Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΑΘΗΝΑ 31-10-2014.

Ο Άγιος Πατέρας  Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε πει πως οι χρυσοφόροι επενδυτές που έχουν επιδράμει ωσάν τυμβωρύχοι στην Πατρίδα μας θα πάρουν κάποια στιγμή τα κεφάλαιά τους και θα φύγουν. Θα ενεργήσουν έτσι, γιατί είναι Εβραίοι. Έτσι είπε ο άνθρωπος τού Θεού που έφυγε από τη ζωή με το χαμόγελο στα χείλη. Είχε πει πολλά. Όπως ακριβώς και ο Άγιος Πατέρας Παίσιος. Πως θα μάς χτυπήσει διπλό κακό με φτώχια, χαλασμό και Τουρκία. Και από εκεί θα ξεκινήσει η ανάσταση τού Ελληνικού Γένους.

Είδαμε με τις πολλές και στημένες κουβέντες για την πολιτική σταθερότητα, την προεδρική εκλογή και τις γενικές εκλογές, να ταράσσεται ο αγαπημένος «ναός» τού αντίχριστου νεοταξισμού. Έπεσε ο γενικός δείκτης τού Χρηματιστηρίου Αθηνών κάτω από τις χίλιες μονάδες. Ακρίβυναν τα ελληνικά ομόλογα. Σημείωσαν λένε ακόμη απώλειες οι «ελληνικές» τράπεζες. Και έτσι τσαλακώνουνε την ελληνική οικονομία που δεν είναι στις διαδικασίες της ελληνική, αλλά μια χάρτινη και σιωνιστική πατσαβούρα. Χαρτιά σημαδεμένα που δέσανε τα χρέη και θέλουν μ’ αυτά να φύγουν οι χρηματάνθρωποι, εγείροντας απαιτήσεις οριστικής σκλαβιάς τού Έθνους μας στην Παγκοσμιοποίηση.

Φοβούνται τάχα οι διεθνείς επενδυτές, τοκογλύφοι και πραματευτάδες, πως είναι ριψοκίνδυνη η έξοδος τής Ελλάδος από το οικονομικό πείραμα, το προμελετημένο δηλαδή έγκλημα των μνημονίων. Πως δίχως ενέσεις κατευθυνόμενης ρευστότητας θα κάνουμε οικονομικές ζημιές. Πως οι συνεχώς ενισχυμένες με το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων τράπεζες θα γίνουν μαγαζιά με άδεια χρηματοκιβώτια. Κι αυτά, όταν η οικονομία σκοπίμως απομακρύνθηκε από την ντόπια παραγωγική δραστηριότητα, προκειμένου να συνδεθούμε με τον αναπνευστήρα τής αχρήματης και εικονικής οικονομίας με τις πολυεθνικές σαβούρες στον τομέα των αγαθών και τις ηλεκτρονικές κάρτες των τοκογλύφων.

Ο φόβος των ψευτοδημοκρατών για την ασύντακτη χρεοκοπία είναι η δική μας απεξάρτηση από τα νεοταξικά δεσμά. Να ζήσουμε με τα δικά μας αγαθά που βγάζουν τα δικά μας και μόνον ελληνικά χέρια. Να μείνουν στην ένδοξη ελληνική πατρίδα μονάχα ελληνικά χέρια που θα στριμωχτούν λίγο, αλλά θα ξαναχτίσουν τον κόσμο μας από την αρχή. Στέρεα, αληθινά και ελληνικά. Θα δουλέψουμε, θα γίνουμε ένα αδιαίρετο σώμα, θα πετάξουμε στην χωματερή τής πλάσης εκείνους που πάνε να μάς κάμουν να πεινάσουμε. Και εκείνους που δήθεν θα κυνηγήσουν αυτούς που μάς φτωχαίνουν στρεφόμενοι ενάντια στους Έλληνες, και εκείνους θα τούς χώσουμε στην ίδια χωματερή.

Ήρθαν οι παλιοί και οι νέοι πολιτικοί μετά από τις ποικίλες σκλαβιές, να πάρουν την Ελλάδα από το μαχαίρι και να την πάνε στο παζάρι τής οικουμένης. Από σκλαβιά σε χρεοκοπία. Από χρεοκοπία νοικοκυριών σε χρεοκοπία εδάφους. Από λιγότερες ψυχές σε λιγότερα εδάφη. Από τις Αξίες και την Πίστη σε Πατρίδα, Θρησκεία και Ελληνική Οικογένεια στον δήθεν κοσμοπολιτισμό τής ανηθικότητας, τής αθεΐας και τού εθνομηδενισμού. Αυτό λοιπόν μάς κάμουν. Από ελληνικός λαός, θέλουν Εμποράκος των Εθνών και πολιτικάντηδες τού σιωνισμού να μάς μετατρέψουν σε οχλοπελάτες τής βρώμας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ο Εθνικισμός μας και η αγάπη μας για την λευτεριά και την αξιοπρέπεια τής Φυλής μας δεν ανακόπτονται. Τα δεσμά τού φόβου είναι μονάχα για τούς μικρούς και τούς πεισιθάνατους. Όμως οι Έλληνες δεν είναι μήτε μικροί μήτε πεισιθάνατοι. Ξεκινάμε να υποτάξουμε τούς σκλάβους τής ύλης που νομίζουν πως είναι παντοδύναμοι. Όμως παντοδύναμος είναι μονάχα ο Θεός και ο Εργώδης και Πιστός Ελληνισμός μας Ανίκητος. Στα χνάρια τής Μεγάλης Ράτσας που έχτισε Ιερά και Πολιτισμό. Γιατί η ευζωία δεν είναι ζήτημα για σεντούκια, αλλά κτίσμα των εραστών τής δημιουργίας και των πολεμιστών τού δικαίου.

Κινούν οι αστικοδημοκράτες ό,τι σάπιο έχουν βάλει στο κορμί τού Ελληνισμού. Από το κράτος το ψεύτικο μέχρι το παρακράτος. Από τούς πολιτικούς τού «συνταγματικού τόξου» που γεφυρώνουν παλιές αγεφύρωτες τάχα διαφορές έως τούς μαρξιστές που ζητούν τάχα ψωμί, σηκώνοντας συγκεντρώσεις ενάντια στις μνήμες τού Λαϊκού Εθνικισμού μας για τούς μεγάλους νεκρούς του. Όταν «ισχυροί» και βάρβαροι ζητάνε γη ελληνική και σκοτώνουν Έλληνες στην γεωπολιτική γειτονιά μας ίσαμε την Ελληνίδα Ανατολή και την Ουκρανία.

Και εκεί επάνω ανοίγουν κάποιοι δρόμους οικονομικούς για να φύγουν με ελληνικό πλούτο στα κλεφτά εκείνοι οι βαρβαρόφωνοι μα και οι ελληνόφωνοι που σκοτώσανε Έλληνες με αυτοκτονίες και διωγμό ονείρων, για να μάς αντικαταστήσουν γυρολόγοι και να μάς κυβερνήσουν οι γραβατωμένοι γυρολόγοι.

Στον αγύριστο το ψευδοκράτος. Αυτό μού προκαλεί αναγούλα. Στην κορυφή τού αγώνα το Έθνος των Ελλήνων. Εκείνο που είναι ποτισμένο με το αίμα και το πνεύμα το ελληνικό έως το μεδούλι. Δεν θα κακοπάθουμε χάνοντας την καπιταλιστική χλιδή. Έχουμε χώμα εύφορο που καρπίζει άμεσα. Έχουμε λαό μαθημένο να ενώνεται και να παλεύει, να φτιάχνει την ίδια γη εργαστήριο και πολεμίστρα συνάμα. Έχουμε πέρασμα και βάθος γεωστρατηγικό γεμάτο ενέργεια και επιρροή. Έχουμε την δυνατή ελληνοσύνη που ξυπνάει με τα πολλά πειράγματα των μισερών.

Μ’ αυτά τα γνήσια ελληνικά υλικά, μαζί με την ξανανιωμένη Πίστη από τα βάθη των αιώνων χείμαρρος στο σήμερα, με την ορμή να ξεπλύνουμε την προσβολή, θα βαδίσουμε μπροστά. Εκείνοι που μάς πολεμούν, αυτοί θα πεινάσουν υλικά και πνευματικά. Εμείς έχουμε την αγιοσύνη και την παλικαροσύνη να μάς οδηγούν. Έχουμε ακόμη την αντρειά να γερέψουμε και να μακρύνουμε το Κάστρο τής Φυλής μας στην κορυφή τής οικουμένης. Βαδίζουμε λοιπόν στην Αυτάρκη, Μεγάλη και Ισχυρή, στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα των ονείρων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο “ΑΤΤΙΛΑΣ 3″ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ “ΟΙΚΟΠΕΔΑ” ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ-Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΑΜΑ” ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ “ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ” & “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ”!

attilas

Η Τουρκία ολοκλήρωσε με τσαμπουκά , και φυσικά άνετα και ανώδυνα γι’ αυτήν, τον ”Αττίλα 3” καταλαμβάνοντας δύο ”πετρελαϊκά οικόπεδα” νότια της Ελεύθερης Κύπρου.
H Κύπρος, 40 χρόνια μετά, είναι πάλι αβοήθητη από την Ελλάδα.
Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και για το ”άδειασμα” από Ηνωμένες Πολιτείες: «…Tα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιράζονται ακριβοδίκαια ανάμεσα στις δυο κοινότητες, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης…», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντηπάρτμεντ.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι στο Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου που συνεδρίασε 21 Οκτωβρίου αναφέρθηκε ότι ζητήθηκε από την Ελλάδα η αποστολή μιας φρεγάτας για να δώσει στίγμα ελληνικού ενδιαφέροντος και μήνυμα προς την Τουρκία, αλλά η απάντηση από την Αθήνα ήταν αρνητική…

Κικίλιας: Δεν υπάρχουν ομάδες τζιχαντιστών στην Ελλάδα


Κικίλιας: Δεν υπάρχουν ομάδες τζιχαντιστών στην Ελλάδα Ικανοποιημένη είναι η αμερικανική κυβέρνηση με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας παράλληλα το «άριστο επίπεδο» συνεργασίας των δύο χωρών για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, όπως ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μετά την ολοκλήρωση των διήμερων επαφών του στην Ουάσινγκτον

Οι Τζιχαντιστές «μοναχικοί λύκοι» απειλή και για την Ελλάδα;


tzixadistes
Γράφει ο Ανδρέας Μπανούτσος, (Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων με ειδικότητα σε θέματα Ασφαλείας)
Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας διπλής επίθεσης Τζιχαντιστών «μοναχικών λύκων» στον Καναδά με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανυποψίαστων στρατιωτών και τον τραυματισμό ενός τρίτου. Οι δύο τζιχαντιστές «μοναχικοί λύκοι» ήταν προσήλυτοι στο εξτρεμιστικό Ισλάμ και ο μεν πρώτος (Martin Coutere-Rouleau) χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του ως φονικό όπλο χτύπησε δύο στρατιωτικούς σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλο ο δε δεύτερος (Michael Zehaf-Bibeau) λίγες μέρες αργότερα σκότωσε έναν φρουρό στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στην Οτάβα και ύστερα επιχείρησε να εισβάλει στο Καναδικό κοινοβούλιο σκορπώντας τον τρόμο πριν εξουδετερωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

4a766c8b3a1cb79634e08de2d1b1bf5e XLΓράφει η Θάλεια Χούντα > Το 1988, την επομένη της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, ο τότε υπουργός Παιδείας Γιώργος Παπανδρέου καταγγέλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της τράπεζας Κρήτης Γιώργο Κοσκωτά, για παράνομες συναλλαγές με τηνMerrill Lynch. Η συνέχεια με τις πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις είναι γνωστή, όπως και το πώς ο ¨υιός¨ κατήγγειλε εκλεκτούς του ¨μπαμπά¨, που βρέθηκαν αναμεμιγμένοι. Δεν ήξερε και το έκανε ή γνώριζε πολύ καλά τι έκανε;

Αρχηγός ΓΕΑ: Όποιος αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θα σπάσει τα μούτρα του


arxhgos-gea-opoios-amfisbhthsei-ta-kyriarxika-mas-dikaiwmata-tha-spasei-ta-moytra-toy
«Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, θα σπάσει τα μούτρα του», είπε ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος, Ευάγγελος Τουρνάς.

Στα «ψιλά» πέρασε η είδηση σύλληψης στενού συνεργάτη του Τούρκου Πρόξενου στην Κομοτηνή, για κλοπή


Στα «ψιλά» πέρασε η είδηση σύλληψης στενού συνεργάτη του Τούρκου Πρόξενου στην Κομοτηνή την προηγούμενη εβδομάδα, για κλοπή.

fonitisxanthis

Κάιρο, Αθήνα, Λευκωσία καλούν την Τουρκία να σταματήσει τις έρευνες


Κάιρο, Αθήνα, Λευκωσία καλούν την Τουρκία να σταματήσει τις έρευνεςΤου ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ > Λευκωσία: Σαφέστατο μήνυμα προς την Τουρκία, όπως αυτή σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, έστειλαν οι υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου.
Σε δηλώσεις μετά την τριμερή συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης ανέφερε ότι Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος καλούν όλα τα κράτη να σεβαστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τη δικαιοδοσία της Κυπριακής Δημοκρατίας επί της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας της. Καλούν επίσης την Άγκυρα να μην προχωρήσει σε σεισμογραφικές έρευνες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και να μην επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.
Παράλληλα, οι Υπουργοί των τριών χωρών έστειλαν το μήνυμα ότι η συνεργασία τους δεν στρέφεται εναντίον καμίας άλλης χώρας αλλά αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις χώρες που επιθυμούν να συνεργαστούν για την προώθηση της σταθερότητας και της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Τουρκία χτίζει τζαμί στα Τίρανα χωρητικότητας 4.500 πιστών


«Μέσα σε μια τριετία οι πιστοί μουσουλμάνοι των Τιράνων, θα μπορούν να προσεύχονται στη λεωφόρο «Των Μαρτύρων του Έθνους» [«Dëshmorët e Kombit»], γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η Τράπεζα Πειραιώς που κατάπιε δις , ταλαιπωρεί ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών για 25.000 ευρώ !


Screen-shot-2013-07-11-at-10.56.13-AM

Από έλλειψη ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας χαρακτηρίζεται για μία ακόμα φορά η στάση των τραπεζών, απέναντι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες εξαιτίας του PSI έχασαν τις περιουσίες τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας ανύπαντρης μητέρας δύο παιδιών, εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η γυναίκα διεκδικεί 25.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, ποσό που είχε επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

#SuccessStory + #StressTest = ΧΡΕΟΣ 317,4δις


#SuccessStory + #StressTest = ΧΡΕΟΣ 317,4δις
ΕΛΣΤΑΤ ΧΡΕΟΣ

Ένδυση: «Σβήνουν» οι μικρές επιχειρήσεις, «ανθίζουν» οι μεγάλες


closet-clothes-donate-600
Οπως σε όλες τις χώρες που πέρασε ο νεοφιλελευθερισμό «σβήνουν» οι μικρές επιχειρήσεις, «ανθίζουν» οι μεγάλες.
Καλύτερες ημέρες φαίνεται να είδαν οι περισσότερες επιχειρήσεις ένδυσης πέρυσι, συγκριτικά με το 2012, με τον τζίρο τους να παρουσιάζει συνολικά άνοδο κατά 2,5%, στα 677 εκατ. ευρώ, από 661 εκατ. ευρώ, ενώ οι αμιγώς εξαγωγικές εταιρείες πήγαν ακόμα καλύτερα, με τον τζίρο τους να αυξάνεται κατά 3,9%.
Αυτά προκύπτουν από έρευνα επί των δημοσιευμένων ισολογισμών που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το Κοινωνικό και Επιχειρηματικό Αναπτυξιακό Κέντρο (Κ.Ε.Α.Κ.) του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε.Ε.).
Η έρευνα έγινε σε σύνολο 115 επιχειρήσεων και από αυτές, οι 70 (61%) ήταν κερδοφόρες, ενώ οι 45 (39%) ζημιογόνες.

Από την παρέλαση την 28η Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο !Να γιατί λέμε Όχι στον Ρατσισμό !

Μπράβο κορίτσι μου!
Αφού πήρες 10 στα μαθηματικά, πάρε και μια σημαία δώρο!
Οι κάφροι της Αφρικής
 ήτανε σύμμαχοι, οπότε δικαιωματικά η σημαία στην μαθήτρια !

Να θυμηθούμε τον Τσενάι που πριν από πολλά χρόνια η Ελλάδα του έδωσε την ελληνική σημαία για να γίνει σημαιοφόρος στο σχολείο του!!! Σήμερα, ο Τσενάι λέει: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΤΟΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ
Δεν γνωρίζω αν θα… πιάσουμε καλή τιμή, σίγουρα πάντως έχουμε καλό αίμα για να το πίνουν τα βαμπίρ που μας έχουν στο μαντρί τους. Πλέον!...
Η Παραλία και το Πάρκο πάνε σε ξένα χέρια. Διακόσια εξήντα δύο στρέμματα (262), από το Δέλτα ως τη Μαρίνα. Αλλά κι από τη Μαρίνα ως το Φλοίσβο ακόμη ενενήντα ένα (91) στρέμματα. Αλλάζουν χέρια πάρκο, καφενεία, παιδικές χαρές, ακόμα και το θερινό σινεμά.Όλη η έκταση της διαλεχτής παραλίας και του πάρκου, ίσαμε τον περίβολο του στρογγυλού κτιρίου, το σήμα κατατεθέν του Φαλήρου. Ναι, «πωλείται»!Πώς «πωλείται»; Εσένα σε ρώτησαν που είσαι κάτοικος της περιοχής; Ακόμα και με νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι κάτοικοι πρέπει να συζητάνε και να δίνουν γνώμη αν η παραλία τους πρέπει ή όχι να πουληθεί.

Οι κατακτητές δεν έφυγαν ποτέ ….τους παλιούς δοσίλογους διαδέχθηκαν σύγχρονοι εξωνημένοι μιζαδόροι.

Οι κατακτητές δεν έφυγαν ποτέ ….τους παλιούς δοσίλογους διαδέχθηκαν σύγχρονοι εξωνημένοι μιζαδόροι.
Διαβάζουμε (2 ΦΩΤΟ) στην εφημερίδα Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» -12 ΙΑΝ. 2000- ….ότι ο πρόεδρος -τότε- του CDU κ. Β. Σόιμπλε, «Ομολόγησε δημοσίως ότι δέχθηκε δωρεά 100.000 μάρκων από έμπορο όπλων».

ΓΙ” ΑΥΤΌ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ….ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΗΘΙΚΉΣ ΔΕΝ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΞΈΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΤΗΣ ΜΊΖΑΣ ….ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΜΑΣ ….ΦΤΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ ! Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, οι Έλληνες χύσαμε το αίμα μας, αμυνόμενοι απέναντι σε βάρβαρους κατακτητές ….σήμερα οι ίδιοι -ως βάρβαροι τοκογλύφοι- πίνουν το αίμα μας ….και των παιδιών μας.
Ποιος ξέρει πόσες από τις επόμενες γενιές μας, θα είναι οικονομικοί όμηροι-σκλάβοι, διαπλεκόμενων ξένων συμφερόντων και τοκογλύφων ….με την αβάντα των δικών μας εξωνημένων, δοσίλογων μιζαδόρων !
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
ΠΗΓΗ

Εκβιαστές απειλούν: «Δώστε μας 1 εκατ. ευρώ αλλιώς… θα διασπείρουμε τον Έμπολα!»Τον τρόμο που προκαλεί ο Έμπολα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι στην Τσεχία που απείλησαν ότι θα διασπείρουν τον ιό εάν δεν τους δώσουν ένα εκατομμύριο ευρώ σε… μπιτκόιν.

«Ένας ή περισσότεροι δράστες εκβιάζουν το κράτος και απειλούν ότι θα διασπείρουν τον ιό Έμπολα», είπε ο υποδιευθυντής της εθνικής αστυνομίας, Ζντένεκ Λάουμπε και προσέθεσε:
«Εξ αρχής, ο βασικός στόχος τους ήταν να προκαλέσουν πανικό».
Το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι οι εκβιαστές »χρησιμοποιούν πολύ προηγμένες μεθόδους επικοινωνίας», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Σλάστα, τον επικεφαλής της υπηρεσίας καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, οι δράστες, εφόσον εντοπισθούν και συλληφθούν, μπορεί να καταδικαστούν ακόμη και σε 12ετή κάθειρξη.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας δημόσιας υγείας Βλαντίμιρ Βαλέντα εμφανίστηκε πάντως καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες μετάδοσης του Έμπολα στη χώρα.
secretproduction

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου ας σκεφτούμε … τι κατόρθωσαν οι παπούδες μαςΣημειώστε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, καιΒουλγαρίας.
ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Ελλάς219
Νορβηγία 61
Γαλλία 43 [Η υπερδύναμη της εποχής]
Πολωνία 30
Βέλγιο 18


Ολλανδία 4
Γιουγκοσλαβία 3
Δανία 0 μέρες.[ Οι Δανοί παραδώθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή του Χίτλερ
ο οποίος μετέφερε στον Δανό βασιλιά αίτηση του Χίτλερ για διέλευση των
ναζιστικών στρατευμάτων, ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη υποταγής παρέδωσε το
στέμμα του στον μοτοσικλετιστή για να το πάει στο Βερολίνο και στον
Χίτλερ……………….]
Τσεχοσλοβακία 0
Λουξεμβούργο 0
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Οι νεκροί Ελληνες στρατιώτες ανήλθαν κατά την διάρκεια των 219 ημερών στους
13.676.
Κατά την διάρκεια της τετραπλής κατοχής που ακολούθησε τα κατοχικά
στρατεύματα εκτέλεσαν :
Αλβανοί: 1165 (Πάργα , Μαργαρίτιο, Παραμυθία)
Ιταλοί: 8000
Boύλγαροι: 25000
Γερμανοί: 50000
Συνολικες απ ώλειες σε ποσοστό επί του πληθυσμού (εκτελέσεις, κακουχίες, μάχες)
Ελλάς 10% (750.000)
Σοβ. Ενωση 2,8%
Ολλανδία 2,2%
Γαλλία 2%
Πολωνία 1,8%
Γιουγκοσλαβία 1,7%
Βέλγιο 1,5%
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πηγή:Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας, Μενελάου Παγουλάτου
Κάρολος ντέ Γκώλ, Charles de Gault 1890-1970
Πρόεδρος τής Γαλλικής Δημοκρατίας 1958-1969, αρχηγός τής Γαλλικής Αντίστασης
κατά τόν Β” Παγκόσμιο Πόλεμο
«Αδυνατώ νά δώσω τό δέον εύρος τής ευγνωμοσύνης πού αισθάνομαι γιά τήν ηρωική
αντίσταση τού Λαού καί τών ηγετών τής Ελλάδος.»
(Από ομιλία του στό Γαλλικό Κοινοβούλιο μετά τήν λήξη τού Β” Παγκοσμίου
Πολέμου.)
Μωρίς Σουμάν, Maurice Schumann 1911-1992
Υπουργός των εξωτερικων τής Γαλλίας 1969-1973, Μέλος τής Γαλλικής Ακαδημίας
1974
«Η Ελλάδα είναι τό σύμβολο της μαρτυρικής υποδουλωμένης, ματωμένης, αλλά
ζωντανής Ευρώπης…Ποτέ μιά ήττα δέν υπήρξε τόσο τιμητική γιά κείνους πού τήν
υπέστησαν»
(Από μήνυμά του πού απηύθηνε από τό BBC τού Λονδίνου στούς υποδουλωμένους
λαούς τής Ευρώπης στίς 28 Απριλίου 1941, ημέρα πού ό Χίτλερ κατέλαβε τήν Αθήνα
ύστερα από πόλεμο 6 μηνών κατά τού Μουσολίνι καί έξι εβδομάδων κάτα τού
Χίτλερ.)
Στάλιν, Joseph Vissarionovich Tzougasvili Stalin 1879-1953
Αρχηγός τής Σοβιετικής Ενώσεως από τό 1924 έως 1953
«Λυπάμαι διότι γηράσκω καί δέν θά ζήσω επί μακρόν διά νά ευγνωμονώ τόν
Ελληνικόν Λαόν, τού οποίου ή αντίστασις έκρινε τόν 2ον Παγκόσμιον Πόλεμον.»
(Από ομιλία του πού μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Μόσχας τήν 31 Ιανουαρίου
1943 μετά τήν νίκη τού Στάλιγκραντ καί τήν συνθηκολόγηση τού στρατάρχου
Paulus.)
Μόσχα, Ραδιοφωνικός Σταθμός
«Επολεμήσατε άοπλοι καί ενικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων.Σας οφείλουμε
ευγνωμοσύνη, διοτι εκερδίσαμε χρόνο γιά να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι καί ως άνθρωποι
σας ευχαριστούμε».
(Οταν ο Χίτλερ επετέθη κατά τής Ε.Σ.Σ.Δ.)
Γεώργης Ζουκώφ, Georgy Constantinovich Joucov 1896-1974
Στρατάρχης τού Σοβιετικού Στρατού
«Εάν ό Ρωσικός λαός κατόρθωσε να ορθώσει αντίσταση μπροστά στίς πόρτες τής
Μόσχας, νά συγκρατήσει καί νά ανατρέψει τόν Γερμανικό χείμαρρο, τό οφείλει στόν
Ελληνικό Λαό, πού καθυστέρησε τίς Γερμανικές μεραρχίες όλον τόν καιρό πού θά
μπορούσαν νά μας γονατίσουν. Η γιγαντομαχία τής Κρήτης υπήρξε τό κορύφωμα τής
Ελληνικής προσφοράς.»
(Απόσπασμα από τά απομνημονεύματά του γιά τόν Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.)
Μπενίτο Μουσολίνι, Benito Mousolini 1833-1945
Πρωθυπουργός τής Ιταλίας 1922-1945
«Ο πόλεμος μέ τήν Ελλάδα απέδειξεν ότι τίποτε δέν είναι ακλόνητον είς τά
στρατιωτικά πράγματα καί ότι πάντοτε μάς περιμένουν εκπλήξεις.»
(Από λόγο πού εκφώνησε στίς 10/5/1941.)
Αδόλφος Χίτλερ, Hitler 1889-1945
Αρχηγός τού Γερμανικού κράτους 1889-1945
«Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ” όλων
τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί
υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον….»
(Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)
Σέρ Αντονυ Ηντεν, Sir Robert Antony Eden 1897-1977
Υπουργός Πολέμου καί Εξωτερικών της Βρεταννίας 1940-1945, Πρωθυπουργός της
Βρεταννίας 1955-1957
«Ασχέτως πρός ότι θα πούν οι ιστορικοί τού μέλλοντος, εκείνο τό οποίον μπορούμε
να πούμε εμείς τώρα, είναι ότι η Ελλάς έδωσε αλησμόνητο μάθημα στόν Μουσολίνι,
ότι αυτή υπήρξε η αφορμή τής επανάστασης στήν Γιουγκοσλαβία, ότι αυτή εκράτησε
τούς Γερμανούς στό ηπειρωτικό έδαφος καί στήν Κρήτη για έξι εβδομάδες, ότι αυτή
ανέτρεψε τήν χρονολογική σειρά όλων τών σχεδίων τού Γερμανικού Επιτελείου καί
έτσι έφερε γενική μεταβολή στήν όλη πορεία τού πολέμου καί ενικήσαμε.»
(Από λόγο του στό Βρετανικό κοινοβούλιο στίς 24/09/1942.)
Τσώρτσιλ, Winston Churchil 1874-1965
Πρωθυπουργός τής Μεγάλης Βρετανίας κατά τόν Β” Παγκόσμιο Πόλεμο
«Η λέξη ηρωισμός φοβάμαι ότι δέν αποδίδει τό ελάχιστο εκείνων τών πράξεων
αυτοθυσίας τών Ελλήνων, πού ήταν καθοριστικός παράγων τής νικηφόρου εκβάσεως
τού κοινού αγώνα τών εθνών, κατά τόν Β” Παγκόσμιο Πόλεμο, διά τήν ανθρώπινη
ελευθερία καί αξιοπρέπειαν.»
«Εάν δέν υπήρχε η ανδρεία τών Ελλήνων καί ή γενναιοψυχία τους, ή έκβαση τού Β”
Παγκόσμιο Πολέμου θά ήταν ακαθόριστη.»
(Από ομιλία του στό Αγγλικό κοινοβούλιο στίς 24 Απριλίου 1941.)
«Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οί Ελληνες πολεμούν σάν ήρωες. Τώρα θά λέμε: Οί ήρωες
πολεμούν σάν Έλληνες.»
(Από λόγο πού εκφώνησε από τό BBC τίς πρώτες ημέρες τού Ελληνοιταλικού
πολέμου.)
«Μαχόμενοι οί Έλληνες εναντίον τού κοινού εχθρού θά μοιρασθούν μαζί μας τά
αγαθά τής ειρήνης.»
(Από λόγο πού εξεφώνησε στίς 28 Οκτωβρίου 1940, όταν επετέθη ή Ιταλία κατά τής
Ελλάδας.)
Σέρ Χάρολδ Αλεξάντερ, Sir Harold Leofric George Alexander 1891-1969
Βρετανός Στρατάρχης κατά τόν Β” Παγκόσμιο Πόλεμο
«Δέν θά ήταν υπερβολή νά πούμε ότι ή Ελλάς ανέτρεψε τό σύνολο τών σχεδίων τής
Γερμανίας εξαναγκάσασα αυτήν νά αναβάλει γιά έξι εβδομάδες τήν επίθεση κατά τής
Ρωσίας. Διερωτώμεθα ποιά θά ήταν ή θέση τής Σοβιετικής Ενώσεως χωρίς τήν
Ελλάδα.»
(Από ομιλία του στό Βρετανικό κοινοβούλιο στίς 28 Οκτωβρίου 1941.)
Γεώργιος ΣΤ” (1898-1952)
Βασιλεύς τής Μεγάλης Βρετανίας 1936-1952
«Ο μεγαλοπρεπής αγών τής Ελλάδος, υπήρξε ή πρώτη μεγάλη καμπή τού Β”
Παγκοσμίου Πολέμου.»
(Από λόγο του στο κοινοβούλιον τόν Μάιον 1945.)
Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Roosvelt 1882-1945
Πρόεδρος τών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής 1932-1945
«Εις τήν Ελλάδα παρασχέθη τήν 28ην Οκτωβρίου 1940 χρόνος τριών ωρών διά
ν’αποφασίσει πόλεμον ή ειρήνην, αλλά καί τριών ημερών ή τριών εβδομάδων ή και
τριών ετών προθεσμία νά παρείχετο, ή απάντησις θά ήτο ή ίδια.»
«Οί Έλληνες εδίδαξαν δία μέσου τών αιώνων τήν αξιοπρέπειαν. Οταν όλος ό κόσμος
είχε χάσει κάθε ελπίδα, ό Ελληνικός λαός ετόλμησε νά αμφισβητήσει τό αήττητον
τού γερμανικού τέρατος αντιτάσσοντας τό υπερήφανον πνεύμα τής ελευθερίας.»
(Από ραδιοφωνικό λόγο πού εξεφώνησε στίς 10/6/1943.)
«Ο ηρωικός αγών τού ελληνικού λαού…κατά τής επιθέσεως τής Γερμανίας, αφού
τόσον παταγωδώς ενίκησε τούς Ιταλούς στήν απόπειρά τους νά εισβάλλουν στό
ελληνικό έδαφος, γέμισε μέ ενθουσιασμό τίς καρδιές τού αμερικανικού λαού καί
εκίνησε τήν συμπάθειά του. Πρό ενός καί πλέον αιώνος, κατά τόν πόλεμον τής
ελληνικής ανεξαρτησίας, τό εθνος μας…εξέφρασε τήν φλογερή του συμπάθεια γιά
τούς Ελληνες καί ευχότανε γιά τήν ελληνική νίκη…»
(Δήλωσή τουστό Υπατο Συμβούλιο τής Αχέπα στίς 25/04/1941, πού μεταδώθηκε
ραδιοφωνικά από τόν Λευκό Οίκο.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:«10 Απριλίου 1941, μετά τήν Συνθηκολόγησι μέ τήν Γερμανία
παραδίδονται τά οχυρά Παλιουριώτες καί Ρούπελ. Οί Γερμανοί εκφράζουν τόν
θαυμασμό τους στούς Ελληνες στρατιώτες, δηλώνουν ότι αποτελεί τιμή καί
υπερηφάνεια τό ότι είχαν σάν αντίπαλο έναν τέτοιο στρατό καί ζητούν από τόν
Ελληνα διοικητή νά επιθεωρήση τόν Γερμανικό στρατό ώς ένδειξι τιμής καί
αναγνωρίσεως!Η Γερμανική Σημαία υψώνεται μόνο μετά τήν πλήρη αποχώρηση τού
Ελληνικού Στρατού.
«Ενας Γερμανός αξιωματικός τής αεροπορίας εδήλωσε στόν διοικητή τής ομάδος
μεραρχιών Ανατολικής Μακεδονίας αντιστράτηγον Δέδεν ότι ό Ελληνικός Στρατός
ήταν ό πρώτος στρατός στόν οποίον τά στούκας δέν προκάλεσαν πανικό. “Οι
στρατιώται σας’’ είπε, ’’αντί νά φεύγουν αλλόφρονες, όπως έκαναν είς τήν Γαλλία
καί τήν Πολωνία, μας επυροβόλουν από τας θέσεις των.’’


Πηγή:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, τεύχος Απριλίου 2003.»
ΑΙΣΧΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ 

ΠΗΓΗ

Μήπως οι εκλογές στην Ελλάδα «έρθουν» από την Κύπρο;


Εδώ και πολύ καιρό η επικαιρότητα έχει ταυτίσει την ημερομηνία των επόμενων Ελληνικών εκλογών με το γεγονός της ανάδειξης του Προέδρου της Δημοκρατίας και της συγκέντρωσης των 180 ψήφων.
Και ενώ η παρούσα κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί το παραπάνω ζήτημα, ξαφνικά μέσα στα τόσα προβλήματα ¨ σκάει μύτη ο τούρκος¨ στην Κυπριακή ΑΟΖ και διεκδικεί αυθαίρετα μερίδιο επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων χώρας μέλους της ΕΕ.
Η κρίση που υποβόσκει στην ενεργειακή λεκάνη της Αν. Μεσογείου-Αιγαίου τείνει να μετεξελιχθεί σε μείζον Εθνικό Ζήτημα για Ελλάδα και Κύπρο.
Αυτή λοιπόν την νέα παράμετρο, σήμερα καλείται να διαχειριστεί όχι μόνο η Ελληνική συμπολίτευση αλλά και η αντιπολίτευση φυσικά η κάθε μια από την δική της σκοπιά με γνώμονα λογικά το Εθνικό συμφέρον.

Γιάννης Μπουτάρης: «Ναι» στα gay parade, «όχι» στις παρελάσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

boutar_travel__article
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, λατρεύει τα gay parade, αλλά μισεί τις παρελάσεις.
Ο λόγος; Όπως ο ίδιος διευκρινίζει, είναι ιδεολογικά αντίθετος! Ιδεολογικοί, λοιπόν, οι λόγοι που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απεχθάνεται τις παρελάσεις στις εθνικές επετείους…
«Εγώ ιδεολογικά είμαι εναντίον έτσι κι αλλιώς. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ιδιαίτερα είναι τα κάγκελα. Γιατί τις κάνουμε τις παρελάσεις; Για να τις βλέπουμε μεταξύ μας; Γίνονται που γίνονται, αν δεν τις βλέπει ο κόσμος, τι νόημα έχει;» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας, με αφορμή την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων επί της οδού Τσιμισκή, τη βαθιά ενόχληση του για την όλη κατάσταση, σε σημερινές του δηλώσεις.
Ενόχληση για τα κάγκελα εξέφρασαν, επίσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. «Οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Οφείλουμε να τους παραδώσουμε μια Ελλάδα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, χωρίς προβλήματα ανεργίας, μια Ελλάδα χωρίς αδιέξοδα στα όνειρα τους, που δεν αναγκάζει να μεταναστεύουν στο εξωτερικό» είπε ο κ.Τζιτζικώστας και χαρακτήρισε τα κάγκελα «υπερβολικά και απαράδεκτα. Τα μέτρα αυτά δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα, ούτε με την ουσία του τριημέρου».
«Ειλικρινά ή θα πρέπει να σταματήσουν οι παρελάσεις ή να κοπούν τα κάγκελα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να παρελαύνουν τα παιδιά για πέντε ανθρώπους που κάθονται στην εξέδρα» ανέφερε, από την πλευρά της, η Βούλα Πατουλίδου.
Το τοπικό site thestival μετέδωσε δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης:

Δείτε τον Οδυσσέα Ελύτη ανθυπολοχαγό στον πόλεμο του ’40!


elyths
Ο  Ελύτης είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών της Κέρκυρας το 1937, όπου κι έμεινε εννέα μήνες. Επέστρεψε όμως στην Αθήνα χάρη στη βοήθεια και τη μεσολάβηση της Ελένης Βλάχου, και τοποθετήθηκε ως ανθυπασπιστής στον 6ο Λόχο του ΙΙ Τάγματος στο 1ο Σύνταγμα Πεζικού στο Πικέρμι.
Την 28η Οκτωβρίου του 1940 ο 29χρονος έφεδρος ανθυπολοχαγός Οδυσσέας Αλεπουδέλης παρουσιάζεται στο Α΄ Κέντρο Επιστρατεύσεως του Α΄ Σώματος Στρατού (Α΄ Σ.Σ.), το οποίο βρίσκεται τότε υπό τη διοίκηση του αντιστράτηγου Παναγιώτη Δεμέστιχα. Είναι η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας, εθνικής καθώς και προσωπικής για τον Οδυσσέα Αλεπουδέλη.

Γιος Τάσου Παπαδόπουλου: Να δώσουμε στρατιωτική απάντηση στην Τουρκία πριν να είναι πολύ αργά!


appa
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, γιος του τελευταίου μεγάλου Έλληνα ηγέτη Τάσου Παπαδόπουλου και νυν πρόεδρος του ΔΗΚΟ, είναι ο πρώτος Κύπριος πολιτικός που ζητά από την Λευκωσία να αφήσει την παθητική στάση και να δώσει επιτέλους «στρατιωτική» απάντηση στους Τούρκους!
«Να προκληθεί κόστος στις τουρκικές παράνομες ενέργειες με αποτρεπτική κίνηση στρατιωτικού τύπου πριν να είναι αργά και να μπορέσει η Τουρκία να πετύχει τον σκοπό της δημιουργώντας γκρίζες ζώνες στην κυπριακή ΑΟΖ», λέει χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, ο κ.Παπαδόπουλος ζήτησε «άμυνα επί της περιμέτρου και πρόκληση κόστους για την Τουρκία από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιατί, εάν εμείς οι ίδιοι δεν το πράξουμε πρώτοι, τότε ούτε η διεθνής κοινότητα δεν θα πειστεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα συνεχίσει να είναι ήπια και ανεχτική όπως είναι μέχρι στιγμής».

Δείτε τον Έλληνα που θα χτίσει πάνω στο Σημείο Μηδέν τους νέους Δίδυμους Πύργους!


rodiaki
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, 19 τρομοκράτες, που συνδέονταν με την οργάνωση Αλ Κάιντα, κατέλαβαν τέσσερα αεροπλάνα, με σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον στόχων στις ΗΠΑ. Δύο από τα αεροπλάνα, στα οποία εκδηλώθηκε αεροπειρατεία, προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, το τρίτο στο Πεντάγωνο, ενώ το τέταρτο συνετρίβη τελικά σε ανοικτό χώρο στην Πενσυλβάνια. Η 11ηΣεπτεμβρίου αποκλήθηκε ως «η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο».
Και όμως ένας Έλληνας καλείται να δώσει εκ νέου ζωή εκεί που σκόρπισαν το θάνατο οι Τζιχαντιστές. Το όνομα του είναι Δημήτρης Κόκκινος, είναι γεννημένος στη Ρόδο από καθαρόαιμους Νισύριους γονείς που μετανάστευσαν στην Αμερική και είναι ο επιβλέπων αρχιτέκτονας-μηχανικός των τεσσάρων νέων πύργων, οι οποίοι κατασκευάζονται λίγο πιο μακριά από το «Σημείο Μηδέν» που στέκονταν παλιά οι δίδυμοι πύργοι.
Ο κ. Κόκκινος έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα της αγαπημένης πατρίδας του, τη rodiaki.gr και μίλησε για όλα…

“Γίνε Πόρνη και βγάλε λεφτά μέσα στην κρίση !” – Νεοφιλελέ ρητό

4bd778bc-f3c0-4dae-84b9-366145a3990c

netakias

Πως το λένε να δείς ; Α ! Καινοτομία, νέα επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη, τι δεν κατάλαβες ;

Ηδη σαν να ακούω τα μεγάλα κανάλια για το πως ο εργατικός και όποιος θέλει να κουραστεί, μπορεί να κερδίσει λεφτά μέσα στην κρίση. 

Δουλείες υπάρχουν !

Ξεκινάς με εθελοντική στα 20, στα 30 ημιαπασχόληση με €200, στα 40 8ωρο με €560 και στα 50 αααααρχοντας με €800 !

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ,Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ ΟΙ “BARBAROS” TΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

russia-thalassa1

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι οι τρείς εχθροί της Τουρκίας είναι :
Το “καθεστώς” της Συρίας, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και το Ισλαμικό Kράτος . Oι δηλώσεις του έγιναν κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την κρίση στο Κομπάνι. ( Anadolu news agency)
 Σύμφωναμε το dimpenews.com, καμιά προστασία στο Κομπάνι όσο δε λύνεται η συριακή κρίση, τόνισε ο Νταβούτογλου, επιμένοντας στον εκβιασμό για ανατροπή του αντι-ισλαμιστή Προέδρου Άσσαντ.

Ποιος θ΄αναλάβει την ευθύνη για τα ΟΧΙ που δεν ειπώθηκαν με "μαύρα σύννεφα" στο Αιγαίο;


Image
Δεν είναι πια “ιστορικό μυστικό” ότι το Έπος του 1940 δεν έγινε πραγματικότητα μόνο από το Όχι του Μεταξά στον Ιταλό πρέσβη,αλλά και από την “ανυπακοή” ενός αξιωματικού. Ο υποστράτηγος Κατσιμήτρος πολλές εβδομάδες πριν ξημερώσει η 28η Οκτωβρίου είχε είχε λάβει προφορικά την «παρότρυνση», στα όρια της «εντολής», χωρίς αυτό να πάρει ποτέ τη μορφή πραγματικής στρατιωτικής διαταγής, να συμπτύξει τις γραμμές του και να προσπαθήσει να αμυνθεί βαθύτερα και πιο «αποτελεσματικά» στο ελληνικό έδαφος. Με απλά λόγια “να ρίξει δυο τουφεκιές” για την τιμή των όπλων. Ευτυχώς δεν το έπραξε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...