Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 20-10-2014.

Οι οικονομικές πολιτικές στο έντιμο και κυρίαρχο κράτος χαράζονται από τις κυβερνήσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ανθρώπινοι και οι υλικοί πόροι στην κατεύθυνση τής υγιούς ανάπτυξης. Για να ευημερήσουν τόσο η Λαϊκή Κοινότητα όσο και το Εθνικό Κράτος. Στο δε ανέντιμο και κατεχόμενο κράτος, οι οικονομικές πολιτικές χαράζονται από τούς κατακτητές και εκτελούνται από ανήθικους προδότες, ώστε να αντικατασταθούν κράτος και πολίτες από την πολύμορφη βαρβαρότητα.

Στο έντιμο και κυρίαρχο κράτος επικρατούν η κοινωνική δικαιοσύνη, η αξιοκρατία και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη, προκειμένου να επιτευχθεί η εθνική ισχύς. Ολάκερη η Λαϊκή Κοινότητα εργάζεται ως ένα Σώμα για να εξυπηρετήσει τις οργανικές ανάγκες τού Έθνους. Η οικονομική διεργασία δίδει το αποτέλεσμα σε απόλυτη συνάρτηση με την παραγωγική διεργασία. Το κράτος παράγει, καταναλώνει και χρηματοδοτεί την εσωτερική και την εξωτερική του πολιτική με τα αγαθά που βγάζουν η δική του γη και οι δικοί του άνθρωποι. Αυτός είναι ο στρατηγικός προσανατολισμός τής Οικονομίας τού Έθνους.

Στο ανέντιμο και κατεκτημένο κράτος επικρατούν η καθεστωτική καταπάτηση τού δικαίου, η ευνοιοκρατία και η νόθευση τού εθνοφυλετικού ιστού. Η βούληση τής Λαϊκής Κοινότητας ακυρώνεται, προκειμένου να τεθεί αυτή στην υπηρεσία τού κατακτητή. Πρόθεση των Αρχών τού πρώην κράτους και νυν προτεκτοράτου είναι να ενθυλακώσουν τον πλούτο τού Έθνους και να αντικαταστήσουν τον λαό με τούς γυρολόγους πραματευτάδες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Διεθνείς τοκογλύφοι και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες δεν θέλουν τούς Έλληνες, γιατί στοιχίζουν πολλά και μεγαλουργούν σαν μονοιάσουν. Οι διαχειριστές τής αστικής τυραννοκρατίας θέλουν πολλούς και φτηνούς υπηκόους δίχως εθνικό συναίσθημα και φρόνημα. Ξωμερίτες από τα πέρατα τής γης με διαφορετικά ενδιαφέροντα και έφεση στην διάπραξη των εγκλημάτων των νεοταξιτών εντολέων τους. Άνθρωποι που αδιαφορούν για την γη που ποδοπατούν. Ενώ οι Έλληνες διακατέχονται από το ίδιο Αίμα, την ίδια Πίστη, την ίδια Εθνική Φιλοδοξία για διάκριση. Πονούν τον τόπο τους, θυσιάζονται για τα παιδιά τους, ματώνουν για την πατρίδα τους σε καιρούς ειρηνικούς και πολεμικούς.

Υπάρχουν βέβαια πάντα οι περιττοί, οι φαύλοι και οι αλαζόνες μέσα στην φάρα μας. Είναι εκείνα τα βιολογικά σφάλματα που υπάρχουν σε όλα τα έθνη άλλωστε. Γιατί αν δεν υπήρχαν, σήμερα δεν θα μάς πήγαινε ο σιωνισμός στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική διακυβέρνηση που προωθούν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Δεν θα ενώνανε οι προσωρινά δυνατοί τού χρήματος και τού αντίχριστου τις αγορές και τις οικονομίες σε μία για να φέρουν τούς μισέλληνες να εξαγοράσουν την ελευθερία μας. Να μάς πουν δηλαδή πως για να σάς δώσουμε ψίχουλα για φαί, θα αποχωριστείτε το χώμα και τούς χυμούς του.

Αλλά επειδή δεν γίνεται να πούμε το ναι στον ξεριζωμό από το σπίτι και τον αποκλεισμό από την εργασία και το ψωμί, επειδή μάς αρέσει να απολαμβάνουμε τούς κόπους τού έθνους που προσωποποιούμε εμείς οι ίδιοι, φροντίσανε και φροντίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι νεοταξίτες να μάς αντικαταστήσουν. Τράβηξαν τον εύπιστο λαό με κοινοτικές επιδοτήσεις, εύκολο χρήμα δηλαδή, μακριά από το χωράφι. Κάμανε εύκολο το τραπεζικό δάνειο, το ξένο χρήμα δηλαδή. Σταμάτησαν την ροή τού χρήματος με στημένα μέτρα. Φέρανε πολυεθνικές και μνημόνια. Υποθηκεύσανε τον λαό, κάμανε τις πολιτικάντικες δοσοληψίες δήθεν εθνικό χρέος, στερέψανε εθνικό προϊόν και λαϊκά όνειρα.   

Αυτό το γελοίο, επικίνδυνο και προδοτικό κράτος είναι που έχει φτάσει στο σημείο να αξιοποιεί την μεθοδευμένη υπογεννητικότητα των Ελλήνων. Να τσαλαπατά την αδυναμία τού λαού μας να κάμει παιδιά, αφού δεν μπορεί να τα ζήσει. Λιγότερες οικογένειες, λιγότεροι Έλληνες, λιγότεροι εργαζόμενοι, μη αυτάρκης και ανύπαρκτη Ελλάδα. Και έτσι φτάσαμε στο χάλι να δούμε την Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής τού υπουργείου εσωτερικών να ζητάει από το υπουργείο εξωτερικών «νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης τού πληθυσμού».

Είναι εθνικό συμφέρον να συνεχισθεί η δήθεν νόμιμη μετανάστευση. Έτσι μάς λένε οι κομιστές τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των «σωστικών» μη ελληνικών οικονομικών προγραμμάτων. Αυτοί που καταργούν και επαναφέρουν νόμους για να βγάλουν από τη φυλακή τα οικόσιτα που έχουν φαρμακώσει ένα σκασμό χρήματα. Για να φορολογήσουν τα μαγαζιά και τα παιδιά των Ελλήνων. Για να φυλακίσουν την Χρυσή Αυγή. Και όλα τούτα για να υπηρετήσουν οι γραμματιζούμενοι με τις ξένες και πλαστές σπουδές την οικονομία των διεθνών τραπεζιτών, των πολιτικών τους και τού παγκόσμιου χωριού.

Η Οικονομία τού Έθνους βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα και τις εθνικές υποδομές. Δεν είναι ζήτημα τής τράπεζας, αλλά τού χωραφιού. Δεν είναι ζήτημα τού δανείου, αλλά τής παραγωγής. Οι συντελεστές τής οικονομικής διαδικασίας, η γη, οι εργαζόμενοι, τα αγαθά και το χρήμα ξεκινούν από το ελληνικό χέρι και πάνε στο ελληνικό ταμείο. Τροφοδοτούν και ντύνουν την ελληνική κοινωνία. Εξοπλίζουν και χρηματοδοτούν την ελληνική κοινωνία. Χτίζουν σχολεία, μαγαζιά και στρατούς ελληνικούς.

Στην Λαϊκή και Εθνικιστική Οικονομία το Εθνικό Κράτος καταναλώνει όσα παράγει και μόνον. Φτιάχνει συναλλαγματική πολιτική με όρους εθνικού χρήματος. Εξασφαλίζει επάρκεια αγαθών και έλεγχο χρηματοοικονομικό ακόμη και μέσα στις πιο βαθιές κρίσεις. Στηρίζεται στην εργατικότητα και την συνοχή τής Λαϊκής και Φυλετικής Κοινότητας. Επιτυγχάνει ανταποδοτικότητα πόρων και κοινούς στόχους μεταξύ Πολιτείας και Πολιτών.

Η Οικονομία τού Έθνους αφορά μια Φυσική Ελλάδα που ανήκει στους Αληθινούς Έλληνες. Μια Ελλάδα που δεν είναι ταξική, αλλά ενωτική. Ενώνει τον Έλληνα Εργοδότη με τον Έλληνα Εργαζόμενο. Χαράζει πραγματική οικονομία και γεύεται τούς δικούς της καρπούς σε μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Με τον τραπεζιτικό τομέα υπό κρατικό έλεγχο, να φυλάσσει το δημόσιο χρήμα και να το αποδίδει σε παραγωγή και κοινωνία κι όχι να διοικεί το κράτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων η φυματίωση- Οργή από τους ενστόλους


sta-kraththria-twn-astynomikwn-tmhmatwn-h-fymatiwsh-orgh-apo-toys-enstoloys
Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη - «Συναγερμός» επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. από τα τελευταία πρόσφατα κρούσματα φυματιώδους λεμφαδενίτιδας στo κέντρο κράτησης Αμυγδαλέζας αλλά και φυματίωσης στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Πατησίων, όπου θετικοί βρέθηκαν και οκτώ αστυνομικοί. Η κραυγή οργή των αστυνομικών υπαλλήλων ηχεί εδώ και χρόνια με αποδέκτη το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο το πρόβλημα με τις στοιβαγμένες ψυχές μεταναστών και ποινικών στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων, που έχουν διαμορφωθεί για να χωρούν τρία άτομα μετρά χρόνια τώρα ενώ οι απαραίτητες απολυμάνσεις μάλλον... κοστίζουν στο κράτος.
«Το πρόβλημα με τα κρούσματα φυματίωσης στα κρατητήρια υπάρχει εδώ και χρόνια σε όλη τη χώρα. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που αστυνομικός εμφανίζεται θετικός στην σχετική εξέταση. Ακόμη χειρότερο πρόβλημα είναι η ψώρα από την οποία νοσούν κάθε χρόνο δεκάδες κρατούμενοι μέσα στα κρατητήρια και την μεταδίδουν στο προσωπικό» εξηγεί στο newpost, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), κ. Χρήστος Φωτόπουλος.

Οι Γερμανοί ήθελαν να αρπάξουν τα κειμήλια του Αγίου Όρους


Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πέραν της καταστροφής που έφεραν στη χώρα μας στην Κατοχή, «βούτηξαν» και χιλιάδες αρχαιότητες που τις μετέφεραν στην Γερμανία, όπου ακόμα εκεί βρίσκονται. Στο στόχαστρό τους ήταν και το Άγιο Όρος
 Το Άγιον Όρος, το τελευταίο καταφύγιο του μοναχισμού στον σύγχρονο κόσμο δεν έμεινε έξω από τη δίνη των κατοχικών χρόνων.Και όπως με τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς θησαυρούς, έτσι και τα ανεκτίμητα εκκλησιαστικά κειμήλια μπήκαν στο στόχαστρο των Γερμανών κατακτητών.

Ο αλβανικός αλυτρωτισμός αποκαλύπτεται και απειλεί τη σταθερότητα των Βαλκανίων


Υποτίθεται ότι η δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού περί Μεγάλης Αλβανίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Αθήνα. Μα αν αυτό δεν είναι πολιτική υποκρισία, τότε πρόκειται για πλήρη άγνοια της πραγματικότητας. Η πολιτική ηγεσία της Αλβανίας συστηματικά το τελευταίο διάστημα υπονομεύει τις διμερείς σχέσεις, με την Ελλάδα σε ρόλο θεατή. Η ομολογουμένως πολύ καλή για τα ελληνικά συμφέροντα συμφωνία καθορισμού της ΑΟΖ ανατράπηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας, κατόπιν προσφυγής του πολλαπλώς ευεργετηθέντος σοσιαλιστικού κόμματος. Το χειρότερο: η νομική επιχειρηματολογία της απόφασης ήταν βασισμένη στις τουρκικές θέσεις για τον τρόπο οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Εθνικιστικό παραλήρημα στο Twitter: Η προκλητική ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού που έριξε λάδι στη φωτιά [εικόνες]


Εθνικιστικό παραλήρημα στο Twitter: Η προκλητική ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού που έριξε λάδι στη φωτιά [εικόνες]
Στα κοινωνικά δίκτυα μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση των πρωθυπουργών της Αλβανίας και της Σερβίας για το επεισόδιο με την εμφάνιση της σημαίας της «Μεγάλης Αλβανίας» στον αγώνα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου των δύο χωρών.

Π. Καμμένος: Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση θα πέσει


«Να παραιτηθεί ο Παπούλιας για να πάμε σε εκλογές»

Π. Καμμένος: Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση θα πέσει

«Να παραιτηθεί ο Παπούλιας, για να πάμε σε εκλογές» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Στην ερώτηση εάν γνωρίζει ότι γίνονται και προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών απαντά: «Δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Εμφανείς πιέσεις γίνονται, όπως σας είπα. Με απειλές ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τώρα, εάν γίνεται και απόπειρα εξαγοράς, αυτό για να αποδειχθεί πρέπει γίνει καταγγελία». Λέτε να προσπαθούν να πιέσουν τους βουλευτές;».

Σαφής στήριξη από Μόσχα: Το μήνυμα του Πούτιν


Σαφής στήριξη από Μόσχα: Το μήνυμα του Πούτιν
Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - Δίπλα-δίπλα έκατσαν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας προς τους αρχηγούς κρατών που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής της ASEM, στο Μιλάνο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Τούτο, έδωσε την ευκαιρία σε αμφότερους για να τα πουν εκτενώς.

Δυστυχώς, έχουμε πλέον πιαστεί στο αγκίστρι των δανειστών…


agores
Μα πως είναι δυνατόν φίλοι μας; Έπειτα από 5 χρόνια εξαθλίωσης ολόκληρου του λαού (προκειμένου να μας αποδεχτούν οι αγορές), όπου με το αίμα μας φτάσαμε τα srpeads στο 4,8%, να είμαστε τελικά σήμερα σε ένα τέτοιο σημείο, που να αρκεί ένα άρθρο σε ένα διεθνές ΜΜΕ ή μια δήλωση κάποιου εκπροσώπου των δανειστών για να εκτοξεύει απότομα τα spreads στο 9% !!!!! και το χρηματιστήριο να χάνει μέσα σε 3 μέρες 10 δισεκατομμύρια περίπου!!!!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ


10_17_PG0116_Saudi_02

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Το newsweek σ΄ένα οργισμένο άρθρο του κατηγορεί ΗΠΑ και Ευρώπη ότι εθελοτυφλούν στο πρόβλημα των νόμιμων αποκεφαλισμών στη Σαουδική Αραβία. Οι αποκεφαλισμοί των 2 αμερικανών και των 2 βρετανών από το Ισλαμικό Κράτος αφυπνίζουν το δυτικό τύπο σε σχέση με την πηγή του κακού. Oι άρχοντες του σκότους στο βασίλειο του κακού στη Σαουδική Αραβία αποκεφαλίζουν νόμιμα.

Σχετικά με τις τιμές του πετρελαίου ο Πούτιν μίλησε για μία ”πιθανή συντριβή της παγκόσμιας οικονομίας”.


petreleoΣχετικά με τις τιμές του πετρελαίου ο Πούτιν μίλησε για μία ”πιθανή συντριβή της παγκόσμιας οικονομίας”. ««Η παγκόσμια οικονομία θα μπορούσε να καταρρεύσει, αν η τιμή του πετρελαίου παραμείνει στα 80 δολάρια το βαρέλι»», δήλωσε την Παρασκευή στο Μιλάνο ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. ««Αν οι παγκόσμιες τιμές παραμείνουν στα 80 δολάρια το βαρέλι, η παγκόσμια παραγωγή θα καταρρεύσει. Οι προϋπολογισμοί των σημαντικότερων παραγωγών πετρελαίου κυμαίνονται επίσης στην τιμή μεταξύ 80 και 90 δολαρίων το βαρέλι»», δήλωσε ο Πούτιν στα πλαίσια  της Συνόδου Ασίας-Ευρώπης (ASEM).

olympia

Ψυχάρης:¨Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε το Ελληνικο χρηματιστήριο (και της Γαλλίας, Γερμανίας, Σουηδίας)¨στο κανάλι του Μπαμπά @Apsyharis


hqdefaultnetakias
Συμφωνώ με τον Ψυχάρη ! ! !
Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε το Ελληνικο χρηματιστήριο -6,25%
και να συμπληρώσω ότι έριξε και της Γαλλίας -3,63% και της Γερμανίας -2,87% και της Σουηδίας -2.32% και τις μετοχές η Intel -5,09%, της Microsoft -3,97% και της Cisco Systems -3,51%

Γιατί σαραντίζουν τα μωρά και γιατί γίνεται μνημόσυνο 40 μέρες αφού πεθάνει κάποιος;

http://www.sikyon.com/Olympia/images/vase90.jpg
Εντός του μνημείου υπάρχουν 80 σταυροί. Ο αριθμός 80:.
Οι 80 σταυροί , εντός του σηκού του μνημείου και επί της οροφής, είναι κεχωρισμένοι εις 40 ορθούς και 40 πλαγίους.Υπάρχει δηλαδή διχοτόμησις των εντός των φατνωμάτων αντιστοίχων συμβόλων των σταυρών.

Αντί για φυλακή κοινωφελή εργασία σε ΟΤΑ !


Η ζωή μακριά από τη φυλακή ήταν το κίνητρο. Μία ρύθμιση που θεσμοθετήθηκε στα τέλη του 2012 έγινε το μέσο: Εκατοντάδες άνθρωποι στη χώρα «εξαργυρώνουν» τις δικαστικές ποινές που τους έχουν επιβληθεί, παρέχοντας κοινωφελή εργασία, για να αποφύγουν τον εγκλεισμό.

Άνδρες και γυναίκες που αδυνατούν να εξαγοράσουν την ποινή τους, οι περισσότεροι θύματα της οικονομικής κρίσης, καταδικασμένοι για οικονομικά αδικήματα, εργάζονται δίπλα μας, κυρίως σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Ο Ηλίας Ψινάκης ξαναχτυπά: «ζώα» οι δημοτικοί σύμβουλοι ,και που να έρθει κάποια στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου !
Andrew-George

Ο βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζορτζ Άντριου, μετά από τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, επισήμανε σήμερα, όσο πιο εμφατικά μπορούσε μέσα στη βρετανική Βουλή,«Είναι γεγονός ότι η παρέλαση κλεμμένων λαφύρων από το κατά τ” άλλα εξαιρετικό Βρετανικό Μουσείο, είναι κάτι το οποίο πιστεύω ότι αποτελεί ντροπή γι” αυτή τη χώρα. Σίγουρα το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται τώρα να συμμετέχει εποικοδομητικά, να ενεργήσει γενναιόδωρα και να αναγνωρίσει ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα»

Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο Πάγκαλος τα ικανοποίησε με αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων


Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο Πάγκαλος τα ικανοποίησε με αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων
Να λοιπόν γιατί οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς Ελλάδα και Κύπρο… Και οι δικοί μας πολιτικάντηδες δεν βγάζουν άχνα… Έχουν βρει και τα κάνουν… Βίντεο από την εκπομπή «Αθέατος κόσμος» όπου παρουσιάζεται απόρρητο Αμερικανικό έγγραφο της 7ης Μαρτίου 1996 σύμφωνα με το οποίο ο Πάγκαλος συμφωνούσε για αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων προκειμένου να ικανοποιηθεί η Τουρκία μετά το κάζο των Ιμίων!
Αυτός ο άνθρωπος, που διετέλεσε και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ακόμα και σήμερα κυκλοφορεί ανάμεσά μας και έχει ανακηρυχθεί κριτής των πάντων… Γιατί τίποτα δεν γίνεται σε αυτό τον τόπο που τυχαίνει να κυβερνιέται από ανθρώπους ανάξιους της ιστορίας του…
Τελικά ο ελληνικός στρατός δεν έφυγε από τα ελληνικά νησιά και ευτυχώς… Οι Αμερικανοί όμως άρπαξαν την ευκαιρία που τους προσέφερε ο τότε Υπουργός Εξωτερικών και στο ίδιο έγγραφο αναφέρουν πως αυτή η πρόταση είναι καλοδεχούμενη αφού τα Δωδεκάνησα είναι «παρανόμως» στρατικοποιημένα… Από τη σκύλα στη χάρυβδη…
Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο ΓΑΠ έχει πουλήσει το Αιγαίο από το 2009…
hellasforce.com
lithosfotos.blogspot.com

Ο Έμπολα μπορεί να δραπέτευσε από τα εργαστήρια βιο-πολέμου των ΗΠΑ

Tvxs Αποκλειστικό

09:00 | 18 Οκτ. 2014
Τελευταία ανανέωση 11:04 | 18 Οκτ. 2014
Αγγελική Δημοπούλου

Το μεγαλύτερο τέμενος στα Βαλκάνια θα ανεγερθεί στην Αλβανία

xhamia_e_madhe_e_tiranes
Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες του Θρησκευτικού Βακουφιού της Τουρκίας που συνεχίζονταν επί χρόνια για την ανέγερση  τεμένους στην Αλβανία , αναφέρει σήμερα ο τουρκικός τύπος. Το τέμενος που θα κατασκευαστεί βάσει της οθωμανικής αρχιτεκτονικής, θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.
Θα οικοδομηθεί σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων, δίπλα από το κτίριο της Βουλής στα Τίρανα,  θα έχει κλειστό χώρο δύο χιλιάδων ατόμων, και θα προσεύχονται την ίδια στιγμή 4.500 άτομα.
Ο αρχιτέκτονας είναι Τούρκος, και βάσει του σχεδίου προβλέπεται να  έχει τέσσερις μιναρέδες, αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 ατόμων, μια βιβλιοθήκη, εστιατόριο και ένα διώροφο Βαλκανικό μουσείο.
Όπως γράφουμε στο Pentapostagma.gr, και  γίνεται εύκολα  κατανοητό η κατασκευή μιας τέτοιας εμβέλειας και μεγέθους  τεμένους,  θα αποτελέσει τον πόλο έλξης , χιλιάδων μουσουλμάνων από όλα τα βαλκάνια. Επίσης θα αποτελέσει το κέντρο αποφάσεων, συγκεντρώσεων, της ισλαμικής κοινότητας στην Αλβανία , και όχι μόνο, αναδεικνύοντας τα Τίρανα , ως «μουσουλμανική πρωτεύουσα» των Βαλκανίων.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΑΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ…

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π Είναι κι αυτό σημείο των καιρών η βεβήλωση και η καταστροφή των ναών.Χριστιανικοί ναοί βεβηλώνονται και καταστρέφονται σε όλη τη Μέση Ανατολή και κυρίως σε Συρία,Ιράκ κοπτικοί ναοί πυρπολούνται στην Αίγυπτο και καθολικοί κατά εκατοντάδες στη Νιγηρία , απειλητικά μηνύματα γράφονται για τους χριστιανούς σε τοίχους ναών στο Λίβανο,χιλιάδες ναοί βεβηλώθηκαν στη Γαλλία,Ρωσία και αλλού στην Ευρώπη από τις περιβόητες ουκρανές femen.Δεκάδες ορθόδοξοι ναοί βομβαρδίστηκαν και κάηκαν στη Νέα Ρωσία από τον ουκρανικό στρατό.Ήταν η σειρά της Γεωργίας αυτή τη φορά να χτυπήσουν οι βάνδαλοι.
Άγνωστοι εισέβαλαν στο ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Γεωργία και ξήλωσαν εικόνες από τους τοίχους,θρυμμάτισαν το τζάμι της εικόνας του Αγ Νικολάου,έριξαν στο δάπεδο άμφια,δισκοπότηρα,σταυρούς εικόνες και τίμια λείψανα. Έκλεψαν αφιερώματα και δωρεές και κυρίως επιδόθηκαν στο αφαιρέσουν την τιμή του(.ambebi.ge 14/10/14)
dimpenews.com

Συγκίνηση στήν τελετή ἀπόσυρσης τῶν Α-7 CORSAIR ἀεροσκαφῶν στό στρατιωτικό ἀεροδρόμιο Ἀράξου Ἀχαΐας.


DSCN0289
Ἡ τελετή ἔγινε μέ κάθε ἐπισημότητα, παρουσία τοῦ Ὑπουργοῦ Ἐθνικῆς Ἀμύνης Δημητρίου Ἀβραμόπουλου, τοῦ Ὑφυπουργοῦ Ἰωάννου Λαμπρόπουλου, τῶν Ἀρχηγῶν ΓΕΕΘΑ Στρατηγοῦ Μιχαήλ Κωσταράκου, ΓΕΝ Ἀντιναυάρχου Εὐαγγέλου Ἀποστολάκη καί ΓΕΑ Ἀντιπτεράρχου Εὐαγγέλου Τουρνά, τοῦ Διοικητοῦ τῆς 116 Πτέρυγος Ἀράξου, τῆς Πολιτικῆς Τοπικῆς Ἡγεσίας καί χιλιάδων Λαοῦ πού ἔσπευσαν νά ἀποχαιρετήσουν τά μαχητικά ἀεροσκάφη τά ὁποῖα διέσχισαν τούς Ἑλληνικούς οὐρανούς, ἐπί δεκαετίες ὁλόκληρες καί ἔδωσαν μέ τά φτερά τους ἐνθουσιασμό καί δύναμη σέ ἑκατοντάδες Ἑλληνόπουλα τά ὁποῖα εἴτε πέταξαν μαζί τους, εἴτε αἰσθάνθηκαν ἐθνική ὑπερηφάνεια ἀτενίζοντας τούς ἀετούς νά χαιρετοῦν ἀπό ψηλά τήν ἔνδοξη Πατρίδα μας.
Ἡ ἐκδήλωση ἄρχισε μέ τήν Δοξολογία τήν ὁποία ἐτέλεσε ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος καί ἐν συνεχείᾳ ἐτελέσθη ἐπιμνημόσυνη δέηση, ὑπέρ ἀναπαύσεως τῶν ψυχῶν τῶν ἀειμνήστων Ἀεροπόρων, οἱ ὁποῖοι ἔπεσαν κατά τήν ὥρα τοῦ καθήκοντος.

Financial Times: Το ελληνικό ξεπούλημα τρομοκρατεί την Ευρωζώνη


EPENDISIS5_540_355
Γιατί το ελληνικό ξεπούλημα ξύπνησε τον φόβο στην ευρωζώνη
Οι ελληνικές μετοχές διολισθαίνουν με επίπεδα που τελευταία φορά καταγράφηκαν στις χειρότερες ώρες της κρίσης της ευρωζώνης, αλλά οι Ευρωπαίοι επενδυτές δεν καταφέρνουν να καταλάβουν το γιατί. «Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εμάς, δεν το είδαμε να έρχεται», σχολιάζει ο William de Vries, επικεφαλής σταθερού εισοδήματος στην Kempen Capital Management.
αυτά τα επίπεδα σηματοδοτούν αφόρητο κόστος δανεισμού από τις αγορές
Μέχρι την Πέμπτη, ο βασικός δείκτης του Χρηματιστηρίου των Αθηνών είχε διολισθήσει 8% μέσα σε δύο ημέρες, ακολουθώντας την κάθετη πτώση των τραπεζικών μετοχών. Το yield στο 10ετές ελληνικό ομόλογο –το σημείο αναφοράς για το επιτόκιο με το οποίο μπορεί να δανειστεί η Αθήνα από τις διεθνείς αγορές- έχει μετακινηθεί από 7% σε σχεδόν 9% κατά την ίδια περίοδο. Πολλοί σχολιαστές ξεκαθαρίζουν ότι αυτά τα επίπεδα σηματοδοτούν αφόρητο κόστος δανεισμού από τις αγορές. Στην Αθήνα η κυβέρνηση προσπάθησε σκληρά να μην δείξει πανικό. «Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθούν τα spreads στις επόμενες ημέρες», φέρεται να είπε κυβερνητικός εκπρόσωπος την Τετάρτη, μετά από έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.
Τα spreads – η απόκλιση ανάμεσα στα yields των ομολόγων που εκδίδουν η Ελλάδα και η Γερμανία- διευρύνθηκαν, καθρεφτίζοντας τις ανησυχίες των επενδυτών για την ευρωζώνη. Οι επενδυτές στράφηκαν στα γερμανικά ομόλογα, που θεωρούνται τα πλέον ασφαλή και ρευστοποιήσιμα ευρωπαϊκά ομόλογα, πιέζοντας το yield στο 10ετές Bund στο 0,72%, που είναι ιστορικό χαμηλό.
Ο ρυθμός με τον οποίο απομακρύνονται τα ελληνικά από τα γερμανικά yields των ομολόγων, απηχεί το ζενίθ της κρίσης χρεών της ευρωζώνης, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα της αγοράς συναλλάγματος.
Σε όλη την Ευρώπη, οι προβλέψεις ανάπτυξης έχουν μειωθεί κάθετα και το ΔΝΤ προβλέπει ότι η ευρωζώνη έχει πιθανότητες 4 στις 10 να διολισθήσει στην τρίτη ύφεση μετά την διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση.
Στην Ελλάδα, αυξάνεται διαρκώς η πιθανότητα να οδηγήσουν οι πολιτικές διαμάχες την χώρα σε πρόωρες εκλογές, γεγονός που έχει προκαλέσει νευρικότητα στις αγορές, καθώς η χώρα επιχειρεί πρόωρη έξοδο από το μνημόνιο. Το ΔΝΤ εκτιμά ότι το ελληνικό χρέος θα κορυφωθεί στο 174% του ΑΕΠ φέτος, μέγεθος ρεκόρ για χώρα της ευρωζώνης.
Το περίεργο είναι ότι τίποτα από αυτά, δεν είναι νέο. Όλα είναι γνωστά.
«Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πηγή για το sell-off,» σχολιάζει ο Alan Wilde της Barings. «Δεν υπήρξε κανένα αιφνιδιαστικό δεδομένο. Πιστεύω ότι εν μέρει αυτό συμβαίνει επειδή οι όγκοι στα χρηματιστήρια είναι τόσο χαμηλοί που δεν χρειάζεται πολύ για να αποσταθεροποιηθούν».
Οι συγκρίσεις με την εικόνα της αγοράς ομολόγων και μετοχών στην Ελλάδα το 2010 δεν βοηθούν, όμως, τονίζει. «Οι συνθήκες διαφέρουν πολύ. Τότε, επρόκειτο για φόβους σχετικά με διάσπαση της ευρωζώνης. Τώρα πρόκειται περισσότερο για το ότι η Ελλάδα προσπαθεί να εξέλθει από το πρόγραμμα διάσωσης και την πολιτική αστάθεια που το συνοδεύει».
Σε όλη την υπόλοιπη νότια περιφέρεια της Ευρώπης, τα χρηματιστήρια πέφτουν και το κόστος δανεισμού αυξάνεται. Η Ιταλία, με συντελεστή χρέους επί του ΑΕΠ πάνω από το 132%, είδε το μακροπρόθεσμο κόστος δανεισμού της να αυξάνεται 40 μονάδες βάσης, ανεβάζοντας το spread ανάμεσα στα ιταλικά και γερμανικά ομόλογα, πάνω από τα αντίστοιχα της Ισπανίας ή της Πορτογαλίας.
«Επικρατεί μια τεράστια αποσυμπίεση ανάμεσα στα ριψοκίνδυνα ομόλογα και τα ομόλογα της επενδυτικής βαθμίδας (investment grade) στην Ευρώπη», εξηγεί ο Alberto Gallo της RBS. «Η Ελλάδα γίνεται ιδιαίτερος στόχος, γιατί είναι λιγότερα τα κεφάλαια που έχουν επενδυθεί σε ομόλογα από τους μεγάλους διεθνείς επενδυτές –οπότε το χρήμα φεύγει ευκολότερα».
Οι διαθέσεις είναι πολύ διαφορετικές από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν η επενδυτική εμπιστοσύνη για την ευρωζώνη και οι προσδοκίες για δράση από την ΕΚΤ που θα τονώσει την οικονομία της περιφέρειας, πίεζαν χαμηλότερα το κόστος δανεισμού σε χώρες του Νότου.
Ο ρυθμός με τον οποίο απομακρύνονται τα ελληνικά από τα γερμανικά yields των ομολόγων, απηχεί το ζενίθ της κρίσης χρεών της ευρωζώνης
Τώρα που τα ελληνικά ομόλογα αποσυνδέονται από τα γερμανικά Bunds, οι τραπεζικοί αναλυτές διερωτώνται μήπως οι επενδυτές αρχίσουν να στρέφουν την προσοχή τους στα προβλήματα άλλων χωρών της ευρωζώνης, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες για ποσοτική χαλάρωση (QE) εκ μέρους της ΕΚΤ.
Τα αδύναμα οικονομικά στατιστικά φέρουν ένα μέρος της ευθύνης για τις κινήσεις στα ομόλογα, αλλά η αγορά έχει υποστεί επίσης μείωση της ρευστότητας, εξαιτίας του περιορισμού της διάθεσης για ρίσκο ορισμένων επενδυτών», δηλώνει ο Ewan McAlpine της Royal London Asset Management.
«Ίσως η ΕΚΤ έχασε λίγη από την αξιοπιστία της,» σχολιάζει ο κ. de Vries της Kempen. «Η αγορά δείχνει να «βλέπει» την μπλόφα του κ. Mario Draghi που δηλώνει «πιστέψτε με, θα γίνει ότι χρειαστεί». Πρέπει να δείξει τα χαρτιά του».
Πηγή Euro2day

ΦΩΤΟ που κόβει την ανάσα – Υπερηχητικό F-18 σπάει το φράγμα του ήχου!


Αυτή η απίστευτη φωτογραφία δείχνει την ακριβή στιγμή που ένα μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο πετούσε στα 770 μίλι/ώρα έσπασε το φράγμα του ήχου. 
Την στιγμή αυτη μπόρεσε και την απαθανάτισε ο φωτογράφος Joe Broyles ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθεί να συλλάβει την σπάνια φωτογραφική αυτη στιγμή.

Οι πιλότοι που πετούν με την ταχύτητα του ήχου (761,2 μίλια ανά ώρα) λένε συχνά ότι υπάρχει ένα αόρατο «τείχος» ή «εμπόδιο» που πρέπει να περάσουν πριν αυξήσουν την ταχύτητα τους. 
Αυτό είναι γνωστό ως το φαινόμενο Doppler. (Το φαινόμενο Doppler (Ντόπλερ) είναι η παρατηρούμενη αλλαγή στη συχνότητα και το μήκος κύματος ενός κύματος από παρατηρητή που βρίσκεται σε σχετική κίνηση με την πηγή των κυμάτων.

Αριθμητική κατά #SKAI_xeftiles 43=57 ! ! !

netakias ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ‘ΓΙΑΣΩ ΡΕΕΕΕ ! 

43=57 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΤΙ Η”ΚΑΛΗ”ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !

10701965_10203394311127489_1789207607421520588_n
Σχετικά με τις διαφημίσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡA! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ- ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

2

Βαθύ λαρύγγι στον χώρο της Υγείας αποκάλυψε στο Μakeleio, πως αυτήν την ώρα πραγματοποιείται άσκηση από τον κομματικό πολιτικάντη και πάντα επιπλέοντα συντονιστή των υπηρεσιών του υπουργείου Υγειάς,  Ευσταθίου και το ανύπαρκτο ΕΚΕΠΥ σ΄ένα απαρχαιωμένο και ετοιμόρροπο τολ στο Αμαλία Φλέμιγκ, για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα, μέσα στο δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας!

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ…ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ…Β.ΗΠΕΙΡΟΣ !!

alvanoi

Τα «ρέστα» από την Αθήνα ζητά τώρα η Αλβανία, καθώς, αντί να…εκτιμήσει τον ήπιο τόνο των ελληνικών αντιδράσεων για το ανθελληνικό και αλυτρωτικό ξέσπασμα, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας–Αλβανίας, απαιτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να ανασκευάσει αναφορά του στον γεωγραφικό όρο της «Βορείου Ηπείρου».
Ο Έλληνας πρέσβης, Λ.Ροκανάς, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας στο αλβανικό υπουργείου Εξωτερικών, ζητώντας να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των επιθέσεων εναντίον των ελλήνων μειονοτικών στην Δερβιτσάνη και να ληφθούν μέτρα, ώστε να τελεσθούν με ασφάλεια οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στις μειονοτικές περιοχές.

ΝΤΡΟΠΗ: ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio236

«Για «ακέφαλο Πατριαρχείο» με τις ανώτατες εντολές του Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεοφίλου Γ’, να αμφισβητούνται και να αγνοούνται πλήρως ακόμα και από τους κατώτερούς του στην ιεραρχία»… κάνουν λόγο πιστοί που βρέθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά σε ένα απίστευτο όπως καταγγέλλουν περιστατικό με «πρωταγωνιστές» έναν Πατέρα από τα Ιεροσόλυμα, τον Γέροντα Δοσίθεο και τον έξαρχο στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα, τον Αρχιμανδρίτη Δαμιανό.