Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΑΘΗΝΑ 12-9-2014.

Κάποιοι μετατρέπουν τις πατρίδες σε ένα ενιαίο φρενοκομείο. Για να ολοκληρωθεί η μετάλλαξη στο επόμενο στάδιο σε μια παγκόσμια φυλακή. Θέλουν δηλαδή οι νεοταξίτες να ολοκληρώσουν την πτώση των εθνών, περνώντας από τις τωρινές φυλακές ψυχών και συνειδήσεων σε μια ενιαία φυλακή σωμάτων που θα φυτοζωούν υπέρ των προσωρινών δυνατών.

Θα δίνουν πλούτο, θα παρακολουθούνται διαρκώς και θα προσκυνούν τον ψευτοθεό τής παγκοσμιοποίησης για λίγο οξυγόνο και λίγα ψίχουλα. Είναι οι σκλάβοι που έχουν ζήσει έως σήμερα κάτω από ηγεσίες που χρησιμοποιούν εθνικό και χριστιανικό προσωπείο, αλλά η πραγματική τους φύση είναι απόκοσμη και εχθρική. Ηγετίσκοι πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού που επικαλούνται τον Θεό, όταν εργάζονται για πολυφυλετισμό και οικουμενισμό. Συνομιλούν με δήθεν υπηρέτες τού Χριστού, αλλά τρέχουν από κοινού σε στοές και λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ.

Αυτοί οι ταγοί ορκίζονται με πολιτικούς όρκους στο όνομα τού λαού τους. Είναι λένε δημοκράτες και σοσιαλιστές που μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως τα δικαιώματα αυτά έχουν ξένη μιλιά και ξένη πίστη, αδιαφορώντας για τα γεννήματα τού κατακτημένου τόπου.

Οι επιθέσεις στα εργατικά δικαιώματα και στην εθνική κυριαρχία γίνονται από την κυβέρνηση των ψευτορωμιών των μνημονίων, αλλά οι δήθεν αντιμνημονιακοί και εξίσου ψευτορωμιοί δεν πολεμούν τις κεντρικές επιλογές τού καθεστώτος, αλλά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Γιατί το κατοχικό καθεστώς είναι ενιαίο και πολυκέφαλο, αποκαλούμενο αστική δημοκρατία.

Στην Ελλάδα έχει στηθεί μια υπόγεια και καλά στημένη επιχείρηση να μπει σε εφαρμογή ένας νέος συμμοριτοπόλεμος, ένας ψεύτικος εμφύλιος, με την συνδρομή στο παρασκήνιο και στο πεδίο τής μάχης τού ξένου παράγοντα και πάλι. Από την εποχή τής δολοφονίας Γρηγορόπουλου μέχρι τις δολοφονίες Φύσσα και κατόπιν των Ηρώων Φουντούλη και Καπελώνη που πέσανε στο βωμό τής Φυλετικής Ελληνικής Ιδέας και ίσαμε το διπλό φονικό τής Μάνης, το πολιτικό στοιχείο τής δολιότητας και τού διχασμού είναι ορατό και φανερό. Από το αίμα το αριστερό που σκορπούν οικείοι των δολοφονημένων μέχρι την θυσία των Ελλήνων Εθνικιστών που προκάλεσαν οι παρακρατικοί βοηθοί τής παγκοσμιοποίησης, το ψευτορωμέϊκο συνεχίζει ανενόχλητο την αιχμαλωσία γης και ψυχών μέσα από την επιχείρηση τρομοκράτησης των Αληθινών Ελλήνων.

Όλοι είδαμε την κυκλοφορία ενός οπτικοακουστικού υλικού από τούς νταβατζήδες τής κατευθυνόμενης ειδησεογραφίας – ανθελληνικής προπαγάνδας, όπου φέρονται οι Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος να εμπαίζουν τάχα τον νεκρό Γρηγορόπουλο. Οι ανταρσίες τής παγκοσμιοποίησης απέστειλαν μήνυμα θανατερό για τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής, κάνοντας αναφορές στις θρησκευτικές ορκωμοσίες και τούς πατριώτες ιεράρχες. Όμως ο εκφραστής τού αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ που έχει άριστο δεσμό με τούς αναρχοκομουνιστές διέγραψε μια απίστευτη διαδρομή από το Άγιο Όρος για λόγους ψηφοθηρικούς στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για λόγους εξουσιαστικούς.

Μετρημένες οι μέρες των «φασιστών», είπαν οι «προστάτες» τού λαού και τής κοινωνικής δικαιοσύνης τάχα. Και την ίδια στιγμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ενσωματώσεως τής λαθρομετανάστευσης, τής πανθρησκείας και τής ανωμαλίας προχωρούσε κανονικά στο κυνοβούλιο τής ντροπής. Οι λαθρομετανάστες εγείρουν δήθεν τυχαία ζήτημα δικαιωμάτων σε πρεσβείες και αντιρατσιστικές διαδηλώσεις.

Οι ρέμπελοι, όπως μάς προειδοποίησε ο Θεός διά στόματος τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού, έχουν το υπόστρωμα, νομικό και κοινωνικό, για να στραφούν κατά των Ελλήνων. «Προστάτες» και γυρολόγοι λειτουργούν ως προπέτασμα καπνού μα και λόγχη των τοκογλύφων και των πολιτικάντηδων που μαζί με την γενοκτονία των Ελλήνων μέσα από φοροπλιάτσικο, αυτοκτονίες και εγκληματικότητα, πουλάνε τα εθνικά ζητήματα, τα εθνικά εδάφη και την εθνική μας υπόσταση στους σιωνιστές.

Οι Τούρκοι τριγυρνούν στα εδάφη που ορέγονται σαν τα όρνεα πάνω από τα θύματα. Ο νέος πρόεδρος τής Τουρκίας Ερντογάν περιόδευσε στην Κύπρο και πρωθυπουργός ανέλαβε ο Νταβούτογλου τού νεοοθωμανισμού. Οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας που κάμουν ό,τι θέλουν από Θράκη έως Αιγαίο, στέλνουν θετικά μηνύματα στην Εσπερία που ανεβάζει και κατεβάζει καθεστώτα.

Η ψευτοευρώπη μαζί με τις ΗΠΑ κρούουν την πόρτα των ελευθέρων εθνών για να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έχουν αποφασίσει να κάνουν και θα κάνουν. Οι αμερικανοί θέλουν νεκρό τον Πούτιν έστω και με μια σφαίρα πίσω στο κεφάλι και ο Πολωνός προεδρεύων τής ΕΕ μάς μίλησε για ευρωπαϊκές και ευρωατλαντικές αλληλεγγύες με πρακτικές διαστάσεις.

Η Ελλάς και η Ορθοδοξία είναι ο ιστορικός και πραγματικός αντίπαλος τού Σιωνισμού και τής Παγκοσμιοποίησης. Οι Έλληνες υπήρξαν και εξακολουθούν να αποτελούν τούς δημιουργούς και τούς εκφραστές τής Ελευθερίας, τής Πίστης και τού Πολιτισμού. Είμαστε η αιχμή τού δόρατος στις Δυνάμεις τής Ελευθερίας που δέχονται σήμερα πολιτικά και πολεμικά χτυπήματα στο πρόσωπο τής Ρωσίας από τις Δυνάμεις τής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Διότι τα ζωντανά έθνη είναι οι οργανισμοί που τρέφονται αξιακά από τις Παραδόσεις τους και ιδεολογικά από την εθνολογική σύσταση και την φυλετική τους συνείδηση.

Ζωντανά είναι τα έθνη που θέλουν να στηρίξουν την Ταυτότητα και το Αίμα τους. Εκείνα που θέλουν να παραμείνουν κοινότητες όμαιμων και ομότροπων κυρίαρχων προσώπων. Αυτή είναι η Ελλάς. Εκείνη που σπάει δεσμά, χτίζει κόσμους, λευτερώνει και ενσωματώνει Ελληνικές Πατρίδες. Και η οδός τής δημιουργίας απαιτεί δίπλα στην ατσάλινη θέληση την ενότητα και την προσήλωση στους στόχους τής Πατρίδος. Την ελληνοποίηση τής κοινωνίας. Και την απάλειψη της ανθελληνικής αντίδρασης.

Προορισμός μας είναι η Μεγάλη και Χριστοφόρος, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Αυτοκρατορία Δικαίου και Πυγμής. Και αυτός ο στόχος είναι σίγουρο πως θα επιτευχθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΝΕΕΣ “ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΒΕΛΟΥΣ”, Κ.ΓΚΟΡΤΖΗ: ” “ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΦΕΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ”– ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

gortzis2

Ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής, είναι ο δεύτερος ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος από τη θέση του έμπειρου απόστρατου ήρωα, ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση των εθνικών μειοδοτών, σηματοδοτώντας, σοβαρές εξελίξεις στους κόλπους των Ελλήνων πατριωτών που τίμησαν την στρατιωτική τους στολή. Πριν από μερικές μέρες o Εβρίτης Αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης, Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ, με πολύ σκληρή γλώσσα είχε επιτεθεί κατά των συγκυβερνώντων υποτακτικών της τρόικας στην Ελλάδα, περνώντας τους από γενεές δεκατέσσερις με πολύ επιθετικό ύφος που είχε συζητηθεί.”

Σηφουνάκης: Δεν ψηφίζω την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ


shfoynakhs-den-pshfizw-thn-tropologia-gia-ton-enfia
Δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης δήλωσε σήμερα στη Βουλή.
«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους», είπε ο κ. Σηφουνάκης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία.

Λιντσάρισαν Κούρδο στην Αττάλεια Τούρκοι εθνικιστές…


Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός Κούρδου σημειώθηκε στην πόλη Κας της επαρχίας της Αττάλειας στην Τουρκία. Δύο εξαδέλφια, οι Μαχίρ και Βεντάτ Τσετίν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 30 Τούρκων εθνικιστών, την ώρα που βάδιζαν αμέριμνοι στο κέντρο της πόλης.

Οι χάκερ απειλούν με κραχ τις αγορές


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο IOSCO, ο μεγαλύτερoς θεσμικός φορέας ασφάλειας συναλλαγών στον κόσμο, προειδοποιώντας ότι η επόμενη κρίση στις διεθνείς κεφαλαιαγορές θα προέλθει από επίθεση χάκερ, όπως αναφέρουν οι Financial Times. Υπό το πρίσμα αυτό, ο ΙΟSCO απευθύνει έκκληση στις Αρχές να λάβουν τα μέτρα τους εγκαίρως, ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και συντονισμένα τέτοια κρούσματα. Κατά τον Γκρεγκ Μέντκραφτ, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, η επόμενη κρίση θα ξεκινήσει από τον κυβερνοχώρο με μια σειρά διαδοχικών επιθέσεων σε μεγάλους παίκτες του χρηματοπιστωτικού χώρου και μετά σειρά θα έχουν οι αγορές. «Μέσα από τις συζητήσεις μας με επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων, είναι σαφές πως δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση στο φλέγον ζήτημα», υπογραμμίζει ο κ. Μέντκραφτ. 

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…


?????1943 – 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ !!

Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΙΣΧΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ…..

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

Αυτός «λόκαρε» τον Καραμανλή κατ’ εντολή των Αμερικανών


karamanlis wired cia
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου > Ένταλμα σύλληψης και προσαγωγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και των εισαγγελέων που ερευνούν τις υποθέσεις για τις υποκλοπές στον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και μέλη της κυβερνήσεώς του, όπως και για την δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Ρίγανη: Η ισχυρότερη Πανάκεια της Φύσης


Origanum vulgaris hirtum

Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum

“ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο Διοσκουρίδης

Κατάρρευση της Ελλάδας από τα κύματα προσφύγων βλέπει Αυστριακή πολιτικός


Image
Προτείνει το σύστημα Δουβλίνο ΙΙ να αλλάξει και να υπάρξει ποσοστιαία κατανομή των προσφύγων σε όλες τις χώρες της ΕΕ
Επισημαίνοντας το επιπλέον βάρος από τα μεταναστευτικά κύματα που θα έχει να σηκώσει σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα, όπως επίσης η Ιταλία, η Μάλτα και η Ισπανία, το Κόμμα των Πρασίνων της αυστριακής αντιπολίτευσης, ασκεί σήμερα σφοδρή κριτική στα σχέδια επαναφοράς των συνοριακών ελέγχων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


wpid-νίκος-χειλαδάκης-2.jpg.jpeg
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η εντεκάτη Σεπτεμβρίου έχει μείνει στην παγκόσμια ιστορία σαν μαύρη κηλίδα εξ αιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης στους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη. Για την ιστορία αυτή έχουν γραφτεί πάρα πολλά και τελευταία έχουν βγει στην δημοσιότητα καινούργια στοιχεία που ενισχύουν την άποψη, που είχαν υποστηρίξει τότε κάποιοι ερευνητές και είχαν επικριθεί έντονα, ότι οι ουρανοξύστες κατέρρευσαν όχι από την πτώση των αεροπλάνων, αλλά από ισχυρές υπόγειες εκρήξεις στα θεμέλια τους.

Σε πλοίο της ΑΝΕΚ στεγάζεται το Κοινοβούλιο της Λιβύης


image
Η κυβέρνηση της Λιβύης ναύλωσε το πλοίο «Ελυρος» που κάλυπτε την γραμμή Πειραιάς-Κρήτη προκειμένου να στεγάσει μέσα το κοινοβούλιο. Ολες οι εργασίες της βουλής πραγματοποιούνται μέσα στο πλοίο, ενώ ταυτόχρονα οι οικογένειες των βουλευτών ζουν σε αυτό. Οι εικόνες είναι πρωτοφανείς και απασχόλησαν και τον Guardian, ενώ η ΑΝΕΚ επιβεβαιώνει πως το πλοίο έχει ναυλωθεί για τουλάχιστον ένα μήνα.

O Ελληνικός πετρελαϊκός θησαυρός των 150 δισ. δολ


b_300_200_16777215_00_images_122659-elliniki_aoz.jpg
Περισσότερα από 150 δισ. ευρώ (85% του ΑΕΠ) ως κρατικά έσοδα μπορεί να έχει η Ελλάδα από τα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογοναθράκων τα επόμενα 30 χρόνια. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η... ανάλυση της ελβετικής τράπεζας Mirabaud -την οποία παρουσιάζει αποκλειστικά σήμερα το «business stories»- παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τους ισχυρισμούς της (σεισμικές έρευνες της νορβηγικής PGS). Η έρευνα έχει τίτλο «Ηidden oil potential in Greece» (Οι δυνατότητες του κρυμμένου πετρελαίου στην Ελλάδα) και περιλαμβάνει αποκαλυπτικά στοιχεία.

Το Ισλαμικό Κράτος ψάχνει δίοδο στην Ευρώπη: Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες -Τι φοβούνται οι ελληνικές αρχές


Το Ισλαμικό Κράτος ψάχνει δίοδο στην Ευρώπη: Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες -Τι φοβούνται οι ελληνικές αρχές
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή από την επέλαση και τις προειδοποιήσεις του Ισλαμικού Κράτους, ενώ, οι τζιχαντιστές φέρεται αυτή τη στιγμή να αναζητούν δίοδο στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι οι νότιες χώρες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Πήρε Χάρισμα το Ελληνικό η Lamda Development και «βγάζει και γλώσσα» !

·
Πήρε Χάρισμα το Ελληνικό η Lamda Development και «βγάζει και γλώσσα» !hellasforce.com

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ξένους επενδυτές που συμμετέχουν στην επένδυση πως το κράτος που επιθυμεί την αποκρατικοποίηση του Ελληνικού, μέσω του Ελεγκτικού Συνεδρίου δημιουργεί καθυστερήσεις επισημαίνουν χαρακτηριστικά».


Τι απαντά η Lamda Development για το Ελληνικο

Πλήρωστε κοροϊδα ΕΝΦΙΑ…Ελεύθερος και ο Ι. Διώτης για την υπόθεση της λίστας ΛαγκάρντPapandreou_Papakonstantinou
Ισχυρίστηκε πως το στικάκι με τα 2.062 πρόσωπα του διεβιβάσθη εντελώς ατύπως από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας πως του εστάλη σε φάκελο, χωρίς συγκεκριμένη εντολή ή εξήγηση, «μήπως μπορεί να κάνει κάτι».
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για τους χειρισμούς στη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης – Ελεύθερος αφέθηκε χθες και ο προκάτοχός του, Γ. Καπελέρης

ΝΑ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ Η.Π.Α ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ


πως-πέντε-χώρες-στη-μέση-ανατολή-μπορεί-να-γίνουν-14-pentapostagma.gr
Το υποκριτικό πρόσωπο των Η.Π.Α σχετικά με την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής είναι γνωστό σε όλους. Οι λεπτομέρειες όμως και οι αμερικανικές τακτικές που οδήγησαν προοδευτικά στο σημερινό χάος, είναι πραγματικά αποκαλυπτικές. Στην περίπτωση της Συρίας, οι Η.Π.Α ξεκίνησαν να πραγματοποιούν πραξικοπήματα, να δολοφονούν ηγέτες, και να χρηματοδοτούν τρομοκράτες και εξτρεμιστές από το 1948 έως και τις ημέρες μας, υπό τη διοίκηση Obama.
Ορισμένα παραδείγματα είναι τα εξής:

Που είναι το εθνόσημο από τις φανέλλες των διεθνών μας;

ethniki-basket
Πέρα από την αγάπη που τρέφουμε όλοι οι Ελληνες για την Εθνική μας ομάδα και ιδιαιτέρως για την Εθνική μας του Μπάσκετ οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι κάποιοι άλλοι παίζουν παιχνιδάκια προδοσίας ακόμα και πάνω σε αυτήν….

H Nestle μηνύεται για παιδική εκμετάλλευση στις απάνθρωπες φυτείες κακάο της Ακτής Ελεφαντοστού


απάνθρωπες-φυτείες-κακάο-ακτή-ελεφαντοστού
Μία νέα δικαστική διαμάχη μαίνεται μεταξύ μεγάλων εταιρειών παραγωγής τροφίμων και «εργαζομένων» σε φυτείες κακάο από χώρες του Τρίτου Κόσμου, με σημαντικότατες νομικές και κοινωνικές προεκτάσεις. Πλέον, η εταιρεία-κολοσσός Nestle καθώς και έτερες χώρες που πωλούν σοκολάτα από την Αφρική μπορούν να αποτελέσουν στόχο μηνύσεων για χρησιμοποίηση παιδιών ως «σκλάβους» στις φυτείες – σύγχρονα κάτεργα παιδικής εργασίας.

Τον Μεγάλο Αδελφό μόνο οι τυφλοί δεν τον βλέπουν σήμερα!


megalos-adelfos
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Σήμερα, η κυριαρχία των εγκληματικών ελίτ είναι παγκόσμια. Αυτοί που έχουν την δύναμη στα καθεστωτικά συστήματα όπως οι σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση ή τα καθεστώτα των αναπτυσσόμενων χωρών, είναι ολιγάρχες και κλέφτες που διοικούν μια τεράστια κλεπτοκρατία. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που υπηρετούν τυφλά είναι τόσο αδίστακτα και διεφθαρμένα όσο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή η Ομοσπονδιακή Τράπεζα στις ΗΠΑ. Το «κοινοβουλευτικό» σύστημα της κυκλικής κηδεμονίας και του εγκλήματος που υφίσταται παγκοσμίως ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή μόνο ως προς τον βαθμό και την μέθοδο.
Για τους γκλομπαλιστές του παγκόσμιου χρηματο-φεουδαρχικού συστήματος, δεν υπάρχει κανένα ιδεολογικό πρόσημο που να τους ταυτοποιεί, είναι δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να τους διασφαλίζει την επέκταση του συστήματος της υπερεκμετάλλευσης και τους μηχανισμούς ελέγχου, την ασίγαστη προπαγάνδα και τον φόβο που «φυλά τα έρμα» να μην ξεσηκωθούν. Οι πολιτικές τους διαμάχες και τα ιδεολογικά κατασκευάσματά τους είναι ένα μιντιακό θέατρο του παραλόγου, ένα είδος ρωμαϊκού αμφιθέατρου για τις μάζες.
Έχουν καταργήσει τις περισσότερες πολιτικές ελευθερίες μας, την ίδια ώρα που μιλάνε για «ανθρώπινα δικαιώματα», «αντιπροσωπευτική δημοκρατία» και παγκόσμια «κοινωνία των πολιτών». Καταστρέφουν το κράτος ως προς τους θεσμούς εκείνους που εξέφραζαν πολλών αιώνων λαϊκούς αγώνες, την εθνική ανεξαρτησία, την υγεία, την παιδεία, ενώ εφαρμόζουν μια παγκόσμια ολοκληρωτική ενσωμάτωση με την βοήθεια των συστημικών «μη-κυβερνητικών οργανώσεων», για τις οποίες οι στρόφιγγες δεν κλείνουν ποτέ.
Κρυμμένοι πίσω από αυτό το μισθοφορικό λεφούσι βρίσκονται συχνά κάθε λογής τυχοδιώκτες, ισλαμοφασίστες και παρακρατικοί φονιάδες, που μας τους παρουσιάζουν στα δυτικά ΜΜΕ να περιφέρονται από χώρα σε χώρα… εφαρμόζοντας την «δημοκρατία» σε όσους αρνούνται να ενσωματωθούν στην Αυτοκρατορία.
Πρόκειται για μια απόλυτη φάρσα, αλλά αφού έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθείς κυρίως, γίνεται μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη κατάσταση. Σα να έχουν μετενσαρκωθεί ο Νέρων, ο Χίτλερ και ο Αττίλας με όλα τα ευτελή, αρρωστημένα και βάρβαρα χαρακτηριστικά τους στο σώμα αυτής της κυνικής ελίτ. Αντιμετωπίζουμε την πιο αυταρχική και επικίνδυνη εξουσία που είδε ποτέ ο κόσμος, γιατί διαθέτει μοναδικά υπερόπλα, το πιο αποτελεσματικό σύστημα παρακολούθησης και μια στρατιά από «πληρωμένα τσιράκια» που, μέσα από τα διάφορα BBC και CNN των τραπεζιτών, κάνουν τους περισσότερους πολίτες στην Δύση να μην πιστεύουν πια στον αγώνα για κοινωνικές και οικονομικές ελευθερίες.
Η πλειοψηφία «βιώνει ολοκληρωτικά την “σκοτεινή πλευρά” της ζωής ενός ρομπότ στην υπηρεσία του κέρδους και του ναρκισσισμού», λέει στο βιβλίο της On Anxiety η Βρετανίδα ακαδημαϊκός και ψυχίατροςRenata Salecl, πρώην σύζυγος του γνωστού φιλοσόφου Σλαβόϊ Ζίζεκ. Μέσα από την διαδικασία της πνευματικής καταστολής δια της τηλε-πληροφορίας, δεν μπορούν καν να φαντασθούν ότι είναι εφικτή μια περισσότερο ανθρώπινη μορφή πολιτείας, οικονομίας και δημοκρατίας.
Μπορεί κάποιες μάζες να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται σαν υπνωτισμένα κοπάδια, αλλά στην ουσία είναι πρόβατα-καταναλωτές και «Pussy Riots» με ένα αίσθημα εσωτερικού κενού, αποξένωσης και απελπισίας.
Σ’ αυτό το απόλυτο δράμα, όπου ο σύγχρονος «παγκοσμιοποιημένος» πολίτης δεν έχει κανέναν ουσιαστικό ρόλο να παίξει, η εξουσία δεν ανησυχεί και έτσι πραγματοποιείται αυτό που διαπίστωσε ο φιλόσοφος Φράνσις Μπαίηκον από τον 16ο αιώνα, ότι «δεν είναι τόσο σημαντικός ο αριθμός των στρατιών, εάν οι άνθρωποι έχουν λιγοστό θάρρος, γιατί, όπως είπε ο Βιργίλιος: ποτέ δεν προβληματίζει τον λύκο ο αριθμός των προβάτων»…
Οι ολιγαρχίες της παγκοσμιοποίησης θέλουν να ιδιοποιηθούν και την μνήμη, αποδομώντας τα έθνη και παραποιώντας την ιστορία για να μην θυμόμαστε ότι, όσες ελευθερίες και δικαιώματα απολαμβάνουμε, ήταν επιτεύγματα των απλών ανθρώπων και όχι δώρα των ελίτ.
Στο «1984», ο Τζορτζ Όργουελ έγραψε: «Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν».
Όμως, ο ρόλος των αληθινών ιστορικών και των δημοσιογράφων είναι να καταρρίπτουν τα πέπλα του σκότους και να αναδεικνύουν την αλήθεια, όπως έκανε ο Εντουάρντο Γκαλεάνο στο βιβλίο του «Οι ανοικτές φλέβες της Λατινικής Αμερικής» (1971), όπου έδειξε τι συνέβη στους ανθρώπους μιας ηπείρου, της οποίας η ιστορική μνήμη αποικήθηκε και μεταλλάχθηκε από την ξένη κυριαρχία. Όπως ο E.P. Thomson, ο οποίος πριν από πενήντα χρόνια, με το έργο του «Η δημιουργία της αγγλικής εργατικής τάξης» φανέρωσε τους αληθινούς πρωταγωνιστές της ιστορίας.
Έτσι, δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουν τα πράγματα αν εγκλωβιζόμαστε στο «αιώνιο παρόν» της παγκοσμιοποιημένης παρωδίας, όπως το έθεσε το περιοδικό Time, όπου ο προβληματισμός μας περιορίζεται στο Facebook και η ιστορική αφήγηση γίνεται ένα τέχνασμα «ρεπούσιας» μεταμοντέρνας παραπλάνησης.
«Τουλάχιστον, βοηθά αν όλο και περισσότεροι Δυτικοί συνειδητοποιούν ότι η ίδια η εσωτερική τους απελπισία, που δημιουργήθηκε από ένα διεφθαρμένο σύστημα, είναι αυτή που τους συνδέει με τους συνανθρώπους τους», λέει η Salecl… Ας γίνει έτσι μια αρχή!
Υπάρχουν, πράγματι, τα σημάδια ότι κάτι έχει αρχίσει να συμβαίνει γιατί ο πολιτισμός μας βρίσκεται προφανώς σε κατάσταση ταραχής και η παγκόσμια κατάρρευση έχει προβλεφθεί από πολλούς.
Είναι απαραίτητο να δούμε τα σύγχρονα γεγονότα, τις αντιφάσεις και τις πολυπλοκότητες του αλληλοεξαρτώμενου κόσμου σαν το πρελούδιο ενός συγκλονιστικού κοινωνικού αναβρασμού σε παγκόσμια κλίμακα που η έκβασή του θάναι οδυνηρή και δύσκολη, αλλά καθοριστική για το μέλλον.
Θα είναι ο αγώνας της μνήμης κατά της λήθης, της φωτισμένης σκέψης απέναντι στην αδρανή «κοινή γνώμη», της ανοικοδόμησης του ιερού της ανθρώπινης ζωής ενάντια στην εντροπική καταβαράθρωση του χυδαίου ωφελισμού.
Κανένα μπλοκ δυνάμεων στη Γη, καμμιά «Ιερά Συμμαχία» του 21ου αιώνα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει μια όντως αφυπνισμένη κοινωνία που θα αποφασίσει να προχωρήσει στην ανασύσταση του πολιτισμού, στην αναδιοργάνωση των δομών της πολιτικής, στην ανασυγκρότηση της παραγωγής και την κατανομή των παγκόσμιων πόρων, σύμφωνα με το κοινό καλό και το δίκαιο.
Γιατί υπάρχει ακόμη στην συλλογική μνήμη ένα μη ολοκληρωμένο προπαρασκευαστικό έργο στον κόσμο που ξεκίνησε περίπου στην Αναγέννηση, ένα «έργο σε εξέλιξη» που περιμένει να ολοκληρωθεί.
*[Δημοσιεύθηκε στο Hellenic Nexus τ.84, Απρίλιος 2014]

Μηνυτήρια Αναφορά για ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, από την ΟΚΕ, γιατί επωφελήθηκαν, από το νέο ΝΟΜΟ, για τα ΔΑΣΗ


Αποχαρακτηρίζοντας χιλιάδες στρέμματα Δασικών και αναδασωτέων εκτάσεων σε όλη την Επικράτεια

meimarakis2
Μηνυτήρια Αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, για το θέμα του κωλύματος των Βουλευτών και δη του Προέδρου της Βουλής, στην ψήφιση του Νόμου για τα Δάση, κατέθεσε, σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2014, η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), με το εξής περιεχόμενο: “Κύριε Εισαγγελέα, στις 5 Αυγούστου 2014, συνέβη ένα μεγάλο περιβαλλοντικό και ηθικό ατόπημα, στην Βουλή των Ελλήνων, σε βάρος του Ελληνικού Δασικού μας πλούτου, με την ψήφιση του Νομοσχεδίου «Περιβαλλοντική Αναβάθμιση & Ιδιωτική Πολεοδόμηση-Βιώσιμη Ανάπτυξη-Ρυθμίσεις Δασικής Νομοθεσίας», που ψηφίστηκε στο Β΄Θερινό τμήμα της Βουλής και ήδη αποτελεί Νόμο του Κράτους. Οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου Νόμου, αφορούν, έμμεσα, άνω των 200.000 (διακοσίων χιλιάδων), περίπου,

PAKISTAN_515_355
Με ονομαστική ψηφοφορία για τα τρία κυριότερα άρθρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που είχαν ζητήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, ολοκληρώθηκε στο Γ” Θερινό Τμήμα η επί των άρθρων υπερψήφισή του. Έτσι λοιπόν, πέρασε τελικά από τη Βουλή το πολυσυζητημένο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αλλά «μέχρι το κόκκαλο» ρατσιστικό για τους Έλληνες πολίτες…

Παντελή Καρύκα : “Ο Μ.Αλέξανδρος και τα δηλητήρια στο Πακιστάν !”


Ο Μ.Αλέξανδρος και τα δηλητήρια στο Πακιστάν !του Παντελή Καρύκα
Συγγραφέας

Όταν ο στρατός τους Αλεξάνδρου πέρασε το 326 π.Χ. από το σημερινό Πακιστάν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εντοπίους, οι οποίοι είχαν εμποτίσει σε δηλητήριο φιδιού όχι μονό τα βέλη τους, αλλά ακόμα και τα σπαθιά τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βέλη τους δεν έφεραν μεταλλική αιχμή. Η κατάληξη του στελέχους τους ήταν κούφια, προφανώς για να «συγκρατεί» περισσότερο δηλητήριο. Ευτυχώς η έλλειψη μεταλλικής αιχμής περιόριζε τη διατρητικότητα του βέλους, απέναντι στις ασπίδες και τους θώρακες των Ελλήνων.

Παραδοχή αναλγησίας από Καμίνη ! Πληρώσαμε €310.000 για παγκάκια κατά των Αστέγων !

Πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας Δήμαρχος, που να ξοδεύει €310.000 από το δημόσιο Ταμείο για αγοράσει παγκάκια σχεδιασμένα ωστε να μην μπορούν να κοιμηθούν Αστεγοι !

ΣΟΚ από την ΙSIS- EΒΑΛΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ στον Χάρτη του ΙΣΛΑΜ ως… OROBPA των Βαλκανίων (ΦΩΤΟ)

22

Δείτε τι τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» – Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου
Ελλάδα και Κύπρος στον χάρτη των ισλαμιστών
Eβαλαν την Ελλάδα στον χάρτη ΤΟΥ Ισλαμ ως… OROBPA των Βαλκανίων
20
Ντοκουμέντο: Ο χάρτης που τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου. Μεταξύ αυτών των περιοχών συμπεριλαμβάνονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Τα σύνορα του χαλιφάτου φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια, συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Αραβική Χερσόνησο, την Ινδία, μέρος της Κίνας και το σύνολο των χωρών των λεγόμενων τουρκόφωνων περιοχών της Ασίας
Ενδιάμεσος σταθμός η Ελλάδα για τους τζιχαντιστές – Ενας εξ αυτών νοσηλεύεται
στη χώρα μας και συγκεκριμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας
Ο απόηχος των συγκρούσεων μεταξύ των ακραίων ισλαμιστών του ISIS («Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε») και των δυνάμεων του Ασαντ, του Ιράκ και των Κούρδων φτάνει ως την Ελλάδα.
Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές ανησυχούν για το ενδεχόμενο να δραστηριοποιούνται ήδη ακραίοι ισλαμικοί πυρήνες στη χώρα, βασικό αντικείμενο των οποίων είναι η παροχή διευκολύνσεων και υποστήριξης σε πολίτες δυτικοευρωπαϊκών χωρών που επιδιώκουν να φτάσουν ως τα νοτιοανατολικά σύνορα της Τουρκίας ώστε να ενταχτούν στις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολίτες χωρών που ανήκουν στη ζώνη Σένγκεν και οι οποίοι, αφού φτάσουν στην Ελλάδα, μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς σε κάποια από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου που διατηρούν απευθείας σύνδεση διά θαλάσσης με τα απέναντι μικρασιατικά παράλια.
Κατόπιν, μέσω Τουρκίας, προωθούνται στα πολεμικά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας, πυκνώνοντας έτσι τις τάξεις των ακραίων ισλαμιστών. Οι άνθρωποι αυτοί είναι στην πλειονότητά τους πολίτες αραβικής, κυρίως, καταγωγής, οι οποίοι όμως έχουν αποκτήσει την υπηκοότητα κάποιας χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ας σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό, εδώ και μερικές εβδομάδες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε εξέλιξη ευρείες επιχειρήσεις κατά τζιχαντιστών.
Κόκκινος συναγερμός
Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, προς το παρόν, όπως επισημαίνουν αρμόδιοι κύκλοι, οι ελληνικές αρχές έχουν υπό έλεγχο και παρακολουθούν τις κινήσεις ορισμένων ακραίων στοιχείων της μουσουλμανικής κοινότητας. Εξάλλου από τις «επεκτατικές» βλέψεις των ακραίων ισλαμιστών του ISIS δεν εξαιρείται ούτε η χώρα μας, αλλά ούτε και η Κύπρος, καθώς σε πρόσφατο χάρτη που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο συμπεριέλαβαν και τις δύο μεταξύ των εδαφών που σκοπεύουν να καταλάβουν! Σε ό,τι αφορά μάλιστα την Κύπρο, τα μέλη της οργάνωσης έχουν ως στόχο να ιδρύσουν στο εγγύς μέλλον ακόμη και «επιχειρησιακή βάση». Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, στο πλευρό των τζιχαντιστών που δρουν στο Ιράκ και τη Συρία εκτιμάται ότι πολεμούν χιλιάδες μαχητές με ευρωπαϊκές ρίζες, μέρος των οποίων διείσδυσε στη Συρία και στο Ιράκ μέσω των τουρκικών συνόρων. Ορισμένοι από αυτούς προέρχονται από χώρες της Βαλκανικής, με την Αλβανία, το Κόσοβο και τη Βοσνία να έχουν τη μερίδα του λέοντος και αυτό παρά τις προσπάθειες των εκεί επίσημων αρχών να ελέγξουν το φαινόμενο
ποινικοποιώντας τη συμμετοχή των πολιτών τους σε συγκρούσεις που γίνονται σε τρίτες χώρες.
Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μέχρι στιγμής στις συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 10 Αλβανοί πολίτες, ενώ πολύ περισσότεροι έχουν τραυματιστεί. Ενας εξ αυτών νοσηλεύεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας. Πρόκειται για τον Ε.D. ο οποίος στρατολογήθηκε από τους τζιχαντιστές και αναχώρησε από την Αλβανία για τη Συρία στις 8 Φεβρουαρίου 2013 προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των ανταρτών και εναντίον των δυνάμεων του Ασαντ. Σε μία από αυτές τις μάχες τραυματίστηκε σοβαρά στο σώμα και στο σαγόνι και αφού νοσηλεύτηκε για κάποιο χρονικό διάστημα στην Τουρκία, εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στη Λάρισα όπου και συνεχίζεται η θεραπεία του.
21
Μισθοφορικός στρατός
Με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, το μεγαλύτερο μέρος των μαχητών του «Ισλαμικού Κράτους» είναι μισθοφόροι. Οπως σημειώνουν έγκυροι κύκλοι, «πρόκειται για κάθε καρυδιάς καρύδι, που δεν έχει τίποτα να χάσει και έχει έρθει από διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Δύσης, με απώτερο στόχο να κερδίσει χρήματα και τίποτα άλλο». Επίσης, εν αντιθέσει με την κυρίαρχη εικόνα που υπάρχει στην κοινή γνώμη αναφορικά με τη δράση των ισλαμιστών του ISIS, οι περιοχές που έχουν καταλάβει είναι σχετικά περιορισμένες, αφού βασικός τους στόχος είναι να ελέγξουν σχεδόν αποκλειστικά το σύνολο των οδικών αξόνων στο Βόρειο Ιράκ και τη Συρία, προκειμένου να διασφαλίσουν διόδους για το λαθρεμπόριο, κυρίως του πετρελαίου. Προς αυτή την κατεύθυνση, κρίσιμος είναι ο ρόλος που διαδραματίζει η Τουρκία, αφού για αρκετούς μήνες ανεχόταν -εάν δεν βοηθούσε κιόλας- τη μεταφορά μέσα από τα εδάφη της τζιχαντιστών που σκόπευαν να ενταχτούν στις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους».
Ενδεικτικά να επισημάνουμε πως σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αφού άντρες του ISIS κατέλαβαν συνοριακά περάσματα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τη βόρεια Συρία αυξήθηκαν από τα 40-50 εκατ. στα 100 εκατ. δολάρια τον μήνα. Παράλληλα, με βάση συνέντευξη που παραχώρησε o Αμπού Γιουσάφ (φέρεται να είναι εκτελεστικό στέλεχος του ISIS) στην εφημερίδα «Washington Post», ορισμένοι μαχητές -ακόμα και ανώτερα στελέχη της οργάνωσης- συνήθως νοσηλεύονταν σε τουρκικά νοσοκομεία. Οπως τόνισε επίσης ο ίδιος, «οι περισσότεροι μαχητές που εντάχτηκαν στην οργάνωση, στο ξεκίνημα του πολέμου ήρθαν μέσω Τουρκίας, όπως ήρθαν και ο εξοπλισμός και οι προμήθειές μας».
Εκθεση για τις δυνάμεις του ISIS
Τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν από σχετική έκθεση των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις του ISIS σε Τουρκία και Ιράκ είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα – τουλάχιστον ως προς τη δυναμική της συγκεκριμένης οργάνωσης αλλά και τις πηγές χρηματοδότησής της.
«Το ISIS έχει καταλάβει το 1/3 του Ιράκ και το 35% της Συρίας (το μεγαλύτερο μέρος είναι έρημος), αριθμεί 80.000 μαχητές (50.000 στη Συρία και 30.000 στο Ιράκ) εκ των οποίων 8.000 με 10.000 προέρχονται από χώρες της Ευρώπης. Τα περιουσιακά του στοιχεία ανέρχονται σε 2 δισ. δολάρια, εκ των οποίων τα 450 εκατ. προέρχονται από τη ληστεία της Κεντρικής Τράπεζας της Μοσούλης, ενώ 2 εκατ. εκταμιεύονται καθημερινά από την πώληση πετρελαίου στη Συρία και το Ιράκ. Επίσης στην Ανατολική Συρία ελέγχει 50 από τις 52 πετρελαιοπηγές, ενώ στο ΒΔ Ιράκ έχει πλέον στον έλεγχό του 20 πετρελαιοπηγές. Επιπλέον χρηματοδότηση προέρχεται από χώρες του Κόλπου και από εκατομμύρια που αντλήθηκαν από κλοπές, εκβιασμούς και απαγωγές». Εξίσου ενδιαφέροντα είναι όμως και όσα αναφέρει η έκθεση αναφορικά με τη μαχητική ικανότητα των μισθοφόρων του «Ισλαμικού Κράτους», αλλά και τον ρόλο της Τουρκίας. «Το ISIS διαθέτει τεθωρακισμένα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πολυβόλα, όλμους, καθώς επίσης και ελαφρά αντιαεροπορικά όπλα.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ, η Τουρκία παρείχε στρατιωτική αρωγή στο IS, κυρίως με την έναρξη της συριακής κρίσης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι πρώην στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είχαν ενεργή ανάμειξη στη στρατιωτική εκπαίδευση μελών ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων», σημειώνεται σχετικά. Καταλήγοντας, η συγκεκριμένη έκθεση πάντως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον, αφού θεωρεί ότι το φαινόμενο είναι ακόμη στην αρχή του, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα κλιμακωθεί περαιτέρω, αυξάνοντας τη ροή των τζιχαντιστών από τα ευρωπαϊκά κράτη προς τα πεδία των μαχών στη Μέση Ανατολή, αλλά και την ανασφάλεια των επίσημων ευρωπαϊκών αρχών ως προς τις δυνατότητες όλων αυτών να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Δύση. Οπως τονίζεται στην έκθεση, «ο μεγάλος αριθμός Ευρωπαίων μαχητών που μάχονται στο πλευρό του ISIS και η επιστροφή τους στις χώρες καταγωγής τους ενδεχομένως να δημιουργήσει τρομοκρατικά δίκτυα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια ασφάλεια».
22
Μυστήριο με τον Αλβανό τζιχαντιστή E.D. που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας
Γιατί ΗΠΑ-Ευρώπη ανέχονται τη σφαγή
Σοκαρισμένοι η παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά και οι κυβερνήσεις της Δύσης παρακολουθούν τη σχεδόν καθημερινή επίδειξη μιας αιμοσταγούς, ασύλληπτης θηριωδίας
Οραματίζονται την ίδρυση ενός απέραντου ισλαμικού χαλιφάτου και καλούν τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου σε τζιχάντ, κηρύσσοντας ιερό και ανελέητο πόλεμο στους χριστιανούς.
Προς το παρόν, η προέλαση των λεγόμενων τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ προξενεί τεράστια ανησυχία σε όλη τη Δύση, κυρίως όμως στις ΗΠΑ. Εντεκα χρόνια αφότου οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο στο Ιράκ, οι πιο φανατικοί από τους μαχητές του αραβικού κόσμου δηλώνουν με κάθε τρόπο έτοιμοι για όλα, προκαλώντας νευρικό κλονισμό στον αμερικανικό στρατιωτικό μηχανισμό.
Το νέο αυτό εξτρεμιστικό, βαριά οπλισμένο μόρφωμα που προελαύνει στον αραβικό κόσμο έχει στόχο να τροποποιήσει τα σύνορα στην ευρύτερη περιοχή όπως αυτά χαράχτηκαν μετά τη γαλλοβρετανική συμφωνία «Σάικς-Πικό» (Sykes-Picot) το 1916 για τη Μέση Ανατολή. Οι μαχητές του ISIS («Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε») επιχειρούν να εφαρμόσουν την πιο αυστηρή εκδοχή της σαρίας, δηλαδή του πιο σκληροπυρηνικού κώδικα για τον ευλαβή ισλαμικό βίο στις περιοχές που ελέγχουν. Μέχρι τώρα έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους μία έκταση μεγάλη όση και η Βρετανία, εξασφαλίζοντας έσοδα 750.000 ευρώ την ημέρα από την εκμετάλλευση του πετρελαίου, αλλά και από τα λύτρα που εισπράττουν από τις ανταλλαγές των ομήρων τους οποίους δεν σταματούν να συλλαμβάνουν.
Σύμφωνα με έγκριτους αναλυτές, σήμερα η οργάνωση των τζιχαντιστών έχει στις τάξεις της περισσότερους από 10.000 μαχητές και χρηματοδοτείται από μεμονωμένους επιχειρηματίες οι οποίοι προέρχονται από χώρες του Αραβικού Κόλπου. Παράλληλα, το ISIS αντλεί πόρους από κλοπές, εκβιασμούς κ.ο.κ. Η οικονομική ευμάρεια αξιοποιείται με τη διεύρυνση του οπλοστασίου τους, ενώ το Διεθνές Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατήγγειλε πρόσφατα ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και βόμβες διασποράς στη Συρία. Σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής του συγκεκριμένου σώματος πολεμιστών, όσο μεγαλύτερη είναι η βαρβαρότητα που επιδεικνύουν τόσο ισχυρότερη φαίνεται η αφοσίωσή τους στην οργάνωση.
Φανατισμός και social media
Ενώ η Δύση παραμένει προς το παρόν αιφνιδιασμένη και ανήμπορη να ανακόψει την προέλαση των τζιχαντιστών σε Δαμασκό και Βαγδάτη, η δύναμη κρούσης του Ισλαμικού Κράτους ενισχύεται με συνεχείς μεταγγίσεις νέου δυτικού αίματος: περίπου 2.500 νέοι από ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη ενταχθεί στους κόλπους της οργάνωσης. Οι φανατικοί τζιχαντιστές προέρχονται από όλα τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, είναι ηλικίας 16 έως 30 ετών και κατηγορούνται από τη Διεθνή Αμνηστία για συστηματική γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου. Εκτιμάται ότι στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων του «Ισλαμικού Κράτους» μάχονται περίπου 400 με 800 Βρετανοί, 700 Γάλλοι, 500 Βέλγοι, 300 Γερμανοί, καθώς και 600 με 700 άτομα από τα Βαλκάνια (Βοσνία, Κόσοβο, Αλβανία, Σκόπια κ.ά.).
Ηγέτης τους θεωρείται ο αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης» Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντ και ήταν αυτός που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, καλώντας όλους τους μουσουλμάνους να τον «υπακούσουν». Πρώην στέλεχος της Αλ Κάιντα και ένας από τους δέκα πιο επικίνδυνους τρομοκράτες στον κόσμο, ο 43χρονος αρχηγός των τζιχαντιστών ισχυρίζεται ότι είναι απευθείας απόγονος του προφήτη Μωάμεθ. Σύμφωνα με ιστοσελίδες των τζιχαντιστών, διαθέτει διδακτορικό τίτλο στις Ισλαμικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο της Βαγδάτης και το 2010 ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης.
Οι φανατικοί σουνίτες ισλαμιστές, οι τζιχαντιστές, σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα,είναι μέλη διαφόρων κλάδων, παραρτημάτων ή παραλλαγών της Αλ Κάιντα και μάλιστα έχουν τη συμπαράσταση του κόμματος Μπάαθ, από τους κόλπους του οποίου προερχόταν ο Ιρακινός ηγέτης Σαντάμ Χουσεΐν. Εκμεταλλεύτηκαν τον εμφύλιο της Συρίας, προσχώρησαν στον στρατό της συριακής αντιπολίτευσης, εξοπλίστηκαν από τους Αμερικανούς, τη Δύση, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός ενιαίου και αμιγώς ισλαμικού σουνιτικού κράτους, το οποίο θα κυβερνούν με τον αμείλικτο νόμο της σαρίας. Επειδή, όμως, η κατάκτηση της Συρίας αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός, οι τζιχαντιστές επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους στο να θέσουν υπό έλεγχο τα εδάφη στα βορειανατολικά της Συρίας και στα βόρεια του Ιράκ.

Τούρκοι σημαδεύουν με κόκκινους σταυρούς τα σπίτια των Ελλήνων στην Πόλη!


stayros
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους Έλληνες της Πόλης, καθώς οι Τούρκοι «σημαδεύουν με κόκκινους σταυρούς» τα σπίτια τους!
Όλοι θυμόμαστε, άλλωστε, το πογκρόμ της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955, που έχει γραφτεί στην ιστορία του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης με τα πιο μελανά χρώματα, όταν τούρκοι εθνικιστές κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και βεβήλωσαν τα σπίτια, τους ναούς και τα σχολεία των Ελλήνων της Πόλης.

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- Γυναίκα δημοτικού συμβούλου ΕΠΙΑΣΕ “ΚΑΒΑΛΑ” τον άντρα της με τον Δήμαρχο

κρεβατι

Αυτή η ιστορία ξεπερνά κάθε φαντασία! Μας την διηγήθηκαν αξιόπιστα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εδώ και καιρό συζητάγανε στα πηγαδάκια έξω από τον Δήμο οι υπάλληλοι την ροζ ιστορία με το ερωτικό τρίγωνο που είχε πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο και τον άντρα μιας δημοτικής συμβούλου.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ
Μια κοπέλα, παντρεύτηκε ένα ομορφόπαιδο που είναι υπάλληλος σε γνωστό δήμο. Η ίδια, τυνχάνει να είναι κόρη δημοτικού συμβούλου.
Το τελευταίο διάστημα της είχαν μπει ψύλλοι στ΄αυτιά πως κάτι πήγαινε στραβά με τον καθ΄όλα κατά τ΄άλλα αξιοπρεπή, σύζυγο της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...