Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Αντώνη, τα έμαθες τα ΝΕΑ; ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει δημοσκόπηση για όλη τη Μακεδονία και την Θράκη. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ “ΣΦΑΓΗ”

makedonia1

Σε λίγες ώρες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα δημοσιοποιήσει μια νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα πρόθεσης ψήφου-και όχι μόνον-που αφορά τις εκλογικές προτιμήσεις του συνόλου των ψηφοφόρων σε Μακεδονία και Θράκη.
Στο πάλαι ποτέ “προπύργιο” της Δεξιάς”.
Η ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπόσχεται νέες συγκινήσεις σε πανελλήνια μετάδοση…
Και κάτι ακόμα. Σε λίγες ώρες θα αποκαλύψουμε τον καναλάρχη που “πλαστογράφισε” δημοσκόπηση-μαιμού για κανάλι της Θεσσαλονίκης και την μετέβαλε σε …πανελλήνια.
Ο τύπος αυτός-παλιό στέλεχος της ΠΟΛΑΝ- του ξεπουλημένου συρφετού Σαμαρά, “κατάπιε” έγκυρη έρευνα εκλογολόγου για να “γλύψει” τον Τσολάκογλου.
Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος…

Το άκρως απόρρητο «σχέδιο Κίσινγκερ» για το Αιγαίο


pic-0-norm3
To συμπέρασμα από την Έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Μαΐου του 1976, όταν ο τότε υπουργός Χένρι Κίσινγκερ είχε αποφασίσει να μεσολαβήσει ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.
«Η Ελλάδα θα χρειασθεί να κάνει τις πιο σοβαρές παραχωρήσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο στάτους κβο». Αυτό είναι το συμπέρασμα από την Έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Μαΐου του 1976, όταν ο τότε υπουργός Εξωτερικών δρ Χένρι Κίσινγκερ είχε αποφασίσει να αναμειχθεί ο ίδιος σε μια προσπάθεια μεσολάβησης ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Στην Αλβανία η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολικά βιβλία


Στην Αλβανία η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολικά βιβλία
Τριήμερη επίσκεψη στην Αλβανία θα πραγματοποιήσουν στις 18 Νοεμβρίου ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, ο υφυπουργος Α. Δερμεντζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Κυριαζής, τη Προϊσταμένη της Γεν. Δ/νσης Ανώτατης Εκπαίδευσης, Αθηνά Πλέσσα-Παπαδάκη, οι συνεργατες κ.κ. Κων/να Κοτταρίδη, Βασίλης Χρήστου, Ευθύμης Καρδάρας και τα μέλη  του ελληνικού τμήματος της μικτής επιτροπής μελέτης των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος- Αλβανίας, με πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, ως εξής:
Ελευθερία Μαντά, Λέκτορας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.,
Γεώργιος Σκαλιάπας, Σύμβουλος Υ.ΠΑΙ.Θ.,
Αντώνιος Μαστραπάς, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων,
Εμμανουήλ Κακαβελάκης, Σύμβουλος Πρεσβείας Α’, Τμηματάρχης Αλβανίας, της Α3 Δ/νσης Χωρών Ν.Α. Ευρώπης του Υπ.Εξ.,
Βαϊανή Γκαϊδατζή, Σύμβουλος Πρεσβείας Β’, της Ε1 Δ/νσης Μορφωτικών & Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπ.Εξ.,
Ανθή Γώρου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.
Σκοπός της μετακίνησης είναι η πραγματοποίηση συναντήσεων της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υπουργό Παιδείας της Αλβανίας και η συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη μελέτη των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος – Αλβανίας.
Πηγή: aftonomi.gr
 

Αλεξανδρούπολη: Συνέλαβαν Τούρκο που αναζητούσαν οι γερμανικές Αρχές


Ένας 38χρονος Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα των γερμανικών Αρχών για συμμετοχή σε σπείρα που δραστηριοποιείτο στην πλαστογραφία εγγράφων. Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θράκης για τα περαιτέρω.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νέα επεισόδιο στη Κω: Η τουρκική Ακτοφυλακή επιτέθηκε σε σκάφος του Λιμενικού


Επεισόδιο εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ανοικτά της Κω είχαμε χθες το απόγευμα στις 15.00, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ.
Τουρκικά καταδιωκτικά σκάφη της Ακτοφυλακής αφού απώθησαν ελληνικά αλιευτικά σκάφη στην συνέχεια επιτέθηκαν με επικίνδυνους ελιγμούς κατά περιπολικού σκάφους της Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Το ελληνικό περιπολικό αφού γλίτωσε τον εμβολισμό τουλάχιστον τρεις φορές αποχώρησε μετά από είκοσι λεπτά μαζί με τα ελληνικά αλιευτικά σκάφη.
Το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή Τσατάλ Αντά και Τοπάν Αντά, απέναντι από το Τουργκουτρέις και βάσει των όσων ισχυρίστηκαν οι Τούρκοι σε επικοινωνία με το σκάφος της Ακτοφυλακής "Τα ελληνικά ελιευτικά και το περιπολικό βρισκόντουσαν εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και παρενόχλησαν Τούρκους ψαράδες".
Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού δεν εμφανίστηκαν στην περιοχή στο πλαίσιο της "μη κλιμάκωσης" που έχει χαράξει το ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας.
Οι Ελληνες ψαράδες, πάντως αποφεύγουν πλέον να ψαρεύουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων φοβούμενοι την τουρκική αντίδραση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Hurriyet: «Η Ελλάδα μπορεί να καταφύγει σε νομικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας για τη δήθεν παραβίαση του διεθνούς δικαίου της θάλασσας»


*Η Τουρκία υποστηρίζει από τη μεριά της ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση χρησιμοποιώντας τον όρο «δήθεν» στις δηλώσεις του κυρίου Βενιζέλου.
Απόδοση: Λούρου Σταυρούλα
Η Ελλάδα μπορεί να καταφύγει σε νομικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας για τη δήθεν* παραβίαση του διεθνούς δικαίου της θάλασσας , δήλωσε στις 12 Νοεμβρίου ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο και στα Εξάρχεια


 Έντονη αστυνομική παρουσία λόγω ΔΕΘ, μαζεύουν κάδους και ...αυτοκίνητα
Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το Πολυτεχνείο και στους δρόμους των Εξαρχείων, μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νεαροί έχουν μπει στους χώρους του Πολυτεχνείου από την πλαϊνή πόρτα που βρίσκεται επί της Στουρνάρη. Άλλοι έχουν μαζευτεί μπροστά από την κεντρική πύλη του Ιδρύματος, στην Πατησίων, βάζοντας φωτιά σε σκουπίδια, ενώ φωτιές έχουν μπει και σε κάδους απορριμμάτων στη Στουρνάρη. Την ίδια ώρα, στα στενά των Εξαρχείων γίνεται κυνηγητό με τους αστυνομικούς.

ΔΝΤ: Δεν έχουμε ημερομηνία για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα


dnt-den-exoyme-hmeromhnia-gia-thn-epistrofh-ths-troikas-sthn-athhna
Ανοιχτή άφησε την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σημειώνοντας ότι είναι υπόθεση Ε.Ε.-Ελλάδας η προληπτική γραμμή πίστωσης, θολώντας τα νερά για τον μελλοντικό του ρόλο στη μετά-μνημόνιο εποχή.

Τότε τους έσφαξαν, σήμερα βανδαλίζουν τα οστά των θυμάτων της γενοκτονίας: Τζιχαντιστές με τη βοήθεια των Τούρκων ανατίναξαν εκκλησία-μνημείο των Αρμενίων


συρια
Μέσα σε τρία χρόνια, από το 1915 έως το 1918, οι Νεότουρκοι έσφαξαν περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο Αρμένιους. Σήμερα, σχεδόν 100 χρόνια μετά, οι τζιχαντιστές με τη βοήθεια των Τούρκων κατέστρεψαν την αρμένικη εκκλησία που βρίσκεται στην πόλη Deir el-Zour της Συρίας, η οποία είχε αφιερωθεί στα θύματα της Γενοκτονίας. Στα υπόγειά της βρίσκονταν χιλιάδες έγγραφα, ντοκουμέντα του Ολοκαυτώματος των Αρμενιών, καθώς και οστά χιλιάδων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από τους ισλαμιστές μακελάρηδες του Κεμάλ.

Από τα Μνημόνια στην παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ > Η «Αυτοκρατορία» κλιμακώνει την επίθεση στον Ελληνισμό


Η «Αυτοκρατορία» κλιμακώνει την επίθεση στον Ελληνισμό Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου > Που κρύφτηκε το ελληνικό πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία; Σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα πολεμικά μας σκάφη και αεροπλάνα, πιο ακριβά από το βάρος τους σε χρυσάφι, αν, τη στιγμή που η Τουρκία προκαλεί στην Κύπρο, εξαφανίζονται από προσώπου Γης;! Μόνο για «μίζες» και εξάρτηση χρειαζόμαστε αυτή την τεράστια, πανάκριβη στρατιωτική μηχανή, που δεν θέλουμε όχι να χρησιμοποιήσουμε, αν ό μη γένοιτο χρειαστεί, αλλά ούτε καν να επιδείξουμε; Δεν εννοούμε ότι οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να αναλάβουν, σε αυτή την φάση, τη manu military ανακοπή των τουρκικών «δραστηριοτήτων» στις κυπριακές θάλασσες.

Αποκλειστικό : Αρχηγός του Ευρωστρατού ο Μιχάλης ΚωσταράκοςΕπιτυχημένη έναρξη προς διεθνή καριέρα έκανε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος , αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε η εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.

Η Ελλάδα Ποτέ Δεν Πεθαίνει !


Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

"Σαμαρικοί" προσεγγίζουν την Ντόρα! Περίεργες ζυμώσεις το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ΝΔ?


Το αναφέρω επειδή ειλικρινά με κούρασαν πολύ οι μεγάλοι ( δήθεν εκ του ασφαλούς ακριβοπληρωμένοι ) αντάρτες
Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να ασχολείται σήμερα μέσα σε τόσα προβλήματα...με τύπους του στύλ, ( αν και δε μου άρεσαν ποτέ οι κλικαδόρικες ορολογίες ) είτε '' Σαμαρικούς '' που προσεγγίζουν την κα Μπακογιάννη, είτε '' Μητσοτατικούς '' που προσέγγισαν και έσκυψαν στον Α. Σαμαρά και στους συνεργάτες του για μια κυβερνητική θέση ή για μια θέση στα απανταχού ψηφοδέλτια, νομίζω κανείς!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για γνωστά συνήθη πρόσωπα εντός του πολιτικού χώρου όπου κανείς δεν παίρνει ποτέ στα σοβαρά, διότι σίγουρα δεν δύναται και ουδείς να βασιστεί αληθινά σε αυτούς.

Τα κουνούπια έπληξαν την όραση και την ακοή του αντιδημάρχου Νίκυ Γιάκοβλεφ ?

Σε τι στάδιο βρίσκεται η εφαρμογή του μέτρου καταπολέμησης των κουνουπιών στο δήμο Παλαιού Φαλήρου; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα; Το φαινόμενο αντί να υποχωρεί συνεχίζει να υφίσταται και να ταλαιπωρεί τους δημότες. Όπως μαθαίνουμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πριν από το καλοκαίρι εξήγγειλε τη λήψη μέτρων. Αν διαβάζει το blog μας μπορεί να μας στείλει μία επιστολή για να μας ενημερώσει σε τι στάδιο βρίσκεται η αντιμετώπιση του φαινομένου; Συνεχώς ακούμε διαμαρτυρίες πολιτών αφού τα κουνούπια μετά το πέρας του καλοκαιριού όχι μόνο δεν έχουν εξαφανιστεί αλλά συμπεραίνουμε ότι μάλλον έχει πολλαπλασιαστεί ο πληθυσμός τους. Τι συνέβη και τα μέτρα που ελήθφησαν δεν έφεραν αποτέλεσμα; Καταλαβαίνουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν έχει επαρκείς γνώσεις, ωστόσο δεν μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιο επιστήμονα να τον ενημερώσει πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση; Άλλωστε πρόκειται για κουνούπια… Τι θα έκανε αν του ζητούσαμε να αντιμετωπίσει κάποιο πιο σοβαρό θέμα; Κύριε αντιδήμαρχε αν μας διαβάζετε και δεν σας έχουν «επιτεθεί» τα κουνούπια με σκοπό να πλήξουν την όραση ή την ακοή σας κάντε κάτι!

16.700 ευρώ (!) κοστίζουν τα ρούχα -χωρίς τα κοσμήματα-που φορούσε η Γιάννα Αγγελοπούλου όταν συνάντησε τον Τσίπρα


Δεκαέξι χιλιάδες επτακόσια (16.700!) ευρώ κοστίζουν κατά τις… επιεικέστερες εκτιμήσεις ειδικών τα ρούχα και τα παπούτσια –χωρίς τα κοσμήματα- που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ της Ελλάδας (κατά κόσμον Γιάννα Δασκαλάκη- Αγγελοπούλου) κατά τη συνάντησή της με τον πολιτικό της φίλο, φέρελπιν νέο και αρχηγό της μείζονος αντιπολιτεύσεως Αλέξιο Τσίπρα.
Εκτιμητές από το χώρο της μόδας κοστολόγησαν τη βερμούδα ARMANI τζαμ σουτ στα 2.000 ευρώ, το ημίπαλτο της ίδιας φίρμας στα 2.000 ευρώ, το ίδιο και το «πανωφόρι» (φυσικά και δεν το λέει έτσι η κυρία) ARMANI, στα 700 ευρώ τις γόβες ARMANI και στα 10.000 ευρώ (!!!) την τσάνταHERMES.

Τα κοσμήματα δεν ήταν δυνατόν να κοστολογηθούν από τα τηλεοπτικά πλάνα και τις φωτογραφίες, αλλά οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δεν ήταν από τα ακριβότερα που υπάρχουν στα… θησαυροφυλάκια της πάμπλουτης νεό-Αριστερής…
 

Ποσά – ρεκόρ θα ξοδέψουν οι Γερμανοί τα Χριστούγεννα! Στην υγειά του ραγιά βεβαίως…

merkel__neo_nazi_
Για πολλοστή φορά, η Ελλάδα και ολόκληρος ο νότος γονατίζει για να καλοπερνά ο Γερμανός. Πως να το κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Που αποτελεί απλώς ιστορική επανάληψη. Από την στιγμή που η ΕΕ ετέθη υπό γερμανική κυριαρχία, επαψε να υπάρχει με τον τρόπο που την οραματίσθηκαν όσοι την δημιούργησαν. Υποτάχθηκε στην διαχρονική γερμανική βουλιμία που δυστυχώς σταματά μόνον με έναν τρόπο.

Οι Γερμανοί καταναλωτές παρά τη στασιμότητα της οικονομίας τους αναμένεται να ξοδέψουν ποσά ρεκόρ κατά την…
περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων σύμφωνα μια έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες. Ειδικότερα οι Γερμανοί καταναλωτές σχεδιάζουν να δαπανήσουν για δώρα ή άλλες εορταστικές αγορές κατά μέσον όρο 447 ευρώ, ποσό αυξημένο σε σύγκριση με τα 397 ευρώ που δαπάνησαν κατά κεφαλήν το 2013. Για «ρεκόρ όλων των εποχών» μίλησε ο Όλιβερ Γκάνσερ από το τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μονάχου (FOM), ο οποίος ανακοίνωσε τα στοιχεία της έρευνας η οποία διενεργήθηκε σε ένα δείγμα 38.000 καταναλωτών ηλικίας 12 έως 99 ετών για λογαριασμό της Γερμανικής Ομοσπονδίας των Επιχειρήσεων Λιανικής (HDE). «Οι καταναλωτές παραμένουν ανεπηρέαστοι από την τρέχουσα υποτονική οικονομική διάθεση στη χώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λιανικού εμπορίου Γιόσεφ Ζανκντγιοχάνσερ. Όπως είπε η σταθερή αγορά εργασίας δημιουργεί ευνοϊκό καταναλωτικό κλίμα. Τα οικονομικά δεδομένα που θα δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή αναμένεται να δείξουν ότι η γερμανική οικονομία αναπτύχθηκε με το πενιχρό 0,1% κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους μετά τη συρρίκνωση κατά 0,2% το δεύτερο τρίμηνο, εν μέρει ως αποτέλεσμα της αδύναμης ζήτησης από το εξωτερικό.
olympia.gr
πηγή

Τα καθάρματα που ήθελαν να “δείρουν” τους Ελληνες…Σεπτέμβρης 2014 στην κατεχόμενη Ελλάδα. Στο 3,5% η πτώση της βιομηχανικής παραγωγής σύμφωνα με την eurostat, 5,1% σύμφωνα δε με την ΕΛΣΤΑΤ.
Νούμερα με αποκλείσεις αδιάφορες για τον κόσμο που λιώνει καθημερινά από τα απανωτά κτυπήματα των φερομένων ως κυβερνητών. Θα μου πεις, αυτοί φταίνε ή οι “δανειστές” ;
Αυτοί φίλε μου, οι δανειστές, κάνουν την δουλειά τους. … όπως οι ύαινες.

Τρώνε σάρκες και αποφασίζουν ποια χώρα θα λιώσουν αδιαφορώντας για τους γηγενείς της. Αδιαφορώντας για την Ιστορία, τον Πολιτισμό της. Κάνουν τα πάντα που μπορούν, αρκεί να έχουν εκεί, στην όποια χώρα, δικούς τους. Μπόσικους. Του χεριού τους.
Εδώ τα ονόματα τέτοιων είναι πασίγνωστα τοις πάσι. Επί παραδείγματι, σήμερα, ο γεωργιάδης δήλωσε με … περηφάνια : “Η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έρθει μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα … έτσι λειτουργεί η οικονομία, τι να κάνουμε τώρα”. Τι να πεις για ένα τέτοιο άτομο που … μιλάει Ελληνικά και εμπορεύεται Ελλάδα, αδιαφορώντας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ;
Τι να πεις για … κυβερνήτες σαν τους σημίτη, γαπ και σαμαρά που άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως σε άτομα όπως ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ όπου στο βιβλίου που με τίτλο «Stress Test: Reflections on Financial Crises», (εκδόθηκε τον προηγούμενο Μάιο), περιγράφει χυδαία και φτύνει πάνω στα κόκαλα των γονέων μας αναφέροντας τα εξής :
“Θυμάμαι να φτάνω στο δείπνο και να κοιτάζω το Blackberry μου. Στην Ευρώπη επικρατούσε καταστροφή. Οι μετοχές των γαλλικών τραπεζών έπεφταν 7% και 8%. Ήταν μεγάλο θέμα. Για εμένα ήταν μια κλασική απόλυτη σφαγή, γιατί άκουγα από παντού: κρίση στην Ελλάδα, ποιος έχει ανοίγματα στην Ελλάδα;
Ξέρετε, οι Ευρωπαίοι βασικά ήρθαν σε εκείνη τη συνάντηση λέγοντας: Θα δώσουμε στους Έλληνες ένα μάθημα. Είναι πραγματικά φριχτοί. Μας είπαν ψέματα. Είναι απαίσιοι και άσωτοι και εκμεταλλεύθηκαν βασικά τα πάντα και θα τους συντρίψουμε. Αυτή ήταν η στάση όλων.
Θυμάμαι τότε ότι τους είπα: “Μπορείτε να τους βάλετε το μαχαίρι στο λαιμό, αν αυτό θέλετε. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε ένα καθησυχαστικό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι θα το κρατήσετε το πράγμα, δεν θα το αφήσετε να πέσει. Πρέπει να προστατεύσετε όλο τον τόπο”.
Τους το έκανα πολύ σαφές εκείνη την στιγμή. Άκουγα συνέχεια αυτές τις παλιοκολλημένες κουβέντες για ηθικό κίνδυνο από αυτούς και τους είπα: “Ωραία λοιπόν, αν θέλετε να είστε σκληροί μαζί τους πάει καλά, αλλά πρέπει να δώσετε κάποια αξιόπιστη διαβεβαίωση ότι δεν θα αφήσετε την κρίση να μεταδοθεί πέρα από την Ελλάδα… Και για να γίνει αυτό πρέπει να φροντίσετε πολύ να είστε αξιόπιστοι ότι θα υλοποιήσετε τη δέσμευσή σας και θα δώσετε και στην Ελλάδα ένα μάθημα”.
Τους είχαν πει ψέματα οι Έλληνες. Τους είχαν φέρει σε δύσκολη θέση οι Έλληνες που εν τέλει δανείστηκαν όλα αυτά τα λεφτά, και ήταν έξαλλοι και μανιασμένοι. Ήθελαν να τους ξυλοφορτώσουν”.
Οργή και πάλι οργή τα συναισθήματα από την ανάγνωση των … απομνημονευμάτων του τέρατος. Αλλά και από την εσωτερική προδοσία. Αυτών που άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.
Y.γ. Για τους προέδρους της δόλιας Χώρας δεν θα σχολιάσω τίποτα. Δεν αξίζει ούτε μια στάλα -έστω- internet-ικό μελάνι. Ο καραμανλής όμως, ήξερε τα πάντα !
Και ναι μεν η σιωπή του είναι επιλογή του, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ όμως να σιωπά. Ειδικά έχοντας ψηφίσει μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο εφαρμοστικό και πάμπολλους … αντιλαϊκούς νόμους.
… Όπως θα ψηφίσει ξανά ΚΑΙ κατά της απόφασης Δικαστηρίων για τα αναδρομικά των ενστόλων !
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

πηγή

Συνάντηση Τσίπρα-Μπιλ Κλιντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης


Συνάντηση Τσίπρα-Μπιλ Κλιντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης
…για το κάλο του Κομμουνιστικό κρατιδίου της σιωνιστικής Ευρώπης!! Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλιντον.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».
Όπως δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο 10ο ετήσιο συνέδριο του CGI τον προηγούμενη Σεπτέμβριο, σκοπός του CGI Mediterranean θα είναι οι «ηγέτες» αυτοί να «αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχή».αυτά για τους θνητούς!!! επί της ουσίας !
Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Γιάννα μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,συνεργάτης της στοάς
ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΙΔΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΛΑ! ΟΣΟΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΧΛΩΜΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΆΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ,,ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΔΛΔ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!,!ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! !!! Η ΜΑΖΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!«ανήκομεν εις την Δύση»,ας πούμε τα πράματα με το όνομα τους !!! όσο για εσάς που υποστηρίζεται την Ρωσία είστε φασίστες με υπογραφή που λέει και η Κανελή! εμείς είμαστε με την usa και ΕΥΡΏΠΗΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!
Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ρένα Δούρου ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα(ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ! ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΔΛΔ). Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά (!) έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού»(ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ! ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ;;;;;;(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;; ΤΑ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!).
ΠΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ;;; ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ;;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΩΑΣ! ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΚΟΠΙΑ ΚΤΛ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!)ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ? ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΒΩΛΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ;;;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ!!!!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑΖΙ ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΜΑ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ )ΕΧΩ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !! ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΜΑΖΩΝ !!! ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΜΑΔΙΚΟΣ;;;;;;;; ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!)!!ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ!
ΣΥΡΙΖΑ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Η ΓΑΙΤΑΝΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΝΑ ΛΕΤΕ! ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΑ!(ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝΑΤΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ CIA ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ. ΚΤΛ) ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!(ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΟΝΟ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;; ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ +ΚΚΕ + ΔΗΜΑΡ + ΝΔ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ USA ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ BLOG!!! ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ !(ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 95% ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΣΤΗΝ CIA!!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ!ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΏΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΊΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ! Η ΤΑΙΝΙΕΣ ΖΟΜΠΙ ΕΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ! ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΜ! ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ!!!ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΚΤΛ(ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ! ΤΥΧΑΙΟ; ) ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΤΟ MATRIX ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!! ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΡΟ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ! ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!)Σκεφτείτε ένα πράγμα. Έχετε άραγε παρατηρήσει ποτέ στη μεταπολίτευση έστω και μια διαδήλωση στην οποία οι διαδηλωτές να φωνάζουν «κάτω η κυβέρνηση»Μήπως το είπε άραγε ποτέ το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ , γενικά οι αριστεροί,(ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????)
kyklwpas/http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/11/sinantisi-tsipra-angelopoulou.html

ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Η Ο ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ sar contacts.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΗ.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: http://sarcontacts.info/
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:
αιγαιο (1)


Η ΓΡΑΜΜΟΣΚΙΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΡΟΔΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ KAI THS ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ 1949.
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ –Η ΣΑΜΟΣ- Η ΧΙΟΣ-Η ΙΚΑΡΙΑ-Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ-Η ΛΗΜΝΟΣ-Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ. ΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ή ΟΧΙ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. 
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

Φαε “κανονικότητα” λαέ ! 17χρονη στο Νοσοκομείο με Ασιτία..


ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ , ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ , κανονικότητα
Επιστροφή στην κανονικότητα
Ρεπορτάζ του «Ράδιο Γάμμα», η κοπέλα νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», με τη μητέρα της να εκλιπαρεί για βοήθεια, για ένα πιάτο φαγητό. Νωρίτερα είχε λιποθυμήσει στο σχολείο της μπροστά στα μάτια των συμμαθητών και καθηγητών της, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάστασή της.

Ποτίζουν τους Έλληνες με γενόσημα της TEVA για να θησαυρίζουν –μέσω Βερμούδων- ο ΣΟΡΟΣ και τα υπόλοιπα τοκογλυφικά κοράκια!!

soros-teva

Υπήρχαν φωνές που από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον σκόπιμα οδηγήθηκε στον «κυκεώνα» του Μνημονίου, προειδοποιούσαν ότι… όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία.
Υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν ότι οι κυβερνώντες εκτελώντας εντολές παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμα και σήμερα κάποιοι επιμένουν πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας, γραφικά σενάρια κάποιων ευφάνταστων και υπερβολικά καχύποπτων ανθρώπων.
Δυστυχώς όμως καθημερινά τα κομμάτια του παζλ ενώνονται μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πώς όλα αυτά όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά ένα μέρος μόνο των σκοτεινών σχεδίων της απάνθρωπης ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ένταση στη Νομική-Χρήση χημικών απο τα ΜΑΤ, κλειστή η Ακαδημίας…

mat

Ένταση εκδηλώθηκε νωρίτερα ανάμεσα σε… μια ομάδα 20 φοιτητών, που βρίσκονταν στην πλαϊνή είσοδο της Νομικής Σχολής, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας και των ΜΑΤ.
Οι φοιτητές θέλησαν να μπουν στη Σχολή και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση χημικών. Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η Ακαδημίας, όπου έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές, κρατώντας πανό που γράφει «Παραίτηση Φορτσάκη τώρα, κάτω η κυβέρνηση».
Ο Πρύτανης της Σχολής Θεόδωρος Φορτσάκης αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, μετά την απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου της Νομικής για κατάληψη και να κλείσει τη σχολή.
Μέτρα περιφρούρησης έχουν ληφθεί και για άλλα ιδρύματα όπως η ΑΣΟΕΕ, με το φοιτητικό Σύλλογο να έχει προγραμματίσει για σήμερα Γενική Συνέλευση.

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποιοι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δεν ήθελαν να πληρώσουν πρόστιμο γιατί δεν είχαν εισιτήριο για το λεωφορείο;;; Αγανακτισμένοι οι επιβάτες!!

ticket2-614x378

Πλήρωσαν πρόστιμο παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες τους. Οι τρεις ηθοποιοί που πήγαιναν… στην περιοχή που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ στο οποίο συμμετέχουν μπήκαν στο αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και όταν μπήκε ο ελεγκτής… έπαιξαν την πρώτη σκηνή του έργου..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τ, οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φραντζής, Κέλλυ Νικηφόρου και Γιάννης Παπαευσταθίου, εκτός από το «Μάνα Χ Ουρανού», πρωταγωνίστησαν και σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Οι τρεις ηθοποιοί είπαν στον ελεγκτή ότι δεν έχουν εισιτήριο και μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως επικαλέστηκαν την ιδιότητά τους προκειμένου να μην πληρώσουν πρόστιμο!
Τελικά, μετά απο διαμαρτυρίες των επιβατών δεν τη γλίτωσαν…

ETΣΙ προσπαθεί να μας ΦΙΜΩΣΕΙ ο μεγαλό – εφοπλιστής Β.Μαρινάκης! Ασφαλιστικά μέτρα για να το “ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ”!!! (Δείτε τα έγγραφα)

marinakis2

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΜΦΙΠΟΛΗ, “ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ”, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΦΟΒΕΡΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ;

SAMARAS-AVGO1

“Ρε συ λεβεντόπουλε, μετά από πέντε χρόνια σφαγής της κοινωνίας, το μόνο που σ’ ενδιαφέρει είναι πώς να μαζέψεις 180 κουκιά για να γλυτώσεις τον χοντρό από την φυλακή, και τον εαυτό σου από το ψυχιατρείο;
Και το άλλο που ακούγεται σαν σενάριο τελευταία, αλήθεια είναι; Πως δηλαδή, προσπαθείς έντεχνα να οδηγήσεις Τουρκία και
Ελλάδα σε έμα μίνι-ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο,
..προκειμένου να παρατείνεις την θητεία τού δανειστή, για ”Εθνικούς λόγους”;
Ξέρεις παλικαρόπουλε τί έκαναν στους χαρτοκλέφτες στο φαρ-ουέστ την εποχή του Λούκι Λούκ; Πίσσα και πούπουλα! Κι έξω απ’ την πόλη!
Θα έκανες τα πάντα, τσικ-λεβέντη, για να παραμείνεις στην εξουσία λίγους μήνες ακόμα; Θα έκανες.
Το καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει πιά χειρότερος κι απ’ τον Μεγάλο Ηλίθιο; Το συνειδητοποιείς καθόλου; Και ότι μ’ αυτό, έχεις περάσει κιόλας τις πύλες του ανεξήγητου;
Παραιτήσου λεβεντόπουλε, βρες έναν εύσχημο τρόπο να την κάνεις, φύγε, τσακίσου, πώς το λένε;
Το να κάνουμε έκκληση στα πατριωτικά σου αισθήματα δεν έχει καμία χρησιμότητα, καθότι δεν έχεις.
Να επικαλεστούμε την λογική σου και την ευθικρισία σου θα ήταν ειρωνεία.
Να στο πούμε αλλοιώς μπας και το καταλάβεις:
Άμα φύγεις τώρα, μπορεί να βρεθούν και πέντε λαμόγια, και δέκα μαυραγορίτες να σε κλάψουν! Θα σε πάρουν διευθυντή ή προσωπάρχη στις επιχειρήσεις τους.
Αν το τραβήξεις το σκοινί δεν θα βρεθεί ούτε άνθρωπος, ούτε τοκογλύφος, να κατουρήσει στο πολιτικό σου πτώμα. Δεν θα κάνεις ούτε για γκασταρμπάϊτερ στα υπόγεια της Καγκελαρίας.
Σκέψου το.
Μεγάλο παιδί είσαι, λεβέντης, ψηλός, ευάερος και ευήλιος, πράξε ανάλογα.

Γιατί να πας χαμένος για ένα καπρίτσιο;
Εμείς, αντίθετα με σένα, δεν θέλουμε το κακό σου.
Να μη σε βλέπουμε θέλουμε!..
http://mandatoforos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_12.html