Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

***”ΟΜΕΡΤΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ. ΠΗΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

stratos-pezonaftes

Eξερράγει εντός του πυροσωλήνα του όλμου το βλήμα που σκόρπισε τον θάνατο και σκότωσε τρεις Οπλίτες στο Πεδίο Βολής Γλαφυρών του Βόλου !
Σύμφωνα με πληροφορίες το βλήμα μετά την τοποθέτησή του στον πυροσωλήνα του όλμου 81′από τους χειριστές του δεν εκτοξεύτηκε, αλλά όπλισε και εξερραγει εντός του πυροσωλήνα με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον Θάνατο!
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες που σκοτώθηκαν επιτόπου είναι οικογενειάρχες με παιδιά …Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τον Οπλίτη Θητείας ,ενώ ο Υπολοχαγός Β.Κ που κατάγεται από την άλλη μεριά του Βόλου έχει διαφύγει τον κίνδυνο αν και έχει πολλαπλά τραύματα απο θραύσματα στην κοιλιακή χώρα !

Οι Άγιοι Τόποι γίνονται τόποι του Αλλάχ


Οι Άγιοι Τόποι γίνονται τόποι του Αλλάχ
Στα χώματα όπου διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα του χριστιανισμού και άπλωσε τη διδασκαλία του ο Ιησούς, εξελίσσεται σήμερα μία απάνθρωπη «εκστρατεία εκκαθάρισης από την πανούκλα των άπιστων», όπως την αποκαλούν οι τρομοκράτες του ISIS, που έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους στο Λίβανο.

Πέθανε ο ασθενής με Έμπολα στο ΤέξαςΟ Τόμας Έρικ Ντάνκαν είχε έρθει στις ΗΠΑ από τη Λιβερία   
Ντάλας
Πέθανε ο Τόμας Έρικ Ντάνκαν, ο ασθενής με Έμπολα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ντάλας του Τέξας.

Ο άνδρας ήταν ο πρώτος στις ΗΠΑ με Έμπολα. Τουλάχιστον δέκα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή βρίσκονται σε καραντίνα.

Ιταλοί επιστήμονες: Μην ψάχνετε άλλο το σημείο G, δεν υπάρχει!Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κολπικός οργασμός! Ναι καλά ακούσατε. Ο σωστός όρος που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε λένε οι επιστήμονες είναι γυναικείος οργασμός και όχι κολπικός ή κλειτοριδικός. "Ο ″κολπικός″ οργασμός που αναφέρουν μερικές γυναίκες, πάντα προκαλείται από τα περιβάλλοντα όργανα που πυροδοτούν τον γυναικείο οργασμό", όπως υποστηρίζουν.

Ειδικός χώρος νοσηλείας για τον Έμπολα στην Ελλάδα

Απομονωμένο κτίριο έχει ετοιμαστεί για να «φιλοξενήσει», εφόσον χρειαστεί, κρούσμα του ιού

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές και της χώρας μας για το ενδεχόμενο εμφάνισης κρούσματος του ιού Έμπολα εντός των συνόρων. Εκτός από τις συνεχείς συσκέψεις στο υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), αλλά και τις τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι ήδη έτοιμος ο ειδικός χώρος στον οποίο θα νοσηλευθεί ενδεχόμενο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα, έχει ορισθεί το εργαστήριο «αναφοράς» για τον ιό, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ΕΚΑΒ.

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ > Ομιλία κατά τής Ισλαμοποίησης τής Χώρας - ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 > 5μμ, Μοναστηράκι


  Φωτογραφία: Η Ελληνική πολιτεία, αγαπητοί μου αδελφοί, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και την λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό. Προφανώς γιά να ασκείται κρατικός έλεγχος, υποτίθεται  και όπως διατείνονται. ¨Ομως, στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση, εφ’ όσον γίνεται υπό την πίεση της Τουρκίας και των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, επαυξάνει σοβαρά τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας από το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. 

Η ανεξέλεγκτη εισροή Αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας είναι παράνομος εποικισμός. Συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας, συντελούμενο, κατά κανόνα, υπό ανωμάλων συνθηκών πολέμου και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο. Η ανεξέλεγκτη αυτή εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας, είναι παράνομος εποικισμός, αγαπητοί μου, και πρέπει αυτό να το κατανοήσουμε. 

Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει, και πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Ο έποικοι, αντί να απελαθούν όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιόνονται και απαιτούν. Απαιτούν όμως, από μία χώρα η οποία μαστίζεται από ανεργία της τάξεως του 27%, όπως επίσημα θέλουν να μας λένε σήμερα, αυτοί που κάνουν προπαγάνδα, ενώ αγγίζει το 47%. 

Μιά χώρα η οποία παραπαίει στο χείλος της χρεωκοπίας, όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από μετανάστες, όταν οι μισοί της κάτοικοι είναι πλέον άνεργοι, αλλά δεν μπορεί και να τους προσφέρει κάτι περισσότερο σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αφού δεν μπορεί να τις παρέχει ακόμα και στους ίδιους τους πολίτες της, οι οποίοι βιώνουν πλέον την φτώχεια. 

Πόσο μάλλον, αγαπητοί αδελφοί μου, αυτή η χώρα να αναλάβει να κατασκευάσει ισλαμικό τέμενος, με έξοδα του δημοσίου, δηλαδή του κράτους, ενός κράτους που έχει μειώσει τις συντάξεις του ελληνικού λαού, το οποίο δεν παρέχει ούτε γιατρούς, ούτε φάρμακα πλέον στους ασθενείς, ένα κράτος το οποίο φορολογεί το λαό, επιβάλλει χαράτσια, που έχει κόψει τα επιδόματα και όλα τα βοηθήματα και έχει τσαλαπατήσει τους πολύτεκνους. Αυτό το κράτος, που δεν έχει λεφτά γιά το λαό του, έχει λεφτά γιά το ισλαμικό τέμενος;

Με την παρουσία του τεμένους στο Βοτανικό, που είναι μία περιοχή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, αμέσως όλη αυτή η περιοχή διατρέχει τον κίνδυνο, να μετατραπεί σε ένα γκέτο άνεργων, παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών, με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που μας μαστίζουν τέτοια κέντρα. Μιά βάση του φανατικού Ισλάμ, που φουντώνει κάτω από τέτοιες συνθήκες, διότι μιλάμε γιά φανατικό Ισλάμ αδελφοί μου, και γιά μία βάση πλέον του Ισλάμ στο κέντρο της Ελλάδος. 

Η κατασκευή και λειτουργία τζαμιών, με δαπάνες του κράτους, ανταμοίβει την παράνομη εισβολή, και στη συνέχεια εποίκιση από αλλοεθνείς, ξυπόλυτους, πλήρως αναφομοίωτους με αυτό το οποίο βρήκαν στη χώρα μας. Και οδηγεί στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής της χώρας, με ολέθρια αποτελέσματα.

Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή, επιβάλεται στους έλληνες η φίμωση της ελευθερίας του λόγου, που είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας. Και ενώ εμάς θέλουν να μας κλείσουν το στόμα, αγαπητοί μου, δίνουν προνόμια σε παράνομους εισβολείς. Έτσι, αυτόματα όμως αγαπητοί μου, αναγνωρίζονται όλοι αυτοί πλέον ως νόμιμοι !!!

Να σημειώσουμε ότι η περιοχή του χώρου λατρείας, γιά τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησία τους.  Να λοιπόν πως η παρανομία γίνεται νόμιμη. Από που, και ως πού, ιδιοκτησία τους; Αλλά βέβαια αυτοί θα το θεωρούν ιδιοκτησία τους βάσει του ιερού τους βιβλίου. Κάτι που συνεπάγεται όμως, ιδιοκτησία όμως ελληνικού εδάφους !!!

Μπορεί να γίνει ιδιοκτησία από παράνομους, ευρισκόμενους στη χώρα αλλοδαπούς;;;

Εκ των πραγμάτων, η περιοχή του τζαμιού, ως λατρευτικού χώρου, και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου, και ενδέχεται να χρησιμοποιηθή γιά παράνομες πράξεις !!!

Να σας πώ μιά παράνομη πράξη; Επιτρέπεται οι μουσουλμάνοι, αγαπητοί μου, ως παιδεραστές που είναι, άλλωστε η διδασκαλία του κορανίου επιτρέπει να παντρεύονται 30 και 40 χρονών άντρες μικρά κοριτσάκια, 10 και 12 ετών !!! Αλλά αυτό το κράτος το ελληνικό πλέον δεν το θεωρεί έγκλημα !!!

Πέραν τούτου, το Ισλάμ διαιρείται σε πολυάριθμες σέκτες, σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες και άλλα διάφορα τέτοια, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε αιματηρή αντιπαράθεση εδώ και αιώνες. Ποιούς απ’ όλους θα εξυπηρετεί το τέμενος στο Βοτανικό; Σε κάθε περίπτωση, η πολιτεία θα αναγκαστεί στο μέλλον να εκδόσει πολυάριθμες νέες άδειες ανέγερσης τζαμιών, γιά θρησκευτικές ανάγκες και των υπολοίπων, αγαπητοί μου. Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους, να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος.

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική, θα ανοίξει ο δρόμος χωρίς επιστροφή, γιά δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές. Θα φυτρώνουν μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια. Το σημαντικώτερο είναι πως το ζήτημα ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ, λοιπόν. Έχει εθνικές διαστάσεις και πρέπει να απασχολήσει όλους τους έλληνες πολίτες. Διότι οι σέκτες πλέον θα διεκδικούν η κάθε μιά το δικό της τζαμί. Μάλιστα είναι πιθανόν να εμπλακούν και σε εχθροπραξίες μεταξύ τους, όπως ακριβώς κάνουν σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή σήμερα. Εφ’ όσον γίνεται στις χώρες τους, γιατί να μην γίνει και στη χώρα μας; 

Και φυσικά, γιατί να μην στραφούν και εναντίον μας, εφ’ όσον το βλέπουμε αυτό ήδη να το κάνουν; Στις χώρες τους έχουν διαφορές μεταξύ τους, αλλά τελικά εκκλησίες χριστιανικές καίγονται !!! Χριστιανοί σταυρώνονται !!! Σήμερα έχουμε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, αγαπητοί μου, και ας λένε τα μέσα πως αυτοί έχουνε διαφορές. Είναι απάτη, και μάλιστα μιλάμε γιά μία απάτη παγκοσμίου βεληνεκούς !!!

Θα πρέπει να καταλάβουμε σήμερα, εμεις οι Έλληνες, ποιά είναι η θέση μας. Εμείς όλοι, δεν είμασται συμπτωματικά σήμερα εδώ φίλοι μου, και πιστεύω πως οι Ορθόδοξοι γενικώτερα, έχουμε μία υποχρέωση, μία αποστολή, και θα έλεγα κάτι παραπάνω, μία ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποιά είναι αυτή; Η αφύπνιση του λαού !!!

Δυστυχώς αγαπητοί μου, ο λαός έχει πέσει θύμα προπαγάνδας. Το καθεστώς έπαιξε παιχνίδια επικοινωνιακά με το μυαλό των Ελλήνων εδώ και τριάντα χρόνια. Μιλάμε γιά πλύση εγκεφάλου, πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό. Γι’ αυτό δεν κουνιέται σήμερα φύλλο στην Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβετε γιά ποιό λόγο δεν γίνεται επανάσταση, και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να βγάλει κουβέντα. 

Εμείς οι Ορθόδοξοι, θέλω να πιστεύω, με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος έχουμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να αναλάβουμε αυτή την υποχρέωση και να ξυπνήσουμε αυτό το λαό. ΔΙΟΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

Τον έχουν κοιμίσει, με σκοπό να παραχωρήσουν στον ξένο παράγοντα τον πλούτο της χώρας, όλοι αυτοί οι πράκτορες οι οποίοι μας κυβερνάνε σήμερα. Για΄να πετύχουν ο έλληνας, στη συνείδηση του, να χάσει την πατρίδα του, να χάσει και την πίστη του !!!

Πρέπει να ξυπνήσουμε τον Έλληνα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μοιάζει σαν υπνωτισμένος, και δεν καταλαβαίνει πως η πατρίδα προδίδεται από επαγγελματίες πράκτορες, που δουλεύουν γιά τον ξένο παράγοντα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανατρέψουμε την προδοσία σε βάρος του τόπου, να ανατρέψουμε την μεθοδευμένη υποδούλωση του, των παδιών μας, από αυτούς που προωθούν ότι αντισυνταγματικό και παράνομο σήμερα. Από όλους αυτούς που σήμερα λένε πως κυβερνάνε και υπηρετούνε τον τόπο. 

Ο τόπος μας, η γη μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, δεν θυσιάζονται στους φερτούς έποικους. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έρχονται εδώ. Δεν έχουν καμία σχέση με τα χρηστά ήθη, τις χρηστές αξίες, τουναντίον, ακόμα δεν κατάλαβαν που βρέθηκαν, και έδειξαν ήδη την βαρβαρότητα που κουβαλούν, αγαπητοί μου, δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί. Η θεσμοθέτηση της βαρβαρότητας αυτής θα φέρει και τα χειρότερα. 

Σήμερα, αυτοί τους οποίους υποτίθεται πως ψήφισε ο ελληνικός λαός, γιά να υπηρετήσουν τον λαό, υπηρετούν δυστυχώς, μιά θεσμοθέτηση βάρβαρη και ανθελληνική. Και βέβαια προσπαθούν να μας καθησυχάσουν ότι είναι φιλάνθρωποι. Προσπαθούν να μας καθησυχάσουν, μας μιλούν γιά διάφορα πράγματα φιλοσοφικά, ενώ στην πράξη ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΗΜΕΡΑ και ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ στις χώρες τους !!! 

Προσπαθούν να το φιλοσοφήσουν, να μας το σερβίρουν όσο γίνεται πιό όμορφα, και ξεχνούν ότι ενώ εδώ εμείς πρέπει να θυσιαζόμασται γιά το τέμενος, στην Τουρκία κλείνουν εκκλησίες, μετατρέπονται σε τζαμιά. Ποιά Ορθόδοξη εκκλησία χτίστηκε στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, αγαπητοί μου;

Αλλά βέβαια είναι μακριά η Συρία, είναι μακριά η Τουρκία, είναι μακριά το Ιράκ. Άν νομίζουμε πως η Συρία και το Ιράκ βρίσκονται πολύ μακριά, όπως μας λένε, τότε σίγουρα εμείς απέχουμε από την πραγματικότητα. Αυτό το οποίο πιστεύω σήμερα είναι πως οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι κατάφεραν να μετατρέψουν την Ελλάδα από μία Ευρωπαική χώρα, σε μιά χώρα τριτοκοσμική, όπως ακριβώς είναι το Πακιστάν. Αλλά όμως, ας προσέξουνε. Τα εν δυνάμει οργανωμένα μέλη των φανατικών μουσουλμάνων στην Ελλάδα σήμερα, αριθμούν τουλάχιστον 1,5 εκατομύριο !!!

1,5 εκατομύριο οργανωμένα μέλη, εκπαιδευμένοι στρατιώτες, πράκτορες οπλισμένοι. Και δεν είναι μόνο αυτοί, έχουν και άλλα έξη εκατομύρια μουσουλμάνους, οι μισοί από τους οποίους είναι οπλισμένοι, δηλώνουν παρόν, και είναι έτοιμοι να βγούν στον αγώνα κατά των "απίστων", σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Μας θεωρούν ΑΠΙΣΤΟΥΣ αυτοί οι αγράμματοι, διότι δυστυχώς αυτός ο λαός, στερείται κοινής λογικής.

Το κοράνι, το οποίο διαβάζουν, τους κάνει φασίστες, και δεν το καταλαβαίνουν !!! Είναι φασισμός αγαπητοί μου, αν εμείς θέλουμε να λέμε πως είμασται μιά χώρα δημοκρατική, και έχουμε δημοκρατικές αξίες, δεν πρέπει να δεχόμασται τέτοιο φασισμό. Αυτό μαθαίνουν, αυτό διδάσκονται, τόσα γράμματα γνωρίζουν. ¨Οτι καλύτερο γιά μιά οργάνωση που στηρίζεται στην έλλειψη ιδιαίτερης ευφυίας, στο μειωμένο πνευματικό επίπεδο των οπαδών της, και στην εξαθλίωση των ανθρώπων οι οποίοι, όπως και να το δούμε, στη χώρα μας ζουν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Και η εξέγερση τους είναι ένα πρόβλημα πραγματικό, προγραμματισμένη από αμερικανούς και γερμανούς, αγαπητοί. 

Μα, έχουμε παγκοσμιοποίηση, πρέπει η παγκόσμια κοινότητα να προοδεύσει, και έχει βαθειές ρίζες αυτό. Έτσι μας λένε τα παπαγαλάκια, αγαπητοί μου. Αλλά όμως, η παγκοσμιοποίηση, γιά τους πολιτικούς, σημαίνει πρώτα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Και δεν το ανεχόμασται αυτό. Δεν θα το ανεχτούμε.

Ανεχτήκαμε το πετσόκομα το οποίο έκαναν στον ελληνικό λαό, από συντάξεις και από μισθούς. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! Δεν θα την μετατρέψουμε σε μιά ισλαμοποιημένη χώρα. Είναι πλέον ξεκάθαρο το που μας πηγαίνουνε, και επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που εκφράσαμε σε ομιλίες, και εκείνα που κυκλοφορήσαμε κατά καιρούς, πως οι Ελληνορθόδοξοι αποτελούν ΣΤΟΧΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Καθώς είναι οι μόνοι οι οποίοι αντιστέκονται, κυρίως λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Μή φανταστείτε πως αντιστέκονται οι Νεοδημοκράτες και οι Συριζαίοι πάνω σε αυτό, οι κουμουνιστές, και οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία, πράσινη, κόκκινη και μπλέ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, τα κόματα των οποίων εμπλέκονται στην μασονία. Και θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα ακριβώς εκεί, μακριά από την Ορθόδοξη επιρροή. Γιατί αγαπητοί μου, είναι εμπόδιο η Ορθοδοξία, είναι μεγάλο εμπόδιο.

Διότι είμασται οι μόνοι οι οποίοι αντιστεκόμασται !!! ¨Οπως οι πρόγονοι μας, στην επιβολή των παγκοσμιοποιητικών πεποιθήσεων, στην επιβολή των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων. Διαβλέποντες οι Ορθόδοξοι ότι πίσω από όλα αυτά έρχεται η εφαρμογή του παγκόσμιου "χαράγματος", και η εμφάνιση του Αντιχρίστου, ως παγκόσμιου δικτάτορα.

Το σίγουρο είναι πως ο πλανητάρχης αυτός, αγαπητοί μου, θα έρθει να μας μιλήσει γιά ανθρώπινα δικαιώματα. Θα έρθει με γραβάτα και κουστούμι, θα είναι πολιτισμένος, και θα επιβάλλει την τάξη. Εφ’ όσον πρώτα βάλλει άλλους να κάνουν την βρώμικη δουλειά των μαζικών εκκαθαρίσεων και να βάψουν με αίμα τα χέρια τους, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στον τρόπο διακυβέρνησης που θα είναι κατάφωρα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ. 

Δεν μας θέλει λοιπόν στα πόδια του, μας θεωρεί μεγάλο εμπόδιο. Ο μόνος τρόπος γιά να απαλλαγεί από εμάς είναι όλα αυτά τα εκατομύρια των εποίκων που ήρθαν σήμερα στην Ελλάδα. Ο φασίστες τους Ισλάμ, είναι αυτοί που έχουν στρατολογηθεί σε όλη την Ευρώπη, και πολύ περισσότερο στην πατρίδα μας, γιά το λόγο αυτό. Αυτή είναι και η αιτία γιά τη διασπορά διαφόρων πυρήνων φανατικών ισλαμιστών σε ολόκληρη τη χώρα ετούτη. 

Το ξέρουν πολύ καλά αυτό το πράγμα, και οι 300. Και γιά αυτό ακριβώς τους έχουνε φέρει εδώ. Μην φανταστείτε πως υπηρετούν την Ελλάδα. Μην φανταστείτε πως υπηρετούν το λαό. Δεν ενδιαφέρονται γιά εσάς αυτοί οι άνθρωποι. Γνωρίζουνε πολύ καλά, όπως καταλαβαίνει και όλος ο ελληνικός λαός, ότι ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ !!! Έχουν εξαπατήσει με τις ψευδείς προκηρύξεις, και αγγελίες τους, τον ελληνικό λαό.

Άλλα υποσχέθηκαν στο μπαλκόνι !!!

Άλλα υπόσχονται σε κάθε προεκλογικό αγώνα !!!

Και πράττουν ακριβώς τα αντίθετα, χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Δεν είναι σύμπτωση αγαπητοί μου, πως δεν έγινε τόσα χρόνια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Με λίγα λόγια, τον ελληνικό λαό, εσάς που είστε εδώ απαθείς, σας έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια. Και εσείς τους ψηφίζετε, και έχουν καταπατήσει τα πάντα.

ΟΛΟΙ οι νόμοι, οι οποίοι ψηφίζονται σήμερα, είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ !!!

Δεν είναι νόμοι, αλλά υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες σκοπό έχουν το πως να υποτάξουν τον λαό, και πως να τον λεηλατήσουν. Εμείς έχουμε καταθέσει επίσημα μήνυση επ’ αυτού. Και καταθέσαμε και καταγγελία στον εισαγγελέα, γιά όλα αυτά τα παραπάνω, δεν είμασται αδρανείς, αλλά όμως έχω ένα παράπονο, ο λαός δεν μας ακολουθάει. 

Επί του θέματος, να πω ότι με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014, τον οποίο θεωρώ ρατσιστικό κατά των Ορθοδόξων ελλήνων, ο οποίος θεσπίστηκε από την βουλή των ελλήνων, το τζαμί δεν πρέπει να αναγερθεί, διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία, καθώς το κοράνι που θα διαβάζεται εντός του τεμένους περιέχει ρατσιστικά κείμενα που προτρέπουν σε πράξεις βίας, και άλλων    εναντίον άλλων θρησκευτικών ομάδων, και φυσικά εναντίον των χριστιανών, άρα και κατά ημών των ελλήνων, καθότι μας θεωρούν άπιστους. 

Κατά την διδασκαλία αυτών των αγράμματων, γιά να κερδίσουν τον παράδεισο πρέπει να μας σφάξουν και να εφαρμόσουν τη σαρία, γιατί αλλιώς ο Μωάμεθ δεν τους δέχεται στον παράδεισο. Αυτό το ανέκδοτο το καταλαβαίνετε αγαπητοί μου; 

Πρέπει εμείς να δεχτούμε το Ισλάμ στην Ελλάδα; Μα το άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος λέει πως η επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Με κεφαλή της τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό !!!

Οι έλληνες, ήταν πάντα, και θα είναι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι !!!

Προσπαθούν λοιπόν, σκοπίμως, να διαλύσουν τον εθνικό κορμό και να επιβάλλουν την ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ. Πολύ μεγάλη κουβέντα. Η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, μέσω της κατασκευής τεμένους, είναι λοιπόν εθνικό ζήτημα. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, από τις αξίες μας, τις παραδόσεις μας, και κυρίως την ιστορία μας.

Οι έλληνες πάντα μάχονταν, και θα μάχονται ενάντια σε κάθε απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος. Έχουμε επίγνωση της ιστορίας μας, αγαπητοί μου. Και φυσικά έχουμε και ένα σύνταγμα το οποίο είναι υπέρ των ελλήνων, υπέρ των Ορθοδόξων, υπέρ της Εκκλησίας.

Και πρέπει να είμασται πατριώτες. Δεν ανεχόμασται αντιπατριωτικά υποκείμενα στη χώρα μας. Έχουμε επίγνωση του βάρους που σηκώνουμε. Είμασται απόγονοι μεγάλων αγιομαρτύρων, και εθνομαρτύρων. Αυτός ο χώρος, που τόσο αβίαστα τον παραδίδουν στους λαθρομετανάστες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!

Έχουν ανοίξει τα σύνορα και βάζουν μέσα εκατομύρια μουσουλμάνους. Αυτό είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ, και είναι μία ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Λες και ήταν δικό τους αμπέλι η Ελλάδα. Δεν είναι δικό τους αμπέλι, δεν το έβγαλαν από το σπίτι τους, ανήκει στον ένδοξο ελληνικό λαό. Έπρεπε να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν, τουλάχιστον, τους ψηφοφόρους τους, αν επιθυμούν να το χαρίσουν στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.

Έπρεπε να γνωρίζουν, αυτοί οι "κύριοι", ότι η γη στην οποία πατάμε, σπιθαμή προς σπιθαμή, είναι ποτισμένη με αίμα αγίων, με αίμα Ορθόδοξο, με αίμα Ελληνικό !!! Αλλά έχει διαβρωθεί τόσο πολύ, η εθνική και θρησκευτική τους συνείδηση, που δεν θέλουν πλέον να θυμούνται τους εθνομάρτυρες του 1821, που πήραν τα όπλα ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, και έπειτα υπέρ πατρίδος !!!

Πολλοί δε από αυτούς έχουν ψυχολογικά προβλήματα με το που ακούν μονάχα τη λέξη ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !!!

Αλλά όμως ο ελληνικός λαός τους εμπιστεύτηκε να είναι εκεί πέρα επάνω, και να κυβερνήσουν την Ελλάδα ως έλληνες, και ως πατριώτες. Άν είναι αυτοί, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !!! Δεν έχουν καμία θέση να είναι εκεί απάνω αυτοί οι κύριοι, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Φυσικά βλέπουμε ότι δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Άν ήμουν πολιτικό πρόσωπο, που ευτυχώς δεν είμαι και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια δαιμόνια, θα απαιτούσα την παραίτηση και των τριακοσίων !!! Διότι και οι τριακόσιοι έχουν προδόσει. Πως είναι δυνατόν αδελφοί μου, κάποιοι οι οποιοι το παίζουν πατριώτες, να ψηφίζεται η προδοσία της Ελλάδος και αυτοί να παραμένουν μέσα στη βουλή και να μην αποχωρούν ;;; Άρα λοιπόν συμετέχουν.

Πως είναι δυνατόν να έχουμε καταθέσει μία μήνυση, και να αναφέρονται στη μήνυση της Κρητικοπούλου τριακόσιοι άνθρωποι, και να μην έχει περάσει αυτή η μήνυση ούτε από εξεταστική επιτροπή; Να μην έχει το δικαίωμα να την πάρει στα χέρια του ένας εισαγγελέας; Και πού είναι αυτοί οι οποίοι το παίζουν αντιπολίτευση και αγωνίζονται γιά την πατρίδα; Εφ’ όσον δεν περνάει από εξεταστική, χρειαζόμασταν μόνο τριάντα βουλευτές να υπογράψουν αυτή τη μήνυση, ώστε να ακυρωθούν τα μνημόνια. Να πάνε φυλακή όσοι υπέγραψαν τα μνημόνια. Και δεν βρέθηκαν τριάντα Ορθόδοξοι, τριάντα πατριώτες βουλευτές μέσα στην βουλή των Ελλήνων. ΟΥΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑ !!!
Έχουνε εξαπατήσει τον ελληνικό λαό λοιπόν, ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, αλλά και αυτοί που ως αντιπολίτευση λένε ότι είναι πατριώτες, ενώ και αυτοί είναι μέσα στο κόλπο. Παίζουν τις κουμπάρες μεταξύ τους. Σας κοροιδεύουν αγαπητοί μου αδελφοί !!! 

Και φυσικά, μην φανταστείτε πως ψηφίζετε εσείς. ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ !!! ¨Οτι θέλουν οι αμερικάνοι και οι γερμανοί. Αυτοί σήμερα μας κυβερνάνε !!! Και θα πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει, πως δεν πρέπει να συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι, σε αυτό το θέατρο, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Έχουνε βγεί εκεί πέρα πάνω μασόνοι και κυβερνάνε την Ελλάδα. Ποιός από τους μασόνους εξομολογείται; Που εκκλησιάζονται; Ποιός είναι ο πνευματικός τους; Η στοά, ναι, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΟΥΝ !!!

Προσπαθήστε να μάθετε αν υπάρχει άνθρωπος, που να είναι έξω από τη στοά, και να μπορεί να μπεί μεταξύ των τριακοσίων !!! Και αυτοί δεν είναι Ορθόδοξοι, αδελφοί μου. Στη στοά δεν υπάρχει Ορθοδοξία. Υπάρχει ο Μπαφωμέτ, υπάρχει η διδασκαλία της Μπλαβάτσκυ !!! Υπάρχει αποκρυφισμός, Υπάρχει μαγεία !!! Υπάρχει ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ !!!

Γιά αυτό και δεν ψηφίστηκε μέχρι σήμερα ΟΥΤΕ ΕΝΑ νομοσχέδιο κατά του σατανισμού και κατά των μάγων !!! Διότι οι ίδιοι είναι μάγοι, και υπηρετούν τον σατανισμό !!! Υπηρετούν κατ’ ευθείαν τον Αντίχριστο, που θέλουν να μας τον φέρουν. Πρέπει να καταλάβουν όμως, ότι ο ελληνικός λαός θα πεί, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Είμασται Ορθόδοξοι, και οι Ορθόδοξοι έχουν μάθει να θυσιάζονται. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν ήρωες. Οι Τούρκοι δεν έχουν ήρωες. Οι μασόνοι δεν έχουν ήρωες. ¨Οποτε πολέμησαν οι Έλληνες, οι ήρωες ήταν Ορθόδοξοι, να το καταλάβουν  καλά. Άν αυτό δεν αρέσει στους άθεους, ας αλλάξουν κουστούμι. 

Αρκετά έκαναν στην Ελλάδα, βρε παιδί μου, αρκετή ζημιά έκαναν αυτοι οι άνθρωποι. Μας τα πήραν όλα. Την πίστη μας όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ !!! Θα αντιδράσουμε. Ως την τελευταία ρανίδα του αίματος μας. Τα μεγάλα αντιχριστιανικά σχέδια τους θα μας βρούν στις επάλξεις !!! ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!! άλλωστε δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε. 

Ο βρεγμένος, λέει ο λαός, τη βροχή δεν την φοβάται. Ο Έλληνας, μόλις νιώσει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια υποχωρήσεως, τότε γίνεται λιοντάρι και ορμάει εναντίον των διωκτών του, με απίστευτες δυνάμεις, και ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Γιατί αγωνίζεται υπέρ βωμών και αξιών. Αυτό να το καταλάβουν, εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε μεγάλες αξίες, αδελφοί μου. Πάνω από όλα έχουμε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ !!! η οποία προστατεύει την Ελλάδα.

Μας έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ !!!

Γιά αυτό λοιπόν πρέπει να είμασται ΟΛΟΙ ΕΔΩ, όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν σε αυτόν τον αγώνα. 

Η στεντορεία φωνή του Κυρίου μας φωνάζει συνεχώς "Θαρσήτω ο λαός του Θεού, Θαρσήτω. Εγώ Νενίκηκα τον κόσμο"
Σας λέμε λοιπόν, ως άλλοι Λεωνίδες σήμερα, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!! Είμασται έλληνες, και μένουμε στην οδό ελλήνων. Και πάνω απ’ όλα κοιμόμασται μέσα στην εκκλησία, και μας σκεπάζει ο Θεός. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Από εδώ και πέρα, αγαπητοί μου, διεκδικούμε την ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Και ΑΝΑΘΕΜΑ, γιά άλλη μιά φορά, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 

ΑΝΑΘΕΜΑ !!!

Πατέρας Ιωάννης,
Κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής,
Διοσκούρων 6, Μοναστηράκι,
Γιά την λιτανεία κατά του Ισλαμικού τεμένους,
που θα γίνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα.

Ο σύνδεσμός της ομιλίας στο διαδίκτυο είναι:

Λιτανεία κατά του ισλαμικού τεμένους – π Ιωάννης 5 10 2014
https://www.youtube.com/watch?v=ZzuUgd_PrHo&feature=youtu.be
Πατέρας Ιωάννης,

Κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής,

Διοσκούρων 6, Μοναστηράκι,

Γιά την λιτανεία κατά του Ισλαμικού τεμένους,
που θα γίνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στις 5 το απόγευμα
Η Ελληνική πολιτεία, αγαπητοί μου αδελφοί, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και την λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό. Προφανώς γιά να ασκείται κρατικός έλεγχος, υποτίθεται και όπως διατείνονται. ¨Ομως, στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση, εφ’ όσον γίνεται υπό την πίεση της Τουρκίας και των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, επαυξάνει σοβαρά τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας από το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Η ανεξέλεγκτη εισροή Αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας είναι παράνομος εποικισμός. Συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας, συντελούμενο, κατά κανόνα, υπό ανωμάλων συνθηκών πολέμου και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο. Η ανεξέλεγκτη αυτή εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας, είναι παράνομος εποικισμός, αγαπητοί μου, και πρέπει αυτό να το κατανοήσουμε.

«Αναπόφευκτα» τα σποραδικά κρούσματα Έμπολα στην Ευρώπη


«Αναπόφευκτα» τα σποραδικά κρούσματα Έμπολα στην Ευρώπη
Άσκηση για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος Έμπολα στη Γερμανία   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Γενεύη
Η Ευρώπη σχεδόν σίγουρα θα δει νέα κρούσματα Έμπολα το επόμενο διάστημα, αν και η εξάπλωση του ιού είναι απίθανο να λάβει διαστάσεις επιδημίας, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έπειτα από την περίπτωση της ισπανίδας νοσοκόμας που έγινε ο πρώτος άνθρωπος που προσβάλλεται από τον αιμορραγικό πυρετό εκτός της Αφρικής.

Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ – Εντοπίστηκε Τσετσένος με σχέσεις με τζιχαντιστές ανάμεσα σε λαθρομετανάστες


Image

Ένα... “μπουμπούκι” που αναζητείται από τις ρωσικές αρχές καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία πέντε αστυνομικών, ένας άνδρας που μετείχε σε ακραία τσετσένικη οργάνωση και τον τελευταίο καιρό είχε σχέσεις και δράση στο πλάι τζιχαντιστών στη Συρία εντοπίστηκε να επιχειρεί να μπει στη χώρα μας παράνομα, ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.

Το ΝΑΤΟ έχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Τουρκία


Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, İsmet Yılmaz, δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ έχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή του τουρκικού εδάφους από τη Συρία.
Ο Γιλμάζ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Τουρκία είχε ζητήσει από το ΝΑΤΟ να αναπτύξει σχέδια έκτακτης ανάγκης όταν ξεκίνησαν οι αναταραχές στη Συρία και ο Οργανισμός είχε απαντήσει ότι έχει ένα σχέδιο στο οποίο έχουν ληφθεί υπόψη όλες τις δυνατότητες.

«Οι Ελληνοκύπριοι αναστέλλουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες»


Ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι αναστέλλονται οι συνομιλίες για την επανένωση της διαιρεμένης νήσου, σε απάντηση των σχεδίων της Τουρκίας για αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ύδατα όπου η  κυπριακή κυβέρνηση έχει, ήδη,  παράσχει άδειες σε  εταιρείες για γεώτρηση, σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Βενιζέλος: Εκλογές το 2016 αλλά να είμαστε έτοιμοι και για το 2015


eyaggelos-benizelos-as-eimaste-etoimoi-gia-ekloges-to-2015
Σε εκδήλωση ενόψει του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως σημείωσε, «όλα κρίνονται στην πολιτική ουσία» ενώ επεσήμανε ότι «έχει μεγάλη σημασία να  να οργανώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας κατά τρόπο εφάμιλλο με το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από τώρα για το 2016, αλλά ας είμαστε έτοιμοι και για το 2015».

Τα ενεργειακά κοιτάσματα ανεβάζουν στο «κόκκινο» το γεωπολιτικό θερμόμετρο


ta-energeiaka-koitasmata-anebazoyn-sto-kokkino-to-gewpolitiko-thermometro
Γράφει ο Αλέξανδρος Δαλέκος - Οι εταίροι που συμμετέχουν στην κοινοπραξία Λεβιάθαν έχουν καταρτίσει πλέον το προσχέδιο για το πώς θα γίνουν οι εξαγωγές από το γιγαντιαίο ισραηλινό κοίτασμα φυσικού αερίου. Αυτές αναμένεται να ξεκινήσουν από το 2018 και μετά, πλημμυρίζοντας την αγορά με το 40% από τα συνολικά 21 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου

Ο Αχμέτ Νταβούντογλου θέλει το κεφάλι του Άσσαντ επί πινακίου για να μπει στην Συρία


Η Τουρκία είναι πρόθυμη να εισβάλλει στην Συρία αν οι άλλοι ( Δυτικοί) κάνουν το καθήκον τους. Μήπως ο τίτλος θα ήταν ολοκληρωμένος ως ¨ Αν οι άλλοι ¨τάξουν¨ στην Τουρκία, τότε η Τουρκία θα εισβάλλει στην Συρία.¨
Αυτά δήλωσε στο CNN σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο prime minister Αχμέτ Νταβούντογλου και στην Κριστιάν Αμανπούρ και ενημέρωσε τι στρατηγική στάση θα κρατήσει η Τουρκία στο θέμα της Συρίας.

Ελληνικό διάβημα προς την Άγκυρα για τις προκλήσεις στην Κύπρο


mitsialis
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Αναστάσιος Μητσιάλης, κάλεσε τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα, Kerim Uras, στο Υπουργείο Εξωτερικών, προς τον οποίον προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας για την έκδοση της παράνομης τουρκικής οδηγίας NAVTEX για διενέργεια ερευνών από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros σε περιοχές της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και για την ένταση που προκαλεί η Τουρκία με τις ενέργειές της στην περιοχή.

Αντιμνημονιακός βουλευτής αγκάλιαζε και φιλούσε τον Σαμαρά συγχαίροντάς τον ! (ΒΙΝΤΕΟ)


koyiz5-620x412Αυτά δεν γίνονται πουθενά.

Αντιμνημονιακός βουλευτής έτρεξε χθες το καφενείο της Βουλής να συγχαρεί τον Σαμαρά για το σύστημα Υγείας.


Ο ανεκδιήγητος βουλευτής που ζήτησε την ψήφο του Ελληνικού λαού με την υπόσχεση να σχίσει το μνημόνιο, έδινε συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό για το σύστημα Υγείας !

ΠΟΙΟ ;;;;

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ανοίγει νεο παράθυρο)

Τρεις Νεκροί Στρατιώτες στο Βόλο και ο Στρατηγός στο…TWITTER !
Αυγερινός Χατζηχρυσός
Τρεις Νεκροί Στρατιώτες στο Βόλο και ο Στρατηγός Κωσταράκος στο TWITTER ! Τα σχόλια δικά σας.
Αυτό είναι το tweet του  Στρατηγού Κωσταράκου.
 
kostarakos

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΦΛΟΙΣΒΟΣ PARK"

ΔΗΜΟΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
Επειδή είμαστε αποκλεισμένοι απ’ όλα τα μέσα ενημερώσεως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του δήμου μας με πλήρη κάλυψη του δημάρχου , η επιχείρηση << SEA PARK>> χρωστά 407000ευρώ και 
άλλα 114000ευρώ από τον ΜΑΡΤΙΟ μέχρι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ .

Έχει λήξει η σύμβαση με τον δήμο ,ποιούς εξυπηρετεί να παραμένει ο ίδιος επιχειρηματίας, και να μην γίνεται διαγωνισμός ?? εφ’ όσον είναι έκπτωτος ο φίλος του δημάρχου .
Ήρθαμε για να ξεβρομίσουμε το ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟΠροκαλούν τον ελληνικό λαό: Μεγαλύτερος ο μισθός του Κάρολου Παπούλια από του Ομπάμα!


papoulias
Τι και αν η οικονομική κρίση έχει γονατίσει τη χώρα μας και μαζί και όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους… Οι στερήσεις φαίνεται ότι δεν αγγίζουν τους «εκλεκτούς»… Κάποιοι, ακόμα και τώρα, εξακολουθούν να προκαλούν με τους παχυλούς μισθούς τους, την ώρα που ο κοσμάκης πεινάει…
Συγκεκριμένα, ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος ηγέτης του κόσμου φέρεται να είναι ο Έλληνας πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας με 461.600 δολάρια, λαμβάνοντας μεγαλύτερες απολαβές ακόμα και από την πιο ισχυρή φιγούρα του πλανήτη, αυτή του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα!!!

Οἱ σημερινοί «Ἐφιάλτες»! Τά Τζαμιά τῶν… “ἀτζαμήδων”!


Η τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας τώρα μέσω και του Αλ Τζαζίρα
Πολλές φορές στό παρελθόν ἔχω ἀναφερθεῖ στήν στάση τῶν πολιτικῶν ἀπέναντι στίς ἀποφάσεις τῆς δικαιοσύνης καί τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο τίς ἀγνοοῦν ὅταν δέν τούς ἐξυπηρετοῦν. Κομμάτι τῆς στρατηγικῆς τους εἶ­ναι νά τίς υἱοθετοῦν στήν περίπτωση πού εἶναι σύμφωνες μέ τά ἀντιλαϊκά ἤ ἀντεθνικά συμφέροντά τους πού, ὅμως, ἐξυπηρετοῦν τούς παγκόσμιους ἐργο­δό­τες τους. Μία τέτοια ἀπόφαση εἶναι ἡ ὑπ’ ἀριθμόν 2399/2014 τῆς ὁλο­μέ­λει­ας τοῦ ΣτΕ, ἡ ὁποία ἐνέκρινε ὡς νόμιμη τήν κρατική χρηματοδότηση ἀνέ­γερσης τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένους ἐπί τῆς Ἱερᾶς Ὁδοῦ, στήν περιοχή τοῦ Βοτανικοῦ τοῦ Δήμου Ἀθηναίων, σέ μιά ἔκταση πού ἀνῆκε στό Πολεμικό Ναυτικό μας!

«Κερκόπορτα» για τις ένοπλες δυνάμεις η απόρριψη της ελληνικής ιθαγένειας από το Σ.τ.Ε


unnamed (17)
Κερκόπορτα άνοιξε  για όλες τις Στρατιωτικές Σχολές, της χώρας, μετά την απόρριψη αίτησης του συνδέσμου αποστράτων αξιωματικών , εναντίον απόφασης της κυβέρνησης, που αφορούσε την  ελληνική ιθαγένεια ως προϋπόθεση εισαγωγής  .
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκρινε με την  υπ΄  αριθμ. 3317/2014 απόφαση της ότι το άρθρο 4 του Συντάγματος  «εγγυάται την ίση πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις δημόσιες λειτουργίες»  και δεν επιτρέπει διάκριση των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με την εθνική τους καταγωγή. Όπως υπογραμμίζουν οι δικαστές  οι νομοθετικές διατάξεις με τις οποίες θεσπίζεται «ως προσόν για την πρόσβαση στις δημόσιες λειτουργίες εκτός από την Ελληνική ιθαγένεια και η Ελληνική καταγωγή», είναι αντισυνταγματικές.

Αντίο «Γερμανική οικονομία» λέει ο Βράχος της Ακρόπολης.


Ο ΒΡΑΧΟΣ

Τι τους έπιασε και ασχολούνται με βράχους και τι βράχους!!!
Αφού τα «ξεσκόνισαν¨ όλα  στην Ελλάδα απεφάνθηκαν  ότι ο βράχος της Ακρόπολης είναι υπό κατάρρευση , λες  και είναι ο ¨ βράχος¨ της Ελληνικής οικονομίας.

«Αντίο Ακρόπολη» λένε οι Γερμανοί!

«Akropolis adieu?», είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής Frankfurter Rundschau με αφορμή τη μελέτη μηχανικών αναφορικά με το πρόβλημα της πτώσης βράχων στην Ακρόπολη.

Φούλ για ναυτικό επεισόδιο στην Κύπρο οι Τούρκοι


ΚΥΠΡΙΑΚΗ-ΑΟΖ
Οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX για έρευνες στην Κύπρο
Με ανησυχία παρακολουθεί η Άγκυρα τις εργασίες έρευνας της κυπριακής κυβέρνησης,  για την εξερεύνηση  υδρογονανθράκων εντός της κυπριακής ΑΟΖ, όπως ανέφερε από χθές το pentapostagma.gr  .
«Περιμένουμε από την κυπριακή  πλευρά να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν να είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης των κοιτασμάτων του Νησιού, να τερματίσει τις μονομερείς δραστηριότητες έρευνας και να υιοθετήσει την αντίληψη δημιουργίας ενός νέου συνεταιρισμού», ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, προκαλώντας ως συνήθως για λάβει  μεγάλο μερίδιο στην έρευνα υδρογονανθράκων  στην Κύπρο.

Γνωρίζετε ότι 50 χιλιάδες έλληνες βλέπουν μία «μαύρη τρύπα» στο κέντρο της όρασής τους;(BINTEO)


phpThumb_generated_thumbnailjpg
Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, όμως, μία οφθαλμική πάθηση – όχι σπάνια – υποχρεώνει περισσότερους από 50 χιλιάδες ασθενείς στη χώρα μας και 245 εκατομμύρια παγκοσμίως, να υφίστανται στο κέντρο του οπτικού τους πεδίου, την παρουσία μίας ενοχλητικής μαύρης τρύπας, που τους καθιστά αδύναμους να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες.
Πρόκειται για τις παθήσεις της ωχράς κηλίδας, οι οποίες – αν δεν διαγνωστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα – μπορεί να οδηγήσουν τους ασθενείς που πάσχουν, ακόμη και σε καθολική τύφλωση.

Η συμμαχία των Η.Π.Α με την ISIS σε έξι φωτογραφίες-ντοκουμέντο


συμμαχία-ηπα-isis
Οι έξι-φωτογραφίες ντοκουμέντο που ακολουθούν καταδεικνύουν ότι ένας από τους υποστηριζόμενους από τις Η.Π.Α «μετριοπαθής ηγέτης της συριακής αντίστασης”, ο Abdel Jabbar al-Okaidi, έχει  συμμαχήσει δίχως αμφιβολία με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ο τρίτος ναός του Σολομώντα μπορεί να προκαλέσει ιερό πόλεμο


dome-of-the-rock-630x400
Μια θρησκευτική ομάδα, με έδρα την Ιερουσαλήμ, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να ξαναχτιστεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα. Στη συγκεκριμένη, όμως, θέση βρίσκεται ένα μουσουλμανικό τέμενος. Πολλές εκστρατείες διαδικτυακής χρηματοδότησης διατείνονται ότι θα αλλάξουν τον κόσμο, λίγες όμως μπορούν να το κάνουν όπως αυτή. Ονομάζεται «Κτίστε τον Τρίτο Ναό» και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει περισσότερα από 100.000 δολλάρια στο Indiegogo, γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακής χρηματοδότησης.
Ο σκοπός της εκστρατείας είναι να σχεδιαστεί και να ανεγερθεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα, που θα λειτουργεί με ιερείς, θυσίες ζώων και θρησκευτικές τελετές.

ΑΥΤΑ είναι τα 3 ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΡΙΝ τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ !!! (βίντεο)

vasileia-antix


ΟΜΙΛΙΑ Π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΒΑΓΙΑΝΑΚΗ προς τα πνευματικά του παιδιά στις 27 Μαρτίου 2014 «ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ».
…Για δεύτερη φορά, αγαπημένα μου πνευματικά παιδιά και φίλοι, επανέρχομαι για να επαναλάβω ακόμα πιο ικετευτικά να φτιάξετε και να μεγαλώσετε την αλυσίδα προσευχής σας για την Ελλάδα μας και τον κόσμο. Απευθύνομαι σε σας που μπορείτε να αφουγκραστείτε τα πονηρά σχέδια του σατανά, που μέσα από την ελεγχόμενη απ” αυτόν πενταρχία του σκότους ετοιμάζουν τον όλεθρο της ανθρωπότητας για την έλευση του αγαπημένου τους σατανικού Μεσσία.
Ζητώ τη συμμετοχή όλων σας σε έντονη καρδιακή προσευχή, σαν τη μόνη αποδεδειγμένη λύση από τον Ουρανό, για την αποδυνάμωση ή και ακόμα την ματαίωση πολλών δυνατοτήτων και ενεργειών των προδρομικών εωσφορικών αποφάσεων για τον γήινο παγκόσμιο όλεθρο.
Όλος ο κόσμος πριν έρθει η στιγμή να δει το «βδέλυγμα της ερημώσεως» θα περάσει από τρεις διαδοχικές φάσεις με συντελεστές τα τελευταία τρία μεγάλα βασίλεια του κόσμου. Βασίλεια με σύντομες βασιλείες αλλά μοναδικές σε καταστροφική δύναμη και επιβολή.
Τα τρία αυτά βασίλεια θα είναι:
1) Το βασίλειο της Αρκούδας
2) Το βασίλειο του Δράκου και
3) Το βασίλειο του Φιδιού.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΝΤΑΛΙΚΑ “ΧΑΡΟΣ” ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ- ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 5 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ: ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

egnatia1

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Ρουμάνος οδηγός την ώρα που 0 αριθμός των νεκρών από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα έχει αυξηθεί σε πέντε από… την μεγάλη καραμπόλα στην Εγνατία στην Βέροια με νεκρούς στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Μετά τη διακομιδή του στο ΑΧΕΠΑ, ο 60χρονος άντρας τελικά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ – ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ – ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

loverdos-andreas

Έρανος ΤΩΡΑ για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος σύμφωνα με τις απίστευτες καταγγελίες που έκαναν πολίτες του Δήμου Κηφισιάς-Ερυθραίας, στο makeleio.gr «δεν έχει χρήματα ο άμοιρος για να πληρώνει το ρεύμα για το φυλάκιο της φρουράς του, με αποτέλεσμα να το κλέβει από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας, Στέλιος Καλαϊτζής».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...