Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΑΘΗΝΑ 26-11-2014.

Ξεχειλίζει ο «πατριωτισμός» από τα μπατζάκια των ψευτοδημοκρατών. Είναι ένας φκιασιδωμένος πατριωτισμός που σχετίζεται με τις τράπεζες, τα χρηματοκιβώτια, την ξενοκρατία και την άκοπη πλουτοκρατία που κυβερνούν τον άγιο τούτο τόπο. Με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να πανηγυρίζουν επειδή ευημερούν τα νούμερα που συνοδεύουν τα καθεστωτικά σεντούκια, όταν η Ελλάς τεμαχίζεται και η ζωή των Ελλήνων κατάσχεται.

Μάς είπαν τις προάλλες ότι οι συστημικές τράπεζες πέρασαν τούς δρόμους αντοχής στους οποίους υποβλήθηκαν από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Ότι θα ρίξουν τώρα λεφτά στην αγορά και ότι θα δανειστούμε από τους «καλούς» τοκογλύφους τής ψευτοευρώπης με καλύτερους όρους, δηλαδή θα δανειστούμε χρήμα από καλύτερα χρηματομαγαζιά με πιο αμολυμένα λουριά. Το χρέος θα είναι πάντα εδώ να μάς συντροφεύει μέχρις ότου αποφασίσουμε να αποβάλουμε τα δίποδα νούμερα τού κατοχικού καθεστώτος και να παράξουμε ελληνικά προϊόντα από ελληνικά μαγαζιά και ελληνικά χέρια.

Όμως την ίδια στιγμή ο Εμποράκος και Δανειστής των Εθνών που έχει αγοράσει τα δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών από τις ελληνόφωνες τράπεζες έβγαζε εντολές πληρωμών και κατασχέσεων ελληνικών περιουσιών. Η ελληνική παραγωγή και η ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα σημειώνει συνεχώς αρνητικούς δείκτες, με τα λουκέτα να αυξάνονται. Και το ενδιαφέρον τής εθνικά και οικονομικά χρεοκοπημένης ψευτοπολιτείας επιδεικνύεται μονάχα υπέρ τού παγκοσμιοποιητή τυράννου, υπέρ των λαθρομεταναστών τού ισλαμικού τζιχαντισμού και υπέρ τής ειρηνικής παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και εδάφους σε ψευτοσυμμάχους και ανήθικα γειτονικά μορφώματα.

Οι προδότες τής πολιτικής φτιάξανε αντιρατσιστικούς νόμους φιμώσεως τού ελληνισμού, νόμους αναγνωρίσεως ψευτοθρησκειών και παραχωρήσεως εξουσιών θρησκευτικών και τουρκικών ίσαμε τη Θράκη και νόμους καταργήσεως τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Νόμους που ποινικοποιούν το Εθνικό Φρόνημα και αναγνωρίζουν πάσα γενοκτονία πλην των ελληνικών που μπορεί να τις αρνείται κάποιος, αλλά να μην φυλακίζεται.

Δεν είπαν όμως τίποτα απολύτως οι Εφιάλτες για το ρεπορτάζ που έκαμε τις προάλλες το αραβικό κανάλι Αλ Τζαζίρα στους δρόμους των Αθηνών με πρώην και νυν, μα πάντα λαθρομετανάστες, να λέγουν πως καταπιέζονται επειδή δεν τούς έχει ακόμη φτιάξει η Ελλάς Τέμενος. Δεν απάντησαν το ψευτορωμέϊκο και η διοικούσα εκκλησία στις αιτιάσεις των χρηματοδοτούμενων από το Κατάρ που χρηματοδοτεί Τζαμιά ότι υπεύθυνη για το «κακοπάθημα» των λαθρομεταναστών είναι η Ελληνική Εκκλησία, όταν οι ισλαμιστές τζιχαντιστές σκοτώνουν χριστιανούς όπου γης και το κλίμα για τις ισλαμικές «ανοίξεις» φτάνει σύμφωνα με ποικίλες πηγές πάνω από την Ελλάδα ώστε να μουσουλμανοποιηθούμε.

Το κατοχικό καθεστώς των υπηρετών τού σιωνιστικού νεοταξισμού απαξιώνει συνεχώς το αξιόμαχο και την εξοπλιστική αρτιότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αποδέχεται διαρκώς ως τετελεσμένο γεγονός την συγκυριαρχία στον υποθαλάσσιο πλούτο με τούς Τούρκους και τούς Σιωνιστές, ενώ κρατάει δεμένα τα ελληνικά όπλα που επιθυμούν να προασπίσουν την κυριαρχία τής Πατρίδος ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτό ακριβώς αποδείχτηκε όταν αμερικανικό φορτηγό πλοίο έπαθε τις προάλλες βλάβη και το ρυμουλκήσανε τα τουρκικά πολεμικά πλοία αντί για τα ελληνικά, με τα τουρκικά μαχητικά να αποκλείουν το Καστελόριζο.

Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Τα ατυχήματα να συμβαίνουν εκείθε που υπάρχει όσμιο, όπως έγινε με τα Ίμια, ή εκεί που υπάρχει η μηδέποτε ανακηρυχθείσα ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχει ο πλέριος ελληνικός γεωφυσικός πλούτος και η οδός για την επέκταση τής γεωπολιτικής επιρροής τής Ελλάδος.

Αλλά οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες θέλουν τούς Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής στη φυλακή για να ψηφίσουν προέδρους και παραχωρήσεις ψυχών και εδάφους με σκυφτές μειοψηφίες. Χρησιμοποιούν περιοριστικά στα νερά μας τον Στρατό μας. Και σπεύδουν να σχηματίσουν κυβερνήσεις εκτός εκλογών, καταλύοντας  «δημοκρατικά» το πολίτευμα που τάχα κινδυνεύει από τον Λαϊκό Εθνικισμό, γιατί αυτό θέλουν και ζητούν οι ελληνόφωνοι επικοινωνιακοί νταβατζήδες. Νταβατζήδες που λέγουν πως ούτως ή άλλως αυτό επιβάλλουν και … αόρατες δυνάμεις!

Κουμάντο ανθελληνικό για κοινωνία πολυφυλετική, μη ελληνική και μη ορθόδοξη. Κουμάντο ανθελληνικό στα βορεινά και τα υδάτινα σύνορα με αλβανικό, σκοπιανό, τουρκικό και ψευτοπεριούσιο φερετζέ. Κουμάντο χρηματοοικονομικό με τούς τοκογλύφους να παχαίνουν και τον ελληνικό λαό να αδυνατίζει. Αυτό όμως το κουμάντο πρέπει να φύγει από τον ανθελληνισμό και να περάσει στα χέρια τού ελληνισμού. Κι αυτό με έναν τρόπο γίνεται. Με την απόδοση καθάριας ελληνικής συλλογικής δικαιοσύνης.

Η Ελλάς δικάζει το ψευτορωμέϊκο και όχι το ανάποδο. Η κυριαρχία και οι κανόνες τής ζωής τού Έθνους ανήκουν μονάχα στην Ελληνική Φυλή. Η Πίστη που συνέχει και διαπερνάει την επαναστατική ζωή τού Ελληνισμού, η Πίστη που θωράκισε την ελεύθερη ελληνική πατρίδα είναι η Ορθόδοξη Πίστη. Ελληνικό Αίμα λοιπόν και Ορθοδοξία. Οι δε εξουσίες πηγάζουν από τούς Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος και ασκούνται από αυτούς και μόνον τούς Έλληνες.

Η κατάλυση τής κυριαρχίας και τής εξουσίας των Ελλήνων δεν νομιμοποιείται κατ’ ουδένα τρόπο. Κομματικό ή δικαστικό ή άλλο. Εφόσον το καθεστώς ξεπουλάει τον Ελληνισμό, το καθεστώς πρέπει να οδηγηθεί στο εδώλιο τού κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία. Το ψευτορωμέϊκο δεν είναι η Πολιτεία, είναι επίορκος καταχραστής και δολοφόνος τής Φυλής μας.

Η Ελλάς είναι το Ενιαίο και Αδιαίρετο Σώμα που αναπτύσσει και μεγαλώνει το Οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Ορκίζεται στο Θεό και τούς Προγόνους της. Στηρίζει την εργασία και την παιδεία των Ελλήνων που ανθοβολούν την γη και δημιουργούν αίσθημα πιότερων έργων στα παιδιά μας. Κρατάει καθαρό το σπίτι στους νοικοκύρηδες τού Γένους. Οπλίζει το Στράτευμα για να υποστηρίξει την στρατηγική τής Αληθινής Ελλάδος και να επιστρέψει την ελληνικότητα στους αλύτρωτους αδερφούς μας. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα τσακίσει ψευτορωμιούς και νεοταξίτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Σκηνικό "θερμού επεισοδίου" στα Ίμια - Τουρκικό υποβρύχιο εκδίωξε σκάφος του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ


Νέο επεισόδιο με τουρκικό υποβρύχιο να «παρεμβαίνει» υπέρ των Τούρκων… ψαράδων για να εκδιώξει σκάφος του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ από τα εθνικά χωρικά ύδατα καταγράφηκε και μάλιστα στην περιοχή των Ιμίων, όπου η Άγκυρα από το 1996 και μετά τη θεωρεί «γκρίζα ζώνη» και συχνά πυκνά φροντίζει με την παρουσία πολεμικών πλοίων να τονίζει την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – 15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο Α.Λοβέρδος θέλει να γίνει η αλβανική δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – 15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο Α.Λοβέρδος θέλει να γίνει η αλβανική δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία!
Tην ίδια στιγμή που ένας Αλβανός αιματοκύλισε μπαρ στον Πειραιά ο υπουργός Παιδείας Α.Λοβέρδος θέλει να μπει η αλβανική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία παραδεχόμενος έτσι την ύπαρξη αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, και εξισώνοντάς την με την διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνικη μειονότητα της Β.Ηπείρου.
Τον «ασκό» του Αιόλου πάει να ανοίξει ο Έλληνας υπουργός στα πλαίσια της «καλής θέλησης» πάνω στη στιγμή που χιλιάδες εκ των αλβανόπουλων που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, να βρίσκονται το στάδιο ικανοποιητικής αφομοίωσης.
Το γεγονός ότι εκφράστηκε δημόσια από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο σύμφωνα με το aftonomi.gr, δείχνει πως μπορεί στο άμεσο μέλλον να γίνει πραγματικότητα.
Στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του Α.Λοβέρδου στην Αλβανία, μπήκε και αυτό το θέμα στο τραπέζι των συζητήσεων. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε ανάμεσα στον Έλληνα υπουργό παιδείας και την Λιντίτα Νικόλα (υπουργός παιδείας της Αλβανίας), ο κ. Λοβέρδος επισήμανε: «είναι θέμα της μεικτής επιτροπής διαλόγου, η οποία και θα το συζητήσει».

Ένα τζαμί στην Αθήνα παρακαλώ… (Πρεπει να το διαβάσετε!)


«Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η > Η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 25/11/2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού» σας προσκαλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9:00 το πρωί, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47 – 49), κατά την διάρκεια της συζήτησης της προσφυγής μας ενάντια στην κατασκευή τεμένους (ή τζαμιού) στον Βοτανικό.
- κατά της παραβίασης των επιταγών των προγόνων μας και της παράδοσης Ελληνικού εδάφους
- κατά της παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε το Πατριαρχείο


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν  και σύζυγός του, Τζιλ Μπάιντεν, επισκέφθηκαν στο Φανάρι το οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο και τη σύζυγό του.

"Προφητικό" βίντεο - Όταν Αλβανός πυροβολούσε την ελληνική Σημαία:"Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!”Πριν δύο χρόνια σας είχαμε δημοσιεύσει το άκρως προφητικό όπως αποδείχτηκε βίντεο, όπου Αλβανοί νεοναζιστές πυροβόλησαν και έκαψαν την ελληνική Σημαία.
Πέραν του σοκ που είχε προκληθεί τότε από την απίστευτη εχθρική αυτή ενέργεια μέσα στο βίντεο ο Αλβανός ναζί (είχε σήμα των SS στο πέτο του) είχε προαναγγείλει το περιστατικό του Πειραιά αλλά και την επίθεση-πογκρόμ εις βάρος ελληνικού χωριού στην Β.Ήπειρο προ μηνών λέγοντας “Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας Σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!”

Παύλος Αποστολίδης: Στα άδυτα της ΕΥΠ από έναν «λόρδο»!


Σε μια χώρα όπου η συνωμοσιολογία θεριεύει και όλοι αναζητούν τον «αθέατο ξένο δάκτυλο» που καθορίζει τις τύχες του ελληνισμού, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη η νηφάλια αναδρομή στην ιστορική πορεία των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών που ξεδιπλώνεται στο βιβλίο «Μυστική Δράση: Υπηρεσίες Πληροφοριών στην Ελλάδα» του Παύλου Αποστολίδη (εκδόσεις Παπαζήση).

Τουρκικό σήριαλ και άθλια παιγνίδια στην ΑΟΖ


Τουρκικό σήριαλ και άθλια παιγνίδια στην ΑΟΖΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ > Παιχνίδια με το «Μπαρμπαρός», επιχειρούν για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως το ερευνητικό σκάφος να αποχωρήσει νωρίτερα. Ξεκαθαρίζοντας πως ο χρόνος αποχώρησης συνδέεται απόλυτα με την ολοκλήρωση των σεισμογραφικών ερευνών. Όπως πληροφορούμαστε, οι έρευνες υπολογίζεται ότι με βάση «τα δρομολόγια», που έκανε το σκάφος, θα πρέπει να ολοκληρώθηκαν στα μέσα Νοεμβρίου. Ωστόσο, το «Μπαρμπαρός» παρέμεινε και συνέχισε να κινείται στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κύπρου. Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος έχει εξαγγείλει πως μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι έρευνες, παραπέμποντας στις καιρικές συνθήκες, ανέφερε πως θα συνεχιστούν δισδιάστατες έρευνες στην περιοχή και στη συνέχεια θα γίνουν τρισδιάστατες έρευνες. Τι μπορεί να σημαίνει τούτο, θα διαφανεί στη συνέχεια. Είναι, όμως, σαφές πως μετάβαση του «Μπαρμπαρός» στη Μερσίνα δεν διαφοροποιεί την εικόνα σε σχέση με τις τουρκικές παραβιάσεις.

Γιουνκέρ προς ευρωβουλευτές: «Αν θέλετε να φύγω, πέστε το και θα κάνω»


gioynker-pros-eyrwboyleytes-an-thelete-na-fygw-peste-to-kai-tha-kanw
Υψηλοί ήταν οι τόνοι της συζήτησης στην ευρωβουλή της πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.
Κατά την έναρξη της συζήτησης, ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν απευθυνόμενος στους ευρωσκεπτικιστές και ευρωβουλευτές της ακροδεξιάς που υπέγραψαν την σχετική πρόταση, δήλωσε ότι, αν το Ευρωκοινοβούλιο αποφασίσει ότι πρέπει να φύγει από την προεδρία της Κομισιόν, πράγματι θα αποχωρήσει.«Αν θέλετε να φύγω, πέστε το και θα φύγω», είπε χαρακτηριστικά.

Αγαπημένε μου παππού...


γράφει ο θείος Άκης
Αγαπημένε μου παππού,
Έχεις γευτεί σταδιακά όλη την μεταπολεμική ευημερία. Περίθαλψη, επιδόματα, πρόνοια, σύνταξη και εφάπαξ στα πρότερα –ήντα. Παροχές που ο εγγονός σου δεν θα δει ούτε στον ύπνο σου.
Είσαι παιδί της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς. Έζησες τη χώρα όλες αυτές τις δεκαετίες που μέσα σε δυσκολίες προσπάθησε να ανορθωθεί. Σου ζητώ να σκεφτείς όλη την πορεία από τότε μέχρι σήμερα. Όλα αυτά που κερδήθηκαν μετά τον πόλεμο. Εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικές παροχές που χάνονται σε μία νύχτα. Ξαναγυρίζουμε στο σημείο εκκίνησης, όταν εσύ ήσουν παιδάκι.
Κάποια τα κατάφεραν να μας οδηγήσουν πίσω. Έχεις μείνει ο μόνος που τους υποστηρίζει με την ψήφο του. Τι βρίσκεις σε δαύτους; Πες μου ρε γέρο τι καλό έκαναν; Σου λένε για νοικοκύρεμα και είναι 46 άτομα υπουργικό συμβούλιο. Σου μιλάνε για αξιοκρατία και δεν έχουνε καλέσει έναν με προσόντα που διαπρέπει έξω να αναλάβει κάποια θέση έστω για τα μάτια του κόσμου.
Έχουν την πάνδημη στήριξη των μέσων και δεν τολμάνε τίποτα. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα πως δεν αξίζουν θετική ψήφο. Τους γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Δεν θα σου πω τι να κάνεις. Μόνο πως δεν έχεις καμία δουλειά με αυτούς. Μην στηρίζεις αυτό το συνοικέσιο του αίσχους.
Αντίθετα γίνε σοφός Νέστορας και όχι κλασσικός γερο-ξερόλας. Συμβούλεψε τους νεότερους πως η χώρα πλήρωσε τους διχασμούς. Πες τους να μην αρπάζονται για ψύλλου πήδημα. Να μην πετάνε εμφυλιακά τσιτάτα σαν να βρίζουν στο γήπεδο. Χάθηκαν μυαλά, άνθρωποι και εργατικό δυναμικό όταν ο ένας όρμησε στον άλλο. Για να μην συζητήσουμε για τις πληγές που άφησε πίσω του ο εμφύλιος.
Θυμήσου το Mαταόρα. Το καράβι που έφυγε για τη Γαλλία μέσα στον εμφύλιο. Με τον ανθό της ελληνικής νεολαίας που είχε για επιβάτες. Γιατί να τους χάσουμε πάλι όλους αυτούς;
Μίλα μας για το Δημήτρη Νόλλα. Πεζογράφος της γενιάς σου και γνωστός σε λίγους. Εμείς μόνο το Κρίστοφερ Νόλαν ξέρουμε. Συγκεκριμένα τα λόγια που αναφέρει στο βιβλίο του για δεξιούς και αριστερούς. «Οι δύο πλευρές του ίδιου μαλάκα. Ολόιδιου, είτε βρέθηκε στα ορυχεία της Ανατολικής Ευρώπης είτε στις φάμπρικες τις Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές. Και που τα παιδιά του μεγάλωσαν είτε στα σοσιαλιστικά νηπιαγωγεία είτε με τους παππούδες με τις ίδιες πληγές».
Η κλάση μου γαλουχείται σε δύσκολες καταστάσεις. Ζυμώνεται σε άγνωστα μέρη εκεί που δεν είσαι ο γιος του τάδε αλλά κρίνεσαι από την παρουσία και τη δουλειά σου. Δώσε κίνητρο να γυρίσει, να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Με τον αέρα και τις εμπειρίες που έχει σίγουρα θα τα καταφέρει καλύτερα. Μην ανακυκλώνεις τα ίδια πρόσωπα γιατί οι ίδιοι θα φέρουν τα ίδια.
Βαρεθήκαμε να είμαστε εθελοντές σε ομάδες και οι άλλοι να κονομάνε εις βάρος μας. Να μας βραβεύουν για να φανούν αυτοί στην εφημερίδα. Δουλειά θέλουμε, εργασία στην πιο παραγωγική μας ηλικία. Γιατί να πάμε έξω να κοιμόμαστε με άλλους σαρανταδώδεκα; Τι τα φτιάξατε σπίτια και παρασπίτια, μόνο για να τα καμαρώνετε;
Μας ενδιαφέρει η χώρα ως οντότητα. Όλη η χώρα όχι μόνο η Μεσσηνία. Δεν θέλουμε να παραμείνει μόνο ως βιβλίο συνταγών μαγειρικής. Μνήμη κατεψυγμένου μουσακά από την Κίνα που θα σερβίρεται το καλοκαίρι στα νησιά. Καρποστάλ για Αμερικάνους μεσοαστούς, που θα την μπερδεύουν με την Καραϊβική στο κυριακάτικο brunch τους.
Άσε μας να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Να αναλάβουμε θέσεις μα και τις ευθύνες μας. Θα λειτουργήσουμε από ανάγκη αξιοκρατικά, όχι σαν καλαματιανοί κομματάρχες του ‘50. Παππού είναι η ώρα να αποχωρήσεις. Έχε υπόψιν σου, πέρα από το μπέρδεμα των καιρών, πως παραδίδεις το ταμείο μείον…
Αν δεν κάνεις τίποτα από όλα τα παραπάνω σε παρακαλώ τουλάχιστον να γκρινιάζεις χαμηλόφωνα. Μην μου χαλάς τη μέρα κάθε πρωί με τη μουρμούρα σου. Έχω πράγματα να σκεφτώ, τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο για μένα.
ΥΓ: Συνέχισε να περιμένεις στις στάσεις, χωρίς να ξέρεις πότε θα περάσει το λεωφορείο. Στη χώρα του περίπου, που ούτε τα δρομολόγια δεν ξέρουμε πότε περνάνε. Το μόνο που ξέρω να σου πω είναι πως ο δρόμος αυτός δεν έχει μέλλον.
Και αν με ρωτήσεις, έτσι για να πιάσεις κουβέντα «τι ώρα είναι;». «Ώρα να φεύγουν» θα σου πω και πάλι…

olympia

Οι τζιχαντιστές στην Συρία κάνουν χρήση του σκευάσματος Captagon


arton183119-ad755

Ενώ τα Δυτικά ΜΜΕ και τα ΜΜΕ του Κόλπου δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές τρέφονται κυρίως με την ανάγνωση του Κορανίου,επιληπτικές κρίσεις στην Συρία αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα οι ισλαμιστές κάνουν χρήση του σκευάσματος Captagon. Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατέσχεσε μέσα σε διάστημα δύο ημερών ένα αυτοκίνητο γεμάτο με δισκία Captagon και ένα φορτηγό δεξαμενόπλοιο που μετέφερε έναν τόνο του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Το Captagon(υδροχλωρική φενετυλλίνη) είναι μια αμφεταμίνη που προκαλεί ευφορία και μουδιάζει τον πόνο.Αναμιγνύεται με άλλες ουσίες όπως το χασίς,συνδυασμός που αποτελεί τη βασική διατροφή των τζιχαντιστών.Οι χρήστες που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι ισλαμιστές,δεν αισθάνονται δυστυχία ούτε και τη δυστυχία που προκαλούν στους άλλους.Ως εκ τούτου είναι σε θέση να διαπράξουν όλα τα είδη φρικαλεοτήτων, γελώντας.

Το Captagon παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 2011 από ένα εργαστήριο του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία και παράγεται πλέον σε όλη την Μέση Ανατολή,συμπεριλαμβανομένου και του συριακού εδάφους.

Πηγή:R.Voltaire

Βόμβα Σόιμπλε: Η Κομισιόν θα βάζει βέτο σε εθνικούς προυπολογισμούς!


μέρκελ-σοιμπλεΤην ώρα που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φέρεται ενοχλημένο από το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2015 χωρίς την έγκριση των δανειστών, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ρίχνει μια νέα «βόμβα» προτείνοντας να δοθεί το δικαίωμα στην Κομισιόν να μπλοκάρει τους εθνικούς προϋπολογισμούς, εάν αυτοί παραβαίνουν τους ευρωπαϊκούς κανόνες…«Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων θα έπρεπε να διαθέτει ένα δικαίωμα να ασκεί βέτο επί των (εθνικών) προϋπολογισμών οι οποίοι παραβιάζουν τα ευρωπαϊκά κριτήρια σταθερότητας», επιχειρηματολόγησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπέρμαχος της δημοσιονομικής ορθοδοξίας, σε μια συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό Focus και το τεύχος του που κυκλοφορεί με σημερινή ημερομηνία.

“Πρόβλημα ακοής” του ΥΠΕΞ απέναντι στις βρετανικές προκλήσεις!


“Πρόβλημα ακοής” του ΥΠΕΞ απέναντι στις βρετανικές προκλήσεις!«Η Αθήνα και ειδικότερα το ΥΠΕΞ, απέκτησε πρόβλημα ακοής» καθώς δυο εικοσιτετράωρα μετά τη δημοσιοποίηση της φόρμουλας για «συμφωνία και διαβίβαση των κριτηρίων ανοίγματος» δύο τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων, «το συντομότερο δυνατόν» που υπέβαλε το Λονδίνο προς την Ιταλική Προεδρία της ΕΕ, αξιώνοντας όπως περιληφθεί στα Συμπεράσματα του επόμενου Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, τον προσεχή Δεκέμβριο, δεν έχει βγάλει άχνα!

Χαμός απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου:


Μπουγάς σε δημοτικούς συμβούλους Χατζηδάκη ,είστε κότες δεν ξέρετε τι σας γίνεται ψηφίζετε για μια μερίδα κεμπάπ με ψητή ντομάτα να σας κεράσει ο δήμαρχος μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού! Σύντομα εκτενέστερο ρεπορτάζ !

ΔΕΙΤΕ: Εδώ γίνονται οι έρευνες – Τώρα αναζητούν άλλο τάφο ή οικοδόμημα στα έγκατα του λόφου Καστά…


KASTA_LOFOS1_513_355
-Περίπου 17 στρέμματα πρέπει να ερευνηθούν στον λόφο Καστά της Αμφίπολης
– Οι παλιότερες έρευνες “δείχνουν” και άλλες ανθρώπινες παρεμβάσεις
– Κρατούν την ανάσα τους οι αρχαιολόγοι περιμένοντας ενδείξεις για άλλο τάφο
– Που υπάρχουν ενδείξεις για “οικοδόμημα” σε άλλο σημείο του περιβόλου Περίπου τρία από τα είκοσι στρέμματα της έκτασης του λόφου Καστά στην Αμφίπολη έχουν ερευνηθεί από τους γεωλόγους.

Απάντηση του ΓΕΕΘΑ σε δημοσιεύματα για την κατάθεση στεφάνου στο γερμανικό κοιμητήριο


STEFANI_

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφερόμενων σε τελετή στην οποία παρέστη ο Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στα οποία εμπεριέχονται ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η εν λόγω επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Γερμανικής Πρεσβείας στη μνήμη όλων όσων έχασαν τη ζωή τους λόγω πολέμων και βίαιων καθεστώτων, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας.

Επιτέθηκαν με τσεκούρι σε αστυνομικούς


astynomia-peripoliko-660_4
Επίθεση με τσεκούρι δέχτηκαν αστυνομικοί στη Χρυσούπολη, κατά τη διάρκεια ελέγχου.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα με δύο επιβαίνοντες στο Χρυσοχώρι Καβάλας.
Οι δύο άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των αστυνομικών, και αφού τους έβρισαν τους επιτέθηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί ελαφρά, στα χέρια και στο πρόσωπο.

Η Πολυπολιτισμικότητα απέτυχε στα Βαλκάνια
Ένα πολυχρησιμοποιημένο σύνθημα της εποχής μας είναι η πολυπολιτισμικότητα Το σύνθημα αυτό συγκινεί αρκετούς Έλληνες διανοητές και πολιτικούς, φαίνεται όμως ότι δεν συγκινεί πλέον τους Ευρωπαίους.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΡΟΓΛΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΕ ΓΑΜΟ…


Την επίσκεψη Μπάιντεν στην Τουρκία και τις προτάσεις του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό …
συζήτησαν το Σάββατο το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου και ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Η συνάντηση, που κράτησε περίπου μισή ώρα, πραγματοποιήθηκε σε χώρο κοντά στη θάλασσα του Κεράτιου, όπου είχε γίνει τελετή γάμου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Τουρκία και οι προτάσεις του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκε και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει ως μάρτυρας στο γάμο του γιου ενός από τους συμβούλους του Τούρκου Πρωθυπουργού. Στην τελετή του γάμου παρευρέθηκε και ο Ταγίπ Ερντογάν και η συνάντηση έγινε εκεί.
πηγή

Στην Πορτογαλία πήραν "σκούπα" και "καθαρίζουν" με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα


ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΕΞ
ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΩΣ «ΑΛΥΣΟΔΕΘΗΚΕ» Η ΕΛΛΑΔΑ
Mια ιστορία που χρήζει διερεύνησης και εδώ στην Ελλάδα διαδραματίζεται στην Πορτογαλία, όπου ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο (σοσιαλΗστής και αυτός) συνελήφθη για ξεπλυμα βρώμικου χρήματος, και φοροδιαφυγή.
Η έρευνα αφορά τραπεζικές συναλλαγές και μεταφορές χρημάτων αγνώστου προελεύσεως, σημείωσε η εισαγγελία, ενώ διευκρίνισε ότι καμία από τις ενέργειες αυτές δεν συνδέεται με την επιχείρηση Μόντε Μπράνκο, μια έρευνα που οδήγησε τον Ιούλιο στη σύλληψη του πρώην προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της τράπεζας Espirito Santo Ρικάρντο Σαλγάδο.

Μέχρι τα Χριστούγεννα το πόρισμα για το “σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή”: “Είχαμε ενημερώσει την ασφάλεια του”, λένε οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες


Ο ανακριτής φτάνει στην άκρη του νήματος…
Μέσα στο Δεκέμβριο, το αργότερο έως τα Χριστούγεννα, θα γίνουν γνωστά τα συμπεράσματα της έρευνας των ανακριτικών αρχών σχετικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων, η οποία είχε στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλής.

Η Χεζμπολάχ διαθέτει ιρανικούς πυραύλους με ακτίνα δράσης 350χλμ!!


fateh-110_
Το Ιράν έχει προμηθεύσει την εκ Λιβάνου προερχόμενη ισλαμική οργάνωση Χεζμπολάχ, με μεσαίου βεληνεκούς πυραύλους που δύναται να χτυπήσουν ως την περιοχή Dimona, στο νότιο Ισραήλ », αναφέρει μια νέα έκθεση από το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, οι Φρουροί της Ιρανικής επανάστασης έχουν παραδώσει κάτω από άκρα μυστικότητα, μια νέα κατηγορία των πυραύλων, με την ονομασία «Fateh-110», οι οποίοι διαθέτουν βεληνεκές μάχης 250-350 χιλιόμετρα, και δύνανται να φέρουν κεφαλή 500kg, γράφει σε άρθρο της η ισραηλινή εφημερίδα timesofisrael.com .
Σύμφωνα μάλιστα με τον ιρανό Ταξίαρχο Σαγιέντ Μαγίντ Μουσαβί, διοικητή των ιρανών φρουρών της επανάστασης, « οι νέοι πύραυλοι θα επιτρέψουν στην Χεζμπολάχ να χτυπήσει οποιοδήποτε μέρος στο Ισραήλ, «συμπεριλαμβανομένων και στόχων στο νότο και την κατεχόμενη περιοχή. Η Dimona αποτελεί πλέον ένα εύκολο στόχο», κατέληξε ο ίδιος .
Επίσης την ίδια στιγμή σε σημείο καμπής βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στην Βιέννη μεταξύ των 6 χωρών και της Τεχεράνης, με στόχο τον έλεγχο του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, σε αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων. Η προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας λήγει στις 24 Νοεμβρίου.
Την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος ιρανός ταξίαρχος εξέδωσε παρόμοια απειλή για το Ισραήλ, προειδοποιώντας ότι και παλαιστινιακές οργανώσεις , εκτός από την Χεζμπολάχ, διαθέτουν προηγμένα ιρανικά οπλικά συστήματα.
«Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των πυραύλων τους, είναι σε θέση τώρα να επιτεθούν όλους τους στόχους από νότια προς βόρεια τμήματα του [Ισραήλ],» δήλωσε ο Μουσαβί την περασμένη εβδομάδα.
Το Ισραήλ φέρεται να πραγματοποίησε επανειλημμένως το 2013, αεροπορικές επιθέσεις σε αποθήκες όπλων στην Συρία, διότι εμπεριείχαν ιρανικούς πυραύλους Fateh, οι οποίοι, προορίζονταν για την Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Το Ισραήλ ποτέ δεν ανέλαβε επίσημα την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές.
Σύμφωνα με ισραηλινό εμπειρογνώμονα και πρώην αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου άμυνας, Ούζι Ρούμπιν και δήλωση του στο Associated Press, οι πύραυλοι Fateh-110 αποτελούν ένα «θανάσιμο όπλο» αν πέσουν σε λάθος χέρια.
« Εάν εκτοξευθούν από τον νότιο Λίβανο, μπορούν να φτάσουν στο Τελ Αβίβ και ακόμη στην [πόλη του νοτίου Ισραήλ] Beersheba», είπε ο Rubin.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ορθότητα της πληροφορίας, και εντοπιστεί η τοποθεσία των ιρανικών πυραύλων , θα αναλάβει δράση η ισραηλινή αεροπορία, όπως γράψαμε και παλαιότερα στο pentapostagma.gr.
Το Ισραήλ δεν επιθυμεί επουδενί να αφήσει στην κατοχή της Χεζμπολάχ πυραύλους, με τέτοιο βεληνεκές και καταστρεπτική ισχύ ,θέτοντας σε κίνδυνο της ισραηλινή επικράτεια. Αναμένονται εξελίξεις……
pentapostagma.gr

Ο τελικός σκοπός της νέας τάξης… αλλά κι αν πέσεις, ανάστα όταν έρχονται τα Σύννεφα


Ο τελικός σκοπός της νέας τάξης…
αλλά κι αν πέσεις, ανάστα όταν έρχονται τα Σύννεφα
Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Οι νέες αποδοχές για τους απόστρατους (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ)


ΑΠΟ 59 ΕΩΣ 371 ΕΥΡΩ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Επιστροφές και αναδρομικά έξι μηνών που ξεκινούν από 354 ευρώ και φτάνουν ως τα 2.226 ευρώ θα λάβουν στις 22 Δεκεμβρίου οι απόστρατοι Στρατού Ξηράς, Αεροπορίας, Ναυτικού, Λιμενικού Σώματος, καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την επιστροφή του 50% των περικοπών…
οι οποίες επιβλήθηκαν με μνημονιακούς νόμους και στη συνέχεια κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όσον αφορά τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ και τους δικαστικούς.
Ο Ελεύθερος Τύπος εξασφάλισε και αποκαλύπτει σήμερα τον επίσημο πίνακα του Γενικού Λογιστηρίου με τις νέες συντάξεις (μικτά ποσά) που θα λαμβάνουν πλέον οι απόστρατοι από τις 22 Δεκεμβρίου και με τα ποσά των επιστροφών που παίρνει ο κάθε βαθμός.
Με την πληρωμή του Δεκεμβρίου θα επιστραφούν στους απόστρατους το 50% των περικοπών και τα αναδρομικά έξι μηνών που αφορούν την περίοδο από την 1η-7-2014 έως την 31η-12-2014.
Η επιστροφή του υπόλοιπου 50% των περικοπών που αφορά σε αναδρομικά 22 μηνών από 1/8/2012 έως 30/6/2014 θα καταβληθεί στους συνταξιούχους, καθώς και στα πρόσωπα στα οποία έχει μεταβιβαστεί αιτία θανάτου η σύνταξη, σε 36 μηνιαίες ισόποσες δόσεις.
Η 1η δόση θα καταβληθεί με τη σύνταξη μηνός Φεβρουάριου 2015, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλ¬λονται με τη σύνταξη κάθε μήνα.
Αν οι συνολικές διαφορές δεν υπερβαίνουν το ποσό των 250 ευρώ, αυτές θα καταβληθούν σε μία δόση με τη σύνταξη του Φεβρουάριου 2015. Για παράδειγμα:
1. Η σύνταξη για το βαθμό του Α/ΓΕΕΘΑ, από 2.877 ευρώ που είναι σήμερα, επιστρέφει στα 3.248 ευρώ από τις 22 Δεκεμβρίου. Η επιστροφή δηλαδή είναι 371 ευρώ. Οι συνταξιούχοι με το βαθμό του Α/ΓΕΕΘΑ, μαζί με την αυξημένη σύνταξη, θα λάβουν επίσης στις 22 Δεκεμβρίου και αναδρομικές αυξήσεις έξι μηνών, δηλαδή 371 ευρώx6=2.226 ευρώ.
2. Η σύνταξη για όσους αποστρατεύτηκαν με το βαθμό του αντιστράτηγου επιστρέφει κατά 207 ευρώ από τις 22 Δεκεμβρίου και διαμορφώνεται στα 2.380 ευρώ από 2.173 ευρώ που είναι σήμερα. Οι απόστρατοι με το βαθμό του ανιστράτηγου θα λάβουν επίσης με τη σύνταξη τις αναδρομικές επιστροφές για 6 μήνες, δηλαδή 1.242 ευρώ επιπλέον.
3. Η σύνταξη για τον υποστράτηγο επιστρέφει κατά 181 ευρώ και διαμορφώνεται από τις 22 Δεκεμβρίου στα 2.193 ευρώ, από 2012 ευρώ σήμερα. Τα αναδρομικά που θα καταβληθούν είναι 1.086 ευρώ.
4. Η νέα σύνταξη που αντιστοιχεί στο βαθμό του συνταγματάρχη επιστρέφει κατά 98 ευρώ και διαμορφώνεται στα 1.758 ευρώ, από 1.660 ευρώ που είναι σήμερα. Τα αναδρομικά 6 μηνών που θα καταβληθούν με την επιστρεφόμενη σύνταξη είναι 588 ευρώ.
5. Η σύνταξη για το βαθμό του αντισυνταγματάρχη επιστρέφει κατά 78 ευρώ και διαμορφώνεται στα 1.593 ευρώ από 1.515 ευρώ σήμερα. Τα αναδρομικά που θα πάρουν οι συνταξιούχοι είναι 468 ευρώ.
6. Η σύνταξη για το βαθμό του ταγματάρχη επιστρέφει κατά 67 ευρώ και διαμορφώνεται στα 1.502 ευρώ από 1.435 ευρώ που είναι σήμερα. Τα αναδρομικά 6 μηνών ανέρχονται σε 402 ευρώ.
7. Η σύνταξη λοχαγού επιστρέφει κατά 59 ευρώ και διαμορφώνεται στα 1.440 ευρώ από 1.381 ευρώ σήμερα. Τα αναδρομικά που θα λάβουν όσοι έχουν αποστρατευθεί με το βαθμό αυτό ανέρχονται σε 354 ευρώ.
Με τη σύνταξη Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται στις επιστρεφόμενες συντάξεις τα αναδρομικά 22 μηνών.
Για παράδειγμα, στο βαθμό του αντιστράτηγου αναλογούν αναδρομικά 4.554 ευρώ από την επιστροφή των μειώσεων που επιβλήθηκαν από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014.
Το ποσό αυτό θα επιστραφεί σε 36 δόσεις, δηλαδή στη μηνιαία σύνταξη του αντιστράτηγου θα προστίθενται 126 ευρώ από τον Ιανουάριο και για τους επόμενους 36 μήνες. Ανάλογες θα είναι και οι επιστροφές σε όλους τους απόστρατους.

(Ε.Τ. 22/11/2014 – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ – kkatikos@e-typos.com)
ΠΗΓΗ: http://staratalogia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_0.html
kranosgr.blogspot.com

Εισαγγελική Παρέμβαση Εδώ και Τώρα για το Χαμένο Εκατομμύριο του Καρατζαφέρη ζητά ο Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας του ΛΑΟΣ

89

Εισαγγελική παρέμβαση για το «χαμένο» εκατομμύριο που έδωσε το 2009 στο Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ζητά ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Παναγιώτης Αποστόλου…