Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Λαθρεμπόριο όπλων, Βοσνία-Τουρκία-Ισλαμικό κράτος, του Ιωάννη Μιχαλέτου


Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποτελεί εδώ και έτη τον "ελέφαντα στο δωμάτιο" που πολλοί δείχνουν ότι δεν βλέπουν σε ότι αφορά στα θέματα της Ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη και ευρύτερα. Νεώτερα στοιχεία δείχνουν συνεχή λαθρεμπορική ροή οπλισμού από την χώρα αυτή προς το Ισλαμικό κράτος της Συρίας-Ιράκ με την συνενοχή των Τουρκικών Αρχών. Καταρχάς το δίκτυο που χρηματοδοτεί και συντονίζει τις αποστολές οπλισμού δεν είναι το λεγόμενο "Γουαχαμπιτικό" αλλά αυτό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Βοσνία που εδρεύει στο Σεράγεβο.  

Τα όπλα προέρχονται από αποθήκες εταιρειών και είχαν χαρακτηριστεί ως πλεονάζων υλικό προς καταστροφή. Εν συνεχεία με πλαστογράφηση εγγράφων εξάγονται παρανόμως είτε οδικώς (Βοσνία-Κόσοβο-ΠΓΔΜ-Βουλγαρία-Τουρκία), είτε δια Θαλάσσης (Βοσνία-Κροατία-Τουρκία) για να καταλήξουν εν συνεχεία στο πεδίο μαχών της Συρίας και του Ιράκ.
Η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Βοσνίας ((SIPA), έχει εκκινήσει έρευνα για αυτό το θέμα,με αργούς όμως ρυθμούς.
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουμε τα εξής:
- Η αξία των "εξαχθέντων" όπλων υπολογίζεται σε τουλάχιστον 80 εκ Δολάρια,κυρίως για πυρομαχικά και φορητό οπλισμό.
- Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις οι ενδιάμεσοι είναι Τουρκικές εταιρείες
- Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της Βοσνίας, Dušanka Majkić, έχουν υπάρξει και κλοπές στρατιωτικού υλικού από τις αποθήκες του Στρατού με εμπλοκή των εκεί στελεχών.

- Ενυπάρχει κίνδυνος υλικό για βόμβες να μην κατέληξε στο Ισλαμικό Κράτος αλλά να βρέθηκε στα χέρια Ισλαμιστών τρομοκρατών εντός Βοσνίας-Βαλκανίων, αρκετό για πολλαπλές επιθέσεις.
- Εταιρείες που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους είναι οι:
1. BNT (Novi Travnik)
2. Unis Gineks (Gorazde)
3. Win-Rudet (Gorazde)
4. Igman   (Konjic)
- Ως βασικοί συντονιστές των λαθρεμπορικών δικτύων που ερευνώνται θεωρούνται οι κάτωθι:
1.Σουδανός με Βοσνιακή υπηκοότητα, ονόματι "Χουσείν ελ Φατίχα, 68 ετών
2. Σύριος με Βοσνιακή υπηκοότητα, ονόματι "Μουχαμάντ Αννάς", 50 ετών
3. Σαουδάραβας και ιδιαίτερα γνωστός,μεταξύ των άλλων ως συνδαιτυμόνας του Ερντογκάν, ονόματι Γιασίν Αλ Καντί, 59 ετών
(Σ.Σ: Σχετικά με το Καντί και τη διασύνδεση με τη Τουρκία οι παρακάτω σύνδεσμοι πρέπει να διαβαστούν)
http://www.rimse.gr/2013/06/blog-post_29.html
http://www.rimse.gr/2013/09/blog-post.html

http://www.rimse.gr/2014/01/blog-post_19.html

Κόκκινος συναγερμός στην Κύπρο για αεροπειρατεία από Τζιχαντιστές


τζιχαντιστες
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κυπριακές Αρχές στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ύστερα από πληροφορία που έφτασε από ξένες μυστικές υπηρεσίες στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για σχεδιασμό αεροπειρατείας από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην Κύπρο. Από την Παρασκευή το πρωί οι διωκτικές Αρχές της Κύπρου τέθηκαν σε συναγερμό, εφόσον το μήνυμα που διαβιβάστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες αναφερόταν σε ομάδα τζιχαντιστών που σχεδίαζε να καταλάβει αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών. Στόχος των φανατικών ισλαμιστών του ISIS φαίνεται πως ήταν να οδηγηθεί αεροσκάφος -που θα πραγματοποιούσε πτήση από την Κύπρο- σε αεροδρόμιο της Συρίας ή του Ιράκ που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Διοικητήριο υποκλοπών, υπονόμευε τις ελληνικές κυβερνήσεις με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας


Ο νέος εντοπισμός κεραίας παρακολούθησης φέρνει, οκτώ χρόνια μετά, και πάλι στην επικαιρότητα την υπόθεση των υποκλοπών
Τρίγωνο κατασκόπων στη Βάρκιζα
Εντοπίστηκε κεραία σε πολυκατοικία με ιδιοκτησίες Ελληνοαμερικανών-Αναζητείται το ποιος την τοποθέτησε
Οκτώ χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και την έναρξη της δικαστικής έρευνας, η Δικαιοσύνη - και μάλιστα η Ανάκριση - εντόπισε κεραία, πιθανότατα εκπομπής, σε περιοχή των νοτίων προαστίων και όπως πληροφορείται «Το Βήμα» πρόκειται για τη Βάρκιζα.

Η Τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο & η ελληνική αντίδραση


Τον τελευταίο καιρό και μετά τα γεγονότα με το ερευνητικό σκάφος Barbaros στην Κύπρο, η Τουρκία δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ένταση με μια σειρά από περιστατικά που και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι σχετίζονται μεταξύ τους. Η κατάσταση τείνει πλέον να μετεξελιχθεί σε νέα εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Πλέον δεν μιλάμε για παραβιάσεις χωρικών υδάτων ή για βολτούλες μεμονωμένων Τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο.
Πλέον μιλάμε για μόνιμη ναυτική παρουσία νοτίως της Κύπρου και για παρεμπόδιση και εκφοβισμό των εγγύς εταιρειών εξόρυξης υδρογοναθράκων που έχουν συνάψει συμβάσεις με την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η γαλανόλευκη δίπλα στην σημαια του ελεύθερου Κουρδισταν! #Kobane #Destroy_Turkey


ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΠΑΝΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ
 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ


Στελέχη του ΜΕΤΩΠΟΥ Κ.Φ.Η.Β (Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου) έδωσαν το παρόν τους στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης για το Κομπάνι που έλαβε χώρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στη Πλατεία

Τούρκος τζιχαντιστής σε Spiegel: Η Δημοκρατία είναι για τους άπιστους


Τούρκος τζιχαντιστής σε Spiegel: Η Δημοκρατία είναι για τους άπιστους
Τούρκος τζιχαντιστής σε Spiegel: Η Δημοκρατία είναι για τους άπιστους
Συνέντευξη μέλους του ISIS στο γερμανικό περιοδικό
Το Spiegel συναντήθηκε και πήρε συνέντευξη από έναν άντρα, φερόμενο ως μέλος του Ισλαμικού Κράτους που στρατολογεί μαχητές της οργάνωσης των τζιχαντιστών στην Τουρκία. Το γερμανικό περιοδικό περιγράφει τον Αμπού Σατάρ, ιδεολογικό καθοδηγητή της ISIS ως έναν άντρα γύρω στα 30 που διαθέτει μια μακριά γενειάδα που φτάνει έως το στέρνο του, φορά μια μακριά μαύρη ρόμπα και δεν αφήνει από τα χέρια του Κοράνι. Ο Σατάρ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης πίνει τσάι και δίνει μια σειρά από απαντήσεις που είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί μέσα στους κόλπους των τζιχαντιστών:

Σε κίνδυνο το σύστημα από τη «στάση πληρωμών» των πολιτών;


pth098_130
Οι πολίτες αποφάσισαν άραγε να γκρεμίσουν το σύστημα με στάση πληρωμών; Αυξήθηκαν οι οφειλέτες προς το Δημόσιο κατά 851.000 μόνο το Σεπτέμβριο. Από 2.451.909 που ήταν οι οφειλέτες ληξιπρόθεσμων οφειλών στο τέλος Αυγούστου, ανέβηκαν στα 3.303.110. Αύξηση 34,7% μόνο σε ένα μήνα!!! Όπως πάνε τα πράγματα, σε λίγο θα υπάρξει (ηθελημένα ή άθελα) καθολική στάση πληρωμών των πολιτών.

Σενάρια απώλειας και του Εθνικού Πλούτου


Όθων Ιακωβίδης - Παρακολουθούμε, τις τελευταίες μέρες, μία, άνευ προηγουμένου, προκλητική επέλαση διαρκείας του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού, στην Κυπριακή ΑΟΖ.Από τότε που, με πρωτοβουλίες και του Μίκη Θεοδωράκη/ΣΠΙΘΑΣ (και όχι μόνο) έσπασε το εμπάργκο της πληροφόρησης του λαού, για την ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου και πετρελαίων στην (μέχρι σήμερα αχαρτογράφητη !!!) Ελληνική ΑΟΖ, “διέρρευσε” πως η “άνωθεν” εντολή (και η, παγίως, αναντίρρητη Ελληνική αποδοχή των άνωθεν εντολών) είναι η μοιρασιά του Ελληνικού μεριδίου αυτού του πλούτου (μετά το ποσοστό της εταιρείας εξόρυξης), κατά 50/50 μέ την Τουρκία !!!

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Στα τέλη Μαΐου του 2010 πετούσα από την Θεσσαλονίκη προς την Λέσβο για να μιλήσω σε μια εκδήλωση υπό την αιγίδα των δυο μητροπόλεων της μεγαλονήσου με θέμα, τα «Σημάδια Ορθοδοξίας στην Σημερινή Τουρκία». Το αεροπλάνο έκανε μια στάση στην Λήμνο. Αφού κατέβηκαν οι επιβάτες που είχαν προορισμό αυτό το νησί περιμέναμε για να απογειωθούμε με κατεύθυνση την Μυτιλήνη. Η ώρα περνούσε και το αεροπλάνο έμεινε καθηλωμένο στο τοπικό αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μάθω γιατί δεν φεύγουμε.

A.Raskolnick “Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην Εξουσία”


image
Ανεξάρτητα από το αυτονόητο αίτημα για μια δικαιότερη κοινωνία, που θα γίνεται κάθε μέρα περισσότερο πιεστικό, ανεξάρτητα κι από τη σημερινή κατάσταση κοινωνικής αναλγησίας, που αργά ή γρήγορα θα πάρει ένα τέλος μαζί με ετούτη την θλιβερή κυβέρνηση των Εθνικών Ολετήρων, η ουσία παραμένει ότι πολλά από τα αγαθά που τροφοδοτούν την εγχώρια ζήτηση, πρέπει να αρχίσουμε να τα παράγουμε και πάλι εγχώρια.
Αυτοκίνητα ίσως να μην μπορούμε να παράξουμε, αλλά φάρμακα μπορούμε. Τι τους έχουμε σπουδάσει όλους αυτούς τους τεχνολόγους, βιολόγους, χημικούς, φαρμακοποιούς που κάθονται ετεροαπασχολούμενοι ή άνεργοι; Πόσα διδακτορικά φαρμακοκινητικής αραχνιάζουν αναξιοποίητα και ξεχασμένα σε σκονισμένες βιβλιοθήκες; Αλλά κανείς «ταγός» σε αυτόν τον τόπο της αρπαχτής, δε βλέπει σε ορίζοντα μεγαλύτερο από το πέρας της μεγάλης μύτης του, μύτης ίσια με του Πινόκιο.
Και καλά τα φάρμακα, δύσκολη δουλειά, θα μου πεις! Αλλά ούτε σκόρδα; Διότι δεν είναι ανέκδοτο ότι φτιάχνουμε σκορδαλιά με κινέζικα σκόρδα την ώρα που τα χωράφια μένουν παρατημένα κι ακαλλιέργητα· είναι η πραγματικότητα.
Πού θα βρεθούν τα κεφάλαια για σχεδιασμό και υλοποίηση βιώσιμων παραγωγικών επενδύσεων, αφού οι πτωχές μας τράπεζες κι αν μας κοστίζουν ο κούκος αηδόνι, δε διαθέτουν ρευστότητα, είναι η προφανής ερώτηση που συνήθως προτάσσεται ως αντίλογος.
Κι όμως, η προφανής πρώτη ερώτηση θα έπρεπε να είναι άλλη: ποιο είναι το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης; Αυτό είναι το ζητούμενο. Πού είναι τα συνοδά περιφερειακά σχέδια και που είναι τα επιμέρους επιχειρησιακά σχέδια δράσης σε επίπεδο νομού, επαρχίας, κοινότητας, για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη.
Αντιγράφω από μια συνέντευξη του Οδυσσέα Ελύτη, αλιευμένη στο διαδίκτυο. Απαντάει λοιπόν ο ποιητής στην ερώτηση του δημοσιογράφου: «…τά μεγάλα αὐτά διαμερίσματα θά πρέπει νά ὑποδιαιρεθοῦν σέ πολλές μικρές μονάδες, στενότερες καί ἀπό τήν ἐπαρχία, μέ ἀρχές δικές τους καί μέ τή δυνατότητα γιά κοινοπραξίες, προπάντων σέ ὅ,τι ἀφορᾶ τή γεωργία. Γιατί ὁ πρῶτος ἀντικειμενικός σκοπός εἶναι νά λυτρωθεῖ ὁ πολίτης ἀπό τό «ταμπού» τῆς ἐξουσίας! Καί θά λυτρωθεῖ μόνον ἄν ἔχει τρόπο νά παρακολουθεῖ ἀπό κοντά ποῦ καί πῶς ἀξιοποιοῦνται οἱ θυσίες του, οἰκονομικές καί ἄλλες, πού σήμερα καταβροχθίζονται ἀπό ἕνα μακρινό καί ἀόρατο Φάντασμα.»
Έτσι ακριβώς! Οι ποιητές λένε πάντα τις καθαρότερες αλήθειες!
Όσο για τα απαιτούμενα κεφάλαια, λεφτά υπάρχουν. Λεφτά λιμνάζουν στα Ευρωπαϊκά Ταμεία Σύγκλισης και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και κάποιος πρέπει να πάει για να τα διεκδικήσει. Λεφτά είναι κρυμμένα στα σεντούκια και τις θυρίδες των συνελλήνων ή ασφαλέστερα, στο εξωτερικό· οι τολμηρότεροι θα ήσαν ίσως πρόθυμοι να συμβάλλουν σε εταιρίες λαϊκής βάσης, τοπικού βεληνεκούς στη βάση τεκμηριωμένων επιχειρησιακών προτάσεων.
Η σημαντικότερη πηγή κεφαλαίων, βέβαια, θα πρέπει να εδράζεται στην κατάσχεση του παράνομα κι αφορολόγητα αποθησαυρισμένου πλούτου των περασμένων χρόνων. Η δημιουργία του περιβόητου περιουσιολογίου και η σύγκριση μεταβολών περιουσιών με φορολογικές δηλώσεις θα είναι μια πραγματική αποκάλυψη για τους αδαείς. Έτσι θα αποδοθεί και μια ελάχιστη κοινωνική δικαιοσύνη υπέρ αυτών που αρνήθηκαν την πρόσκληση στο μεγάλο πάρτι, εκεί όπου κάποιοι καλεσμένοι το παράκαναν, έφαγαν, ήπιαν και αποθησαύρισαν μέχρι σκασμού.
Λεφτά μπορούν να βρεθούν λοιπόν, αλλά σχέδιο δεν υπάρχει. Πρώτη δουλειά μας βέβαια είναι να απαλλαχτούμε από αυτήν την κυβέρνηση των Ολετήρων που ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο σε τιμή ευκαιρίας για να εξυπηρετηθεί έναν άνομο δημόσιο χρέος.
Αδιέξοδο από αυτήν την κρίση θα υπάρξει μόνο όταν ομονοήσουμε, σχεδιάζοντας με όρους κοινής λογικής και δημοσίου συμφέροντος.
Λύση θα υπάρξει μόνο μέσα από την επιτυχία της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε ξανά την χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια, όχι πιο πριν.
http://enfo.gr/ar3016

Δεν έχουν τέλος οι μίζες ! Μίζωναν και τις καρέκλες ! Βρήκαν επιπλέον μίζες 35 εκατ.$$$$


Δεν έχουν τέλος οι μίζες ! Μίζωναν και τις καρέκλες ! Βρήκαν επιπλέον μίζες 35 εκατ.$$$$Βρήκαν επιπλέον μίζες 35 εκατ. δολαρίων για τα εξοπλιστικά
Ατελείωτες είναι οι αποκαλύψεις στο σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.
Εως τώρα έχουν ανοίξει 1.200 λογαριασμοί και πρόσφατα εντοπίστηκε το ποσό- μαμούθ των 35 εκατομμυρίων δολαρίων, από ρωσική εταιρεία.
Το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου, δύο Ελβετοί εισαγγελείς πήραν υπό απόλυτη μυστικότητα απολογία του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και στην Ελβετία. Σύμφωνα με το «Βήμα», ο ξάδερφος του Ακη Τσοχατζόπουλου περιγράφει πως διακινούνταν οι μίζες μέσω συγκεκριμένης τράπεζας και υπεράκτιων εταιρειών, αλλά και με εμπλοκή δύο μεγάλων δικηγορικών γραφείων στην Ελβετία, που είχαν και συγκεκριμένο πελάτη, ο οποίος είναι βασικός κατηγορούμενος στο άλλο σκάνδαλο.
Μετά την απολογία του κ. Ζήγρα, άνοιξε η έρευνα για εμπλοκή Ελβετών αξιωματούχων. Σε ό,τι αφορά το νέο ποσό των 35 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν από τη ρώσικη Antey (πύραυλοι Tor-M1) προς εταιρεία του Βλάση Καμπούρογλου, ο οποίος πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην Τζακάρτα πριν από δύο χρόνια. Διακινείται μέσω της εταιρείας ΠΕΝΚΕΛ που εμφανίζεται για πρώτη φορά.
Στη δικογραφία εμφανίζεται επίσης έγγραφο για θυρίδα της Γκούντρουν, πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου, που δέχεται περίπου 620.000 δολάρια και η ίδια να τα τοποθετεί σε θυρίδα της Credit Suisse στην περιοχή Παράντεπλατς της Ζυρίχης, όπως γράφει το «Βήμα». Τα μετρητά, σύμφωνα με την έκθεση των ελβετικών αρχών, προέρχονταν από την προμήθεια των Tor-M1 της ρωσικής Antey και μέσω μεσαζόντων κατέληξαν στον κ. Τσοχατζόπουλο.
Κατά το ίδιο έγγραφο, η θυρίδα ανοίχτηκε και βρέθηκαν 580.000 δολάρια και χειρόγραφη σημείωση στην οποία φαινόταν ότι η κόρη τους, Αρετή Τσοχατζοπούλου είχε αποσπάσει τις υπολειπόμενες 40.000 δολάρια. Η θυρίδα συνδεόταν με λογαριασμό στην ίδια τράπεζα που τροφοδοτήθηκε με 500.000 δολάρια από τη γνωστή υπεράκτια Morelia.
http://www.toxwni.gr/ellada/item/29365-vrikan-epipleon-mizes-35-ekat-dolarion-gia-ta-eksoplistika?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Περίμεναν σαν τα πρόβατα για να ψωνίσουν στο κατάστημα της πολυεθνικής… Ραγιάδες, ραγιάδες.


mbeee
Πάντως σε ανθρώπους τέτοια (Μνημονιακή) ζωή δεν αξίζει!
Γράφει ο Μαγια
Εμοιαζε με διαδήλωση, αλλά δεν ήταν! Ενα ανθρώπινο κοπάδι, κυρίως νεαρής ηλικίας πατρινών, περίμεναν υπομονετικά στην ατελείωτη ουρά, που είχε σχηματιστεί, για να περάσουν το κατώφλι του καταστήματος Σουηδικής αλυσίδας ρούχων, στο κέντρο της Πάτρας. Οι εκατό πρώτοι θα έπαιρναν δώρα …εκπλήξεις, ενώ όσοι και όσες ψώνιζαν επιδεικνύοντας την πρόσκληση των εγκαινίων θα είχαν 20% έκπτωση.

ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΕΡΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ:ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΤΙΣ ΜΕΤΕΒΑΛΕ ΑΠΟΨΗ ?ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!Στο σπίτι της Λεωφόρου Ποσειδώνος κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής της, συντρόφευε τηνΕλένη Κουλούρα, η Βέρα Καλογερά του Σπυρίδωνος και της Αριέττας (το γένος Σκυλίτση), γεννημένη στο Νικολάγιεφ της Ρωσίας το 1894. Ο πατέρας της καταγόταν από την Μονεμβάσια και σε κάποια ηλικία πήγε στη Ρωσία όπου ασχολήθηκε με το σιτεμπόριο και απέκτησε σημαντική περιουσία.
 
Βέρα Κουλούρα.

Η Βέρα ανατράφηκε όπως όλα τα κορίτσια της καλής κοινωνίας, με το πιάνο της, τις ξένες γλώσσες κλπ.
Με την Οκτωβριανή επανάσταση του 1917, χάσανε όλη τους την περιουσία και διέφυγαν στην Κωνσταντινούπολη, κυριολεκτικά «μόνο με τα ρούχα τους». Όμως εκεί δεν βρήκαν τα πράγματα όπως τα ήθελαν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έρχονται στην Ελλάδα. Εδώ η Βέρα αναγκάζεται να εργαστεί σε κάποια πλούσια σπίτια, σαν “dame de compagnie”. Τα τελευταία 1-2 χρόνια την συναντάμε στο Παλαιό Φάληρο.

Ισλαμική «Αποκάλυψη» – ISIS: Πρώτα θα καταλάβουμε την Κωνσταντινούπολη και μετά τη Ρώμη πριν την «ημέρα της Κρίσεως»!


http://3.bp.blogspot.com/-TkX1hf296gs/VFKdL27sdLI/AAAAAAABss8/nkK2oOEkho4/s560/Islamic.jpg

Η πεδιάδα που απλώνεται έξω από το μικρό χωρίο του Dabiq στη Συρία αποτελεί ένα περίεργο σκηνικό για μια από τις τελευταίες μάχες που περιγράφονται στην ισλαμικής εμπνεύσεως αποκάλυψη. Αν και κοντά στα σύνορα με την Τουρκία το Dabiq δεν είναι σημαντικός στρατιωτικός ή στρατηγικός στόχος όπως επισημαίνει ηγετικό στέλεχος της συριακής αντιπολίτευσης.

Παρόλα αυτά η ISIS έδωσε πολύ σκληρές μάχες για την κατάληψη του χωριού το περασμένο καλοκαίρι επειδή τα μέλη της πιστεύουν ότι
μια μεγάλη μάχη μεταξύ των «απίστων» και των μουσουλμάνων θα γίνει εκεί ως μια από τις τελευταίες πράξεις πριν την ημέρα της Κρίσεως.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ: Το Facebook είναι δώρο για τις υπηρεσίες πληροφοριών!


facebook_toihos-620x412
Η δημοσιογράφος ερευνήτρια Laura Poitras ανησυχεί για το ότι οι μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν τα -πολύ εύκολα προσβάσιμα- στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς οι άνθρωποι μοιράζονται οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες και οι κυβερνήσεις χρειάζεται απλά να τις ζητήσουν.
Η Poitras, η οποία βοήθησε τον Edward Snowden να εκθέσει τις παράνομες δραστηριότητες της NSA, εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να ανησυχούν για τη δύναμη που έχουν οι κυβερνήσεις να διεξάγουν αναζητήσεις κατασκοπείας του τι κάνουν στο διαδίκτυο.
«Το Facebook είναι ένα δώρο για τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι άνθρωποι εθελοντικά γνωστοποιούν όλες τις κοινωνικές πληροφορίες τους», είπε στην Washington Post.
Οι χρήστες θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που Facebook και Google έχουν επιβάλλει, προειδοποιεί η Poitras. Παρόλα αυτά, πιστεύει ότι αυτές οι εταιρείες τεχνολογίας είναι λιγότερο απειλητικές από τις κυβερνήσεις.
«Για τις εταιρείες τεχνολογίας θα πρέπει να ανησυχούμε, αλλά εμείς συναινούμε σε αυτή τη σχέση – και δεν έχουν τις ίδιες εξουσίες. Μπορούν να βοηθήσουν την κυβέρνηση να μάθει ποιες είναι οι πηγές σας, αλλά δεν έχουν την εξουσία να ερευνούν ανθρώπους», είπε.
Για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης παρακολούθησης από την κυβέρνηση, η Poitras υποστηρίζει τη μεγαλύτερη χρήση των εργαλείων κρυπτογράφησης, ειδικά για τους δημοσιογράφους, αλλά καταλαβαίνει ότι μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν από εκείνους που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις συστημάτων πληροφορικής. Η Poitras είπε στην Washington Post ότι πιστεύει πως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον.
«Νομίζω ότι αυτό που θα δούμε είναι μια αγορά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που πρόκειται να προκύψει. Νομίζω ότι οι εταιρείες τεχνολογίας θα βγουν μπροστά και θα προσφέρουν εργαλεία που είναι πιο εύκολα στη χρήση. Θέλω να πω, το PGP [εργαλείο κρυπτογράφησης e-mail] δεν είναι εύκολο, αλλά θα μπορούσε να είναι, και νομίζω ότι θα είναι», είπε.
Η ερευνήτρια δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης στο ίδρυμα «Ελευθερία του Τύπου», το οποίο ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 για να υποστηρίξει την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του Τύπου. Προσφέρει, επίσης, εργαλεία κρυπτογράφησης, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε ονλάιν, καθώς και μια υπηρεσία που ονομάζεται SecureDrop.
Το SecureDrop είναι ένα σύστημα υποβολής καταγγελιών ανοιχτού κώδικα, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε ειδησεογραφικό οργανισμό για να δέχεται με ασφάλεια πληροφορίες και έγγραφα από τους πληροφοριοδότες και τις πηγές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Λέει, επίσης, ότι η οργάνωση μπορεί να δώσει οδηγίες για το τι προϊόντα μπορεί κανείς να εμπιστευθεί και τι θα πρέπει να αποφεύγει.
«Νομίζω ότι ένα από τα πραγματικά συναρπαστικά πράγματα σχετικά με την οργάνωση είναι ότι έχουμε έναν τεχνολογικό πίνακα που έχει εμπειρία σε όλα τα είδη ελεύθερου λογισμικού και πραγματικά γνωρίζει πώς να καθορίσει ποιες είναι οι καλές μορφές κρυπτογράφησης και πώς να χειριστεί κακόβουλη παρακολούθηση», πρόσθεσε η Poitras.
anti-neotaxites.blogspot.com

Η ατζέντα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ξανά επιθετικά στο προσκήνιο


ίδρυμα-bill-και-melinda-gates-ατζέντα-μείωσης-πληθυσμού
Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «ακόμη και ένα καταστροφικό γεγονός που θα οδηγούσε στον θάνατο δισεκατομμύριο ανθρώπους δεν θα επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό ούτε και θα ανέστρεφε τον αρνητικό αντίκτυπο του ανθρώπινου πληθυσμού στα οικοσυστήματα και στο περιβάλλον».. Ο πληθυσμός των ανθρώπων θεωρείται ως «σπάταλος» που απομυζεί τους «πολύτιμους πόρους» και καταστρέφει τα «οικοσυστήματα», σύμφωνα με τους προωθητές της ατζέντας του αποπληθυσμού υπό την αμέριστη υποστήριξη και χρηματοδότηση «Ιδρυμάτων» όπως αυτό των Bill και Melinda Gates.. Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ξανά στο προσκήνιο και οι προωθητές του προσπαθούν με κάθε μέσο να την επιβάλλουν.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ


neoi-parathriskeies
του Μιχαήλ Χούλη
Θεολόγου καθηγητή
Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς οι ομάδες και οργανώσεις ανά τον κόσμο που αναζητούν το Θεό με έναν άλλο τρόπο, διαφορετικό από τις παραδοσιακές θρησκείες. Δυστυχώς το περιεχόμενο της διδασκαλίας τους δεν είναι απαλλαγμένο από αποκρυφιστικές δοξασίες, μεσαιωνικά μυστήρια, επικλήσεις δυνάμεων, θεοσοφία, μετενσάρκωση, μυστηριακές τελετουργίες, αστρολογία, ινδουιστικές και βουδιστικές ιδέες και ταοϊστικά σύμβολα, μαγεία κ.α.

Ζητοῦν νόμιμον διανομὴν σατανιστικῶν ἐντύπων εἰς τὰ σχολεῖα!


ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ἀθεϊστές, οἱ ὁποῖοι πέτυχαν, ὅπως προαναφέραμε, νὰ μοιράζουν νόμιμα ἀθεϊστικὸ
ὑλικὸ στὰ σχολεῖα, ζητοῦν καὶ οἱ σατανιστὲς νὰ διεκδικοῦν καὶ αὐτὸ τὸ δικαίωμα! Ἄλλωστε προσεκτικὴ μελέτη τοῦ ἀθεϊσμοῦ καὶ τοῦ σατανισμοῦ ἀποδεικνύει ὅτι εἶναι «συγκοινωνοῦντα δοχεῖα».
«Ὁ “Σατανικὸς Ναὸς τῆς Νέας Ὑόρκης” σχεδιάζει νὰ μοιράσει “θρησκευτικὸ ἐκπαιδευτικὸ” ὑλικὸ σὲ παιδιὰ δημόσιων σχολείων, σύμφωνα μὲ διάφορες ἀναφορὲς ποὺ δημοσιεύθηκαν τὴν Τρίτη. Τὸ ὑλικό, τὸ ὁποῖο περιλαμβάνει χρωματιστὰ βιβλιαράκια δραστηριοτήτων γιὰ παιδιὰ μὲ τίτλο, “Τὸ
Μεγάλο Σατανικὸ Παιδικὸ Βιβλίο Δραστηριοτήτων”, θὰ διανεμηθεῖ στοὺς ἑπόμενους μῆνες. Ἀλλὰ ἡ ὁμάδα τῶν σατανιστῶν ἐπιμένει ὅτι δὲν ἀπευθύνεται στὴν πραγματικότητα στὸ νὰ στρατολογήσει παιδιὰ στὸν σατανισμὸ μέσα ἀπὸ τὰ σχολεῖα, σύμφωνα μὲ τὴν ἀναφορὰ τοῦ issuehawk.com » (Ἱστολ. redsky- warning.blogspot.gr )!
Ἂν ὅμως δὲν ἐπιδιώκει νὰ στρατολογήσει παιδιὰ στὸ σατανισμό, τότε γιατί τὸ κάνει; Δὲν χωράει καμιὰ ἀμφιβολία πὼς ἡ σύγχρονη ἀποστατημένη ἀνθρωπότητα ἐπέλεξε τὸ δικό της «θεό», γι’ αὐτὸ τοῦ στήνει ἀνδριάντες καὶ τοῦ προωθεῖ τὰ καταστροφικὰ διδάγματα στὰ σχολεῖα, γιὰ ἐμπέδωση καὶ ἐφαρμογὴ τοῦ σατανισμοῦ ἀπὸ τὴ νεολαία, τὴν ἐλπίδα τοῦ μέλλοντος! Ποιὸς δὲν πιστεύει ὅτι βιώνουμε τὰ ἔσχατα, πηγαίνοντας κατὰ διαβόλου;Ορθόδοξος Τύπος 31-10-2014
πηγή

Είμαστε «στριμωγμένοι» ή ὀχι;


Από παλαιότερη συνάντηση Αβραμόπουλου - Ερντογάν   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Από παλαιότερη συνάντηση Αβραμόπουλου – Ερντογάν   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
Δεν πέρασε ένα 24ωρο
από την σαφή προαναγγελία προκλήσεων στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση  του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ( ΣΕΑ) της Τουρκίας , όπως αυτή καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του και την οποία το ONALERT.GR  παραθέτει ολόκληρη, σε μετάφραση εγκύρων διπλωματικών κύκλων.
Στο επίμαχο κεφάλαιο »Γ» που αναφέρεται στην συζήτηση για τις << εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο με πρώτο το θέμα των τομέων αρμοδιοτήτων στη θάλασσα>>, αναγγέλλεται καθαρά  ότι << και την προσεχή περίοδο θα λαμβάνονται με αποφασιστικότητα κάθε είδους μέτρα που απαιτούνται για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων εντός της ίδιας της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας και στους τομείς για τους οποίους η << ΤΔΒΚ>> της έδωσε άδεια ως εγγυήτρια χώρα>. Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ . http://www.onalert.gr/ 01.11.2014 |

Διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες δίπλα σε εκκλησία!

astynomia_2_110

Στα χέρια των ανδρών της Άμεσης Δράσης Πατρών έπεσαν δύο άτομα τα οποία και διακινούσαν ουσίες.
Συγκεκριμένα , όπως δημοσιευει το patrastimes, η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις 6 σήμερα το απόγευμα πλησίον του Ιερού Ναού των Εισόδιων της Θεοτόκου στην άνω πόλη της Πάτρας.
Οι συλληφθέντες βρέθηκαν να κατέχουν ποσότητα 114 γραμμαρίων χασίς, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ τα δύο άτομα θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΜΙΣΘΟΙ των ΤΗΛΕΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ του MEGA την ΩΡΑ που ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ και το κανάλι είναι ΦΕΣΩΜΕΝΟ μέχρι τα ΜΠΟΥΝΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

14500000

Πόσα παίρνει η φωνή της Τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων ;
Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους. To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την… αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

ΙΔΟΥ τα ΟΝΟΜΑΤΑ- ΕΛΛΗΝΕΣ (;;;) ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ- ΔΕΙΤΕ τη ΛΙΣΤΑ των ΑΤΟΜΩΝ και των ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

256

“Για να μπορέσουμε να τη φτιάξουμε, χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο και ψάξαμε σε διάφορα ιστορικά βιβλία, ώστε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε. Η συγκεκριμένη λίστα δωσιλόγων αποτελείται από άτομα και από οργανώσεις. Δεν είναι πλήρης και δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι όμως ενδεικτική και είναι η μεγαλύτερη λίστα που θα μπορούσατε να βρείτε. Είναι σχεδόν απίθανο να βρείτε άλλη σε κάποιο βιβλίο ή στο internet, που να περιλαμβάνει τόσα πολλά ονόματα και τόσες πολλές πληροφορίες. Επικεντρώσαμε την προσοχή μας κυρίως σε άτομα που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές σε στρατιωτικό και σε πολιτικό επίπεδο. Δεν δώσαμε μεγάλη έμφαση στους οικονομικούς δωσίλογους.
Στη Μακεδονία έδρασαν οι εξής:
Διονύσιος Αγάθος (1885-1956) (Ναζιστής αξιωματικός που γεννήθηκε στη Κέρκυρα, αλλά ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 1944 ανέλαβε την ηγεσία του ναζιστικού κόμματος Μακεδονίας-Θράκης. Ήταν παντρεμένος με μια Βουλγάρα και είχε αναπτύξει στενές σχέσεις τόσο με τις γερμανικές αρχές κατοχής όσο και με τις βουλγαρικές. Κατά τη διάρκεια της κατοχής, παρέδιδε με προθυμία σε καθημερινή βάση δελτία πληροφοριών στο Στρατιωτικό Διοικητή Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε ομάδα αντικατασκοπείας των Γερμανών, συνεργαζόμενος με τον Πούλο, τον ταγματάρχη Γεώργιο Ζαρταλούδη και τον Εμμανουήλ Γαρουφαλή. Μάλιστα είχε δικό του γραφείο στο Αρχηγείο της (γερμανικής) Μυστικής Αστυνομίας Στρατού (GeheimeFeldpolizei), που βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή 72. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Αγάθο πιστώθηκε από την Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ένα γαλακτοπωλείο του Αλμπέρτο Σαρφατή στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 8, που ο Άγαθος το μετέτρεψε σε πολυτελέστατο γαλακτοπωλείο – ζαχαροπλαστείο και έγινε στέκι των Γερμανών και των Ελλήνων συνεργατών τους. Το κατάστημα αυτό εξοπλίστηκε με αντικείμενα αξίας 4.400.900 δραχμών που αφαιρέθηκαν από το κατάστημα του Μπενρουμπή στην οδό Καποδιστρίου. Το Μάιο του 1945 κατέφυγε στην Ελβετία και παρουσιάστηκε στην ελληνική πρεσβεία στη Βέρνη, αποκρύπτοντας το αληθινό του όνομα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ-ΚΑΠΕΛΩΝΗ:ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΦΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013- ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

9

Σήμερα Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη . Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει στις 18:30 εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Ηράκλειο.
Δείτε την εκδήλωση για τους Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη:


Συγκεντρώσεις επί αντισυγκεντρώσεων από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι αργά το βράδυ
στο Ηράκλειο Αττικής. Από τη μία πλευρά από τους συγκεντρωμένους της Χ.Α στα παλιά τους γραφεία μια κινητοποίηση που ήταν προγραμματισμένη. Ήδη για την συγκέντρωση στις 6 έχει γραφεί σχετικό κείμενο από βουλευτές και στελέχη:

ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΟΙ ΣΑΘΡΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ- ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ;-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

erdogan-samaras-anastasiadis1

Πού κρύφτηκαν το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και η Αεροπορία; Σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα πολεμικά μας σκάφη και αεροπλάνα –πιο ακριβά από το βάρος τους σε χρυσάφι-, αν τη στιγμή που η Τουρκία προκαλεί στην Κύπρο εξαφανίζονται από προσώπου Γης!
Μόνο για «μίζες» και εξάρτηση χρειαζόμαστε αυτή την τεράστια, πανάκριβη στρατιωτική μηχανή, που δεν θέλουμε όχι να χρησιμοποιήσουμε, αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί, αλλά ούτε καν να επιδείξουμε;
Δεν εννοούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να αναλάβουν σε αυτή τη φάση τη manu military ανακοπή των τουρκικών «δραστηριοτήτων» στις Κυπριακές θάλασσες. Εννοούμε ότι, για να μην χρειαστεί να το κάνουν αύριο, θα έπρεπε σήμερα να «δείχνουν τη σημαία τους» στην Κύπρο και να συντηρούν έναν βαθμό αβεβαιότητας στον αντίπαλο.