Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΑΘΗΝΑ 24-11-2014.

Η υπόθεση τής εθνικής ανεξαρτησίας αφορά τα έθνη που διαθέτουν πλήρη εδαφική ελευθερία και εθνική στρατηγική αποσκοπούσα στην εξυπηρέτηση αποκλειστικά των σκοπών τού έθνους. Μπορούμε κατά συνέπεια να μιλάμε για εθνική ανεξαρτησία όταν το Έθνος διοικείται από τούς δικούς του και μόνον ανθρώπους. Σε διαφορετική περίπτωση το μόνο για το οποίο μπορούμε να μιλάμε είναι η ταχεία απελευθέρωση τής Πατρίδος.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η Ελλάς σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και να αποτινάξει από το Σώμα της έναν τριπλό ζυγό δουλείας. Τούς ξενοκίνητους πολιτικούς που την κρατούν δέσμια θανατερών ψευτοσυμμάχων, τούς ίδιους τούς ψευτοσυμμάχους που μάς έχουν επιτεθεί με μνημόνια και ενίσχυση των γειτονικών μας ψευτοκρατών και τούς Βαρβάρους που ονειρεύονται ανάσταση μιαρής αυτοκρατορίας.

Οι πολιτικάντηδες αργοπορούν ανεπίτρεπτα στην χάραξη τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης όταν αναλίσκονται ταυτόχρονα στα ψεύδη περί εξόδου από μνημόνια και τρόικα. Οι συζητήσεις για περαιτέρω εκχωρήσεις λαϊκών δικαιωμάτων στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού βαθαίνουν κάτω από νέες ονομασίες σχεδίων που έχουν τον ίδιο σκοπό τεμαχισμού κυριαρχίας και εδάφους ελληνικού. Οι παρακρατικοί και η Αριστερά εκμεταλλεύονται πάσα ευκαιρία για πολυτεχνεία και «αντιφασισμούς». Και οι έτεροι ψευτορωμιοί σοσιαλφιλελεύθεροι παραδέχονται αυτά που έχουν έγκαιρα πει οι δήθεν κακοί εθνικιστές, ότι παρακρατικοί και λαθρομετανάστες είναι ενεργούμενα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι ψευτοσύμμαχοι δώσανε τις πληροφορίες και τις εντολές προς τα πολιτικά τους ενεργούμενα προκειμένου να προφυλάξουν τις πρεσβείες τους και την κατοχική αστική ψευτοδημοκρατία. Συμμετέχουν στις ασκήσεις των Τούρκων και ενισχύουν την παρουσία τους στο Αιγαίο και την Κύπρο Μας, αφού χρειάζονται τούς τουρκομογγόλους ως μαντρόσκυλα τού ενεργειακού μας πλούτου και γέφυρα στο γεωπολιτικό παρατηρητήριο τής Ανατολικής Μεσογείου. Να μοιράσουν τα ελέη τής περιοχής με νατοϊκή πλειοψηφία, να κάμουν κουφάρι την Ελλάδα, να θέσουν την Ρωσία εκτός νυμφώνος και να στήσουν νεοταξικό μπαϊράκι στην κορυφή τού κόσμου.

Οι Τούρκοι από την δική τους σκοπιά βλέπουν πως χρειάζονται την αναπλήρωση των εδαφών που θα χάσουν στα ανατολικά τους δια των Κούρδων. Θέλουν να λάβουν εδαφικό μα και οικονομικό μερτικό στα δυτικά τους, σε βάρος τής Ελλάδος μας, που οφείλει πλέον να εγείρει εκείνη τις δικές της δίκαιες αξιώσεις στα βόρεια και ανατολικά εδάφη και νερά, άπαντα πλήρη ελληνικότητας. Διότι η Τουρκία προκειμένου να διατηρήσει τη δική της εδαφική ακεραιότητα, πρέπει να παραμείνει χρήσιμη στις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους. Κι αυτό θα το κάμει αν βάλει πόδι στους υδρογονάνθρακες κι αν μάς στερήσει εδάφη και αληθινές συμμαχίες τής Ελλάδος στην κορυφή ενός Ορθόδοξου Άξονα.

Μπορούμε να δούμε πλέον ξεκάθαρα ποιος ευνοείται από τα ισλαμικά κράτη, την λαθρομετανάστευση, τα τεχνητά κράτη τής Ελληνικής Χερσονήσου τού Αίμου, αλλά και τις οικονομικές κρίσεις. Είναι εκείνος που στήνει αντιρατσιστικά νομοσχέδια, μνημόνια, εσωτερικές αναταραχές και πολεμικές συγκρούσεις τάχα για ελευθερία και δημοκρατία. Είναι ο χρηματοδότης «δημοκρατιών», ο κατασκευαστής συμμαχικών οργανισμών, ο παγκοσμιοποιητής τύραννος που πολεμάει με λύσσα να στήσει τον πολυφυλετικό του πολτό με άξονα τραπεζίτες και τρομοκρατικούς στρατούς επάνω από τον άξονα τού Έθνους, τής Ορθοδοξίας και τής Ελευθερίας.

Η Ελλάς πήγε στην συνάντηση με την θυγατέρα Κύπρο και την Αίγυπτο, αλλά δεν κόμισε δικές της φιλοδοξίες. Θέτει τα ενεργειακά της κοιτάσματα στην διάθεση τής ψευτοευρωπαϊκής ενεργειακής επάρκειας και μιλάει για δήθεν λύση τού κυπριακού επάνω στην ολέθρια βάση τής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που διατηρεί την Τουρκία στην γεωπολιτική μας αυλή. Ανοίγει την όρεξη στους Τούρκους που βλέπουν στις ελληνόφωνες πολιτικές παλλακίδες τού νεοταξισμού την ευκαιρία να αναβιώσουν τα περιφερειακά τους όνειρα. Αλλά χώρος για περιφερειακές δυνάμεις δεν υπάρχει πολύς. Ή η Ελλάς ή η Τουρκία.

Το ψευτορωμέϊκο όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αληθινή Ελλάδα. Δεν είναι ελληνικό το μόρφωμα που διοικείται από κομματικές συμμορίες στις οποίες οι υπουργοί εθνικής αμύνης κι όχι μόνο εκλέγονται από τον νατοϊκό στρατό τού σιωνισμού. Η Ελλάς αποτελείται από τούς Πολεμιστές τής Ελληνικής Πίστης και Φυλής, από τον Ελληνικό Στρατό της, από την Ατσάλινη Ορμή ενός ολάκερου λαού να ελέγξει τα χώματα και τις πολεμίστρες τής Φυλής μας. Είναι οι Έλληνες που βγάζουν απευθείας τις βουλές και τα σχέδια για την ανάπτυξη και την επέκταση τής Ελληνικής Πατρίδας. Έλληνες που σχηματίζουν τούς Άξονες με γνώμονα την ζωή των παιδιών τους σε μια Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα.

Η Ελλάς δεν θα βαλτώσει ανάμεσα σε μια οκνηρή προεδρία τής δημοκρατίας και μια ξένη «διασωστική» μέγγενη. Η Ελλάς θα βάλει στέμμα στην κώμη της και θα φτιάξει λαϊκή και εθνικιστική εξουσία. Η Ελλάς θα αποτινάξει την τριπλή κατοχή ψευτοκράτους, παρακράτους και εισβολέων. Ο δεσμός που αναζωπυρώθηκε με τις στρατιωτικές ασκήσεις Ελλαδιτών και Κυπρίων αδερφών μας θα γίνει υγρό πυρ που θα φτιάξει το έδαφος για την νέα Αγία Ελληνική Ρωμανία. Η Ελλάς υπό Λαϊκή και Εθνικιστική Διοίκηση και σε μια ελληνοδιοίκητη συμμαχία με Ρωσία, Σερβία, Αρμενία και λοιπές ομόδοξες δυνάμεις θα αυξήσει κράτος, οικονομία, εδάφη και επιρροή.

Η Εθνική Ανεξαρτησία μας τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Τα λόγια των σοφών και των πιστών τώρα θα γίνουν ξίφος αμείλικτο. Φωτιά και σίδερο σε κείνους που μπήκαν στον κόρφο τής Φυλής μας. Τούς δε Ιερούς Πολέμους τούς κάμουν Ελευθερωτές Πιστοί και Αλύγιστοι κι όχι αλαζόνες δολοφόνοι και ψευτοδυνατοί. Και Ιερότερος Σκοπός μας είναι η έξοδος τής λαίλαπας από όλα τα Ιστορικά Ελληνικά Εδάφη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Prothesi_Makedonia-Makeleio-6

Το makeleio.gr εμπιστεύτηκε τον ανεξάρτητο και έγκυρο  δημοσκόπο καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά προκειμένου να παρουσιάσει στους αναγνώστες του τα ποσοστά των κομμάτων στη βόρεια Ελλάδα
Prothesi_Makedonia-Makeleio-21
Prothesi_Makedonia-Makeleio-28
Prothesi_Makedonia-Makeleio-29
Prothesi_Makedonia-Makeleio-31 Prothesi_Makedonia-Makeleio-39 Prothesi_Makedonia-Makeleio-47

Δείτε εδώ όλη την δημοσκόπηση

Οι αρχές των ΗΠΑ συλλέγουν δεδομένα από εκατομμύρια χρήστες εν αγνοία τους


Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "The Wall Street Journal" οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής έχουν δημιουργήσει ειδικό στόλο αεροσκαφών τύπου Cessna όπου μπορούν πετώντας πάνω από κάποιον χρήστη να συλλέξουν δεδομένα από το κινητό του για οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν όπως τηλεφωνικές κλήσεις εικόνες μηνύματα και άλλα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που χρησιμοποιείτε και από τον στρατό και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ιδιαίτερα στις εμπόλεμες ζώνες για την αναζήτηση ατόμων, ύποπτα για τρομοκρατία.

Τα ειδικά αυτά διαμορφωμένα αεροπλάνα πραγματοποιούν καθημερινά πτήσεις από το 2007 στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.
 
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα
Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "The Wall Street Journal" οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής έχουν δημιουργήσει ειδικό στόλο αεροσκαφών ....
τύπου Cessna όπου μπορούν πετώντας πάνω από κάποιον χρήστη να συλλέξουν δεδομένα από το κινητό του για οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν όπως τηλεφωνικές κλήσεις εικόνες μηνύματα και άλλα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που χρησιμοποιείτε και από τον στρατό και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ιδιαίτερα στις εμπόλεμες ζώνες για την αναζήτηση ατόμων, ύποπτα για τρομοκρατία.

Τα ειδικά αυτά διαμορφωμένα αεροπλάνα πραγματοποιούν καθημερινά πτήσεις από το 2007 στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.
Η κυβέρνησε των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα - See more at: http://argonaytis-iphone.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html#sthash.S8VoIqcS.dpuf
 
Το δημοσίευμα της WSJ:
 

Μήπως πλησιάζει η ώρα της παγκόσμιας κατάρρευσης;


του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου - Σε μία παγκόσμια αγορά όπου η επίσημη αποταμίευση στις τράπεζες δεν ξεπερνά τα 36 τρισεκατομμύρια δολλάρια, τα δημόσια χρέη οδεύουν προς τα 100 τρισεκατομμύρια και, παρά την κρίση, παρουσιάζουν αύξηση σε σύγκριση με τα αντίστοιχα το 2008. Το δημόσιο χρέος της ευρωζώνης, για παράδειγμα, από 67% του Ακαθαρίστου Εγχωρίου Προϊόντος της το 2008, φέτος θα κλείσει κοντά στο 94%, ποσοστό αισθητά ανώτερο από αυτό που προβλέπει η Συνθήκη του Μάαστριχτ. 

Σήμερα ενώ είμαστε δούλοι, νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι…


apogoitefsi_skymmeno_kefali_karekles-620x412
Πολιτική δημοκρατία και ελευθερία χωρίς οικονομική δημοκρατία, δεν μπορεί να υπάρξει, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Όταν το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του εθνικού πλούτου και όταν το 10% κατέχει περίπου το 87%, δηλαδή όταν υπάρχει οικονομική ολιγαρχία, δεν μπορεί φυσικά να υπάρξει πολιτική δημοκρατία, παρά μόνο πολιτική ολιγαρχία.

ΕΩΣ …12.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Πραγματικά πολύ εντυπωσιακές αποκαλύψεις κάνει η τουρκική εφημερίδα, Habertürk, (22/11), για τα ποσά, (αλήθεια που τα βρίσκουν ;) που δίνουν οι λαθρομετανάστες στους Τούρκους για να τους εξασφαλίσουν το εισιτήριο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια που έχει μετατραπεί σε δεξαμενή εκατοντάδων χιλιάδων κυρίως μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που έρχονται μαζικά από την άλλη πλευρά του Αιγαίου προς δόξα της πλήρης αδιαφορίας των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο Aλβανός φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος > «ΓΝΩΡΙΜΟΣ» ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Τουλάχιστον 17 ώρες έχουν περάσει από το πρωτοφανές αιματοκύλισμα σε  νυκτερινό κέντρο  στην Ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει την περίφημη εισαγγελική εντολή για να  δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αλβανού φονιά που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Αλβανία: Δίωξη για τη συμφωνία των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα


Όλα τα σχετικά έγγραφα που αναφέρονται  στη συμφωνία των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, έχουν κατασχεθεί, κατόπιν εντολής  της εισαγγελικής αρχής,  για τη  συμφωνία, που παρέμεινε ανενεργή, μετά  την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας.
Δύο μήνες μετά από το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορούσα αρχή, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα, η ερευνητική ομάδα έχει στην κατοχή της όλα τα σχετικά έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Άμυνας και διαφόρων άλλων κρατικών οργάνων που εντάσσονται στην έρευνα που διεξάγει η Εισαγγελία.
 
Η δίωξη ξεκίνησε μετά τον καθορισμό  της πράξης  ως «Συμφωνία Παραχώρησης Εδάφους» και τον χαρακτηρισμό της ως ποινικού αδικήματος, μετά την αλλαγή ηγεσίας που έγινε στο υπουργείο Εξωτερικών στις 28 Μαΐου του 2014.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ζητήθηκε  από την κατηγορούσα αρχή να διενεργήσει έρευνα για τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας στις 29 Απριλίου του 2009.
 Η συμφωνία αυτή κρίθηκε αντισυνταγματική από το αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο στις 15 Απριλίου του 2010, σύμφωνα με την αλβανική «Πανοράμα».
 
--
               
 

Προεκλογική συμμαχία Ολγας – Δενδια = IQ 5 #VOTE_FOR_BYZIA #Κεφαλογιάννη #Δένδιας


Του Μάρκου Μουζακη απο τα Επικαιρα

Του Μάρκου Μουζακη απο τα Επικαιρα

Επειδή λοιπόν μύρισαν για τα καλά εκλογές, των φρονίμων τα παιδιά κλπ… Πληροφορήθηκα λοιπόν εγκύρως, ότι μια ενδιαφέρουσα γαλάζια συμμαχία έχει συγκροτηθεί στο παρασκήνιο, μια κολεγιά μεταξύ της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Δένδια, ο οποίος απ’ την Κέρκυρα μετακομίζει στη Β΄ Αθήνας. Και μη μου πείτε, πως η Όλγα εκλέγεται στην Α΄ διότι… όμορες είναι και τέτοιες κολεγιές γίνονται. Να σας πω και τους προξενητάδες, είναι ο Διον. Ζακυνθινός (απ’ τη μεριά της Όλγας) κι ο Λευτ. Ζαγορίτης (από Δένδια μεριά)

ΕΞΩΣΗ 85χρονης γεροντισσας στην Ισπανία απο τα κτήνη του Ράιχ. Τα ίδια κτήνη που αγοράζουν τα κόκκινα δανεια απο τους «επαναστάτες τραπεζιτες» του Ψυχαρη…


wpid-20141122061903

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ;
Αυτη ΔΕΝ ειναι η Ευρωπη του Αριστοτελη, του Πλατωνα, του Παλαιολόγου, του Ρήγα, αλλά το φέουδο του Κεμαλ, του Χιτλερ, του Μουσολινι, των Ουκρανών ναζι.


Αυτη ΔΕΝ ειναι η δικη μας Ευρωπη του δικαίου, της προστασίας του αδύναμου απο την βουλιμία του ισχυρού.
Αυτη η Ευρωπη ή θα γυρίσει στις αξίες όσων την δημιούργησαν ή θα καταστραφεί ως νεος Άξονας.Εκβιάζει ή μπλοφάρει η Τρόικα;

Γιατί η Τρόικα δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα - Με παράταση του υπάρχοντος προγράμματος πιέζουν οι Βρυξέλλες - Νέα μέτρα σημαίνει η πρόβλεψη των πιστωτών για δημοσιονομικό κενό 2,5-3,5 δισ. ευρώ το 2015 - Τι σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση!

Σε νεκρό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματέσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα καθώς γίνεται πλέον εμφανές ότι οι δύο πλευρές έχουν διαμετρικά αντίθετες στοχεύσεις.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ :Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Σαν σήμερα το 2013, περιήλθαν στο Ελληνικό κράτος οι δυο ιστορικές επιστολές τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες επρόκειτο να δημοπρατηθούν από τον οίκο Πέτρου Βέργου. 
Η μια επιστολή γράφτηκε το 1822, απευθυνόταν προς τον Δημητράκη Πλαπούτα και αποδεικνύει ότι η φράση «φωτιά και τσεκούρι», που έγινε γνωστή από άλλη επιστολή που έγραψε ο Κολοκοτρώνης το 1826, στην πραγματικότητα πρωτογράφτηκε τέσσερα χρόνια νωρίτερα απ’ ό,τι νομίζαμε.

Η δεύτερη επιστολή απευθύνεται προς τους Δημητράκη Πλαπούτα, Γεώργιο Δημητρακόπουλο και Νικόλαο Μπούκουρα, με ημερομηνία 17 Νοεμβρίου 1822 και περιλαμβάνει οδηγίες του Κολοκοτρώνη για τις μελλοντικές κινήσεις τους
.

ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


100 χρόνια ανασκαφών χωρίς πορίσματα 
ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΒΟΒΟΣ , ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ
Αρχαιολογικά ευρήματα σημαντικής αξίας πιθανόν να κρύβει το υπέδαφος του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα ο πέριξ του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου χώρος , στην περιοχή Ξυροτάγαρου , πιστεύουν αρχαιολόγοι της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, και για τον λόγο αυτό έχουν πραγματοποιηθεί εκεί τουλάχιστον πέντε αρχαιολογικές ανασκαφές , το 1911, το 1915, το 1948 , και το 2014 , και έχουν φέρει στο φως τάφους διαφόρων εποχών με αγγεία εξαιρετικά ενδιαφέροντα του 8ου αιώνος Π.Χ
Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου μονόκλιτη καμαροσκέπαστη Βασιλική με ημιεξαγωγική αψίδα διαστάσεων 8,50 Χ 9,50 μ .Δέκα μέτρα περίπου αριστερά του ναού και σε επίπεδο κατά έξι μέτρα χαμηλότερα ήταν ένα λιμανάκι όπου αποβιβάσθηκε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος μ.χ
Εκεί υπάρχει ακτογραμμή και καταφύγιο με πολλά σημαντικά ευρήματα από τους Παγκοσμίους Πολέμους καθώς και άλλα ενδιαφέροντα της Βυζαντινής και Ρωμαϊκής εποχής .
Οι αρχαιολόγοι που πραγματοποίησαν τις ανασκαφές έχουν στη διάθεση τους συγκεντρώσει στοιχεία από βιβλιογραφία και από άλλες πληροφορίες και ενδείξεις και θα θέλαμε να μάθουμε που βρίσκονται τα κειμήλια και αγγεία που κατά καιρούς έχουν ανασύρει από το υπέδαφος του Παλαιού Φαλήρου .Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε που βρίσκεται το υστερορωμαϊκό άγαλμα του 4ου π.χ αιώνος το οποίο απεικονίζει γυμνό νέο με μανδύα και ανήκει στον τύπο του Λυκείου Απόλλωνος και βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2005 στο ρέμα Πικροδάφνης
Περιμένουμε απάντηση από την αρχαιολογική Υπηρεσία και από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και θα επανέλθουμε .
Με την ευκαιρία πρέπει να πούμε ότι η περιοχή κρύβει δύο αρχαϊκά νεκροταφεία , υπολείμματα του τείχους του Περικλέους και τον αρχαίο λιμένα Φαλήρου ..

EKTAKTO TΩΡΑ | Σκηνές ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ μέσα στην Αθήνα !!


Τον σταμάτησαν για απλό έλεγχο & τους... πυροβόλησε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! Οι τούρκοι πουλάνε την ηρωΐνη με κρατική υποστήριξη και… τουριστικά λεωφορεία!


7c6cc11af52210c183f94f2803ba160c_L

Φωτογραφία αρχείου Έτσι χρηματοδοτεί το τουρκικό βαθύ κράτος τους δυτικούς «φίλους» του. Δεκάδες δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος από την ηρωΐνη, εξασφαλίζουν -ακόμα- στην τουρκία την ατιμωρησία και την συνέργεια της Δύσης στα εγκλήματα της.
Οι Ευρωπαϊκές αντιναρκωτικές υπηρεσίες καταγγέλουν ευθέως την τουρκία για έλλειψη συνεργασίας! Γιατί άραγε…
Εντύπωση προκαλεί κάθε φορά η ευρηματικότητα των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών να μεταφέρουν με υπεράνω υποψίας φορείς και τρόπους τον λευκό θάνατο. Στην προκειμένη όμως περίπτωση, η συγκεκριμένη διαπίστωση περνά σε υποδεέστερο επίπεδο, καθώς
υποσκελίζεται από την συνεκδοχική διαπίστωση για την εξ ανατολών απειλή του εφιάλτη.
Τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ευρωπαϊκών αντιναρκωτικών υπηρεσιών, ήταν εμφανής η απροθυμία των τουρκικών διωκτικών αρχών για οποιαδήποτε συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών πάνω σε σχετικά θέματα.
Ταυτόχρονα όμως, τα ευρωπαϊκά παρατηρητήρια κατέγραψαν μια απροσδόκητη και αναιτιολόγητη αύξηση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων περιοχών, που εφάπτονται πάνω στους δρόμους της αφγανικής ηρωίνης.
Οι υπόνοιες ως εκ τούτου για κρατική ενθάρρυνση και υπόθαλψη από το επίσημο τουρκικό Κράτος των κυκλωμάτων διακίνησης ηρωίνης ήταν ισχυρές, αλλά αναπόδεικτες.
Η απόδειξη όπως αποκαλύπτει το bloko.gr ήρθε μετά από την αξιολόγηση και τελικά αξιοποίηση πληροφορίας της δίωξης Ναρκωτικών που διαπίστωσε ότι, οι μεταφορές του δολοφονικού ναρκωτικού από την Τουρκία γίνονται μέσω τουριστικών λεωφορείων.
Τουριστικών λεωφορείων που φεύγουν με πυκνότατη συχνότητα από την Αλβανία και μεταφέρουν αθλητικές ερασιτεχνικές ομάδες για φιλικά τουρνουά με αντίστοιχα σωματεία της Τουρκίας, όπου και φορτώνεται –συνήθως στους αεραγωγούς- η ηρωίνη.
Στη συνέχεια τα λεωφορεία διασχίζουν τράνσιτ την Βόρεια Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι της Κρυσταλλοπηγή, από εκεί μπαίνουν στην Αλβανία και από εκεί διακινούνται στις χώρες της Κεντρικής και της Δυτικής Ευρώπης.
Ένα τέτοιο λεωφορείο, παρακολουθήθηκε πριν από λίγες ώρες και αφέθηκε να διανύσει τη διαδρομή Έβρος- Κρυσταλλοπηγή για να διαπιστωθεί εάν γινόταν κάποια εκφόρτωση- παράδοση επί ελληνικού εδάφους και μόλις το λεωφορείο έφτασε στα ελληνοαλβανικά σύνορα χωρίς καμία στάση, ακινητοποιήθηκε, ελέγχθηκε και βρέθηκαν 20 κιλά ολοκάθαρης ηρωίνης.
http://olympia.gr/2014/11/20/αυτοι-ειναι-οι-τουριστεσ-του-μπουταρ/

Εξήντα νέους κροίσους απέκτησε η Ελλάδα!


5516d60e29c5f2244e17a56041fc55ab_M
Η κρiση μπορεί να έπληξε τα μεσαία εισοδήματα, να αποδεκάτισε τους Έλληνες και να φτώχυνε τη χώρα, αλλά δεν «ακούμπησε» καθόλου  τους πλούσιους, κάθε άλλο μάλιστα. Σύμφωνα με την έκθεση της Wealth-X, οι τελευταίοι δεν έγιναν απλά περισσότεροι, αλλά αύξησαν και την περιουσία τους.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των πολύ πλουσίων ατόμων στην Ελλάδα αυξήθηκε σε 565 την τρέχουσα χρονιά- 60 περισσότεροι σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά- ενώ η συνολική περιουσία τους ανέβηκε στα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή αυξήθηκε κατά 16,7% σε σύγκριση με το 2013.
Με βάση τα στοιχεία της έκθεσης, αύξηση της τάξης του 6% παρουσίασε ο αριθμός των υπερπλουσίων στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, υπήρξαν 12.040 νέα άτομα με περιουσία που ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια δολάρια το 2014 σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, ανεβάζοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό αυτής της κατηγορίας στον αριθμό-ρεκόρ των 211.275. Οι 183. 810 εκ των οποίων είναι άνδρες και μόλις οι 27.465 είναι γυναίκες.
Τα στοιχεία της έκθεσης δείχνουν ότι η περιουσία τους αυξήθηκε 7%, κατά 2 τρισεκατομμύρια δολάρια και φθάνει τα 30 τρισεκατομμύρια δολάρια, σχεδόν δύο φορές το μέγεθος της αμερικανικής οικονομίας. Όπως προκύπτει, οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι προέρχονται από τις ΗΠΑ. Είναι ενδεικτικό πάντως ότι ενώ αποτελούν μόλις το 0,004% του παγκόσμιου ενήλικου πληθυσμού, ελέγχουν το 13% του συνολικού παγκόσμιου πλούτου.
briefingnews.gr

Η φωτογραφια αποκαλυπτει: Επώδυνη η συνάντηση για τον ΓΑΠ, ευχάριστη για τον Βενιζέλο.Απο την έκφραση των δυο παλικαριών, φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ικανοποιήθηκε. Αλγεινή εμπειρία για τον Γιώργο Παπανδρεου, γι” αυτο και το εξώδικο. Έτσι γίνεται όταν ανάμεσα σε δυο συντρόφους ο ένας κοιτά μονο την προσωπική του ικανοποίηση. Επέρχεται ρήξη.

Τρολοκράτης

πηγή

To 70% των Ελληνικών αγροτικών εκτάσεων περνά σε ξένα χέρια!Ευρώπη πρέπει να ανησυχεί πολύ. Φοβούμαι ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. Η χώρα κυβερνάται άσχημα, τα ελλείμματα μεγαλώνουν, οι ελίτ προσπαθούν να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο. Ακόμα και η ελληνική πολιτική έχει χάσει προ πολλού τις ελπίδες της». Αλλά οι ΣαμαροΒενιζέλοι, ζουν το success story τους και ο Τσίπρας φτιάχνει κουστούμι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, για να αποτελειώσει την Ελλαδα. Υ.Γ. Όσο για τους αγρότες… το μεγαλύτερο ποσοστό, έπαιρνε επιχορηγήσεις και δάνεια και τα μετέτρεπε σε … «μεγάλη ζωή»….Τα κτήματα των Ελλήνων είναι πλέον και επίσημα στα χέρια των τραπεζιτών!«Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει», εκτιμά Αμερικανός οικονομολόγος

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μια απ’ τις πιο μεγαλοφυείς πολιτιστικές επινοήσεις του ανθρώπου είναι το Αλφάβητο και η Γραφή. Η συμβολή της είναι τεράστια στην ταχύτερη ροή του πολιτισμού, αλλά και στην καταπληκτική του εξέλιξη, ιδίως κατά τους τελευταίους αιώνες οπότε συμπληρώθηκε η γραφή με την τυπογραφία. Απ’ τον 19º αιώνα το βιβλίο και το έντυπο έγινε κτήμα όλων των ανθρώπων.
Κι όμως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν τη γραφή από την Ε’ π.Χ. χιλιετία· λίγο μετά οι Σίνοι (Κίτρινη φυλή της ανατ. Ασίας). Οι κάτοικοι γύρω απ’ τον Ινδό ποταμό και γύρω απ’ τον Τίγρη και Ευφράτη (Μεσοποταμία) απ’ τις αρχές της Δ’ π.Χ. χιλιετίας· από την ίδια αυτή εποχή και οι λαοί γύρω απ’ την Ανατολική Μεσόγειο και οι Κρήτες και οι Αιγαίοι και οι Μυκηναίοι.

Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ


Η πατρίδα μας, η Ελλάδα των νησιών, αποτελεί την συμπλήρωση της φυσικής εδαφικής εκτάσεως της χερσαίας χώρας μας, της οποίας η γεωγραφική συνοχή ασκεί καθοριστική επίδραση στο σύνολο του Ελλαδικού χώρου, η δε αναγνωρισιμότητά της και ο επηρεασμός σε εθνική κλίμακα είναι απόλυτα καθοριστική και θεμελιακή.
Από τις μέχρις σήμερα, μελέτες της υφαλοκρηπίδος του Αιγαίου Πελάγους και των Νησιωτικών Συμπλεγμάτων, καταδεικνύεται καθαρά ότι τα νησιά μας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Ηπειρωτικής Χώρας. Η συνολική έκταση του Αιγαίου Πελάγους ανέρχεται σε 250.000 περίπου τετραγωνικά χλμ σχηματίζοντας έτσι την λεκάνη του Αιγαίου Πελάγους, ήτις απλώνεται από τον κόλπο της Αλεξανδρουπόλεως, μέχρις των Ελληνικών Χωρικών υδάτων νοτίως της Νήσου Ρόδου, Κρήτης κ.λ.π.
 

Στην λεκάνη αυτή περιλαμβάνονται νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, ήτοι τα 3.000 περίπου νησιά, νησίδες και βραχονησίδες του Αρχιπελάγους του Αιγαίου, με εξαίρεση μόνον τις νήσους Ίμβρο και Τένεδο και μερικές βραχονησίδες οι οποίες ευρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των τριών (3) χιλιομέτρων από τις Τούρκικες παραλίες (Ασιατικές).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστική απόφαση βάζει ‘’στοπ’’ στην κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Πυλαία!

Απόλυτη δικαίωση για το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τους κατοίκους της περιοχής αποτελεί η χθεσινή απόφαση (αριθ. 19510/19.11.2014), που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που επιχειρήθηκε να εγκατασταθεί δίπλα στο 2ο δημοτικό σχολείο Πυλαίας, το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό της περιοχής.
Σύμφωνα με την απόφαση έγινε δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δήμος για την ακαταλληλότητα της θέσης της κεραίας, που είχε εγκατασταθεί σε ελάχιστη απόσταση από το σχολικό συγκρότημα και σε απόσταση μόλις 4 μέτρων από τις κατοικίες σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Πυλαίας.

16 Χρόνια ΚΑΘΕΙΡΞΗ στον Ν.Ρωμανό επέβαλε το Δικαστήριο- ΔΕΙΤΕ και τις ΠΟΙΝΕΣ των Υπολοίπων

ρρρρ

Σε ποινές κάθειρξης από 15 έως 16 έτη καταδικάστηκαν οι έξι κατηγορούμενοι για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε στους κατηγορούμενους κατά συγχώνευση τις εξής ποινές:
Γ. Μιχαηλίδης: 16 έτη, τέσσερις μήνες και 10 ημέρες.
Ν. Ρωμανός: 15 έτη και 11 μήνες
Δ. Πολίτης: 11 έτη και 5 μήνες
Α . Μπουρζούκος: 15 έτη και 11 μήνες
Α. Ντάλιος: 15 έτη και 11 μήνες
Φ. Χαρίσης: 15 χρόνια και 11 μήνες.
Σε κανέναν απο τους έξι κατηγορούμενους δεν χορηγήθηκε αναστολή στην έφεση.

“MACEDONIAN” γλώσσα σε λογισμικό κινητού! ΔΕΙΤΕ την επιστολή αναγνώστη στη Samsung hellas!

sss

Αναγνώστης του “Μakeleio.gr” έστειλε την παρακάτω επιστολή στην Samsung hellas.
Διαβάστε αναλυτικά:
Aγαπητή Εταιρεία
“Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως έτυχε προ ημερών να αγοράσω το core κινητό της εταιρείας σας για τη συζυγό μου. Κατα την εγκατάσταση των απαραίτητων πληροφοριών κατα την εκκίνηση του κινητού μου ζητήθηκαν κάποιες προσωπικές επιλογές.
  • Το λογισμικό ήταν αρχικά ρυθμισμένο στην αγγλική και έτσι προσέτρεξα στις επιλογές. Αναζητώντας την καταλληλη γλώσσα εμφανίστηκε η επιλογή “MACEDONIAN” .
Έχοντας μεγαλώσει επί 20 έτη στη Θεσσαλονίκη, με την καταγωγή του πατέρα μου από το Κιλκίς, και της μητερας μου από τις Σέρρες, τόποι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι παππούδες μου και οι προπαππούδες μου θεώρησα σκόπιμο να προβώ στην επιλογή της ανωτέρω γλώσσας.
Πάρ’αυτα μου εμφάνισε μια άγνωστη σε εμένα γλώσσα. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Αλλα μάλλον είχατε προνοήσει ως εταιρεία και βάλατε στο λογισμικό μια ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΡΑΙΤΗ έννοια, την επιλογη “ΕΛΛΗΝΙΚΑ”. Ώ του θαύματος πλεον μπόρεσα να κατανοησω τη γλώσσα.
Παρακαλώ για την προώθηση του ανωτέρω μηνύματος στην μητρική εταιρεία προς κατανόηση και επίλυση τέτοιων συγχύσεων.
Ο μακεδόνικός λαός σίγουρα σας έχει ανταμείψει με μεγάλα οικονομικά κέρδη. Είναι κρίμα να δείξετε αχαριστία.”
Μετα τιμής
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Χρυσοβαλάντης

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εφημερίδα ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ τον Σαμαρά! Νέο πλήγμα κατά του Αντωνάκη!

ÁÈÇÍÁ-ï Ðñüåäñïò ôçò ÃáëëéêÞò Äçìïêñáôßáò Ö. ÏëÜíô ìáæß ìå ôïí ðñùèõðïõñãü Áíôþíç ÓáìáñÜ  óõíáíôÞèçêáí ìå åêðñïóþðïõò ôçò åëëçíéêÞò êáé ãáëëéêÞò åðé÷åéñçìáôéêÞò êïéíüôçôáò.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Με το “σεις” και με το “σας” τον έπιασαν τον πρωθυπουργό μας! Την πρωθυπουργάρα μας! Για ακόμα μια φορά και τον ξετίναξαν! Ξερή, σκληρή, χωρίς περιστροφές η εφημερίδα της γερμανικής ελίτ “Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε” στην εκατοντάδων λέξεων ανάλυσή της για την Ελλάδα, στην πρώτη σελίδα του οικονομικού τμήματός της: “Ως πράξεις απελπισίας εκλαμβάνονται οι πρόσφατες πολιτικές μανούβρες του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, οι οποίες στο τέλος δεν θα προωθήσουν ούτε το συντηρητικό κόμμα του ούτε την Ελλάδα” γράφει ωμά. Συνεχίζει ανελέητη την επίθεσή της η δεξιά γερμανική εφημερίδα εναντίον του ομοϊδεάτη της Ελληνα πρωθυπουργού. “Ο Σαμαράς έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κακά” γράφει και εξηγεί: “Αν υποχωρήσει στην τρόικα, πέφτουν τα μούτρα του σε δυνάμει ψηφοφόρους του. Αν δεν υποχωρήσει, σπέρνει νέες αμφιβολίες στις αγορές χρήματος” – άρα ό,τι και να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, χαμένος θα βγει! Ο Γερμανός αρθρογράφος χλευάζει την προσπάθεια του πρωθυπουργού να βγάλει την Ελλάδα νωρίτερα από το Μνημόνιο, έστω μόνο τυπικά. “Ο Σαμαράς θέλησε να αυξήσει τη δημοτικότητά του μέσω της πρόωρης εξόδου της Ελλάδας από το εξυγιαντικό πρόγραμμα που επιβλέπουν η Κομισιόν, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ. Ηλπιζε να κερδίσει συμπάθειες, αν κατόρθωνε να αδειάσει τους ελεγκτές της τρόικας και να προμηθεύεται φρέσκο χρήμα από τις χρηματαγορές, απευθείας και νωρίτερα από όσο ήταν σχεδιασμένο” γράφει, όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

“ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΖΑΤΕ”- “ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ”ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

VORIDIS-PLEVRIS-KARATZAFERIS-GEORGIADIS1

Συνεχίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ ο πολιτικός σάλος που έχει ξεσπάσει για τις “μίζες” από τα εξοπλιστικά προγράμματα μέσω των offshore εταιρειών του “Πατριώτη” προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Πανικός έχει κυριεύσει το πολιτικό Σύστημα για την περίπτωση που ο Γιώργος ανοίξει το στόμα του και αρχίσει να κελαηδάει. Γιατί, ο Γιώργος είχε φακελωμένους τους πάντες. Όλους όσους εμπλέκονταν με την πολιτική και συνδιαλέγονταν μαζί του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...