Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 19-11-2014.

Είναι κάποιες στιγμές που ένα έθνος καλείται να πάρει την τύχη του, τη ζωή και το μέλλον του, στα χέρια του με τρόπο επαναστατικό απέναντι στις κρατικές αρχές. Να συλλάβει την αλαζονεία και να την πετάξει έξω από την γη που μάς δώσανε τρανοί πρόγονοι. Και η στιγμή αυτή έχει έρθει, καθώς είναι πλέον αδύνατο να ζήσουν και οι δύο μονομάχοι. Ή το Ελληνικό Έθνος ή το νεοταξικό ψευδοκράτος.

Τα προβλήματα έχουν μαζευτεί σωρός για την πατρίδα μας. Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κινούνται επάνω στη λογική τής έννοιας τής προδοσίας που έδωσε ο μεγάλος Θουκυδίδης. Πως προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που δίδει εδάφη τής πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά και αυτός που ενώ μπορεί να αποτρέψει την ήττα, δεν κάνει εσκεμμένα τίποτα για να σώσει το έθνος του. Επομένως οι πολιτικοί μας είναι δύο φορές προδότες και μέτοχοι τής παγκόσμιας συμμορίας δολοφόνων τής Ελλάδος.

Είδαμε τις προάλλες το ξεκίνημα των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων των κυβερνητικών και κρατικών στελεχών τής χώρας μας με τούς τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Με τον αρχιτραπεζίτη, τον οικονομικό υπουργό και τούς παρατρεχάμενούς τους να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο που πανηγύριζε ο πρωθυπουργεύων, όταν έλεγε πως θα βγούμε από το μνημόνιο. Τούς δόθηκαν λοιπόν συγχαρητήρια και εντολές για την συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων». Επιπλέον ο αρχιτραπεζίτης τής ψευτοευρώπης μάς είπε πως η βιωσιμότητα τού ελληνικού χρέους δεν αποτελεί πρόβλημα για το «σωστικό» μας πρόγραμμα!

Μάς είπαν λοιπόν πως δεν τούς καίγεται καρφί για το ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια οικονομικής εξυπηρέτησης τού στημένου χρέους. Δεν αποτελεί πρόβλημα που δεν μπορούν να ζήσουν οι Έλληνες. Μπορεί να ζήσει το χρέος, να τροφοδοτηθεί ο νεοταξικός μινώταυρος με νέο ελληνικό αίμα, ακόμη κι αν συρρικνωθούμε σε ψυχές. Αυτό τούς ενδιαφέρει και τούς αρκεί. Ας μην υπάρχουν νοσοκομειακή περίθαλψη και φάρμακα, ας υπάρχουν ανασφάλιστοι και άνεργοι, ας παραχωρούνται παραγωγικές και αμυντικές υποδομές ακόμη και σε εχθρικά ή ανταγωνιστικά προς την Ελλάδα συμφέροντα.

Υπάρχει όμως η Ελλάδα που αντιστέκεται. Υπάρχει η Ελλάδα που θέλει να πάρει την πέτρα στα χέρια της και να την στύψει. Να εργαστεί και να ματώσει για την επαναφορά τής Πατρίδος στον εθνικό και κοινωνικό έλεγχο. Διότι αυτή είναι η μόνη οδός ώστε να βγούμε νικητές από τον οικονομικό και κατόπιν συμβατικό πόλεμο που μάς κάνουν οι μισέλληνες. Να πάρουμε τα εφόδια τής γης μας από τούς δολοφόνους και να τα κάνουμε μέσο υγιούς αναπτύξεως και ενδυναμώσεως τής Ελλάδος. Κι αυτοί που μπορούν και θέλουν ταυτόχρονα να το κάνουν, είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Όμως τα μέσα τής πολιτικής και τής ενημερωτικής προπαγάνδας, οι έμποροι τής μικρότητας και τού ψεύδους, ασχολούνται με το πετροβόλημα τής Χρυσής Αυγής. Κόμπασαν τα φερέφωνα τής παγκοσμιοποίησης πως αποτελεί μέγα και επαναλαμβανόμενο έγκλημα η απόδοση θετικών λόγων για την στρατιωτική επανάσταση τής 21ης Απριλίου 1967. Πως είναι αμετανόητοι «φασίστες και ναζί» οι Έλληνες Εθνικιστές που θέλουν τάχα να κάνουν σαπούνι τούς Εβραίους.

Θέλουν να φορτώσουν σε ελληνικές πλάτες τα εγκλήματα εκείνων των σημερινών «συμμάχων» που στήσανε τον προηγούμενο και φέρνουν τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. Όταν οι πατέρες μας είπανε τα μεγάλα όχι. Κι όταν η ελληνική οικονομία επί των συνταγματαρχών ήταν μέσα στις πλέον παραγωγικές στον κόσμο. Με το «συνταγματικό τόξο» να βγάζει τα δικά του δανεικά με το πετσόκομμα εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.

Όμως τι μπορεί να περιμένει ένας εχέφρων και ψύχραιμος Έλλην από εκείνους τούς σκυφτούς και ξεφτιλισμένους αρχοντοραγιάδες που φτιάχνουν νόμους αντιρατσιστικούς και νομοσχέδια νομικής υποστάσεως μισάνθρωπων θρησκειών, για να νομιμοποιήσουν τη λαθρομετανάστευση. Όταν η Τουρκία και τα υπόλοιπα κρατικά μορφώματα γίνονται οι γέφυρες των γυρολόγων, εγείροντας διαρκώς εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος μας. Όμως η θανατηφόρος ενδημική νόσος έμπολα που τείνει να γίνει πανδημία, καθαρά όπως λέγεται εργαστηριακή νόσος, έγινε ζήτημα τής Παγκόσμιας Τράπεζας, ώστε χρηματοοικονομικά ιδρύματα και ηνωμένα έθνη να στήσουν έναν μηχανισμό στήριξης σε χώρες που θα βρεθούν μπροστά σε μελλοντικές εστίες.

Δεν τίθεται λοιπόν ζήτημα διαλόγου. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να αφεθούν επικίνδυνοι πανηγυρτζήδες να ξεσχίσουν τα σωθικά τής Πατρίδος. Τούς σοσιαλφιλελεύθερους να ανεμίζουν το παλιόχαρτο τής βολευτικής ψήφου εμπιστοσύνης και τούς μαρξιστές να γαβγίζουν στο βολευτήριο και να στήνουν τα κορμιά τους και τις κουβέντες τις συστημικές με τα ίδια νεοταξικά αφεντικά για να μην καθαριστεί η κατοχική ψώρα που διοικεί την Ελλάδα μας. Όταν Τουρκία και πόλεμος γυροφέρνουν στα νερά μας και την Κύπρο μας. Όταν στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη γίνονται κουβέντες για τουρκικότητα τής Θράκης, παρουσία γραικύλων εκπαιδευτικών.

Δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο πέραν τής ανατροπής των τυράννων. Δεν νοείται τίποτα άλλο πέραν της ισοπέδωσης εκείνων που μάς δέσανε τα δεσμά τού σκλάβου. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας Ελεύθερη, Καθαρή και Μεγάλη. Μπορούμε να επιτύχουμε την άνοδο τής Μεγάλης Πατρίδος μας με όπλα μας την πίστη στο Θεό, την ατσάλινη θέληση και την σιδερένια ελληνική δύναμη. Να καθαρίσουμε τις πλάτες τής Φυλής μας, ώστε να κινηθούμε μπροστά και να εξοντώσουμε τούς βαρβάρους και τούς ψευτοσυμμάχους.

Η Ελλάς οφείλει να στηριχθεί στις Λαϊκές και Εθνικιστικές της Δυνάμεις. Να διώξουμε το καθεστώς τής υποταγής και να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες και την ομοψυχία τού Ελληνισμού μας. Να κάνουμε πολιτικό καθεστώς το Εθνικό Φρόνημα και οδικό χάρτη την έμφυτη δίψα μας για πάλεμα, για καινούργια έργα και για πλάτεμα τής επιρροής μας. Να ακουμπήσουμε την χρυσάκτινη αυγή τής Φυλής στο Ανίκητο Ελληνικό Αίμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ‘σοκάρισε’ τα Βαλκάνια Από το σκοπιανό δημοσίευμα

Από αλβανικό δημοσίευμα
Το δημοσίευμα του σοβαρού βουλγαρικού Φόκους
Νοέμβριος 17, 2014.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σοκάρισε όχι μόνο την πόλη που τον ανέδειξε, αλλά και σε χώρες των Βαλκανίων, με τη γυμνή παρουσία του, για την υποστήριξη των ομοφυλόφιλων, γράφει χαρακτηριστικά η «Μπουλγκάρσκι Βέστι»- 'Βουλγαρικές ειδήσεις'.
 
Στο περιοδικό «Adore», ένθετο σε εφημερίδα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται στην προοπτική  μετατροπής την πρωτεύουσας της Μακεδονίας,  σε μια ‘ανοιχτή πόλη’, υποστηρίζοντας ότι αυτή θα έχει οικονομικό όφελος με τη φιλοξενία 50.000 ομοφυλόφιλων  και την παρέλαση που θα πραγματοποιήσουν.
«Δεν λέω ότι θα έρθουν 600.000 άνθρωποι στην πόλη μας. Αλλά οι πενήντα χιλιάδες θα είναι  αρκετοί. Εάν καταφέρουμε να προσελκύσουμε 50 χιλιάδες ομοφυλόφιλους στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή ή αλλού, θα ήταν κάτι σημαντικό για την πόλη», είπε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι «μέχρι τώρα δεν είχαμε περισσότερους από 2.000 ως 3.000  ομοφυλόφιλους που έρχονταν στην παρέλαση. Αν αυτοί ανέλθουν σε 50 χιλιάδες αυτό θα ήταν μεγάλη επιτυχία», είπε.
Ο ίδιος τόνισε ότι σκοπεύει να τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας στην πόλη γραμμένες στα εβραϊκά και στα τουρκικά.
Η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε από τους Τούρκους, κατά τους Βαλκανικούς πολέμους,  πριν από εκατό περίπου χρόνια...
 
 [ σημ. ...Κουλτούρα να φύγουμε...]
 
--
               
 
Bookmark and Share

«Ο νέος ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια»


Για το νέο πρόσωπο της Αλβανίας στα δυτικά Βαλκάνια αναφέρεται η αλβανική ‘Λάιμ’ με άρθρο της, η Τέουτα Νουνάι.
«Η Αλβανία, μέσω του πρωθυπουργού της, Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του στη Σερβία, αναδείχθηκε  από μια δυνητικά ανύπαρκτη δύναμη σε ένα ηγετικό ρόλο στην περιοχή, στοχεύοντας την ένταξή της στην ΕΕ!», γράφει η συντάκτης και συνεχίζει:
Αυτό ακριβώς  το πράγμα είναι που δεν έγινε δεκτό στο Βελιγράδι! Η Σερβία εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την Αλβανία ως ισότιμο εταίρο. Αλλά η χρονική στιγμή της υποτέλειας πέθανε. Ως εκ τούτου, το συντομότερο δυνατόν για τη Σερβία να αποδεχθεί το νέο ρόλο της Αλβανίας στην περιοχή, τόσο πιο γρήγορα οι πολιτικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα εξομαλυνθούν.
 
Ο Ράμα, μετά το Βελιγράδι, επισκέφθηκε το Πρέσεβο, πήγε ως πρωθυπουργός της Αλβανίας και είπε τα πάντα. Παρουσιάστηκε όχι ως άτομο, αλλά ως επικεφαλής της κυβέρνησης της Αλβανίας, εκπροσωπώντας τη χώρα του: την Αλβανία. Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.
Στο πλαίσιο της έκθεσης των διεθνών σχέσεων μεταξύ της Αλβανίας και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, ο πρωθυπουργός προσέφερε μια νέα προσέγγιση στο Βελιγράδι. Σε αυτή  μετέφερε την αξία της αμοιβαιότητας στις διμερείς σχέσεις με τη Σερβία. 
Τόνισε, επιπλέον το ενδιαφέρον του για τους Αλβανούς που ζουν πέρα από όρια του κράτους. Μίλησε για την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και αυτό το κατέστησε γνωστό με σαφήνεια, χωρίς αίσθημα κατωτερότητας, μια σαφής στάση της αλβανικής κυβέρνησης.
Νωρίτερα, είχαμε μια εξωτερική πολιτική της οσφυοκαμψίας, ακολουθώντας τη λογική του ‘μέτρου’ και της κατωτερότητας. Σε αυτό διαφέρει η στάση του Έντι Ράμα στο Βελιγράδι. Μίλησε πειστικά και με σαφήνεια, αποκαλύπτοντας την ξεκάθαρη στάση της κυβέρνησης της Αλβανίας, με υπερηφάνεια, όχι ως αρχηγός κόμματος, αλλά ως πρόεδρος του υπουργικού συμβουλίου, χωρίς να υπάρχει το στοιχείο  του λαϊκισμού, διακηρύσσοντας ένα νέο μοντέλο και ένα νέο ρόλο της Αλβανίας στην περιοχή.
Πριν από μερικά χρόνια, άλλοι ήταν αυτοί που αναλάμβαναν δράση και αποφάσιζαν για την Αλβανία, αργότερα απομονωθήκαμε και ακολουθούσαμε το μονισμό με ταπεινότητα και χωρίς κατεύθυνση.
Σήμερα, μετά από όλη αυτήν την κληρονομιά του παρελθόντος, ένας νέος άνεμος άρχισε να φυσά.
Οι Αλβανοί είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους, που ποτέ δεν επιτέθηκαν σε κανέναν. 
Επιλέγουν να ζουν ειρηνικά. Ιδιαίτερα σήμερα, που το αλβανικό κράτος ακολουθεί μια πολιτική καλής γειτονίας, αμοιβαίας συνεργασίας για τη διατήρηση της σταθερότητας στην περιοχή, έχει έναν κεντρικό στόχο, την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και πέρα από αυτόν με την αλβανική πολιτική η χώρα έγινε πιο σημαίνουσα και πιο αξιοπρεπής.
 
--
               
 

Ηθικόν ακμαιότατον …


thalia siel 2
Γράφει η Θάλεια Χούντα > Έχουν πυκνώσει τα σύννεφα των απειλών με όλα τα πολεμικά μέσα από πλευράς Τουρκίας, καλύπτοντας το σύνολο του Αιγαίου και της Κύπρου

Οι δικαστές καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «συνταγματική εκτροπή», αλλά ο λαός δεν τους ακούει


p (1)
Οι δικαστές κατήγγειλαν την κυβέρνηση για «απροσχημάτιστη παραβίαση του Συντάγματος» και για «κατ’ επανάληψη συνταγματική εκτροπή», με αφορμή την καταβολή από την κυβέρνηση μόνο το 50% τώρα των αυξήσεων, των αναδρομικών και των φοροαπαλλαγών που οι ίδιοι οι δικαστές αποφάσισαν για τον εαυτό τους, καθώς και εκείνα των ενστόλων.
Μάλιστα πολλοί (δικαστές και δημοσιογράφοι) αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν, έπειτα από μια τέτοια σοβαρότατη καταγγελία των ίδιων των δικαστών για παραβίαση του Συντάγματος από την κυβέρνηση, να μην εξεγείρεται κανένας Έλληνας.
Θα πρέπει όμως οι δικαστές:
Πρώτον, να συνειδητοποιήσουν πως με το μνημόνιο δεν είναι πλέον η ελληνική κυβέρνηση αυτή που κυβερνάει την Ελλάδα αλλά η τρόϊκα. Εκεί λοιπόν να πουν τα παράπονά τους και
Δεύτερον, να σκεφτούν πως ήταν οι ίδιοι οι δικαστές που έβγαζαν συνταγματικό το μνημόνιο, με το οποίο καταλυόταν η εθνική κυριαρχία, αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους και τις ΠΝΠ που το υλοποιούν, όταν όλος ο λαός τους εκλιπαρούσε, ως το τελευταίο καταφύγιό του, να τα κηρύξουν αντισυνταγματικά. Δεν το έκαναν.
Τώρα λοιπόν δεν πρόκειται να βρουν λαό που θα τους υποστηρίξει.
Πέτρος Χασάπης

Αρχίσαμε… Τελεσίγραφο 48 ωρών στην κυβέρνηση δίνει η τρόικα


ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Διορία 48 ωρών φέρεται να δίνει η κυβέρνηση στην τρόικα, για να εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα που εκκρεμούν. Την τακτική αυτή με τα τελεσίγραφα είχαμε να την δούμε καιρό τώρα, αλλά όπως φαίνεται είναι πάγια στρατηγική των δανειστών. Το μήνυμα απλό: αν μέχρι την Τετάρτη δεν είστε έτοιμοι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Όλα θα πρέπει να έχουν συμφωνηθεί μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, όταν και θα συνεδριάσει το τελευταίο Eurogroup για το 2014.

Το τελεσίγραφο φαίνεται να δείχνει από παράταση του προγράμματος μέχρι και ..πρόωρες εκλογές !

Γι’ αυτό το λόγο υπήρξε σήμερα νέα σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Χαρδούβελη, ενώ αύριο πηγαίνει και στον Παπούλια.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει και νέα έκτακτη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

olympia

Ο βρόμικος ρόλος της Επιτροπής της ΕΕ εναντίον της Κύπρου!


Πρώτο «τουρκικό ρήγμα» στη νέα Κομισιόν του Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ καταγράφηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς όπως πληροφορείται ο «Φ», τα γραφεία δύο τουλάχιστον Επιτρόπων, πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια ανατροπής του καταδικαστικού ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία.

Απο όλους αυτους που αποκεφάλισαν οι ισλαμοφασιστες, τα δυτικά ΜΜ”Ε” είδαν μονο τον Αμερικανό…


Οπως δεν είδαν τους δεκάδες δολοφονημένους δημοσιογράφους της Συριας ή τους δεκάδες χιλιαδες Κούρδους, αλεβιτες, ορθόδοξους, σιίτες κλπ που κατέσφαξαν οι ισλαμοφασιστες αυτα τα 3 χρονια. Έβλεπαν τον Άσαντ οι βάρβαροι τοκογλύφοι…

olympia

Τουρκικό υποβρύχιο παρενέβη στο έργο της Ελληνικής Ακτοφυλακής


Τουρκικό υποβρύχιο εισήλθε στη διαμάχη Τούρκων ψαράδων με περιπολικό της Ελληνικής Ακτοφυλακής, στα ανοικτά  της νήσου Κως.
Το ελληνικό πλοίο το οποίο ανήκει στο τμήμα της ελληνικής ακτοφυλακής της Κω, πλησίασε στα πενήντα μέτρα τα τούρκικα αλιευτικά, προτρέποντάς να πλεύσουν κοντά τις τουρκικές ακτές της Αλικαρνασσού.

Στην περιοχή περί τις 14:00,  βρίσκονταν ένα τουρκικό υποβρύχιο, το οποίο είχε αποπλεύσει από τη ναυτική βάση Ακσάζ της Μαρμαρίδας με προορισμό το Akyarlar  της Αλικαρνασσού, το οποίο αναδύθηκε, σήκωσε την τουρκική σημαία και στάθηκε κοντά στο ελληνικό πλοίο, στα διεθνή ύδατα (τονίζει το δημοσίευμα).
Αξιωματικός από το τουρκικό υποβρύχιο εμφανίστηκε στο κατάστρωμα  και ήρθε σε επικοινωνία με το πλοίο της ελληνικής ακτοφυλακής. Τα δύο σκάφη ήρθαν σε πολύ κοντινή απόσταση.
Μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, το πλοίο του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος έλαβε πορεία προς το λιμάνι της Κω, ενώ το τουρκικό υποβρύχιο, βυθίστηκε στη θάλασσα, σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan.
 
--
               
 

Σώτη στη μαρτυρική Άθενς Βόις :… #17NGr #17Nov2014


ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Κώστας Λιανίδης

(Εντάξει, προφανώς και τα χετε δει ήδη, δε χρειάζεστε εμένα απο τη Δανία να σας τα ποστάρω αλλά ας κάνουμε ένα summary..)
Σώτη στη μαρτυρική Άθενς Βόις:
«Η περίοδος από το 1974 μέχρι σήμερα διέπεται από τον μιζεραμπιλιστικό λόγο της αριστεράς σύμφωνα με τον οποίον ο κόσμος είναι «μια παγίδα με σκατά» όπως έγραφαν στους τοίχους οι εξεγερμένοι του γαλλικού Μάη»
[...]
«Η επέτειος του Πολυτεχνείου πρέπει να πάψει να γιορτάζεται – ας δώσουμε ένα τέλος το 2013, μετά από σαράντα χρόνια λάβαρα, ντουντούκες κι οδοφράγματα. »
[...]

Η νεαρή Οννεδίτισσα Έλλη Παπαγγελή με Ελληνικό μεγαλείο ψυχής.«Το “Πολυτεχνείο” είναι ο θεμέλιος λίθος της απόλυτης ιδεολογικής ηγεμονίας που άσκησε η αριστερά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης. Ιδίως μετά το 1981, όταν ο καταστροφικός παπανδρεϊσμός ανέλαβε τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας, οδηγώντας την στον εκτροχιασμό.
Γύρω από τα γεγονότα του Νοεμβρίου ’73 στήθηκε ένα πλέγμα θρύλων, ρητορικών υπερβολών και ασύστολων ψευδών, που μόνο σκοπό είχε να ξεπλύνει το βαρύ ποινικό μητρώο της κομμουνιστικής αριστεράς και να την νομιμοποιήσει πολιτικά. Με το «Πολυτεχνείο» η αριστερά χάλκευσε το ιδεολόγημα της ηθικής της ανωτερότητας, προβάλλοντας ως πανεθνικό αγώνα κατά της τυραννίας αυτό που στην πραγματικότητα ήταν μια εφηβική εξέγερση. Το ανθολόγιο των ψεμάτων είναι εντυπωσιακό: μας είπαν για την όμορφη Ηλένια που την αναζητούσε με δάκρυα ο καλός της, για να αποδειχθεί ότι ήταν μια φωτογραφία φωτομοντέλου που διαφήμιζε σαμπουάν…

Το ΣΔΟΕ φέρνει στο φως 50 μασόνους Ζήτησε την πλήρη λίστα με τα μέλη της αθηναϊκής Στοάς


Αναστάτωση προκαλεί στους τεκτονικούς κύκλους ο αιφνίδιος φορολογικός έλεγχος που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στα λογιστικά βιβλία της Στοάς, το οποίο απαίτησε μάλιστα τη λίστα με τα ονόματα των μελών της μασονίας. Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις...

των «Παραπολιτικών», που ανέδειξαν το θέμα την περασμένη εβδομάδα, οι ελεγκτές χωρίς άνωθεν εντολή ζήτησαν τα παραστατικά ενός διεθνούς συνεδρίου ελευθεροτεκτόνων, που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής τον περασμένο Αύγουστο. Επρόκειτο για την εκδήλωση «First Summer International Masonic Workshop», στην οποία συμμετείχε πλήθος προσωπικοτήτων και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Παρά το γεγονός όμως ότι οι υπεύθυνοι της Στοάς προσκόμισαν όλα τα στοιχεία, το κλιμάκιο επέμεινε να λάβει γνώση του καταλόγου των μελών. Αμέσως κατεγράφη έντονη αντίδραση από την πλευρά των μασόνων και τελικώς συμφωνήθηκε να δοθούν ενδεικτικώς ορισμένα ονόματα, όχι περισσότερα από 50, μεταξύ αυτών και των γνωστών διοικούντων τηΣτοά. Θεώρησαν δε εκβιαστική την απαίτηση του ΣΔΟΕ, αφού ουδέποτε στο παρελθόν αμφισβητήθηκε η νομιμότητα των ενεργειών των τεκτόνων, ούτε ζητήθηκε από καμία Αρχή οποιοδήποτε στοιχείο για τους συμμετέχοντες στην αδελφότητα.

Πείτε μας ρατσιστές τώρα αλλά έτσι έχουν τα πράγματα ... Έτσι νομίζουμε τουλάχιστον!

Παγκοσμιοποίηση και ανάπτυξη στην Ελλάδα. Βλέπω στις ειδήσεις έναν συμπαθέστατο νεαρό Κινέζο που αγόρασε λέει ένα ωραιότατο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, σε τιμή ευκαιρίας (κάποιος το κλαίει) και μάλιστα επειδή η αξία του είναι άνω των 200.000 ευρώ, με την αγορά αυτή αποκτά αυτομάτως και άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Με την κατάργηση του "πόθεν έσχες" για αγορές ακινήτων, φαντάζομαι οτι δεν τον ρώτησε κανείς πού βρήκε τα χρήματα. Ο ίδιος λέει -σε πολύ καλά Ελληνικά, που δείχνουν οτι μένει χρόνια στην Ελλάδα- οτι τα έφερε από την Κίνα (!) και οτι αγόρασε το διαμέρισμα για να τον επισκέπτονται και να μένουν οι γονείς του. Πείτε μας ρατσιστές τώρα, αλλά γιατί έχω μια υποψία οτι αυτό το διαμέρισμα και οι άδειες παραμονής των ιδιοκτητών αγοράστηκαν με μαύρο χρήμα, προϊόν ετών λαθραίας εργασίας, παραεμπορίου, φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής στην Ελλάδα;

Ανακεφαλαιώνουμε. Η κατάργηση του πόθεν έσχες στην αγορά ακινήτων, τώρα που δεν αγοράζουν πλέον οι Έλληνες (όσοι αγόρασαν πλήρωναν και φόρο δωρεάς μετρητών από γονείς προς παιδιά) προφανώς ευνοεί τους αλλοδαπούς "επενδυτές", που μπορεί όμως να απέκτησαν και τα χρήματά τους στην Ελλάδα, αλλά δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουν φυσικά πώς. Θα μου πείτε πληρώνουν φόρο αγοράς άπαξ και ΕΝΦΙΑ, που όμως είναι πολύ χαμηλότερα του φόρου εισοδήματος. Να δεις που σε λίγο θα μας πουν οτι ο ΕΝΦΙΑ είναι και εργαλείο κατά της φοροδιαφυγής.

Σεισμός 5.3 ρίχτερ 78 km βορειοδυτικά της Αθήνας...


Διπλή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου) σημειώθηκε στη 1:05, βόρεια της Χαλκίδας.

Επικίνδυνες κούκλες; Ο κινδύνος της πρόωρης σεξουαλικοποίησης των κοριτσιών


159717-dolls
Τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά, όπως είναι τα παιχνίδια, είναι μια μεγάλη βιομηχανία και επηρεάζουν την ανάπτυξη των παιδιών με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, προτείνουν στα μικρά παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες ένα ορισμένο στυλ ζωής και αποτελούν πολιτισμικά πρότυπα. Πάρα πολλά παιδικά προϊόντα, όπως κούκλες, ρούχα και καλλυντικά που διατίθενται στα μικρά κορίτσια είναι μικρογραφίες των μεγάλων και αναπαριστούν εικόνες σέξι και σεξουαλικοποιημένων προσώπων χωρίς τελικά να λαμβάνεται υπόψη η ηλικιακή καταλληλότητα κάποιων αντικειμένων, συνηθειών και εξαρτημάτων. Της Δήμητρας Κογκίδου Τα προϊόντα αυτά δεν προβάλλουν υγιή μηνύματα και πρότυπα για την εξωτερική εμφάνιση και τη σεξουαλικότητα, δεν προσφέρουν ένα υγιές πρότυπο αυτοεκτίμησης, σεβασμού, αποδοχής και αγάπης του σώματος, ούτε προστατεύουν την παιδική ηλικία καθώς δεν δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια να ζήσουν ως κορίτσια έξω από καταναλωτικά πρότυπα.

Ντόροθι Κινγκ: "H Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Το να υποστηρίζεις το αντίθετο είναι γελοίο"


Είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες αρχαιολόγους στον κόσμο. Έχει πάθος με την Ελλάδα, αλλά και τον Μέγα Αλέξανδρο…

Οι απόψεις της έχουν διευρύνει τον δημόσιο διάλογο γύρω από την ανασκαφή της Αμφίπολης, προκαλώντας διεθνές ενδιαφέρον. Επιμένει ότι το εντυπωσιακό μνημείο κατασκευάστηκε με παραγγελία του μεγάλου στρατηλάτη και τελικά έγινε ο τάφος του Ηφαιστίωνα.
Ο λόγος για την Αμερικανίδα αρχαιολόγο, Ντόροθι Κινγκ, η οποία μπορεί να ζει στο Λονδίνο, όμως, τις τελευταίες εβδομάδες μοιάζει να είναι «καλωδιωμένη» στον τύμβο Καστά. Σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής», η ίδια δηλώνει έτοιμη να προσφέρει τη βοήθεια της αν της ζητηθεί, εκφράζοντας, παράλληλα, τη σιγουριά της ότι οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη «θα συνεχίσουν να κάνουν σπουδαίες αποκαλύψεις».

Η κυβέρνηση φέρνει το νέο Σύνταγμα που επιβάλει η τρόϊκα.


tsolias_shadow
Αν είναι αυτές οι αλλαγές στο Σύνταγμα που σύμφωνα με πληροφορίες στα ΜΜΕ σκοπεύει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, τότε είναι προφανές ότι πρόκειται για αλλαγές που επιβάλουν οι δανειστές, προκειμένου να ελέγχουν την Ελλάδα απρόσκοπτα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση, με πρωτοβουλία της ΝΔ, σκοπεύει να φέρει, μεταξύ των άλλων και τις εξής συνταγματικές αλλαγές:
1) Εκλογή του ΠτΔ από το λαό. Αυτό, εκ πρώτης όψεως ακούγεται καλό. Όμως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να φέρει την απευθείας εκλογή του ΠτΔ από το λαό. Σκοπεύει να φέρει την εκλογή μόνο αν αποτυγχάνει η εκλογή στη Βουλή και μόνο μεταξύ των υποψηφίων που θα προτείνουν τα κόμματα και όχι και μεταξύ υποψηφίων που θα προτείνουν και οι πολίτες. Ο στόχος της τρόϊκας εδώ είναι να εκβιάζεται η Βουλή για να εκλέγει τον αρεστό στο σύστημα και στους δανειστές ΠτΔ, προκειμένου να αποφεύγει την ανάμιξη του λαού.

Η ανακάλυψη στηv Βεργίνα του τάφου του Φιλίππου Β”


   Η ανακάλυψη των βασιλικών τάφων στην Βεργίνα
«Και τότε είδαμε κάτι που ήταν αδύνατο να φανταστώ, γιατί ποτέ δεν είχε βρεθεί τέτοιο οστεοδόχο σκεύος: μια ολόχρυση λάρνακα με ένα επιβλητικό ανάγλυφο αστέρι στο κάλυμμά
της…»
Μ΄ αυτά τα λόγια αρχίζει την περιγραφή του ο αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος για το τι είδε όταν άνοιξε για πρώτη φορά την σαρκοφάγο στον τάφο του βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου Β”.
Στις 8 Νοεμβρίου 1977 έφερνε στο φως μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών: Τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας.
Η ανακάλυψη του μεγάλου Έλληνα αρχαιολόγου είχε και κεφαλαιώδη εθνική σημασία. Τεκμηρίωνε με τρόπο αναμφισβήτητο την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε μιαν εποχή που οργίαζε η σκοπιανή προπαγάνδα για την καταγωγή των αρχαίων Μακεδόνων,Δείτε το βίντεο..
πηγή

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

Κινητό τηλέφωνο: Ο θάνατος της προσωπικής επικοινωνίας. Φωτογραφίζοντας το «κόλλημα» με το κινητό.

Ο Babycakes Romero είναι ένας από τους καλύτερους φωτογράφους του δρόμου ο οποίος έχει αφιερώσει την τέχνη του στην καταγραφή λεπτομερειών από την πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Μία από τις πιο πρόσφατες δουλειές του είναι μία σειρά φωτογραφιών με θέμα το «κόλλημα» με τα κινητά μας. 
Το αποτέλεσμα είναι καλλιτεχνικά υπέροχο και κοινωνικά απογοητευτικό καθώς το «κόλλημα» με τα έξυπνα κινητά μας δολοφονεί την ανθρώπινη επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.
Ο Babycakes Romero φωτογραφίζει ζευγάρια, φίλους, παρέες σε κάθε γωνιά της πόλης, αφοσιωμένους στα τηλέφωνα του:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον ΤΑΦΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

tymvos

Δείτε τις αποκλειστικὲς φωτογραφίες τοῦ «Ῥωμαίικου Ὁδοιπορικοῦ» από τὸν τάφο τῆς Ἀμφιπόλεως! Σὲ μία… ἀπόσταση περίπου 100χμ ἀπὸ τὴν Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας πρὸς τὴν Καβάλα, πέρα ἀπὸ τὴν γέφυρα τοῦ Στρυμόνα, μεταξὺ χαμηλῶν λόφων, βρίσκονται τὰ ἐρείπια τῆς ἀρχαίας Ἀμφίπολης. Ἐκεί λοιπόν βρέθηκε τό «Ρωμαίικο Ὁδοιπορικὸ».
Ἡ Ἀμφίπολη ἦταν ἀρχαία πόλη χτισμένη στὴν ἀνατολικὴ Μακεδονία, στὶς ὄχθες τοῦ ποταμοῦ Στρυμόνα, στὴν θέση πόλης ποὺ παλαιότερα ὀνομαζόταν “Ἐννέα Ὁδοὶ” ἢ πολὺ κοντὰ σὲ αὐτήν. Ἡ Ἀμφίπολη ἱδρύθηκε ἀπὸ Ἀθηναίους τὸ 437 π.Χ. μὲ στόχο τὸν ἔλεγχο τῆς πλούσιας σὲ πρῶτες ὕλες περιοχὴ καὶ ἐγκαταλείφθηκε ὁριστικὰ τὸν 8ο αἰώνα μ.Χ.
Σήμερα στὴν περιοχὴ εἶναι χτισμένος ὁ ὁμώνυμος σύγχρονος οἰκισμός, ποὺ βρίσκεται περίπου 60 χλμ. νοτιοανατολικὰ τῶν Σερρῶν.

“Εβραίοι που υπηρέτησαν στα SS και την Βέρμαχτ”!

evraioi

Τουλάχιστον 150.000 άνδρες εβραϊκής καταγωγής, σύμφωνα με τους ναζιστικούς νόμους, υπηρέτησαν στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, κατά τα πρώτα στάδια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με μελέτη του Αμερικανού ιστορικού Μπράιν Μαρκ Ριγκ, την οποία δημοσιεύει στο βιβλίο του «Οι Εβραίοι στρατιώτες του Χίτλερ».
Φωτο: Leo Skurnik, εβραϊκής καταγωγής ιατρός αξιωματικός που έλαβε και το μετάλλιο του Σιδηρούν Σταυρού (δεύτερη σειρά, ο δεύτερος εκ δεξιών) 
Ο Ριγκ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, πήρε συνέντευξη από 400 περίπου εβραϊκής καταγωγής στρατιώτες τις οποίες περιλαμβάνει στο βιβλίο του. Βάσει των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης, που έθεσε σε εφαρμογή ο Χίτλερ το 1935, Εβραίος θεωρείτο όποιος είχε έναν, έστω, Εβραίο πρόγονο από το 1770 και εντεύθεν και απαγορευόταν να υπηρετεί στη Βέρμαχτ.
Παρόλα αυτά 60.000 άνδρες με έναν Εβραίο γονέα και 90.000 άνδρες με έναν Εβραίο παππού ή γιαγιά, υπηρέτησαν στη Βέρμαχτ, παρά τις διώξεις που υφίσταντο οι Εβραίοι της Γερμανίας, πιστεύοντας ότι υπηρετώντας θα έσωσαν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.
Δυστυχώς για αυτούς δεν συνέβη έτσι και οι περισσότεροι που επέστρεψαν στη Γερμανία, μετά την εκστρατεία της Πολωνίας, πληροφορήθηκαν πως οι οικογένειές τους διώκονταν όπως και πριν. Πολλοί τότε παραπονέθηκαν, επισήμως, στην στρατιωτική ιεραρχία, με αποτέλεσμα το ζήτημα να φτάσει στον Χίτλερ, ο οποίος διάταξε την άμεση αποστράτευσή τους. Ωστόσο η διαταγή αποστράτευσης δεν έφτασε εγκαίρως σε όλους και αρκετοί συνέχισαν να πολεμούν, για ένα διάστημα, μέχρι τα τέλη του 1940, περίπου.
Ορισμένοι συνέχισαν να κρύβουν την καταγωγή τους και παρέμειναν στη Βέρμαχτ, από φόβο. Άλλοι απλώς είχαν, από χρόνια αποποιηθεί την εβραϊκή τους καταγωγή, έχοντας απολύτως αφομοιωθεί στη γερμανική κοινωνία, αν και το Χίτλερ αρνούνταν ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί. Υπήρξαν και περιπτώσεις, όπως του στρατάρχη της Luftwaffe Έρχαντ Μιλχ, ο οποίος ήταν και ο πραγματικός αναδιοργανωτής της Luftwaffe. Άλλη περίπτωση είναι αυτή του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ, ο οποίος υπηρέτησε στον Γερμανικό στρατό και επέζησε του πολέμου.
Οι μικτής καταγωγής Γερμανοί ονομάζονταν Mischlinge (μικτού γένους) και υπέστησαν τις αυτές διώξεις με τους άλλους Εβραίους στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, όπως και οι εβραϊκής καταγωγής στρατιώτες που αποστρατεύτηκαν, από το 1940 και μετά. Οι περισσότεροι κατάληξαν στα στρατόπεδα εξόντωσης συγκέντρωσης.
Του Παντελή ΚαρύκαΔείτε ακόμα

Μολις ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο ΓΙΟΣ Ψυχάρης, άρχισε τις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ο ΠΑΤΕΡΑΣ!! Το Βήμα πηδάει από το πλοίο…

vima

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά… στο Βήμα της Κυριακής, σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με την άτακτη υποχώρηση στον ΕΝΦΙΑ , την παραίτηση του βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη και το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων του Γκίκα Χαρδούβελη. Παράλληλα, με το κεντρικό του άρθρο, ο εκδότης της εφημερίδας Σταύρος Ψυχάρης παίρνει αποστάσεις από τη συνταγματική αναθεώρηση που προωθεί η ΝΔ, σημειώνοντας πως «το Σύνταγμα δεν είναι αλάνα».

Βράζουν οι συγγενεις της 91χρονης που άφησε κληρονομιά 1.000.000 ευρώ στο ζευγάρι γειτόνων που έδιωξαν την οικιακή βοηθό…και την περιποιήθηκαν στα τελευταία της!! Στέλνουν 8 άτομα στο δικαστήριο…

diki

Με την υπόθεση της διαθήκης της 91χρονης Καλυμνιάς η οποία φέρεται να άφησε στους γείτονες της… περιουσία ενός εκατ. ευρώ, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση στις 4 Δεκεμβρίου το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα βρεθούν οχτώ άτομα και συγκεκριμένα, το ζευγάρι των γειτόνων, μία συμβολαιογράφος και πέντε μάρτυρες που φέρονται να εμπλέκονται στη σύνταξη της διαθήκης, σύμφωνα με τη Ροδιακή.
Η παραπομπή των κατηγορουμένων έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για μία εκ των μηνύσεων που έχουν καταθέσει στη δικαιοσύνη οι συγγενείς της 91χρονης δια του συνηγόρου τους κ. Ηλία Γερακιού, και αφορά τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, άμεση συνέργεια σε ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή 39χρονος Έλληνας πολιτικός!

politikos

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε χτες… ο επιλαχόντας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ντίνος Καραγεώργος, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν, αφού παρά τη σκληρή και καθημερινή μάχη που έδινε με την ασθένεια του, δεν της επέτρεψε ποτέ να του σταθεί εμπόδιο στην καθημερινή του ζωή, αλλά και στην άσκηση των καθηκόντων του στο Δήμο, αποδεικνύονται έτσι έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη που είχε για την πόλη που μεγάλωσε. Ήταν παρόν σε όλες του τις υποχρεώσεις, έδινε μάχες για όσα πίστευε και έκανε ακόμα και φέτος έναν υποδειγματικό προεκλογικό αγώνα. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τις μεγάλες του αγάπες, τη Βουλιαγμένη και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Καραγεώργος γεννήθηκε το 1975.Σπούδασεφυσικοθεραπεία, και από το 2002 έως και το 2013 ήταν στέλεχος της εταιρείαςALGOSYSTEMSS.A και μετά στέλεχος της εταιρείας OLAYANGROUPCOMPANY.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 2011 έως το 2014, και το 2012 εκλέχτηκε ως πρώτο τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου την οποία θέση κατείχε έως τον Αύγουστο του 2014. Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά το 2002 όταν και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γεωργίου Ράπτη. Το 2006 επανεκλέχτηκε, για δεύτερη συνεχή φορά, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τζιώτη.Το 2010 συμμετείχε στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ενώ στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, όπου εξελέγη δεύτερος στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης αλλά λόγω μιας ιδιαιτερότητας του εκλογικού νόμου, ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε, δυστυχώς εξέλεξε μόνο έναν σύμβουλο στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, αφήνοντας τον εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Ντίνου.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα (Δευτέρα 17 Νοεμβρίου) στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη στις 3.00 μ.μ.