Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29-10-2014.

Το καθεστώς ετοιμάζεται να φορέσει νέο κυβερνητικό κουστούμι. Κι έτσι φτιάχνει το κλίμα με τον σχηματισμό των τμημάτων προστασίας, των εξ ορισμού δημοκρατικών ταγμάτων εφόδου. Οι ψευτορωμιοί έχουν πάρει σαφείς εντολές από τα νεοταξικά αφεντικά. Σχηματίστε μια αλλοπρόσαλλη ψευτοελλάδα με ξένους μισθοφόρους στην κοινωνία, ευπαθείς με ειδικές γνώσεις στον τζιχαντισμό. Για να κάνουν παρέα στους παρακρατικούς που λυσσομανάνε για την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά βγάζουν τον σκασμό μπρος τα μνημόνια.

Τον σκασμό βγάζουν οι μαρξιστές τού περιθωρίου. Γιατί οι μαρξιστές τού κοινοβουλίου συναγελάζονται με τούς διεθνείς τοκογλύφους και την Παγκόσμια Τράπεζα, που τούς τραπεζώνουν στα συνέδριά τους τα αναπτυξιακά. Όμως οι εκλογές που συνιστούν οι σιωνιστές δεν είναι εύπεπτες. Φέρνουν ψηλά τούς «κακούς» Εθνικιστές. Κι έτσι η συνύπαρξη σοσιαλφιλελεύθερων και αμερικανοκομμουνιστών, η διαιώνιση τού ντόπιου νεοταξισμού θέλει εσωτερικό σαματά και χαλασμό για να επικαλεστεί εθνικές τάχα συνεννοήσεις.

Καθεστωτικοί θα είναι οι ρέμπελοι που μάς είπε ο Πατροκοσμάς πως θα κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Φτιαχτός ο δήθεν αιφνιδιασμός τού κατοχικού καθεστώτος. Υπό την προστασία την νομική των γραικύλων πολιτικάντηδων θα κινηθούν οι ρέμπελοι. Κι έτσι στήσανε νομοσχέδιο για να προσδώσουνε τον νομικό χαρακτήρα των θρησκευτικών κοινοτήτων και των εν Ελλάδι ενώσεών τους. Τριακόσιοι ισλαμιστές που μένουν μόνιμα στην χώρα μας σε συγκεκριμένο σημείο, παράνομοι, με έναν θρησκευτικό επικεφαλής νόμιμο θα αποκτούν δικαιώματα για ναούς, για συναθροίσεις, για διακίνηση χρημάτων, κηρύγματα και διαμονές.

Στο ανωτέρω νομοσχέδιο ωστόσο πέραν από την νομιμοποίηση των λαθρεποίκων τζιχαντιστών, υπάρχει η παραχώρηση τής αναβάθμισης τού εκπαιδευτικού συστήματος των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Ελεύθερης Θράκης Μας από μια Επιτροπή θρησκευτικών λειτουργών, έξι μουσουλμάνων και ενός χριστιανού. Να γνωρίζουν οι τουρκόσποροι την θρησκεία τους όχι σε άλλες χώρες, αλλά στην υπό μουσουλμανοποίηση Ελλάδα μας. Αλλά οι συνεργοί τού τουρκικού προξενείου και εντολοδόχοι τής Άγκυρας ζητούνε τουρκική γλώσσα στα σχολεία, τουρκικές ενώσεις, τουρκισμό και σύνδεση με την Τουρκία.

Από την άλλη πλευρά, είδαμε την ταχύτατη γνωστοποίηση και την αναπαραγωγή τής πραγματικής ευρέσεως τού πανιού τού ισλαμικού κράτους σε ηλεκτρικό υποσταθμό τής Θήβας. Και αμέσως μετά είδαμε την συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι ενός ισλαμιστή λαθρομετανάστη που παραδέχτηκε με θράσος χιλίων πιθήκων πως θα έκοβε κεφάλια αν τού ενοχλούσαν το σπίτι και πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τζιχαντιστές! Με τη διαφορά ότι τα σπίτια που κινδυνεύουν είναι δικά μας.

Αν προσθέσουμε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τις λαθραίες και παρακρατικές και αριστερές «διαμαρτυρίες» σε βάρος των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής και ολάκερου τού ελληνικού λαού, τότε έχουμε μια πλήρη παράταξη των ρέμπελων με τις ευλογίες τού μνημονιακού καθεστώτος. Και αν προσθέσουμε τις απειλές για βόμβες και τις τοποθετήσεις μηχανισμών παρακολούθησης των τελευταίων ημερών και το ασύλληπτο ελληνόφωνων τρομοχαλαστήδων, τότε αυτοί που νοιάζονται για την προστασία τού πολιτεύματος είναι εκείνοι που ανοίγουν τις κερκόπορτες στο πολυεθνικό τρομοκράτος τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Να σταματήσει λοιπόν το παραμύθι των δυστυχισμένων που ψάχνουνε το ψωμί, αυτό που έχουν αρπάξει τα όρνεα τής παγκοσμιοποίησης από τούς Έλληνες. Να σταματήσουν τα παραμύθια των ψεύτικων ανθρωπισμών που επικαλούνται ως άλλοθι τον ψευτορθόδοξο οικουμενισμό. Να σταματήσουν και τα κλάματα εκείνων που λέγουν πως θλίβονται τάχα για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, όταν έχουν το θράσος να μιλάνε για την αντικατάστασή τους από γυρολόγους.

Λαϊκή και Εθνικιστική είναι η Ελλάδα που έρχεται. Στην Ελληνική Φυλή θα στηριχθεί και στην Ορθόδοξη Πίστη. Ενότητα τής Πίστεως και τής Ρωμιοσύνης είναι η μεγάλη και αλύγιστη δύναμή μας. Φλόγα στην καρδιά και ατσάλινη η πυγμή μας. Χαλασμό σαν αυτόν που σκορπούν οι σκηνίτες σε Ανατολή και Δύση, εισβολές συμμαχικές και ανοικοδομήσεις δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο στην Ιερή Ελλάδα Μας. Για «εκδημοκρατισμό», ούτε λόγος. Άλλωστε, το ρεμπελίκι που σκοπεύουν να μάς εξαπολύσουν, στην ενότητα των «συνταγματικών δυνάμεων» αποσκοπεί.

Οι εκλογές δείχνουν εκλογικό αφανισμό των βαστάζων τού μνημονίου. Αλλά ο σιωνιστής δανειστής των εθνών θέλει αφανισμό εθνικό των Ελλήνων και εδαφικό κόντεμα τής Ελλάδος. Δέσιμο στα δεσμά του. Μονάχα ο ψεύτικος σηκωμός των νεοταξικών παρείσακτων μπορεί να προλάβει έναν ελληνικό σηκωμό και να φέρει τον Τούρκο στρατιώτη με τις λόγχες του ως προστάτη τού ρέμπελου. Οι γραικύλοι ούτως ή άλλως έχουν δώσει πατήματα στην Άγκυρα.

Όμως το ένστικτο τής επιβίωσης και η αναγέννηση τής πατρίδος θα ενώσουν τον ελληνικό λαό. Η ζωή των παιδιών μας και η ακεραιότητα τής Ελλάδος θα αποτελέσουν το εγερτήριο τής Φυλής μας για εθνική αντεπίθεση και νίκη τού ελληνισμού. Οι συλητές τού Οίκου μας και οι ψευτορωμιοί είτε θα φύγουν είτε θα σβηστούν τα ίχνη τους από προσώπου γης. Όσοι Πιστοί τού Ελληνισμού, στις γραμμές τού Εθνικού Φρονήματος. Η Ελλάς είναι ζωντανό έθνος και έθνος ζωντανών Ελλήνων θα παραμείνει.

Ας κάμουν το λάθος. Ας στραφούν κι άλλο ενάντια στο ατόφιο ελληνικό ατσάλι. Κι έτσι από χώρος συγκεντρώσεως Ελλήνων, θα γενούμε και πάλι Κραταιά Χώρα των Ελλήνων. Ελλάς Λαϊκή και Εθνικιστική, Φρουροί τού Γένους σε κοινωνία και στρατό, θα καθαρίσουν την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία. Στα δε θερμά νερά μας οι Τούρκοι θα ανοίξουν το δικό τους νεκροταφείο. Και οι «σύμμαχοι» δεν θα βρίσκουν στεριά να βγουν.  Ενότητα και ορμή ακατάπαυτη. Η Νίκη της Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΚΑΓΚΕΛΟΦΡΑΚΤΕΣ” ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ “ΟΧΙ”! ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ! ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ…ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ

b35fa371456ba212d6e2433ec815013c_XL

Παρελάσεις  πριβέ για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την Αστυνομία να θέτει σε επιφυλακή το προσωπικό της για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.
Οι εξέδρες των επισήμων θα είναι αποκλεισμένες σε απόσταση δεκάδων μέτρων από κάγκελα και παραταγμένουςαστυνομικούς, ενώ ο κόσμος θα παρακολουθήσει τις παρελάσεις κυρίως στην αρχή και στο τέλος τους.
Στη Θεσσαλονίκη επί ποδός θα βρίσκονται για την αυριανή στρατιωτική παρέλαση περίπου 2.000 ένστολοι σε μία προσπάθεια να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί την 28η Οκτωβρίου του 2011, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, είχε στοχοποιηθεί από ομάδα διαδηλωτών.

Γιατί η εξέδρα που ψάχνει να βρει η Τουρκία για την κυπριακή ΑΟΖ θα καταλήξει στον βυθό


Image
Η πληροφορία ότι η Τουρκία ψάχνει να βρει πλατφόρμα για να την “στήσει” εντός της κυπριακής ΑΟΖ δημοσιεύθηκε στον κυρπιακό Τύπο και είναι λογικό να προκαλεί αίσθηση και προβληματισμό. Θα πρόκειται για έναν νέο Αττίλα, αυτή τη φορά όχι στο έδαφος αλλά στην θάλασσα της Κυπριακής Δημοκρατίας που κατά τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ “δεν υπάρχει”!

Γ.Γιαννάκενας, Γ.Παπασημάκης στην Οικία του Ι.Μεταξά

Τουρκικό υποβρύχιο στην Κυπριακή ΑΟΖ - Το πάει για πολεμική σύρραξη η Άγκυρα;


Τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε να κάνει «βόλτες» εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και να παρακολουθεί τόσο τις κινήσεις του ερευνητικού σκάφους "Barbaros" στα "οικόπεδα 2 και 3" όσο και τις εργασίες του γεωτρύπανου Saipem 10000 στο οικόπεδο «Ονασαγόρας» πλέοντας σε απόσταση μόλις λίγων μιλίων από αυτό. Πρόκειται σαφώς για μία επιθετική ενέργεια και δείχνει ότι η Άγκυρα είναι αποφασισμένη να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή της Κύπρου.

Να αρχίσει να μετρά τους φίλους του ο Πρόεδρος


Να αρχίσει να μετρά τους φίλους του ο ΠρόεδροςΤου ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - Η προκλητική στάση της Τουρκίας και η επιθετικότητά της εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν είναι κάτι καινούριο. Οι λάτρεις της ιστορίας με άνεση μπορούν να παραθέσουν δεκάδες παραδείγματα… Με τη βοήθεια της Βρετανίας, η οποία έχει κατατάξει το νησί και τους κατοίκους του στους παντοτινούς εχθρούς της, η Άγκυρα υλοποιεί σχεδιασμούς που εκπονήθηκαν από τη δεκαετία του ’50, και πριν ακόμα από την έναρξη του αντι-ιμπεριαλιστικού αγώνα της ΕΟΚΑ. Μερικοί θα μειδιάσουν με ειρωνεία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Γλέζος: Θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο και θα πάμε ξανά σε εκλογές


glezos-tha-allaksoyme-ton-eklogiko-nomo-kai-tha-pame-ksana-se-ekloges
Για υιοθέτηση της απλής αναλογικής και την κατάργηση του εκλογικού μπόνους των 50 εδρών έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος τονίζοντας ότι το κόμμα του θα πάει ξανά σε εκλογές εάν βγει πρώτο κόμμα με το μπόνους.
Μιλώντας στον Bήμα Fm Γλέζος υποστήριξε ότι ο εκλογικός νόμος «δεν βλέπει την ουσία» και ζήτησε ο λαός να δώσει την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να χρειάζεται το μπόνους.
«Ο εκλογικός νόμος είναι ένας νομότυπος νόμος, δεν βλέπει την ουσία. Δεν βλέπει την αρπαγή των 50 εδρών; Εμείς θα επιδιώξουμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό να μην μας δώσει με το μπόνους» ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε:
«Εάν όμως κερδίσουμε τις εκλογές και τις κερδίσουμε με το μπόνους, το έχουμε δηλώσει, αμέσως θα προκηρύξουμε νέες εκλογές, καταργώντας αυτόν τον εκλογικό νόμο και πηγαίνοντας στην απλή και άδολη εκλογική μάχη».


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/394353/glezos-tha-allaksoyme-ton-eklogiko-nomo-kai-tha-pame-ksana-se-ekloges#ixzz3HMudSwi1

Τουρκία: Εξάγει… τα «τηλε-σκουπίδια» σε χαχόλους αγοραστές


Δεύτερη «εξαγωγική δύναμη» στα σίριαλ αποδεικνύεται η Τουρκία, μετά τις ΗΠΑ, κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια δολάρια, τα οποία ελπίζει μέχρι το 2023 να φτάσουν τα 2 δισ. δολάρια! Όλα αυτά τα εξαιρετικά δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος του συνδέσμου Εξαγωγών Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί.

Αφού οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν με επιτυχία τα τεστ αντοχής, γιατί ανεβαίνουν τα ομόλογα;


omologa
Οι αποδόσεις των ελληνικών 10ετών ομολόγων βρίσκονται σήμερα πάνω από το 7,4%. Με 7% είχαμε μπει στο μνημόνιο.
Σε αυτά τα επίπεδα παραμένει εδώ και μέρες, μετά την εκτόξευσή τους την προπερασμένη εβδομάδα (έφτασε μέχρι και το 9,28%) όταν οι “αγορές” επιτέθηκαν στην Ελλάδα, με αφορμή το ανύπαρκτο σχέδιο πρόωρης εξόδου από το μνημόνιο. 
Τώρα, λοιπόν, που οι τράπεζες πέρασαν με επιτυχία τα τεστ αντοχής της ΕΚΤ, γιατί πέφτει το χρηματιστήριο 1% (έφτασε το πρωί να έχει κέρδη πάνω από 3%) και τα ομόλογα να εκτοξεύονται; 

olympia

Βρετανία: Εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι θα γινόταν μέλος του “Ισλαμικού Κράτους”


Βρετανία: Εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι θα γινόταν μέλος του “Ισλαμικού Κράτους”
Ένας εκπαιδευτικός από το βόρειο τμήμα της Βρετανίας ο οποίος αγόρασε εξοπλισμό για χρήση από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και τους τζιχαντιστές της στη Συρία κρίθηκε σήμερα ένοχος σε κατηγορίες που αντιμετώπιζε βάσει της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Καταθέτουμε ως μάρτυρες στην μήνυση κατα της Γερμανιας για τα εγκλήματα στην Ελλάδα


Γερμανική προσφυγή στη Χάγη για εκλήματα κατά της Ελλάδος. Γερμανίδα ακτιβίστρια προσέφυγε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, επικαλούμενη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με αφορμή την κατάρρευση του ελληνικού συστήματος υγείας.
Η Σάρα Λουτσία Χάσελ-Ρόιζινγκ από το Βούπερταλ της Γερμανίας κατέθεσε μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά της Ελλάδας εναντίον της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Άφθαρτος ο Ιωάννης Βατάτζης στον τάφο του στη Μικρασία»!!! Σε μυστικό σπήλαιο της Κωνσταντινούπολης το Άγιο λείψανό του…


marmaromenos
Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον Ιωάννη Βατατζή (τον Μαρμαρωμένο Βασιλια), τον θρύλο του και το ρωσικό γεωπολιτικό σχέδιο, στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”.
Δείτε μερικά ακόμη συγκλονιστικά περί Βατατζή από τον Ησαια Κωνσταντίδη  όπως διαβάζουμε στο volcanotimes.com
Σύμφωνα λοιπόν με φήμη που διακινείται: «Αγιορείτες Γέροντες λένε πως ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!
Όμως με τις αλώσεις των Φράγκων και των Τούρκων χάθηκαν τα ίχνη του αγίου άφθαρτου και ολόσωμου λειψάνου, το οποίο βρίσκεται όπως φαίνεται στην Κωνσταντινούπολη, κεκρυμμένο, σε μυστικό σπήλαιο, το οποίο γνωρίζουν μόνο λίγοι κρυπτοχριστιανοί, που φυλούν το ιερό μυστικό για αιώνες, αναμένοντας την έγερση του μαρμαρωμένου»!
Ιδού  μία «συρραφή» θρύλων περί Αγίου Ιωάννη Βατάτζη.
«α) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – δεκαετία 1950.
Την πρώτη βάσιμη και αξιόπιστη μαρτυρία την έχουμε δια στόματος του μεγάλου Γέροντος Εφραίμ της Αμερικής, τέως Καθηγουμένου της Ι. Μ. Φιλοθέου Αγίου Όρους, ο οποίος έχει διηγηθεί ότι την πληροφορία για την ύπαρξη του Ιωάννη, τους την μετέφερε πριν το 1955 στο Άγιον Όρος ο Αρχιερεύς Ιερόθεος εκ Μικρασίας, ο οποίος μάλιστα τον είχε χειροτονήσει! Αυτός ο Αρχιερέας Ιερόθεος τους είπε πως είχε δει με τα ίδια του τα μάτια τον κοιμώμενο Βασιλέα Ιωάννη!
Να τι είχε διηγηθεί συγκεκριμένα ο Γέροντας Εφραίμ της Αμερικής, το οποίο πρωτακούσαμε άφωνοι πριν 14 σχεδόν χρόνια στο Άγιον Όρος από κασέτα με τη φωνή του ίδιου του γέροντα:
«…Υπάρχει κοιμώμενος Στρατηγός ονόματι Ιωάννης, ο οποίος, τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις τον ελληνικό και ορθόδοξο λαό. Και θα γίνει αυτό.
Πριν από χρόνια εις το Άγιον Όρος ήταν ένας Αρχιερέας ονόματι Ιερόθεος. Αυτός ήρθε από την Μικρά Ασία. Και το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον έβαλε στο Άγιον Όρος να κάνει χειροτονίες, μνημόσυνα, Λειτουργίες, κλπ. Ήταν ένας άγιος Αρχιερέας, στον τύπου του Αγίου Νικολάου. Από αυτόν τον άγιον Αρχιερέα αξιώθηκα της Ιεροσύνης. Από την Μικρά Ασία. Ευλογημένος άνθρωπος του Θεού!
Ένα θα σας πω. Αγρυπνίες που κάμναμε! Δεκαπέντε ώρες αγρυπνία, αυτός ο άνθρωπος, ογδοηκοντούτις γέρων, δεν εκάθετο καθόλου στο κάθισμα. Από το θρόνο κατέβαινε στο στασίδι πάλι όρθιος. Και στην Λειτουργία τρεις ώρες που ακολουθούσε μετά την πολύωρη Ακολουθία του Όρθρου, όρθιος! Τον βάζαμε μια καρέκλα να καθίσει και δεν ήθελε. Έλεγε «ακόμη η Παναγία μας δεν με κούρασε» και ας έτρεμε όλος από την κούραση. Αυτός ο άγιος Αρχιερέας, αυτός μας είπε. Αυτός είδε τον κοιμώμενο αυτόν Στρατηγό Ιωάννη, που θα αναστηθεί όταν θα γίνει ο 3ος μεγάλος αυτός Παγκόσμιος Πόλεμος! Τον είδε! Διότι χείλη αρχιερέως και ιερέως ου ψεύδονται.
Λοιπόν μας είπε την αλήθεια. Και τον ρωτήσαμε. Διότι ζούσε τότε και ο μακαριστός μου και ο άγιος γέροντάς μου (σ.σ. ο περίφημος Ιωσήφ Ησυχαστής και Σπηλαιώτης) και όλοι μαζί συνοδεία, τον είχαμε πάρει στο εκκλησάκι μας και εκεί καθίσαμε και τον κάμναμε τις ερωτήσεις. Και μας τα έλεγε. Τα ακούσαμε με τα αυτιά μας.
Λέει, «υπάρχει αυτός ο κοιμώμενος βασιλεύς και θα αναστηθεί»! Του λέμε, «ποτέ Γέροντα; Πότε άγιε Αρχιερέα του Θεού»; Λέει, «όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος»! Και επίσης μας είπε ότι «το δεξί του χέρι είναι στη λαβή του σπαθιού! Το οποίο σπαθί είναι μες στην θήκη». Και μας έλεγε, «όταν το σπαθί βγει από τη θήκη του, τότε θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος». Και εμείς από την περιέργεια μας του λέγαμε: «Σεβασμιότατε πόσο απέχει το σπαθί από την θήκη»; «Ολίγοι πόντοι εναπέμειναν για να βγει», λέει…»!
Η αποκάλυψη αυτή του Αρχιερέως Ιεροθέου έγινε λίγο πριν τα γεγονότα του Πογκρόμ του 1955 σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, ζώντος του οσίου Γέροντος Ιωσήφ Ησυχαστή του Σπηλαιώτη, ο οποίος κοιμήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1959 μ.Χ.
β) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – δεκαετία 1970.
Η παρακάτω μαρτυρία έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο:
«Η διήγηση που ακολουθεί περιγράφει την επίσκεψη ενός Καθηγητού του Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη μέσα στη δεκαετία του 1970. Εκεί είχε φίλους δύο Τούρκους καθηγητές του Πανεπιστημίου της Κων/πολης. Σε συζήτηση που είχε μαζί τους για τα επερχόμενα ήρθε και το θέμα της επανάκτησης της Πόλης. Τότε οι Τούρκοι καθηγητές (που απ’ τη συνέχεια φαίνεται ότι ήταν κρυπτοχριστιανοί) του είπαν: «Θέλεις να σε πάμε να δεις κάτι μοναδικό, με την προϋπόθεση ότι θα σου δέσουμε τα μάτια καθ’ όλη την διαδρομή, ώστε να μην μπορείς να εντοπίσεις το μέρος; Γιατί αυτό που θα αντικρύσεις, αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό»!
Εκείνος δέχτηκε καί ξεκίνησαν με ένα τζίπ, αυτός με δεμένα τα μάτια, αλλά από την ώρα που έκαναν να φτάσουν στόν προορισμό τους, υπολόγισε πως πρέπει να ήταν περί τα 10 χιλιόμετρα έξω απ’ την Κων/πολη. Τον κατέβασαν με δεμένα μάτια και τον οδήγησαν σε ένα μέρος που απ’ την υγρασία κατάλαβε ότι ήταν σπήλαιο.
Προχώρησαν αρκετά μέσα στο σπήλαιο και όταν έφθασαν σε μια εσωτερική στοά του σπηλαίου του άνοιξαν τα μάτια. Αυτό που αντίκρυσε υπερέβαινε ό,τι μπορούσε να είχε πρίν φανταστεί! Η στοά ήταν αρκετά μεγάλη και σε κάποιο σημείο υπήρχε ένας ανοικτός τάφος χωρίς κανένα διακριτικό. Μέσα στόν τάφο είδε έναν άνδρα ντυμένο με ρούχα βασιλικά της Ρωμαΐκής αυτοκρατορίας, διέκρινε δύο πορφυρούς σταυρούς στούς ώμους, αλλά το συγκλονιστικό ήταν ότι ο άνδρας αυτός ήταν σαν ζωντανός που κοιμάται, είχε δηλαδή ροδαλό χρώμα σαν ζωντανός. Έφερε πλήρη πολεμική εξάρτιση της εποχής και είχε το χέρι του στο ξίφος το οποίο ήταν βγαλμένο σχεδόν όλο, απέμεναν δε λίγα εκατοστά για να αποσπαστεί από τη θήκη του. Και ενώ παρατηρούσε άναυδος, οι φίλοι του, τού είπαν:
«Αυτός είναι ο δούξ Ιωάννης Βατάτζης, βασιλεύς της Νίκαιας, αυτός θα ηγηθεί του γένους των Ρωμιών. Το μυστικό αυτό μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, σε κάποιους έμπιστους και η παράδοση λέει ότι όταν θα βγεί το σπαθί του τελείως απ’ το θηκάρι, οι Έλληνες θα πάρουν πίσω ό,τι έχασαν τότε. Και είναι γεγονός, το έχουμε παρατηρήσει, ότι το ξίφος μετακινείται κατα ενα-δύο χιλιοστά την πενταετία» (δεν είναι βέβαιο το διάστημα).
Τού έδεσαν τα μάτια πάλι και επέστρεψαν. Φίλος φίλου του καθηγητού και αυτόπτου μάρτυρος, το έχει διηγηθεί γύρω στο 1992 απ’ ευθείας σε αδελφικό μου φίλο, γιατρό, αναπληρωτή διευθυντή κλινικής, πιστό και σοβαρό άνθρωπο, ο οποίος μου το μετέφερε.
Τότε ήμασταν πολύ δύσπιστοι. Μάλιστα εγώ το είπα στόν γέροντά μου που είναι δυσκολόπιστος σ’ αυτά και έχει διάκριση και το άκουσε με προσοχή. «Γιατί όχι;», τον άκουσα έκπληκτος να μου λέει, «το κρατάμε στην καρδιά μας αφού είναι προσδοκία μας και εφ’ όσον οι άγιοι μάς έχουν πει ότι θα γίνουν αυτά, δεν ψεύδονται». «Ναι, αλλά είναι ο Βατάτζης ο αγαθός βασιλεύς και θα αναστηθεί;», τον ρώτησα. «Πολύ πιθανόν!», μου απήντησε. Ξέροντας τον γέροντά μου κι εγώ κι ο φίλος μου θεωρήσαμε την απάντησή του σαν απόλυτη επιβεβαίωση. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν ακόμα επιφυλακτικοί.
Πολύ αργότερα το διασταυρώσαμε με ένα βίντεο όπου μιλάει ο γέρων Εφραίμ, κτήτωρ πολλών μοναστηριών στην Αμερική και λέει πως στο Άγ. Όρος είχε γνωρίσει έναν άγιο αρχιερέα, τον Μηλιτουπόλεως Ιερόθεο, που ζούσε τότε μονάζοντας στο Άγ. Όρος και του είχε διηγηθεί ότι σε επισκεψή του το 1952 στην Κων/πολη είχε δει (κάτω από ποιές συνθήκες δεν ξέρω) ακριβώς τα ίδια που περιγράφω πιο πάνω. Μάλιστα έλεγε στον γ. Εφραίμ ότι «…λίγα εκατοστά παιδάκι μου είχε για να βγει το σπαθί απ’ το θηκάρι του…”. Του το διηγήθηκε το 1955 και φοβόταν (με την εκδίωξη των Ελλήνων απ’ την Πόλη) μήπως είχε έρθει η ώρα του μεγάλου πολέμου. Στο βίντεο αυτό ο γέρων Εφραίμ τονίζει: «…και χείλη Αγίου Αρχιερερέως ού ψεύδονται…».
Και η παραπάνω μαρτυρία επικαλείται την αποκάλυψη του Γέροντος Εφραίμ της Αμερικής.
γ) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ – δεκαετία 1980.
Η επόμενη μαρτυρία δημοσιεύθηκε σε άρθρο της δημοσιογράφου Ελένης Κυπραίου -πρώτης παρουσιάστριας της Ελληνικής Τηλεόρασης- παραμονή της Αλώσεως, 28 Μαΐου του 1990. Ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει μια συνταρακτική αποκάλυψη:
«Πριν μερικά χρόνια λοιπόν, λιγότερα από δεκαετία, υπηρετούσαν, απ’ τη μια κι από την άλλη πλευρά του Έβρου, στα σύνορα, που διαιρούν τη Θράκη μας στα δύο, αντίστοιχα, Έλλην και Τούρκος στρατηγός. Οι δύο άνδρες είχαν συνδεθεί με στενή μεταξύ τους φιλία. Πολύ περισσότερο που ο Τούρκος στρατηγός είχε σύζυγο Ελληνίδα.
Όταν έφθασε ο καιρός να μετατεθούν για άλλη υπηρεσία, προσκάλεσε ο Τούρκος τον Έλληνα συνάδελφό του. «Τόσον καιρό», του είπε, «περάσαμε ανέφελα μαζί. Οι διαφορές που έχουν οι δύο χώρες μας, μεταξύ τους, δεν επηρέασαν τη φιλία μας. Αλλά κι εμείς οι Τούρκοι θεωρούμε τη φιλία ιερή. Θα ήθελα αύριο το βράδυ να σου το αποδείξω».
Την επόμενη, στις 10 ακριβώς, ο Έλλην επιβιβαζόταν στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του Τούρκου. Νύχτα αφέγγαρη ήταν. Ερημικοί οι δρόμοι. Ανοιχτή κι η λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας προς την Πόλη. Κοντά μεσάνυχτα πρέπει να πλησίασαν στις παρυφές της, ύπνος βαθύς είχε καθηλώσει στα κρεβάτια τους κατοίκους της. Ησυχία στους δρόμους.
Γρήγορος, ο οδηγός Τούρκος, μπήκε, βγήκε από στενά, από περιπεπλεγμένα σαν κουβάρι καλντερίμια. Νύχτα αφέγγαρη. Έσβησε τη μηχανή, σταμάτησε μπροστά σε καγκελόπορτα με γραφές στα Ελληνικά. Ο γοργός ρυθμός, η αγωνία, η περιέργεια, δεν άφηναν στον Έλληνα περιθώρια να ψάξει, ούτε καν να προβληματισθεί. Ακολουθούσε τον Τούρκο πειθήνια, σαν αυτόματο, χωρίς φόβο, με περίσσια εμπιστοσύνη. Ούτε καν που του πέρασε απ’ το μυαλό, πως μπορούσαν να ’ναι και κακές οι προθέσεις του.
Στάθηκαν μπροστά σε διπλομανταλωμένη σιδερένια στενή θύρα. Έβγαλε κλειδί απ’ την τσέπη του ο Τούρκος. Ξεκλείδωσε. Άνοιξε. Υπόγειο ήταν. Μούχλα ανέδιναν οι τοίχοι. Μούχλα και κλεισούρα. Λησμονιά, καταχωνιασμένη στα έγκατα της γης. Περπάτησαν κι οι δύο, σε διαδρόμους, χωρίς να σκοντάφτουν. Τους βάραινε η σιωπή, η αναμονή. Πού πήγαιναν, έτσι στα τυφλά; Που κατευθύνονταν; Ανάστροφα στο χρόνο. Σε ποιον χρόνο; Τον ανθρώπινο ή τον Θεϊκό;
Ο Τούρκος ήξερε. Αλλά δεν ήξερε ακόμη ο Έλληνας. Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την περιπλάνηση. Μα ούτε και πρόφταινε να προβληματιστεί. Ακολουθούσε. Με την βεβαιότητα, πως η στιγμή ήταν μοναδική. Πως δεν θα ’χε την ευκαιρία, ποτέ ξανά, να την ξαναζήσει. Ακολουθούσε. Ονειρευόταν άραγε; Υπνοβατούσε; Φτερωμένη η φαντασία του, ανάπλαθε μονοπάτια, που μόνο σε ελαφρύ ύπνο βαδίζει κανείς. Ένα ήταν σίγουρο: Δεν θα ξανάβρισκε ποτέ τον δρόμο. Δεν θα τον ξανάβρισκε χωρίς οδηγό.
Είχαν φτάσει στο τέρμα. Θύρα και πάλι αρματωμένη μπροστά τους. Βαριά σιωπή. Η σιγή της ύστατης ώρας. Που ήρθε να διακόψει μόνο το τρίξιμο της κλειδαριάς. Το γκρίνιασμα του σκουριασμένου σίδερου. Μισάνοιξε η βαριά θύρα. Ισχνό φως στο εσωτερικό. Υπερκόσμιο. Μυστηριακό. Υπόγειο; Μπουντρούμι; Κενοτάφιο;
Και τότε, τότε μόνον μίλησε ο Τούρκος: «Εσείς οι Έλληνες δεν πιστεύετε στον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Δεν λέτε και ξαναλέτε μεταξύ σας, πως βόλι εχθρού δεν τον άγγιξε; Πως δεν τον κατάπιε το μανιασμένο πλήθος των πορθητών της Πόλης; Αλλά πως τον τράβηξε η Παναγιά στην αγκαλιά της, για να τον κάνει Αθάνατο. Δεν είστε βέβαιοι πως ΖΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ; Δεν είναι θρύλος. Ψεύτικη ελπίδα. Ονειροφαντασία. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Δες και μόνος σου».
Στο πάτωμα, μισοανασηκωμένο στον ένα αγκώνα ο Έλληνας είδε, είδε με τα μάτια του, τον ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΟ. Ρίγος μεταφυσικό τον διαπέρασε. Θόλωσαν απ’ τα δάκρυα τα μάτια του. Θαμπώθηκε η όραση του. Έκανε το σταυρό του. Μπροστά του, εκεί, σε απόσταση ανάσας, το ΘΑΥΜΑ. Κι ήταν αυτός, ο τυχερός, που είχε αξιωθεί να το ζήσει με τις αισθήσεις του. Σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο.
Πηχτή η σιωπή, σχεδόν, κοβόταν με το μαχαίρι. Μίλησε και πάλι ο Τούρκος: «Πριν μερικά χρόνια κειτόταν στο έδαφος ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Τον τελευταίο καιρό άρχισε σιγά-σιγά ν’ ανασηκώνεται. Πάμε».
Ξανάκλεισαν τη θύρα. Την ξανακλείδωσαν. Αντίστροφα βγήκαν μέχρι την αυλή απ’ τα υπόγεια. Ξαναπέρασαν την καγκελένια πόρτα. Δεν άφησαν πίσω ίχνη απ’ τις πατημασιές τους. Κανείς δεν τους είχε δει. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, πήραν τον δρόμο του γυρισμού. Σιωπηλοί. Χωρίς ν’ ανταλλάξουν κουβέντα.
Δεν είχε ακόμη ξημερώσει σαν έφτασαν στον Έβρο. Προτού αποχωρισθούν, φιλήθηκαν σταυρωτά. Το ποτάμι κυλούσε ορμητικά προς το Αιγαίο. «Γυρίζει πίσω το ποτάμι», μονολόγησε ο Έλλην στρατηγός. «Γυρίζει όταν το θελήσει ο Θεός».
Υπηρέτησε αργότερα στο Κέντρο. Προτού αποστρατευθεί θεώρησε υποχρέωση του ν’ αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό στην προσωπικότητα που μας το εμπιστεύθηκε, κατονομάζοντας και τον στρατηγό, κάτω από το βλέμμα του Θεού και της Παναγιάς. Κάναμε και μεις το σταυρό μας μουρμουρίζοντας: Η ΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΛΩ»!
Ο Στρατηγός αναφέρεται πως κοιμήθηκε το 2001 και τη μαρτυρία επιβεβαίωσε η αδελφή του Ελένη, η οποία ανέφερε επιπρόσθετα πως ο αδερφός της είχε δει και μια επιγραφή πάνω από το κεφάλι του Μαρμαρωμένου Βασιλέα, που έγραφε το όνομα «Ιωάννης»! Η εξακρίβωση των παραπάνω περιγράφεται και στο βιβλίο http://www.marmaromenosautokratoras.gr/marmaromenos10th.pdf σελ. 32.
δ) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
Σύμφωνα με τις παραπάνω μαρτυρίες (πολλά στενάκια-ελληνικά γράμματα) ο Μαρμαρωμένος πρέπει να βρίσκεται κάπου στην Κωνσταντινούπολη και το όνομά του είναι πράγματι ΙΩΑΝΝΗΣ! Αφού υπάρχουν και διάφοροι Βυζαντινοί Χρησμοί και Προφητείες Αγίων μας, που μιλούν επακριβώς για αυτόν, αναφέροντας το όνομα «Ιωάννης» και προσδιορίζουν το μέρος που βρίσκεται:
1. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΑΤΑΡΩΝ γράφει: «απέλθετε επί τα δεξιά μέρη της Επταλόφου, και εκεί ευρήσεται άνθρωπον επί δύο κίονας, ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται δε λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πράος) έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου τύλωμα, και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, συνήσατε αυτόν Βασιλέα, και δώσουσιν αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν, λέγοντες αυτώ, ανδρίζου Ιωάννη, και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου, και επάρας την ρομφαίαν παρά αγγέλου, πατάξει τους Ισμαηλίτας Αιθίοπας, και πάσαν γενεάν άπιστον»!
2. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΣΎΜΦΩΝΩΝ (χωρίς φωνήεντα) ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (την οποία αποκωδικοποίησε ο Πατριάρχης Γεννάδιος) γράφει: «σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά μέρη άνδρα εύρητε γεναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον τούτον έξετε δεσπότην»!
3. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ αναφέρει: «Εν γαρ ταις εσχάτοις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύεται εν δικαιοσύνη πολλή»…
4. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ γράφει σχετικά: «Και τότε εξυπνήσει ο Άγιος Βασιλεύες, ο εν αρχή μεν του ονόματος αυτού το ι, και εν δε τω τέλει σ, έχων, α σημαίνουσι σωτηρίαν…», δηλαδή το όνομα Ιωάννης.
5. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ-ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ:
«Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και άγνωστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος. Ο αληθινός βασιλεύς… ον έδιωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… εις το τέλος των Ισμαηλιτών αποκαλυφθήσεται… εν ημέρα Παρασκευή, ώρα τρίτη… αποκαλυφθήσεται»…
Και σε άλλο σημείο: «Ερωτώσι δε τον Βασιλέα, γέλοντες πως ακούει το όνομά σου; ο δε αποκριθείς λέγει, ο πτωχός, ο πτωχολέων, το όνομά μου Ιω, των πάντων ήμην δραπέτης, και ήλθον να πληρώσω μόνον τας λστ’ ημέρας. εγώ ειμί ο ο βασιλεύς ο πένης. ο ελεών πτωχούς και πένητας, το δε όνομά μου, ιώτα και ω, συν τη μακρά, ο λέγεται Ιω, και ελήλυθα εις τον κόσμον εις Χριστιανών πρεσβείαν, ίνα φυλάττω χρόνους λστ’. Έπειτα πορεύομαι, όθεν εξήλθον, είτα έρχεται και ο λύκος ολόγας τινάς ημέρας»! «Ιω» όμως σημαίνει «Ιωάννης» και ως «λύκος» νοείται ο «Αντίχριστος», ο οποίος θα έρθει μετά τον Άγιο Βασιλέα, επειδή πρέπει να προηγηθεί ο ευαγγελισμός στην Ορθοδοξία όλης της ανθρωπότητας! Όσης απομείνει από τον φονικό Πόλεμο…
6. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ γράφει: «Τότε άγγελος εξ ουρανού καταβήσεται δια νεύσεως Θεού, έχων εν τη χερί αυτού σκήπτρον και ξίφος του Αγιωτάτου Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τον ειρηνικόν στέψει βασιλέα. Ος και αυτόν μέσον πάντων εστίν εν τω πολέμω, δώσει δε αυτώ το σκήπτρον και το ξίφος, και το όνομα αυτού Ελεήμονα καλέσει»! Αυτό είναι όμως το προσωνύμιο του Αγίου Ιωάννου Γ΄ Δούκα Βατάτζη του Ελεήμονος, Αυτοκράτορος Νικαίας!
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΤΗ. ΑΜΗΝ»!
ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!Γιατί έτσι αντιδοξάζει ο Θεός εκείνους που Τον δοξάζουν στη γη! (BΙΝΤΕΟ) 
http://www.makeleio.gr/?p=194533

Η προδοσία της Τουρκίας: Πότε θα ξυπνήσουν οι Αμερικανοί;


Η προδοσία της Τουρκίας: Πότε θα ξυπνήσουν οι Αμερικανοί;Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - Οι Αμερικανοί γραφειοκράτες επέμεναν, μέχρι και το περασμένο Σαββατοκύριακο …«τουρκικά», αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι η πολιτική τους για την περιοχή με επίκεντρο την Τουρκία, ήταν και τότε, είναι και τώρα, απόλυτα λανθασμένη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίασαν τη στρατηγική τους, από τη δεκαετία του ’50 και εντεύθεν, στο δόγμα ότι η Τουρκία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εξωτερικής τους πολιτικής, έχοντας ως δεδομένο τότε ότι η χώρα ήταν απέναντι στο θανάσιμο εχθρό των Αμερικανών, τη Σοβιετική Ενωση. Η πολιτική αυτή συνεχίστηκε και ενδυναμώθηκε όσο περνούσαν τα χρόνια, και στη δεκαετία του ’80 επιβεβαιώθηκε με το περίφημο Δόγμα Γόλστατερ. Θύματα αυτής της ανόητης πολιτικής ήταν και η Ελλάδα, και η Κύπρος.

"Κλειδώνει" τις εκλογές ο Ν.Μιχαλολιάκος: "Θα παραιτηθούμε για να προστατέψουμε την Δημοκρατία"


Με μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει πριν από ένα χρόνο, κατά την εκτίμηση κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου, προειδοποιεί ότι θα απαντήσει το εθνικιστικό κόμμα, ο γ.γ. του, Ν.Μιχαλολιάκος σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν επιτρέψει στους προφυλακισμένους βουλευτές της να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Με συνολική παραίτηση της ΚΟ του κόμματος κάτι που θα προκαλέσει άμεσα εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγονται και οι οποίες αντιστοιχούν στο 70% του εκλογικού σώματος.

Η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις κατά του Ελληνισμού


Η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις κατά του Ελληνισμού
Την ώρα που το «Μπαρμπαρόσα» συνεχίζει τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, δεκατέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών με χαμηλές πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας οι Τούρκοι, με παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης.

Οι Τούρκοι θέλουν να μεταφέρουν την πλατφόρμα τους στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου


cuprus oil
Το σχέδιο σχετικά με τα κοιτάσματα στην Κύπρο, έχει εισέλθει σε νέα φάση για την Άγκυρα όπως γράφουμε τόσες ημέρες στο Pentapostagma.gr.
Η Άγκυρα λοιπόν έχει προσεγγίσει ξένες διεθνείς εταιρείες για να μεταφέρουν πλατφόρμα τους στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, ώστε να αρχίσει έρευνες. Η τουρκική κυβέρνηση έχει έλθει σε επαφή με δυο τουλάχιστον εταιρείες, οι οποίες όμως απάντησαν αρνητικά. Και τούτο γιατί προφανώς δεν θα ήθελαν να μπλέξουν σε μια πολιτική διελκυστίνδα ενώ έχουν υπολογίσει και την αντίδραση της Λευκωσίας και τις επιπτώσεις που θα έχουν.

H EΛΛΑΔΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΗ «ΟΧΙ» ΜΕΤΑ ΤΟ 1940;(π. Βασίλειος Βολουδάκης)


OXI 2
Θρηνητική ἑορτή κατήντησε ἐδῶ καί χρόνια ἡ  ἀντιστασιακή καί ἔνδοξη ἐπέτειος τοῦ Ἔθνους μας τῆς 28ης Ὀκτωβρίου 1940 ἐναντίον τοῦ Ἄξονος Παπισμοῦ – Σιωνισμοῦ μέ προκάλυμμα τή Γερμανία, ἐξ αἰτίας τῆς τωρινῆς καταστάσεως τῆς Πατρίδος μας. Φέτος, μάλιστα, χρειάζεται νά προστεθῆ στόν θρῆνο «κλαυθμός καί ὀδυρμός πολύς», γιατί ἡ Ἑλλάς «κλαίουσα τά τέκνα της οὔκ ἤθελε παρακληθῆναι», ἀφοῦ δέν ἔχει πλέον ὑπερασπιστάς οὔτε τῆς Πίστεώς της  οὔτε τῆς Πατρίδος της!
Ο ὀδυρμός δέν οφείλεται μόνο στό ὅτι οἱ συνθῆκες τοῦ σήμερα   –ρετουσαρισμένες, βέβαια, μέ τό μακιγιάζ τῆς ἐποχῆς– εἶναι ἀπόλυτα ταιριαστές μέ τίς συνθῆκες τοῦ τότε  –συνθῆκες κατάμαυρες, ἐκκλησιαστικῶς καί πολιτειακῶς– ἀλλά στό ὅτι σήμερα ἀπουσιάζει, σχεδόν παντελῶς, ἀπό τόν λαό μας ἡ ἀντιστασιακή του δύναμη καί ἀπό τόν πολιτικό χῶρο δέν βρίσκεται οὔτε ἕνας μέ τήν πίστη καί τήν ψυχή τοῦ Μεταξᾶ, γιά νά φανερώση ξανά στό Ἐσωτερικό καί στό Ἐξωτερικό τήν εἰδοποιό διαφορά τῆς Ἑλληνικῆς ψυχῆς, πού ἔκανε τήν Ἑλλάδα νά μήν πεθαίνη, ἀκόμη καί ὅταν τά ἔθνη τήν καταδίκαζαν καί τήν ὁδηγοῦσαν σέ μυρίους θανάτους.

Η ΕΕ απειλεί όλα τα δυτικά βαλκάνια για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream


southstream
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν αφήνει σε «χλωρό κλαρί» καμία χώρα όσο αφορά τον αγωγό South Stream. Όπως γράψαμε σε παλαιότερα άρθρα στο Pentapostagma.gr, οι Βρυξέλες προσπαθούν να ακυρώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια της Ρωσίας για την προώθηση του έργου αυτού.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση απέστειλαν  επιστολή στην κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, στην οποία εκφράζουν  την ανησυχία τους  για ενδεχόμενη συμμετοχή της χώρας,  στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, αναφέρει δημοσίευμα της διαδικτυακής πύλης EUobserver.
Η ΠΓΔΜ είναι η τελευταία χώρα των Δυτικών Βαλκανίων που λαμβάνει,  αυστηρή προειδοποίηση από τις Βρυξέλλες σχετικά με τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην ευρωπαϊκή της πορεία η κατασκευή του South Stream.

Τελικά, ποιος είπε το «ΟΧΙ»; Ο Μεταξάς ή ο λαός;

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
 
Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα παγκοσμίως όπου η Ιστορία μας, ειδικά η πιο πρόσφατη, δεν συζητιέται ούτε ξεκαθαρίζεται, αλλά αντίθετα γίνεται πεδίο μάχης, αντιπαράθεσης και σκοπιμοτήτων μεταξύ «ιδεολογιών» και ιδεοληψιών. Έτσι λοιπόν, δεν είναι καθόλου περίεργο που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, αντί να ασχολούμαστε με την ΟΥΣΙΑ της μεγάλης Εορτής, δηλαδή τον ηρωισμό όσων πολέμησαν τότε, αναλισκόμαστε σε άλλα…σημαντικά ζητήματα όπως π.χ «ποιος είπε το «Όχι» στους Ιταλούς»!
 
Όπως είπαμε, οι ιδεοληψίες κυριαρχούν. Έτσι, διαστρεβλώνεται η Ιστορία ΣΚΟΠΙΜΑ από ορισμένους, που δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός πως ο Κυβερνήτης της Ελλάδας τότε, δεν ήταν «δικός τους». Δεν αναγνωρίζουν την ιστορική πραγματικότητα, λόγω των κομματικών τους αγκυλώσεων. Ξεχνούν πως ο πραγματικός πατριώτης πρέπει να εκτιμά το καλό όταν γίνεται, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Ειδικά στη σημερινή εποχή των συνεχόμενων «Ναι σε όλα», είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να καθυβρίζονται όσοι, πιστοί στο χρέος τους, τόλμησαν και είπαν «ΟΧΙ»!
 
Σε όλους αυτούς λοιπόν, αφιερώνουμε τα όσα γράφει παρακάτω ο άνθρωπος που έγινε η αιτία να ακουστεί το περήφανο ελληνικό «ΟΧΙ»: Ο Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα Εμμανουέλε Γκράτσι. Αυτός που παρέδωσε το άνανδρο ιταλικό τελεσίγραφο, με το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε ο πόλεμος.

Η μυστική καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ…και οι ομοφυλοφιλικές του τάσεις!


 
Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, o ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους, και ο «Πατέρας των Τούρκων» γεννήθηκε το 1881 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων.


Οι Ντονμέδες αριθμούσαν κοντά στα 15,000 άτομα, και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊνών Εβραίων που είχαν μουσουλμανικά ονόματα, και που προς τα έξω συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σέβι, τον ψευδή Μεσσία του 17 ου αιώνα, και διεξήγαγαν προσεκτικά φυλασσόμενες προσευχές και τελετουργίες στο όνομα του.

O Soros πιέζει για την έναρξη πολέμου κατά της Ρωσίας


george-soros-πόλεμος-κατά-της-ρωσίας
 Ο δισεκατομμυριούχος και παγκοσμιοποιητής George Soros με νέο του άρθρο στο New York Review of Books καλεί στην έναρξη πολέμου κατά της Ρωσίας προπαγανδίζοντας ακόμη μία φορά υπέρ των συμφερόντων της νέας τάξης πραγμάτων. Ο George Soros, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σχεδίασε το φασιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία , γράφει ότι «η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μία υπαρξιακή απειλή από την Ρωσία». Αναφέρει ότι μία Ευρώπη – που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση της Ευρωζώνης – είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει τη Ρωσική απειλή που «θέτει μία ουσιαστική πρόκληση στις αξίες και αρχές υπό τις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Έτσι θα υπολογιστεί το κατοχικό δάνειο


Για τον τρόπο υπολογισμού του κατοχικού δανείου ενημέρωσαν τη Διακομματική Επιτροπή, σχετικά με τη… διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων οι συντονιστές τις ειδικής επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών για τον προσδιορισμό των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου από τις Γερμανικές Αποζημιώσεις.
Ειδικότερα, τα μέλη της διακομματικής επιτροπής της Βουλής ενημέρωσαν ο συντονιστής της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών, Παναγιώτης Καρακούσης και ο αναπληρωτής συντονιστής, Βασίλειος Μαλεσιώτης.

Αποκλειστικό: “Έφοδος” Τουρκοπρακτόρων μοτοσυκλετιστών από Βουλγαρία. Έκαναν σουλάτσο στην Ξάνθη μέρα μεσημέρι-ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ(βίντεο: “Η Ελλάδα πεθαίνει”)

thraki-patrida-tourkoi1

Μια εξαιρετικά ανησυχητική καταγγελία(την αξιοπιστία της οποίας ουδαμώς αμφισβητούμε)λάβαμε πριν από λίγο.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τη Θράκη, παράξενη επίσκεψη – βόλτα μηχανόβιων έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη.
Το μηχανοκίνητο τσούρμο επέδραμε από τα ορεινά του νομού, λέγεται σύμφωνα με αυτόπτες ότι επέβαινε σε μεγάλες και ακριβές μοτοσικλέτες ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες

Τι κρύβει η “Αθηναϊκή Λέσχη” & το διοικητικό συμβούλιο του «κλειστού κλαμπ»-Ποιοι πολιτικοί βρίσκονται στη λίστα των μελών

athinaiki-lesxi

H μικρή σιδερένια πόρτα στην παλιά πολυκατοικία επί της Πανεπιστημίου 11 στην καρδιά της Αθήνας σε τίποτα δεν θυμίζει ότι είναι η είσοδος μιας από τις πιο ιστορικές λέσχες που λειτουργούν στη χώρα μας αφού έχει ζωή 139 ετών με έτος ιδρύσεως το 1875.
Τότε, η Αθήνα είχε όλους κι όλους 50.000 κατοίκους και η «Αθηναϊκή Λέσχη» μόλις…20 μέλη. Σήμερα που στο λεκανοπέδιο ζουν πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι , τα μέλη της Λέσχης είναι λιγότερα από χίλια, όσα προβλέπει δηλαδή το Καταστατικό της.

ΤΟΥΡΚΙΑ! Ξαφνική επίθεση σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ! Ραγδαίες εξελίξεις πλέον!!!

tourkia-ellada

Η διεθνής κατάσταση στις ημέρες μας δείχνει ένα εξαιρετικά «ρευστό» σκηνικό: τα γεγονότα είναι δραματικά, με ρυθμούς ραγδαίους, ενώ επικρατεί μία γενικότερη αίσθηση αστάθειας…
Όλα γύρω μας, στην πολύπαθη περιοχή μας, αλλάζουν και ο ευρύτερος ελληνισμός (σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού) εξακολουθεί να συρρικνώνεται, δεχόμενος ανελέητη επίθεση από τα άδηλα κέντρα που διοικούν μυστικά τον πλανήτη! Οι ώρες και οι μέρες που έρχονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.
Tο επίκεντρο των φοβερών και τρομερών εξελίξεων στον ευρύτερο γεωγραφικό μας χώρο είναι η Τουρκία, σημειώνει για μια ακόμη φορά ο Ησαιας Κωνσταντινίδης.
Πρόκειται για τη χώρα-«κλειδί» της περιοχής, τον άξονα των όσων πρόκειται να συμβούν, για λόγους τόσο γεωγραφικούς, όσο και ειδικότερα πολιτικούς, κοινωνιολογικούς, εθνοτικούς, θρησκευτικούς και όχι μόνο. Ουκ ολίγοι (ανάμεσα στους οποίους και ο γράφων) θεωρούν αναπόφευκτη τη διάλυση της Τουρκίας μία ημέρα των ημερών. Όμως αυτό ακριβώς το γεγονός, της διχοτόμησης δηλ. της τουρκικής επικράτειας, θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ελληνισμό…
Ήδη γίνεται λόγος, δημόσια και φανερά, για «εκτόνωση» της αρνητικής ενέργειας της Τουρκίας έναντι του ελληνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο! Μια αρνητική ενέργεια, η οποία σωρεύεται εδώ και καιρό, οδηγώντας νομοτελειακά στη διχοτόμηση της Τουρκίας, με απρόβλεπτα επακόλουθα για τη μοίρα των απανταχού Ελλήνων. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει απίστευτη αριθμητικά σωρεία παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, ενώ εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, κάνοντας μάλιστα και προκλητικές κινήσεις στα όρια της κυπριακής ΑΟΖ…
Τι θα συμβεί λοιπόν; Κατά πολλούς, θέμα χρόνου είναι πλέον να συμβεί το κακό! Και ήδη διακινούνται στα άδυτα των αδύτων του διεθνούς παρασκηνίου, εκεί όπου κρίνονται οι μοίρες όλων μας, πολλά και διάφορα εφιαλτικά σενάρια… Εξάλλου, όπως έχουμε και άλλοτε τονίσει, ο ελληνισμός σήμερα είναι εξαιρετικά αδυνατισμένος και υπερευαίσθητος: τον Απρίλιο του 2010 η Ελλάδα απώλεσε την εθνική της κυριαρχία λόγω της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει τη χώρα στη «σκοτοδίνη» της Τρόικας, ενώ τον Μάρτιο του 2013 εκτελέστηκε οικονομικά και η Κύπρος, μέσω του «Αττίλα-3», που αυτή τη φορά έγινε χωρίς όπλα, αλλά με εξίσου αρνητικές παρενέργειες με τους πολεμικούς «Αττίλες» του καλοκαιριού του 1974…
Ιδού το κυρίαρχο σενάριο, το οποίο μας θυμίζει ασφαλώς το περίφημο πρόγραμμα γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας «Φάρος της Ανατολής» (κατασκεύασμα πλανητικού επιπέδου μυστικής υπηρεσίας, που φέραμε στο φως της δημοσιότητας ήδη από τον Ιανουάριο του 2004!). Τραγικά γεγονότα στην Τουρκία, τόσο μέσω ανάμειξης των ισλαμιστών και απόσχισης μέρους των ανατολικών επαρχιών της χώρας αυτής προς όφελος ανεξαρτήτου Κουρδιστάν, όσο και μέσω ιδιότυπου «αντάρτικου πόλεων» κατά το πρότυπο της «τουρκικής άνοιξης» του καλοκαιριού του 2013! Όλα αυτά θα διαλύσουν σιγά σιγά την τουρκική κρατική και εδαφική συνοχή, συνεπώς θα φέρουν τη διάσπαση της Τουρκίας…
Τότε τα πράγματα στην Τουρκία θα ανατραπούν άρδην! Η κυβέρνηση της Άγκυρας, μην μπορώντας να αποφύγει τη διχοτόμηση της χώρας, θα θελήσει οπωσδήποτε να «διοχετεύσει» την αρνητική της ενέργεια (βλ. πιο πάνω) αλλού: στον ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου! Θα πραγματοποιήσει λοιπόν ξαφνικό χτύπημα σε Αιγαίο-Κύπρο, καταλαμβάνοντας και πάλι ελληνικά εδάφη και θεωρώντας την κίνηση αυτή ως «αντάλλαγμα» για την απώλεια του ανατολικού της τμήματος (όπου και θα ιδρυθεί το νέο κράτος του Κουρδιστάν)!… Ο ελληνισμός για μια ακόμη φορά θα βιώσει εθνική τραγωδία, όπως συνέβη το 1922 και το 1974, με «απορρόφηση» ελληνικών νησιών από την Τουρκία, όπως π.χ. μέρους των Δωδεκανήσων και όχι μόνο, αλλά και την προσάρτηση της υπόλοιπης Κύπρου στη λεγόμενη «ΤΔΒΚ» («Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου», το περιβόητο «Ψευδοκράτος του Ντενκτάς», που ιδρύθηκε παράνομα στα βόρεια κυπριακά εδάφη στις 15 Νοεμβρίου 1983)!…
Κάποιοι πιστεύουν (αφελώς) ότι εάν η Τουρκία επιτεθεί στα δύο αυτά ανεξάρτητα ελληνικά κράτη, τότε θα επέμβουν οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ., για να σώσουν τον ελληνισμό. Εμείς τους λέμε από τώρα: φρούδες ελπίδες! Κανένας «σύμμαχος» ΔΕΝ πρόκειται να παρέμβει τις δραματικές εκείνες ώρες, για να αποτρέψει τον τουρκικό κίνδυνο!… Διότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θα προτιμήσουν ασφαλώς να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα, κλείνοντας τελείως τα μάτια στην τουρκική επιθετικότητα. Και ας μην μας πουν ορισμένοι ότι «αυτά δεν γίνονται». Τους υπενθυμίζουμε τα δεκάδες ψηφίσματα του ΟΗΕ εναντίον της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, τα οποία όμως η Άγκυρα… «έγραψε» εκεί όπου δεν πιάνουν «τόπο»!
Ας καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες: ομιλούμε πάντοτε έγκαιρα! Κάποιοι φρόντισαν, μεθοδικά και ύπουλα, επί σειρά δεκαετιών, να αδυνατίσουν τον ελληνισμό. Να μην έχει η Ελλάδα αντιστάσεις και να καταντήσει άθυρμα των επιθετικών κινήσεων της γειτονικής Τουρκίας. Ο ελληνισμός συρρικνώνεται σε όλα τα επίπεδα: οικονομικά, πολιτισμικά, δημογραφικά, στρατιωτικά, ψυχολογικά… Και, τις ίδιες αυτές δραματικές στιγμές, οι Έλληνες στρατιωτικοί… ενδιαφέρονται μόνο για τις αυξήσεις στους μισθούς τους και για τα επιδόματά τους!
volcanotimes

Από το ΧΟΡΑ και το ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ Barbaros τίποτα δεν έμαθαν Ελλάδα και Κύπρος


Image
Γράφει ο 
Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος*
- Η Ελλάδα και η Κύπρος φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την τακτική που ακολουθεί η Τουρκία από τη δεκαετία του 1970 με τα ερευνητικά σκάφη τα οποία αποτελούν το «έξυπνο» εργαλείο της στρατηγικής προώθησης των τουρκικών διεκδικήσεων πρώτα στο Αιγαίο και στην συνέχεια στην Ανατολική Μεσόγειο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...