Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΑΘΗΝΑ 17-10-2014.

Το κατοχικό καθεστώς επιχειρεί να εδραιωθεί επάνω στον φόβο που εξαπλώνεται σε όλα τα επίπεδα. Στην οικονομία, στην δημόσια ασφάλεια, στις αμυντικές υποδομές, στα εθνικά ζητήματα, στην ελευθερία σκέψης και γνώμης. Η επιβολή μέτρων υποταγής και συνθηκολόγησης υπέρ τού νεοταξίτη τυράννου στρώνουν το κλίμα πειθαναγκασμού και αποδοχής τής τυραννίας ως αναγκαίας και αναπόφευκτης από τούς ραγιάδες.

Τα γερά έθνη χτυπιούνται και υποτάσσονται πάντα από μέσα. Το ανθελληνικό κτήνος στέκει όπως πάντα στην είσοδο τού έθνους μας για να ανοίξει τις πύλες στον σιωνιστή δυνάστη και την παγκόσμια διακυβέρνησή του. Ίδια φάρα οι διασώστες τού κράτους «μας» και το ψευτορωμέϊκο. Με τα οικονομικά μέτρα να σκοτώνουν την υγεία των Ελλήνων. Στα νοσοκομεία ακριβά φάρμακα και ανασφάλιστοι πολίτες. Και στα στρατόπεδα, τα δικά μας παιδιά, τα στρατευμένα ελληνόπουλα να σκοτώνονται στην εκπαίδευση από παλιό και φθαρμένο εξοπλισμό.

Τα πάντα στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων. Όμως η περίπτωση των Πεζοναυτών στον Βόλο δεν φεύγει από το μυαλό μου, όσες μέρες κι αν πέρασαν. Δεν πρέπει κανείς μας να ξεχάσει τούς τρεις Στρατιώτες τού Ελληνισμού μας που έπεσαν όχι σε κάποιο πεδίο μάχης, αλλά από την ξετσιπωσιά αχρείων ανδρείκελων που άφησαν έρμαια την Φρουρά τής Φυλής μας, να παλεύει με όπλο μέγιστο την φιλοπατρία και το φιλότιμο που έχουν διαρρηχθεί στην κοινωνία μας σαν τον διαρρηγμένο εκτοξευτήρα όλμου. Διότι η Φρουρά τής Ελληνικής Ιδέας νικά ή πίπτει, αλλά δεν παραδίδεται ποτέ.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι θεσμικοί τους μεταπράτες είναι ικανοί μονάχα για φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα και για μαντρόσκυλα καταστολής πατριωτικών αντιδράσεων. Διότι οι άλλες αντιδράσεις, οι φκιασιδωμένα «αντιφασιστικές» και «αντιρατσιστικές», οι εκρηκτικές εκδηλώσεις διχασμού και παραμόρφωσης τού εθνολογικού και παραγωγικού ιστού, είναι ασύδοτες στη διάθεση τού δήθεν ταξικού αντίπαλου.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα στο στρατόπεδο τού Βόλου, είχαν έρθει η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για την καθέλκυση τού υποβρυχίου Πιπίνος. Σε ένα ναυπηγείο που παραμένει μεθοδευμένα αποκλεισμένο από την ανάληψη κάθε έργου, όπως ολάκερη η ναυπηγοεπισκευαστική και πολεμική βιομηχανία. Παρών μεταξύ άλλων ήταν και ο τσοπάνης τού σοσιαλιστικού μαντριού Βενιζέλος που έφτιαξε νόμο για να μπορούν να εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές, στα σώματα ασφαλείας και πάσα δημόσια λειτουργία οι ελληνοποιημένοι τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες. Νομικό έκτρωμα που νομιμοποίησε η καθεστωτική «δικαιοσύνη», απορρίπτοντας ενστάσεις.

Οι λαθρέποικοι ωστόσο έρχονται κατά ολάκερα καραβάνια από στεριές και θάλασσες των ελληνικών συνόρων. Χωριστό ενημερωτικό δελτίο φτιάχνουν οι «ευπαθείς» και οι «δυστυχισμένοι» που συναντούν την προστασία όλων. Των καπιταλιστών που στήνουν «εκδημοκρατίσεις» και χαλάνε κράτη για να τούς φυτέψουν ανάμεσά μας ως διωκόμενους. Των μαρξιστών που μιλάνε ενάντια στην πλουτοκρατία, αλλά συνεργάζονται με τούς γυρολόγους και τούς δανειστές ταυτόχρονα. Των σοσιαλφιλελεύθερων που νομοθετούν με πάθος ξένες ευκολίες όταν φοροαρπάζουν το σπίτι τού Έλληνα.

Οι τοπικές αρχές πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαιτέρως για την διατήρηση τής ελληνικότητας των ακριτικών μας περιοχών. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στρώνουν το χαλί για την παροχή βίζας στους Τούρκους με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, προκειμένου να μπει ο ανατολίτης κάτοχος και διεκδικητής ελληνικής γης στα εδάφη μας τουριστικά κι όχι μόνο πρακτορίστικα. Στο δε ζήτημα τής Μακεδονίας Μας, οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι δίδουν μακεδονικά δικαιώματα και αναφορές στους Σκοπιανούς επισήμως.

Η μόνη οδός ζωής τού Ελληνικού Έθνους είναι η υποταγή τού φόβου. Η βαθιά συνειδητοποίηση τού λαού μας ότι η λύση στα εμπόδια που μάς βάζουν είναι η συντριβή των τοποτηρητών και των βαρβάρων που μάς περιτριγυρίζουν, αρχίζοντας την κάθαρση από μέσα προς τα έξω. Οφείλουμε να απορρίψουμε το κράτος και τούς μηχανισμούς του, γιατί δεν είναι ελληνικό. Ελληνικό είναι μόνον το Έθνος. Και το Έθνος είμαστε εμείς οι Έλληνες στο Αίμα, στην Σκέψη και το Ήθος. Το Ελληνικό Έθνος λοιπόν πρέπει να γκρεμίσει το ψεύτικο κράτος και να πάρει την Αρχή και την Κοινωνία στα χέρια του.

Θα αποκτήσουμε μια αληθινά Κραταιά Ελλάδα. Θα φτιάξουμε μια Αληθινή Ελλάδα που θα γίνει μια προσωπικότητα γεμάτη Δύναμη, ώστε να ορίσει τούς ανθρώπους της, τα έργα της, τις επιρροές της, τις κατακτήσεις της. Αυτή η Ελλάδα έχει το ανάστημα να επικαλεστεί την έννοια και την μορφή τού Κράτους. Σκιές και ρουφιάνοι τής παγκοσμιοποίησης, η λαλιά τού νεοταξισμού και το μακρύ χέρι τού χαλαστή, να σωπάσουν για πάντα.

Ο Εθνικισμός και ο Κοινωνισμός μας, η Φυλετική Συνοχή και η Εθνική Ισχύς δεν ποινικοποιούνται. Θεριεύουν και οδηγούν τον Ελληνισμό στα ψηλά πεπρωμένα του. Η εθνικιστική διανόηση και η εργατική δημιουργικότητα και η πολεμική αντάρα δεν υπόκεινται στον διακριτικό ή αδιάκριτο έλεγχο των τυράννων με δικαστικό ή τοκογλυφικό ή στρατιωτικό μέσο «συμμάχων» και «γειτόνων». Δίδουν εφόδια ελληνισμού στα παιδιά μας και έδαφος ελληνικής κυριαρχίας στους πόρους και στα εδάφη μας. Και για κείνους που μάς κρούουν τη θύρα τού Έθνους, έχουμε την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Ούτε μισό βήμα πίσω. Χιλιάδες βήματα μπροστά στις γραμμές τού Ανίκητου Ελληνισμού μας με Σημαιοφόρο τον Λαϊκό Εθνικισμό. Με ιερό πάθος και ακράτητη ορμή, θα σκορπίσουμε τούς Εφιάλτες και θα χτίσουμε πιο ψηλό τον Ελληνισμό μας. Σκορπίζουμε τον πανικό στη θέα τής ελληνικής φάλαγγας. Και ο στρατός μας να επισφραγίσει την ελληνικότητα τής γειτονιάς μας. Ελληνική Ηγεμονία στο Πεδίο Ελευθερίας και Τιμής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΙ “ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ” ΤΗΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ- ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ- ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

loverdos-saientology

Η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ απαιτούν μνήμη και θέληση. Και εάν δεν μας απατά η μνήμη μας, ένα εκ των “αγαπημένων παιδιών” των Ελλήνων Σαιεντολόγων που ζουν και βασιλεύουν, είναι ο σημερινός υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Το θέμα με τους παραθρησκευτικούς φωστήρες της ελληνικής μπουρζουαζίας ήρθε πάλι στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες, όταν αποκαλύφθηκε “τσιτάτο” των Σαιεντολόγων σύμφωνα με το οποίο ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ήταν γνωστό εδώ και 20 χρόνια ότι θα γίνει κυβερνήτης της Ελλάδος επειδή το ήθελε η CIA και το γνώριζαν οι ψυχοπνευματιστές.

Το χρονικό του τρόμου με τον Αλβανό ραλίστα του θανάτου στην Πέτρου Ράλλη – Φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το SMART που αποκεφάλισε και διαμέλισε ανθρώπους στην τρελή πορεία του (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio184

Η τρελή κούρσα που οδήγησε στον θάνατο δύο ανθρώπους, ενώ μια ακόμη γυναίκα βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας, έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ. Στο σημείο ακόμη, η μυρωδιά του αίματος παραμένει έντονη…ενώ όσοι έτυχε να βρεθούν μάρτυρες στο συγκλονιστικό αυτό πολύνεκρο δυστύχημα, δεν έχουν λόγια να εκφράσουν την φρίκη που είδαν με τα μάτια τους!

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; Ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού διεκδικεί Ήπειρο, Κέρκυρα, Μακεδονία;;;


ALBANIA FLAG

Αυτή είναι η ναζιστική σημαία που σήκωσε ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας μέσα στην Σερβία. Η σημαία αυτή περιλαμβάνει Ελληνικά εδάφη κατά τα πρότυπα του “μνημονίου” που είχε αποστείλει ο Χίτλερ στον Μεταξά πριν την εισβολή “για να μας αφήσει ήσυχους”. Εδάφη που θα έπρεπε να παραδώσει η Ελλάδα οικειοθελώς στους Αλβανούς φασίστες (μαζί με τηνMακεδονία και μέρος της Θράκης που θα έπαιρναν Σκοπιανοί – Βούλγαροι).

Εκατοντάδες Αλβανοί εισέβαλλαν σε μειονοτικό χωριό στη Β. Ήπειρο - Επιχείρησαν αλβανικά "Σεπτεμβριανά"


Με μια νέα αλβανική πρόκληση ήρθε εχθές το βράδυ η Εθνική μειονότητα στην Β. Ήπειρο λίγο μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα Σερβίας- Αλβανίας.
Αλβανοί, εισέβαλαν στο μειονοτικό χωριό Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου, δύο χιλιάδων κατοίκων περίπου προκαλώντας επεισόδια κατά των ομογενών κατοίκων.

Daily Mail: «Ο καημένος Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για την κυρία Κλούνεϊ και φιλαράκια της»


Η Daily Mail, που βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των Βρετανών, όταν αναζητούν ειδήσεις σε tabloid, αφιερώνει σήμερα εκτενές δημοσίευμα, στην επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν με ιδιαίτερα επικριτική διάθεση.
Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για «τσίρκο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης» έξω από το Μεγάλη Βρετανία, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σημειώνει πως «θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι κάποιος παγκόσμιος ηγέτης ήταν στην πόλη ή πως οι... γνωστοί Ελληνες ταραξίες ετοιμάζονταν για μια ακόμη πορεία προς το ελληνικό κοινοβούλιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πλατεία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν ύποπτοι κωδικοί στο Χρηματιστήριο - Σύσκεψη στο Μαξίμου


ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν ύποπτοι κωδικοί στο Χρηματιστήριο - Σύσκεψη στο Μαξίμου Σε ανοιχτή γραμμή ο πρωθυπουργός με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Συσκέψεις με συνεργάτες του έχει ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου με αποκλειστικό αντικείμενο τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και την κατακόρυφη πτώση του γενικού δείκτη σε συνδυασμό με την έκρηξη των spread. Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι το γεγονός ότι αυτή η πτώση ξεκίνησε τρεις μόλις μέρες μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την ενίσχυση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με έναν ακόμα βουλευτή.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί περίπου 8 κωδικοί οι οποίοι πραγματοποιούν αγοραπωλησίες τραπεζικών μετοχών σε τιμές από -10% μέχρι -20% της πραγματικής τους αξίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κρύβονται ξένοι επενδυτές.


briefingnews

Ο Σέρβος Πρόεδρος αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο των Αλβανών


SERV
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς καταδίκασε οξύτατα το χθεσινό επεισόδιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας και ζήτησε από τις υπηρεσίες ασφάλειας, το υπουργείο Εσωτερικών και τις τελωνειακές αρχές “να εκλάβουν το γεγονός ως τελευταία προειδοποίηση” επειδή επόμενο τέτοιο συμβάν “μπορεί να έχει ανθρώπινα θύματα”.

Τουλάχιστον 148 Αλβανοί έγιναν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους


alvanoiΑπό τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2014, 148 Αλβανοί μουσουλμάνοι κατέφυγαν στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, αναφέρει -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα “The Washington Post”, επικαλούμενη μελέτη της CIA.

Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή του Διεθνούς Κέντρου Μελετών για τη ριζοσπαστικοποίηση και την πολιτική βία, εντός του έτους 15.000 άνθρωποι από 80 διαφορετικές χώρες του κόσμου έγιναν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

olympia

ΑΠΟΧΗ, έως ότου ξαναπούμε: «Καλημέρα Ελλάδα!…»


Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος > Οκτώβριος του 2014, ξεχάστηκε η 79η ΔΕΘ και οι χιλιοειπωμένες υποσχέσεις από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση…
Οκτώβριος 2014 ξαφνιαστήκαμε με το απρόσμενο αίτημα «Ψήφου Εμπιστοσύνης» από την κυανοπράσινη Συγκυβέρνηση η οποία, όπως συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια, την πήρε από τους «εξασφαλισμένους» 155…

Στο Στρασβούργο οι ισλαμιστές προπονούνται στην μέση του δρόμου


israelorgΣτο Στρασβούργο, οι κάτοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις  αρχές πως είδαν στον δρόμο μια ομάδα ανδρών που εκπαιδευόταν με άγριο τρόπο στη μάχη. Επίσης μερικοί από αυτούς εκπαιδεύονταν κρατώντας πολυβόλα και άλλοι με γυμνά χέρια. Στο συγκεκριμένο περιστατικό συμμετείχαν άγριοι ακραίοι ισλαμιστές που προφανώς εκπαιδεύονταν για να πάνε να πολεμήσουν στο Ιράκ ή στην Συρία,στο πλευρό του ”ισλαμικού κράτους”.

Ενιαίος χώρος έρευνας-διάσωσης Ελλάδας- Κύπρου, ανάσχεση της τουρκικής επιθετικότητας


 

Την συμφωνία υπέγραψαν σήμερα οι κύριοι Βενιζέλος και Κασουλίδης - Με βάση τη διμερή συμφωνία ενοποιείται ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης - Με απευθείας επικοινωνία των συντονιστικών κέντρων θα μπορούν να διεξάγονται επιχειρήσεις SAR (Search and Rescue) στα FIR Αθηνών και Λευκωσίας. Στην υπογραφή διμερούς διακρατικής συμφωνίας για έρευνα και διάσωση στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος προχώρησαν τη Δευτέρα οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Ιωάννης Κασουλίδης.

Διονύσης Χατζηδάκης:Τέτοιος γρουσούζης δήμαρχος, δεν έχει ξαναϋπάρξει..!Αχ βρε ΔΙΟΝΥΣΗ από την αρχή που εκλέχθηκες δήμαρχος πόσοι συνεργάτες σου σε εγκατέλειψαν μέχρι σήμερα ???
Άκουσον – Άκουσον προϊστάμενος σε σημαντικό πόστο που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό και του έδωσε την νίκη ,υπέβαλε αίτηση να μεταταχθεί σε όμορο δήμο ,ο εκεί δήμαρχος με το άκουσμα του ονόματος του  έκανε δεκτό το αίτημα  , ο δε δήμαρχος ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ δεν έχει κάνει ακόμα δεκτή την αίτηση όπως προβλέπει ο νόμος .
Τι φοβάται μήπως ανοίξει το στόμα του ο υπάλληλος και δεν ξεπλένει τις βρομιές του δημάρχου  ούτε η σκούπα του δήμου  !!
Τι κατάρα σε δέρνει βρέ δήμαρχε .. και δεν στεργιώνει κανείς δίπλα σου. Εγκαινιάζεις τα θεμέλια του κλειστού γυμναστηρίου και το έργο έμεινα στα μπετά πάει ο εργολάβος.. Σε μαγαζί πας για φαγητό ή ποτό και μετά από λίγο κλείνει .. Γυναίκες φυλάς και χωρίζουν , Άνδρες χαιρετάς και παθαίνουν προστάτη ..από την ημερα που πάτησες στο δήμο έχουν πεθάνει οι μισοί υπάλληλοι. Ουέ και αλίμονο αν σας πετύχει το βράδυ που τρώει του γιαουρτάκι του…

Είναι φανερό μυστικό πως ο δήμαρχος Χατζηδάκης είναι φορέας γουρσουζιάς κάτι το οποίο ξέρει καλά το FaliroPressNews .Μήπως πήρες τα γονίδια του επιτίμου ??

ΚΟΥΙΖ …. Ποιος από τους υποφαινόμενους στις φωτό .. βάζει τζάμπα βενζίνη από τον δήμο κυκλοφορεί και το μηχανάκι του δήμου εδώ και χρόνια !!!


 
Κόκκινο χτυπά η παρανομία αλλά και η ασυνειδησία για κάποιους δημοτικούς συμβούλους του Χατζηδάκη ,θα είμαστε αμείλικτοι και θα συνεχίσουμε με περισσότερη ένταση να καταγγέλλουμε όσους ενεργούν με αυτόν τον απερίσκεπτο τρόπο.Συμπληρώνεται το παζλ και για αυτούς που βάζουν στα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 »ΤΑΜΑΜ»…ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ
Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ….
Κι εκεί που είπαμε ότι ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά με τα Τούρκικα σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση , το κανάλι της υπέρτατης Τουρκολαγνίας ΑΝΤ1 μας ΄εκανε και πάλι να αηδιάσουμε…
Νέο σήριαλ με τίτλο »Ταμαμ» έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας….
Το σενάριο…εντελώς προπαγανδιστικό και προβλέψιμο….Μια χωρισμένη Ελληνίδα, θα συγκατοικίσει με έναν χήρο Τούρκο (με καταγωγή από την Ρόδο μάλιστα…τυχαίο;;…πριν λίγες μέρες οι Τούρκοι έθεσαν θέμα μειονότητας στα Δωδεκάνησα…),  μαζί με τα παιδιά τους, κι αφού περάσουν δυσκολίες ως προς την συμβίωσή τους με αφορμή τις πολιτισμικές τους διαφορές, στο τέλος θα ζήσουν σαν μια χαζοχαρούμενη οικογένεια και θα υπάρξει happy end…. Τα στοιχεία της σειράς….Πολυπολιτισμός, διεθνισμός, ελληνοτουρκική και καλά φιλία και άλλες τέτοιες στην πραγματικότητα αποτυχημένες φανφάρες….
Γιατί όμως και πάλι ένα κανάλι του κατεστημένου, όπως ο ΑΝΤ1 και πάλι προβάλει μια τέτοια σειρά που περνάει τέτοια ύπουλα και βρώμικα υπομηνύματα;;;… Τη στιγμή μάλιστα που το τούρκικο προξενείο στη Θράκη οργιάζει, και μεθωδικά εργάζεται για ανεξαρτητοποίηση της Θράκης ΜΑΣ, τη στιγμή που η Τουρκία θέτει θέμα μειονότητας στα Δωδεκάνησα ΜΑΣ, τη στιγμή που η Τουρκική αδιαλλαξία παραμένει στην Κύπρο  ΜΑΣ, ενώ οι τουρκικές φρεγάτες φτάνουν μέχρι την Ραφήνα στέλνοντάς μας μαφιόζικα το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να εξασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και να εκμεταλλευτούμε τον φυσικό μας πλούτο!
Σε τι αποσκοπεί λοιπόν αυτή η ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ;;;;….
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 , ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΙΚΗ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ!…Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΒΡΩΜΙΚΗ, ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΜΕ!!!
Α! Και κάτι τελευταίο…. Κύριε σεναριογράφε της σειράς »Ταμάμ»…κύριε Βασίλη …Ρίσβα…. Γιατί δεν φτιάχνετε καλύτερα ένα ανάλογο σενάριο  με έναν Παλαιστίνιο που θα παντρεύεται μια Ισραηλινή;;;…..Εεεε κύριε …Ρίσβα;;;…..  Προωθήστε καλύτερα εκεί την προπαγάνδα σας…………..Εμείς έδώ στην Ελλάδα….δεν μασάμε πλέον κουτόχορτο…..πουλήστε αλλού αυτα που ξέρατε……
pan-ellinismos.blogspot.com

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ: «Ο Έμπολα δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του πληθυσμού»

Την… «άποψη» του για τον ιό Έμπολα που έχει σκοτώσει περισσότερους από 4.000 ανθρώπους αποφάσισε να εκφράσει ο Κρίς Μπράουν μέσω Twitter, αρχίζοντας τις θεωρίες… συνωμοσίας.
Ο 25χρονος ράπερ και πρώην της Ριάνα, τουίταρε το εξής:
«Δεν ξέρω… Αλλά νομίζω πως ο Έμπολα είναι ένας τρόπος ελέγχου του πληθυσμού. Σκ@τ@. Το ξέρω πως ακούγεται τρελό».
Το tweet αυτό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τους εκατομμύρια followers του Κρίς Μπράουν να το χαρακτηρίζουν«γελοίο».
πηγή

hellas-now.blogspot.com

Παγκόσμια πρωτιά: Έλληνες γιατροί βάζουν τα γυαλιά σε συναδέλφους τους


giatroi4 626 355

Συγκεκριμένα η ομάδα των κ. Βασίλη Λυκομήτρου (Ορθοπαιδικός- Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης)και Ιωάννη Πολυθοδωράκη (Νευροχειρουργός– Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης) πραγματοποίησαν την πρώτη λαπαροσκοπική σπονδυλοδεσία που πραγματοποιείται σε παιδί παγκοσμίως.
Η 12 χρονη έπασχε από Σπονδυλολίσθηση, μια πάθηση που πλήττει το 12% των παιδιών παγκοσμίως και η οποία αναγκάζει τον τελευταίο σπόνδυλο της μέσης(Ο5) να ολισθαίνει πάνω στο ιερό (Ι1) οστούν και τη λεκάνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να «φεύγει» η μέση από τη θέση της και να «γλιστράει» μπροστά, πιέζοντας τα νεύρα και χάνοντας ο κορμός την ισορροπία του, με πόνο και δυσκινησία.
Η κατάσταση της μικρής ασθενούς αποδείχτηκε με τον επαναλαμβανόμενο έλεγχο ότι επιδεινωνόταν συνεχώς με αποτέλεσμα να πονά καθημερινά και να κινδυνεύει με παράλυση.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας της οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να εφαρμόσουν την πρωτοπόρα τεχνική λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων που θα είχε στην περίπτωσή της όπως ελάχιστη απώλεια αίματος, άμεση κινητοποίηση και μείωση της βλάβης των ιστών.

Ατόπημα μέγα η λειτουργία Τμήματος της Θεολογικής Σχολής που θα διδάσκει ότι ο Χριστός δεν είναι Θεός.


tmima-islamikwn-spoudwn
Του   Β. Χαραλάμπους,  θεολόγου
Η λειτουργία Τμήματος Ισλαμικών σπουδών στα πλαίσια της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι παντελώς απαράδεκτη. Κατάφεραν για επιστημονικούς δήθεν λόγους, όπως ισχυρίστηκαν, να διδάσκεται μια δαιμονιώδης πλάνη στα πλαίσια της Θεολογικής Σχολής.
  Λίγο έλειψε να μας πουν ότι έγινε μεγάλη χαρά στον ουρανό, για την «ιστορική» τους απόφαση.    Κάποιοι αμφισβήτησαν το γεγονός ότι η απόφαση της πλειοψηφίας των καθηγητών της Θεολογικής Σχολής είναι ιστορική.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΑντισυνταγματική είναι η δυνατότητα εφόδου του ΣΔΟΕ για φορολογικούς ελέγχους σε σπίτια χωρίς την παρουσία εισαγγελέα. Αυτό αποφαίνεται ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής σε γνωμοδότηση του με αφορμή το «πράσινο φως» που είχε ανάψει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για φορολογικούς ελέγχους με απλή εντολή εισαγγελέα χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού με στόχο την είσπραξη φόρων.

Ο εισαγγελικός λειτουργός με τη γνωμάτευση του, η οποία όμως δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, λέει ξεκάθαρα ότι όπου γίνεται έρευνα με εντολή εισαγγελέα θα πρέπει να υπάρχει και παρουσία δικαστικού λειτουργού υπογραμμίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να έχει προηγηθεί αλλαγή του Συντάγματος. Μάλιστα, όπως διευκρινίζει ο κ. Παντελής η εισβολή εφοριακών σε σπίτια χωρίς την παρουσία εκπροσώπου των δικαστικών αρχών όχι μόνο είναι αντίθετη στο Σύνταγμα αλλά μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διώξεις για κατάχρηση εξουσίας ή να καταστήσει παράνομα τα αποδεικτικά στοιχεία που κατασχέθηκαν.

Πού είναι «Schaeuble» το κεντρί σου; Πού είναι «Μέρκελ» η νίκη σου;


ψηφιδωτό
Ο Μεγάλος ¨  Εκπολιτιστής Στρατηγός ¨ αναπόφευκτα κατεβαίνει στον Άδη… και ο Ιερός Χρυσόστομος φωνάζει για τους ¨οικονομικούς δυνάστες στρατηγούς¨ των ημερών μας.
«Πού είναι, θάνατε, το κεντρί σου; Πού είναι, Άδη, η νίκη σου;»
¨ποῦ σου, θάνατε, τὸ κέντρον; ποῦ σου, ᾅδη, τὸ νῖκος; ἀνέστη Χριστός, καὶ σὺ καταβέβλησαι· ἀνέστη Χριστός, καὶ πεπτώκασι δαίμονες· ἀνέστη Χριστός, καὶ χαίρουσιν ἄγγελοι· ἀνέστη Χριστός, καὶ νεκρὸς οὐδεὶς ἐπὶ μνήματος. Χριστὸς γὰρ ἐγερθεὶς ἐκ νεκρῶν, ἀπαρχὴ τῶν κεκοιμημένων ἐγένετο. αὐτῷ ἡ δόξα καὶ τὸ κράτος εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων ἀμήν.¨MIGNE, Patrologia Graeca 59, 721-724 ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ 242. – Κατηχητικὸς εἰς τὸ Άγιον Πάσχα
μήπως  ο Χρυσορήμων  Χρυσόστομος έχει άδικο;
1.¨ To πάρτι στην Γερμανία με τα «other peoples money» ή καλύτερα «other nations money» τελείωσε!

Ο αλβανικός εθνικισμός διέκοψε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Σερβίας- Αλβανίας


beograd 1
Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, η αναμέτρηση μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας για προκριματικά  του euro 2016 στο Βελιγράδι, βρισκόταν στο 41ο λεπτό της, όταν ένα ιπτάμενο αεροπλανάκι που μετέφερε σημαία στην οποία απεικονιζόταν η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας»,  εμφανίσθηκε  πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, Στέφαν Μίτροβιτς, την κατέβασε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, σύμφωνα με την UEFA.

Η χουντάρα των ΣαμαροΒενιζέλων θα επιχειρἠσει να βγάλει πρόεδρο με 175 ψήφους – Θα αντιδράσουν από το ΣΥΡΙΖΑ ή θα συμπεριφερθούν σαν “κοπέλες”;

merkel

Γράφει ο Αντίοχος: Τρεις φορές μέχρι τώρα, έχω ρωτήσει ανθρώπους που ξέρουν, τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που ο «εισαγγελέας των φυλακών»… (φον Αντωνάκης…) απαγορεύσει την συμμετοχή των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην προεδρική εκλογή κι αν ο αριθμός 180 είναι δεσμευτικός για την εκλογή προέδρου, ή επιδέχεται… εκπτώσεις. Και τις τρεις φορές έχω πάρει την ίδια απάντηση (ότι οι 180 είναι απαραίτητοι), αλλά εγώ δεν πείθομαι και με κάθε ευκαιρία ξαναρωτάω…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός,ΤΟΥΡΚΟΙ ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο και Τρομοκράτες εντυπωσιακό ΧΤΥΠΗΜΑ!

polemos

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας, όταν στα δυο Άρθρα μου, με τίτλο – Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Χώρα μας !… και το δεύτερο Άρθρο με τίτλο- Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο Πρωθυπουργικό γραφείο,πονοκέφαλος στην ΕΥΠ με τους Διπλούς Πράκτορες!
Είχα προειδοποιήσει για όλες αυτές τις εξελίξεις , και σαν απόδειξη και δικαίωση τον λεγόμενων μου, υπάρχουν δημοσιεύματα πρόσφατα ,που αναφέρουν ότι σήμανε συναγερμός στην ΕΥΠ, όταν εντοπίστηκε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, να παρακολουθεί και να καταγράφει, τις εγκαταστάσεις του Πενταγώνου!

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ- Δηλαδή να ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ οι Γερμανικές ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

666666

ΣΥΡΙΖΑ (ΝΑΙ)
Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος
ΝΔ (ΟΧΙ)
Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος,
Θοδωρής Ζαγοράκης
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΝΑΙ)

MΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΑΝ 550.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

armilagos1

Σοκ στη κοινή γνώμη προκαλεί η υπόθεση που έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα για το κύκλωμα των αετονύχηδων που μέβαζαν στο χέρι τραπεζικούς λογαριασμούς νεκρών.
Στην υπόθεση-πάντα κατά την αστυνομία-επικεφαλής της συμμορίας φέρεται να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θόδωρος Αρμύλαγος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...