Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΕΧΙΔΝΕΣΑΘΗΝΑ 10-11-2014.

Οι κυνηγοί τής πλαστής ανάπτυξης, δηλαδή τού μεγάλου ξεπουλήματος τής Πατρίδος μας στα σεντούκια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, έχουν επιδοθεί στην τρομοκράτηση τού λαού και την ποινικοποίηση τού εθνικού φρονήματος. Θέλουν φρόνιμους και υπάκουους τούς Έλληνες, την δε ψεύτρα πολιτεία τους ενωμένη θεραπαινίδα τού νεοταξίτη τυράννου, δίχως υπερασπιστή τής ελληνικής κοινωνίας και τού εθνικού συμφέροντος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είναι ξεδιάντροποι και κυνικοί στον μισελληνισμό τους. Εναρμονισμένοι στα διεθνή αφεντικά και τις επιδιώξεις τους, θεωρούν την εθνική κυριαρχία περιττό βάρος και άχρηστη έννοια για το πολίτευμά τους. Έχουν εντάξει το κράτος και τον πλούτο του στα πλαίσια τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κάτω η εθνική οικονομία, κάτω τα εθνικά θέματα και σύνορα, κάτω η ασφάλεια τού ελληνικού λαού. Πάνω έχουν μόνον την πολιτική τους ηδονή που απαιτεί τον μηδενισμό των αντιφρονούντων, δηλαδή των Ελλήνων.

Μεγάλο τους κόλπο αποτελεί η δαιμονοποίηση τού Εθνικοκοινωνισμού. Η σύνδεσή του με την ιστορία που διαμόρφωσαν οι προσωρινοί δυνατοί μετά από τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο. Εννοούν δηλαδή να δίδουν την «εικόνα» τού Λαϊκού Εθνικισμού όχι ως Ιδεολογία Αρχών και Θέσεων υπέρ τής Φυλής και τής Λαϊκής Κοινότητας, αλλά ως συγκυριακή αναφορά σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Συγκυρία σχετιζόμενη με έναν λαό που πολέμησε ενάντια σε εκείνο τον λαό που δημιούργησε τον πολιτισμό, τον εθνικισμό, πολιτείες και ιστορία ολάκερη.

Τα εγκλήματα δεν τα κάνουν ποτέ οι ιδεολογίες. Τα κάνουν κράτη και ανθρώπινες ιδιοτέλειες. Τα εγκλήματα τα δημιουργούν οργανωμένα συμφέροντα που ξεπερνούν εθνικά σύνορα και αξίες. Αν κάποιοι θέλουν να βρουν έναν καλό από τον δεύτερο γενικό πόλεμο, αυτός ήταν μόνον ο Έλληνας που βρέθηκε αντιμέτωπος με όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τούς ελληνόφωνους προδότες. Εκείνους τούς ψευτορωμιούς που κάμανε τις Αρχές και τούς αντιστεκόμενους, ενώ κατόπιν μέχρι τις μέρες μας γίνανε οι γνωστοί πολιτικοί υπάλληλοι και μαυραγορίτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι αριστεροί και οι δεξιοί και οι κεντρώοι αλλάξανε μεταξύ τους θέσεις. Στις δεξιές εφημερίδες και στα κόμματα και συμβουλάτορες μπήκανε αριστεροί. Αριστεροί έγιναν εργολάβοι σε δημόσια έργα και εφημερίδες και κανάλια. Σοσιαλισταράδες δήθεν αντιαμερικανοί δείξανε δεινό αμερικανισμό, κάμανε πολιτικές με κλεμμένα και ξένα λεφτά, μπήκανε σε δεξιές και θα πάνε σε αριστερές κυβερνήσεις. Και τώρα χωρίς λαϊκή έγκριση, πάνε όλοι μαζί φυλακίζοντας τα όνειρα και την δυναμική τού Ελληνισμού για ζωή και υπεροχή.

Διαβάσαμε τις προάλλες μια προπαγανδιστική αναφορά τής εκπροσώπου τής κυβερνητικής μας δυστυχίας στο παράδειγμα τής Αυστρίας. Να μάς λέει ότι η εν λόγω χώρα έχει την πιο χαμηλή ανεργία στην Ευρώπη και την πιο μεγάλη αύξηση τού «ναζισμού», εννοώντας φυσικά τον εθνικισμό και την εκείθε κομματική του έκφραση. Μάς είπε πως δεν έχει σχέση η οικονομική κρίση και η ανεργία με τον «ναζισμό», πράμα που το ερμήνευσε ως ώθηση πιεστική για να δοθούν λύσεις.

Οι λύσεις αυτές συνοψίζονται στον συμψηφισμό τής ισλαμικής τρομοκρατίας με τον εθνικισμό. Ισοσκελισμός τού εθνικισμού με την τρομοκρατία. Και εν τέλει απαγόρευση τού εθνικισμού.

Στην Αυστρία, όπως γνωρίζουμε, έχουν απαγορευτεί πάρα πολύ σωστά το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάϊντα. Υπάρχει επιπλέον και μια επιτροπή στο όνομα τού στρατοπέδου συγκεντρώσεως Μαουτχάουζεν. Αυτή λοιπόν η οργάνωση ζητάει από την κυβέρνηση κεντροδεξιών και κεντροαριστερών την εξίσωση των ποινών ισλαμοτρομοκρατών και δήθεν κακών εθνικιστών. Κυνήγι μαγισσών κατά εντύπων και φυλλάδια νουθεσιών για την εκείθε αστυνομία.

Η οικονομία τού νεοταξισμού και οι κρίσεις του αποτελούν το όχημα για την αιχμαλωσία των ανθηρών εθνών. Ο δε Λαϊκός Εθνικισμός είναι η πίστη στην Εθνική Κοινότητα και στους σκοπούς της. Η προσήλωση στον αιμάτινο ποταμό που συνέχει την Φυλή, στις Παραδόσεις, στην Κυριαρχία στα εδάφη και τις ψυχές τού Έθνους. Αυτή η πίστη και η προσήλωση σε Πατρίδα, Θεό και Οικογένεια Ελληνική είναι που γέννησε τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, Αθάνατο και Ανίκητο σαν την Αιώνια Ελλάδα.

Η ανεργία και η αρπαγή σπιτιού και εργασίας είναι οι στοχευμένες σφαίρες τής παγκοσμιοποίησης. Τα ανανεούμενα βάρη που αλυσοδένουν τον λαό, ώστε να μην μπορέσει να αντισταθεί, να μην πιστέψει στις αστείρευτες δυνάμεις του. Φερτή η φτώχια, φερτή η κρίση. Αληθινό μονάχα το πλιάτσικο διεθνών τοκογλύφων και γραικύλων πολιτικάντηδων.

Και ενώ τα αντισώματα τού Έθνους αδυνατίζουν, πυκνώνουν οι εισροές λαθρομεταναστών τζιχαντιστών. Γίνεται πάλι τής μόδας η μαρξιστική τρομοκρατία. Στρώνονται «δικαιώματα» για μουσουλμάνους και για Τούρκους. Εκχωρούνται τα εθνικά δίκαια στους διεκδικητές τής γης μας.

Επιχαίρουν οι νεοταξικές έχιδνες πως κατάφεραν τάχα να σωριάσουν χάμω τον προαιώνιο αντίπαλό τους. Όμως τα αδιέξοδα και τα εμπόδια στον δρόμο τού Ελληνισμού μας είναι το προσκλητήριο τού καιρού για σηκωμό και μάχη μεγάλη. Τα βδελύγματα ανατολής και δύσης δεν χωρούνε στο Σώμα τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους.

Υπάρχουν απόβλητοι από την Ράτσα μας την Ελληνική. Είναι εκείνοι που κάμουν τα ξένα συμφέροντα, ελληνικά πολιτεύματα. Υπάρχουν γεωπολιτικές γειτονιές καλές. Αυτές που γίνονται πάλι ελληνικές. Υπάρχουν κοινωνίες σωστές. Εκείνες που βαδίζουν πάνω στα δίκια και τις ικανότητες των Ελλήνων.

Υπάρχει Ελλάδα Αληθινή. Εκείνη που την φτιάχνουν Έλληνες με το αίμα τους, την εργασία τους, τούς πόρους της. Υπάρχει Φυσική Ελλάδα. Εκείνη που ξεσπαθώνει, που πολεμά, που διοικεί κόσμο μεγάλο και ελληνικό. Εκείνη που φορά χρυσό το στεφάνι τής αυγής στην κώμη. Είναι η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

49χρονος Τούρκος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης στον Βόλο. Κόλαφος η εκθεση του ιατροδικαστή


Ένας 49χρονος Τούρκος ασέλγησε σε βάρος 17χρονης με νοητικά προβλήματα στο Βόλο. Τον προηγούμενο Αύγουστο, η κοπέλα, όπως καταγγέλθηκε από την ίδια και τους γονείες της, αναγκάστηκε.. από τον 49χρονο να προβεί σε ασελγείς πράξεις στο σπίτι του κατηγορούμενου. Ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος εξέτασαν την κοπέλα και επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά της.
e-volos

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ > Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: "Προχωράμε μαζί στην οριοθέτηση ΑΟΖ" - Τι σημαίνει αυτό


Την επίσπευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση των μεταξύ τους ΑΟΖ αποφάσισαν οι ηγέτες των τριών χωρών κατά τη σημερινή τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Κάιρο.
Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν αναφέρει: «Οι τρεις χώρες υπογραμμίζουμε την καθολική ισχύ της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε το ταχύτερο τις διαπραγματεύσεις μας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας όπου αυτό δεν έχει ακόμη γίνει».

Διεθνής πίεση κατά της κυβέρνησης των Σκοπίων για το όνομα > Ο σκοπιανός ΥΠΕΞ επιμένει στην φτιαχτή ταυτότητα της χώρας του


Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Πόποσκι, δήλωσε ότι ο διεθνής παράγοντας έχει ‘σκηνοθετήσει’ πιέσεις για να επιλυθεί  η διαμάχη για το όνομα της FYROM.

Μουζακιτης: Δεν μπορούσαν να μας φιμώσουν με τον Πεπόνη και μας “εξαφάνισαν”! Ταφόπλακα για την ΔΗΜΑΡ οι καταγγελίες του εισαγγελέα


“Τελειώνει” την συμμορία Παπανδρεου και την συγκυβέρνηση ο Μουζακιτης. Υπηρέτης διεφθαρμένων ο Ρουπακιώτης! Καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο του ίδιου και του Γρηγόρη Πεπόνη, ως οικονομικών εισαγγελέων, κάνει ο Σπύρος Μουζακίτης δεκαπέντε μήνες μετά την παραίτησή του, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Περιμένοντας τους βαρβάρους… ή το Μπαρμπαρός


Περιμένοντας τους βαρβάρους… ή το ΜπαρμπαρόςΤου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ*
Ενώ η κοινή γνώμη ασχολείται με τις προκλήσεις των πλεούμενων στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) διαπιστώνουμε την αέναη ανεπάρκεια της ελληνικής και κυπριακής εξωτερικής πολιτικής, να εμμένει και να επαναλαμβάνει το γνωστό ατόπημα της απλής αναχαίτισης κινήσεων ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα.

Συνελήφθη Πακιστανός με πάνω από δέκα κιλά ηρωίνης στο «Ελ. Βενιζέλος»


Συνελήφθη Πακιστανός με πάνω από δέκα κιλά ηρωίνης στο «Ελ. Βενιζέλος»Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ένας 41χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για εισαγωγή ηρωίνης στη χώρα μας.

Τα δανεικά τα χρωστάμε και πρέπει να τα επιστρέψουμε


daneistes_theatro-neou-kosmou7
Γνωρίζουμε ότι αυτά που γράφουμε πιο κάτω δεν θα αρέσουν και πολλοί θα μας κατηγορήσουν. Όμως, αν δεν σταθούμε κάποια στιγμή να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να παραδεχτούμε μερικά πράγματα, δεν πρόκειται να διατυπώσουμε και τα σωστά αιτήματα. Ούτε πρόκειται να μας πάρει κανείς στα σοβαρά.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν το εξής απλό.

‘ Άγνωστο’ στρατιωτικό αεροπλάνο προμήθευσε με όπλα τους τζιχαντιστές


Στρατιωτικό αεροπλάνο έριξε με αλεξίπτωτα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στους αντάρτες του ‘Ισλαμικού κράτους’ στις περιοχές Σααντίγια και Τζαλάουλα, στην επαρχία Ντιγιάλα του βόρειου Ιράκ.
Πηγή από την πόλη Σααντίγια που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία, είπε στο κουρδικό κανάλι Bas News, ότι το βράδυ της Δευτέρας ένα (άγνωστο) στρατιωτικό αεροπλάνο πετούσε πάνω από την πόλη Σααντίγια και λίγο αργότερα έριξε δύο αλεξίπτωτα με πακέτα όπλων.

Βεβήλωση του Αγίου Χαράλαμπου στον Τσεσμέ – έστησαν παζάρι μέσα στην εκκλησία


Θαυμάστε ποιοί έχουν το θράσος να μιλούν για δικαιώματα.
Σε ευτελή εκθεσιακό κέντρο έχει μετατραπεί ο καθεδρικός ορθόδοξος ναός του Αγίου Χαραλάμπους στην Κρήνη (Τσεσμέ), δημιουργώντας μας προβληματισμό και απογοήτευση για την προκλητική αυτή συμπεριφορά του Τουρκικού Υπ. Πολιτισμού, βεβήλωσης των Ελληνικών χριστιανικών και πολιτιστικών μνημείων στην Τουρκία.
Μετά τους βανδαλισμούς εκκλησιών στην Καππαδοκία κατά την διάρκεια γυρισμάτων των τουρκικών σήριαλ, τον διαγωνισμό για την δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας μέσα στον χαρακτηρισμένο αρχαιολογικό χώρο του ελληνικού χωριού Λιβίσι, που παραμένει χωριό φάντασμα μετά την μικρασιατική καταστροφή, την μετατροπή των εκκλησιών σε τζαμιά, τώρα έχουμε και την μετατροπή τους σε παζάρια, με εσώρουχα και πανέρια!

Το γράμμα ενός άνεργου νέου που μας ΡΑΓΙΣΕ την καρδιά! #Alithines_Istories


dreams (1)
Σήμερα γύρισα Αθήνα. 

Το πρωί στα ΚΤΕΛ ο πατέρας έκανε να βάλει το χέρι στην τσέπη, «Δεν χρειάζομαι» ψέλλισα και του πιασα το χέρι… 


«Ε, σε παρακαλώ» του είπα, «23 χρονών γομάρι έφτασα, ντρέπομαι που σου ζητάω όταν έχω ανάγκη, θα σου παίρνω και για καφέ;» 

Κοίταξε κάτω. Πια δεν έλεγε «κάτι θα βρεις»…
Μια μέρα σε μια συζήτηση μου είπαν «μικρός είσαι, τράβα μείνε με τους δικούς σου». Ωραία. Καθολική αποδοχή της ήττας. 

Ο Χ.ΠΑΧΤΑΣ κ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (πια) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ: ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ – ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ!


wpid-20141107123115

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την με αρ. 3765/2014 οριστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά:

«…είχε ενεργό συμμετοχή στην πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ», κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, υπό συνθήκες που συνιστούσαν ευνοϊκή μεταχείριση της αγοράστριας εταιρείας, έναντι τιμήματος μικρότερου από το ήμισυ της αξίας τους, γεγονός που σε πολιτικό επίπεδο στοιχειοθετεί την έννοια του «σκανδάλου» και συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση από φορέα δημόσιας εξουσίας προς ιδιώτη, η οποία όταν – όπως στην προκειμένη περίπτωση- δεν δικαιολογείται από αντικειμενικούς λόγους και λόγους δημοσίου συμφέροντος, στοιχειοθετεί την έννοια της «διαπλοκής», καθιστώντας το πολιτικό πρόσωπο υπόλογο έναντι του Εκλογικού σώματος, υπό την έννοια της παροχής των αναγκαίων διευκρινίσεων για ενέργειές του που έχουν κριθεί παράνομες.»!!!

Αλέξανδρος Αδαμιδης

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΔΙΑ ! Αλλοι στην Λίστα κι εσύ εθελοντής κοροϊδο !


kefalogiannis manolis nd nd_05072014194922
σ.σ.netakias Οσο υπάρχουν Κεφαλογιάννηδες δεν σώνεις ! Αυτός που έγινε πολιτικός γιατί ήταν υιος πολιτικού, ξαδελφος πολιτικού, θειος πολιτικού, μπατζανακης πολιτικού, βαφτισιμιός πολιτικού, νονός πολιτικού, γείτονας πολιτικού, συμμαθητής πολιτικού, γνωστός δάσκαλος πολιτικού και έστειλες στην ευρωβουλή να παίρνει 20.000€/μήνα για δουλεύεις εσύ εθελοντής κορόιδο ! Ε, κοροϊδο ! (Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι απίστευτες συνωνυμίες στην λίστα Λανγκάρντ.)

Καλά, μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι. Σπινάρει με χίλια η γκλάβα τους στην ανηφόρα. Κατεβάζουν τέτοιες μεγαλοφυείς ιδέες που μπροστά τους ο Άνταμ Σμιθ θα ένιωθε σαν τον Κάτμαν σε εκπομπή της Πάνια. Χτες είχαμε τον Λπβέρδο που ψάχνει εκπαιδευτικούς να εργάζονται χωρίς μισθό και τις βιοποριστικές τους ανάγκες να τις πληρώνουν με … μόρια.. που θα τους δίνει.
Σήμερα μας προέκυψε άλλος ογκόλιθος πολιτικής σκέψης με τις «πρωτοπόρες» ιδέες του. Ο –κατά δήλωση του- «καραγκιόζης» Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τι πρότεινε που λέτε ο τιτανομέγιστος στον υπουργό υγείας Βορίδης για να καλυφθούν τα τεράστια κενά νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία; Να πάνε να δουλέψουν σ’ αυτές τις θέσεις φοιτητές ιατρικών σχολών!!! Να καλυφθούν δηλαδή οι κενές οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία με φοιτητές, στους οποίους μάλιστα η πρόταση Κεφαλογιάννη τους υπόσχεται και .. χαρτζιλίκι, με το οποίο «θα καλύπτουν μέρος των προσωπικών τους εξόδων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Γαλαντόμος αυτός ο νεοδημοκράτης. «Κερνάει» -με δημόσιο χρήμα φυσικά- καφέ και σάντουιτς τα τυχόν κορόιδα που θα βρεθούν να δουλέψουν τζάμπα. Όχι σαν τον ευρωφονιά Λοβέρδο που τους δίνει … μόριο.
Τι άλλο έχουμε ν ακούσουμε!!!
tsak-giorgis.blogspot.gr

Για αυτή την φωτογραφία μας απειλεί με ιερό πόλεμο η Τουρκία

Η φωτογραφία αυτή καταγράφει την επίσκεψη του γιου του Ελευθέριου Βενιζέλου, Σοφοκλή, στην πόλη …
Προύσα, που οι Τούρκοι ονομάζουν Μπούρσα, όταν επισκέφθηκε τον τάφο του Οσμάν Γκαζί, το 1920.
Ο Σοφοκλής Βενιζέλος, σύμφωνα με τις ελληνικές πηγές, έγραψε τότε: «Σοφοκλής Βενιζέλος, υιός Ελευθερίου ελευθερωτού».
Σύμφωνα με τους αστικούς μύθους της Τουρκίας ο Σοφοκλής Βενιζέλος φέρεται να μπήκε στον τάφο κλωτσώντας την πόρτα και επίσης δεν έβγαλε τις μπότες του «βάζοντας μέσα στον τάφο την σκόνη από τις μπότες του», είχε πει χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς την τουρκική εθνοσυνέλευση τον Νοέμβριο του 1922 ο υπουργός Οικονομικών, Μαχμούτ Εσάτ Μπέη.
«Ακούμπησε μάλιστα τις μπότες με τα σπιρούνια τους πάνω στην σαρκοφάγο του Οσμάν Γκεζί και φώναξε: Σήκω Οσμάν! Μπορεί να άργησα αλλά ήρθα να σε πυροβολήσω» συμπλήρωσε ο Τούρκος υπουργός.
Σύμφωνα με ένα άλλο ιστορικό κείμενο του Yazar Asım Ümit ο Σοφοκλής Βενιζέλος πριν βγάλει την φωτογραφία φώναξε: «Σήκω Οσμάν! Σήκω και κοίτα το κράτος των απογόνων σου. Διαλύσαμε αυτό που ίδρυσες. Ήρθα εδώ για να σε σκοτώσω».

Σε άλλο τουρκικό κείμενο ο Σοφοκλής Βενιζέλος όταν μπήκε στο ταφικό μνημείο έβγαλε το σπαθί του και είπε «Ας βγάλουμε ένα σουβενίρ από την Προύσα» ενώ σε άλλο κείμενο του Ζεκέρια Γιλντίζ από το Πανεπιστήμιο Γκουμουσιουγιού «ο Σοφοκλής Βενιζέλος με στάση που θύμιζε Δον Κιχώτη είπε στον φωτογράφο ότι θα στείλει την φωτογραφία στην Αθήνα με την εξής λεζάντα: Ο στρατός μας νίκησε την Προύσα. Ο ιδρυτής της Οθωμανικής Δυναστείας είναι κάτω από τα πόδια μου. Πήρα την εκδίκηση για την πτώση του Βυζαντίου».

Κεντρικό σημείο όλων των κειμένων, που είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο, είναι «η προσβολή των Ελλήνων απέναντι στους Τούρκους» που είχε εξαγριώσει τους Τούρκους τότε και εξακολουθεί σήμερα να εξαγριώνει τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, που απειλεί την Ελλάδα με ιερό πόλεμο για αυτή την φωτογραφία.
Αυτή η φωτογραφία έγινε τεράστιο ζήτημα στην Τουρκία γιατί ο Οσμάν Γκαζί είναι ο ο πρώτος Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ιδρυτής της δυναστείας των Οθωμανών Αυτοκρατόρων.

Όταν πέθανε κηδεύτηκε στην Προύσα που ήταν και η πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όταν την κατέλαβαν το 1326.
Από την Προύσα, όπως είναι το όνομα της πόλης από το 202 π.Χ, που την χάρισε ο Μακεδόνας βασιλιάς Φίλιππος Ε” στον Προύσιο Α΄ της Βιθυνίας ως δώρο για την βοήθεια που του είχε προσφέρει σε μια μάχη κατά της Περγάμου, ο Αχμέτ Νταβούτογλου είπε την Παρασκευή: «Όπως στα χρόνια της κατοχής (εννοεί οι Έλληνες κατά την Μικρασιατική εκστρατεία) μπήκαν μέσα στο ταφικό μνημείο του Οσμάν Γκαζί στην Μπούρσα με τις μπότες τους, έτσι τώρα και αυτοί (Ισραηλινοί) προσπάθησαν να μπουν στο ιερό τέμενος Αλ Ακσά με τις μπότες τους. Όπως τότε οι δυνάμεις μας στην Μπούρσα τους εμπόδισαν (τους Έλληνες) να μπουν μέσα, έτσι τώρα θα εμποδίσουν τις δυνάμεις κατοχής (το Ισραήλ) να μπουν μέσα, τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και όλοι οι μουσουλμάνοι θα εναντιωθούν».

Ουσιαστικά ο Αχμέτ Νταβούτογλου καλεί σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ αλλά και κατά της Ελλάδας, αφού σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι βέβηλοι του Ισλάμ και οι Ισραηλινοί ακολουθούν τα βήματά μας.

Ο Σοφοκλής Βενιζέλος που είχε γεννηθεί στα τουρκοκρατούμενα Χανιά στις 5 Νοεμβρίου του 1894, τον Μάιο του 1920 όταν ο ελληνικός στρατός ξεκινούσε μεγάλη επίθεση κατά των τουρκικών δυνάμεων στη Μικρά Ασία πήγε κατευθείαν στο μέτωπο.
Η επιχείρηση διεξήχθη από τη Μεραρχία Αρχιπελάγους, την ταξιαρχία ιππικού και από μια μοίρα πεδινού πυροβολικού υπό την ηγεσία του.
Οι ελληνικές δυνάμεις εντός τριών ημερών κάλυψαν απόσταση 120 χιλιομέτρων και διέλυσαν στη κυριολεξία όλες τις οργανωμένες δυνάμεις του κεμαλικού στρατού.
Ο Σοφοκλής από την Προύσα έγραψε, γεμάτος υπερηφάνεια, προς τη μνηστή του: «Προχθές ο ανταποκριτής τού Daily Mail με εφωτογράφισε πλησίον των πυροβόλων μου και εις την ανταπόκρισίν του προς την εφημερίδα του έγραψεν ότι ενώ ο πατέρας αγωνίζεται εις την Δύσιν ο υιός μάχεται εις την Ανατολήν».

Κάτω από τις συνθήκες αυτές βγήκε η άλλη φωτογραφία του Σοφοκλή Βενιζέλου στον τάφο του Οσμάν Γκαζί στην Προύσα, που έμελλε να σημαδέψει την σύγχρονη ιστορία.

Η φωτογραφία σώζεται στο Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο και φυσικά έχει μια άλλη λεζάντα, που διαφέρει από αυτό που γράφουν τόσο οι ελληνικές όσο και οι τούρκικες πηγές.
«Η Ελλάς αναγεννώμενη, η Τουρκία θνήσκουσα. Ο υιός του Προέδρου της Κυβερνήσεως ταγματάρχης Βενιζέλος παρά του τάφου του Οσμάν στην Προύσσα» είναι το κείμενο της φωτογραφίας.

Προκλητική δήλωση του Πάπα: «Ασθενής η Ορθόδοξη Εκκλησία»

papas
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου Λίγες ημέρες προ της επίσκεψής του στο Φανάρι ο Πάπας προέβη σε προκλητική δήλωση σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Επειδή δεν είναι ενωμένη υπό το υπόδημα του, την χαρακτήρισε «άρρωστη»! Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος ενημερώθηκε περί της δήλωσης, κούνησε το κεφάλι του θλιμμένα και είπε: «Προφανώς ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε το μήνυμά του και επισκέπτεται στο τέλος Νοεμβρίου την, κατά την άποψή του, ασθενούσα Ορθόδοξη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως,

Έτοιμη η χερσαία έκδοση του αντιαεροπορικού συστήματος Aegis για την νατοϊκή βάση στην Ρουμανία


photo_us
Ο στρατός των ΗΠΑ πραγματοποίησε με επιτυχία τον έλεγχο του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας Aegis, μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές του Πενταγώνου.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν στο  πρακτορείο Reuters, ότι οι δοκιμές έδειξαν τον επιτυχή εκσυγχρονισμό του συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της  χερσαίας έκδοσης του Aegis, το οποίο  θα τοποθετηθεί στην νατοϊκή βάση Deveseu, στην νότια Ρουμανία, όπως αναφέραμε και στο pentapostagma.gr, το 2015, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA «Novosti».
Σε δοκιμές που πραγματοποίησε στην Χαβάη  αμερικανικό αντιτορπιλικό, κρίθηκαν ως απολύτως επιτυχείς.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, το αντιαεροπορικό σύστημα  Aegis, κατέστρεψε ταυτόχρονα τρεις καθορισμένους στόχους,   δύο βλήματα τύπου κρούζ  και έναν βαλλιστικό πύραυλο .
Το 2002 οι Ηνωμένες Πολιτείες αποσύρθηκαν από τη συμφωνία που υπεγράφη με τη Ρωσία για την πυραυλική άμυνα (που επιτρέπει στα μέρη να δημιουργήσουν μόνο ένα είδος συστήματος  αντιπυραυλικής άμυνας, περιορίζοντας την θέση, το μέγεθος και την δύναμη του).
Από τότε οι ΗΠΑ σχεδίασαν την εγκατάσταση πυραύλων αναχαίτισης στην Πολωνία και ραντάρ  μακράς εμβέλειας στην Τσεχία , τα οποία είναι ικανά να καταστρέψουν ρωσικούς πυραύλους τύπου ICBM. Τα σχέδια αυτά η Μόσχα τα θεώρησε ως άμεση απειλή για τις πυρηνικές δυνατότητες της και την στρατηγική σταθερότητα.
Το 2009, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε αρνητικός σχετικά  με τις πολιτικές προσαρμογής της αντιπυραυλικής άμυνας, αρνούμενος να υλοποίηση σχέδιο ανάπτυξης πυραύλων στην Πολωνία και  σταθμού ραντάρ στην Τσεχία , αλλά αποφάσισε την τοποθέτηση   ναυτικής έκδοσης πυραύλων ανάσχεσης  SM-3 στην Μεσόγειο και την «βόρεια» θάλασσα, και πυραύλων SM-3 επί κινητών μονάδων στην κεντρική Ευρώπη.
Υπάρχουν σε εξέλιξη συνομιλίες μέσα στο ΝΑΤΟ σχετικά με την τοποθέτηση στοιχείων αντιπυραυλικής άμυνας  σε  Ρουμανία,  Τουρκία,  Πολωνία και  Ισπανία. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν την κατασκευή μέσα στο  2015 βάσης  πυραύλων  SM-3 στην Πολωνία, και το 2018  στη Ρουμανία, ενώ το 2020 , αναμένεται η ολοκλήρωση του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη.
Το 2013 οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν τον επαναπροσανατολισμό των προσπαθειών τους στον τομέα της αντιπυραυλικής άμυνας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αναβάλλοντας  τουλάχιστον μέχρι το 2022 την ανάπτυξη σε  Ρουμανία και  Πολωνία των βαλλιστικών πυραύλων ανάσχεσης  τύπου ICBM και SLBM.
Η Μόσχα έχει δηλώσει για την νατοϊκή  «ευρωπαϊκή αντιπυραυλική άμυνα» ότι εξακολουθεί να την θεωρεί ως απειλή, για τις πυρηνικές δυνατότητες της, αν και το ΝΑΤΟ διαβεβαιώνει ότι οι πύραυλοι κατευθύνονται μόνο κατά του Ιράν .
Τον Μάρτιο του 2014, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, διέκοψαν τον διάλογο με την Ρωσία για την αντιπυραυλική άμυνα, λόγω της ουκρανικής κρίσης, ενώ οι ΗΠΑ συνεχίζουν να αναβαθμίσουν  πυραύλους που εμπεριέχουν  τεχνολογία αιχμής. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη.
pentapostagma.gr

Τελεσίγραφο Σόιμπλε: Κάντε τώρα τις μεταρρυθμίσεις


Την ολοκλήρωση του προγράμματος των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί με την ελληνική κυβέρνηση θέτει ως… προϋπόθεση ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο και τη «νέα φάση» της ελληνικής οικονομίας.
Ουσιαστικά, ο Βόλφγκανγκ Σοιμπλε ξεκαθαρίζει ότι συζήτηση για την επόμενη μέρα μετά το Μνημόνιο και τους όρους που θα την συνοδεύουν, δεν μπορεί να ξεκινήσει, εάν προηγουμένως η ελληνική κυβέρνηση δεν εφαρμόσει πλήρως τα συμφωνηθέντα με τους εταίρους-δανειστές της.
Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του Ecofin, ο χερ Σόιμπλε χαρακτήρισε «κλειδί» για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, για τις οποίες έχει δεσμευθεί η Ελλάδα, ζητώντας και αυτός την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Αμφίπολη: Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ένα λαβύρινθο μέσα στο λόφο Καστά;
Το μυστήριο της Αμφίπολης συνεχίζεται αφού υπάρχου ενδείξεις ότι πρόκειται ουσιαστικά περί ενός λαβυρινθώδους μνημείου. Ένα υπόγειο οικοδόμημα, το οποίο περιλαμβάνει υπόγειες αίθουσες και διαδρόμους, δίνοντας την εντύπωση ενός υπόγειου λαβύρινθου, φαίνεται να υπάρχει στον τύμβο της Αμφίπολης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τις γεωφυσικές μετρήσεις στο χώροΤις μετρήσεις αυτές επικαλείται η ιστοσελίδα xronometro.com, η καβαλιώτικη εφημερίδα. Από σήμερα το πρωί, τα όργανα γεωφυσικών μετρήσεων του ΑΠΘ έχουν αναλάβει να «σκανάρουν» με κάθε λεπτομέρεια το σύνολο του μεγάλου Τύμβου της Αμφίπολης, όπου εδώ και τρείς μήνες περίπου διεξάγεται η ανασκαφή που έχει φέρει στο φως το σημαντικότερο μνημείο των τελευταίων χρόνων.

Ο Χρυσοχοίδης την είδε αρχηγός και λέει στο Βενιζέλο φύγε!

mixalakis


Η «αρχηγική» εμφάνιση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη, χθες και σήμερα, κλείνει και με δηλώσεις του υπουργού Υποδομών για την ανάγκη νέας ηγεσίας του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου!
“Ο δημοκρατικός σοσιαλισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να τελειώσει στη χώρα” είπε ο υπουργός, που επισήμανε ότι “χρειάζεται μια νέα ηγεσία, που θα

«Δεν υπάρχει εμβόλιο κατά του Έμπολα γιατί ο ιός πλήττει μόνο φτωχές χώρες της Αφρικής»

ξεπέρασαν-τους-1.200-οι-νεκροί-από-τον-έμπολα
 – Δριμύ κατηγορώ της γενικής διευθύντριας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Το εμβόλιο κατά του ιού Έμπολα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί παρότι έχουν ήδη περάσει 40 χρόνια από την στιγμή της πρώτης επιδημίας καθώς έως τώρα ο ιός έπληττε μόνο φτωχά έθνη της Αφρικής, δήλωσε σε έντονους τόνους η επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Συνεχίζοντας τον ασυνήθιστα αυστηρό σχολιασμό, η Δρ. Margaret Chan, γενική διευθύντρια του ΠΟΥ (σ.σ. pentapostagma.gr – Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) επιτέθηκε κατά των φαρμακοβιομηχανιών τονίζοντας ότι ο λόγος για τον οποίο οι ιατροί έχουν μείνει με «άδεια χέρια» οφείλεται στο γεγονός ότι μία «βιομηχανία που έχει ως κίνητρο το κέρδος δεν επενδύει σε προϊόντα για αγορές που δεν μπορούν να πληρώσουν».

Θα ΦΡΙΞΕΤΕ!! Ποιον έχει ΚΟΡΝΙΖΑ στο γραφείο του ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ που ΑΠΕΒΑΛΛΕ τον ΜΑΘΗΤΗ λόγω…ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ;;;

tsermpak

“ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΣΕΡΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ …
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…
ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ”

ΓΕΛΑΝΕ και οι ΡΕΓΚΕΣ με αυτές τις δημοσκοπήσεις! Ο Εισαγγελέας τι κάνει; Δεν τα βλέπει;

dimoskopisi-alco-kalpes-5701

Προβάδισμα 4,6 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για εφημερίδα
Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24,5% τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 19,9%
Δείτε την πρόθεση ψήφου:
Νέα Δημοκρατία: 19,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 24,5%
ΠΑΣΟΚ: 3,8%
ΑΝΕΛ: 3,6%
Χρυσή Αυγή: 4,5%
ΚΚΕ: 4,0%
Ποτάμι: 7,7%
ΛΑΟΣ: 1,6%
Οικολόγοι 1,3%
Λευκό ή άκυρο 5,1%
Αναποφάσιστοι 11,1%
Αλλο κόμμα 4%
Δεν θα ψηφίσουν: 5,5%
Δεν απαντώ: 3,4%
 Σύμφωνα με το βαρόμετρο της Metron Analysis η διαφορά εκτοξεύεται στις 6,1 μονάδες στην εκτίμηση ψήφου μετά την αναγωγή των εγκύρων ψηφοδελτίων.
Τα ποσοστά έχουν ως εξής:
Νέα Δημοκρατία: 26,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 32,6%
ΠΑΣΟΚ: 5,1%
ΑΝΕΛ: 4,8%
Χρυσή Αυγή: 5,9%
ΚΚΕ: 5,3%
Ποτάμι: 10,3%
ΛΑΟΣ: 2,1%
Οικολόγοι: 1,7%
Άλλο κόμμα: 5,7%
Μα καλά σε μοσχάρια νομίζουν ότι απευθύνονται;

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ- ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Η ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ- ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΝ ΟΧΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ KAI ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! Η΄ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ!!!

852

Εμείς δεν λέμε ότι το κόλπο είναι στημένο αλλά να υπάρξει κάτι, ένα στοιχείο, να μας διαλυθούν οι υποψίες πως πρόκειται για απάτη το παιχνίδι του τζόκερ.
Δεν μπορούν να δώσουν τα ονόματα των τυχερών και λογικό στις εποχές που ζούμε, αλλά δεν μπορούν να μας πουν ούτε τα ονόματα των δικηγόρων που αντιπροσωπεύουν τους νικητές;
Στην τελική, αυτοί δεν είναι που θα πάνε να εισπράξουν τα χρήματα από το ταμείο;
Nα μας πουν τώρα ποιοι είναι να τους πάρουμε τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα.
Καλά ,στράγγιξαν μέχρι τελευταίο ευρώ  τον Έλληνα Πολίτη  τόσες βδομάδες τώρα που του καναν πλύση εγκεφάλου με τα τζακ- ποτ.
Ολοι επένδυσαν στο όνειρο, κάποιοι υποτίθεται τα κατάφεραν…ποιοί είναι;
Ούτε το δελτίο που κέρδισε δεν μπορούν να μας δείξουν; Ετσι μια φωτογραφία βρε αδελφέ για να κλείσουν τα στόματα, ούτε καν αυτό;

«Βουτιά» 5,38% στο Χρηματιστήριο


boytia-5-38-sto-xrhmatisthrio
Ραγδαία επιδείνωση του κλίματος σημειώθηκε στη χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω αρνητικού κλίματος και στην αγορά των ομολόγων.

ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ-ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΡΕΝΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΛΑΙΑ-ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

plimmiers6

Σε ένα κράτος που έχει αφήσει τον πολίτη στο έλεος του Θεού, οι κάτοικοι των περιοχών που τους μειώνουν αναφέροντας τους ως “υποβαθμισμένους”, κοιμούνται με το φόβο και ξυπνούν με τον τρόμο μήπως έχουν πνιγεί στα απόνερα της διαπλοκής ξεφτυλισμένων δημάρχων που τα αρπάζουν για να αφήνουν όσους τους ψήφισαν στην αδυναμία τους.
Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα, λες και βάλθηκε ο καιρός να μας ξεκάνει.
Η ΕΜΥ έχει ήδη εκδόσει ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (07-11-2014) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...