Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΙΕΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑΑΘΗΝΑ 21-11-2014.

Στον καιρό των στοχευμένων στρεβλώσεων τής προσωπικότητος και τής αποστολής τού κράτους, έχουν δοθεί αυθαίρετες και αστήρικτες ερμηνείες τού πατριωτικού καθήκοντος. Οι κρατούντες δεν τολμούν να αναφερθούν στην έννοια τού έθνους, όταν στην Πατρίδα μας το ιερότερο χρέος τού Έλληνα ήταν και είναι, ενάντια στους νεοταξικούς ανέμους, εκείνο προς την Ράτσα, όπως σωστά το έθεσε ο Νίκος Καζαντζάκης.

Να κρατήσουμε την εθνική μας φυσιογνωμία, τις παραδόσεις και την πίστη μας ως μοχλούς ανάπτυξης και κυριαρχίας τού Ελληνισμού στην κοινωνία, στα εδάφη του και τούς ζωτικούς του χώρους. Για να επικαλεστείς δημοκρατικά δικαιώματα και λαϊκές κυριαρχίες, πρέπει να προέρχεσαι από τα σπλάχνα τής Ράτσας σου και να δίδεις όρκο και μάχες για την διασφάλιση τής ασφάλειας και τής δημιουργικότητας τής Ελληνικής Γης και τού Ελληνικού Αίματος.

Δεν μπορείς να σώσεις μια οντότητα όταν την έχεις βγάλει στο παζάρι τής οικουμένης ως ενυπόθηκη αξία μιας υπερεθνικής και απρόσωπης οντότητας, προκειμένου εσύ να ψευτοδιοικείς για λογαριασμό τού παγκόσμιου αφέντη. Δεν μπορείς να μιλάς για Πατρίδα, για το Ιερό Χώμα δηλαδή που σού κληροδότησε ο πατέρας σου, όταν εσύ έχεις κάμει αυτήν την πατρίδα χωματερή αλλογενών εισβολέων και τυχοδιωκτών. Δεν μπορείς να λες ότι προασπίζεσαι τάχα τα εθνικά συμφέροντα όταν απαγορεύεις το λατρεμένο αίσθημα αγάπης προς την Ελληνική Σημαία και κάμεις τα νερά σου αφοδευτήριο των Βαρβάρων που τα ορέγονται.

Μητρός τε και πατρός παρά θεοίς τιμιωτέρα και αγιωτέρα εστί η Πατρίς τοις νουν έχουσι. Ο δε πόλεμος όταν το απαιτήσουν οι καιροί εστί πατήρ των πάντων, προκειμένου να επιτευχθεί είτε το αίσθημα τού δικαίου είτε η προαγωγή τής ιστορίας επάνω στα θεμέλια τής ελευθερίας και τού πολιτισμού. Την δε Πατρίδα την σώζουν και την δοξάζουν στα όρια Κραταιάς Δυνάμεως οι πολίτες που αποτελούν γεννήματα αυτής και ορκίζονται στο όνομά της, εκείνοι δηλαδή που μοιράζονται με την Πολιτεία κοινές αξίες και οράματα. Αυτοί που έχουν Κοινό Ελληνικό Αίμα, Κοινή Λευκή Φυλή, Κοινή Θεοσέβεια, Κοινή Ελληνική Παιδεία, Κοινό Ελληνικό Πολιτισμό.

Ο Σωκράτης δεν είχε δώσει όρκο σε καμία παγκόσμια πατρίδα. Ο Ηράκλειτος δεν χρειαζόταν καμία «συμμαχική» εντολή για να πάρει τα ιερά όπλα που πήρε και ο Κολοκοτρώνης για να διωχθούν οι ασιατικές λαίλαπες και αυτοκρατορίες που μάς έπεμψε ο σιωνιστής. Οι Έλληνες αθλούντο, εκπαιδεύονταν, εργάζονταν, εκστρατεύανε και υψώνανε τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής δίχως να ανοίγουν το άβατο τής Πατρίδος σε ξένες «βοήθειες» και εθνοφυλετικές αλλοιώσεις. Ελληνικά τα χέρια που φτιάχνανε το Κράτος και ελληνικά τα χέρια που το μεγαλώνανε. Κι όταν πάλι υπήρχε πρόκληση, κάμαμε πάντα αυτό που δίδασκε ο Αριστοτέλης και πραγμάτωσε ο Μεγαλέξανδρος. Κατακτούσαμε τούς επίδοξους κατακτητές.

Εμείς πάλι οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε κάποιες «κακές» συνήθειες. Τηρούμε στο ακέραιο τις παρακαταθήκες των πατέρων μας. Απαιτούμε από τούς εαυτούς μας να φανούμε αξιότεροι των περασμένων γενεών Ελλήνων, κατά το έθος και τα ρήματα τής Φυλής μας. Τιμούμε τούς αιμάτινους αγώνες, καθιστάμενοι έτοιμοι να μην παραχωρήσουμε τίποτα δικό μας και αγαπημένο. Έχουμε αποθέσει την ψυχή μας επάνω στην Ελληνική Σημαία ορκιζόμενοι όχι απλώς Ελευθερία ή Θάνατο, αλλά Νίκη ή Θάνατο. Θέλουμε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα που ανήκει μονάχα στα ελληνόπουλα, στην κορυφή των Ελεύθερων Εθνών.

Η Ελλάς έχει προορισμό να τραβήξει το πέπλο τού σκότους από την ανθρωπότητα. Να φέρει την ανάσταση τού Θεανθρώπου με την επαναφορά τής Ελληνορθόδοξης Αλήθειας και την κατίσχυση επί των Σταυρωτήδων. Δεν μέλλει λοιπόν να νικηθεί από την θανατερή παγκοσμιοποίηση η διάδοχος κατάσταση τής ένσαρκης ζωής, το Έθνος τού Θεού, των Αγίων και των Ηρώων που αποτελεί την εθνική έκφραση τής ζωής. Και η Μαχόμενη Ελλάς των Ζωντανών Ελλήνων είναι το απόλυτο ιδανικό που αποτελεί σκοπό τής υπάρξεώς μας.

Να μείνουμε Έλληνες και να νικήσουμε ως Έλληνες. Να βαστήξουμε τα έθιμά μας, τις γιορτές μας, τις επετείους μας, τις παρελάσεις μας. Να διατηρήσουμε το γαλανόλευκο χρώμα και τον σταυρό στην σημαία μας. Να σηκώσουμε την ίδια αυτή σημαία στο βάθρο τής προόδου των έργων και στα σκλαβωμένα έως σήμερα ελληνικά και καθαγιασμένα χώματα. Να δουλέψουμε και να αντικρίσουμε τον μόχθο και τον ιδρώτα μας να ορθώνουν πανώρια και αυτάρκη ελληνική πατρίδα. Να τιμωρήσουμε αμείλικτα τούς προδότες και να στείλουμε στα έγκατα τού μίσους εκείνους που μολύνουν με πολεμικά μέσα θάλασσα, γη και ουρανό ελληνικό.

Είδαμε τις προάλλες πάλι τις εισόδους τουρκικών πλοίων και αεροπλάνων από τα Στενά τού Καφηρέα ίσαμε την Μαρτυρική Κύπρο Μας. Να γίνεται ο περίπλους των Κυκλάδων από τούς Βαρβάρους που μάς στέλνει ο Εμποράκος των Εθνών, όταν τα νησιά μας έχουν γίνει απλησίαστη γραμμή για τα επιβατηγά τα ελληνικά. Είναι αδιανόητο να ασελγούν ξωμερίτες μολυσμένοι επάνω στο αίμα το ελληνικό των Ικάρων που έχει γίνει ένα με την αλμύρα τού Αιγαίου. Ακούσαμε τις προάλλες σε ελληνικό σχολείο να τιμωρείται μαθητής επειδή ζήτησε από τον διευθυντή τού σχολείου να σηκώνεται η Ελληνική Σημαία και να ανακρούεται ο Εθνικός μας Ύμνος.

Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο Ήθος, την Πίστη και το Αίμα. Ανήκει στο Έθνος που πάλλεται και ορμά στην μάχη τής ζωής, σε ειρήνη και σε πόλεμο, για την δόξα και την μεγαλοσύνη τής Φυλής μας, για να γίνει κληροδότημα των παιδιών μας, με μια καθαρή εντολή. Την Ελλάδα που σού παρέδωσα, να την βαστήξεις έντιμη, καθαρή όπως την παρέλαβες και να την δώσεις μεγαλύτερη από όσο την πήρες. Ξένα θρησκευτικά και φυλετικά μορφώματα δεν χωρούν. Την Ράτσα μας παραλάβαμε και θα την διατηρήσουμε Ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio378

Μια τραγική σειρά ένοπλων ληστειών έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό στα προάστια της Αθήνας, την ώρα που σύσσωμη η Ελληνική Αστυνομία, φαίνεται να είναι απασχολημένη ψάχνοντας Ξηρούς και τρομοκράτες και κυνηγώντας φοιτητές στα Πανεπιστήμια…
Στις περισσότερες περιπτώσεις (για να μην πούμε σε όλες) οι δράστες φαίνεται να αναζητούνται, κοινώς να κυκλοφορούν «ελεύθεροι και ωραίοι» βάζοντας στο μάτι…  το επόμενο θύμα τους! Και γιατί όχι εξάλλου, αφού στην χώρα μας η παρανομία κάνει κυριολεκτικά πάρτι, ενώ επίσης φαίνεται πως πλέον μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει πρόσβαση σε κάθε λογής κουμπούρι!
makeleio376 makeleio377
Ξημερώματα Πέμπτης 13 Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ έκλειναν τα Πανεπιστήμια, λίγα χιλιόμετρα παραπέρα στην Ν. Φιλαδέλφεια,  2 ένοπλοι κουκουλοφόροι καταλήστευαν  στις 4.20 το πρωί ένα ξενοδοχείο. Μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο, ακινητοποίησαν τον εργαζόμενο στην ρεσεψιόν και βγήκαν με τα τιμαλφή στα χέρια! Δράστες αναζητούνται!
makeleio375 makeleio374
Είκοσι λεπτά αργότερα το ίδιο πρωινό της 13ης Νοεμβρίου, πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι έκαναν κυριολεκτικά πλιάτσικο σε περίπτερο στην Νέα Ιωνία. Ο γιος του περιπτερά που έπεσε θύμα των ληστών, μίλησε αποκλειστικά στο makeleio.gr. Δράστες αναζητούνται!
Στις 14 Νοεμβρίου στις 6.37 το πρωί στην Καλλιθέα, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή  όπλου και  μαχαιριού απέσπασαν από  την 37χρονη υπάλληλο, χρηματικό ποσό. Μήπως να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι δράστες αναζητούνται;
Βύρωνας 14 Νοεμβρίου. Δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέρχονται σε ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας Έλληνα και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αποσπούν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Αγ. Παντελεήμονας . 15 Νοεμβρίου 4.55 τα ξημερώματα.  Άγνωστος δράστης, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή χειροβομβίδας, επιχείρησε  να αποσπάσει χρήματα από υπάλληλο υπήκοο Αλβανίας. Ο παθών αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Δράστης αναζητείται.
makeleio373
Αξίζει να θυμηθούμε και τον φρικιαστικό εφιάλτη που έζησε, στις αρχές του Οκτωβρίου, στα χέρια αδίστακτων ληστών ένας επιχειρηματίας και η οικογένειά του. Ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στη μονοκατοικία τους στην περιοχή της Βούλας από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, ακινητοποίησαν τον άνδρα και έδεσαν τη γυναίκα και τα παιδιά του (14 και 16 ετών) . Στη συνέχεια οδήγησαν τον άνδρα μπροστά στο χρηματοκιβώτιο και πιέζοντάς τον να τους πει τον συνδυασμό τον έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στη μέση! Στη συνέχεια, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας . Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια σκληρή συμμορία αλλοδαπών που πριν από λίγους μήνες είχε χτυπήσει με την ίδια ακριβώς μέθοδο και στη Φιλοθέη σε οικία γνωστού γιατρού αλλά και σε οικογένεια δικηγόρων στους Θρακομακεδόνες. Δράστες αναζητούνται!
Οι πολίτες αυτής της χώρας απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τα προάστια παραμένουν απροστάτευτα από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα ο Βασιλάκης Κικίλιας κάνει επίδειξη δυνάμεων συγκεντρώνοντας σύσσωμη ολόκληρη την ΓΑΔΑ στο κέντρο της Αθήνας, μιλώντας δήθεν από ενδιαφέρον (και όχι από πολιτική σκοπιμότητα) με τους καταστηματάρχες και ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν! Την ίδια ώρα βέβαια  ένοπλοι εγκληματίες σουλατσάρουν ανενόχλητοι λίγα μέτρα πιο κάτω, πυροβολώντας με καλάσνικοφ και σκοτώνοντας ανθρώπους σε Πλατεία Βικτωρίας και Άγιο Παύλο… Οι δράστες φυσικά παραμένουν άφαντοι‼!

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ ΤΟΥ 1941 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ -ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΡΩΣΙΑ- ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

XARTIS1

Παγκόσμιος χάρτης που σχεδιάστηκε την περίοδο του 1941 και επιβεβαιώθηκε κατά τα χρόνια του “Ψυχρού Πολέμου”, κυριαρχεί σε συζητήσεις των λόμπι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το τελευταίο διάστημα επαναπροβάλλεται από ύποπτα κέντρα “χάραξης” γεωπολιτικών επιδιώξεων. Ο χάρτης είναι αναλυτικός, περίεργα εμπεριστατωμένος και εξακολουθητικά προφητικός γεγονός που βάζει σε εξωφρενικές σκέψεις όχι μόνον τους συνωμοσιολόγους αλλά και τις πολιτικές ηγεσίες των πανίσχυρων του πλανήτη. Κάποιοι προσπαθούν να μας πουν ότι έτσι πιθανόν να είναι ο κόσμος τα επόμενα πενήντα χρόνια υπό την αυστηρή καθοδήγηση των κληρονόμων όσων των χάραξαν.
-Ο χάρτης με το κείμενο που ακολουθεί θα σας φέρει πάρα πολλούς συνειρμούς. Πολλοί από σάς ίσως και να τον βρουν ανατριχιαστικά προφητικό.
Περίληψη των χαρακτηριστικών του χάρτη

ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ > O γερμανός φοιτητής που χρησιμοποιεί στο facebook το όνομα Ni Ls και βρίσκεται στη χώρα μας με το erasmus, γράφει "με έδειρε η Ελληνική Αστυνομία"


Γερμανός φοιτητής καταγγέλει οτι τον έδειραν άγρια τα ΜΑΤ επειδή ήταν κοντά στην πορεία για το Πολυτεχνείο - Δείτε τι έγραψε στο facebook

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει μέσα από ανάρτησή του στο facebook νεαρός Γερμανός φοιτητής που ισχυρίζεται οτι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ επειδή βρέθηκε κοντά στο χώρο που εξελισσόταν η πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου. O γερμανός φοιτητής που χρησιμοποιεί στο facebook το όνομα Ni Ls και βρίσκεται στη χώρα μας με το προγραμμα ανταλλαγής φοιτητών erasmus, γράφει "με έδειρε η Ελληνική Αστυνομία. Στεκόμουν σε ένα δρόμο κοντά σε μια διαδήλωση που ήταν σε εξέλιξη. Δεν είχα όπλα, το πρόσωπο μου δεν ήταν καλυμμένο, στεκομουν απλώς μονος μου σε μια γωνία, σηκώνοντας τα χέρια μου για να δείξω οτι δεν ήμουν οπλισμένος. Οι αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν με γκλομπ.

Σκάνδαλο παιδεραστίας με εμπλεκόμενους Βρετανούς υπουργούς


skandalo-paiderastias-me-emplekomenoys-bretanoys-ypoyrgoys
Σκάνδαλο παιδεραστίας με εμπλεκόμενους Βρετανούς πολιτικούς ερευνά η Σκότλαντ Γιαρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph».
Η αστυνομική έρευνα αφορά σε καταγγελίες πολιτών που κάνουν λόγο για ένα πανίσχυρο κύκλωμα παιδεραστίας τη δεκαετία του ’80 και στο οποίο εμπλέκονται επιφανείς πολιτικοί της βρετανικής βουλής των κοινοτήτων.

Αλβανία: Εγκρίθηκε η ανέγερση του μεγάλου τζαμιού στην πρωτεύουσα


«Σύντομα, περίπου 4.500 μουσουλμάνοι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται όλοι μαζί στο Μεγάλο Τζαμί, το οποίο θα κατασκευασθεί στο κέντρο των Τιράνων. Αυτή ήταν η απόφαση της κυβέρνησης, σε σχέση με την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των μουσουλμάνων πιστών», γράφει η αλβανική ‘Σέκουλι’ επικαλούμενη δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Νίκο Πολέσι.
Ο Πολέσι δήλωσε ότι σήμερα η κυβέρνηση έλαβε δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η πρώτη που ελήφθη αναφέρεται στο πλαίσιο της τόνωσης της οικονομικής ανάπτυξης και της αύξησης της απασχόλησης στη  χώρα. 
 
Η κυβέρνηση θα δημιουργήσει ένα ταμείο για τη στήριξη της βιομηχανίας της ένδυσης,  που για το 2014 ανέρχεται στα 2,5 εκατ. δολάρια. Ο Πολέσι κάλεσε τους εγχώριους δωρητές ή τους ξένους να συμμετάσχουν στο ταμείο αυτό για συμβάλλουν στην ανάπτυξη πέρα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Η δεύτερη απόφαση είναι για παρατεταμένο ζήτημα του Μεγάλου Τζαμιού (το οποίο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Τουρκία).
Η σημερινή απόφαση έχει να κάνει με την ανάληψη της ευθύνης από την κυβέρνηση προκειμένου να απαλλοτριώσει ιδιωτικά οικόπεδα τα οποία θα οικοδομηθούν. Για αυτό έχουν ακολουθηθεί όλες ι προβλεπόμενες διαδικασίες, δήλωσε ο Πολέσι.
 
--
               
 

CNN: Οι Τζιχαντιστές απέχουν μόλις 200 μίλια από την Κρήτη!


isis-libyaa
H μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους κυματίζει σε κυβερνητικά κτίρια, τα οχήματα της αστυνομίας φέρουν τα διακριτικά της οργάνωσης, το τοπικό στάδιο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται για δημόσιες εκτελέσεις. Κι όμως, η εικόνα δεν προέρχεται από μία πόλη της Συρίας ή του Ιράκ αλλά από μία στις ακτές της Μεσογείου, στη Λιβύη.

'Λερωμένο το ποινικό μητρώο του Ισραήλ' για να φέρεται σήμερα ώς προστάτης της Κυπριακής ΑΟΖ και των κοιτασμάτων


Τι αποκάλυψε το «DER SPIEGEL» της 19ης Αυγούστου 1974;
Το Ισραήλ στο πλευρό του Αττίλα το 1974
Αυτές τις μαύρες μέρες του Ιουλίου, οι Ελληνοκύπριοι θυμούνται τον δραματικό εφιάλτη που έζησαν τον Ιούλιο του 1974, το δίδυμο έγκλημα σε βάρος του νησιού μας, το προδοτικό πραξικόπημα και την βάρβαρη εισβολή. Αλλά κανένας δεν καταγγέλλει τον ρόλο του Ισραήλ εκείνες τις μέρες.

Πανηγυρίζουν οι Τουρκοι για την «εισβολη» του Ισλαμ στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον…


ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η παγκοσμιοποίηση και η πανθρησκεία σε όλο της το μεγαλείο! Μέσα στον καθεδρικό, υποτίθεται χριστιανικό ναό της αμερικανικής πρωτεύουσας, στην Ουάσιγκτον, πριν από λίγες μέρες μουσουλμάνοι τέλεσαν την μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής, (Cuma), γνωστή ως namaz, για πρώτη φορά στην ιστορία του ναού και για πρώτη φορά σε ναό που δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία του Ισλάμ καθώς έχει κτιστεί για την χριστιανική λατρεία.

Στο «πόδι» η Κως από την «καταστροφή» > φωτό


sto-podi-h-kws-gia-to-atyxhma-fwto«Εντατικό Σεμινάριο Αντιμετώπισης Καταστροφών και Περίθαλψης Τραυματιών» διοργάνωσε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με τη συμμετοχή των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της Κω.

Γερμανικά Σχέδια Πολέμου με Ρωσία! Μετάλλαξη και καταλήστευση της Ευρωπαϊκής Ιδέας απο το νέο ράιχ


ΝΑΖΙ ΡΩΣΙΑ 3«Γερμανός Στρατηγός Σχεδιάζει Γυμνάσια Πολέμου Εναντίον της Ρωσίας.»

Αποκαλυπτικό άρθρο του Γιοχάνες Στερν, σε μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού 

Με τον παρά πάνω τίτλο,  αποκαλυπτικό άρθρο του Γιοχάνες Στερν στην επιθεώρηση WorldSocialist για την επιθετική επαναπροβολή του γερμανικού μιλιταρισμού, έρχεται να συμπληρώσει –εν είδει συμπτωματικής τριλογίας- την ακτινογραφία της σημερινής πραγματικότητας και το μέλλον που διανοίγεται για την «Ευρώπη υπό Γερμανική Κατοχή», κατά το προχθεσινό αφυπνιστικό άρθρο, με αναλυτικό πολιτικο-ψυχολογικό χάρτη, του Εμμάνουελ Τόντ (κορυφαίου σήμερα Γάλλου διανοητή) και την ανάλυση του υπογράφοντος, με τίτλο « Η Γερμανία σε Φάση Επιθετικού Ιμπεριαλισμού», που δημοσιεύθηκε στις 9 Νοεμβρίου.


jihad islamΓράφει ο Ανδρέας Μπανούτσος - (Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων με ειδικότητα σε θέματα Ασφαλείας) > Στις 10 Νοεμβρίου μια μερίδα Τζιχαντιστών της Αλγερίας, της Λιβύης, της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας και της Υεμένης έδωσαν όρκο πίστης και υποταγής στον αυτοαποκαλούμενο χαλίφη του «Ισλαμικού Κράτους» Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι διαψεύδοντας κατά αυτόν τον τρόπο έμμεσα τις φήμες που κυκλοφόρησαν προ δεκαημέρου ότι ο «χαλίφης» τραυματίστηκε θανάσιμα από τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

ereportaz : Τα ντοκουμέντα της απαγωγής (αποκλειστικές φωτο)


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός, Δημήτρης Πανόπουλος
Τις δραματικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της 27χρονης τις ημέρες της ομηρίας της αποκαλύπτει το ereportaz.gr μέσα από τις καταθέσεις του πατέρα της κοπέλας αλλά και τις συνομιλίες που είχε με τους απαγωγείς. 13 φορές κατέθεσε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο πατέρας της 27χρονης Βαρβάρας από τη μέρα που την απήγαγαν, μέχρι τη μέρα που συνελήφθη ο φερόμενος «εγκέφαλος» της απαγωγής.
Η πρώτη συνομιλία με τους απαγωγείς
Στις 2 Νοεμβρίου, στις 20:21 ο πατέρας της 27χρονης συνομίλησε για πρώτη φορά με τους απαγωγείς της κόρης του. Οι δράστες είπαν στον πατέρα να πάει σε συγκεκριμένη τοποθεσία για να πάρει ένα σημείωμα της κόρης του.
Απαγωγέας: στην Νέα Ιωνία υπάρχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και στον παράδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως είναι ένα φορτηγό μπλε και άσπρο. Στο δεξί του πίσω φανάρι έχω αφήσει ένα μικρό φάκελο της ΔΕΗ και μέσα έχει ένα γράμμα της Βαρβάρας. Με παρακάλεσε να στο φέρω να το διαβάσεις

Δύο τσιγγάνοι σκότωσαν για 400 ευρώ την 85χρονη στο Παλαιό Φάληρο

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 85χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκε στις 6-11-2014 στο Παλαιό Φάληρο.

Η 85χρονη βρέθηκε δολοφονημένη, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2014, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα βρέθηκε φιμωμένο και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του.

Η Κίνα εισέρχεται δυναμικά στην Σερβία με αμυντική βοήθεια ύψους 1,1 εκατ. δολαρίων

serbia 1
Η Κίνα εισέρχεται δυναμικά στην περιοχή των Βαλκανίων , και συγκεκριμένα στην Σερβία, με την επίτευξη αμυντικής συμφωνίας , που υπογράφηκε στο Πεκίνο. Οι γεωπολιτικές βλέψεις του «κινεζικού δράκου» στα βαλκάνια είναι πολύ μεγάλες, και σημαντικές όπως αναφέρουμε στο pentapostagma.gr.
Συγκεκριμένα οι υπουργοί Άμυνας της Σερβίας και της Κίνας, κκ. Bratislav Gašić και Čang Vanćiuen, υπέγραψαν στο Πεκίνο συμφωνία παροχής οικονομικής δωρεάς της Κίνας προς την Σερβία, για στρατιωτικούς σκοπούς, ύψους 1,1 εκατομμύριου δολάρια, αναφέρει η ιστοσελίδα της σερβικής τηλεόρασης.rts.rs .
Ειδικά, οι Gašić και Vanćiuen κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο χώρες είναι εκ παραδόσεως φιλικές στο σύνολό τους. Στις συνομιλίες τονίστηκε η σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της στρατιωτικής συνεργασίας, και της συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης αξιωματικών του στρατού, καθώς επίσης, έγινε λόγος για την προώθηση της στρατιωτικής συνεργασίας σε πολλούς τομείς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σέρβου ΥΠΑΜ στην Κίνα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, θα υπογραφεί μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας του σερβικού υπουργείου άμυνας και της κινεζικής αμυντικής εταιρείας ZTE, μνημονίου συνεργασίας των δύο στρατιωτικών ακαδημιών των δύο χωρών, και οικονομική συμφωνία μεταξύ της σερβικής εταιρείας «Jugoimport και της China Poly Group Corporation».
Οι στρατηγικές και οικονομικές βλέψεις της Κίνας στην περιοχή των Βαλκανίων είναι πολύ μεγάλες , ειδικά αυτήν την περίοδο των πολλών ευκαιριών λόγω οικονομικής κρίσης. Με την κίνηση αυτή αλλά και με μελλοντική διείσδυση, ο «κινεζικός δράκοντας» , επιθυμεί να έχει λόγο σαφέστατα στα τεκταινόμενα στην περιοχή , καθώς και στις όποιες εξελίξεις…
pentapostagma.gr

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει σαρδελόρεγγα πατέ από τη Λετονία


sprats
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Έλεγχος επιπέδων των Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων (ΠΑΥ) στα τρόφιμα», προέβη σε δειγματοληψία σαρδελόρεγγας πατέ και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους διαπιστώθηκε η υπέρβαση των ορίων σε Πολυκυκλικούς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες.

Μ. Αλέξανδρος : Πώς ήταν η όψη και η σωματική του διάπλαση ;Η σωματική διάπλαση του Αλεξάνδρου δεν ήταν ανάλογη των επιτευγμάτων του. Σε αντιδιαστολή προς το Δαρείο και την οικογένειά του, που ήταν ψηλοί, εκείνος ήταν τόσο μικρόσωμος, ώστε η μητέρα του Δαρείου να νομίσει ότι βασιλιάς ήταν ο πιο σωματώδης Ηφαιστίων και ώστε να χρειαστεί ένα τραπεζάκι για τα πόδια του, που δεν έφταναν ως το πάτωμα, όταν στα Σούσα κάθισε στο θρόνο του Δαρείου.
Επίσης λέγεται ότι δεν ήξερε κολύμπι, ωστόσο τίποτα απ’ αυτά δεν τον εμπόδιζε να μάχεται με γενναιότητα στη πρώτη γραμμή. Στη μάχη της Χαιρώνειας σε ηλικία μόλις 18 ετών λέγεται ότι διέσπασε πρώτος τις γραμμές του Ιερού Λόχου των Θηβαίων, στη μάχη του Γρανικού βρισκόταν ακριβώς πίσω από το τμήμα παραπλάνησης και γύρω απ’ αυτόν έγινε η πιο πεισματική ιππομαχία. Γενικά πολεμούσε στις τάξεις της βασιλικής ίλης του εταιρικού ιππικού, αλλά όποτε η κατάσταση το απαίτησε, ηγήθηκε και άλλων στρατιωτικών τμημάτων. Όταν οι Τύριοι αιφνιδίασαν και αποσυντόνισαν τον κυπριακό στόλο, μπήκε σε μία πεντήρη και κατάφερε να τους απωθήσει. Μόλις προκλήθηκε το καθοριστικό ρήγμα στα τείχη της Τύρου, ήταν από τους πρώτους που τα πάτησαν. Στην πολιορκία των Σαγγάλων βλέποντας ότι το ιππικό δεν μπορούσε να υπερβεί τα εχθρικά κωλύματα, ξεπέζεψε και επιτέθηκε στους Καθαίους επικεφαλής της φάλαγγας.
Σύμφωνα με τον μαθητή του Αριστοτέλη, τον φιλόσοφο Αριστόξενο τον Ταραντίνο, ο Αλέξανδρος ήταν ακριβώς όπως τον απεικόνιζαν οι ανδριάντες του Λυσίππου, το κεφάλι του έγερνε ελαφρά προς τα αριστερά και το βλέμμα του ήταν υγρό. Η επιδερμίδα του ήταν λευκή, κι επειδή τονίζεται επαρκώς ότι ο Απελλής έκανε λάθος στον πίνακα, που τον απεικόνιζε κεραυνοφόρο σαν τον Δία, και ότι τον απέδωσε πολύ μελαχροινό, συμπεραίνουμε ότι ήταν χαρακτηριστικά λευκός. Επιπλέον είχε μία ελαφρά κοκκινωπή απόχρωση στο πρόσωπο και δεν είχε γενειάδα, ενώ σε αρκετές παραστάσεις, όπως στο διάσημο ψηφιδωτό της Πομπηίας, απεικονίζεται με χαρακτηριστική φαβορίτα. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι κι άλλοι εταίροι, περίπου συνομήλικοί του, όπως ο Ηφαιστίων, απεικονίζονται επίσης χωρίς γενειάδα. Διάφοροι βασιλείς της ελληνιστικής περιόδου εμφανίζονται κι αυτοί αγένειοι οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι ο Αλέξανδρος εισήγαγε αυτήν την τάση, ενώ ως τη γενιά του Φιλίππου, τόσο στα ελληνικά κράτη όσο και στα βαρβαρικά, η γενειάδα ξεχώριζε τους άντρες από τα αγόρια.
πηγή

Η Μέρκελ προειδοποιεί για την «επιρροή» της Ρωσίας στα Βαλκάνια


merkel-athina

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε, στο πλαίσιο της κατάστασης στην Ουκρανία, για την ολοένα και αυξανόμενη ρωσική επιρροή στην Μολδαβία, την Γεωργία, και στα Βαλκάνια γενικότερα , αναφέρει σήμερα το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι «αυτό δεν συμπεριλαμβάνει μόνο την Ουκρανία ή την Μολδαβία, αλλά αφορά άμεσα την Γεωργία, και εάν αυτό συνεχιστεί, τότε και την Σερβία και αρκετές χώρες των Δυτικών Βαλκανίων» .
Η γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποίησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις από την μακρινή Αυστραλία, και την σύνοδο των G20 , με θέμα την παγκόσμια ανεργία .
«Η ουκρανική κρίση δεν είναι απλώς ένα περιφερειακό πρόβλημα. Όχι, σε αυτή την περίπτωση, βλέπουμε ότι αυτή η κρίση επηρεάζει όλους μας», δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος.
Η ίδια μάλιστα προειδοποίησε ότι, η Ρωσία, διαθέτει «παλαιό στυλ της σκέψης», τοποθετώντας την Ουκρανία ως σφαίρα επιρροής της και καταπατώντας το διεθνές δίκαιο».
«Αυτό, μετά τη φρίκη του Β “Παγκοσμίου Πολέμου και του Ψυχρού Πολέμου φέρνει σε αμφισβήτηση την ευρωπαϊκή εντολή για ειρήνη», είπε η Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί με τίποτα την « αναβίωση »της εποχής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι η ΕΕ δεν αρέσκεται σε πολιτικές τύπου «Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας».
Ποιος μιλάει για παγκόσμιους πολέμους και άλλα τέτοια γράφουμε  στο Pentapostagma.gr, ειδικά για την Γερμανία της κυρίας Μέρκελ , η οποία ευθύνονταν παλαιότερα για δύο πολύνεκρους και καταστροφικούς παγκόσμιους πολέμους , συν την  τωρινή κακοδιαχείριση μιας ανθρωπιστικής κρίσης, που ζούμε λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.
Είναι προκλητικό να βγαίνει κάποιος σαν την γερμανίδα καγκελάριο ωσάν «αθώα περιστερά», που ευθύνεται για το ανθρωπιστικό δράμα που συντελείται στην χώρα μας, και σε ολόκληρη την Ευρώπη , και το οποίο επιβάλλεται από το Βερολίνο, να μιλάει για ειρήνη και ευημερία .
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel υποστήριξε στο παρελθόν σε άρθρο του ότι «η στρατηγική του Ρώσου Προέδρου» στα Βαλκάνια, είχε «βαρέσει καμπανάκι» στην γερμανική κυβέρνηση, και το Βερολίνο ήταν ανήσυχο για την «επιθετική, αντι-δυτική πολιτική» της Ρωσίας στην περιοχή αυτή.
Η κυβέρνηση στη Μόσχα προσπαθεί να «δεσμεύει τη Σερβία, όλο και πιο «κοντά» της, μέσω της συνεργασίας του φυσικού αερίου, της πολιτιστικής παράδοσης και της αμυντικής συνεργασίας», ανέφερε το περιοδικό επικαλούμενο « εμπιστευτικό έγγραφο του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών».
Ο γερμανός αντικαγκελάριος Sigmar Gabriel, ο οποίος είναι σε μια διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι, είπε ότι η σερβική κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι η Σερβία ανήκει στην ΕΕ, και ότι η απόφαση δεν «στρέφεται» εναντίον οποιασδήποτε χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.
«Κατακαημένη» Σερβία, μόλις σήμερα οι κινέζοι έδωσαν 1,5 εκατ δολάρια οικονομική βοήθεια στον σερβικό στρατό, ο ρώσος Πρόεδρος πριν 15 ημέρες πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη, καθώς και ο ρώσος Πατριάρχης επισκέφθηκε την Σερβία. Επίσης ο γερμανός αντικαγκελάριος, πραγματοποιεί από χθες επίσημη επίσκεψη στην χώρα, με θέμα την είσοδο της χώρας στην ΕΕ.
Ξαφνικά δηλαδή η Σερβία απέκτησε τεράστιο γεωπολιτικό ενδιαφέρων για πολλούς παγκόσμιους «παίκτες». Το γιατί απαντάτε από την θέση της , γεωγραφική και γεωπολιτική, λόγω της γειτνίασης με την Ρουμανία και την Υπερδνειστερία , αλλά και λόγω των αγωγών φυσικού αερίου.
pentapostagma.gr

Πως η σαηεντολογία φακελώνει τα μέλη της


Σαηεντολογία, μία επικίνδυνος οργάνωσις
ΜΙΑ από τις πλέον επικίνδυνες παραθρησκευτικές ομάδες, πού είναι ταυτοχρόνως καλυμμένη οικονομική επιχείρηση και δραστηριοποιείται τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα, είναι και η Σαηεντολογία. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου (M. Th.)
1.Λόγω ακριβώς ότι ο βαθμός επικινδυνότητας της εν λόγω οργανώσεως είναι εξαιρετικά μεγάλος, θεωρούμε καλό να αναφερθούμε στην ως άνω οργάνωση με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των ορθοδόξων χριστιανών μας, επισημαίνοντας μόνο κάποιες παραμέτρους, καθώς εκτενής και επισταμένη αναφορά θα απαιτούσε τη συγγραφή ολόκληρου βιβλίου.

Ήταν στραβό το «πολιτικό κλ(ι)ήμα», το “φαγε κι ο γάιδαρος..

κλημα

¨Καλά έκανε και το έφαγε για να φυτευτεί άλλο…¨
Τι είναι αυτό βρε παιδιά, τέτοιο πρεσάρισμα ούτε η πιο δύσκολη πεθερά το κάνει…
Τα τελευταία 24ωρα η χώρα υφίσταται  ομοβροντία πιέσεων και απειλών. Σαν να ήταν ¨συνεννοημένοι¨  οι  γνωστοί φίλοι στην Δύση και οι γείτονες στην καθ ημάς  Ανατολή  και ¨το παίζουν καλά μαζί μας¨.
Γιατί όμως τώρα τους έπιασαν  τόσες βιασύνες, τι οσμίζονται στον γεωπολιτικό αέρα της ευρύτερης περιοχής;

«Βγαίνουμε από το μνημόνιο» και 7 στους 10 εν μπορούν να προσφέρουν ούτε 1 γεύμα κανονικό στα παιδιά τους ;

ΕΛΣΤΑΤ, 7,4% των οικογενειών δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε 1 γεύμα κανονικό στα παιδιά του (στοιχειά 2012)

ELSTAT ΕΛΣΤΑΤ
B2wKURQCEAElXwd
B2wKUTdCMAAFyeq

Επτά κολοσσοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα διευθυντές όχι όμως και την εφορία…

jp-morgan

Οι αμοιβές των διευθυνόντων συμβούλων σε επτά εκ των 30 μεγαλύτερων επιχειρήσεων… στις ΗΠΑ ξεπέρασαν το 2013 το ύψος του ποσού που καταβάλλουν οι εταιρείες στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού φόρου επί των καθαρών κερδών των επιχειρήσεων, κατέδειξε μία έρευνα που διενήργησαν δύο think tank.
Οι μεγάλοι αυτοί όμιλοι, περιλαμβανομένων του ομίλου αεροναυπηγικής Boeing, της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford ή της τράπεζας JPMorgan, κατέβαλαν κατά μέσον όρο στους διευθύνοντες συμβούλους τους το ποσό των 17,3 εκατ. δολαρίων τον περασμένο χρόνο, ανέφεραν τα Institute for Policy Studies και Center for Effective Government.
Την ίδια ώρα οι εταιρείες αυτές συγκέντρωσαν συνολικά κέρδη ύψους 74,4 δισ. δολαρίων για τα οποία δεν κατέβαλαν κανένα φόρο στο ομοσπονδιακό κράτος, καθώς επωφελήθηκαν φορολογικών εκπτώσεων που τους επέτρεψαν να λάβουν επιστροφές φόρων, ύψους σχεδόν 1,9 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την έρευνα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπόινγκ, Τζέιμς Μακνέρνι εισέπραξε 23,3 εκατ. δολάρια το 2013, ενώ η εταιρεία του θα λάβει επιστροφές φόρων ύψους 82 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δεν συνυπολογίζει τους φόρους που αποδίδονται σε τοπικές αρχές, ούτε εκείνους που αποδίδονται στο εξωτερικό.
«Το γεγονός ότι επιχειρήσεις αποζημιώνουν ένα πρόσωπο, οιοδήποτε κι αν είναι το ταλέντο του, περισσότερο από τα ποσά που συνεισφέρουν για να καλυφθεί το κόστος των δημοσίων υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για την εμπορική τους επιτυχία καταδεικνύει τα μεγάλα κενά του φορολογικού μας κώδικα» εκτιμούν τα δύο αμερικανικά κέντρα.
Η μεταρρύθμιση των φορολογικών διατάξεων για τις εταιρείες είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τις ΗΠΑ, αλλά προσκρούει σε πολιτικά εμπόδια.
Παράλληλα οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τεχνικές φοροαποφυγής για να αποφύγουν να καταβάλουν τον ομοσπονδιακό φόρο επί των κερδών (35%), που είναι από τους υψηλότερους μεταξύ των βιομηχανοποιημένων χωρών.
H εταιρεία των τηλεπικοινωνιών Verizon, που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα, κατήγγειλε από την δική της πλευρά μία «ανακριβή έκθεση».
«Το τμήμα των φόρων επί των κερδών που καταβάλλονται σε ομοσπονδιακό επίπεδο είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αμοιβές του διευθύνοντος συμβούλου» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της Βεράιζον, ο Μπομπ Βαρετόνι.
Χωρίς να θέτει υπό αμφισβήτηση την έρευνα, μία εκπρόσωπος τύπου της Φορντ, η Κριστίν Μπέικερ, διαβεβαίωσε ότι ο όμιλος καταβάλλει «όλους τους φόρους» που του αναλογούν, εξηγώντας ότι επωφελήθηκε από φορολογικές μειώσεις που συνδέονταν με τις ζημίες που υπέστη κατά τη διάρκεια της περιόδου ύφεσης μεταξύ 2008- 2009.
Η τράπεζα Citigroup επισήμανε ότι τηρεί «όλους τους φορολογικούς νόμους» στις ΗΠΑ όπου, όπως υποστηρίζει, κατέβαλε «πάνω από 95 εκατομμύρια δολάρια» το 2013, κυρίως φόρους για την ακίνητη περιουσία της.
Η GM και η JPMorgan δεν θέλησαν να προβούν σε κανένα σχόλιο.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για Eurobank: «Στήριξε» με χρήμα την θυγατρική στο Λουξεμβούργο και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκε με δημόσιο χρήμα;

KON

Με πολλά εκατομμύρια ευρώ «υποστήριξε» η EFG Group (Eurobank) την θυγατρική της στο Λουξεμβούργο, μεταφέροντας έτσι κεφάλαια από την Ελλάδα σε άλλο ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς. Μάλιστα η EFG που ελέγχεται από τον Λάτση ζήτησε και πέτυχε επιπλέον φοροαπαλλαγή στο Λουξεμβούργο εξαιτίας της «δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας» στην Ελλάδα. Στο παιχνίδι της φοροαποφυγής του τραπεζικού ιδρύματος εμπλέκεται, σύμφωνα με το LUXLEAKS, και ο Δημήτρης Κοντομηνάς μέσω της Interamerican.
Κώστας Εφήμερος στο ThePressProject

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς! Καταγγελία -”φωτιά”!!!

TRAPEZES-APATI

“Σήμερα, Τρίτη 18/11/2014, πήγα σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας σε μια συνοικία του Πειραιά, για να πληρώσω την τελευταία δόση εφορίας της μητέρας μου και τον ΕΝΦΙΑ. Μόλις φτάνει η σειρά μου, δίνω το βιβλιάριο στην ταμία και της ζητάω πρώτα να μου κάνει μια ενημέρωση για να δω πόσα έχει μέσα, για να δω τι μπορώ να πληρώσω.
Οποία ΕΚΠΛΗΞΗ. Μου λέει ότι δε μπορώ να σηκώσω χρήματα από το λογαριασμό. Αμέσως αγριεύω και ρωτάω γιατί. Απαντά ότι εδώ και ένα χρόνο υπάρχει εγκύκλιος, σύμφωνα με την οποία, πρέπει να προσκομίσουμε πρόσθετα στοιχεία για τους λογαριασμούς, και μας τηλεφωνούσαν εδώ κι ένα χρόνο για να το κάνουμε, αλλά δεν το κάναμε.(Ψέμα ασύστολο, ουδέποτε με πήραν τηλέφωνο).
Της απαντώ ότι τον περασμένο μήνα πήγα στη διευθύντρια και πλήρωσα τους λογαριασμούς με το βιβλιάριο. Η διευθύντρια μου είπε ότι ναι μεν υπάρχει η εγκύκλιος εδώ και ένα χρόνο, αλλά τις

ΟΙ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΟΙ “ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ” ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ-TA “ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ

samaras-venizelos-agalia

Η ιστορία σαφώς ξαναγράφεται αλλά διαρκώς επαναλαμβάνεται με ακρίβεια μοιρογνωμονίου. Στην Κατοχή μαυραγορίτες και σπιούνοι των κατακτητών, συντάχθηκαν -μερικοί- αμέσως μετά την απελευθέρωση, με τους αγωνιστές του ΕΑΜ και ανέβηκαν στο βουνό για να γλυτώσουν το “μαχαίρι”. Όταν είδαν ότι οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί επιβάλλουν κυβέρνηση, αναζήτησαν “ρίζες” στους νικητές ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν στην αριστερά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και έφτασαν να πρωταγωνιστούν ακόμα και ως λεβέντες της Εθνικής Αντίστασης. Μάλιστα ηγήθηκαν στον αγώνα κατά της Χούντας και έφτασαν να προβάλλονται ως πρότυπα από την Γενιά του Πολυτεχνείου. Το ίδιο “παραμύθι” εδώ και χρόνια καλά κρατεί.

ΣΕΙΣΜΟΣ: ANAKATEYOYN TON ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ, ΣΕ “ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠOY ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ”-ΗΘΕΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ 300 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ; – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ-ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ

baltakos-samaras-venizelos

Πάντα πιστεύαμε εις το όνομα της αλήθειας που προσπαθούμε να υπηρετήσουμε ότι η βρωμερή και δυσώδης υπόθεση των κατηγορούμενων ως απατεώνων της Energa και της Hellas Power, έχει πολλά ποδάρια και καταλήγει σε βαθύ τούνελ με πολλούς συγκοινωνούντες θαλάμους. Άλλωστε όταν ανακατευτήκαμε- τον περασμένο Μάιο- με το θέμα και το προβάλλαμε στο τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο πολυ-καναλάρχης Βρυώνης, κατέβασε τους διακόπτες και έκοψε την εκπομπή. Αλλά γι αυτό θα αναφερθούμε στη συνέχεια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...