Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣΑΘΗΝΑ 6-10-2014.

Βάλανε οι αφέντες τής παγκοσμιοποίησης ξένα σώματα μες στα λεύτερα έθνη. Τούς βάφτισαν δυστυχισμένους μετανάστες, μα κάμποσοι απεδείχθησαν δυστυχισμένοι επί πληρωμή. Εμφυτεύματα σαν τούς κόρακες που ελέγχουν εξουσίες και οικονομίες. Αλλά οι «δυστυχισμένοι» και «παράτυποι» μετανάστες μπαίνουν πλήρως εξοπλισμένοι, τεχνολογικά και στρατιωτικά.

Η πανσπερμία όμως των αλλογενών φανατισμών έχει κινδύνους πολλούς, τόσο για τις χώρες που υποδέχονται τούς εισβολείς όσο και για τούς τοποτηρητές τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Για τούς πολιτικάντηδες ποσώς μάς νοιάζει. Τον λαό μας όμως κανένας δεν θα τον βγάλει από την γη του μήτε θα τον αφανίσει. Οι δε προειδοποιήσεις των νεοταξιτών για την παρουσία τζιχαντιστών, ακόμη και ελληνοποιημένων, αποδεικνύουν την επιλογή των μισελλήνων για κοινωνικό χαλασμό κι όχι για εκλογές που λέγουν κάποιοι.

Όταν βλέπεις φωτιές στην γειτονιά σου, τότε κάποιοι επιδιώκουν να σε ζώσουν. Ειδικά στην περίπτωση που διαθέτεις πλούσιο οικόπεδο και απείθαρχους εραστές τής πίστης, τής δυνάμεως και τής ελευθερίας. Οι τοποτηρητές που έχουν αναλάβει τάχα να μάς σώσουν δεν είναι άγγελοι σωτηρίας αλλά διαβολικοί δεσμοφύλακες. Τις νοητές φυλακές που βάφτισαν ως αστική δημοκρατία να σπάσουμε και το οικόπεδο τής ελληνικής φυλής να καθαρίσουμε. Και ο ορίζοντας θα γίνει και γαλανόλευκος και πιο ευρύχωρος.

Το ενδημικό φαινόμενο τού τζιχαντισμού και τού επιδιωκόμενου ισλαμικού κράτους έχει φτάσει προ πολλού στην Πατρίδα μας. Έχει κατασκηνώσει ανάμεσά μας, έχει πάρει νομικό καθεστώς προστασίας, χαρτιά νομιμότητας και εσχάτως εκπαίδευση και τρομοκρατική προστασία σε Ασία και Αφρική. Έχουν βρεθεί τα πανιά τους κρεμασμένα στην ελληνική ύπαιθρο, έχουν ζητήσει απορρόφηση και θρησκευτικούς χώρους, έχουν διαδηλώσει με ελληνόφωνους αντιρατσιστές και εσχάτως έχει αποδειχτεί ότι κινούνται μεταξύ Συρίας, Ιράκ και Ελλάδος.

Ακούσαμε λοιπόν πρόσφατα την περίπτωση ενός ελληνοποιημένου Σύριου εκ μητρός που πολεμάει στο πλευρό των ισλαμοδολοφόνων μισθοφόρων τής Εσπερίας. Τής Εσπερίας που μάς λέει με τις μυστικές της αρχές ότι το δολοφονικό χέρι τού Ισλαμικού Κράτους έχει πάρει ελληνικές και άλλες ευρωπαϊκές ταυτότητες και αμερικανικές και αυστραλιανές, καλώντας σε αφαίρεση ζωών.

Ποιος όμως θα προστατέψει την Ελλάδα, όταν τα πάντα έχουν συληθεί από λαθροδιακινητές βαρβάρους που τόσο σθεναρά υποστηρίζουν και συνομιλούν μαζί τους σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Τουρκικά πολεμικά πλοία και Τούρκοι πράκτορες επιθεωρούν τα εδάφη που ετοιμάζονται να μάς πετσοκόψουν. Σκοπιανοί αξιωματούχοι ανεβαίνουν στα ιερά βουνά μας ωσάν ορειβάτες κατσαπλιάδες, γνήσιοι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών, και στήνουν τα πανιά που έχουν για σημαία, με την καπήλευση τού Ήλιου τής Βεργίνας. Και στους αιθέρες περίεργα αεροπλάνα αμολάνε γεωμετρικά περίεργα σχήματα και χημικές ουρές, μεταβάλλοντας καιρό και περιβάλλον.

Θέλει κάθαρση το Οικόπεδο τής Φυλής. Θέλει πετσόκομμα των ενοχλητικών παραφυάδων, αστραποβόλημα και απολύμανση από τις βρωμιές κείνων που μάς το μαγάρισαν. Οι πραματευτάδες που κάνουν παζάρια με γη και υπολήψεις και οι ενεχυροδανειστές τού Ελληνισμού μας πισθάγκωνα να συρθούν στο Εθνικό Δικαστήριο και να χαθούν από προσώπου γης. Οι επίορκοι να διωχθούν από τα Ιερά. Και οι στρατοί που μάς έχουν στείλει εντός των τειχών να συντριφτούν μαζί με τούς εξωτερικούς στρατούς.

Ο καιρός των ρέμπελων που μάς έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός δεν έρχεται. Ήρθε, είναι εδώ. Οι δε ρέμπελοι δεν είναι μονάχα εκείνοι με τα κινητά τηλέφωνα και την υψηλή τεχνολογία που έχουν έρθει τάχα για ψωμί, αυτό που μάς κλέβουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Είναι και οι αντιρατσιστές που νομοθετούν τον πολυφυλετισμό και την πανθρησκεία. Εκείνοι που έχουν προγράψει Θράκη και Νησιά υπέρ των Τούρκων, την δε Μακεδονία υπέρ των Σκοπιανών. Υπέρ τού Παγκόσμιου και Αντίχριστου Νεοταξίτη δηλαδή. Υπέρ αυτών που αιματοκυλίζουν τόπους για να στήσουν το βρώμικο μπαϊράκι τους.

Την Ελλάδα την προστατεύουν ο Θεός της και η Φρουρά τού Έθνους. Οι γιοι και οι κόρες τής νέμεσης που επιμένουν να βαστούν όρθιες τις Αξίες μας και τα τάματα τού Ελληνισμού. Και ο Πατέρας και Κύρης τής Ανθρωπότητας έχει πάρει θέση επάνω από το Γένος μας, τειχίζοντας και ορμηνεύοντάς το. Ορθοδοξία, Ελληνική Πατρίδα και Ελληνική Οικογένεια. Ελληνισμός πλέριος και καθαρός. Αυτές είναι οι Αξίες μας. Αυτά είναι τα όπλα μας. Και η εξάπλωσή τους είναι η αποστολή μας.

Ξεχορτάριασμα στο ιερό ελληνικό χώμα. Στερέωμα τού Κάστρου τής Φυλής. Αποβολή των περιττών, των ψεύτικων παραδείσων και των δανεικών δεσμών. Προσήλωση στα δικά μας φυσικά χαρίσματα, στους χυμούς τής γης και τούς δικούς μας ανθρώπους.

Άνοιγμα στα εθνικά μας ζητήματα με γεωπολιτικές γέφυρες που θα ενώσουν την Μητροπολιτική Ελλάδα με τις Ελληνίδες Χώρες και τις ελληνικές κοινότητες που μάς περιβάλλουν. Ακούμπισμα στις φυσικές αριστοκρατίες τού Ελληνισμού, τις παραγωγικές τάξεις και τον στρατό μας. Και πολύ πίστη. Πίστη στο Θεό. Πίστη στο Ελληνική Αίμα. Μια φορά Μεγάλη Ελλάδα, ξανά και για πάντα Μεγάλη Ελλάδα.

Να το πούμε κι αλλιώς. Ελληνική πολιτική θέλουμε κι όχι κομμάτιασμα των δυνάμεών μας. Παράταξη η Ελλάς. Πολιτική μας ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Βουλευτήριο η Ελληνική Κοινωνία. Κινητήριος μοχλός μας η επιθυμία να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Ουδείς έτερος ανάμεσά μας. Μια πλέρια ελληνίδα αυγή σε μια λεύτερη πλάση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

To Facebook θα παρακολουθεί και την υγεία μας!

fb

Με όλα αυτά που γνωρίζει το Facebook για τις ζωές μας, δεν ακούγεται παράξενη….η πρόθεση να μάθει περισσότερες πληροφορίες και για την υγεία μας. Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters που θέλει την εταιρεία να οραματίζεται τη δημιουργία μερικών μικρότερων κοινωνικών δικτύων όπου θα μαζεύονται οι ασθενείς συγκεκριμένων ασθενειών, δημιουργώντας δηλαδή κάτι σαν γκρουπ.
Την ίδια στιγμή, διαρρέει ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συναντήσεις με διάφορες εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της υγείας και πιθανότατα θα στηθεί μια ξεχωριστή μονάδα R & D (Έρευνας και Ανάπτυξης) για τις δοκιμές της φημολογούμενης υπηρεσίας Yγείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση αυτή του Reuters, έρχεται να προστεθεί στην δεδομένη είσοδο στον χώρο της Υγείας και άλλων “μεγάλων παικτών”, όπως η Google, η Samsung και η Apple

Αγρίνο: Βρήκαν τον ανήλικο διαρρήκτη που έψαχναν από την Τρίτη

astynomia6

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο αποπειράθηκε να κλέψει 17χρονος ρομά, τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου.
Η Αστυνομία έκανε αυτό το διάστημα έρευνες για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο επίδοξος διαρρήκτης, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποπειραθεί να εισέλθει στο κλειστό κατάστημα, σπάζοντας κάποιο τζάμι, χωρίς τελικά να καταφέρει να κλέψει κάτι από αυτό, αφού έγινε αντιληπτός.
Η περίπτωση εξιχνιάστηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σήμερα και κατά του 17χρονου σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα κλοπής, δεν υπήρξε ωστόσο σύλληψη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πως θα καταλάβετε αν το κινητό σας παρακολουθείται!

kinita22

Φυσικά ο καλύτερος τρόπους σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να κλείσετε το κινητό σας και να βγάλετε την μπαταρία.
Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να το αποφύγετε; Η μία λύση είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σβήσει το λογισμικό που σας κατασκοπεύει.
Μια άλλη λύση είναι με ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Η αναβάθμιση ή εγκατάσταση από την αρχή του λειτουργικού συστήματος του κινητού σας θα επιφέρει ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων,όμως με αυτή τη μέθοδο θα σβηστούν δεδομένα και εφαρμογές,οπότε καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε ένα back-up των αρχείων σας.

Τι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε σήμερα με ένα χιλιάρικο;

xiliariko3

Ιδού ένα χιλιάρικο, η περίφημη «χήνα» που λέγαμε και τότε.
Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999, σε μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.
Τυρόπιτα: 100 δραχμές.
Καφές φραπόγαλο: 500 δραχμές.
Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές.
2014
Σήμερα τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:
Τσιγάρα αμερικάνικα: 4,70 ευρώ.
Τυρόπιτα 1,5 ευρώ με τυρί. Χωρίς τυρί ένα ευρώ.
Καφές φραπόγαλο: 3 ευρώ.
Σύνολο 9,2 ευρώ, δηλαδή τρία χιλιάρικα, με βασικό μισθό 480 ευρώ.
Αυτά σε δραχμές θα ήταν 163 χιλιάδες (περίπου όσο και το 1999).
Απλά 15 χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε. Ο βασικός μισθός μειώθηκε και για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού δεν υπάρχει καν.

“ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΟΔΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ: ΟI KAΡΥΑΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- Ο “ΤΑΦΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ…ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΟΡΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”-ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

megalexandros-karyatida

«Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων, μια φυλή θεών…» Πίνδαρος (ΣΤ ΄ Ωδή Νεμεονίκου)
Γράφει από την Αθήνα, ο συνεργάτης μας, συγγραφέας – λαογράφος Γιώργος Λεκάκης www.lekakis.com Χρονοτοπία 04.10.2014 . για το www.xronos.gr
ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΟΔΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ Οι… «Καρυάτιδες» δεν είναι Καρυάτιδες… Είναι μαινάδες του Διονύσου… Ο «τάφος» δεν είναι τάφος… Κατασκευάσθηκε για να είναι θρακικός ναός του Διονύσου και μέγα ορφικό κέντρο…
Κάποτε πρέπει όλοι να μάθουν ότι η ιστορία στην Βόρεια Ελλάδα μας, δεν ξεκινά από τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο… Ακόμα και η καθαρά μακεδονική ιστορία, έχει στην προ-Φιλίππου εποχή της, τουλάχιστον δυο αιώνες λαμπρής ιστορίας, η οποία δεν φαίνεται ν’ απασχολεί κανέναν… Και πρωτίστως το υπουργείο Παιδείας… Εάν κάποιος είχε ασχοληθεί μ’ αυτήν, τότε θα αποκαλύπτονταν κι άλλες ιστορικές παράμετροι, οι οποίες θα αναδείκνυαν κι άλλους ελληνικούς πολιτισμούς, οι οποίοι θα ήταν ικανοί, ή/και ικανότεροι, στην κατασκευή μνημείων, ομοίων με αυτό του λόφου Καστά! Εάν η ανακάλυψη-αποκάλυψη του μνημείου, ήταν λίγο έως πολύ δυτικότερα, τότε η ταυτότητα του μνημείου θα ήταν οπωσδήποτε μακεδονική. Διότι εκεί τίποτε δεν διασταυρωνόταν με την μακεδονική κυριαρχία. Η θέση αυτού όμως, πέραν του θεϊκού ποταμού Παλαιστίνου (νυν Στρυμόνος)[1], μπορεί να δείχνει άλλα πράγματα, και έτσι να αποκαλύπτει την ανεπάρκεια γνώσεως Ιστορίας, και από «ειδικούς» καθηγητές…

Η ΔΕΗ παραδέχεται το χρέος μισού εκατομμυρίου της Νέας Δημοκρατίας


Του Μάριου Αραβαντινού > Τον περασμένο Νοέμβριο το Hot Doc αποκάλυπτε το υπέρογκο χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τη ΔΕΗ, το οποίο την περίοδο εκείνη ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο. Επρόκειτο για ανεξόφλητους λογαριασμούς και χαράτσι, τα οποία παρέμεναν απλήρωτα επί μήνες, με το κυβερνών κόμμα να επικαλείται την οικονομική κρίση και τη διοίκηση της ΔΕΗ να της κλείνει το μάτι προβαίνοντας σε συνεχείς διακανονισμούς, χωρίς παράλληλα να κόβει το ρεύμα των κεντρικών γραφείων του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

H ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Eκατοντάδες χιλιάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν αυτή την Παρασκευή για μια ημέρα προσευχών και επικλήσεων στο όρος Αραφάτ κατά τη δεύτερη ημέρα της ιεράς αποδημίας του hajj στη Μέκκα που αποτελεί 1 από τους 5 στύλους του ισλάμ. Γενικότερα σύμφωνα με τα διεθνή μέσα περισσότεροι από 1.300.000 μουσουλμάνοι από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκαν στην Μέκκα για να επιτελέσουν το θρησκευτικό τους καθήκον. Μεταξύ αυτών ήταν κι εκείνοι που ύψωσαν τη σημαία του Ισλαμικού κράτους στο όρος Αραφάτ. (LEB _NEWS now 03/10/14 ) όλα είναι θέμα πίστης…..όλα είναι θέμα πίστης.....

Το Ισλαμικό Κράτος είναι οργάνωση γουαχαμπιτών σουνιτών στα πρότυπα του θρησκευτικού δόγματος της Σαουδικής Αραβίας.Οι πιστοί άρχισαν να συρρέουν στο όρος Αραφάτ με την ανατολή .Το όρος αυτό αποκαλείται και «Jebal Al-Rahma» (όρος του Ελέους).Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες

Sur le Mont Arafat, le 3 octobre.επίκληση στο όρος Arafat

«ω Θεέ είμαι εδώ απαντώντας στη κλήση σου» επαναλαμβάνουν νοερά οι προσκυνητές οι οποίοι με λεωφορεία ή με ταπόδια διέτρεξαν τα 6 χιλιόμετρα που χωρίζουν το όρος , Arafat από την κοιλάδα Mina όπου το προσκύνημα ξεκίνησε την Πέμπτη με προσευχές. Οι αρχές της χώρας υποδοχής έχουν κινητοποιήσει 85 000 αστυνομικούς για την ασφάλεια του όλου εγχειρήματος.Το μεσημέρι σήμερα οι πιστοί θα πραγματοποιούσαν μια συλλογική προσευχή στο τζαμί Namera που έχειε ανεγερθεί εκεί όπου σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση ο Μωάμεθ έκανε το τελευταίο του κήρυγμα. Όταν βραδιάσει βάζουν την κάπα και πάνε στην κοιλάδα Mouzdalifa λίγα χιλιόμετρα πιο εκεί για να περάσουν τη νύχτα. Σύμφωνα με την παράδοση θα μαζέψουν χαλίκια για τον τελετουργικό λιθοβολισμό του σατανά στην κοιλάδα της Mina την πρώτη ημέρα της γιορτής , Aïd al-Adha, που είναι η γιορτή της θυσίας του Αβραάμ Ιμπραήμ γι ατούς που ξεκινάει το Σάββατο. (Liberation 03/1014)

 Το Ισλαμικό Κράτος κρέμασε ανάποδα αφού έκαψε και βασάνισε στρατιώτες στο Jabal Hamrin στο Ιράκ:

 
dimpenews

Ολλανδοί υπήκοοι συνελήφθησαν στη Ρόδο για φωτογράφιση στρατιωτικών εγκαταστάσεων


Ακόμη μία περίπτωση Ευρωπαίων πολιτών που φωτογράφιζαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε νησί του Αν Αιγαίου συνέβη πριν από τρείς ημέρες. Πιο συγκεκριμένα ζευγάρι Ολλανδών τουριστών, (ένας άνδρα 35 ετών και μία γυναίκα 34 ετών) συνελήφθησαν την 1η Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, αφού όπως διαπιστώθηκε είχαν προβεί στη φωτογράφιση στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Ρόδο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή που περιείχαν σχετικές φωτογραφίες. Πριν από ένα χρόνο οι Αστυνομικές Αρχές είχαν συλλάβει στη Χίο ένα 72χρονο Γερμανό συνταξιούχο ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες στρατοπέδων και υποδομών των Ενόπλων δυνάμεων στο νησί.

Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες πιστοί Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στη « Λεωφόρο των Μαρτύρων του Έθνους»


Οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι πιστοί  σήμερα γιορτάζουν το Έιντ αλ Αντά, εορτασμός που σηματοδοτεί την Θυσία, "Κουρμπάν".

Τουρκικοί Πολεμικοί Εκβιασμοί και Διλήμματα


Του Μάριου Λ. Ευρυβιάδη,
Αν. Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Τα μηνύματα από την Τουρκία υποδηλώνουν ότι είναι θέμα χρόνου η εμπλοκή της χώρας σε πολεμικές επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ. Όμως το ερώτημα δεν είναι η επίσημη εμπλοκή της Τουρκίας, αλλά η μορφή που αυτή θα πάρει και κατά πόσο θα υπάρξει συντονισμός των όποιων Τουρκικών επιχειρήσεων με τον υπό την Ουάσινγκτον συνασπισμό, που εδώ και βδομάδες καταπολεμά ήδη τους τζιχαντιστές του Χαλιφάτου, δηλαδή του Ισλαμικού Κράτους( της Συρίας και του Λεβάντε).

Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα:Καταθέτουμε την αγάπη μας, την εμπιστοσύνη και την καρδιά μας !Πολλοί άνθρωποι ζουν χωρίς μόνιμη στέγη και έχουν τα σκυλιά για συντροφιά, προστασία αλά και για τη συναισθηματική και ψυχολογική τους ευεξία. Οι άστεγοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δίνουν ένα μέρος από τους πενιχρούς πόρους τους για να φροντίσουν τους συντρόφους τους, ιεραρχώντας τις ανάγκες των ζώων τους πάνω από τις δικές τους.

Η πυθαγόρεια διατροφή θεραπεύει το 95% των ασθενειών !

Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής: Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!

Quiz :Σε ποια φυλή της Νέας Δημοκρατίας ανήκεις Δήμαρχε Χατζηδάκη?

Μητσοτακικός Καραμανλικός, φανατικός Σαμαρικός, ψεκασμένος ή μήπως φιλελεύθερος; Ακόμα και αν βγάζεις σπυριά με τη δεξιά, αυτό το τεστ πρέπει να το κάνεις!


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει την τελική επίθεση στο οχυρό που της αντιστέκεται… Όμως θα φάει τα μούτρα της!


58-620x412
Tα γεγονότα που όλοι συζητάγαμε τόσα χρόνια έρχονται ένα βήμα ποιο κοντά. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει την τελευταία επίθεση στα ελεύθερα από αυτήν ΕΘΝΗ και στο τελευταίο οχυρό του αντινεοταξισμου που λέγεται Ρωσία! Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…
hellasforce.com

Μέ τόν Ἀντιρατσιστικό Νόμο το σώμα των πιστών έγινε σώμα διωκομένων!


fimosi2
Ψηφίστηκε, λοιπόν, τό λεγόμενο ἀντιρατσιστικό νομοσχέδιο καί ἀποτελεῖ νόμο τοῦ κράτους. Στό ἑξῆς ὅποιος ἐκφράσει τήν γνώμη του καί εἶναι «προσβλητική»  ἤ παρωθεῖ σέ βίαιες πράξεις κατά μειονοτήτων πάσης φύσεως ἤ προτρέπει σέ διακρίσεις καί βιαιότητες κατά προσώπων ἤ ὁμάδων πού προστατεύονται ἀπό τίς διατάξεις τοῦ ψηφισθέντος νόμου, θά τιμωρεῖται μέ βαρύ χρηματικό πρόστιμο καί θά ἀντιμετωπίζει ἀκόμη καί τό ἐνδεχόμενο ποινῆς φυλάκισης.
Βεβαίως ἐκ τῶν ὑστέρων πολλά ἀκούσθηκαν, περισσότερα ἀκούονται καί πλεῖστα ὅσα πρόκειται νά διατυμπανιστοῦν περί τοῦ νέου ἀντιρατσιστικοῦ νόμου. Ὅλα αὐτά προέρχονται ἀπό τίς κατεστημένες φωνές τοῦ «κυριάρχου» πολιτικοῦ συστήματος πού ταλαιπωρεῖ τόν τόπο καί τήν πατρίδα μας.
Εἶναι ἀπαραίτητο νά τονιστεῖ ὅτι ἡ μεγαλύτερη σπουδαιότητα πού ὑπέχει τό «ἀντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, εἶναι ἕνα σύνολο νομοτεχνικῶν λεπτομερειῶν πού διαφεύγουν ἀπό τήν προσοχή μας. Εἶναι λοιπόν κάτι πού ἔχει νά κάνει μέ τήν εἰσάγουσα πρόταση πού ἀποτελεῖ καί τόν τίτλο τοῦ «ἀντιρατσιστικοῦ» νομοσχεδίου («α»/ν στό ἑξῆς). Ὁ  τίτλος τοῦ «α»/ν  ἔχει ὡς ἀκολούθως:

Οι Αλβανοτσάμηδες προκαλούν: H ιστορία του αλβανικού έθνους δεν μπορεί να αλλάξει – Η Βορειοδυτική Ελλάδα μας ανήκει!


albania
Πριν λίγες μέρες, το pentapostagma.gr είχε αναφερθεί στην προκλητική ανθελληνική προπαγάνδα που γίνεται μέσω των σχολικών αλβανικών βιβλίων, μέσα στα οποία αναγράφεται ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος, στο οποίο «αιμοσταγείς» Έλληνες πραγματοποίησαν «εθνοκάθαρση» στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά»!!! (Οι Αλβανοί προκαλούν: Η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, μας ανήκει!)

Τουρκικός τύπος : Οι λαξευτοί ναοί της Καππαδοκίας προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο


4 (1)
Ο ναός της Αναλήψεως στην Καππαδοκία, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη θρησκευτική τελετή  από τους Χριστιανούς  πριν 1.700 χρόνια ,  προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες για την μεγάλη ιστορική σημασία του, αναφέρει η σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας hurriyetdailynews.com
Αντιμετωπίζοντας του ρωμαϊκούς διωγμούς  το 66 μ.Χ., οι πρώτοι Χριστιανοί διέφυγαν σε διάφορα μέρη της Ανατολίας, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Καππαδοκίας. Για τη διεξαγωγή των κρυφών θρησκευτικών τελετών τους , οικοδόμησαν  το  μοναστήρι της Αναλήψεως .
Σύμφωνα με το Διάταγμα ανεξιθρησκίας του  Μεδιολάνου  το 313, οι πρώτοι χριστιανοί ξεκίνησαν την  διεξαγωγή των θρησκευτικών τους τελετών  ανοιχτά, και οι πρώτες τελετές έλαβαν χώρα  από τους ορθόδοξους χριστιανούς στην περιοχή της Καππαδοκίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αληθινό αποδείκτηκε το βίντεο με το τέρας του Λοχ Νες της Ισλανδίας!


loxnes-660
Μετά το Λοχ Νες της Σκωτίας, τώρα έχουμε και το διάσημο τέρας Lagarfljótsormur στην Ισλανδία.
Το Lagarfljótsormur έγινε παγκοσμίως γνωστό το 2012, από ένα ερασιτεχνικό βίντεο που το κατέγραψε. Στο βίντεο φαινόταν κάτι σαν τεράστια σαύρα να κολυμπάει σε μια παγωμένη λίμνη στην ανατολική Ισλανδία. Τότε κανείς βέβαια δεν πίστεψε στην αυθεντικότητα του.
Σήμερα, όμως, όπως σας μεταφέρει το pentapostagma.gr, το βίντεο αποδεικνύεται αληθινό και μάλιστα με… κυβερνητική σφραγίδα!

Ποιοι έκαψαν το μοναστήρι των Ταξιαρχών στο Νεοχώρι;

aixmi
Η θλίψη των κατοίκων της περιοχής είναι απερίγραπτη, καθώς από το υστέρημα τους προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ξαναφτιάξουν το ιστορικό αυτό εκκλησάκι.
Το μοναστήρι των Ταξιαρχών στο Νεοχώρι είχε τεράστια θρησκευτική αξία για τους ντόπιους, καθώς και μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι.
Πρόκειται για μια αποτρόπαιη και βανδαλιστική πράξη, μια καθαρά εγκληματική ενέργεια που καταδεικνύει  τεράστιο θρησκευτικό μίσος και φανατισμό.

Ένα άρθρο μνημόσυνο για τον ομολογητή Νικόλαο Σωτηρόπουλο


nikolaos-sotiropoulos
Μνήμη δικαίων μετ” εγκωμίων, όνομα δε ασεβούς σβέννυται (Παροιμ. 10:7).
Συμπληρώνονται την 6-10-2014, 40 ημέρες από την ημέρα που εκοιμήθη εν Κυρίω1, ο ομολογητής μέχρι θανάτου2 της Ορθοδόξου Πίστεως3, θεολόγος, δεινός αντιαιρετικός συγγραφέας και διδάσκαλός μου της Ορθόδοξης ερμηνείας της Αγίας Γραφής, αγαπητός εν Χριστώ αδελφός Νικόλαος Σωτηρόπουλος. Την 4-10-2014 θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνό του στην Ι.Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος, στο κοιμητήριο της οποίας ενταφιάστηκε το σκήνωμά του. Σαν μία ελάχιστη εκδήλωση τιμής και σεβασμού μου στο πρόσωπό του καταθέτω και την προσωπική μου μαρτυρία.

Ανεξάρτητοι ή…φευγάτοι Έλληνες; – Π.Καμμένος για Ραχήλ Μακρή: «σε όποιον δεν αρέσει ας πάει σπίτι του» !!!

makri-kamenos

Ασκούνται πιέσεις στους βουλευτές μου…Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,… μιλώντας σε απογευματινή εφημερίδα, στέλνει σκληρό μήνυμα στους βουλευτές του και ιδιαίτερα στη Ραχήλ Μακρή, προειδοποιώντας πως το κόμμα θα προχωρήσει ενωμένο και σε «όποιον δεν αρέσει ας πάει σπίτι του».
Ξεκαθαρίζει πως η χώρα πρέπει να πάει τώρα σε εκλογές, ζητεί την παραίτηση του Κάρολου Παπούλια και προτείνει για διάδοχό του μη πολιτικό πρόσωπο και, μάλιστα, δικαστικό.
Επίσης, αποκαλύπτει ότι έγιναν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. και διαπιστώνει πως το κόμμα του είναι πιο κοντά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ από κάθε άλλη φορά…
Ο κ. Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι Σαμαράς και Βενιζέλος θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν την αποστολή τους, να παραδώσουν την κυριαρχία της χώρας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Άγιου ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ- ΤΙ θα γίνει πριν το Χάος…

aaaa

“Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως από αυτό εδώ το βήμα του αγώνα για έθνος-πίστη, οι έρευνές μας βασίζονται πάνω στα κοινά αποδεκτά και αποδεδειγμένα στοιχεία, όπως τα γνωρίζουμε από την επίσημη ιστορία μας.
Πουθενά δεν ασχολούμαστε, στο πλαίσιο των μελετών μας, με μυθεύματα που αναπαράγονται ειδικά τα τελευταία χρόνια μέσω του διαδικτύου. Σε ό,τι μάλιστα αφορά ειδικότερα τη θρησκευτική-λαογραφική μας παράδοση, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι επιθυμούμε να έχουμε την έγκριση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κάτι εξάλλου που συμβαίνει, εφόσον όλα όσα δημοσιεύουμε στην «Ε.Ω.» πάνω σε θέματα Ορθοδοξίας τυγχάνουν της εκτιμήσεως των κληρικών, των μοναχών μας κτλ.

Καταρρέει το…ΡΗΜΑΔ’ της ΔΗΜΑΡ: Το δεκανίκι της συγκυβέρνησης, στο χείλος του γκρεμού…δίνει τώρα όρκους αιώνιας πίστης στον ΣΥΡΙΖΑ

DHMAR_fwtis_kouvelis_aftodioikisi.gr_1

Σε μία σεμνή, λιτή τελετή, Κουμουνδούρου και Αγίου Κωνσταντίνου, αντάλλαξαν χθες τους πρώτους “όρκους” πίστης,…

σχολιάζει το capital. Το άνοιγμα της αυλαίας του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, έδωσε στεντόρεια φωνή στους ψιθύρους που ακούγονταν εδώ και μήνες ότι ο Φώτης Κουβέλης και το κόμμα του ετοιμάζονται να επανέλθουν στα …πατρώα τους εδάφη, ρίχνοντας μαύρη πέτρα στη πρόσφατη συμπόρευσή τους με τις φιλομνημονιακές δυνάμεις.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ξεκαθάρισε πλέον ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τον -υποδεικνυόμενο τους κκ Σαμαρά-Βενιζέλο- πρόεδρο της Δημοκρατίας και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών ( παρότι μέχρι πρόσφατα το κόμμα του διατράνωνε ότι ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές αλλά σταθερότητα).

Ανταρτοεπισκέψεις πραγματοποιεί ο Λοβέρδος στα σχολεία της Θεσσαλίας, παίζοντας κυνηγητό με τους εκπαιδευτικούς

loverdos-tourne

Όσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι ο κ. Λοβέρδος στα μαθηματικά…(βλ: Πόσα ιδιαίτερα μαθήματα θα χρειαστεί άραγε ο κ. Λοβέρδος για να κατανοήσει τα “Μαθηματικά των απολύσεων” του Υπουργείου που ανέλαβε;), τόση έφεση επιδεικνύει στις πολεμικές τέχνες !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...