Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Ξέσπασε θύελλα με τις δηλώσεις πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έριξε τους Δίδυμους Πύργους


Ξέσπασε θύελλα με τις δηλώσεις πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έριξε τους Δίδυμους Πύργους
Ο Ράσελ Μπραντ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να γίνει δημόσιος κατήγορος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για το θέμα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους. Ένα θέμα ταμπού για την αμερικανική κοινή γνώμη, ένα θέμα που πονάει το συλλογικό ασυνείδητο και το οποίο ο γνωστός ηθοποιός φέρνει ξανά στο φως δίνοντας τη δική του σοκαριστική εξήγηση.
Ο Ράσελ Μπραντ σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πίσω από την φονική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων!

ΕΚΤΑΚΤΟ > ΕΚΤ: Δεν πέρασαν τα stress tests 25 τράπεζες της ευρωζώνης


ayta-einai-ta-apotelesmata-twn-stress-test-gia-tis-ellhnikes-trapezes
Εκδόθηκαν τα πολυαναμενόμενα stress test για τις τράπεζες της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών. 

Πολλοί γεωπολιτικοί αναλυτές δείχνουν τα πετρέλαια, αλλα στο βάθος ο πόλεμος χτύπα χατακτηριστικά την Ορθοδοξία


Χάρις την συμβολή των ισλαμιστών πρακτόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ξεριζώθηκε το 90% των Ορθόδοξων Χριστιανών του Ιράκ μέσα σε λίγους μηνες.
Ο νέος Μητροπολίτης Βαγδάτης και Κουβέιτ, κ. Ghattas Hazim, συνειδητοποιεί ότι η θέση που του ανετέθη από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Αντιοχείας, στην οποία προεξάρχει ο Πατριάρχης Ιωάννης Ι΄ Yazigi, δεν είναι εύκολη.

Υπόθεση κατασκοπείας στη Βάρκιζα Αττικής


Οκτώ χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και την έναρξη της δικαστικής έρευνας, η δικαιοσύνη εντόπισε κεραία, πιθανότατα εκπομπής, σε περιοχή των νοτίων προαστίων και πιο συγκεκριμένα στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, παρά τις αλλεπάλληλες επιχειρήσεις των ελληνικών αρχών που έχουν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια, μόλις στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 έφθασε έγκυρη πληροφορία, η οποία έδινε το ακριβές κτίσμα στο οποίο είχε τοποθετηθεί η κεραία από τους γνωστούς πλέον δράστες των υποκλοπών, αφού ήδη έχει ασκηθεί και η σχετική δίωξη για κατασκοπεία εναντίον του ελληνικής καταγωγής, Αμερικανού Γούλιαμ Μπ.

Ελληνική Φρεγάτα στην Κύπρο > Εξαιρετικά σημαντική απόφαση έλαβε το ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ αλλά και Εθνική Φρουρά


Μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση έλαβε το ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ αλλά και Εθνική Φρουρά. Η ελληνική πλευρά βλέποντας ότι οι Τούρκοι δεν έχουν καμία διάθεση να τηρήσουν τη διεθνή νομιμότητα και ως «κράτος – τρομοκράτης» προσπαθούν με τσαμπουκάδες να επιβληθούν στην περιοχή αποφάσισαν να στείλουν φρεγάτα με σκοπό την αποτροπή έκνομων ενεργειών. 

Οἱ ἄ­μι­σθοι πο­λι­τι­κοὶ τῆς Ἀρ­χαί­ας Ἑλ­λά­δας


Οἱ ἄ­μι­σθοι πο­λι­τι­κοὶ τῆς Ἀρ­χαί­ας Ἑλ­λά­δας
Οὐ­δεὶς δη­μό­σιος λει­τουρ­γὸς ἀ­μει­βό­ταν 
Δήμ. I. Λάμ­πρου
(«Ἀ­να­ζή­τη­ση», Ἀ­θῆ­να 1980, σσ. 211-219.)
  Στὰ λε­ξι­κὰ σὰν «ἐ­πάγ­γελ­μα» ὁ­ρί­ζε­ται «ἡ «βι­ο­πο­ρι­στι­κὴ ἐρ­γα­σί­α τι­νός» καὶ σὰν «ἐ­παγ­γελ­μα­τί­ας» ὁ ἀ­σκῶν βι­ο­πο­ρι­στι­κὴν ἐργα­σί­αν». Ἑ­πο­μέ­νως, ὅ­ταν ἀ­σκῶ ἐ­πάγ­γελ­μα, σκο­πός μου εἷ­ναι νὰ ἐ­ξα­σφα­λί­ζω τὰ πρὸς τὸ ζῆν, καὶ κα­τὰ λο­γι­κὴν ἀ­να­γκαι­ό­τη­τα ἡ ψυ­χο­λο­γι­κὴ ἀ­φε­τη­ρί­α καὶ τὸ λο­γι­κὸ κί­νη­τρό μου ὡς ἐ­παγ­γελ­μα­τί­α εἶ­ναι τὸ ἀ­το­μι­κὸ καὶ οἰ­κο­γε­νει­α­κό μου συμ­φέ­ρον. Δὲν νο­εῖ­ται ἐ­παγ­γελ­μα­τί­ας ποὺ σκο­πεύ­ει στὴν ἱ­κα­νο­ποί­η­ση τοῦ ἀ­το­μι­κοῦ ἢ οἰ­κο­γε­νει­α­κοῦ συμ­φέ­ρο­ντος ἄλ­λου ἀ­τό­μου.

Είναι δυνατόν η Κυπριακή Δημοκρατία να μην προβαίνει σε διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας, για τόσο κατάφωρη παραβίαση της Εθνικής της κυριαρχίας ;;


Είναι δυνατόν η Κυπριακή Δημοκρατία να μην προβαίνει σε διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας, για τόσο κατάφωρη παραβίαση της Εθνικής της κυριαρχίας  ;;Ο Καθηγητής Καρυώτης είναι ένας εκ των πλέον ειδικών και ο πρωτοπόρος στην διεκδίκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνισμού Κύπρου και Ελλάδας στην ΑΟΖ τους με βάση το διεθνές δίκαιο.
Σήμερα το πρωί ο Καθηγητής Καρυώτης, σε κανάλι Ελληνικής τηλεόρασης έθεσε τα εξής βασικά ερωτήματα για την «μεγάλη επιτυχία» της σύστασης για αυτοσυγκράτηση της τουρκίας από την ΕΕ.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ απέτυχαν στα STRESS TEST, όμως στα Ελληνικά ΜΜΕ…ΠΕΡΑΣΑΝ ! ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ !


north-korea-kim_2846499b

netakias

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΑΝ 105 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ

ΑΠΕΤΥΧΑΝ 25 ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK KAI ΕΘΝΙΚΗ !

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ….

“ΠΕΤΥΧΑΝ” ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ .

ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (στο κείμενο όχι στον τίτλο) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;Ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ !


 Η ύπαρξή του είναι άγνωστη στο σύνολο σχεδόν των Φαληριωτών αλλά και των Αθηναίων. 

Τον ανέδειξε ο συλλέκτης, ερευνητής και δόκιμος συγγραφέας Ισίδωρος Σαπήρας με τη θαυμάσια αυτή έκδοσή του.
Παρασυρμένοι από τη γλαφυρή του πέννα, πληροφορούμαστε ότι ο θαυμάσιος αυτός Ζωολογικός Κήπος, που συγκαταλέχθηκε στους καλύτερους της Ευρώπης, ήταν εγκατεστημένος σε μία έκταση αρχικά 50 στρεμμάτων, στην περιοχή του ΔΕΛΤΑ όπου αργότερα δημιουργήθηκε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων (ΚΕΑ).

ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ...ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ!
Αίσχος! Κοροιδεύουν τους πληγέντες από την θεομηνία. 580 ευρώ ψίχουλα για τους φουκαράδες που έμειναν στο δρόμο. Δείτε την γραφειοκρατία για να τα πάρουν

plimires_rumania

Παλιάνθρωποι. Πρώτα τους κοροιδεύουν και μετά τους εξευτελίζουν. Και καλά τους κάνουν αφού συνεχίζουν να ψηφίζουν τέτοια πολιτικά αποβράσματα. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πλημμυροπαθών, με 586,94 ευρώ ανά νοικοκυριό, για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών τους αναγκών αποφασίστηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, αυτό το ύποπτο άτομο που συμμετείχε στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens και γνωρίζει πολλά για τις βρωμιές της ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά επί εποχής 1993 με τα εμβάσματα και τα “σακούλια” με το μαύρο πολιτικό χρήμα(Έτσι δεν είναι ρε Κεγκέρογλου;)

Ο “Πατριώτης” πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., δίνει ΤΣΟΝΤΑ και ΘΕΑΜΑ…στον ΛΑΟ – Γιώργος Καρατζαφέρης: Πατρίδα, Θρησκεία και… 090 !! (φώτο)

karatzferis-090

Μετά το μέγα Σκάνδαλο με την προνομιακή μεταχείρηση από το ΕΣΡ, ο Καρατζαφέρης δίνει “αγώνα…για την ‘κονόμα” !! Ποια είναι, άραγε, η απόσταση ανάμεσα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και τα μεταμεσονύχτια αισθησιακά καλέσματα για τηλεφωνικό σεξ;… Προφανώς, είναι πλέον ελάχιστη για έναν από τους φανατικότερους οπαδούς του συγκεκριμένου συνθήματος. Για την ακρίβεια, είναι μόλις μερικές ώρες και αντίστοιχες τηλεοπτικές ζώνες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που, από ό,τι φαίνεται, είπε να εμπλουτίσει το κανάλι του με μαθήματα νυχτερινής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, έτσι, για να κρατήσει όρθιο το ηθικό των Ελλήνων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: «Χορηγός» μεγαλοεργολάβου ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ!

staikoyras 26-10-14
Το ΧΩΝΙ, αυτήν την Κυριακή, ξεσκεπάζει ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

 Το Φεβρουάριο του 2012, η κυβέρνηση μειώνει τον κατώτατο μισθό κατά 22% (κατά 32% για τους κάτων των 25 ετών).
Οι εργολάβοι του Δημοσίου, όμως, συνεχίζουν να πληρώνονται με τα ίδια ποσά παρότι το μισθολογικό τους κόστος έχει μειωθεί – τουλάχιστον – κατά 22%!
Άρα βρίσκονται από το πουθενά με ένα έξτρα υπερκέδρος στην τσέπη τους.
Τον περασμένο Αύγουστο, εκδίδεται “εξαιρετικά επείγουσα” οδηγία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, προς όλο το Δημόσιο. Ειδικά για τις συμβάσεις φύλαξης και καθαριότητας – που εξαρτώνται σε υψηλό βαθμό από το εργατικό κόστος – ζητά να προσαρμοστούν στο μειωμένο κατώτατο μισθό.
Έντεκα μέρες νωρίτερα, όμως, ο ίδιος ο Χρ. Σταϊκούρας είχε προλάβει να εξαιρέσει ένα εργολάβο από τη γενική απαγόρευση! Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την πληρωμή, είχε δεχθεί τότε ότι τα στελέχη των υπουργείων δικαιολογούνται να μην γνωρίζουν το νόμο του κράτους.
Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, τα ντοκουμέντα και τα στοιχεία Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

Πρόταση Μέρκελ για ευρω-δάνειο στο Κίεβο


ykraine (1)
«Είδε φώς» στην Ουκρανία  η Α. Μέρκελ και μπήκε να δώσει δάνειο για να βγάλει εκατομμύρια, τώρα που η χώρα μας δεν είναι τόσο «συμφέρουσα» όσο πριν.
Στους ευρωπαίους φορολογούμενους ρίχνει το μπαλάκι για το ουκρανικό χρέος η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, με πρόταση που έκανε για κάλυψη των οφειλών του Κιέβου στη Ρωσία για το φυσικό αέριο με ευρωπαϊκό δάνειο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ρωσικής εφημερίδας της Μοσχας vz.ru., η Μέρκελ προτείνει μια λύση κάλυψης του χρέους της Ουκρανίας για το ρωσικό φυσικό αέριο με την έκδοση ενός πρόσθετου δανείου στο Κίεβο από την τσέπη των ευρωπαίων φορολογουμένων: «Πρέπει να βρούμε ένα δάνειο που θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η κατάσταση. Προχωρούμε σε μια καλή πορεία, αλλά ο στόχος δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Αν αυτό είναι δυνατό, η ΕΕ θα ήθελε να βρει μια συγκεκριμένη λύση, αλλά μέχρι στιγμής είναι απαραίτητες οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις» είπε η Μέρκελ, αμέσως μετά από συνάντηση που είχε στη Μπρατισλάβα με τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, όπως αναφέρει το RT επικαλούμενο το Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
Σύμφωνα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, είναι απαραίτητο να «πραγματοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις φυσικού αερίου μεταξύ της ΕΕ, της Ρωσίας και της Ουκρανίας έτσι, ώστε τον χειμώνα εφοδιαστεί η αδιάλειπτη παροχή φυσικού αερίου». «Τώρα πρέπει να συνεργαστούμε για να βρούμε μια λύση» τόνισε η Μέρκελ.
Στο Pentapostagma.gr, γράφουμε για τον γερμανικό επεκτατισμό , που τώρα επιθυμεί να βάλει στο «χέρι» και στην Ουκρανία. Δεν γνωρίζουμε εάν σε αυτούς τους υπολογισμού της η γερμανίδα καγκελάριος έχει συμπεριλάβει και το Κρεμλίνο, που έχει λόγο στην περιοχή.  Τα κράτη την σήμερον εποχή δεν πέφτουν με πολέμους, αλλά με τα χρέη. Πρόκειται για τον πιο αδυσώπητο και επικίνδυνο πόλεμο, που έχει υπάρξει ποτέ. Ελπίζουμε οι ουκρανοί να διαβλέψουν καλά το συμφέρον τους, και να μην λάβουν δάνειο από την Γερμανία. Διότι αυτό θα ήταν το τελειωτικό κτύπημα στην ήδη αποσαθρωμένη χώρα.
pentapostagma.gr

Η τεράστια διαπλοκή της Google με το πολιτικό κατεστημένο της Washington


google-ρόλος
Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του διαδικτύου, η Google, θα πρέπει να αποτελέσει αρχίσει να ανησυχεί σοβαρά τη διεθνή κοινότητα, όπως προειδοποιεί ο συνιδρυτής των WikiLeaks Julian Assange, αποκαλύπτοντας τις διασυνδέσεις και τις χορηγίες της προς τον Λευκό Οίκο. «Το Google μετατρέπεται σταδιακά στην «ίδια τη χρήση Internet» για πολλούς ανθρώπους. Η επιρροή του στις επιλογές και την συμπεριφορά των ανθρώπων μεταφράζεται σε σημαντικότατη ισχύς που θα επιδράσει στην ίδια την πορεία της ιστορία,«, σημειώνει ο Assange σε πρόσφατο άρθρο του, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύεται στο Newsweek.
Βάσει της προσωπικής συνάντησης και γνωριμίας του Assange με τον Πρόεδρο της Google Eric Schmidt, η ιστορία της διαπλοκής της εταιρείας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ διασυνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα του Schmidt.
eric-scmidt
Ο Πρόεδρος της Google Eric Schmidt (Reuters / Hannibal).
Αποφοιτώντας με πτυχίο μηχανικής από το Πανεπιστήμιο Princeton, o Schmidt συνεργάστηκε το 1983 με την Sun Microsystems, μία εταιρεία που πουλούσε υπολογιστές και λογισμικό, και με το πέρασμα των ετών έγινε μέλος της ηγετικής ομάδας της εταιρείας.
«Η Sun είχε συνάψει σημαντικές συμβάσεις με την κυβέρνηση των Η.Π.Α., αλλά η επόμενη δουλειά του Schmidt ως CEO της Εταιρείας Novell αποδεικνύει τα μέσα με τα οποία ο νυν Πρόεδρος της  Google πραγματοποιεί στρατηγικές κινήσεις διαπλοκής με την πολιτική ελίτ της Washington”, γράφει ο Assange.
Αναφερόμενος στα οικονομικά δεδομένα της ομοσπονδιακής προεκλογικής εκστρατείας, ο Assange αναφέρει «ότι δύο χορηγίες ύψους 1.000 δολαρίων» προς γερουσιαστή της Utah το 1999 αποτέλεσαν την απαρχή της διαπλοκής Google – πολιτικού κατεστημένου των ΗΠΑ: «χορηγίες προς Al Gore, George W. Bush, Dianne Feinstein, Hilary Clinton, και ούτω καθεξής..»
julian-assange
Ο ιδρυτής των WikiLeaks Julian Assange (Reuters / Suzanne Plunkett).
«Κανένας δεν θέλει να παραδεχθεί ότι η Google έχει μεγαλώσει επικίνδυνα – και έχει δόλιους σκοπούς.. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», αναφέρει ο Assange, παρέχοντας πληροφορίες όχι μόνο για τις άμεσε σχέσεις της με τον Λευκό Οίκο, αλλά ενθυμούμενος και το σκάνδαλο του Προγράμματος PRISM (NSA), όταν η Google «πιάστηκε στα πράσα καθώς διέδιδε ολόκληρα petabytes προσωπικών δεδομένων προς τις υπηρεσίες πληροφοριών και κατασκοπείας.

pentapostagma.gr

Αυτό που έρχεται είναι μεγάλο…… και έρχεται γρήγορα …


images (9)
Εσένα το λέω Έλληνα…… πρόσεχε… Αυτή τη συγκεκριμένη δύσκολη ιστορική στιγμή μέσα στη βουλή αυτής της ιστορικής χώρας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ…… ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που δρουν ενάντια στο συμφέρον της χώρας , και το κυριότερο , ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της…..
Έλληνες, μείνετε ενωμένοι και αποβάλετε τις πολιτικές σας ταυτότητες…… είναι όλοι προδότες…..
Ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχετε αφήστε το μίσος και την ένταση για τον εχθρό που είναι ήδη εντός των πυλών…….
Κλείστε τις τηλεοράσεις , πετάξτε τις δημοσκοπήσεις και γνωρίστε τους γειτόνους σας… σε λίγο θα είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι σας….. όποιες και αν είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις……
Αυτό που έρχεται είναι μεγάλο…… και έρχεται γρήγορα …… είναι διαφορετικό και ύπουλο….. δεν το έχεις ξαναβιώσει……
Είναι η πραγματική ευκαιρία σου να φανείς αντάξιος των δοξασμένων προγόνων σου….. και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει….
Είναι η μοναδική σου ευκαιρία για να συγχωρεθείς από τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου , τους προγόνους σου….. γι’ αυτό που επέτρεψες να γίνει …. σ’ αυτή τη λατρεμένη , τη δοξασμένη χώρα…….
Πιστεύω σ’ εσένα ……
Οι έλληνες ενωμένοι είναι αήττητοι……
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης, ψηφιδωτό στον
ομώνυμο ναό της Θεσσαλονίκης, Ζ΄ αιών.
Ο κύκλος των εορτών του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, άρχιζε με τα προεόρτια – που εκτείνονταν σε δύο Κυριακές – κορυφώνονταν την κυρίως εορτή στις 26 Οκτωβρίου, και έληγε δια των οκταήμερων μεθέορτων την 3η Νοεμβρίου. Ο κύκλος αυτός, ενώ κατά τον 12ο αιώνα άρχιζε έξι ημέρες προ της κυρίως εορτής, τον 14ο αιώνα διαρκούσε ολόκληρο το μήνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίδει ο Αρμενόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης Ισίδωρος (14ος αιών).

Στης Ελλάδος την αυλή ..έφτασε η ώρα… που δεν θα φτάνει το σκοινί.

ΑΙΓΑΙΟ
Φώτο… ξημέρωμα στο Αιγαίο .. από  την μπουνάτσα στην τρικυμία που έρχεται και από την τρικυμία στην μπουνάτσα.
Το Αιγαίο –Αγιοτόκο-Αρχιπέλαγος σαν γενεσιουργός τροφοδότης του διαχρονικού πολιτισμού μας ανέλαβε τον ¨άχαρο ρόλο να μας ξυπνήσει και να μας φέρει στα ίσα μας¨
ΠΩΣ ;;;
Σήμανε η ώρα που  ¨Άγγελοι φτερουγούν μες του Αιγαίου τα νερά¨. Και  είναι νοητοί Άγγελοι και ιπτάμενοι της ΠΑ, οι Ναύτες και οι Στρατιώτες Φύλακες μας , τα παιδιά μας.  Αυτά  φυλάνε Θερμοπύλες και έχουν χρεωθεί από την ιστορία αν χρειαστεί να ξαναγράψουν σελίδες λεβεντιάς και τόλμης.

»ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ»…

Η «πολιτική ολιγωρία και ανευθυνότητα δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την σημερινή περιοδεία του στην Παλαιά Κοκκινιά που έχει πληγεί από τις χθεσινές πλημμύρες.
Ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι χρειάζεται άμεσα να εκπονηθεί μελέτη και να κατασκευασθεί εδώ και τώρα ένα μεγάλο και αποτελεσματικό αντιπλημμυρικό έργο που θα προστατεύσει και θα θωρακίσει την περιοχή, πριν θρηνήσουμε θύματα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και πρόσθεσε ότι θα φέρει την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στην βουλή.
Επίσης τόνισε την ανάγκη να καταγραφούν , χωρίς καμία καθυστέρηση, οι ζημιές και να αποζημιωθούν πλήρως, χωρίς γραφειοκρατικούς δαιδάλους, όλοι ανεξαιρέτως οι πληγέντες.
fimotro.blogspot.com
πηγή

Νέο κείμενο ΜΑΖΙΩΤΗ: “Αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου…να ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ” !!!

maziotis

Νέο κείμενο του προφυλακισμένου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα Νίκου Μαζιώτη… αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δικτυακό τόπο Indymedia.
Νωρίτερα, δημοσιοποιήθηκε κοινό κείμενο των Κουφοντίνα και Γουρνά, στο οποίο προειδοποιούν ότι τα σχέδια της κυβέρνησης δεν θα περάσουν, αναφέρονται στην υπόθεση του Σ.Ξηρού, καθώς και στην απαγόρευση τηλεφωνικής παρέμβασης του Νίκο Μαζιώτη.
Στο κείμενο, ο κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών αναφέρει ότι θεωρεί «αναφαίρετο δικαιώμά» του να πυροβολήσει τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτηρίζει «υπηρέτες των πλουσίων».
Ο Μαζιώτης περιγράφει τι συνέβη -κατά τον ίδιο- στις 16 Ιουλίου στη σύλληψή του στο Μοναστηράκι και στη μετέπειτα νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό, ενώ αναφέρεται και στις συνθήκες κράτησής του.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΣΤΟ THE MALL ΕΓΙΝΕ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ “ΚΟΥΡΝΙΑΞΑΝ” ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio298

Για ποια καταπολέμηση του παρεμπορίου μας μιλάνε; Μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
Την ώρα που εκατοντάδες καταστηματάρχες βάζουν το ένα λουκέτο πίσω από το άλλο, δεκάδες παράνομοι μικροπωλητές στήνουν τα «μαγαζάκια» τους σε κοινή θέα χωρίς φυσικά κανένας να τους εμποδίζει!
Δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τι συμβαίνει σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης,  στο περιβόητο «στολίδι» του Αμαρουσίου, στο The Mall του Λάτση, όπου ανάμεσα στους σεκιούριτι αλλά και τους αστυνομικούς, παράνομοι κάνουν ανενόχλητοι την «δουλειά» τους…

ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ! (AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

2520

Στις γειτονιές του Ιλίου, επικρατεί το απόλυτο χάος, μία ημέρα μετά τη βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία.
theominia1
Υπάρχουν σπίτια που έχουν υποστεί ολική καταστροφή, έχουν πλημμυρίσει πλήρως και οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, καθώς έχουν χάσει τα υπάρχοντά τους.
theominia2
Αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα, περιουσίες χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά , δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, πλημμύρισαν πάρκινγκ και το κυριότερο… άνθρωποι κινδύνεψαν να πνιγούν
Πυροσβέστες όλη τη νύχτα αντλούσαν τα νερά από το υπόγειο πάρκινγκ και μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν γνώριζε αν υπήρχαν εγκλωβισμένοι στο χώρο.

Η Τουρκία απορρίπτει τις ελληνικές κατηγορίες για παραβιάσεις


«Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Τουρκία για παραβίαση του δικαίου της θάλασσας με την αποστολή ενός πλοίου για εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο κατά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου», γράφει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Σφαγές, βιασμοί, εκτελέσεις, σταυρώσεις, παιδοφιλία, κτηνοβασία: Είναι το Ισλάμ θρησκεία της αγάπης;;; > ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;


ισλαμ
Μπορεί η φιλελεύθερη και προοδευτική Δύση να επιμένει πεισματικά, στα πλαίσια της λογικής του «πολιτικά ορθού λόγου», ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, το οποίο αποκαλούν θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης, όμως η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Επί 1.400 και πλέον χρόνια διαπράττονται στο όνομα του Αλλάχ τα μεγαλύτερα εγκλήματα: ομαδικές σφαγές, γενοκτονίες, σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί, βιασμοί βρεφών, κτηνοβασίες…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...