Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΠΑΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ 15-10-2014.

Το νεοταξικό δηλητήριο έχει βγει από την φιάλη τού κακού και απειλεί να πνίξει τις ελευθερίες των λαών και των πολιτών. Ανηθικότητα, απειλές εισβολής ερήμην των εθνών, αθεΐα και ασύδοτη διαφθορά τής πολιτικής, όλα στη διάθεση τού σιωνιστικού θηρίου. Και την ίδια στιγμή θεσπίζονται κανόνες περιορισμού τής σκέψης που απαγορεύουν τις δράσεις ανακατάληψης ουσιαστικά τής εθνικής κυριαρχίας στην οδό τής πίστης σε Θεό και Πατρίδα.

Μια αστυνομία σκέψεως αναπτύσσεται ολόγυρά μας προκειμένου να πιστέψουμε στην πολιτική ορθότητα τής ψευτοδημοκρατίας που βασίζεται στις διαρκείς εκπτώσεις των Αξιών και τής Φυλής μας. Να δεχτούμε τον δυναμίτη στα θεμέλια τού σπιτιού μας, όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες διορίζουν και εξακολουθούν να πλουτίζουν με πολυδαίδαλες δραστηριότητες και συναλλαγές. Να ανοίγουν τον δρόμο τού Έθνους στις κατοχές αλλοτινών εποχών, εκείνες που επανέρχονται ως εγγυητές ισλαμιστών γυρολόγων και Οθωμανών. Να βλέπουμε τις πολεμικές φωτιές να χορεύουν στην γεωπολιτική μας αυλή και εμείς να διατηρούμε την ασφάλεια τής χώρας μονάχα χάρη στην φιλοτιμία όσων τηρούν ακμαίο ελληνισμό στην ψυχή.

Το φιλότιμο και η ψυχή τού Έλληνα ωστόσο διάγουν τον βίο κυνηγημένης ύπαρξης από τα πολιτικά πιόνια τού παγκοσμιοποιητή τυράννου που εποπτεύει την τήρηση των εντολών του αντί παρατάσεως λαθραίας εξουσίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φιμώνεται από τούς ποδηγετημένους θεσμούς δικαίου και επικοινωνίας. Ο δε ελληνικός στρατός αγρυπνεί και παρακολουθεί τις κινήσεις των παραδοσιακών μας εχθρών, όταν το ψευτορωμέϊκο έχει βάλει τις ναυπηγικές μας εγκαταστάσεις σε λήθαργο και δυσκολεύει την παραλαβή ακόμη και ελληνικών υποβρυχίων.

Όμως το μέλημα τής αστικής «δημοκρατίας» και των κομματικών της υποζυγίων είναι πως θα μπει φίμωτρο στην αντίδραση τού ελληνικού λαού. Πως θα κάμει την ελληνοποίηση τής Πολιτείας ρατσιστικό έγκλημα. Πως θα προστατέψει τούς ανώμαλους και πως θα απενοχοποιήσει τούς σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος και ανθρωπότητος. Και ακόμη πως θα γεμίσει την Ελλάδα Τζαμιά και πως θα μάς μετατρέψει από Έθνος Ελληνικό και Ορθόδοξο σε χώρο που θα τον μοιραζόμαστε με τούς μισητές μας, δίχως σύνορα, με κοινά προσκυνήματα και εδάφη.

Στα σχολεία και στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, ακόμη και μες στην Πίστη μας δυστυχώς, διαχέεται η παγκοσμιοποίηση και ο οικουμενισμός που έχουν γιομίσει την κοινωνία οι πολιτικοί ολετήρες. Το παράλογο, πράγματι όπως λέγανε φωτισμένοι Άγιοι Πατέρες, διδάσκεται για λογικό. Η συνεύρεση επάνω σε νέες βάσεις κοινωνικές και ιστορικές φανερώνεται ως απόλεμη «λύση». Να αλλοιώσουμε τα πάντα. Την σχέση μας με τον Θεό. Τα ονόματα και τις ελληνικές πατρίδες. Το χώμα που παίξαμε και ακούσαμε τις πρώτες ελληνικές λαλιές για τα παθήματα, τα κατορθώματα και τα κληροδοτήματα άξιων Ελλήνων. Και  να κάνουμε νέες παραδοχές, υποταγμένοι από κείνους που χύσανε, χύνουνε και θα ξαναχύσουνε ελληνικό αίμα.

Αυτά συμβαίνουν στον καιρό που η Τουρκία μάς λέει πως θα εποπτεύσει την σωστή εφαρμογή τού αντιρατσιστικού νόμου προς όφελος των «Τούρκων» τής Θράκης και των Δωδεκανήσων. Αυτά συμβαίνουν ακόμη στον καιρό που σιωνιστές ψευτορωμιοί ανεβαίνουν στα άγια προσκυνήματα και το Περιβόλι τής Παναγιάς για να καμωθούν τούς χριστιανούς μπρος στις κάμερες και να μοιράσουν μπαξίσια πίσω από τις κάμερες, για να αλλοιώσουν φρόνημα και αντιστάσεις. Αυτά συμβαίνουν όταν οι διεθνείς σιωνιστές που κυνηγούν τον Λαϊκό Εθνικισμό και πετσοκόβουν την εθνική μας κυριαρχία, κρατούν το ψευτορωμέϊκο αιχμάλωτο σε αιματηρές συμμαχίες που χρησιμοποιούν λαθρεποικισμούς και παρακρατικούς μισθοφόρους, τούς οποίους έχουν για δούρειους ίππους.

Στην Ιερή Ελλάδα όμως οι αιχμαλωσίες σκέψεως και δράσεως δεν είναι ικανές να καταστείλουν τις Παραδόσεις τής Ελληνικής Φυλής και την Φρουρά τού Ελληνικού Έθνους. Το άβατο των χωμάτων, των προσκυνημάτων και των αιμάτων απέναντι στους βαρβάρους κάθε εποχής είναι το εγερτήριο που ξυπνάει με μιας τις συνειδήσεις. Δεν είναι το χρήμα που σηκώνει τον Έλληνα. Είναι ο κόσμος του, είναι οι μνήμες του, είναι τα παιδιά του, είναι οι ανάγκες τού Κραταιού Ελληνισμού που συνενώνουν την Φυλή μας. Ο ασυμβίβαστος και ανυπάκουος χαρακτήρας που έχει μάθει να ζει κυρίαρχος και λεύτερος.

Το ατσάλι γίνεται πιο δυνατό όσο το χτυπάς. Και η διαφορά ανάμεσα στο Φρόνημα και την φρονιμάδα είναι τεράστια. Όπως ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην ελευθερία και την ελευθεριότητα. Η αξιοπρέπεια και η μαχητικότητα είναι έννοιες απολύτως συνυφασμένες με τον Ελληνισμό, όπως ακριβώς η πίστη με τον πολιτισμό. Δεν μπορείς να είσαι Έλλην και άνθρωπος όταν γίνεσαι υποζύγιο ξένων επιδιώξεων. Μπορείς να είσαι Έλληνας όταν διαλύεις τις ξένες επιδιώξεις και ανοίγεις νέους δρόμους για τον Ελληνισμό για να γίνει κυρίαρχος τής υπάρξεώς του, χτίστης νέου πολιτισμού, νικητής επιβολής των Ελληνικών Δικαίων.

Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους, είχε πει ο Κωνσταντίνος Καβάφης. Όμως ευτυχώς οι βάρβαροι δεν λείπουν ποτέ από την Ράτσα μας. Είναι εδώ για να μάς κεντρίζουν το ενδιαφέρον γοργά και αμείλικτα να εκτελούμε το ιερό χρέος στο Θεό και την Ελληνική Ράτσα. Όμως η Ελληνική Αρετή είναι προορισμένη να συντρίψει την Κακία τού Άνομου Εμποράκου.

Τώρα πια οι μάσκες έχουν πέσει. Το στρατόπεδο τού Εθνικού Φρονήματος και τής Εθνικής μας Ελευθερίας πυκνώνει από τις εγερμένες ελληνικές ψυχές. Και τώρα δεν απομένει παρά να κινήσουμε στην κορυφή τού λαού και να τον κάνουμε από άτακτο όχλο, θωρακοφόρο εκστρατευτικό σώμα. Οι Φρουρές αποκαθιστούν την εξουσία. Τιμωρούν τον εισβολέα. Φτιάχνουν Ελλάδα δημιουργική και ευρύχωρη. Κάμουν Έλληνες εξεγερμένους που φτάνουν από την Ενωμένη στην Μεγάλη Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Οχρίδα: Συνέδριο Πρακτόρων 20 Χωρών για Τζιχαντιστές


Μέλη των Υπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφάλειας, από είκοσι χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετείχαν σε συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Οχρίδα του νοτιοσλαβικού κράτους, κεκλεισμένων των θυρών, για να αναζητήσουν τρόπους για την πρόληψη του θρησκευτικού ριζοσπαστισμού μεταξύ των νέων και να συμμετάσχουν στην καταπολέμηση των ακραίων ισλαμικών φαινομένων όπως παρουσιάζονται στη Συρία και το Ιράκ.

TA WIKILEAKS “ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ- “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ” ΚΑΙ “ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ” ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ


Wikileaks2Δημοσιογράφοι πράκτορες και εξυπηρετητές οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων! Τις δύο τελευταίες ημέρες ο κόσμος της διεθνούς δημοσιογραφίας έχει «συνταραχθεί» από δημοσίευμα, στο οποίο γίνονται σαφέστατες αναφορές για τις έμμισθες σχέσεις της δημοσιογραφίας με μυστικές υπηρεσίες. Αυτή την υπόθεση των πληρωμένων δημοσιογράφων που εργάζονται σε μυστικές υπηρεσίες και εξυπηρετούν σκοτεινά συμφέροντα την έφερε στο φως της δημοσιότητας ο γερμανός συγγραφέας (του μπεστ σέλλερ «Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι») και πρώην αρχισυντάκτης της εγκυρότατης Φρανκφούρτερ Αλγκεμάϊνε, Ούντο Λουφτκότε.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Σκουρλέτη


skou
Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι), ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της
Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Η κυρία Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ ΣΕ ΓΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την συγκλονιστική πραγματικά είδηση ότι πριν από λίγες μέρες κάποιος, προφανώς μη μουσουλμάνος, στην κεντρική πλατεία της Άγκυρας, Kızılay, ανέβηκε σε ένα γερανό ανυψωτήρα και από πολύ ψηλά με ένα μεγάλο πανό με το οποίο εκδήλωνε την αγάπη του στον Σταυρό, στον Ιησού Χριστό και στην Παναγία, διαμαρτυρήθηκε για την καταπίεση των χριστιανών στην Τουρκία. 

Σύρραξη μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών κρατούμενων στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού


Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν επτά άτομα σε δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, εκ των οποίων κάποιοι με σοβαρά τραύματα.

Ουσιαστική παρέμβαση Μουσουλμάνου θεολόγου στην Αθήνα για το ζήτημα ανέγερσης θρησκευτικού χώρουΟ Μουσουλμάνος και Σουνίτης το δόγμα, θεολόγος, Αχμάντ Ελντίν του Τζαμιού Αλ Ραχμάν στην Αθήνα, σε πρόσφατη εκδήλωσή του, έκανε ουσιαστικές και καίριες παρεμβάσεις σχετικά με το θέμα (ή μη-θέμα) της ανεγέρσεως του Τζαμιού στο Βοτανικό. Πέρα από όλες τις άλλες προσεγγίσεις που έχουν γίνει λίγο ή πολύ γνωστές, δύο ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία αναλύθηκαν

Τα γεωπολιτικά οφέλη του αγωγού TAP για την Ελλάδα


Τα οφέλη από την ανάπτυξη του αγωγού TAP για την Ελλάδα αλλά και τις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης παρουσίασε σήμερα ο Παναγιώτης Μίχαλος σε Ημερίδα Διαλόγου στον Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, παρουσία του Πρέσβη της Νορβηγίας στην Ελλάδα Sjur Larsen, του Διευθυντή Ελλάδος του Αγωγού TAP Rikard Skoufias, εκπρόσωπων της πολιτικής ηγεσίας, βουλευτών αλλά και ακαδημαϊκών. «Η επιλογή του αγωγού ΤΑΡ είναι εδώ και μερικούς μήνες πραγματικότητα. Η υλοποίηση του θα μετατρέψει την Ελλάδα, για πρώτη φορά, από χώρα-προορισμό δευτερεύουσας σημασίας σε χώρα διέλευσης δι-ευρωπαϊκών ενεργειακών δικτύων. Η Ελλάδα μπορεί να καταστεί κόμβος ενεργειακού εφοδιασμού και το αποδεικνύει έμπρακτα», σημείωσε ο κ. Μίχαλος  εξηγώντας πως η συμμετοχή της Ελλάδας στο μεγάλο αυτό έργο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ενεργειακής και οικονομικής κοινότητας στις δυνάμεις της Ελλάδας. O αγωγός TAP αποτελεί μία συνολική ιδιωτική επένδυση ύψους 1,5 δισ. ευρώ για το ελληνικό τμήμα του αγωγού, που επίκειται να δημιουργήσει 12.000 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας μεταφέροντας σταδιακά από το 2017 10 δις κυβ. μέτρα φυσικό αέριο.  

Η υγεία των Ελλήνων στα χέρια των Ισραηλινών


Η υγεία των Ελλήνων στα χέρια των Ισραηλινών
Η... επέλαση των «βαρβάρων» στο χώρο της δημόσιας υγείας, στην Ελλάδα του ΔΝΤ συνεχίζεται.
Το newsbomb.gr αποκαλύπτει το «βρώμικο» σχέδιο των ισραηλινών που με τη... μάσκα της εθελοντικής προσφοράς και των δωρεών του ιδρύματος Sheba, ετοιμάζονται να μεταφέρουν στο Τελ Αβίβ τα περιστατικά που αφορούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου που χτυπά τα ελληνόπουλα.
Με την ελληνική κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, σε ρόλο... θεατή και όχι μόνο, καθώς όλα δείχνουν ότι και σε αυτό το «κόλπο» που θα παρουσιαστεί ως... προσφορά στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό από τους «φίλους» Ισραηλινούς, υποστηρίζεται από υψηλά κλιμάκια στην κυβερνητική ιεραρχία, όχι όμως από τον σημερινό υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος λόγω πολιτικού παρελθόντος, κρίνεται ως ανεπιθύμητος από τον Σάμπυ Μιωνή και την παρέα του.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά...
Ως απεσταλμένος του Ισραήλ στην Ελλάδα για νέες συμφωνίες επί των ιατροφαρμακευτικών θεμάτων και νοσοκομειακής περίθαλψης έρχεται ο Ζέεβ Ρότσταϊν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατέκτησε τη Μέση Ανατολή με τη δημιουργία του πιο διάσημου ιατρικού ιδρύματος στο Τελ Αβίβ.
Ο λόγος για το ιατρικό ίδρυμα Sheba, το οποίο έχει κερδίσει ως τώρα συνεργασίες με άλλες χώρες παίρνοντας όλα τα περιστατικά που αφορούν γενική ιατρική, αλλά κυρίως στον παιδικό καρκίνο.

Τον λογαριασμό εξυπηρέτησης της Βουλγαρίας θα τον πληρώσει η Ελλάδα - με το πανάκριβο Eurofighter


Τον λογαριασμό εξυπηρέτησης της Βουλγαρίας θα τον πληρώσει η Ελλάδα - με το πανάκριβο Eurofighter  (Luftwaffe)
Το ενδιαφέρον της Βουλγαρίας για απόκτηση ματαχειρισμένων μαχητικών αεροσκαφών F-16 από χώρες της Ευρώπης που λειτουργούν το μαχητικό αυτό, δεν είναι νέο. O Μπόρις Μπορίσοφ, πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, τάχθηκε τώρα ανοιχτά κατά της απόκτησης μεταχειρισμένων μαχητικών αεροσκαφών F-16 από την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών, στις οποίες αναφέρθηκε σε πρόσφατο δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή».

H αναβίωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τη Ρωσία


 H αναβίωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τη Ρωσία (Getty Images)
«Ο τελευταίος άνθρωπος στη Ρωσία: Ο αγώνας για να σώσει ένα έθνος που πεθαίνει» (The Last Man in Russia and the Struggle to Save a Dying Nation): Δημοσιεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013.

Σε μια βροχερή μέρα, το φθινόπωρο του 2009, εξήντα εμπειρογνώμονες του χώρου της οικονομίας και της άμυνας και ασφάλειας συναντώνται σε μια μυστική τοποθεσία για να εκτελέσουν ένα τολμηρό πείραμα: την προσομοίωση ενός πολέμου!


Στο δρόμο για τον παγκόσμιο νομισματικό πόλεμο (Getty Images)
Σε μια βροχερή μέρα, το φθινόπωρο του 2009, εξήντα εμπειρογνώμονες του χώρου της οικονομίας και της άμυνας και ασφάλειας συναντώνται σε μια μυστική τοποθεσία για να εκτελέσουν ένα τολμηρό πείραμα: την προσομοίωση ενός πολέμου! Με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: χωρίς στρατεύματα, χωρίς πολεμικά πλοία και χωρίς άρματα μάχης ή μαχητικά αεροσκάφη. Αντ 'αυτού: νομίσματα, μετοχές, ομόλογα και παράγωγα. Τα πεδία μαχών είναι οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές, και ο στόχος του αναίμακτου στρατιωτικού πειράματος δεν είναι τίποτα λιγότερο από την καταστροφή ενός κράτους με την ισχύ του χρήματος.

Μέρα Μεσημέρι θα φύγετε καθάρματα ! 3,9 εκατομμύρια πολίτες σε κίνδυνο φτώχειας !

Μέρα Μεσημέρι θα φύγετε καθάρματα ! 3,9 εκατομμύρια πολίτες σε κίνδυνο φτώχειας !
Αυξήθηκε στο 35,7% από 34,6% ένα χρόνο πριν το ποσοστό των πολιτών που ζουν υπό τον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για το 2013 (κατάσταση το 2012), σε αυτή την κατηγορία ανήκουν 3.903.800 πολίτες έναντι 3.795.100 ένα χρόνο πριν.Η επίδοση είναι η δεύτερη χειρότερη πανευρωπαϊκά μετά την Βουλγαρία (48%) και με την Κύπρο να έχει ποσοστό πολιτών σε κίνδυνο φτώχεια μόνο στο 14,7%.
Πρώτοι σε ανισότητες

O πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα είναι οπαδός του ISIS;


Ανοίξτε τα ... μπαούλα και βγάλτε τα... "στολίδια"... τουλάχιστον, να μην μας πιάσουν στον ύπνο....γιατί αν περιμένουμε από τους ΣαμαροΒενιζελοΚαμινοΜπουτάρηδες, θα πάμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι... άκλαφτοι....!

Ο πρόεδρος των εν Ελλάδι παροικούντων πακιστανών λέγεται Τζαβέντ Ασλάμ.

Τυχαία έπεσα πάνω στο προφίλ ενός Τζαβέλ Ασλάμ ο οποίος...
κατοικεί στην Αθήνα, και στην φωτογραφία του προφίλ του… στο facebook έχει ένα παιδάκι με σηκωμένο τον δείκτη, όπως κάνουν οι οπαδοί του ISIS και των παραρτημάτων του (FSA, Jabhat Al Nusra,Αδελφοί Μουσουλμάνοι, Ahrar al Sham , Κhorasan κλπ).

Στους φίλους αυτού του Τζαβέντ Ασλάμ συγκαταλέγονται τζιχαντιστές ιεροκήρυκες που ανεβάζουν σχετικές φωτογραφίες (βλ.κάτω δεξιά στην επισυναπτόμενη φωτογραφία).

Συνάφεια με το ζήτημα έχει και η σχετική έρευνα που φαίνεται και σύμφωνα με την οποία 85% των πακιστανών θέλουν εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους και το 75% από αυτό το 85% (δλδ περίπου το 65% του γενικού πληθυσμού του Πακιστάν) θέλει την θανάτωση όσων αρνούνται το ισλάμ.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε την σχετική τοποθέτηση του Τζαβέντ Ασλάμ με δεδομένο πως στις πορείες των πακιστανών ακούγονται συνθήματα του τζιχάντ και πως στην τελευταία κοινή του δήλωση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πέτρο Κωνσταντίνου του ΣΕΚ, στις 2 Οκτωβρίου του 2014, γίνεται λόγος για καταδίκη της ισλαμοφοβίας αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών στην Συρία και το Ιράκ.

Συμπόσιο για την Δυτική Θράκη στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζουν οι μουσουλμάνοι

bati_trakya
Στις 23 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη το 2ήμερο συμπόσιο «Δυτική Θράκη από το χθες στο σήμερα», ανέφερε ο τουρκικός τύπος. Το «συμπόσιο»  υποστηρίζεται από τον Τουρκικό Οργανισμό Συνεργασίας και Συντονισμού (TİKA) και το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης , και θα συζητηθούν τα προβλήματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Εκβιαστικά και προκλητικά τα τουρκάκια – Κωδικός «διαμοιρασμός» του αερίου

Εκβιαστικά και προκλητικά τα τουρκάκια – Κωδικός «διαμοιρασμός» του αερίου
Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται και φυσικά Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Νίκος Ανα(ν)στασιάδης κοιμούνται (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου… Τα τουρκάκια προχωρούν βάσει σχεδιασμού και δεν σταματούν πουθενά, την ίδια ώρα που οι εδώ έχοντες την εξουσία έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους, αφήνοντας την Κύπρο εκτεθειμένη στους «καλούς γείτονες»… Οι Τούρκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το φυσικό αέριο της Κύπρου και ήδη μιλούν γι” αυτό σαν «νόμιμοι» και «ισάξιοι» εκμεταλλευτές…

ΕΓΚΛΗΜΑ: Κατα 16,1 δις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ το χρεος για το 2015, απο οτι το 2009! Δεν ειναι “λάθος συνταγή” ειναι ληστεία.


Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να διαπιστώσεις οτι στην Ελλαδα έγινε η μεγαλύτερη ληστεία της σύγχρονης ιστορίας. Ενα χρεος ομολογιακό – άρα και διαχειρισιμο – με όρους εθνικού δικαίου, μετατρέπεται σε μια νύχτα σε ενυπόθηκο βρετανικού δικαίου. Άρα, ανελαστικό.
Στο μεσοδιάστημα και για 5 χρονια, εσύ πληρώνεις:

«Δεμένος» με το κινητό του ο σύγχρονος άνθρωπος


Ο μέσος χρήστης smartphone χρησιμοποιεί τη συσκευή του πάνω από 1.500 φορές

Λονδίνο
Ο μέσος χρήστης «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου (smartphone) χρησιμοποιεί πλέον τη συσκευή του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα, ξεκινώντας από τις επτάμισι το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα. Πολλοί χρήστες, ελέγχουν τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και το facebook, διαβάζουν τις τελευταίες ειδήσεις ή ενημερώνονται για τον καιρό, προτού καν σηκωθούν από το κρεβάτι τους με… την τσίμπλα ακόμη στο μάτι.

ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Δείτε πώς ένας σύγχρονος "καλός Σαμαρείτης" βρήκε τον μπελά του! (PHOTOS)


Ο,τι καλό κάνεις τελικά, δεν το βρίσκεις πάντα μπροστά σου…

Αυτό φαίνεται πως συνέβη σε έναν άντρα, ο οποίος προσπάθησε να προστατέψει μία γυναίκα, που παρενοχλούνταν από μία παρέα αντρών.
Η αστυνομία δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία με το πώς τον έκαναν. Ο 38χρονος έφαγε κυριολεκτικά της χρονιάς του από 8 άτομα, τα οποία τον περικύκλωσαν άμεσα και του επιτέθηκαν!


a-pistefto.blogspot.com

Ινδία: Εκατομμύρια περιστατικά Δάγγειου Πυρετού δεν αναφέρονται στα επίσημα στατιστικά


δάγγειος-πυρετός
Ο Δάγγειος Πυρετός αποκαλείται πολύ συχνά στην Ινδία ως μία ασθένεια που «τσακίζει κόκκαλα» καθώς προκαλεί σοβαρότατους πόνους στις αρθρώσεις. Όμως, οι πόνοι στις αρθρώσεις και το παραλήρημα δεν είναι οι μοναδικές ούτε και οι σοβαρότερες παρενέργειες του Δάγγειου Πυρετού – η  θνησιμότητα είναι σημαντική, και η ασθένεια είναι πολύ πιο εκτεταμένη από όσο θεωρούν οι Ινδοί αξιωματούχοι. Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, η Ινδική κυβέρνηση υποεκτιμά σε συστηματική βάση τον αριθμό των περιστατικών Δάγγειου Πυρετού, καθώς αναφέρει 20.500 περιστατικά ετησίως κατά μέσο όρο, όταν ο πραγματικός αριθμός φθάνει έως και τα 6 εκατομμύρια περιστατικά.

Στην Πάρνηθα «φύτεψαν» Κεραία-παρεμβολέα για τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στο Αιγαίο !


ΠΑ (1)
Σύμφωνα με  πληροφορίες  κεραία-παρεμβολέας βρέθηκε τοποθετημένη από αγνώστους στην περιοχή της Πάρνηθας. Βέβαια κάποιος θα πει ότι στην περιοχή υπάρχουν  εκατοντάδες κεραίες, όλων των τύπων και χρήσεων. Αυτή όμως την κεραία  είχε ειδική αποστολή και την τοποθέτησαν « επαγγελματίες.
gios

Μπορεί να είναι γιος Έλληνα πολιτικού, πρώην Υπουργού, ανιψιός ενός πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και αδερφός ενός πρώην βουλευτή, ωστόσο, εκείνος δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πολιτική και τα… παρελκόμενά της. Είναι τραγουδιστής και εδώ και πέντε χρόνια έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα τώρα λανσάρει και τη δική του σειρά ρούχων.
Ο λόγος για τον γιο του Διονύση Λιβανού, τον Κοσμά Λιβανό. «Στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται, να νιώθουν πράγματα. Όταν σου σηκώνεται η τρίχα, νιώθεις αυτή την πρωταρχική ένωση με τον κόσμο.
Τότε ζητάω τα πάντα για το κοινό μου και τους τα δίνω μέσα από την μουσική μου», δήλωσε στην εφημερίδα «News».
Κυκλοφόρησε νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία ενώ έχει στήσει γύρω του μια τεράστια βιομηχανία πουλώντας μπλουζάκια με αφίσες από τις συναυλίες του.
“Πριν από ένα χρόνο κατηγορήθηκα, λοιδορήθηκα, εξυβρίστηκα, γιατί έχω χαράξει συνειδητά στον ώμο μου αυτό το πανάρχαιο σύμβολο της Ελληνικότητας. Τώρα που βρέθηκε στην Αμφίπολη, τι έχουν να πουν οι ανήθικοι;”

kasidiaris3

Του Ηλία Κασιδιάρη
Ένα πανάρχαιο και αιώνιο σύμβολο της Ελληνικότητας λάμπει και πάλι, έπειτα από χιλιάδες σκοτεινούς χρόνους, μέσα από το ιερό μνημείο της Αμφίπολης. Δέος και τρόμος κατέλαβε τους ανθέλληνες που πασχίζουν να θάψουν κάτω από τους χωμάτινους όγκους της λήθης την ψυχή του Ελληνισμού. Και όλοι εκείνοι οι ασήμαντοι και ανήθικοι πολιτικοί καιροσκόποι, που μήνες τώρα προσπαθούν να εξαργυρώσουν με ψήφους το φως της αιώνιας Ελλάδας, έφτασε επιτέλους η ώρα να σιωπήσουν.

ΟΙ “ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ” ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ…”ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!

fragoudaki-dragona

Φαντάζεστε συνέδριο της Χρυσής Αυγής για τη “σκλαβωμένη Μικρασία”, με συμμετοχή Τούρκων “αριστερών” ομιλητών; Απίθανο, θα μας πείτε. Ε, αυτό που έτσι διατυπωμένο ακούγεται αδιανόητο, είναι απολύτως πραγματικό αν αντιστραφούν οι ρόλοι (και πολλαπλασιαστούν τα εισαγωγικά στη λέξη «αριστερών»)!
Στις 23-24 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνεται συνέδριο με τίτλο «Η Δυτική Θράκη από το χθες στο σήμερα».
thraki-tourkoi-1
Πρόκειται για συνδιοργάνωση από το «Ινστιτούτο Αρχών και μεταρρυθμίσεων του Ατατούρκ» (του πανεπιστημίου της Πόλης) και από τις «Τουρκικές Εστίες», οι οποίες είναι πιο γνωστές στην Ελλάδα ως «Γκρίζοι Λύκοι». Στην οργανωτική επιτροπή λοιπόν βλέπουμε τον Τσεζμί Ερασλάν (καθηγητή πανεπιστημίου με θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών και σε άλλες κρατικές θέσεις), τον Τσεζμί Μπαϊράμ, πρόεδρο της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων (Türk Ocakları) στην Κωνσταντινούπολη κ.ά.
thraki-tourkoi-2
Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται ο καθηγητής Μουσταφά Μπουντάκ, διευθυντής των Κρατικών Αρχείων της Πρωθυπουργίας (!), κάποιος Σαβάς Ατσίκαγια από το προαναφερθέν Ινστιτούτο, που έκρινε σκόπιμο να γράψει στο βιογραφικό του ότι γεννήθηκε «τη μέρα της ειρηνευτικής επιχείρησης στην Κύπρο το 1974», η μόνιμη κατήγορος – συκοφάντρια της χώρας μας στα διεθνή φόρα Περβίν Χαϊρουλάχ, καθηγητές από τη Βουλγαρία κτλ. Παράλληλα οργανώνεται έκθεση με το ίδιο θέμα από τον παρακρατικό – αλυτρωτικό «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης».
thraki-tourkoi-3
Και ποια είναι η …ελληνική παρουσία μέσα σε όλο αυτό το φαιοκόκκινο συναπάντημα;
Σύμφωνα με τον “Αντιφωνήτη” οι προοδευτικές επιστημόνισσες Θ. Δραγώνα και Α. Φραγκουδάκη!
Μάλιστα, οι υπεύθυνες του χρυσοτόκου Προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων θα μεταδώσουν τα φώτα τους και στην Τουρκία. Βεβαίως κάποιος μπορεί να προτάξει το σκεπτικό «ας ακουστεί και η ελληνική θέση για τη Θράκη». Σωστά, ποιος θα περιέγραφε καλύτερα «το άσχημο και μπάσταρδο εθνικό μας πρόσωπο», όπως «ξέρασε» η μία από τις δύο θαμώνες του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ; Φαντάζομαι τους δολοφόνους του Ισαάκ και του Σολωμού να μετανοούν συντετριμμένοι, μετά την ομιλία – καταπέλτη της Φραγκουδάκη…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ “ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ” ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 96.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ!!!

ellines

Να γιατί «διεκδικούν» οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο!
(γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)
• Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...