Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Τουρκική φρεγάτα παραβίασε χωρικά ύδατα στην Σκύρο


Image
Τουρκική φρεγάτα παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα στην Σκύρο. Η παραβίαση θεωρήθηκε προφανώς ασήμαντο γεγονός ίσως επειδή ήταν…μικρής χρονικής διάρκειας κι όχι όπως οι οκτάωρες και δεκάωρες παραβιάσεις που μας έχει δυστυχώς συνηθίσει το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το ΓΕΕΘΑ επέλεξε να μην ανακοινώσει το παραμικρό για το συμβάν

Ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Βλάχος κάλεσε τον Α.Σαμαρά να παραιτηθεί και να σχηματιστεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας!


Δήλωση-βόμβα από τον βουλευτή της ΝΔ Γ.Βλάχο ο οποίος κάλεσε και αυτός, μετά με τον περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Α.Τζιτζικώστα, τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά σε παραίτηση και εν συνεχεία την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας,
ώστε να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πραγματοποιήσει επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου.

Ξένες επενδύσεις ύψους 1,5 δισ ευρώ παγώνουν λόγω της αβεβαιότητας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας


Εκατοντάδες ξένες επενδύσεις στους τομείς του τουρισμού της υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας, βιομηχανίας συνολικού ύψους 1,5 δισ ευρώ που θα δημιουργούσαν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δεν προχωρούν στην φάση της υλοποίησης λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας  που προκαλεί η προοπτική μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και η ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” συνολικά 320 βιομηχανίες, τουριστικές επιχειρήσεις, εταιρείες του ενεργειακού κλάδου και άλλα ελληνικά και πολυεθνικά σχήματα αιτήθηκαν αιφνιδιαστικά την... παράταση και όχι, όπως θα αναμενόταν, την επιτάχυνση των εντάξεών τους στον αναπτυξιακό νόμο.

Το Γ’ ΣΣ σε εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Δοϊράνης


Maxi_Doiranis_1Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης της Δοϊράνης, στο Ελληνικό Στρατιωτικό κοιμητήριο Δοϊράνης, στην οποία παρέστησαν ο Διοικητής του Γ’ ΣΣ / NRDC-GR, αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η παραπάνω Μάχη έλαβε χώρα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 1918, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη, με τους Έλληνες και Βρετανούς από τη μια πλευρά και την 1η Βουλγαρική Στρατιά από την άλλη

ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ - ΑΝΑΛΥΤΟΥ

Η επικρατούσα καθολική αντίληψη για την μη ύπαρξη βασικών οργάνων - και κυριότατα θεσμικών - Στρατηγικού Σχεδιασμού, για τα ύψιστα Εθνικά θέματα, δεν περιορίζεται πλέον σε καθαρά θεωρητικό χαρακτήρα, αλλά καθημερινά λαμβάνει ουσιώδεις αρνητικές πρακτικές διαστάσεις, σε διεθνές επίπεδο, καθ' όσον αφορά την υποστήριξη της εθνικής εξωτερικής μας πολιτικής.

Αποτελεί απαράδεκτη έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής ψυχολογίας και παραγωγής στρατηγικών σχεδιασμών, στις διεθνείς σχέσεις μας, από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, όπου οι τραγικά ολέθριες αποτελεσματικές διαπιστώσεις, κάθε φορά, καθιστά άναυδους, και τους πιο αισιόδοξους παρατηρητές, των εθνικών πραγμάτων της χώρας.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή των Βαλκανίων, καταδεικνύουν περίτρανα τις παραπάνω επισημάνσεις.

·         Θέμα Σκοπίων

Καθημερινή ανάπτυξη επικίνδυνης αβεβαιότητας, με κατεύθυνση προς την διεθνή δικαίωση των Σκοπιανών.

·         Θέμα Αλβανίας

Ολοκληρωτική οπισθοχώρηση σε απα­ράδεκτες αξιώσεις για ελεύθερη διακίνη­ση και μόνιμη και νόμιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, Αλβανών μεταναστών.

Απόλυτη διαγραφή βορειοηπειρωτικού ζητήματος.

Κατάργηση διεθνών συμβάσεων και αποφάσεων για το θέμα. Ένοχη σιγή και σιωπή.

 

·         Κυπριακό

Άτυπη νομιμοποίηση της απαράδεκτης επικρατούσης καταστάσεως της τουρκικής κατοχής στη Βόρεια Κύπρο.

·         Αιγαίο

Αδιευκρίνιστες θέσεις και απόψεις για τη γεωστρατηγική σημασία και αξία των 12 ναυτικών μιλίων, που με βάση τις Διεθνείς συνθήκες και αποφάσεις δικαι­ούται στην πράξη η Ελλάδα.

Για τον επιχειρησιακό χώρο του Αιγαίου, όπου η μετάγγιση των δυνάμε­ων περιορίζεται στις θαλάσσιες ή εναέριες δυνατότητες, εκτιμάται ότι κατ' αρχήν πρέ­πει να εξασφαλισθεί η αυτάρκεια του κάθε νησιού και οπωσδήποτε να επιδιωχθεί η κυριαρχία στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο ώστε με κατάλληλα αντίστοιχα μεταφορικά μέσα να είναι δυνατή η ενίσχυση του απειλουμένου νησιού.

Η διαμερισμάτωση της Ελλάδας και το νησιωτικό σύμπλεγμα δημιουργούν την ανάγκη υπάρξεως ανεξαρτήτων δυνάμε­ων σε όλους τους ενδεχόμενους άξονες εισβολής ή τουλάχιστον δημιουργίας προϋποθέσεων για την ταχεία μετάγγιση δυνάμεων από την μια περιοχή στην απειλούμενη περιοχή.

Ο Λίντελ Χαρτ θεωρητικός της Στρα­τιωτικής Στρατηγικής είχε αναφέρει: «Αν έπεφτε η Ελλάδα στο δικό μου έλεγχο θα μπορούσα να κλείσω την Αν. Μεσόγειο και την Αδριατική, να κυκλώσω την Αλβανία και Γιουγκοσλαβία και να τις φέρω αμέσως στην τροχιά μου και να αποστερήσω την Τουρκία από τις Δυτικές Μεσογειακές βάσεις.

Θα μπορούσα να αναπτύξω τις αερο­πορικές και πυραυλικές μου βάσεις στον κορμό της Ελλάδος μέχρι Ταίναρο, στα νησιά του Αιγαίου μέχρι την Κρήτη και ναυτικά ορμητήρια στις ακτές τους».

·         Στρατηγική

Η Στρατιωτική Στρατηγική, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα της, μας προσδιορίζει τον τρόπο χρησιμοποιήσεως των Εν. Δυνάμεων, ενός μέρους της Εθνικής Ισχύος, νια την επίτευξη των Εθνικών Στόχων. Εάν όμως η χρησιμοποίηση αυτή γίνεται ανεξάρτητα από την χρησιμοποίηση των άλλων μερών της, διπλωματία, οικονομία κ.λπ., τότε δεν εξασφαλίζεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι' αυτό και απαιτείται ο καλύτερος συντονισμός και προσαρμογή των συνιστωσών της Εθνικής Ισχύος.

Είναι σε όλους γνωστός ο περίφημος, πριν από ορισμένα χρόνια, Rubik cube, ο κύβος με τα έξι χρώματα τα οποία ευθυγραμμιζόμενα στις πλευρές του, σχημάτιζαν διαφορετικό κάθε φορά σχήμα. Εάν τα χρώματα στις πλευρές του αντικατασταθούν με Ένοπλες Δυνάμεις- Διπλωματία Οικονομία Εμπορική Ναυτιλία - Απόδημος Ελληνισμός - Διεθνείς Σχέσεις και Συμμαχίες, ο κύβος μετατρέπεται σε ένα Κύβο Εθνικής Ισχύος, όπου και ανάλογα με την περίπτωση θα προκύπτει το σχήμα που κάνει την καλύτερη χρήση των ανωτέρω στοιχείων.

Ας κινητοποιήσουμε επιτέλους, μεθοδικά και με στρατηγικούς, σχεδιασμούς, τις επί σειρά ετών, εν υπνώσει ευρισκόμενες εθνικές εφεδρείες της πατρίδας μας, εντός και εκτός των ελλαδικών συνόρων.

Αρχίζοντας από την ελληνική ομογένεια της απανταχού διασποράς, η οποία διαδραματίζει μέσα από μια διαχρονικότητα αιώνων, πρωτεύοντα εθνικό και ιστορικό ρόλο.

Είναι η ώρα να την αφυπνίσουμε και να ενεργοποιήσουμε τις απεριόριστες και πολλαπλές της δυνατότητες και σε έναν εναρμονισμένο συντονισμό με το «μητροπολιτικό κέντρο» να διαμορφώσουμε μια κοινή ομογενειακή στρατηγική.

Ομοίως οι πρεσβείες μας στο εξωτερικό και τα προξενεία μας, πρέπει να καταστούν οι επιτελικοί πυρήνες συσπειρώσεως και οργανώσεως των εκεί ευρισκομένων Ελλήνων, προκειμένου να διεισδύσουμε πρακτικά, σε ολόκληρη την πολιτική και κοινωνική διαστρωμάτωση των χωρών αυτών και να συντελεσθεί έτσι δια της καλλιέργειας και αφομοιώσεως, η προώθηση των εθνικών μας ζητημάτων.

Κατόπιν όλων αυτών προκύπτει, αδίστακτα η εθνική ανάγκη για την σύσταση και λειτουργία «Κέντρων» Στρατηγικών Σχεδιασμών και Συντονισμού.

Έχει προταθεί «Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας» κατά τα πρότυπα διαφόρων δυτικών χωρών με ελληνική όμως προσαρμογή, για την παραγωγή και ανάπτυξη υψηλής εθνικής στρατηγικής.

Εν προκειμένω όμως, αποδεικνύεται, ότι δεν υπάρχει καν Εθνική Στρατηγική για την κατάκτηση των Εθνικών στόχων της χώρας, οι οποίοι σημειωτέον, οσημέραι περιορίζονται και συρρικνώνονται στο ελάχιστο.

·         Γεωπολιτική ΗΠΑ.

            Συγκλίνουσες εμπιστευτικές πληροφορίες μας βεβαιώνουν ότι στα πλαίσια της ευρύτερης γεωπολιτικής στρατηγικής των ΗΠΑ στην περιοχή μας, σχετικά με τα ενεργειακά κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου, σχεδιάζονται διάφορα ανθελληνικά σενάρια. Συγκεκριμένα, αντί τα ενεργειακά αποθέματα Ελλάδας και Κύπρου να αποτελέσουν στρατηγικό παράγοντα προασπίσεως των εθνικών μας ζητημάτων, επιχειρείται υπούλως από τις ΗΠΑ η «συνεταιριστική» συνεκμετάλλευση αυτών με την Τουρκία, προκειμένου να την καταστήσουν στρατηγικό παίκτη στα ευρύτερα σχέδιά τους στην περιοχή μας.

Εν συμπεράσματι, κρίνουμε σκόπιμο και χρήσιμο, για την ολοκλήρωση της Ανάλυσής μας, να προβούμε και στις ακόλουθες επισημάνσεις.

Η Διεθνής ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Σκακιέρα θεωρείται σήμερα απόλυτα ρευστή και με δεδομένο την είσοδο καινούργιων κρατών, στο διεθνές παιχνίδι, ως γεωστρατηγικών παικτών.

Η Κίνα και η Ρωσία, επικεφαλής του Ασιατικού Άξονος, πρόκειται να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στη Διεθνή σκηνή, χρησιμοποιώντας, όλους τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς αλλά και στρατιωτικούς μηχανισμούς, για να πλήξουν, το ήδη εξασθενησθέντα παγκόσμιο μηχανισμό των Η.Π.Α.

Ο Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος, βρίσκεται σε ραγδαία εξέλιξη και οι Διεθνείς Ψυχολογικές Επιχειρήσεις συμπληρώνουν την εικόνα της γενικής ψυχρής συρράξεως που εκπονείται συστηματικά και οργανωμένα σε βάρος των Εθνικών Κρατών.

Το «Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων», το C.F.R. του Ντέηβιντ Ροκφέλερ, αποτελεί την ηγετική κορωνίδα όλων των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών εξελίξεων. Οι εκτελεστικοί βραχίονες, N.S.A., C.I.A. και D.I.A., υλοποιούν όσο μπορούν, τα καταχθόνια σχέδια των Διεθνών Συνωμοτών. Με άλλους λόγους, η Παγκόσμια Κοινότητα ευρίσκεται σε ένα γενικό συναγερμό που λαμβάνουν χώρα όλες οι μυστικές και καταχθόνιες δραστηριότητες.

Συνεπώς μετά τις καταιγιστικές και ρα­γδαίες Γεωπολιτικές ανακατατάξεις, και την είσοδο νέων γεωστρατηγικών παικτών στη Διεθνή Σκακιέρα, οι Η.Π.Α. ετοιμάζονται για νέες πολιτικο - στρατιωτικές πρω­τοβουλίες. Τα γεωπολιτικά τόξα αναμετρώνται, οι γεωστρατηγικοί παίκτες ευρί­σκονται σε εγρήγορση και η Διεθνής Κοι­νότητα αποτελεί το μόνιμο στόχο των ΔΙΕ­ΘΝΩΝ ΙΕΡΑΚΩΝ.

Και εν μέσω αυτού του καταιγιστικού διεθνούς περιβάλλοντος, το σκάφος ΕΛΛΑΣ καθεύδει.

            Οι εντολοδόχοι-υποτελείς του φαύλου πολιτικού συστήματος της ψευδο-μεταπολίτευσης του ΧΑΟΥΣ καθίστανται μοιραίοι, δειλοί και δόλιοι για το ΕΘΝΙΚΟ μας ΜΕΛΛΟΝ. 

Απο την προστασία της γεροντισσας, του παιδιού, του αδύναμου, στην προστασία του “Τρανς”, ας ειναι και τοκογλύφος


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός / Δάσκαλος, Κιλκίς > Χάνεται το αντρικό πρότυπο, ο δάσκαλος στα σχολεία
Στο εξαιρετικό βιβλίο του «Πίνδος» ο συγγραφέας Χρήστος Ζαλοκώστας, διασώζει ένα ηρωικό επεισόδιο από την γιγαντιμαχία του Σαράντα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας δάσκαλος. Αντιγράφω:«Η εχθρική αντεπίθεση των Ιταλών, του Μαρτίου του 1941 έχει εκδηλωθεί. Το ύψωμα 731 (σ.σ. το οποίο δικαίως χαρακτηρίστηκε «Θερμοπύλες της Πίνδου») έχει μεταβληθεί σε ηφαίστειο. Οι φαντάροι μας, πεσμένοι με την κοιλιά στους λάκκους των οβίδων, πυροβολούν, χωρίς διακοπή για να συγκρατήσουν το εχθρικό πεζικό.

Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες! via @I_Raskolnick


Alexandros Raskolnick
Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες, λέει μια παροιμία.
Αλλά οι Εγγλέζοι που επινόησαν αυτήν την παροιμία, γιατί εγγλέζικη είναι, ενδεχομένως αγνοούν ίσως ότι στην εποχή του Τάπερμαν, που έλεγε και η συχωρεμένη η Μαλβίνα, η Ελλάδα έγινε σε μία νύχτα ξέφραγο αμπέλι. Τα αγνοούν και αρκετοί απληροφόρητοι Έλληνες, αυτά!
Ο φαιδρός παρ’ ολίγον σωτήρας μας, ο Mind-the-GAPapandreou, ως «Υπουργός» Εξωτερικών το 2003, υπέγραψε την περίφημη συμφωνία που είναι γνωστή ως «Δουβλίνο  ΙΙ», μετατρέποντας την πατρίδα μας αυτοστιγμεί, αυθωρεί και παραχρήμα -αμελλητί, σαν να λέμε, για να χρησιμοποιήσουμε και μια λέξη του συρμού, σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα -κι αφού οι Τούρκοι στήσανε από απέναντι την μπιζνα την καλή, τώρα, δεν είναι και τίποτα κορόιδα να την κλείσουνε ξαφνικά, έτσι δεν είναι? Tι να σου κάνουν οι φράχτες κι αυτοί οι τύποι της Frontex? Ότι κάνει το FBI στα σύνορα με το Μεξικό κάνουν κι αυτοί, για τον φόβο των Ιουδαίων: Μια τρύπα στο νερό. Οι μπόμπες, ο βούρδουλας κι η πείνα δεν είναι χειρότερα κακά από τις κακουχίες των κολασμένων στην έξοδο απελπισίας, εκεί που ο πνιγμός είναι μόνο μια νοσηρή πιθανότητα που λίγο μετράει στον λογαριασμό των απελπισμένων.
Οι απέναντι, αρχίσανε λοιπόν τη φάμπρικα με τις ευλογίες των ανεκδιήγητων που μας κυβέρνησαν και που στο αναμεταξύ τους, άλλοι συνεχίζουν να μας κυβερνούν, κι άλλοι από το σπίτι τους επιμένοντας να διεκδικούν δημόσιο λόγο, μας κουνούν κι από πάνω το δάχτυλο, οι ακατανόμαστοι.
Κι αρχίσανε οι απέναντι να στέλνουνε στα μέρη μας όσους δυστυχισμένους ήταν περισσευούμενοι δούλοι, τόσοι και τόσοι διωγμένοι από τους τόπους τους, από την πείνα, από τον βούρδουλα της γιαγιάς Σαρίας, από τις βόμβες των συμμάχων και των φίλων μας.
Δεν χρειαζόταν καλύτερη ευκαιρία για τους εθνικούς μας εργολάβους, εκείνη την εποχή που κανονίζονταν αυτά, για μπόλικη φτηνή κι ανασφάλιστη εργασία, προκειμένου να δουλέψει αποδοτικά ο κασμάς και με το διάφορό του να αποδώσει το χαμαλίκι των δούλων, εκείνο τον καιρό που ο χρόνος έτρεχε γρήγορα! Τι σημασία είχε που μας τα χρέωναν όλα τα ολυμπιακά έργα διπλά και τρίδιπλα? Έβγαζαν κι απ’ το μεδούλι των δούλων. Χτιζόταν τότε η Μεγάλη Νέα Ιδέα, η Ολυμπιακή Φλόγα θα γύρναγε και μπορεί και να έμενε στον γενέθλιο τόπο της -κι αν σφάχτηκαν σαν τα κοκόρια στα θεμέλια των υπέρλαμπρων υποδομών, μερικοί από δαύτους τους δούλους, δεν χάλασε δα κι ο κόσμος μπροστά στον υπέρτατο σκοπό.
Αλλά έφερε γουρσουζιά το άδικα χυμένο αίμα στα ολυμπιακά θεμέλια, γιατί τα ρημάξανε και τα ολυμπιακά τα έργα, οι Ολετήρες, κατά που ξέρουνε αυτοί πιο καλά απ’ όλα να κάνουνε: μόνο να καταστρέφουν και να μας υπνωτίζουν για να υφαρπάζουν την ψήφο μας με τα χυδαία ψεύδη τους, για να εκλέγονται και να σιτίζονται δωρεάν στο Πρυτανείο, είναι μόνον άξιοι.
Κι ύστερα, πριν να προλάβομε να συνέλθομε από τον εφιάλτη, είδαμε να χάνονται μαζί με όλα τα άλλα και οι ποταπές δουλειές που τους βάζαμε να κάνουν ανασφάλιστοι και κακοπληρωμένοι, σε όλες τις Μανωλάδες και τα μέχρι προχθές σφύζοντα από τη δουλειά εργοτάξια της χώρας.
Και θα μου πεις, εγώ υπάλληλος γραφείου ήμουν, τι να έκανα, δεν έχω ευθύνη!
Μα δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσομε για τις ευθύνες μας και για την ένοχη σιωπή μας στη θέα όλων τούτων ούτε να μπλέξομε σε ατέρμονες και αδιέξοδες συζητήσεις πάλι, καλύτερα να κοιτάξομε τι θα κάνουμε με όλους αυτούς που ξεβράζει η θάλασσα, μισοπνιγμένους στις ακτές μας.
Όπως το βλέπω εγώ, η πρώτη δουλειά είναι να τους περιθάλψομε -κι αυτό βέβαια δε μπορεί να γίνεται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά κάπου αλλού και μακριά.
Σκορπισμένοι σε μέρη που υπάρχει γη παρατημένη και χειρωνακτική δουλειά. Θα τους ταΐσουν οι ντόπιοι με το αζημίωτο, αφού τα Ευρωπέη πρόθυμα πληρώνουν τα έξοδα των ατασθαλιών και των ανομημάτων τους για να έχουν την ησυχία τους -και στο κάτω-κάτω, καλύτερα είναι να τα τρώνε τα λεφτά οι δουλέμποροι της Αμυγδαλέζας?  Ας ωφεληθούν οι πρόθυμοι να προσφέρουν λίγην ανθρώπινη φροντίδα.
Κι ύστερα όταν σταθούν στα πόδια τους όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι, να υπάρχει κι ένα μεροκάματο για να συντηρούν τους εαυτούς τους κι ίσως αυτούς που άφησαν πίσω τους, με κάποια αξιοπρέπεια, μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους.
Παρατημένες γιαγιάδες χωρίς τους παππούδες τους στα άδεια χωριά, κοιτάνε χωρίς ελπίδα τις εγκαταλειμμένες κι άσκαφτες πεζούλες που χάσκουν μισογκρεμισμένες και δεν έτυχε να έχουν ακούσει ποτέ για το πείραμα του Ριάτσε  γιατί αν είχαν ακούσει τίποτα, μπορεί και να είχαν σε κάτι να ελπίζουν.
Και για να σε προλάβω κι εσένα αριστερούλη μου και καλέ μου σύντροφε, που πάλι θα βάλεις τις φωνές και θα μου πεις ότι αυτό που σου προτείνω είναι αντιδημοκρατική εκμετάλλευση ανθρώπου από τον άνθρωπο, θα σου πω ότι κάποιοι πρέπει επιτέλους και να σκάψουν τα παρατημένα χωράφια και να πληρωθούν σαν σκαφτιάδες κι όχι σαν να ήταν διευθυντάδες τραπέζης, που λέει ο λόγος, γιατί, να σου πω την αλήθεια, τον βαρέθηκα τον ταβερνιάρη από δίπλα να μου γκρινιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ότι αναγκάζεται να φτιάχνει το τζατζίκι που πουλάει στους τουρίστες, με κινέζικα σκόρδα. Ασφαλώς δεν πρόκειται να πάει να σκάψει ούτε ο εξάδελφός σου, ο απολυμένος καθηγητής Τεχνικών, αλλά ούτε κι ο κανακάρης σου που πρόκοψες να τον σπουδάσεις ψυχολόγο, με μεταπτυχιακά στο τέταρτο της Σορβόνης -κι ας παραμένει άνεργος ο καημένος, αμαρτία δεν είναι κοτζάμ ψυχολόγο με τόσα κορνιζωμένα πτυχία, να τον κάνεις σκαφτιά?
Διότι αν δεν θέλουμε να αερολογούμε, κι επειδή ούτε να τους πνίξουμε τους ανθρώπους αυτούς, ως να ήτανε ανεπιθύμητα γατιά, μπορούμε, όπως υποδεικνύουν ουρλιάζοντας οι ανεγκέφαλοι που πληθαίνουν ούτε να τους «επαναπροωθήσουμε» (sic) πίσω στην κόλαση απ’ όπου μας ήρθαν ούτε όμως κι επ’ αόριστον να τους ταΐζουμε επειδή είναι πάρα πολλοί και, κυρίως, γιατί πεινάμε κι εμείς οι ίδιοι, τώρα πρέπει λοιπόν να κοπούν τα αστεία.
Γιατί αν, βέβαια, είναι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που θα πάμε? Αυτός ο κακός χαμός που κάνει κάποιους να θέλουν να ανοίξουν κεφάλια μεταναστών για εκτόνωση, επειδή έχουν απηυδήσει με όλα τα αίσχη που του έχει επιφυλάξει η ζωή τους τον τελευταίο καιρό, μια ζωή που γίνεται όλο και πιο σκυφτή, και που σαν τις μύγες που πέφτουν στο ψόφιο κρέας, έτσι κι αυτοί οι λιγότερο ψύχραιμοι πέφτουν να φάνε τους ξένους, να τους διώξουν από τις γειτονίες τους που μεταλλάσσονται σε γκέτο, ας τους λες εσύ φασίστες, εγώ καθόλου δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά έτσι είναι η ζωή, τι να κάνομε? Άλλον ο Θεός τον έκανε φιλεύσπλαχνο, υπομονετικό  κι ανθρωπιστή –κι άλλον τον έφτιαξε με μεγάλη μύτη. Τι να κάνουμε, τώρα, να τις κόψουμε τις μύτες από εκείνους που τις έχουν μεγαλύτερες?
Όχι, εγώ λέω ότι μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε με την αναθεώρηση των κατάπτυστων συνθηκών που έχουν συνυπογράψει ή έχουν επωάσει οι αχαρακτήριστοι πολιτικοί σκερβελέδες που μας κυβερνούν, οφείλουμε να στρωθούμε κάτω και να σχεδιάσομε στα σοβαρά τον τρόπο που θα γίνει η διαχείριση αυτής της λαοθάλασσας.
Τόσοι άνθρωποι αβοήθητοι στους δρόμους και μερικοί μαντρωμένοι σε απάνθρωπες φυλακές που λέγονται χώροι φιλοξενίας, δεν είναι καθόλου καλό πράγμα. Έτσι που το πάνε οι φαυλεπίφαυλοι που μας κυβερνούν, θα χυθεί αίμα –και δεν θα είναι κατά ανάγκη μόνο το αίμα αυτών των απρόσκλητων ξένων.

Αφορολόγητες με νόμο οι τραπεζες που εσυ ανακεφαλαιοποίησες για να “συμβάλλουν στην οικονομία”! @logiosermis


Του Αντρέα Κούτρα 

Αν σας λείπουν μερικά κατοστάρικα ευρώ τότε την έχετε άσχημα και πιθανόν να σας κυνηγήσει ανελέητα η εφορία. Αν όμως σας λείπουν μερικά δισεκατομμύρια τότε δεν έχετε παρά να πάρετε ένα καλό λογιστή και να πείσετε την κυβέρνηση πως την συμφέρει να σας τα εγγυηθεί.
Τι ακριβώς συμβαίνει με την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο οικονομικών σχετικά με τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις των τραπεζών. Για όσους δεν γνωρίζουν μια μικρή ιστορική αναδρομή ακολουθεί.

Και νεκρός από το ΕΝΦΙΑ ! “Δεν Προσαρμόστηκε”


adonisgeorgiadi THEODOROS TRIFON , ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, @adonisgeorgiadi @MakisVoridis, όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Κατέληξε ο 70χρονος που κατέρρευσε περιμένοντας στην ουρά για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Έπαθε ανακοπή καρδιάς.
Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το πρωί στο υπκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Λαμπράκη στην Τούμπα.
Διασώστες που έφτασαν στην τράπεζα επιχείρησαν να τον συνεφέρουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
“Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε”, είπε στο ΡΘ ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

ΑΙΣΧΟΣ!!! Τα Carrefour Μαρινόπουλος πουλάνε σαγιονάρες με την ελληνική σημαία πάνω τους, για να ποδοπατείται!


siagionara-elliniki-simaia
Όπως γράφει ο αναγνώστης που μας έστειλε τις σοκαριστικές φωτογραφίες: Αυτή είναι η αξία των συμβόλων για κάποιους..‏
Δείτε τις σαγιονάρες που πουλάνε στο super market carrefour Μαρινόπουλος (κατάστημα Θεομήτορος Αλίμου)…Δυστυχώς ο εχθρός είναι εντός των τειχών……
Είναι απαράδεκτο, προκλητικό και ανήθικο η συγκεκριμένη αλυσίδα να προσβάλει με τέτοιο τρόπο την ελληνική σημαία, τους Έλληνες και την Ελλάδα!
Αν είναι «100% ελληνική εταιρία», όπως διατυμπανίζει, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΪΟΝ!
Κι επιτέλους εμείς, ως καταναλωτές, ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν ανεχόμαστε η ελληνική σημαία – για την οποία έχυσαν το αίμα τους εκατομμύρια συμπατριώτες μας – να γίνεται σαγιονάρα και να ποδοπατείται! Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε με το πορτοφόλι μας…Και ο νοών νοείτω…!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

ΑΙΣΧΟΣ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΚΕ

γενοκτονία Ποντίων
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις 19 Σεπτεμβρίου είχαμε γράψει πως σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, (17/9), μια τουρκική επιτροπή που μάλιστα έχει και το προκλητικό όνομα, «Επιτροπή Ταλαάτ Πασά», δηλαδή του αρχιγενοκτόνου των Αρμενίων και των χριστιανών της Μικρής Ασίας, πρόκειται να έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα για να κάνει παρέμβαση σχετικά με το προσφάτως ψηφισθέν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΕΣ:Τώρα που επελαύνουν στην εξουσία οι "τζιχαντιστές" του ΣΥΡΙΖΑ

 Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δημιουργούν εντυπώσεις, καθώς αποτελούν μέρος του πολιτικού παιγνιδιού, που αποβλέπει στον επηρεασμό της κοινής γνώμης, σύμφωνα με τη θεωρία ότι ο Πολίτης πηγαίνει με το νικητή. Ετσι,περνά ασχολίαστο το ποιός πχ. διενεργεί τη δημοσκόπηση ή τα στοιχεία που αναγράφονται στην ταυτότητα της. Φυσικά, οι εταιρείες ακολουθούν μια “τυπική” διαδικασία, η οποία επιβάλλεται από τον σχετικό διεθνή οργανισμό στον οποίο πιστοποιούνται. Αλλά το ζητούμενο είναι πώς γίνεται η αξιολόγηση των ευρημάτων, όταν επεισέρχονται οι προσωπικοί παράγοντες των αναλυτών.

Β.Πούτιν! “Ο Ρωσικός λαός θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου!!!”


“Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΠΠ” (ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΑΣΙΣ)
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ …

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ” ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ …

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ …

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ …

ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ …

ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΠΛΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ …

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …

ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ “ΦΟΥΣΑΤΩΝ”…

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝΩ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ …
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


tzixantistes
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τουρκική υποκρισία και διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ από την μια ο ίδιος ο Ερντογάν διατείνεται πως η Τουρκία συντάσσεται με τις δυνάμεις που μάχονται τους Τζιχαντιστές, από την άλλη ουσιαστικά έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο δράση των Τζιχαντιστών μέσα στην Τουρκία όπου έχουν δημιουργήσει κυριολεκτικά κράτος εν κράτη με την σιωπηρή, αν όχι στήριξη τουλάχιστον ανοχή του ίδιου του Ερντογάν, που ξεπληρώνει παλιά γραμμάτια στήριξης του από τους δολοφόνους του Ισλαμικού Χαλιφάτου.Τουρκικό δημοσίευμα (15)
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, οι Τζιχαντιστές εκτός των άλλων διατηρούν πέντε μεγάλα στρατηγεία στην Τουρκία και συγκεκριμένα στις πόλεις Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Ικόνιο, Γκαζιαντέπ και Χατάι, στα σύνορα δηλαδή Τουρκίας Συρίας. Την ύπαρξη αυτών των στρατηγείων την γνωρίζει πολύ καλά η τουρκική κυβέρνηση, αλλά κάνει τα «στραβά μάτια» καθώς έχει δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια κατά των Τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μεγάλη δύναμη στο εσωτερικό της Τουρκίας και διεκδικούν ακόμα και πολιτική έκφραση. Πέραν αυτών των κεντρικών στρατηγείων, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, οι Τζιχαντιστές διατηρούν πολλές εστίες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν και ανοιχτές διαδηλώσεις υποστήριξης προς το κίνημα τους, όπως έγινε πρόσφατα σε κεντρική πλατεία της Κωνσταντινούπολης.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την εικόνα που δείχνει την μεγάλη διακλάδωση του κινήματος των Τζιχαντιστών στην Τουρκία είναι, όπως αποκαλύπτει η Aydınlık, ότι στις τάξεις τους έχουν προσχωρήσει και άτομα από τα πιο ψηλά οικονομικά στρώματα της Τουρκίας. Υπάρχουν μαρτυρίες πως οι Τζιχαντιστές έχουν εγκαταστήσει κέντρα στρατολόγησης και προπαγάνδας σε πολύ ακριβές βίλες στην Κωνσταντινούπολη ενώ το χρήμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ρέει άφθονο στις τάξεις τους ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κίνημα στις εγκληματικές και δολοφονικές του επιχειρήσεις. Στις βίλες αυτές, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, πηγαινοέρχονται ολόκληρα minibüs που μεταφέρουν τρόφιμα και εφόδια χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας. Παράλληλα έχουν επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό την διείσδυση τους σε θρησκευτικές οργανώσεις και όπως αναφέρεται, έχουν εγκαταστήσει γραφεία σε περίπου 700 τζαμιά σε πολλές περιοχές της Τουρκίας διευρύνοντας τον κύκλο επηρεασμού τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός όλων αυτών οι Τζιχαντιστές διατηρούν σε τουρκικό έδαφος και αποθήκες πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων, τα οποία παρά του ότι είναι εν γνώση της ίδιας της ΜΙΤ οι Τούρκοι δεν επεμβαίνουν για να κατάσχουν τον συγκεντρωμένο οπλισμό που προορίζεται για τα μέτωπα των πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και στο Ιράκ. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, το ερώτημα που δημιουργείται και το οποίο επισημαίνεται και στην τουρκική εφημερίδα, είναι αν οι Τζιχαντιστές έχουν πρόσβαση και στα κυβερνητικά κλιμάκια της Τουρκίας και αν έχουν διεισδύσει ακόμα και στην ίδια την τουρκική κυβέρνηση, όπου υπάρχουν υπόνοιες ότι κάποιοι υπουργοί στηρίζουν το κίνημα των Τζιχαντιστών μπλοκάροντας ουσιαστικά κάθε πιθανή κίνηση επέμβασης στα αρχηγεία τους που είναι σκόρπια σε όλη την Τουρκία.
Αλλά για να έρθουμε και σε εμάς, το γεγονός και μόνο ότι στην γειτονική χώρα οι Τζιχαντιστές έχουν δημιουργήσει ένα κράτος εν κράτη, όπως αποκαλύπτει και ομολογεί η ίδια η τουρκική εφημερίδα, σε συνδυασμό με το γεγονός της καθημερινής ανεμπόδιστης εισβολής εκατοντάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, θα πρέπει να «προσγειώσει» στην πραγματικότητα όλους εκείνους τους ισλαμολάγνους που έχουν αφήσει την Ελλάδα σαν ένα ξέφραγο αμπέλι. Η εμπειρία του παρελθόντος μας αφήνει έντονες υπόνοιες ότι οι Τούρκοι σκόπιμα, αν ήδη δεν το έχουν κάνει, θα προωθήσουν Τζιχαντιστές και στην Ελλάδα με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης. Ας συνέρθουμε και ας αφήσουμε τις «προοδευτικές» βλακείες, πριν δούμε… «τον ουρανό σφοντύλι!».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;


ΥΠΟΓΕΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ-620x412
Τι κρύβουν τα υπόγεια τζαμιά της Αθήνας; – Νεαροί με σακίδια προετοιμάζονται για τον δικό τους ιερό πόλεμο…
Περίπου 30 νεαροί με σακίδια στις πλάτες κάθε βράδυ μπαίνουν αργά τη νύχτα στα παράνομα τζαμιά του κέντρου της Αθήνας. Διάσπαρτοι και σε διαφορετικές ώρες όχι όλοι μαζί. Σε αυτά που η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως…
να εισέλθει αν χρειαστεί για να ερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα. Μπαίνουν από τις 10 το βράδυ και μετά και μένουν μέχρι περίπου το ξημέρωμα οι νεαροί με την γνωστή εμφάνιση ενός μουσουλμάνου παραδοσιακού που είναι στρατολογημένος.
Πολλοί από αυτούς έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ώσπου να περάσει ένας μήνας και τότε αλλάζουν στέκι.
Τα τζαμιά που ακόμη είναι στις πολυκατοικίες οικημάτων έχουν μετατραπεί σε κέντρα ενημέρωσης και στρατολόγησης νεαρών που το λέει η ψυχούλα τους ανά πάσα στιγμή να ορκιστούν στον ιερό πόλεμο που θα χρειαστεί να κάνουν μέσα στα τείχη της πόλης που φιλοξενούνται.
Κάποιοι από αυτούς είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν στη χώρα με τον γνωστό τρόπο και είναι ακόμη χωρίς χαρτιά και κάποιοι άλλοι είναι λαθρομετανάστες που δήθεν τους χτύπησε κάποιος Έλληνας με το αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής αφού αυτό λέει ο νόμος..
Το σχέδιο πια είναι γνωστό.
Έρχονται παράνομα στη χώρα . Χτυπιούνται, δέρνονται μεταξύ τους επί τούτου κι έπειτα κάνουν καταγγελία για ξυλοδαρμό από ντόπιο με αποτέλεσμα να κερδίσουν την άδεια παραμονής .
Στην πορεία ανενόχλητοι ψάχνοντας για δουλειά ξεγλιστρούν στα υπόγεια τζαμιά υποτίθεται για να προσευχηθούν . Εκεί αρχίζουν να γράφουν την δική τους ένδοξη ιστορία .
Προετοιμάζονται για την μεγάλη στιγμή της δικής τους επανάστασης στο όνομα του ιερού πολέμου και ωστόσο κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
HELLASFORCE

Βρέθηκε με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Αττικής.


unnamed (15)
Εν μέσω θυέλλης, παρασκηνιακής προς το παρόν, για το θέμα της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, η Τράπεζα Αττικής αντιμετωπίζει νέες σοβαρές περιπέτειες!
Όπως πληροφορείται το Press-gr, την Τετάρτη αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Ευάγγελος Δελής.
Τι είχε προηγηθεί; Ύστερα από έλεγχο των αρμοδίων
οργάνων της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Δελής βρέθηκε -ναι!- με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, πρόκειται για πραγματική βόμβα!

Μεγάλος Αδελφός: Τα iPhone καταγράφουν και ελέγχουν την κάθε μας κίνηση


το-iphone-σας-ξέρει-ακριβώς-που-είστε-και-πόση-ώρα-μείνατε-εκεί
To iPhone μπορεί κυριολεκτικά να καταγράψει την κάθε κίνηση του κατόχου του – μπορεί να καταγράψει την ακριβή ώρα αποχώρησης από την εργασία του καθώς και αρκετά ακόμη σημεία τα οποία επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της ημέρας… Έχουμε να κάνουμε με μία ‘μυστική’ υλοποίηση του προγράμματος του Μεγάλου Αδελφού, ένα πρόγραμμα καταγραφής και συγκέντρωσης μαζικών δεδομένων τοποθεσιών και συνεχούς ελέγχου των μετακινήσεων;;

ΑΡΧΙΣΑΝ τα ΟΡΓΑΝΑ- ΕΤΡΙΞΑΝ τα ΔΟΝΤΙΑ οι ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ στους Τραπεζίτες που βγάζουν τα Σπίτια τους σε Πλειστηριασμό-ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


92
«Να μην ξαναέρθουν στο Ρέθυμνο» διαμηνύουν προς τις τράπεζες τα μέλη του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών.
Ως βασικό στόχο έχουν θέσει τα μέλη του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς της περιουσίας των οφειλετών, με μαζικές κινητοποιήσεις και αυτοθυσία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Σε 2,5 χρόνια, άλλωστε, έχουν ήδη αποτρέψει περισσότερους από 300 πλειστηριασμούς ακινήτων στο Ρέθυμνο και συνεχίζουν την προσπάθεια με κάθε τρόπο.
Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη το μεσημέρι άναψαν τα αίματα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όταν τα μέλη του Σωματείου αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο εκπροσώπων της τράπεζας οι οποίοι εστάλησαν στο Ρέθυμνο για να εκτιμήσουν την αξία τεσσάρων ακινήτων που θα έβγαιναν σε πλειστηριασμό. Δύο συλλήψεις ,σύμφωνα με το hellasnow.gr,αλλά και μικρής διάρκειας επεισόδια ήταν τα αποτελέσματα του τεταμένου κλίματος που υπήρχε, καταδεικνύοντας παράλληλα την απουσία ανοχής από τα μέλη του Σωματείου για πρακτικές όπως οι πλειστηριασμοί ακινήτων.
ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ .
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…

makeleio.gr

Οι εγκληματικές πολιτικές των Η.Π.Α ισχυροποιούν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους


isis-παγκόσμια-απειλή
 Σε σχολιασμό που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes του δικτύου CBS, o Πρόεδρος των Η.Π.Α παραδέχθηκε ότι οι «Η.Π.Α είχαν υποτιμήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ISIS, καθώς και όσα συνέβαιναν εν γένει στην Ανατολική Συρία ανάμεσα στις ισλαμιστικές φατρίες».

Έρχεται ο εφιάλτης – Henry Kissinger: «Θα δημιουργήσουμε έναν Παγκόσμιο Στρατό» (vid)


kissingerL
«Παγκόσμιο Στρατό» κατά της «τρομοκρατίας» θέλει να δημιουργήσει ο «άρχοντας» της χειραγώγησης και πασίγνωστος νεοταξίτης Χ.Κισσινγκερ ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια δεν εχει σταματήσει να «παίζει» με τις τύχες των λαών.

Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο Πρωθυπουργικο γραφειο,πονοκεφαλος στην ΕΥΠ με τους Διπλους Πρακτορες

eyp
Κατι τρεχει στο Μαξιμου,δεν εξηγείται αλλιώς ο αιφνιδιασμός του Πρωθυπουργου Αντωνη Σαμαρα στο προσφατο ταξιδι του στην Γερμανια, οπου πηγε να ενημερωσει και να ζητησει απο την καγκελαριο Ανγκελα Μερκελ την χαλαρωση τον μετρον του μνημονιου, και την πιο γρηγορη απεμπλοκή της Ελλαδας απο το ΔΝΤ. Ο αιφνιδιασμός του Σαμαρα ηταν μεγαλος, οταν εκπληκτος ειδε και ακουσε την Μερκελ να τον ενημερωνει εκεινει, και να γνωριζει σχεδον τα παντα για τους χειρισμους και τα σχεδια της Ελληνικης Κυβερνησης , λες και η καγκελαριος εχει λαβει μερος στις συζητησεις του Ελληνικου Υπουργικου συμβουλιου. Ηταν ενημερωμενη και γνωριζε μεχρι και τις αποψεις τον Συμβουλον του Πρωθυπουργου! Αρα ποιος ενημερωσε ποιον!

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ- Διαβάστε τα πιο πετυχημένα ΑΣΤΕΙΑ!

α

Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής, εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει και ξέροντας ότι είναι ερωτύλος, κοινώς γυναικάς, του λέει: «Πρόσεξε Διδύμωνα μήπως, εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».
Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται. Ο φιλόσοφος τότε απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».
Σύζυγος λέει στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να κάνουμε, να φάμε ή να κάνουμε έρωτα;» Και εκείνη του απαντά: «Ο,τι θέλεις, ψωμί πάντως δεν έχουμε».
Επαινούσαν μερικοί τους Ηλείους διότι ήταν πολύ δίκαιοι κριτές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε ο Αγης, που ήταν μπροστά, απόρησε: «Καλά, είναι τόσο σπουδαίο που οι Ηλείοι μία φορά στα τέσσερα χρόνια γίνονται δίκαιοι;»
Ενας πατέρας ζητάει από τον Αρίστιππο να διδάξει τον γιο του. Ο φιλόσοφος θέλει αμοιβή 500 δραχμές, αλλά ο πατέρας θεωρεί το ποσό υπερβολικό:
- Με τόσα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω ένα ζώο.
- Αγόρασε. Έτσι θα έχεις δύο.
Ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη από ένα άγαλμα και όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει κάτι τέτοιο, απάντησε: «Εξασκούμαι στο να μην απογοητεύομαι από την αναισθησία των ανθρώπων».
Παρακινούσαν τον Φίλιππο τον Μακεδόνα να εξορίσει κάποιον που τον κακολογούσε. «Δεν είστε καλά», είπε ο Φίλιππος, «θέλετε να τον στείλω να με κατηγορεί και σε άλλα μέρη;»
Ενας φαλακρός έβριζε τον Διογένη. Ο φιλόσοφος γύρισε και του είπε: «Δεν σου ανταποδίδω τις βρισιές, αλλά θα ήθελα να πω ένα μπράβο στις τρίχες σου, διότι απαλλάχτηκαν από ένα κακορίζικο κεφάλι».
Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν και εκείνος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει.
Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε επιφυλακή η αστυνομία για τους Ρομά του Χαλανδρίου που τους ξηλώνουν τους καταυλισμούς. Κινήσεις αυτή την ώρα στο Νομισματοκοπείο…

roma (1)

Σε επιφυλακή η αστυνομία για τους Ρομά του Χαλανδρίου που τους ξηλώνουν τους καταυλισμούς. Κινήσεις αυτή την ώρα στο Νομισματοκοπείο. – Θεριεύει ο θυμός στον καταυλισμό αφού εδώ και ώρα οι τσιγγάνοι ετοιμάζονται για..μάχη!
Το “Μakeleio.gr” παρακολουθεί το θέμα από κοντά και θα σας ενημερώσει
Ξημερώματα Τρίτης η κατεδάφιση του καταυλισμού των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι

Αμφισβητεί τη δημοσκόπηση των 11 μονάδων διαφορά η κυρά Σοφία που φύλαγε κατουρημένες ποδιές για να γνωρίσει τον Αντώνη! Άντε κυρά μου πλύνε κανένα πιάτο!

voultepsi

«Η κυβέρνηση είναι ενιαία και θα πάει να αντλήσει χρήματα από τις αγορές με τον δρόμο που έχει χαράξει και τον νόμο του εξορθολογισμού, της βεβαιότητας ότι δεν θα παράγουμε νέα ελλείμματα και της απόλυτης νομιμότητας» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη σύγκρουση Μητσοτάκη-Ντινόπουλου για τα πλαστά δικαιολογητικά και τις συμβάσεις υπάλληλων στους ΟΤΑ.
«Πρέπει να αρχίσουμε να ξεχωρίσουμε την νομιμότητα από την παρανομία» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.
Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ διαφορά 11 μονάδων από τη ΝΔ είπε ότι την αμφισβητεί απολύτως. «Τι αποφασίζει να δίνει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα, το αμφισβητώ πλήρως» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ είναι η μόνη δημοκρατική παράταξη, η κ. Βούλτεψη είπε ότι δεν είναι η μόνη αλλά μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της δημοκρατίας στην πατρίδα μαςΔείτε ακόμα

Παγκοσμίως…ρεντίκολα οι Σκοπιανοί στον ΟΗΕ-Έκρυψαν στις φωτογραφίες την πινακίδα “The former Yugoslav Republic of Macedonia”!

skopianoi-ohe-1

Κατά την 69η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. οι Σκοπιανοί έπαθαν μεγάλη ζημιά…  Στη Γ.Σ. οι πρόεδροι των κρατών μελών κάθονται με αλφαβητική σειρά. Οι εκπρόσωποι της ΠΓΔΜ κάθονται στο γράμμα Τ, καθώς η ΠΓΔΜ αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ ως «The former Yugoslav Republic of Macedonia».
skopianoi-ohe-2
— Έτσι,ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνωφ, κάθισε στο «Τ» πίσω από τη Samoa, δίπλα από την Tailand και μπροστά από την Uganta.
— Κάθε αντιπροσωπεία έχει μπροστά της ένα φωτεινό ταμπλό που γράφει το όνομα της χώρας. Έτσι, μπροστά από τον Ιβάνωφ, υπάρχει η πινακίδα «The former Yugoslav Republic of Macedonia».
skopianoi-ohe-3
— Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ όμως, μοίρασε στα ΜΜΕ της γείτονος, τις φωτογραφίες …θολωμένες για να μη βλέπουν οι Σκοπιανοί το FYROM. Μάλιστα, επέλεξαν-σύμφωνα με το taxalia- και μια φωτογραφία στην οποία η μπροστινή κυρία κρύβει το «The former Yugoslav..» και αφήνει να φαίνεται μόνο το «Republic of Macedonia».
skopianoi-ohe-4
— Πώς τον έλεγαν εκείνο τον τύπο στη Β. Κορέα;