Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗΑΘΗΝΑ 13-10-2014.

Το βιβλίο τής ιστορίας είναι έτοιμο να εγγράψει την απόδοση τής δικαιοσύνης στα θερμά νερά και την ευρύτερη γεωπολιτική μας γειτονιά. Η σύγκρουση των ισχυρών θα μάς επηρεάσει άμεσα, οπλίζοντας το χέρι των ανθελλήνων και αντίχριστων που μάς έχουν ζώσει. Και στο εσωτερικό πεδίο, ο εξουσιαστικός παροξυσμός τού «συνταγματικού τόξου», τα τοκογλυφικά μέτρα και τα παρακρατικά τάγματα εφόδου τής αστικής «δημοκρατίας» έχουν στο χέρι το φυτίλι τής βόμβας στα θεμέλια τού ψευτορωμέϊκου.

Να φύγει το άθλιο και τρισκατάρατο ψευτορωμέϊκο. Να πέσει σε σωρούς από ερείπια, παρασέρνοντας τούς κολαούζους των νεοταξιτών. Αλλά η Αληθινή Ελλάς θα ζήσει και θα ευτυχίσει να δει το Τάμα και το Ποθούμενο τού Έθνους να πραγματώνονται. Το Τάμα τής Λευτεριάς και το Ποθούμενο τής Εθνικής μας Ολοκληρώσεως.

Όσοι γαντζώνονται από τις καρέκλες τους μεθυσμένοι από το ποτό τής εξουσίας και φοβισμένοι μην τυχόν δεν δουν βουλευτικά έδρανα και όσοι φοβούνται να μπουν μονάχοι στο βάζο με το μέλι, ξέρουν την αλήθεια από καιρό. Δεν θα γίνουν εκλογές. Οι εκλογές είναι το καρότο τής ελπίδας πως τάχα θα βγάλουν δική τους κυβέρνηση οι ραγιάδες. Πιο πολλοί φόροι έως και τα παραθυρόφυλλα, μοχλός σηκωμού διατεταγμένου των αναρχοκομμουνιστικών και λαθρομεταναστευτικών ταγμάτων εφόδου. Αυτό έρχεται, ένα τσουνάμι κατευθυνόμενο, ώστε να επέμβουν οι απελευθερωτές τάχα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Είδαμε τις μαζώξεις των κοινοβουλευτικών ομάδων και τις στοχευμένες ψήφους εμπιστοσύνης των σαμαροβενιζέλων. Τις αποκαλύψεις τρομοκρατικών φωλιών και οπλοστασίων. Τις γκρίνιες κάποιων γραικύλων πολιτικάντηδων στον παραπλανητικό φακό τής καθεστωτικής προπαγάνδας και τα βαθιά σκυψίματα στην γιάφκα τής Βουλής. Φοροαρπαγή σπιτιών, απεριόριστες απολύσεις, καταναγκαστικά έργα έως βαθέως γεράματος επεδράμουν. Και δίπλα πολυβόλα, πιστόλια και χειροβομβίδες καιροφυλακτούν όχι ενάντια σε κατοχικό καθεστώς, αλλά σε Ελλάδα και Λαϊκό Εθνικισμό.

Τα πανιά των ισλαμιστών τζιχαντιστών είναι απλωμένα σε δρόμους τής πολιτικά κατεχόμενης πατρίδος μας. Η Εσπερία εισέβαλε σε Συρία και Ιράκ. Η Τουρκία προστατεύει τάχα τον τάφο τού προγόνου των οσμανλήδων στη Συρία. Η Ρωσία και οι Κούρδοι απαντούν με κινήσεις για την εξαέρωση τής Τουρκίας. Τής Τουρκίας που θεωρεί τούς τζιχαντιστές στρατιώτες της που μάς στέλνει ως λαθρομετανάστες, ως δικούς της προστατευόμενους. Η δε Ρωσία απείλησε την Εσπερία πως αν η προσωρινή βαλκανική γειτονιά μας μπει στο ΝΑΤΟ, η ίδια θα προκαλέσει στον σιωνιστή Εμποράκο ασφυξία από Μολδαβία έως Λατινική Αμερική.

Θάψανε τις εθνικές μας διεκδικήσεις οι παλιοί πολιτικάντηδες για να στήσουν οι «προστάτριες δυνάμεις» τα προτεκτοράτα τού σιωνισμού τριγύρω μας. Πολεμούνε με λύσσα οι σύγχρονοι πολιτικάντηδες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να πάνε ανενόχλητοι οι ίδιοι προστάτες στην εξόντωση τού ατίθασου Έλληνα και την διανομή των πλούσιων ιματίων του και τού γεωστρατηγικού παρατηρητηρίου που λέγεται Ελλάς. Το διαίρει και βασίλευε όμως δεν πιάνει τόπο πλέον. Κι έτσι περνάνε οι εχθροί μας στην απευθείας επίθεση.

Εφ’ όπλου λόγχη Φρουροί τού Έθνους. Ένας ολάκερος λαός, ευλογημένος και πολεμικός, αποτελεί την ανίκητη αυτοκρατορική φρουρά τού Ελληνισμού. Θέλουν να μάς χαλάσουν όλοι το ίδιο. Και οι κακοί και οι «καλοί» και οι ξωμερίτες που μετράνε την ψυχή με το χρήμα. Σοσιαλφιλελεύθεροι και Μαρξιστές και Σιωνιστές και Τούρκοι που προβάρουν τον ρόλο τους μέχρι το Σούνιο. Την στρατιωτική εισβολή μόλις αρχινίσει το μπάχαλο. Αλλά τα πολιτικά και τα εθνικά ζητήματα θα μάς δώσουν λευτεριά, νίκη και μεγαλοσύνη μαζί.

Η Πίστη στο Θεό και στο Ελληνικό Αίμα είναι το Ατσάλι τής Φυλής μας. Τα διαχωριστικά τείχη δεν υπάρχουν πια. Είναι η ασυγκράτητη επιθυμία να παραμείνουμε Έλληνες. Όποιος σηκώσει το ποώδες ανάστημά του, κόψιμο από την ρίζα. Όρθιοι μονάχα όσοι έχουν για σημαία σταυρό και ξίφος ελληνικό. Κυνήγι στην γάγγραινα και ανακατάληψη εξουσίας και εδάφους. Ας κάμουν το λάθος. Ας μάς προκαλέσουν. Τώρα πια η παράταξη είναι μια και την λένε Ελλάδα.

Άργησε πολύ να έρθει αυτή η όμορφη ώρα. Μάς πήρε πολλές ψυχές η καταχνιά τού μισελληνισμού και μάς έφερε πολύ δάκρυ. Όμως τώρα έρχεται το χρυσό φεγγοβόλημα μέσα από την συνειδητοποίηση τής μεγάλης μάχης. Η δική τους αλαζονεία, η δική μας αγάπη για το Γένος μας. Το βλέμμα των βαρβάρων στη γη μας, η διεκδίκηση η δική μας και η αγκαλιά τής Φυσικής Ελλάδος στα έως σήμερα αλύτρωτα εδάφη μας. Για μια εκκλησιά, για μια ψυχή, για μια πέτρα ελληνική, γινόμαστε χείμαρρος και στρατός ασυγκράτητος.

Ο εχθρός ο πρώτος και ο κύριος είναι μέσα στα τείχη. Είναι ο καλύτερος παραστάτης τού έξω εχθρού. Ξερίζωμα στα ξερά συστημικά χορτάρια και τσεκούρι στα εμπόδια που αδυνατίζουν το οικόπεδο τής Φυλής. Πριν φουντώσει η λαίλαπα, αρχινάει η εθνική αντεπίθεση. Η Πολιτεία δεν θα χαλαστεί. Θα γίνει ελληνική από την αρχή. Και οι Αρχές θα γίνουν Λαϊκές και Εθνικιστικές, σωστές ελληνικές.

Ρέμπελοι τής κοινωνίας και ξένα σώματα και στρατοί ξένοι θα πυροδοτήσουν το φυτίλι που έχουν γύρω από τη μέση τους στα θερμά ελληνικά νερά. Η πίστη και η πεθυμιά να πάρουμε πίσω τον ελληνικό κόσμο μας, τη ζωή μας, με τον νόμιμο τόκο Φυλής και Ιστορίας τώρα θα αμειφθούν. Τότε και μόνο θα έρθει Θεία Δικαιοσύνη και Αληθινή Ειρήνη, όταν ολοκληρώσουμε Ελλάδα Αγία και Μεγάλη. Και η ώρα αυτή είναι εδώ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΝΕΟ “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” ΜΕ ΡΩΣΙΑ- ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ” ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΜΟΥΡΑΝΤΟΦ: “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ”

900

Νέα κρίση στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδος με τη Ρωσία προκαλεί το σοβαρό “επεισόδιο” που δημιουργούν με την συμπεριφορά τους οι Νενέκοι πολιτικοί της χώρας, Σαμαράς και Βενιζέλος, με την “βρώμικη” και προδοτική απόφαση να απαγορεύσουν σε έναν αποδεδειγμένα φιλέλληνα, τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κριμαίας, να ταξιδεύει στην χώρα που αγαπά και έχει βοηθήσει επανειλημμένως.
Ο πρόεδρος των Συνδέσμων Φιλίας Ρωσίας – Ελλάδας και Ρωσίας – Κύπρου, Γκεόργκι Μουράντοφ, το όνομα του οποίου βρέθηκε στη “μαύρη λίστα” που συνέταξαν οι Βρυξέλλες, με το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ηγείτο της καμπάνιας “Στήριξε την Ελλάδα”, μέσα στη Ρωσία τα τελευταία δίσεκτα χρόνια της κρίσης.

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ”

Samaras-Venizelos-570

Σε 162 μέρες (περίπου 5,4 μήνες) τελειώνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, η οποία στην ουσία λειτουργεί πλέον ως υπηρεσιακή κυβέρνηση, με περιορισμένες δυνατότητες. Οι δε συγκεκριμένοι πολιτικοί αρχηγοί θα αποσυρθούν στις οικίες τους.
Η χώρα ήδη εισήλθε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο όπου θα διαλυθούν τα πάντα. Πανικόβλητη η κυβέρνηση σπεύδει να κάνει σπασμωδικές κινήσεις που περισσότερο θα καταστρέψουν τις θυσίες του λαού, παρά θα προσφέρουν κάτι καλό. Αξίζουν άραγε όλα αυτά για την παραμονή στις καρέκλες ακόμα λίγους μήνες;

Τουρκικό "τέρας" μεγαλώνει σε Θράκη-Δωδεκάνησα! Επιστολή πρόκληση στην πρεσβεία των ΗΠΑ


ImageΑυτοί που χρόνια τώρα προσπαθούν ν΄ “ανάψουν φωτιά” στην Θράκη τραβάνε το σχοινί με την απόλυτη ανοχή και αδιαφορία των Αθηνών. Οι εκπρόσωποι “τουρκικών συλλόγων” της Θράκης έστειλαν επιστολή στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα στην οποία …διαμαρτύρονται επειδή η έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ αποκαλεί ορθώς την μειονότητα “μουσουλμανική” κι όχι “τουρκική” όπως οι ίδιοι απαιτούν! Και κάνουν λόγο για "καταπιεσμένους Τούρκους" σε Ρόδο και Κω!

Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο προκαλεί συναγερμό στο ΥΠΕΘΑ > ΣΦΥΓΟΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;;;


ImageΣυναγερμός στο ΥΠΕΘΑ όταν σκοπός εντόπισε τηλεκατευθυνόμενο ελκόπτερο να πετά πολύ κοντά στο στις κτιριακές εγκαταστάσεις.
Το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο προσέγγισε στην σκοπιά που βρίσκεται στην μία γωνία της Μεσογείων. Ο στρατιώτης σκοπός ενημέρωσε αμέσως για την περίεργη πτήση και από το
ΥΠΕΘΑ ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Περιπολικά έσπευσαν στον χώρο, αλλά ο χειριστής του τηλεκατευθυνόμενου το είχε …κάπου προσγειώσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ίδιο περιστατικό είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες και στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.


onalert


Προβληματισμός στην Αθήνα για την κλιμάκωση της έντασης στο τρίγωνο Ελλάδα - Τουρκία - Κύπρος > ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


problhmatismos-sthn-athhna-gia-thn-klimakwsh-ths-entashs-sto-trigwno-ellada-toyrkia-ndash-kypros
Γράφει ο Αλέξανδρος Δαλέκος - Η Αθήνα δεν επιθυμεί την κλιμάκωση των σχέσεων στο τρίγωνο Ελλάδα – Τουρκία – Κύπρος, αλλά την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να αυξάνεται ο προβληματισμός για τις πρακτικές και τις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε μία περίοδο που η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ήδη ταλανίζεται από φοβερή αστάθεια λόγω της απειλής των Τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Συρία, των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη, των αιτούντων άσυλο προς τη «γηραιά ήπειρο» αλλά και των μετακινήσεων «ξένων μαχητών» (foreign fighters), η Άγκυρα επιμένει να εμφανίζεται ως ταραχοποιός. 

Η Τουρκία μεταφέρει άρματα από την Αν. Θράκη στα σύνορα με τη Συρία


Οι εξελίξεις στη Συρία και η πολιορκία των τζιχαντιστών του Ι.Κ. στην πόλη Κόμπανι, που έχει ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινή γνώμη, υποχρεώνουν την Τουρκία να αναδιατάξει τις δυνάμεις της, στέλνοντας τεθωρακισμένα από μονάδες της 1ης Στρατιάς, που εδρεύουν στην Αν. Θράκη, σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Συγκεκριμένα, σήμερα φορτώθηκαν 15 άρματα τύπου Λέοπαρντ, γεμρανικής κατασκευής, σε αρματοφορείς, με σκοπό τη μεταφορά τους στα στη ΝΑ Τουρκία, σε περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Σοκ στις εφορίες: Εφτασαν τις 80.000 οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ


Σοκ στις εφορίες: Εφτασαν τις 80.000 οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ραγδαία είναι η αύξηση των προσφυγών κατά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσφυγές πολιτών στα δικαστήρια, που ζητούν να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο φόρος, έχουν φτάσει τις 80.000 όταν την περασμένη εβδομάδα δεν ξεπερνούσαν τις 50.000. Αν συνεχιστεί αυτή η μαζική κατάθεση προσφυγών κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης στην περίπτωση που τα δικαστήρια κάνουν δεκτές κάποιες από τις αιτιάσεις των πολιτών. Οι φορολογούμενοι προσφεύγουν μαζικά στις Δ.Ο.Υ. ζητώντας ουσιαστικά την ακύρωση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του νέου φόρου ή τη σημαντική μείωση των επιβαρύνσεων που αναγράφουν τα συγκεκριμένα σημειώματα.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματεία Εσόδων είχε εκδώσει εγκύκλιο που έδινε οδηγίες για τις προσφυγές. Συγκεκριμένα αναφερόταν ότι οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους οι φορολογούμενοι προσφεύγουν και ζητούν την διαγραφή ή τη σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ είναι:

O πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα είναι οπαδός των κανίβαλων του ISIS;


Χαίρε Ολυμπία,
Ο πρόεδρος των εν Ελλάδι παροικούντων πακιστανών

 λέγεται Τζαβέντ Ασλάμ.
Τυχαία έπεσα πάνω στο προφίλ ενός Τζαβέλ Ασλάμ
ο οποίος κατοικεί στην Αθήνα , και στην φωτογραφία του προφίλ του…στο facebook έχει ένα παιδάκι με σηκωμένο τον δείκτη, όπως κάνουν οι οπαδοί του ISIS και των παραρτημάτων του (FSA,

ΠΟΛΩΝΙΑ: Έκθεση για την Μασονία στο Εθνικό Μουσείο της Βαρσοβίας με την μορφή... μύησης


Όπως διαβάζουμε σε αγγλόφωνη πολωνική ιστοσελίδα και σε βρετανική μασονική, μια σπάνια έκθεση στο Εθνικό Μουσείο της Βαρσοβίας ανατρέχει στη συναρπαστική ιστορία του Τεκτονισμού. Η έκθεση ‘Masoneria Pro Publico bono(«Ελευθεροτεκτονισμός για το Κοινό Καλό») εγκαινιάστηκε στο Εθνικό Μουσείο της Βαρσοβίας την 11η Σεπτεμβρίου 2014, και θα είναι ανοικτή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου του 2015.Η έκθεση έχει στηθεί κατά τέτοιο τρόπο που να μοιάζει με μύηση στον Τεκτονισμό και οδηγεί τον επισκέπτη μέσα από τη διαδρομή που βαδίζει το υποψήφιο νέο μέλος. Από την ώρα που είναι κάποιος υποψήφιος μέχρι να γίνει πλήρες μέλος, κάθε δωμάτιο σηματοδοτεί μια αύξηση στις τάξεις: η Αίθουσα των Χαμένων Βημάτων, όπου οι νέοι μύστες αναζητούν το πώς θα εισαχθούν στη Στοά, ο Θάλαμος της Ενατένισης και ο ναός, όπου οδηγούνται μέσω τεσσάρων κλασικών στοιχείων, οι τρεις Στοές όπου γίνονται οι συναντήσεις, και, τέλος, δύο δωμάτια Pro bono Publico που αποδεικνύουν τον ανθρωπιστικό έργο των μελών της. Το ταξίδι γύρω από την έκθεση τερματίζεται στην Στοά Πένθους, όπου γίνεται μια κηδεία.

Περίπου 500 αντικείμενα εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο. Κυμαίνονται από αντικείμενα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των τελετών, όπως ποδιές, κορδέλες, και κοσμήματα, βιβλία, σπάνια έγγραφα, λευκώματα και φυσικά αντικείμενα ιστορικής σημασίας για την αδελφότητα. Μια multimedia παρουσίαση φωτίζει τις τελετές και τα σύμβολα του Τεκτονισμού.

Μια σειρά από συζητήσεις, εκδρομές, συναντήσεις εργασίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση.

ΚΟ: Η μασονία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αποδιώξει από πάνω της το «πέπλο του μυστηρίου» και να γίνει mainstream. Παρελάσεις, εκθέσεις σε μουσεία, ριάλιτι στην τιβί (!), μοντέρνα βιντεάκια στο youtube. Μέχρι και επιδείξεις μόδας έγιναν σε μασονική στοά!  
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τουρκία: Η οικονομία καταρρέει, θανάσιμος κίνδυνος για την Ελλάδα


Η περιοχή μας ζει στιγμές μεγάλων ανακατατάξεων που αναμένονται να αλλάξουν τις ισορροπίες όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά γενικότερα. Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται η Τουρκία, το μέλλον της οποίας θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με απρόβλεπτο αποτέλεσμα.
Του ΠΑΝΟΥ ΜΗΤΡΟΝΙΚΑ
Σε προηγούμενη ανάλυση μας σχετικά με το θέμα της Μουσουλμανικής

Τί έλεγε ο Θουκυδίδης για περιόδους κρίσης όπως η σημερινή - Eπίκαιρο


Κάντε τον κόπο να διαβάσατε το παρακάτω απόσπασμα του Θουκυδίδη και δείτε πόσο αναλυτικοί και σκεπτόμενοι ήταν οι άνθρωποι.
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ
Βιβλίο 3. Κεφάλαιο 82
Για όσα έγιναν, γίνονται και θα γίνουν…

Αρχίζουν τα προβλήματα στην Τουρκία μετά την απαράδεκτη στάση της όσο αφορά το ”ισλαμικό κράτος”


manifΟι αιματηρές μάχες στο Ιράκ και κυρίως στην Συρία και συγκεκριμένα κοντά στα Τουρκικά σύνορα, έχουν βάναυσες επιπτώσεις στην αμέτοχη Τουρκία που με τον τρόπο της συγκαλύπτει τους τζιχαντιστές. Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών η ασφάλεια της Τουρκίας έχει μπλεχτεί σε τεράστιους μπελάδες με την διαχείριση και την προκλητική πολιτική της απέναντι στην παγκόσμια απειλή του ”ισλαμικού κράτους”. Παράλληλα πηγές του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρουν πως ο τουρισμός στην Τουρκία θα έχει μία κατακόρυφη πτώση.

ΑΥΤΑ είναι τα Πρώιμα Σημάδια του ΕΜΠΟΛΑ που ΟΛΟΙ πρέπει να αναγνωρίζουμε!

Μέχρι στιγμής, ο θανατηφόρος ιός Έμπολα έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 4.000 ανθρώπων, στο μεγαλύτερο ξέσπασμά του στην ιστορία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όπου κρούσματα του Έμπολα επιβεβαιώθηκαν και εκτός δυτικής Αφρικής, σε ΗΠΑ και Ισπανία, και μάλιστα μετά και τον θάνατο του πρώτου ατόμου με Έμπολα εκτός Αφρικής (στις ΗΠΑ), έχει γίνει άκρως σημαντικό να μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα του ιού.

Όσο πιο νωρίς εντοπίσουμε αυτά τα συμπτώματα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην αποβεί μοιραίος ο ιός.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Τα πρώιμα συμπτώματα του Έμπολα είναι:

Υψηλός πυρετός

Πονοκέφαλος

Πόνοι στις αρθρώσεις και τους μυς

Ερεθισμένος λαιμός

Γενική αδυναμία

Πόνος στο στομάχι

Μειωμένη όρεξη

Καθώς η νόσος εξελίσσεται, οι ασθενείς μπορεί να αναπτύξουν άλλα συμπτώματα όπως εξάνθημα, ερυθρότητα του οφθαλμού, λόξιγκα, πονόλαιμο, βήχα, πόνο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή και την κατάποση και αιμορραγία τόσο εντός του σώματος καθώς και από τα μάτια, τα αυτιά και τη μύτη.
Τα συμπτώματα και τα σημάδια της νόσου του ιού Έμπολα μπορεί να εμφανιστούν από περίπου 2 έως και 21 ημέρες μετά την έκθεση του ατόμου στον ιό (ο μέσος όρος είναι 8 έως 10 ημέρες).Πώς γίνεται η διάγνωση του Έμπολα;

Δείτε τους Χάρτες της ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ! Σοβαρές εξελίξεις με Τουρκία


Δείτε τους Χάρτες της ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ! Σοβαρές εξελίξεις με Τουρκία

Δύο χάρτες με τα 13 οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου.

Στον έναν απεικονίζονται τα οικόπεδα των γεωτρήσεων (πάνω) και στον άλλο που ακολουθεί, απεικονίζονται αυτά στα οποία είναι σε εξέλιξη οι γεωτρήσεις από τις εταιρείες Noble (αμερικανική), ENI-KOGAS (Ιταλοκορεατική κοινοπραξία) και εκείνα, στα οποία θα κάνει γεωτρήσεις η γαλλική Total.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το ΑΠΕ-ΜΠΕ παρουσίασε χάρτη, που αποτυπώνει τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο χάρτης, ο οποίος δείχνει τις περιοχές, τις οποίες η Άγκυρα δέσμευσε από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου για σεισμογραφικές έρευνες με οδηγία προς ναυτιλομένους («navtex»).

Οι δεσμευμένες από την Τουρκία περιοχές απεικονίζονται στον χάρτη με κόκκινο χρώμα.
Μέσα σε αυτές είναι μέρος του οικοπέδου 9 της κυπριακής ΑΟΖ, όπου βρίσκεται το κοίτασμα «Ονασαγόρας», στο οποίο άρχισε γεώτρηση η ιταλοκορεατική κοινοπραξία ENI-KOGAS. Επιπλέον, στο κόκκινα χρωματισμένο πεδίο βρίσκεται και μέρος του οικοπέδου 2, το οποίο μαζί με το οικόπεδο 3, έχουν δοθεί για γεωτρήσεις στην ίδια κοινοπραξία.
Με κίτρινο χρώμα απεικονίζονται οι περιοχές στην κυπριακή ΑΟΖ, που δέσμευσε η Κυπριακή Δημοκρατία για γεωτρήσεις στα ανωτέρω οικόπεδα.
Στο 12 (κοίτασμα «Αφροδίτη») έκανε γεώτρηση η αμερικανική εταιρεία Noble, ενώ τα οικόπεδα 10, 11 έχουν δοθεί για γεωτρήσεις στη γαλλική εταιρεία Total.
Η κόκκινη συνεχόμενη γραμμή είναι αυτή που συμφωνήθηκε στις οριοθετήσεις της ΑΟΖ Κυπριακής Δημοκρατίας, Λιβάνου, Ισραήλ και Αιγύπτου.
Η συνεχόμενη γαλάζια γραμμή δείχνει τις συνταταγμένες -όπως έχουν δημοσιευτεί- της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τη μέση γραμμή σε συνάφεια με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας.
Η οδηγία της Άγκυρας είναι η σοβαρότερη εξέλιξη από την εποχή που η κυπριακή κυβέρνηση καθόρισε την Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη, τη διαχώρισε σε οικόπεδα και προχώρησε στη σύναψη συμφωνιών με εταιρείες. Πρόκειται, σύμφωνα με τη Λευκωσία, για «σοβαρή παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και δικαιωμάτων των εταιρειών ENI-KOGAS, οι οποίες είναι σε συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για να δραστηριοποιηθούν εντός συγκεκριμένων οικοπέδων».
Σημειώνεται ότι η Τουρκία, μετά την απόκτηση του σκάφους «Μπαρμπαρός», έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε σεισμογραφικές έρευνες, γι αυτό και οι σχετικές ανακοινώσεις της είναι πολύ πιο σοβαρές απ’ό,τι πριν από 3-4 χρόνια, όταν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.
Επίσης, με την τελευταία «navtex» της Άγκυρας η παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας αξιολογείται ως ακόμη πιο σοβαρή, καθώς: α) στις περιοχές που δέσμευσε η Άγκυρα εντός της κυπριακής ΑΟΖ βρίσκεται σε εξέλιξη γεώτρηση από συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία, β) είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά από την Άγκυρα σε μεταφορά πλατφόρμας εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η αντίδραση της Ελλάδας
Παράλληλα σε σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, χαρακτηρίσθηκε ως «Λυπηρό και παράδοξο», το γεγονός ότι η Τουρκία αποφάσισε να προκαλέσει νέα ένταση, που υπονομεύει τη διαπραγματευτική διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού.
Στο κέντρο των επιλογών της Τουρκίας βρίσκεται, τονίζει το Υπουργείο, η άρνησή της να αντιληφθεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος – μέλος του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο ασκεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά του δικαιώματα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο,δικαιώματα, που περιλαμβάνουν και αυτά επί της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και της υφαλοκρηπίδας της.
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρόεδρός της Νίκος Αναστασιάδης, έχει καταστήσει σαφές, σε όλους τους τόνους και κατ’ επανάληψη, ότι τα οφέλη που προέρχονται από την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανήκουν σε όλους τους Κύπριους πολίτες.
Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης συμφωνημένης λύσης για το Κυπριακό, στην αρμοδιότητα της Κεντρικής Κυβέρνησης θα ανήκουν τα θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων και του ορυκτού πλούτου, καθώς και τα ζητήματα άσκησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Είναι, συνεπώς, συμπεραίνει το Υπουργείο Εξωτερικών, απολύτως αντιφατικό να κατηγορείται η Κυπριακή Δημοκρατία για στοιχειώδεις πράξεις ενεργοποίησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της και αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου προς όφελος όλου του Κυπριακού λαού, όταν είναι η Τουρκία αυτή η οποία, με την παράνομη αγγελία της (NAVTEX), απειλεί να θίξει αυτά τα κυριαρχικά δικαιώματα. (Περισσότερα ΕΔΩ)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: Τα Βαλκάνια εισέρχονται βαθμηδόν στο νέο-οθωμανισμό!

amfiloxios
O Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος, γνωστός τόσο για τον πύρινο λόγο, όσο και για τις απαρέγκλιτα ορθόδοξες θέσεις του, αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο σύγχρονο κίνδυνο των Βαλκανίων που δεν είναι άλλος, όπως τονίζει, από το νέο-οθωμανισμό.

Δήλωση-σοκ: Η κυβέρνηση θέλει τους άστεγους για παραδειγματισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)


xa
Μια δήλωση, που σοκάρει, έκανε σήμερα το πρωί o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.
«Η κυβέρνηση θέλει να υπάρχουν άστεγοι για παραδειγματισμό», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο μείζον πρόβλημα των αστέγων.
Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο κ. Χρυσογόνος ανέφερε, μεταξύ άλλων:
«Η κυβέρνηση θέλει να υπάρχει κοινωνικός παραδειγματισμός. Θέλει να υπάρχουν οι άστεγοι για να παραδειγματίζονται οι άλλοι, που βρίσκονται σε μια πιο ενδιάμεση κατάσταση, που υφίστανται τη βίαιη φτωχοποίηση, αλλά δεν έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα να είναι άστεγοι και να μπορούν να διακινούνται τα τρομοκρατικά σενάρια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Κλίμακας, στην Ελλάδα του σήμερα, το φαινόμενο της έλλειψης στέγης μετρά ήδη τρεις δεκαετίες και περισσότερους από 20.000 συμπολίτες μας που διαβιούν στο δρόμο ή σε ακατάλληλες συνθήκες στέγασης, βιώνοντας την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Πολλοί περισσότεροι είναι εκείνοι που βρίσκονται σε κίνδυνο έλλειψης στέγης ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που πλήττει σχεδόν όλες τις ηλικίες και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Δεδομένης της οικονομικής ύφεσης , το πρόβλημα των αστέγων τείνει να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, αναδεικνύοντας τώρα, περισσότερο από ποτέ, το έλλειμμα κοινωνικών, στεγαστικών και προνοιακών πολιτικών στη χώρα μας.
Δείτε το βίντεο του Mega:

Ανακαλύφθηκαν βραχογραφίες 40.000 ετών


Ινδονησία: Ανακαλύφθηκαν βραχογραφίες 40.000 ετών
Βραχογραφίες ηλικίας περίπου 40.000 ετών ανακαλύφθηκαν σε σπήλαια στην Ινδονησία, οι οποίες μπορεί να είναι οι αρχαιότερες που έχουν βρεθεί ποτέ έως τώρα. 

Ιεραρχία-Εκλογές: Έμεινε κανείς που να μην τακτοποιήθηκε;


mit
Του Μάνου Χατζηγιάννη  Διαυλείας Γαβριήλ: Τακτοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία... Αρχιμ. Γιακουμάκης: Τακτοποιήθηκε στα Μέγαρα… Αν προσθέσει κανείς και τον Μάξιμο Παπαγιάννη που έγινε Μητροπολίτης Ιωαννίνων στις προηγούμενες εκλογές, αναρωτιέται πλέον αν έμεινε κανείς από το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου που να έμεινε ατακτοποίητος….
Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει ώτα ακούει, λέει ο λαός κι αυτό που συνέβη σήμερα στην Ιεραρχία ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσης…τακτοποίησης.
Μητροπολιτικοί θρόνοι που άδειασαν λόγω συγκυρίων ή μετά πιέσεων βρήκαν τους νέους Ιεράρχες τους.
Προς τι τόση βιασύνη αλήθεια για να τακτοποιηθούν “όλοι οι άνθρωποι του Αρχιεπισκόπου”;
Α, για να μην το ξεχάσουμε τακτοποιήθηκε κι ένας “Ανθιμικός”. Που όμως; Σε Μητρόπολη των Νέων Χωρών αφήνοντας τον Μητρ. Θεσσαλονίκης να βγάλει το φίδι από την τρύπα με τυχόν αντιδράσεις του Φαναρίου, μετά τις πολύκροτες δηλώσεις Βαρθολομαίου “οι Νέες Χώρες μας ανήκουν”….
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…..
agioritikovima.gr

Η προφητεία των τζιχαντιστών – “Έρχεται ο Αρμαγεδδών”


JI1_457_355
Μια από τις πρώτες προφητείες του Ισλάμ, παλιά σχεδόν 1.300 χρόνια είναι η κινητήρια δύναμη των τζιχαντιστών. Η προφητεία μιλάει για ένα μεγάλο γεγονός, κάτι σαν τον Αρμαγεδδώνα στο οποίο οι πιστοί του Ισλάμ θα βγουν νικητές….

Ποιός βουλευτής έπαιζε σκάκι την ώρα της συζήτησης στην Βουλή; – ΦΩΤΟ


ekso_478_355
Κλασικός στις προτιμήσεις του, βουλευτής της συμπολίτευσης «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να παίζει ηλεκτρονικό σκάκι στα έδρανα της Βουλής. Είναι ο γνωστός μας Μιχάλης Ταμήλος.
Τελικά ο βουλευτής Τρικάλων, Μιχάλης Ταμήλος, είναι και του λιμανιού και του σαλονιού. Χθες, και ενώ η ώρα ήταν περασμένη, ο βουλευτής είπε να παίξει μια πατρίδα σκάκι. Άλλωστε πρέπει να είναι έτοιμος, αφού μέχρι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα παιχτούν πολλές παρτίδες στην πολιτική σκακιέρα.αρχείο λήψης (26)

Aυτός είναι ο σημερινός “αρχηγός” του πασόκ !!!

“ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ….”

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-2

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-1

source

ΑΥΤΑ είναι επαγγέλματα ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΙΤΕ ποιο είναι το νέο επάγγελμα που ΣΑΡΩΝΕΙ στην χώρα μας και βγάζει μαύρα χρήματα!

ouress

Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο.
Όπως διαβάσαμε στο flashstar.skaipatras.gr, το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .
Μαύρο χρήμα παντού …..
Τώρα μετά την αποκάλυψη … να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον …..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-TΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ: “ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η CIA ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”!

samaras-evraioi2

Τώρα που αρχίζει να μην τους είναι χρήσιμος, τον βγάζουν αργά αλλά σταθερά στη “σέντρα” μέχρι να τον τελειώσουν. Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε για τον στραπατσαρισμένο ηγεμόνα της ΝΔ που στηρίζεται πια σε γυάλινα πόδια και το σύστημα της διαπλοκής αρχίζει να τον αδειάζει. Μία από τις γνωστές ιστορίες στους “μυημένους” αλλά άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι όλα όσα υποστήριζαν στη μυστική τους αλληλογραφία τα μέλη των Ελλήνων Σαιεντολόγων, αποκρυφιστική και παραθρησκευτική οργάνωση για την επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους. Στα αρχεία που αναδύονται(για ποιο λόγο άραγε σήμερα;)υπενθυμίζεται μια παλιά ιστορία: Όσα υποστήριζαν οι αποκρυφιστές για τον βίο, την πολιτεία αλλά και το λαμπρό μέλλον ενός “επίλεκτου” της CIA στην Αθήνα: Του σημερινού πρωθυπουργού. Στο διαδίκτυο ήδη έχουν διαρρεύσει έγγραφα-ντοκουμέντα(όπως χαρακτηρίζονται)από την δικογραφία την εποχή που οι εισαγγελείς καταδίωκαν τους Σαιεντολόγους.
Πρόκειται για επίσημα κατασχεμένα έγγραφα( όπως υποστηρίζεται ότι τα αποκάλυψε το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και το Πόρισμα του εισαγγελέα) για ένα γεγονός που συνέβη κατά το 1993 όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη. Κατά τις αποκαλύψεις, φωτίζονται τα γεγονότα σήμερα ενώ προκύπτουν μεγάλα ερωτήματα για τον αληθινό ρόλο του Τρελαντώνη, σε αυτά τα 22 χρόνια.
Η περιβόητη οργάνωση Scientology, λειτουργούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέσω του «φιλοσοφικού» κέντρου ΚΕΦΕ, το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το 1997. Σε Αναφορά της Μυστικής Υπηρεσίας της (Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων -“OSA”), η οποία κατασχέθηκε το 1995 στις εφόδους του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στα γραφεία του ΚΕΦΕ, γίνεται λόγος για πολλούς Έλληνες πολιτικούς αφού ουσιαστικά η εν λόγω οργάνωση φακέλωνε τους πάντες. Ειδικότερα στο αρχείο OSAP1.RPT στην 83η κατασχεμένη δισκέτα, λέγονται πολλά. Τα ηλεκτρονικά πειστήρια που βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών και σε δισκέτες, σόκαραν τους αστυνομικούς και δικαστικούς σε σημείο που λόγω της «Υπόθεσης Scientology-ΚΕΦΕ» η Αστυνομία δημιούργησε Τμήμα Ηλεκτρονικών Πειστηρίων (Computer Forensics) διότι είδε πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αποδεικτικό υλικό μπορούν να αποτελέσουν τα ψηφιακά περιεχόμενα και ίχνη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα. Και ο Σαμαράς ήταν μέσα σε αυτά.
Στο εν λόγω έγγραφο τα στελέχη της Scientology υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν σχετικά με τη CIA ότι έχει αποφασίσει για τον Σαμαρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας (δεν τους «κάθισε» το θέμα με τον Κοσκωτά και άλλα και καθυστέρησαν μέχρι τώρα) και ότι μία υπόθεση που την βλέπουν ως σκάνδαλο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Scientology και Νέας Δημοκρατίας (του Μητσοτάκη-Σαμαρά). Δηλαδή η Scientology έβλεπε τον εαυτό της στο ίδιο «στρατόπεδο» με τη Ν.Δ. των Μητσοτάκη-Σαμαρά. «Συμπτωματικά» τότε ένας από τους δικηγόρους των αποκρυφιστών ήταν ο σημερινός υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Εκτός από την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, στο έγγραφο αναφέρεται και κάτι άλλο που βλέπουμε να κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ: την απόπειρα διάσπασης της Ε.Ε. μέσω εσωτερικών συγκρούσεων. Το έγγραφο γράφει ότι η NSA θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει να ξεφορτωθεί την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν πόλεμο μεταξύ των μελών της. Ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα να γίνεται μεταξύ βορρά και νότου με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και τη διάσπαση ή διάλυση της Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια καθυστέρηση και σε αυτό όπως με την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, αλλά τα απρόοπτα γεγονότα στην Ελλάδα εκείνη την εποχή καθυστέρησαν πολύ τα σχέδια.
Επίσης παρατίθενται(πάντα κατά τα δημοσιεύματα του διαδικτύου) αποσπάσματα από το Πόρισμα του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος έκανε τότε τρεις εφόδους (το 1995) στο σαηεντολογικό ΚΕΦΕ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δικαστική δίωξη της Scientology με αποκορύφωμα το κλείσιμο του ΚΕΦΕ το 1997.
Χαρακτηριστικό απόσπασμα της αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology (η οποία, μέσω της CIA από το 1992, γνώριζε πολλά για τον Σαμαρά και την μελλοντική εξέλιξή του): «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».

“Το γεγονός ότι από το 2012 περίπου είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης, πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), δεν είναι ισχυρή απόδειξη ότι η σημερινή κατάσταση (και ό,τι οδήγησε σε αυτήν) είναι απολύτως σχεδιασμένη και ελεγχόμενη; Είναι αδύνατο να είναι τυχαία η ταυτόχρονη συνύπαρξη Σαμαρά, Λοβέρδου, Βενιζέλου και άλλων άμεσα σχετιζόμενων με τη Scientology στους κόλπους της προδοτικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν απίστευτα υποστηρικτικό ρόλο προς την ακραία ρατσιστική οργάνωση (ταυτόχρονα με την υποστήριξη από την CIA που έλαβε όπως θα δείτε);” αναρωτιώνται όσοι προβάλλουν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στις έρευνες που από προχθές έχουν κατακλύσει το ιντερνέτ και τους ενημερωτικούς ιστότοπους.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΙΑ “ΛΙΘΙΟΥ” ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)

samaras-vouli!

“Στον τρίτο χρόνο διακυβέρνησής μας, το έλλειμμα μηδενίζεται. Πολλοί ήταν αγέννητοι την τελευταία φορά που ήταν μηδενικό το έλλειμμα. Κάποτε τους είπαμε Κασσάνδρες και διαμαρτυρήθηκαν… Μονίμως πέφτουν έξω. Μετά από 6 χρόνια ύφεσης, η ανάκαμψη άρχισε και η ανεργία πέφτει τους τελευταίους πέντε μήνες. Όλα αυτά, ενώ αναθεωρούνται προς τα κάτω οι προβλέψεις για την υπόλοιπη Ευρώπη. Κάποιοι θα ήταν ευτυχισμένοι αν η ανεργία συνέχιζε να ανεβαίνει…
Βγήκαμε στις αγορές και δανειζόμαστε με λογικά επιτόκια. Περιφρουρούμε με κάθε τρόπο το αίσθημα σταθερότητας. Με την έξοδο στις αγορές η Ελλάδα γίνεται ξανά μια χώρα φυσιολογική και ανακτά την αξιοπρέπειά της.
Ευτυχώς για την Ελλάδα και δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, το χρέος είναι βιώσιμο. Κουραστήκαμε να το κάνουμε βιώσιμο, για να το κάνετε ανεξέλεγκτο… Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο. Διότι έχουμε το μεγαλύτερο διαρθρωτικό πλεόνασμα στην Ευρώπη. Μπορούμε να βγούμε από το Μνημόνιο ενάμιση χρόνο νωρίτερα και αυτό συζητάμε. Αυτός είναι ο στόχος μας.”τόνισε μεταξύ αλλων ο πρωθυπουργός.