Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 14-11-2014.

Η μεγαλύτερη μορφή σκλαβιάς για ένα έθνος είναι η παραχώρηση των δικαιωμάτων τού λαού στα χέρια ανήθικων ηγετών. Διότι αυτοί οι τιποτένιοι τύποι για τον πλούτο και την ηδονή έχουν αποφασίσει να ακυρώσουν τις αξίες τού λαού τους, να κόψουν το δέντρο τής Φυλής από τις ρίζες του. Κι αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να πεθάνει το Έθνος.

Το κράτος έχει νόημα μονάχα στην περίπτωση που διοικούν, αποφασίζουν και ενεργούν οι πολίτες του, τα γεννήματά του που συνδέονται με το κοινό αίμα και τις κοινές στοχεύσεις τής Πολιτείας τους. Ο δεσμός τής Πολιτείας και των δημιουργών της είναι η απόλυτη και αυθεντική μορφή τής λαϊκής κυριαρχίας.

Είναι η εθνική καταγωγή μαζί με την πίστη στα πεπρωμένα τής Φυλής, στα περασμένα μα και στα τωρινά που πρέπει να γίνουν ταιριαστά στην υψηλή αποστολή τού Ελληνισμού. Τα οικονομικά και τα εθνικά ζητήματα άπτονται πρωτίστως τής αποκαταστάσεως μιας ισχυρής και συνεκτικής ελληνικής κοινωνίας. Μονάχα σ’ αυτή την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για λαϊκή βούληση και εξουσία, την οποία επικαλούνται συγκυριακά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής «δημοκρατίας».

Δεν είναι λοιπόν να παραξενεύεται κανείς από τα δεινά τής πατρίδος μας. Αυτό που πρέπει να μάς παραξενέψει και να μην το επαναλάβουμε είναι η ευκολοπιστία και η ματαιοδοξία που κυριεύει τις μάζες. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που κάνουν τον ρωμιό να γίνει ραγιάς και να βλέπει τον αυταρχισμό στο πρόσωπο εκείνου που τού έχει δώσει παιδεία, ευημερία και στόχο εθνικής ισχύος, γιατί έτσι τού έχουν εμφυτεύσει τα σαπρόφυτα τού νεοταξικού και κατοχικού καθεστώτος.

Λέγουν οι βαλτοί για τού ολέθρου τα έργα ότι επί 21ης Απριλίου και από την Χρυσή Αυγή έχουν βρει τάχα το θάνατο κάμποσοι συμπατριώτες μας. Ότι εμφωλεύει τάχα στον Λαϊκό Εθνικισμό μας αυταρχισμός και βία. Ψευτοδημοκράτες κλέφτες και προδότες δεν βγάζουν μιλιά και δεν έχουν το ανάστημα να απολογηθούν για την παραχώρηση των κρατικών εξουσιών στους σιωνιστές τοκογλύφους, όταν ήδη πιο πριν οι ίδιες εξουσίες έχουν παραχωρηθεί βέβαια στους εγχώριους προπαγανδιστές, εργολάβους συνειδήσεων, τοκογλύφους και λοιπούς θεσμικούς τής τυραννίας.

Δεν λένε οι γραικύλοι ότι στο τωρινό ψευτορωμέϊκο δεν ξοδεύεται ούτε ένα ευρώ για την αγορά ενός ρολού χαρτιού χωρίς να ρωτηθεί ο κατακτητής. Δεν λένε τίποτα για τούς θανάτους Ελλήνων επειδή είναι ανασφάλιστοι και επειδή δεν έχουν δουλειά και λεφτά, ώστε να κάνουν μια εισαγωγή σε νοσοκομείο και να αγοράσουν φάρμακα. Δεν λένε τίποτα για τούς χιλιάδες Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους από λαθρομετανάστες και από τις αυτοκτονίες απελπισίας και απώλειας προοπτικής.

Θεωρείται έγκλημα η φυλετική συνείδηση και η πίστη στον Εθνικισμό και τον Ελληνισμό, όταν ο λαϊκός μόχθος έχει ενθυλακωθεί στα χρηματοκιβώτια και τις ακριβές ζωές των κλεφτών τής ζωής μας. Θεωρείται παρωχημένη η Πίστη στην Ελληνοορθοδοξία και αναγκαιότητα το χτίσιμο Τζαμιού και η δημιουργία έδρας ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, όταν ο τζιχαντισμός των ισλαμοδολοφόνων μισθοφόρων τής Εσπερίας έχει μπει στην ελληνική κοινωνία. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ιδρύθηκε προσφάτως ειδικό σώμα καταστολής τού ρέμπελου τζιχαντισμού και τής μοντέρνας τρομοκρατίας από τα σώματα ασφαλείας.

Δεν είναι ανοχή να αποδεχόμαστε λαθρεποίκους στρατιώτες από βαρβαροπατημένες ελληνικές χώρες που μιλάνε για μεγαλοαλβανισμούς, όταν οι ινστρούχτορές τους μιλάνε για την ανάγκη πολέμου στην χερσόνησο τού Αίμου και έχουν στα κρατικά τους μορφώματα πέριξ των συνόρων μας τουρκικά τζαμιά και νεοταξικά στρατόπεδα. Είναι καθαρή προδοσία.

Είναι προδοσία να μιλάς στους Έλληνες ότι πρέπει να κάνουν αιματηρές θυσίες για να αντιμετωπιστεί το υποτιθέμενο εθνικό οικονομικό πρόβλημα, όταν η ενέργεια τής Ελληνίδας Γης δίδεται στον παγκοσμιοποιητή τύραννο και το προϊόν τού Έλληνα εργαζόμενου συνεχίζει να τροφοδοτεί τούς λογαριασμούς των κρατικών και των παρακρατικών διωκτών τού Εθνικού Φρονήματος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για κυριαρχία σε ένα κράτος που δεν ελέγχει τον ουρανό που τον έχουν δηλητηριάσει οι πειρατές των αιθέρων και τής υγείας τού λαού μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία σε ένα κράτος που τού δηλητηριάζουν τη ζωή και την ελευθερία σκέψης.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυνατή οντότητα, δηλαδή για κράτος, όταν στα νησιά μας φτάνουν πιο συχνά τα πολεμικά πλοία τής Τουρκίας από τα ελληνικά πλοία τής γραμμής.  Πρέπει  να αντιμετωπίσουμε τον παλαιοκομματισμό σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών ως εχθρό τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού μας όταν στην δικαιοσύνη έχουν μπει κομματικά κριτήρια.

Ο παλαιοκομματισμός είναι γάγγραινα. Και τις γάγγραινες δεν τις αφήνεις να κακοφορμίσουν το σώμα. Τις πετσοκόβεις για να ζήσει το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής. Ο Ελληνισμός δεν ενσωματώνεται ούτε γίνεται αντικείμενο παζαριού ανάμεσα στο πλιάτσικο και τον αριβισμό κείνων που ανεβαίνουν πάνω στις πλάτες των Ελλήνων.

Ο Ελληνισμός στηρίζεται στις Αξίες τής Φυλετικής Συνοχής, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Πίστης στην Δυνατή Ελλάδα. Και ο Εθνικιστής τις διαβουλεύσεις του τις κάνει μονάχα με τούς Εργάτες και τούς Πολεμιστές τής Φυλής του.

Τα κόμματα κομματιάζουν, ενώ το Ελληνικό Έθνος ενώνει. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να γίνει συνείδηση μα και πράξη στον λαό μας, να γίνει δηλαδή πολιτική ενέργεια. Και πολιτικές ενέργειες κάμουν εκείνοι που είναι ορκισμένοι στα οράματα και τις αποφάσεις τού Ελληνισμού. Κανείς άλλος.

Η ελευθερία τής εθνικής έκφρασης ενώνει και οδηγεί το Γένος μας μπροστά στην μάχη τής ζωής νικηφόρα. Με τους Αληθινούς Έλληνες να χτίζουν, να σκορπούν πολιτισμό, να δίδουν την χαρά τής δημιουργίας και τής γέννησης νέας γενιάς Ελλήνων. Να κατακτούν δρόμους ελληνικούς. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η Φωνή τού Έλληνα και ο γκρεμιστής των μισελλήνων χαλαστήδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΑ(;)ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΑΤΟΥΡΚ:” ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ”!-ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ…

xousein-zeibek-kemal

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ανάρτησε μήνυμα για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος απεβίωσε στις 10 Νοεμβρίου του 1938.
zeybek-minima
Διαβάστε το σχετικό ανθελληνικό μήνυμα που μεταφράζουν τα tourkikanea:
“Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, επίσης εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό το φως του, τότε η 10η Νοεμβρίου δεν είναι η επέτειος θανάτου του Ατατούρκ, αλλά η μέρα που κρατάμε τις επαναστάσεις του στις καρδιές μας”.
Χουσείν Ζεϊμπέκ 10/11/2014

Τουρκία: Πλοία του πολεμικού ναυτικού θα αγκυροβολήσουν σε Αμμόχωστο και Κερύνεια


Στις 15 Νοεμβρίου η τουρκική φρεγάτα «TCG Gelibolu» και το υποβρύχιο «TCG Burakreis» θα επισκεφθούν το λιμάνι  της Κερύνειας, ενώ η πυραυλάκατος «TCG Bora» θα βρίσκεται στην Αμμόχωστο στο εμπορικό λιμάνι και θα είναι ανοικτή για τους  επισκέπτες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου,  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την 31η επέτειο της ανακήρυξης του Ψευδοκράτους, στην Κερύνεια από Τούρκους αστέρες, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 15:30 μπροστά στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ, στην οποία θα παρακολουθήσουν, στρατιώτες και τα πληρώματα των σκαφών, σημειώνει το δημοσίευμα του Ντενίζ Χαμπέρ.
 
--
               
 

Σκόπια: Έστησαν το άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στο κέντρο της πρωτεύουσας


Οι αρχές της πόλης των Σκοπίων, έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Τούρκου ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας,  Κεμάλ Ατατούρκ, στην  κεντρική πλατεία.
Στην τελετή αναφέρθηκε ότι οι πρόγονοι του πατέρα της Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ  κατάγονταν από το Κοντζαντζίκ, όπου σήμερα είναι η συνοικία Ζούλα του δήμου Κέντρου των Σκοπίων.
Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Τουρκίας και της τουρκικής πρεσβείας στα Σκόπια, όπως σημειώνει η σλαβική Ούτρινσκι Βέσνικ.
--
               
Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο

Τουρκικά μαχητικά επιτέθηκαν σε αεροσκάφος της ΥΠΑ εντός ΕΕΧ


Toυρκικά μαχητικά F-16 επιτέθηκαν σε ελληνικό πολιτικό
αεροσκάφος στο ύψος των Ψαρών χθες. Το ελληνικό αεροσκάφος καταδιώχθηκε μέχρι τη Μύκονο, οπότε και τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
Τα τουρκικά μαχητικά έθεσαν σε κίνδυνο το αεροσκάφος καθώς πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς.
To αεροσκάφος ειδοποίησε το ΕΚΑΕ ότι δέχεται επίθεση από τουρκικά μαχητικά (δύο F-16), αλλά η βοήθεια καθυστέρησε να έρθει.

Ερωτήματα υπάρχουν για την λεγκαιρη αντίδραση του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού δεν μπόρεσαν να προστατέψουν ένα ελληνικό κρατικό αεροσκάφος που πετούσε στη μέση του Αιγαίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σκληρή εμπλοκή στο Αιγαίο- Αερομαχία τουρκικών και ελληνικών μαχητικών πάνω από την Μύκονο


sklhrh-emplokh-sto-aigaio-aeromaxia-toyrkikwn-kai-ellhnikwn-maxhtikwn-panw-apo-thn-mykonoΤουρκικά F16 καταδίωξαν αεροσκάφος της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που είχαν την εντύπωση ότι ήταν ελληνικό ιπτάμενο ραντάρ.
Το περιστατικό αυτό συνέβη την ώρα που πήγαινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας από την Χίο στα Ψαρά για να επισκεφτεί το εκεί φυλάκιο του ελληνικού στρατού.
Τα τουρκικά F16 καταδίωξαν το αεροσκάφος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από τον εναέριο χώρο των Ψαρών περίπου έως την Μύκονο όπου εκεί βρέθηκαν αντιμέτωπα με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη που είχε σηκώσει στο μεταξύ το Ελληνικό Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

Ακολούθησε αερομαχία και αναχαιτίστηκαν τα τουρκικά F16. 
Φτάνοντας στα Ψαρά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το περιστατικό και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος από την πλευρά του που συνόδευε τον κ. Δένδια ενημέρωσε αμέσως το υπουργείο Εξωτερικών.
Ο έλληνας αρχηγός ΑΤΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης κάλεσε στην «κόκκινη» γραμμή τον τούρκο ομόλογό του ο οποίος ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και είπε ότι θα περάσουν τον τούρκο πιλότο από πειθαρχικό για το παράπτωμά του και ότι πιθανόν να έχασε τον δρόμο.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που πετούσε ελέγχει για την σωστή λειτουργία των ραδιοβοηθημάτων στα νησιά και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με ιπτάμενο ραντάρ αφού πρόκειται για παλιό αεροσκάφος και περιορισμένων διαστάσεων. Μάλιστα είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης και εκπέμπει του κωδικούς τους όπως όλα τα αεροσκάφη της Πολιτικής Αεροπορίας. 

newpost

Ενώπιον Ευρωκοινοβουλίου οι τουρκικές προκλήσεις - Διαβάστε το ψήφισμα > Το Ευρωκοινοβούλιο αναμένεται να προβεί σε ισχυρές αναφορές


Ενώπιον Ευρωκοινοβουλίου οι τουρκικές προκλήσεις - Διαβάστε το ψήφισμα
Ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες συζητείται το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, με τους ευρωβουλευτές να αναμένεται να υιοθετήσουν ισχυρό ψήφισμα την Πέμπτη.

Σκάνδαλο συνενοχής του ευρωπαϊκού σώματος σε σοβαρά εγκλήματα πάσης φύσεως από την αλβανική μαφία του Κοσσυφοπεδίου


kosovoΗ ”Jaroslava Novotna” από την Τσεχία,που είναι γενικός εισαγγελέας  και ο Ιταλός δικαστής ”Francesco Florit”, επικεφαλής του σώματος των δικαστών της ”EULEX”, είναι δύο από τα πιο σημαντικά στελέχη που κατηγορούνται για τη λήψη χρημάτων από την αλβανική μαφία για να ταξινομήσουν αρχεία που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα και να αθωώσουν υπόπτους για σοβαρά εγκλήματα (δολοφονία, διαφθορά, κλπ).Τα εκτιμώμενα ποσά που καταβάλλονται από την αλβανική μαφία είναι περίπου 350.000 ευρώ.

Αυτές οι επιβαρύνσεις υποβλήθηκαν από την Ειδική Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Δικαιοσύνης, την βρετανίδα ”Mariah Bamieh”.Η συγκεκριμένη,ξεκίνησε την έρευνα πριν από ένα χρόνο, μετά από υποκλοπές που αποδείκνυαν τη σχέση των υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με ορισμένους Αλβανούς κατηγορούμενους.

Πηγή: medias-press

olympia

Παγκόσμιος θαυμασμός για τα ευρήματα της Αμφίπολης > ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ


pagkosmios-thaymasmos-gia-ta-eyrhmata-ths-amfipolhs
Τον παγκόσμιο θαυμασμό προκαλούν τα νέα ευρήματα στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να αναφέρονται εκτενώς στην ανακάλυψη του σκελετού μέσα στο μνημείο.
Το Euronews σε δημοσίευμά αναφέρεται στα ευρήματα και παραθέτει τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού.

“Χθες απολύθηκα, με είπαν και γαϊδούρι,τι τα θες φιλε εχουν σφιξει τα πραγματα” #Alithines_Istories


ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ , κανονικότητα
(σ.σ.από mail αναγνώστη. αυτή είναι η κανονικότητα) 

καλησπέρα,

Χθες απολύθηκα απο τη δουλειά μου επειδη δεν δεχθηκα να δουλεψω με 490 ευρω το μηνα

και με ειπαν και γαιδουρι


ωραια πραγματα

δεν εχουμε χουντα που ελεγε η κοπελιτσα στην Ανατροπή

κατι χειροτερο εχουμε παγκοσμιοποιημενη υπερ-χουντα

μιλησα με εναν προηγουμενο υπαλληλο

μου λεει

“εγω θα πηγαινα στο ψυχιατρο, τι τα θες φιλε εχουν σφιξει τα πραγματα”

Τι σημαίνει να είσαι φτωχός.... (Εξαιρετικό)

Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε μία οικογένεια που ζούσε στο βουνό.
Πέρασαν τρεις μέρες και δυο νύχτες στην αγροικία. Καθώς επέστρεφαν στο σπίτι, μέσα στο αυτοκίνητο, ο πατέρας ρώτησε το γιο του:
"Πως σου φάνηκε η εμπειρία;"
"Ωραία" απάντησε ο γιος με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό.
"Και τι έμαθες;" συνέχισε με επιμονή ο πατέρας.
Ο γιος απάντησε:

Σπίτια ακόμη και με 3.000 ευρώ!

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι διαθέτουν διαμερίσματα που πλέον δεν πωλούνται ούτε με… 3.000 ευρώ. Η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κτηματαγορά, η παντελής απουσία αγοραστών και κυρίως η «γκετοποίηση» γειτονιών της Αθήνας έχουν προκαλέσει κραχ στις τιμές.

Η πλήρης απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν λάβει υπόψη του κανείς τα εκατοντάδες διαμερίσματα που βρίσκονται σε παλαιές πολυκατοικίες στο κέντρο και πέριξ αυτού, και δεν πωλούνται αλλά μένουν ξενοίκιαστα και κλειστά για πολλά χρόνια, ενώ για την εφορία κοστίζουν μια περιουσία και φορολογούνται αναλόγως.

Ντόροθι Κινγκ: «Ποτέ τα Σκόπια δεν τα έλεγαν Μακεδονία» - «Ο Έλγιν άθελά του έκανε καλό στην Ελλάδα!»

- Λίγες ώρες πριν τις νέες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη η Ντόροθι Κινγκ βάζει τέλος στις διεκδικήσεις των Σκοπιανών
- «Ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε και το σύγχρονο Ιράν και το Αφγανιστάν και καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τμήμα της Αρχαίας Μακεδονίας!»
- «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα που ο Έλγιν έφερε στο Λονδίνο, ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι τα ρωμαϊκά γλυπτά δεν ήταν ανώτερα των αρχαίων ελληνικών αλλά απλά αντίγραφά τους»

Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, ξαναχτυπά. Και μάλιστα βάζει με τον τρόπο της ταφόπλακα σε όσα ισχυρίζονται οι γείτονές μας στα Σκόπια με λίγες λέξεις.

Κάθε γυναίκα λατρεύει έναν… Φασίστα !


Κάθε γυναίκα λατρεύει έναν Φασίστα
Σύλβια Πλαθ (από το ποίημα «Μπαμπά»)

Προς Λιάνα Κανέλλη

Κάτι σ’ έπιασε και ξεθάβεις παλιές σου φωτογραφίες.
Βλέπεις την καλλονή των 18 χρόνων και αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος.
Θα μπορούσες να ‘σαι το «αιώνιο θήλυ» και κατέληξες νταλικιέρης.
Ποιος σου έκοψε τα όμορφα μαλλιά, σου έβαλε φόρμες, στο στόμα μόνιμα ενα τσιγάρο, βρισιές στα χείλη και αντρικό περπάτημα;
Είναι ο κουμουνισμός, καημένη μου….
Κανείς δεν σε κέρασε ένα ποτήρι σαμπάνια, δεν σου ‘δωσε ένα τριαντάφυλλο.
Λιγδιάρηδες μπολσεβίκοι σε τραβούσαν σε μίζερα κουτούκια να πιείτε ρετσινούλα και περίμεναν να πληρώσεις κι από πάνω. Κι όταν έστριβες την πλάτη με κακεντρέχεια έσταζαν δηλητήριο…
Κανείς δεν σου ‘κλεισε το στόμα μ’ ένα φιλί….
Σ’ έβαζαν να μιλάς για προλετάριους, τσιμινιέρες, κεφάλαιο, τον Μάρξ κι ούτε ένα ειλικρινές κομπλιμέντο..
Κι όλος ο θυμός μέσα σου γιατί δεν σου έδιναν αυτό που άξιζες, έγινε...

Σειρήνες Συναγερμού Αεροπορικής Επίθεσης και ΔΙΑΥΓΕΙΑ


ΣΕΙΡΗΝΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥ
Γράφειο ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός Από απλή περιέργεια αποφάσισα να χτυπήσω στο μεγάλο ρουφιάνο του ίντερνετ, τη Διάυγεια, το συνδιασμό λέξεων “σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας”.
ΧΙΛΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ (1821) αποτελέσμα μου εμφάνισε στο εύρος 1/6/14 έως σήμερα.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που αφορούσαν περιοδική συντήρηση ή αποκατάσταση βλάβεων που προέκυψαν μετά τον εξαμηνιαίο θερινό έλεγχο, περίπου 1500 αφορούσαν σε προμήθειες νέων συναγερμών, κυρίως ηλεκτροκίνητων.
Ένα τηλέφωνο στο δήμο, σε φίλο αντιδήμαρχο μου έλυσε τα ερωτήματα που μου εγείρονταν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, από το Μάρτη ζητήθηκε εκτάκτως από τη Διεύθυνση Παλλαϊκής Άμυνας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, η άμεση κάλυψη του συνόλου του μεγάλων πόλεων, τοποθετώντας αυτόματες σειρήνες σε ακτίνα 800 μέτρων.
Πολεμικό Ημερολόγιο 

Και όμως οι αληθινοί πατριώτες σπεύδουν να καθαρίσουν οχυρά και πολυβολία


Untitled4
Γράφειο ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Η είδηση θα είχε πολύ μικρή έως και μηδαμινή αξιά εαν αφορούσε μια μόνον περιοχή, πόσο μάλλον αυτό αφορούσε μόνον τον τόπο καταγωγής μου.
Όταν όμως μέσα σε μια ημέρα λαμβάνει τρία διαφορετικά email που σου αναφέρουν άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι, που τους χωρίζει μια θάλασσα και εκατοντάδες ναυτικά μίλια απόσταση, το ίδιο πράγμα, τότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Πληγωμένοι οι Ακρίτες μας, αυτούς του φύλακες των συνόρων, η πολιτεία πρέπει να τους στηρίζει με κάθε μέσο

Μήπως η Αθήνα εθίστηκε τελικά από τις συνεχείς παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης;
Με αφορμή μιας ακόμη απόδειξης της τουρκικής προκλητικότητας που έχει στόχο την διεκδίκηση του Αιγαίου πέραν του 25ου Μεσημβρινού, στα ελληνικά χωρικά ύδατα της Θράκης την 31η Οκτωβρίου, με τον εμβολισμό ελληνικού αλιευτικού σκάφους από τουρκική ακταιωρό στην οριογραμμή Ελλάδας –Τουρκίας, έξω από τις εκβολές του ποταμού Έβρου, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, συγκάλεσε σύσκεψη φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στη σύσκεψη το παρών έδωσαν ο υφυπουργός παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, εκπρόσωπος του Υφυπουργού εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλου, εκπρόσωπος του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ο πρόεδρος του ΟΛΑ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς και ο Δημήτρης Σαρίκας, πρόεδρος των παράκτιων αλιέων.
Σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη, οι κάτοικοι της ακριτικής Θράκης, ξέρουν καλύτερα από τον καθέναν πως η αρμονική και ειρηνική συνύπαρξη δημιουργεί την ευημερία όλων, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με υποτέλεια και συμβιβασμό όπως τόνισε χαρακτηριστικά, που οδηγούν σε προσβολή της εθνικής κυριαρχίας χωρίς την απειλή της ζωής και των περιουσιών.
Αναφερόμενος στο γεγονός του εμβολισμού, όπως είπε χαρακτηριστικά, δημιουργούνται σε όλους εύλογα ερωτήματα, όπως το:
– γιατί η τουρκική ακταιωρός δεν παρέμεινε στο σημείο εμπλοκής έως ότου καταφθάσει το ελληνικό σκάφος του λιμενικού σώματος;
– εάν πράγματι το αλιευτικό εισήλθε σε θαλάσσια τουρκικά ύδατα, γιατί η γειτονική χώρα δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο για το γεγονός;
– γιατί δεν δόθηκαν επ’ ακριβώς τα στίγματα των εμπλεκόμενων σκαφών;
– μήπως η δήλωση περί παραβίασης του τουρκικού θαλάσσιου χώρου «κουκούλωσε» το όλο συμβάν; – μπορούμε να σκεφτούμε περί «κουκουλώματος» όταν δεκάδες περιστατικά καταγράφονται διαχρονικά εις βάρος των αλιευτικών μας που ήταν στον θαλάσσιο χώρο μας, με αποτέλεσμα οι αλιείς μας να δουλεύουν υπό απειλή και οι 200 ασχολούμενες οικογένειες να καταλήξουν στις 30 όλες κ όλες σήμερα;
– τα καταγεγραμμένα επεισόδια και οι παραβιάσεις τόσο στον θαλάσσιο όσο και στον εναέριο χώρο, αποτελούν καθημερινό γεγονός.
– μήπως η Αθήνα εθίστηκε τελικά από τις συνεχείς παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης;
Στο πλαίσιο αυτό όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος της Αλεξ/πολης, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διευκρινιστεί πλήρως και επίσημα το στίγμα της εμπλοκής και η Αθήνα να προστατεύσει τους Έλληνες αλιείς.
Όπως τόνισε ο κ. Λαμπάκης, ο δήμος της Αλεξ/πολης, είναι στο πλευρό των αλιέων, ενώ πρότεινε να επισκεφτούν από κοινού τους αλιείς της Αίνου, δίνοντας έμφαση παράλληλα στο γεγονός πως τόσο η πολιτεία όσο και η ευρωπαϊκή ένωση, πρέπει να σκύψουν επιτέλους πάνω από το ζήτημα.
Ο Υφυπουργός παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος από την πλευρά του, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του για τις καθημερινές παραβιάσεις των γειτόνων, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της ακριτικής αυτής περιοχής, έχουν την μεγαλύτερη ανησυχία, πολύ δε περισσότερο, όταν αυτού του είδους οι παραβιάσεις, αγγίζουν πέραν των χωρικών υδάτων και προσωπικές περιουσίες.
Έτσι η τοπική κοινωνία, πρέπει και οφείλει να προβληματίζεται, ν αντιδρά και να προσπαθεί να αφυπνίσει συνειδήσεις.
Σύμφωνο βρήκε η στάση τόσο του υπουργού όσο και του δημάρχου τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος συμπληρώνοντας, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη των αλιέων να υπάρξει ένα αντίστοιχο σκάφος με αυτό της τουρκικής ακταιωρού και στο θρακικό πέλαγος, το οποίο θα εποπτεύει και θα περιπολεί την περιοχή.
Αξίζει ν” αναφερθεί πως μετά το 1ο τραγικό, τότε, περιστατικό το 1978, από τότε μέχρι και το 1999, υπήρχε στο θρακικό πέλαγος σκάφος του πολεμικού ναυτικού, έκτοτε η αρμοδιότητα αυτή, πέρασε στο Λιμενικό σώμα.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΟΛΑ Σταύρος Σταυράκογλου, έθεσε και την παράμετρο του οικονομικού οφέλους στην περιοχή μέσα από τον κλάδο της αλιείας, ο οποίος έχει καρακωθεί.
Ο πρόεδρος των παράκτιων αλιέων Δημήτρης Σαρίκας, από την πλευρά του, όπου το αλιευτικό που εμβόλισε η τούρκικη ακταιωρός ανήκει στην οικογένειά του, ευχαρίστησε τους φορείς της ΤΑ για το άμεσο και έντονο ενδιαφέρον τους, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του αναφορικά με την αντιμετώπιση που έτυχε το γεγονός από το αρμόδιο υπουργείο, ναυτιλίας και αιγαίου.
Όπως υποστήριξε ο κ. Σαρίκας, αναμένει από τον υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί του, ώστε να δει κατάματα την πραγματικότητα, είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον έμφαση δόθηκε και από τον ίδιο στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η αλιεία στην περιοχή.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Σαρίκας: «από μόνοι μας και με αντιδράσεις από την απέναντι πλευρά, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.
Με τις αντιδράσεις όμως των Ελλήνων, φοβάμαι πως θα τα παρατήσουμε.»
Επιπλέον έμφαση δόθηκε από τον κ. Σαρίκα, στο γεγονός της καλής σχέσης των αλιέων μεταξύ των 2 χωρών, τονίζοντας όμως τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αντιμετώπιση των τούρκικων ακταιωρών, με σκοπό τη δημιουργία θερμού επεισοδίου.
Σύμφωνα με τον κ. Σαρίκα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχει στα χέρια του και επίσημα από το υπουργείο και το κέντρο παρακολούθησης, όλη τη δραστηριότητα στου σκάφους του την εν λόγω ημέρα της 31ης Οκτώβρη.

***
Σημείωση Ε.Θ.
Κατ” αρχάς θεωρούμε πως είναι επαινετική η πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη που συγκάλεσε στην παραπάνω σύσκεψη τους τοπικούς φορείς.
Εύλογα είναι και τα ερωτήματα που έθεσε όπως το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προέβη σε καμμία επίσημη καταγγελία – αναφορά στο γεγονός με το αλιευτικό “Τρία αδέλφια”.
Τονίζουμε πως οι Έλληνες με τους τούς Τούρκους δεν έχουν μεταξύ τους κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους.
Τα προβλήματα προέρχονται από το Τουρκικό κράτος που επιδιώκει την αναβίωση της πάλαι ποτέ κραταιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Νταβούτογλου θα προσπαθήσει με ελιγμό, να προσπεράσει την ελληνική πολεμική μηχανή


Συμβούλιο Συνεργασίας με τον εισβολέα; – Η κυβέρνηση οδεύει σε παγίδα της Άγκυρας a la «καζάν-καζάν»
Προς νέο πολιτικό-διπλωματικό «ναυάγιο» στα ελληνοτουρκικά θέτοντας σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας οδεύει ολοταχώς η κυβέρνηση με την αποδοχή διεξαγωγής 3ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τη στιγμή που η Άγκυρα απειλεί ευθέως στρατιωτικά την Αθήνα με αποδέσμευση κανόνων εμπλοκής και έχει εισβάλει στην Κυπριακή ΑΟΖ αξιώνοντας να διακοπούν άμεσα οι έρευνες για τους υδρογονάνθρακες προκειμένου να αποσύρει τα πολεμικά της πλοία και το ερευνητικό «Barabaros».
Στο μυαλό όλων, τόσο σε διπλωματικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας για τις 5-6 Δεκεμβρίου ήρθε το «καζάν-καζάν» του Ρ.Τ. Ερντογάν που αφορούσε στη συνδιαχείριση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ελληνική ΑΟΖ.

«Κανόνες εμπλοκής» Τηλεοπτικό εμπάργκο στα τουρκικά σήριαλ γίνεται;


ΣΗΡΙΑΛ
Φανταστικοί διάλογοι..
Συναντιέται ο Αντώνης με τον Αχμέτ στις αρχές του Δεκεμβρίου και του λέει

  • Αχμέτ ¨μάζεψε¨ τον Barbaro  πίσω  γιατί χαλνάει ¨η  πολιτισμική εικόνα¨  στα αγαπησιάρικα σήριαλ που βλέπουμε από την  Τουρκία.
  • Αν δεν το κάνεις  ο Βαγγέλης θα ενεργοποιήσει ..το νομικό μας οπλοστάσιο.

«Κανόνες εμπλοκής» από Ε.Βενιζέλο για Τουρκία: «Θα ενεργοποιήσουμε το… νομικό μας οπλοστάσιο»! dou.gr  defencenet.gr 11/11/2014
Σε τι διαφέρει  το Barbaros  μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ από τα τουρκικά σήριαλ  μέσα στην κουλτούρα του Νεοέλληνα;
Απαντήσεις παίρνουμε από τα παρακάτω αποσπάσματα της εργασίας

¨ Πολιτιστική διπλωματία και τουρκικά σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση¨ της Νάντια Σαμαρά http://www.athensvoice.gr/10/12/2012

Δεν προλαβε να σβήσει η φωτιά και το ΥΠΕΚΑ εδωσε “εντολή να βρούν άμεσα ανάδοχο για κατασκευή νέας μονάδας”


securedownload-7-620x412
netakias
Δεν προλαβε να σβήσει η φωτιά στον ένα σταθμό και ψάχνουμε τον εργολάβο…όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.
“Μετά τη συνεργασία που είχαμε σήμερα, από τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Μανιάτη δόθηκε η εντολή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου του να επισπευστούν οι διαδικασίες προκειμένου να εγκατασταθεί ο ανάδοχος και να αρχίσουν το συντομότερο δυνατόν οι εργασίες κατασκευής της νέας μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, γνωστής ως Πτολεμαΐδα V”.

Στο Μαξίμου οι τραπεζίτες…

trapezites-maximou

Κατά τον Βενιζέλο βέβαια η συνάντηση των τραπεζιτών με την κυβέρνηση ήταν υπό το πρίσμα των θεσμών και όχι κάτι άλλο. Κατά τους ιδιοκτήτες των τραπεζών, «δεν θα βγει στο σφυρί η πρώτη κατοικία»…
Η ρευστότητα στην οικονομία, μετά τα επιτυχή stress tests και η ετοιμότητα του τραπεζικού συστήματος να αντιμετωπίσει τα κόκκινα δάνεια, ήταν τα κεντρικά θέματα της συζήτησης που είχαν απόψε στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά οι επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών Μιχάλης Σάλλας (Πειραιώς), Δημήτρης Μαντζουράνης (Alpha), Αλέξανδρος Τουρκολιάς (Εθνική) και Χρήστος Μεγάλου (Eurobank).
Από πλευράς κυβέρνησης συμμετείχαν και οι Ευ.Βενιζέλος, Γκίκας Χαρδούβελης και Χρήστος Σταϊκούρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το capital.gr, και οι δύο πλευρές θεωρούν ότι τους προσεχείς μήνες η αγορά θα χρειαστεί χρηματοδότηση 5-7 δισ. ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης.

Γιατί σε όλες τις διαφημίσεις της Αpple οι οθόνες δείχνουν πάντα(!) ώρα 9:41′;

apple_941

Για τους δυνατούς παρατηρητές είναι γνωστό, για τους λιγότερο προσεκτικούς, ίσως όχι. Κι όμως, όσο και να… ψάξετε στο διαδίκτυο ή στα καταστήματα, ένα είναι βέβαιο, η ώρα που θα βρείτε στις φωτογραφίες των προϊόντων της Apple θα είναι πάντα 09:41!
Η ιστορία της όχι και τόσο τυχαίας επιλογής ώρας, ξεκινάει πριν… μερικά χρόνια.
Όλα άρχισαν ένα πρωινό του 2007, όταν ο Steve Jobs ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, λέγοντας τη μαγική φράση
“Σήμερα η Apple θα ξανάεφεύρει το τηλέφωνο”.
Τότε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη το πρώτο iPhone, με ώρα 09:42.
Η ώρα “09:42″ άλλαξε οριστικά, το 2010, όταν παρουσιάστηκε το πρώτο iPad.
Τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων, το ρολόι έδειχνε 09:41.
Από τότε καθιερώθηκε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, η συγκεκριμένη απεικόνιση. Όπου και να ψάξετε και όσο και να ερευνήσετε την ιστοσελίδα της Apple, τόσο τα iPhones, όσο τα Macs και τα iPad, δείχνουν πάντα τη συγκεκριμένη ώρα.
“Σχεδιάζουμε έτσι τις κεντρικές ομιλίες ώστε τα αποκαλυπτήρια των προϊόντων να γίνονται γύρω στις “…: 40″, γιατί όταν εμφανιζεται το προϊόν στη γιγαντοοθόνη θέλουμε η ώρα που θα γράφει επάνω να είναι κοντά στην αληθινή ώρα που δείχνουν τα ρολόγια του ακροατηρίου. Ξέρουμε πάντως ότι δεν θα είναι ακριβώς και 40΄”, αναφέρει ο πρώην iOS chief, Scott Forstall, σχετικά με την επιλογή της ώρας!

Ποιο SUCCESS STORY ρε Τρελαντώνη;; ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ επί 3,5 μήνες οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της ΝΔ!! Βαρέθηκαν τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και ξεκινούν ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!

nea-dimokratia

Στον δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Οι περίπου 200 εργαζόμενοι του κόμματος είναι απλήρωτοι για περισότερους από 3 μήνες και χθες αποφάσισαν κινητοποιήσεις…
Αρχικά έκαναν γενική συνέλευση και αποφάσισαν συμβολική κατάληψη στην είσοδο των γραφείων του κόμματος. Συναντήθηκαν επίσης με τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα.
Η μόνη δέσευση που κατάφεραν να αποσπάσουν είναι ότι θα λάβουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας έναν μισθό και ότι μέχρι το τέλος θα πάρουν τα υπόλοιπα δεδουλευμένα.Απαγορεύεται στην Ελλάδα η βαριά βιομηχανία – Ακόμα δεν δίνουν άδεια στο Ελληνικό αυτοκίνητο Pony!!

pony

Η NΑΜCO με τις δυνατότητες που διαθέτει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να παράγει ανάμεσα στα 6.000 και 8.000 αυτοκίνητα…Η κατασκευάστρια εταιρεία του περίφημου Pony θα δημιουργούσε 2.800 νέες θέσεις εργασίας όμως η ελληνική γραφειοκρατία όμως στέκεται εμπόδιο.
H εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων NAMCO δεν είναι άγνωστη. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια εταιρεία από τη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, ψυχή της οποίας είναι ο Πέτρος Κοντογούρης.

Ο σκληρός στρατηγός-δεξί χέρι του Καρατζαφέρη και “στενός συνεργάτης” του ΣΚΥΛΟΥ της ΕΑΤ-ΕΑΣ Δ.Ιωαννίδη, ξέρει κάτι για τις off shore του Προέδρου;

ioannidis2

Είναι άγνωστο ακόμη ποιες διαστάσεις θα πάρει το θέμα Καρατζαφέρη ύστερα από την αποκάλυψη για τις δυο off shore και τα εμβάσματα. Πάντως ένα πρόσωπο που, όπως γράφει σήμερα το Press-gr, μπορεί να αποδειχτεί κλειδί, ακούει στο όνομα….
Ιωάννης Ζαφειρόπουλος. Είναι μεγάλης ηλικίας, στρατηγός και από την πρώτη στιγμή είχε έμπιστο ρόλο δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη (διετέλεσε και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας), επιλέγοντας πάντα όμως να είναι αθόρυβος. Γι αυτό και δεν έγινε ευρύτερα γνωστός. Ο Γ. Ζαφειρόπουλος υπήρξε επί δικτατορίας και συνεργάτης του Δημήτρη Ιωαννίδη, στο ΕΑΤ ΕΣΑ.
Συνεργάτης του Ιωαννίδη την ίδια περίοδο ήταν και ο Σπύρος Κομνόπουλος. Ήταν λοχίας της ΕΣΑ και στην πραγματικότητα σωματοφύλακας του “αόρατου δικτάτορα”. Ο Σπύρος Κομνόπουλος είναι εκείνος που τώρα φέρεται να έστειλε τα επίμαχα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000. Οι πληρωμές φαίνεται ότι έχουν γίνει από την Kestrel η οποία έχει μετόχους τον Αλέξανδρο Τσάτσο και τον Σταύρο Κομνόπουλο,
Οι Ζαφειρόπουλος και Κομνόπουλος, μέσω Ιωαννίδη, γνωρίζονταν και αυτό κάνει πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση τον πρώην στρατηγό. Αυτή η γνωριμία μπορεί να μην έχει παίξει κανέναν ρόλο δεδομένου ότι στον ΛΑΟΣ πήγαν μετά την ίδρυσή του και άλλα στελέχη εκείνης της εποχής. Με τα στοιχεία που βλέπουν πάντως το φως της δημοσιότητας, θεωρείται βέβαιο εκ των πραγμάτων ότι ο κ. Ι. Ζαφειρόπουλος θα βρεθεί το επόμενο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο σκληρός στρατηγός ήταν ο άνθρωπος που ως πρόεδρος Δεοντολογίας είχε διαγράψει και τον τότε αναπληρωτή Γραμματέα του Κόμματος, Παναγιώτη Αποστόλου, ο οποίος έκανε το…σφάλμα να ζητά συνεχώς τήρηση των καταστατικών κανονισμών του κόμματος, σύγκλιση συνεδρίου και απομάκρυνση από πολιτικές επίκυψης στο μνημόνιο. Και το πλήρωσε με την διαγραφή του.
Είχε γράψει τότε το ixnos.blogspot.gr
“Ακόμα «κυβερνούν» οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ στο ΛΑΟΣ. Διέγραψαν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Διαγράφηκε από μέλος της Κ.Ε. και από μέλος του κόμματος, το ιδρυτικό στέλεχος Π. Αποστόλου, πρώην Αν. Γραμματέας Κ.Ε. (2004-2007) και υπεύθυνος Συντονισμού Περιφερειαρχών για προώθηση τοπικών θεμάτων στην Κ.Ο. (ομόφωνα εκλεγείς στη πρόσφατη 10η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, 24/9/2011) γιατί τόλμησε να διαφωνήσει με την φιλομνημονιακη πολιτική εκφραζόμενος ανοικτά κατά αυτής στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra Channel, όπου εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και τους φόβους του για την μετάλλαξη ενός λαϊκού πατριωτικού κόμματος σε νεοφιλελεύθερο, νεοταξικό, από τον Γ. Καρατζαφέρη και τους Ηρακληδείς του Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη.
Εμείς δεν θα σταθούμε τόσο στην πράξη αυτή αλλά στο ότι πρόεδρος του πειθαρχικού σε δημοκρατικό κόμμα όπως θέλει να λέγεται είναι ένας πρώην αξιωματικός συν-τροφος στο επάρατο ΕΑΤ-ΕΣΑ του αρχιβασανιστή Ιωαννίδη, ένα υπάκουο γερόντιο στρατηγός και αυτός ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Το να σε διαγράφει λοιπόν μία πρώην αρχιχουντάρα που κάνει τώρα τον καφετζή του κατ΄ευφημισμον δημοκράτη Καρατζαφέρη, είναι τίτλος τιμής.
Η μεγάλη ντροπή όμως είναι του ξευτίλα χοντρού, που εβαλε κατ΄αρχην έναν κολόγερο της χούντας πρόεδρο του πειθαρχικού του, και δεύτερον δεχόμενος να διαγράψει ένας Ιωαννιδικός του ΕΑΤ –ΕΣΑ έναν αγωνιστή και δημοκράτη του μεγέθους του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Ούτε το σάλιο του δεν είναι να χαραμίζει κάποιος, για το φασιστόμουτρο τον Καρατζαπαίρνει και την ακολουθία του. .
Ο κ. Αποστόλου είναι το αρχαιότερο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και εκ των κυρίων συντελεστών εισόδου του κόμματος στην Ελληνική Βουλή το 2007.”
Aπό εμάς ουδέν σχόλιο…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...