Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΑΘΗΝΑ 12-11-2014.

Το ποτήρι τής κατοχής έχει ξεχειλίσει. Καιρός πλέον να ξεχειλίσει το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων. Να υπερχειλίσει και να σπάσει. Διότι η Ελλάς δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση μήτε ανάγκη να παραμείνει στον ζυγό τής Παγκοσμιοποίησης για να επιβιώσει. Δεν μάς νοιάζει η τεχνητή επιβίωση τής Πατρίδος μας μέσω τού τεχνητού αναπνευστήρα τής βρώμας Παγκοσμιοποίησης. Επιδιώκουμε και έχουμε υποχρέωση να επιτύχουμε την Ελληνοποίηση τόσο τής Πατρίδος μας όσο και τής ευρύτερης ζώνης γεωπολιτικού ενδιαφέροντος και επιρροής.

Η Ελλάς ανέκαθεν οδηγούσε το άρμα των ελευθέρων εθνών στον δρόμο τής Νίκης. Θαυμαζόταν από τούς αξιοπρεπείς λαούς που ζητούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα τού Ελληνισμού. Δίδασκε πολιτισμό, παιδεία, ιστορία και πολεμική αρετή, ενάντια στην λογική των αριθμών. Τόσο των αριθμών των λογιστικών όσο και των αντιπαρατασσόμενων εχθρικών στρατευμάτων. Και το έκαμε η Φυλή μας τούτο φτιάχνοντας κοσμοκρατορίες και εγερτήρια μετέπειτα στον καιρό τής παρακμής. Μα και οικονομικά θαύματα.

Όλα τούτα τα έπραξε η Ελλάς όταν δεν είχε στο τιμόνι τής εξουσίας κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και αστικές δημοκρατίες. Ο θρίαμβος τής Πατρίδος μας συντελείτο όταν βασίλευε το Εθνικό Φρόνημα και η Εθνοκρατία των Αρίστων. Οι μεγάλες στιγμές μας πραγματοποιήθηκαν όταν το Έθνος εργαζόταν και πολέμαγε ως ένα πειθαρχούν σώμα, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το στέμμα τής οικουμένης στην ελληνική κώμη.

Εχθρός μας ήταν και είναι ο σιωνιστικός νεοταξισμός που σέρνει μαζί του ενίοτε κάθε βάρβαρη και απολίτιστη ύπαρξη που έριξε στο διάβα μας. Όχημα τού Εμποράκου των Εθνών ήταν και είναι η επικράτηση τής αντίχριστης ψευτοθρησκείας και η πανσπερμία μιας ασύνορης ανθρωπότητας σκλάβων. Ανοχή στην ανηθικότητα, πλαστογράφηση τής ιστορίας, περιθωριοποίηση τής Ορθοδοξίας, διάλυση τής Ελληνικής μας Tαυτότητας. Οικονομετρία και χρήμα στην πολιτική κατάσταση. Όλα τα άθλια παζάρια στην διάθεση τής θανάτωσης τού Ελληνισμού.

Εχθρός τής παγκοσμιοποίησης είναι μονάχα η ελληνοποίηση. Όχημα μας η Πίστη σε Θεό και Ελληνική Φυλή. Πίστη που μένει αλύγιστη ακόμη και με την απειλή τού θανάτου. Νίκη τής Ελλάδος ή Θάνατος. Πίστη που καίει σαν πύρινη ρομφαία και λυγίζει τα ισχυρότερα μέταλλα τού κόσμου. Πεθυμιά μας μέγιστη είναι να κάνουμε νέο ελληνικό πολιτισμό που θα ανοικοδομήσει την Πατρίδα μας και θα δώσει όραμα ενότητος και δημιουργίας στον ελληνικό λαό. Ζωντάνεμα τής Ελληνίδος Ιστορίας με την αξιοποίηση των ικανοτήτων και των γεωφυσικών πλεονεκτημάτων Ελλήνων και Ελλάδος. Εξόντωση των μισελλήνων που δεν μεριάζουν μπρος στην ορμή και τα δίκαια τής Φυλής μας.

Βγήκε η Παγκόσμια Τράπεζα των Αντίχριστων Δανειστών των λαών για να μάς πει τις προάλλες ότι η Ελλάς είναι παντελώς αναξιόπιστη για να επενδύσει κάποιος. Μάς είπαν δηλαδή οι αφέντες των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων ότι τα δουλικά τους είναι ψεύτες τής ελεεινής μορφής όταν μιλάνε για την ανάπτυξη και την έξοδο από το μνημόνιο τής προσχεδιασμένης αιχμαλωσίας μας. Είπαν φυσικά και κάποιες αλήθειες που κι αυτές έχουν την εστία τους στην κρατική δομή που είναι απαγορευτική για την επιχειρηματικότητα, αφού ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες φρόντισαν να κλείσουν τα ελληνικά μαγαζιά, ώστε να κλέψουν τον ελληνικό πλούτο.

Τι να περιμένουμε όμως από πολιτικάντηδες όργανα και υπάλληλους τής Παγκόσμιας Τράπεζας των σιωνιστών τοκογλύφων που έχουν χαρτοφυλάκια και σχέσεις υπαλληλικής εξάρτησης με τα χρηματοοικονομικά ναρκοπέδια τής παγκοσμιοποίησης. Υπάλληλοι που εκλέγονται μέσα από ψηφοδέλτια επικρατείας και εξερχόμενοι στα ξένα κέντρα αποφάσεων, δηλώνουν αμερικανοί κι όχι Έλληνες! Να μάς διαλύσουν λοιπόν. Να κομματιάσουν την Ελλάδα άνευ αντιστάσεων και εν τέλει άνευ Ελλήνων. Να φτιάξουν έναν πολύχρωμο εσμό από νεκροζώντανους στην υπηρεσία τού νεοταξικού κτήνους. Αυτό θέλουν.

Ακόμη και η πολιτική απόφαση αποστολής ελληνικού υποβρυχίου και φρεγάτας στα κυπριακά νερά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα ελήφθη καθυστερημένα στα πλαίσια τοποτηρητή των συμφερόντων τού ΝΑΤΟ κι όχι τής Ελλάδος! Ως τοποτηρητή δηλαδή για μια φορά ακόμη τού Εμποράκου των Εθνών. Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση τού πολιτικού διχασμού και τής μικρασιατικής καταστροφής. Όταν κυνηγήθηκαν οι υπέρμαχοι τής αναστάσεως τής ελληνικής αυτοκρατορίας, οι Αληθινοί Έλληνες και Εθνικιστές προς χάριν τής ψευτοδημοκρατίας και τής Αντάντ.

Ας μην φέρουν αντίρρηση οι διεθνιστές τής ελεεινής και γραικυλικής κομματοκρατίας. Μην βγάλουν άχνα μήτε οι κεντροαριστεροί μήτε οι κεντροδεξιοί μήτε οι μαρξιστές διεθνιστές. Γιατί στην περίπτωση που τούς αδικούσα δεν θα σπεύδανε να προκαλέσουν για μια φορά ακόμη την Εθνική Μνήμη. Δεν θα σπεύδανε να μεθοδεύσουνε την κατάργηση των παρελάσεων και τής εθνικής επετείου τής 28ης Οκτωβρίου που δείχνει στον ελληνικό λαό τον δρόμο τού Όχι τού Ιωάννη Μεταξά και τής Λαϊκής Εθνικιστικής Παρατάξεως των Ελλήνων. Δεν θα ζητάγανε μέσα από κεντροδεξιές φυλλάδες και αμερικανοκομμουνιστές βολευτάδες να ξεχάσουμε με το πρόσχημα μιας ενιαίας ημέρας ανατροπής τού φασιστικού άξονα, όταν ο άξονας τής παγκοσμιοποίησης μάς ζητάει γη και ύδωρ, εδάφη, προσκυνήματα και ψυχές στα νεοταξικά κελιά.

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Όπως ακριβώς λέγει ο Έλλην Στρατιώτης ανά τούς αιώνες. Ψηλά τις Σημαίες τής Κραταιάς Ελλάδος! Όπως λέγουν οι σιδηρόφρακτες φάλαγγες των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών. Να οδεύσουμε στο αιμάτινο δρόμο τής Ελληνικής Φυλής. Να κάμουμε το Οικόπεδο τού Ελληνισμού Εργαστήρι και Κάστρο που θα φτιάξει δικά του έργα και θα σκεπάσει τα ιστορικά μας εδάφη με την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό.

Ενωμένοι βαδίζουν οι Έλληνες στον κοινό σκοπό. Και η Μητροπολιτική Ελλάδα να χτίσει γέφυρες με τις ελληνικές κοινότητες όπου γης. Οι αποφάσεις τής Πατρίδος στα οικονομικά, στα κοινωνικά, στα στρατιωτικά και στα εθνικά ζητήματα, όλα στα χέρια των Ελλήνων που είναι γεννήματα και ορκισμένοι αρματηλάτες τής Ελεύθερης και Μεγάλης Ελλάδος. Χτίστες σε θεμέλια ελληνικά. Και Μεγάλη Δύναμη σε μια οικουμένη υπό την σκιά τής Ελληνοποίησης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του 1053 μ.Χ. σε βιβλιοθήκη Μονής Αγίου Όρους: Διαβάστε τι ΕΓΙΝΕ και τι θα ΓΙΝΕΙ!!!

profiteia-1053

Μια προφητεία που λέγεται πως βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.χ. επιβεβαιώνει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, τα σημερινά γεγονότα…
Κάποιοι αμφισβητούν την χρονολογία αυτή. Κατά την άποψη ειδικού γλωσσολόγου του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι είναι μάλλον αμφίβολο να γράφτηκε τον 11ον αιώνα. Ίσως θα πρέπει να είναι του 16ου (1503)ή του 17ου (1609).

“ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ!-Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΟΙ OFF SHORE ΤΑ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 6.000.000 ΕΥΡΩ

78ç ÄÅÈ - ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ËÁÏÓ ÃÉÙÑÃÏÕ ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇ

Το Μαξίμου και οι πρακτόρικοι μηχανισμοί του Σαμαρά που τους έχει επιστρατεύσει για την μακροημέρευση του καθεστώτος της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού των πάντων, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει ένα γερό μάθημα στον μπάρμπα-Γιώργο από τις Τζιτζιφιές που έβγαλε γλώσσα, σήκωσε παντιέρα και το έπαιζε “βαρύ πεπόνι” στη ΝΔ. Για λόγους που θα φανούν στην πορεία των εξελίξεων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ -που ουδείς γνώριζε μέχρι αργά τη νύχτα εάν εξακολουθούσε να παραμένει πρόεδρος(αφού υπήρχαν έντονοι ψίθυροι για παραίτηση του από επικεφαλής του κόμματος), “εκτελείται” από την συγκυβέρνηση στα εννέα μέτρα. Κάθε μέρα από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν θέματα για τον “αμαρτωλό” βίο και την πολιτεία του. Αυτό έχουν αποφασίσει οι μηχανισμοί του “Τρελαντώνη”, χαρακτηρισμός την πατρότητα του οποίου διεκδικεί ο ίδιος ο ελεγχόμενος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Γκορμπατσόφ: Η Αλβανία στο ΝΑΤΟ και η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου- λάθη της Ευρώπης


Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσε ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει την επιρροή της, εάν δεν δράσει γρήγορα και να παραμείνει σε διάλογο με τη Ρωσική Ομοσπονδία και τον υπόλοιπο κόσμο.
Η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και  η υποστήριξη για προσχώρηση στο ΝΑΤΟ της Αλβανίας και άλλων χωρών του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ, ο ίδιος τα χαρακτήρισε ως λάθη της Ευρώπης.
Οι δηλώσεις του παλαίμαχου πολιτικού έγιναν κατά την  25η επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.
Ο Γκορμπατσόφ αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ουκρανία, την χαρακτήρισε ως μια φούσκα που έχει μετατραπεί σε μια βασανιστική πληγή, ενώ κατηγόρησε την Ευρώπη για την αποτυχία να συμμετάσχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, με αποτέλεσμα ο κόσμος σήμερα να κινείται προς την κατεύθυνση του Ψυχρού Πολέμου, σύμφωνα με την αλβανική Λάιμ.
--
               
Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: "Έχουμε κι εμείς κανόνες εμπλοκής"


Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: "Έχουμε κι εμείς κανόνες εμπλοκής"
«Εχουμε και εμείς κανόνες εμπλοκής εγκεκριμένες από τον πρωθυπουργό και από το Υπουργικό Συμβούλιο όχι μόνον στο Αιγαίο, αλλά και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Θα ήταν έκπληξη για μας εάν οι Τούρκοι δεν είχαν έως τώρα και αυτοί τέτοιους κανόνες», δήλωσε στο "Βήμα, ανώτατης στρατιωτικής πηγής, ως απάντηση στον Τούρκο αρχηγό Ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου, που δήλωσε, ότι η Αγκυρα καθορίζει κανόνες εμπλοκής για την Ανατολική Μεσόγειο.

Πάλι η πρεσβεία των ΗΠΑ σε περίεργες κουβέντες στη Θράκη


Δεν ξέρουμε πόσο φιλική θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε την ενέργεια των Αμερικανών φίλων και συμμάχων στη Θράκη, όπου την περασμένη Παρασκευή, αντιπροσωπεία από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, είχε μια ακόμη συνάντηση με το τόσο «φιλελληνικό» κόμμα των αυτοπροσδιοριζόμενων ως «Τούρκων» της Θράκης.
Ο υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αθήνας, Ραφαέλ Ντίαζ και τα στελέχη της πρεσβείας, επισκέφτηκαν τη νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (DEB). Την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μαζί με στελέχη του κόμματός του.

Ποιοι είναι οι Εθνικοί Κανόνες Εμπλοκής (ΕΚΕ)


Στα μέσα της δεκαετίας του 60 και κάτω από τις ψυχροπολεμικές συνθήκες που επικρατούσαν διαπιστώθηκε, σε Νατοϊκό πλαίσιο, η ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένων οδηγιών προς τους ναυτικούς διοικητές και κυβερνήτες πλοίων, για αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων ανάλογα με την τακτική εικόνα, σε συνδυασμό με πιθανή αδυναμία αποκατάστασης επικοινωνιών με το οικείο Επιτελείο ή Διοίκηση.

Φόρεϊν Όφις: “Αναγνωρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΔ”


Σε δήλωση που επαναλαμβάνει τη στάση της βρετανικής κυβέρνησης αναφορικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου προέβη το απόγευμα εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις, που είχε κληθεί να σχολιάσει τις πληροφορίες για τις σχετικές τοποθετήσεις του Ντέιβιντ Κάμερον στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Η δήλωση αναφέρει: «Αναγνωρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Δημοκρατίας της Κύπρου να αξιοποιήσει τα ορυκτά αποθέματα στην ΑΟΖ της και παραμένει θέση μας ότι τέτοιοι πόροι θα πρέπει να αξιοποιηθούν προς όφελος όλων των κοινοτήτων στην Κύπρο».

Η ίδια πρόταση συμπεριλαμβανόταν στη δήλωση του Φόρεϊν Όφις όταν είχε κληθεί να σχολιάσει τις ενέργειες της Τουρκίας αναφορικά με την κυπριακή ΑΟΖ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

- See more at: http://ikypros.com/?p=58644#sthash.twn1Lii4.dpuf

Πρωθυπουργός Σερβίας ενώπιον Αλβανού πρωθυπουργού: Το Κοσσυφοπέδιο ανήκει στη Σερβία > Η επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στη Σερβία


«Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας ταπεινώσει στο Βελιγράδι, το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ήταν και παραμένουν τμήμα της Σερβίας και ποτέ δεν είχαν δεσμούς με την Αλβανία», δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξαντάρ Βούτσιτς ενώπιον του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, όπως γράφει η σερβική B92.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης > Ο νέος ηγέτης της Τουρκίας, ο περίφημος Ταΐπ Ερντογάν, φιλοδόξει να αποδειχτεί άξιος διάδοχος των προκατόχων του που διακρίνονταν πάντα για το ανατολίτικο διπλωματικό παζάρι. Η τουρκική μέθοδος σε αυτό το παζάρι είναι εδώ και δεκαετίες γνωστή. Ρίχνουν στο τραπέζι πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουν ότι θα κερδίσουν για να κερδίσουν ακριβώς περισσότερα από όσα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν.

Bloomberg: Ο Γιούνκερ έκλεβε την ΕΕ πρέπει να φύγει


βεν γιουνκερ
Με ένα άρθρο-καταπέλτη το Bloomberg, έξω από τα δόντια, ζητά να φύγει ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ τον οποίο κατηγόρησε ότι όπως αποδεικνύεται μετά τις αποκαλύψεις των LuxLeaks, «έκλεβε» από τις άλλες χώρες και έκανε πλούσια τη χώρα του.
«Ο Γιούνκερ θα μπορούσε κανείς να πει, έκανε τη χώρα του πλούσια, κλέβοντας από τις τσέπες άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τώρα έχει εντολή να υπηρετήσει», λέει το διεθνές οικονομικό πρακτορείο κατακεραυνώνοντας τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν.

«Ο Jean-Claude Juncker, ήταν πάντα μια κακή επιλογή για τη δουλειά, πλέον έχει γίνει σαφές πόσο κακή απόφαση ήταν αυτός ο διορισμός». Τονίσε το Bloomberg. Θυμίζει ότι ο Γιούνκερ υπήρξε πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, ενός μικροσκοπικού κράτους με πληθυσμό ίσο με το 1/17 του μεγέθους του Λονδίνου, για σχεδόν δύο δεκαετίες. Κατά το διάστημα αυτό, επέβλεψε την ανάπτυξη ενός χρηματοπιστωτικού κλάδου που έγινε η φορολογική έδρα για τουλάχιστον 340 μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, για να μην αναφερθούν τα επενδυτικά κεφάλαια με σχεδόν 3 τρις. ευρώ σε καθαρά πάγια – φέροντας το Λουξεμβούργο στη δεύτερη θέση μετά τις ΗΠΑ.
Εν μέρει ως αποτέλεσμα των κανόνων τραπεζικού απορρήτου ελβετικού τύπου και πλάνα φοροαποφυγής με τις ευλογίες της κυβέρνησης που βοήθησαν την προσέλκυση τόσο μεγάλου κεφαλαίου, οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου είναι η δεύτεροι πλουσιότερο παγκοσμίως μετά τους κατοίκους του Κατάρ.

Οι φορολογικές συμφωνίες, που περιγράφονται σε έγγραφα που διέρρευσαν και επεξεργάστηκαν από το International Consortium of Investigative Journalists, φέρεται ότι επέτρεπαν σε πολυεθνικές, από την Apple έως την Deutsche Bank, να μειώνουν τις φορολογικές τους απαιτήσεις επί των κερδών που σημείωναν σε άλλες χώρες. Ο εφαρμοζόμενος φορολογικός συντελεστής του Λουξεμβούργου ήταν μόλις 0,25%. Η χώρα στην οποία τα χρήματα δημιουργήθηκαν δεν λάμβανε τίποτα.
Πάντως, ο ίδιος ο Γιούνκερ δηλώνει… ψυχραιμος. Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα δώσει απαντήσεις για την υπόθεση αυτή ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο εκπρόσωπός του, Μαργαρίτης Σχοινάς, τόνισε: “Ο κ. Γιούνκερ θα επιλέξει ο ίδιος το πότε θα πει αυτά που έχει να πει, είτε (στη σύνοδο κορυφής) της G20, είτε κάποια άλλη στιγμή.

olympia

Οι 28 σελίδες φωτιά που κρύβουν οι Αμερικανοί για την 11 Σεπτεμβρίου > ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.


Μπορεί να έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, όμως, όλα τα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί και σε αυτό φαίνεται πως ευθύνονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.

Νυρεμβεργη στους ναζι απο τους αγωνιστες του Ντόνετσκ: “Ξέρουμε ποιοι βομβάρδισαν το σχολείο και σκότωσαν τα παιδιά”


“Ξερουμε τα ονόματα τους και τους τόπους διαμονής τους, θα πληρώσουν ολοι”. Αυτη την σφαγη παιδιών δεν την είδε η “πολιτισμένη δύση”. Μιλάμε για τον βομβαρδισμό με βαρυ πυροβολικό σε σχολείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωη τους μικρά παιδιά. Σε συνεντευξη τυπου λοιπον, ο προεδρος της Λαϊκης Δημοκρατιας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε πως εντόπισε τους δράστες της φρικτής επίθεσης οι οποίοι θα “εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν”.


“Γνωρίζουμε τους ουλαμους που πραγματοποίησαν την επιθεση. Τον διοικητή, τους αξιωματικούς, τους πυροβολητές. Τα ονοματεπώνυμα τους και τους τόπους διαμονής τους. Θα τακτοποιησουμε και κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην επιθεση. Ολοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά” ηταν η λιτή ανακοινωση.


olympia

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ :Να επανέλθει η Δημοτική Αστυνομία !Ολοένα και πιο βασανιστική γίνεται η καθημερινότητα των Φαληριωτών λόγω της ραγδαίας αύξησης των Ι.Χ. αυτοκινήτων. Τα πεζοδρόμια καλύπτονται από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια, ενώ ακόμη και οι διαβάσεις πεζών χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Τελικά, η συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας ήταν καίρια σε αυτό τον τομέα αφού έως ένα βαθμό είχε επιβληθεί μία τάξη. Μήπως θα πρέπει να επανέλθει;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΣΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ… ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ…!!


384900-net-kastelorizo-ast-1
Γράφει ο Δ. Γιαννακόπουλος Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού περιήλθαν από τις αρχές του μήνα οι Αρχές ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, λόγω των αυξανόμενων πληροφοριών περί επικείμενου θερμού επεισοδίου από την πλευρά της Τουρκίας, το οποίο –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δεν έχει «χαρτογραφηθεί».
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ των σχεδίων «δολιοφθοράς» της Άγκυρας είναι η αιφνίδια επέλαση αυτές τις ώρες προς το Καστελλόριζο, όπως ενημέρωσε πολιτικός αξιωματούχος το Μαξίμου μετά από πρόσφατο, ανεπίσημο ταξίδι του στη γειτονική χώρα.

Είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν «μεγάλο κόλπο» οι Τούρκοι σε Κύπρο και Αιγαίο


turkey (12)
Η συνάντηση στο Κάιρο «ξύπνησε» άσχημες μνήμες στην Άγκυρα, σχετικά με τις στρατιωτικές δυνατότητες, Ελλάδος, Αιγύπτου και Κύπρου, συνεπικουρούμενες από το Ισραήλ.
Κατενόησαν «κάποιοι», όχι όλοι,  στο επιτελείο πέριξ του Ερντογάν, πως με την αλαζονική στάση τους στην Κύπρο συσπείρωσαν , και ενοποίησαν «δυνάμεις», οι οποίες δύναται να ταράξουν τα νερά της ανατολικής Μεσογείου, συμπαρασύροντας και τους ίδιους στην δίνη «άσχημων εξελίξεων».
Και τότε ακριβώς άρχισαν οι Τούρκοι να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, ,δηλαδή, «

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ δηλητηρίασαν με φαγητό 1200 τζιχαντιστές – Δήλωσαν ως “ΜΑΓΕΙΡΟΙ”, καταφέρνοντας να τους δηλητηριάσουν ομαδικά!


ina

Η απόρρητη εισήγηση στον Τσίπρα να προτείνει τον Καραμανλή για την Προεδρία


Μια απόρρητη εισήγηση για την πολιτική συγκατοίκηση που θα επέτρεπε σε μια αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να περιορίσει τις ανησυχίες που υπάρχουν για το πώς θα ασκήσει την εξουσία, και την ίδια στιγμή να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή… ανοχή της κοινωνίας, έχει στα χέρια του τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, η πρόταση αφορά την προοπτική να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής, μια υπερβατική κίνηση που θα συγκεντρώσει τις ψήφους που απαιτούνται, πιθανολογείται ότι θα έχει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση εντός του Κοινοβουλίου, και θα δείξει με το “καλημέρα” ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκοπεύει να καταφύγει σε… επικίνδυνα μονοπάτια.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο »ΚΑΠΝΟΣ» ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ;


To θολό τοπίο που επικρατεί σε ό,τι αφορά τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου επιχείρησαν να «ξεκαθαρίσουν» οι επιστήμονες στη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης…

Καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας παρουσίασαν τα τελευταία δεδομένα γύρω από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, τα οποία επιτρέπουν πλέον κατά τους ειδικούς να χαρακτηριστεί ως ένα ασφαλές υποκατάστατο του συμβατικού τσιγάρου.
«Αποτελεί παραπληροφόρηση ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει καρκινογόνες και τοξικές ουσίες. Περιέχει τοξικές ουσίες αλλά σε ποσότητες έως και 1.000 φορές μικρότερες από το συμβατικό τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μακράν λιγότερο βλαπτικό από το κανονικό» ανέφερε ο καρδιολόγος- ερευνητής στο Ωνάσειο, κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιστήμονες είναι  υποχρεωμένοι να παρέχουν ακριβή, σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση στον καπνιστή «ώστε να παίρνει τις αποφάσεις μόνος του για το πώς θα διακόψει ή θα αλλάξει την καπνιστική του συνήθεια, χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο εναλλακτικό προϊόν».

Η Ελληνική απάντηση στους Τούρκους: Έχουμε και εμείς κανόνες εμπλοκής


POLEMIKO PLOIO_b1
«Εχουμε και εμείς κανόνες εμπλοκής εγκεκριμένες από τον πρωθυπουργό και από το Υπουργικό Συμβούλιο όχι μόνον στο Αιγαίο, αλλά και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Θα ήταν έκπληξη για μας εάν οι Τούρκοι δεν είχαν έως τώρα και αυτοί τέτοιους κανόνες». Τη δήλωση αυτή έκανε στο «Βήμα», ανώτατη στρατιωτικής πηγή, ως απάντηση στον Τούρκο αρχηγό Ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου, που δήλωσε, την Κυριακή μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ότι η Αγκυρα καθορίζει κανόνες εμπλοκής για την Ανατολική Μεσόγειο.
Διπλωματικές πηγές στην Αθήνα δεν θέλησαν να σχολιάσουν τη δήλωση του Τούρκου ναύαρχου, θεωρώντας την ως «άνευ περιεχομένου».

Ο Ρόλος των Big 4 #luxleaks


jdfs1415391538
Αν το παγκόσμιο σύστημα των υπεράκτιων συναλλαγών είναι λαβύρινθος, οι παγκόσμιοι ελεγκτικοί γίγαντες είναι οι αρχιτέκτονές του οικοδομήματος και ταυτόχρονα αυτοί που δείχνουν το σωστό δρόμο στις εταιρίες που εμπλέκονται στα σκάνδαλα των offshore.
Για περισσότερο από μια δεκαετία οι γκουρού της PricewaterhouseCoopers βοήθησαν την ανάδοχο εταιρία του Αμερικανικού Ναυτικού για τα βαρέα οχήματα να μεταφέρει τα κέρδη της από την προσοδοφόρα επιχείρηση των ανταλλακτικών από τις ΗΠΑ σε μια μικρή θυγατρική στην Ελβετία.
Λίγα πράγματα άλλαξαν στην πραγματικότητα, εκτός από την διαφορετική τήρηση των λογιστικών βιβλίων. Τα ανταλλακτικά συνέχισαν να αποστέλλονται από τους παραγωγούς σε μια αποθήκη στο Morton του Illinois και από εκεί στις αποθήκες των ανεξάρτητων εμπόρων. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τα κέρδη εγγράφονταν σε μια θυγατρική της με έδρα την Ελβετία, η οποία καταβάλλει φόρους κάτω από 6% κάθε χρόνο, αρκετά μικρότερο δηλαδή από το 29% που θα έπρεπε να δίνει στις ΗΠΑ.
Το 2008 όμως οι εταίροι των τεσσάρων μεγαλύτερων λογιστικών εταιριών (γνωστοί και ως Big 4) ανησύχησαν ότι η επιχειρηματική στρατηγική τους απειλούταν από την απόφαση της Caterpillar να μεταφέρει κάποιους από τους διευθυντές από την Ελβετία στις ΗΠΑ, αφού μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να μεγαλώσει το μικρό αποτύπωμα που άφηνε η επιχείρηση των ανταλλακτικών στον φορολογικό παράδεισο της Ελβετίας.

Πώς ο Δ. Κοντομηνάς βρέθηκε στις ΗΠΑ παρά την απαγόρευση…

kontominas

Πριν από λίγες εβδομάδες αναφερθήκαμε στο ταξίδι του Δημήτρη Κοντομηνά στις ΗΠΑ παρά τον περιοριστικό όρο περί απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε… ως όρος αποφυλάκισης για την υπόθεση του ΤΤ. Στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συνέβη μάθαμε αρκετά αλλά βγάλαμε ένα μόνο συμπέρασμα

Πάνε να “φορτώσουν” τα 9.200.000 ευρώ της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ σε “Αλβανό δουλευτή” σε χωριό της Πέλλας-Άφαντοι τυχεροί και δικηγόροι

tzoker

Όταν την Πέμπτη για τους περισσότερους από εμάς “έσβησε” το… όνειρο του Τζόκερ, καθώς δύο μόνο άτομα κέρδισαν από 9,2 εκατ. ευρώ ο καθένας, από κει που ψάχναμε τα μαγικά νούμερα για 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, ξεκινήσαμε να γυρεύουμε τους τυχερούς πολυεκατομμυριούχους!
Σύμφωνα με τον ιστότοπο του star.gr, στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας και στην Κόρινθο όπου παίχτηκαν τα «χρυσά» δελτία, τα τελευταία 24ωρα, το ποιος μπορεί να είναι ο κάτοχος τους είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα! Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τα δύο τυχερά πρακτορεία να πλημμυρίζουν από κόσμο, που προσπαθεί να μάθει κάτι για τους τυχερούς.

Περνά στην “αντεπίθεση” ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης που φωτογραφήθηκε κάτω από τον Σφαγέα Κεμάλ και ΑΠΕΙΛΕΙ. Απαντάμε στον κ.Τσερμπάκ: Τιμούμε τις φωτο του Κολοκοτρώνη κι όχι του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ

tsermpak

Από τον κ.Κύριλλο Τσερμπάκ, λάβαμε μια ύποπτα απειλητική επιστολή, η οποία κάλλισταθα μπορούσε να εκλειφθεί ως εξόχως μηνύσιμη και να τον κάνουμε να τρέχει πληρώνοντας πολλά δικαστικά έξοδα σε φίλους του δικηγόρους. Την δημοσιεύουμε ΟΛΗ και ακολουθεί το σχόλιο μας.
“Δεν συνηθίζω να απαντώ σε κακεντρεχή και κακόβουλα δημοσιεύματα που βρίθουνψευδών και ανυπόστατων στοιχείων. Επειδή όμως έχετε παραβιάσει κάθε κώδικα υπεύθυνης και αξιόπιστης πληροφόρησης προσβάλλοντας άτομα και θεσμούς, οφείλω να σας γνωρίσω τα εξής:
Κύριοι, έχετε λάβει διευκρινίσεις από τον υπεύθυνο Πληροφορικής του Σχολείου που ξεκαθαρίζει το θέμα της φωτογραφίας.

Διαστημική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του αστροναύτη Μπαζ Όλντριν: “Ψεύτικη η αποστολή στην Σελήνη, όλα έγιναν…για λόγους προπαγάνδας”!!

moon_hoax_1

Ένας από τους αστροναύτες της αποστολής του Apollo 11 ,ο Edwin Aldrin «Buzz», επιβεβαίωσε ότι οι αποστολή του Apollo 11 ήταν “ψεύτικη”!…
Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας; ο Edwin Aldrin παραδέχτηκε ότι όλα τα βίντεο της αποστολής δεν είναι αληθινά και απλά δείχνουν μια εγκατάσταση, ένα σκηνικό ώστε να φανεί σαν προσομοίωση του πώς φαίνεται το φεγγάρι και το διάστημα,
«Η αποστολή του Apollo 11 δεν ήταν πραγματική, τίποτε από αυτά δεν ήταν» δήλωσε ο Buzz Aldrin σε ένα βίντεο που κατέγραψε, ομολογώντας ότι το Apollo 11 ήταν μια μεγάλη φάρσα.
«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά πλέον δεν μπορώ να το κρύψω δηλώνει ο Buzz. «Ήταν μια εγκατάσταση, όπως αυτές που χρησιμοποιούν στις ταινίες του Χόλυγουντ, πίσω στη δεκαετία του 60, Εκείνο το διάστημα ήταν η εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
Οι ΗΠΑ ανταγωνίζονταν με τη Σοβιετική Ένωση στην υπεροχή της διαστημικής πτήσης, που ήταν γνωστή ως η «αγώνας δρόμου του διαστήματος». Φοβόμασταν ότι οι Σοβιετικοί θα μας νικήσουν φτάνοντας πρώτοι στο φεγγάρι κι έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη προσγείωση του Apollo 11 στη Σελήνη ώστε να παραδεχτεί όλος ο κόσμος ότι ήμασταν μεγαλύτεροι από τους Σοβιετικούς»
Αυτό εξηγεί τους ισχυρισμούς που έχουν γραφτεί κατά καιρούς ότι η NASA «έγραψε» πάνω από τις κασέτες της αποστολής με αποτέλεσμα να χαθεί το οπτικοακουστικό υλικό. Πώς είναι δυνατόν ένας οργανισμός παγκοσμίου βεληνεκούς να κάνει ένα τόσο παιδαριώδες λάθος.
Ο Buzz αποφάσισε μιλήσει για την αποστολή του Apollo 11 και μέσω Twitter το οποίο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μια μέρα μετά αφού δημοσιεύτηκε! Θεωρείται ότι η CIA απαίτησε από τους υπεύθυνους του Twitter να διαγράψει το tweet του Buzz Aldrin.