Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣΑΘΗΝΑ 17-11-2014.

Από εδώ και μπρος το Πεδίο της Τιμής λαμβάνει τον λόγο. Κάθε στιγμή που χαράσσονται κάποιες γραμμές με λέξεις σ’ ένα χαρτί, την ίδια ακριβώς στιγμή μπορεί να αντικατασταθεί το μολύβι με το όπλο. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες. Δεν ξέρουμε που μπορεί να μας στείλει η Δικαιοσύνη του Θεού. Σαν Έλληνες, σαν Ορθόδοξοι, σαν Εθνικιστές, σαν Στρατιώτες της Ελληνικής Φυλής είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το καθήκον μας. Από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά. Έτοιμοι να διαβούμε τις επάλξεις. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.

Το εθνικό μας συμφέρον το ορίζουν μονάχα Έλληνες και ελληνικές λόγχες. Όχι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που συμμαζώνονται οι κομματικοί τους φύλαρχοι πέριξ τού προέδρου τής «δημοκρατίας» τους για να ορίσουν εκλογές, νέο αρχιφύλαρχο και νέα ομάδα αποδεκτών τού νέου μνημονίου. Μα ούτε και οι ψευτοσύμμαχοι και οι παρείσακτοι τής χερσονήσου τού Αίμου έχουν το λόγο και το δικαίωμα παρέμβασης στη θάλασσα, στη γη και τον ουρανό μας. Ότι ο πλούτος και τα Κάστρα τού Ελληνισμού είναι καμωμένα για Έλληνες Πολεμιστές μονάχα.

Κάμανε οι τουρκομογγόλοι συμβούλιο εθνικής ασφάλειας και είπανε πως θα κάνουνε τα πάντα για τα συμφέροντά τους και την μετατροπή τους σε δύναμη μεγάλη. Οι δε Αμερικανοί είπανε σε κάποια επιτροπή τής γερουσίας τους πως πρέπει να φύγουν τα τουρκικά πλοία, τα πλοία των κατά δικών τους μαντρόσκυλων, από τα κυπριακά ύδατα.

Θέλουν ωστόσο να γίνει αυτό που οι ίδιοι οι αμερικανοσιωνιστές εκβιάζουν με τα μαντρόσκυλα στην αιχμή τού δόρατος. Η δημιουργία τής ανίερης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με την ελληνική και την δήθεν τουρκοκυπριακή κοινότητα που έχουν ήδη αναγνωρίσει οι ψευτορωμιοί των Αθηνών και οι γραικύλοι τής Λευκωσίας, άπαντες ψευτοδημοκράτες, απόγονοι εκείνων που πρόδιδαν το εθνικό όραμα τής ΕΟΚΑ για Ένωση τής Μητέρας Ελλάδος με την Θυγατέρα Κύπρο.

Όψιμο, ιδιοτελές και απολύτως υποκριτικό λοιπόν είναι το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την τύχη τής ελληνικής μεγαλονήσου τού Ευαγόρα. Και την ίδια στιγμή, η Ρωσία που βάλλεται κι αυτή από τον σιωνισμό επειδή είναι όπως και η Ελλάς Ορθόδοξη, κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη να επισκεφτεί την Μόσχα. Θα συζητηθεί όπως λέγεται η παροχή αμυντικών υποδομών και διευκολύνσεων για την εξυπηρέτηση των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων στις κινήσεις τους στα Θερμά Νερά μας έως την Α. Μεσόγειο.

Όμως το ψευτορωμέϊκο διαβιεί στην πολιτική μακαριότητα και την οικονομική δουλεία που την έχει τοποθετήσει ο Εμποράκος των Εθνών με τις ενέργειες τής προδοτικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Συνεχίζει να συλλέγει τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες που προέρχονται από τα σπλάχνα τού κατευθυνόμενου τζιχαντισμού. Υποβαθμίζει τις υποδομές εθνικής ασφάλειας τού ελληνικού λαού. Αφήνει τούς πράκτορες τής Άγκυρας να προπαγανδίζουν τουρκισμό από Θράκη και Θεσσαλονίκη έως Νησιά. Αφήνει διάφορους σιίτες ιμάμηδες να μιλάνε στους ισλαμιστές λαθρεποίκους στα παράνομα Τζαμιά.

Παράλληλα τα τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη αλωνίζουν σε ολάκερο το Αιγαίο έως τις ακτές τής Αττικής. Η Άγκυρα αξιώνει εκτεταμένη συνεκμετάλλευση των θαλασσίων μας υδάτων και πόρων ή πόλεμο. Ωθείται μετά από την πίεση των Κούρδων εξ ανατολών, να κινηθεί προς δυσμάς. Η Τουρκία θέλει να θέσει την ρημαγμένη και απαξιωμένη και υπό την απειλή αποδεκατισμού Ελλάδα μας κάτω από την νεοοθωμανική κηδεμονία. Και φυσικά δεν υπακούει σε κανένα διεθνή κανόνα και σε καμιά βέβαια δήθεν αβλαβή διέλευση.

Ο κυριότερος κανόνας ασφαλείας στο περιβόλι τού Χριστού και τής Παναγίας, στο παρατηρητήριο και το θησαυροφυλάκιο τής οικουμένης, είναι εκείνος ο κανόνας που επιχειρεί να πραγματώσει η Τουρκία. Πως η γεωπολιτική μας γειτονιά δεν χωράει και την Ελλάδα και τούς καταπατητές της. Αλλά εκείνος που θα μείνει και θα αναπτυχθεί επανερχόμενος στις αιώνια δικές του εστίες είναι ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός. Δεν θα μάς αποδεκατίσουν τα σκυλιά που βρίσκονται ολόγυρά μας μήτε οι διασώστες τάχα και ειρηνευτές.

Βάλανε τα μνημόνια να μάς αφαιρέσουν τις ενεργειακές πηγές ακόμη και στην άμυνα και τούς εξοπλιστικούς μας πόρους. Θέσανε σε διαδικασία απαξίας την αμυντική μας βιομηχανία. Μάς θέσανε πιο πριν δόγματα ψευτοφιλίας με τούς εχθρούς μας. Ιδού γιατί εξαφάνισαν τις ελληνικές διεκδικήσεις επί των αλύτρωτων πατρίδων όχι μόνο πια στην πράξη, αλλά και στην παιδεία μας, αμφισβητώντας τούς απελευθερωτικούς αγώνες των Ηρώων τής Φυλής μας. Με τούς προβατόσχημους λύκους τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τούς Βαρβάρους τής Ασιατικής Στέπας να γυρεύουν θανάσιμα τραυματισμένο το Έθνος μας.

Το Ελληνικό Αίμα και οι Θυσίες θα δικαιωθούν. Οι εξωτερικές προκλήσεις και η Τουρκία θα γενούν η αφορμή για να αρθεί η Ελεύθερη, Μεγάλη και Φυσική Ελλάς. Οι γενίτσαροι τού πολιτικαντισμού που φυλάκισαν το Εθνικό Φρόνημα για να νοθεύσουν την Φυλή μας δεν θα δώσουν άλλη ελληνική σάρκα στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης.

Την ίδια στιγμή που θα ξεράσουν πολεμική φλόγα οι Τούρκοι, την ίδια στιγμή ο Ελληνικός Στρατός θα δώσει το ράπισμα το καλό. Και οι λαθρομπαχαλάκηδες που ετοιμάζουν από μέσα, θα συντριφτούν από τούς Αληθινούς Έλληνες. Λαϊκός Εθνικισμός και Ένοπλες Δυνάμεις τής Αιωνίου Ελλάδος, άπαντες σε ετοιμότητα.

Η λευτεριά θέλει πόθο και θέληση ατσάλινη για μεγαλοσύνη. Θέλει Τόλμη και Πίστη στο Θεό μαζί. Είναι η Κραταιά, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που από την Βόρειο Ήπειρο έως και την Κύπρο, φτάνει στην Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συνελήφθη Ρουμάνος για λαθραίο καπνό και όπλα

astynomia_99

Στη σύλληψη ενός 32χρονου Ρουμάνου για κατοχή λαθραίου καπνού και για παράβαση των νομοθεσιών για όπλα και βεγγαλικά προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Τρίπολη.
Ο 32χρονος συνελήφθη καθώς, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους ενός κιλού, δύο μαχαίρια, μία κροτίδα και μία συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ταξιτζής πήγε για χρήμα και …βγήκε έμπορος ναρκωτικών

taxi

Εφιαλτικές στιγμές περνάει το τελευταίο διάστημα ένας πατρινός οδηγός ταξί, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει εύκολο και αφορολόγητο χρήμα, βρέθηκε μπλεγμένος.
Σύμφωνα με το patrastimes, oλα ξεκίνησαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν στην ώρα της βάρδιάς του στο ταξί που είναι οδηγός, τον πλησίασαν τρείς αλλοδαποί Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι είχαν φτάσει στην Πάτρα με Υπεραστικό λεωφορείο και του ζήτησαν να τους πει τιμή για την μεταφορά τους σε περιοχή της Μεσσηνίας.
Ο «έξυπνος» οδηγός θεώρησε πως βρήκε λαβράκι και χωρίς να χάσει λεπτό τους είπε πως για την μεταφορά με το ταξί το κόμιστρο ήταν 300 ευρω!!! Αλλά εάν τους μετέφερε με το Ι.Χ. του το τίμημα θα έπεφτε στα 150 ευρω.
Οι …πελάτες επέλεξαν την μεταφορά με τον πιο «φτηνό» τρόπο και κάπου εδώ άρχισε η προπέτεια του αυτοκινητιστή.
Τα πράγματα όμως πήραν περίεργη τροπή όταν λίγο πριν την Κυπαρισσία έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας .
Κατά τον έλεγχο ωστόσο διαπιστώθηκε πως οι τρεις επιβάτες ήταν αλλοδαποί και στην ερώτηση που του έγινε τι σχέση είχε μαζί τους, αυτός απάντησε πως πρόκειται για φίλους του, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για πειρατεία.
Η συνέχει επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον οδηγό, καθώς οι αστυνομικοί ζήτησαν ν’ ανοίξει το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου και να ανοιχθούν όλες οι αποσκευές.
Το άνοιγμα των αποσκευών έφερε στην επιφάνεια – μεταξύ άλλων – και μια σεβαστή ποσότητα ναρκωτικών, με αποτέλεσμα οδηγός και επιβάτες να συλληφθούν με την κατηγορία της μεταφοράς και εμπορία ναρκωτικών.
Ο «έξυπνος» αυτοκινητιστής βρέθηκε μπλεγμένος και παρά την αλλαγή των όσων αρχικά είχε πει περί φιλίας του με τους τρεις αλλοδαπούς επιβάτες καλείται να αποδείξει πως δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

AΙΣΧΟΣ! «Εκοψαν» το ρεύμα σε διαβητικό με τρία παιδιά στη Σύρο!

dei9

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς και το καλοκαίρι δεν είχαμε ρεύμα για 1,5 μήνα» λέει στον «logotypos.gr» ο κ. Ρουσσουνέλος που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του αν δεν κάνει τις ενέσεις του. «Ο γιατρός μού έχει πει ότι αν μείνει εκτός ψυγείου για δυο ώρες η ένεση είναι άχρηστη. Τι να κάνω εγώ λοιπόν τώρα που δεν έχω ρεύμα; Σε λίγες ώρες θα είναι άχρηστες. Έχω τρία παιδιά με το ένα να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με παραπεμπτικό για το νοσοκομείο παίδων και δεν μπορούμε να πάμε γιατί δεν έχω ούτε ασφάλιση αφού είμαι άνεργος, ούτε φυσικά χρήματα για να φύγουμε από τη Σύρο. Αν θέλω λοιπόν να… ησυχάσω από αυτή την κατάσταση θα κάνω μια ένεση που θα είναι άχρηστη και… έφυγα. Τελείωσα! ».

Πώς η κυβέρνηση Σαμαρά εγκατέλειψε τους ελληνορθόδοξους στη Μ. Ανατολή

theros

Την διαχρονική απογοήτευσή του για την ελληνική διπλωματία και την εξωτερική πολιτική εξέφρασε ο Ελληνοαμερικανός πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στο Κατάρ, Πάτρικ Ν. Θέρος.
Παράλληλα, ο κ. Θέρος εκφράζει σιγουριά πως η Τουρκία υποβοηθά το Ισλαμικό Κράτος ενώ απαντά στο ερώτημα γιατί το State Department φαίνεται κατά καιρούς να «αδειάζει» την Ελλάδα στα ελληνοτουρκικά θέματα, διαβάζουμε στο newgreektv.
Θα θέλατε να μας πείτε πως βλέπετε τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ν.Α Μεσόγειο και την σημαίνει η αυξανομένη επιθετικότητα από την πλευρά της Τουρκίας για την Ελλάδα;
Φοβάμαι ότι ο κ. Ερντογάν κάπου τα έχει χάσει. Το φέρσιμο του τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι λογικό. Πιστεύω ότι είχε ένα σχέδιο, ένα όραμα για την Τουρκία, το οποίο δεν του βγήκε. Πίστευε ότι θα δημιουργήσει ξανά μια καινούργια Οθωμανική Αυτοκρατορία με την Τουρκία ηγέτη ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου και τα έχει κάνει θάλασσα. Αυτή την στιγμή τα έχει χαλάσει με την Αίγυπτο και δημιούργησε πρόβλημα με το Ισραήλ για τους δικούς του εσωτερικούς λόγους στην Τουρκία. Η πολιτική του με την Συρία έχει πάει επίσης πολλή αντίθετα με το τι περίμενε.

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Blue Horizon» λόγω μηχανικής βλάβης στον καταπέλτη

ploio

Σε περιπέτεια κατέληξε το ταξίδι για τους επιβάτες του πλοίου «Blue Horizon» από το Ηράκλειο στον Πειραιά, καθώς παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω μηχανικής βλάβης στον καταπέλτη.
Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά, μεταφέροντας 274 επιβάτες,79 φορτηγά, 43 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 λεωφορεία και ένα δίκυκλο. Διαπιστώθηκε όμως η βλάβη κι έτσι ακινητοποιήθηκε
Όπως δημοσιευει το Cretalive,  οι επιβάτες τελικά πραγματοποιούν το ταξίδι τους με το πλοίο ΕΛΥΡΟΣ της ΑΝΕΚ.Δείτε ακόμα

Τέσσερις νεκροί από διαρροή σε εργοστάσιο του Τέξας – Η αιτία της φονικής διαρροής δεν έχει διευκρινιστεί – H έρευνα θα ξεκινήσει όταν δεν συντρέξει κίνδυνος από τα χημικά

texas

Νεκροί μετά από έκθεση σε επικίνδυνες χημικές ουσίες είναι τέσσερις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο χημικών La Porte DuPont στο Τέξας μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Άλλος ένας εργαζόμενος του χημικού εργοστασίου όπου απασχολούνται περίπου 320 άνθρωποι νοσηλεύεται.
Η αιτία της φονικής διαρροής δεν έχει διευκρινιστεί και η έρευνα θα ξεκινήσει μόλις οι αρμόδιες αρχές εξασφαλίσουν ότι δεν συντρέχει πλέον κίνδυνος από τα χημικά.
Η διαρροή ήταν μεγάλη και όπως ανέφερε ένας εργαζόμενος στην εφημερίδα Houston Chronicle χρειάστηκαν δύο ώρες για να σταματήσει.
Σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία Καταγραφής Τοξικών Ουσιών και Ασθενειών η χημική ουσία που διέρρευσε, είναι η μεθυλομερκαπτάνη η οποία χρησιμοποιείται στην πλαστική βιομηχανία, στα φυτοφάρμακα και ως πρόσθετο υλικό στα καύσιμα των αεροσκαφών.
Η υπηρεσία Καταγραφής Τοξικών Ουσιών και Ασθενειών ανέφερε ότι η μεθύλομερκαπτάνη είναι ένα άχρωμο αέριο που εμφανίζεται φυσικά και έχει οσμή σάπιου λαχανικού. Η έκθεση ανθρώπων σε περιοχή με ανεπαρκή εξαερισμό ή σε κλειστούς χώρους μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία, σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία.Δείτε ακόμα

“Χρυσή Αυγή” καρφώνει Γ.Τράγκα: Καλές οι φουστανέλες και οι θεατρινισμοί αλλά ο Κολοκοτρώνης δεν συνομίλησε ποτέ με τους Νενέκους(δηκτική φωτο με δολάρια κ λίρες Αγγλίας)

tragkas-foystaneles

“Είναι καθημερινός και πολυμέτωπος πλέον ο … “αγώνας” του γνωστού δημοσιογράφου κ. Τράγκα “για εθνική ενότητα και ομοψυχία για να αποφευχθούν πιθανές νέες εθνικές περιπέτειες”, που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται βρίσκονται προ “των πυλών”, αν δεν ομονοήσουμε. Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή πρόκειται για μια ακόμη προβοκατόρικη φωνή (από τις πολλές που ήδη υπάρχουν), η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προπαγανδίζει, ίσως λίγο πιο εξωραϊσμένα και με το γνωστό θεατρικό ύφος τη γνωστή νεοελληνική ρήση: “αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, χαλάρωσε να τον απολαύσεις”;

“ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”-ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Ο “ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΤΩΝ OFF SHORE”

karatzaferis-voultepsi

“Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και διαπιστώνουμε πως έχουν κρεμάσει από τα μανταλάκια τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Η Real news αναφέρει: Ψάχνουν δυο offshore του Καρατζαφέρη για προμήθεια από την πώληση ελικοπτέρων όπως και η kontra news: Ήξεραν όλοι πως ο Καρατζαφέρης ήταν μπλεγμένος με μίζες.
Και ο υπογράφων θυμάται – ως αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ – μαζί με το Μιχάλη Βάρδα – Γραμματέα της Κ.Ε – μερικές μέρες πριν την αντικατάστασή τους, γιατί είχαν γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικοί, στις 12 Μαρτίου 2007 έστειλαν στον Καρατζαφέρη πρωτοκολλημένη επιστολή και του ζητούσαν τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος.

Το ‘ανεπιθύμητο’ αμερικανικό θωρηκτό απέπλευσε από την Κωνσταντινούπολη


Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS Ross», που ήταν αγκυροβολημένο στην Κωνσταντινούπολη, μετά από άσκηση του ΝΑΤΟ στον Εύξεινο Πόντο, εγκατέλειψε τα τουρκικά χωρικά ύδατα, μετά από τις επιθέσεις που δέχθηκε το πλήρωμά του στην Κωνσταντινούπολη.

Αιφνιδιαστικά οι κατοχικές τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην Κύπρο ξεκίνησαν χερσαίες και αεροπορικές ασκήσεις > "ΠΡΟΒΑ" ΠΟΛΕΜΟΥ;undefinedKλιμακώνουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι και
πραγματοποιούν "προβα" πολέμου προχωρώντας σε αιφνιδιαστικές ασκήσεις στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο σε μια κίνηση απειλής προς την Λευκωσία εάν συνεχίσει να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά της στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σύνοδος Κορυφής Ελλάδος-Τουρκίας στην Αθήνα: Μια σύνοδος που μπορεί να κρύβει προβλήματαundefinedτου Σάββα Καλεντερίδη > Μακάρι οι πολιτικοί και οι διπλωμάτες που σχεδίασαν και αποφάσισαν τη Σύνοδο Κορυφής της Αθήνας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, στις 5-6 Δεκεμβρίου, να έλαβαν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που θα αποτρέψουν την ακύρωση των όποιων αποτελεσμάτων της Συνόδου Κορυφής του Καΐρου και και της δυναμικής που τείνει να αναπτυχθεί μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου-Αιγύπτου. Αν και το έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές σ’ αυτήν εδώ τη στήλη, ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά κρίσιμη η γεωπολιτική συγκυρία, είμαστε υποχρεωμένοι να το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά.

Από την οικονομική στην οικογενειακή κρίση.


Η οικονομική κρίση, από απλά μια λέξη, ένα άκουσμα, έχει γίνει πια η καθημερινότητά μας. Απολύσεις, μειώσεις μισθών, περιορισμένα έσοδα, αυξανόμενα έξοδα. Αγωνία, άγχος, ανασφάλεια. Όλοι μιλάμε για το ‘πώς θα τα καταφέρουμε’.

Αυτό το κοινωνικο/οικονομικο/πολιτικό κλίμα αντανακλάται πια και μέσα στην οικογένεια, η οποία, ως ένας ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται από τις γύρω μεταβολές, διαταράσσεται και καλείται να διατηρήσει την οργάνωσή της, προκειμένου να συνεχίζει να επιβιώνει.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι:
Όταν βιώνουμε μια προσωπική κρίση, θεωρούμε ότι εμείς είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι αυτής της κρίσης και αντλούμε δυνάμεις από τον ίδιο μας τον εαυτό για να την αξιοποιήσουμε και άρα να την ξεπεράσουμε.

Κι ο χρόνος προχωρά.....με σιωπή στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου !


Μπορεί η κοινή γνώμη παγκοσμίως να ασχολείται με την Αμφίπολη και την επικείμενη "αποκάλυψη" του ενοίκου του Μακεδονικού τάφου ωστόσο το blog μας χωρίς να υποβαθμίζει τη σπουδαιότητα της αρχαιολογικής ανασκαφής ανησυχεί για τα όσα συμβαίνουν στο δήμο μας και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή των δημοτών. Οι δημοσιογράφοι μας ερευνούν τεράστια σκάνδαλα συγκεντρώνοντας αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε. Όμως για να μην σας κρατάμε σε αγωνία πάρτε μία μικρή γεύση του τι συμβαίνει. Ποιός πιστεύετε λοιπόν ότι είναι ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας ο οποίος "τρώει με χρυσά κουτάλια" στο δήμο, δίνει εντολές καπνίζοντας κρυφά πούρο και το "παίζει" δήμαρχος στη θέση του δημάρχου; Πόσους ακόμη θα "λαδώσει" στην τεχνική υπηρεσία του δήμου για να παριστάνει το αφεντικό; Το όνομά του φιγουράρει σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του δήμου, η υπογραφή του υπάρχει σε δεκάδες έγγραφα στα οποία αναγράφονται τεράστια χρηματικά ποσά που καταλήγουν στην τσέπη του. Είναι ωραίο να έχει κανείς λεφτά και εξουσία αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνο γιατί με ένα λάθος χειρισμό μπορεί και να τα χάσει. Ο κύριος της φωτογραφίας κάνει κατάχρηση της καλής σχέσης που τον συνδέει με το δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη και της προτίμησης που έδειξε ο τελευταίος στο πρόσωπό του επιλέγοντάς τον ως συνεργάτη του. Επειδή όμως κάποια πράγματα είναι κραυγαλέα και ζημιώνουν τους δημότες με τον "χορό" εκατομμυρίων που στήνετε στην πλάτη τους ήρθε η ώρα το Faliro Press News να προβεί σε αποκαλύψεις!


MONSTER ENERGY DRINK: ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ 666 – ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ


Monster-Logo
«Monster» το ενεργειακό ποτό που έχει γίνει ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα ενεργειακού ποτού στον κόσμο, με την προώθηση του για την υψηλή αδρεναλίνη στις αθλητικές δραστηριότητες. Μήπως όμως ο κατασκευαστής του ποτού προωθεί κρυφά το χάραγμα του θηρίου του Αντίχριστου στο λογότυπό του; Θα το εξερευνήσουμε. Το λογότυπο
Το λογότυπο Monster είναι το σύμβολο
Ορισμένα μπλόγκ και ιστοσελίδες έχουν παρατηρήσει ότι το λογότυπο είναι πολύ παρόμοιο με το εβραϊκό γράμμα «Vav». Στο εβραϊκό αλφάβητο, κάθε γράμμα είναι επίσης ένας αντίστοιχος αριθμός και Vav είναι ο αριθμός 6. Έτσι, τα τρία Vav σε μορφή σειράς 666, μας αποκαλύπτουν το βιβλικό αριθμό του θηρίου

Από το Θουκυδίδη στις Μεγάλες δυνάμεις του σήμεραΟ Πελοποννησιακός Πόλεμος πάντα επίκαιρος, στις μέρες με καινούργιους παίκτες έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά το πασιφανές συμπέρασμα ότι τα κράτη δεν έχουν φίλους αλλά συμφέροντα. Αυτό το γεγονός μένει αναμφίβολο από τα αρχαία μέχρι και τα τωρινά χρόνια. Στα τωρινά χρόνια οι παίκτες ναι μεν έχουν αλλάξει αλλά το παιχνίδι και τα συμφέροντα έχουν παραμείνει τα ίδια.
Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος λοιπόν διεξάγεται μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης αλλά κυρίως μεταξύ των συμμαχικών τους δυνάμεων και των ζωνών επιρροής τους. Οι Αθηναίοι( Ίωνες) και οι Σπαρτιάτες (Δωριείς) οι μεγάλες τότε δυνάμεις ανταγωνίζονταν για 30 περίπου χρόνια ποιά από τις δύο θα επικρατούσε στον Ελληνικό χώρο και θα παρέμενε κυρίαρχη σε όλη την επικράτεια του τότε Ελληνικού πολιτισμού.

Αμφίπολη: Θα δούμε το πρόσωπο του νεκρού!


Κι όμως δεν θα είναι μόνο το φύλο ή η ηλικία του νεκρού της Αμφίπολης που θα έρθουν στο φως από την επιστημονική έρευνα.
Η ανακάλυψη του σκελετού του νεκρού είναι κάτι μοναδικό. Τα οστά μπορούν να δώσουν μια σειρά από απαντήσεις βοηθώντας τους ειδικούς να φτάσουν σε ακριβή καθορισμό πολλών λεπτομερειών για τον νεκρό.
Επί της ουσίας θα χρησιμοποιηθούν τακτικές που χρησιμοποιούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…


…ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΑΜΑΡΙΚΟΥ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Κι όμως η παρακάτω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Κάποια από τα γνωστά καλόπαιδα του Μεγάρου Μαξίμου αντί να βοηθήσουν γνωστό διαιχειριστή φιλο-Σαμαρικού site, όταν τους ζήτησε βοήθεια επειδή αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, του…
έστρεψαν την πλάτη και αντί να τον βοηθήσουν, του έκοψαν από πάνω τη ροή πληροφοριών και ειδήσεων για την κυβέρνηση!!! Για τέτοια γαϊδούρια και κομπλεξικούς μιλάμε…
Θα επανέλθουμε…
fimotro.blogspot.com
πηγή

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ


 Με επιτυχία διεξήχθη Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και η προβολή της νέας εφαρμογής CYBERKID»

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Παύλου Μελά, παρακολούθησε πλήθος μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών καθώς και τοπικοί φορείς του συγκεκριμένου Δήμου
Ημερίδα με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και η προβολή της νέας εφαρμογής CYBERKID», πραγματοποιήθηκε σήμερα (14-11-2014)  και ώρα 12.00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» του Δήμου Παύλου Μελά,
Την εκδήλωση  χαιρέτισε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «…Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη σημερινή Ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Παύλου Μελά με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την προβολή της νέας καινοτόμου εφαρμογής CYBERKID….

Νέα τραγωδία στην Ινδία στα στρατόπεδα στειρώσεων: Ο Bill Gates ο χρηματοδότης των απάνθρωπων επεμβάσεων;


bill-gates-στειρώσεις-ινδία
Οι χειρουργικές επεμβάσεις στείρωσης που πραγματοποιούνται μέσω της χρηματοδότησης της κυβέρνησης στην Ινδία οδήγησαν στο θάνατο 13 γυναικών και σε σοβαρότατες επιπλοκές για 52 ακόμη γυναίκες, που βρίσκονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.. Και όλα αυτά εν μέσω της προσπάθειας «μείωσης της αύξησης του πληθυσμού της χώρας».
Αρχικά θεωρείται ότι αυτές οι γυναίκες έπεσαν θύμα των «ποσοστώσεων των στειρώσεων» (σ.σ. pentapostagma.gr – sterilization quotas) στην Ινδία, και πιο συγκεκριμένα των «υγειονομικών αρχών που πίεζαν τις γυναίκες για την πραγματοποίηση επεμβάσεων στείρωσης, παρά για να τις συμβουλεύσουν για έτερες μορφές αντισύλληψης».

Βούλγαροι βουλευτές προτείνουν εισαγωγή μαθημάτων για τα εγκλήματα του κομμουνισμού!

voulgaria

Βουλευτές της αναθεωρημένης Βουλής, οι οποίοι είναι μέλη του κόμματος της βουλγαρικής κυβέρνησης, πρότειναν την ένταξη μαθήματος στα σχολεία για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το κομμουνιστικό καθεστώς της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσαν, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα που μεταφράζει το echedoros-a.gr, στόχος είναι η ενημέρωση των νέων για τα εγκλήματα του κομμουνιστικού καθεστώτος στη χώρα και στον κόσμο, όπως ακριβώς, σήμερα, μελετούνται και διδάσκονται τα εγκλήματα του εθνικοσοσιαλισμού και του φασισμού στις ευρωπαϊκές χώρες.
«Πρέπει να διδαχθούν οι νέοι άνθρωποι στη χώρα τις αξίες που συνδέονται με τις βουλγαρικές σύγχρονες αξίες της εθνικής ταυτότητας, τον σεβασμό προς τον άλλον, την ελευθερία και την δημοκρατική υπόσταση του πολίτη», αναφέρουν στο σχετικό προσχέδιο.
Η πρόταση προήλθε κατόπιν έρευνας που έδειξε ότι η βουλγαρική νεολαία δεν είχε καμία ιδέα τι ήταν ο κομμουνισμός που κατέρρευσε πριν από 25 χρόνια στη χώρα.

Δείτε πόσοι αστυνομικοί και συνεργάτες χρειάζονται για μια απλή μετακίνηση της γαλαζοαίματης Όλγας…

olga-foto1

Η…υπουργάρα μας του Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για την έκθεση Τουρισμού...Μέχρι εδώ όλα καλά… Όμως η  Όλγα ως γνωστόν είναι…γαλαζοαίματη και  όταν μετακινείται χρειάζεται ολόκληρη κουστωδία με δικά μας χρήματα φυσικά.Δείτε στα επίσημα έγγραφα ότι χρειάζονται….
τρεις αστυνομικοί και ένας τέταρτος -ο σοφέρ της- μάλλον αστυνομικός και αυτός για την ασφάλεια της, και άλλοι τέσσερις συνεργάτες της για να τη…συμβουλεύουν στην ομιλία της !!!!
olga-thess

Ντοκουμέντο: Ένστολοι μουσουλμάνοι (Τούρκοι;) για προσευχή στο τζαμί της Ελασσόνας!!!

mousoulmanoi-elassona-2

102 χρόνια μετά την μάχη του Σαραντάπορου, Τούρκοι Αξιωματικοί επιστρέφουν στην Ελασσόνα;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ¨ΕΚΔΟΣΗ¨ που αναδημοσιεύουν τοπικά μέσα και εφημερίδες από την γύρω περιοχή-που αν και σκλαβωμένες το 1912 έστειλαν στρατό και εθελοντές να απελευθερώσουν την Σκλάβα Ελασσόνα το καμάρι της Λάρισας- Μουσουλμάνοι (Τούρκοι; )επέστρεψαν για προσευχή στο Τζαμί της Πόλης.
Με έκπληξη οι κάτοικοι της Ελασσόνας αντίκρυσαν Μουσουλμάνους ένστολους μαζί με τους Ιμάμηδες να παρκάρουν τα οχήματα τους και να προσεύχονται στο Τέμενος της Ελασσόνας το Ρεπορτάζ της Εφημερίδας ΕΚΔΟΣΗ της Ελασσόνας που αναδημοσιεύεται απο τη εφημερίδα των Τρικάλων «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» είναι αποκαλυπτικό!
mousoulmanoi-elassonaΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με ΑΝΑΤΡΟΠΗ των δεδομένων – Στην δημοσιότητα φωτογραφία με ΜΑΧΗΤΙΚΟ που καταρίπτει το Boeing στην Ουκρανία (φωτο & βίντεο)

Malaysia-Airlines-Boeing-777

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κατάρριψης του Boeing της Malaysia στην ανατολική Ουκρανία…
καθώς οι Ρώσοι έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα δορυφορική φωτογραφία που δείχνει ένα ουκρανικό αεροσκάφος τύπου MIG να εκτοξεύει πύραυλο και να καταρρίπτει το αεροπλάνο.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Channel 1 της Ρωσίας, ενώ, η ρωσική πλευρά υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες εστάλησαν με email από έναν εμπειρογνώμονα και προέρχονται από αμερικανικό ή βρετανικό δορυφόρο.Δείτε ακόμα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ φοιτητής της νομικής αποπειράται να σκοτώσει τους καθηγητές του

oplomarousi

Σαν σήμερα το 1900, φοιτητής της Νομικής Παπαδάκης από την Κρήτη αποπειράται να σκοτώσει με περίστροφο… τους καθηγητές του Αγγελόπουλο και Κρασά, επειδή τον απέρριψαν στις εξετάσεις.
Επίσης:
1904: Ο Κινγκ Ζιλέτ πατεντάρει την πρώτη ξυριστική λεπίδα που φέρει το όνομά του.
1956: Κυκλοφορεί η πρώτη ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ, με τίτλο “Love Me Tender”.
1988: Πεθαίνει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερωνύμος.
1998: Η Ελλάδα σημειώνει τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της άρσης βαρών, στο 69ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στο Λάχτι της Νορβηγίας . Η Ελλάδα ανακηρύσσεται παγκόσμια πρωταθλήτρια (συμπρωταθλήτρια με τη Βουλγαρία) με 566 βαθμούς και 15 μετάλλια (6 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα).
2007: Ο κυκλώνας Σιντρ χτυπά το Μπανγκλαντές και σκοτώνει περίπου 5.000 άτομα.
2008: Πεθαίνει ο Γιώργος Κοίλιαρης, δημοσιογράφος, που διακρίθηκε για τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του από εμπόλεμες ζώνες και τις συνεντεύξεις του από σημαντικές προσωπικότητες. Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αποστολής στο Αφγανιστάν και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, όπου διακομίστηκε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...