Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 1-12-2014.

Οι προπαγανδιστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού και οι κομματικοί εκφραστές των θελημάτων τής παγκοσμιοποίησης αλληλοστηρίζονται μανιωδώς και πολεμούν με αρρωστημένο πάθος τούς εκφραστές και αμύντορες τού ελληνισμού. Οι δομές τού παραδοσιακού εθνικού λαϊκού κράτους βάλλονται, ο λαός μας προσβάλλεται και η εθνική μας ελευθερία δοκιμάζεται εντός και εκτός συνόρων. Αλλά τα τρωκτικά τού ψευτορωμέϊκου μεταλλάσσουν τη φυσιογνωμία μας, με τα διεθνή αφεντικά τους να πολιορκούν τις φυσικές οχυρώσεις τής Φυλής μας.

Όσο κορυφώνονται τα χτυπήματα τού μισέλληνα Εμποράκου των Εθνών και των Συνειδήσεων, τόσο χαλυβδώνεται το Ελληνικό Έθνος. Έτσι είναι τα Ζωντανά Έθνη. Από τα σημεία των έσχατων καιρών μάς δίδει το μήνυμα ο Θεός πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη μάχη τής ιστορίας μας. Το καλό και η πίστη θα διαχωριστούν από το κακό και την απιστία, όπως διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Και αφού στα υγιή σώματα, τα αντισώματα απομακρύνουν τα άρρωστα κύτταρα, τώρα τα εθνικιστικά αντισώματα τής Φυλής μας θα αναστήσουν διά ορεινού χειρουργείου Ελλάδα Αληθινή.

Η προεδρολογία για την ανάδειξη τού νέου διακοσμητικού φυτού που θα ταΐζεται και θα υπογράφει πρόθυμα τις κοινοβολευτικές προδοσίες συνεχίζεται. Συνεχίζεται μαζί της και η ακατάσχετη ψευδολογία για την έξοδο από το μνημόνιο και την κουβέντα με αυτούς που θα μάς αφήσουν τάχα. Από την μια όχθη τής καθεστωτικής επικοινωνίας είμαστε έτοιμοι να πάμε στις αγορές, να δώσουμε «ανάσες» στον ελληνικό λαό και να «αναπτυχθούμε». Και από την άλλη όχθη τής ίδιας επικοινωνίας, πάμε να κουβεντιάσουμε τούς τρόπους που θα περάσουμε τάχα πιο ανώδυνα τα επόμενα μέτρα των δήθεν υπό φυγήν «διασωστών» που θα κόψουν την ανάσα τού ελληνικού λαού και θα συρρικνώσουν περαιτέρω το Έθνος.

Την ίδια στιγμή οι κατοχικοί ψευτορωμιοί διανθίζουν τα ενημερωτικά τους δελτία με τις μαρτυρίες για τα «τάγματα εφόδου» τής δήθεν εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Μαρτυρίες που τις διανθίζουν από το παρελθόν σε επίπεδο αναβαθμισμένο. Στις δημοσκοπήσεις ωστόσο των ίδιων σαπρόφυτων που κάμουν πως μάς διοικούν, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εμφανίζεται και πάλι στην τρίτη θέση τού κομματικού χάρτη, αφού οι πέμπτες θέσεις και οι τρίτες ποταμίσιες τάχα θέσεις δεν πείθανε ούτε τούς πλαστογράφους ούτε τον ελληνικό λαό.

Τα αληθινά λαθρομεταναστευτικά και παρακρατικά τάγματα εφόδου ωστόσο είναι και υπαρκτά και υπό καθεστώς άνθησης. Η Ελλάς μαστίζεται από ανεργία, υπογεννητικότητα και διαρροή προς αναζήτηση τύχης στο εξωτερικό. Και η Ελλάς μπορεί να πήρε το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο τής μετανάστευσης και να μιλάει με την Τουρκία, αλλά οι λαθρομετανάστες αυξάνονται αλματωδώς και τις αποστολές τους τις οργανώνουν ψευτοευρωπαίοι, Τούρκοι και σιωνιστές.

Οι δε ψευτορωμιοί νομοθετούν θρησκευτικά και πολιτικά δικαιώματα στους εισβολείς. Με το τζιχαντιστικό δηλητήριο να έχει φτάσει στη γη μας, να καταλαμβάνει λαθραία τα εδάφη και τα αεροπλάνα Ευρώπης και Ελλάδος και την Τουρκία να διακηρύττει την αποφασιστική υποστήριξη των συμφερόντων της στα κατ’ αυτήν τουρκικά ύδατα και την Κύπρο. Αλλά ο εχθρός έχει πιάσει δουλειά με πολιτικά μέσα στην Ελλάδα, διώκοντας το Εθνικό Φρόνημα και την Ελληνορθόδοξη Ταυτότητα, όταν ο Στρατός μας αντιμετωπίζει τούς ξωμερίτες προστατευόμενους ως εχθρούς τής Ελλάδος, όπως ακριβώς διακηρύττει και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια προσβλήθηκαν από τα μικρόβια που είχαν επεδράμει επί τής Στρατιωτικής Επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου. Από τα γνωστά μαρξιστικά μικρόβια που εμφιλοχωρούν ομοίως στην ελληνική κοινωνία. Με την διαφορά ότι παλαιά βοήθησαν την επάνοδο τής κομματικής φαυλοκρατίας, ενώ σήμερα κάμουν τούς αντιστασιακούς ενάντια στην φαυλοκρατία τής οποίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος, ώστε να την στηρίξουν. Κι όταν κάμουν τα μπάχαλα τα πρώτα και τα μετέπειτα, τα κάνουν για να φοβίσουν τον λαό που σπεύδει στον Εθνικισμό και να κάνουν τις μεγάλες κυβερνήσεις που θα φορέσουν φερετζέ και σκουφάκι τουρκικό και σιωνιστικό.

Λέγουν πως θέλουν να αποτρέψουν τις απολύσεις και εννοούν τούς ευνοούμενους κηφήνες, τα δικά τους παιδιά. Λέγουν πως θέλουν να προστατέψουν την κυριακάτικη αργία ως τάχα εργατικό δικαίωμα, ενώ την καταργούν σύσσωμοι οι ψευτοδημοκράτες για να χτυπήσουν την Ορθοδοξία. Προχωράνε μεθοδεύσεις για έδρα ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, για καύση των νεκρών και για ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών. Αλλά η Λευκή Βίβλος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αναγνωρίζει την λαθρομετανάστευση ως κορυφαία απειλή που έστησε η παγκοσμιοποίηση και ευνοεί η ψευτοευρωπαϊκή ένωση.

Το Έθνος μας έχει μια και μόνη υποχρέωση. Να περάσει στην Αντεπίθεση για να αποτρέψει την καταστροφή που μάς φέρνει ο πολιτικός δούρειος ίππος τής παγκοσμιοποίησης. Να προασπίσουμε το υπέρτατο ιδανικό τής Μεγάλης Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών. Και η οδός προς το Ιδανικό τής Φυλής μας είναι Ελλάς – Στρατός και Λαϊκός Εθνικισμός. Είναι η διατήρηση τής Ελληνικής Ταυτότητος στην γραμμή τής Πίστης και τού Ελληνικού Αίματος. Και ο Στρατηγικός Προσανατολισμός να διευρύνουμε την εθνική ασφάλεια καταλαμβάνοντας τις εστίες κινδύνου και χώρους επιρροής.

Η άνοδος τής Ελλάδος είναι έργο Επαναστατών και Πολεμιστών Ελλήνων που έχουν διάθεση να διαλύσουν τα αναχώματα τής Φυλής μας. Είναι έργο εκείνων που κάνουν σαρωτική αποψίλωση και ανοίγουν χώρο να πάρουν σάρκα και οστά η σοφία, ο πολιτισμός και το μεγαλείο τής Ελλάδος. Εργάζονται ανά τας οδούς και νικούν ανά τα Πεδία τής Τιμής. Και οι Πιστοί, οι Έντιμοι και οι Ισχυροί Έλληνες στην Πολιτική και στις Ένοπλες Δυνάμεις συναντώνται και είναι αναμφίβολα Εθνικιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΘΑΒΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ -«Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας». Μέγας Ναπολέων

evraioi

Δεν τα είπαμε εμείς για τους Εβραίους. Τα έχουν πει μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες. Παραδεκτές ή μη, τα έχουν πει. Με τους Εβραίους, ο Ελληνισμός χωρίζεται από ποτάμι βαθύ. Δεν τους κάναμε εμείς κακό. Αυτοί μας έχουν βλάψει. Εμείς ότι κάναμε το κάναμε για να αμυνθούμε. Για να προστατέψουμε τα όσια και τα ιερά της πατρίδος μας. Και όσες φορές χύθηκε αίμα, χύθηκε για να μείνουμε ζωντανοί. Σήμερα, ήρθαν πάλι για να μας κυβερνήσουν. Και τα κατάφεραν. Το πιο μίσθαρνο όργανό τους στην Ελλάδα, είναι ο πρωθυπουργός των δούλων, Αντώνης Σαμαράς. Και πιο δίπλα του ο «εκτελεστής»: Ο πολιτικά βουλιμικός Βενιζέλος. Ο Τούρκογλου.
Δείτε τι έχουν πει για τους Εβραιομασόνους, προσωπικότητες της ιστορίας. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
«…Το παν-εβραϊκό κράτος είναι το μόνο κράτος που ασκεί παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ τα άλλα κράτη μπορούν να ασκήσουν μόνο εθνική κυβέρνηση…Ο παν-εβραϊσμός είναι εδώ. Η σκηνή των επιχειρήσεων αλλάζει. Ο εβραίος όμως είναι πάντα ο ίδιος δια μέσου των αιώνων…»
Henry Ford

ΕΠΙΘΕΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΤΑ “ΑΠΛΥΤΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ ’93″- “ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΕΣΕΝΑ”

sekeris3

Κλοπή μυστήριο στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες εβδομάδες σηματοδοτεί-προφανώς-την προειδοποίηση του βρώμικου καθεστώτος Σαμαρά(σε όσους ανεξαρτητοποιούνται από την ελειεινής παρακρατικής φύσεως αυλή του)να βουλώσουν το στόμα τους και να σταματήσουν να “σκαλίζουν” τις πολιτικές αλητείες του πρωθυπουργού της χώρας που ουδέποτε παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Ηλία Γεωργίου αλλά και τον Χρήστο Καραβέλα, τους τρείς “αρχιμαφιόζους της μίζας” οι οποίοι επί των ημερών τους λαδώθηκε ο μισός πολιτικός κόσμος της Ελλάδος. Όταν μάλιστα η κλοπή-προειδοποίηση, θυματοποιεί ένα πρώην μέλος της οικογένειας του άφιλου πολιτικού ηγέτη και γνωστό στελέχος της Siemens, η ηγεσία της οποίας(σχεδόν η μισή)κάθεται στο σκαμνί, τότε η ενέργεια αποκτά διαστάσεις γκακστερικής έμπνευσης.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΝΕΟ “ΑΙΜΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΒΡΗΚΑΝ “ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ- Ο ΘΙΑΣΟΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ”-ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ethnos3

Βρωμερά και τρισάθλια σενάρια από τα ανδρείκελα της Β’ Κατοχικής Κυβέρνησης Τσολάκογλου,  βρίσκουν στέγη και παρηγοριά -την ώρα που ξεψυχάνε- στις θερμές αγκαλιές του Γιώργου Μπόμπολα, της χειρότερης εκδοτικής και δημοσιογραφικής μορφής στήριξης του πιο μειοδοτικού και προδοτικού καθεστώτος, χειρότερου και από την Χούντα των Απριλιανών του 1967  αλλά και των μαυραγοριτών του ’44.

“ΝΑΙ, ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ”-ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ “ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ” ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ” ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ “ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ernogan-venizelos2

Σε αυτό τον ανεκδιήγητο υπουργό Εξωτερικών, η Ελλάδα εμπιστεύεται τις τύχες της. Θα πείτε ήταν καλύτεροι οι άλλοι; Ο Αβραμόπουλος, η Μπακογιάννη και κάτι άλλοι ύποπτοι τύποι που θήτευσαν στο πόστο της ανώτατης πολιτικής θέσης για να προσπίζονται τα συμφέροντα του Έθνους και της πατρίδος; Όχι, βέβαια. Αλλά τούτος εδώ, ξεπέρασε όλα τα προσχήματα, χέρι-χέρι με τον Εντογάν για να ξεπουλήσουν το Αιγαίο. Οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες στην επίσκεψή του στην “φίλη γείτονα χώρα” έχουν δημιουργήσει σάλο στην Ελληνική κοινωνία. Σε αυτο το κομμάτι του λαού που ακόμα σκέφτεται και ενεργεί Ελληνικά και πατριωτικά.
Ανασύραμε από το αρχείο μας , συνέντευξη που είχε δώσει το 2001, ο “Τούρκογλου” κατά τους Αμερικανούς. Σας την παρουσιάζουμε για να αντιληφθείτε ποιος είναι ο πολιτικός που συγκυβερνά τη χώρα μαζί με έναν άλλο ανεκδιήγητο τύπο που λέγεται Σαμαράς. Τι ψυχή θα παραδώστε, ρε προδότες…

Προσκυνήστε το νέο «Θεό» μας


Resizer
Χθες περίμενα στην ουρά μιας τράπεζας. Κοιτώντας τα άτομα που περίμεναν υπομονετικά και αμίλητα στην ουρά προκειμένου να έρθει η σειρά τους για να κάνουν την δοσοληψία τους με την τράπεζα, συνειδητοποίησα ότι τελικά όλοι εξαρτόμαστε πλέον από το νέο «Θεό» της ζωής μας την Τράπεζα.

Ροζ ιστορία κατασκοπείας στη νήσο Ρω με μπικίνι και θαλαμηγό! > ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ -ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΜΑΣ


roz-istoria-kataskopias-sth-nhso-rw-me-mpikini-kai-thalamhgo
Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης > Ιστορία κατασκοπείας που θυμίζει ταινία Τζέϊμς Μποντ εκτυλίχθηκε, το καλοκαίρι που μας πέρασε, στη Ρω(!). Διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές πάνω ,στο πανέμορφο αυτό νησάκι, που είναι μια «κουκκίδα» γης στο απέραντο γαλάζιο. Η ηρωίδα του ζούσε κάποτε εκεί, για να βλέπει μόνο και μόνο τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει «υπερήφανη» πάνω σε αυτό. Σίγουρα, η γνωστή σε όλους μας, « Κυρά της Ρω» δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι θα συνέβαινε χρόνια μετά που θα «έφευγε».
Βέβαια η συγκεκριμένη ελληνίδα, ούτε από υφαλοκρηπίδες ήξερε, ούτε από ΑΟΖ γνώριζε, το μόνο που την έκανε «πλούσια» και την γέμιζε αμέτρητη περηφάνια ήταν να βλέπει τη σημαία μας να κυματίζει εκεί, στο τελευταίο σύνορο της Ελλάδος στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.
Δεν ήξερε και ούτε την ενδιέφεραν τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων. 
Ωστόσο από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Το Καστελόριζο μαζί με τις δύο νησίδες , Στρογγύλη και Ρω, αποτελούν περιοχές μεγάλης στρατηγικής σημασίας πια. Να θυμίσουμε πως η Άγκυρα επίσημα έχει δηλώσει πως το Καστελόριζο απλά... βρίσκεται στη Μεσόγειο και αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Συμμετέχοντας το newpost στην προχτεσινή επίσκεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου στα ακριτικά φυλάκια της Ρω και της Στρογγύλης, πληροφορήθηκε μία ιστορία κατασκοπίας που γνωστοποιήθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, ο οποίος και αυτός αιφνιδιάστηκε βέβαια με τα όσα άκουσε.
Συνέβη σε μία ψηφιακή εποχή, όπου όλοι πιστεύουν ότι με την ύπαρξη δορυφόρων, είναι άχρηστη η παράνομη λήψη φωτογραφιών με επίγειες διαδικασίες. Συγκεκριμένα ανώτερος αξιωματικός του ΓΕΣ , ανέφερε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι:
« Ήρθε και έδεσε από την πίσω πλευρά του νησιού, που δεν είναι απευθείας ορατή σε εμάς μία μεγάλη θαλαμηγός. Επτά γυναίκες φορώντας το μπικίνι τους, άρχισαν να βουτούν στη θάλασσα. Όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα αυτή, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φαντάρων με το αναπάντεχο θέαμα που αντίκρισαν.
Ο επικεφαλής, όμως, εδώ ήταν “αστέρι”. Διαπίστωσε ότι κάτι περίεργο ...«μύριζε». Το πλήρωμα της θαλαμηγού είχε σηκώσει κρυφά τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, την ώρα που οι γυναίκες έπεφταν στη θάλασσα. Πίστευε το πλήρωμα ότι δεν θα γίνονταν αντιληπτό και ότι όλοι οι άνδρες εδώ θα χάζευαν το θέαμα που πρόσφεραν οι γυναίκες. Οι επτά κοπέλες σίγουρα ήταν το καμουφλάζ.
Ο επικεφαλής αξιωματικός αντιλήφθηκε το αεροπλανάκι αυτό και ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό να σπεύσει καθώς εκείνοι (οι στρατιώτες) δεν είχαν ούτε τα μέσα, αλλά ούτε και αρμοδιότητα να επέμβουν. Σε λίγη ώρα το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού Σώματος βρίσκονταν εδώ και έπιανε επ αυτοφόρω το πλήρωμα της θαλαμηγού, που χειρίζονταν το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι στο οποίο βρέθηκε το κατασκοπευτικό υλικό. Το αεροπλανάκι αυτό είχε κάμερα και κατέγραφε την αμυντική θωράκιση της Ρω.
Συγκεκριμένα κατέγραφε σε ποια σημεία έχουμε σκοπιές και πολλά άλλα. Όλο το υλικό αυτό κατασχέθηκε. Από τη θάλασσα οι άνδρες του Λιμενικού έβγαλαν και τις κυρίες που υποτίθεται ότι είχαν έρθει εδώ με τη θαλαμηγό, για να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά της Ρω. Σε όλους και σε όλες, πέρασαν χειροπέδες και τώρα βρίσκονται στη φυλακή ,περιμένοντας να δικαστούν για κατασκοπία».
Όλα τα παραπάνω αναφέρθηκαν στον προχτές στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια ,χωρίς αναλυτικές λεπτομέρειες καθώς δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος. Απλά η στρατιωτική ηγεσία ήθελε να καταστήσει κοινωνό τον υπουργό ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως φαίνονται. Ταυτόχρονα και οι νέοι έφεδροι που βρέθηκαν εκεί για να φυλούν το νησάκι αυτό συνειδητοποίησαν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους.
Στην ερώτηση του newpost τι υπηκοότητας ήταν το πλήρωμα της θαλαμηγού μας απάντησε ο αξιωματικός του Στρατού, ότι η εντύπωση που αρχικά σχηματίστηκε από τα χαρτιά που είχαν μαζί τους ήταν πως δήλωναν ...ελληνογερμανοί. Δυστυχώς μάθαμε τυχαία το περιστατικό αυτό  και μπορεί να μην την ακούγαμε ποτέ αν δεν πήγαινε εκεί ο υπουργός και ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός...
Ο υπουργός Νίκος Δένδιας θέλησε να επισκεφτεί τα φυλάκια σε Στρογγύλη και στη Ρω για να στείλει μηνύματα στην Τουρκία ότι δεν παραιτούμαστε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Παράλληλα   ο υπουργός ειπε και  ένα ευχαριστώ στους φαντάρους που υπηρετούν εκεί, εκπροσωπώντας την πολιτεία .

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
newpost 

Στο Φανάρι ο Πάπας Φραγκίσκος


sto-fanari-o-papas-fragkiskos
Στο Φανάρι έφτασε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα ο Πάπας Φραγκίσκος, για να ακολουθήσει η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια η κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Ο Ποντίφικας έφτασε το πρωί στην Κωνσταντινούπολη, κύριο σταθμό της επισκέψής του στην Τουρκία, προερχόμενος από την Άγκυρα όπου είχε πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσημη επίσκεψη. 

Ο Προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας και η συνοδεία του έφτασαν στην Πόλη και οδηγηθήκαν στον χώρο υποδοχής του αεροδρομίου, προς τον οποίον είχε στρωθεί ειδικός τάπητας με το γαλάζιο χρώμα του Βατικανού.

Στη συνέχεια, ο Πάπας κατευθύνθηκε στην παλαιά Πόλη και τη βασιλική της Αγίας Σοφίας καθώς και στο Μπλε Τζαμί.

Ο Ποντίφικας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του κ. Βαρθολομαίου, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει, με την άρση του σχίσματος ανάμεσα στην Ανατολική και τη Δυτική Εκκλησία και τον θεολογικό διάλογο που άρχισε με τις συναντήσεις του Πατριάρχη Αθηναγόρα και του Πάπα Παύλου του 6ου, τη δεκαετία του '60.

Αλβανός φασίστας ο μακελάρης του Μικρολίμανου


βεκο-620x412Αλβανός φασίστας, άνθρωπος του υποκόσμου φαίνεται πως είναι ο μακελάρης του Μικρολίμανου. Μάλιστα φέρεται να έχει  προφίλ στο Facebook με το όνομα Berti Bako, στο οποίο έχει αναρτήσει φωτογραφίες με δενδρύλλια χασίς και σημαίες της Αλβανίας. Εν τω μεταξύ ο Αλβανός «ακολουθεί» φασιστικές ομάδες  της Αλβανίας, όπως το «Fuck Greece..Bashkohuni Shqipetar».

μπε1

32

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;


KAI META TI _Ανησυχία και αδημονία έχει καταλάβει τις ψυχές των σημερινών Ελλήνων Ορθοδόξων για όσα μελανά πρόκειται να συμβούν αύριο στο Πατριαρχείο της Κων/λεως.
Ακόμη και άνθρωποι φτωχοί του λαού και της διπλανής πόρτας τα συζητάνε οργισμένοι ,με αγωνία και με λύπη.
Όμως σε περίπτωση που απροκάλυπτα προχωρήσει ο Οικ.Πατρ.

Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση στην Αυστρία για συλλήψεις τζιχαντιστών


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στην Αυστρία για τον εντοπισμό προσώπων που θεωρούνται ύποπτα για στρατολόγηση υποψήφιων τζιχαντιστών στη Συρία. Συνολικά έχουν συλληφθεί 13 άτομα ενώ ο κύριος επιχειρησιακός δρων είναι η Αυστριακή Χωροφυλακή. Η επιχείρηση άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατοικίες, τζαμιά και άλλους τόπους προσευχής στη Βιένη αλλά και στο Γκρατς, τη δεύτερη πόλη της χώρας, στο νότο, καθώς και στο Λιντς, στο βορρά. Ένας "κήρυκας του μίσους" από τη Βοσνία φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος σε αυτή την επιχείρηση στην οποία μετέχουν 500 αστυνομικοί Χωροφυλακής και Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. Η εισαγγελία του Γκρατς συντονίζει τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών, περί τους 150 τζιχαντιστές έχουν προσπαθήσει να φύγουν από την Αυστρία για να πολεμήσουν στη Συρία και το Ιράκ. Οι μισοί από αυτούς κατάγονται από την Τσετσενία, δημοκρατία του ασταθούς ρωσικού Καυκάσου. Σχεδόν 60 ανάμεσά τους πιθανόν επέστρεψαν στην Αυστρία και περί τους 30 πιθανόν σκοτώθηκαν στις μάχες. Έρευνες διεξάγονται σε βάρος εκατό προσώπων για συμμετοχή σε τρομοκρατική επιχείρηση.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής επιχείρησης για τη σύλληψη μαχητών που πολέμησαν σε Συρία και Ιράκ, στις τάξεις των τζιχαντιστών.

defencenews

Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ καλούν τον πρόεδρο Ομπάμα Να δημοσιεύσει έκθεση για τα βασανιστήρια της C I A


Toυ Μιχαήλ Στυλιανού - Ομάδα έξη εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ, ειδικών εισηγητών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με ανοικτή επιστολή τους στον Πρόεδρο Ομπάμα τον καλούν να δώσει στη δημοσιότητα, στην πληρέστερη δυνατή έκτασή της, μιαν έκθεση επιτροπής της Γερουσίας για τις ανακριτικές πρακτικές της CIA (βασανιστήρια).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αμερικανοί μουσουλμάνοι κατηγορούνται για συμμετοχή και στήριξη της ISIS


αμερικανοι
Δεκάδες δήθεν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι από τις ΗΠΑ και τις χώρες της Δύσης, κυρίως τη Βρετανία, φτάνουν καθημερινά στη Συρία και το Ιράκ, προκειμένου να ενταχθούν στην ISIS και να συμβάλουν στην εξάπλωση του Χαλιφάτου.

Παρακαλούνται οι νταβατζηδες να λένε το ίδιο παραμύθι για τον Σούκουρα ωστε να μην εκτίθενται.


Γιατι τόση αγωνία απο τους εκδότες – στυλοβάτες του μνημονιου, αφού «δεν υπάρχει θεμα»;
– Στην αρχή υποστήριζαν οτι ο Σούκουρας ηταν μια οντότητα, αποκύημα της φαντασίας της Ξουλίδου. Κάτι σαν την Μόρα.
– Μόλις αποδείχθηκε οτι ο Σούκουρας υπάρχει, άρχισαν… να τον χαρακτηρίζουν «γραφικό» και «φαντασιόπληκτο».
– Μόλις αποδείχθηκε οτι ο «γραφικός» Σούκουρας ηταν κομματάρχης κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, τον βάφτισαν «ήρωα της δημοκρατιας», «διωκομενο αγωνιστή» που του την έπεφταν οι μπράβοι και τα νεφελιμ για να τον «υποχρεώσουν» να ομολογήσει!
Συνεννοηθείτε κύριοι, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Όσο για τον Σούκουρα, θα προσπαθήσει να πείσει την δικαιοσύνη πως ανέλαβε την φίλοκυβερνητική καμπάνια απο… Χόμπι; Θα φάει την μπουζού μόνος του δηλαδη; Ποιος εισαγγελέας θα τον πιστέψει όμως και να το κανει;

Σχετικά με τις διαφημίσεις

Βενιζέλος: Η ισλαμική-οθωμανική κατοχή είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς


ventur
«Για εμάς, όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η μουσουλμανική, η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς και ως πρώην Υπουργός Πολιτισμού είμαι σε θέση να επαναλάβω πως η αναστήλωση και η προβολή των οθωμανικών και μουσουλμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όχι μόνο για την πολιτιστική πολιτική μας και την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία μας.»

Γιατί δεν ανοίγει ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή; Τι φοβούνται οι Tούρκοι…


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΕνώ στην Τουρκία σπάει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων η κινηματογραφική επιτυχία, «Φατίχ 1453», η οποία όμως έχει κατηγορηθεί ακόμα και από Τούρκους ιστορικούς για μεγάλες ιστορικές ανακρίβειες,
άνοιξε για άλλη μια φορά σε δημόσια συζήτηση το ζήτημα του τάφου του Μωάμεθ του Πορθητή και όλων των πιθανών μυστηρίων που κρύβονται εκεί και τα οποία… για πολλούς αποτελούν μεγάλο ταμπού για την ίδια την ύπαρξη της Τουρκίας.

Υποπλοίαρχος εα του Π.Ν: Την εποχή του Σισμίκ πηγαίναμε όντως για πόλεμο με τους Τούρκους και ήμασταν έτοιμοι για τα πάντα


AB-212_2
Συνέντευξη στη Στέλλα Μεϊμάρη
Η έξοδος του Σισμίκ για έρευνες στο Αιγαίο ήταν η πρώτη φορά «μετά το 1974″ που έφερε Ελλάδα και Τουρκία τόσο κοντά στον πόλεμο. Είκοσι επτά χρόνια μετά, ο Βαγγέλης Κονσολάκης, υποπλοίαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού, μιλάει αποκλειστικά στο “pentapostagma.gr” για όσα θυμάται και έζησε εκ των έσω όλες εκείνες τις κρίσιμες μέρες και σφράγισαν ανεξίτηλα τη μνήμη του μέχρι και σήμερα.
-Κύριε Κονσολάκη, τι θυμάστε περισσότερο από την κρίση του Σισμίκ;
Ήτανε Μάρτιος του 1987, το θυμάμαι σαν να ήτανε χθες, παρότι έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια. 24 Μαρτίου, είχα υπηρεσία στο καράβι μου, στο αντιτορπιλικό «Σφενδόνη» και περίμενα πως και πως την άλλη μέρα, γιατί ξημέρωνε η γιορτή μου. Το βράδυ, που είχα υπηρεσία στην κλίμακα, είδα να έρχονται πούλμαν και να πηγαίνουν κόσμο σε όλα τα καράβια και τότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Κατά τις 5.30-6.00 το πρωί ήρθε το σήμα που έλεγε ότι φεύγουμε όλοι και πάμε σε θέσεις πολεμικής σχεδιάσεως, με απλά λόγια «πάμε σε πόλεμο».
Μάλιστα, η εντολή του τότε Αρχηγού Στόλου, Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχου Χρήστου Λυμπέρη, έλεγε χαρακτηριστικά ότι «αν λείψει το σήμα, κινηθείτε στις θέσεις πολεμικής σχεδιάσεως και ισχύουν οι κανόνες εμπλοκής», που σημαίνει «ρίχνετε και δεν ρωτάτε», ενώ τελείωνε με τη φράση «ζήτω το έθνος, ζήτω το πολεμικό ναυτικό». Αυτό μας έδειχνε ότι δεν είναι παιχνίδι, ούτε πρόκειται για άσκηση, αλλά πάμε όντως για πόλεμο και είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.konsolakis
– Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα στο στόλο μας;
Τα συναισθήματα δεν μπορείτε να τα φανταστείτε. Εκεί βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Φεύγεις και κοιτάς πίσω σου και λες «θα τα ξαναδώ άραγε αυτά τα μέρη ή δεν θα επιστρέψω»; Και τελικά συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι ναι, μπορεί και να πεθάνεις, αλλά τελικά δεν σε νοιάζει καθόλου, γιατί είναι για την πατρίδα σου. Μες το καράβι δεν έβλεπες σκοτεινά πρόσωπα και μεμψιμοιρία, ήμασταν όλοι έτοιμοι για το οτιδήποτε, μη σας πω ότι το διασκεδάζαμε κιόλας.
Μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν έφευγε το πλοίο του Διοικητή, ήταν τότε νομίζω το αντιτορπιλικό «Κανάρης», με όλο το πλήρωμα σε πλήρη παράταξη και παίζοντας από τα μεγάφωνα το «Ναύτη του Αιγαίου». Από τότε που ήμουνα στο στόλο, πρώτη φορά έβλεπα πλοίο να φεύγει έτσι  και τότε είπα από μέσα μου «αυτό είναι, πάμε όντως για πόλεμο».
– Τι σας έχει μείνει περισσότερο από εκείνες τις κρίσιμες μέρες;
Φύγαμε χωρίς να είμαστε 100% έτοιμοι, δηλαδή δεν είχαμε τα απαραίτητα, ούτε καν τρόφιμα, για το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να λείψουμε. Μείναμε εκεί για πάνω από 20 μέρες και κάναμε περιπολίες, συγκεκριμένα ήμασταν απέναντι από τη Χίο, στα στενά μεταξύ Χίου και Τουρκίας και παρατηρούσαμε αν θα μπει κάποιος τουρκικός στόχος στα δικά μας χωρικά ύδατα. Μετά από τις πρώτες 10 μέρες τα τρόφιμα άρχιζαν να τελειώνουν και τρώγαμε σούπες που φτιάχναμε κυριολεκτικά με ό,τι είχε μείνει και αργότερα γαλέτες. Όμως κανείς δεν παραπονέθηκε.
Επίσης, ο περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον στο πλοίο το δικό μου, δεν κοιμήθηκε καθόλου. Δεν κατέβαινε κανείς στα υποφράγματα που κοιμόμασταν, γιατί ήταν ακριβώς πάνω από τις πυριτιδαποθήκες, αν λοιπόν έπεφτε ένας πύραυλος δεν προλάβαινες να κάνεις ούτε «κιχ». Έτσι, λοιπόν, τους έβλεπες όλους να κοιμούνται για δευτερόλεπτα σε κάποια γωνία του πλοίου με το σωσίβιο αγκαλιά. Και αυτή, επίσης, είναι μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
– Δεν υπήρχε καθόλου το αίσθημα του φόβου;
Φόβος όχι, ένα δέος υπήρχε στην αρχή του στυλ  «αμάν τι έγινε, πάμε για πόλεμο;», το οποίο όμως ξεπεράστηκε αμέσως και το συναίσθημα που έδωσε τη θέση του ήταν ότι «γι” αυτό βρισκόμαστε εδώ, γι” αυτό πληρωνόμαστε, για να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, οπότε πάμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο». Ακόμα και οι ναύτες, όλοι ήμασταν μια γροθιά, δεν φοβήθηκε κανένας.
Τελικά, την εποχή του Σεισμίκ δεν προκάλεσαν οι Τούρκοι, δεν μπήκαν στα δικά μας χωρικά ύδατα. Αν το κάνανε, θα βρίσκανε απέναντι τους κάποιο ελληνικό πλοίο που θα τους έριχνε, γιατί είχαμε διαταγές να το κάνουμε. Οι Τούρκοι το γνωρίζανε αυτό καλά, γι” αυτό και κάνανε πίσω. Πράγμα που δεν έγινε στα Ίμια. Εκεί έγιναν άλλα πράγματα, τελείως διαφορετικά και τελείως λάθος και γι’ αυτό τα πληρώσαμε και τα πληρώνουμε ακόμα.
* «Όλη η αλήθεια για τα Ίμια». Ακολουθεί στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Βαγγέλη Κονσολάκη.

Αποκλειστικός προορισμός των Αλβανών λαθρεμπόρων ναρκωτικών η Ελλάδα


albania
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο , οι έμποροι ναρκωτικών ανακάλυψαν νέους τρόπους, με τους οποίους διακινούν τα ναρκωτικά από το αλβανικό έδαφος, κυρίως στο ελληνικό . Το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε έναν χάρτη της διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία προς τις χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης, αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων balkanweb.com.
Από τον χάρτη αυτόν που δημοσιοποιήθηκε από τις αλβανικές αρχές, παρουσιάστηκε και το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο με όλες τους δείκτες της εγκληματικότητας, για τον μήνα Οκτώβριο, καταγράφοντας τα σημεία που διακινούνται τα ναρκωτικά από την Αλβανία σε άλλες «πολιτείες».
Ένα γεγονός που ξεχωρίζει και φαίνεται και στον χάρτη είναι ότι, κατά τη διάρκεια των διαδρομών διακίνησης των ναρκωτικών για τον περασμένο μήνα , διαφαίνεται η αποκλειστική ροή τους, προς το ελληνικό έδαφος , και όχι σε ΠΓΔΜ και Κόσοβο αλλά και σε άλλους προορισμούς.

Ζωολατρεία: Μια σύγχρονη μορφή χυδαίας Ειδωλολατρείας


Θυμούνται το χωριό τους καί θέλουν νά έχουν τα ζώα δίπλα τους. 

Τα φυλακίζουν στά μπαλκόνια ξεσηκώνοντας μετά θύελλα οργής στούς συγκάτοικούς τους από τα γαυγίσματά τους…
Εικόνες τού σύγχρονου ανθρώπου πού θέλει όλο τον κόσμο δικό του…
«….Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να διαπιστώσει την τραγικότητα του σημερινού ανθρώπου, η οποία οφείλεται κατά κύριο στην πρωτοφανή πνευματική του κατάπτωση. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι μια τραγική ύπαρξη, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του και το αληθινό νόημα της ζωής του, διότι αποστασιοποιήθηκε από το Θεό, την πηγή της ζωής και του αγιασμού.
Έγινε αποδέκτης των αντίθεων αρχών του άθεου ευρωπαϊκού «διαφωτισμού» και εμβολιάστηκε με το πνευματικό δηλητήριο του διδάγματός του περί του «θανάτου του Θεού». Στη θέση του «πεθαμένου Θεού» αναγκάστηκε να τοποθετήσει είδωλα, προκειμένου να γεμίσει το χαώδες υπαρξιακό του κενό. Έτσι κατάντησε να είναι ειδωλολάτρης και μάλιστα λάτρης της πιο χυδαίας μορφής ειδωλολατρίας. Είναι βεβαιωμένο πως η απουσία του Θεού υποκαθίσταται νομοτελειακά με την παρουσία ειδώλων!
Μια από τις πάμπολλες μορφές της ειδωλολατρίας του συγχρόνου ανθρώπου είναι και το αηδές φαινόμενο της ζωολατρίας…

Καπερνάρος: "Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται Έλληνες ή Τούρκοι;"


Ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Καπερνάρος απάντησε στη πρόταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ για δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων.
Η δήλωσή του
Μετά το αίτημα που εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Καρά Γιουσούφ για την δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων αλλά και τη δημιουργία τουρκικού τμήματος στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, υποχρεούμαι να ρωτήσω ποια είναι η σκοπιμότητα των δηλώσεων αυτών και σε τι θα εξυπηρετούσε η πραγματοποίηση αυτών των αιτημάτων.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΟΜΙΣΤΗ”-ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ “ΥΠΗΡΕΤΗ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ-”ΒΑΣΙΛΙΑ”-ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ή Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ;

themos-anastasiadis-sfodri-epithesi-apo-indymedia

Πληροφορούμαστε απίστευτα πράγματα τις τελευταίες ώρες για έναν από τουςυποτίθεται πιο κραταιούς και υποτίθεται ισχυρούς του Τύπου. Για τον Θέμο Αναστασιάδη ο λόγος που έχει κάνει έναν ολόκληρο μηχανισμό της αστυνομίας να “τρέχει” για την πάρτη του. Ουδόλως μας ενδιαφέρει εαν οι αρχηγοί της ΕΛΑΣ ή οι παρα-αρχηγοί ή υπαρχηγοί τρέχουν και δεν φθάνουν. Μας ενδιαφέρει όμως ότι κάποιος επιτέλους οφείλει να δώσει μια εξήγηση στο λαό αλλά και στην κοινή γνώμη, ποιος ακριβώς πληρώνει για την φύλαξη αυτού του απίστευτου τύπου που ουδέποτε μας έπεισε ότι ενδιαφέρθηκε ούτε για μια στιγμή για τον κόσμο που πεινά ή αλλιώς για τον ποπολο όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.
Ρωτάμε λοιπόν το σεβαστό αρχηγείο της ΕΛΑΣ: Ελήφθησαν νέα μέτρα για τον “κομιστή” του Μαξίμου;
Τα μέτρα και το κόστος το πληρώνει ο λαός; Ή ο ίδιος;
Πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται καθημερινά για τον κύριο Αναστασιάδη; Και γιατί; Για να μην τον σκοτώσουν; Ποιος; Ο Μιμίκος ο γιατρός;

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ- “ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ- ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕLEIO.GR

4

To μεσημέρι της Παρασκευής, γνωστός 55χρονος επιχειρηματίας έπεσε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στον Κολωνό, και συνετρίβη μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών…

ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ “ΡΙΧΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΝΤΩΝΗ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ “MAKELEIO.GR)

ntora-dragasakis1

Πάνω από τον Πανάγιο Τάφο, Ντόρα Μπακογιάννη και Δραγασάκης “ρίχνουν” τον Αντώνη Σαμαρά.Παρεούλα στα Ιεροσόλυμα, Μπακογιάννη – Δραγασάκης , παλιός γνώριμος της κόρης του Μητσοτάκη , που προορίζεται για υπουργός Εθνικής Οικονομίας με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρωτοφανής υπεύθυνη δήλωση που υποχρεώθηκε να υπογράψει εργαζόμενη στα Mikel! (ΦΩΤΟ)

mikel1

Η εργοδοσία των καφέ «Mikel» ανάγκασε μία εργαζόμενη να υπογράψει μια πρωτοφανή υπεύθυνη δήλωση. Σύμφωνα με καταγγελία του Συνδικάτου Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής η εργοδοσία της αλυσίδας ζήτησε από την εργαζόμενη να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι απεργεί «με γνώση των συνεπειών του νόμου».

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ: Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΗΤΑΝ “ΡΟΥΦ” ΤΩΝ ΝΑΖΙ; Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ “ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”; ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

nazi3

“Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), πουκυκλοφόρησε, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότητες. Ίσως η πιο σημαντική ομοιότητα είναι ότι κυρίαρχοι ήταν τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί, λιγότερο ή περισσότερο εκλεπτυσμένοι. Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως ότι πέριξ των κατακτητών τότε, όπως και τώρα συμβαίνει, λειτουργούσε ένα εγχώριο πολιτικοοικονομικό σύστημα με ποικίλες προεκτάσεις.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Τούρκος πρόεδρος: Να ενωθούν οι μουσουλμάνοι


Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε την Πέμπτη τις μουσουλμανικές χώρες να ενωθούν ενάντια στην κρίση που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή.
«Η μόνη προϋπόθεση για να ξεπερασθεί η κρίση στον ισλαμικό κόσμο είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η συμμαχία. Πιστέψτε με, μπορούμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα, εφ’ όσον είμαστε ενωμένοι", δήλωσε ο Ερντογάν  ενώπιον του ακροατηρίου σε μια σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη για την Ισλαμική Οικονομική Συνεργασία.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ > Οι Τούρκοι κάλεσαν τον έλληνα υπουργό Άμυνας να αποχωρήσει από τη... Ρω


oi-toyrkoi-kalesan-ton-ellhna-ypoyrgo-amynas-na-apoxwrhsei-apo-th-rw
Απίστευτο θράσος επέδειξαν οι Τούρκοι χτες, καθώς κάλεσαν τους πιλότους του ελικοπτέρου Σινούκ στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να αποχωρήσουν από τον εναέριο χώρο του Καστελόριζου που είναι ...τουρκικός  και να μην κατευθυνθούν στη νήσο Ρω(!).

Νέα οδυνηρά μέτρα αποφασίζουν Σαμαράς και Βενιζέλος


Νέα οδυνηρά μέτρα αποφασίζουν Σαμαράς και Βενιζέλος
Νέα πρόταση για εισπρακτικά μέτρα θα θέσει επί τάπητος, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα η κυβέρνηση, στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των Ευάγγελου Βενιζέλου και Γκίκα Χαρδούβελη, μετά τη συμφωνία στο χθεσινό Euro Working Group, η οποία έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στην Ελλάδα για συμφωνία.
Ο Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος από την συνάντηση ρωτήθηκε αν ισχύουν οι πληροφορίες για αύξηση του ΦΠΑ και αρκέστηκε αμήχανα να δηλώσει: «Πολλά γίνονται».

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα 34χρονος Αλβανός ο οποίος χαρακτηριζόταν ως εξαιρετικά επικίνδυνος


Χειροπέδες σε επικίνδυνο κακοποιό

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα 34χρονος Αλβανός. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος από την αστυνομία χαρακτηριζόταν ως εξαιρετικά επικίνδυνος.

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΥΦΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ που πανε να τα περάσουν ως έργα «μεθύστακα» > Φασίστας ο Αλβανός φονιάς που παριστάνει τον μεθυσμένο... > Μέλος ισλαμοφασιστικής οργάνωσης


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΥΦΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ που πανε να τα περάσουν ως έργα «μεθύστακα».Οπως ακριβως γράψαμε: Οι Αλβανοί ισλαμοφασιστες είχαν προαναγγείλει το μακελειό στο Μικρολίμανο. (Βιντεο). Αλβανός ναζι, ανακατεμένος στα κυκλώματα των ναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου φαίνεται πως είναι ο μακελάρης του Πειραιά, που σκόρπισε τον τρόμο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Μικρολίμανο.

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Είναι το λιγότερο εντυπωσιακά τα τουρκικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην «ιστορική», όπως χαρακτηρίζεται από όλους, επίσκεψη του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου στην Τουρκία και η αναμενόμενη συνάντηση του με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα περισσότερα δημοσιεύματα προαναγγέλλουν ότι με την συνάντηση αυτή θα αρχίσει η τελική πορεία ένωσης των «εκκλησιών» μετά από χίλια σχεδόν χρόνια διαχωρισμού. Για παράδειγμα παραθέτουμε το πολύ χαρακτηριστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Star, που έχει μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία με τον πολύ ενδεικτικό τίτλο, «Bin yıl sonra İstanbul’da barışacaklar», δηλαδή, «Χίλια χρόνια μετά θα ομονοήσουν στην Κωνσταντινούπολη».

Κλοπή χαρακτηρίζει η WSJ την αγορά του 10% του ΟΤΕ έναντι 400 εκατ. ευρώ


wsj, WAL STREET JOURNAL, O.T.E.,OTE,
«Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες». Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Wall Street Journal», βάσει του οποίου η αγορά επιπλέον 10% του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom έναντι 400 εκατ. ευρώ συνιστά «κλοπή». Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «Κυνήγι ευκαιριών στην Ελλάδα» και ξεκινάει με τη φράση «Η Ελλάδα πωλείται «φτηνά» και η Γερμανία αγοράζει», τονίζοντας ταυτόχρονα τις αγοραστικές ευκαιρίες που κυνηγούν και αρπάζουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της.

TOP SECRET: ΧΑΚΕΡΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΠΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


μέλη της αντιπροσωπείας του Αντιπροέδρου Μπάιντεν των οποιών υπεκλάπησαν τα αρχεία/φωτο cyberberkut

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά - Οι Ουκρανοί χάκερ Cyber Berkut ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα  Αμερικανού Αξιωματούχου από το περιβάλλον του  Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κίεβο, στις 20 – 21 Νοεμβρίου. «Εμείς, οι CyberBerkut, έχουμε ήδη προειδοποιήσει εναντίον της απαραδέκτου παρέμβασης της Ουάσιγκτον στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας. Επιπλέον, επανειλημμένα τονίσαμε την απόρριψη της αντεθνικής πολιτικής του Κιέβου, η οποία έθεσε την Ουκρανία σε αμερικανική εξάρτηση».

Ο Εθνικισμός έναντι του Φασισμού.


Ό Έθνικοσσσιαλισμός καί ό Φασισμός υπήρξαν σημαντικά ιστορικοπολιτικά ρεύματα στήν Ευρώπη του μεσοπολέμου μέ απόηχο πού φθάνει μέχρι τήν σημερινή εποχή. Επειδή καί τά δύο ρεύματα αναζητούν σάν φορείς εκφράσεως τους, ανθρωπίνους συλλογικούς σχηματισμούς καί συνεπώς τήν έννοια του Έθνους (άφοϋ αυτό είναι ό φυσικός ανθρώπινος συλλογικός σχηματισμός), έρχονται σε έπάφή μέ τόν Εθνικισμό, μέ τόν όποιο συχνά συγχέονται. Είδαμε, όμως, σέ περασμένες αναλύσεις μας τήν ουσιώδη ποιοτική διαφορά μεταξύ Εθνικισμού και Έθνικοσοσιαλισμού πού συνίσταται στό είδος τής συλλογικής Βουλήσεως πού κάθε ρεύμα αναπτύσσει Ό μέν Εθνικισμός αναζητεί τήν ένεργόποίησι της ανωτέρας ελλόγου βουλήσεως μέ στόχο τήν αυτοπραγμάτωση τηρώνταςτό μέτρο μεταξύ συλλογικής καί ατομικής συνειδήσεως ένώ ό Έθνικοσοσιαλισμό άνάζητεί τήν
Γιγάντωσι της άλόγου βουλήσεως του. Συλλογικού υποσυνειδήτου της Φυλής, στό όποιο ζητά να άπορροφηθή κα αφανισθή,ή ατομική συνείδησις, μέ στόχο τήν κυριαρχία, άντί της αυτοπραγματώσεως.

Κροκόδειλος καταβροχθίζει... Πανικός στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου !


Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Παλαιό Φάληρο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι ένας κροκόδειλος "κόβει βόλτες" στην παραλία. Μετά τον κροκόδειλο "Σήφη", που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο, τώρα και το Παλαιό Φάληρο απέκτησε το δικό του, ο οποίος όπως μαθαίνουμε ονομάστηκε "Διονύσης". Οι Αρχές βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων περιστατικών, αλλά ήδη ο "Διονύσης" καταβρόχθισε τρία άτομα. Πρόκειται για γνωστές προσωπικότητες του Παλαιού Φαλήρου, τρεις "Γενίτσαρους" της δημοτικής αρχής του κ. Χατζηδάκη. Οι άτυχοι άνδρες προσχώρησαν στην παράταξη του δημάρχου αν και προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Μάλλον, δεν υπολόγισαν σωστά τα πράγματα. Ο έξυπνος και ευέλικτος "Διονύσης" αφού πρώτα προσέγγισε τα ανύποπτα "θύματά" του στη συνέχεια τα κατασπάραξε και τώρα κρατάει τα κεφάλια τους ανάμεσα στα κοφτερά του δόντια. Τι να κάνουμε... συμβαίνουν και απρόοπτα! Ευτυχώς, υπάρχουν άλλα ικανότερα στελέχη στη δημοτική αρχή και η απώλεια των τριών παραπάνω ανδρών είναι αμελητέα

Wall Street Journal: «Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες» #IMF #SuccessStory #Siemens


wsj, WAL STREET JOURNAL, O.T.E.,OTE,

Κλοπή χαρακτηρίζει η WSJ την αγορά του 10% του ΟΤΕ έναντι 400 εκατ. ευρώ


«Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες». Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Wall Street Journal», βάσει του οποίου η αγορά επιπλέον 10% του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom έναντι 400 εκατ. ευρώ συνιστά «κλοπή».
Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «Κυνήγι ευκαιριών στην Ελλάδα» και ξεκινάει με τη φράση «Η Ελλάδα πωλείται «φτηνά» και η Γερμανία αγοράζει», τονίζοντας ταυτόχρονα τις αγοραστικές ευκαιρίες που κυνηγούν και αρπάζουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της.
«Η αγορά του ΟΤΕ αποτελεί κλοπή συγκριτικά με τα σχεδόν 4 δισ. ευρώ που έδωσε η γερμανική εταιρεία το 2008 για να συγκεντρώσει μερίδιο 30% στον ελληνικό οργανισμό» επισημαίνει το άρθρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γερμανικές εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν το ελληνικό «πωλητήριο», καθώς έχουν μεγάλη εμπειρία από εσπευσμένες πωλήσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Εκτός από την Deutsche Telekom, η «Wall Street Journal» απαριθμεί και άλλες εταιρείες που εδρεύουν στη Γερμανία και αναζητούν ευκαιρίες στην Ελλάδα, μετά και τις εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης για αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για την εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport, που φέρεται να εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση μεριδίου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και για το ενδιαφέρον του τσεχικού ενεργειακού ομίλου CEZ για είσοδο στην εγχώρια αγορά ενέργειας. Η CEZ δήλωσε τον Απρίλιο ότι εξετάζει την πιθανότητα εξαγορών ελληνικών assets ηλεκτρικής ενέργειας. Η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να πουλήσει το 17% της ΔΕΗ, μειώνοντας το ποσοστό της στο 34%.
Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει ότι σήμερα το 55% της εταιρείας διαχείρισης του αεροδρομίου της Αθήνας ανήκει στο Δημόσιο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή φρουράς, με τη Fraport να διαδέχεται την επίσης γερμανική Hochtief που έχει σήμερα το μάνατζμεντ του «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Υπενθυμίζεται ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα θα ανήκουν στην Deutsche Telekom 49 εκατ. μετοχές του ΟΤΕ. Η ελληνική κυβέρνηση ενημέρωσε και επίσημα τη γερμανική εταιρεία ότι ασκεί την option για την πώληση επιπλέον ποσοστού 10%, όπως είχε προβλεφθεί πριν από τρία χρόνια από τη Συμφωνία Μετόχων.

Οι Γερμανοί μετατρέπουν σε βόθρο Πυρηνικών Αποβλήτων την Χαλκιδική #Skouries


Οι Γερμανοί μετατρέπουν σε βόθρο Πυρηνικών Αποβλήτων την Χαλκιδική #Skouries
netakias
Οταν πριν από μερικά χρόνια ο George Soros με την Soros Real Estate Partners, φυσικά με έδρα τα Σκόπια, αγόρασε τα παλαιά ορυχεία στο βουνό Στρατώνι της Πανέμορφης Χαλκιδικής σε μικρή απόσταση από το περιβόλι της Παναγιάς, κάποιοι θα φαντάστηκαν ότι πρόκειται για «πεταμένα» λεφτά και το τίμημα ήταν ευτελές.
Ομως ο αιμοσταγής Soros, ο σφαγέας «φιλάνθρωπος», με το που απέκτησε τα ορυχεία ξεκίνησε να τσιμεντώνει τις σήραγγες!
Ποιος ο λόγος κάποιος να τσιμεντώνει ένα παλαιό ορυχείο;
Μα ποιος άλλος, από το να αποθηκεύει επικίνδυνα χημικά και πυρηνικά απόβλητα! Η δουλειά του μέλλοντος!
Η Γερμανία μετά το ατύχημα της Φουκουσίμα, πήρε την απόφαση να κλείσει όλα τα πυρηνικά εργοστάσια που βρίσκονται στο έδαφος του…4ου Ραιχ και όλη η ραδιενεργή καύσιμη ύλη , πλουτώνιο και ουράνιο, κάπου πρέπει να αποθηκευτεί για τους υπόλοιπους αιώνες!
Τι σύμπτωση ο Σόρος και οι Ελληνικές Πολιτικές Οικογένειες θα έχουν έτοιμους του χώρους αποθήκευσης και φυσικά με το αζημείωτο. Θα σκοτώνουν Ελληνες από την ραδιενέργεια και πέφτει το ενοίκιο με τον μήνα από τους φορολογούμενους.
Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Θα το επιτρέψουμε;

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ν. Ρωμανός #StatheraMprosta #Jounta


romanos-nikos-570
Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» παραμένει ο Νίκος Ρωμανός που βρίσκεται σε απεργία πείνας για 19η μέρα, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι παρόλο που πέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.
Ο δικηγόρος του Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή που εξέδωσε την Παρασκευή (28/11):
«O Nίκος Ρωμανός κρατούμενος και απεργός πείνας από τις 10 Νοεμβρίου δίνει στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς την πιο οδυνηρή μάχη απέναντι στην αναλγησία της κρατικής εξουσίας που τόσο πολέμησε ενάντιά της.
Με τους παλμούς της καρδιάς του να φτάνουν τους 170, η ανακοπή δυστυχώς είναι αναμενόμενη όπως κάποιοι ψιθυρίζουν, ενώ θα έπρεπε να το φωνάζουν.
Το κείμενο αυτό δεν έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα, δεν θα ζητιανέψει εκφράσεις λύπης και συμπαράστασης. Δεν ταιριάζουν άλλωστε στον χαρακτήρα του Ρωμανού.
Είναι διαμαρτυρία και κάλεσμα. Ο Ρωμανός θα χάσει τη μάχη για τη ζωή όχι γιατί είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά επειδή κάποιοι τον εξαναγκάζουν να διεκδικήσει μ΄αυτόν τον τρόπο δύο από τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου: Την ελευθερία και τη Δικαιοσύνη.
Στην πολυήμερη και επικίνδυνη απεργία πείνας αντί για δικαίωση ήρθε η σκληρή εντολή από την εισαγγελέα των φυλακών για αναγκαστική σίτιση, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και στοιχειοθετεί το αδίκημα του βασανισμού κρατουμένου, αφού από την πρώτη στιγμή με θάρρος και παρρησία ο Νίκος Ρωμανός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη λήψη τροφής καθ’ οποιονδήποτε τρόπο και ότι θα συνεχίσει την απεργία πείνας έστω και αν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.
Προς τιμήν τους οι θεράποντες γιατροί ασκούν τα καθήκοντά τους με ποιότητα και ευαισθησία κάτω από την εποπτεία και το αμέριστο ενδιαφέρον του Διοικητή του Νοσοκομείου για να τον σώσουν και να τον στηρίξουν στη σκληρή αυτή δοκιμασία του».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βροντερὸ «ὄχι» στὴν λειτουργία κατεύθυνσης Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ ΑΠΘ


ισλαμικες σπουδες απθ θεολογικη
«Δὲ θὰ τοὺς φέρουμε στὴν καρδιὰ τῆς Μακεδονίας μας», ἦταν τὸ μήνυμα τοῦ Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ἀνθίμου, κατὰ τὴ διάρκεια τῆς Ἡμερίδας ἐναντίον τῆς ἵδρυσης τοῦ τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὸ ΑΠΘ, ποὺ πραγματοποιήθηκε στὴ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ἀπὸ τοὺς φοιτητὲς τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς.
Τεράστιο ἦταν τὸ ἐνδιαφέρον τοῦ κόσμου ποὺ κατέκλυσε τὴν αἴθουσα, ἀλλὰ καὶ ἱερέων καὶ μοναχῶν ποὺ ἐπίσης ἔδωσαν τὸ παρόν.
Παρόντες στὸ κάλεσμα τῶν φοιτητῶν τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ ΑΠΘ ἦταν ὁ Μητροπολίτης Πειραιῶς κ.Σεραφείμ, ὁ Μητροπολίτης Θεουπόλεως Παντελεήμων ἀπὸ τὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο, ὁ ὑπουργὸς Μακεδονίας-Θράκης Γιῶργος Ὀρφανός, ὁ πρώην ὑπουργὸς Στέλιος Παπαθεμελής, Ἀρχιμανδρίτες καὶ Γέροντες ἀπὸ Μονὲς τοῦ Ἁγίου Ὅρους.

Οικογένεια στον Πύργο ταΐζει εδώ και μήνες τα παιδιά της ψωμί και λάδι


Οικογένεια στον Πύργο ταΐζει εδώ και μήνες τα παιδιά της ψωμί και λάδι

Απόγνωση είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση που βιώνει μια τετραμελής οικογένεια ανέργων από το Σκουροχώρι στον Πύργο, η οποία ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς τρόφιμα και συμπαράσταση. Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εδώ και μήνες δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό για να τα βγάλουν πέρα και τα παιδιά τους να μην λυγίσουν από την πείνα. Η κατάσταση είναι απελπιστική ενώ οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα ανήλικα παιδιά, ραγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.Όπως μεταδίδει το patrisnews.com , ένα κομμάτι ψωμί, με λίγο λάδι ή σε άλλες περιπτώσεις μια κουταλιά πάστα τομάτας, είναι το φαγητό που τρώνε, όταν κι αυτά υπάρχουν στο τραπέζι, τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδάτου. Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια αναφέρει πως κάθε ημέρα που ξημερώνει, κάνει τον σταυρό του στο Θεό, να κρατήσει ζωντανά τα δύο του παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο και βιώνουν μια απελπιστική κατάσταση, σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Οι οικονομικές δυσκολίες και η ανεργία που έχει «χτυπήσει» και τους δύο γονείς, τον 54χρονο Ανδρέα Παπαδάτο και την 40χρονη γυναίκα του Αθανασία, τους έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, καθώς εδώ και μήνες, δεν μπορούν να θρέψουν τα δύο τους παιδιά, για τα οποία θα έδιναν και την ίδια τους τη ζωή.
«Τα παιδιά μου πάνε σχολείο νηστικά και υποφέρουν από ασιτία. Δεν τρώνε απολύτως τίποτα. Ψωμί με λίγο λάδι ή πάστα τομάτας. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να φάνε. Δεν αντέχουν να πάνε σχολείο. Κάνω τον σταυρό μου στο Θεό μόνο μην συμβεί κάτι στα παιδιά μου που πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά. Φοβάμαι μην χάσω τα παιδιά μου», λέει με απόγνωση ο 54χρονος πατέρας.
Λόγω της ανεργίας που από το 2010 βιώνει ο Ανδρέας Παπαδάτος, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εκείνος και η γυναίκα του, παλεύουν να τα βγάλουν πέρα, ενώ τις περισσότερες φορές, ξαπλώνουν στο κρεβάτι τους, χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους ξημερώσει την επόμενη ημέρα, χωρίς ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους.
«Φοβάμαι μην χάσω τα παιδιά μου και μην κάνω κανένα κακό επειδή δεν έχω να τα ταίσω και τα βλέπω να πεθαίνουν. Έχουμε προβλήματα υγείας, εγώ και η γυναίκα μου και δεν έχουμε ούτε για τα φάρμακά μας χρήματα. Σήμερα έχω έλθει σε μια κατάσταση που η απόγνωση μπροστά στην τρέλα δεν είναι τίποτα», αναφέρει ο κ. Παπαδάτος.
Ένα μεροκάματο για να τα βγάζει πέρα και να μπορεί κάθε ημέρα να προσφέρει στα παιδιά του, τα απαραίτητα για την διατροφή τους, είναι εκείνο που ζητά ο 54χρονος πατέρας από το Σκουροχώρι, που λυγίζει, στη σκέψη πως ο 15χρονος γιος του, μαθητής της πρώτης Λυκείου και ο 11χρονος αδελφός του, μαθητής του δημοτικού σχολείου, είναι δύο παιδιά που αναγκάζονται να ζουν στερούμενα ένα πιάτο φαγητό.
«Ζητάω μια δουλειά, οποιαδήποτε δουλειά. Χάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου μπροστά στα μάτια μου. Δεν υπάρχουν δουλειές πουθενά. Ζητάω βοήθεια από το κράτος να μου δώσουν μια δουλειά. Έστω να πετάω ακαθαρσίες. Πέντε ευρώ την ημέρα θέλω. Τίποτ’ άλλο», αναφέρει ο κ. Παπαδάτος.
Ο 54χρονος το τελευταίο διάστημα ζει σε μια απελπιστική κατάσταση καθώς όποια πόρτα κι αν έχει κτυπήσει, δεν έχει βρει ανταπόκριση. Ο ίδιος λάμβανε το προηγούμενο διάστημα τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου, ωστόσο, εδώ και δύο περίπου μήνες έχει μείνει αβοήθητος. Η απελπισία του, συχνά τον οδηγεί σε ακραίες σκέψεις τις οποίες προσπαθεί να μην κάνει πράξη, θέλοντας να παλέψει να σώσει την οικογένειά του.

Στην ….υπηρεσία του Προξενείου και οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


βουλη


Έμμεση απόπειρα ομογενοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης και ενσωμάτωσης των Πομάκων και των Ρομά στους τουρκογενείς συνιστούν οι παρεμβάσεις στην Ολομέλεια των δύο μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καρά Γιουσούφ και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ οι οποίοι έκαναν αναφορά σε υποτιθέμενη «μητρική γλώσσα» των μουσουλμάνων της


περιοχής.

Βενιζέλος: Πιθανή μικρή παράταση του μνημονίου


» Επιθανάτιος ευφορία»! ΑΛΕΞ Το ενδεχόμενο παράτασης του μνημονίου για μερικές μέρες ή εβδομάδες μετά το τέλος του έτους και «για τεχνικούς λόγους» άφησε ανοιχτό ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γκίκας Χαρδούβελης, σημειώνοντας επίσης πως υπήρξε πρόοδος στο Παρίσι, αλλά δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα.

«ΜΑΖΕΥΕΙ» ΔΥΝΑΜΕΙΣ…


Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που ελέγχονται από τον πρώην πρωθυπουργό εκδίδουν ανακοινώσεις, υιοθετώντας την πρότασή του για διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου…
και εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση, με παράλληλη απόρριψη του εγχειρήματος για τη δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης.
Να σημειωθεί πάντως ότι η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αντικαταστήσει η, υπό δημιουργία, Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ. Και ξεκαθαρίζει ότι στις εκλογές θα εμφανιστεί ο χώρος ως «ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη», επαναλαμβάνοντας στην ουσία ανάλογα εγχειρήματα διεύρυνσης, που είχαν εκδηλωθεί πολλές φορές στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος.

Πρόκληση από τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Θέλει τα τούρκικα πρώτη γλώσσα στη Θράκη


AIXAN_494_355
Πρόκληση μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Ζητά να διδάσκονται στα νηπιαγωγεία της Θράκης τα τουρκικά ως πρώτη γλώσσα και τα ελληνικά ως δεύτερη. Προκλητικός εμφανίστηκε ο Αιχάν Καραγιουσούφ στην Ολομέλεια της Βουλής, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία η τουρκική ως η πρώτη γλώσσα διδασκαλίας και η ελληνική ως δεύτερη.