Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΘΗΝΑ 22-9-2014.

Ο κύβος ερρίφθη. Οι δύο κόσμοι που ζουν έως σήμερα παράλληλα, θα συγκρουστούν, αφού δεν γίνεται να συζευχθούν. Όσο κι αν το θέλει και το επιδιώκει ο σιωνιστικός νεοταξισμός να αφομοιωθεί η Παράδοση τού Φυλετικού Ήθους και να αντικατασταθεί από τον Σύγχρονο Κόσμο τής Ανήθικης Πανσπερμίας, η φύση είναι ανίκητη. Κι αν η πολεμική βία έρχεται να συνδράμει την οικονομική τρομοκρατία για την συνεύρεση των εθνών και την μετατροπή των λαών σε άβουλη ενιαία μάζα, η πολεμική αρετή και η προσήλωση στο Αίμα θα δώσουν το έναυσμα για την επιστροφή τής Αληθινής Ιστορίας.

Η ζώσα καθημερινότητα δίδει τις απαντήσεις στις προθέσεις που πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο από την παραπληροφόρηση τής κατοχικής νεοταξικής προπαγάνδας. Πιθανόν να μην θέλουν να κρύψουν άλλο την αλήθεια οι θεληματικοί ραγιάδες, πολιτικάντηδες, ενημερωτές και χρηματοδότες, αφού το πράσινο φως για την παγκόσμια διακυβέρνηση έχει δοθεί. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες απειλούν τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής για νέο συμμοριτοπόλεμο και οι ισλαμιστές τζιχαντιστές που έχουν ίδιο μίσος κατά Ελληνισμού και Ελληνικού Εθνικισμού εντοπίζονται και στην Πατρίδα μας.  

Ο κόσμος όλος βομβαρδίζεται επικοινωνιακά από την σύγκρουση των θρησκειών, την εισαγόμενη τρομοκρατία, τις νομιμοποιημένες συνευρέσεις των ομοφυλόφιλων και την δαιμονοποίηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όλοι πάνε με όλους, χωρίς φραγμούς και κανόνες. Τα λογικά ερμηνεύονται για παράλογα και τα παράλογα θεωρούνται ο κανόνας και η λογική. Η ομαλότητα και η φυσική παραδοχή τού Θεού, τού Έθνους και τής Ανδρείας ρίχνουν σε ερείπια τα αδιέξοδα που φέρνουν οι χωριστές επιδιώξεις ανθρώπων που οι σταυρωτήδες θέλουν να τούς θέσουν ενώπιος ενώπιων, ώστε αδυνατισμένοι και απροσανατόλιστοι να αποδεχτούν την αντίχριστη εξουσία. Κι έτσι αρχίζει το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών.

Τα χρηματοδοτικά κενά ενισχύονται παράλληλα με την ενότητα των αγορών. Η διασπορά των στρατιωτικών συγκρούσεων γίνεται η γέφυρα για την αλλαγή χάρτη και συνόρων. Η ειρήνευση μεθοδεύεται μέσα από την αλλαγή τού δικαίου τού αίματος από το «δίκαιο» τού εδάφους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαπλώνονται ως έννοια καλύπτοντας τις λαθραίες μετακινήσεις πληθυσμών που στοχεύουν κυρίως Ελλάδα και Ευρώπη. Τα Τζαμιά επιστρέφουν μαζί με τούς ισλαμικούς τους νόμους πίσω στην μαρτυρική γη που είχαν πάει σε χρόνους παλαιότερων κατοχών.

Οι γηγενείς πληθυσμοί μειώνονται με τις στημένες κρίσεις και αντικαθίστανται από τις μεταφερόμενες μάζες, των οποίων η βία χρησιμοποιείται αναλόγως των επιδιώξεων των δυνατών. Είτε γίνεται αφορμή σφιχτών ελέγχων όταν στρέφονται κατά τής Εσπερίας είτε γίνεται αφορμή για την ανατροπή ανεπιθύμητων για την άρχουσα νεοταξική τάξη πραγμάτων πολιτικών ηγετών. Με την διαφορά ότι όταν η βία επαναστάσεων ψεύτικων και ξένων για τούς τόπους που συμβαίνουν ακουμπάει την Εσπερία, συμβαίνει όποτε εκείνη το επιτρέπει, όταν θέλει πρόφαση για την νομιμοποίηση τής πάσης φύσεως εισβολής στα ελεύθερα έθνη.

Το χρήμα συνδέεται άμεσα με τις ταραχές των καιρών και των λαών. Οι ανθρώπινες ματαιοδοξίες χρησιμοποιούνται ώστε να εκθρέψουν τις υλικές φκιασιδωμένες ανάγκες επάνω από τις πνευματικές αρχές και τις ουσιαστικές ανάγκες τού ανθρώπου. Οι διαιρέσεις και οι ηδονές που στρέφονται ενάντια στην Φύση και την Παράδοση έχουν απαρχή και βάση έμπνευσης τον Αιώνιο Άνομο Εμποράκο των Εθνών, τον Σιωνιστή.

Τα κόμματα τής «αντίδρασης» και τής αστικής δημοκρατίας δίδουν επίφαση επιλογών και διαφορετικών βουλήσεων που καταγγέλλουν τις αδυναμίες και τις αδικίες, αλλά δεν κατονομάζουν τον δράστη των αδυναμιών και των αδικιών, αφού το αφεντικό είναι κοινό, η συνεργασία τους δεδομένη και μόνος εχθρός τους ο Έλληνας και ο Εθνικισμός του.

Οι τεχνητές θρησκείες που βγαίνουν μέσα από το ίδιο εργαστήριο παγκοσμιοποίησης μαζί με τις χριστιανικές τάχα αιρέσεις, ισλαμικό φακιόλιο και τιάρα και οικουμενιστές ευρύτερα, τεμαχίζουν την Αλήθεια για να βάλουν μια άλλη που θα έχει χαρακτήρα από όλους και μορφή από κανέναν. Μια σύγκρουση που φέρνει την οικουμένη στα πόδια τού Δαβίδ.

Η ελευθερία από την άλλη πλευρά ταυτίζεται εννοιολογικά με την ελευθεριότητα. Η σάρκα δεν υπηρετεί τον άνθρωπο και δεν προάγει πλέον την οικογένεια, το ήθος και την αναπαραγωγή των γενεών. Η πορνεία και η ανωμαλία έχουν γίνει βιομηχανία αδρά χρηματοδοτούμενη που λαμβάνει νομική προστασία και κοινωνική αποδοχή. Η εξαφάνιση των φύλων λέγεται ομοφυλοφιλία και η εξαφάνιση των φυλών πολυφυλετισμός. Και τα δύο «φρούτα» γίνονται καθεστώς και όσοι τα αρνούνται λέγονται ρατσιστές.

Ο καιρός τής αποστασίας θα συντριφτεί. Ο αέναος κύκλος τής ιστορίας θα αποκατασταθεί. Οι πολεμιστές των δύσκολων καιρών θα απομακρύνουν τούς πρόθυμους ασπόνδυλους από την Γη των Αγίων και των Ηρώων. Η Σημαία και η καρδιά μας έχουν ανεξίτηλα γραμμένες τρεις λέξεις. Πατρίδα – Τιμή – Ελευθερία. Ελλάς – Ανδρεία – Ορθοδοξία είναι η ανάγνωση και ερμηνεία των Αξιών μας. Η Πατρίδα μας είναι κατοικητήριο Θεού και Ελλήνων. Τιμή μας είναι ο σεβασμός των προγόνων στην πράξη, ο διαρκής αγώνας για κοινωνική προκοπή και νίκη στα ιερά ελληνικά όπλα κατά παντός επιβουλής. Ελευθερία είναι η αυτοδιάθεση πνεύματος, σώματος και γης. Πιστοί Έλληνες, Περισσότεροι Έλληνες, Μεγαλύτερη και Καθαρότερη Ελλάδα.

Η φύση είναι απαραβίαστη. Έχει δύο οδούς που συνεργάζονται για την δημιουργία. Όπως ακριβώς υπάρχει ο Χριστός και η Ελληνική Φυλή. Υπάρχει ο χτίστης Έλληνας και η τροφός Ελληνίδα. Σκοπός είναι αληθής ευδαιμονία και η κοινωνική ασφάλεια. Αγαθά που προέρχονται από την κτιστή δημιουργία τού Θεού, μέρος αδιάσπαστο τής οποίας είναι το αιμάτινο ποτάμι τής Φυλής. Οι δε καρποί, υλικοί και οικονομικοί, σαρκικοί και εργασιακοί, συναποτελούν το Ελληνικό Έθνος που ενώνεται και επεκτείνεται διαρκώς. Απόστολοι Χριστού, Πολεμιστές Ελλάδος, Δύναμη Πολιτισμού. Έλληνες σε μια Ελλάδα Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

«ΗΛΙΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΤΑΚΗΣ»: Νέα μηνύματα Μπαλτάκου καίνε τον Σαμαρά


μπ

Πέντε μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Τάκης Μπαλτάκος αναζητούσε εναγωνίως τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκτεθειμένη η συγκυβέρνηση σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών»
Η επικοινωνία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, με ενδιάμεσο τον συνεργάτη του δεύτερου Ζούμπο, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή που αποκάλυψε χθες η «Εφ.Συν.», προκαλεί πραγματικούς τριγμούς στην κυβέρνηση.
Γιατί ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης εμφανίζεται να δίνει εντολές στηνκοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εν όψει κρίσιμων ψηφοφοριών τον Φεβρουάριο του 2013.
Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επικαλείται «εθνικούς λόγους» για την πρωτοβουλία του. Εμμεσα, δηλαδή, επιβεβαιώνει και τη γνώση του πρωθυπουργού για την επικοινωνία του με τον Κασιδιάρη.
Επιβεβαιώνει επίσης τη σχέση του με τον Ζούμπο (τον «25χρονο υπάλληλο» της Χρυσής Αυγής). Βέβαια, δεν εξήγησε ο κ. Μπαλτάκος ποιοι είναι οι «εθνικοί λόγοι» που επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία να συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή, και μάλιστα οι σχέσεις αυτές να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε με απλή εντολή Μπαλτάκου να ψηφίζει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα τηςναζιστικής οργάνωσης.
Αποκαλύπτουμε σήμερα και δύο ακόμα μηνύματααπό το γραφείο της Χρυσής Αυγής (Ζούμπος) προς τον Κασιδιάρη, που έχουν σχέση με τον Μπαλτάκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Τη Δευτέρα 23/9/13, ο Ζούμπος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στον Κασιδιάρη: «Ενημερωτικά με πέτυχε ο Τάκης από το απέναντι γραφείο και ζητούσε εσένα». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζούμπος στέλνει στον Κασιδιάρη ένα δεύτερο πανομοιότυπο μήνυμα.
Τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, τις παραμονές των συλλήψεων, ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου επιδίωκε νέες επαφές με την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραμένουν εκτεθειμένοι.
Το δημοσίευμα αποτελεί μία ακόμα παράγραφο από τη “΄βεντέτα” που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοσιογραφου Ψαρρά και “Χρυσής Αυγή” τις τελευταίες μέρες εν αναμονή της δίκης.

KATAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: “Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!”

ΕΠΤΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑ

dosilogoi

Από την πρώτη γερμανική κατοχή μέχρι το 2014
Του Δημοσθένη Κούκουνα
Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότητες. Ίσως η πιο σημαντική ομοιότητα είναι ότι κυρίαρχοι ήταν τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί, λιγότερο ή περισσότερο εκλεπτυσμένοι. Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως ότι πέριξ των κατακτητών τότε, όπως και τώρα συμβαίνει, λειτουργούσε ένα εγχώριο πολιτικοοικονομικό σύστημα με ποικίλες προεκτάσεις.
Η κλασική ρήση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εδώ έχει μια αξιοπρόσεκτη εφαρμογή. Και επειδή η ιστορική αλήθεια είναι ανώτερη από κάθε επιμέρους πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα, αξίζει να εμβαθύνουμε σε κάποιες άγνωστες πτυχές που θα έπρεπε να επισημανθούν. Δυστυχώς επειδή η σύγχρονη ιστορία, ιδιαίτερα δε η κρίσιμη δεκαετία 1940, έχει μέχρι σήμερα συστηματικά κακοποιηθεί ένθεν κακείθεν, πολλά είναι τα αξιοσημείωτα που έχουν αποκρυβεί ή διαστρεβλωθεί. Περισσότερο παρά ποτέ, τώρα είναι η ώρα να τα εντοπίσουμε, να τα μελετήσουμε με υπευθυνότητα, να τα δούμε με ανοιχτή ματιά και οπωσδήποτε ανεπηρέαστα από προκαταλήψεις ή σκοπιμότητες. Η άγνοια και η ημιμάθεια συνέβαλαν σε μια παραμόρφωση του πολιτικού συστήματος κατά τη μεταπολεμική περίοδο, με αποτέλεσμα να καταστεί αυτό ένα επικίνδυνο μόρφωμα για τη χώρα μας, που αδίστακτα οδήγησε τον λαό μας στην εξαχρείωση και την εξαθλίωση.

Συνεχίζουν την απεργία τους οι πιλότοι της Air France


synexizoyn-thn-apergia-toys-oi-pilotoi-ths-air-france
Παρατείνουν την απεργία τους οι πιλότοι της Air France, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου SNPL AF Alpa.

Δεύτερο τάγμα Βούλγαρων εθελοντών στη Νέα Ρωσία: "Ήρθαμε να πολεμήσουμε την αμερικανική δικτατορία"


Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι και δεύτερο τάγμα Ορθόδοξων
εθελοντών από την Βουλγαρία κατέφθασε στο Ντόνμπας για να πολεμήσει στο πλευρό των ρωσόφωνων για να πολεμήσει εναντίον των Ουκρανών ναζί και "επειδή δεν θέλουμε να ζήσουμε κάτω από την δικτατορία των ΗΠΑ".

Οργανωμένο σχέδιο Αλβανίας για Βορειοηπειρώτες;


Στον Εισαγγελέα Αργυροκάστρου η Νεολαία Δερβιτσάνης για τα σύμβολα της Αυτονόμου Β. Ηπείρου στο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου 
Δερβιτσάνη 18 Σεπτεμβρίου 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναγερμός στη Λήμνο λόγω «απόβασης» των Τούρκων στο νησί > φωτό


Συναγερμό «έδωσαν»  ο αρχηγός ΓΕΣ  αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς και ο αρχηγός της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Γιάννης Ηλιόπουλος σε όλες τις μονάδες του Στρατού που εδρεύουν στην ακριτική Λήμνο ζητώντας από αυτές να ενεργοποιηθούν --τάχιστα και σε πλήρη δύναμη- προκειμένου να αντιμετωπίσουν αιφνιδιαστική «απόβαση» των τούρκων στο νησί, από αέρος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς κατέστρεψαν την ικανότητα της Ελλάδας να ελέγχει τα σύνορά της - Η συνωμοσία, τα θύματα, η δικαίωση


O 3oς τακτικός ανακριτής Δ.Φούκας κοίταξε τον άνδρα που είχε απέναντί του και διερωτήθηκε αν άκουσε καλά ή αν του κάτι του ξέφυγε. Γι αυτό και ξαναρώτησε: "Είπατε ότι μια ισραηλινή εταιρεία σας πλησίασε και σας έδωσε ολόκληρο τον φάκελο του υπό προμήθεια ρωσικού Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας της ΕΥΠ και σας είπε ότι αυτό το έργο δεν πρέπει να προχωρήσει;". "Ναι, ακριβώς αυτό" απάντησε άνδρας με τα λευκόγκριζα μαλλιά και τα σοφιστικέ γυαλιά.

«Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»...


American Thinker / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού - ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα (βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’).

«Φάουλ» του μουφτή Κύπρου στη θρησκ/κή συνάντηση του ΟΗΕ


Συνάντηση είχε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος με τον θρησκευτικό ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ταλίπ Αταλάι, υπό την αιγίδα του ειδικού διαπραγματευτή του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρτ Άιντε, ο οποίος, από ότι φαίνεται ήταν και ο οργανωτής της συνάντησης, η οποία είχε ως οικοδεσπότη τον Σουηδό πρέσβη στην Κύπρο.

Φυσικοθεραπεία Γλυφάδα

Δέκα Σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας μας


Ζούμε σε μια εποχή όπου οι έννοιες και οι καταστάσεις λαμβάνουν ολοένα και πιο σύνθετο και περίπλοκο χαρακτήρα. Από αυτόν τον γενικό κανόνα δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι έννοιες της εθνικής άμυνας και ασφάλειας

LADY GAGA > Έχει κατηγορηθεί ώς σατανίστρια με στοιχεία!


Την γνωρίζουμε για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και ιδέες, όμως, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι η συγκεκριμένη σταρ θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Κοριοί made in USA στην Αθήνα > Η αμερικανική πρεσβεία κατονομάζεται ως κέντρο υποκλοπών σε έγγραφο της NSA


Κοριοί made in USA στην Αθήνα
Και την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ως κέντρο υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών κατονομάζει έγγραφο της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας που δημοσίευσε χθες το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Το έγγραφο περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Εντουαρντ Σνόουντεν. Σύμφωνα με το Spiegel, ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών γνωστές ως Special Collection Service (SCS) τις οποίες στελεχώνουν πράκτορες της NSA, της CIA και άλλων μυστικών Υπηρεσιών δραστηριοποιούνται σε 80 περιοχές ανά τον πλανήτη, οι 19 εκ των οποίων εντοπίζονται στην Ευρώπη.

Γ. Ι. Γκουρτζίεφ : “Ο άνθρωπος γίνεται ένας πρόθυμος σκλάβος.”


slavery

Η Ανθρώπινη Σκλαβιά


  Οι άνθρωποι ζουν μέσα στη σκλαβιά, αλλά για να καταλάβουμε την αιτία αυτής της σκλαβιάς, αρκεί να δούμε πώς ζουν οι άνθρωποι, τι αποτελεί το σκοπό της ύπαρξής τους, ποιο είναι το αντικείμενο των επιθυμιών τους, των παθών και των φιλοδοξιών τους, τι σκέφτονται, για ποια πράγματα μιλάνε, τι υπηρετούν και τι λατρεύουν.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Βίντεο)

1 (4)
Αγαπητοί αναγνώστες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος έχει εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα . Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες.
Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι , όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι.
Φυσικά δεν λείπουν από το κοράνι και οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στο γυναικείο φύλλο.
Φυσικά στην συνέχεια του άρθρου θα ακολουθήσουν και αποσπάσματα από το κοράνι αλλά και βίντεο που αποδεικνύουν πως προτρέπουν σε ενέργειες βίας απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, π.χ. των Χριστιανών.

Τούρκοι αξιωματούχοι ξανά στη Θράκη κι οι Σαμαροβενιζέλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

tourkoi_axiomatouhoi1
Ο ερωτευμένος με την Δυτική Θράκη έπαρχος Ιψάλων Μεχμέτ Αλή Γκουρμπούζ που τελευταία διορίσθηκε έπαρχος Καπακλί, μαζί με τον δήμαρχο Ιψάλων κύριο Μεχμέτ Κερμάν, ολοκλήρωσαν σήμερα την επίσκεψη τους στην Κομοτηνή και πέρασαν στην Ξάνθη.

Παγκόσμια Παμμακεδονική Ένωση: «Oι Έλληνες δεν έχουν «4 οπαδούς» για το θέμα των Σκοπίων, αλλά 11 εκατομμύρια όσα και το έθνος μας»!


make
Με ένα κείμενο-φωτιά, η Παγκόσμια Παμμακεδονική Ένωση κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει προ πολλού η ελληνική κυβέρνηση. Απαντάει ξεκάθαρα και υπερήφανα στις δήθεν «αναλύσεις» του Luke Coffey, ο οποίος λαμβάνει θέση υπέρ των Σλάβων των Σκοπίων, χαρακτηρίζοντας τους ανόητα και ανιστόρητα ως «Μακεδόνες».
Οι πραγματικοί, λοιπόν, Μακεδόνες της Ελλάδας παίρνουν το θάρρος (αφού κανείς άλλος δεν το κάνει) και υπερασπίζονται τα δίκαια της χώρας μας, εξηγώντας στον κ. Coffey πως έχει πραγματικά η ιστορία και ρωτώντας τον ευθέως ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο ίδιος με την εμμονική διαστρέβλωση της, ότι δήθεν δηλαδή οι Σλάβοι που ήρθαν στην Βαλκανική τον 6ο αιώνα είναι… απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Η Ρωσία κλείνει την στρόφιγγα στους αγωγούς φυσικού αερίου προς την Ευρώπη


agogos-fysikou-aeriou
Η Ρωσική Gazprom κλείνει την στρόφιγγα για τους ευρωπαίους πελάτες της, καθώς η ΕΕ ετοιμάζεται να επιβάλει ένα νέο γύρο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Ουκρανία.
Το πρώην μονοπώλιο φυσικού αερίου της Πολωνίας, η κρατική εταιρεία PGNiG, ανέφερε την Πέμπτη ότι η ροή ρωσικού φυσικού αερίου  μέσω τριών αγωγών της Gazprom μειώθηκε κατά 45 τοις εκατό σε σύγκριση με την ποσότητα που είχε ζητήσει η PGNiG τις προηγούμενες 24 ώρες.
Η Σλοβακία διαπιστώνει επίσης μείωση στις ποσότητες φυσικού αερίου που είχε παραγγείλει από την Gazprom. Ο διανομέας φυσικού αερίου της Σλοβακίας ESPP, αναφέρει ελαφρά μείωση της παροχής φυσικού αερίου κατά περίπου 10%. «Η κατάσταση αυτή δεν έχει καμία επίπτωση στην παροχή φυσικού αερίου  προς τους πελάτες μας,» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας ESPP , Peter Bednar.

Ανίερη επίθεση κατά των μοναστηριών του Αγίου Όρους από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


e6c6a8b12d6c2c259136d69f9995ff28_L
Μια απίστευτη επίθεση κατά των μοναστηριών του Αγίου Όρους εξαπολύει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ στο στόχαστρό της βρίσκεται και ο γνωστός επιχειρηματίας Βαρδινογιάννης. Συγκεκριμένα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει ότι «54.000 στρέμματα γης της Σιθωνίας κινδυνεύουν από της ορέξεις επιχειρηματικών συμφερόντων και μοναστηριών».

Μέλη της αλβανο-αμερικανικής ένωσης συναντήθηκαν με αμερικανούς γερουσιαστές


albanoi
Μέλη της αλβανο-αμερικανικής ένωσης  πραγματοποίησε  χθες συνάντηση να με ορισμένα μέλη του Κογκρέσου,  για την κατάσταση των αλβανών στην ΠΓΔΜ . Η συνάντηση έλαβε χώρα, ενώ η προσοχή του Κογκρέσου έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στους  κινδύνους από την δράση του ISIS, και την κατάσταση στην Ουκρανία. Τρία σημαίνοντα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ed Royce, η Ileana Ros-Lehtinen και η Dana Rohrabacher, έλαβαν μέρος στη σύσκεψη που διοργανώθηκε από την Αλβανο-αμερικανική κοινωνική ένωση .

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η «Δημοκρατία» που συκοφαντούσε το Βατοπαίδι, «προσφέρει» βιβλίο της Μονής για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή!


ΟΥΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!!!
Παρότι ζούμε σε μία εποχή που συχνά η αλήθεια μπερδεύεται με το ψέμα, η προπαγάνδα αντικαθιστά την ενημέρωση και διάφοροι επιτήδειοι υποτιμούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας, θεωρώντας πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, εντούτοις η ενέργεια της «Δημοκρατίας» (κομματικής εφημερίδας της ΝΔ) να «προσφέρει» σήμερα το βιβλίο «Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής» (έκδοση Ι.Μ. Βατοπαιδίου) ξεπερνά κάθε όριο πρόκλησης και θράσους!
Γιατί; Διότι 3 χρόνια πριν, η ίδια εφημερίδα κυκλοφορούσε με το παρακάτω πρωτοσέλιδο:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Που χάθηκαν 700 δισ. ευρώ με τα μνημόνια;

money534
Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Μετά από 4 χρόνια γεμάτα μνημόνια και θυσίες του ελληνικού λαού, υπάρχει απώλεια από την πραγματική οικονομία της τάξεως των 700 δισεκατομμυρίων ευρώ, 3 φορές δηλαδή το ελληνικό χρέος!!!
Οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι φόροι, το PSI, οι καταθέσεις που έκαναν… φτερά στο εξωτερικό, όλα λειτούργησαν σαν ντόμινο και «στοίχισαν» αυτό το υπέρογκο ποσό στην ελληνική οικονομία. Οπότε όσες «αναπτύξεις» και «πρωτογενή πλεονάσματα» και να μας τάξουν, τίποτα δεν μπορεί ουσιαστικά να αλλάξει και η χώρα θα παραμένει βυθισμένη στο βούρκο, για τον απλούστατο λόγο ότι όλα θα πηγαίνουν απευθείας στο χρέος.

“Τείχος Βερολίνου” ύψωσαν ανάμεσα σε δύο λύκεια της Ευβοίας – Αδιάφορη η Σχολική Επιτροπή – Τραυματισμός μαθητή

epal-evoia

Μπορεί να έπεσε το τείχος του Βερολίνου, το τμήμα των ενδογερμανικών συνόρων που διαίρεσε την Γερμανία σε δύο κράτη, όμως μόλις σηκώθηκε το τείχος ανάμεσα στο Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Ιστιαίας… στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια.
Οικοδομική κατασκευή (εσωτερική τοιχοποιία με γυψοσανίδα στον 1ο και 2ο όροφο του σχολικού κτιρίου) που χώρισε τα δύο σχολεία αντίκρισαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ιστιαίας και του Επαγγελματικού Λυκείου Ιστιαίας, σχολεία που συστεγάζονται στο ίδιο σχολικό κτίριο εδώ και δεκαετίες.

Νέα πρόκληση των “τηγανοκέφαλων”: Σέρνουν στον Εισαγγελέα 60 νεαρούς βορειοηπειρώτες γιατί φορούσαν μπλούζες με το εθνόσημο!

voreios-ipeiros

Στον εισαγγελέα εκλήθησαν στις 16 Σεπτεμβρίου 7 νέοι βορειοηπειρώτες να απολογηθούν δίοτι τον Αύγουστο που επισκέφτηκαν τα χωριά τους φορούσαν μπλουζάκια με διακριτικό που απεικόνιζε την Ελληνική σημαία και της Αυτονόμη Ηπείρου.Όπως αναφέρει παρακάτω η ανακοίνωση της Νεολαίας Δερβιτσάνης ο αριθμός των νέων που εμπλέκονται στον φάκελο αγγίζει τους 60.
Δερβιτσάνη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ – ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ – ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – «ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ»! ΑΝΙΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΥΣ; ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ!

makeleio23

Οι εικόνες που θα δείτε δεν είναι από κάποια εφημερία αλλά από  μια «συνηθισμένη» μέρα στο Αττικό νοσοκομείο! Η κάμερα του Μακελειό κατέγραψε την φρίκη που ζουν οι άτυχοι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ αλλά και οι ανασφάλιστοι…
Γυναίκες μεγάλης ηλικίας σφαδάζουν από τον πόνο στον διάδρομο… Η καρδιά μας δεν αντέχει τις εικόνες και τους ήχους του πόνου όμως συνεχίζουμε το ρεπορτάζ…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...