Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ NINJUTSU ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BUJINKAN NINJUTSU ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ BODY CONCEΡΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 58.

 ΘΑ ΧΑΡOYME ΝΑ ΣAΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6946249547

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ



ΑΘΗΝΑ 17-9-2014.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ξήλωμα τής νεοταξικής δικτατορίας που κυβερνάει την Χώρα των Ελλήνων. Την χώρα που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν σε χοάνη πολυφυλετικών και ανήθικων τύπων, γυρολόγων και κερδοσκόπων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αλλά η Ελλάς φρουρείται. Οι δε Φρουροί τού Ελληνισμού γνωρίζουν και γρηγορούν.

Ο ελληνικός λαός νοιώθει βαρύ τον ζυγό τής σκλαβιάς μέσα από την επιδρομή τής φοροκαταιγίδας με φόρους εξόχως παράνομους και παράλογους, αφού δεν επιβάλλονται με σχέση ανταποδοτικότητας μεταξύ πολιτείας και πολιτών, αλλά ως κατακτητικά χαράτσια αφαίρεσης περιουσιών. Η δε ανασφάλεια στον εργασιακό και τον κοινωνικό τομέα, στην εργασία και την δημόσια ασφάλεια, από ανεργία και εγκληματικότητα, είναι ένας πρόσθετος βραχνάς για τον έλεγχο των ραγιάδων.

Οι ραγιάδες είναι ο ελληνικός λαός. Πρέπει να γίνει βαθιά συνείδηση πως αυτή την εικόνα έχουν για εμάς τόσο οι σιωνιστές δυνάστες – δανειστές των εθνών όσο και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης. Οι ψευτορωμιοί δεν έχουν διάθεση να αντιμετωπίσουν δημοσιονομικά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά να φάνε τις σάρκες τής ελληνίδας γης, αφήνοντας αυτήν δίχως ουσία και περιεχόμενο.

Μοναδικό τους μέλημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τής ανωμαλίας και τής νόθευσης τής κοινωνίας, καθώς και τα νομοσχέδια παρακολουθήσεως και περαιτέρω διώξεως τής Χρυσής Αυγής. Το αντιρατσιστικό ήρθε για να σφραγιστούν στόματα και να αλλοιωθεί η ελληνοσύνη και η ηθική που μάς κρατήσανε όρθιους μέσα από την Ορθή Πίστη μας.

Αντιδράσανε βέβαια έγκριτοι ακαδημαϊκοί κύκλοι και Πατριώτες Ιεράρχες, όμως στην κορυφή τής Ιεραρχίας ο Αρχιεπίσκοπος και η αυλή του στάθηκαν στο πλευρό των κατοχικών. Οι δε πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας που αντιδρούσαν τάχα, αυτοί σιώπησαν μόλις βρήκαν τοίχο να βάλουν τις πλάτες τους.

Να κάνουν νόμιμους και αποδεχτούς τούς ανώμαλους. Να αποσυνδέσουνε Φυλή και Ορθοδοξία από την Ελληνικότητα. Να δεχτούμε ότι δεν υποφέρουμε τίποτα και ότι ο αντίχριστος σταυρωτής υπέφερε τάχα τα πάντα. Ότι η Ορθοδοξία μας ευθύνεται για τον αντισημιτισμό. Και ακόμη ότι υπάρχει τάχα ρατσιστική βία από τούς Έλληνες Εθνικιστές. Αυτά προσάπτουν προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στον Ελληνισμό ολάκερο αυτοί που στηρίζουν την ύπαρξή τους στην οικονομική βία, στην σπορά ψεύτικων επαναστάσεων, στους πολέμους.

Όμως η Ελλάς είναι αλλιώτικη υπόθεση. Δεν είναι συνηθισμένη να χαρακτηρίζει αδέρφια της τούς διχαστές της και τούς λαθρεπιβάτες. Έχει λαμπρό παρελθόν και θέλει να χτίσει λαμπρό μέλλον. Έχει έντονο το αίσθημα τής ιδιοκτησίας στα προσκυνήματα, στα μνημεία, στους ανθρώπους της. Η Ελλάς είναι η ναυαρχίδα τής οικουμένης που είναι προορισμένη να ανοίγει τα πανιά της στο πέλαγος τής ζωής και τής δημιουργίας. Είναι η μάνα η στοργική που μαζεύει στην αγκαλιά της όλα τα παιδιά της. Αυτήν την  Ελλάδα πάμε να αναστήσουμε.

Τής Ελληνοσύνης οι Νικηφόρες Εθνικιστικές Φάλαγγες έχουν βάλει πλώρη να καθαρίσουν το τοπίο τής Πατρίδος μας από τούς ριψάσπιδες και τούς βολεμένους. Είναι οι οργισμένοι μα και οι δίκαιοι Πολεμιστές, οι Εργάτες τής Φυλής ενάντια στους κουρασμένους και συμβιβασμένους. Κι έτσι οι κλειδοκράτορες τής Κερκόπορτας ενισχύουν τα μέτρα επιθέσεως σε βάρος τής Φρουράς τού Έθνους.

Βάλανε λοιπόν οι ψευτορωμιοί τούς επιστημονικούς συνεργάτες τής δικαιοσύνης να κάμουν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που προβλέπουν ισόβια δεσμά για προσβολή τού πολιτεύματος και δέκα χρόνια φυλάκιση για όποιον προκαλεί την εν λόγω προσβολή μέσω εικόνας ή διαδικτύου. Η συγκεκριμένη μεταβολή που γνωστοποίησε η καθεστωτική εφημερίδα «Το Βήμα» θεάθηκε μαζί με μια άλλη που χαλαρώνει τις ποινές για τούς καταχραστές τού δημοσίου.

Τι εστί όμως «προσβολή τού πολιτεύματος»; Το πολίτευμα αντικατοπτρίζεται στους πολιτικούς ηγέτες και συνεργάτες των νεοταξιτών εισβολέων; Αν δηλαδή αρνηθείς τα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης σε μια κοινωνία που δεν θα είναι ούτε ελληνική ούτε χριστιανική, αν είσαι επαναστάτης ενάντια σε δυνάστες και κοτζαμπάσηδες, θα είσαι κακούργος για εκτέλεση; Αν θέλεις να διαθέσεις ελεύθερα τον εαυτό σου στην αξιοπρέπεια και την δύναμη τής Πατρίδος σου, θα θεωρείσαι εχθρός τής «δημοκρατίας», όταν ο λαός απαξιώνεται και μειώνεται;

Το τέλειο πολίτευμα είναι αυτό που υπηρετεί το λαό και το Έθνος που συνδέονται με τούς ακατάλυτους δεσμούς τού ελληνικού αίματος και ήθους. Το τέλειο πολίτευμα δεν κονταίνει και δεν αλυσοδένει τον Ελληνισμό. Το τέλειο πολίτευμα δίδει όραμα και πεδίο δράσης στον Ελληνισμό, τα δε όρια τού Εθνικού Κράτους ακολουθούν την πολιτική επιρροή τής Ελληνικής Φυλής. Μεγαλώνουν και εξαπλώνουν τον Ελληνισμό. Και φυσικά το τέλειο πολίτευμα στηρίζει την υγεία τού κοινωνικού ιστού επάνω στο αδιαπέραστο τείχος τής αληθινής πίστης και τής φυλετικής καθαρότητας.

Στο ψευτορωμέϊκο οι κατοχικές αρχές έχουν κάνει καθεστώς τον δωσιλογισμό και την ανωμαλία. Έχουν κάνει άρμα εξουσίας το χρήμα που ακυρώνει ιστορία και κοινωνική συνοχή. Οι προδότες αφήνουν τα σύνορα τής χώρας ανοικτά σε όπλα και «επενδύσεις» τού εχθρού. Γκρεμίζουν τα τείχη τού Γένους μας, όταν οι λαθρομετανάστες μπαίνουν κατά εκατοντάδες μέσα σε τρεις μέρες από ξηρά και θάλασσα.

Το κάμουν ακόμη όταν τζιχαντιστές που βρίσκονται ανάμεσά μας ως λαθρέποικοι εκπαιδεύουν έτερους λαθρεποίκους ως τζιχαντιστές, για να κινηθούν μεταξύ Συρίας, Ιράκ και μετά επιστροφής στην Αθήνα. Εκπαίδευση που γίνεται μέσα στα παράνομα Τζαμιά των Αθηνών, όπως μάς είπε η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com, όταν τα Τεμένη που μάς ζητούνται τυγχάνουν νομοθετικής προστασίας.

Το κράτος και το παρακράτος τής ψευτοδημοκρατίας συνεργάζονται στην τρομοκράτηση των Ελλήνων. Κάποιοι ονειρεύονται ακόμη και την αφαίρεση του Σταυρού από την Γαλανόλευκη Σημαία Μας.

Όμως τα Λάβαρα τής Νίκης ξεδιπλώνονται και δεν υποστέλλονται. Η Ελλάς είναι ευλογημένη και ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Η Ελληνοσύνη μας θα διαφεντέψει την ύπαρξη και το περιβάλλον της με τις Λαϊκές και Εθνικιστικές Φάλαγγες τής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΟΡΦΗ ΧΑΦΙΕ, ΨΥΧΗ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-ΕΦΑΓΕ ΤΑ “ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ

samaras-nekrokefali

«Ακούω μόνο την ανασκαφέα της Αμφίπολης και τα ευρήματά της. Αυτό το εύρημα έχει παγκόσμια σημασία, πολύ πέρα από τα στενά μας σύνορα. Και γι αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και λιγομίλητοι», είπε ο απόγονος του “Αρτέμη Μάτσα” των ελληνικών ταινιών, γυρίζοντας τώρα τα πράγματα, όπως έχει μάθει πάντα να κάνει στην πολιτική του σταδιοδρομία σαν απαίσιος πολιτικός κωλοτούμπας και χαφιές των Ευρωπαίων Μασόνων και εχθρών της πατρίδος. Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι αυτός ή αρχαιολόγος; Και τι δουλειά έχει να βάζει τη μύτη του σε μια σημαντική-είναι δεδομένο αυτό και έτσι θα συνεχίσουμε να το θεωρούμε είτε είναι ανακάλυψη του 1955 είτε του 2015-αποκάλυψη; Γιατί δεν περιμένει και συνεχώς προκαταλαμβάνει; Μόνον αυτό δείχνει ότι η Νέα Αμφίπολη και τα  ”Περιστέρια” που την περιστοιχίζουν, είναι οπτική και ιστορική φενάκη, έτσι όπως την προετοιμάζουν για να την κάνουν “φυτευτή” στην κοινή γνώμη.
Ειδικά μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που έφαγε το Σαββατοκύριακο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και φυλλάδες των νταβατζήδων που τον κράζουν άσχημα, το γύρισε ο σακάτης.(Δηλώσεις αρχαιολόγων για ρωμαικούς τάφους, ομαδικοί τάφοι από μάχη, ύποπτες εμπλοκές της ΕΥΠ και των αρχαιοκάπηλων).
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό-προδότη, οι στερεωτικές εργασίες στο ταφικό μνημείο θα συνεχισθούν έως και την Πέμπτη. Μάλιστα.
Επιπλέον, Σαμαράς-προδότης υπογράμμισε τον αγώνα του υπουργείου Πολιτισμού για την επιστημονική στοιχειοθέτηση των απαιτήσεων της Ελλάδας, σε ό,τι αφορά την επιστροφή των πολιτιστικών της θησαυρών, οι οποίοι έχουν εξαχθεί παράνομα. «Μια προσπάθεια που πρέπει να συνεχισθεί με κορύφωση τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μια μόνιμη και απαρέγκλιτη απαίτησή μας» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Μάλιστα. Με λίγα λόγια ο προδότης της Ελλάδος, μας λέει ότι ο τάφος, μάλλον οι τάφοι συλήθηκαν. Εκτός κι αν οι αρχαιολόγοι “βρουν κάτι” μέσα που να στοιχειοθετούν αυτό που υποστηρίζει ο πατριώτης μας, Σαράντος Καργάκος. Ότι μέσα κείται ο…Μέγας Αλέξανδρος!
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ!
Φρένο στους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους έκαναν οι αρχαιολόγοι την ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη βάζει η κατάσταση του τρίτου θαλάμου, αφού, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αφενός κρίνεται ως πρώτη προτεραιότητα η λήψη των αναγκαίων μέτρων στήριξης και κατά δεύτερον η απομάκρυνση του χώματος θα γίνεται τμηματικά για να μπορέσουν να τοποθετηθούν ασφαλώς τα υποστυλώματα.
Οι αρχαιολόγοι, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού την Κυριακή, μπήκαν στον τρίτο θάλαμο του τάφου την Παρασκευή από μια οπή στον τρίτο διαφραγματικό τοίχο. Από την πρώτη παρατήρηση του χώρου που έκαναν διαπίστωσαν τα εξής:
Η θόλος του θαλάμου δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση οριακής ισορροπίας (φωτο 1)
Oi θολίτες στην περιοχή της στέψης της θόλου παρουσιάζουν άνοιγμα αρμών, σε ικανό βάθος, από την εσωτερική επιφάνειά της.
Στο σύνολο σχεδόν των θολιτών παρατηρούνται ρηγματώσεις
Σε εκτεταμένες περιοχές, και στις δύο πλευρές της στέψης, διαπιστώθηκε σημαντική απώλεια μάζας του υλικού. (φωτο 2).
Στο ορατό τμήμα των κατακόρυφων τοίχων περιμετρικά έχουν αποκολληθεί τμήματα από τους μαρμάρινους ορθοστάτες (εντοπίστηκαν πεσμένα στο χώμα, φωτογραφήθηκαν, αριθμήθηκαν και περισυνελέγησαν). (φωτο 3).
Το χώμα στο εξωτερικό του τύμβου άσκησε πιέσεις στον τάφο
Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού οι αποκολλήσεις φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα έντονης καταπόνησης, που έχει δεχθεί ο θόλος του τρίτου θαλάμου από το χώμα που βρίσκεται από πάνω του. «Συγκεκριμένα, το νότιο τμήμα του θαλάμου φορτίζεται από γαίες ύψους 2μ. περίπου, ενώ στο βόρειο τμήμα οι γαίες έχουν ύψος περί τα 12-13μ.», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

ΕΔΩ ΌΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ- ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

Αμφίπολη: Φωτογραφίες αρχαιολόγων από το 1955 στον τάφο, κάνουν το γύρο του διαδικτύου! Ρε, απατεώνες της κυβέρνησης για ποια ανακάλυψη μιλάτε;

Απατεώνα ΣΑΜΑΡΑ, βγες και πες την αλήθεια στους Έλληνες. Πόσα λεφτά-ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ- έδωσες σε πουλημένα ΜΜΕ για να λένε ότι ο Τάφος της Αμφίπολης είναι του Μέγα-Αλέξανδρου; Δεν σε βόλευε εαν ο τάφος είναι Ρωμαικός; Αυτή δεν είναι σπουδαία ανακάλυψη; Μίλα, τυχοδιώκτη: Ποιοι αρχαιοκάπηλοι σε περιστοιχίζουν;


Οργισμένη αντίδραση της Μόσχας κατά του Αμερικανικού σχεδίου εισβολής στη Συρία


οργισμένη-αντίδραση-της-Μόσχας-κατά-των-ΗΠΑ
 Η Ρωσία αντέδρασε έντονα κατά του Αμερικανικού σχεδίου αεροπορικών επιδρομών στη Συρία, προειδοποιώντας ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μία «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου». Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι μια τέτοια κίνηση και μάλιστα δίχως την υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών θα αποτελέσει μία πράξη «επιθετικότητας».
Οι σχολιασμοί του ρώσου αξιωματούχου πραγματοποιήθηκαν περίπου την ίδια χρονική στιγμή κατά την οποία ο υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α John Kerry συναντήθηκε με Σαουδάραβες ηγέτες, σε μία προσπάθεια οικοδόμησης συμμαχίας κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α, Barack Obama, είχε ήδη εξαγγείλει την πραγματοποίηση επίθεσης ευρείας κλίμακας κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (σ.σ. pentapostagma.gr – Islamic State) σε Συρία και Ιράκ αναφέροντας ότι «οποιαδήποτε ομάδα που απειλεί την Αμερική δεν θα βρει πουθενά ασφαλές καταφύγιο».

Ονήσιλος 2014: Η συμμετοχή της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων


b_300_200_16777215_00_images_965583_522577374470006_770904652_o.jpg
Εξ αφορμής των 50 χρόνων εθνικής προσφοράς κι ευδόκιμης παρουσίας της Διοίκησης Καταδρομών στην πατρώα γη, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων διοργάνωσε μεταξύ 18 και 19 Ιουλίου 2014 στην ευρύτερη περιοχή Σταυροβουνίου - Μαχαιρά, τον ‘‘Πανελλήνιο Επιμνημόσυνο Διαγωνισμό Ονήσιλος 2014’’, τον οποίο ο έντιμος Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης ευγενώς έθεσε υπό την αιγίδα του

Δικαστικό χαστούκι στην κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ


Δικαστικό χαστούκι στην κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ
Αντισυνταγματική η διάταξη για το πιστοποιητικό καταβολής του φόρου. Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται η κυβέρνηση από την ελληνική δικαιοσύνη. Η νέα μεγαλοπρεπής σφαλιάρα αφορά στον κατάπτυστο ΕΝΦΙΑ, για τον οποίο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης έκρινε αντισυνταγματική τη διάταξη για την υποχρεωτική προσκόμιση πιστοποιητικού καταβολής του φόρου στα δικαστήρια προκειμένου να διεξαχθεί η δίκη.

Καιρός γαρ εγγύς για την παγκόσμια τάξη των τελευταίων 100 ετών


Ένα θέμα που, σίγουρα, έχει  συζητηθεί πολλές φορές αλλά είναι δύσκολο να δει το φώς της δημοσιότητος στην Ελλάδα, ειδικά όταν εσωτερικά η χώρα ταλανίζεται από μικροπολιτικές διαφορές για μια καρέκλα εξουσίας. Η Θράκη, η Μακεδονία, το Αιγαίο, η "ομοσπονδιοποίηση της Κύπρου", η ΑΟΖ αποτελούν θέματα υψίστης εθνικής σημασίας, όμως, ακόμη και τώρα κανείς δεν έχει δώσει το απαραίτητο βάρος.

Γιατί η Ελλάδα αρνείται την ΑΟΖ; Από φόβο…


Γιατί η Ελλάδα αρνείται την ΑΟΖ; Από φόβο…Μιχάλης Ιγνατίου - Πριν από 10 χρόνια, ο μακαρίτης Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος ανακήρυξε την κυπριακή ΑΟΖ και από τότε το νησί δίνει μαθήματα στην Ελλάδα γι’ αυτό το τόσο κρίσιμο θέμα. Ετσι, πριν από λίγες ημέρες έδειξε τον δρόμο στη «Μητέρα Πατρίδα» προχωρώντας σε συμφωνία με την Αίγυπτο για τη συνεκμετάλλευση των περιοχών που βρίσκονται στα σύνορα των δύο κρατών.

Ο Ισλαμικός εξτρεμισμός επαναχαράσσει τη Μέση Ανατολή και απειλεί την Ευρώπη


b_300_200_16777215_00_images_Tsiboukis_George_isis-islam-fighters.png
Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός δημιουργεί νέα δεδομένα στη Μέση Ανατολή καθώς απειλεί να αναδιαμορφώσει εκ νέου το χάρτη της περιοχής αλλά και να επεκταθεί στην Ευρώπη. Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές μαχητές σε Ιράκ και Συρία αποκαλύπτουν τις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και τους περιφερειακούς δρώντες της Μέσης Ανατολής και τους αναγκάζουν να στραφούν σε νέες υπό διαμόρφωση ετερόκλητες συμμαχίες. Οι ΗΠΑ που έχουν βιώσει με τις επιθέσεις της 9/11 τι ακριβώς σημαίνει ισλαμική τρομοκρατία, εξετάζουν αποφασιστικές στρατηγικές για να ανακόψουν το spillover τoυ ισλαμικού εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή αλλά και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ;;; > O «Χαλίφης» Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι έδωσε την άδεια στους μακελάρηδες να τρώνε μωρά, ενώ στη Μοσούλη η ISIS συστηματικά αποκεφαλίζει χριστιανόπουλα


ικιλ
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των φρικαλεοτήτων που διαπράττονται από τους τζιχαντιστές της ISIS. Βιασμοί, αποκεφαλισμοί και εκτελέσεις βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη. Και πάλι όμως η δίψα τους για αίμα δεν σβήνει, η εμμονή τους για θάνατο δεν καταλαγιάζει. Κάθε νέο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι πιο αποκρουστικό και πιο φρικτό από όλα τα προηγούμενα, σαν να υπερβάλλουν εαυτούς για το ποιος θα αναδειχθεί το μεγαλύτερο κτήνος!

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλέστηκε τις μαρτυρίες άλλων Γεζίντι που κατάφεραν να επιβιώσουν, την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές έθαψαν ζωντανούς ανθρώπους της φυλής τους, ενώ διαμέλισαν μια γυναίκα με απάνθρωπο τρόπο.

Οι εικόνες που θα δείτε δημιουργήθηκαν με την συμπαράσταση-συγκατάθεση πολλών πρωθυπουργών, κρατών μελών της Ε.Ε


Γάζα: Μάθημα μέσα στα συντρίμμια
Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση ξεκίνησε η σχολική χρονιά στη Λωρίδα της Γάζας, εξαιτίας των καταστροφών που προκλήθηκαν από τις συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό του Ισραήλ και τη Χαμάς επί 50 ημέρες.
Το υπουργείο Παιδείας της Παλαιστίνης ανέφερε ότι 700.000 παιδιά πήγαν ξανά στο σχολείο έπειτα από τις παρατεταμένες θερινές διακοπές που σημάδεψε ο αιματηρός πόλεμος.
«Είκοσι τέσσερα σχολεία υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και 125 σχολεία μικρότερες καταστροφές από τις ισραηλινές βόμβες», ανέφερε το υπουργείο σε μια ανακοίνωσή του. «Καταβάλλουμε επίσης τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για να επιλύσουμε το πρόβλημα των εκτοπισμένων ανθρώπων που έχουν καταφύγει στα σχολεία». Κατά τη διάρκεια της επίθεσης χιλιάδες Παλαιστίνιοι αναζήτησαν καταφύγιο στα σχολεία, τα οποία διαχειρίζεται η υπηρεσία αρωγής στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η UNRWA.
Σε μια δική της ανακοίνωση, η UNRWA ανέφερε ότι όλα τα σχολεία της στη Γάζα άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν μαθητές, εκτός από αυτά στην πόλη Μπέιτ Χανούν, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου 10 σχολικά κτήρια συνεχίζουν να λειτουργούν ως καταφύγια για τους εκτοπισμένους πολίτες.
Στο μεταξύ, αντιφατικές εικόνες δημοσιεύτηκαν από την περιοχή, όπου μικροί μαθητές, φορώντας τις ποδιές τους και με χαμόγελο στα χείλη κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσα σε σχολικά κτήρια-ερείπια:

Play
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00

Stream Type LIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Playback Rate
1
Loading

Need Text


Skip in 0











Επιμέλεια: Mυρτώ Τσάβαλου
zougla.gr
 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ"...> Αίσχος και ντροπή: Υπάνθρωποι βεβήλωσαν την εκκλησία της Αναλήψεως στη Νίδα, αφοδεύοντας πάνω στις εικόνες του Χριστού


Βέβηλοι, ιερόσυλοι και αλήτες χτύπησαν χθες στην εκκλησία της Ανάληψης στην θέση ”Χριστού” στην Νίδα λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπήλαιο του  Ιδαίου Άντρου (22 χιλιόμετρα μακριά από τα Ανώγεια) προκαλώντας την αηδία και την αγανάκτηση των Ανωγειανών κτηνοτρόφων που έχουν εκεί τα κοπάδια τους.
Συγκεκριμένα χθες  Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ βοσκός που πέρασε από την εκκλησία με τη σύζυγο του διαπίστωσε μια άνευ προηγουμένου βεβήλωση στο μικρό εκκλησάκι του Χριστού. Υπάνθρωποι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στον χώρο και είχαν αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. Μάλιστα σε μια έγραψαν στα Ελληνικά ”Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας”.
Οι βέβηλοι έγραψαν: “Φάτε σκ@@@ κερνά ο Δίας”
Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό σε πανελλήνιο ίσως επίπεδο καθώς τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές περιπτώσεις βεβηλώσεων  εκκλησιών (όπως για παράδειγμα στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Καμαριώτη πριν ένα χρόνο) αλλά σε καμιά περίπτωση σε αυτή την αισχρή και απαράδεκτη μορφή με αφόδευση και κόπρανα πάνω στις εικόνες της Ορθοδοξίας.
Σημαντικό το γεγονός ότι ενώ υπήρχε και ένα μικρό παγκάρι  που οι πιστοί βάζουν χρήματα οι βέβηλοι δεν το άνοιξαν ούτε έκλεψαν κάτι. Το μόνο που τους ενδιέφερε φαίνεται ήταν αυτή η  τραγική και αισχρή πράξη που μόνο οργή και αγανάκτηση σε όλους μας προκαλεί.
Να αναφέρουμε ότι αυτό συνέβη  μέσα στο Ιερό του Ναού όπου αφού αφόδευσαν στην Αγία Τράπεζα και βρόμισαν τις εικόνες τις έβαλαν μέσα στην κολυμπήθρα!
Η οργή των κτηνοτρόφων ήταν τέτοια που δεν κάλεσαν την αστυνομία αλλά κάποιοι πήγαν εκεί τα ξημερώματα με όλα τα απαραίτητα σύνεργα και καθάρισαν το μικρό εκκλησάκι της Αναλήψεως.

Δυστυχώς κανείς από τον δράστη ή τους δράστες της πρωτοφανούς ενέργειας δεν έγινε αντιληπτός.
Πραγματικά προκαλούν αποτροπιασμό όλα αυτά τα γεγονότα αλλά και θλίψη για την κατάντια ορισμένων ανθρώπων που ξεσπούν σε ιερά σύμβολα πίστης.

http://www.anogi.gr/archives/13494

Ομολογία – σοκ απο την φασιστική τουρκια > Φυτεύουμε τζιχαντιστες στην Θράκη!


ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!
ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ…


Ομολογούν οτι φυτεύουν οργανώσεις “Τούρκων ομογενών”, αυτο δηλαδη που έκαναν στην Συρια και την Αίγυπτο και μετεξελίχθηκε σε ισλαμοφασιστικη εισβολή!
Μείζον θέμα για το οποίο ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμουν να αγγίξουν αποτελεί η έκδοση ανακοινωσης ευαρέσκειας από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για το “αντιρατσιστικό” νόμο και βέβαια ότα ο εχθρός δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, γίνεται ευκόλως αντιλητή η ποιότητα και ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούνται απο τον συγκεκριμένο νόμο.

Ο σιωνιστής ιστορικός Daniel Pipes σηκώνει χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν με διαμελισμένη την Τουρκία!


daniel pipes kurdistanΟ γνωστός ιστορικός Daniel Pipes, ίσως η πλέον εμβληματική προσωπικότητα της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ, με ένα άρθρο – βόμβα καλεί την Δύση να στηρίξει την δημιουργία ενός μεγάλου Κουρδιστάν με κατακερματισμό της Τουρκίας.

[VIDEO] Απιστευτες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τιτλοποιηση υδρογονανθρακων απο Σαμαρά !


m
netakias
Ο Μπάμπης Παπασπυρου τον Απριλιο του 2013 καλεσμενος σε εκπομπη με το Αδωνι, εκανε καταγγελια βασισμενη σε αποκαλυψη του καθηγητη Φωσκολου, οτι ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει και έχει τιτλοποιήσει τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων !
Οχι μονο δεν υπήρξε διάψευση αλλά σήμερα αποκαλύπτεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει

ΦΡΙΚΗ: Δάσκαλος ΕΣΠΑΣΕ το ΚΡΑΝΙΟ μαθητή με βιβλίο! Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για την σύλληψή του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

800

Η κινεζική αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει ένα δάσκαλο ο οποίος τρομοκράτησε και φέρθηκε βίαια σε τέσσερις μαθητές του.
Τα παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι μόλις επτά ετών, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν διαπιστώθηκε από το διευθυντή του σχολείου, ότι ήταν καλυμμένα με αίμα!
Ο δράστης και δάσκαλος των καλλιτεχνικών, είχε χτυπήσει ένα παιδί τόσο βίαια που του είχε σπάσει το κρανίο.

“Κομμουνιστικές ασχήμιες: Βεβήλωσαν το μνημείο στον Μελιγαλά” Καταγγελία της Χρυσής Αυγής

60

“Η εμφυλιοπολεμική τακτική που ξεκίνησε το ΚΚΕ και εν γένει η αριστερά κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου και ουδέποτε απεμπόλησε έως και σήμερα, καλά κρατεί. Από τις ανθελληνικές κορώνες της Κανέλλη, μέχρι τις προκλήσεις των κομμουνιστών στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια όλης της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα, οι κομμουνιστές ακολουθούν μία στρατηγική αυξανόμενης έντασης.

Αμφίπολη: Φωτογραφίες αρχαιολόγων από το 1955 στον τάφο, κάνουν το γύρο του διαδικτύου! Ρε, απατεώνες της κυβέρνησης για ποια ανακάλυψη μιλάτε;

amfipoli

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη περιμένει με αγωνία, τα αποτελέσματα των ανασκαφών στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης νέες φωτογραφίες…
μιας άλλης εποχής έρχονται να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνουν θέμα συζήτησης στα social media και όχι μόνο…
Πρόκειται για φωτογραφίες συνεργατών του αρχαιολόγου Δημήτρη Λαζαρίδη, το 1955. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο seleo.gr, είναι από το προσωπικό αρχείο του Αλέκου Κοχλιαρίδη πρώην αρχιφύλακα αρχαιοτήτων και του κατοίκου που έγινε ο στενότερος συνεργάτης του κυρίου Λαζαρίδη για πολλές δεκαετίες.
Οι εικόνες τραβήχτηκαν πριν διακοπούν οι προσπάθειές του αείμνηστου αρχαιολόγου, όταν οι συνεργάτες του, μερικοί εκ των οποίων ήταν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, πρόλαβαν να φωτογραφηθούν μέσα στους τάφους, ποζάροντας στις περισσότερες ως νεκροί…
Για την ιστορία, το 1955, ο αρχαιολόγος Δημήτρης Λαζαρίδης ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκαν ότι κάτι ακόμα πιο σημαντικό από το λιοντάρι που είχε βρεθεί, υπήρχε στην περιοχή. Γι’ αυτό επιχείρησε να κάνει συστηματικά ανασκαφές στον χώρο.
Εντόπισε μέρος της περιβόλου, όμως ξεκίνησε από την κορυφή του λόφου να κατεβαίνει προς τα κάτω. Η δική του σκαπάνη έφερε στο φως αρχαϊκούς τάφους -μέρος ολόκληρου νεκροταφείου ψηλά στο κομμάτι του τύμβου. Εκείνη την εποχή η εικόνα της περιοχής σε τίποτα δεν μοιάζει με το σημερινό σκηνικό. Ωστόσο, η σκαπάνη του Δημήτρη Λαζαρίδη σταμάτησε τις εργασίες της εξ αιτίας της χούντας των συνταγματαρχών κατά τη διάρκεια της οποίας απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση της εφορίας αρχαιοτήτων της περιοχής…
amfipoli2 amfipoli3 amfipoli4 amfipoli5

ΕΚΤΑΚΤΟ- “ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ” ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

απο

Με ψήφους τρεις κατά και δύο υπέρ, απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε η Αρετή Τσοχατζοπούλου προς το Πενταμελές Τμήμα Αναστολών, παρά τη θετική εισήγηση του εισαγγελέα.

Αποκεφάλισαν τον… Σολωμό


15-1--2-thumb-medium
«Αίσχος, αποκεφάλισαν τον Σολωμό!», μονολόγησε ένας ηλικιωμένος περιπατητής στον Εθνικό Κήπο, καθώς περνούσε μπροστά από τη σπασμένη προτομή του εθνικού ποιητή. Πριν από μία εβδομάδα έπεσε θύμα βανδαλισμού και μέχρι σήμερα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την επισκευάσει. Πίσω από τη μαρμάρινη κολόνα που στήριζε την προτομή, μια θλιβερή εικόνα: το αποκεφαλισμένο μπούστο του αγάλματος, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Θωμάς Θωμόπουλος.

Επιτέλους παρενοχλήσαμε τους Τούρκους!!!

cn-235-locked-f16
Αντιγράφω την ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας :
Αεροσκάφος θαλάσσιας περιπολίας τύπου CN-235 που πετούσε στον διεθνή εναέριο χώρο

Μ. Χαρακόπουλος: «Δεν εγκατέλειψαν τις εστίες τους… συνωστιζόμενοι για το πλοίο της γραμμής»


γενοκτονια Β

Ζήτημα Δικαιοσύνης η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Μικρασιατών

«Οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, δεν εγκατέλειψαν τις πατρογονικές τους εστίες, συνωστιζόμενοι περιμένοντας το «πλοίο της γραμμής», αλλά κυνηγημένοι από το σπαθί και τη φωτιά, και «γυμνοί» από υπάρχοντα, έφτασαν στη νέα πατρίδα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή από το μηδέν».
Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ως κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, που διοργάνωσαν στην Αθήνα η Περιφέρεια Αττικής και η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.
Στην ομιλία του, ο πρώην υπουργός, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξήςγενοκτονια A:
«Στο όνομα καμιάς πολιτικής ορθότητας και γεωπολιτικών σκοπιμοτήτων δεν μπορούμε να αλλοιώσουμε το παρελθόν, ούτε να θυσιάσουμε την αλήθεια για χάρη της λήθης, διότι οι λαοί που έχουν απωλέσει τη συλλογική τους μνήμη χάνουν τη ταυτότητά τους και εξαφανίζονται και οι ίδιοι από το ιστορικό προσκήνιο.

Έλληνες το 3% της παγκόσμιας επιστημονικής ελίτ


1410679283
Μια χούφτα λαός κι όμως τα ονόματα Ελλήνων επιστημόνων ακούγεται δυσανάλογα συχνά και σε τελείως αμφιλεγόμενες έρευνες και πειράματα, που πολλές φορές είναι ενάντια και με τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά το χειρότερο, με τα συμφέροντα όλης της Ανθρωπότητας…
Σύμφωνα με άρθρο στην Ημερησία, μόλις το 0,6% του AEΠ διαθέτει η Eλλάδα για έρευνα και ανάπτυξη. Ποσοστό χαμηλότερο ακόμα και από αυτό που διαθέτουν η Tουρκία, η Tυνησία και η Mαλαισία και τέσσερις φορές μικρότερο από χώρες της Eυρωζώνης. Kι αυτό όταν, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα μελέτης του κ. Iωάννη Π.A. Iωαννίδη, τακτικού καθηγητή στην Iατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Stanford των HΠA, οι Έλληνες είναι μέλη της παγκόσμιας επιστημονικής «ελίτ». Σύμφωνα με τη μελέτη, ο ελληνισμός διαθέτει περίπου το 3% των επιστημόνων κορυφαίας εμβέλειας παγκοσμίως, αν και ο πληθυσμός της χώρας μας αντιστοιχεί μόλις στο 0,20% του πληθυσμού της γης. Δυστυχώς, όμως, το 85% των Ελλήνων αυτών ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Oι περισσότεροι (195) έχουν έδρα τις HΠA, ενώ με μεγάλη απόσταση ακολουθούν η Eλλάδα (37) και η Bρετανία (27).
Tο φαινόμενο της «διαρροής εγκεφάλων» σε αριθμούς
150.000 είναι οι Έλληνες επιστήμονες που σήμερα ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.
55.000 είναι οι Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Oι περισσότεροι στη συνέχεια μένουν εκεί για να εργαστούν.
3% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως διαθέτει ο ελληνισμός, αν και ο πληθυσμός της χώρας αντιστοιχεί στο 0,20% του πληθυσμού της γης.
85% των κορυφαίων Eλλήνων επιστημόνων ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
336 είναι τα ελληνικά ονόματα στη λίστα των περίπου 12.000 κορυφαίων επιστημόνων.
195 από αυτούς έχουν έδρα τις HΠA. Mε μεγάλη απόσταση ακολουθούν η Eλλάδα (37) και η Bρετανία (27).
0,6 του AEΠ διαθέτει η Eλλάδα για την έρευνα. Ποσοστό τέσσερις φορές μικρότερο από χώρες της Eυρωζώνης.
H έλλειψη αξιοκρατίας οδηγεί στη φυγή
Γράφει ο Iωάννης Π. A. Iωαννίδης, τακτικός καθηγητής στην Iατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Stanford των HΠA
«H έρευνα και η τεχνολογία αποτελούν τον κύριο μοχλό ανάπτυξης μιας χώρας. Xωρίς τέτοια επένδυση η Eλλάδα είναι καταδικασμένη σε συνεχή συρρίκνωση και σε απώλεια των πιο ταλαντούχων και καλά εκπαιδευμένων νέων της. Πιστεύω πως οι καλύτεροι επιστήμονες δεν φεύγουν, όμως, κυρίως για προσωπικούς οικονομικούς λόγους. O κύριος λόγος είναι η έλλειψη αξιοκρατίας και οράματος αριστείας. Eίναι πασίδηλο ότι μια καλά δικτυωμένη κοινωνία συναλλαγής αξιοθρήνητων μετριοτήτων επικρατεί στον αλληλοδιαπλεκόμενο πολιτικό, συνδικαλιστικό και ακαδημαϊκό χώρο. Για παράδειγμα, αν και υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, οι καθηγητές που γίνονται πρυτάνεις ή κοσμήτορες, ή αναλαμβάνουν πολιτικά αξιώματα ή έχουν έντονη δημόσια κομματική παρουσία (ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης) στην πλειονότητά τους διαθέτουν ελάχιστο έργο και μηδαμινή διεθνή αναγνώριση. Yπάρχουν ακόμα πολλοί εξαιρετικά αξιόλογοι επιστήμονες στην Eλλάδα, αλλά οι περισσότεροι βρίσκονται περιθωριοποιημένοι, σε κατάσταση διωγμού από το σύστημα. Σε τέτοιες συνθήκες, η αυτοεξορία είναι μια λύση. Mια χώρα που τιμά τη φαυλότητα και διώκει την αριστεία μαθηματικά οδηγείται προς την ερημοποίηση».
Το πιο λυπηρό όμως, δεν είναι που μας φεύγουν, αλλά ποιος τους απασχολεί και με τι. Ο επιστήμονας για να δουλέψει πρέπει να ενταχθεί κάπου -σε κάποιο πανεπιστήμιο, ίδρυμα, εργαστήριο κλπ- το οποίο αναλαμβάνει να κάνει μια μελέτη, έρευνα ή επίτευγμα. Το αντικείμενο του όμως, συνήθως καθορίζεται από… «επιταγές», με όλες τις έννοιες της λέξης, κάποιων. Αυτές οι επιταγές, μπορεί να είναι από μεγάλες εταιρείες, συνήθως φαρμακευτικές ή τεχνολογικές, μέχρι και τη στρατιωτική βιομηχανία. Λαμπρό παράδειγμα ότι για να στηθεί το υπερόπλο HAARP που διαλύει τον πλανήτη, έβαλε το χεράκι του ένας Έλληνας, ο Ντένις Παπαδόπουλος. – Το “πείραμα” ΗΑΑRΡ και τα “παιγνίδια” της ιονόσφαιρας – Ένα παλιό άρθρο πιο επίκαιρο όσο ποτέ
Το Cern απασχολεί καμιά 40αριά Έλληνες επιστήμονες και 15 εκτ. του προϋπολογισμού μας και ως αντάλλαγμα, μας διαθέτουν κάποιες πληροφορίες. Βέβαια… πρέπει να είσαι ή τελείως αφελής ή τελείως πουλημένος για να πιστεύεις ως κυβέρνηση ότι θα σου δώσουν ειλικρινή αναφορά με χαρτί και καλαμάρι τι ακριβώς κάνουν… – Ο Stephen Hawking προειδοποιεί: Το σωματίδιο του “Θεού” μπορεί να καταστρέψει το σύμπαν!
Ο εντοπισμός των «λαμπρών» εγκεφάλων στην Ελλάδα κι από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται με ΚΑΝΟΝΙΚΌ παιδομάζωμα από την Ελληνική MENSA που, όταν λέμε «Ελληνική», εννοούμε ΜΌΝΟ το παράρτημα της στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα είναι Αμερικάνικη, όπως και η άλλη πηγή παιδομαζώματος, το Κολέγιο Ανατόλια – Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πλούτος που χάνεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα;
Και το υπόλοιπο εγκεφαλομάζωμα, γίνεται μέσα από τα ξένα πανεπιστήμια, που είτε εκεί πήγαν από αρχής σπουδών είτε για μεταπτυχιακά. Μετά… μήπως τους είδατε…
Αλλά ξαφνικά τους βλέπετε! Να παίζουν με γονίδια, να κάνουν αίσχη γενετικά, να κατασκευάζουν αόρατους μανδύες (επίσης στρατιωτικό, τώρα για αντικείμενα, σε λίγο και για ανθρώπους), να δουλεύουν για την Big Pharma, τη NASA, Daarpa και δεν συμμαζεύεται….
Ο μύθος οι Έλληνες έδωσαν κάποτε τα φώτα τους, δεν ισχύει. Συνεχίζουν να τα δίνουν, για τη δημιουργία του απόλυτου σκοταδιού, αφού η πλειοψηφία τους δουλεύει για τους… «Σκοτεινάτοι»
allnewz.gr

Αποκάλυψη – βόμβα! Μπλόκαραν τον έλεγχο σε 6230 offshore με κυβερνητική εντολή


1 (2)
Τρομερές αποκαλύψεις από την εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» που γεννούν μείζων πολιτικό ζήτημα.

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη προβαίνει σήμερα η συνήθως έγκυρη εφημερίδα «Το Παρόν» καθώς υποστηρίζει ότι τον περασμένο Μάρτιο δόθηκε προφορική εντολή από …πολύ ψηλά να σταματήσουν οι έλεγχοι που γίνονταν σε offsore εταιρείες από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Επανειλημμένα έχει καταγγελθεί από το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι δεν προχωρούν οι έλεγχοι στις offshore εταιρείες, οι οποίες κρύβουν στα σπλάχνα τους ένα θυσαυρό για τα δημόσια ταμεία. Το θέμα έχει φθάσει και στη βουλή, αλλά από τους αρμόδιους υπουργούς ,η απάντηση ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Και μόνο αυτό το γεγονός, σύμφωνα με την εφημερίδα, επιβεβαιώνει τη διάχυτη αίσθηση ότι η κυβέρνηση έχει απλώσει δίχτυ προστασίας πάνω από τις 6230 offshore τις οποίες κατέχουν ως επί το πλείστων μεγαλοεπιχειρηματίες , μεταξύ αυτών και επιφανή ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας.
Μάλιστα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι σε έλεγχο που είχαν προλάβει να κάνουν εφοριακοί σε 3 μόνο offshore , ο φόρος που προέκυπτε ήταν μεταξύ 5 και 6 εκ. ευρώ !!!
Σύμφωνα με εκτιμήσεις διευθυντικών στελεχών εφοριών , που επικαλείται «Το Παρόν» ο φόρος που θα προέκυπτε αν γινόταν κανονικός έλεγχος στις offshore θα έφθανε συνολικά για τις 6230 τέτοιες εταιρείες στο ύψος των 3δις. ευρώ.
Μάλιστα το πύρινο άρθρο της εφημερίδας καταλήγει με ερωτήματα που οφείλουν οι αρμόδιοι άμεσα να απαντήσουν αν θελήσουν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ.
Συγκεκριμένα:
-Σε πόσες από τις 6230 offshore έχει γίνει έλεγχος;
-Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
-Τι ποσό καταλόγισε ο έλεγχος;
-Στα δύο χρόνια που κυβερνά ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος εισπράχθηκε έστω και ένα ευρώ;
Ιδιαίτερη σημασία στο θέμα έχει να τονίσουμε ότι η εφημερίδα «Το Παρόν» συνήθως δικαιώνεται για τις αποκαλύψεις που έχει κάνει κατά καιρούς και δεν βγάζει θέματα χωρίς λόγο.
Σίγουρα η κυβέρνηση οφείλει ξεκάθαρες απαντήσεις, τη στιγμή που έχει εξαπολύσει φοροεπιδρομή και άγριο κυνηγητό στην ιδιωτική οικονομία, σε εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες.
logiastarata

ΟΠΑΔΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ: “Μαστουρωμένοι χωριάτες και καφενειακές μπραβοδιοικήσεις αλωνίζουν τα γήπεδα” !! -Συνεχίζει να “χαροπαλεύει” ο οπαδός του Εθνικού, που δέχτηκε επίθεση από…50 “φίλαθλους” του Ηροδότου !!

ethnikos2

Διασωληνωμένος παραμένει ο 46χρονος άτυχος οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να… φύγει αναίσθητος για το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: “Έδρα του ISIL είναι…ο Λευκός Οίκος” !!

isil-irak

ΙΡΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ «ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ISIL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…
Ένας Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος αποκαλύπτει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ομάδα ISIL takfiri, με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στη Μέση Ανατολή.