Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΑΘΗΝΑ 5-11-2014.

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολιτικό σύστημα, αλλά μια οργανωμένη πολιτική συμμορία. Δεν έχουμε απέναντί μας Έλληνες, αλλά ένα ανθελληνικό μίγμα από ψευτορωμιούς και ξενοκίνητους. Δεν είναι ταγοί τού ελληνικού έθνους, δεν προέρχονται από τα δικά μας σπλάχνα, επομένως δεν είναι δική μας η εξουσία, αλλά μέσον διαιρέσεως και εξοντώσεως του ελληνικού λαού.

Η αστική κοινοβουλευτική κομματοκρατία έκαμε το χρέος της προς τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Έβαλε το διακριτικό κοστούμι, χρέωσε ψεύτικες ταμπέλες και ιδεολογίες τούς πολίτες, τούς διόρισε, τούς αιματοκύλισε και τώρα πετάει τις διαχωριστικές ταμπέλες. Τις κρατάει μονάχα για τούς εύπιστους οπαδούς. Και τώρα η μεγάλη μάστιγα τού «συνταγματικού» τόξου προχωράει στην αληθινή αποστολή της. Στην μεγάλη συγκυβέρνηση σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών, στα τέσσερα πεσμένη στα πόδια τού Εμποράκου των εθνών.

Θα κάνετε πως πάτε σε εκλογές, λέγουν οι ταχυδρόμοι τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και από λόγους και δικαιολογίες, γεμίζει ο ορίζοντας τής πληροφόρησης και τής παραπληροφόρησης. Δεν βρίσκουν τούς πρόθυμους αρχοντοραγιάδες για την εκλογή προέδρου τής «δημοκρατίας» τους. Δεν θέλουν λένε να μπερδέψουν τις εθνικές εκλογές με την προεδρική εκλογή. Και άλλα τινά παρεμφερή. Όμως η αλήθεια είναι πως τα επόμενα μέτρα τού ολικού ξεριζώματος ελληνικών ψυχών, πόρων και εδαφών είναι τόσο επώδυνα που επιβάλλουν την σύμπτυξη όλων των προσκυνημένων για να φανεί το μεγάλο ξεπούλημα ως κοινό μέτωπο και εθνική σωτηρία.

Λένε επιπλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θέλει στην παρούσα φάση εκλογές. Η αλήθεια είναι πως οι αμερικανοκομμουνιστές δεν θέλουν σε καμία φάση εκλογές, διότι η αποστολή που έχουν αναλάβει μέσα στον μεγάλο νεοταξικό θίασο είναι άλλη. Η αποστολή τους είναι ο χαλασμός τής κοινωνίας και η τρομοκράτηση τού ελληνικού λαού. Η εξάρθρωση τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος. Ολάκερη η τακτική τού κομματικού και τού παρακρατικού μαρξισμού στρέφεται ενάντια στην Ορθοδοξία, την εθνοφυλετική μας καθαρότητα και την Χρυσή Αυγή. Αυτά όλα στο υπόγειο τού συστήματος, διότι στους επάνω ορόφους ο διωγμός των Ελλήνων είναι διακομματικός.

Σπαραξικάρδια γέλια προκάλεσε η παρουσία τού τομεάρχη ανάπτυξης τού ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκη στην ετήσια σύνοδο των διεθνών τοκογλύφων τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τής Παγκόσμιας Τράπεζας. Οι φανατικοί «αντιμνημονιακοί» συμμετέχουν στις συζητήσεις και τούς σχεδιασμούς των γεννητόρων τής ιδεολογίας τους. Και έτσι ως πιστά μέλη τής πραγματικής τους οικογένειας, πλησιάζουν τα έτερα μέλη τής οικογένειας, τούς δήθεν κομματικούς τους αντιπάλους. Εύκολα πράγματα, αφού προηγουμένως έχουν κουβεντιάσει με γερμανούς, αμερικανούς, χρηματοοικονομικά ιδρύματα και θρησκευτικούς παράγοντες.

Τρομοκρατούνται οι νεοταξικοί τοποτηρητές από τις εφιαλτικές παραχωρήσεις. Πρέπει όμως να τις κάνουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα τούς ανατρέψουν οι σιωνιστές με όπλο τις ανομίες των δικών τους ανθρώπων. Βουνά οι φάκελοι των διαφόρων υπηρεσιών. Κι έτσι αποφασίζουν να τρομοκρατήσουν τούς Έλληνες. Από τούς αντιρατσιστικούς νόμους λοιπόν βαδίζουμε στις παρακολουθήσεις και στις απειλές για εκρηκτικές απαντήσεις προς ανυπότακτους Έλληνες Εθνικιστές. Με τη διαφορά ότι η απειλή στρέφεται κατά πάντων των Ελλήνων που βλέπουν τις ζωές τους να διαλύονται από το Νεοταξικό Κτήνος τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα οικονομικά συμφέροντα έχουν επιδοθεί στο πλιάτσικο και την κινδυνολογία. Τα κεφάλαια που θα φύγουν μετά από τα επερχόμενα οικονομικά μέτρα και πριν το μπάχαλο πακετάρουν λίγο – λίγο τα πράγματά τους. Χρηματιστήριο σε δοκιμαστικές πτώσεις. Προϋπολογισμοί στον αέρα. Αύξηση τού κόστους τής δανεικής γάγγραινας. Όλα στο κόλπο για το εσωτερικό χτύπημα τής νεοταξικής συμμορίας. Να μην πετάξουμε την λαίλαπα. Και να βρεθούμε υπήκοοι τού Εμποράκου που θα έρθει να μάς «σώσει» όταν οι εξωτερικοί κίνδυνοι τής γειτονιάς μας και οι τζιχαντιστές παραμονεύουν.

Δεν υπάρχει κανένα άλυτο πρόβλημα για τον Έλληνα που θα κάνει δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Θα πατάξει τούς προδότες. Και θα ενώσει την ύπαρξή του, τον ελληνισμό του, κάτω από την μία και αδιαίρετη σημαία τού Εθνικού Φρονήματος. Δεν έχουμε ανάγκη καμία εξωτερική βοήθεια. Έχουμε ανάγκη την πλήρη εθνικοποίηση τού κράτους, τής κοινωνίας και τής πολιτικής μας ζωής. Κεντρική εξουσία και ελληνικός λαός να προσαρμοστούν στην προαγωγή των σκοπών τής Φυσικής, Δίκαιης και Ισχυρής Ελλάδος. Οποιοσδήποτε δρα εκτός αυτού τού σχεδιασμού, δεν θα κάνει καμία άλλη ενέργεια στη ζωή του.

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς δεν είναι ένα κράτος κλειστό στις διεθνείς εξελίξεις. Είναι ένα κράτος που οφείλει να καθοδηγήσει και θα καθοδηγήσει τις διεθνείς εξελίξεις. Συμμαχίες κάνουμε με κείνους που σέβονται την προσωπικότητα και τον γεωπολιτικό ρόλο τής Ελλάδος. Η δε γεωπολιτική θέση τής Ελλάδος υπαγορεύεται από την αποκλειστική χρήση των πόρων και των φυσικών της πλεονεκτημάτων. Αλλά για να συμβεί τούτο, χρειάζεται αρραγές εθνικό και κοινωνικό μέτωπο. Χρειάζεται συμπαράταξη των Ελλήνων ενάντια σε ατομικές και κομματικές επιδιώξεις.

Ούτε κομματιάσματα ούτε ψευτοεπαναστάσεις. Στον πόλεμο υπάρχει μονάχα ένας νικητής. Δεν έχουμε μήτε κρίση μήτε πολιτική αναμέτρηση. Έχουμε πόλεμο και επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων, κρατικής, παρακρατικής, λαθρεποικιστικής και τοκογλυφικής.

Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και θέλουμε να φουντώσει, να ανθοφορήσει ο Ελληνισμός μας. Αυτό θα συμβεί μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής και τής σφοδρής της επιθυμίας να κυριαρχήσει στο περίγυρό της. Στις πολυπληθείς οικογένειές της, στα έργα της, στα εδάφη της.

Εντολείς, εργάτες και πολεμιστές μέσα σε μια και αδιαίρετη φύση. Αυτός είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Μια σιδερόφρακτη προσωπικότητα, ένας λαός και ένα έθνος που δρα σαν ένας άνθρωπος όπου κι αν βρίσκεται, προκειμένου να δει τα ζωντανά του κύτταρα, τούς Έλληνες να διαπρέπουν σε ό,τι καταπιάνονται. Και να συντρίβουν οτιδήποτε τούς κόβει το δρόμο. Ελλάς υπεράνω όλων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΟ “SUCCESS STORY” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ – ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ «ΕΛΙΩΣΕ» ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ – ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ» – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΣΟΚ

makeleio314

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε εχτές στις 23.30 το βράδυ στον Κεραμεικό στην οδό Δαμεού, όταν ένας 71χρονος συνταξιούχος ναυτικός κάηκε ζωντανός την ώρα που κοιμόταν, μπροστά στα μάτια της αδερφής του η οποία και έχει υποστεί σοκ!
Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο makeleio.gr συγγενείς του άτυχου συνταξιούχου, ο 71χρονος τα τελευταία χρόνια ζούσε ένα πραγματικό Γολγοθά. Με την ελάχιστη, μετά τις περικοπές, σύνταξή του προσπαθούσε να επιβιώσει, ζώντας παράλληλα και την αδερφή του. Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με την οικογένεια, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να ξεπεράσει με την ταπεινή σύνταξή που έπαιρνε. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τα όσα μας είπαν οι κοντινοί του άνθρωποι, ο 71χρονος είχε πνιγεί στα χρέη με αποτέλεσμα να βρεθεί μέχρι και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για οφειλές προς το δημόσιο.
Ο άτυχος ναυτικός μάλιστα είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, ωστόσο η τραγωδία της υπόθεσης είναι ότι παράλληλα είχε καρκίνο, ενώ αντιμετώπιζε και δεκάδες άλλα προβλήματα υγείας. Παρόλα αυτά φυλακίστηκε σαν κοινός εγκληματίας και καταδικάστηκε να ζει κάτω από την αδιαφορία του κράτους και της πολιτείας.

O “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ” ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ-ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!

nisos

Το χρονικό της ντροπής…
“Καμία τελετή, κανείς υπουργός και κανένας κάτοικος δεν θα πατήσει στο νησί στα θυρανοίξια του ναού…”.
Αυτή ήταν η εντολή – διαταγή που είχε σταλεί από την Αθήνα, παγώνοντας όσους επρόκειτο να παραβρεθούν και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, την εντολή είχε δώσει ο υπουργός εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, για λόγους που μόνο εκείνος μπορεί να γνωρίζει και που θα πρέπει να τους εξηγήσει στον ελληνικό λαό…

ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

MARINAKIS-XATZINIKOLAOU-ENIKOS

Έκπληξη σε κάποιους, δυσαρέσκεια σε κάποιους άλλους, απειλές από τρίτους, προκάλεσε η δημοσιοποίηση από το makeleio.gr, μικρού μόνον μέρους-κατά πληροφόρηση που είχαμε-ΝΟΜΙΜΟΥ πια προανακριτικού υλικού για τα “Στημένα παιχνίδια” και το “βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο”, λες και περιμέναμε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των κοριών να διαπιστώσουμε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν καθαρό. Σε κάποια παράγραφο από τις 100 και πλέον συνομιλίες, προέβαλλαν δύο ονόματα που φέρεται-κατά την δικογραφία-να συνομιλούν: Ο επιχειρηματίας και μεγαλοεφοπλιστής Μαρινάκης(ένας από τους πλέον επιτυχημένους μπίζνεσμαν στην Ελλάδα)και ο εκδότης, δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης ΜΜΕ, Νίκος Χατζηνικολάου. Θα περίμεναν ορισμένοι ότι φοβούμενοι τα ονόματα, δεν θα δημοσιεύσαμε το υλικό. Πλανήθηκαν. Εκτίμηση μας είναι ότι από το υλικό προκύπτει αδιαμφισβήτητη διαπλοκή, συννενοήσεις μυστηρίου, σύμφυση δημοσιογράφων και ισχυρών του Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων με τους ισχυρούς του χρήματος και του πλούτου ,οι οποίοι σε “αγαθές” συμφωνίες επηρρεάζουν την πολιτική δραστηριότητα της χώρας, ρυθμίζουν τις πολιτικές εξελίξεις, παρεμβαίνουν στους κομματικούς μηχανισμούς-οι οποίοι επιβιώνουν από το υστέρημα του πολίτη με τις κρατικές επιχορηγήσεις- με λίγα λόγια δημιουργούν ένα αδυσώπητο παζάρι από το οποίο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, δεν μαθαίνει ή μάλλον πληροφορείται πολύ λίγα ή σχεδόν τίποτα. Η φράση “τα κάνουνε πλακάκια” ή “το μεγάλο μαγείρεμα”, είναι το λιγότερο που μπορεί να πει ένας απλός πολίτης, παρακολουθώντας ανάλογες συζητήσεις.

Milliyet: "Αυτά ζητούν οι Ελληνοκύπριοι" (pic)


Milliyet: "Αυτά ζητούν οι Ελληνοκύπριοι" (pic)
Στο πρωτοσέλιδο της στα "Διεθνή", η τουρκική εφημερίδα Milliyet παρουσιάζει ένα χάρτη της Κύπρου, που όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κατατέθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά στις συνομιλίες. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως "οι Ελληνοκύπριοι ζητούν να τους επιστραφεί το 75% του κυπριακού εδάφους". Ο χάρτης παρουσιάζει τα εδάφη τα οποία ο Νίκος Αναστασιάδης και η διαπραγματευτική ομάδα ζήτησαν να επιστραφούν. Ανάμεσά τους είναι η Μόρφου, η Αμμόχωστος, το Ριζοκάρπασο και η μισή Λευκωσία.


Έντονη ήταν η αντίδραση του κατοχικού ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά "πού θα μείνουμε εμείς αν τους δώσουμε τόσα εδάφη;".

* Με κόκκινη γραμμή τα όρια όπως τα έθεσε η ελληνοκυπριακή πλευρά

24h.com.cy

Τουρκικό διάβημα στην Γαλλία για χρήση βάσεων στην Κύπρο από Mirage!


Image
Επιμέλεια: Λ .ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ > Σε διάβημα διαμαρτυρίας στη Γαλλία.προχώρησε, όπως όλα δείχνουν, η Τουρκία  για την χρησιμοποίηση από τις Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις της αεροπορικής βάσης ''Ανδρέας Παπανδρέου'' στην Πάφο της Κύπρου για υποστηρικτικό ρόλο στους βομβαρδισμούς κατα στόχων των τζιχαντιστών της ISIL  στην Συρία και στο Ιράκ. Οι πληροφορίες που είναι στην διάθεσή μας μέχρι αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκαθαρίζουν αν η διαμαρτυρία - με όποια μορφή είχε- διατυπώθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο κ. Ερντογάν στον Γάλλο ομόλογό του κατα την συνάντησή τους προ τριημέρου στο Παρίσι ή προηγήθηκε δια της διπλωματικής οδού.

Οι νύχτες των αντιπαραγωγικών


rounded_corners
Όταν βλέπουμε και θαυμάζουμε εντυπωσιακές εικόνες από τις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, συχνά ξεχνάμε ότι πίσω από τις εικόνες αυτές, όπως και πίσω από κάθε αεροσκάφος, ελικόπτερο, πλοίο, άρμα κλπ. των ΕΔ που κινείται, βρίσκεται μια ολόκληρη αλυσίδα ανθρώπων που πρέπει να λειτουργήσει άψογα, ώστε οι προγραμματισμένες πτήσεις, κινήσεις, ασκήσεις κλπ. να εκτελεστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και με απόλυτη ασφάλεια.
Είναι οι χειριστές που θα απογειωθούν με κάθε καιρό για να ανταποκριθούν σε κάποιο Mayday στη μέση της Μεσογείου, είναι οι σηματωροί που θα τους καθοδηγήσουν, είναι οι τεχνικοί που θα κάνουν hot refuelling πάνω σε ελικοδρόμια φρεγατών και θα αποκαταστήσουν τις βλάβες στο φως ενός φακού.

Ο Τσίπρας θέλει εκλογές, ο Σαμαράς όχι και οι Ευρωπαίοι ζητούν νέο Μνημόνιο


Ο Τσίπρας θέλει εκλογές, ο Σαμαράς όχι και οι Ευρωπαίοι ζητούν νέο Μνημόνιο
Σε... παιχνίδι εντυπώσεων επιδίδονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τις συναντήσεις Σαμαρά και Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ώρα που οι Ευρωπαίοι εταίροι στέλνουν στην Ελλάδα αλλεπάλληλα ηχηρά μηνύματα.
Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκαν, σήμερα, με τον Κάρολο Παπούλια, ο καθένας με τη δική του ατζέντα, σε μια προσπάθεια να «πάρουν κεφάλι» στην κούρσα και να βρεθούν ένα βήμα μπροστά χρησιμοποιώντας ως όχημα την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και βάζοντας ως «ζητούμενο» την εθνική συνεννόηση.

Σκόπια: Φρουροί της «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας» άρχισαν περιπολίες σε αλβανικούς οικισμούς


Η αποκαλούμενη «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» στο νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM,  έχει δημιουργήσει ομάδες, τις λεγόμενες «Φρουρά της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας» και άρχισαν να περιπολούν σε περιοχές όπου ζουν Αλβανοί, γράφει η σκοπιανή Τέλεγκραφ.

Ρουκέτα Προκόπη Παυλόπουλου για Βενιζέλο: ΕΚΛΟΓΗ ΠτΔ με λιγότερους απο 180 συνιστά πραξικόπημα


Του Κώστα Μελισσόπουλου - Για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαιτούνται 180 ψήφοι. Όλα τα άλλα «είτε είναι προϊόν άγνοιας είτε εκπορεύεται «εκ του πονηρού» λέει στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο πρώην υπουργός βουλευτής της ΝΔ και Καθηγητής, κ.Προκόπης Παυλόπουλος. Ο έγκριτος Συνταγματολόγος εξηγεί γιατί δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε συνταγματική παρέκκλιση, ενώ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει την διαγραφή μέρους του χρέους.
Κύριε Παυλόπουλε, είπατε πρόσφατα ότι το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο. Επιμένετε σ’ αυτό;

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΛΑΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ «ΓΟΗΤΕΥΕΙ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Στην Ευρώπη σήμερα υπάρχει μια χαρακτηριστική απαξίωση των χριστιανικών προτύπων όπως αυτά εξελίχτηκαν μετά το σχίσμα του εντέκατου αιώνα, με την άνοδο του διαφωτισμού και την επικράτηση ενός ωμού ορθολογισμού και μιας επιστημονικότητας που αφαίρεσε από τον άνθρωπο το μοναδικό προσωπικό του βάθος.

Αθήνα και Λευκωσία μπροστά σε αποφάσεις για αντιμετώπιση της Τουρκίας


Η κατάσταση στην Κύπρο πρωτίστως και στο Αιγαίο δευτερευόντως, εμφανίζεται όλο και περισσότερο τεταμένη. Σ αυτό το συμπέρασμα, οδηγούμαστε από τη συνεχιζόμενη έμπρακτη και ένοπλη τουρκική προκλητικότητα αλλά και τις απόψεις που συνεχίζει να εκφράζει η Τουρκική πολιτική ηγεσία, υποβοηθούμενη από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή σε σχέση με την Κυπριακή Δημοκρατία, τα δικαιώματά της Λευκωσίας στην Κυπριακή ΑΟΖ, τις επαφές Ελλάδας και Κύπρου με Αίγυπτο και τέλος την αμφισβήτηση οριακά, αλλά καθόλου τυχαία, του status quo στο Αιγαίο. Φυσικά, χωρίς να ξεχνάμε και την ισχύουσα απειλή πολέμου σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, όπως η Συνθήκη για τη Θάλασσα ορίζει.

ΟΧΙ στα GREEKLISH. Γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ένιωσα πάλι σήμερα βαθιά απελπισία για τη χώρα μας.
Η Ελλάδα, φίλοι μου, αρμενίζει με ολάνοιχτα πανιά σα σκάφος δίχως τιμόνι.
Η μοίρα αυτού του τόπου καθορίζεται από Μήτσους και Κατίνες.
Αυτοί ανεβάζουν κυβερνήσεις, τρώνε υποσχέσεις κίβδηλες, ζητούν ρουσφέτια...
Κι όποιος τα πάει καλά μαζί τους γαλακτώνεται, νέμεται μέρος απ' την εξουσία. Και να πού φτάσαμε: Έτυχε να ακούσω στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ τη γελοία παρουσιάστρια της εκπομπής να λέει "τώρα πρέπει να κάνουμε ένα break κι αμέσως μετά, το team της εκπομπής θα σας δείξει το νέο application που κάνει εντύπωση ανάμεσα στα gadgets που παίζουν στα posts των blogs".
Καταλάβατε;
Όλα άρχισαν με τα greeklish. Ήρθαν οι νεωτεριστές,εκείνοι που παρέμειναν δυο μήνες στο Λονδίνο κι απέκτησαν Οξφορδιανά ελληνικά και μας έδειξαν πόσο ωραία ομιλούν την αγγλική κι εξαφανίζουν δια μιας το πρόβλημα της ορθογραφικής τους ανεπάρκειας (στα ελληνικά έπιαναν τη μονάδα).
Όλα ξεκίνησαν από τα greeklish. Και να πού φτάσαμε!..
Καλέστε αγαπητά μέλη τους φίλους και συνομιλητές σας να έρθουν στη σελίδα μας, να δυναμώσει η φωνή μας, να σταματήσουμε αυτή τη φθορά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Θόδωρος Καλαμπούκας
Δημιουργός-διαχειριστής

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΕΡΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ !
AΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ενοχας διοτι: Η Κουλουρα,κατα την διαρκειαν !970-74 που ημουν δημαρχος επικοινωνουσε μαζυ μου, και μεριμνοσα σε θεμα καθαριοτητος.εξεφραζε την εκτιμησιν της εις το προσωπον μου.Με ειχε καλεσει να συζητησουμε. δεν ενθυμουμαι γιατι δεν επραγματοποιηθη η συναντησις. Οταν απεβιωσε διεπιστωσα την αφαιρεσιν των αγαλματων φανοστατων, εμαθα οτι τα εβγαλα για να τα διαφυλαξουν.....οχι κλοπη?1988-2011 Ειμαι νομικος συμβουλος στο Δημο Επι Χρυσοβεριδη μ επεσκεφθη ανηψιος της ΓΚΙΚΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ αν θυμαμαι καλα μου ειπε για την διαθηκη.Διαβαζω ΕΣΤΙΑ και απο καιρου εις καιρον δημοσιευει επιστολες ο Γκικα Κουλουρα-προ εξαμηνου νομιζω- αρα Ζη. Προσπαθησα να τον εντοπισω -τοgoogle moy εβγαλε τον θειον του βουλευτη απεβ το58 Ο ιχνηλατης της ιστοριας του Π Φαληρου Βασιλ Χατζηκωνσταντινου δικηγορος, ειχε πληροφορηθη απο εμενα την υπαρξιν του ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ Θα το προσπαθησω απο 3 διατελεσαντες δημαρχους Ψυχικου που κανω παρεα ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ κινηθητε και σεις ..

Υ.Γ.Κύριε Βλαχόπουλε το θέμα ήρθε στο προσκήνιο μετά από ερώτηση που έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Τρύφωνας Μπουγάς προς τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την εις βάθος διερευνησή του. Καθώς ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι το κληροδότημα πέρασε από τα "χέρια" του Παλαιού Φαλήρου στο Ίδρυμα Μπενάκη.

Ο Κουκουλόπουλος μιλάει για χρεοκοπία..Κάτι ξέρει..ή δεν ξέρει τι λέει..;;;Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…

Αυτό δήλωσε πριν τρία χρόνια τον Ιούνιο του 2011 …ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»
Δείτε το Βίντεο..

Ο μυστικός χάρτης της CIA. Ποιο είναι το κρυφό σχέδιο της Αμερικής για τη μέση ανατολή;


xartis-kourdistan
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα επιμορφωτική διάλεξη με τίτλο: «Η Τουρκική εξωτερική πολιτική και οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή» με εκλεκτούς ομιλητές τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Μάριο Ευριβιάδη και τον διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών Χρίστο Ιακώβου. Οι δύο ομιλητές ανάπτυξαν με σπουδαία επιστημονική επιχειρηματολογία τις γεοστρατηγικές πολιτικές που αναπτύχθηκαν, από τον 18ον αιώνα μέχρι σήμερα, από τα δυτικά κράτη και τα κράτη της Μέσης Ανατολής. Ανέδειξαν το μεγάλο πρόβλημα και αδιέξοδο που έχουν φέρει την Τουρκία η δυαρχία των Τζιχαντιστών πολιτικών της με τις σουλτανικές Νεοθωμανικές βλέψεις. Εδώ ακριβώς Ελλάδα και Κύπρος είναι που πρέπει να αναπτύξουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα μέσω φανερών και μυστικών συμμαχιών, έτσι ώστε να οδηγήσουν την Τουρκική πολιτική σε πλήρες αδιέξοδο. Απώτερος στόχος θα πρέπει να είναι, εκτός όλων των άλλων και η δημιουργία του μεγάλου Κουρδικού κράτους. Του κράτους που εάν με την βοήθεια του Θεού γίνει πραγματικότητα θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για την γείτονα χώρα. Έτσι θα επιβεβαιωθούν και οι μυστικοί σχεδιασμοί των Αμερικανών που βλέπουν σαν «παντοκράτορες» με μακροστρατηγικές τις παγκόσμιες εξελίξεις στα γεοστρατηγικά. Εδώ είναι που ο καθηγητής Ευριβιάδης παρουσίασε τον μυστικό χάρτη της CIA που δείχνει πως η Αμερικανοί βλέπουν να αλλάζει ο χάρτης των χωρών στη Μέση Ανατολή. Προσέξετε το μεγάλο Κουρδιστάν, την Συρία που μένει σχεδόν ως έχει σήμερα, το μεγάλο μέρος που χάνει η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία αλλά και την δημιουργία τριών νέων κρατών του Σουνιτικού Ιράκ, του Αραβικού Σιητικού κράτους αλλά και του Ισλαμικού κράτους. Το Ισραήλ πάει στα σύνορα που είχε πριν το 1967 αλλά και τα σύνορα της Ιορδανίας μεγαλώνουν.
Δυστυχώς η Ελλάδα είχε, προδοτικά και άμυαλα, παραδώσει στα χέρια των Τούρκων τον πολιτικό ηγέτη των Κούρδων Α. Οτσαλάν. Τώρα που ο μεγαλύτερος φόβος των Τούρκων αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα τι έχουν να μας πουν οι ευφυέστατοι Έλληνες πολιτικοί; Πρέπει οι Ελλάδα να ανακηρύξει άμεσα ΑΟΖ για να προλάβει τα γεγονότα πριν να είναι πάλι αργά. Πρέπει να δείξουμε επιτέλους πολιτικό θάρρος και θράσος την κατάλληλη στιγμή.
Εύχομαι και προσεύχομαι, ο Πανάγαθος Λατρευτός Πατέρας να μας ανοίξει τα φώτα της ψυχής και του μυαλού. Τον παρακαλώ με πόνο ψυχής να κόψει ένα κομμάτι από τον Παράδεισο και να το φυτέψει στην Ελλάδα, την Μεγάλη Ελλάδα! Όχι γιατί είμαστε οι καλύτεροι. Έχουμε κάνει τα αίσχιστα. Όπως μου είπε πριν τρείς εβδομάδες ο πολυαγαπημένος μου Γέροντας Γαβριήλ (κελί Οσίου Χριστοδούλου Άγιο Όρος): “τα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν ένας Παράδεισο μπροστά στο τι είναι σήμερα η Ελλάδα μας”! Όμως εμείς είμαστε ο πυρήνας και από τον πυρήνα θα ξαναγεννήσει την κτήση.
Ας μετανοήσουμε αδελφοί μου. Να γονατίσουμε και να παρακαλέσουμε με δάκρυα ψυχής, Αυτόν που έγινε άνθρωπος για να γίνει ο άνθρωπος Θεός, να μας δώσει απλόχερα την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ. Επιτέλους ας του δείξουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μας και θα μας ανταποδώσει, σαν στοργικός Πατέρας που είναι, με μια απέραντη αγκαλιά.
Ας παρακαλέσουμε όλοι των Πατέρα, τον Αδελφό μας, τον Βασιλιά μας να δικαιώσει όλους τους προφήτες του, από τον Πατροκοσμά μέχρι τους σύγχρονους. Αυτούς που η Θεία Χάρη επέτρεψε να δουν την μεγάλη Ελλάδα. Τότε, χωρίς άλλο, ο χάρτης της CIA θα αλλάξει και θα γίνει πιο γαλανός!
Χρύσης Πετούσης
Λεμεσός – Κύπρος

Η υπόγεια Αθήνα. Μυστικά οστεοφυλάκια και κρύπτες κάτω από την πόλη


Το Μετρό αποκάλυψε μια άλλη υπόγεια Αθήνα (Pics)
Με την έναρξη των εργασιών του Μετρό άρχισε να αποκαλύπτεται μία άλλη, υπόγεια Αθήνα. Κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται νεκροταφεία, σπήλαια, υδραγωγεία και καταφύγια που χρονολογούνται χιλιετίες πριν, από τη γέννηση του Χριστού έως και τον 21ο αιώνα. Πολλά νεκροταφεία στην Αθήνα κατασκευάζονταν υπόγεια για να προστατεύονται από καταστροφές, είτε φυσικές είτε πολεμικές.

Αλλες τρεις κοπέλες θύματα του αλβανού «δράκου»


Αλλες τρεις κοπέλες θύματα του «δράκου»

Μπορεί να έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος Αρμένιος που σκόρπισε τον τρόμο σε δυο νεαρές γυναίκες στην Καλαμάτα, μια από τις οποίες βίασε, ωστόσο, οι έρευνες που συνεχίζονται για τη δράση του οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες τρεις σεξουαλικές επιθέσεις!Ήδη κατέθεσε στην Ασφάλεια μια ακόμη νεαρή, η οποία αναγνώρισε τον αλλοδαπό «δράκο» και αποκάλυψε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και τη θώπευσε στα απόκρυφα σημεία της, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε νυχτερινό κέντρο της Καλαμάτας! Οι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί και άλλα δύο παρόμοια περιστατικά, αλλά δεν έχουν πείσει τα θύματα και τις οικογένειές τους να καταθέσουν καθώς φοβούνται τον περίγυρό τους. Ο νεαρός Αρμένιος υποστηρίζει ότι δεν παρενόχλησε ή βίασε ποτέ κάποια γυναίκα. Ωστόσο, έχει αναγνωριστεί από μια 19χρονη με νοητική υστέρηση την οποία έπεισε να μεταφέρει στο σπίτι της με το μοτοποδήλατό του στις 10 Οκτωβρίου, αλλά την πήγε σε ερημική τοποθεσία έξω από την Καλαμάτα όπου τη βίασε με τα χέρια χωρίς να ολοκληρώσει την συνεύρεση!
Στις 23 Οκτωβρίου, πλησίασε μια 20χρονη, της σήκωσε τη φούστα και προσπάθησε να τη χαϊδέψει αλλά εκείνη έβαλε τις φωνές και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.
πηγή

»ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε»…


Σκηνικό έντασης έχει στήσει η Τουρκία με το Μπαρμπαρός να βρίσκεται στην Κυπριακή ΑΟΖ, επιβλέποντας τις εργασίες που γίνονται στα κοιτάσματα. Από όλες…
τις μέχρι σήμερα αντιδράσεις η Τουρκία δεν πτοείται, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να δηλώνει έτοιμος να μπλοκάρει, αν χρειαστεί, την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου.
«Εάν συνεχίσει η παρανομία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα έχουμε επιλογές και το έχω καταστήσει γραπτώς -προς τους εταίρους μας- γνωστό, για να μην βρεθεί κανένας προ εκπλήξεως» πως η Κύπρος θα μπλοκάρει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, είπε ο κ. Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ.

Η κατάρρευση των γερμανικών εξαγωγών προς τη Ρωσία αποτέλεσμα αμερικανικών πιέσεων

germany (1)
Μέρος της γερμανικής επιχειρηματικής κοινότητας απαιτεί από την καγκελάριο Μέρκελ, να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Η Μέρκελ τόνισε ότι οι κυρώσεις δεν θα αρθούν, μέχρι την κατάπαυση του πυρός στην ανατολική Ουκρανία.
Η ραγδαία πτώση των γερμανικών εξαγωγών προς τη Ρωσία, άρχισε από την στιγμή ακριβώς, που ξεκίνησαν κυρώσεις στην Μόσχα (και τα ρωσικά αντίποινα για την εισαγωγή τροφίμων και ποτών από την ΕΕ). Το 2013, οι γερμανικές εξαγωγές μειώθηκαν κατά 5,3%.

ΣΟΚ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ λύνουν τις διαφορές τους στο κέντρο της ΠΑΤΡΑΣ – Τον ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ στη μέση του ΔΡΟΜΟΥ – ΈΝΤΡΟΜΟΙ οι κάτοικοι…

maxairi

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας αργά χθες το βράδυ, όταν και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Πάτρας… και συγκεκριμένα στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Το περιστατικό, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν οι δύο λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και να τραυματίσει τον δεύτερο.
Ο δράστης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ το θύμα, το οποίο, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, κατευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλε το περιστατικό και ενημέρωσε για τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του νεαρού δράστη, ο οποίος είναι ομοεθνής του.
Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις του νεαρού από τους αστυνομικούς σε διάφορα σημεία της πόλης.

amfipoli

Η PHOTO που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την… “αποκάλυψη” για το ποιος είναι ο ένοικος του τάφου στο λόφο Καστά της Αμφίπολης!
Η μακέτα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου… Εν μέρει είναι πειστική. Αλλά σίγουρα χιουμοριστική!!!!
Σύμφωνα με τη φωτογραφία λοιπόν το άλογο μοιάζει εκπληκτικά με την Ντόλυ του Λούκι Λουκ…
Κατά συνέπεια στον τάφο βρίσκεται ο ίδιος ο Λούκι Λουκ!!!!
Χρειάζεται και το χιούμορ στη ζωή μας!
ytgfdsΗ Προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη Δημοτικού ! Για γερά στομάχια και νευρα…..!!!

proti-dimotikou

Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου…
Απόσπασμα από την εκδήλωση “ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ” που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.
…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με ” υπερηφάνεια ” την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε…

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ! 17.000.000 ΕΥΡΩ “ΤΥΡΑΚΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ- ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΣΤΗΣΙΜΟ”

tzoker1

42, 39, 16, 9, 5 οι τυχεροί αριθμοί και Τζόκερ ο αριθμός 12!

Ολη η Ελλάδα στον πυρετό του τζακ-ποτ .
Εως τις 4 το απόγευμα είχαν υποβληθεί 2.370.000 δελτία -Ουρές στα πρακτορεία έως και την τελευταία στιγμή από όσους προσπαθούσαν να μαντέψουν το πολύτιμο «5+1»
Τις τελευταίες ώρες, συμπληρωνόντουσαν  1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο
Η αλήθεια είναι ότι το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχερούς.
Επίσης, τελευταία φορά που βρέθηκε κερδισμένο δελτίο στο Τζόκερ ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ.

Ελλάδα και ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για κλιμάκωση της έντασης > Φωτό


Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης
«Η αιφνιδιαστική κλιμάκωση της έντασης και η ανάληψη δράσης από τη Συμμαχία προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες καταστάσεις και να  περιοριστεί η κρίση που παίρνει ανεξέλεγκτες  διαστάσεις», αποτέλεσε  το σενάριο της   αεροπορικής άσκησης  του ΝΑΤΟ «Noble Arrow 2014» που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στη Γαλλία. Για τις ανάγκες της άσκησης, οι Έλληνες πιλότοι βρέθηκαν να είναι συμπολεμιστές με τους Τούρκους πιλότους, τους οποίους μερικές μέρες πριν αναχαίτιζαν στο Αιγαίο(!) και τους καταδίωκαν προκειμένου να εγκαταλείψουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μας.  Μέσα στο ΝΑΤΟ βέβαια, η Ελλάδα και η Τουρκία είναι θεωρητικά …συμμαχικές  χώρες.