Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Ο τουρκικός Στρατός "γαζώνει" εν ψυχρώ Κούρδους αμάχους - Εκδίκηση ορκίζεται το PKK


Φρίκη προκαλεί το βίντεο που δείχνει επίθεση με αυτόματα
όπλα σε πορεία άοπλων Κούρδων στην πόλη Dargeçit της Τουρκίας. Το πλήθος πήγαινε στην κηδεία Κούρδου που είχε σκοτωθεί σε επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης.

Σύγκρουση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή: Μνημόνιο, πρόωρες κάλπες και διαπλοκή ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο


Σύγκρουση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή: Μνημόνιο, πρόωρες κάλπες και διαπλοκή ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο
Στις 12 τα μεσάνυχτα απόψε με την ονομαστική ψηφοφορία θα κορυφωθεί η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Λίγο νωρίτερα, αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους από το βήμα της Βουλής στις ομιλίες τους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον μεν πρώτο να εστιάζει στην έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια και τον δε δεύτερο να επιμένει στην άμεση ανάγκη προσφυγής στις κάλπες.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Πληροφοριακός Πόλεμος - Κυβερνοπόλεμος


Η τεχνολογία, θεμελιώδης παράγων στην ανάπτυξη και την πρόοδο, είναι αναπόφευκτο να συνιστά συστατικό στοιχείο στην αντιπαλότητα μεταξύ των ανθρώπων, ως ατόμων και ως συνόλων, με αντιτιθέμενα συμφέροντα. Σημαντικό τεχνολογικό εργαλείο της εποχής μας αποτελεί αυτό που πολύ απλοϊκά έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Η\Υ), υπό την ευρεία έννοια. Στην ουσία, αυτό  που ονομάζουμε Η\Υ, είναι ένα πλέγμα εφαρμογών τεχνολογιών αιχμής, που περιλαμβάνει Πληροφορικά Συστήματα, ηλεκτρονικές εφαρμογές, τηλεπικοινωνίες, εφαρμογές διαστήματος και άλλες. Για παράδειγμα τα σύγχρονα δορυφορικά συστήματα και αισθητήρες, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAY’ S) και άλλα συστήματα συλλογής πληροφοριών, είναι σε θέση να συλλέγουν πλήθος σημαντικών πληροφοριών, οι οποίες διαβιβάζονται από τα σύγχρονα συστήματα επικοινωνιών σε ένα  πλήθος αποδεκτών σε πραγματικό χρόνο (real time).
Παράλληλα με τη βοήθεια εξελιγμένων  πληροφορικών συστημάτων οι πληροφορίες αυτές  καταχωρούνται, υφίσταται επεξεργασία και αφού αξιολογηθούν, διανέμονται «όπου δεί». Αυτή  λοιπόν η δυνατότητα ευρείας συλλογής, διασποράς και αξιοποίησης μεγάλων «ποσοτήτων» πληροφοριών από τις αναπτυγμένες τεχνολογικά χώρες, τις καθιστά ικανές να ελέγχουν την αξιοποίηση των πληροφοριών και να επηρεάζουν εξαιρετικά και σημαντικά, πληθυσμούς και κυβερνήσεις με χρήση των πολυεθνικών Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως και της βιομηχανίας του θεάματος. Παράλληλα η παγκόσμια πληροφορική Υποδομή συνδέει ηλεκτρονικά. Κράτη, Οργανισμούς, ιδιώτες, κάτι που χαρακτηρίζεται από  τη συνένωση δικτύων και τεχνολογιών. Αυτό  έχει ως συνέπεια την ολοένα αυξανόμενη εξάρτυση βασικών λειτουργιών, ατομικών και συλλογικών, από την πληροφορία και τα λοιπά συστήματα που την υποστηρίζουν. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει πολλούς αναλυτές και επιστήμονες να χαρακτηρίζουν την εποχή μας ως «Εποχή  της Πληροφορίας» ενώ έννοιες όπως  «Πληροφορι(α)κός Πόλεμος» ή «Κυβερνοπόλεμος» έχουν γίνει κοινές και εν «πολλοίς» προσιτές σε πολλούς..

Καμμένος: Στη Δικαιοσύνη όσοι παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία


Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» στη Βουλή στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με τους πολιτικούς αρχηγούς να λαμβάνουν το λόγο, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία.

Προωθούν κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής για μόνιμη υποδούλωση της χώρας, αρκεί να διασωθούν οι ίδιοι


dustuxia
Κατά ένα περίεργο τρόπο, πληθαίνουν ξαφνικά οι φωνές που ζητούν κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής για ειδικό σκοπό. Μάλλον μυρίζει κάτι σαν νέα κυβέρνηση “Παπαδήμου”, ειδικού σκοπού. Ποιος θα είναι ο σκοπός αυτός;
Προφανώς η υπογραφή της «ρύθμισης» του χρέους για την μόνιμη υποδούλωση της χώρας σε άλλα κράτη (όπως έγινε τότε με το PSI και τη μετατροπή του χρέους σε διακρατικό), καθώς και η υπογραφή ενός νέου «μίνι» (το λένε) μνημονίου. Με τον τρόπο αυτό θα διασωθεί και πάλι το ενεργούμενο πολιτικό σύστημα και ταυτόχρονα οι ελίτ της χώρας, ανέγγιχτες θα συνεχίσουν κανονικά να απομυζούν την ελληνική κοινωνία. Θέλουν δηλαδή μια διακομματική συνωμοσία, προκειμένου να γλιτώσουν όλα μαζί τα κόμματα την πολιτική φθορά και έτσι μετά να συνεχίσουν και πάλι το θεατρικό έργο τους του διχασμού και της εξαπάτησης της αγέλης.

Ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Αλβανία είναι η Ελλάδα!


αλβανια
Η Ελλάδα αποτελεί τον βασικότερο ξένο επενδυτή στην Αλβανία, καταλαμβάνοντας σταθερά την πρώτη θέση, από το 2007 έως το 2013, με εξαίρεση το 2011.
Με βάση τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, που δημοσίευσε η Τράπεζα της Αλβανίας – τα αναθεωρημένα στοιχεία του 2013 – η χώρα μας κατέχει το 26% του συνόλου των εκεί αποθεμάτων Άμεσων Ξένων Επενδύσεων (stock). Για την ίδια περίοδο, άλλες χώρες με σημαντικά ποσοστά επί των συνόλου των ΑΞΕ (stock) είναι ο Καναδάς (19%), η Ιταλία (12%), η Αυστρία (10%), η Ολλανδία (9%), και η Τουρκία (9%).

Ένα «αντίο» στους πεζοναύτες που χάθηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος


Αγαπητοί  συνάδελφοι, φίλες, φίλοι
Σας διαβιβάζω παρακάτω το «αντίο» του Συλλόγου Ελλήνων Πεζοναυτών στα τρία χαμένα αδέλφια τους,  αδέλφια μας – παιδιά μας στο Βόλο.
Τα λόγια και  τα σχόλια περιττεύουν, μόνο δάκρυα κατακλύζουν τα μάτια.
Με συγκίνηση
Γιώργος Τσακίρης
Το συγκινητικό «αντίο» τον πεζοναυτών στους χαμένους συναδέλφους τους.
Με μια ανάρτηση στη σελίδα τού Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών, αποχαιρετούν οι Έλληνες πεζοναύτες τους τρεις οπλίτες που έχασαν τη ζωή τους στον Βόλο.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ; Άρθρο – κόλαφος από τους εργαζομενους της ΕΛΣΤΑΤ


ελστατ2
Στους FINANCIAL TIMES, το κατ’ εξοχήν όργανο του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου ως τον «άνθρωπό τους στην Αθήνα», επέλεξε να μιλήσει πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Α.Γεωργίου.
Το άρθρο της εφημερίδας που τον φιλοξένησε ΔΕΝ είχε τίτλο «ο άνθρωπός μας στην ΕΛΣΤΑΤ», φιλοξένησε όμως τις διαμαρτυρίες του για την καθυστέρηση της επικαιροποίησης των ελλειμμάτων των τελευταίων είκοσι ετών για τη χώρα μας, από το 1995 έως το 2013. Την καθυστέρηση την αποδίδει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που δεν έστειλε τα απαραίτητα στοιχεία και τον πρώην υπουργό κ.Στουρνάρα που δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των e-mails του.

"Επιδημία Ebola 2014 στην Δυτική Αφρική"

του καθηγητή Αθανάσιου Τσακρή, Εργαστήριο Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών

Η επιδημία αιμορραγικού πυρετού από τον ιό Ebola στις χώρες της Δυτικής Αφρικής συνεχίζει να εξελίσσεται με αυξητική τάση, αν και κάποια σημεία υποχώρησης του επιδημικού κύματος καταγράφονται σε ορισμένες περιοχές. Σίγουρα περιγράφεται ως η μεγαλύτερη επιδημία του ιού από την εποχή που πρωτοεμφανίσθηκε το 1976 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Ο Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) από τις 8 Αυγούστου έχει ήδη σημάνει για τον ιό Ebola κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νέα βεβήλωση Ελληνορθόδοξης εκκλησίας από τους “μετριοπαθείς” ισλαμοφασίστες της Συρίας > Δείτε πως έγινε μετά την “δημοκρατική απελευθέρωση”…


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΡΑ 4
Στην Adra η νέα θηριωδία. Αυτός ήταν ο ναός…

Δείτε πως έγινε μετά την “δημοκρατική απελευθέρωση”…


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΡΑ 3 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΡΑ 2 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΡΑ 1 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΡΑ

olympia

Οι Καλοί Ελληνες

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ… ή αλλιώς Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ


dfd
γράφει η Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα.

Ξαφνικά κλείνει η Βουλή άρον-άρον στις
4 Ιουνίου…
Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα για ψήφιση, λέει η συγκυβέρνηση και επαναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια….
Εκτός από το ότι πολλά νομοσχέδια γίνανε νόμοι του κράτους ψηφισμένα από τα θερινά τμήματα της Βουλής, μόνο το γεγονός ότι ψηφίστηκε ένα σημαντικό χαράτσι όπως ο ΕΝΦΙΑ, καταλαβαίνουμε αν υπήρχε νομοθετικό έργο ή όχι…
Τρείς μήνες μετά, η συγκυβέρνηση σε μια κίνηση πανικού και απίστευτης κοινοβουλευτικής λοβιτούρας, ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τον εαυτό της…
Ουσιαστικά κάνει πρόταση μομφής εναντίον της!
Γιατί όλα αυτά;

O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια . . . Η '' ιδεολογία '' τους , έχει τέσσερις πυλώνες .1. Άρνηση προσωπικότητας .
2. Αυτοάρνηση της σκέψης .
3. Μισελληνισμό .
4. Επιλεκτική βία .
Τέτοιες τοποθετήσεις προσφέρονται , μόνο ως '' διαγνώσεις '' σε άτομα ανεπαρκούς συγκρότησης του ψυχισμού τους .
Κάθε κομμουνιστής δεν συγκροτείται από στοιχεία κοσμοθεωρίας αλλά από στοιχεία ψυχοσύνθεσης .

Αμεσο κλείσιμο συνόρων των προσβεβλημένων περιοχών.
Κλείστε τα σύνορα από & προς Γουινέα,Λιβερία, Σιέρρα Λεόνε & Νιγηρία τώρα. Δεν πρόκειται για γρίπη των χοίρων, ούτε γρίπη των πτηνών, ούτε τρελλές αγελάδες. Εάν ο έμπολα περάσει στον υπόλοιπο κόσμο, πρόκειται για τον απόλυτο εφιάλτη. Η ανθρωπότητα εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα βιώσει την απόλυτη καταστροφή.
Παρά τις οποιες διαβεβαιώσεις η Γαλλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγίαhttp://www.diplomatie.gouv.fr/fr/conseils-aux-voyageurs/infos-pratiques-20973/article/virus-ebola-guinee-forestiere
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν υπάρχουν συστάσεις για τον έλεγχο στις πύλες εισόδου, ή περιορισμοί σε σχέση με το εμπόριο & τα ταξίδια στις Χώρες αυτές.
Η ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται, ούτε υπάρχει εμβόλιο ή τρόπος προφύλαξης. Καταστρέφει τον ανθρώπινο οργανισμό από μέσα ολοσχερώς. Αν εγκατασταθεί ο ιός δρά σαν εγκαιροφλεγής βόμβα για τον άνθρωπο.
Οι καθυσηχαστικές έως ύποπτες αναφορές του Π.Ο.Υ. ότι δεν θα εμφανίσουν κρούσματα όλες οι Χώρες, σε συνδιασμό με τις σοβαρότατες οδηγίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για τα μέτρα προφύλαξης & την επισήμανση των σοβαρότατων κινδύνων, μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν.
Εάν ο ιός διασπαρεί στον υπόλοιπο κόσμο αφού οι ίδιοι λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει στις πύλες εισόδου, & αφού όπως επίσης οι ίδιοι λένε στις Χώρες που εκδηλώθηκε έχει ξεφύγει τον έλεγχο, τότε η παγκόσμια ελίτ, για να προστατευθεί, θα απομονώσει τεράστιες περιοχές εντός των οποίων κινείται, από & προς τις οποίες δεν θα μπαίνει & βγαίνει κανείς. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι θα θεωρηθούμε αναλώσιμοι. Πολιτικοί, ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, αρχές & εξουσίες, γιατροί & νοσηλευτές ανεξάρτητα από εθνικότητα.
Βάλτε λοιπόν σε καραντίνα τις Χώρες αυτές ΤΩΡΑ & όχι τον Πλανήτη ολόκληρο. Εκτός & αν οι στόχοι σας είναι άλλοι.
Εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ. Εδώ η επίσημη συνεχής παρακολούθηση της επιδημίας από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ TA ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ


ipokratio-nosokomeio
Καταγγελία Με ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας κ. Βορίδη συνεχίζεται απτόητη η πολιτική του Άουσβιτς και η εξαπάτηση των άνεργων και άπορων συμπολιτών μας στα κρατικά νοσοκομεία.
Για άλλη μια φορά το φαρμακείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας, αρνήθηκε χθες να δώσει τα φάρμακα Januvia και aprovel των 150 mg, σε άπορο ασθενή, κάτοχο βιβλιαρίου Πρόνοιας, με το πρόσχημα ότι «δεν διαθέτει τα φάρμακα». Ο  υπάλληλος του φαρμακείου στο αναφερόμενο νοσοκομείο αντί να ορίσει στον ασθενή τις επόμενες ημέρες κατά τις οποίες θα μπορούσε να του δώσει τα συγκεκριμένα  φάρμακα ή τα φάρμακα με την αντίστοιχη ουσία, απέπεμψε με σκαιότητα τον ασθενή της Πρόνοιας. Στόχος; να γίνουν οικονομίες στον προϋπολογισμό!

ΣΟΚ: 37χρονος παντρεύεται 12χρονη και όλα αυτά στην «πολιτισμένη» Ευρώπη! (φωτο)


norbigia5
Είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις μόνο στο απολίτιστο Ισλάμ, να που όμως γίνονται και στην «πολιτισμένη» Νορβηγία. Η είδηση και μόνο στο άκουσμα της σοκάρει… 37χρονος παντρεύεται ένα 12χρονο κοριτσάκι!!!
Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο προσωπικό blog του κοριτσιού. «Γεια σας. Το όνομα μου είναι Thea και είμαι 12 ετών. Παντρεύομαι σε έναν μήνα!». Η είδηση, μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το κοριτσάκι, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν αναστάτωση και αντιδράσεις στη Νορβηγία, καθώς θα είναι ο πρώτος επίσημος παιδικός γάμος που θα γίνει στη χώρα!
Η τελετή αναμένεται να γίνει το προσεχές Σάββατο (11/10).
Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με τα διαδικτυακά ντιμπέιτ να δίνουν και να παίρνουν. Ακόμα και η Αστυνομία και η Πρόνοια κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να αποφευχθεί αυτός ο γάμος. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να λάβει μέτρα άμεσα, ώστε να σταματήσει αυτή η τελετή πριν να είναι πολύ αργά.
Το πιο ειρωνικό, όμως, από όλα είναι ότι η ημερομηνία του γάμου συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ για τα κορίτσια. Όπως τονίζεται, κάθε μέρα κάποιοι «κλέβουν» την αθωότητα 39.000 κοριτσιών παγκοσμίως…
Κατά πόσο ένα παιδί 12 χρονών είναι σε θέση να ξέρει αν και ποιον θέλει να παντρευτεί και να πάρει μια τόσο μεγάλη και καθοριστική απόφαση για όλη του τη ζωή;
Έτσι, λοιπόν, ζητείται από όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην καμπάνια που διοργανώνεται στην ιστοσελίδα stoppbryllupet.no, δωρίζοντας τη φωνή του, αλλά και να ποστάρει κάτι σχετικό στο Facebook ή στο twitter, το οποίο θα δημοσιευθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.
Προσέξτε το ύφος του κοριτσιού στις φωτογραφίες, σίγουρα δεν μοιάζει με αυτό μιας ευτυχισμένης μελλόνυμφης γυναίκας…
norbigia norbigia2 norbigia3 norbigia4
Διαβάστε επίσης:
H εικονική «Sweetie» εντόπισε πάνω από 1.000 παιδεραστές

Έχει «ξεφύγει» η κατάσταση με τον ιό έμπολα –Ο ΟΗΕ ζητά ρωσική συνδρομή


ebola (1)
Τη δυνατότητα παροχής πρόσθετης βοήθειας και αποστολής ειδικών επιστημόνων στις χώρες της Δυτικής Αφρικής τις οποίες μαστίζει ο φονικός ιός Εμπολα εξετάζει η Ρωσία, μετά από αίτημα του ΟΗΕ.
Σε συνάντηση που είχε στη Μόσχα με την επικεφαλής του Ρωσικού Παρατηρητηρίου για την προστασία των Δικαιωμάτων του Καταναλωτή, Αννα Ποπόβα ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τον ιό Έμπολα, Ντέιβιντ Ναμπάρο, ζήτησε την συνδρομή ρώσων επιστημόνων στις ομάδες των εμπειρογνωμόνων που εργάζονται πυρετωδώς για την καταπολέμηση της ασθένειας που έχει εξελιχθεί σε θανατηφόρα επιδημία.

Ελέγχει ενεργειακά την Ευρώπη η Gazprom


gazprom
Στον έλεγχο της Gazprom περνούν οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την γερμανική εταιρεία Χημικών BASF, ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom θα αποκτήσει τον έλεγχο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών υπόγειων εγκαταστάσεων αποθήκευσης φυσικού αερίου το οποίο βρίσκεται στην μικρή γερμανική πόλη Ρέχντεν, στη Νότια Σαξονία.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

page
Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κας Αρβελέρ στην εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών στο ΠΠΙΕΔ για τα 92 χρόνια από την καταστροφή της Μ. Ασίας.

Το ισλαμικό κράτος χρησιμοποίει πυρομαχικά από την Αλβανία


amunition
Σύμφωνα με έκθεση που αφορά τους εξοπλισμούς παγκοσμίως,  η Αλβανία κατατάσσεται 15η στον κατάλογο των  χωρών παραγωγών όπλων, πυρομαχικών ,   τα οποία μάλιστα χρησιμοποιούνται από τους  μαχητές του Ισλαμικού κράτους, γράφει η αλβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων lajmpress.
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την ανάλυση των πυρομαχικών, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο, από το 1945 μέχρι το 2014. Η  Αλβανία διατηρεί μια «καλή θέση» ανάμεσα  στους μαχητές του  ISIS, οι οποίοι  έχουν στην κατοχή τους όπλα χωρών όπως η Κίνα , οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Αίτημα δεκαπέντε βουλευτών – "Παραιτήσου ή πάμε σε εκλογές"!Νέος μοχλός πίεσης για άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του Αντιπροέδρου Ε.Βενιζέλου και σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας είχαμε πριν από λίγο από την ομάδα των δεκαπέντε Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Μετά τα βαρυσήμαντα στελέχη της ΝΔ που ζητούν απόχώρηση από την πρωθυπουργία του Α.Σαμαρά και δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, το ίδιο ζητά και η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών. Επεκτείνει μάλιστα τον κατάλογο των «ανεπιθύμητων» και στον Ε.Βενιζέλο, καθώς και αυτός και ο Α.Σαμαράς ανήκουν στο «παλιό» πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.

«Χειμερία νάρκη» το νέο σχέδιο της NASA«Χειμερία νάρκη» το νέο σχέδιο της NASA

Χιούστον
Μια μέθοδο που έχουμε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας εξετάζει η NASA για να τη χρησιμοποιήσει σε μια επανδρωμένη πτήση στον Αρη.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία χρηματοδοτεί μια μελέτη για την επίδραση της λεγόμενης «θεραπευτικής νάρκωσης» στον ανθρώπινο οργανισμό. Η θεραπευτική νάρκωση είναι ένας τύπος βαθέος ύπνου και θεωρείται μια μορφή χειμερίας νάρκης. Η NASA θέλει να μάθει αν η μέθοδος είναι πρακτικά εφαρμόσιμη και ασφαλής για ένα εγχείρημα όπως αυτό μιας μακρινής επανδρωμένης αποστολής.

ΦΡΙΤΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ


ΙΣΛΑΜ-tzami-Ελλαδα
Αυτό χάρισε ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Αμερική και το ονόμασε ο αθεόφοβος «άγιο»!!!

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
  ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!

Προδοτες-με-περικεφαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

   (Απίστοι κατά τον Μωάμεθ είναι οι χριστιανοί. Μας έσφαξαν οι παλαιοί τζιχαντιστές στην Μικρά Ασία και στον Πόντο. «Με τα κεφάλια των Ρωμιών θα κτίσω επτά παλάτια», έλεγε το κτήνος του Μωάμεθ Τοπάλ Οσμάν. Τέτοιοι είναι και σήμερα, δεν άλλαξαν, τους βλέπουμε να κόβουν κεφάλια και να τα βιντεοσκοπούν!!! Αυτοί και το κοράνι τους είναι ότι πρέπει στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων).

ΒΙΟΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Μιχάλη Μισούνοφ: Από την χρυσή ομάδα του μπασκετικού ΑΡΗ…τακτικός θαμώνας στα Αστυνομικά Τμήματα !!

misounof

Σε τακτικό ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κατείχε πάνω από 1,5 κιλό επεξεργασμένης κάνναβης…
Ο άλλοτε άσος του ΑΡΗ έχει να επιδείξει πλούσιο ποινικό παρελθόν, αφού κατά την τελευταία 10ετία απασχόλησε τις διωκτικές Αρχές για διάφορες υποθέσεις.
Το 2004 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών, ενώ πέντε χρόνια αργότερα έπεσε εκ νέου στα χέρια της Αστυνομίας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του δύο εκτοξευτήρες τύπου RPG και μία ρουκέτα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟ!!! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

enfia2

Τι και αν ο άνθρωπος έχει πεθάνει από το 2007? Ο Σαμαράς απαιτεί να συνεχίζει να πληρώνει…Αν είναι δυνατόν!
Τι άλλο θα ακούσουμε! Ούτε νεκροί δεν γλιτώνουμε από δαύτους…  Στέλνουν σε πεθαμένους ΕΝΦΙΑ χωρίς να έχουν ελέγξει το πιο απλό. Αν ο άνθρωπος ζει! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μάλλον πιο σωστά απίστευτο κι όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Αυτό είναι το νεο ηλεκτρονικό αλάνθαστο σύστημα φορολόγησης των Ελλήνων πολιτών που καυχιούνται;
Διαβάστε αναλυτικά και αυτούσια την καταγγελία όπως έφτασε στα “συρτάρια” του “Μakeleio.gr”: