Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΗΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΑΘΗΝΑ 22-10-2014.

Η Ελληνίδα Γη μιλάει την αδιάψευστη γλώσσα τής αλήθειας. Τα λόγια και τα έργα των σοφών, των Αληθινών Ελλήνων έρχονται διαρκώς στην επιφάνεια. Και έτσι τα παραμύθια τού Εμποράκου των Εθνών και των ελληνόφωνων Εφιαλτών πέφτουν διαρκώς στο κενό. Τόσο εκείνα τα παραμύθια που αφορούν την Μακεδονία Μας όσο και εκείνα που αφορούν τον Εθνικοκοινωνισμό μας και τα σύμβολά του.

Ήρθε στην επιφάνεια ο τάφος τής Αμφίπολης και μάς έδωσε στοιχεία τόσο για τον αξεπέραστο ελληνικό πολιτισμό όσο και για την ελληνικότητα τής Μακεδονίας που έχουν ξεπουλήσει στους Σκοπιανούς υπηρέτες τού σιωνισμού οι προδότες πολιτικάντηδες. Ήρθε στην επιφάνεια επίσης ένα ψηφιδωτό δάπεδο τού 350 π.Χ στην Αρχαία Μεσσήνη και ένα ακόμη ψηφιδωτό στην Αμφίπολη, γεμάτα με το ελληνικότατο Γαμμάδιο, δηλαδή τον αγκυλωτό σταυρό και με μαιάνδρους που μάς έδωσαν στοιχεία για την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα τού Εθνικισμού μας. Η πρώτη αποκάλυψη αναδείχτηκε, οι δε επόμενες θάφτηκαν.

Οι διαταγές για την διαφορετική αντιμετώπιση των ιστορικών ευρημάτων δόθηκαν από την κατοχική συγκυβέρνηση και τον πρωθυπουργεύοντα επικεφαλής, με την σύμφωνη γνώμη των αμερικανοκομμουνιστών. Στην περίπτωση τού μακεδονικού τάφου, το Θεϊκό Μήνυμα δεν ανακόπτει τον γραικυλικό δωσιλογισμό, αλλά τα ευρήματα προβλήθηκαν προκειμένου να ξεχαστούν οι ραγιάδες και να μην αναζητήσουν την λευτεριά τους. Στην περίπτωση τής Μεσσήνης και των Αρχαιοελληνικών Ιερών Συμβόλων, το γαμμάδιο ή αγκυλωτός σταυρός ή σβάστικα όπως τον λένε οι γερμανολάγνοι δημοκράτες φαγώθηκε από το μαύρο επικοινωνιακό σκοτάδι, αλλά υψώθηκε στον ουρανό τού ελληνικού μεγαλείου.

Η πολιτική και οι ιδεολογίες είναι βαθύτατα ελληνική υπόθεση. Οριοθετούνται από την λειτουργικότητα τού πολιτεύματος και τις συλλογικές ανάγκες τής Φυλής. Είναι οι κανόνες που σχετίζονται με τις θρησκευτικές, κοινωνικές και εθνικές υποθέσεις τής Λαϊκής Κοινότητας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συνοδεύονται από συμβολισμούς που εδράζονται σε κοινωνίες με υψηλό και πρωτογενή πολιτισμό. Είναι ίδιον μιας Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας με υψηλό υπόβαθρο σκέψεως και κυριαρχίας που φτιάχνει τον κόσμο της κι όχι ενός νομαδικού λαού που καταλαμβάνει ξένους τόπους και αρπάζει ξένα έργα.  

Οι Έλληνες ανακαλύπτουν, καταγράφουν και διαιωνίζουν τις σκέψεις και τις ενέργειές τους στην καθημερινή τους ζωή. Δίδουν στην ζωή τους τον συμβολισμό που επιδιώκουν να περάσουν στην ψυχολογία και τις επιδιώξεις τους, με σεβασμό πάντα στην Θεία Δύναμη. Το Γαμμάδιο λοιπόν καταγράφηκε ως το σύμβολο τού Θεού τού Φωτός Απόλλωνα, τής ένσαρκης θεότητας που συνδυάζει το Δίκαιο με την Δύναμη. Κατά συνέπεια υπάρχει σε όλα τα αρχαία Ελληνικά Ιερά και συντρόφευε την φιλοσοφία και την πολεμική αρετή των Ελλήνων. Και μάλιστα ως συμβολισμός πέρασε με ποικίλες παραλλαγές και στην Ορθόδοξη Πίστη μας που είναι η κορύφωση τής συνολικής θρησκευτικής μας ζωής, μακράν των οικουμενιστικών στρεβλώσεων.

Αν θέλουν να εξαλείψουν την παρουσία τού Γαμμάδιου από τον Ελληνισμό, πρέπει να ξηλώσουν ολόκληρα δημόσια κτήρια που το φέρουν και κάθε ναό και κάθε μνημείο και σκεύος τέχνης ελληνικής. Στο νομισματοκοπείο Αθηνών, στη Βουλή, στους Δελφούς, στην Αρχαία Μεσσήνη, παντού. Αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση οι ψευτορωμιοί πρέπει να ομολογήσουν την αληθινή τους ταυτότητα και την αληθινή τους αποστολή. Ότι δηλαδή είναι σιωνιστές, δούλοι και καταστροφείς τής Ελλάδος εντεταλμένοι. Και να μάς πουν ονομαστικά σε ποια από αυτές τις κατηγορίες ανήκουν.

Εις ό,τι αφορά τον Λαϊκό Εθνικισμό που μάς τον λέγουν γερμανικό και ολοκληρωτικό και ό,τι άλλο τούς διατάζουν οι σιωνιστές, η εν λόγω Ιδεολογία, όπως και κάθε ιδεολογία, προσδιορίζεται τόσο από τις αρχές της όσο και από τα σύμβολα, προκειμένου να λάβει τον χαρακτήρα και την εθνικότητα. Το όμαιμο και το ομόφυλο, το ομόθρησκο και το ομόγλωσσο και το ομότροπο ως προσδιοριστικός παράγοντας τού πολίτη ανήκει στον Ηρόδοτο κι όχι σε κάποιον Γερμανό. Η Ιερότης τής Πατρίδος ανάμεσα σε Θεό και Ανθρώπους επισημάνθηκε από τον Σωκράτη κι όχι από κάποιον «ναζί». Ο πόλεμος ως στοιχείο προαγωγής τής ιστορίας και κραταιώσεως τής Φυλής είναι απόσταγμα σκέψης φιλοσοφικής τού Ηράκλειτου κι όχι κάποιου τυράννου.

Η δε Εθνικοσοσιαλιστική Ιδεολογία στην σύγχρονη πολιτική ιστορία ως ονομασία και ως περιγραφή ακούστηκε για πρώτη φορά από τον τραγικό εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη. Εκείνος ο Μεγάλος Έλλην ήταν που αναζήτησε την δημιουργία μιας νέας ιδεολογίας μέσα από την σύζευξη τού Εθνικισμού και του Σοσιαλισμού. Να αντικατασταθεί ο χωριστός βίος των εθνικών ζητημάτων και των κοινωνικών ζητημάτων και να ανταμωθούν η εθνική ισχύς και η κοινωνική δικαιοσύνη στο ενιαίο Σώμα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού στην θέση τού πεσμένου κουφαριού τού ψευτορωμέϊκου.

Να εναρμονιστούν οι Αρχές με την Φύση τού Ελληνισμού. Ο αέναος κύκλος τής ιστορίας, η γένεση νέου ελληνικού πολιτισμού, η κατανίκηση των βαρβάρων, η Τιμή των Προγόνων, ο χαιρετισμός ευγνωμοσύνης προς τον Θεό, είναι τρόπος ζωής και η αποστολή μας. Είναι ο Ελληνισμός μας και Εθνικοκοινωνισμός μας. Απεικόνιση τής φυσικής ροής τής Φυλής μας, η γένεση, η άνοδος και η εκ νέου επιστροφή τού Ελληνισμού στον Θρόνο τής Οικουμένης υπήρξε το Τετραγάμμα. Στην ίδια ροή τού Καθαρόαιμου Ελληνισμού κινείται και ο Μαίανδρος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Μέχρι και η Εκκλησία της Σαϊντελογίας (γραφεία Δανίας!) είχε αποκτήσει προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων από εταιρείες που παρανόμως τα συνέλεγαν και τα πωλούσαν...


σχόλιο ID-ont: Υπενθυμίζουμε πως η Εκκλησία της Σαϊντελογίας εμφανιζόταν στη χώρα μας με την επωνυμία "Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος - ΚΕΦΕ (Σαηεντόλοτζυ)". Με αυτόν τον τίτλο  η Εκκλησία της Ελλάδος την έχει συμπεριλάβει στην λίστα των "εξωχριστιανικών και παραθρησκευτικών Ομάδων - Ομάδων ασυμβίβαστων με την Ορθόδοξη πίστη". (βλ. ομάδα αρ.186: http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/omades_outchrist.html)

Η Μεγάλη Ελλάδα (Magna Graecia)


Η Μεγάλη Ελλάδα (Μεγάλη Ελλάς, Magna Graecia) ήταν η επικράτεια των διαφόρων αρχαίων Ελληνικών αποικιών στην Σικελία και νότια Ιταλία. Αποικίες ιδρύθηκαν και στη Κάτω Ιταλία και στη Σικελία. Αυτές ανήκουν στο δεύτερο αποικισμό.
Στις αποικίες υπήρχαν πολιτικές διαμάχες που βοήθησαν στη γέννηση της ρητορικής, η οποία, κατόπιν, από τους σοφιστέςμεταφέρθηκε στην κυρίως Ελλάδα. Εκτός απ’ αυτήν καλλιεργήθηκαν η φιλοσοφία, τα μαθηματικά και η πολιτική επιστήμη. Οι φιλοσοφικές σχολές του Πυθαγόρα και του Ξενοφάνη του Κολοφωνίου, είχαν πολλούς μαθητές. Ακόμη άνθισαν οι τέχνες, στις οποίες επικράτησε ο δωρικός ρυθμός με τον όγκο και την πολυτέλεια του κολοσσιαίου.

Πρώτη νίκη στον πόλεμο με τον Εμπολα


Eνας ακόμα τάφος ανοίχτηκε για τα θύματα του φονικού αιμορραγικού πυρετού Εμπολα στη Σιέρα Λεόνε, όπου η νόσος κάνει θραύση.

Eνας ακόμα τάφος ανοίχτηκε για τα θύματα του φονικού αιμορραγικού πυρετού Εμπολα στη Σιέρα Λεόνε, όπου η νόσος κάνει θραύση.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Έμπολα
Ελεύθερη Εμπολα κηρύχθηκε η Νιγηρία από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας μετά την πάροδο 42 ημερών χωρίς την καταγραφή κανενός κρούσματος. Η χώρα δεν είδε τα χειρότερα να λαμβάνουν σάρκα και οστά χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια μιας ιατρού που υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι θανάτου την επιστήμη της, αλλά και στους εθελοντές, που αψηφώντας τους κινδύνους βοήθησαν στο να μπει τέλος στην επιδημία που σε άλλα αφρικανικά κράτη έχει βγει εκτός ελέγχου. Χωρίς προειδοποίηση η χώρα βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων όταν ένας διπλωματικός έφτασε από τη Λιβερία άρρωστος με Εμπολα.

Σοκ στην Αμυγδαλέζα: το 30% αστυνομικών και μεταναστών θετικοί στο μαντού!


Image
Πραγματικό σοκ προκαλούν τα στοιχεία από ιατρικές εξετάσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αμυγδαλέζα ,στο κέντρο όπου είναι συγκεντρωμένοι μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, από τους 150 αστυνομκούς και τους 1.800 μετανάστες

Πέμπτη σε πιθανότητες πτώχευσης η Ελλάδα!!!


Την πέμπτη θέση στη λίστα των χωρών με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας διατηρεί σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση που καταρτίζει η S&P Capital IQ σε τριμηνιαία βάση με βάση την αντίληψη της αγοράς των CDS αναφορικά με τον τρέχοντα κίνδυνο πτώχευσης μιας χώρας.
Στην έκθεση επισημαίνεται πως η τάση συρρίκνωσης των παγκόσμιων πιστωτικών spreads  έχει ανακοπεί καθώς οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι σε Ρωσία/Ουκρανία, Ιράκ και Νότια Αμερική ώθησαν τα CDS.Πηγή:www.capital.gr
Πηγή

Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ μας ζητάνε οι Τούρκοι για το F 16 τους που έπεσε το 1996!


Image
Επιμέλεια: Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ - Αποζημίωση ζητάει από την Ελλάδα η οικογένεια του Τούρκου πιλότου Να'ί'λ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το μαχητικό αεροσκάφος του F-16 είχε καταπέσει το 1996 ανοιχτά της Χίου, κατά την διάρκεια αερομαχίας.

ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ"...


Ο 27χρονος Αλβανός, που θέρισε 3 ψυχές την περασμένη Τετάρτη, βρίσκεται στο σπίτι του!...Μετά την απολογία του ο τέταρτος ανακριτής και ο εισαγγελέας διαφώνησαν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΧΑΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ;;; > Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή: «Αξιοθαύμαστο το θάρρος του κ. Σαμαρά»


amerikanoebra-kh-epitroph-aksiothaymasto-to-tharros-toy-k-samara
Την απόφαση να οδηγηθεί στο δικαστήριο η ηγεσία της Χρυσής Αυγής χαιρετίζει η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC).
Σε δήλωση του ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις τόνισε πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέδειξε «αξιοθαύμαστο θάρρος και την αποφασιστικότητα», προσθέτοντας πως επέδειξε «ηθική ηγεσία».

Σερβία: «Ετοιμάζουν την Μεγάλη Αλβανία οι δυτικοί»


Ως μία που διαδικασία που έχουν εκκινήσει οι δυτικοί και βρίσκεται σε εξέλιξη σε πλήρη εξέλιξη περιγράφουν την υπόθεση της «μεγάλης Αλβανίας» οι Σέρβοι.
Ο χάρτης της Μεγάλης Αλβανίας που παρουσιάσθηκε στην καλά ενορχηστρωμένη προβοκάτσια του  σταδίου του Βελιγραδίου, είναι μια επικίνδυνη πρόκληση με  μήνυμα, προς τα υπόλοιπα κράτη της περιοχής επισημαίνουν οι ιστορικοί.
Ο ιστορικός του Μαυροβουνίου, ο Τζόργκε Μποροζάν (Ѓорге Борозан), που θεωρείται  ένας από τους άριστες γνώστες του ιδεολογήματος  του μεγαλοϊδεατισμού  και των διάφορων πρακτικών του τόνισε:

Προ του ανοίγματος του 4ο θαλάμου στην Αμφίπολη και του ανοίγματος της ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου


Το ανεπανάληπτο ψηφιδωτό στην Αμφίπολη υποδεικνύει και κάτι άλλο το γνωστό ¨ματαίοτης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης¨ και για τους γείτονες που πιστεύουν στο ¨κισμέτ¨ μιλάει και λέει ¨το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον¨.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό. Λες και ένα αόρατο χέρι κατευθύνει τα πράγματα μέσα στην ιστορία και όχι μόνο τα κατευθύνει αλλά ¨κτίζει¨ και το ψηφιδωτό των εξελίξεων τους.

Σεισμός στις Σκουρίες ! Η μεταλλευτική δραστηριότητα ενεργοποίησε το ρήγμα Στρατωνίκης ! #Skouries


SKOURIES
netakias
Σείσμος σημειώθηκε χθες με επίκεντρο το χωριό Στανός του Δήμου Αριστοτέλη και ξεσήκωσε όλους τους κατοίκους στο πόδι.

Ο Κουτσούμπας δεν κάνει ούτε για διευθυντής στεγνοκαθαριστηριου...Τα 'κανε όλα λίμπα ο Τζίμης Πανούσης, στην "Ελληνοφρένεια"...
Εις μάτην ο Θυμιος Καλαμούκης και ο Αποστολης Μπαρμπαγιάννης προσπαθουσαν - ευκολο είναι?- να τον συγκρατήσουν.
Ο Πανούσης προκάλεσε ενα μικρό σεισμό στο στούντιο της εκπομπής. "Εσύ είσαι Κνίτης και... εγω Χίπης", είπε στον Καλαμούκη κι αρχισε να σούρνει τα εξ αμάξης στο ΚΚΕ. Τους παρουσίασε σχεδόν άχρηστους γιατί δεν κατάφεραν να σώσουν ενα ραδιόφωνο και εναν τηλεοπτικό σταθμό που είχαν. Για τον 902, είπε, πως, κι όταν ήταν υπό την ιδιοκτησία του ΚΚΕ, εξυπηρετούσε την χειρότερη μορφή καπιταλισμού, το τηλεμάρκετινγκ.

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Το σπίτι της Κάλλας Ακαδημία Λυρικής Τέχνης


Η Φαληριώτισσα Βάσω Παπαντωνίου , η διάσημη σοπράνο , Πρόεδρος της εταιρείας για το κτήριο της Όπερας και της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης <<Μαρία Κάλλας >> ανέλαβε πρωτοβουλία για την απόκτηση του νεοκλασικού της οδού Πατησίων 61 , το οποίο βρίσκεται στη δικαιοδοσία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ) με την προοπτική να δημιουργηθεί και λειτουργήσει εκεί Ακαδημία για τους εκπροσώπους της Λυρικής μουσικής .

ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ !


Άντε τώρα να πας μέσα στo δημοτικό συμβούλιο και να πεις τα αυτά τα λόγια στον δήμαρχο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ...................θα πέσει πολύ γέλιο από τους "ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥΣ" δημοτικούς του συμβούλους !

Πόλεμος μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές


DNT
Ισχυρές αναταράξεις έχουν προκαλέσει οι αντιδράσεις των διεθνών επενδυτών,  στο ενδεχόμενο δανεισμού της Ελλάδας από τις αγορές χωρίς «εγγυητή», με τους αναλυτές  θεωρούν αυτοβούλως ως πολύ  πρόωρη την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα στήριξης του ΔΝΤ, αναφέρει ο γερμανικός τύπος.
Το μεγαλύτερο ποσοστό  των  διεθνών οικονομικών αναλυτών που συμμετείχε, στην έρευνα του πρακτορείου  Bloοmberg, έχει την εκτίμηση ,  η ειλημμένη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για πρόωρη έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα στήριξης, δεν είναι προς την ορθή κατεύθυνση, καθώς για να μπορεί μία χώρα να ευνοηθεί από το πρόγραμμα αγοράς τίτλων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα πρέπει να βρίσκεται σε πρόγραμμα στήριξης.

ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗΣ

vjjllj
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Σε χώρες που σπαράσσονται από φτώχια, ταραχές , διαδηλώσεις και σεκταριστικές συρράξεις όπως είναι η περίπτωση της Υεμένης που οι σουνίτες εξτρεμιστές ενταγμένοι σε παρακλάδια της Αλ Κάιντα, εγκαινίασαν την πρακτική  των τυφλών πολύνεκρων τρομοκρατικών χτυπημάτων, η τέχνη στους δρόμους αποδεικνύεται ένα μαζικό παιδαγωγικό μέσο.

7.000 χρόνια, υπάρχουμε και δημιουργούμε στο ίδιο τόπο!Δεν χρειαστήκαμε “εκπολιτιστές”……Διότι κατοικούμε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουμε άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουμε έρημο ούτε να εγκατασταθούμε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδαμε το πρώτο φως, εξακολουθούμε συνεχώς να κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες..(Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25)

Η πύλη του Άδη και ο μοναδικός στην Ευρώπη οικισμός 7.000 ετών
Με θέα σε έναν ήσυχο ελληνικό όρμο μακριά από τη Αθήνα, η Σπηλιά της Αλεπότρυπας περιέχει λείψανα από οικισμό Λίθινης Εποχής, τάφους, μια λίμνη και μια αμφιθεατρική αίθουσα στην οποία έχουν πραγματοποιηθεί απίστευτες τελετές που έλαβαν χώρα πριν, τουλάχιστον, 5.000 χρόνια.
Όλα αυτά ήταν σφραγισμένα από τον κόσμο μέχρι τους σύγχρονους καιρούς και οι επιστήμονες μόλις τώρα αναφέρουν αυτά τα οποία παρέμειναν εκεί μέσα.

Αλλάζουν όλα στους μισθούς 600.000 δημοσίων υπαλλήλων – Στα 680 ευρώ ο βασικός


dimosio0987_549_355
- Μειώσεις και αυξήσεις στο νέο μισθολόγιο ανάλογα με τις σπουδές
– Κατά 100 ευρώ μειώνεται ο μισθός του πρωτοδιοριζόμενου υπαλλήλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης
– Εως και 12% μειωνονται οι αποδοχές υπαλλήλων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
– Αυξάνονται οι αποδοχές σε καθηγητές, γιατρούς, δικαστικούς κι ενστόλους
Μείωση του μισθού τους σε ποσοστό που θα κυμαίνεται από 2% έως 12% ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεών τους θα υποστούν πολύ σύντομα 600.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο ενω οι γιατροί του ΕΣΥ, οι πανεπιστημιακοί, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και όσοι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών θα περιμένουν την ανακοίνωση των ειδικών μισθολογίων στα οποία θα υπαχθούν για να δουν τις νέες, αυξημένες αποδοχές τους.

Η Προσευχή του Μακρυγιάννη για την Ελευθερία της Πατρίδος

«Εἰς τὴν δόξα, εἰς τὴν δόξα, εἰς τὴν δόξα τοῦ Θεοῦ, τῆς ἀγιά Τριάδος, τῆς Θεοτόκος, τοῦ ἃ-Γιάννη τοῦ Βαφτιστῆ καὶ πάντα τῶν ἁγίων καὶ τοῦ ἁγίου Βασιλείου, νὰ πρεσβέψει εἰς τὴν παντοδυναμίαν του καὶ εἰς τὴν βασιλείαν του, νὰ μᾶς λευτερώσει τώρα εἰς τὸ νέον ἔτος, νὰ μᾶς λευτερώσει ἀπὸ τὴν κακία μας, ἀπὸ τὴν διοτέλειά μας καὶ ἀπὸ τὰ πάθη μας καὶ ἀπὸ τὴν ἐπιβουλίαν τῶν ξένων.
 
Ἡ παντοδυναμία σου εἶσαι πολυέλεος, πολυεύσπλαχνος, ἡ ἀγαθότη σου εἶναι ἄβυσσος τῆς θαλάσσης. Ἔλεος ζητῶ, νὰ μοῦ καθαρίσεις τὴν ἁμαρτωλή μου ψυχὴ καὶ τὰ βρωμερά μου σπλάχνα καὶ νὰ μοῦ δώσεις ταπεινοσύνη, σωφροσύνη καὶ πίστη καθαρά, νὰ δυνηθῶ νὰ σὲ προσκυνήσω καὶ νὰ σὲ δοξολογήσω καὶ νὰ σὲ εὐνογήσω μὲ καθαρότης καὶ νὰ σὲ περικαλέσω, ὁ ἁμαρτωλός, διὰ τῆς πρεσβείας τῆς Θεοτόκος καὶ τῶν ἁγίων, νὰ σώσει τὴν ματοκυλισμένη μου πατρίδα καὶ θρησκείαν καὶ γενικῶς τοὺς τίμιους ἀνθρώπους, ὅσοι φέρνουν δοξολογίαν εἷς τὴν παντοδυναμίαν σου καὶ εἰς τὴν βασιλείαν σου, τρισυπόστατε Θεέ, σωτήρα τοῦ παντός, νὰ μᾶς σώσεις, νὰ μᾶς λευτερώσεις ἀπὸ τὰ κοφτερὰ δόντια τῶν γουρνόλυκων.

»ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ»…

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!
«Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε να χάσει την πνοή του», είπε για το ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που δεν παρέλειψε να δηλώσει πως νιώθει «πιο πασόκος από τους πασόκους»…
Ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου,  ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «ήρωα» τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς «έβαλε πλάτες» χωρίς τις οποίες «δεν θα βγαίναμε από την κρίση».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι νιώθει ότι «γυρνάμε σε μέρες του 1950» και κάλεσε τα «λαμπρά μυαλά του ΠΑΣΟΚ» να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν για να βγει η χώρα από την κρίση.
Πηγή: thestival.gr
πηγή

Η Ομηρική Ελληνική Γλώσσα: Αυτό το κείμενο διαδώστε το παντού και σε κάθε περίπτωση φυλάξτε το!


Η Ομηρική Ελληνική Γλώσσα: Αυτό το κείμενο διαδώστε το παντού και σε κάθε περίπτωση φυλάξτε το!
Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού...
Στη γλώσσα μας είναι εμφυτευμένη όλη η γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος, έως την παρούσα στιγμή. Κάθε ελληνική λέξη-όρος φέρει ένα βαρύ φορτίο νόησης, φορτίο που οι προγενέστεροι ‘εξόδευσαν’, για να κατακτήσουν γνωστικά τη συγκεκριμένη έννοια και να την ‘βαπτίσουν’ με το συγκεκριμένο όνομα-λέξη».
Παραδείγματα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σπείρα ΡΟΥΜΑΝΩΝ ρημάζει τις ΚΑΡΤΕΣ μέσω ΑΤΜ !!!

ATM

Δυο Ρουμάνοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτοί μόνο λίγοι από τους δράστες που παγίδευαν… τα ΑΤΜ τράπεζας και έκλεβαν από τους ανυποψίαστους πελάτες μεγάλα ποσά μέσω των πιστωτικών κυρίως καρτών
Η σπείρα τοποθετούσε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ. στη σχισμή του ΑΤΜ όπου μπαίνει η κάρτα έναν ειδικό μηχανισμό που αντέγραφε τα στοιχεία της..

Στη συνέχεια οι δράστες με τα δεδομένα από την κάρτα έφτιαχναν άλλη, έναν κλώνο τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να κάνουν αναλήψεις μετρητών και αγορές σε χώρες του εξωτερικού όπως οι ΗΠΑ η Γουατεμάλα και οι Φιλιππίνες.
Υπολογίζεται ότι η σπείρα κατάφερε να παγιδεύσει με τον τρόπο αυτό τουλάχιστον 437 άτομα που χρησιμοποιούσαν πιστωτικές τράπεζας, ενώ η ζημιά υπολογίζεται στα 28.000 ευρώ.
Οι δυο Ρουμάνοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών την ώρα που προσπαθούσαν να βγάλουν από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας έναν από τους μηχανισμούς που είχαν τοποθετήσει.

Νοσηλεύτριες επιτέθηκαν στην Βίκυ Σταμάτη…

stamati

Η Βίκυ Σταμάτη δέχτηκε λεκτική και σωματική επίθεση από… νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου, λίγο μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τη μεταφορα της εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: OI IΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LIDL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!

lidl1

Στα 1931 ο Joseph Goebbels ο Υπουργός Προπαγάνδας των ναζί παντρεύτηκε την Magda Quandt. Επτά δεκαετίες αργότερα οι απόγονοί του συμεπεριλαμβάνονται μεταξύ των πιο πλούσιων οικογενειών της Γερμανίας. Τα παιδιά της Magda από τον πρώτο της γάμο κληρονόμησαν κληρονόμησαν την οικογενειακή περιουσία που η σημερινή της αξία εκτμάται σε 40 δις δολάρια.
Η οικογένεια Quandt κατέχει το 46,7% της BMW και είναι ιδιοκτήτρια των γνωστών σούπερ-μάρκετ Lidl και Aldi.

ΕΙΚΟΝΕΣ -ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ SUCCESS STORY: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΙΧ ΛΟΓΩ ΕΞΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ -”ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ” !! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ…ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: “ΤΗ ΝΥΧΤΑ…ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ” !!

paidia2

Μετέτρεψαν το αυτοκίνητό τους σε σπίτι, τον σιδερένιο ουρανό του σε ταβάνι, τα καθίσματά του σε κρεβάτια. Εκεί… κοιμάται στριμωγμένο ένα ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απογευματινής εφημερίδας. Εκεί, κυριολεκτικά στον δρόμο, ανάμεσα σε ταμπλό, τιμόνι, χειρόφρενο και πορτμπαγκάζ σφραγίζεται η αποπνικτική καθημερινότητα μιας οικογένειας που το σοκ της πτώχευσης και της έξωσης την υποβίβασε αιφνιδιαστικά στην ανασφαλή κατάσταση του νεοάστεγου. Εκεί, πάνω σε τέσσερις ακινητοποιημένους τροχούς ένα άλλοτε αξιοπρεπές μέσο ελληνικό νοικοκυριό βιώνει την ανέχεια σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε.