Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΥΛΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΑΘΗΝΑ 29-9-2014.

Ο κόσμος ολάκερος αλλάζει. Και η μορφή που λαμβάνει είναι ανομοιογενής. Αλλού επικρατεί το οικονομικό κριτήριο. Και αλλού πάλι επικρατεί το εθνολογικό κριτήριο. Από την μια πλευρά έχουμε την σκοπιμότητα τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού. Και από την άλλη πλευρά είναι η δικαιοσύνη τής εθνικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Η σκοπιμότητα σχετίζεται με τον παγκοσμιοποιητή τύραννο που έχει στήσει τούς πολιτικούς του εκφραστές να ταιριάξουν με τους διεθνιστάδες σαπιορήτορες των λαών, ώστε να φτιάξουν τεχνητά κράτη με πολύμορφες και ασυντόνιστες κοινωνίες. Και η δικαιοσύνη τού έθνους σχετίζεται με την φυλετική συνείδηση που υπαγορεύει το κοινό αίμα μέσα από τούς κοινούς αγώνες, τούς κοινούς σκοπούς, την αδιάσπαστη συνέχεια μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο.

Ο πολιτισμός, η πίστη, η ανθρωπογεωγραφία, η Παράδοση, όλα μαζί τα στοιχεία τής ανθρώπινης προσωπικότητας προσδιορίζουν την πολιτεία που αντέχει στις εποχές και τις δοκιμασίες. Στην ακμή μα και στην φυσιολογική φθορά τής παρακμής, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και οι μαχητές τής Φυλής βάζουν το συλλογικό καλό και το εθνικό συμφέρον επάνω από τις ατομικές επιδιώξεις και τις συμφεροντολογικές ομαδικές φατρίες.

Οι υγιείς κοινωνίες λειτουργούν μέσα στα πλαίσια που δημιούργησαν οι γεννήτορες ως κυρίαρχες υπάρξεις που γνωρίζουν την προέλευσή τους και κάμουν τα πάντα ώστε να εξακολουθήσουν τον δρόμο τους. Χτίζουν τον κόσμο τους, τα ιερά τους και την κληρονομιά των παιδιών τους. Κι αν βρεθούν κάποιοι να γκρεμίσουν τον κόσμο τους, θα ενωθούν, θα εγερθούν και θα τον ξαναχτίσουν.

Το δίκαιο τού αίματος συμβαδίζει με το δίκαιο τού εδάφους στα ελεύθερα έθνη. Όποιοι επικαλούνται την υπεροχή τού εδάφους σε βάρος τού αίματος, αυτοί είναι οι υπολογιστές τού χρήματος και τού συμφέροντος. Το ψεύτικο δίκαιο αυτού τού συμφέροντος είναι που ονομάζουν δίκαιο τού εδάφους. Είναι οι ανέστιοι, οι άπιστοι, οι βδέλλες που χώνονται ανάμεσα στα υγιή κύτταρα τής Φυλής προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ακόρεστη επιθυμία  τους για παγκόσμια εξουσία. Οι γνωστοί σταυρωτήδες που προσεταιρίζονται τούς τεμπέληδες και τούς ηδυπαθείς τής φάρας, εκείνους δηλαδή που θέλουν να τρώγουν άκοπα τα πάθη τους και να σαπίζουν ήρεμοι, μιλώντας για ανθρωπισμούς και ηρεμία.

Οι ηδυπαθείς είναι γνωστοί και ως φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, οι δε τεμπέληδες είναι οι γνωστοί μας μαρξιστές. Αμπελοφιλόσοφοι και διαστροφείς και οι δύο, οι μεν με το κέρδος, οι δε με τα λαθραία προλεταριάτα τους. Χρηματιστήριο και αιματηρές επιβολές ωστόσο συμπίπτουν, τακιμιάζουν και στρέφονται ενάντια στην Φυλή. Όπου επικρατούν οι φαύλοι, επικρατούν οι αποικίες τού πολυφυλετισμού που δίνουν το στέμμα σ’ αυτόν που τάζει ψοφιοσύνη αντί τού χρυσού. Και όπου επικρατεί το Αίμα και η Φυλή, εκεί ανθίζει, απλώνεται και επικρατεί το Έθνος, η μόνη δύναμη διαιωνίσεως τής ανθρώπινης διαφορετικότητας και δημιουργίας.

Έως σήμερα τα κράτη έχουν προκύψει μέσα από τις αποικίες τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Όμως ο τύραννος έχει πάντα ως αχώριστο σύντροφο την αλαζονεία. Δεν ανέχεται την διαφορετικότητα τού ελεύθερου και πιστού στα ιδανικά του ανθρώπου. Και έτσι προκειμένου να επικρατήσει το παγκόσμιο στέμμα, αρχίζει να κομματιάζει με τούς εξωτερικούς σκλάβους και τα εσωτερικά του πιόνια το εθνικό κράτος. Κομμάτιασμα όμως είναι η μοίρα που επιφυλάσσει η Θεία και η Ιστορική Δικαιοσύνη και το ανώτερο ένστικτο τής επιβίωσης στις αποικίες.

Στο νεοταξικό κομμάτιασμα φτιάχνονται Αλβανίες και Κοσσυφοπέδια και Ουκρανίες και Βρετανίες. Στο αποικιακό κομμάτιασμα συγκολλιούνται Β. Ήπειρος και Β. Μακεδονία και Α. Ρωμυλία και Κύπρος και Ιωνία και Πόντος και πάσα γη ελληνική με την Φυσική Ελλάδα. Ξαναφτιάχνεται Σκωτία, επιστρέφουν ρωσικά εδάφη στη Ρωσία.

Τα νεοταξικά κομματιάσματα είναι αταίριαστα, αντιφυσικά, δίχως πυξίδα καρδιάς και αίματος, τυχοδιωκτικά και ως εκ τούτου αδιέξοδα, θνησιγενή. Στην αναγέννηση τού Έθνους ολάκερη η Ράτσα και ολάκερες οι εποχές και οι πρόγονοι και οι ορμές για την επικράτηση τού Ελληνισμού στην κορυφή τής οικουμένης αντικατοπτρίζονται σε κάθε Ζωντανό Έλληνα. Η Πίστη διατηρεί κι αυτή τη δική της μοναδικότητα, τηρεί ανέγγιχτο το άβατο από τούς ιερόσυλους που θέλουν να επιβάλλουν τον ψευτοθεό τους πάνω από την Θεία Αλήθεια και τούς θυσιαστικούς μας τόπους.

Θέλουν μάς είπανε οι Τούρκοι να στείλουν επιτροπή με το όνομα τού τουρκοεβραίου σφαγέα Ταλαάτ πασά να έρθουν στο πασαλίκι τους ψευτορωμέϊκο, ώστε να επιβάλουν την εξαίρεση των ελληνικών γενοκτονιών από τον αντιρατσιστικό νόμο τού αίσχους. Δεν μάς σφάξανε λένε κι εμάς και τούς άλλους χριστιανούς και δεν μάς διώξανε από τα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας. Απλώς άνοιξαν την πόρτα στον βαρβαρισμό!

Αυτήν λοιπόν την πόρτα τού αισχρού βαρβαρισμού θα την ανοίξουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες για να πετάξουμε στο πυρ το εξώτερο και τούς κοσμοπολίτες και τούς τεμπέληδες και τούς καταπατητές τής Ελληνίδας Γης που βρίσκεται προσωρινά έξω από την πόρτα. Θα φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική, μια Πατρίδα που τιμάει τις θυσίες και στα χαρτιά μα και στην κοινωνία και στα πολεμικά πεδία.

Οι άξιοι, οι μύστες, οι φιλόπονοι και οι χτίστες ελληνικής ωραιότητας και μεγαλοπρέπειας στην πρώτη γραμμή, θα φτιάξουμε καθαρή, σφιχτά δεμένη Πατρίδα. Θα πάρουμε την γη στα χέρια μας. Τις παλιές εστίες λεύτερες στην αγκαλιά τής Μητέρας Ελλάδος. Και την Ελληνική Μητρόπολη να προεκτείνεται γεωπολιτικά με τις ελληνικές μας κοινότητες στα κράτη που θα διώξουν τούς γυρολόγους τυράννους. Να γιατί η Φυλή είναι το μόνο άπαρτο φρούριο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ, ΒΑΛΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

samaras-merkel-tsolak

H λαμπρή επέτειος που έγινε θλιβερό απολογητικό μνημόσυνο εξαιτίας της πολιτικής ανεπάρκειας αλλά και αστάθειας του “πρωθυπουργού” Αντώνη Σαμαρά
Παρέλαβε κόμμα και παραδίδει απόκομμα!!!
Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος
Πηγή GrCitizen

Μεγαλειώδης ΕΛΛΗΝΑΣ στη ΣΥΡΟ άπλωσε την μεγαλύτερη ΣΗΜΑΙΑ! Γράφει στα Τουρκικα: Αν μας κυβερνούσαν ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα φτάναμε ποτέ μέχρι ΕΔΩ! (Φωτό)

simaia5

Έχουμε στο νησί μας την πιο μεγάλη Ελληνική σημαία που είναι 27m X 60m και είναι πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα.
simaia1
Δεν διεκδικούμε καμία πρωτιά, μόνο να περάσουμε δύο μηνύματα θέλουμε..

Κούρδος επιχειρηματίας στην Αθήνα: “Οι φανατικοί Μουσουλμάνοι είναι ήδη στο κέντρο της Αθήνας”


Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα που άρχισαν να δείχνουν οι χώρες της Δύσης για την αντιμετώπισης αυτής της νέας απειλής φαίνεται ότι επέτρεψε σε άτομα που ζουν στην Ελλάδα και γνωρίζουν πληροφορίες για αυτό το ζήτημα να μιλήσουν ανοικτά. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία Κούρδου επιχειρηματία στην ιστοσελίδα “Πρώτο Θέμα” σύμφωνα με τον οποίο τζιχαντιστής επισκέφτηκε το μαγαζί του στην Αθήνα και τον απείλησε.

Όπως δήλωσε ο Κούρδος επιχειρηματίας Δημήτρης Μπασάρ  ο τζιχαντιστής τον απείλησε προσωπικά και όπως αποκαλύφτηκε μετά από επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα στο κέντρο της Αθήνας το εν λόγω άτομο  είχε σουηδικό διαβατήριο και ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει… τον αγώνα του.
Πάντως αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η καταγγελία του Κούρδου επιχειρηματία ότι τα παράνομα τζαμιά της Αθήνας είναι μία σκοτεινή υπόθεση η οποία πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και υπογραμμίζει πως τα τζαμιά είναι χώροι εκπαίδευσης τζιχαντιστών.
Όπως τονίζει ο Δημήτρης Μπασάρ υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα, όπως ο Νέος Κόσμος, η Ομόνοια, η Καλλιθέα, τα Κάτω Πατήσια και ο Άγιος Νικόλαος όπου βρίσκονται φανατικοί μουσουλμάνοι.

defencenews

ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Oι εβραίοι υπερορθόδοξοι ταξιδιώτες της πτήσης  New York-Tel-Aviv αρνήθηκαν να καθήσουν δίπλα σε γυναίκες και μετέτρεψαν την πτήση σε μια απίθανη απίθανη πτήση….. για τους υπόλοιπους επιβάτες σε έναν αληθινό εφιάλτη μεταδίδει σήμερα Παρασκευή ο ισραηλινός τύπος. Οι επιβάτες της πτήσης της ισραηλινής εταιρείας El Al που προερχόταν από την Νέα Υόρκη  με προορισμό το Ισραήλ για να περάσουν τον εορτασμό του  Νέου Ιουδαικού  Έτους στο Ισραήλ προσγειώθηκε την Τετάρτη  στο αεροδρόμιο  Ben Gourion μετά από “11 εφιαλτικές ώρες ” δήλωσε μια από τις γυναίκες που επέβαιναν στο αεροσκάφος.Την μαρτυρία της καταγράφει το site του ισραηλινού μέσου Ynet.

Ο Γκλιγκόροφ είχε συμφωνήσει στο Σλαβομακεδονία!


dimosievma-skopiano-glikogorf
Σύνθετη ονομασία τύπου «Σλαβική Μακεδονία» ή «Σλαβομακεδονία» φέρεται να προωθούσε ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ, το 1991 μετά την ανεξαρτητοποίηση της χώρας από την ενιαία Γιουγκοσλαβία, προκειμένου να επιλυθεί η διαφορά με την Αθήνα.

ΣΟΚ: Τζιχαντιστής αποκεφάλισε 54χρονη στην Οκλαχόμα…«Διαφωνία μεταξύ συναδέλφων» λένε τα «αντιρατσιστικά» ΜΜΕ


τζιχαντιστης
Σοκ προκαλεί η είδηση του αποκεφαλισμού μίας 54χρονης γυναίκας στην Οκλαχόμα από τα χέρια ενός 30χρονου τζιχαντιστή. Την ίδια ώρα που οι φόβοι ότι οι «μοναχικοί λύκοι» άρχισαν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ISIS για δολοφονίες

Έλληνες στο στόχαστρο τζιχαντιστών! - Ωμή απειλή κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου


- Ιστοσελίδα των τζιχαντιστών στοχοποιεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με αφορμή τις δηλώσεις του κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
- "Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας σίγουρα θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων", είναι ο τίτλος του άρθρου
- "Δαιμονοποιούν όσους αντιτίθενται στην ύπολη ατζέντα του, όπως κάνουν οι ΗΠΑ"

ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ


zemanΑπό την Ελλάδα εξαπέλυσε πυρά ο Πρόεδρος της Τσεχίας κατά της Ευρωπαϊκής πολιτικής σχετικά με τις αντιρωσικές κυρώσεις. Ο Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας ”Miloš Zeman” την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου απεύθυνε  έκκληση για την άρση των αντιρωσικών  κυρώσεων.Επίσης πρότεινε να πραγματοποιηθούν από κοινού προσπάθειες  των πολιτισμένων χωρών για την καταπολέμηση του πραγματικού εχθρού της διεθνούς τρομοκρατίας.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Τσέχου Προέδρου είδαν το φως της δημοσιότητας από απεσταλμένο ανταποκριτή του ”Ria Novosti” στην Ρόδο.
««Θα πρέπει να γίνει άρση των κυρώσεων,γιατί όχι μόνο είναι περιττές, αλλά προκαλούν και το αντίθετο επιθυμητό αποτέλεσμα εμποδίζοντας τον διάλογο. Πρέπει να αναπτυχθεί ο διάλογος μεταξύ των πολιτισμένων χωρών  και να καταπολεμηθεί η  διεθνή τρομοκρατία»», είπε ο κ ”Zeman”, μιλώντας στο 12ο Διεθνές Φόρουμ του  «Διαλόγου των Πολιτισμών» που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ρόδο.

olympia

«Κοχλίες, βίδες, παξιμάδια, οδοντωτούς τροχούς, γρανάζια, ιμάντες, όλα όσα έχει ένα αυτοκίνητο, οι αρχαίοι Ελληνες τα είχαν ανακαλύψει» > «Ουσιαστικά βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την κατασκευή του. Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, θα το είχαν κάνει, ήταν θέμα χρόνου».


thavmata tis arxaiasΟι πόρτες των ναών άνοιγαν αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της θυσίας. Ρομπότ-υπηρέτριες σέρβιραν κρασί στους καλεσμένους και ο κινηματογράφος του Φίλωνα «έπαιζε» περιπετειώδεις μύθους.
Η πλοκή ξεδιπλωνόταν με φωτορεαλισμούς, φωτιές να ανάβουν, ήχους κεραυνών να σκίζουν τον αέρα, πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται ρυθμικά. Είναι σκηνές βγαλμένες από τους αυτοματισμούς του 20ού αιώνα που διαδραματίζονταν, όμως -όσο απίστευτο και αν φαντάζει- περισσότερα από 2.000 χρόνια πριν.

Συγκλονίζει παλι ο Λιβανεζος “Λεωνιδας” της Ορθοδοξίας: Τουρκοκινητοι οι ισλαμοφασιστες, ανείπωτες οι θηριωδίες


Συγκίνησε με την κίνησή του να ασπαστεί την Ελληνική σημαία και συγκλόνισε με τις αναφορές του στις τραγικές και απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή. Ο λόγος για τον πρόεδρο των Ελληνορθοδόξων του Λιβάνου, Ροντρίγκ (Δημήτριο) Ελ Χούρι ο οποίος στα πλαίσια ολιγοήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα παραχώρησε εκτενή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη «Δημοκρατία».

Το Ευρωπαϊκό success story της ηλεκτρικής ενέργειας: Καληνύχτα Ευρώπη …


Το διάγραμμα που παρουσιάζουμε σήμερα είναι από την έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (ΙΕΑ) με τίτλο “The Impact of Global Coal Supply on Worldwide Electricity Prices” και δείχνει τη σειρά φόρτισης μονάδων ανά καύσιμο και χώρα στο διασυνδεμένο τοπικό σύστημα της Βορειοδυτικής Ευρώπης (Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία). Πρώτα μπαίνουν οι ΑΠΕ (υδροηλεκτρικά, αιολικά, ηλιακά), ακολουθούν πυρηνικά, λιγνιτικά και λιθανθρακικά, τελευταία είναι τα εργοστάσια με καύσιμο φυσικό αέριο ή και πετρέλαιο.

Δικηγόροι κατά εφοριακών: Ποινικές ευθύνες σε όσους αποτρέπουν προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ


δσαΑντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες βρίσκονται όσοι εφοριακοί ή προϊστάμενοι ΔΟΥ αποτρέπουν τους πολίτες από την άσκηση προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ) και επισημαίνει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρεμποδίζουν ευθέως τους πολίτες στην άσκηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος δικαστικής προστασίας τους απέναντι σε φόρους».

Ρουφιάνε πες τα στο δήμαρχο :Γιατί δεν…φορά κράνος ?Επειδή το βλέπω δύσκολο… να σηκώνομαι Δευτεριάτικα να πηγαίνω στο Δημαρχείο…
να στήνομαι στην ουρά…για να δω το δήμαρχο και να του τα πω…προτιμώ ο,τι έχω να του πω…να του το πω από εδώ!
Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να του πω…με ενδιαφέρον και παιδική διάθεση…
(λόγω της διαφοράς μας ηλικίας)…είναι, όταν τον ανεβάζαν στο μηχανάκι…δεν
φοράει κράνος!Τι παράδειγμα δίνει όταν δεν φορά;
Φαντάσου να τον σταματήσει η τροχαία…και αυτός να παρακαλάει να τον αφήσουν…
χωρίς να τον γράψουν…γιατί είναι… ο δήμαρχος!
Φαντάσου να έχει μαζί του…και κανέναν αντιδήμαρχο…και αυτόν χωρίς κράνος!
Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ…ότι μπορεί να υπάρξει παρόμοια σκηνή…με δημοτές να την παρακολουθούν…και να… ξεκαρδίζονται στα γέλια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γέροντας Παΐσιος: «Σέ μιά ἐποχή πού ὁ Σατανᾶς ὀργιάζει, οἱ Ἕλληνες βρίσκονται σέ νάρκη»


agios-paisios
Ο Γέροντας Παΐσιος στα θέματα της Πατρίδος δεν ήθελε οι Χριστιανοὶ να είναι αδιάφοροι. Πολὺλυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ἀνθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρωνται για την Πατρίδα.
Έλεγε:«Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν».
Ο καημός του και η απορία του ήταν πως οι υπεύθυνοι δεν αντιλαμβάνονται που ὁδηγούμαστε. Ο ίδιος από παλαιά διέβλεπε την σημερινή κατάσταση και ανησυχούσε, αλλά δεν διέσπειρε τις ανησυχίες του στον κόσμο. Έδινε ελπίδα και αισιοδοξία. Έλεγε: «Απὸ το κακό που επικρατεί σήμερα θὰ βγει μεγάλο καλό. Βλέπω μια ελιά. Το ένα της κλωνάρι έχει ξεραθεί, το άλλο το τρώγει η κάμπια και θα ξεραθή και αυτό. Αλλά πετιέται ένα άλλο βλαστάρι από κάτω που έχει πολύ θυμό (δύναμη) και αναπτύσσεται γρήγορα»…
Πονούσε για την πνευματική κατάπτωση των πολιτών. Έλεγε: «Η Ελλάδα έχασε τον δρόμο της. Η αμαρτία και η ασωτία βασιλεύουν στους ανθρώπους, αλλά μας αγαπά ο Θεός και περιμένει την μετάνοιά μας». Μιλούσε αυστηρά για αυτούς που ψήφιζαν αντιχριστιανικούς νόμους…
Κάποιος Πρωθυπουργός, του οποίου κατεδίκαζε δημοσίως ενέργειες επιζήμιες για το Έθνος και την Εκκλησία, ζήτησε να τον συναντήση στην Σουρωτή. Ο Γέροντας απάντησε: « Ας έρθη, θα του τα ψάλω και μπροστά του». Είχε το ψυχικό σθένος αυτός ο πτωχός καλυβίτης να υψώνη την φωνή του άφοβα μπροστά στους ισχυρούς της ημέρας.

Το «success story» της κυβέρνησης σε αριθμούς: Σχεδόν 6,5 εκατ. Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας!


peina
Άλλη μια πολύ δυσάρεστη πρωτιά για τη χώρα μας… Και ενώ στην κυβέρνηση αρέσκονται να μιλούν για ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα, οι αριθμοί φαίνεται ότι καταρρίπτουν κάθε σχετικό μύθο περί δήθεν «success story»!
Σύμφωνα με τη νέα ενδιάμεση έκθεση του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, 6.300.000 Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή απειλούνται από αυτή!!!
Είναι η απτή πραγματικότητα των αριθμών που σοκάρει και ο εφιάλτης του μέσου Έλληνα που δεν επιδέχεται φθηνής κυβερνητικής προπαγάνδας…

Υγειονομικό εμπάργκο εν Ελλάδι Βιώνουμε κυριολεκτικά μια νέα απόπειρα γενοκτονίας εις βάρος μας!


ImageHandler (2)
Του Φώτη Μιχαήλ
Η υγεία, στον πολιτισμό τον δικό μας, δεν μπορεί να λογίζεται ως προϊόν καταναλωτικό, εισηγμένο μάλιστα και στο χρηματιστήριο, κατά τα πρότυπα τα προτεστάντικα.
Η υγεία, για εμάς τους Ρωμηούς, είναι Αγαθό αυστηρά κοινωνικό. Αγαθό, που ανήκει αδιακρίτως σε όλους. Γι” αυτό και ως Ελληνορθόδοξοι, απορρίπτουμε και καταδικάζουμε κάθε αποκλεισμό και κάθε διάκριση στα »ιερά» του Ασκληπιού και των Αγίων Αναργύρων.
Στα τελευταία χρόνια, στα χρόνια της λεγόμενης κρίσης, η καλπάζουσα ανεργία, το ροκάνισμα των συντάξεων, η δραματική μείωση των αποδοχών και οι αβάσταχτοι φόροι έχουν οδηγήσει σχεδόν την μισή Ελλάδα σε ασφαλιστική απογύμνωση.

Μαύρη επέτειος: 14 χρόνια μετά το φρικτό ναυάγιο του Σάμινα!


samina
Ένας χρόνος πέρασε από τη θλιβερή επέτειο του ναυαγίου του επιβατηγού-οχηματαγωγού ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ. Μια από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες της χώρας μας που σφραγίστηκε με το θάνατο 81 ανθρώπων.
Την αποφράδα νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου του 2000, το επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ της εταιρείας Minoan Flying Dolphins (σήμερα Hellenic Seaways) εκτελούσε την ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Ικαρία – Σάμος – Πάτμος με τελικό προορισμό τους Λειψούς.

Πρόγραμμα SAFe: H NSA παρακολουθεί πλέον και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης των μαθητών


nsa-παρακολούθηση-λογαριασμών-μαθητών
Το προσωπικό σχολείου στην Huntsville της Alabama των Η.Π.Α. προχώρησε σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για την επέκταση του διαδικτυακού ελέγχου της NSA σε όλους τους μαθητές, με πρόφαση την πρόληψη των βίαιων περιστατικών και των «απειλών για την ασφάλεια». Μέλη του προσωπικού του σχολείου ανέφεραν ότι έπειτα από τηλεφώνημα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (σ.σ. pentapostagma.gr – National Security Agency) επέτρεψαν τη λειτουργία ενός μυστικού προγράμματος παρακολούθησης που στοχεύει στον έλεγχο όλων των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης των μαθητών.

Ο «μπαμπούλας» της ISIS «όπλο» στα χέρια των νεοταξιτών στις ΗΠΑ


ισισ23-620x412
Ο νόμος για τον περιορισμό των ασύλληπτα εκτεταμένων παρακολουθήσεων των Αμερικανών πολιτών, ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει την αφαίρεση αρμοδιοτήτων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (NSA), βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο. Δεν είναι τέλειος, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, ένα βήμα που θα έπρεπε να έχει γίνει δεκαετίες πριν.

»Οι ΗΠΑ επιθυμούν την αλλαγή του παγκόσμιου χάρτη»


CACHE_620X620_1_1172606
Τα παιχνίδια στη διεθνή σκακιέρα που έχουν φέρει σε δεινή θέση την ανθρωπότητα ανέλυσε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο ιστορικός-συγγραφέας Κώστας Λάμπος. «Βασικοί παίχτες του παιγνιδιού οι ΗΠΑ και η Γερμανία παράλληλα με τις προσαρτώμενες σε αυτές χώρες», είπε. «Η πρώτη επιδιώκοντας την αποσταθεροποίηση για την αλλαγή του παγκόσμιου χάρτη, η δεύτερη που χάρη του μεγαλοϊδεατισμού της προκάλεσε δεκάδες δεινά και στους Ευρωπαίους πολίτες, δεν μπορεί να αντιληφθεί το τείχος που επιχειρούν να χτίσουν οι ΗΠΑ για να αποκόψουν την Ευρώπη από τη Ρωσία.
Η ανθρωπότητα πρέπει να αντιληφθεί πως η φορά των πραγμάτων αλλάζει μόνο αν απεξαρτηθεί ενεργειακά από τα αποθέματα και τη χρήση του ορυκτού πλούτου. Το υδρογόνο για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η μεγάλη επανάσταση αφού μπορεί να παραχθεί με τη σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε σπίτι».

neakriti.gr

Μαχητικά αεροσκάφη από Βουλγαρία, Ελλάδα και Ρουμανία λαμβάνουν μέρος στην νατοϊκή άσκηση «Ramstein Guard-«8


ΠΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ Μαχητικά αεροσκάφη της  Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας,  συμμετέχουν  σε  άσκηση του ΝΑΤΟ με την ονομασία «Ramstein Guard-8»,  η οποία λαμβάνει χώρα μεταξύ 22 Σεπ. – 3 Οκτ. 2014 στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Ελλάδας, αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας  σε ανακοίνωση του.

Εξαρθρώθηκε η Ελληνο-Ιρακινή σπείρα που διακινούσε λαθρομετανάστες

lathrometanastes-fortigo

Στην εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε μετανάστες… από την Ελλάδα στην Ιταλία, προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών, μετά την σύλληψη πέντε ατόμων και συγκεκριμένα δύο Ελλήνων ηλικίας 64 και 52 ετών, μίας Ελληνίδας ηλικίας 40 ετών και δύο υπηκόων Ιράκ ηλικίας 36 και 40 ετών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.
Επίσης, συνελήφθησαν 12 υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό.

Αγωνία για τους ξεχασμένους Ρουμ Ορτοντόξ, απογόνους των Βυζαντινών, μετά την προέλαση των Τζιχαντιστών

ellinorthodoxoi-syria

Πρόκειται για τους λεγόμενους Ρουμ Ορτοντόξ (Rum Ortodox) που αν και αραβόφωνοι, αυτοπροσδιορίζονται ως «Ρωμιοί» και θεωρούν τους εαυτούς τους, συνεχιστές της ελληνικής παρουσίας… στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου από την αρχαιότητα και το Βυζάντιο έως τις μέρες μας, όπως σημειώνει ο Π.Σαββίδης σε άρθρο του σε ενημερωτική ιστοσελίδα.
Οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με την προέλαση των τζιχαντιστών του ISISκαι τις διώξεις των χριστιανών από τις πατρογονικές τους εστίες, έφερε στην επιφάνεια την παρουσία χιλιάδων ελληνορθόδοξων στο Λίβανο και στην Συρία, που έως πρότινος ελάχιστοι γνώριζαν την παρουσία τους.

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας και η χώρα γίνεται…προτεκτοράτο των ξένων νταβατζήδων !!

Ioannis_Kapodistrias

Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία….
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος – Μαρία καταγόταν από οικογένεια ευγενών, καθώς ένας από τους πρόγονούς του είχε λάβει τον τίτλο του Κόμη από τον Δούκα της Σαβοΐας Κάρολο Εμμανουήλ τον Β’. Ο τίτλος εισήχθη στη «Χρυσή Βίβλο» (Libro d’ Oro) των ευγενών της Κέρκυρας το 1679 και έλκει την καταγωγή του από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής, το σημερινό Κόπερ της Σλοβενίας. Η οικογένεια της μητέρας του Διαμαντίνας (Αδαμαντίας) Γονέμη, ήταν επίσης εγγεγραμμένη στη «Χρυσή Βίβλο» από το 1606.