Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη (γιά τουρισμό-διασκέδαση και ψώνια), με χρήμα των ''κορόϊδων''


Τέσσερεις (!!!) υπουργοί σε ολιγόωρο...''φόρουμ'' (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan) γιά την...''ανάπτυξη'' και... ''επενδύσεις''στην Ελλάδα : Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου.
Τα μικρο-''φόρουμ'' στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα, που επιχορηγούνται από κρατικούς Οργανισμούς Ελλάδας (γιά να επωφελούνται ''ημέτεροι'' και ''πρωθυπουργικοί φίλοι''), αποτελούν μιά καλή αφορμή-δικαιολογία, γιά τουριστικά ταξίδια και ψώνια, υπουργών-πολιτικών, κλπ.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ…ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!

poleitai

Σαν “ξερολούκουμο” βλέπουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι μερικές από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες. Επιχειρηματικά συμφέροντα καραδοκούν για να αποκτήσουν τις ελληνικές παραλίες, δεκάδες εκ των οποίων έχουν περιέλθει στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ.
Αν και το ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζει ότι έχει αναρτήσει τον κατάλογο με τις δεκάδες παραλιακές εκτάσεις στην ιστοσελίδα του για λόγους διαφάνειας, η αλήθεια είναι πως το Ταμείο επιβεβαιώνει ότι οι παραλίες αυτές είναι δυνητικά αξιοποιήσιμες, δηλαδή μόλις έλθει η κατάλληλη πρόταση θα περιέλθουν στην κατοχή του όποιου ενδιαφερόμενου.

Καρατζαφέρης: Το χρονικό των προαναγγελθέντων εξελίξεων

Giorgos-Karatzaferis-570
Είναι δόγμα για εμένα ότι τα γραπτά μένουν και πάντοτε επιβεβαιώνουν την σκληρή αλήθεια που καλείσαι όχι μόνο να αντιμετωπίσεις προσωπικά αλλά και να την επικοινωνήσεις με τους συμπολίτες σου.
Θα μπορούσα και τώρα να γράψω πολλά ,αλλά απλά παραθέτω όλα όσα εγραφα το χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι σιωπούσαν. Μάλλον κάτι ....γνώριζα ...Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ενώπιον δικαστικής διερεύνησης 17-8-2014
Γράφει η Θάλεια Χούντα
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕAN ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΚΩΛΟΤΟΥΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΟΦΟΣ ΑΛΛΑ .ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ....

dialogoi.gr
ΛΑΟΣ: Δελτίο Τύπου ....απολογίας  17-11-2013
Γράφει η Θάλεια Χούντα
Έλαβα εχτές στο προσωπικό μου email -γιατί άραγε - και δεν είναι η πρώτη φορά , ένα δελτίο τύπου - απολογίας αναφορικά με το Ιδρυμα "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ" και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για τις κρατικές επιδοτήσεις του ιδρύματος.
Η απάντησή μου ...επί του πιεστηρίου, αφού έχω την αποκλειστικότητα όσον αφορά τις νομικές και ελεγκτικές κινήσεις τόσο του ίδιου του Γ.Καρατζαφέρη , όσο και του ....περίγυρου του.
dialogoi.gr
Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: προσωπικές άριστες εντυπώσεις 17-11-2013
Γράφει η Θάλεια Χούντα
Ήδη, πολλά δημοσιεύματα έχουν κάνει αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη και έχουν αποτυπώσει την θετική πορεία των πραγμάτων. Θα ήθελα, να παρουσιάσω και την δική μου εντύπωση από την συνάντησή μας, η οποία ήταν άκρως ευχάριστη.
Πριν από ένα μήνα περίπου είχα δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με την απορία που δημιουργήθηκε, κατόπιν συμπεριφορών που έγινα αποδέκτης, αναφορικά με το αν υφίσταται «ιδιότυπο καθεστώς προστασίας» κάποιων ¨επωνύμων¨ και πολιτικών προσώπων. Είχα συναντηθεί μαζί της, λίγες ημέρες πριν την επιλογή της για την θέση που κατέχει σήμερα, είχαμε συζητήσει το θέμα και μου είχε αναφέρει, ότι θα ερευνήσει την υπόθεση.
Προ ολίγων ημερών επισκέφθηκα και πάλι τον Άρειο Πάγο, προκειμένου να ενημερωθώ για την πορεία της υποθέσεως, όπως και έγινε από το αρμόδιο τμήμα. Συναντήθηκα με το ιδιαίτερο γραφείο της, όπου όντως υπηρετούν άριστοι υπάλληλοι και εν τέλει και με την ίδια. Η υποδοχή ήταν θερμή και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ζεστό και ενδιαφέρον κλίμα, αφού, πλέον της πλήρους και σαφούς ενημέρωσης, είχα την ευκαιρία, να γνωρίσω και τις απόψεις της σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Οι ενέργειές της δε μέχρι σήμερα έχουν δώσει τα δείγματα γραφής της πορείας θα ακολουθήσει και οι οποίες τυγχάνουν και της ευρύτερης λαϊκής αποδοχής.
Αποχώρησα με άριστες εντυπώσεις και ειλικρινώς εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια θετική δύναμη, γιατί οι καταστάσεις που βιώνουμε, απαιτούν δυναμικούς ανθρώπους και ειδικότερα, δυναμικές γυναίκες.
olympia.gr
Υπάρχει πολιτικό τέλος; 11-10-2012
Γράφει η Θάλεια Χούντα
Η κοινωνική κατάσταση των ημερών μας, απόρροια της οικονομικής, είναι το .. επίτευγμα των πολιτικών κομμάτων και το .. δώρο τους σε όλους εμάς τους πολίτες.
Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για προτάσεις, λύσεις και αποφάσεις. Η σχέση αιτίου – αιτιατού και το αμφίδρομο που υπάρχει παντού, μας επιτρέπει να κατονομάσουμε τους πολιτικούς, που με οιονδήποτε τρόπο άσκησαν εξουσία είτε από κυβερνητική θέση είτε από κοινοβουλευτική, σαν τους αποκλειστικά υπαίτιους των δυσκολιών μας.
Τακτικότατα ακούμε τους πολιτικούς να μας «νουθετούν», βλέπουμε τους πολιτικούς να μας «εξηγούν» και «νιώθουμε» τους πολιτικούς στην ίδια την ζωή μας. Υπάρχουν όμως και πολλά για τους πολιτικούς που δεν τα γνωρίζουμε και που όταν τα μαθαίνουμε, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν.
Ας κάνουμε μία προσπάθεια να στοιχειοθετήσουμε μερικά πράγματα που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα.

Το ζήτημα της ηλικίας είναι βασικό. Είναι δεδομένη η βιολογική φθορά του χρόνου ΚΑΙ για τους πολιτικούς, εξομοιώνοντάς τους με εμάς τους .. κοινούς θνητούς. Πρέπει απλά κάποιος να τους τονίσει, ότι ¨μεγάλωσες¨ και ό,τι είχες να προσφέρεις το έδωσες. Πρέπει να συνταξιοδοτηθείς, γιατί έχεις την ηλικία του παππού μας!
Ο περίγυρος των συνεργατών του κάθε πολιτικού πρέπει επίσης να είναι έντιμος. Πως μπορεί να έχει ο πολιτικός την απαίτηση από εμάς να τηρούμε τα νόμιμα και π.χ. η ¨πολλαπλής χρήσεως¨ έμπιστή του να έχει υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις ή να κρύβεται από τις Αρχές ή να παριστάνει κάτι που σίγουρα δεν είναι ή ...
Σημαντικό είναι να υπάρχει στον πολιτικό και η αίσθηση της πραγματικότητος και του μέτρου. Δεν μπορεί κάτι που το σύνολο της κοινωνίας το αντιλαμβάνεται ως έχει, αυτός να το βλέπει από τελείως διαφορετική σκοπιά και όπως τον εξυπηρετεί. Πρέπει κάποιος να του πει «γίνεσαι γραφικός, η πολιτική σου εικόνα στα ΜΜΕ πέρασε μαζί με την δεκαετία του ΄80, το σωστό παγκάκι είναι στο Ζάππειο μαζί με τους συνομήλικούς σου» – οι οποίοι με διαφορά από εσένα δούλεψαν.
Αυτά και άλλα πολλά υπάρχουν, που θα έπρεπε οι πολιτικοί να γνωρίζουν, με κορωνίδα ότι η τύχη της χώρας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αφορά σοβαρούς ανθρώπους. Το ΝΕΟ είναι ήδη εδώ, με ρεαλιστικές λύσεις και απομένει μόνο να το γνωρίσουμε καλύτερα.
olympia.gr
Αντίο ΛΑΟΣ! 18-12-2012
Γράφει η Θάλεια Χούντα
Τον Αύγουστο που μας πέρασε, σε κάποια από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, του είχα τονίσει, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα το κόμμα θα έπαυε να λειτουργεί. Αυτό υπάρχει και σε έγγραφη επικοινωνία, γιατί ... τα γραπτά μένουν.
Η πορεία του ΛΑΟΣ ήταν ολοφάνερη, σε όσους γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Η μετεκλογική πολιτική ήταν ανύπαρκτη, υπήρχε ένα μπέρδεμα ιδεών, μία προσπάθεια συγκερασμού συνιστωσών, οι οποίες δεν είχαν συνδετικό κρίκο μεταξύ τους και ένα κενό προσώπων, τα οποία θα μπορούσαν να ¨κουβαλήσουν¨ το όχημα.
Από το κόμμα του 2002 έμεινε μία μικρή παρέα, κατάλληλη για πολλά ίσως πράγματα, όχι όμως για πολιτική παράταξη. Το βασικότερο που έλειπε, ήταν η ταυτότητα.
Τόσα χρόνια κανένας δεν έκανε λόγο για τον Μελιγαλά, όταν όμως δημοσίευσα άρθρο μου, θυμήθηκαν την ¨δεξιά¨.
Τόσα χρόνια ήταν άλλη η πολιτική εντός Κοινοβουλίου για το μεταναστευτικό άλλη για τους διαδηλούντες έξωθεν αυτού – στους οποίους και έγινε σχετικός χαρακτηρισμός.
Τόσα χρόνια ήταν άλλη η οικονομική πολιτική, όταν όμως αποφασίστηκε η συμμετοχή στην συγκυβέρνηση και η υπογραφή του μνημονίου άλλαξαν τα πάντα, «το όνειρο της συμμετοχής σε κυβερνητικό σχήμα» πήρε σάρκα και οστά. Για την αποχώρηση από την συγκυβέρνηση και τις δικαιολογίες, ας είναι καλά, αυτός που το σκέφτηκε και σου επισήμανε τον τρόπο χειρισμού.
Τόσα χρόνια χάθηκε η επαφή με τον κόσμο, όταν όμως στο τόνισα και το κατάλαβες, είδαμε «ζωντανά» στον τηλεοπτικό δέκτη έναν συμπαθέστατο καφετζή και ένα ... παγκάκι! Αυτό μάλλον νοείται επιστροφή στον κόσμο.
Τόσα χρόνια όλα φαίνονταν ωραία από τον πέμπτο όροφο, όταν όμως σου τόνισα, ότι η πραγματικότητα αυτή είναι εικονική, πήγες στο ισόγειο με τις ίδιες σκέψεις.
Στο έχω αναφέρει πολλές φορές, αλλάζοντας το όνομα ενός κόμματος και κάνοντας ¨χαριτωμένα λογοπαίγνια¨, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Τα πρόσωπα έχουν σημασία και όχι οι ευκαιριακές και ευτελείς ¨πατριωτικές¨ προσπάθειες εκμετάλλευσης. Τα πρόσωπα εν προκειμένω και ειδικότερα το ένα πρόσωπο παραμένει το ίδιο, με το παρελθόν του, τις καλές και τις άσχημες στιγμές του, το οποίο όμως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.
Ο κόσμος άλλαξε από την δεκαετία του '80, τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν από τις κρυφές κάμερες και τις κασέτες, η πολιτική άλλαξε άρδην και το κυριότερο άλλαξε η ζωή μας – και μάλιστα προς το πολύ χειρότερο. Σε αυτό έχεις ευθύνη και εσύ και όλοι το θυμόμαστε.
Στο είχα πει, ότι η Πατρίδα είναι μία και είναι ιερή. Δεν επιτρέπεται να ¨παίζεις¨ με αυτά τα πράγματα. Στο είχα πει, ότι είμαστε απέναντι και θα σε έφτανα στο σήμερα, στο πολιτικό τέλος, το οποίο θέλοντας να το αποφύγεις, κάνεις απεγνωσμένες κινήσεις.Το θεωρώ βέβαιο, ότι τώρα με πιστεύεις. Αντίο ... ΛΑΟΣ!

olympia.gr

dialogoi

Ελληνοτουρκική συνάντηση Πτεράρχων στην Πόλη - Γιατί ο Αρχηγός ΑΤΑ είδε τον Τούρκο ομόλογό του


Image
Ελληνοτουρκική συνάντηση Πτεράρχων στην Κωνσταντινούπολη. Και μάλιστα κορυφής με αφορμή έναν γάμο. Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, είχε λάβει εδώ και καιρό μια πρόσκληση από τον Τούρκο ομόλογό του Αντιπτέραρχο Abidin Ünal για το γάμο του παιδιού του. Μετά από τα τελευταία γεγονότα σε Αιγαίο και Κύπρο υπήρξε πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός για το αν έπρεπε τελικά ο Αντιπτέραρχος Βαϊτσης να κάνει το ταξίδι.

"Ρηματική διακοίνωση" και casus belli από την Τουρκία για Κύπρο και Αιγαίο


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα σε περίπτωση που προχωρήσει στην ανακήρυξη ΑΟΖ, όπως πράττει και στην περίπτωση της Κύπρου στέλνοντας πολεμικά της πλοία να αλωνίζουν στην ΑΟΖ αξιώνοντας τη συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων. Κι όμως η ελληνική κυβέρνηση τον καλεί να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τι; Τις αξιώσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και την Κύπρο;

Σοκ στο Βρετανιστάν: Παιδόφιλοι, βιαστές…τώρα και βαρόνοι ναρκωτικών οι μουσουλμάνοι!


βρετανισταν
Η Βρετανία έχει παραδοθεί πλέον ολοκληρωτικά στα χέρια των ισλαμιστών. Μετά τις αποκαλύψεις για τους μουσουλμάνους παιδόφιλους που είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα από 1400 παιδιά, ένα ακόμα σκάνδαλο με την υπογραφή του Ισλάμ συγκλονίζει τη χώρα.

Στο φως τεράστιο εντυπωσιακό ψηφιδωτό στο Διδυμότειχο -Δυο θεοί Ερωτες στο ρωμαϊκό σπα > εικόνες


Στο φως τεράστιο εντυπωσιακό ψηφιδωτό στο Διδυμότειχο -Δυο θεοί Ερωτες στο ρωμαϊκό σπα [εικόνες]
Δίχως τέλος είναι ο αρχαιολογικός πλούτος της χώρας. Και μπορεί η Αμφίπολη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι η μόνη ανασκαφική ομάδα που φέρνει στο φως ευρήματα που προκαλούν θαυμασμό. Το ίδιο συμβαίνει και αλλού, με τελευταίο παράδειγμα τα ευρήματα στην Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου. Η ανασκαφή στην Πλωτινόπολη βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1996 και κάθε χρόνο δίνει νέα αρχαιολογικά ευρήματα.

Δίκτυο Τούρκο- Ισλαμιστών σε Βαλκανικό έδαφος


Το κράτος των Σκοπίων, πρόσφατα επιπλήχθηκε από τον ανώτερο Αμερικανό διπλωμάτη, Robert Bradke που είναι αρμόδιος σε θέματα τρομοκρατίας και θρησκευτικού φανατισμού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και περιοδεύει την περιοχή, σε ότι αφορά τη "χαλαρή" του στάση απέναντι στο φαινόμενο αποστολής Τζιχαντιστών στη Μέση Ανατολή.

Τσελέντης: «Δεν έχω πειστεί ότι ήταν ο κύριος σεισμός - Ας προσέχουμε»


tselenths-den-exw-peistei-oti-htan-o-kyrios-seismos
Επιφυλακτικός και προβληματισμένος για τον διπλό σεισμό της Εύβοιας, δήλωσε ο Άκης Τσελέντης.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της «ΝΕΡΙΤ» τόνισε: «Αυτός ο διπλός σεισμός πρέπει να μας προβληματίσει. Η μετασεισμική ακολουθία δεν έχει κλείσει τον κύκλο της, θα έπρεπε να είχαμε πιο μεγάλους μετασεισμούς. Θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι όταν περάσουν δυο εικοσιτετράωρα».
Ο καθηγητής σεισμολογίας, αναφερόμενος στη συζήτηση γύρω από τις επιφυλάξεις που νωρίτερα εξέφρασε για το αν η νυχτερινή δόνηση ήταν ο κύριος σεισμός, επανέλαβε:
«Ναι, εκφράζω επιφύλαξη. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι ήταν ο κύριος σεισμός. Από τον Αύγουστο υπήρχαν κάποια σημάδια».
Και συνέστησε στους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο να είναι προσεκτικοί: «Για καλό και για κακό πρέπει ο κόσμος εκεί κάτω για λίγες μέρες να λάβει τα μέτρα του. Να μην μπαίνει στα παλιά σπίτια». 
Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι το επίκεντρο της δόνησης δεν έχει καμία σχέση με το ρήγμα της Αταλάντης ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να ενεργοποιηθεί το επικίνδυνο, αυτό, σημείο.

newpost

Bloomberg: Εξοργισμένη η τρόικα με την κυβέρνηση


bloomerg
Δεν είναι πλέον το καλό παιδί ή την «αδειάζουν»; Τα στελέχη της τρόικα είναι ..εξοργισμένα (furious γράφει το άρθρο) με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς δεν έχει προχωρήσει και δεν έχει προσδιορίσει τα μέτρα που της είχαν ζητηθεί στο τελευταίο Eurogroup. Το δίκτυο Bloomberg στο άρθρο του, αναφέρει ότι οι συνομιλίες για την αξιολόγηση έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, ενώ πλέον, θεωρείται απίθανη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, όταν και θα συνεδριάσει το τελευταίο Eurogroup για το 2014.

Το Bloomberg επικαλείται πηγές που υποστηρίζουν πως η ελληνική κυβέρνηση αντιστέκεται στις πιέσεις της τρόικας για επιπλέον περικοπές στον προϋπολογισμό ύψους 2,5 δισ. ευρώ το 2015.

olympia

Και επικοινωνιακός πόλεμος κατά των δυνάμεων ασφαλείας > ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


Με έναν ιδιότυπο αντάρτικο πόλεων ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ΜΑΤ που διατάχθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες το βράδυ τα επεισόδια στην "αυτόνομη" περιοχή των Εξαρχείων και μάλιστα έχουν να αντιμετωπίσουν και επικοινωνιακό πόλεμο: Μέχρι και για κλοπή μπουκαλιών νερού (!) κατηγορήθηκαν από τα τα ΜΜΕ με αφορμή επίθεση ενός περιπτερά σε άνδρες των ΜΑΤ.

Οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν πρόταση μομφής κατά του Γιούνκερ


Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ψηφίσουν μια  πρόταση μομφής κατά του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker. Σχετική δήλωση έκανε ο  Martin Schulz.
Η ψηφοφορία γίνεται εν μέσω αποκαλύψεων ότι εκατοντάδες από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες, έχουν αποκρύψει δισεκατομμύρια δολάρια για να μην φορολογηθούν, έπειτα από μια μυστική συμφωνία με το Λουξεμβούργο,

Στο Παλαιό Φάληρο η μεγαλύτερη πτώση στις τιμές οικοπέδωνΠτώση της τάξεως του 4,4% κατά μέσον όρο σημείωσαν κατά το τρίτο τρίμηνο οι τιμές των εντός σχεδίου οικοπέδων σε επιλεγμένες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω κατηγορία ακινήτων είχε βρεθεί μέχρι πρότινος στο «απυρόβλητο» της οικονομικής κρίσης, ως αποτέλεσμα του ότι είναι λιγοστά πλέον τα διαθέσιμα κενά οικόπεδα. Σύμφωνα με σχετική έρευνα του Παρατηρητηρίου Τιμών της εταιρείας πιστοποιημένων εκτιμητών Geoaxis, οι τιμές των οικοπέδων συνέχισαν να μειώνονται σε ετήσια βάση, ως αποτέλεσμα της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας και της πτώσης της οικοδομικής δραστηριότητας.

ΒΑΒΕΛ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 52 ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

!


Όλοι μας δια γυμνού οφθαλμού διαπιστώνουμε πως στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί μετανάστες .

Και όταν λέμε μετανάστες εννοούμε κυρίως αυτούς που έχουν άλλο χρώμα από εμάς . Τους μετανάστες από το πρώην Ανατολικό Μπλόκ δεν τους καταλαβαίνουμε ότι έρχονται από μια άλλη χώρα . Εκτός αν τους ακούσουμε να μιλούν μια άλλη γλώσσα που δεν ξέρουμε τι είναι . Και οι γλώσσες έχουν ιεραρχία .

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» (ΕΓΓΡΑΦΟ)


του Σταύρου Παπαντωνίου
Στις 10 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε η είδηση πως κατά την διάρκεια των ανασκαφών στην Αμφίπολη βρέθηκαν τρία μαρμάρινα επιστύλια. Για περίπου τρεις ώρες η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, για να έρθει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο πολιτισμού η οποία έλεγε ακριβώς τα εξής:
«Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τασούλας, ερωτηθείς για φήμες που ανεύθυνα κυκλοφορούν για ευρήματα στην ανασκαφή του λόφου Καστά στην Αμφίπολη, δήλωσε: To YΠΠΟΑ και μόνον ενημερώνει για την πορεία των ανασκαφικών εργασιών στο λόφο από την ΚΗ Εφορεία Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. “Εγκαιρα και υπεύθυνα πληροφορούμε για κάθε εύρημα που βρίσκεται και για την κατασταση του. Αντιλαμβάνεσθε συνεπώς ότι ενημερώνουμε για ό,τι βρίσκουμε . Δεν γίνεται να ενημερώνουμε και για ό,τι δεν βρίσκουμε! «
Η ανάρτηση αυτή που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει πλέον στο επίσημο site του υπουργείο Πολιτισμού όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

«ότι λάμπει στην απληστία» είναι χρυσός..

χρυσός
Δεν μπορεί κάποια στιγμή η οικονομική ιστορία θα το γράψει…
Ποίες οικονομίες χωρών πουλούσαν τόνους χρυσάφι στην δεκαετία του 90 με τις τιμές ¨κτυπημένες ¨στα χαμηλά , με σκοπό να ¨ συγκλίνουν¨ στα νέα δεδομένα της υπό διαμόρφωσης Ευρωζώνης;
Αυτές οι χώρες είχαν καημό να μπούνε στο παράδεισο του Ευρώ.
Ποιες χώρες την ίδια δεκαετία του 90 αγόραζαν ¨μισοτιμής και πιο κάτω¨ με σκοπό την επόμενη δεκαετία να το παίζουν ¨οικονομικές υπερδυνάμεις¨;
Πουλήθηκαν  τα ¨ασημικά¨ της Ελλάδος και με ποια τιμή στην ¨ωραία εκσυγχρονιστική δεκαετία της προετοιμασίας των ολυμπιακών αγώνων ¨;
Τελικά χάσαμε ένα ¨σίγουρο ΧΡΥΣΟ¨ εκείνη την δεκαετία γιατί δεν  βάλαμε στην Ολυμπιάδα  και  το ¨άθλημα της λαμογιάς¨, σχήμα λόγου και πόνου.
Ας  σοβαρευτούμε όμως  για να δούμε τι συμβαίνει γεωπολιτικά με τον χρυσό.
 ΡΩΣΙΑ
¨Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας πρόσθεσε στα αποθέματά της, το τρίτο τρίμηνο, δισεκατομμύρια σε χρυσό, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Χρυσού.
Η Ρωσία, επωφελούμενη από τις χαμηλές τιμές του χρυσού, πήρε την απόφαση να γεμίσει με το πολύτιμο μέταλλο το θησαυροφυλάκιο της κεντρικής της τράπεζας, προετοιμαζόμενη έναντι του οικονομικού πολέμου με την Δύση.
Σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Χρυσού, το Κρεμλίνο, αγόρασε 55 τόνους χρυσού, με τη Ρωσία να είναι μακράν η χώρα με τις μεγαλύτερες αγορές χρυσού.
Σύμφωνα με το newmoney.gr, η κυβέρνηση του Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται να προσπαθεί να αυξήσει το απόθεμα της σε χρυσό (έχοντας μαζέψει 1.150 τόνους στο θησαυροφυλάκιό της) με την προσδοκία ότι το πολύτιμο μέταλλο θα την βοηθήσει στον οικονομικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει με την Δύση και θα της δώσει ένα όπλο για να σταθεροποιήσει το ρούβλι.¨
http://www.zougla.gr/    http://www.candianews.gr/
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
¨ Τον Ιανουάριο του 2013 η γερμανική τράπεζα (Bundesbank) είχε ανακοινώσει  απόφαση για επαναπατρισμό μέρους των 674 τόνων γερμανικού  χρυσού που φυλάσσονται στο θησαυροφυλάκιο της αμερικανικής ομοσπονδιακής τράπεζας (US Fed).
Παράλληλα ο επαναπατρισμός αφορούσε και τα αποθέματα του γερμανικού χρυσού στη Γαλλία (374 τόνοι). Η επιστροφή του χρυσού από τις ΗΠΑ είχε ως στόχο την επιστροφή των μισών περίπου αποθεμάτων ήτοι 300 περίπου τόνοι. Ο επαναπατρισμός αυτός θα γινόταν σταδιακά μέχρι το 2020 αλλά τα σχέδια αυτά δεν προχωρούν καθόλου. Από τους 84 τόνους που αναμενόταν να επιστρέψουν στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη μόνο 37 τόνοι επέστρεψαν εκ των οποίων μόνο 5 από τις ΗΠΑ.
Όλα δείχνουν ότι η Bundesbank το ξανασκέφτεται. Η δικαιολογία για την μη άφιξη του γερμανικού χρυσού από τις ΗΠΑ είναι πρώτον ότι η μεταφορά του από τη Γαλλία είναι πιο εύκολη, δεύτερον ότι ο χρυσός στις ΗΠΑ δεν έχει το συνηθισμένο σχήμα που βρίσκεται στην Ευρώπη άρα οι ράβδοι πρέπει να λιώσουν και να δημιουργηθούν ξανά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά τα χυτήρια στις ΗΠΑ έχουν πολύ δουλειά αυτό το διάστημα και τρίτον οι Αμερικανοί, όπως λέει σε ανακοίνωσή της η Bundesbank κάνουν πολύ καλή δουλειά φυλάσσοντας τον γερμανικό χρυσό άρα δεν υπάρχει ανάγκη επαναπατρισμού του.¨ ΠΗΓΗ defencenet.gr
www.dou.gr  livester.gr
Μήπως όμως ο Γερμανικός χρυσός είναι πιο ασφαλής στις ΗΠΑ την στιγμή που τα πράγματα στην Γηραιά Ήπειρο ¨μυρίζουν¨ επανάληψη Παγκόσμιας αναμέτρησης;
Α.«Αν υπάρξει μία απειλή σε ένα από τα κράτη της Βαλτικής η Γερμανία δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της προς το ΝΑΤΟ όσον αφορά σε στρατιωτικό εξοπλισμό», αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού. Spiegel.. http://www.triklopodia.gr/ 28 Σεπτεμβρίου 2014
Β. «Σε τρεις μέρες η Ρωσία θα βρίσκεται στα πολωνικά σύνορα αν αποφασίσει να προελάσει προς δυσμάς» δήλωσε ο Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Αμερικανός στρατηγός Philip Breedlove, προκαλώντας σοκ σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλλουν «κυρώσεις» στην Ρωσία.
Ο στρατηγός προτείνει την ανασύσταση του δόγματος του Ψυχρού Πολέμου, θεωρώντας ότι «η Σοβιετική Ένωση είναι πάλι εν ζωή» http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/nato-o. http://logia-tou-aera.blogspot.gr/  defencenet.gr  Σάββατο, Απριλίου 05, 2014
Γ. «ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Le Figaro: «Αν ξεκινήσει β” γύρος συγκρούσεων οι Ρώσοι θα φτάσουν στην Οδησσό» defencenet.gr  http://e-rodios.blogspot.gr/ 16/11/2014
Αν τα παραπάνω ξένα δημοσιεύματα όπως αναδημοσιεύονται ισχύουν… τότε πολύ καλά κάνει η Γερμανία και ¨φυλάει¨ τον χρυσό της που τόσα χρόνια ¨στόκαρε¨   στην Αμερική.
Εκεί είναι και πιο σίγουρος από την οποιαδήποτε ¨τρέλα του Πούτιν¨.
Τελικά μπορεί  από αυτό τον χρυσό να αποζημιωθούμε για τις ανήκουστες  καταστροφές σε ανθρώπινο και υλικό δυναμικό που  υποστήκαμε  σαν Ελλάδα στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και όχι μόνο!!
Είναι  ιστορικό  δεδομένο ότι ο χρυσός ταυτίζεται με την απληστία των Εθνών να επικρατήσει το ένα επί του άλλου και φυσικά αν κάποιος διέθετε  πνευματικά μάτια δεν θα τον έβλεπε λαμπερό  αλλά αιματοβαμμένο.
Ας μαζεύουν Ρώσοι και Γερμανοί χρυσάφι, είναι το μόνο που δεν τρώγεται… έτσι το έκανε ο ΘΕΟΣ.
Παρ όλα αυτά όλοι μας ζηλεύουν σαν Ελλάδα , όχι γιατί έχουμε στοκαρισμένο χρυσό αλλά γιατί έχουμε ¨στοκαρισμένο Ήλιο¨ σε τέτοιο απόθεμα που θα μας δώσει την αναγκαία βασική τροφή όταν αυτοί θα δαγκώνουν τις πλάκες του ¨άπληστου χρυσού¨.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

«Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μέγα Αλέξανδρου»


http://2.bp.blogspot.com/-DR_NEcOrIT4/VGksrMP8EmI/AAAAAAAAIog/-RPp8IEaHiQ/s1600/27407a.png
Ακολουθεί η επιστολή από την ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης

Κίνητρο μας είναι η ανησυχία μας , για τον κίνδυνο , στην προσπάθειά μας σαν Κράτος να βγούμε από την οικονομική κρίση ( ενισχύοντας με κάθε τρόπο το Τουριστικό ρεύμα με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τα διάφορα μνημεία μας ) να υιοθετήσουμε « λανθασμένα ιστορικά δεδομένα» …

στην φάση αυτή , που θα προκαλέσουν γρήγορα το παγκόσμιο χλευασμό μας ( αντί τον θαυμασμό ) και θα καταγράψουν σε βάρος μας ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΚΑΦΑ που θα μας στιγματίσει για πάντα .

Από την μεθοδική και ορθολογική μελέτη λοιπόν , των σχετικών ιστορικών δεδομένων και των ερευνών – μελετών που στηρίχθηκαν σε αυτές , με ζητούμενο , που ετάφη ο Μέγας Αλέξανδρος και τη έγινε στην Αμφίπολη και στον Λόφο Καστά , καταλήξαμε μέσα από μια ιδιότυπη αστυνομική έρευνα , στα παρακάτω .

Ξεκινούμε με μια παρατήρηση. Το τι έγινε στον Τύμβο Καστά ( κατ εμάς Μαυσωλείο για τον Μέγα Αλέξανδρου ) δεν έχει πλέον , απολύτως καμία σημασία.

Σημασία έχει ( όπως δείχνουμε ) ότι ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΑΦΟ του Μέγα Αλέξανδρου , ως Φαραώ Νεκτανεβώ ΙΙ

Ο Μ. Αλέξανδρος πέθανε στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ. Εκεί οι νεκροί κατά τους Ηρόδοτο, Στράβωνα και Στοβαίο δεν μουμιοποιούνταν ούτε καίγονταν αλλά θάπτονταν τοποθετημένοι μέσα σε μέλι ή κερί. Το ίδιο έγινε, όπως προκύπτει και για τη σορό του Μ. Αλεξάνδρου που ενώ προοριζόταν να ταφεί στη Μακεδονία οδηγήθηκε το 321π.Χ. από τη Δαμασκό κατά τρόπο βίαιο από τον Πτολεμαίο Α” στην Αίγυπτο (Παυσανίας, Αρριανός, Αιλιανός).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο λιμάνι του Πειραιά με Φιλιππινέζο ναυτικό…


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το… ΚΕΕΛΠΝΟ για την παραλαβή φιλιππινέζου ναυτικού, που παρουσίασε συμπτώματα του ίου Έμπολα ενώ βρισκόταν εν πλω από τη Γουινέα της Δυτικής Αφρικής με προορισμό ουκρανικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας.
Το πλοίο αναμένεται να φτάσει το βράδυ στον Πειραιά και ο ναυτικός θα παραληφθεί χωρίς να δέσει το πλοίο στο λιμάνι.
Στο σκάφος επιβαίνουν συνολικά 24 άτομα.
Η Γουινέα είναι μια από τις τρεις χειρότερα πληγείσες χώρες της Αφρικής, με 1.166 νεκρούς σε 1.919 κρούσματα, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
Το σύνολο των νεκρών σε παγκόσμια κλίμακα ανέρχεται σε 5.177, σύμφωνα με στοιχεία ως τις 11 Νοεμβρίου.

Πατέρας και γιος ζούσαν με πτώμα στον Κεραμεικό


-e1407673680519
Το πτώμα ενός 52χρονου και δη σε προχωρημένη σήψη βρήκαν την Κυριακή οι αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας σε οικία στην οδό Θερμοπυλών 52 στον Κεραμεικό.
Ο αδελφός του νεκρού και ο 95χρονος πατέρας του είχαν τυλίξει με σεντόνι το σώμα και το κρατούσαν πάνω στον καναπέ του σπιτιού τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Και οι δύο άντρες συνελήφθησαν, αλλά και οι δύο αντιμετωπίζουν για χρόνια σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.
crashonline.gr

πηγή

Ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ: "Ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων"


Με αφορμή το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” με τίτλο «Έφτασε μέχρι Σούνιο η Τουρκική Φρεγάτα», το οποίο περιέχει ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι…

Ο συντάκτης αυτού του άρθρου ψεύδεται και συκοφαντεί το ΓΕΕΘΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις αναφερόμενος σε δήθεν πλήρη αιφνιδιασμό και πανικό, όταν στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται με σαφήνεια η κίνηση του πλοίου από την περιοχή της Ρόδου έως και την έξοδό του από το στενό του Καφηρέα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις με το πλέον συγχρονο σύστημα επιτήρησης που διαθέτουν ,παρακολουθούν κατά πάγια πρακτική όλα τα πλοία που κινούνται εντός της περιοχής ευθύνης τους λαμβάνοντας τα κατά περίπτωση αναγκαία μέτρα.

Χριστόδουλος: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες»


H προρήση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς, και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» επιβεβαιώνεται – δυστυχώς – σε εντυπωσιακό βαθμό
Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό. Όταν, το 2006, είπε «να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας», πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά, υπνωτισμένοι από την εικονική πραγματικότητα της δήθεν «ισχυρής Ελλάδας». Όταν, το 2007, στο τελευταίο του μήνυμα, προέτρεπε για «αντίσταση και ανάκαμψη για ό,τι κινδυνεύει», είχε δει τις δύσκολες μέρες που έρχονταν και ήθελε να προειδοποιήσει.
«Κάποιοι ετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας (18/2/2005)
Τα αίτια της πρωτοφανούς εκστρατείας εναντίον της Εκκλησίας δεν είναι μόνον τα ανομήματά μας, υπαρκτά ή μη, είναι και άλλα πολλά. Όλα δείχνουν, και πολλοί πλέον το αποδέχονται, ότι οι επιθέσεις είναι συντονισμένες και μεθοδευμένες.
Τα σκάνδαλα είναι, κατά βάσιν, το ισχυρό επικάλυμμα που απευθύνεται στον λαό για να τον διαθέσει δυσμενώς εναντίον μας και να προετοιμάσει τα πνεύματα για τη γενική έφοδο που, όπως φαίνεται, επακολουθεί.

Ο Τσελέντης, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου: Δεν αποκλείει νέο μεγαλύτερο σεισμό!

tselentis1_521_355

Προσοχή τις επόμενες ώρες και μέρες….Να προσέχουν κάλεσε τους πολίτες των περιοχών όπου έγινε αισθητός ο σεισμός ο διευθυντής του Γεωδυναμικού ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και νέος μεγαλύτερος σεισμός στην περιοχή του Ευβοϊκού Κόλπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει δήλωσε από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, γιατί η περιοχή που έδωσε τις δύο δονήσεις τα ξημερώματα είναι μεγάλη είναι μεγάλης σεισμικότητας. Συμφώνησε δε ότι το επίκεντρο του σεισμού δεν προέρχεται από το ρήγμα της Αταλάντης, είναι πολύ κοντά σ’ αυτό όμως. Εκτίμησε, επίσης, ότι σεισμοί σαν τους σημερινούς δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν το ρήγμα της Αταλάντης. Την άποψη ότι το επίκεντρο των σημερινών σεισμών δεν βρίσκεται στο ρήγμα της Αταλάντης αλλά λίγο νοτιότερα και κοντά σε αυτό, διατύπωσε και ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γιώργος Δρακάτος.
Διαβάστε ακόμα ΞΥΠΝΗΣΑΝ “ΜΝΗΜΕΣ” ΠΑΡΝΗΘΑΣ: ΧΟΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ!! ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ!!…”ΞΥΠΝΗΣΕ” ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ!!- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ… ΕΔΩ
Διαβάστε ακόμα ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ: Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ΣΕΙΣΜΟΥ! Διαβάστε πώς πρέπει να δράσετε: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα σεισμό ΕΔΩ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ. ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ DOLCE VITA ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ!ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΨΩΝΙΖΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

2

Νεώτερη ενημέρωση: Τα παιδαριώδη λάθη των απαγωγέων διευκόλυναν το έργο των Αρχών και έτσι κατάφεραν να… έχουν στα χέρια τους τον εγκέφαλο της αρπαγής και έναν εκ των συνεργών του.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τη βοήθεια των πλάνων που πήραν από κάμερες ασφαλείας από το σημείο όπου οι απαγωγείς άρπαξαν την 27χρονη. Ετσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν και οδηγήθηκαν στη Λούτσα όπου ήταν το κρησφύγετό τους. Ενα ακόμη στοιχεία που βοήθησε την έρευνα των αρχών ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε DNA τους στα ρούχα της νεαρής.
Πάντως, πέραν των πλάνων που είχαν από κάμερες ασφαλείας για την πορεία του αυτοκινήτου, οι Αρχές εντόπισαν και υλικό από τη στιγμή που ένας εκ των απαγωγέων ψώνιζε ρούχα για την 27χρονη που είχαν απαγάγει. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από το εσωτερικό του καταστήματος παρουσιάσε τηλεοπτικός σταθμός. Από το δελτίο του ίδιου καναλιού μεταδόθηκε και ο διάλογος που είχε η 27χρονη φοιτήτρια με τον πατέρα της λίγο πριν την αφήσουν ελεύθερη: «Δευτέρα θα με αφήσουν μπαμπά, γιατί αύριο και μεθαύριο θα βρέχει πολύ. Όλα καλά μπαμπά, μην ανησυχείς, όλα καλά»..

EKTAKTO: “ΧΕΣΜΕΝΟΣ” τώρα στη ΓΑΔΑ ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ – Χάνει τον έλεγχο ο “ΜΠΕΜΠΗΣ” των ΗΠΑ – ΦΩΤΙΕΣ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ!

kikilias-1-makeleio

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας μετά την λήξη όλων των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
«Ήρθα να μιλήσω στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας με την ευχή η ελληνική κοινωνία να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά ώριμη έτσι ώστε να μην χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία για να γιορτάζουμε την γιορτή του Πολυτεχνείου» δήλωσε ο υπουργός.
Σε ερώτηση πως σχολιάζει τα αστυνομικά μέτρα στην φετινή επέτειο ο κ. Κικίλιας είπε: «Σε ό,τι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή».

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ΟΤΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ “ΚΟΠΑΝΗΣΕ” ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”-”ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ”!

karatzaferis-giorgos

Το καθεστώς που υπηρετούσε εδώ και δύο δεκαετίες κατάλαβε τώρα ότι του ήταν ενοχλητικός ή μη απαραίτητος και τον έβγαλε στη “σέντρα” για τα “μαύρα”, τα “αδήλωτα”, τις “διαδρομές του χρήματος” αλλά και τα 6.000.000 ευρώ που οι “νταβατζήδες” αποκαλύπτουν και θα αποκαλύπτουν για τα υπέρογκα-όπως εμφανίζονται-περιουσιακά του στοιχεία. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πια σε δεινή θέση και οι πληροφορίες μας λένε ότι ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση με κινήσεις αντιπερισπασμού αλλά και προστασίας της τιμής και της υπόληψής του. Μία από τις κινήσεις που μαθαίνουμε από το παρασκήνιο φέρεται να είναι η φυγή του στο εξωτερικό ή αλλιώς ο “αυτοεξορισμός” του σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, πιθανόν στις Βρυξέλλες, εκεί που διατηρεί και πολυτελή κατοικία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...