική κυβέρνηση μείωσε κατά πολύ το ποσό, υπολογίζοντας τις συνολικές ζημιές σε 69.578.744 λίρες Τουρκίας, δηλ. περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών υπολόγισε ότι μόνο οι ζημιές που υπέστησαν οι εκκλησίες ξεπερνούσαν τα 150 εκατομμύρια δολάρια της εποχής. Βρετανοί διπλωμάτες υπολόγισαν τις ζημιές σε περίπου 200 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ σύμφωνα με εκτίμηση της ελληνικής κυβερνήσεως οι ζημιές ανήρχοντο σε 500 εκατομμύρια δολλάρια. Ο Γάλλος συγγραφέας και καθηγητής στην Σορβόννη Francois Crouzet στο βιβλίο του Le Conflit de Chypre (Η διένεξη της Κύπρου) υπολογίζει τις ζημιές σε 300 εκατομμύρια δολάρια της εποχής, δηλαδή πολύ περισσότερα του ενός δισεκατομμυρίου σημερινών (2008) δολαρίων.
Από το ποσό που υπολόγισε και ενέκρινε η τουρκική κυβέρνηση κατέβαλε τελικώς ποσό μικρότερο των 10 εκατομμυρίων Λ.Τ., και μάλιστα ύστερα από πολλούς μήνες, όταν η αξία της τουρκικής λίρας είχε υποτιμηθεί δραματικά. Δηλαδή, δόθηκαν αποζημιώσεις μικρότερες του 1% της αξίας των καταστροφών. Πάρα πολλοί δικαιούχοι δεν εισέπραξαν καμμία απολύτως αποζημίωση, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις επιχειρηματιών που, ενώ έχασαν τα πάντα – και άρα είχαν ζημιά την χρονιά εκείνη – υποχρεώθηκαν να πληρώσουν και φόρο κερδών.
Η αντίδραση της ελληνικής Κυβέρνησης
Η αντίδραση της Ελληνικής Κυβερνήσεως στα γεγονότα της 6ης – 7ης Σεπτεμβρίου 1955 υπήρξε από χλιαρή έως ανύπαρκτη. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ο τότε πρωθυπουργός Στρατάρχης Αλ. Παπάγος νοσούσε βαρύτατα και ουσιαστικώς η κυβέρνηση ήταν ακέφαλη. Από την άλλη, υπήρξαν έντονες συμμαχικές πιέσεις, ιδίως από τον Αμερικάνο Υπουργό Εξωτερικών Τζων Φόστερ Ντάλλες, ο οποίος κάλεσε και τις δύο πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να συμφιλιωθούν.
Μετά την ανάδειξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πρωθυπουργία στις 6 Οκτωβρίου 1955 και την αποχή της Ελλάδος από γυμνάσια του Ν.Α.Τ.Ο. στην Μεσόγειο, η Άγκυρα υποχρεώθηκε να αποδώσει μια στοιχειώδη ηθική ικανοποίηση στην Ελλάδα. Στις 24 Οκτωβρίου τίμησε σε ειδική τελετή στο στρατηγείο του Ν.Α.Τ.Ο. στην Σμύρνη την ελληνική σημαία, την οποία ύψωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών. Ταυτόχρονα με την έναρξη των ανθελληνικών γεγονότων στην Κωνσταντινούπολη, ο τουρκικός όχλος στην Σμύρνη επετέθη και κατέστρεψε το εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής, που λειτουργούσε στο στρατηγείο του Ν.Α.Τ.Ο. για τις ανάγκες των Ελλήνων αξιωματικών, λεηλάτησε τα σπίτια τους, ενώ προπηλάκισε αρκετούς απ’ αυτούς.


olympia

Από το "Μολών λαβέ" του Λεωνίδα στο "γη και ύδωρ" του ΤΑΙΠΕΔ


Διάβασα σήμερα χωρίς να πολυπιστεύω στα μάτια μου στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ (δείτε το λίνκ εδώ) πως κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνάνε, κάποια όρθια γομάρια -γιατί δεν χαρακτηρίζονται αλλιώς και συγνώμη που προσβάλλω τα γομάρια- δώσανε στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί προς πώληση σε ιδιώτες τις Θερμοπύλες

Έκθεση-ΣΟΚ: Ένας άνθρωπος αυτοκτονεί κάθε 40 δευτερόλεπτα!

aytoktonies-sok
Καταπέλτης η έκθεση των των Ηνωμένων Εθνών που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα στη Γενεύη.
«Ένας άνθρωπος αυτοκτονεί κάθε 40 δευτερόλεπτα σε κάποιο σημείο του κόσμου, μία τραγωδία που μπορεί να αποφευχθεί και που δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη προσοχή εξαιτίας των προκαταλήψεων και του στιγματισμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, οι αυτοκτονίες είναι η δεύτερη αιτία θανάτου στους νέους από 15 ως 29 ετών (!), ενώ αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού αριθμού βίαιων θανάτων στους άνδρες και το 71% στις γυναίκες. Παρόλα αυτά, τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών καταγράφονται, σχεδόν σε όλες τις χώρες, μεταξύ ατόμων άνω των 70 ετών.
Κατάθλιψη, οικονομική κρίση, περιθωριοποίηση, απελπισία. Πολλοί οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν το σύγχρονο άνθρωπο στην αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν «σε μία παγκόσμια στρατηγική για την πρόληψη της αυτοκτονίας», καθώς, όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία, οι απόπειρες είναι 20 φορές περισσότερες από τις αυτοκτονίες.
Τα συμπεράσματα της έκθεσης, που παραθέτει σήμερα το pentapostagma.gr, είναι το αποτέλεσμα δεκαετούς έρευνας και συγκεντρώνει τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία από το 2012.
Η γενική διευθύντρια του ΠΟΥ, Μάργκαρετ Τσαν, δήλωσε: «Κάθε αυτοκτονία είναι μία τραγωδία. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο και ότι για κάθε αυτοχειρία έχουν προηγηθεί πολλές απόπειρες. Οι συνέπειες για τις οικογένειες, τους φίλους και τις κοινότητες είναι καταστροφικές και μακροχρόνιες, ακόμη και για μεγάλο διάστημα μετά την αυτοκτονία των αγαπημένων τους ανθρώπων». Παράλληλα, η κα. Τσαν τονίζει ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αυξήσουν ενταντικά τις προσπάθειές τους για τη μείωση του ποσοστού των αυτοκτονιών.
Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση που αριθμεί πάνω από 100 σελίδες, οι αυτοκτονίες παρουσιάζονται περισσότερο «στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς του πλανήτη και ειδικά σε κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν ήδη από την περιθωριοποίηση και τις διακρίσεις».
Οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών -τουλάχιστον 15 ανά 100.000- βρίσκονται κυρίως στη νοτιοανατολική Ασία, την ανατολική Αφρική και την ανατολική Ευρώπη.

Ξέσπασε η παρουσιάστρια του BBC που απολύθηκε ως ρατσίστρια, μετά την αποκάλυψη των θηριωδιών της συμμορίας των πακιστανών παιδεραστών!


H Σαμ Μέισον, ήταν παρουσιάστρια του BBC μέχρις ότου απολύθηκε ως “ρατσίστρια”. Ο λόγος; Εταιρεία ταξί την “κάρφωσε” όταν η όμορφη…

Σαμ είχε ζητήσει τηλεφωνικά έναν “μη ασιάτη ταξιτζή” για να μεταφέρει την ανήλικη κόρη της.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις συμμορίες πακιστανών παιδεραστών που βίασαν και βασάνισαν εκατοντάδες παιδιά, η Μέισον ξέσπασε με μήνυμα της στο Facebook: “Βρωμοπακιστανοί μπάσταρδοι του Ρόθερχαμ (η πόλη – κέντρο της θηριωδίας)… τώρα, όσοι είχατε προσβληθεί επειδή ζήτησα μη πακιστανό να φέρει το παιδί μου σπίτι, να πάτε να γ***”!
Εάν βέβαια δεν είχε επιμείνει, το πιθανότερο θα ήταν η κόρη της να συγκαταλεγοταν ανάμεσα στα 1500 παιδιά, των οποίων οι πληγές δεν θα σβήσουν ποτέ. Τι θα έλεγε τότε; “Ξέρεις κοριτσάκι μου, σε κατέστρεψα για να μην με πουν ρατσίστρια και χάσω την θεσούλα μου…”
Αλίμονο στις μάνες που δεν γνώριζαν, επειδή κράτος και δημοσιογράφοι έκρυβαν την αλήθεια.


Και την απέλυσε ΠΟΙΟ; Το BBC που κρατούσε παιδεραστές και τους κάλυπτε…Sam-Mason-racist-Facebook-post
 
http://olympia.gr/2014/09/04

Ο κόσμος πεινάει και η κυβέρνηση κάνει «δωράκια» 350 εκατομμυρίων ευρώ σε μεγαλοεργολάβους!


xryso
Σκάνδαλο ολκής! Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει και αυτοκτονεί μη μπορώντας να τα «βγάλει πέρα», οι μισθοί και οι συντάξεις κόβονται συνεχώς και 1 στους 2 συνανθρώπους μας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και της ανέχειας, η κυβέρνηση κάνει «δωράκια» ύψους μόλις 350 εκατομμυρίων ευρώ σε μεγαλοεργολάβους!!!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», το υπουργείο Υποδομών και ο κ. Χρυσοχοΐδης ετοιμάζονται να δώσουν αποζημίωση-δώρο μαμούθ 350 εκατομμυρίων ευρώ στην κοινοπραξία «Μορέας Α.Ε.», συμφερόντων των ομίλων Λ.Μπόμπολα, Ιωάννου-Παρασκευαΐδη και Σ. Κόκκαλη, που κατασκευάζει τον κεντρικό οδικό άξονα Πελοποννήσου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Μουσουλμάνοι βιάζουν 2 Χριστιανές μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου!

biasmos
Όσοι θεωρούν ακόμα τρελά τα σενάρια περί «θρησκευτικού πολέμου» και καθαρών πλέον διώξεων εναντίον όλων των χριστιανών από το Ισλάμ, ας δουν αυτό το βίντεο.
«Χριστιανές… Χριστιανές» λένε οι κραυγές που ακούγονται από τον φρενήρη όχλο των «Allahu Akbar», την ώρα που μια συμμορία από άγριους μουσουλμάνους βιάζει δύο χριστιανές γυναίκες μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Καΐρου. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν μερικά χρόνια με τη γνωστή πολεμική ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan, όταν τη βίασαν 300 Αιγύπτιοι, κατά τη διάρκεια κάλυψης από την ίδια του ρεπορτάζ της εξέγερσης στην Αίγυπτο.

Σαπίλα και δυσωδία στη Γαλλία. Οι αποκαλύψεις της Τριερβελέρ για τον Ολάντ!

Το… «Κωσταλέξι» της Τριερβελέρ: Μου έδινε χάπια για να με κρατήσει στο νοσοκομείο

trierweiler_560_355
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ για τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Elysee και κυρίως μετά τη δημοσιοποίηση της κρυφής σχέσης του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ.
Η Τριερβελέρ, που λέγεται ότι πήρε περισσότερες από 500.000 ευρώ για το βιβλίο που ήδη έχει χτυπήσει… κόκκινο σε πωλήσεις και έχει εκθρονίσει στη Γαλλία ακόμη και το «50 αποχρώσεις του γκρι», δεν αφήνει τίποτα που να μην πει. Φυσικά, στο επίκεντρο ο Ολάντ. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας μεταξύ όλων των άλλων κατηγορεί τον Γάλλο πρόεδρο ότι είχε δώσει εντολή στους γιατρούς της να της δίνουν μεγαλύτερη ποσότητα ηρεμιστικών για να την κρατήσει στο νοσοκομείο και πως όταν εκείνη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια, την παράτησε σε ένα δωμάτιο του Μεγάρου των Ηλυσίων.
Όταν τον περασμένο Ιανουάριο η Τριερβελέρ (και όλος ο κόσμος) έμαθαν για την παράνομη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, η Τριερβελέρ προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.
Η Τριερβελέρ αποκαλύπτει πως όταν έφτασαν στ’ αυτιά της οι πρώτες φήμες, τηλεφώνησε στην… αντίζηλο και ζήτησε από την Γκαγιέ να διαψεύσει τα πάντα. Εκείνη, της είπε πως ήδη είχε δώσει εντολή στους δικηγόρους της να μηνύσουν όποιον αναφερόταν στο θέμα. «Πως κάποιος μπορεί να ψεύδεται έτσι;» διερωτάται η Τριερβελέρ.
αρχείο λήψης (2)
Όταν πια οι φήμες είχαν πληθύνει, η Τριερβελέρ πήρε ένα κουτί υπνωτικά χάπια. Ο Ολάντ που ήταν παρών την έσυρε, περιγράφει, στο μπάνιο για να κάνει εμετό. Και μετά, την παράτησε σε ένα κρεββάτι στο Elysse, έφυγε και δεν επέστρεψε. Τον κατηγορεί γιατί δεν βοήθησε ένα άτομο σε κίνδυνο.
Οι αποκαλύψεις της Τριερβελέρ συνεχίζουν και για τις μέρες που ακολούθησαν. Η σύντροφος του προέδρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έμεινε εκεί μια εβδομάδα μετά την απόπειρα. Αν και ένιωθε αδύναμη, είπε στον Ολάντ πως ήθελε να πάει μαζί του στην πόλη Τουγ για να είναι παρούσα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
Μια μέρα αφού αποκάλυψε τις προθέσεις της στον Ολαντ, άρχισε να νιώθει ξανά αδύναμη και ανίκανη να σηκωθεί. «Κάθε φορά που προσπαθούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι, κατέρρεα. Μετά κατάλαβα το γιατί. Οι δόσεις των ηρεμιστικών πολλαπλασιάστηκαν για να με κρατήσουν από το να πάω στην Τουγ», γράφει και μιλά για άνωθεν εντολές για να αυξηθεί η δόση των ηρεμιστικών.
Στο βιβλίο της, η Τριερβελέρ αποκαλύπτει ότι ο Ολάντ επιχείρησε να την πείσει να τα ξαναφτιάξουν. Όπως λέει την κάλεσε να περάσουν το βράδυ μαζί ακόμη και αφού της είχε δείξει τη δήλωση με την οποία ανακοίνωνε το χωρισμό τους! Μου φάνηκε πως ο μόνος τρόπο να ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου ήταν να την αφηγηθώ είπε η Τριερβελέρ Και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν μερικές εβδομάδες της έκανε και πρόταση γάμου για τρίτη φορά. Ήταν 12 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του, όταν της έστειλε ένα sms όπου έλεγε: «μένει να μου πεις το «ναι»».
Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο είναι η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, σύντροφος του Ολάντ επί 30 χρόνια και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Η Τριερβελέρ ενοχλούνταν τόσο από την παρουσία της Σεγκολέν στη ζωή του Ολάντ, που για να τον πικάρει κρεμούσε στους τοίχους φωτογραφίες του πρώην συζύγου της, μέχρι που ο Γάλλος πρόεδρος ενοχλήθηκε.
Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, η νυν υπουργός Οικολογίας είχε υποσχεθεί στον Ολάντ να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Γαλλίας αν εκείνος χώριζε την Τριερβελέρ, ενώ το 2012 συμφώνησε να στηρίξει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Σοσιαλιστών έναντι αμοιβής!
ΠΗΓΗ: Telegraph

Ο Τσιάπας προβλέπει σεισμό στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο!

seismografos
Ο σεισμολόγος Ηλίας Τσιάπας είχε προβλέψει με ακρίβεια – σύμφωνα με την γνωστή του θεωρεία – τους δύο τελευταίους σεισμούς σε Χαλκιδική και Σπάρτη. Σήμερα, εάν επισκεφτεί κάποιος το site του, θα διαπιστώσει πως γράφει για σεισμό στην Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σημειώνει πως η συγκεκριμένη πρόγνωση μπορεί να ακυρωθεί εφόσον στις 16 Σεπτεμβρίου εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία!.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:
Δείτε επίσης τις προβλέψεις του για Σπάρτη και Χαλκιδική:
SEISMOS2 SEISMOS

sfairika.gr

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ… ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.400 ΧΡΟΝΙΑ


megas_aleksandros
Μετά την χθεσινή είδηση βόμβα από Σερραίο Βουλευτή όπου φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Aπό ανθρώπους που είναι μέσα στην ανασκαφή μου έχει μεταφερθεί πως είναι πλέον πολύ πιθανόν ο τάφος να είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό μόνο μπορώ να πω και πως ο Θεός φαίνεται ότι αγαπάει την Ελλάδα» , η εκδοχή της ταφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Τύμβο Καστά γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική.
Η αγωνία πάντως επιτείνεται για τα αποτελέσματα των ανασκαφών που αναμένονται σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις εντός των ερχόμενων δυο εβδομάδων. Μαζί επιτείνεται και το ενδιαφέρον των ξένων και εγχώριων μέσων ενημέρωσης. Η είδηση για την ανακάλυψη του μεγαλύτερου Μακεδονικού τάφου που εντοπίσθηκε στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου. triklopodia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ


odotopasta
Δημοφιλή φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου – σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας. Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα.
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM. Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

thesecretrealtruth.blogspot.com

Ποιος χρηματοδοτεί τελικά τους τζιχαντιστές των Βαλκανίων;

tzixa
Όλοι θυμόμαστε τους 15 Ουαχάμπι που συνελήφθησαν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, επειδή στρατολογούσαν νέα μέλη και ετοίμαζαν τρομοκρατικές πράξεις. Ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την σκοπιανή εφημερίδα «Dnevnik,» φέρνει στο φως της δημοσιότητας και χρηματοδοτήσεις Αλβανών που πιστεύουν στο ριζοσπαστικό Ισλάμ! Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, η Εισαγγελία διαπίστωσε ότι όντως παρείχετο σημαντική οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες των τζιχαντιστών που συνελήφθησαν.

ΣΥΡΙΖΑ-Ρεπούση αρνούνται τις γενοκτονίες!

Ρεπούση
Στην «γραμμή» της Άγκυρας, ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε τις σοβαρές ενστάσεις του για το άρθρο 2 επικαλούμενος την ποινικοποίηση της άποψης, ενώ και η Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ τάσσεται κατά της επίμαχης διάταξης, η οποία, όπως είπε, «στρέφεται κατά της ελεύθερης έκφρασης…
γνώμης». Τα άλλα άρθρα δηλαδή την ενισχύουν; «Διαχωρίζω πλήρως την στάση μου από την θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Δηλώνω παρών για το όλο σχέδιο νόμου» δήλωσε η Ρεπούση από το βήμα της Βουλής όσον αφορά το «αντιρατσιστικό».
Να σημειωθεί πως το άρθρο 2 αναφέρεται στις γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Κανονικά πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον πολιτικές κυρώσεις για άτομα που αρνούνται σφαγές ανθρώπων, έστω και αν πρόκειται για ένα μόνο άτομο.
pygmi.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ... ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014: 535 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ – 6.300 ΗΡΘΑΝ!


ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

1) 6300 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ... ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...


2) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...


ethnikismos.net_ Ανακοίνωση για την επιστροφή 535 λαθρομεταναστών στις χώρες τους μέσα στον Αύγουστο, εξέδωσε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το διαρκώς ογκούμενο κύμα λαθρομεταναστών που… προτιμά καθημερινά τη χώρα μας.

Ροδίτης καταστηματάρχης είδε το λογαριασμό της ΔΕΗ & κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό-Του χρέωσαν…21.000 ευρώ ρεύμα!

deh-lefta

Το… λογαριασμό της ΔΕΗ με τα μάτια του είδε ένας Ροδίτης καταστηματάρχης ο οποίος κόντεψε να πάθει… εγκεφαλικό επεισόδιο.
Από 300 έως 400 ευρώ που πλήρωνε συνήθως κάθε δίμηνο στους λογαριασμούς του καταστήματός του, ο συμπολίτης μας αντίκρισε το ποσό να έχει εκτοξευτεί στις 21.000 ευρώ(!) γεγονός το οποίο τον έκανε να… ιδρώσει.
Ο συμπολίτης μας, διατηρεί κατάστημα με χρυσά και κοσμήματα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής” συνήλθε επικοινώνησε με τα αρμόδια γραφεία της ΔΕΗ στη Ρόδο όπου τον παρέπεμψαν στην Αθήνα. Εκεί σε συνομιλία που είχε με τους υπαλλήλους, τον διαβεβαίωσαν ότι στον λογαριασμό είχε μπει λάθος ένδειξη (με ένα ή με περισσότερα μηδενικά στις κιλοβατώρες που καταναλώθηκαν) με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να… βραχυκυκλώσει και να εκτοξευτεί στα 21.000 ευρώ.
Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ του υποσχέθηκαν πάντως ότι θα διευθετήσουν σύντομα το λάθος αυτό και θα αποκαταστήσουν την αδικία.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...