Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝΑΘΗΝΑ 10-10-2014.

Η ζωή των Ελλήνων είναι ένας διαρκής αγώνας για την πτώση των τυράννων. Ένας πόλεμος διαρκείας τού πολιτισμού ενάντια στην βαρβαρότητα και τής πίστης ενάντια στην απιστία. Σκοπός των Ελλήνων είναι η ελευθερία και η κυριαρχία επάνω στις υπάρξεις μας και η επιβολή τού δικαίου και τής δημιουργικότητας. Όταν η σήψη και η κατοχή πιάνουν τόπο στην Αρχή τής Φυλής, τότε ο αγώνας μεταφέρεται στο εσωτερικό μέτωπο.

Ελληνική Φυλή, ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο χειρότερος εαυτός σου, είχε πει ο τραγικός Εθνομάρτυρας Περικλής Γιαννόπουλος. Είχε μάλιστα ονοματίσει τούς συγχρόνους του ως τούς χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών, προ τής αυτοκτονίας του. Φανταστείτε τι θα έλεγε αν ζούσε σήμερα. Και ποια θα ήταν η σημερινή συμπεριφορά του. Το πιο πιθανό θα ήταν να αναζητήσει την εξόντωση των τυράννων, να επιτύχει την τυραννοκτονία.

Στην Ελλάδα των ψευτορωμιών όσοι μιλούν για Πατρίδα και Τιμή θεωρούνται ως απειλή για το πολίτευμα. Κι όταν λένε πολίτευμα, εννοούν την κατοχική καθεστηκυία τάξη που υπακούει στις εντολές των «συμμάχων» εκείνων που γυρεύουν να στήσουν τα άθλια σκήπτρα τους επάνω στα αποκαΐδια και τον αποστεωμένο ελληνισμό μας. Επάνω στην αρπαγή σπιτιών και γης και επάνω στους λαθρεποικισμούς και επάνω στους συναγελασμούς με λόγχες γειτονικές και τόκους «εταιρικούς».

Αυτό είναι το κατάντημά σου ω πανώρια Ελλάς. Να θεωρείς φίλους τούς ληστές τής οικουμένης και να διοικείσαι από συμμορίτες που λυμαίνονται την βούληση τού λαού σου. «Δημοκράτες» που καταργούν τον δήμο, την λαϊκή κυριαρχία και επιθυμία. Διπρόσωποι συνεργάτες τού εμποράκου των εθνών που βγάζουν άλλη λαλιά μπρος στους ραγιάδες κι άλλη μπρος στα αφεντικά τους. Τύραννοι και βάρβαροι, ένα πράμα και αδιαίρετο είναι. Και η ύπαρξή τους ανάμεσά μας ένας δούρειος ίππος που θέλει κάψιμο.

Πιάσανε όλους τούς διαδρόμους στα διευθυντήρια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης οι μαρξιστές οι σαλονάτοι. Εγκατέλειψαν τις μουρμούρες στο προσκήνιο. Τις ανέχονται, αφού όλες οι οικογένειες έχουν τούς άτακτους. Όμως μπροστά στο τραπέζι και τον εξουσιαστικό μεζέ τις ξεχνάνε τις γκρίνιες και μοιράζουν το φιλέτο αγόγγυστα. Την λαιμαριά λοιπόν τού νεοταξίτη χασάπη θα την πάρουν από τα τωρινά ενεργούμενα και θα την αναλάβουν όλοι μαζί οι αντισυνταγματικοί. Με αναρχοκομμουνιστική καθοδήγηση.

Πάνε οριστικά περίπατο τα σχισίματα των μνημονίων. Νέες κουβέντες, αφού στην θέση τής Ελλάδος πρέπει να πάρει το τελειωτικό του σχήμα ο πολυφυλετικός πολτός με τις υπάρξεις που κινούνται στα θελήματα τού Εμποράκου των Εθνών. Διαταγές και χρήμα στην διάθεση εκείνων που θα οδηγήσουν το Έθνος μας στο μεγάλο σφαγείο. Και τα μηνύματα των λαθροκινούμενων τζιχαντιστών σκαλίζονται σε κοινή θέα των Ελλήνων ανά τας οδούς, γυρεύοντας την κατάλληλη στιγμή για την «επαναστατική» γενοκτονία.

Απολύσεις, ασφαλιστικά πετσοκόμματα, νέες περικοπές, βάθεμα φόρων στα ιδιαίτερα δωμάτια, ανάμεσα σε τοκογλύφους και κατοχικούς. «Ευπαθείς» κινητικότητες, αντιρατσιστικές και θρησκευτικές μεταλλάξεις από την άλλη πλευρά παίρνουν δικαιώματα και νόμιμες παρουσίες. Θρησκευτικά μορφώματα των μισελλήνων που γυρνούν με ανθρωπιστικό προσωπείο. Και στην άκρη η Τουρκία που λικνίζεται στο πλευρό τού σιωνιστικού νεοταξισμού, να περιμένει το νεύμα να εισβάλλει.

Καιρός να αναχωρήσει η σαπίλα. Να χαθεί σε ανήλιαγους τόπους. Να βγάλουμε από πάνω μας το χρέος προς την Ράτσα των Ελλήνων. Να νοιώσουμε μέσα μας ολάκερο τον Ελληνισμό μας και όλες τις εποχές να πάλλονται σε μια στιγμή μονάχα. Να κουνήσουμε το έως χθες ακίνητο Σώμα τής Φυλής. Έλληνες κατά τυράννων και βαρβάρων, Έλληνες κατά μισελλήνων.

Ανοίγουμε μάτια και ξυπνούμε συνειδήσεις. Ηχούμε ωσάν ξυπνητήρια την αλήθεια σε κείνους που νομίζουν πως δεν υπάρχει λύση. Σαλπίζουμε το μήνυμα τού σηκωμού για τον καθαρισμό τής Ιερής Ελλάδος από την βρωμιά τής συναλλαγής. Πιάνουμε τα στενά τής Πατρίδος μας και σκορπούμε τούς εισβολείς ανατολής και δύσης. Είναι ώρα για επανάσταση. Κατόπιν για δουλειά. Κι ύστερα για πόλεμο. Για αληθινή Ανάπτυξη και για Νίκη τού Κραταιού Ελληνισμού.

Απολύστε τούς σαπιορήτορες. Λόγος και διδαχή, εξουσία και ρητορεία, όλα στην διάθεση τής Ορθοδοξίας, τής Ελλάδος, τού Λαϊκού Εθνικισμού. Τα λόγια έναυσμα για έργα και πάλεμα. Τα έργα οδός για προκοπή και Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Το πάλεμα για να ενώσουμε την Ρωμαλέα Φυλή μας και να σταθούμε σε Μεγάλη Ελλάδα, Κύρηδες τής Οικουμένης. Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή, Αριστείς και Δίκαιοι στης κοινωνίας την στράτα. Μήτε φωνή μήτε ακρόαση στα μιάσματα που κυνηγούν Έλληνες και λιγουρεύονται Ελλάδα.

Δεν ψάχνουμε για αφεντικά εναλλακτικά. Δεν γυρεύουμε σκλαβοπάζαρο νέο. Να γίνουμε εμείς αφεντικά. Να φορέσουμε τις αλυσίδες στους τυράννους. Όπου υπάρχουν Αληθινοί Έλληνες, εκεί οι βάρβαροι γίνονται άσφαλτος για να διαβεί η Φυσική Ελλάδα. Η Ελλάς είναι Εργαστήριο και Κάστρο μονάχα για Έλληνες. Και οι διεθνείς παρέες μας σχηματίζουν το Σημείο τού Σταυρού και αναγνωρίζουν στην Ελλάδα σύμμαχο μα και προτεραιότητα. Πρώτα ίσταται η Ελληνίδα Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί η Μόσχα.

Φίλοι μου είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την προσφορά τής Φυλής μου σε μια οικουμένη ελληνοκρατούμενη. Αδέρφια μου είναι εκείνοι που συνεχίζουν την σκυτάλη από εκεί που μάς την παρέδωσαν Τρανοί Πρόγονοι. Έλληνες είναι εκείνοι που εναλλάσσουν με μεγάλη ευκολία το εργαλείο με το ξίφος. Τα υπάρχοντά μας μονάχα στα ελληνόπουλα. Εντολή και Ευχή μία. Με τον Θεό μπροστάρη, να μάς ξεπεράσουν σε επιδόσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο Μάθιου Νίμιτς θα προτείνει νέα εκδοχή στο όνομα των Σκοπίων


Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για την επίλυση της διαφωνίας μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας, Μάθιου Νίμιτς,  θα παρουσιάσει μια νέα πρόταση για μια πιθανή λύση στο ζήτημα της ονομασίας, αυτό αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στα Σκόπια, επικαλούμενα αναφορά της ελληνικής εφημερίδας ‘Ελευθεροτυπία’, η οποία δηλώνει ότι οι πληροφορίες της βασίζονται σε ‘αξιόπιστες πηγές’ των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.
Αυτό που θα φέρει ο Νίμιτς, ίσως πριν από τέλος του Οκτωβρίου, θα είναι ένα πακέτο προτάσεων που θα περιλαμβάνει μια νέα εκδοχή του ονόματος, και πολλά άλλα θέμα που αναφέρονται στον αλυτρωτισμό, στη γλώσσα κλπ, όπως σημειώνεται.
Αν οι πληροφορίες είναι σωστές από τον ΟΗΕ, σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα, ο Σαμαράς πολύ σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ονομασίας της FYROM, ένα θέμα το οποίο θα έχει, προφανώς, αντίκτυπο στις εξελίξεις στην εσωτερική πολιτική,  η οποία σε αυτό το στάδιο μονοπωλείται από τα προβλήματα που σχετίζονται με την οικονομία και το κυνήγι των ψήφων των εκλογέων, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στα σλαβικά και αλβανικά δημοσιεύματα των Σκοπίων.
--
               
Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία των τριών οπλιτών


se-ligh-wra-h-khdeia-twn-triwn-oplitwn-me-stratiwtikes-times
Με τη γαλανόλευκη σημαία να σκεπάζει τις σορούς των τριών οπλιτών θα κηδευτούν σε λίγη ώρα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους τα τρία παλικάρια με στρατιωτικές τιμές. Στα θύματα του δυστυχήματος θα απονεμηθεί το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Παρών και στις τρεις νεκρώσιμες τελετές θα είναι εκπρόσωποι της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου.

Η σορός του Δεκανέα Φώτιου Ανδρικόπουλου μεταφέρθηκε από την Λάρισα στο αεροδρόμιο του Αράξου με C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας και έπειτα οδικώς στα Πετρωτά Αχαΐας, όπου στις 16:30 έχει προγραμματιστεί η οικογένειά , οι συγγενείς και οι φίλοι του να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Βόλο θα τελεσθεί στις 16.00 η νεκρώσιμη ακολουθία για τους δύο Επαγγελματίες Οπλίτες Αναστάσιο Μεζάλα και Γεώργιο Ορφανίδη. Ήδη έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στα Πετρωτά Αχαΐας, αλλά και στο Βόλο για να ευχηθούν καλό ταξίδι στα τρία παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα.

Reuters: Λίγο χρόνο αγοράζει ο Σαμαράς


σαμαρας παπουλιαςΤα φώτα του στην ελληνική βουλή ρίχνει το πρακτορείο Reuters από τη στιγμή που την Τετάρτη ξεκινάει η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Σαμαρά.
Το πρακτορείο αναφέρει πως αργά το βράδυ της Παρασκευής, η παρούσα κυβέρνηση αναμένεται να λάβει την απαιτούμενη πλειοψηφία, έτσι ώστε να συνεχίσει. Σημειώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς οδηγήθηκε στην απόφαση για την ψήφο εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να εξαφανίσει την… κερδοσκοπία που είχε αναπτυχθεί με τις φήμες για πρόωρες εκλογές λόγω της πιθανούς μη εκλογής ΠτΔ από την παρούσα βουλή.
Το Reuters αναφέρει πως η πλειοψηφία των 154 βουλευτών (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) θα δώσει τη δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά να «αγοράσει» χρόνο μέχρι την προεδρική εκλογή του Φεβρουαρίου. Μάλιστα σημειώνει πως θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης δίχως κόπο.
Επιπλέον η κυβέρνηση επιθυμεί να παρουσιάσει ένα συνεκτικό μέτωπο προς τους δανειστές, τη στιγμή που προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί τους την πιθανότητα να εξέλθει η χώρα νωρίτερα από τη δανειακή σύμβαση και παράλληλα να δελεάσει κάποιους ανεξάρτητους βουλευτές ενόψει την εκλογή του ΠτΔ.
Όπως σημειώνεται στο άρθρο, όλα αυτά δεν μπορούν να καθησυχάσουν τους επενδυτές που βλέπουν με τρόμο την προοπτική μιας παρατεταμένης περιόδου πολιτικής παράλυσης στην Ελλάδα, η οποία θα οδηγούσε εξ ανάγκης σε πρόωρες εκλογές, ειδικά αν δεν εκλεγεί νέος ΠτΔ.

olympia

Τουρκικό θράσος > Και προκαλούν και μας κάνουν διάβημα!


ερντογαν2
Διάβημα προς την ελληνική κυβέρνηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό έκανε η τουρκική πολιτική ηγεσία, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην αντίστοιχη κίνηση της Αθήνας, μόλις χθες. Ο Έλληνας πρέσβης στην τουρκική πρωτεύουσα, Κυριάκος Λουκάκης, κλήθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τόσο τη διακοπή των συνομιλίών για το Κυπριακό, λόγω της αποχώρησης του Κύπριου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, από τις συνομιλίες με τον Ντερβίς Έρογλου, όσο και τις διαμαρτυρίες της Λευκωσίας για τις παρενοχλήσεις από τουρκικά πλοία εντός των ορίων της κυπριακής ΑΟΖ, όπυ διεξάγονται έρευνες για υδρογονάνθρακες.
Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη, κατόπιν οδηγιών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης κ. Αναστάσιος Μητσιάλης, κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, κ. Kerim Uras, στο υπουργείο Εξωτερικών, και προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας για την έκδοση της παράνομης τουρκικής οδηγίας NAVTEX για διενέργεια ερευνών από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros σε περιοχές της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και για την ένταση που προκαλεί η Τουρκία με τις ενέργειές της στην περιοχή.

olympia

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΦΩΤΙΑ» – Θέλουν να ξεβγάλουν τον Ειρηναίο – Γνωρίζει την αλήθεια για το ξεπούλημα του Πατριαρχείου


Θέλουν να ξεβγάλουν τον Ειρηναίο εδώ και τώρα. Μυστικές υπηρεσίες και αγιοταφίτες δουλεύουν για ένα έγκλημα που θα στοιχίσει στην ορθοδοξία. Η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο της ενοχής. Κάνουν τα πάντα να μην βγει ζωντανός ο Ειρηναίος από το κελί του. Ποιοι φοβούνται τις αποδείξεις που έχει για την μεγάλη αλήθεια του ξεπουλήματος του Πατριαρχείου.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ"...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ;;;
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος 

sibilla-gr-sibilla

Γκιουλέν: Θα διαλυθεί η Τουρκία αν τη μπλέξετε σε πόλεμο


Προειδοποίηση απεύθυνε προς τον τουρκικό λαό και την κυβέρνηση ο αυτοεξόριστος τις ΗΠΑ ιμάμης, Φετουλάχ Γκιουλέν, σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει τυχόν πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας, στο Ιράκ ή τη Συρία. Οι τουρκικές αρχές πρέπει να αποφύγουν κάθε εμπλοκή που θα οδηγήσει τον τουρκικό λαό να βιώσει ξανά τη θλίψη που βίωσε μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πανικός στη Βουλή με την “ανώνυμη” καταγγελία Δραγασάκη


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε από το βήμα της Βουλής σε μια καταγγελία – βόμβα, χωρίς ομως να δώσει ονόματα. Όπως είπε, μπορεί ένας επιχειρηματίας, ένας καναλάρχης ή ενας μικρότερος καναλάρχης, ή ενας εφοπλιστής ή καποιος φίλος του πρωθυπουργού να πάρει τηλέφωνο και να σβηστεί ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Στην Ισπανία το πρώτο κρούσμα Έμπολα στην Ευρώπη!


Στην Ισπανία το πρώτο κρούσμα Έμπολα στην Ευρώπη!

Από τον ιό Έμπολα φαίνεται πως προσβλήθηκε μία Ισπανίδα νοσοκόμα, αποτελώντας το πρώτο κρούσμα στην Ευρώπη, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας.
 
Σύμφωνα με την Ελ Παΐς, η νοσοκόμα, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής Αλκορκόν στη Μαδρίτη, μετείχε στην ιατρική ομάδα του νοσοκομείου Λας Πας - Κάρολος Γ' της Μαδρίτης, στο οποίο νοσηλευόταν ο 69χρονος γιατρός και ιερέας Μανουέλ Γκαρθία Βιέχο.

Ραχήλ Μακρή: «Καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί»


raxhl-makrh-kalo-taksidi-pros-to-megalo-mantriΓια τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μίλησε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η οργή του πατέρα: Θα πληρώσουν οι δολοφόνοι σου


pateramez2_473_355
Ο πόνος αβάσταχτος, η οργή περισσεύει, λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν, τα δάκρυα μόνο που κυλάνε στο αυλακωμένο από τον πόνο πρόσωπο του πατέρα του Λοχία Αναστάσιου Μεζάλα ισως μαρτυρούν τα συναισθήματα….ίσως…γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρφί στην καρδιά για έναν γονιό από το να θάβει το παιδί του.

Συνελήφθη ο πρώτος τζιχαντιστής που προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης στις Οινούσες.

Είναι πλέον επίσημο.
Τώρα το θέμα που εξετάζουν οι αρχές είναι αν ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και να ενεργοποιήσει δίκτυα τζιχαντιστών στην χώρα μας και να προκαλέσει τρομοκρατικό χτύπημα ή αν ήθελε να περάσει από την χώρα μας με τελικό προορισμό κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο στις Οινούσσες προσπαθώντας να περάσει μαζί με άλλους 46 μετανάστες από την Συρία.

Καλημέρα Φαληριώτες......Καλημέρα Αδέλφια...!!!


Μακριά από αυλικούς.....δουλικούς....και δήθεν.
Δήθεν....δήθεν τίμιοι...δήθεν ηθικοί...δήθεν αγωνιστές...δήθεν πατριώτες...δήθεν Έλληνες....δήθεν Άνθρωποι...!!!!

ΟΙ συντρόφισσες,δεν φιλούσαν τον σταυρό αλλά… τον ιερέα


Εντάξει, αυτή τη φορά δεν φίλησαν…. τον σταυρό, αλλά… αντάλλαξαν ασπασμούς με… τους ιερείς και είχαν μαζί τους… θερμές κουβεντούλες! Οι οποίες συνεχίστηκαν… και στο γραφείο τους! Το επόμενο βήμα είναι… η εξομολόγηση και… η μετάνοια τους!Ας απολαύσουμε την καταστροφή μας μέσα στο ευρώ.


180413084027_7472
Κάπου διαβάσαμε ένα ωραίο παράδειγμα για το τι αγοράζαμε το 1999 (πριν το ευρώ) με 1.000 δραχμές και πόσο πληρώνουμε σήμερα για τα ίδια προϊόντα, σε σύγκριση με τους βασικούς μισθούς τότε και τώρα.
Τι αγοράζαμε το 1999;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές. Τυρόπιτα: 100 δραχμές. Καφές φραπόγαλο:
500 δραχμές. Σύνολο 1.000 δραχμές, με βασικό μισθό 170.000 δραχμές.
Τι αγοράζουμε το 2014;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 4,70 ευρώ. Τυρόπιτα 1,5 ευρώ. Καφές φραπόγαλο: 3 ευρώ. Σύνολο 9,2 ευρώ, δηλαδή 3.135 δραχμές με βασικό μισθό 480 ευρώ, δηλαδή 163.000 δραχμές.
15 χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε, ενώ ο βασικός μισθός μειώθηκε. Η χώρα χρεοκόπησε, έχει ένα χρέος που δεν βγαίνει και μεγάλο μέρος του πληθυσμού απειλείται να χάσει τις περιουσίες του, ενώ πολλοί έχουν ήδη αυτοκτονήσει ή έχουν φύγει για το εξωτερικό.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ.
Τα μάτια μας 14 μην το χάσουμε. Ε;;;
ΥΓ. Ξιπασμένοι ευρωχωριάτες γίναμε. Μένουμε στο ευρώ για χάριν της φαντασίας μας, της μεγαλομανίας μας, των φόβων μας και των συμφερόντων που μας εκμεταλλεύονται.
Ας απολαύσουμε τουλάχιστον την καταστροφή ενός ιστορικού έθνους. Δεν είναι λίγο πράγμα κι αυτό!!!
 

Ξεκινά σήμερα το νέο σύστημα για τις ταυτότητες. Όλα πάνε πολύ γρήγορα…


ksekina-shmera-to-neo-systima-gia-tis-tautotites
Ξεκινά σήμερα το νέο σύστημα για τις ταυτότητες Ξεκινά από σήμερα η εφαρμογή του νέου συστήματος, βάσει του οποίου η αστυνομική ταυτότητα θα εκδίδεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του Πολίτη, πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη «government to government» (διασύνδεση δημοσίων υπηρεσιών) Υπηρεσία που υλοποιούν σε συνεργασία το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Θρήνος στο Βόλο: Δύο λοχίες 33, 34 ετών και ένας 19χρονος δεκανέας τα θύματα από την έκρηξη όλμου


voli_olmon
Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έπειτα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης σε πεδίο βολής στον Βόλο και κόστισε τη ζωή σε δύο ΕΠΟΠ και έναν οπλίτη θητείας, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος είναι ένας υπολοχαγός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ τα τρία θύματα είναι 33, 34 και 19 ετών αντίστοιχα, με τους ΕΠΟΠ να έχουν το βαθμό του λοχία και ο οπλίτης του δεκανέα.

Το αθεϊστικό κράτος και η δική μας χλιαρότητα.

«Πολλοί ξεκινούν από λανθασμένη βάση: Πως συμβαίνουν αυτά, αφού ζούμε σ’ ένα χριστιανικό κράτος; Ενώ πρέπει να θεωρούμε ότι εμείς οι σημερινοί χριστιανοί ζούμε σ’ ένα κράτος ειδωλολατρικό, αθεϊστικό, μασσωνικό κ.λπ. και να είμαστε ευχαριστημένοι που ακόμη δεν μας έχουν πετροβολήσει και δεν μας έχουν σταυρώσει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!» Γέρων Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος (+1989)

Εκλογές θα γίνουν.. όταν ο Σαμαράς υπογράψει και τον τελευταίο φάκελο ξεπουλήματος…


sale-620x412
Επειδή διάφορα σενάρια γράφονται και ακούγονται περί εκλογών πρόωρων… διάφορες ημερομηνίες πέφτουν στο τραπέζι και διάφορα σενάρια από τον Μπουτάρη μέχρι τον Τζιτζικώστα που ονειρεύονται και προτείνουν κυβερνήσεις εθνικής ενότητας χωρίς Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο, προφανώς με κάποιον νέου τύπου Παπαδήμο, εκλογή ΠτΔ χωρί εκλογές κλπ…
Όλα αυτά τα σενάρια εκτός από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας έχουν κάποια βάση μέχρι ένα σημείο…
Η άποψή μας την οποία έχουμε ξαναγράψει βασίζεται στην λογική της τρόικας και των δανειστών τοκογλύφων με τα συμφέροντα που είναι από πίσω και κινούν τα νήματα..

Ο δήμος Ζακύνθου τοποθέτησε προτομή του Κομφούκιου σε πλατεία! – Σφοδρή αντίδραση του Μητροπολίτη


komfoukios
Με οργή αντέδρασε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος (πρώην Ζακύνθου) στην τοποθέτηση αγάλματος του Κομφούκιου στην πλατεία Αγίου Λουκά της πόλης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante.gr, αμέσως μετά τη λειτουργία του Αγίου Διονυσίου και ενώ οι επίσημοι έπιναν τον καφέ τους, ο Χρυσόστομος εξέφρασε με έντονο τρόπο τη διαφωνία του στην τοποθέτηση του αγάλματος. Φαίνεται μάλιστα πως χρησιμοποίησε «βαριές κουβέντες», καθώς όπως λένε οι αυτήκοες μάρτυρες φέρεται να είπε στον δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά:

Βρήκαν τη νεκρική μάσκα του Φιλίππου Β’! – Tοποθετήθηκε στο πρόσωπό του πριν την καύση


filipos b
Θραύσματα από τη μάσκα που φορούσε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Φίλιππος Β΄ ως αρχιερέας των ορφικών μυστηρίων εντοπίστηκαν στον τάφο ΙΙ στις Αιγές (Βεργίνα). Ίχνη χουντίτη και πορφύρας στα 350 οστά και θραύσματα οστών στις δύο χρυσές λάρνακες, επιβεβαιώνουν τη θεωρία ότι ο νεκρός έφερε στο πρόσωπο μια επιμελημένη κατασκευή, την οποία φορούσε εν ζωή και ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του, την έβαλαν στο πρόσωπό του πριν από την καύση.

Κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία, χωρίς καν να βελτιώσουν το δημόσιο χρέος.

541208_432045473489245_100000513877289_1589661_839817714_n
Η σκληρή και επίμονη ΛΙΤΟΤΗΤΑ όχι μόνο δεν βελτίωσε το δημόσιο χρέος, αλλά επιβράδυνε την ανάπτυξη και προλείανε το έδαφος για την εμφάνιση αποπληθωριστικών τάσεων, σημειώνει έκθεση το ευρωπαϊκό think tank “Bruegel”. Στην έκθεση τονίζεται πως η άμετρη λιτότητα δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο που σπάει δύσκολα, καθώς η λιτότητα και ο… αποπληθωρισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Όπως διαπιστώνει το Bruegel, η λιτότητα οδήγησε σε επιβράδυνση της ανάπτυξης και κατά συνέπεια σε αύξηση του δημοσίου χρέους όλων των χωρών της Ευρωζώνης , επομένως η αναλογία χρέους-ΑΕΠ αυξήθηκε αντί να συρρικνωθεί. Ως λύση για τις χώρες που πλήττονται από την κρίση, το Bruegel προτείνει τη λήψη στοχευμένων μέτρων.

Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο. Τα γράφαμε από το 2010, όταν πρώτοι “διαβάσαμε” το προσχέδιο του μνημονίου. Οποιοσδήποτε είχε ασχοληθεί με την πραγματική οικονομία, μπορούσε εύκολα να το προβλέψει. Όμως στο οικονομικό επιτελείο από το 2010 και μετά, φιγουράρουν οι σπουδαστές του διεφθαρμένου ΙΕΚ Σημίτη. Το μόνο που γνώριζαν είναι πως να εκποιούν την δημόσια περιουσία προς όφελος της Γερμανίας. Προφανώς με το αζημίωτο.

ΠΗΓΗ

Ο δοσίλογος ζιγκολό, Κώστας Πετρουτσόπουλος. Παντρεύτηκε την Ντιριντάουα, ξεγέλασε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και οδήγησε πολλούς αγωνιστές και Άγγλους στο απόσπασμα


katoxi

Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που την περίοδο της κατοχής που έζησαν πλουσιοπάροχα και με προνόμια. Άνθρωποι που πρόδωσαν την πατρίδα τους και πήραν γενναία ανταλλάγματα από τους κατακτητές Ο Κώστας Πετρουτσόπουλος ήταν ένας από αυτούς…
Ο ζιγκολό που έγινε προδότης Ο Κώστας Πετρουτσόπουλος έμενε στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής. Ήταν γνωστός ζιγκολό και είχε τη φήμη ενός ατόμου αναμεμιγμένου σε πολλές σκοτεινές υποθέσεις και απατεωνιές.
Όταν οι Ιταλοί εισήλθαν στην πρωτεύουσα, αμέσως θέλησαν να διευρύνουν το δίκτυο των πρακτόρων τους. Πλησίασαν τον Πετρουτσόπουλο, δελεάζοντας τον με μια γενναία χρηματική προσφορά.

Αμερικάνικο περιοδικό: Λαϊκίστικα κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή…

Greek-elexion-newspapers-media

Με θέμα τη «λαϊκίστικη απειλή για τη Φιλελεύθερη Δημοκρατία», το αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs… φιλοξενεί εκτενέστατο ρεπορτάζ-ανάλυση, καταγράφοντας την έξαρση του λαϊκισμού και του εθνικισμού στην Ευρώπη και στην Αμερική, με αναφορές στην Ελλάδα, τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έμφαση και στις «θεωρίες» των «αριστερών λαϊκιστών».

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, “ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ, “ΕΞΑΓΟΡΕΣ” ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ. ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ’ΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ…

venizelos-samaras7

του Γιώργου Δελαστίκ
Πανικοβλήθηκαν δικαιολογηµένα ο Αντώνης Σαµαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος µόλις διάβασαν το πρωτοσέλιδο άρθρο του Βήµατος την περασµένη Κυριακή, το οποίο υπέγραφε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης. «Φηµολογείται ότι ο ένας δεν θέλει να παραµείνει και ο άλλος δεν επείγεται!» άρχιζε το άρθρο. «Ο λόγος φυσικά για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά και τον αρχηγό της αξιωµατικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα» εξηγούσε. Στη συνέχεια ο Στ. Ψυχάρης πετούσε την πολιτική βόµβα «Πολλές φορές, σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος έχουν διατυπώσει την επιθυµία να παραιτηθούν µη αντέχοντας την πίεση της κοινής γνώµης και την οργή της κοινωνίας»!

ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ – ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΠΑΠΠΑ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑKELEIO.GR)

kasidiaris-papas-mixaloliakos

Έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην Βουλή κατά την διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν, ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους οι προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Το αίτημα θα εξεταστεί άμεσα από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και θα αποφανθεί εάν θα χορηγηθεί ή όχι η έκτακτη άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Η συζήτηση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στη Βουλή για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης.
Διαβάστε επισης:
“ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”- ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ- “ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η ΚΥΡΙΑ” (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...