Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ “ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΙ” ΜΕ ΤΟ “ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”-ΤΟ ΥΠΑΚΟΥΟ “ΣΚΥΛΙ” ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ “ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

PAPASTAVROU2

Τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) «αποκαλύπτει» την Κυριακή το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Στην ιστοσελίδα του Spiegel προδημοσιεύεται ρεπορτάζ του αυριανού τεύχους το οποίο αναφέρεται στο EuroWorkingGroup της προηγούμενης Πέμπτης και στις αποφάσεις που ελήφθησαν σε αυτό για τη χορήγηση προληπτικής γραμμής στήριξης προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το Spiegel ανώτεροι αξιωματούχοι από τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ συμφωνήσαν σε μεγάλο βαθμό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας σε συνάντηση στις Βρυξέλλες ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα.
Βάσει των αποφάσεων που ελήφθησαν θα τεθούν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της λεγόμενης προληπτικής χρηματοδοτικής βοήθειας περίπου 10 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.
Ο ESM δεν θα χρειασθεί να κινητοποιήσει επιπλέον χρήματα για τον σκοπό αυτό, καθώς θα ανακατανεμηθούν τα ποσά από το δεύτερο πακέτο βοήθειας, τα οποία προβλεπόταν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά τελικώς δεν χρειάστηκαν.
Το Spiegel αναφέρει πως ο ESM διαθέτει δύο εργαλεία προληπτικής χρηματοδοτικής βοήθειας και η Ελλάδα θα κάνει χρήση εκείνου που προβλέπει αυστηρότερους όρους και ελέγχους (Enhanced Conditions Credit Line -ECCL).
Τι είναι η προληπτική γραμμή στήριξης ECCL
Σημειώνεται πως στο EuroWorkingGroup της προηγουμενης Πέμπτη μετείχαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Τάσος Αναστασάτος και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου.
Μετά την ολοκλήρωση του EuroWorkingGroup κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν πως σε αυτό έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή μετάβαση στην «επόμενη μέρα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μέλη του EuroWorkingGroup ζήτησαν από την τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 
Ποιος νομίζετε πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χαιρέτισε η Μέρκελ μόλις προσγειώθηκε από το αεροπλάνο; Ο Αντώνης Σαμαράς; Όχι χάσατε…
Ο άνθρωπος που χαιρέτισε πριν από τον πρωθυπουργό , για να δείτε και ποιος μας κυβερνάει σε αυτή τη χώρα, ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου , ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στη Siemens , στο Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα, ήτοι με τους φυγόποινους για το μεγάλο σκάνδαλο.
Ο λεγόμενος “Μπουμπλής” ή Σταύρος Παπασταύρου ήταν αυτός που δέχτηκε πρώτος τον χαιρετισμό της Γερμανίδας καγκελαρίου
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο “Μπουμπλής” είναι κολλητάρι των καταζητούμενων που προαναφέραμε αλλά και η σύντροφός του ακούει στο όνομα κ.Μαρί Αγαλιώτου που  είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Siemens Hellas. Mάλιστα η κυρία Αγαλιώτου πληρώνεται με το αξιοσέβαστο ποσό των 12.000ευρώ!!!
Να σημειώσουμε ότι η κυρία πλέον Παπασταύρου είχε αναλάβει ως επικοινωνιολόγος να ξελασπώσει (στα μάτια της κοινής γνώμης) τη Siemens Hellas μετά την υπόθεση Χριστοφοράκου και το τεράστιο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» που είχαν στήσει τα διοικητικά στελέχη της γερμανικής εταιρίας.
Το γεγονός ότι η συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens (η οποία εγκρίθηκε από το ελληνικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2012) υπεγράφη εν τέλει από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, οπότε, στο μεταξύ, είχε εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Παπασταύρου, τροφοδότησε αργότερα σχόλια για τη σχέση που διατηρούσε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με την επικοινωνιολόγο της αμαρτωλής Siemens.
Συνδαιτυμόνας του Πολ Τόμσεν, παίρνει κατευθείαν γραμμή απ’ τους Σόιμπλε – Τόμσον και μεταφέρει τα «καλά νέα» στον υπάκουο και «αλυσοδεμένο» Στουρνάρα, χωρίς να καίγεται το Μαξίμου. Για όσους δεν το ξέρουν, το πραγματικό αφεντικό της ελληνικής οικονομίας είναι ο Παπασταύρου.
Ο ιδανικός ταχυδρόμος της Τρόικας και της Γερμανίας.
Ο σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά με εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ
Ο Σταύρος Παπασταύρου απασχόλησε για καιρό τα media, όταν αναφέρθηκε το όνομά του στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Συγκεκριμένα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) εμφανίστηκε  ως συνδιαχειριστής λογαριασμού σχεδόν 550.000.000 δολαρίων, με το όνομά του να εμφανίζεται σε φερόμενη κατάθεση της εταιρίας STABRI που έχει έδρα την Τορτόλα των Παρθένων Νήσων. Ο ίδιος πάντως είχε υποστηρίξει «το όνομά μου υπάρχει στη λίστα λόγω ενός εταιρικού λογαριασμού 5.400.000 δολαρίων, που δεν ανήκει σε εμένα αλλά στον πελάτη μου». Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, είχε συνδυάσει τις προσπάθειες παρεμπόδισης της διαλεύκανσης της υπόθεσης με το γεγονός ότι «το δεξί χέρι του πρωθυπουργού φέρεται ως συνδιαχειριστής επενδυτικού fund, συνδεόμενου με τη μεγαλύτερη κατάθεση στη “λίστα Λαγκάρντ”». Ο κ. Παπασταύρου τόνισε ότι δέχεται «πόλεμο λάσπης», ενώ είχε κληθεί να καταθέσει και στη σχετική προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Υποστήριξε ότι σταμάτησε να έχει σχέση με τον λογαριασμό αυτόν από το 2011. Παράλληλα, είχε κατηγορηθεί ότι στην επίμαχη κατάθεση βρέθηκαν ως σχετιζόμενοι πελάτες και δύο εξ αίματος συγγενείς του.
Aυτοί μας κυβερνάνε….
Ο Σταυρος Παπασταύρου είναι ο κύριος ακριβώς πίσω από τη Μέρκελ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

samaras-venizelos1

Το θέμα δεν σηκώνει αστεία, ούτε αστείες φωτογραφίες, γελοιογραφίες και τέτοια.
Εδώ χρειάζονται πραγματικές απεικονίσεις της ηθικής και ψυχικής κακουργίας των αθλίων που μας κυβερνούν.
Άθλιοι που τα δίνουν όλα προκειμένου να κυβερνήσουν λίγες στιγμές ακόμα, προκειμένουν να μην παραιτηθούν.
Όλα στον βωμό των απαιτήσεων των τοκογλύφων-δανειστών:
Αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα, ξενοδοχεία, βιβλία και πολλά άλλα.
Άμεση αλλαγή του μισθολογίου, με μειώσεις μισθών-συντάξεων.
Αλλαγή στο Ασφαλιστικό με αύξηση των ορίων ηλικίας, και αλλαγή τρόπου υπολογισμού σύνταξης που θα σημάνει μειώσεις στις κύριες συντάξεις από 15% έως και 20%!
Τροποποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων, με λιγότερες δόσεις και εισαγωγή εισοδημστικών και περιουσιακών κριτηρίων.
Και άλλα που ίσως μας κρύβουν και σκοπεύουν να μας τα παρουσιάσουν ως τροπολογίες προς ψήφιση σε άσχετα νομοσχέδια.

Καινούργια μέτρα και καινούργιους εκβιασμούς αποδέχονται οι Άθλιοι, μέτρα που αν ισχύσουν θα βουλιάξουν στα τάρταρα ό,τι έχει απομείνει από οικονομία και κοινωνία,
..ενώ το πολύ-πολύ να αποδώσουν όφελος στα ταμεία των δανειστών μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, δηλαδή ψίχουλα μπροστά στο χάος του (απαιτούμενου απ’ αυτούς) χρέους των 380 δις.

Θέλουν όμως να δείξουν οι νταβατζήδες της Ελλάδας και της κυβέρνησης ποιοί είναι τ’ αφεντικά,
..και τα πειθήνια όργανά τους οι άθλιοι συνομώτες των Αθηνών το δέχονται και το παραδέχονται, μη μπορώντας να κάνουν κι αλλοιώς,
..όντας ένα βήμα από τα Ειδικά Δικαστήρια,
..και αν είμασταν και σε άλλες εποχές, μισό βήμα απ’ το Γουδή!

Το τσουνάμι της οργής, της απογοήτευσης, της απελπισίας, δεν αργεί να μετατρέψει έναν λαό σε όχλο.
Πριν φτάσουμε εκεί -που δεν μας αξίζει- παραιτηθείτε Άθλιοι!
Δείξτε την τελευταία στιγμή ψήγματα μετάνοιας.
Ο λαός είναι μεγαλόθυμος -δυστυχώς- προς τους μετανοούντες ολετήρες!..

Από το mandatoforos.blogspot.g

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν και σε μας, (ελπίζουμε να μην είναι αληθινές), αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να εκδιωχτεί από την ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο πατήρ Νικόλας Μανώλης, μέχρι προ τίνος προϊστάμενος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτη Ηλία, της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Το μεγάλο «παράπτωμα» του πατήρ Νικόλα ήταν ότι έχει επιτελέσει ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο έργο στην ενορία του ακόμα και μετά την δυσμενή απομάκρυνση του.

Ραγδαίες εξελίξεις για το σχέδιο "Πυθία"


Έρχονται συλλήψεις για την συμμορία που έφερε τον παραφρονα στη εξουσία. Ο οποίος πλεον δεν μπορει να πείσει κανέναν οτι ήτο απλως αχυρανθρωπος και δεν γνώριζε το δολιο σχέδιο που έριξε την χωρα στα χερια του. Το θεμα ειναι να μην υπάρξουν πιέσεις στον ανακριτή και η δικαιοσύνη να αποκαλύψει αυτό που όλοι γνωρίζουν. Απο την υπογραφή των αγωγών το 2007 και μετά, η Ελλάδα δέχθηκε πολυδιάστατη επιθεση προκειμενου να ανακοπεί η πολιτικη που θα έκανε την Ελλαδα πρωταγωνίστρια και ανεξάρτητη.

Η Ελλάδα αιμορραγεί, χάνοντας τα «φωτεινά» μυαλά


Η Ελλάδα αιμορραγεί, χάνοντας τα «φωτεινά» μυαλά
Είναι μία από τις μεγαλύτερες συνέπειες της κρίσης, που όμως δεν εμφανίζεται όταν εξετάζονται τα οικονομικά μεγέθη. Κι όμως, η κρίση έχει προκαλέσει σοκαριστική «αιμορραγία» της Ελλάδας, που χάνει τα «φωτεινά» μυαλά της, καθώς επιστήμονες και εξερευνητές προτιμούν το εξωτερικό από την αβεβαιότητα της πατρίδας τους.

ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ > Κι’ άλλος Αλβανός σκοτώθηκε στη Συρία


Σύμφωνα με την «Gazeta express» του Κοσσυφοπεδίου και άλλος ένας Αλβανός σκοτώθηκε στη Συρία, για την δόξα του Αλλάχ.
Πρόκειται για τον Burim Demolli από την Κολόβιτσα της Πρίστινα. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ξάδελφό του, ο οποίος είπε  ότι ο Ντεμόλι είχε πάει στη Συρία με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Κάτω ο Παπισμός και ο Οικουμενισμός και ψηλά τα λάβαρα, της αμωμήτου πίστης μας τα λάβαρα!


Γόρτυνος Ιερεμίας: "Όχι συμπροσευχές με τους ακοινώνητους-Κάτω ο Παπισμός και ο Οικουμενισμός""Όχι συμπροσευχές με τους ακοινώνητους" αναφέρει ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας στο κυριακάτικο κήρυγμά του εννοώντας σαφέστατα τους παπικούς. Κατ΄εξαίρεση το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει από σήμερα το κυριακάτικο κήρυγμα του Μητροπολίτου, το οποίο αποτελεί παράλληλα και μια ξεκάθαρη τοποθέτηση αναφορικά με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου στο Φανάρι ειδικά όταν στο τέλος του ο κ. Ιερεμίας τονίζει "Κάτω ο Παπισμός και ο Οικουμενισμός και ψηλά τα λάβαρα, της αμωμήτου πίστης μας τα λάβαρα!"

Αντισυνταγματικές οι αναδρομικές περικοπές συντάξεων σε ένστολους, πανεπιστημιακούς και γιατρούς ΕΣΥ


antisyntagmatikes-oi-anadromikes-perikopes-syntaksewn-se-enstoloys-panepisthmiakoys-kai-giatroys-esy
Νέος «πονοκέφαλος» στο υπουργείο Οικονομικών έπειτα από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ολομέλεια του δικαστηρίου σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των συντάξεων των ενστόλων όλων των σωμάτων, των πανεπιστημιακών καθηγητών και των διευθυντών γιατρών του ΕΣΥ. Ειδικότερα, η Ολομέλεια έκρινε αντισυνταγματική,

Ο ΠΑΠΑΣ- ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ… «ΝΩΤΑ» ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Όταν χαμηλώσουν τα φώτα των εκατοντάδων τηλεοπτικών καμερών, όταν σταματήσουν τα αμέτρητα φλάς των δημοσιογράφων, όταν τελειώσουν οι ψαλμωδίες, όταν σβήσουν οι πολυέλαιοι, όταν θα έχουν αποχωρήσει οι μπάντες και οι επίσημοι, τι θα έχει απομείνει;

Από την Τουρκία ξεκίνησε το Πλοίο με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες;Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA το φορτηγό πλοίο "BARIS" που μετέφερε τους 700 Σύριους λαθρομετανάστες είχε αφιχθεί την περασμένη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου σε λιμάνι πλησίον των ακτών της Ντάτσας και του Μπόντρουμ. 
Τελικά το πλοίο αναχώρησε από την Αττάλεια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών απ' όπου παρέλαβε και άλλους λαθρομετανάστες ενώ αρχικά είχε ξεκινήσει με 400 επιβαίνοντες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι Τουρκικές αρχές δεν αντελήφθησαν ένα τέτοιο πλοίο να φορτώνει εκατοντάδες αλλοδαπούς από λιμάνι της γείτονας χώρας...

defencenews

Φεύγουν από τον πόλεμο, βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα που με την ΝΑΖΙ-ΕΕ σφυρίζει αδιάφορα #syrianrefugeesgr#syrianrefugeesgr netakias
Οπως είδαμε και σε βίντεο πριν από μερικές ημέρες, στην Συρία αυτή την στιγμή λαμβάνει χώρα μια ανθρωπιστική κρίση απερίγραπτου μεγέθους, με αποκλειστική ευθύνη του Δυτικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδα.
Μην ξεχνάτε ότι η συγκυβέρνηση για να κερδίσει ένα φιλικό χτύπημα υποτέλειας από τους Ευρωπαίους, είχε σπεύσει πρωτη να ταχθεί υπερ του βομβαρδισμού του Ασαντ για να βοηθήσει την γέννησε του ISIS που τότε ήταν στα σπάργανα.

Απίστευτες οι κακοτεχνίες σε έργα του εργολάβου Τσίγκου στο δήμο Παλαιού Φαλήρου : ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΝΔΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ !Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν η οδός Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο. Ολημερίς την χτίζουνε και το βράδυ γκρεμίζεται. Σήμερα Κυριακή το συνεργείο ήταν πάλι επί ποδός πραγματοποιώντας έργα. Μα πόσες κακοτεχνίες μπορεί να έχει ένας δρόμος, ώστε κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζει προβλήματα και να θέλει επιδιορθώσεις; Το έχουμε γράψει αρκετές φορές για τη συγκεκριμένη οδό και τα κατασκευαστικά λάθη, που έχουν γίνει και θα συνεχίσουμε να το γράφουμε μια και απ' ότι βλέπουμε τα προβλήματα παραμένουν. To Faliro Press News ήταν εκεί και συνομίλησε με τους εργάτες, οι οποίοι δεν έκρυψαν, ότι λόγω των κατασκευαστικών κακοτεχνιών ο δρόμος πάντα θα εμφανίζει προβλήματα. "Ένα θαύμα του Αγίου Αλεξάνδρου μόνο θα μας σώσει" είπαν χαρακτηριστικά οι εργάτες με αφορμή και τη θεία λειτουργία, που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου του Παλαιού Φαλήρου. Μήπως για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή θα πρέπει να σκεφτεί πιο σοβαρά και υπεύθυνα τη συνεργασία της με τον εργολάβο κ. Τσίγκο; Δεν είναι κρίμα να κατασπαταλούνται τα χρήματα των Φαληριωτών για έργα "τερατουργήματα";

Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ “ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣΕ” ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ??

Στο δρόμο που χάραξε και για τον γιο της Γιάννη Βοργία-υπάλληλο του πνευματικού κέντρου ΦΛΟΙΣΒΟΣ, ο οποίος απαλλάχθηκε απο τα στρατιωτικά του καθήκοντα με το γνωστό τρελλόχαρτο Ι5 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ,H 62 χρονη υπάλληλος του Δημοτολογίου πλέον, Αννα Στυλιανοπούλου είχε ξεκινήσει το “θεάρεστον” έργο της χρόνια πριν.... Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες
Αντί να εργάζεται δανείζοντας έστω αραιά και που κανενα βιβλίο, καθώς εκείνη την εποχή δεν πάταγε άνθρωπος το πόδι του στην βιβλιοθήκη, αυτή επιδιδότανε στο να λειτουργεί ως “αυτόφωτη και επικεφαλής του τομέα διαφώτισης” που είχε επινοήσει!!...

Η αγορά «ουρλιάζει»: όχι νέους φόρους – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ!


Επιμέλεια: Ιωάννης Καλαμίδης
Σύσσωμη η αντίδραση των επαγγελματικών φορέων στο άκουσμα πως η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει το δημοσιονομικό κενό, θα βάλει νέους φόρους. Τεράστια η αντίδραση του…
Ανδρεάδη προέδρου των Ξενοδόχων, του Μίχαλου προέδρου των Εμπορικών Επιμελητηρίων και πολλών άλλων.

Μαθήματα ιστορίας: Δολοφονήθηκαν επειδή τα έβαλαν με τους τραπεζίτες


Αλιεύσαμε στο διαδίκτυο ένα ενδιαφέρον άρθρο του http://aorata-gegonota.blogspot.gr, το οποίο αναδημοσιεύουμε καθώς αποδεικνύει με γεγονότα και όχι θεωρίες τον ληστρικό και απάνθρωπο τρόπο που καταδυναστεύουν οι τραπεζίτες ολόκληρα κράτη. Ένα χρακτηριστικό παράδειγμα είναι ακόμα κι οι ΗΠΑ που πληρώνει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο μόνο σε τόκους. Όσοι προσπάθησαν να σηκώσουν ανάστημα διαβάστε τί έπαθαν:
Ο Αβραάμ Λίνκολν είχε δηλώσει κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:»Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.»
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Για τους Έλληνες αξιωματικούς η σημαία των βραχονησίδων “φυλλάσεται!” Για τους πολιτικούς τις παίρνει ο αέρας…


Ιστορίες από το Καστελόριζο που δείχνουν γιατί οι στρατιωτικοί είναι από «άλλη πάστα»
Η υπολοχαγός Καταδρομών ,επικεφαλής της φρουράς στην Στρογγύλη και η διαβεβαίωσή της ότι η σημαία δεν θα υποσταλεί ποτέ δεν ήταν το μόνο που εξέπληξε αλλά και συγκίνησε τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια . Και τα δύο του δικαιολογούνται αφού είναι ακόμη “νέος”. Τι άλλο τον έκανε να καταλάβει ότι ως ΥΕΘΑ έχει να κάνει με μια άλλη “πάστα” ανθρώπων. Ιδού λοιπόν μερικές από τις ιστορίες τους:
Τι είπε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ο διοικητής της ΔΑΝ Μεγίστης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια
Ένα δώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό έδωσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια ο διοικητής της ΔΑΝ Μεγίστης, ο ταγματάρχης Γ. Βαρελάς. Ήταν η σημαία που κυμάτιζε στον ιστό του φυλακίου στη Στρογγύλη, την οποία αντικατέστησε η φρουρά όταν άρχισε να φθείρεται από τις καιρικές συνθήκες.
Αυτή τη γαλανόλευκη που κυματίζει υπερήφανα στα πέρατα της Ανατολικής Μεσογείου δείχνοντας την παρουσία των Ελλήνων ακριτών και στρατιωτών ακόμα και στο μικρότερο νησί του Αιγαίου επέλεξε να δωρίσει ο ταγματάρχης στον πολιτικό προϊστάμενό του. «Σας τη δωρίζουμε έχοντας πλήρη συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης να κρατούμε ψηλά τις σημαίες, 365 μέρες το χρόνο, στο νοτιοανατολικότερο άκρο του πελάγους μας. Έχοντας πλήρη πεποίθηση ότι ανταπεξερχόμαστε στο έργο και την αποστολή που μας έχει δώσει το Έθνος, οι σημαίες μας όταν μαζεύονται κι όταν χαλάνε από τον αέρα διότι πάντα έχει αέρα στις βραχονησίδες Στρογγύλη και Ρω φυλάσσονται και δεν καίγονται όπως συμβαίνει αλλού», σημείωσε ο διοικητής της ΔΑΝ Μεγίστης.Ο καταδρομέας – ταγματάρχης μάλιστα αναφέρθηκε στον προκάτοχό του, ο οποίος καθιέρωσε ως ένδειξη τιμής και σεβασμού δώρου να παραδίδεται η τελευταία σημαία από τη Στρογγύλη στον υπουργό Εθνικής Αμύνης. «Θέλουμε, κύριε υπουργέ, να την έχετε στο γραφείο σας και να γνωρίζετε καθώς θα την κοιτάτε ότι υπάρχουμε εμείς εδώ και φυλάσσουμε την Πατρίδα», διαβεβαίωσε ο κ. Βαρελάς. Ο κ. Δένδιας δεν έκρυψε τη συγκίνηση και την ευαρέσκειά του για το δώρο που έλαβε από τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Καστελλόριζο με την ευκαιρία της επίσκεψής του. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, ο υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος πρόσθεσε: «Παραδίδοντάς σας, λοιπόν, αυτή τη σημαία σας τόσο το προσωπικό της ΔΑΝ, όσο και όσοι υπηρετούμε στην 95 υποσχόμαστε ότι μέχρι τελευταίας ρανίδας σας υπερασπίζουμε και θα τιμήσουμε τον όρκο τον οποίο έχουμε δώσει όλοι ενώπιόν σας. Να είστε σίγουρος για αυτό».
Συμπτωματικά πάντως, αυτή η σημαία κατέβηκε από τον ιστό στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα δηλαδή της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, γεγονός το οποίο θεώρησε ιδιαίτερα συμβολικό ο κ. Δένδιας.
Ο στρατηγός που μίλησε σαν… ρεπόρτερ!Ρεπορτάζ θύμιζε η περιγραφή που έκανε ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ για έκτακτα περιστατικά στα οποία επιλήφθηκε .
Οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν τον υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή ως έναν κλασικό «τέθουρα», δηλαδή έναν ανώτατο αξιωματικό που έχει στηρίξει την σταδιοδρομία του και την ανέλιξή του στη στρατιωτική ιεραρχία πάνω στην εξέλιξη της μεγάλης αγάπης του, των τεθωρακισμένων. Όσοι τον παρακολούθησαν όμως, διέκριναν κι άλλες ικανότητες στον κ. υποστράτηγο.
Την ώρα που περιέγραφε την εξέλιξη της άσκησης «Λεωνίδας ο Ρόδιος» οι τοπικοί δημοσιογράφοι της Ρόδου σχολίαζαν ότι «ο στρατηγός μιλά σαν τον Διακογιάννη, λες και περιγράφει αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό»! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νεώτεροι του Διακογιάννη θα ζήλευαν την περιγραφή που έκανε ο κ. Στεφανής.
Ωστόσο, στη Μεγίστη, ο υποστράτηγος έκανε και τους ρεπόρτερ να εκτιμήσουν τη δεινότητα του αφηγηματικού λόγου του. Διαβάστε τι είπε επί λέξει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια:
«Κύριε Υπουργέ, θέλω να σας περιγράψω δύο γεγονότα τα οποία συνέβησαν εδώ πέρα στο Καστελόριζο και τα οποία καταδεικνύουν και το προσωπικό:
1. Υπαξιωματικός των καταδρομών ανεβαίνει στη Ρόδο για να κάνει ρίψη με… εκπαιδευτικό. Κατά τη διάρκεια της μέρας εκείνης πηγαίνει σε κατάστημα παιγνιδιών και πληρώνει από την τσέπη του 720 ευρώ αγοράζοντας μικρά δώρα για τα παιδιά όλων των στελεχών εδώ. Έρχεται εδώ, τα δίνει στον κύριο διοικητή και του λέει: “Νιώθω τη μονάδα οικογένειά μου, νιώθω ότι είμαι σπίτι μου, είμαι συγκινημένος που υπηρετώ εδώ. Κύριε διοικητά, σας παρακαλώ πολύ, αυτά είναι τα δώρα για τα παιδιά”. Την μέρα που έγινε η τελετή ο καταδρομέας έφυγε από συστολή κι ευγένεια προφασιζόμενος ότι είναι αδιάθετος. Βέβαια ο κύριος Διοικητής τον πήρε τηλέφωνο και είπαν όλα τα παιδάκια “ευχαριστώ πολύ”». Αυτή είναι η μία πράξη, η οποία καταδεικνύει την οικογένεια που είναι εδώ.
2. Νύχτα, ο κύριος διοικητής τηλεφωνεί και μού λέει «έχω στρατιώτη με 41 πυρετό στη Στρογγύλη”. “Μπορείς να τον πάρεις;» ρωτώ και παίρνω καταφατική απάντηση. Φεύγουν με τη βάρκα με άσχημο καιρό. Ο στρατιώτης είναι κουλουριασμένος, σκεπασμένος με μια κουβέρτα. Ξαφνικά το όπλο του γλυστρά και πέφτει πάνω του, ο καταδρομέας σπεύδει μπροστά να τον γλιτώσει και το όπλο πέφτει μπροστά στο στόμα του καταδρομέα. Από τη θαλασσοταραχή και την ένταση της στιγμής έσπασαν δυο δόντια του καταδρομέα. Ο καταδρομέας παίρνει νερό από τη θάλασσα, πίνει, φτύνει και ρωτά τον στρατιώτη “Είσαι καλά;”. Νάτος ο καταδρομέας, δεν έχει προλάβει να βάλει δόντια αλλά είναι υπερήφανος που διακόμισε τον στρατιώτη στους γιατρούς. Αυτέςοι πράξεις καταδεικνύουν και αποδεικνύουν και είναι προς επίρρωση των όσων είπατε για την περιοχή. Είναι ιδιαίτερη, το αναγνωρίζουν όλοι αυτό και κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι».
Ούτε ρεπόρτερ δεν θα έκανε τέτοια περιγραφή, ειδικά στον σκληρό και αδυσώπητο τηλεοπτικό χρόνο. Ο κ. υποστράτηγος μπορεί να σκεφθεί καλά τι θα κάνει αν ποτέ θελήσει να ακολουθήσει άλλη καριέρα…

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-2. ψευδoen
ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις Βαρθολομαίου για την επίσκεψη του πάπα στο Φανάρι, όπως αναρτήθηκαν στο ΑΜΗΝ.gr     «Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψη του ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! Πάπα Φραγκίσκου. Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στις θετικές σχέσεις μας, ως ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ». 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΕΑ άκρως επικίνδυνη ΑΠΑΤΗ! Ενημερωθείτε προφυλαχτείτε και διαδώστε το!Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μέσο του διαδικτύου το παρακάτω κείμενο-προειδοποίηση και το δημοσιεύουμε αυτούσιο όπως το λάβαμε…
Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια, διότι πλέον όπως η αστυνομία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία στο έπακρο για την καταπολέμηση του εγκλήματος, το ίδιο κάνει πλέον και το έγκλημα.

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
“Σε διάφορα μέρη σε πολυσύχναστα: πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π, δίδονται μικρά δώρα – δωρεάν διανομή, φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως: Μπρελόκ, μασκώτ για αυτοκινήτα, κ.λπ!

Πάνω από ένα χρόνο εκτός εργασίας το 53% των άνεργων νέων


1760618
Το 53% των άνεργων νέων στην Ελλάδα βρίσκεται εκτός εργασίας για περισσότερο από έναν χρόνο.
Η εντελώς αρνητική εικόνα δεν περιορίζεται στο πρώτο στοιχείο. Το 20% είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και αναγκαστικά τον ρόλο του υποστηρικτή τον αναλαμβάνει η οικογένεια, από τη στιγμή που εφτά στους δέκα άνεργους νέους δέχονται σημαντική βοήθεια για να επιβιώσουν.
Η έρευνα που φέρνει στο φως τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν την Παρασκευή στο συνέδριο «In4Youth – Διαδικασίες ένταξης στην αγορά εργασίας των νέων σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
«Η θέα ενός νέου ανθρώπου στην ουρά του ΟΑΕΔ είναι ό,τι πιο θλιβερό μπορεί να παρουσιάσει μια χώρα. Κανονικά, η μεγαλύτερη έγνοια μας θα ήταν πώς να εντάξουμε και να κρατήσουμε τους νέους στην αγορά εργασίας» τόνισε η Μαρία Πασχαλίδου, επικεφαλής της Θεσσαλονίκης – Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Φωτιά σε κάδους γύρω από το Πολυτεχνείο

kadoi

Ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου  συγκεντρωθηκαν χτες  στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι ομάδες των αντιεξουσιαστών έχουν βάλει φωτιά σε κάδους στις οδούς Στουρνάρη, Αραχώβης και Σπύρου Τρικούπη.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΙΤΕ τον Αντώνη Σαμαρά, να καταθέτει ΣΤΕΦΑΝΙ στη μασονική στοά “Three Eyes”! Στην ίδια στοά με τον Draghi και την Lagarde! (φωτο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-O-Α.-Σαμαράς-στη-μασονική-στοά-“Three-Eyes”...-στην-ίδια-στοά-με-τον-Draghi-και-την-Lagarde-2

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τους μασονικούς κύκλους αφορά την «προοδευτική» και «συντηρητική» μασονία. Εμπλεκόμενες όλες οι χώρες και μεγάλοι ηγέτες όπως ο Obama, η Merkel, ο Napolitano… ακόμη κι ο ηγέτης των τζιχαντιστών Abu Bakr al-Baghdadi (Isis).

Νταλίκες μετέφεραν χαρτί για εκτύπωση χρημάτων,με τελικό προορισμό το Εθνικό Νομισματοκοπείο στη Αθήνα (EIKONA)

ntalikes-2013-25

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για τη μεταφορά, σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, κοντέινερς φορτομένων με χαρτί για εκτύπωση χρημάτων.
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας θύμιζε πραγματικό φρούριο, με πάνοπλους αστυνομικούς να προστατεύουν τις 4 μεγάλες νταλίκες, οι οποίες είχαν ως προορισμό το Εθνικό Νομισματοκοπείο στη Αθήνα
ntalikes

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Τι έκαναν οι Αμερικανοί σε ΣΠΗΛΑΙΟ της περιοχής Τσούτσουρο της Κρήτης το 1958;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

458

“Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,80 ΚΛΜ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (ΛΥΒΙΚΟ) ΠΕΛΑΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ,ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ.
ΤΟ 1958 ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΛΑΡΝΑΚΕΣ,ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΜΟΝΑ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

3

Πάνω από 200 άτομα της “Χρυσής Αυγής” πραγματοποιοιούν πορεία στην υποβαθμισμένη Αθήνα πέριξ των περιοχών του Αγίου Παντελεήμονα, Πλατείας Αμερικής, Πατησίων, Κυψέλης και Πεδίου του Άρεως.
Σε κινητοποίηση οι αστυνομικές αρχές.
Αυτήν την ώρα κατεβαίνουν την ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ
Σε λίγο περισσότερα….

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...