Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗΑΘΗΝΑ 3-11-2014.

Θύελλα γεωπολιτική και στρατιωτική μαίνεται στα θερμά νερά μας, με την παρουσία πάντων των μνηστήρων των ενεργειακών χυμών μας. Η Ελλάς θα έλαμπε διά τής πλήρους απουσίας της αν δεν ανταποκρινόντουσαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να κάμουν το καθήκον τους στην κατεύθυνση τού εθνικού συμφέροντος και των εθνικών μας δικαίων. Διότι οι περιστάσεις τής πολεμικής προπαρασκευής που βιώνουμε υπαγορεύουν την παρουσία τής Ελλάδος τόσο στο γεωφυσικό παρατηρητήριο τής Κύπρου μας όσο και στο Πεδίο τής Τιμής για την άμυνα και την πρόταξη των ελληνικών διεκδικήσεων.

Η Πατρίδα μας δεν θα εμπλακεί εκτεταμένα στην μεγάλη φωτιά που θα προκύψει αναγκαστικά και μοιραία λόγω των πολλών «συμμαχικών» στρατών και τού μεγάλου γεωστρατηγικού βάθους και τής μεγάλης έκτασης τού πολεμικού θεάτρου, από το Αιγαίο μέχρι την Α. Μεσόγειο και την Εγγύς Ανατολή. Ακριβώς όπως προείπαν οι Άγιοι Πατέρες τής Πίστης μας.

Ωστόσο η ασφάλεια τής χώρας μας και η ύπαρξη ισλαμιστικών θυλάκων τού νεοταξικού τζιχαντισμού εντός των συνόρων μας, σε συνδυασμό με τις διεκδικήσεις των προσωρινών γειτονικών μας μορφωμάτων σε βάρος μας, επιβάλλουν την αλλαγή τού γεωπολιτικού μας ρόλου επειγόντως. Συγκεκριμένα αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ενισχύσουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο. Να λειτουργήσουμε προστατευτικά και μαχητικά σε Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο και προσωρινά αλύτρωτες Πατρίδες. Είναι η ώρα να ενεργοποιήσουμε το δόγμα τής Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος.

Ασφαλής Ελλάς είναι μονάχα η Δυνατή Ελλάς. Και Φυσική Ελλάς είναι μονάχα η Απελευθερωτική Ελλάς που απλώνει τις φτερούγες της επάνω από τις αλύτρωτες πατρίδες μας, δηλαδή η Μεγάλη Ελλάς. Από την στιγμή μάλιστα που οι φλόγες έχουν απλωθεί και έχουν γλύψει τις Πύλες τής Πατρίδος μας, από την Ήπειρο έως τη Θράκη και τα Νησιά μας, η Ελλάς οφείλει να επιταχύνει τον μηχανισμό μετατροπής της σε Περιφερειακή και Παγκόσμια Δύναμη.

Ο Εμποράκος των Εθνών έχει έρθει αναγκαστικά απέναντι τόσο στα γειτονικά μαντρόσκυλα όσο και την Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι οι τουρκομογγόλοι έχουν βρεθεί στη μέση και έχουν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που φέρουν στη μέση τους. Η τυμβωρυχία όλων των μνηστήρων επάνω στον πλούτο και τον έλεγχο τής περιοχής έχει ωθήσει την Τουρκία να βγει στο κυνήγι τού θησαυρού προκειμένου να γυρέψει μερτικό, αλλά και να προστατέψει την κρατική υπόσταση τού παράνομου και αιμοσταγούς μορφώματός της. Οι δε δυνατοί των καιρών, Αμερικανοί, Ρώσοι, Ισραηλινοί και λοιποί, γνωρίζουν πως τα παγκόσμια σκήπτρα και η ισχυρή εθνική φυσιογνωμία εδραιώνονται μονάχα για κείνον που θα στήσει τη σημαία του στις Θερμές Θάλασσες.

Η Ελλάς πρέπει να δικαιώσει τις θυσίες των προγόνων της. Η Ελλάς πρέπει να προστατεύσει την συνοχή και την εθνική της φυσιογνωμία για να ζήσει. Η Ελλάς πρέπει να προβάλλει την Παράδοση και την Εθνική της Φιλοδοξία για να σταθεί στις επάλξεις και να καλύψει την κατάλληλη στιγμή το γεωπολιτικό κενό που θα προκύψει οπωσδήποτε. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την συνέχεια τής Φυλής μας που εξαρτάται από το Τάμα τού Ελληνισμού.

Να πετάξουμε κατά συνέπεια τα ελληνόφωνα βαρίδια που λυμαίνονται τον τόπο στα σκουπίδια. Να καθαρίσουμε την Ιερή Γη από τούς λαθραίους, παρακρατικούς και πρακτορίστικους κράχτες που περιμένουν να σαλπίσουν την έλευση τού Άνομου Βάρβαρου για μια ακόμη φορά πάνω μας.

Όταν το κακό τού γενικού πολέμου απελευθερωθεί από την φιάλη τής παγκοσμιοποίησης, τότε τα δάνεια των τοκογλύφων θα τραβηχτούν μακριά μας και τα χέρια τού Εμποράκου θα ξεραθούν. Και τώρα που η Τουρκία θα γίνει στάχτη, μαζί της θα γίνουν στάχτη οι σύμμαχοί της που κρατούν ολόγυρά μας Βόρειο Ήπειρο, Βόρειο Μακεδονία, Α. Ρωμυλία, Ιωνία και Πόντο.

Γύρεψε η Κύπρο Μας την βοήθεια και την στρατιωτική θαλπωρή τής Μητέρας Ελλάδος. Για να τής το αρνηθεί το ψευτορωμέϊκο, αλλά να τής απλώσουν με φροντίδα και ζέση το χέρι οι Ένοπλες Δυνάμεις διά θαλάσσης και αέρος. Πολεμικά μας πλοία και αεροσκάφη μεταξύ τής δυνητικής ελλαδικής και τής κυπριακής ΑΟΖ. Και πάνω από την Κύπρο Μας, η Ρωσία ανατολικά, το Ισραήλ δυτικά, η Αγγλία στις Βάσεις και οι λοιποί γύρω – γύρω από το φιλέτο, άπαντες με πολεμικά και ερευνητικά σκάφη.

Για τούς προδότες η Κύπρος κείται πάλι μακράν. Για την ψυχή τού Ελληνικού Έθνους και για τον Λαϊκό Εθνικισμό της και για το ελληνικό ξίφος όμως η μεγαλύτερη μάχη πρέπει να κερδηθεί. Επομένως η Νίκη τής Φυλής μας είναι νομοτέλεια.

Λίγο πιο κάτω, στο Σινά και την Ιστορική Ελληνική Μονή τής Αγίας Αικατερίνης, οι ισλαμοδολοφόνοι κάμανε την επιδρομή τους για να τρομοκρατήσουνε την Ιερή Κοινότητα και να δώσουν μήνυμα και χέρι βοήθειας στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Με την Ρωσία να σχηματίζει Ορθόδοξη Ένοπλη Φρουρά. Το ίδιο ακριβώς που πρέπει να πράξουμε κι εμείς.

Στον αγύριστο όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βαδίσουν μπροστά στο πλευρό τής Μεγάλης Ελλάδος. Τα μάτια μας ορθάνοικτα στις γειτονιές και τα σύνορα. Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία στην κορυφή. Στήριξη απόλυτη στον Στρατό μας. Με τον Θεό Μέγα Βασιλέα τής Αυτοκρατορικής μας Ελλάδος.

Η Ελλάς δεν είναι κομματικό βιλαέτι. Η Ελλάς είναι Κάστρο με Πολεμιστές Αλύγιστους, Θεοσεβείς και Ελληνόφρονες. Και η Ρωσία για να σταθεί, πρέπει να βρεθεί και θα βρεθεί στον θρόνο τής οικουμένης η Ελλάς. Κι έτσι θα συμβεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ > 10 ώρες συνεδρίαζαν Ερντογάν και στρατηγοί στην Άγκυρα για "Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο"


Image
Μόνο προβληματισμό και ερωτήματα πρέπει να προκαλεί η ανακοίνωση από πλευράς Τουρκίας ότι στην χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) του Οκτωβρίου το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος ήταν δυο από τα θέματα  συζητήθηκαν - σύμφωνα με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.
Η συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν και η πιο μακρά συνεδρίαση του Σώματος, αφού διήρκησε 10 ώρες και 20 λεπτά. και έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο Τσανκαγιά.

Θα φέρει τεχνογνωσία από τις ΗΠΑ ο Αρχηγός του ΓΕΣ


tha-ferei-texnognwsia-apo-tis-hpa-o-arxhgos-toy-ges
Στις ΗΠΑ θα βρίσκεται από αύριο ο αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του αμερικανού ομολόγου του στρατηγού  Raymond T. Odiern. Ο έλληνας αρχηγός θα παραμείνει στις ΗΠΑ  από 1 έως 8 Νοεμβρίου και στο διάστημα αυτό θα έχει σημαντικές συνομιλίες με τον  Raymond T. Odierno. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσουν αναμένεται να είναι και η παραχώρηση ορισμένων μεταφορικών ελικοπτέρων Σινούκ στην Ελληνική Αεροπορία Στρατού. Το αίτημα αυτό είχε υποβληθεί στην Ουάσιγκτον από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο όταν ήταν ο τελευταίος υπουργός Άμυνας. Το συγκεκριμένο αίτημα  είχε τύχει θετικής ανταπόκρισης από την Αμερική.

ΥΠΕΞ Σκοπίων: Είμαστε μακριά από μια λύση στη διαφωνία του ονόματος


Ο υπουργός Εξωτερικών του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM,  Νίκολα Πόποσκι, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή πύλη ‘Φάκτορ’, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για νέα πρωτοβουλία και πρόταση, από τον Μάθιου Νίμιτς.

ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ένα πραγματικά μακάβριο θέαμα παρουσιάζει με υπερήφανο ύφος ένας Ιμάμης μέσα σε ένα τζαμί, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα την ώρα που κάνει κήρυγμα τα θρησκευτικά του αισθήματα μέσα στον χώρο του ναού όπου κάποτε λατρεύονταν ο ελληνορθόδοξος χριστιανισμός. Το επίκεντρο του θεάματος είναι ένα ιστορικό, όπως αναφέρεται σπαθί, που συμβολίζει την αιματηρή κατάκτηση της περιοχής όπου υπάρχει σήμερα αυτό το τζαμί που πριν από την κατάκτηση της περιοχής από τους Οθωμανούς ήταν μια ιστορική ελληνορθόδοξη χριστιανική εκκλησία.

Οι Τζιχαντιστές «μοναχικοί λύκοι» απειλή και για την Ελλάδα;


tzixadistes
Γράφει ο Ανδρέας Μπανούτσος, (Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων με ειδικότητα σε θέματα Ασφαλείας)
Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας διπλής επίθεσης Τζιχαντιστών «μοναχικών λύκων» στον Καναδά με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανυποψίαστων στρατιωτών και τον τραυματισμό ενός τρίτου. Οι δύο τζιχαντιστές «μοναχικοί λύκοι» ήταν προσήλυτοι στο εξτρεμιστικό Ισλάμ και ο μεν πρώτος (Martin Coutere-Rouleau) χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του ως φονικό όπλο χτύπησε δύο στρατιωτικούς σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλο ο δε δεύτερος (Michael Zehaf-Bibeau) λίγες μέρες αργότερα σκότωσε έναν φρουρό στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στην Οτάβα και ύστερα επιχείρησε να εισβάλει στο Καναδικό κοινοβούλιο σκορπώντας τον τρόμο πριν εξουδετερωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

“Δημοκρατία χρέους” που μετατράπηκε σε “αποικία χρέους”


057
Το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56.1% της Ελλάδας. Το 10% κατέχει το 87% περίπου της Ελλάδας. 505 Έλληνες κερδίζουν 37 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα. 5.000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι (οι μισοί εκπαιδευτικοί!!!) έβγαλαν στο εξωτερικό σχεδόν 300.000 ευρώ ο καθένας. Όλοι αυτοί (και άλλοι παρόμοιοι) αγωνιούν για τη”καλή” δημοκρατία μας και το μνημόνιο. Ζήτω η δημοκρατία μας λοιπόν. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τα πραγματικά stress tests των τραπεζών. Ναι αυτά που τα ΜΜ”Ε” και η κυβέρνηση…δεν είδαν


images
Σύσσωμοι Κυβέρνηση, ΜΜ”Ε” της ντροπής, Στουρνάρας και οι τοκογλύφοι της χαράς, πανηγύρισαν για την τεράστια επιτυχία των “κρατικών” τραπεζών να περάσουν τα τεστ αντοχής (stress test).
Και γιατί να μην τους πιστέψει ο κόσμος; Αφού όλοι λένε τα ίδια, δεν είναι σαφές ότι είναι αλήθεια; Αφού γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος (ναι από αυτούς τους παντογνώστες της οικονομίας όπως ο Αυτιάς, ο Παπαδάκης, ο Άρης, ο Μπάμπης και τα “δίδυμα της συμφοράς” του μπομπολοκάναλου), να τους παρουσιάσει αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία, και που υπάρχουν στα επίσημα στοιχεία και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΕΚΤ.

ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ /ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΘΥΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ


3eme temple

ΑΙΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ Γ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
O Yehuda Glick ένας αμερικανοισραηλίτης ακτιβιστής της οργάνωσης “temple mount faithful” πυροβολήθηκε από έναν παλαιστίνιο πριν 2 ημέρες σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή.Αυτοσκοπός της ζωής του ήταν η ανέγερση του Τρίτου Ναού. Η ένταση ήταν αναμενόμενη καθώς ο Yehuda Glick αλλά και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία στο Ισραήλ υποστηριζόμενα από την κυβέρνηση επειχειρούν να πραγματώσουν τα μεσσιανικά τους σχέδια. Αν υλοποιήσουν τους στόχους τους η κλιμάκωση της βίας θα είναι καταστροφική. Ένας από τους αρχικούς υποστηρικτές την ανοικοδόμησης του Ναού προέβλεψε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Σαμαράς- Τσίπρας: Τα εθνικά θέματα (φαίνεται ότι) τους φέρνουν πιο κοντά


samaras-tsipras-ta-ethnika-themata-fainetai-oti-toys-fernoyn-pio-konta
Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς - Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί με διαφορά λίγης ώρας, διαδοχικά, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με την «Αυγή», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα δώσει «έμφαση στις ανοιχτές οικονομικές πληγές της χώρας και πώς αυτές διαπλέκονται με το πολιτικό πρόβλημα που αυτή αντιμετωπίζει».
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Α. Τσίπρας θα επαναδιατυπώσει την άποψη για προσφυγή στις κάλπες, επαναλαμβάνοντας τη θέση ότι «μόνο μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή μπορεί να υλοποιήσει με επιτυχία τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για το μείζον θέμα της απομείωσης του δημόσιου χρέους».

Εθνικός ύμνος… τέλος > EΡΤ, ήταν ένα βασικό στοιχείο του έθνους


Ειλικρινής επιλογή, όσο και ο “πατριωτισμός” των πατριδοκάπηλων που καρατόμησαν την ΕΡΤ.
Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ – Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο από τις διαμαρτυρίες.
Εθνικός ύμνος… τέλος για τη ΝΕΡΙΤ! Το «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή» δεν ακούστηκε ούτε καν την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Φυσικό κι επόμενο ήταν να «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Έξι – δέκα» στη δημόσια τηλεόραση, με τους τηλεθεατές να κάνουν παράπονα στους δημοσιογράφους.

Ο Ελληνικός Στρατός νικά τους Ρώσους

Ευτυχώς υπάρχει και ομογένεια απέναντι στην Προδοτική Διαπλοκή. Πουλήθηκε το σπίτι του Κωστή Παλαμά…


palamas-600x340Πουλήθηκε το σπίτι του Κωστή Παλαμά στην Πάτρα. Το αγόρασε ομογενής από την Αμερική και το παραχωρεί για να γίνει μουσείο…
Ευτυχώς υπάρχει και ομογένεια απέναντι στην Προδοτική Διαπλοκή, που προσφέρει στο Εθνος και όχι στις Αγορές και στους γύπες των Αγορών για 30 αργύρια.

Το σπίτι που γεννήθηκε ο Ποιητής Κωστής Παλαμάς στην Πάτρα, το οποίο βρίσκεται στη οδό Κορίνθου πουλήθηκε. Αγοραστής είναι ένας 75χρονος από την Πάτρα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το όνομα του είναι Θανάσης Στεφανόπουλος, σύμφωνα με τα πατρινά μέσα ενημέρωσης. Για το σπίτι υπήρχε μεγάλη αγωνία, καθώς οι ιδιοκτήτριες το πουλούσαν περίπου στο 1,5 εκατομμύριο και ο δήμος διέθετε το ένα τρίτο του ποσού, βάσει κοστολόγησης. Οι μέχρι πρότινος ιδιοκτήτριες   μένουν μόνιμα στην Ελβετία και η προσπάθεια ήταν να γίνει ανταλλαγή. Δηλαδή ο δήμος να τους παραχωρήσει άλλο ακίνητο και να αποκτήσει το σπίτι του Παλαμά. Η προσπάθεια δεν είχε φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Το σπίτι έχει ήδη πολλά δομικά προβλήματα, καθώς έπεφταν σοβάδες στο δρόμο, ενώ είναι από τα πιο παλιά και σημαντικά αρχιτεκτονικά κτίρια της πόλης. Ο Παλαμάς έζησε εκεί τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του, οπότε η αγορά είχε κυρίως συμβολικό χαρακτήρα, για να αναδείξει την καταγωγή του ποιητή και να γίνει ένα …

Δύο γυναίκες που συνέβαλαν να αλλάξει γνώμη μέσα σε λίγες ώρες ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης

Αντιμέτωπος με μία ανέλπιστη πολιτική εξέλιξη ήρθε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης. Όπως όλα δείχνουν είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος για τον κ. Χατζηδάκη να παίξει ενεργό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Faliro Press News ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας έστειλε επιστολή στον κ. Χατζηδάκη ζητώντας του να τον ακολουθήσει σε καίρια θέση στο υπουργείο (ακόμη και ως υφυπουργός) συμβάλλοντας με την εμπειρία που έχει στο ναυτικό στη διευθέτηση σοβαρών προβλημάτων της χώρας μας.

Οι Φαληριώτες έστειλαν ΜΗΝΥΜΑ δεν θέλουν ύμνους του ΕΑΜ στο Παλαιό Φάληρο !


Τοσο γλύψιμο κύριε Μπενι και να σε γράφει έτσι ο ΓΓ του ΝΑΤΟ;…εσένα που ήθελες να βομβαρδισεις τον Ασσαντ;
…εσένα που ήθελες πρώτος να εισβάλλεις στην Μοσχα μαζί με τους ναζι… με τις ζαρτιερες;
Τέτοια αχαριστία πια;

πηγή

Ζήγρας: «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες του Ακη»


«Φωτιά» άναψαν οι δηλώσεις του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υποστήριξε ότι οι …
βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνώριζαν για τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.
«Είναι γνωστά τοις πάσι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Εδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη» υποστήριξε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού και ισχυρίστηκε ότι είχε δει ιδίοις όμμασι συναλλαγή με πολιτικό.
Παράλληλα, ο κ. Ζήγρας αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρήματα που είχε αναλάβει να μεταφέρει από μια ελβετική θυρίδα σε μια άλλη, αφορούσαν το ποσό των 400 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εντόπισαν οι ελβετικές Αρχές σε θυρίδα της Credit Suisse.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα χρήματα προορίζονταν για την πρώτη σύζυγο Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, ενώ ανέφερε ότι οι Αρχές βρήκαν ακόμη και ένα ιδιόχειρο σημείωμα της κόρης τους, Αρετής που έγραφε «άνοιξα τη θυρίδα και πήρα 40.000 δολάρια».
«Παραλήπτες των χρημάτων αυτών ήταν οι Ακης Τσοχατζόπουλος και Γιάννης Σμπώκος. Εκεί γινόταν η μοιρασιά μεταξύ τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζήγρας.

τ. πρόεδρος Αρείου Πάγου: Να διωχθεί ποινικά ο Γ.Παπανδρέου για το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού!


xwni
Σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Β. Κόκκινο, αρκούν μόνο 30 Βουλευτές για να ζητήσουν την άσκηση της Ποινικής Δίωξης ενός πρωθυπουργού, ειδικά όταν οι πράξεις του στοιχειοθετούν το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
Ο λόγος, όπως καταλάβατε, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Ισλαμιστές: Εμείς πρώτoι θα καταλάβουμε την Κωνσταντινούπολη!


tzixa
Και όμως ο παραλογισμός των Τζιχαντιστών έχει μια παράλογη «στρατηγική»… Προσπαθούν να εκπληρώσουν την ισλαμική αποκάλυψη!
Σύμφωνα με την προφητεία του Μωάμεθ, όταν οι σύμμαχοι της «Ρώμης» θα φτάσουν τους 80, τότε οι μουσουλμάνοι θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, η «ημέρα της Κρίσεως» θα έρθει μετά την νίκη των μουσουλμάνων εναντίον της «Ρώμης» στο al-Amaq ή στο Dabiq και τα δύο κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Ίσως γι’ αυτό και η ISIS να έδωσε μια τόσο σκληρή μάχη για την κατάληψη του χωριού Dabiq, αφού σύμφωνα με τη «φοβερή προφητεία» εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη μεταξύ των «απίστων» και των μουσουλμάνων πριν την ημέρα της Κρίσεως.
«Η περιοχή θα παίξει ένα ιστορικό ρόλο στις μάχες που θα ακολουθήσουν για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και μετά της Ρώμης, αλλά πρώτα η οργάνωση πρέπει να εξαγνίσει το Dabiq από την προδοσία κάποιων άλλων σουνιτών ανταρτών, οι οποίοι σήκωσαν τη σημαία του χαλιφάτου πάνω από αυτή την περιοχή», καταλήγουν οι συντάκτες-αναλυτές-καταστροφολόγοι των δήθεν τελευταίων «αποκαλυπτικών» ημερών του Ισλάμ…
Βέβαια, ακόμα η Κωνσταντινούπολη γι’ αυτούς βρίσκεται στα χέρια των «απίστων», αλλά προς το παρόν η μόνη λύση είναι η υπομονή. Άλλωστε, το μόνο που μπορούν να κάνουν μέχρι να εκπληρωθεί η προφητεία είναι να μετράνε τους συμμάχους των ΗΠΑ μέχρι να φτάσουν τους… ογδόντα

Η φυματίωση θερίζει στον Κορυδαλλό!

fymatiwsh
Η φυματίωση θερίζει στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως καταγγέλλουν στο enikos.gr κρατούμενοι που νοσηλεύονται, τα κρούσματα της φυματίωσης έχουν αυξηθεί και πολλοί συγκρατούμενοί τους πέθαναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Οι συνθήκες στο γνωστό και ως «Κολαστήριο» νοσοκομείο είναι δραματικές…
Άλλος κρατούμενος, μιλώντας στο enikos.gr, καταγγέλλει ότι ο διαχειριστής του λογαριασμού στο twitter, «ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ», Δ.Β., «πέθανε στον Ευαγγελισμό πριν από μερικούς μήνες από φυματίωση που κόλλησε μέσα στις φυλακές»

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Ψυχικό! 21χρονη εργαζόμενη σε κατάστημα παιχνιδιών συνεθλίβη από ασανσέρ εν ώρα εργασίας – Την έπνιξε η σκάλα…(φωτό&βίντεο Makeleio.gr)

psixiko1

Η άτυχη γυναίκα κατέβαινε από το δεύτερο όροφο με το ασανσέρ όταν η σκάλα, που είχε μαζί της, γαντζώθηκε στην εσοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην καμπίνα του ανελκυστήρα και την πόρτα. Η σκάλα γύρισε προς το μέρος της, έπεσε στο λαιμό της και την έπνιξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν στο κατάστημα την τελευταια εβδομάδα. Στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστική, αστυνομια και ιατροδικαστής.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.
Προηγούμενη ενημέρωση:

Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο “Μητσάρας των Γηπέδων”, ισχυρίζεται η αδελφή του !

mitsaras

Η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του…
Ένα απίστευτο θρίλερ γύρω από τον θρυλικό «Μητσάρα» των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος πρόσφατα φέρεται να απεβίωσε, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πριν μερικές εβδομάδες είχε βγει η πληροφορία ότι ο «Μητσάρας» ή Δημήτρης Γαλάνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ωστόσο για μέλη της οικογένειάς του θεωρείται αγνοούμενος!
Την Παρασκευή ασχολήθηκε με την υπόθεση η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όπου και εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη του «Μητσάρα», που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται εν ζωή.
Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία στα γήπεδα, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο στο δημαρχείο της Καλλιθέας τα βράδια. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο.Δείτε ακόμα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Μ.ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ.O ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ!!!” (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

503

Βεργίνα, οι βασιλικοί τάφοι και άλλες αρχαιότητες.
 Δύο αποσπάσματα από το βιβλίο του καθηγητή Μανόλη Ανδρόνικου (Εκδοτική Αθηνών 1991).
Μας έμενε ν’ ανοίξουμε την μαρμάρινη σαρκοφάγο. Όσο κι αν η προσδοκία πως εκεί μέσα υπήρχε το πιο πολύτιμο αντικείμενο δημιουργούσε μέσα μου μιαν ακατανίκητη περιέργεια, ένα αίσθημα συνηθισμένο στον αρχαιολόγο, αλλά και επικίνδυνο, το αίσθημα της επιστημονικής ευθύνης μου επέβαλλε την υπομονή. Όταν πια έκρινα πως είμασταν έτοιμοι για την τελευταία αυτή πράξη, κατέβηκα στον τάφο με τους δύο βoηθούς, τον Δημήτρη Μαθιό και τον επιστάτη της ανασκαφής Κώστα Παυλίδη.

ΟΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ- ΠΩΣ ο Πατέρας του ΣΗΜΙΤΗ από δωσίλογος βρέθηκε στο πλευρό του Βελουχιώτη (ΦΩΤΟ)

156666

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ήταν η ημέρα που άρχισαν να αποχωρούν τα γερμανικά στρατεύματα από την Αθήνα. Ο λαός της Αθήνας, υπό τον χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων των εκκλησιών ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την ελευθερία του. Την ίδια ημέρα η εφημερίδα «Ριζοσπαστική Ηχώ» είχε ένα άρθρο μετίτλο «Οι Καπάτσοι». Το άρθρο αναφέρονταν στον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΕΝΤΟΛΕΣ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: “ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ”-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ” ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!”- “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ)

xatzinik-marinakis1

Πρωτοφανείς κυριολεκτικά διαλόγους που έρχονται μέσα από τη δικογραφία του εισαγγελικού λειτουργού,  αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τα στημένα παιχνίδια, παρουσιάζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Oι διάλογοι προκύπτουν από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατεγράφησαν από τον υπερκοριό και πια αποτελούν ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ το οποίο συνηθίζει να διαβάζει ο δημοσιογράφος Θωμαίδης στις εκπομπές του. Μόνον που παρέλειψε μερικά αποσπάσματα γιατί πιθανόν να τα…ξέχασε! Να σημειωθεί ότι οι διάλογοι που παρουσιάζουμε έχουν “μουσειακό” χαρακτήρα αφού δεν σχετίζονται με τα στημένα παιχνίδια αλλά παραπληρωματικά προσέγισαν στους κύκλους της διαφθορας από σπόντα.

Πολεμικές ιαχές από Τουρκία: "Θα κάνουμε έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ με χρήση όπλων αν απαιτηθεί"


Η Άγκυρα απειλεί τη Λευκωσία με πολεμικές επιχειρήσεις προκειμένου να κάνει κτήμα της μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ μίλησε ευθέως για δεύτερη «εισβολή», αυτή τη φορά στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου με στόχο τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, ενώ αυτό ήταν και το μήνυμα που εξέπεμψε και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας μετά από 10 ώρες συνεδρίασης.
Σε ανακοίνωση του το Συμβούλιο Ασφαλείας αναφέρει πως «η Άγκυρα θα προστατεύσει με αποφασιστικότητα τα συμφέροντά της εντός της υφαλοκρηπίδας της και τις περιοχές που την εξουσιοδότησε το ψευδοκράτος για να διεξάγει έρευνες φυσικού αερίου στη Κυπριακή ΑΟΖ».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...